Digidexo.com

hvor kan jeg kjøpe ferske nyper

Hvor kan jeg spørre en lege et spørsmål?

Utallige magasin og nettside artikler er viet til å lære folk hvordan de skal få mest mulig ut av sin lege besøk. Legen er rushed, distrahert, overarbeidet og ufokusert. Pasientene må være forberedt på å oppsummere deres spørsmål raskt. Folk trenger en pasient / lege forhold hvor de kan tenke ut symptomene og løsninger sammen. Hvor kan en person be en lege et spørsmål og få et grundig og godt om ut svaret?

Fastlegen besøk

Til tross for at en pasient bruker 10 minutter med sin lege under en vanlig besøk, det beste stedet å spørre medisinske spørsmål er ansikt til ansikt med den primære omsorg lege. Under et besøk, bør pasientene være forberedt på å gi legen mest mengden av informasjon i minst mulig tid, forteller legen raskt hva symptomene er, når de oppstår, hvor lenge symptomene sist og tilleggsinformasjon. Dette vil tillate besøk til å være så produktiv som mulig, og gi pasienten mulighet til å samhandle med legen sin på en mest mulig effektiv måte.

Finne God informasjon på nettet

Når en person ønsker å utvide sin legens råd, forskning et problem eller stille andre spørsmål, er det mange flere alternativer for avhør en doctor-- Internett. Mange nettsteder har fora der legene på nettet kan svare på et bredt spekter av spørsmål. Det offentlige må være forsiktige med slike områder, som profesjonalitet og ansvarlighet fra legen som svarer på spørsmålene bør fastslås. The American Medical Association tillater publikum å sjekke legitimasjon og forståelse av leger over hele Amerika online, som vil tillate en person å bestemme legitimasjon av legen hvem som leverer svarene.

Populære nettsteder for spørsmål til leger

Ett slikt område som er forbundet med Harvard Health Publications, en avdeling ved Harvard Medical School, er Medpedia. Publikasjonene gi forbrukernes helse informasjon til publikum. Q & A siden lar folk til å sende inn spørsmål som skal besvares ved Harvard Health Publiserings medisinske eksperter (som legitimasjon er oppført). Hver ekspert svarer på spørsmål knyttet til sin egen spesialitet. Et annet populært nettsted er DoctorsLounge.com, hvor en person kan registrere deg gratis og deretter be spørsmålet hans på det aktuelle forumet.

Medisinske foreninger som Kilder

Spør en lege et spørsmål kan oppnås gjennom hjemmesidene til de ulike medisinske foreninger også. Mange foreningen nettsteder opprettholde en "spør eksperten" forum som tillater publikum å få svar på sine spørsmål fra leger som er spesialister i det aktuelle feltet. En omfattende liste over mange foreninger er på Medilexicon.com.

Informerte og aktive deltakere i Health Care

I dagens "Managed Health Care", en av de viktigste tingene som en pasient kan gjøre er å forvalte sin egen helsevesenet så mye som mulig ved å være en informert og aktiv deltaker i hennes diagnose og behandling. Et godt forhold med en primær omsorg lege sammen med eksterne kilder for å innhente ytterligere kunnskap vil gi en pasient å sørge for at hun får den beste helsevesenet mulig.

Hvor kan jeg kjøpe en veske for pneumatisk komprimering?

Kirurgi eller bare inntak av en pille kan ikke kontrollere eller behandle hver sykdom. For eksempel, pneumatisk kompresjonsbehandling for tilstander som lymfødem syssels ermene laget spesielt for terapeutisk bruk.

Identifikasjon

Lymphedema refererer til opphopning av lymfe væsker - som skal returnere til de celler eller blodstrømmen - at basseng inne ekstremiteter, for eksempel armer eller ben, forårsaker betydelig svelling. Pneumatisk kompresjonsbehandling gjelder trykkmodulering på den ytterste ende for å behandle tilstanden.

Funksjoner

Online og utstillingsvinduet medisinsk forsyne butikkene selger spesialiserte ermet for pneumatisk kompresjon. Slike slanger variere i størrelse, avhengig av den individuelle kroppsdelen hvor den er tiltenkt, og hvorvidt den behandler hele eller en del av den ytterste ende.

Betydning

Selv om ikke betraktet som en kur for lymfødem, pneumatisk kompresjons ermene gjør avlaste smertefull hevelse, sier det amerikanske National Library of Medicine. Slik behandling kan bremse tilstanden før det blir ukontrollert og krever kirurgi.

Hvor kan jeg finne Gentian Violet?

Hvor kan jeg finne Gentian Violet?


Gentian fiolett er en ikke-reseptbelagte soppdrepende behandling, som vanligvis brukes til å behandle gjær infeksjoner, spesielt trost ammende mødre og babyer. Det er en aktuell løsning.

Løsning

Gentian fiolett fungerer best som en 1%-løsning, som 2% løsninger kan forårsake irritasjon i babyens munn. Det er en dyp lilla skygge og flekker både klær og hud, selv om det vil visne bort fra huden innen et par dager, og kan fjernes fra klær med isopropanol.

Bruk

Følg legens anbefalinger om hvor ofte å bruke løsningen, da det kan være alt fra en til tre ganger om dagen i ca 3 dager. Bruk en bomullspinne for å bruke løsningen på brystvortene og når sykepleie, vil medisinen bli overført til babyen.

Symptomer på Thrush

Vanligvis en gjær eller trost infeksjon i en sykepleier pair vil resultere i smertefulle, kløende eller røde brystvorter og bryster, og et hvitt belegg kan vises inne babyens munn. Det kan forekomme etter bruk av antibiotika, og alvorlighetsgraden av kløe, smerte og rødhet varierer mye, og kan sees i den ene eller begge bryster.

Hvor befinner Gentian Violet

De fleste apotek bære Gentian fiolett, men det er best å ringe på forhånd. Hvis oppløsningen er 1 eller 2% be, og be om det fortynnes til 1% hvis bare 2% blir tilbudt. Ofte Gentian fiolett vil være bak disken, men det krever ikke en resept. Helsekostbutikker kan også bære den.

Tips

Forvent barnets lepper og munn-området å være farget lilla, men å minimere dette gjelder noen vaselin til leppene og rundt munnen. Ikke slutte å bruke Gentian fiolett bare fordi symptomene forsvinner; bruke den som anvist for lang tid bestilt av en lege for å sørge for at soppen er utryddet.

Hvor kan jeg kjøpe Acai Berry Strøm 500 i butikkene?

Hvor kan jeg kjøpe Acai Berry Strøm 500 i butikkene?


Acai Berry har vært spioneringen nylig som en av de mektigste supermat i kampen mot alt fra kreft til aldring. Acai Berry er pakket full av antioksidanter og amino og essensielle fettsyrer. Acai Berry Strøm 500 er en av mange produkter som bruker acai berry ekstrakter for å fremme seg selv som vekttap hjelpemidler, appetittdempende og sykdoms jagerfly.

Acai Berry Strøm 500

Acai Berry Strøm 500 kaller seg en cleanser og detoxifier som bidrar til å fjerne overskytende pounds, redusere gass og oppblåsthet, og gi ekstra energi. Produktet nettsted er pusset med rapporter om acai berry og dens helseeffekter og hvordan det har invadert Hollywood.

Mens de helsemessige effektene av Acai Berry er ubestridt, om Acai Berry Strøm 500 faktisk fungerer har ikke blitt bevist. Mens den inneholder acai berry, om det kan gi alle resultatene oppført på sin hjemmeside er et spørsmål om formodning.

Hvor finner Acai Berry 500

En rask tur til en matbutikk helse mat delen vil trolig gi deg et mangfold av produkter som inneholder acai berry og dens masse. Den beste element ville være ren acai berry masse i drikke form, noe som er allment tilgjengelig.

Acai Berry Strøm 500 er et supplement, og kan lettest bli funnet ved å gå til produktets hjemmeside og bestille den direkte. Du kan også være i stand til å plukke den opp via eBay for en rabattert pris. Du vil ikke finne dette i de fleste helsekost og ernæring butikker, men du bør finne lignende produkter med acai bær.

Hvor kan jeg stille spørsmål om Depo Shot?

Den Depo-Provera skudd, kjent som den Depo skutt for kort, er en hormonell prevensjon administreres i form av en injeksjon. Hver Depo skutt varer i ca 13 uker, og du må holde deg oppdatert på dine skudd for å sikre Depo-Provera er effektive. Det er viktig å få så mye informasjon som mulig om fordeler og risiko skutt før de bestemmer seg om det er riktig for deg.

Snakk med legen din

Først og fremst bør du snakke med fastlegen din før du starter en ny form for prevensjon. Depo-Provera er bare tilgjengelig på resept og må administreres av helsepersonell, slik at du må snakke med legen din for å begynne å ta det. Legen din vil kunne gi deg informasjon om den skutt risiko og fordeler, og fordi hun er sannsynlig å bli kjent med din medisinske historie, vil hun være i stand til å foreslå eventuelle interaksjoner eller problemer du måtte ha med å ta den.

Besøk Planned Parenthood eller annet Kvinneklinikken

Hvis du ikke har en familie lege eller ikke er forsikret, se opp gratis eller subsidiert kvinneklinikker som Planned Parenthood. Der vil du være i stand til å snakke med noen kunnskap om ulike former for prevensjon, inkludert Depo-Provera. Ansatte i disse klinikkene vil vite om sine fordeler og bivirkninger, og når du gir litt informasjon om din bakgrunn og dagens metoder for prevensjon, vil de være i stand til å hjelpe deg å avgjøre om Depo skudd er riktig for deg.

Bruk Internett

Pfizer, produsenten av Depo-Provera, gir informasjon på sin hjemmeside på pfizer.com. Når du begynner å forske på skudd, internett kan være et godt sted å begynne. Husk at Pfizer har som mål å selge skudd, så mens deres hjemmeside nevner risiko og bivirkninger, er det likevel viktig å snakke med legen din for en objektiv vurdering. Du kan også være i stand til å finne meninger fra folk som har brukt skudd som sitt primære prevensjon, men husk at kontoer ved brukere av fora eller blogger er ikke nødvendigvis pålitelig og din opplevelse kan være annerledes.

Spor Down Studier

Alle legemidler må gå gjennom grundige tester før de blir solgt til publikum. Resultatene av disse testene vanligvis er publisert og er tilgjengelig hvis du vet hvor du skal lete. Igjen, kan du bruke Internett til å spore opp studier, eller ta kontakt med produsenten (i dette tilfellet, Pfizer) og spør om noen publiserte studier om skutt sin effekt og bivirkninger.

Snakk til brukere

Du kjenner kanskje noen som er i eller har vært på Depo-Provera. Snakke med nære venner eller familiemedlemmer om deres metode for prevensjon og lære sine erfaringer med skuddet. Igjen, er det likevel viktig å snakke med legen din for å ta den endelige avgjørelsen, og merk at noe i din medisinske historie kan føre til din erfaring med skudd for å være helt annerledes. Som en første kilde til informasjon, men å snakke med folk som har vært på skudd kan være nyttig.

Hvor kan jeg finne et stetoskop?

Hvor kan jeg finne et stetoskop?


Stetoskop er en må ha for de som er i helsevesenet for en karriere og flott å ha rundt huset for nødhjelp. Men å finne et stetoskop kan virke vanskelig hvis du er usikker på hvor du skal begynne søket.

Medisinsk nettsteder

Hvis du jobber i helsevesenet, er du mest sannsynlig på utkikk etter en kvalitet stetoskop som vil være nøyaktig og holdbar. Det finnes mange gode nettsteder som selger elektroniske medisinske forsyninger eksklusivt og er det beste stedet å finne en varig og profesjonell stetoskop.

Apotek

Apotek er en annen flott sted å finne stetoskop. Hvis du er skeptisk om å kjøpe på nettet eller heller vil snakke med en megler for å finne den rette stetoskop for din livsstil og bruk, er dette det beste stedet for deg å se først.

Online Brukte nettsteder

Hvis du er bare ute etter en husholdning stetoskop eller er ute etter å først og fremst å spare penger, kan du se på nettet etter brukte stetoskop. Amazon og Ebay er flott å sjekke ut for brukte gjenstander på lave priser. Men vær på vakt når du kjøper på nettet for stetoskop hvis du skal bruke den i medisinsk setting. Brukte stetoskop kan være opp til salgs fordi de kan brytes så sørg for å undersøke den grundig og ta kontakt med selger hvis du har spørsmål.

Hvor kan jeg få angst narkotika Online?

Hvor kan jeg få angst narkotika Online?


Fylle resepter for din angst medisiner på apoteket kan være vanskelig for en rekke årsaker. Imidlertid er det noen ganger mulig å gjøre kjøp du trenger på Internett.

Online Apotek

Online apotek kan fylle de samme resepter som tradisjonelle apotek. For eksempel er Express-Scripts.com et nettapotek hvor resepter for angst medisiner kan fylles.

Advarsel

The National Research Center for Women & familier advarer på sin hjemmeside Center4Research.org at før du kjøper medisiner på nettet, bør kjøpere nøye undersøke selgeren for å være sikker på at det er et legitimt apotek.

Kanadiske Apotek

Fordi USA har ingen prisregulering av reseptbelagte medisiner, kan noen mennesker finner sine angst medisiner uoverkommelig. Kjøpe dem online med kanadiske apotek, som TotalCarePharmacy.com, gir pasientene mulighet til å kjøpe sine angst medisiner til mye lavere priser.

Statlige Anbefalinger

Noen stater gi linker på sine nettsider til kanadiske apotek som vil fylle resepter for pasienter i USA, angst medisinering. Wisconsin og North Dakota er eksempler.

Prissammenligninger

Destinationrx.com er et nettsted som lar deg sammenligne prisene på medisiner i stoff butikker vers nettapoteker. For eksempel, hvis du ønsker å kjøpe angst medisinering Cymbalta, kan du sammenligne prisene på lokale apotek og flere nettapoteker.

Hvor kan jeg kjøpe Hydratiserte Bentonitt Clay?

Bentonitt leire er påstått å ha mange positive effekter når de brukes både internt og eksternt. Det er oftest funnet i kosttilskudd og kroppsprodukter. Bentonitt har en negativ ladning, og dermed trekker partikler med positiv ladning til det som metall til en magnet. De fleste giftstoffer har en positiv ladning, og er naturligvis trukket til bentonitt leire; Dette er det som gir den sin rensende egenskaper. Du kan kjøpe bentonitt leire i et pulver eller hydratisert form. Pulveret kommer løs eller i form av tabletter og kapsler.

Kjøp Hydratiserte Bentonitt Clay på Internett

En praktisk måte å kjøpe hydrert bentonitt leire er på Internett, hvor du finner det største utvalget. Det er faktisk mer enn hundre nettsteder å velge mellom. Hvilken side du velger avhenger av dine behov.

Hvordan avgjøre hvilken størrelse du trenger

Hydrert bentonitt leire kommer i forskjellige størrelser. Den mest populære størrelsen er 32 oz., Men du kan også finne 16 oz., 8 oz. og 4 oz. størrelser. Når de bestemmer seg for hvilken størrelse å kjøpe, multiplisere mengden du vil bruke ved antall ganger vil du trenger å bruke den. Du bør også huske på at hydrert bentonitt leire har en holdbarhet på så lenge som fem år eller mer.

Glass eller plast

Det neste du må bestemme er om du har en preferanse om materialet i beholderen. Hydrert bentonitt leire kommer i både glass og plast. Fordi glass er mindre porøs og mer stabil enn plast, mange anser det å være bedre. Imidlertid er glass tyngre enn plast og kan resultere i høyere fraktkostnader.

Shipping Hydratiserte Bentonitt Clay

Eksponering for varme og kulde vil ikke påvirke styrken av hydratisert bentonitt leire. Derfor, hvis du ikke trenger det umiddelbart, kan du spare penger og velge standard bakken frakt. Det er ikke uvanlig å finne nettsteder som tilbyr gratis frakt til sine kunder. For å kvalifisere for gratis frakt, må du kjøpe et minimum pengebeløp på den aktuelle nettsiden. Hvis du trenger din hydrert bentonitt leire fort, så velger fremskyndet fraktmetoder.

Pengene tilbake-garanti

De beste stedene å kjøpe hydrert bentonitt leire tilbyr en pengene-tilbake-garanti. Hvis du aldri har prøvd hydrert bentonitt leire, kan du være usikker på om det vil fungere for deg. Når du kjøper fra et nettsted som tilbyr en pengene-tilbake-garanti du slipper å bekymre deg for det. Hvis du føler det hydrerte bentonittleire utførte ikke som annonsert, eller du er rett og slett uvillig til de litt sandete tekstur, kan du returnere det.

Hvor kan jeg få hjelp med Emergency Medical betingelser?

En medisinsk nødsituasjon er en av de skumleste situasjonene en person kan stå overfor, spesielt hvis krisen er potensielt et spørsmål om liv og død. En del av å være forberedt på en slik uheldig hendelse er å vite hvor du skal gå for å få hjelp. Det finnes flere alternativer for å få akutt medisinsk hjelp.

911

Det første stedet du trenger å gå i en medisinsk krise er til telefonen - ringe 911 umiddelbart. 911 operatører er opplært til å gi ut så mye lege som mulig inntil kvalifiserte medisinske teknikere ankommer akutt scene. De kan veilede deg gjennom ting som å gi HLR, hjelpe en fødende kvinne eller stoppe blødning. Den andre grunnen til at du ønsker å ringe 911 først er fordi 911 operatøren kan sende medisinsk personell til ditt hjem og varsle sykehus som du vil bli ankommer. Dette lar deg konsentrere seg om å hjelpe personen i nød, heller enn å prøve å sjonglere koordinere fremtidig behandling og nåværende behandling samtidig. De vil også bidra til å holde deg rolig.

Sykehus

Etter ringer 911, hodet til legevakten av et sykehus. Du trenger ikke å ringe på forhånd for å få hjelp hvis du går direkte til legevakten inngangen, selv om du gjør dette kan hjelpe leger i staben forberede for din ankomst. Når du er der, kan personalet henvise deg hvor som helst du trenger å gå på sykehuset og kan forklare hva de må gjøre for å stoppe den nødssituasjon. Ikke bekymre deg om at din forsikring kortet eller fylle ut papirene - leger vil ikke risikere livet over noen tall de kan få når du er stabil senere. Men vær klar over at legevakta ansatte vil ta de mest kritiske pasientene først. Bare fordi du går til legevakten betyr ikke at du vil bli tatt opp i løpet av sekunder, men legene vil komme til deg så snart de kan.

Haster Care

Gå til en øyeblikkelig hjelp klinikken hvis du har en medisinsk nødstilfelle som ikke garanterer en thrilleren besøk; medisinsk nødstilfelle skal være alvorlig nok til å kreve at du ikke vente på behandling, men ikke så alvorlig at du trenger å binde opp akuttmottaket arbeidere ved et sykehus. Et eksempel kan være å ha en ekstremt høy feber eller trenger noen sting for et dypt kutt. Klinikker vanligvis er plassert i umiddelbar nærhet til lokale sykehus, så hvis tilstanden eskalerer, kan haster omsorgsarbeidere henvise deg til sykehuset med som de er tilknyttet, eller som vil få deg den raskeste omsorg.

Krisetelefon

I noen tilfeller, ringer en hotline i en medisinsk krise er hensiktsmessig. En av de medisinsk nødtelefon tall du bør ha på hånden er for giften kontroll, som drives av American Association of Poison kontrollsentre. Hvis du ringer 1-800-222-1222, kan giften kontroll respondentene hjelpe deg å finne ut hva giften skaper problemer og veilede deg gjennom teknikker for å håndtere den overdose inntil medisinsk personell kommer til å hjelpe deg.

Hvor kan jeg få en kopi av en Medical Card?

Hva er en Medical Card?

En medisinsk-kort er et kort som viser diverse medisinsk informasjon. Dette vil inkludere ditt navn og en liste over dine medisinske problemer. Den vil også inneholde informasjon om hva medisiner du tar. Denne informasjonen bør omfatte ulike urte og kosttilskudd, da disse kan bistå med diagnose samt være nyttig for å hindre legemiddelinteraksjoner. Den bør også inneholde navn og telefonnummer til legen din, samt lignende informasjon for familie og nære venner. Til slutt bør det nevne hvis du bruker kontaktlinser, da disse kan være viktig å fjerne i tilfelle av en medisinsk nødstilfelle, både for din helse og for din komfort.

Hvorfor skal jeg få en medisinsk kort?

En medisinsk kort kan være avgjørende i en nødssituasjon. Hvis du er alvorlig skadet eller syk, kan du ikke være i stand til å snakke, og dermed avsløre viktig informasjon om din helse. I mange tilfeller er medisinske fagfolk tvunget til å gi behandlinger uten en fullstendig kunnskap om visse viktige fakta, for eksempel allerede eksisterende medisinske tilstander og medisiner som du tar. De kan heller ikke ha noen anelse om hvem du skal kontakte i tilfelle en nødsituasjon. Denne informasjonen kan være viktig både for diagnose og for å hindre komplikasjoner. Innhenting av en medisinsk kort er enkelt og krever bare noen få minutter.

Hvordan får jeg et medisinsk kort?

En medisinsk kort kan fås ved å fullføre et program som vanligvis gis gjennom forsikringsselskapet. Søknadsskjema kan fås fra Fellesskapet Velferdsansvarlig i ditt forsikringsselskap. Etter fullført, skal søknaden sendes til Fellesskapet Velferdsansvarlig med et bevis på inntekt dokument. Når søknaden er godkjent, vil et kort bli sendt til deg. Ved søknad om medisinsk kort, bekrefter du at du har tenkt å holde seg innenfor staten for minst ett år. Alle nødvendige dokumenter og informasjon vil være tilgjengelig gjennom forsikringsselskapet, og kan ofte bli funnet på deres hjemmeside.

Hvor kan jeg få Rullestol reparert?

Hvor kan jeg få Rullestol reparert?


Når du har en funksjonshemning, har en rullestol i god stand er viktig både for sikkerheten og for transport. I det minste, trenger du hjulene til å fungere godt og har et behagelig sted å sitte. Når du trenger en reparasjon på rullestolen din, vil du få den reparert så snart som mulig og på en effektiv måte.

Self-Repair

Reparere det selv. Dette alternativet er ikke mulig for mange mennesker i rullestol, og bør bare brukes for svært små reparasjoner, for eksempel en rift i setet eller noe du lett kan lappe deg selv uten vesentlig ulempe. Imidlertid kan du eller en venn eller slektning kunne gjøre mindre reparasjoner snarere enn å kontakte en annen part. På samme måte kan holde stolen i god stand forhindre dyre reparasjoner senere, så holder hjulene rent og godt tatt vare på og ta hensyn til eventuelle mindre endringer i komfort eller funksjon av stolen.

Lokale Mechanics

Lokale mekanikk kan være i stand til å foreta mindre reparasjoner til rullestolen. Dette gjelder særlig i mindre byer, hvor spesialiserte rullestol verksteder ikke kan være tilgjengelige. Spesielt hvis du har en motorisert rullestol, kan en mekaniker eller altmuligmann kunne gjøre noen tilpasninger for å få maskinen til å fungere igjen. For større problemer, men han kan ikke være det beste alternativet.

Sykehus

Ditt lokale sykehus kan ha noen på personale som kan hjelpe deg med å gjøre mindre justeringer til stolen. Hvis ditt sykehus eller lege hjulpet deg lage din rullestol kjøp i første omgang, kan det være noen på stedet som kan hjelpe deg å løse mindre problemer.

Wheelpair Repair Shop

Rullestol verksteder kan løse dine største rullestol problemer. Disse butikkene finnes oftest i store byer; men de kan arrangere henting og bringing, selv om du ikke er plassert direkte i byen. Mange vil komme hjem til deg og gjøre reparasjoner der, eller lån deg en erstatning stol mens de reparerer originalen. Rullestol reparasjon er en spesialitet, og for noe, men den mest mindre av rullestol reparasjoner, rullestol verksteder er det beste alternativet.

Hvor kan jeg få finansiering for Lapband kirurgi?

Lap band kirurgi er en prosedyre der en liten del av magen er bundet for å skape mindre plass til mat, noe som gjør en person føler seg full raskere når du spiser. Enten din forsikring betaler for lap band kirurgi eller ikke, er det mulig å ha operasjonen gjort uten å måtte spare opp nok penger til å dekke hele prisen på operasjonen.

Kostnadene

Lap band kirurgi kostnadene varierer mye over hele USA, og hvor mye penger du kan forvente å betale for operasjonen er betinget av en rekke faktorer, inkludert helseplan som du har og om den dekker en prosentandel av operasjonskostnadene; hvilken lege eller sykehus du velge; og om inngrepet er gjort som et poliklinisk eller i-pasient kirurgi. Totale kostnader kan variere fra $ 12,000 til $ 25.000, som inkluderer gebyret for sykehusplass, kirurgens avgift og kostnadene ved anestesilegen. Eventuelle justeringer som trengs i det første året vil også inkluderes i denne totale kostnaden. Oppfølging avtale avgifter for det første året etter operasjonen kan falle mellom $ 35 og $ 200 for hvert besøk.

Forsikring

Mens noen forsikringsselskaper, inkludert Medicare og Medicaid i noen stater, har begynt å dekke runde band kirurgi under visse vilkår, er det andre som fortsatt vurdere lap band kirurgi en unødvendig prosedyre og vil ikke betale for det. Helseplaner som dekker lap band kirurgi generelt krever forhåndsgodkjenning før operasjonen er ferdig og krever enkeltpersoner å oppfylle minimumskravene for å bevise nødvendigheten av inngrepet.

Betalingsplan

Hvis du har gått til det samme sykehuset eller kirurg i mange år, kan det være mulig å sette opp en betalingsplan. Når du mottar regningen, kan en betalingsplan som regel settes opp ved å ringe sykehuset og snakke med en økonomisk rådgiver. Disse planene er ofte rentefrie og har svært lave avgifter involvert, noe som gjør en direkte betalingsplan en ideell måte å betale tilbake medisinske utgifter.

Enkelte sykehus kan kreve kontant betaling up front. Men som sykehus fordeler fra en stor engangsutbetaling, kontanter pasienter ofte kan få rabatter på deres omsorg. De enkelte kostnader involvert i fanget bandet kirurgi vil ofte bli slått i hartkorn med en liten rabatt gitt for å betale opp foran.

Helsetjenester Långivere

Hvis forsikring ikke dekker fanget bandet kirurgi og du ikke har penger til å betale for det på forhånd, kan det være mulig å få et lån for kirurgi utgifter. Kirurgi lån, MyMedicalLoan og Citerra Financial er noen av de finansinstitusjoner som tilbyr finansiering for medisinske prosedyrer. Denne finansieringen fungerer som en vanlig lån, som gir en betalingsplan og lading interesse til pengene er betalt tilbake. Bruk for disse lånene kan gjøres ved å ringe selskapet.

Hvor kan jeg ta HLR kurs?

Hvor kan jeg ta HLR kurs?


HLR er en verdifull ferdighet som gir deg de verktøyene som trengs for å være trygg i en krisesituasjon og forhåpentligvis redde liv. Det første trinnet er å finne ut hvor du kan få riktig HLR trening og hva slags HLR trening du er ute etter. Instruktører skal være sertifisert til å undervise HLR. Be om legitimasjon hvis du er usikker. En HLR student og lærer sertifisering er gyldig i to år.

Røde Kors

Den amerikanske Røde Kors har mange muligheter for HLR klasser over hele verden. Skriv inn ditt postnummer i Røde Kors nettside, og det vil fortelle deg hvor nærmeste Røde Kors plasseringen er. Det vil også vise et Google-kart som gir kontaktinformasjon. Kontakte nærmeste Røde Kors for å registrere deg for en HLR klasse. Eller ringe 800-nummer for personlig assistanse også. Røde Kors tilbyr kurs på flere språk og spenner fra lære bare HLR til full førstehjelpsopplæring.

Ditt fellesskap

Private selskaper undervise kurs i sykehus, private kontorer eller samfunnshus. The American Heart Association (AHA) hjemmeside lister disse typer kurs, for eksempel å lære HLR i skoler eller full førstehjelpskurs med HLR inkludert. AHA fokuserer på leksjoner lært av uavhengige selskaper, skoler og individuelle instruktører. Tilpasse et søk på AHA stedet for hele staten til så nært som 10 miles fra ditt postnummer.

Arbeid eller skole

Mange HLR skoler tilbyr opplæring på stedet. En profesjonell HLR trener vil komme til en arbeidsplass eller skole med nødvendige forsyninger for å lede en formell leksjon, komplett med sertifisering etter at klassen er over. Ringe det lokale AHA, Røde Kors eller uavhengig HLR / førstehjelp organisasjon for å se om de tilbyr denne tjenesten. Snakke med verneombudet på din arbeidsplass eller lærere på skolen din hvis du er interessert i på stedet HLR klasser.

Hjem

Mange organisasjoner og bedrifter (som American HLR Training) tilbyr online kurs og instruksjonsvideoer for HLR. Ulempen med dette er at du ikke får noen hands-on trening; full akkreditering kommer fra å ta en egen, kortere hands-on klasse godkjent av AHA eller annen instruksjons organisasjon. Et annet alternativ er å kjøpe en HLR hjem læring kit, som er tilgjengelig på enten en førstehjelp forsyning butikk eller på nettet. Disse ressursene bruke DVDer for instruksjon.

Hvor kan jeg finne en god Online Food Diary?

Hvor kan jeg finne en god Online Food Diary?


En matdagbok kan være en ressurs når du prøver å gå ned eller holde vekten, eller bare for å spore mat og være sikker på at sunn mat blir spist. En on-line dagbok kan brukes for slike formål. En Kaiser Permanete studie fant at sporing matinntak dobler vekttap suksess.

MyNetDiary

Denne dagbok kombinerer on-line og sosiale funksjoner. Til en pris på ca $ 9 per måned, får utskrivbare rapporter, en gratis iPhone-applikasjon, og mer. Spor kalorier, fett og andre ernæringsmessige informasjon.

TheDailyPlate

TheDailyPlate hjelper folk spiser smartere. Det er gratis, har et kaloriteller og en måltidsplanlegger, og kosthold og vekttap planer.

NutriDiary

En gratis å bruke matdagbok med evnen til å stille en klinisk ernæringsfysiolog spørsmål. Logg måltider, se fremdriftsrapporter og sjekk body mass.

MyFoodDiary

Denne on-line matdagbok er gratis å prøve ut for en uke, noe som gjør det enkelt å bestemme hvorvidt $ 9 per måned medlemskap prisen er verdt det. Nettstedet tilbyr mat og mosjon logger, samt mobile funksjoner.

FitDay

FitDay tilbyr gratis og premium medlemskap. Du kan prøve det gratis, og hvis du liker det grunnleggende, oppgradere. Dette nettstedet tilbyr fordeler som målsetting, kaloritelling og evnen til å lære mer om ernæring.

Hvor kan jeg finne Acai Berry Detox?

Acai bær er høy i antioksidanter og rik på vitaminer og mineraler. På grunn av sin helsemessige fordeler og god smak, har acai berry detoxes blitt populært. Den acai berry detox bruker denne Amazon regnskog bær i juice og pulverisert form. Du kan finne en acai berry detox i ulike former, enten online eller i helsekostbutikker.

Helsekostbutikker

Du kan finne acai juice eller kosttilskudd på helsekost og vitamin butikker som GNC, Wild Harvest og Whole Foods. Når du kjøper et produkt til en helsekostbutikk, snakke med butikken funksjonærer om hvilke av acai detox rensing produkter har gitt kunder de beste resultatene. En flaske kapsler kan koste $ 30 for en måneds forbruk av supplement ment for en treg detox. Flytende detox formler kan koste $ 15 per 32 gram og er designet for en 48-timers super detox program.

Online

Finne acai berry detox formler på nettet kan være forvirrende. Det er så mange leverandører som tilbyr et så bredt utvalg av produkter som du vil ha en hard tid å skille de beste produktene fra posers.
I stedet for å bruke en tilfeldig acai Google-søk, fokusere søket på bestemte helse-orienterte nettsteder for å se hva de har å si om ulike produkter. Se etter produkter som er naturlig med få tilsetningsstoffer.

Lag ditt eget

De beste fruktjuice detoxes bruke frisk frukt ved enten inkludert frukt i helhet eller juicing det. Hvis du juice det, vet at antioksidanter mister gode egenskaper så snart de blir eksponert for luft. Så når du gjør juice, drikker det så raskt som mulig. Dette er en stor fordel fremfor å kjøpe ferdiglagde acai detox kosttilskudd. Når du gjør acai berry detox formel, så kan du fange og drar nytte av alt frukt tilbud. Se etter acai bær på helsekost eller spesialitet butikker. De kan være vanskelig å finne, fordi de er en meget delikat bær som gjør massedistribusjon vanskelig.

Hvor kan jeg kjøpe Acai kosttilskudd?

Hvor kan jeg kjøpe Acai kosttilskudd?


Acai kosttilskudd er laget av acai bær. Disse små, runde gråsort lilla frukt er dyrket i regnskogen i Amazonas. De bær inneholder en stor korn som inneholder en liten mengde av massen. Acai Berry har blitt spist av brasilianerne i mange år, hovedsakelig på grunn av fordelene at frukten tilbyr. Produkter laget med acai bær kan finnes i de fleste helsekostbutikker, gourmetbutikker, vitamin butikker, samt i enkelte apotek og dagligvarebutikker. Acai produkter tilbys også på en rekke nettsteder.

Betraktninger

Acai dyrkes bare i regnskogen og må være prosesser kort tid etter å ha blitt høstet. Som et resultat, må det være enten frosset eller frysetørkes til et pulver for å gjøres tilgjengelig for fjerntliggende forbrukere.

Fordeler

Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, RD, LD, er acai berry en sunn kilde til antioksidanter, fiber og hjerte-sunt fett. Zeratsky sier også at produsenter hevder at produkter laget av acai bær kan bistå i å miste vekt, senke kolesterolet og få mer energi. Hun påpeker at selv om disse forutsetningene ikke er påvist, er acai fortsatt betraktet som en viktig del av et sunt kosthold.

Typer

Acai produkter er tilgjengelige som fryse-tørket masse i en kapsel eller pulver, som en juice eller som frosne masse. Dr. Nicholas Perricone av Perricone MD nettsted, anbefaler sterkt unsweetened masse, som inneholder en betydelig konsentrasjon av antioksidanter.

Ingredienser

Det er flere merker av acai kosttilskudd. Ifølge Acai Health News, kan fryse-tørket acai pulver inneholder 34 000 av Oxygen Radical Absorberingsevne Capacity (ORAC) i hver 100 gram pulver. ORAC vurdering måler antioksidantnivå av en substans. Når man skal vurdere acai produkter, sammenligne sine ORAC rangeringer.

Historie

The US National Academy of Sciences begynte å forske på den tradisjonelle bruken av acai på 1980-tallet. I løpet av denne tiden, fant forskerne at acai var en veldig populær frukt ettertraktet av både unge og gamle forbrukere. Ifølge forskning, er acai populært på grunn av sine energifremmende egenskaper og unik smak.

Hvor kan jeg få Rabarbra Pakk?

Rabarbra ekstrakt har en rekke medisinske bruksområder og har vært brukt i århundrer for å hjelpe til med fordøyelsen og gastrointestinale problemer. Rabarbra ekstrakt er også noen ganger brukt som et homøopatisk middel for hetetokter og andre plager som kvinner står overfor i overgangsalderen - ekstraktet er rapportert å inneholde en østrogen-lignende stoff, lindleyin.

Innhenting Rabarbra ekstrakt i ditt lokale område

Du kan få rabarbra ekstrakt fra en naturopathic lege som kan ha foreslått å prøve ekstrakt for å hjelpe til med fordøyelsen eller andre problemer. Naturopathic leger tror på ved hjelp av naturlig rettsmidler for å helbrede eller hjelpe folk holde seg frisk.

Enkelte lokalsamfunn har naturlig mat butikker som selger ekstrakter, te og andre helse matforsyninger i tillegg til helsebevisste mat. Det kan være mulig å oppnå ekstrakten der. Homøopatiske butikker, som selger homeopatiske medisiner og remedier, ofte også bære ekstraktet.

Innhenting Rabarbra Pakk Online

Hvis du ikke kan få rabarbra ekstrakt lokalt, kan du finne det på nettet fra mange vitamin butikker. For eksempel, bærer HerbsPro.com rabarbra ekstrakt. Dette selskapet har en "live chat" alternativet som lar deg chatte på nettet med en kundebehandler, som kan svare på spørsmål om produkter og hjelpe deg å legge inn en bestilling. VitaCost.com bærer også ekstrakt og tilbyr en "auto skipet" muligheten til å automatisk sende påfyll av produktene du bruker ofte. Rabarbra ekstrakt med lavt alkoholinnhold er også tilgjengelig på VitaminCreek.com. Dette selskapet stolt i høy kvalitet og ansvarlig høstet urter og har en rekke betalingsmåter.

Hvor kan jeg kjøpe søte 10 sukker erstatning?

Søt 10 er et flytende sukker erstatning som ikke har kalorier eller karbohydrater. Den er laget av natrium-sakkarin, som er omtrent 300 ganger søtere enn vanlig sukker. Denne sukker erstatning er vanskelig å finne, så det er ikke lenger selges i lokale dagligvare eller helsekostbutikker. Men det er et par nettbutikker som fremdeles bærer dette produktet.

ShopFoodEx.com

Dette nettstedet fortsatt bærer Søt 10. En 6-oz. flaske solgt for mindre enn $ 3 i august 2009.

Amazon.com

Amazon bærer omtrent alt, inkludert Søt 10. Amazon selger 6-oz. flasker i pakker på seks eller 12. Hvis et produkt er utsolgt på Amazon, kan du registrere deg for å bli varslet når det er tilgjengelig.

Konklusjon

Som du kan se, er søt 10 sukker erstatning vanskelig å få tak i og tilgjengelig på bare et par nettsteder. Derfor kan de nettsteder som selger den har en vanskelig tid å holde den på lager. Sjekk disse nettstedene regelmessig hvis du ikke vil gå glipp av en mulighet til å kjøpe dette produktet.

Hvor kan jeg finne ut om semi-vegetarianere?

Hvor kan jeg finne ut om semi-vegetarianere?


Mens halv vegetarisme eschews forbruket av alt rødt kjøtt, det aksepterer et begrenset inntak av animalske produkter som fjørfe og fisk. Den kosten trenden har steget de siste årene som de helsemessige fordelene ved vegetarisme blitt godt kjent. Siden kjøttet har vært knyttet til økt risiko for hjertesykdom, overvekt og diabetes, har kjøttetende matvaner avvist. Flere og flere mennesker blir semi-vegetarianere og tilbyr livsstils ressurser.

Flexitarians og Semi-vegetarianere

Mens semi vegetarianere bare spise kjøtt på anledningen, flexitarians er omnivorously tilbøyelig men "prøve seg" i spesialiserte vegetariske matvarer. Både folkebevegelser integrere vegetarisk ernæring og kjøttforbruket, om enn i varierende grad.

Mat Journalistikk

New York Times matskribenten Mark Bittman talsmenn begrenset kjøttforbruket. Han anbefaler bare å fråtse i kjøtt som er bærekraftig og humant hevet. The New York Times også tidvis utgir "The Temporary Vegetarisk" kolonnen, en serie som har vegetariske retter med bred appell.

Publikasjoner

I en overraskende trend, er noen vegan og vegetariske magasiner begynner å legge kjøtt oppskrifter til sine publikasjoner. Opplag som Natural Health and The Vegetarian Times har også redusert sin vekt på dyr aktivisme etter at de oppdaget at deres leser base var ikke overveldende vegetarianer.

Internett Communities

SustainableTable.org er en online reisemål for bærekraftig mat utdanning. Nettstedet innlegg artikler og vertene et brukerforum som dekker dietter som semi-vegetarisme.

Organisasjoner

Fordi kjøtt er tillatt i den semi-vegetarisk kosthold, misliker mange vegetariske organisasjoner å bli assosiert med praksis. Likevel, har bevegelsen fått noen overraskende vegan og vegetariske allierte. Vocal dyr advocacy gruppe PETA tåler semi-vegetarisme, godkjenne noe som kan føre til en reduksjon i kjøttforbruket.

Hvor kan jeg se Calorie Verdier av Food?

Kalori verdier for matvarer er oppført nær toppen av den ernæringsmessige fakta etiketten på maten emballasjen.

Historie

The Food and Drug Administration (FDA) Retningslinjene innebærer at all mat produserer liste "Nutritional Fakta" av sine produkter på mat pakker. Mange restauranter også gjøre den ernæringsmessige informasjon om sine retter tilgjengelig online eller på forespørsel.

Typer

Nummeret som er oppført ved siden av fet typing av "kalorier" angir antall totale kalorier i en servering; nummeret som er oppført ved siden av vanlig typing av "kalorier fra fett" indikerer hvor mye av den totale kalorier i en porsjon komme fra fett.

Størrelse

En matens servering størrelse og porsjonsstørrelsen er ikke nødvendigvis det samme. Servering størrelse er beløpet oppført på ernæringsmessige etikettene som et referansepunkt for de ernæringsmessige fakta. Del størrelsen representerer mengden mat du faktisk forbruker.

Betraktninger

For å finne ut hvor mange kalorier er i den delen størrelsen på måltidet, først finne din del størrelse bruker samme standard for måling oppført sammen med servering størrelse på den ernæringsmessige etiketten. Dele din bestemme porsjonsstørrelsen ved børsnotert servering størrelse, og multiplisere resultatet med det børsnoterte totale kalorimengden.

Tips

Noen digitale mat skalaer kommer med en funksjon som lar deg bestemme kaloriinnholdet i maten din bare ved å veie det og skrive inn riktig kode for den aktuelle maten i skala enhet.