Digidexo.com

virus indre øre svimmel ikke kjøre

Tegn og symptomer på den Parvo Virus

Den parvovirus eller parvo-virus, er en vanlig mild infeksjon hos barn. Voksne kan ta dette viruset, som sprer person til person, så vel. Infeksjonen forekommer enkelte ganger uten symptomer hos barn eller voksne, og selv når barn utvikler utslett felles med dette viruset, de vanligvis føler seg vel. Folk ofte feil parvo virus for meslinger eller røde hunder.

Hunder og katter kan også bli smittet med parvo-virus, men det er ikke det samme belastningen som påvirker mennesker.

Første symptomene

Første tegn på parvo virus er milde influensalignende eller forkjølelseslignende symptomer som varer i 5 til 10 dager. Disse er tretthet, hodepine, lett feber, sår hals, og urolig mage. Disse symptomene er ofte verre hos voksne.

Utslett Kjennetegn

Den vanligste tegn på parvo-virus hos barn er en lys rødt utslett på begge kinn. Utslettet kan spre seg til armer, bryst, mage, rygg, rumpe og lår, der det er rosa og Lacy i utseende, og litt hevet.

Utslett Varighet

Utslettet kan forsvinne og dukke opp igjen i opptil 3 uker. Det kan forverres når barnet er utsatt for sol eller ekstreme temperaturer.

Utslett hos voksne

Voksne med parvo virus vanligvis ikke får en ansikts utslett, men kan utvikle kroppen utslett.

Joint Sårhet

Sammen med influensalignende symptomer, er den vanligste tegnet av parvo virus infeksjon hos voksne felles sårhet i hender, håndledd, knær eller ankler, som kan vare i flere uker. Et lite antall personer kan utvikle en kontinuerlig artritt som ligner revmatoid artritt.

Flu Virus Vs. Fungus

Flu Virus Vs. Fungus


Influensavirus er relatert til sopp. Det eneste som virus har til felles med sopp er deres evne til å reprodusere.

Grunnleggende struktur og organisering

Sopp er cellulære livsformer som er på mange måter ligner på planter, dyr og protister. Influensa virus består av en bit av genetisk materiale er omgitt av en kuleformet eller stav-lignende proteinovertrekk.

Reproduksjon

Sopp formerer seg ved fragmentering, eller gjennom seksuell eller aseksuell produksjon av sporer. Virus har ingen reproduktive strukturer. Til å reprodusere, de er avhengige av den molekylære maskiner av sine vertsceller.

Genetisk materiale

Sopp, som alle andre mobillivsformer på jorda, bruker dobbel-strandet deoksyribonukleinsyre (dsDNA) som sitt genetiske materiale. Flu virusgenomer er sammensatt av en mye mindre mengde av enkelt-trådet ribonukleinsyre (ssRNA).

Forskjeller i størrelse

Soppcellene kan være hundrevis av ganger større enn influensa virus. Fungi vanligvis varierer 1-20 mikrometer i diameter. Influensa virus vanligvis har dimensjoner i 50 til 300 nanometer rekkevidde.

Soppdrepende og antivirale medikamenter

Soppdrepende medisiner har ingen effekt på virus og vice versa. Dette er fordi sopp og influensa virus har ingen tilsvarende strukturer eller funksjoner som kan bli angrepet av de samme typer narkotika.

Levende eller ikke-levende?

Sopp er helt klart i live. Fordi virus har ingen metabolisme, ikke omdanne energi, vokser ikke, ikke reagerer på stimuli, er avhengig av vertsceller for forplantning og ikke består av celler, er det mange forskere ikke engang anser dem for å være i live.

Naturlig rettsmidler for Fluid i indre ører

Fluid i det indre kan komme fra noen kilder som for eksempel infeksjon, en skade, en misdannet øregangen eller en perforert trommehinnen. Uansett hva årsaken til væske, kan dette en smertefull tilstand forårsake svimmelhet og kvalme. Når du har væske i øret, begynne å behandle tilstanden med en gang for ikke å ytterligere skade øret. Noen hjemme rettsmidler kan bidra til å lindre indre øret væske og lindre mange av symptomene.

Varm komprimerer

Påfør varm komprimerer til øret. Heat har mange helbredende egenskaper. Det øker blodsirkulasjonen til det berørte området og oppfordrer røde blodlegemer til rush til området for å hjelpe til med å reparere eventuelle skader.

Lag en varm komprimere ved å dyppe en klut i varmt vann eller te og vrir den ut. Bruk en urtete for ekstra beroligende påvirker. Påfør kluten over øret i ca 20 minutter eller til kluten kjøler av. Gjenta behandlingen så ofte som nødvendig.

Herbal behandlinger

Påfør en løsning av tea tree olje til øret. Denne naturlige urt hjelper med flere forhold, blant annet væske i øret på grunn av infeksjon. Tea tree olje har antibakterielle egenskaper som vil bidra til å forhindre infeksjon eller rydde opp en eksisterende infeksjon. Sett fem til ti dråper varmet tea tree olje i en spiseskje olivenolje og bland godt. To ganger om dagen, legg 02:58 dråper i den infiserte øret.

Grapefruktkjerneekstrakt er en annen urtemedisin for å hjelpe med væske i øret, spesielt hvis det er forårsaket av infeksjon. Slik bruker grapefruktkjerneekstrakt, må du kjøpe den i flytende form. Bland 3-5 dråper av ekstraktet med en oz. glyserin. Du kan også bruke alkohol eller begge deler. Innføre 1-2 dråper i de berørte øret 1-2 ganger om dagen. Bruk aldri druekjerneekstrakt i sin fulle styrke i ørene. Du kan også kjøpe et lignende produkt som inneholder tilsvarende ingredienser som kalles øredråper av NutriBiotic.

Posisjonering

Posisjonering spiller en stor rolle med væske i det indre øret. Ikke kontinuerlig lå flatt; i stedet, plasserer kroppen din slik øret kan renne. Prop kroppen din opp i en 30 graders vinkel, noe som også vil bidra til å lindre smerte. Begynn å bruke denne stillingen så snart du oppdager væske i øret, og fortsette å bruke den før et par dager etter at infeksjonen, eller til du har fjernet alt av væsken.

Hvem er typer leger som undersøker Sykdommer og virus?

Hvem er typer leger som undersøker Sykdommer og virus?


Sykdommer og virus har eksistert siden tidenes morgen. Kopper forårsaket død av mange indianere når bosetterne og oppdagelses oppdaget den nye verden. I dag er det leger som begår sitt liv til å undersøke og forske på årsaker, symptomer og mulige kurer for sykdommer og virus i vår verden.

Allmennlege, indremedisin og Barnelege

Allmennlege, indremedisin og barnelege er de viktigste legene undersøker sykdommer og virus fra en pasienter synspunkt. Disse legene er den første linjen i profesjonell medisinsk forsvar i diagnostisering og behandling av sykdommer og virus. De fleste forholdene er diagnostisert gjennom symptomer, blod eller urinprøver, røntgenbilder eller medisinsk utstyr skanninger. Når en sykdom eller virus er ikke fullt påviselig eller behandlingstilbud er begrenset fra disse legene, vil en pasient bli henvist til en spesialist i dette området.

Virolog

De fleste vet hva et virus er, men kanskje ikke har hørt om en virolog. Dette yrket er stadig blitt viktigere for helsesektoren. Virologer studere virus som har klart å komme inn i det menneskelige systemet og føre til ulike reaksjoner i kroppen, blant annet hudlidelser, slår immunsystemet ned eller fysiske lidelser. Virologer lete etter måter å stoppe disse organismene fra vokser i kroppen.

Onkologer

Onkologer er bedre kjent som kreft leger. Disse leger undersøke og behandle forskjellige sykdommer, inkludert kreft i mage, bryst, hjerne, spiserør og lymfeknuter. De har også behandle svulster og maligne tilstander. Gjennom forskning og pasient diskusjon, vil en onkolog formulere det beste løpet av handlingen for pasienten. Noen behandlinger inkluderer kjemoterapi og strålebehandling. Onkologer har en avansert medisinsk grad på grunn av spesialitet området de jobber i. Onkologi bruke stråling og kirurgi for å bekjempe de fleste forhold, og arbeider kontinuerlig for å få en bedre forståelse av sykdommen til slutt finne en kur.

Kardiologer

Kardiologer undersøke sykdommer og virus som påvirker hjertet. Ifølge Centers for Disease Control and Prefention, er hjertesykdom nummer én morder av menn og kvinner i USA. Virus som endokarditt årsaken betennelse i hjertet og kan føre til døden hvis den ikke behandles. Kardiologer vil diagnostisere og behandle disse forholdene med kirurgi og medisinering.

Mole Skin Virus

Mole Skin Virus


Mol, som også er referert til som Melanocyttnevus, er hudlesjoner som kan være plassert hvor som helst på kroppen. Fordi føflekker varierer i størrelse og form mange mennesker tror de er forårsaket av et virus, men det har ikke vært tegn funnet å bevise at teorien.

Årsak

Mol er forårsaket av en plutselig unormal vekst av melanocytter celler, som er ansvarlig for å gi hud sin naturlige farge og beskytte det fra ultrafiolett stråling. Mol er et resultat av akkumulering av disse cellene forårsaker at huden blir vesentlig mørkere enn normalt hudfarge. Føflekker kan være tilstede ved fødselen eller utvikle seg i løpet av de første 30 årene av livet.

Utseende

Utseendet av føflekker varierer i beliggenhet, størrelse og farge. Personer med lysere huden har en tendens til å ha flere mol, som også er en mørkere brun farge. De er vanligvis små i størrelse, sjelden over en halv tomme i diameter, og kan være flat eller humpete.

Kreft Moles

Føflekker kan bli kreft og føre til føflekkreft. Den eksakte årsaken til malignt melanom er ikke kjent selv om det er generelt antatt å være resultat av overdreven eksponering for solen eller genetiske faktorer. Føflekker som forandrer farge eller størrelse, bli rød og kløende eller begynne å blø kan være en indikasjon på malignt melanom. Det er viktig å sjekke føflekker regelmessig og se etter eventuelle endringer i sitt utseende.

Hvordan drepe Strep Virus

Streptococcus pyogenes er en sfærisk, grampositiv bakterie som forårsaker skarlagensfeber og tonsillitt. De fleste sår hals er forårsaket av et virus, og kan derfor ikke med rette bli kalt "strep hals." Strep hals er vanligst i alderen 5 til 15. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til utslett, revmatisk feber, nyre betennelser og selv skadet hjerteklaffene. Dette er en grunn til at det er spesielt viktig å skille fra en viral infeksjon. Symptomer å utløse et besøk til en lege er: sår hals uten kaldt symptomer, feber over 101 grader, utslett og problemer med å puste.

Bruksanvisning

•  Kontakt legen din hvis en sår hals har de ovennevnte symptomene. Legen vil sjekke dine kjertler og sette deg på antibiotika hvis de er møre eller andre symptomer indikerer strep.

Se legen dersom antibiotika ikke gir noen lettelse etter to dager. Forventer ikke at det å være alt bedre etter to dager, men noen forbedring bør være merkbare.

Se lege hvis, en uke etter en strep infeksjon, gjør din urin cola-farget. Dette indikerer nyrebetennelse.

Hint

 • Legen kan ta mandlene ut om problemet ikke blir bedre med antibiotika. Eller legen kan sette deg på flere antibiotika for å slå noen immunitet.
 • Vær forsiktig med å ta antibiotika som anvist. Ikke slutte å ta dem bare fordi du føler deg bedre. Fullfør resept hvis så rådet til å hindre at infeksjonen kommer tilbake.
 • Å få antibiotika hver gang man har en sår hals er farlig. Antibiotika kan la live noen bakterier og fremme antibiotikaresistente stammer. Derfor bør antibiotika gis kun i tilfeller hvor en sår hals er sannsynlig av bakteriell opprinnelse.
 • Strep er svært smittsom. Mens smittet, holde en avstand fra andre, siden den overføres både gjennom luften av en hostende og ved direkte kontakt.

Virus som forårsaker Rabies

Virus som forårsaker Rabies


Virus forårsaker ødeleggelse av infiserte celler. Rabies er et virus som infiserer nerveceller. En smittet person utvikler de første symptomene på rabies i dager eller uker, som viruset reiser fra stedet av smitte til hjernen via nervene. Når i hjernen, rabies forårsaker mentale forstyrrelser og andre alvorlige komplikasjoner. Sykdommen er nesten 100 prosent dødelig når behandlingen er ikke umiddelbar. I USA, er om ett eller to tilfeller av dødelig rabies rapporteres hvert år.

Om virus

Selv om ikke i live, virus har en måte å spre seg fra vert til vert og multiplisere. Virus infisere planter, dyr, og til og med mikrober. Når de infisere en celle, virus "kapre" cellens mekanismer for sin egen replikasjon. Dette resulterer i ødeleggelse av vertscellen enten av virus som gjør det brast av immunsystemet forsøker å bekjempe virus inne i cellen.

Om Nervous System

Nervesystemet hos pattedyr består av et nettverk av celler kalt neuroner som dekker alle deler av legemet. Disse neuroner er forbundet med hverandre og leverer kjemiske og elektriske impulser til muskler og andre vev. Tenk på neuroner som ledningene som sender informasjon fra hjernen til resten av kroppen.

Om Rabies virus

Rabies virus liker å infisere nevroner. Når et pattedyr blir bitt av et dyr med rabies, reiser viruset fra spytt eller dyret inn i nevronene i bitt pattedyr. Det reiser deretter fra nervecelle til nervecelle til den når den nye verten hjerne. Viruset er også kaste i blodet, spytt og andre kroppsvæsker av infiserte pattedyr. Likevel er den viktigste smittemåten en matbit. Ifølge Centers for Disease Control (CDC), bare om ett eller to tilfeller av menneskelig rabies forekommer hvert år.

Tegn og symptomer på rabies

Når en person er smittet med rabies, han eller hun utvikler influensaliknende symptomer et par dager til noen uker etter smitte. Som viruset når hjernen, andre symptomene begynner å forekomme. Disse inkluderer atferdsendringer, angst, hallusinasjoner, og søvnløshet. Noen av de smittede utvikle en frykt for vann. Etter seks til ti dager, går den smittede i koma og død snart følger.

Behandling og forebygging av Rabies

Mens det er ingen kjent kur for rabies, er en vaksine tilgjengelig. Vaksinen gis vanligvis en gang i uken i en måned etter en eksponering mot en rabiat dyr. Når gitt tidsriktig og hensiktsmessig, hindrer vaksinen utviklingen av sykdommen nesten 100 prosent av tiden. Men uten vaksine, resulterer død i nesten 100 prosent av tilfellene. Faktisk har bare seks kjente tilfeller av rabies rammet når sykdommen satt i. Den beste måten å unngå rabies er å unngå dyr som oppfører seg unormalt, og ved å holde alle husdyr vaksinert mot den.

Tegn på Vestibulær sykdom

Tegn på Vestibulær sykdom


Den vestibulære systemet, som ligger i det indre øret, styrer saldo. Vestibulære sykdom er et resultat av virus, indre øret skader eller forringelse, og andre årsaker. Det kan være et produkt av mange forskjellige tilstander som vestibulære nevritt og Menieres sykdom.

Vestibulærsystemet

Den vestibulære Systemet består av otolith organer (den saccule og utricle) og den halvsirkelformede kanaler som ligger i labyrintsystem i det indre øret. Disse organene oppdage bevegelse og koordinere holdning og balanse, sammen med andre sanser.

Vertigo

Det mest urovekkende og invalid tegn på vestibulær sykdom er vertigo. Vertigo er en illusjon av en spinnende-type bevegelse. Gjentatte vertigo angrep er en god indikator på et vestibulære lidelse.

Ubalanse og Svimmelhet

Ubalanse eller svimmelhet ligner vertigo bortsett fra det som oppfattes som bevegelse er mer mild. Vertigo er vanligvis episodisk, mens svimmelhet kan være konstant.

Kvalme og oppkast

Vertigo og svimmelhet ofte føre til kvalme og oppkast som ligner på reisesyke. Unntaket er at kvalme på grunn vestibular sykdom ikke er forårsaket av faktiske bevegelse (som i reisesyke), men ved persepsjon av falsk bevegelse.

Tinnitus og hørsel

Tinnitus ringer av ørene og er ofte et tidlig tegn på skader på vestibulære systemet. Endringer i hørsel ledsaget av tinnitus er også symptomer på øredysfunksjon.

Fysioterapi Management for Neck Pain

Fysioterapi Management for Neck Pain


Nakkesmerter kan være en ødeleggende helseproblem. Imidlertid kan fysioterapi eller nakke øvelser kunne bidra til å redusere smerte, redusere stivhet og opprettholde omfanget av bevegelse. Det finnes flere typer oppgaver som kan hjelpe deg effektivt handle mot smerte.

Rolle

En fysioterapeut kan hjelpe behandle nakke, rygg og skuldersmerter. Fysioterapi kan hjelpe behandle stivhet og ubehag, økt utvinning tid og fremme blodstrøm. Fysioterapeuter kan bidra til å vurdere forbedringsområder og gi behandlingstilbud for nakkesmerter og andre medisinske tilstander.

En fysioterapeut kan gi en vurdering eller undersøkelse for å fastslå kilden til smerte og sin oppførsel i kroppen. Plasseringen av smerte og hvordan den oppfører seg kan gi en forståelse av de underliggende fysiologiske problemet og gi en behandlingsplan.

Fordeler

Fysioterapi kan bidra til å skape en passende øvelse diett, forbedre nervefunksjon, riktig dårlig holdning og utvikle musklene i nakkesøylen. Det er noen vanlige øvelser for fysioterapi og nakkesmerter som vil mest sannsynlig bli benyttet som en del av behandlingen.

Fleksjon

Nakke fleksjon er en metode hvori haken beveger seg mot brystet slik at stirre ned mot gulvet. Dette bør gjøres sakte, flere ganger og hjelpe noen stirrer ned mot gulvet. Denne metoden for trening hjelper løsne nakkemusklene som kan bli stramt eller forkortet. Dette kan forhindre halsen fra å bevege seg på riktig måte.

Du kan også utføre side flexions ved å holde hodet grei og tipping øret mot skulderen på samme side. Det er å opprettholde holdning og ikke løfte haken opp for høyt. Hvis du gjør side flexions på feil måte, kan det føre til problemer i nakken leddene og redusere omfanget av bevegelse.

Extension

Utvidelsen av halsen gjør at hodet for å gå tilbake, slik at du ser opp mot taket. Det er viktig å gjennomføre denne bevegelsen sakte slik at de små leddene ikke er tvunget inn i en ubehagelig stilling, og dermed øke din smerte. Hvis du føler deg svimmel, ikke fortsetter med denne øvelsen, som blodstrømmen kan være kompromittert.

Rotasjon

Snu hodet langsomt til en hodesiden og deretter sakte til den andre siden. Hold nakken stødig i noen sekunder på hver side. Enkel rotasjon frem og tilbake kan bidra til å opprettholde mobilitet eller bevegelse av hodet ditt.

Advarsler

Hvis du blir svimmel, ør eller har smerter, er det viktig å unngå disse øvelsene, og vurdere alternativ behandling eller fysioterapi. Før du begynner på et halsen fysioterapi program, snakke med legen din for å være sikker på at du begynner øvelsene sakte for å unngå ytterligere komplikasjoner eller skade.

De tidlige symptomer på kjertelfeber

Infeksiøs mononukleose, også kjent som en lymfekjertelbetennelse, er en viral infeksjon forårsaket av Epstein-Barr virus. Selv om ikke så smittsomt som andre infeksjoner, kan den lett kontrahert ved å komme i kontakt med spytt fra en smittet person, for eksempel dele en drikking glass, inhaling mikroskopiske dråper fra en hoste eller nyse og, selvfølgelig, kyssing. Etter eksponering, kan det ta en stund å manifestere symptomer, alt fra fire til åtte uker.

Fatigue

Det første du kanskje legge merke til når du arbeider med en kjertel feber er en nesten uforklarlig følelse av tretthet eller utmattelse som kan være ledsaget av noen muskelsvakhet.

Sore Throat

Snart etter at tretthet har satt på, kan du begynne å utvikle en sår hals som er langt mer utholdende enn din "gjennomsnittlig" sår hals.

Hevelse

Derfra kan du begynne å legge merke til noe hevelse i kjertlene i halsen din, så vel som de som finnes under armene.

Fever

Med dette hevelse, er en annen tidlig symptom utvikling av feber, kjører hvor som helst over 99 grader Fahrenheit.

Hodepine og dårlig matlyst

Dette kan føre til at to andre tidlige symptomer på tilstanden, som er mild til moderat hodepine og tap av appetitt.

Interessante fakta om toksisk sjokksyndrom

Toksisk sjokk-syndrom oppstår når det er en overflod av giftstoffer produsert av bakterien Staphylococcus aureus eller A streptokokker. Hvis infeksjonen går ubehandlet, kan infeksjonen bli livstruende. Toksisk sjokk-syndrom ikke bare forekommer hos kvinner, men kan påvirke barn og mann også. Det er flere måter en infeksjon kan oppstå.

Tamponger og Prevensjon

Toksisk sjokk kan oppstå på grunn av bruken av tamponger og prevensjonsmidler. Hvis du er en kvinne og bære en super absorberende tampong i lang tid (mer enn fire timer), kan tampongen blitt en yngleområde for bakterier. Ifølge Mayo Clinic, er det også antatt at fibrene fra tampong kan ripe opp innsiden av vagina. Som et resultat, kan bakterier inn i blodet ditt. Kvinner som bruker membraner og svamper kan også være i faresonen for å utvikle toksisk sjokk.

Sår og skader

Toksisk sjokk kan også oppstå når bakterier kommer inn i kroppen gjennom et sår eller skade. Streptokokker bakterier er oftere assosiert med sår og skader infeksjoner. Barn er spesielt utsatt for en strep infeksjon når de får skrubbsår og kutt. Menn kan utvikle en infeksjon når du spiller sport.

Symptomer

Når du utvikler toksisk sjokk, kan symptomene oppstå plutselig. Du vil begynne å spy, utvikle feber over 102 grader F og har diaré. Andre innledende tegn inkluderer hypotensjon (lavt blodtrykk), muskelsmerter og hodepine. Ifølge Barn Helse, innen 24 timer etter å få en infeksjon, vil du utvikle en solbrenthet-lignende utslett. Øynene dine vil bli blodskutte, og din munn og svelg vil bli rød også.

Livstruende symptomer

Som toksisk sjokk utvikler seg, kan symptomene bli livstruende. Du vil begynne å føle seg forvirret og desorientert. Urinering blir snaut, og du kan bli ekstremt tørst. Du vil oppleve ekstrem tretthet og muskelsvakhet. Pusten blir rask, og pulsen begynner å stige. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart dersom du utvikler disse symptomene, spesielt hvis du har et sår, menstruerer eller er ferdig med mensen.

Forebygging

Det er viktig å vaske hendene, som hendene er bærere for mange bakterier, bakterier og virus. Hvis du ikke vasker hendene, kan du sende en infeksjon veldig enkelt. Hvis du er en kvinne, endre tampong ofte, og prøver å bruke tamponger som ikke er super absorberende. Bruk Mini pads på lyse dager. Et toksisk sjokk-infeksjon kan forekomme mer enn en gang. Ifølge Mayo Clinic, hvis du har hatt en tidligere staph eller strep infeksjon, bør du slutte å bruke tamponger helt.

Hvordan behandle forkjølelsessår på barn

Hvordan behandle forkjølelsessår på barn

En vanlig barndom sykdom er tilstedeværelsen av forkjølelsessår, noen ganger også kalt "munnherpes." De er røde nupper som utvikler seg til siver blemmer og til slutt skorpe over. Blemme er svært smertefullt og svært smittsom. Årsaken er den herpes-virus, HSV-1, som ikke er den samme som viruset som forårsaker genital herpes. Foreldre kan ta forholdsregler for å lindre noen av ubehag og hindre videre spredning.

Hvordan behandle forkjølelsessår på barn

Medisinske behandlinger

En har hyppige utbrudd diagnostisert av lege. For barnet som lider hyppige utbrudd, kan han gi en resept på en oral medisin som inneholder acyclovir.

Bruk en ekstern medisiner eller aktuell kremer som Abreva, Zilactin og Zildent. Ha et par hansker når du påfører kremen til barnets ansikt.

Bruk interne aktuelle medisiner som kan kjøpes over disk. Aktuelt lettelse kan gis med Orajel eller Anbesol. Igjen, bruk hansker når du påfører medisinering.

Gi barnet paracetamol eller ibuprofen for smerten. Aldri gi barn aspirin, da det kan føre til Reyes syndrom.

Ikke-medisinske behandlinger

Bruk en rekke av kalde omslag for smertefulle, brennende sår. Kule håndklær, isposer og kald mat og drikke kan lindre ubehag. Legg kalde kompresser tre ganger om dagen i opptil 20 minutter.

Bruk en munn skyll av natron og vann for å rense sår inne i munnen. Unngå syreholdig mat og drikke.

Forstå at noen forkjølelsessår kan stå ubehandlet. De pleier å gå bort innen 7 til 10 dager.

Forebygging

Bestem eventuelle triggere for de kalde såre utbrudd, for eksempel visse matvarer, feber, soleksponering, stress, eller hudirritasjon. Unngå disse utløser så mye som mulig.

Har barnet vaske hendene ofte, spesielt under et utbrudd. Hold hendene borte fra øynene under et utbrudd, for hvis de forkjølelsessår flytte til øynene, kan de føre til blindhet. Berøre en kald sår deretter berøre en annen person vil spre viruset. Det anbefales at barn bli hjemme under oser fasen av utbruddet.

Unngå deling elementer som viruset sprer seg også gjennom kyssing og deling av alt som kommer i kontakt med munnen, inkludert tannbørster, leppestift og bestikk. Det kan også spres gjennom leker som er i kjeften.

Slik Spot Symptomer på Hand, Foot, klauvsjuke

Barnet ditt har plutselig sluttet å spise. Hun klager over vondt i halsen. Du tar henne temperatur og hun har feber. Du mistenker halsbetennelse. Mens du venter på å komme inn i barnelege, merker du at hun har sår i munnen og på halsen. Hun har også en stygg utslett på huden hennes. Hva er dette? Sjansen er at hun har hånd, munn-og klovsyke, en av de vanligste barnesykdommer. Her er noen vanlige symptomer å se etter når du prøver å få øye hånd, munn-og klovsyke.

Slik Spot Symptomer på Hand, Foot, klauvsjuke

Merknad hvis barnet ditt plutselig mister en interesse i å spise og føles dårlig overall. Slapphet og mangel på matlyst er de første symptomene på hånd, munn-og klovsyke.

Ta barnets temperatur. En feber er vanligvis den andre symptom på hånd, munn-og klovsyke.

Be barnet ditt om hun har en sår hals. Hvis hun gjør det, ser i munnen hennes. Se om det er noen sår i munnen hennes. Sårene fra hånd, munn-og klovsyke starter som røde flekker på tungen, hals, kinn og tannkjøtt, men de kan rykke inn i åpne blemmer.

Se for hudutslett. En rød, hevet utslett på huden er vanlig. Det kan dukke opp på barnets bunn samt barnets hender og såler av føttene hennes. Utslettet fra hånd, fot og munnsykdom klør ikke. Et kløende utslett er et tegn på at det er en annen tilstand.

Hold barnet borte fra andre barn hvis du merker disse symptomene. Planlegg en legetime slik at barnet kan få noen medisiner for å berolige den smertefulle utslett. Husk at hånd, munn-og klovsyke er forårsaket av et virus, så det vil ikke svare på antibiotika.

Hint

 • Hånd, munn-og klovsyke er ofte forveksles med andre barnesykdommer siden symptomene er så vanlig. Sjekk alltid med legen din for å være sikker på at barnet ikke trenger behandling for en bakteriell infeksjon.
 • Håndvask, spesielt etter toalettbesøk eller diapering et barn, kan bidra til å stoppe spredning av hånd, munn-og klovsyke.
 • Dette er en barnesykdom, og det er svært sjelden for en voksen å få det.
 • Aldri ta barnet til barnehage eller andre steder hvor han kan utsette andre barn til sykdommen mens han fortsatt stiller symptomer.
 • Aldri be om antibiotika for en virusinfeksjon som hånd, munn-og klovsyke. Ved hjelp av antibiotika for å behandle virus er ikke bare ineffektiv, men også farlig.

Hva er en Rotavirus?

Rotavirus er en vanlig årsak til gastrointestinal sykdom hos små barn og spedbarn. De fleste barn har kontrakt viruset i en alder av tre. Det er mulig for barn å få viruset mer enn en gang og bygge opp en immunitet til det over tid. Selv voksne kan også kontrakt rotavirus, pleier det å bare gi mild sykdom.

Fakta

Selv om de fleste barn som pådrar rotavirus gjenopprette innen en uke, kan det føre til alvorlig diaré, som kan føre til livstruende komplikasjoner. Mer enn 600.000 barn dør av sykdommen over hele verden, hovedsakelig på grunn av dehydrering. Selv om et barn kan kontrakten sykdommen som helst på året, i USA viruset har en tendens til å forekomme oftere om vinteren og våren.

Årsaker

Sykdommen er forårsaket av rotavirus og vanligvis spres fra person til person via kontakt med infisert avføring. For eksempel endrer en bleie av en infisert spedbarn og ikke vaske sine hender kan overføre viruset til objekter som er berørt. Det er også mulig å spre viruset gjennom respiratoriske dråper fra et infisert individ. Inneholdt vann kan også være en sendemodus. Diagnosen er vanligvis laget av en gjennomgang av symptomer. En avføringsprøve kan også bli analysert for å oppdage virus.

Symptomer

Det vanligste symptomet er diaré og magekramper. Alvorlighetsgraden kan variere. Kvalme og oppkast kan også forekomme. Noen barn vil utvikle en feber og tretthet. Irritabilitet er også vanlig. Fordi hyppig diaré oppstår, er dehydrering mulig. Tegn på dehydrering er munntørrhet, manglende vannlating, eller gråt uten tåreproduksjon.

Behandling

Sykdommen er forårsaket av et virus, og derfor antibiotika ikke er foreskrevet. Behandling er hovedsakelig rettet for å forhindre dehydrering og holde barnet komfortabelt. Barn som er gamle nok til å spise fast føde bør holde seg til et tørt diett, for eksempel tørr toast og kjeks. Små mengder væske bør oppmuntres ofte. Oral re-hydration løsninger kan være anbefalt av barnets barnelege for å unngå dehydrering. Unngå melkeprodukter og sukkerholdige fruktdrikker, noe som kan gjøre diaré verre.

Forebygging

The Federal Drug Administration godkjent to vaksiner for rotavirus for spedbarn. Vaksinen gis i tre doser, vanligvis startet på to måneder og i avstand fra hverandre i to måneder. Det gis oralt i flytende form. Vaksinen har ikke blitt godkjent av FDA for voksne. Hyppig håndvask for omsorgspersoner er også viktig for å hindre spredning av viruset, som er rengjøring av leker i barnehager med et blekemiddel løsning.

Spinal Meningitt hos voksne

Hjernen og ryggmargen er omgitt av hjernehinnene. Det er tre nivåer av hjernehinnene, som beskytter hjernen og ryggmargen. Når hjernehinnene blir betent, er det referert til som hjernehinnebetennelse. Hos voksne produserer tilstanden en rekke symptomer, og kan være livstruende.

Årsaker

Spinal hjernehinnebetennelse kan være forårsaket av enten en bakterie eller virus hos voksne. Viral hjernehinnebetennelse forårsaket av flere typer virus. Men ifølge Centers for Disease Control and Prevention, den vanligste viruset som forårsaker hjernehinnebetennelse hos voksne er enterovirus. Det finnes to hovedtyper av bakterier som forårsaker hjernehinnebetennelse inkludert Streptococcus lungebetennelse og Neisseria meningitids. Både viral og bakteriell meningitt anses smittsom.

Betraktninger

Det er viktig å finne årsaken til hjernehinnebetennelse. En spinalpunksjon er vanligvis gjøres for å få en prøve av spinalvæsken. Væsken blir analysert for å bestemme tilstedeværelse av enten virus eller bakterier. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er bakteriell hjernehinnebetennelse ansett som mer alvorlig enn viral meningitt og annen behandling kan være nødvendig.

Symptomer

Symptomene kan utvikle seg svært raskt i en time eller to, eller gradvis utvikle seg over et par dager. Symptomer på hjernehinnebetennelse hos voksne forårsaket av enten en bakterie eller virus inkluderer feber, hodepine, kvalme, oppkast og stiv nakke. Tretthet, følsomhet for lys og søvnighet er også vanlig. Andre symptomer på hjernehinnebetennelse forårsaket av en bakterie som forvirring og beslag som sykdommen utvikler seg.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan oppstå med spinal meningitt, spesielt bakteriell hjernehinnebetennelse. Ifølge Mayo Clinic, kan komplikasjoner være alvorlig og livstruende. Hjerneskade kan oppstå som kan føre til en rekke nevrologiske svakheter, slik som problemer med tale og lammelser. Hørsel og synstap kan også forekomme. Søker legehjelp så snart symptomstart og får behandling tidlig kan redusere sannsynligheten for komplikasjoner.

Behandling

Behandlingen vil variere avhengig av om hjernehinnebetennelse forårsaket av en bakterie eller virus. Antibiotika vil ikke kurere viral hjernehinnebetennelse. Rikelig med resten vil bli informert, samt væske for å hindre dehydrering og over skranke medisiner for å redusere feber og hodepine. Bakteriell meningitt vil kreve behandling med antibiotika. Medikamenter kan gis intravenøst ​​eller oralt, avhengig av alvorligheten av symptomene. I noen tilfeller vil steroider gis for å redusere svelling i hjernen og hindre hjerneskade.

Cure for Rotavirus

Cure for Rotavirus


Av tiden de fem år, nesten alle barn vil ha kontrahert rotavirus. Hvert år blir rundt 55.000 barn i USA innlagt på sykehus på grunn av rotavirus, den vanligste årsaken til diaré blant barn. Barn med rotavirus ofte lider av feber og magesmerter, og tåle tre til åtte dager med oppkast og diaré. Mest rotavirus sykdom oppstår hos små barn under to.

Kjennetegn på rotavirusinfeksjon

Barn som lider av rotavirus kan ha feber, rennende nese og vondt i magen, men oftest lider av diaré. Den oppkast og diaré forårsaket av rotavirus kan føre til alvorlig dehydrering i mange tilfeller. Barnet kan bli alvorlig dehydrert hvis hun er tørst, irritabel, eller rastløs eller har en tørr munn eller tunge, innsunkne øyne, eller tørr hud. Hos barn kan mindre turer på do enn normalt betegne dehydrering, mens dehydrering hos spedbarn kan observeres av en tørr bleie lenger enn vanlig. Et barn kan bli smittet med rotavirus i to dager før de viser noen symptomer på sykdommen.

Rotavirus Transmission

Rotavirus er spredt gjennom en fekal-oral rute, noe som betyr at viruset er tilstede i avføring og kan skaffes når et stoff som hadde kontakt med den avføring deretter kommer intro berøring med munnen, øynene eller nesen av en infisert individ. Rotavirusinfeksjon vanligvis oppstår i barneomsorg fasiliteter når barn blir utsatt for forurensede overflater og ikke regelmessig vaske hendene. Barnepass arbeidere som ikke vaske hendene mellom bleie endringer kan også spre rotavirus.

Mens rotavirus infeksjon er svært smittsom, utbrudd oppstår vanligvis om vinteren og våren, og avtar i løpet av sommer og høst månedene. Barn under to er mest smittet med rotavirus, men voksne kan bli smittet også. Symptomer hos voksne er vanligvis milde skyldes delvis immunitet vedvarende fra en tidligere rotavirusinfeksjon.

Rotavirus Behandling

Hvis en infisert barnet er sterkt dehydrert fra oppkast og diaré, er nødvendig legehjelp på et sykehus. Intravenøs (IV) fluider benyttes for å rehydrere barnet. Bare ca 1 av 40 rotavirus tilfeller er alvorlige nok til å kreve denne type behandling.

Et barn med et mildere tilfelle av rotavirus fremdeles kan lider av dehydrering, men ikke i samme grad som ekstreme rotavirus tilfeller. Disse barna med milde symptomer kan effektivt behandles hjemme med økte væsker. En lege kan anbefale eller foreskrive en bestemt type væske som kan erstatte væske og elektrolytter tapt på grunn av oppkast og diaré.

Rotavirus-infeksjon er et virus, og kan derfor ikke behandles med antibiotika.

Rotavirus Forebygging

Den beste måten å sikre at barnet ikke blir syk med eller dehydrert fra rotavirus er å hindre sykdommen i første omgang. Hyppig håndvask kan redusere barnets sannsynlighet for å pådra seg sykdom. I tillegg har rådgivende komité for Immunization Practices og American Academy of Pediatrics anbefaler nå vaksine mot rotavirus for rutinemessig bruk hos spedbarn for å hindre rotavirus. Denne vaksine er effektiv i å forebygge opp til 98 prosent av alvorlige tilfeller rotavirus. Spedbarn bør vaksineres med to doser med vaksine mot rotavirus på to og fire måneders alder eller med tre doser av vaksinen på to, fire og seks måneders alder, avhengig av merke av vaksinen brukes av barnets lege.

Komplikasjoner av en sår hals

Alle har opplevd en og annen sår hals. Ofte et tegn på at en sykdom utvikler seg, er en sår hals vanligvis ufarlig. De komplikasjoner avhenge av sykdommen forårsaker den.

Tegn på infeksjon

Hvis du utvikler en sår hals sammen med et utslett, hodepine, feber og hovne mandler, er det sannsynlig et tegn på en mer alvorlig infeksjon som betennelse i mandlene eller halsbetennelse.

Strep Throat

En bakteriell infeksjon kan ubehandlet strep hals føre til komplikasjoner som bihulebetennelse og ørebetennelse. Det kan også bidra til nyrebetennelse og giktfeber.

Mononukleose

Ubehandlet mononukleose kan føre til sår hals komplikasjoner som inkluderer anemi, hepatitt og nerveskader. Foruten en sår hals, tegn på kyssesyke er tretthet, hovne lymfeknuter og nattesvette.

Behandling

Legen din kan forskrive antibiotika for å behandle en sår hals forårsaket av bakterier. Sår hals forårsaket av virus er som regel ikke behandlet og lov til å løse på egen hånd.

Betraktninger

Etter sår hals har grodd, erstatte tannbørsten. Dette hindrer reinfeksjon.

Er det en måte å bli kvitt herpes?

Herpes simplex-infeksjoner er noen av de mest utbredte virusinfeksjoner. Viruset presenterer seg som sår på munnen eller kjønnsorganene. Person-til-person kontakt er ruten for overføring for herpes virus. Mens det ikke er noen kjent kur eller vaksine på dette tidspunktet, er det måter å behandle utbrudd.

Sunt immunforsvar

Det første trinnet i kampen mot herpes virus er et sunt immunsystem. Et svakt immunforsvar kan føre til herpes symptomer for å være langvarig og vil føre til hyppigere utbrudd.

Antivirale medisiner

Den nåværende behandling for herpes er antivirale medisiner. Antivirale midler har vist seg å være effektiv behandling for omløpsutbrudd og for å dempe tilbakevendende symptomer.

Immunterapi

Immunterapi er et nytt alternativ under utvikling for å bidra til å bekjempe viruset. Denne terapien virker ved å stimulere immunforsvaret i en smittet person.

Diet

En endring i dietten bidrar til å redusere hyppigheten av herpesutbrudd i tillegg. En diett lav på arginin og høy i lysin bidrar til å redusere herpes utbrudd. Fisk, kylling, melk og bønner er noen eksempler på matvarer som er perfekt for personer som lider av herpes.

Vaksine

Vaksiner blir nå undersøkt. Hvis det er tilgjengelig en dag, vil vaksinen hindre at viruset infiserer en person, men vil ikke herde et individ som allerede lider av sykdommen.

Hvordan bli kvitt Herpes Eye bags

Hvordan bli kvitt Herpes Eye bags


Herpes- øye poser eller postherpetisk øyesykdom, er forårsaket av herpes simplex virus. Det er ikke seksuelt overførbare, og ikke er det samme viruset som genital herpes virus. Viruset som forårsaker herpetic øye poser kan være til stede genetisk siden fødselen, men det kan bare vises når kroppen er under mye stress eller immunforsvaret er svekket. Symptomene på herpetic øye poser er smerter og hevelse i og rundt øynene, rødhet i øynene, utslett eller sår rundt øynene og uklarhet i hornhinnen.

Hvordan bli kvitt Herpes Eye bags

•  Gå til legen. Bare en øyelege kan diagnostisere herpetic øye poser, og se en lege er det første skrittet. Han vil anbefale deg til en øyelege i ditt område.

Ta resept antivirale medisiner. Hvis du opplever en postherpetisk øye bag utbrudd, vil din øyelege sannsynligvis foreskrive du med antivirale piller. Det er viktig at du tar hele løpet av medisiner eller du risikere å utbruddet retur.

Ta reseptbelagte øyedråper. Hvis du har fysiske symptomer som røde øyne, hornhinnegrumling og hevelse, kan legen forskrive øyedråper. Fortsett å bruke øyedråper i løpet av behandlingen eller annet du risikere utbruddet tilbake.

Sett en steril ispose i et håndkle over øynene og pannen. Pakkisen vil redusere hevelse og redusere smerte.

Ta paracetamol etter behov for smerte og hevelse.

Hint

 • Ta dype åndedrag og prøve å roe ned under herpetic øye bag utbrudd - stress vil bare forverre tilstanden din.
 • Hvis du opplever endringer i synet ditt, gå til legevakten eller lege så snart som mulig.

En Coconut Oil Cure for Herpes

En Coconut Oil Cure for Herpes


Herpes Simplex II er en seksuelt overførbar sykdom som rammer ca 20% av verdens befolkning. Nye medisiner som Valtrex har hjulpet herpes lider holde sine symptomer i remisjon ved å undertrykke utbrudd. Men de gir ingen kur.

Nyere forskning som involverer naturlig, virgin kokosolje har ført til håp om en naturlig behandling for herpes og andre virus. Kan Kokosolje kur herpes?

Anti-viral egenskaper

Kokosolje har to viktige syrer - laurinsyre og kaprinsyre. Forskning har vist at begge disse har anti-viral egenskaper - og spesielt påvirke lipid belagt virus som herpes og HIV.

Når mennesker inntar kokosolje, kroppen bryter laurinsyre inn i en annen kjemisk kalt monolaurin. Monolaurin fungerer innenfra drepe virus inkludert Herpes Simplex I (oral herpes) og Simplex II (genital herpes).

Antall

For hver 100 milliliter, eller om lag 3,4 dl, kokosolje, kroppen produserer ett gram monolaurin. Forskning viser at, avhengig av en persons kroppsstørrelse og kjemi, det tar mellom tre og ni gram monolaurin å ha en betydelig anti-viral virkning. Det betyr at en person ville ha å konsumere mellom 10 og 33 gram kokosolje per dag - noe som trolig ville gjøre en person syk og har andre helserisikoer.

I stedet er det lettere å ta lauricidin - et naturlig supplement laget av kokos olje uttrekk. Dette er i utgangspunktet monolaurin tatt ut av olje - og er mye lettere for en person å innta i mengder som er nødvendige for å gjøre en forskjell.

Ikke en kur

Mens monolaurin dreper herpes virus, kan det faktisk ikke kurere herpes. Det behandler bare symptomene - nemlig utbrudd. Mange mennesker med herpes har funnet ut at å ta regelmessige doser av lauricidin har redusert utbrudd - og selv stoppet dem fra å inntreffe i lange perioder av gangen - i likhet Valtrex og andre lignende medisiner. For de som foretrekker naturlige alternativer - kokos olje ekstrakter kan være å foretrekke fremfor en reseptbelagte medisiner.

Men på dette tidspunktet er det ingen kur for noen versjon av herpes. Før du bruker kokos olje, ekstrakter eller noe annet produkt for herpes - sørg for å oppsøke lege.