Digidexo.com

plasma sterilisering

De Metoder for Sterilisering av medisinsk utstyr

De Metoder for Sterilisering av medisinsk utstyr


Sterilisering dreper alle virus og bakterier. Når bakterier og virus er innført i kroppen, mens en person som gjennomgår kirurgi eller annen medisinsk prosedyre, kan føre til alvorlige infeksjoner. Fordi en slik person har en allerede svekket immunsystem, patogener - den medisinske termen for virus og bakterier - kan invadere personens kropp mens legen er å administrere medisinsk behandling. Medisinske fagfolk kan sterilisere medisinsk utstyr ved hjelp av ulike metoder.

Autoklav

Autoklaven sterilisering metoden innebærer en trykkkammer at medisinske fagfolk bruker for å sterilisere medisinsk utstyr, tannlegeutstyr og kirurgisk utstyr. Charles Chamber oppfant denne metoden tilbake i 1879. en medisinsk faglig utfører denne prosedyren ved å plassere medisinsk utstyr inne i et kammer og utsette utstyret for damp ved en meget høy temperatur - godt over kokepunktet. Det er ikke dampen alene som faktisk steriliserer utstyret, men kombinasjonen av de høye temperaturer og trykk i tillegg.

Dry Heat

Fordi svært intense varmen ødelegger patogener, den tørre varmen steriliseringsmetode - er svært effektivt - som bruker ekstremt høye temperaturer. Medisinske fagfolk bruker to typer tørre varme sterilisatorer. Den første er den Brødrister fremgangsmåte og den andre er Cox tørr varme sterilisator. Cox tørr varme sterilisator metoden tar ca seks minutter å fullføre. Avhengig av hva slags medisinsk forsyning blir sterilisert, er den tørre varmen metoden ikke passer for alle forsyninger og instrumenter.

Gass Plasma

Gassen plasma sterilisering metoden ble introdusert på 1980-tallet på grunn av begrensninger i andre metoder. Gassen plasmemetoden later ingen giftstoffer eller rester på utstyret etter steriliseringsprosessen. Medisinsk personale utføre denne fremgangsmåten ved anvendelse av et kammer for å sette inn det medisinske utstyret inn, deretter tilsetning av hydrogenperoksyd inn i kammeret. Hydrogenperoksyd i det lukkede kammer og deretter omdannes til gassform, og dermed fjerne bakterier og virus som kan være tilstede. Denne prosessen ble gjentatt tre ganger, slik at fullstendig fjerning av alle forurensende stoffer.

Blekemiddel

Bleach steriliserer også medisinsk utstyr. Denne metoden fjerner bakterier og virus fra overflater når medisinske fagfolk bruker 100 deler vann blandet med en del av rent bleike. Medisinsk fagpersonell utføre denne prosedyren på utstyr som stetoskoper, termometre, sprøyter og nåler. Mange steder i verden som ikke har tilgang til andre metoder stole på dette som sin viktigste metode for å drepe mikroorganismer.

Hvordan lage en pakke for kirurgiske instrumenter

Hvordan lage en pakke for kirurgiske instrumenter


Kirurgiske pakker inkluderer pakket samlinger av sterile forheng, gasbind svamper, instrumenter og andre materialer ofte lagt ut på fenestrert panner. Teknikere forberede og sterilisere pakker for kirurgi, deretter lagre dem inntil nødvendig. Sterilisering skjer ved påføring av trykksatt damp i en autoklav, eller dersom lav temperatur sterilisering er nødvendig, gjennom gass- eller plasmasterilisering.

Kirurgens preferanser diktere bestemte pakking prosedyrer, men grunnleggende prinsipper gjelder for alle tilfeller. Riktig pakke forberedelse er avgjørende for sikker og effektiv operasjon. Pakningsinnhold skal være rene, organisert og lett å pakke ut.

Bruksanvisning

En ren og tørr kirurgiske instrumenter og samle andre materialer for pakken. Bruke et ultralydinstrument renere etter vask instrumenter, eller håndvask med enzymatisk kirurgisk instrument rengjøringsmiddel. Alt rusk og rust bør elimineres gjennom rengjøring. Bruk nøytral pH renhold løsning for å hindre instrument flekker.

Smør instrumenter som trengs. Bruk kirurgisk glidemiddel laget spesielt for dette formålet. Tillate instrumenter for å tørke.

Count alle instrumenter, gasbind svamper, sutur nåler, og andre materialer før du legger i pakken. Tellinger vil bli gjentatt etter operasjonen for å sikre at ingenting blir utilsiktet igjen inne i pasienten.

Plasser individuelle eller små samlinger av instrumenter i et varme forseglet plast eller papir / plast pose. Hvis plasma sterilisering er planlagt, er vevde polypropylen wrap eller Tyvek og Mylar poser brukt. Disse pakkene er klare for sterilisering.

Ordne større pakker i henhold til kirurgens preferanse. Hvis du bruker en fenestrert pan, plasserer lofri håndkle på pannen før du legger instrumenter og andre materialer.

Skape rom mellom instrumentene for sirkulasjon av damp eller gass. Åpne alle boks lås instrumenter, og om mulig demonter flerdelte instrumenter. Åpne noen containere og sted med åpen ende opp eller sidelengs; hvis stablet, egne containere med håndklær eller svamper. Spylevann gjennom instrumenter med lumen før dampsterilisering, slik at vannet vil fordampe i løpet av prosessen.

Plasser instrumenter i orden slik at de som trengs først under operasjonen vil være på toppen av pakken. Stable eller justere lignende instrumenter huske å tillate sirkulasjon. Plassere sutur nåler og kirurgiske svamper i et lett tilgjengelig område av pakken, og legg trekkspill-brettet kirurgiske forheng på toppen av instrumenter. Plassere en indikator stripe dypt i pakken så tilstrekkelighet av sterilisering kan evalueres.

Plasser en større pakke på en bomulls kirurgisk håndkle og brett håndkle over toppen av pakken. Ved hjelp av en "cross over" metoden, forberede seg på en første utenfor wrap ved å plassere pakken på en firkantet musselin eller papir kirurgisk wrap i en diagonal retning. Bruk vevde polypropylen film wrap for plasma sterilisering. Brett nær hjørnet over pakken, deretter kaste tuppen av hjørnet tilbake, slik at det kan være lett tilgjengelig. Brett de tilstøtende venstre og høyre hjørne over pakken på lignende måte, deretter kaste det lengste hjørnet på lignende måte og tuck i lommen gjort av de andre hjørnene for å gjøre et stramt wrap.

Alternativt kan du bruke en "langsgående fold" metoden med wraps i minst to til tre ganger lengre enn flokken. Pakken er plassert kvadrat med sjal, og vikle brettes over pakken fra toppen og bunnen, ved hjelp av et trekkspill fold å justere kantene på wrap med hverandre langs midtlinjen av flokken. De utvidede ender av wrap på venstre og høyre side blir så foldet over flokken og sikret med tape.

Gjenta trinn seks med en annen wrap, deretter fest med varmefølsomt indikator tape. Merke pakken på båndet med dato for sterilisering og type instrumentering. Pakken er klar for sterilisering.

Tips og advarsler

 • Akseptabelt lagringstid etter sterilisering varierer etter lagringsmetode. En utvendig plomberes støvdeksel vil forlenge pakke lagringstid.

Medtronic Sterilisering og Rengjøringsinstruksjoner

Rengjøring, desinfeksjon og sterilisering prosessen er den samme for alle Medtronic gjenbrukbare enheter som benytter enzymatisk, alkalisk og nøytrale rengjøringsmidler. På grunn av trusselen om smittsomme sykdommer, råder Medtronic nettstedet du å ta forholdsregler når du arbeider med potensielt forurensede enheter. Nettstedet advarer også til å utvise forsiktighet ved håndtering av hvilken som helst enhet med en skarp spiss eller nyskapende. Ifølge Medtronic, noen regionale forskrifter er strengere enn instruksjonene fra selskapet. I slike situasjoner, må lokale forskrifter følges. Unngå å bruke løsninger som inneholder blekemiddel, glutaraldehyd, alkaliske eller formalin på aluminium instrumenter, da det kan føre til skade.

Bruksanvisning

Manuell Prosedyre

Ifølge Medtronic, bør alle instrumenter renses innen 30 minutters bruk. Plasser enheter i et brett fylt med destillert vann eller dekke dem med fuktige håndklær.

Bruk en ikke-Shedding, engangsklut, fjerne vev rester og kroppsvæsker fra instrumentet.

Bruk en nøytral pH enzym løsning å skylle og skylle enheten og dens interne komponenter.

Med en myk børste, skrubbe instrumentet før det er synlig rene. Konsentrer deg om de vanskelige å nå områder som sprekker, kontakter og parret overflater. Rengjør lumen med en myk, nylon børste som er lang og smal.

suge instrumentet i en enzym-løsning, mens sonicating ved 45 på 50 kHz i 30 minutter.

Bruke en mekanisk shaker, rist instrument på 250 svingninger i minuttet i 30 minutter.

Grundig flush hull, lumen og andre vanskelige å nå områder med en frisk enzym løsning.

Ifølge Medtronic, bør du bruke renset vann til å skylle instrumentet i minst tre minutter. Sikre utstyr og vann fra skylle er fri for rester, blod og andre forurensninger. Nok en gang, må du skylle vanskelige å nå områder, men bruk vann denne gangen.

Senk instrumentet i et rensemiddel og sonikere på 45-50 kHz i 30 minutter.

Skyll de vanskelige å nå områder med et rengjøringsmiddel.

Igjen, i henhold til Medtronic, bør du bruke renset vann til å skylle instrumentene i minst tre minutter, og konsentrere seg om de vanskelige å nå områder.

Bruk en ren, ikke-Shedding, og absorberende tørk, for å fjerne all overflødig fuktighet fra instrumentene.

Kombinasjonen Prosedyre

Ifølge Medtronic, bør alle instrumenter renses innen 30 minutters bruk. Plasser utstyret i en skuff fylt med destillert vann, eller dekke instrument med fuktige håndklær.

engangsklut Ved hjelp av en ikke-Shedding,, fjerne vev rester og kroppsvæsker fra instrumentet. Deretter kan du bruke en nøytral pH enzym løsning å skylle og skylle enheten og dens interne komponenter.

Med en myk børste, skrubbe fra enheten før den er synlig rene. Ifølge Medtronic, bør du konsentrere deg om de vanskelige å nå områder som sprekker, kontakter og flater som møtes. Rengjør lumen med en myk nylon børste som er lang og smal.

senk og suge instrumentet i et enzym løsning mens sonicating på 45-50 kHz i 15 minutter. Deretter fjerner instrumentet og skyll den i renset vann i minst ett minutt. Ifølge Medtronic, bør du igjen konsentrere seg om alle er vanskelige å nå områder.

Plasser enheten i et desinfeksjons kurv i en egnet vaskemaskin, og sett den til pre-vask med myknet, kaldt vann fra springen i fire minutter. Bruk enzym spray og varmt, myknet vann fra springen i 20 sekunder.

Ifølge Medtronic, bør du suge instrumentene i enzymet løsning for fire minutter og skyll med myknet, kaldt vann fra springen i 15 sekunder.

Sett vask vaskemiddel med varmt, myknet vann fra springen ved en temperatur på mellom 150 og 154 grader Fahrenheit eller mellom 66 og 68 grader Celsius i fire minutter. Etterpå, skyll med varmt vann i fire minutter.

Termisk skyll instrumenter med varmt, myknet vann fra springen ved temperaturer på mellom 181 og 198 grader Fahrenheit eller mellom 83 og 92 grader Celsius i fem minutter. Bruke renset vann ved samme temperatur for å skylle i 10 minutter.

Bruk varm luft til å tørke enheten i 15 til 30 minutter. Ifølge Medtronic, bør temperaturen være 167 grader Fahrenheit eller 75 grader Celsius.

Sterilisering

Etter desinfisering av utstyr, begynner sterilisering. Medtronic anbefaler fuktig varme (damp) sterilisering. Sørg for at du holde seg innenfor produsentens anbefalinger når du er sterilisering flere instrumenter.

Ifølge Medtronic, må være forberedt på hvert instrument i skuffer eller saker på en måte som gjør at "damp for å trenge inn og ta direkte kontakt med alle overflater."

Ifølge Medtronic, temperatur og dampsyklustider avhenge av den type utstyr som skal steriliseres.

Temperaturene varierer mellom 250 og 273 grader Fahrenheit. Damp Tiden varierer fra fire til 60 minutter.

Etter endt dampsyklus, tørke utstyret i 30 minutter.

Tips og advarsler

 • Du bør bruke bare soft-stritter, nylon børster og piperensere for rengjøring.
 • Bruk en sprøyte eller vannstråle for å hjelpe flush vanskelig tilgjengelige områder og nære overflater.
 • Medtronic råder du unngå gass plasma, etylenoksid, fordampet hydrogenperoksid og tørre varme steriliseringsmetoder for sterilisering.
 • Instrument rekkeverk, skuffer og lokk må rengjøres separat.
 • Unngå mineralolje og silikonsmøremidler. De kan belegge mikroorganismer og hindre kontakt av overflaten med damp, og er vanskelige å fjerne.

Glukose nivået av blod Vs. Plasma

Glukose nivået av blod Vs. Plasma


Glukose er et enkelt karbohydrat som fungerer som den primære kilden til energi for levende organismer. Blodsukkeret målt ved blod-og urinprøver, og som alle andre kroppens kjemi, har det normale og unormale områder.

Bakgrunn

Før oppfinnelsen av blodsukkermåler mer enn 20 år siden, ble blodsukkeret beordret av legen og testet i et sykehus lab eller annen klinisk laboratorium. Normale - og unormale - glukose spredning ble etablert ved hjelp av plasma.

Betraktninger

Oppfinnelsen av blodsukkerapparat gitt diabetikere med muligheten til å overvåke sine egne blodsukkeret hjemme som helst på dagen eller natten, uten å bli først sett av sin lege.

Prøvetaking

De fleste kliniske laboratorier bruke plasma eller serum fra blod oppnådd ved venepunktur for glukosetesting. Den blodglukosemåler benytter en dråpe blod, vanligvis oppnådd ved finger punktering.

Sammenligning

Fasting, hel-blodsukkernivået hos personer med normal hematocrits er om lag 10 prosent til 12 prosent lavere enn fastende plasma glukosenivåer. I sitt kapittel om "karbohydrater," Dr. David B. Sacks tilbyr følgende som prøvereferanseintervaller for fastende glukose nivå: plasma / serum: 74-99 mg / dl; fullblod: 65-95 mg / dL.

Funksjoner

Den fastende plasmaglukose er den vanligste markør for diabetes mellitus. Mange av de glukosemålere på markedet anvendelse av hele blodprøver, men rapportere resultatet glukose i plasma fase.

Hvordan jeg Donate Må Plasma i Everett, Washington?

Hvordan jeg Donate Må Plasma i Everett, Washington?


Plasma er den del av blodet som bærer mineraler og næringsstoffer i hele kroppen. Plasma donasjoner hjelpe folk med brannskader, kreft, blod fartøy sykdom, traumer skader, og mer. Du må være 18 år, veie minst 110 pounds, og være i god helse for å være kvalifisert til å donere plasma. Personer 16 eller 17 år kan donere med foreldrenes samtykke. Donasjoner kan gis hver 56 dager. I Everett, Washington, er det flere plasma donasjon sentre.

Hvordan jeg Donate Må Plasma i Everett, Washington?

Planlegge en avtale med en av Everett, Washington plasma donasjon sentre. Disse inkluderer Puget Sound Blood Center, Plasma Lab International, og Biomat USA (se Resource delen av denne artikkelen for kontaktinformasjon).

Fullfør screening prosessen som forespurt av plasma donasjon sentrum. Noen av Everett sentre krever et skjema som skal fylles ut, mens andre krever et personlig intervju. Spørsmål vil bli spurt om din alder, medisinsk historie, og tidspunkt for siste donasjon.

Klargjør for din donasjon. Everett donasjon sentre ber om at du spiser et sunt, velbalansert måltid, og drikke masse vann dagen før og dagen for donasjonen avtale. Unngå alkohol, koffein, helmelk, stekt mat, ost, pølser, og alle andre fettstoffer, høyt kolesterol mat 24 timer før donasjon.

Ankomst til din avtale i tide. Din avtale bør ta rundt en time. Når prosessen er ferdig, vil du bli bedt om å sitte og slappe av i minst 10 minutter mens du drikker væske.

Drikk rikelig med vann og juice etterpå, for å hjelpe kroppen din erstatte plasma du donert. Plasma blir gjenopprettet i omtrent 24 timer, mens de røde cellene fylle løpet av noen få uker.

Hvor lenge du Steriliser tåteflasker gjøre?

I motsetning til voksne mennesker, spedbarn som ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem. Inges bakterier som en voksen immunsystemet lett kan håndtere kan føre til at barnet blir syk. På grunn av dette, er sterilisering tåteflasker anbefales å senke sin eksponering for skadelige mikrober.

Ren

Til å begynne steriliseringsprosessen, først sørge for å fjerne alle melkerester. Dette kan gjøres ved ganske enkelt å rense flaskene med varmt vann og såpe. Bruk en skurekost for å fjerne eventuelle tørket-on melkepartikler. Vær spesielt oppmerksom på lokkene og brystvortene. Disse brikkene har flere små mellomrom som kan felle melkerester. Det kan være nødvendig å suge dem i varmt vann i 20 minutter eller mer for å løsne partikler før du bruker en skrubb pensel for å fjerne dem.

Sterilisering

Varmen som er involvert i sterilisering kan skade noen flasker. Hvis en flaske ikke kan håndtere varmen av sterilisering, kan du ikke ønsker å bruke den til å mate babyen. Hvis en flaske ikke kan stå opp til steriliseringsprosessen, kan det gjøre barnet ditt syke. Rengjøringsanvisningen og materiell som brukes for flasken finner du på etiketten på flasken.

Å sterilisere en flaske, noen mennesker vil sette den i oppvaskmaskinen. Dessverre har felles husholdning oppvaskmaskin faktisk ikke bli varm nok til å sterilisere fôringsutstyr. Å holde flasken ved optimal temperatur for optimal tid, plasserer flaskene i en gryte med kokende vann i 10 til 15 minutter. Når koke er ferdig, plasserer flaskene på en ren stativ til tørk. Dette stativet skal ikke brukes til andre formål, som det kan bli forurenset.

Kaste dem ut

Når en gjennomsiktig plastflaske begynner å vise sukk av slitasje eller riper, kan det være lurt å kaste den i resirkulering bin. Riper eller stress poeng er svekket plast som kan havnen bakterier. Disse bakteriene blir drept ved sterilisering, men cellestrukturen blir værende i plast og senere kan bli sluppet ut i melken. Spedbarn med nedsatt eller lavt immunforsvar kan bli syk av disse bakterielle fremmedlegemer.

Hva er årsakene til en High Plasma Triglyceride?

Triglyserider er en form av fett som finnes i blodet, og sammen med kolesterol de danner gruppen kjent som plasma-lipider (fett). Forhøyede triglyseridnivåer kan skyldes en rekke forskjellige faktorer.

Fakta

Det meste av kroppens fett er lagret i form av triglyserider. Overdreven triglyserider i blodet kan føre til en tilstand som kalles hypertriglyseridemi, som er knyttet til økt risiko for koronarsykdom.

Årsaker

Ifølge peer-reviewed service, Lab tester på nettet, kan forhøyede triglyseridnivåer utløses av faktorer som fysisk inaktivitet, overvekt, nyresykdom, type-2 diabetes, stort alkoholinntak, røyking, under aktiv skjoldbrusk funksjon (hypotyreose) og genetisk predisposisjon .

Triglyseridnivåer

Ifølge American Heart Association, trygge blod triglyseridnivåer er mindre enn 150 milligram per desiliter (mg / dl). Nivåer over 200 mg / dL anses høy. Nivåer over 500 mg / dL anses svært høy.

Senke triglyserider

The Mayo Clinic har flere alternativer å senke triglyseridnivåer. Disse inkluderer å miste vekt, senke kaloriinntaket, trene regelmessig, unngå raffinerte eller sukkerholdige matvarer og unngå alkohol.

Betraktninger

Forskere er ikke helt sikker på hvor høy triglyserider påvirke kroppen. I mange tilfeller, mat med høyt triglyserider er også høy i kolesterol, noe som utgjør en betydelig helserisiko på egen hånd.

Hva kan man forvente etter du donere Plasma

Hva kan man forvente etter du donere Plasma


Plasma utgjør 55 prosent av blod. Det er det som er igjen etter røde og hvite blodlegemer, blodplater og andre cellulære komponenter fjernes. Plasma er kilden til proteiner og antistoffer, og kan brukes til å foreta behandlinger som behandle sykdommer slik som hemofili, primær immunsvikt og nevrologiske og autoimmune sykdommer, og kan brukes til å behandle medisinske tilstander som sjokk, traumer og forbrenninger.

Som donerer?

Plasma kommer fra friske givere, som er kvalifisert etter å ha passert noen medisinske undersøkelser og tester. Livreddende behandlinger og behandlinger kan ikke gjøres uten donert plasma, så givere er avgjørende.

Samling

Blod blir oppsamlet av en nål inn i en blodåre. Plasmaet separeres fra de andre cellulære komponentene i blodet. Disse komponentene blir deretter returnert til donor, vanligvis i en saltoppløsning, ved nål. Kroppen fylles plasma i løpet av få dager.

Bivirkninger

Etter å donere plasma, kan du oppleve svimmelhet, svakhet, frysninger og kvalme på grunn av dehydrering og sult. Dessuten kan du ha smerter og blåmerker der nålen ble satt inn i armen.

Unngå bivirkninger

De fleste av bivirkningene som kan oppstå kan unngås eller elimineres raskt ved å spise et sunt måltid, hvile og drikke mye vann.

Hvordan ta Plasma Jet

Hvordan ta Plasma Jet


Tar kosttilskudd hjelper noen kroppsbyggere nå sine treningsmål raskere. Men for å høste eventuelle fordeler, betraktninger oppmerksomhet og sikkerhet må betales for hvordan å ta supplement. Plasma Jet er et kosttilskudd beregnet for kroppsbyggere for å hjelpe dem med å øke blodgjennomstrømningen og ATP-nivåer. Produsert av Gaspari Nutrition, fungerer produktet i tandem med vekttrening rutine for å hjelpe med muskel definisjon, størrelse og styrke. Snakk med legen din før du legger dette tillegget til rutine.

Hvordan ta Plasma Jet

Bruk Plasma Jet o vekttrening trening dager. Produktstakere anbefaler at du bruker produktet hver annen dag, og ikke mer enn fire dager i uken.

Ta en Plasma Jet kapsel fra blisterpakningen ved spratt den ut.

Ta med 12 oz. juice eller vann, 1 til 3 timer før din vekt trening trening. Ta på tom mage eller 30 til 60 minutter før et måltid.

Drikk mer vann på de dagene du bruker dette produktet. Øk vanninntaket med 24 til 36 oz.

Hint

 • Hvis du trener tidlig på morgenen, ta dosen av Plasma Jet kvelden før, enten før ditt siste måltid eller med dine andre nattlige kosttilskudd.
 • Produktstakere advarer om at personer med visse medisinske tilstander, tar andre medisiner, gravide eller ammende bør ikke bruke dette tillegget. Snakk med legen din for å finne ut om dette produktet er trygt for bruk.
 • Slutte å bruke produktet og se legen din dersom du utvikler symptomer på nervøsitet, svimmelhet, skjelvinger eller søvnløshet.

Hvordan Donate jeg plasma i Memphis?

Hvordan Donate jeg plasma i Memphis?


Donerer plasma gir kontanter i bytte for dine blodkomponenter. Donasjonen prosessen er lang og kan være ubehagelig eller litt smertefullt siden det innebærer en nål i armen din, men du kan se en film eller lese et magasin. Memphis innbyggerne kan finne mange for-profit blod banker å velge mellom. Denne gule væsken er en del av blodet og det bærer blodceller, næringsstoffer og proteiner som hjelper kroppen din opprettholde væskenivåer.

Hvordan Donate jeg plasma i Memphis?

•  Kontroller at du oppfyller minimumskravene for å donere plasma. Enkeltpersoner må være 18 til 65 år gammel og veie minst 110 kg. De må også være sunn og bestå en screening test.

Se i telefonboken eller på nettet for en blodbank i Memphis som aksepterer plasma donasjoner eller kjøper plasma. Interstate Blood Bank har tre Memphis steder. Den amerikanske Røde Kors ikke har filialer i Memphis direkte; nærmeste gren er en time unna i Jonesboro, Tennessee. Ring 1-800-RED-CROSS å se om noen er plasma donasjon hendelser nærmere Memphis er kommende.

Ring til å planlegge din avtale. Hvis det er din første gang å gi plasma, må du la det gå minst to timer gratis for prosessen. Påfølgende besøk tar 75 til 90 minutter; vil du bli spurt om din helse og medisinsk behandling historie. Interstate Blood Bank anbefaler bor hydrert og spise et sunt måltid før du gir plasma.

Møt opp til avtalt tid. Fylle ut papirene og møte med noen for din helse screening. Når du er godkjent, vil en medarbeider sette deg opp i et rom og ta din plasma.

Hint

 • Du kan gi plasma to ganger i en syv-dagers periode, med 48 timer mellom donasjoner.
 • Drikk rikelig med vann etter at du gir plasma. Du har mistet mye væske og må erstatte det. Og holde seg borte fra alkoholholdige drikkevarer for en stund. Med inntak av selv en moderat mengde alkohol, kunne den tapte plasma føre til at du har en farlig høy alkoholnivået.

Tips for å øke protein å donere Plasma

Tips for å øke protein å donere Plasma


Plasma donere krever at du opprettholde et høyt nivå av protein for å unngå negativt påvirker din helse. I gjennomsnitt bør du spise 50 til 80 gram protein daglig. Mypyramid.gov anbefaler at voksne spiser 5 til 6,5 tilsvarer oz. av kjøtt, fisk, bønner eller egg per dag, samt tre porsjoner med meieriprodukter. Disse kombinerte porsjoner gi majoriteten av proteinet du trenger før du gjennomgår plasma aferese.

Magert kjøtt

Magert kjøtt kan øke blodproteinnivåer uten å forårsake noen problemer med helsen. Hvite magert kjøtt som kylling, svin og kalkun gir protein og jern uten dramatisk øke kolesterolet. Du bør spise biff i mindre mengder, fordi det er vanskelig å fordøye. Den gjennomsnittlige servering av kjøtt (ca 3,5 oz.) Inneholder ca 25 gram protein. Det amerikanske Department of Agriculture anbefaler å fjerne synlig fett fra noe kjøtt du koker, så vel som å velge magre alternativer i preparerte matvarer som kjøttpålegg.

Seafood

Sjømat gir ofte en fantastisk kilde til sunne magre proteiner. Fisk inneholder så mye som 21 gram protein per 3,5 oz. servering. Den Harvard School of Public Health forklarer at en seks oz. servering av laks gir 34 gram protein. Sjømat gir også Omega-3 fettsyrer, som tilbyr en rekke andre helsefordeler. Vær på vakt mot høyt kolesterol skalldyr alternativer som for eksempel reker, imidlertid.

Egg og melke

Individuelle egg inneholder et gjennomsnitt på seks gram protein. Harvard Health Publications advarer at egg inneholder 212 mg kolesterol per porsjon, men siden de ikke kan finne en studie knytte forbruket av egg til hjertesykdom, anbefaler de å spise bare ett helt egg per dag. Redusert fett melk og yoghurt gjennomsnittlig seks gram protein per servering. Ifølge vekttap for alle nettsted, kan cheddarost inneholde så mye som 25 gram protein per 3,5 oz. En oz. Imidlertid er typisk ost porsjon. Soyamelk gir et proteinrikt alternativ til animalsk melk, siden den inneholder seks gram protein pr åtte oz. servering.

Nøtter, bønner og grønnsaker

Muttere gir en sunn proteinkilde, så vel som kostfiber og andre næringsstoffer kroppen trenger. Frø og nøtter porsjoner normalt tilsvare en kvart kopp. To oz. mandler inneholder åtte gram protein, som gjør to ss. peanøttsmør. Solsikkefrø inneholder seks gram per kvartal cup, mens cashewnøtter og mandelsmør har hver har fem gram protein per servering.

Velg bønner i løpet av nøtter når det er mulig, som de pakke mer protein og mindre fett. Soyabønner inneholder så mye som 29 gram per kopp, etterfulgt av linser ved 18, svarte bønner ved 15, og Pinto bønner på 12 gram protein per servering.

Veie vegetabilske deler, siden de gir betydelige mengder protein når konsumert i passende mengder. Erter inneholder ni gram protein pr beger, mens en kopp spinat har fem. En kopp brokkoli og en seks oz. bakt potet begge inneholder fire gram protein.

Tips for Plasma Aphresis

Uansett hvor høyt proteinnivå, vises plasma melkeaktig i fargen når du spiser for mye fett eller kolesterol. Velg magert protein enn fete valg som hamburgere og stekt mat.

Pass på at du spiser før plasma donasjon og holde deg hydrert. Hvis du hopper over flere måltider frem til din donasjon, kan nivåene ikke være høy nok til å donere. Biolife Plasma Services anbefaler å spise i løpet av minst tre timer med å donere.

Den beste måten å erstatte Protein Etter plasma donasjon

Den beste måten å erstatte Protein Etter plasma donasjon


Under en plasma donasjon, blir en nål injiseres i en blodåre og helblod samles. Plasma fjernes fra blodet, er saltløsning blandet med blod, og resten av det returneres til giveren, ifølge DonatingPlasma.org. Gjennom denne prosessen, mister donor væske og proteiner som tar opp til to dager å etterfylle. Å vite hvordan å øke hastigheten på denne prosessen kan gjøre donor følelse og fungere bedre.

Proteiner før Donation

Spis rikelig med protein rik mat før donasjonen, ifølge BioLifePlasma.com. Den beste måten å forebygge blodproteinnivåer falle for lavt, er å pumpe opp det beløpet du spiser kvelden før donasjon.
Hvis du kommer til å delta i en plasma donasjon program regelmessig, bør du alltid spise den anbefalte daglige mengden av protein. Kroppen krever vanligvis mellom 50 og 80 gram protein pr dag.

Spis egg, magert kjøtt, fjærkre, fisk, nøtter og bønner for å gi deg høye nivåer av protein. Går inn i donasjon økten med et høyt proteinnivå vil bety at du slipper å bekymre deg for å erstatte så mye etterpå.

Unngå altfor fet mat

Ikke spis fet mat for protein når du er involvert i en plasma donasjon program, ifølge BioLifePlasma.com. Matvarer som fettete burgere, frityrstekte matvarer, iskrem eller andre søtsaker kan gjøre plasma overskyet og det kan gjøre det ugunstig for donasjon. Mens en dobbel bacon cheeseburger eller frityrstekte kylling anbud er sikkert proteiner, unngå dem når en plasma donasjon er kommende.

Drikke

Drikk mye væske, spesielt vann, når du er involvert i en plasma donasjon program. Hydra kroppen vil pumpe opp blodårene og gjør donasjon ganger raskere og lar deg kroppen til å fylle seg selv mer effektivt etter at plasma donasjon er fullført. Drikk rikelig med vann og juice kvelden før og dagen for donasjon til å sette kroppen din opp for suksess.

Spis Før og etter donasjon

Spis et sunt måltid innen tre timer etter planlagt donasjon tid, ifølge BioLifePlasma.com. Spise i løpet av kort tid før donasjon vil gjøre det lettere å erstatte proteinene etter tap assosiert med sesjonen.
Ikke overspise, men inkluderer sunt protein som magert kjøtt og komplekse karbohydrater som korn, brød eller frukt.

Spis et annet sunt måltid rikt på protein etter donasjon. Igjen, inkluderer magert kjøtt eller fjærfe og unngå å drikke koffein eller alkohol for de fire første timene. Spise et sunt måltid etter donasjon er den beste måten å erstatte tapte proteiner etter plasma donasjon.

Slik Doner Plasma i DC

Slik Doner Plasma i DC


Består av bare 8 prosent proteiner og antistoffer, er plasma den flytende delen av blodet til overs etter røde og hvite blodceller og blodplater er fjernet fra blodet. Plasma består av 92 prosent vann. Når du donere plasma, er blodet skilt fra plasma og returnert til kroppen din. Plasma blir så brukt til å lage medikamenter som behandler blodlivstruende forstyrrelser og sykdommer. Plasma inneholder også 500-pluss proteiner.

Bruksanvisning

•  Kontroller kravene for å donere plasma i Washington, DC Du må være mellom 18 og 64, veier ikke mer enn 250 kg., Og du må ikke være gravid, fødselen mor til et barn yngre enn 6 måneder eller har innhentet piercinger eller tatoveringer i de siste 12 månedene.

Gjør en avtale med din lokale DC plasma donasjon sentrum for å møte med legen på stedet for å diskutere din medisinske historie og gjennomgå en fysisk undersøkelse. Ditt blod er trukket og testet for noen sykdom. Hvis sykdommen er funnet, er du ikke kvalifisert til å være en donor.

Presenter donasjon senter med legitimasjon og bevis på statsborgerskap, som du må være en amerikansk statsborger å donere plasma. Fødselsattester, førerkort, pass, regninger og naturalise sertifikater er bare noen av de aksepterte metoder for identifisering og statsborgerskap.

donere plasma. Du vil tilbringe omtrent en time til en og en halv time hektet til en Food and Drug Administration-godkjent maskin som vil skille plasma fra blodet. Det er tillatt, selv oppmuntret til å ta med noe å underholde deg mens du donere, for eksempel en bok eller musikk. Når du har fullført donasjonsprosessen, vil du motta kompensasjon for din donasjon. Beløpet varierer basert på din donasjon senterets politikk.

Forskjellen mellom Blood Glucose & Plasma Glukose

Forskjellen mellom Blood Glucose & Plasma Glukose


Ofte brukt om hverandre, blodglukose og plasmaglukose representerer mengden av sukker (glukose) som sirkulerer i kroppen før, under og etter måltider. Selv om du kan se de to begrepene som brukes om hverandre, subtile forskjeller.

Betydning

For mye blodsukker kan bety at du har hyperglykemi, i henhold til American Association for Clinical Chemistry. For lite blodsukker sirkulerende kan bety at du har hypoglykemi.

Funksjoner

I hovedsak er plasma blod minus de røde blodcellene som finnes i blodet. Plasma er den gule væsken ansvarlig for transport av proteiner, elektrolytter og glukose.

Glukose Måling

Hjemme glukose tester vanligvis måle mengden av glukose i fullblod. Legen laboratorium, på den annen side, vil måle blodsukkernivået etter testing plasma.

Nøyaktighet

Plasmaglukosenivåene vise et mer nøyaktig mål på glukose som sirkulerer i blodet. Laboratorietester som måler plasmanivået varierer mellom 10 og 15 prosent høyere enn glukose basert på fullblod, forklarer Food and Drug Administration.

Betraktninger

Hvis du skal kjøpe en blod meter, se om måleren gir "plasma tilsvarende" verdier. En måler som gir denne verdien vil hjelpe deg enkelt sammenligne hjemme resultater med lab resultater, sier Joslin Diabetes Center.

Hvordan virker Plasma Aid kroppen?

Hvordan virker Plasma Aid kroppen?

Transport

Plasma utgjør mer enn halvparten av blodtilførselen i kroppen vår. Plasma er over 90% vann, 6 til 8% proteiner, og 2 til 4% salter, lipider og glukose. Plasma har flere viktige funksjoner, inkludert oppløsning materialer, som deltar i immunforsvaret og levere stoff til vev for vekst og overlevelse. Av alle disse rollene den primære funksjon av plasma er transport; plasma er i konstant bevegelse vann, næringsstoffer og avfall til og fra celler. Fordi plasma er hovedsakelig vann, et utmerket oppløsningsmiddel, kan et bredt spekter av substanser oppløses lett i plasma. Plasma bærer salter, sukkere så som glukose, aminosyrer, kolesterol, hormoner og avfall i hele kroppen til og fra kroppsvev. Disse løsemidler og transport plikter er viktig for menneskers helse. Tap av store volumer av plasma, som i tilfellet med alvorlige brannskader, krever administrering av humant plasma for å hjelpe til utvinning.

Funksjonen til plasmaproteiner

Plasma inneholder proteiner som er viktige for immunfunksjon, spesialisert transport og trykkvedlikehold i sirkulasjonssystemet. Den mest rikelig av blodplasmaproteiner er proteinet albumin. Albumin hjelpemidler kroppen ved å binde spesifikke molekyler for transport slik som hormoner, fettsyrer, medisiner, bilirubin og kalsiumioner. Albumin hjelper også med å opprettholde blodtrykket ved å hindre at store mengder vann fra å bevege seg ut av blodet og inn i fluidet mellom celler. Andre proteiner i plasma kalt globulins også delta i transport- samt immunbeskyttelse.

Det er tre typer av globuliner, alfa-globuliner som transporterer tyroksin og vitamin D, beta-globuliner som transport av jern og gamma globuliner som også er kjent som antistoffer. Antistoffer binder seg til utenlandske materialer i blodet og merke dem for ødeleggelse av immunsystemet.

Funciton av lipidene i plasma

Plasma inneholder proteiner som er viktige for immunfunksjon, spesialisert transport og trykkvedlikehold i sirkulasjonssystemet. Den mest rikelig av blodplasmaproteiner er proteinet albumin. Albumin hjelpemidler kroppen ved å binde spesifikke molekyler for transport slik som hormoner, fettsyrer, medisiner, bilirubin og kalsiumioner. Albumin hjelper også med å opprettholde blodtrykket ved å hindre at store mengder vann fra å bevege seg ut av blodet og inn i fluidet mellom celler.

Andre proteiner i plasma kalt globulins også delta i transport- samt immunbeskyttelse. Det er tre typer av globuliner, alfa-globuliner som transporterer tyroksin og vitamin D, beta-globuliner som transport av jern og gamma globuliner som også er kjent som antistoffer. Antistoffer binder seg til utenlandske materialer i blodet og merke dem for ødeleggelse av immunsystemet. Plasma inneholder også proteiner som kalles fibrin, som fungerer i clotting av blod. Plasma samlet inn fra givere blir ofte brukt til å lage clotting medisiner for personer med blødersykdom hemofili.

Slik Doner Plasma i Champaign, Illinois

Champaign er en av søster byer som er hjem til University of Illinois Urbana-Champaign. Denne skolen i sentrale Illinois har en lavere befolkning på mer enn 30.000 studenter. En måte å tjene litt ekstra penger er å donere plasma. Talecris Plasma Resources i Champaign er en plasma donasjon senter betjener UIUC og andre beboere i hovedstadsområdet.

Bruksanvisning

omtale kvalifikasjonskrav for å donere plasma. Du må være mellom 18 og 65 år gammel og være en amerikansk statsborger med en Social Security-kort eller har en innvandring omsorg utstedt av INS. Du må også veie minst 110 pounds.

Hydrate selv. Ikke drikk alkohol innen 24 timer etter å donere. Også før donerer, sørg for å drikke rikelig med ikke-koffeinholdige væsker; vann anbefales.

Å spise et godt måltid innen to timer før donere anbefales å holde styrken opp. Prøv å sikre at maten du spiser er ikke fettstoffer; holde måltidet sunt.

Relax. Ikke gjør noe anstrengende trening før du donere plasma.

Send til en fysisk. Hvis du er ny til donor prosessen, vil Talecris utføre en fysisk å sjekke din vekt, blodtrykk, puls og temperatur. Det medisinske personalet vil også sjekke ditt hjerte, lunger, reflekser, samt din øyne, ører, nese og svelg. All informasjon vil bli behandlet konfidensielt.

Gi din plasma. La det medisinske personalet å ta deg gjennom bevegelser for å donere plasma. Beløpet du kan gi er basert på hvor mye du veier, og prosessen kan ta en til to timer.

Tips og advarsler

 • Du kan donere plasma igjen etter ca 48 timer, men ikke mer enn to ganger i sju dager. Når du har donert plasma, vil Talecris kompensere deg for din tid.

Slik Doner Plasma i Chattanooga, Tennessee

Slik Doner Plasma i Chattanooga, Tennessee


Plasma, væskekomponenten av blod som følger hvite og røde blodlegemer, utgjør 55 prosent av blod. Ofte brukt til å behandle hemofili, brannsår og immun mangler, er plasma en viktig ingrediens til medisinsk behandling. I plasma donasjon tappes blod. Plasma er sortert fra de røde og hvite blodlegemer, som er satt tilbake i Donora € ™ s blodet. Donerer plasma ikke bare redder liv, men ofte kommer med en kontant incitament. I Chattanooga, Tennessee, er enkelt og relativt smertefri donere plasma.

Bruksanvisning

•  Møt helsekravene. Å gi plasma, krever FDA medisinsk screening for givere. Blodprøver bestemme en Donora € ™ s fitness. Givere bør være 18 år eller eldre, og veie minst 110 pounds.

Hold et sunt kosthold. Spise balanserte måltider og drikke rikelig med væske bidrar til å passere medisinsk screening. Dette er spesielt viktig etter å donere plasma, som ordentlige måltider og væsker hjelper kroppen å gjenopprette tapte plasma.

Finn en donasjon sentrum. I Chattanooga, godtar CPL Plasma plasma donasjoner for kontanter, og har to steder, om Riverside Drive og Rossville Boulevard. Sjekk med lokale sykehus, for eksempel Memorial Hospital, for plasma senter henvisninger.

Sjekk med donasjon sentrum før donasjon. Noen sentre krever reservasjoner. Det er også nyttig å vite kravene for å donere plasma, donasjon senter timer og forskrifter.

donere plasma. Plasma er tatt gjennom en prosess som kalles plasmaferese, karakterisert ved at blodprøven er tatt fra giveren og plasma separert fra de røde og hvite blodceller. Cellene blir deretter returnert til giveren og plasma oppbevares ved midten.

Doner igjen. Enkeltpersoner har lov til å donere plasma ikke mer enn to ganger i uken for å tillate kroppen å regenerere plasma. FDA forskrifter sier at en person ikke kan donere mer enn én gang i to dager.

Slik Doner Plasma i Grand Prairie, Texas

Slik Doner Plasma i Grand Prairie, Texas


Plasma er den flytende delen av blodet; og donere plasma kan redde et liv. Plasma donasjoner blir brukt av sykehusene i Grand Prairie å gi transfusjoner, behandle alvorlige brannskader og forbedre livskvaliteten for de som lider av blodsykdommer. Donerer plasma innebærer å bli hekta på en maskin som trekker blodet, fjerner plasma og returnerer blodet til kroppen din. Hvis du bor i Grand Prairie, Texas og ønsker å donere plasma, ta kontakt med en lokal Grand Prairie plasma donasjon sentrum.

Bruksanvisning

Forsknings plasma donasjon sentre i Grand Prairie. Du kan utføre et søk, spør folk du kjenner for kontaktinformasjon eller bruke telefonkatalogen for å finne nettsteder.

Besøk hjemmesidene til de donasjon sentre og lese habilitetsregler for å donere plasma. Kvalifikasjonskrav kan også bli funnet på nettstedet til National Donor Referral Registry.

Kontakt en Grand Prairie plasma donasjon sentrum for å planlegge en avtale. To donasjon sentre er: CSL Plasma (972-263-3374) og Carter Blood Care (972-988-6051).

Delta på din planlagt avtale.

Krav til Sterilisering tannlegeutstyr

Krav til Sterilisering tannlegeutstyr


The Centers for Disease Control har konkrete retningslinjer å følge når man steriliserer tannlegeutstyr. Det er viktig å vite klassifiseringen av instrumentet slik at det får riktig nivå av sterilisering eller desinfeksjon. Sterilisering alle egnede instrumenter etter hver bruk bidrar til å sikre sikkerheten til både pasienter og ansatte.

Klassifikasjoner

Biter av kritisk utstyr går inn i ben eller bløtvev, kommer i kontakt med blod eller berørings vev som normalt sanitær. Semi-kritiske kontakter utstyr slimhinner eller skadet hud. Ikke-kritisk utstyr brukes bare på hel hud. Kritiske instrumenter må steriliseres etter hver bruk. Semi-kritiske instrumenter må steriliseres eller behandlet med et høyt nivå desinfeksjonsmiddel etter hver bruk. Ikke-kritiske instrumenter kan desinfiseres mellom hver bruk med en middels eller lavt nivå sykehus desinfeksjonsmiddel.

Heat Sterilisering for kritiske og Semi-Kritiske Instrumenter

Kraftige hansker bør brukes ved berøring instrumenter som har blitt brukt. Utstyret må legges i vann eller et rengjøringsmiddel umiddelbart etter bruk, og fragmenter bør fjernes. Enzymatiske løsninger kan brukes for å bidra til å fjerne blod og andre proteiner. Ikke-enzymatiske løsninger kan bidra til å fjerne andre typer fragmenter. Mekaniske rengjøringsmidler kan brukes hvis du ikke ønsker å direkte håndtere brukt utstyr. Skyll og tørk instrumentene grundig og pakke dem for å hindre forurensning. En dampautoklav, kjemisk damp sterilisator eller tørr varme sterilisator bør brukes for å sterilisere tannlegeinstrumenter som er varmestabilt.

Andre typer Sterilisering

Flash eller kald sterilisering bruk bør begrenses. Flash-sterilisering kan brukes på pakket utstyr som skal brukes på nytt med en gang. I denne prosessen, blir utstyret steriliseres ved hjelp av kortere tid og ved en økt temperatur. I kaldt sterilisering, er flytende kjemiske bakteriedrepende midler som er registrert som en steriliserings eller desinfeksjonsmiddel med Environmental Protection Agency brukes på utstyr.

Sterilisering Forskrift

Periodiske spore tester bør utføres på klaver å sikre at de fungerer som de skal. Dette kan gjøres med en in-kontor testing system eller gjennom en post-i tjenesten. Noen stater krever en post-i-tjenesten brukes ukentlig eller månedlig for å verifisere steriliseringsprosedyrer. Sjekk dine statlige krav for å være sikker på at du er i samsvar. Retningslinjene for smittevern i tannhelsevesenet, utgitt av Centers for Disease Control, bør følges for å sterilisere all tannlegeutstyr. Følg alle EPA og Food and Drug Administration forskrifter om bruk og merking av desinfeksjonsmidler og steriliserings.

Forskjellen mellom Blood Plasma & Blood Serum

Forskjellen mellom Blood Plasma & Blood Serum


Humant blod består av mange elementer, og over halvparten av blodet i kroppen består av flytende plasma eller serum. Disse stoffene er like og samlet inn ved hjelp av samme metode, men prøvene er atskilt benytte spesialdesignet samling rør som utvinner kun serum eller plasma. Prøvene kan bli anvendt for spesifikk medisinsk testing og for å identifisere medisinske abnormiteter. Det fysiske utseendet av en prøve kan også indikere mulige helseproblemer, selv før testing.

Samling

Samlingen blir utført ved hjelp av spesialisert plasma separator, plasma forberedelse og serum separator rør. En sentrifuge blir anvendt for å separere plasma eller serum fra fullblodkomponenter, inkludert røde og hvite blodceller. Etter sentrifugering er fullført, de tyngre fullblodceller slå seg ned til bunnen av prøverøret, med plasma eller serum på toppen. Den nødvendige prøven blir pipettert eller helles ut i flere rør for testing.

Blood Plasma

Sunn plasma vises som en lysegul, gjennomsiktig væske. Humant blod er sammensatt av ca. 55% plasma, og plasma er sammensatt av 90% vann. De resterende 10% inneholder mineraler, hormoner, elektrolytter, avfallsstoffer og næringsstoffer for å gi energi til kroppen. Også, transporterer det vesentlige gasser i hele kroppen, inkludert oksygen, karbondioksid og nitrogen.

Blood Serum

Normalt serum er identisk i utseende og sammensetning til plasma, som inneholder de samme nivåer av mineraler og vann. Forskjellen er et koagulasjonsfaktor kalt fibrinogen, som mangler i en serumprøve. Unormale serumprøver kan vises melkeaktig, skyet eller dyp gul i fargen indikerer potensielle helseproblemer, som for eksempel høyt kolesterol og gulsott.

Fibrinogen

Bare finnes i blodplasma, er fibrinogen et kritisk element som er nødvendig for kroppen å begynne koagulasjonsprosessen. Uten dette elementet kroppen har ingen evne til å inneholde blødninger og unormale nivåer kan føre til blodpropp lidelser, med oftest assosiert medisinske tilstand være hemofili. Forstyrrelser av denne art er ofte behandlet av plasma donasjoner og medisinsk behandling kan variere basert på tilstand og alvorlighetsgrad.

Testing Blood Plasma og serum

Noen medisinsk testing er spesifikk for serum eller plasma, mens andre tester kan utføres på enten prøven. Koagulasjon eller koagulasjonstester, ammoniakk og kalium-testing kan bare utføres på plasma på grunn av tilstedeværelse av fibrinogen, eller i koagulasjonsprosessen.