Digidexo.com

bilateral smerte

Årsaker til Bilateral Lower Leg Pain

Bilateral er et begrep som brukes for å beskrive ensartethet mellom to paralleller. I forhold til bena, viser det til et symptom som deles av begge beina samtidig. Bilateral smerter kan komme i form av kløe, hevelse, rødhet, nummenhet og / eller kramper. Det kommer fra en rekke kilder, alt fra personskade til feil ernæring.

Årsaker

Bilateral leggen smerte er ofte forårsaket av en komplikasjon andre steder i kroppen. En sklei eller herniated disk, ofte forårsaket av en bilulykke eller høsten, kan klemme nervene i korsryggen, som stråler nummenhet og ubehag ned til kalvene. Den samme effekten kan skyldes gled ryggvirvler eller en innsnevring av spinalkanalen.

Personer med høyt kolesterol er i fare for bilateral leggen smerte fordi de har en høyere risiko for å utvikle fettavleiringer i sine ben vener og arterier. Disse blokkere blodstrømmen til ekstremiteter og resultere i nummenhet eller skyting smerter. Likeledes, personer med diabetes vanligvis oppleve lignende komplikasjoner med sine ben og føtter på grunn av en nominell blodstrøm.

Mangler de riktige næringsstoffene kan forårsake kramper eller muskler spasmer i leggene. Å være dehydrert eller har lave nivåer av natrium, magnesium, kalium eller kalsium kan sette belastningen på beinmusklene og bein eller forårsake nerver å fungere feil.

Nylig eller tidligere skade til beina kan føre til kjedelig, ofte langvarige bilateral smerte. Undersøke og umiddelbart løse eventuelle forstuinger eller rifter i musklene vev for å forhindre fremtidige komplikasjoner. Betennelse i sener, kjent som senebetennelse eller tendonosis, samt betennelse i leddbånd har vært kjent for å forårsake smerter, spesielt i de som er fysisk aktive eller involvert i sport.

Årsaker kan også være så enkelt som utilbørlig slitasje på skoen. Pass på å bruke sko når du kjører eller delta i beinhard fysisk aktivitet. Sørg for at dine sko er riktig størrelse og at de inneholder tilstrekkelig polstring i såler, hæler og rygger av foten. Neglisjere noen av disse faktorene kan føre til ubehag og kramper i ankler, leggen og kalver.

Dette er bare et utvalg av årsakene til bilateral leggen smerte. Hvis du lider av bilaterale smerter i knær, leggen, ankler eller kalver, snakke med legen din for å finne kilden til smerte og en effektiv behandling.

Unilateral brystsmerter

Unilateral brystsmerter


Smerter som oppstår i brystet kan føre til angst og bekymring. Engstelse over muligheten for et betydelig medisinsk problem, som kreft, kan bli bedt om å søke medisinsk hjelp og eventuelt gjennomgå testing for å identifisere kilden til smerten.

Når skal man oppsøke lege

De med smerter som vedvarer eller forverres betydelig i løpet av flere uker bør se en lege. Imidlertid kan berørte enkeltpersoner trøste det, ifølge Mayo Clinic, er bare et tegn på brystkreft i 6:58 prosent av tilfellene smerte.

Noncyclic brystsmerter

Unilateral brystsmerter er vanligvis ikke-syklisk. Verkende eller brennende smerte er ikke ofte forbundet med en menstruasjonssyklus, og forekommer vanligvis hos kvinner som er i alderen 40 til 50 år.

Syklisk Breast Pain

Syklisk brystsmerter korresponderer med kvinnens menstruasjonssyklus, og ble den mest smertefulle ca to uker før starten av perioden, og deretter spredendedesign. Syklisk brystsmerter påvirker begge brystene og er vanligvis beskrevet som en kjedelig, verkende følelse som tilsvarer direkte til hevelse i brystene før starten av perioden.

Forebygging / løsning

Både syklisk og noncyclic brystsmerter vanligvis svarer godt til ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID). Alvorlig, lokalisert smerte kan behandles med lokalbedøvelse eller steroid injeksjon, mens diffuse, bilateral smerte kan forbedre ved å bære en støttende bh, unngå koffein, og ta nattlysolje kosttilskudd.

Andre årsaker

Unilateral brystsmerter kan også stamme fra et bryst infeksjon (mastitt), traumer, bryst cyster, godartede svulster, fibromyalgi, eller muligens brystkreft.

Nyrestein og Bilateral Lyske smerter

Nyrestein (nedsatt lithiasis) er små krystallinske steiner som kan dannes i nyrene av både menn og kvinner, men mer vanlig hos menn. Disse steinene, vanligvis et resultat av en underliggende helsetilstand, må til slutt passere fra nyrene og gjennom urinveiene. Fremgangsmåte for sending av en sten kan forårsake alvorlig smerte, spesielt i nedre del av ryggen og bilateral lysken (begge sider av lysken); ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), nyrestein er "en av de mest smertefulle av de urologiske lidelser."

Dannelse

Nyrestein kan bestå av flere ulike kjemikalier. Andre kjemikalier i urinen normalt hemmer eller oppløse steindannende stoffer. Men for en rekke årsaker, steinhemmende kjemikalier i urinen kan ikke alltid fungere skikkelig. Når dette skjer, blir steindannende kjemikalier lov til å krystallisere, bli nyrestein.

Typer

Det finnes fire forskjellige typer nyrestein, hver består av ulike kjemikalier. Den vanligst forekommende er kalsium steiner. Disse steinene dannes når kalsium kombinerer med en annen substans, slik som oksalat eller fosfat. Cystin steiner dannes som et resultat av en genetisk lidelse. Urinsyre steiner er sammensatt av urinsyre krystallisering. Og den fjerde type, struvitt steiner, danner vanligvis som et resultat av en urinveisinfeksjon (UVI). Struvitt steiner er den typen som forekommer hos kvinner enn menn.

Pasninger og Pain

De fleste av smerten forbundet med nyre steiner oppstår som et resultat av steinen går fra nyrene, og som reiser gjennom ureter til blæren. En forbigående sten kan blokkere passasje av urin fra nyren, forårsaker den til å svelle. Resultatet er vanligvis intense smerter i korsryggen og øvre bilateral lysken. Som steinen fortsetter å passere inn i blæren og ut gjennom urinrøret, kan smerten vandrer lenger ned i lysken og, i mennesker, testiklene. Nyrestein smerte varierer og kan beskrives som enten en verkende, skarp, kramper, stikkende, dunkende eller lammende smerte, eller en kombinasjon av smerte opplevelser.

Risikofaktorer

Mens cystin steiner er et resultat av en genetisk lidelse, de fleste andre nyrestein er et resultat av underliggende helseproblemer. Ifølge MedlinePlus, er den viktigste risikofaktor for nyrestein dehydrering. Bor fullt hydrert hjelpemidler i riktig urin funksjon og derfor i hemming av nyrestein formasjon. Nyrestein forekommer oftere hos personer som er overvektige og de som regelmessig spiser mat som er høy i protein eller natrium. Høyt blodtrykk og enkelte operasjoner kan også bidra til stein formasjon.

Komplikasjoner og prosedyrer

Mens de fleste steiner er små nok til å passere naturlig, en stein som er for store til å passere kan føre til store problemer og komplikasjoner i nyrene / urinveiene. Hvis en stein blir sittende fast er det noen mulige fjerning alternativer. Den eldste og mest utdatert metoden er åpen kirurgisk fjerning. Ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) er den vanligste metoden for overdimensjonert steinfjerning; den bruker sjokkbølger å bryte opp nyrestein i mindre, farbar stykker. Hvis en stein er spesielt stor, perkutan nephrolithotomy, kan det bli nødvendig med en metode for innsetting av et rør gjennom et lite snitt i ryggen og fjerne steinen. For steiner fast i urinlederne, kan en prosess som kalles ureteroscopic stein fjerning være nødvendig.

Hva Herder Bilateral Calf smerte?

Bilateral kalv smerte er en tilstand der du opplever smerter i begge beina under knærne. Denne tilstanden er symptomatisk for en annen underliggende tilstand, for eksempel leddgikt, shin splinter, influensa eller statin myopati. Den underliggende tilstand som er årsaken til kalv smerte vil avgjøre løpet av behandling foreskrevet av legen din. I noen tilfeller, slik som shin splinter, kan du være i stand til å kurere tilstanden, men i andre, for eksempel leddgikt, kan du bare være i stand til å håndtere smerte.

Home Care

Hvile beina fra anstrengende aktivitet hvis du opplever bilateral kalv smerte. Anstrengelse kan føre til hevelse i legger og forverre tilstanden din, som fører til mer smerte og hevelse. Du bør ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse og heve bena når de hviler å fremme sirkulasjon tilbake til hjertet ditt. Isposer vil også bidra til å lindre smerten. Pass på at du drikker mye vann og spise mat rik på kalium å forhindre kramper og for å hjelpe musklene gro. Hvis bilateral kalv smerte er et resultat av en midlertidig tilstand, bør du føle deg bedre i løpet av få dager. Hvis du må være aktiv, endre ditt treningsprogram til low-impact aktiviteter som svømming eller sykling.

Når skal man oppsøke lege

Du bør oppsøke lege hvis bilateral kalv smertene vedvarer i mer enn en uke, hevelse ikke avtar eller du får økt smerte i bena under eller etter å ha gått. Det er viktig å overvåke eventuelle åreknuter eksempel plasseringen av smerte. I tillegg, hvis du viser noen tegn til infeksjon eller influensalignende symptomer, kontakt lege umiddelbart.

Behandlinger

Å kurere bilateral kalv smerte, bruke sko som passer ordentlig og gir tilstrekkelig støtte. Du bør vurdere å bue støtter som passer ditt spesifikke foten typen til å redusere belastningen på reise opp kalven. Omsorgen beskrevet i punkt 1 vil bli brukt i mer langsiktige forhold som shin splinter. Det vil også bli brukt for smertebehandling og symptomkontroll for tilstander som leddgikt. Komprimering ermene kan brukes til å forhindre hevelse og bidra til å fremme sirkulasjon. Hvis du har en infeksjon, er det viktig å ta antibiotika som foreskrevet av legen din for å behandle infeksjonen.

Hva er symptomene på Bilateral TMJ?

Kjeveledd (TMJ) ligger nær øret, og er en del av kjeven som gjør at munnen til å bevege seg mens du snakker og spiser. Forstyrrelser i kjeveleddet kan utvikle som følge av stress, skade eller strukturelle problemer med kjeve og munn og kan behandles med livsstilsendringer, smertestillende og tann enheter som munnen vakter. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomene på bilateral TMJ er smerter og vanskeligheter med bevegelse av kjeven din.

Pain

Smerter i og rundt kjeven, spesielt rett etter at du gjespe, smile, tygge maten eller åpner munnen vidt er et symptom på bilateral TMJ.

Følsomhet

Tennene kan bli følsom som et resultat av TMJ, på grunn av en økning i mengden av makt utøves når tennene kommer sammen mens tygge.

Jaw dysfunksjon

Som et resultat av bilateral TMJ, kan du være i stand til fullt ut å åpne munnen eller har et begrenset utvalg av side-til-side bevegelse av kjeven din.

Kjeveortopedisk Endringer

TMJ kan forårsake tennene å skifte i posisjon, noe som kan føre til at bittet blir forskjøvet og føre til overdreven slitasje og potensielle brudd på tennene.

Problemer med å spise

Du kan oppleve problemer med å spise visse typer matvarer, for eksempel fiber grønnsaker eller frukt som krever grundig tygging, samt tøffe kjøtt og klissete matvarer som Fiffi.

Effekter

Du kan oppleve vekttap som følge av bilateral TMJ, på grunn av en manglende evne til å tygge og fordøye næringsrik mat.

Bilateral Middle ørebetennelse

En mellomøret infeksjon oppstår bak trommehinnen, i den midtre delen av øret. Hvis en pasient har en bilateral mellomøret infeksjon, da begge ørene er berørt. Denne tilstanden kan påvirke folk i alle aldre, men er det sett hovedsakelig hos barn.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon, også kjent som otitis media er et av de mest vanlige oppvekstvilkår. En bilateral mellomøret infeksjon blir vanligvis klassifisert på tre måter: akutt otitis media, noe som betyr at det er en midlertidig betennelse i ørene; tilbakevendende akutte mellomørebetennelse, der ørebetennelser oppstår og holde tilbake; og kronisk otitis media, en tilstand hvor det er en væskeansamling i mellomøret som er vedvarende. Det kan være meget korte tidsperioder hvor det ikke er tilstede infeksjon.

Symptomer

Symptomene på en bilateral mellomøret infeksjon er feber, smerter i ett eller begge ørene, rødhet rundt ørene og en klar eller gul væske drenering fra ett eller begge ørene. En mellomøret infeksjon kan være smertefullt om natten, noe som gjør det vanskelig å sove.

Årsaker

Den vanligste årsaken til en bilateral mellomøret infeksjon er en kald eller øvre luftveisinfeksjon. Øret symptomene oppstår vanligvis et par dager etter en rennende nese eller sår hals. Allergi er en annen årsak til infeksjoner i mellomøret, på grunn av den kroniske betennelser i nesegangene.

Behandling

Behandlinger for en bilateral mellomøret infeksjon er vanligvis antibiotika, medisiner for å lindre smerte, kulde medisiner og allergi medisiner. Behandle den underliggende årsaken til en ørebetennelse som en forkjølelse, hjelper som regel å løse en ørebetennelse.

Betraktninger

Det er viktig å søke råd fra en lege hvis du har symptomer på en bilateral mellomøret infeksjon. Komplikasjoner fra en mellomøret infeksjon er ruptur av trommehinnen, hjerne abscess, meningitt og forkalkning i mellomøret.

Bilateral Arm PainDe fleste mennesker, på et eller annet tidspunkt, har følt en slags arm smerter. Ifølge Healthline, kan arm smerter være ensidig (en arm) eller bilaterale. Bilateral arm smerter rammer begge armene, og kan være ødeleggende. Ifølge Free MD, arm smerter kan være "forårsaket av skade, irritasjon eller betennelse i hud, muskler, bein og ledd i armen."

Symptomer og årsaker

Symptomer forbundet med arm smerter er smerter som forverres ved bevegelse og muskelstivhet. Andre mer alvorlige symptomer, ifølge Free MD, omfatter rødhet, hevelse og ømhet. Andre symptomer er overdreven svetting, pustevansker, kvalme, brystsmerter og kjevesmerter.

De fleste årsaker til armen smerte er på grunn av skade eller sykdom. Noen av disse årsakene inkluderer angina, senebetennelse, insektbitt, brannsår, carpal tunnel syndrom, brudd, gikt, hjerteinfarkt, osteomyelitt, forstuing, stammer, leddgikt (dvs. reumatoid artritt), whiplash, hånd smerte, håndleddet smerte, håndleddsskade, arm parestheesias (arm prikking, kriblinger nummenhet eller brennende følelse), tennis albue, blant mange andre.

Injury

Enkelte skader i armen kan forårsake arm smerte, inkludert en bilulykke, forstuinger, stammer, skulder forvridning, senebetennelse, brukket arm, brukket kragebeinet, albue forvridning, skulder separasjon, rotator cuff skade, brukket albue, eller til og med en brukket skulderblad.

Sykdom

Akkurat som enkelte skader kan føre til arm smerter, så kan visse sykdommer. For eksempel kan et hjerteinfarkt, fibromyalgi, perifer neuropati, perifer vaskulær sykdom (sykdommer i blodkar som ligger utenfor hjertet og hjernen), vaskulitt (betennelse i blodårer), reumatoid artritt og bursitt (betennelse i bursa).

Senebetennelse

Senebetennelse er en betennelse i sener - de tøffe fibrøs vev som fester muskelen til beinet. Symptomer inkluderer smerter i plagede området, som er forverret med repeterende bevegelser. Det kan også være til stede svelling. Årsaker til senebetennelse inkluderer overforbruk og repeterende bevegelser fra fritidsaktiviteter eller fra sport deltakelse. Behandling kan inkludere hvile, immobilisere det berørte området, is, høyde og over-the-counter medisiner (dvs. Advil eller Aleve).

Fibromyalgi

Ifølge Medisin Net, er fibromyalgi "en kronisk tilstand som forårsaker smerte, stivhet og ømhet i muskler, sener og ledd." Andre symptomer er urolig søvn, trøtt etter oppvåkning, tretthet, angst, depresjon og avføring vanskeligheter. Ifølge Medicine Net, mens det er ingen grunn til fibromyalgi, har leger funnet at det er et forhøyet nivå av "substans P," som er en nervevekstfaktor i spinalvæske. I tillegg er det også et redusert nivå av serotonin i kroppen. Medisin Net rapporterer at en kombinasjon av behandlinger har vist seg nyttig, inkludert pasientopplæring, stressreduksjon, regelmessig mosjon og medisiner.

Perifer nevropati

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, perifer neuropati "beskriver skader på perifere nervesystemet, som sender informasjon fra hjernen og ryggmargen til alle andre deler av kroppen." Symptomer inkluderer midlertidig nummenhet, prikking og pricking sensasjoner, følsomhet for berøring eller muskelsvakhet. Andre symptomer inkluderer brennende smerte, muskelsvinn, lammelser eller organ eller kjertel dysfunksjon. Årsaker kan være diabetes, helvetesild, vitaminmangel, alkoholbruk, autoimmune sykdommer (dvs. lupus, revmatoid artritt), AIDS, eksponering for giftstoffer og visse kreft terapi narkotika.

Revmatoid Artritt

Reumatoid artritt (RA) er "en autoimmun sykdom som forårsaker kronisk betennelse i leddene", og kan også forårsake "inflammasjon av vevet rundt leddene, såvel som i andre organer i kroppen," i henhold til Medicine Net. Symptomer kan inkludere trøtthet, tap av energi, manglende matlyst, feber, muskel- og leddverk og stivhet. Når RA fungerer opp, kan leddene blir rødt, hovent, smertefullt og mørt. Behandling omfatter redusere leddbetennelse og smerte, øke felles funksjon og hindre felles ødeleggelse og misdannelse, ifølge Medicine Net.

Symptomer på Bilateral Isjias

Bilateral isjias er en sjelden og smertefull tilstand som bør rapporteres til lege umiddelbart. Diagnostisering av tilstanden kan gjøres under en fysisk eksamen og resultatene av en avbildning test som en MR, CT eller røntgen. Det at tilstanden går ubehandlet, jo mer er det en sjanse for at isjiasnerven ikke kan gjenvinne normal bruk igjen.

Identifikasjon

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen. Den starter i nedre del av ryggen og grener av å flytte ned hver etappe. Isjias er en tilstand der sciatic nerve opplevelser trykk, noe som fører til smerte. Dette trykk kan være en muskel som isjiasnerven går gjennom at kontrakter, men det vil ikke utvides for å frigjøre nerve, eller nerve kan bli klemt i skjøten ved hoften eller bekken-området. Den vanligste formen for isjias kalles ensidig isjias hvor smerten oppleves i det ene beinet. Bilateral isjias er en sjelden form for isjias som resulterer i smerter i begge beina.

Effekter

Bilateral isjias betyr ikke at smerten i begge ben skjer på samme måte samtidig. Smerten kan veksle frem og tilbake mellom bena. Det kan forekomme i hovedsak på ett ben og til forekomme i den andre, eller den kan skje i begge ben på samme tid. Ett av scenariene er mulig til enhver tid. Smerten er lik ensidig isjias. Det kan være en skyte smerte som går ned ett eller begge ben, eller det kan være en kronisk og brennende smerte i ett eller begge ben.

Potensial

Bilateral isjias kan bli farlig hvis tilstanden er lov til å avansere. Når trykket fortsetter å bli satt på nerven, kan skaden bli permanent. Den brennende eller skarp smerte utvikler seg til en konstant kribling smerte lik som et ben som er i dvale. Over tid blir den kriblende en nummen følelse, og det skal ikke være mer følelse i begge ben. Det vil også være fullstendig tap av kontroll over begge beina.

Betraktninger

Bilateral isjias kan være et resultat av herniated plater i ryggraden som legger press på nerve, eller det kan være et resultat av en gled ryggvirvler. En tilstand som kalles piriformis syndrom er når de små musklene i baken er stadig kontrahert på isjiasnerven, eller musklene opplever hyppige spasmer som kontinuerlig legger press på isjiasnerven.

Forebygging / løsning

Første fokus for behandling for bilateral isjias er smertene. Smertestillende medikamenter kan være foreskrevet, og alternative former for smertebehandling som massasje terapi eller kiropraktor omsorg kan brukes. I noen tilfeller kan trykket på nerven stopper med bruk av fysisk terapi eller bare etter en hvileperiode. I andre tilfeller kan operasjon være nødvendig for å lindre smerte og redde nerve.

Bilateral Knee Effusion & Physical Therapy

Vann på begge knær, eller bilateral kne effusjon, er en vanlig lidelse ofte forårsaket av traumer eller overforbruk av felles. Fysisk behandling er en effektiv metode for lindring for effusjon, men det kan være vanskeligere når begge lemmer er involvert. Terapi fokuserer på å opprettholde passende utvalg av bevegelse og minimere betennelse i kneet. Med riktig terapi, kan komplikasjoner som ligner på artritt unngås senere i pasientens liv.

Initial Therapy

Ifølge Mayo Clinic, fokuserer behandling for vann på kneet på å behandle den underliggende sykdom eller skade. For eksempel, kan årsaken til effusjon være et tidligere tilfelle av osteoartritt, gikt eller infeksjon. Som et resultat, må behandling først fokusere på å lindre ubehag og smerte forbundet med hovne ledd, via manuell terapi og mobilisert. Øvelser med fokus på ROM opprykk, for eksempel hæl lysbilder eller knefleksjon, kan også innføres tidlig i terapi. Avhengig av årsaken til effusjon, kan pasientene må bære en kne spenne eller bruke krykker mens du går, spesielt hvis begge knærne er berørt.

Mid Therapy

Vektbærende øvelser for å bidra til å fremme fortsatt range-of-motion forbedring og muskel styrke vil bli gjennomført senere i terapi. Ifølge American Academy of Family Physicians, vil diagnosen bak årsaken til kneet effusjon i stor grad påvirke de neste trinnene i terapi. For eksempel, hvis en lege konkluderer med at effusjon er et resultat av et brudd, så vekt grenser skal håndheves for avanserte øvelser. Terapeuter vil vanligvis innlemme strekker til ytterligere å fremme omfanget av bevegelse og minimere felles frysing.

Hjem Therapy og Discharge

Pasientene er vanligvis foreskrevet et hjem treningsprogram etter behandling utslippet. Avhengig av alvorligheten av den underliggende årsaken til effusjon, videre testing (slik som røntgenstråler eller MRI-er) kan være nødvendig for å overvåke helbredelse og for å fange eventuelle komplikasjoner. Pasientene er normalt pålagt å ha støttende innpakning eller terapeutiske ermene rundt leddene for å minimere gjentakelse av hevelse eller effusjon, spesielt med kroniske lidelser som leddgikt eller urinsyregikt.

Bilateral Calf Pain

Den bakre nedre parti av benet er referert til som kalven, som består av flere muskler. Kalv smerter kan skyldes en rekke ting, fra strai disse musklene til sirkulasjonsproblemer.

Bilateral Pain

Calf smerte er ofte forårsaket av muskel skader av noe slag, selv om skade eller betennelse i hud, bein eller ledd i beinet, er også mulige kandidater. Kalv smerter kan skyldes overforbruk, vanligvis et resultat av fysiske aktiviteter som sport. Imidlertid kan blodpropp og andre sirkulasjonsproblemer forårsake kalv smerte også.

Bilateral kalv smerte er smerte eller ubehag i begge ben 'kalver. Sannsynligheten for å skade både kalver på nøyaktig samme tid er lav, og en mer alvorlig, underliggende årsaken kan trenge å bli vurdert.

Arteriell insuffisiens

Det er mulig at kalv smerte har lite å gjøre med fysisk slitasje. Redaksjonen i Prevention Magazine Helse Bøker skrive i sine referanse guide "Symptomer, årsaker og Cures" at leggen er kjent for å ha sirkulasjonsproblemer.

Hvis kalver krampe opp og vondt når du deltar i fysiske øvelser som løping eller gåing, kan du bli lider av arteriell insuffisiens. Arteriell insuffisiens, som vanligvis resultater fra aterosklerose (herding arterier), betyr blodårene dine sliter med å få nok blod og oksygen til leggen under aktivitet.

Den resulterende kramper og smerte forsvinner normalt i løpet av 10 minutter for å stoppe den fysiske aktiviteten som utløste ubehag. Dette er fordi mengden av blod og oksygen som trengs av musklene returnerer til det normale. Men, i alvorlige tilfeller kan smertene være godt etterpå eller starte selv mens du hviler.

Venøs insuffisiens

Mens mindre vanlig enn arteriell insuffisiens, smerte og hevelse i ro kan også vise til venøs insuffisiens. Dette betyr at dine årer er ikke pumpe blodet bort fra leggen skikkelig. Dette kan føre til tromboflebitt, som er betennelse og blodpropp i venene, og kan være en alvorlig helserisiko dersom ikke riktig overvåket.

Andre årsaker

Ifølge FreeMD, kan bilateral kalv smerte også skyldes leddgikt, narkotikabruk, influensa, muskelbetennelse og skadede musklene. Restless legs syndrom kan også føre til hvile kalv smerte.

Behandling

Noen av de beste behandlingene for kalv smerte stole på sunn fornuft. Sørg for å hvile leggene når de er i smerte. Gjennom hele dagen, komprimere såre områder med en bandasje, og bruke is til dem. Høyde kan også bidra til å lindre hevelse. Over-the-counter medisin som smertestillende og anti-inflammatoriske bidra til redusere smerte og hevelse.

Selv om øvelsen normalt utløser sovende kalv smerte, kan det bidra til å bekjempe den så godt. Walking inntil smerten starter og deretter stoppe, gå litt lenger hver dag, etter hvert kan gjøre symptomene mindre av et problem.

Hvis alt annet mislykkes, bør du oppsøke lege. I visse alvorlige tilfeller kan kirurgi eller annen behandling være nødvendig.

Hva er årsakene til Bilateral Wrist Pain?

Hva er årsakene til Bilateral Wrist Pain?


Bilateral håndleddet smerte er preget av ubehag i begge håndledd. Smerten er generelt resultatet av en underliggende årsak klassifisert som inflammasjon, skade eller infeksjon. Behandling for bilateral håndleddet smerte kan omfatte medisiner, splinter og korrigerende kirurgi.

Årsaker og symptomer

Bilateral håndleddet smerte vanligvis resultater fra enten overdrive eller skade. Enkeltpersoner kan oppleve stivhet og hevelse i håndleddene, vanskeligheter med å bevege håndleddene, og svakhet og nummenhet i hender.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom (CTS) er den vanligste årsaken til håndleddet ubehag som følge av overforbruk. Personer med denne tilstanden opplever vedvarende håndleddet smerte og nummenhet i hendene.

Betennelse

Forhold, blant annet senebetennelse, leddgikt, urinsyregikt og lupus, kan forårsake en betennelse i ledd og bindevev i håndledd og hender, noe som resulterer i vedvarende smerte.

Infeksjon

Bakteriell infeksjon som oppleves i ledd og bein kan manifestere seg i betennelser, forårsaker ubehag i håndleddene. Bakterielle og staph infeksjoner er oftest assosiert med ledd og bein.

Injury

Skader som forstuinger og brudd kan føre til håndleddet smerte som forverres med bevegelse. I slike tilfeller blir den enkeltes utvalg av bevegelse i håndleddene smertelig begrenset.

Behandling

Behandling for bilateral håndleddet smerte er avhengig av det bekreftet diagnose på en underliggende årsak. Ofte, kan behandling inkluderer anti-inflammatorisk og antibiotika medisiner, kalde kompresser og splinter. I alvorlige tilfeller kan korrigerende kirurgi utføres.

Hvordan lære en pasient om bivirkninger av Bilateral Orchiectomy

Testikkelkreft er en sykdom som kan be en kirurg til å utføre en bilateral orchiectomy på en pasient. Denne type operasjon innebærer fjerning av begge testiklene i et menneske. Visse etter effekter oppstår når denne operasjonen er over og sykepleiere kan forberede pasienter for dem gjennom sykepleien.

Bruksanvisning

•  Lær dine pasienter om endringene som vil skje etter bilateral orchiectomy kirurgi. Gjør dette slik at han vet hva som venter og øke sjansene for at han vil følge sitt behandlingsregime. Endrer klienten kan se inkludere bryst forstørrelse, ømme bryster, nedsatt libido og impotens.

Lær pasienten at han kan også oppleve osteoporose eller tynn og sprø bein, vektøkning og tap av muskelmasse.

Informer pasienten om at han vil være i stand til å ha og opprettholde en ereksjon og oppleve en orgasme, men at han ikke vil være i stand til å ejakulere. Sykepleieren gjør dette for å forsikre pasienten om hans evne til å ha sex.

Lær pasienten at han kan oppleve noen smerte etter hans orchiectomy kirurgi. Forsikre ham om at medisiner vil være tilgjengelig for å redusere smerte.

Hva er Bilateral foraminal Stenose?

Bilateral foraminal stenose er en medisinsk tilstand som kan brytes ned til å bestemme sin mening. Bilateral betyr at den omfatter to identiske sider. Foramen er en naturlig åpning. Stenose er en innsnevring eller innsnevring av en passasje eller kanal. Sette dem alle sammen, er bilateral foraminal stenose innsnevring av diskplass langs begge sider av ryggmargen.

Beskrivelse

Ryggen består av 33 ryggvirvler. Hver vertebra har to foramina, en plassert på hver side, høyre og venstre. Disse foramina, åpninger, er hvor nervene går gjennom kroppen. Som foramina blitt innsnevret eller blokkert, nervene blir komprimert, og dermed forårsaker ryggsmerter.

Årsaker

Den foramina kan være smal på grunn av medfødte defekter, noe som betyr at det er til stede ved fødselen. Imidlertid er vanligvis den betingelse et resultat av den degenerative prosess. Dette betyr at tilstanden utvikler seg over tid, ved en lav hastighet. Det kan være på grunn av en repeterende aktivitet, enten en fysisk aktivitet som en fritids sport, eller en repeterende bevegelser på arbeidsplassen. Denne degenerative prosessen kan føre til rygg leddgikt, eller tilstedeværelse av osteofytter som er bein spurs som kan stikker inn i foramen plass.
Skivebrokk- kan også føre til bilateral foraminal stenose. Mellom hver virvel er en mellomvirvelskive laget av brusk. Denne plate virker som en støtdemper og gir mulighet for bevegelse i ryggen. Platen kan bule inn i foramen plass, og dermed komprimere nerver.
Cervical ryggvirvlene har anslag på sidene kalles uncinate prosess. Denne delen av vertebra kan bli forstørret og stikker inn i foramen.

Beliggenhet

Ryggraden er delt inn i fem regioner; cervical er den første syv ryggvirvlene ligger i halsen, thorax er de neste 12 ryggvirvler, består lumbalregionen av de neste fem ryggvirvlene, og er større etter hvert som de støtter store deler av kroppens vekt, er sacrum 4- eller 5-ryggvirvler som er smeltet inn i den trekantede bein og helt nederst i ryggraden er kjent som halebenet eller halebenet.
Foraminal stenose er mest vanlig i livmorhalsen, eller halsen, region. Imidlertid kan det også forekomme i den nedre lumbalregionen også. De fleste ganger pasienten opplever smerte på enten høyre eller venstre side av kroppen, men når begge sider er berørt det resulterer i bilaterale foraminal stenose.

Symptomer

Det er egentlig ingen direkte tegn og symptomer på bilateral foraminal stenose. Symptomene oppstår når innsnevring av foramen påvirker nervene. Når en nerve er komprimert, kan pasienten lider av smerter, prikking, nummenhet eller svakhet.

Diagnose og behandling

Diagnosen bilateral foraminal stenose begynner med en diskusjon av sykehistorie og symptomer med en lege. Legen kan da foreslå enten en x-ray eller MR (magnetisk resonans) for å prøve å ta et bilde av innsnevring.
Det finnes behandlingsmuligheter, som prøver å behandle symptomene, og kur alternativer som forsøker å korrigere årsaken til problemet. Behandlingstilbud omfatter medikamenter, kiropraktikk, akupunktur, massasje terapi, elektroterapi og mer. Cure alternativene inkluderer spinal dekompresjon eller kirurgi, kjent som foraminotomy. En foraminotomy er kirurgi som arbeider for å utvide foramen plass hvor nervene kjøre.

Bilateral para Sinus sykdom

Bilateral para sinus sykdom kan høres ut som en veldig teknisk tilstand, men det er rett og slett en form for kronisk sinusitt (bihulebetennelse). Bilateral para sinus sykdom kan vanligvis kureres med foreskrevet medisiner og visse livsstil praksis. Når en person har en god hånd på sykdommen og hvordan du kan forhindre det, kan han leve fri for ubehag og smerte.

Definisjoner

For å riktig forstå hva bilateral para sinus sykdom er, er det nødvendig å definere begrepene i dagligtalen. Bilateral bare refererer til sinus sykdom være på begge sider av sinus hulrom i motsetning til ensidig, dvs. ensidig. Para refererer til noe område sammen med eller i nærheten av nesen, inkludert bihulene. Sinus sykdom er et annet begrep som brukes for kronisk eller gjentakelse av bihulebetennelse.

Typer

Det er tre typer av bilateral para sinus sykdom: akutt, kronisk og repeterte. Akutt sinus sykdom er når en bihulebetennelse skjer en gang i blant. Det er tilfeldig og skjer bare et par ganger i en persons liv. Kronisk bilateral para sinus sykdom er en bihulebetennelse som varer i mer enn to måneder, og ikke svarer til medisinering. Reoccurring bilateral para sinus sykdom er en bihulebetennelse som kommer og går konsekvent.

Forebygging

En av de beste måtene å forebygge bilateral para sinus sykdom er å praktisere en sunn livsstil. Vask hendene ofte, spise en godt balansert kosthold, drikke mye vann, sove åtte timer i natt og redusere stress. En person bør også ta en over-the-counter decongestant ved første tegn på nesetetthet. Dette vil hindre at hulrommet sinus fra å bli irriterende og hevelse.

Behandling

Den vanligste behandlingen for bilateral para sinus sykdom er foreskrevet antibiotika, en slimhinneavsvellende og slimløsende. De antibiotika brukes til å drepe infeksjonen. Decongestant vil redusere hevelse i sinus hulrom og begrense bihulene fra over produserende slim. En slimløsende vil hjelpe kroppen i skikkelig drenering belastet sinus hulrom.

Komplikasjoner

Hvis bilateral para sinus sykdom går ubehandlet infeksjon kan spre seg til andre områder av kroppen som ørene, brystet og selv hjernen. Hvis helst en person opplever blodig utflod fra nesen, bør hun oppsøke legehjelp umiddelbart som det kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand.

Bilateral, ethmoid, og Maxillary Sinus Disease Info

Bilateral, ethmoid, og Maxillary Sinus Disease Info


Over 35 millioner amerikanere lider av sinus sykdom. Sinus hulrom er en veldig følsom plass, som ligger bak øynene og ørene og i mellom ørene. Det tjener det formål å filtrere luftbårne partikler ut av luften før den når ned i lungene. Bihulene kan bli irritert lett av bakterier, allergier og miljøforhold. Personer som lider med kroniske sinus problemer anses å ha sinus sykdom.

Definisjoner

Bihulene er delt inn i tre kategorier: bilateral, ethmoid og overkjevens sinus hulrom. De bilaterale bihulene er like over øynene, bak pannen. Den maksillær sinus hulrom er plassert på hver side av nesen, øynene under og like over taket av munnen. Ethmoid bihulene er rett bak øynene.

Bilateral

Bilateral sinus sykdom refererer til de to sinus hulrom direkte over øynene. For at sinus sykdom som skal behandles må det være i både sinus hulrom. Dette er typisk sinus hulrom som blir infisert med bakterier i den kalde og influensasesongen. Symptomene er lunger, tykk gul rennende nese, feber og hodesmerter. Det blir behandlet med antibiotika for foreskrevne 10 til 14 dager.

Ethmoid

Ethmoid sinus sykdom påvirker den ethmoid sinus hulrom. Det ligger rett bak nesen og er laget av små lommer med plass, mye som en honeycomb. Når ethmoid sinus hulrom blir betent eller infisert er det ansett ethmoid sinus sykdom. Typiske symptomer er tett nese, tap av lukt, infeksjon og smerter i øyne og ører. Hvis denne tilstanden går ubehandlet kan det føre til at infeksjonen sprer seg gjennom de andre sinus hulrom.

Maxillaris

Sinus maxillaris hulrom er plassert under nesen og manifesterer seg med ømhet på kinnbenet, tannverk og smerter i hele nedre ansiktet. Maksillær sinus sykdom kan føre til en gummi infeksjon eller kjevesmerter. I alvorlige tilfeller kan trykket bygges opp skade røttene av tennene og benstrukturen av den øvre kjeven. Denne tilstanden er behandlet med anti-inflammatoriske medisiner og slimhinneavsvellende midler til å redusere hevelse i hulrommet.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av de bilaterale, ethmoid og overkjevens sinus hulrom er kronisk bihulebetennelse, en byll i sinus hulrom og infeksjoner sprer seg i hele kroppen. Personer med bilateral, ethmoid og sinus maxillaris sykdom er mer sannsynlig å utvikle en bihulebetennelse. Hvis infeksjonen går ubehandlet, kan det spre seg til ørene, brystet og hjernen. Sinus sykdom kan også føre til en byll i sinus hulrom, som krever kirurgi.

Bilateral Fasett Disease

Bilateral fasett sykdommen er kronisk og forårsaker degenerative smerter i korsryggen. Dr. Barry Julius sier at "Fasett sykdom er en vanlig årsak til kroniske ryggsmerter med en forekomst av sykdom som spenner 8-75 prosent. En studie har vist at det kan være den vanligste årsaken til ryggsmerter basert på osteoporotiske pasienter som ble behandlet for fasett sykdom. "
Det kan være vanskelig å diagnostisere sykdom som dens symptomer er lik den mer vanlige sykdommer som artritt. Men disse sykdommene er faktisk annerledes og forstå årsaker, symptomer og behandlinger av bilateral fasett sykdommen kan hjelpe deg å fange det før heller enn senere.

Grunnleggende fakta

Fasett systemet er systemet av ledd som holder ryggvirvlene sammen i ryggen. Fasett joint vil utarte med tap av brusk og væske som gjør at leddene til å flytte sammen uten smerte. Når brusk og væske begynner å forsvinne, begynner smerten. Som tapene av disse to viktige faktorene fortsetter, vil smertene fortsette å bli verre og verre. Ofte vil bilateral fasett sykdom arbeide sammen med andre sykdommer som leddgikt, degenerative plate sykdom og spinal stenose.

Typer av Fasett sykdom

Det er tre typer av fasett sykdom. Den første er den traumatiske type, som er forårsaket av skade på fasett felles. Dette fører til betennelse i ledd og skader brusken. Deretter er det patologisk type, som skyldes degenerative sykdommer. Til slutt er det et forankrings type som skyldes forandringer i kroppen som forårsaker mer skade på leddene, slik som fedme. Dette er den mest vanlige type fasett sykdom.

Tegn og symptomer

Stivhet i ryggen i morgen er et tegn på bilateral fasett sykdom. Denne smerten vil vanligvis sentrum rundt den ene siden av ryggen. Bøye og strekke ryggraden vanligvis gjør vondt verre. Imidlertid, smerter i den nedre ryggen ikke alltid angi bilateral fasett sykdom. Noen ganger kan en tilbake kan rett og slett bli overarbeidet for dagen. Smerten må være kronisk og øke i intensitet før diagnosen bilateral fasett sykdom bør gis.

Diagnose

Det kan være vanskelig å få en diagnose av bilateral fasett sykdom, på grunn av sin likhet med andre rygg sykdommer. Men det finnes måter å fortelle forskjellen. Å ta en CT scan eller en MR av ryggen kan avgjøre hvorvidt en pasient viser tegn til spinal artritt. Å fortelle forskjellen mellom fasett sykdom og rygg leddgikt, er det viktig å gjøre et bein scan. Dette vil vise om det er noen områder av inflammasjon i ryggraden, noe som ville føre til diagnostisering av bilateral fasett sykdom. Legen kan også injisere visse fasett leddene med anestesi og anti-inflammatoriske steroider. Hvis smerten minsker på en sterk måte, så er det sannsynlig bilateral fasett sykdom.

Behandling

Det er mange forskjellige måter å behandle bilateral fasett sykdom. Disse spenner fra fysioterapi, steroid og anestesi injeksjoner, radiofrekvens ablasjon og kirurgisk fusion.
Fysioterapi er den enkleste på pasienten og kan tilby en stor lettelse for noen som ønsker å unngå medisin eller kirurgi. Det er vanlig for anestetiske steroid og injeksjoner som skal brukes for å lette symptomer for en kort tidsperiode. Kirurgi bør bare brukes i alvorlige tilfeller.
I mindre alvorlige tilfeller, er det mulig å anvende en ryggvarmer for å holde tilbake innrettet for å minske smerten.
Forebygging kan være den enkleste måten å unngå denne sykdommen. Bare å holde god holdning til enhver tid kan i stor grad redusere sjansene for å utvikle bilaterale fasett sykdom. Unngå langvarig sitting, da dette legger stort press på fasett leddene. Hvis du må sitte i lang tid, kan du bruke en lumbar roll. En lumbar roll er en pute som stropper til en stol. Dette støtter tilbake i en naturlig stilling, og kan bidra til å unngå den smerten som kommer fra bilateral fasett sykdom.

Bilateral patellofemoralt syndrom

Bilateral patellofemoralt syndrom


Bilateral patellofemoralt syndrom (BPS) er en av de vanligste kneproblemer. Det er preget av smerte følte under og rundt kneskålen. Smerten har en tendens til å forverres når den lidende er aktiv eller sitter i lange perioder av gangen.

Fakta

Når kneet bøyes og strekker seg, patella glir langs et spor i lårbenet. Av og til vil patella gli ut av sporet og gni langs de skarpe kanter av fordypningen. Dette fører til ujevnheter og skrape av brusk på undersiden av patella, slik at kneet bevegelser smertefull.

Årsaker

Den eksakte årsaken til BPS er ukjent fordi det har en tendens til å være forskjellig for hver lidende. Noen spekulerer det kan resultere fra traumer til kneet, slik som et fall. Syndromet kan bli forverret av svak eller ubalanserte quadriceps muskler.

Funksjoner

Lider av BPS kan utvise vage knesmerter som er vanskelig å lokalisere, samt hevelse og smerter når han går ned trappa. Kneet kan også føle seg stiv, gi ut på anledningen, og male eller knase når husokkupasjon.

Identifikasjon

Leger diagnostisere BPS bruker røntgen for å fastslå patellar justering og MR for å se om det er mykt vev skade. Som en siste utvei, kan de se på kneleddet og tilstanden til undersiden av patella ved hjelp av artroskopi.

Behandling

Anbefalte behandlinger for BPS inkluderer glasur kneet etter aktivitet, ta anti-inflammatoriske medisiner og tar en pause fra de fysiske aktivitetene som forårsaker pounding på kneleddet. Andre anbefalinger omfatter fysioterapi, korrigerende fottøy og taping kneet.

Betraktninger

Rettidig diagnose og behandling av BPS kan forebygge kroniske kneproblemer.

Kronisk Neck Pain Med Bilateral Variasjon

Kroniske nakkesmerter med bilateral variasjon er ofte et resultat av whiplash traumer. Det kan også være et resultat av en degenerative plate sykdom, klemt nerve eller herniated plate, selv om disse vanligvis ikke har smerter i bevegelse fra venstre til høyre (bilateral variant) så ofte som whiplash. Mens smerte er ofte en kjedelig verkende smerte, kan det øke med bevegelse og kan skape vanskeligheter med å spise fordi svelge blir vanskeligere.

Anatomy

I halsen er halsvirvler som beskytter ryggmargen og er toppen av ryggsøylen, som starter ved bunnen av skallen. Nær ryggvirvlene er viktige arterier, vener og kjertler (lymfe og skjoldbruskkjertel) som kan bli betent med sykdom.

Symptomer

Kroniske nakkesmerter er en stiv nakke som ikke vil gå bort, man spenner på smerteskala fra mild til ekstreme. Vevet i nakken kan være øm og hoven. Med bilateral variasjon, er smerten ikke lokalisert på enten høyre eller venstre side av ryggvirvler.

Diagnose

Leger vil ta en historie av symptomer fra pasienten og ta dem gjennom et utvalg av bevegelse for å finne stillinger som lindrer smerten. Hvis det ikke er noen åpenbar grunn til det bilaterale nakkesmerter, nervetesting, CAT scan, MR eller annen intern visning av beinstrukturen og dens omkringliggende anatomi kan utnyttes.

Behandling

En eller en kombinasjon av følgende kan brukes for å lindre smerten: varme / is, trekkraft, ultralyd, massasje, kortison injeksjoner eller en myk krage sammen med muskel relaxers og smertestillende medikamenter. Behandling for alvorlige forhold kan innebære kirurgi.

Når skal man oppsøke lege

Få en lege eksamen etter en bilulykke eller andre traumer der halsen ble påvirket direkte eller rykket plutselig. Hvis symptomene vedvarer eller forverres i mer enn 10 dager, se en lege da dette kan være en indikasjon på en alvorlig medisinsk tilstand.

Revmatoid vaskulitt Bilateral Calf Pain

Revmatoid vaskulitt Bilateral Calf Pain


Leg smerte, spesielt smerte i leggen, kan være forårsaket av en rekke problemer. Pasientene er ofte i utgangspunktet behandles for sine symptomer på muskelsmerter med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og muskelavslappende. Bare når de ikke svare på disse stoffene gjøre sine leger ser videre for å finne en årsak til deres fortsatte smerter. Hvorvidt du har revmatoid artritt, kan legen ønsker å utelukke andre årsaker til smertene dine før du bestemmer at det er vaskulitt.

Revmatoid Artritt

Selv om du kanskje føler deg veldig alene i dine symptomer og smerter, er revmatoid artritt den oftest funnet bindevevssykdommer. The National Institutes of Health sier at det skjer i løpet av 1,3 millioner mennesker i USA voksne befolkningen. Det er klassifisert som en autoimmun sykdom, som betyr at immunsystemet angriper deg, mista din egen selvtillit for en fiende inntrenger. Hvem som helst kan utvikle sykdommen. Ifølge National Institutes of Health, er det funnet 2 til 3 ganger oftere hos kvinner enn menn, og oftere hos eldre voksne. Ingen etnisk gruppe eller rase er immune mot sine utfordringer. Når du har revmatoid artritt, er du risikoen for å utvikle vaskulitt. Det kan forekomme noe sted du har blodårer.

Vaskulitt

Vaskulitt er en betennelse i dine små eller mellomstore arterier. Når det skjer i begge beina, det kalles bilateral. Når kalven er involvert, kan det vaskulitt forveksles med muskelspenninger, en blåmerker skade, infeksjon, et stoff reaksjon, tette blodårer, diabetes, blodpropp eller visse typer kreft. Det er viktig å ha noen smertefull eller vedvarende smerter evaluert.

Vaskulitt forekommer i om lag 20 prosent av personer med revmatoid artritt, ifølge My RA Central, og kan være mild og begrenset eller bred spredning og livstruende. Det er viktig å behandle en hvilken som helst vaskulitt. Ubehandlet, kan betennelsen føre til obstruksjon av blodårene, noe som reduserer blodstrømmen til vev. Hvis blodstrømmen blir hindret nok, kan vev død følge.

Symptomer

Symptomer på vaskulitt kan omfatte ømhet, smerte, hevelse eller en hard klump under huden på leggen din. Disse klumpene er vanligvis på størrelse med en ert. Noen ganger smerten er uutholdelig, noe som gjør det vanskelig å gå eller selv å ha klær berøre området av smerte.

Tester

Legen kan diagnostisere deg raskt og med stor sikkerhet, eller han kan ta lengre tid, trenger flere tester og fremdeles lar deg med spørsmål. Han kan bestille en MRI, muskelbiopsi eller ultralyd, samt laboratoriearbeid, for å finne kilden til beinet smerte.

Behandling

Kortikosteroider brukes til å behandle vaskulitt. Når de er i gang, bør du føle lettelse ganske raskt. Disse steroider kan gis sammen med noen av de andre legemidler du kan allerede være tatt for revmatoid artritt. Annals of Revmatisk sykdom rapporterer at selv om nesten alle tilfeller av vaskulitt svare på steroider, opp til 54 prosent av tilfellene vil tilbakefall og til slutt må immundempende medikamenter for videre kontroll. Disse kalles også cytotoksiske legemidler, noe som betyr at de dreper visse typer celler. Nesten alle av de medisiner som brukes til å behandle leddgikt og vaskulitt har noen bivirkninger og risikofaktorer. Legen din vil ønske å sjekke bloodwork regelmessig for å fange eventuelle problemer tidlig.

Recovery Time for Bilateral brokk kirurgi

En brokk er et fremspring av en hel organ eller en del av et organ som strekker seg fra et hulrom vegg. En bilateral brokk er en lyske (lyske) brokk finnes på både høyre og venstre side. Post-kirurgisk utvinning kan omfatte tilbakeføring til arbeid forslag, sårlukking omsorg og smertekontroll.

Fordeler

Brokk kirurgi (herniorrhapy) har sine fordeler. En brokk pasienten kan gå tilbake til normale arbeidsoppgaver og kan oppleve mindre kronisk smerte. Laparoskopisk reparasjon kirurgi kan brukes av en lege, som tar mindre utvinning tid, eller et brokk pasienten mer trenger åpen reparasjon kirurgi.

Tilbake til arbeid forslag

Brokk pasienter som kommer tilbake til arbeid kan bli bedt om å redusere sine vanlige arbeidsoppgaver. Dette gjør at pasienter å gå tilbake til mindre stressende arbeidsmiljø. Et eksempel er en fil kontorist som står hele dagen som kan bli bedt om å ta ekstra pauser.

Lukking av sår Care

Kirurgi vil kreve en lukking av sår typen, herunder oppløse sting eller suturer basert på pasienten. Les instruksjonene og stille spørsmål om sårlukking omsorg for å redusere rødhet og postoperative infeksjoner.

Post-kirurgisk Pain Relief

En lege vil foreskrive smertestillende umiddelbart etter brokk kirurgi. Metoder smerte behandling er basert på pasienten og kan gis muntlig eller via nål. Snakk med legen din for smerte kontroll opplevd utover to uker etter operasjonen.

Advarsel

Brokk kan komme tilbake etter operasjonen. En vanlig årsak er dårlig brokk reparasjon, noe som kan minimeres ved å velge en spesialist, forstå årsakene for brokk kirurgi og etter noe som tyder på post-utvinning behandling plan foreskrevet av legen din.