Digidexo.com

osteomyelitt i kjeven fra betente tenner

Hvordan å stoppe smerte fra sensitive tenner

Hvis du lider av å ha sensitive tenner du vet hvor vondt det kan være å drikke en kald drikke, spise varm suppe, puste inn kald luft, eller noen ganger også berøre tennene. Om lag 50% av mennesker lider av følsomme tenner, men det finnes måter å stoppe sensitive tenner smerter, og du trenger ikke å leve med smertene. Lær hvordan å behandle sensitive tenner smerter, slik at du ikke lenger opplever alvorlig ubehag fra sensitive tenner.

Bruksanvisning

•  Praksis god munnhygiene å stoppe Sensitive tenner Pain
En av de beste måtene å stoppe smerte fra sensitive tenner er å øve veldig god munnhygiene. Prøv å pusse tennene i minst fem minutter etter hvert måltid og tanntråd minst to ganger per dag. En årsak til tannsmerter er syre som er forårsaket av plakk og tannsten bygges opp. Ved å ta godt vare på tennene dine kan du bidra til å forebygge smerte fra sensitive tenner.

Bruk en myk tannbørste til å stoppe smerte fra sensitive tenner
Hvis du lider av smerter fra sensitive tenner er det ekstremt viktig å børste med en myk tannbørste og børste ordentlig. Harde tannbørster kan føre til mer sensitive tenner smerter og ikke pusser skikkelig kan føre til mer plakk bygge opp noe som fører til mer smerter. Påfør veldig lett trykk når du pusser tennene og børste i en 45 graders vinkel for å hindre mer følsomme tenner smerte.

Bruk en tannkrem laget for sensitive tenner
Tannkrem er svært viktig for folk som lider av smerter forbundet med sensitive tenner. Se etter en tannkrem som inneholder en lammende agent. Noen gode å prøve er Sensodyne og Proenamel. Begge disse tannkremene bidra til nummen smerte fra sensitive tenner og også bidra til å minske den sensitive tann smerter over tid. Noen tannleger selv anbefale å sette denne tannkrem på dine sensitive tennene over natten for å bidra til å eliminere smerte.

Tips og advarsler

 • Unngå irritanter til sensitive tenner som søtsaker og syrer
 • Ta kontakt med en tannlege hvis sensitive tenner smerte er ekstrem fordi det kan tyde på et større problem.

Osteomyelitt for Jaw Treatment

Osteomyelitt oppstår når et bein blir infisert. Selv om osteomyelitt oftest oppstår i bein i bena, ryggen og bekkenet, kan det også påvirke kjeven. Osteomyelitt i kjeven er en sjelden tilstand som en gang hadde vært tenkt uhelbredelig, men fremskritt innen medisin gjøre tilstanden behandles. Det kan presentere seg i enten akutte eller kroniske former. Osteomyelitt er en alvorlig tilstand, og hvis riktig behandling ikke er søkt, kan det ødelegge dine bein.

Symptomer

Symptomene for personer med osteomyelitt i kjeven inkluderer smerte og ømhet, hevelse rundt kjeven, drenering i sinus hulrom, tap av tenner, utlading av pus og nekrotiske bein. Faktorer som kan føre til osteomyelitt inkluderer tobakk, anemi, virale infeksjoner og underernæring. Siden betingelsen oppviser symptomer som er vanlig i mange andre sykdommer, kan osteomyelitt være vanskelig å diagnostisere først. Hvis du har kronisk osteomyelitt, svekkende utmattelse er også svært vanlig symptom.

Diagnose

Hvis legen mistenker osteomyelitt, vil han bestille ulike tester før han kan gjøre en fast diagnose. Selv om en blodprøve ikke definerer en osteomyelitt diagnose, vil en høy grad av hvite blodceller indikerer at kroppen er bekjempelse av en infeksjon. Hvis osteomyelitt er avansert, vil en X-ray viser omfanget av skaden. Hvis du trenger et bedre bilde, kan legen anbefale en CT eller MR. Legen din kan også fjerne et stykke av din bein for en biopsi. Dette biopsi vil sjekke for belastningen av bakterier som har infisert bein.

Behandling

Oftest infeksjoner i kjeven er polymikrobielle muntlige flora slik at en diett av antibiotika brukes til å behandle infeksjonen. Du Legen kan foreskrive penicillin, klindamycin og metronidazol. Avhengig av graden av infeksjon, kan kirurgi være nødvendig. Legen din vil bestemme hvilken prosedyre som er best basert på skader forårsaket av infeksjon. Noen bein og vev kan trenge å bli fjernet, frakturer reparert og råtne tenner utvinnes. Du kan også være lurt å rådføre seg med en muntlig-maxillofacial kirurg for å se om ansikts gjenoppbygging er nødvendig.

Rettsmidler for Betent gikt

Urinsyregikt er forårsaket av for mye urinsyre som danner krystaller i vev av leddene i kroppen. Resultatet er betennelse og smerter. Behandling av gikt innebærer å redusere betennelsen å lindre smerten. Langtidsbehandling av betente gikt søker også å hindre betennelse oppstår ved å hindre forekomster av krystallisert urinsyre i leddene.

Anti-inflammatoriske medisiner

Reseptbelagte legemidler er gitt for å redusere betennelse som er ansvarlig for smerten av gikt. Kortikosteroider, NSAIDs og colchicines blir ofte foreskrevet for å redusere leddbetennelse.
Drikke mye vann i løpet av en gikt angrep kan bidra til å skylle urinsyre fra kroppen din. Drikk vann med sitron så mye som mulig mens du lider av en gikt angrep.
Vær sikker på at det er omega 3 essensielle fettsyrer i kostholdet ditt regelmessig. Fettsyrene er en naturlig anti-inflammatorisk som vil bidra til å avlaste leddet smerte som er forårsaket av gikt. Bruk en anti-inflammatorisk kosthold for å forebygge gikt fra å bli betent.

Forebyggende medisin

Forebygging av en gikt angrep er en av de beste måter å behandle gikt betent. Diet er en av de viktigste faktorene i en gikt forebyggende behandling. En lav purin diett er en som har et lavt innhold av purin, som er forandret til urinsyre i kroppen etter at de er forbrukt. En diett som er lav i dette stoffet vil sikre en begrenset mengde av urinsyre i kroppen, og redusere risikoen for en gikt angrep. Lave purine matvarer inneholder egg, nøtter, lave -fat oster, frukt og juice og pasta.
Urinsyregikt er mer vanlig hos overvektige pasienter. Å miste vekt hvis du er overvektig og opprettholde en sunn kroppsvekt er et forebyggende tiltak som kan stoppe gikt angrep. Diet bør være utformet for å gå ned i vekt og redusere puriner i næringsmidler.

Pain Relief

Gikt smerte oppstår vanligvis på stortåen og kan være ødeleggende. Forebygge en gikt angrep er den beste måten å unngå denne smerten, men smertestillende metoder er nødvendig når en gikt angrep finner sted.
Analgetika er tilgjengelig over disk og kan være gunstig for lindring av smerte fra betent gikt. En lege kan forskrive en sterkere smertestillende som kan gi mer smertelindring for alvorlige tilfeller.
Infra rødt lys brukes til å gi smertelindring gjennom varme på de berørte ledd. Laser behandling av gikt brukes også til å gi smertelindring uten noen av bivirkningene som er felles med medisiner. Lasere blir brukt som et anti-inflammatorisk behandling.
Varme og kalde omslag på de berørte ledd er en enkel hjem middel som kan gi lindring i løpet av en betent gikt angrep. Påfør varme til det berørte området i tre minutter og deretter bruke kaldt i 30 sekunder. Bruk varmt og kaldt vann for å påføre varmen til berørte ledd.
Epsom salt fotbad for betent gikt kan også gi umiddelbar smertelindring. Når det er flere ledd i kroppen påvirkes av betent gikt, vil et bad med en eller to kopper Epsom salt tillate deg å suge hele kroppen.

Hvordan Heal fra Wisdom Teeth Extraction

Hvordan Heal fra Wisdom Teeth Extraction


Visdomstennene utdrag varierer fra person til person. Flertallet av pasientene, derimot, får påvirket ekstraksjon. Dette er når hele tannen, eller en del av tannen ikke har hatt utbrudd fra tannkjøttet. Du kan ikke være i stand til å se visdomstennene i det hele tatt i disse tilfellene. Kirurgi kan være vanskelig uansett hvilken type du mottar. Denne artikkelen vil hjelpe deg å helbrede fra din egen visdom tennene kirurgi.

Bruksanvisning

Chomp ned på gasbind pakking plasseres i munnen under din visdom tennene utvinning. Faktisk bør denne gasbind bo i munnen i ca en time. Deretter erstatte det med et annet pakking av gasbind. Hold området pakket i ca 8 timer.

Avstå fra å pusse tennene for de første 24 timene. Dette kan hindre at blodet levrer riktig. Den blodpropp opprettet fra visdom tenner ekstraksjon etterhvert går over i ben og tannkjøttvev, slik at denne koagel er svært viktig.

Plasser en te-pose over blodpropp 24 timer etter din visdom tennene utvinning dersom det fortsatt oser en liten mengde blod. Dette vil bidra til å begrense blodårene og stoppe blødningen.

Plasser 1/2 ts salt i en kopp varmt vann og swish den rundt kirurgisk synet 24 timer etter visdom tenner utvinning. Dette vil bidra til lett smerte og fremskynde healing. Har imidlertid ikke spytte ut vannet, bare la det dryppe ut av munnen over vasken.

Bruk Tylenol eller noen form for foreskrevet medisiner fra oral kirurg etter din visdom tennene utvinning. Du kan også dere varme og kalde kompresser på utsiden av kjeven din. Dette faktisk gjør ganske mye for smertene.

Hint

 • Til slutt, under sjekke opp om en uke senere, oral kirurg vil gi deg en spesiell sprøyte som du kan bruke til å rengjøre innsiden av tomme sokkelen. Bruk dette hver gang du spiser. Mye av maten setter seg fast i de tomme stikkontakter.
 • Ikke drikk gjennom et sugerør til du får den greit fra oral kirurg. Da kan du ødelegge blodpropp løs etter visdom tennene fjerning.

Bone Stimulator Vs. Tens Unit

Bone stimulatorer og TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) enheter er to enheter som bruker strøm til å helbrede kroppen eller lindre smerte. De brukes i utpreget forskjellig medisinske forhold.

Fakta

Ifølge Blå Kors Blue Shield Minnesota, bein vekst stimulatorer helbrede brukket bein med enten elektrisk eller ultralyd (lydbølge) energi. TENS enheter bruke varmen som genereres av elektrisk strøm for å lindre smerte og stivhet og bedre mobilitet.

Bone Stimulator Treatment

Under bein stimulator behandling, plasserer en pasient en ekstern stimulerende enhet over området av et bein pause, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Behandlingstiden varierer fra omtrent 20 minutter til flere timer på en gitt dag.

TENS behandling

Under behandlingen TENS, elektrode flekker på huden bære strøm fra en TENS enhet til stedet av behandlingen.

Bone Stimulator Fakta

Noen former for bein stimulatorer krever bruk av elektrodeledningene innsatt gjennom huden, eller implantering av en hel stimulerende enhet under huden på stedet for skade.

TENS enhet Fakta

TENS enheter oppnå sine effekter ved å redusere kroppens følsomhet for smerte. De kan også brukes til behandling av akutt smerte ved å levere steroid-medikamenter gjennom huden.

Komplikasjoner fra Staph infeksjoner

Komplikasjoner fra Staph infeksjoner


Stafylokokkbakterier - vanligvis finnes på huden og i nesen av selv friske mennesker - vanligvis føre bare ganske små hudinfeksjoner som koker eller abscesser. Når Staph bakterier invadere blodet, lunger, hjerte eller andre organer, alvorlige eller livstruende komplikasjoner kan oppstå.

Noen pasienter er en høy risiko for komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, alvorlige komplikasjoner av Staph infeksjoner forekommer vanligvis hos personer som har svekket immunforsvar, ble nylig innlagt på sykehus eller har en kronisk sykdom. Komplikasjoner noen ganger oppstå hos mennesker som er ellers frisk, skjønt.

Staphylococcus aureus er den mest vanlige kilden Staph infeksjoner, men en mutert form av bakterier, meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA), er vanskeligere å behandle, fordi den svarer til færre antibiotika. De fleste MRSA-infeksjoner skje med pasienter som har hatt en invasiv medisinsk behandling som for eksempel kirurgi, men MRSA-infeksjoner også oppstå fra å kontakte MRSA-bakterier i lokalmiljøet.

Sepsis

Når Staph bakterier inn i blodbanen, kan sepsis videre til septisk sjokk. Symptomer på sepsis inkluderer høy eller lav kroppstemperatur, rask pust, økt hjertefrekvens, rask pust og forhøyet antall hvite blodlegemer. Hvis en hvilken som helst to av disse symptomene eksisterer, blir en pasient diagnostisert med sepsis. Som sepsis utvikler seg, kan pasientens mentale status brått endre seg, huden blir marmorert, urinmengde drastisk reduseres, hjertefunksjon blir unormal, blir puste anstrengt og antall blodplater kan slippe. Dersom pasientens blodtrykket faller, blir diagnosen endret til septisk sjokk.

"De fleste mennesker gjenopprette fra mild sepsis, men om lag 15 prosent dø," leser en Mayo Clinic faktaark om sepsis. "Noen studier tyder på at dødeligheten for alvorlig sepsis eller septisk sjokk er nær 50 prosent."

Pasienter med sepsis er vanligvis innlagt på intensivavdelingen og gitt intravenøs antibiotika. Avhengig av symptomene, kan de også bli gitt medisiner for å redusere betennelse, stabilisere blodsukkeret, eller modifisere immunsystemtiltak. Beroligende medisiner og smertestillende kan også gis.

Endokarditt

Endokarditt kan oppstå når Staph bakterier migrere og infisere hjertet. Symptomer på endocaritis inkluderer feber, hjerte knurrer, tretthet, verkende ledd eller muskler, kortpustethet, nattesvette, vedvarende hoste, hevelse, smerter i milten og blekhet. Endokarditt kan føre til skade på andre organer, hjerneslag og hjertesvikt. Endokarditt behandles med intravenøse antibiotika. Kirurgi for å erstatte eller reparere hjerteklaffer kan være nødvendig.

Toksisk sjokksyndrom

Toksisk sjokksyndrom ble først beskrevet i tilknytning til bruken av høyt absorberende tamponger, men det utvikles også i forbindelse med sår. Det ser ut til, og beveger seg raskt, forårsaker kvalme og oppkast, feber, muskelsmerter, hodepine, forvirring og beslag. Som sepsis, behandling av toksisk sjokksyndrom innebærer antibiotika, intravenøs væske, dialyse for eventuelle alvorlige nyreproblemer og medisiner for å kontrollere blodtrykket.

Septic leddgikt

Septic leddgikt er ofte forårsaket av staph infeksjon. Kneet er et typisk mål, men håndleddet, ankel, albue, skulder eller hofte kan påvirkes også. Symptomer kan inkludere hevelse og sterke smerter i de berørte felles, frysninger og feber. Antibiotika og drenering infisert væske fra skjøten er de standarder for behandling.

Forebygging

Selv serøs komplikasjoner ikke oppstår med de fleste Staph infeksjoner, hverdagslige forholdsregler er en god idé.

Vask hendene grundig og ofte. Hvis du er på et sykehus eller besøke en medisinsk klinikk, spør alt helsepersonell til å vaske hendene før du tar på deg og sørge for at de er iført hansker, kappe og maske og sterilisere huden din før du injiserer deg eller setter inn en tube, kateter eller lignende enhet.

Unngå hud-til-hud kontakt med noen som kan ha en Staph infeksjon og dusj etter å ha deltatt i atletisk aktivitet.

Ikke del personlige eiendeler.

Hold sår dekket og unngå kontakt med andres bandasjer.

Bruke antibiotika på riktig måte og ta hele beløpet en lege foreskriver. Misbruk av antibiotika er en faktor i utviklingen av MRSA.

Kriterier for en TENS Unit

Kriterier for en TENS Unit


En transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) enhet er en enhet konstruert for å lindre smerte gjennom anvendelse av en mild elektrisk strøm. Kriterier, eller standarder, for en TENS enheten inkluderer lyd grunnleggende drift og effektiv levering av behandlingen.

Grunnleggende bruk

Den grunnleggende operasjonelle kriterier for et TENS-enheten omfatter overføring av en elektrisk strøm fra en strømtilførsel gjennom en rekke ledninger som er koblet til elektrode lapper, som er plassert på pasientens hud nær kilden av smerte, i henhold til American Cancer Society (ACS ).

Effektivitet

Leger bruker også effekten av behandlingen som hovedkriterium for bruk av TENS enhet, bemerker SpineUniverse. Vanligvis bruker de en prøve løpet av behandlingen TENS å se om en pasient gevinster betydelig smertelindring.

Placement

TENS elektroder bør ikke plasseres over hjertet, hjernen, svelg eller øyne, rapporterer ACS.

Resept Bruk

Enkeltpersoner som ønsker å bruke en TENS enhet må først få en resept fra legen sin, ifølge SpineUniverse.

Betraktninger

Leger kan også bruke en TENS enhet for å levere steroid medisiner til bløtvev, melder SpineUniverse. I denne teknikken kalles iontoforese --- --- strømmen fra et TENS-enheten tvinger topiske steroider inn i huden.

Hvordan bleke falske tenner

Tannbleking tannkrem, gels og andre produkter kan bidra til å gi deg et lyst og vakkert smil. Dessverre, kan disse produktene ikke brukes på falske tenner, som de kan ødelegge de falske tenner og med skade tannkjøttet. Det finnes flere andre metoder du kan bruke for å rengjøre falske tenner og få dem tilbake til sin opprinnelige farge.

Bruksanvisning

•  Start med å whitening tennene før du får dine falske tenner. Når du får falske tenner, vil tannlegen matche fargen på de falske tenner til tennene i munnen. Ved å få tennene hvitnet før du får dine falske tenner, kan du sikre at de falske tenner vil være en lys, hvit tone.

Børst falske tenner med natron på slutten av hver dag. Natron fjerner både flekker og uakseptable lukt fra falske tenner. Få børstene av tannbørsten våt nok slik at natron pinner til bust. Dypp slutten av penselen i natron og forsiktig pusse gebisset. Gjør dette i ca 60 til 90 sekunder. Bruk varmt vann til å skylle falske tenner når du er ferdig.

Bruk eddik til å rengjøre falske tenner som et annet alternativ. Ved hjelp av en konsentrasjon av 60 prosent vann og 40 prosent eddik, suge falske tenner for hvor som helst mellom 5 og 15 minutter. Fjerne tennene fra konsentrasjonen og dyppe enden av tannbørsten inn i den. Deretter pusser falske tenner for 60 til 90 sekunder. Skyll tennene grundig i varmt vann for å fjerne eddik. Gjør dette hver kveld for å holde falske tennene rene og hvite.

Sug falske tenner hver kveld i en kombinasjon av vann og et mildt oppvaskmiddel som et tredje alternativ. Det kan virke som en "no-brainer", men dette såpe er en enkel måte å fjerne flekker fra gebiss. Etter en uke eller så, vil du også legge merke tennene ser litt lysere. Plasser ikke mer enn en ert størrelse mengde oppvaskmiddel i 1/2 kopp varmt vann. La tennene trekke i ca 5 til 10 minutter, og deretter børste dem på samme måte som om du skulle bruke eddik. Skyll tennene et par ganger for å sikre at det er ingen såpe igjen på dem.

Bruk en protese renere (Efferdent, for eksempel) og en protese børste til å rengjøre tennene minst en gang om dagen for å fjerne flekker. Gjør dette hver kveld etter at du har gjort en av metodene som er oppført i trinn 2 til 4, som en måte å rengjøre dine falske tenner.

Tips og advarsler

 • Trinn 2 til 4 er alle separate metoder for å bleke falske tenner. Med andre ord bør du ikke suge falske tenner i oppvaskmiddel og deretter børste dem med natron. Prøv ut hver metode for å lære hvilken som fungerer best for deg. Børst falske tennene etter hvert måltid. Dette bidrar til å holde alle dine tenner rene og hvite. Unngå drikke og mat som flekker falske tenner. Kaffe og brus er to produkter som dårlig flekker falske tenner.
 • Tipsene nevnt ovenfor vil bare bidra til å holde falske tenner sin opprinnelige farge. Den eneste måten du kan virkelig "bleke" false tenner er å besøke en tannlege. Disse personene bruker et spesielt produkt laget spesielt for falske tenner. Dette er hvorfor det er så viktig å få tennene dine profesjonelt hvitnet før du mottar falske tenner. Bruk aldri blekemiddel eller noen vanlige tannbleking produkter på falske tenner. Du vil skade de falske tenner og bli tvunget til å få nye.

Hvordan å bleke tennene mine. Pris tenner whitening- gratis

Hvordan å bleke tennene mine. Pris tenner whitening- gratis


Laser tannbleking koster en formue. Profesjonelle tannbleking kan koste en formue. Da jeg så dette på tannbleking metoden på TV og prøvd det på mine egne tenner. Jeg valgte bare en tann, fordi jeg ønsket å se om det faktisk fungerte, hvis jeg faktisk kunne se en forskjell i tannbleking. Jeg gjorde! Å sementere resultatene av eksperimentet videre, jeg viste tennene mine til familien min en om gangen og ba dem om å plukke ut de lyseste tann, og de alle plukket den jeg polert! Les videre for denne rask, enkel og naturlig måte å få en lysende smil tannbleking og holde kostnadene for tannbleking til et minimum.

Bruksanvisning

En Hjem-laget remedy- Fjern skinnet fra frukt, enten det er grapefrukt, appelsin eller sitron. La det tørke i et par timer. Du vil ha en "gummiaktig" preg.

Børst bort flekker-Bruke innsiden av skallet, den hvite siden, gni dette på tennene. Jeg virkelig male den i, prøver å komme inn i sprekkene. Bruke skallet som magi svamp.

Et hvitere smil-Du bør se en lysning med en gang. Skall slags fungerer som en magisk viskelær. Tydeligvis tennene du kan ikke komme veldig godt vil ikke få så ren, men pengene dine tenner, de Pearly hvite foran, kan få en god polering!

Tannbleking natron og kanel-jeg liker å børste med en tannkrem blanding av bakepulver og kanel pulver. Natron virkelig skrubber bort plakk og kanel, tro det eller ei, hindrer / dreper bakterier som forårsaker plakk. Du vil ha frisk pust mye lenger med denne kombinasjonen! Ikke glem å bruke tanntråd! Ikke bli skremt av den brune fargen, vasker den ut umiddelbart.

Gurgle med hydrogenperoksid i 1 minutt, så spytte ut. Gjøre det hver dag, og du bør se tennene hvitnet i en uke.

Det siste trinnet av tannbleking prosessen bør ALLTID være med vanlig tannkrem for å fjerne eventuelle vitamin C fra whitened tenner og for å fjerne smaken av peroxide.

Tips og advarsler

 • Noen ganger skallet virker for våt. Kanskje la den ut for et par timer å få den gummiaktig føler for det, så flekker bør komme av lett.
 • Noen fargen vil ikke gå av fordi det kommer fra innsiden av tannen.
 • Vitamin C skader tennene. Sørg for å følge opp med din vanlige tannkrem for å fjerne en bit av skallet igjen.

Hvordan bruke en Tens Device

En TENS-enheten, også referert til som en enhet TENS, er en transkutan elektrisk nervestimulering enhet som bidrar til å administrere smerte ved hjelp av elektrisk ladning. Dette er en FDA godkjent tilnærming til å håndtere og lindre smerten ved å kutte av smerte signaler før de har tid til å nå hjernen. TENS er også sagt å frigi naturlig smerte-bekjempelse endorfiner. En enhet TENS kan brukes hele dagen eller på som nødvendig basis, avhengig av hvilken rute du og din lege velger å ta.

Bruksanvisning

Slik bruker en TENS enhet

En tilnærming din lege om å bruke en TENS enhet. Fordi titalls enheter er et rusfritt tilnærming til smertebehandling, kommer det uten side påvirker, slik som tretthet eller kvalme, som er felles side påvirker av smertestillende medikamenter. Dine leger, men blir nødt til å skrive et manus for deg å motta en enhet.

Lær riktig plassering for gelpolstrene og elektroder. Øve med legen din før du prøver å plassere elektrodene selv.

Varier tilnærming. Avstå fra å bruke elektrodene på samme sted og velge ulike plasseringspoeng for å forhindre hudirritasjon.

Vær tålmodig. Det tar vanligvis opptil 30 minutter å føle noen lettelse fra behandlingen TENS. Lek med enhetsinnstillingene for å oppnå en spenning og innstilling som er behagelig for deg.

Sett enhets batteriene etter behov. Bytt gelpolstrene en gang i uken eller i henhold til produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med legen din om de ulike tilnærminger i elektrodeplasseringen. Du kan plassere elektrodene direkte på kilden til smerte, eller på akupressurpunkter.
 • Ikke bruk en enhet TENS mens du sover.
 • Ikke bruk en enhet TENS under bading.
 • Gravide kvinner bør ikke bruke en enhet TENS.
 • Personer med epilepsi bør ikke bruke en enhet TENS.

Hvorfor folk bite tenner om natten?

Tenner strøing eller sliping, også kjent som bruxism, vanligvis skjer om natten. Noen mennesker begynner som natt kverner og fange seg selv knuger og sliping sine tenner i løpet av dagen, også. Hvis strøing eller sliping ikke stopper, kan det føre til ødelagte eller sprukne tenner, hodepine om morgenen, kjeve sårhet eller stivhet, øreverk og selv tannpine. Vanligvis tenner sliping starter i voksen alder, men noen ganger kan det starte med barn også. Faktorer som stress, dårlig bitt og forbruk av alkohol eller koffein kan føre til denne tilstanden.

Stress

Hvis du er sliping og strøing tennene om natten, kan én gjerningsmann være stress - den viktigste årsaken til at folk male sine tenner. For å finne ut om stress er årsaken din bruxism, prøv å enten fjerne overflødig stress fra livet ditt, eller øve avstressende øvelser før du går å sove om natten. Kartlegging stress nivå, og når du skjærer tenner kan være en annen nyttig verktøy for å få til roten av et problem.

Feil Bite

En feil bitt kan føre til at tennene sliping fordi hjernen din er alltid prøver å gjøre tennene dine til å passe sammen på riktig måte. Hvis det ikke er bra sted at tennene passer riktig, kan tennene sliping oppstå. Dette kan bare bli diagnostisert av en tannlege eller kjeveortoped som vanligvis tar en mold av tennene dine for å se hvordan de passer sammen på riktig måte. Selv om forskere har kunnet påvise en kobling til de to problemene endelig, når dårlig bite er fast, mange opplever lindring fra sine tenner sliping.

Alkohol

Forskere har funnet ut at inntak av alkohol kan forverre eller selv begynne tennene sliping hos noen mennesker. Hvis du finner ut at etter et par drinker du våkner opp med en sår kjeve i morgen, er du mest sannsynlig sliping tennene og alkohol er problemet.

Koffein

Koffein kan være en annen kilde til tennene sliping. Unngå ting som brus, sjokolade og kaffe kan bidra til å eliminere noen folks problemer med tennene sliping. Hvis du gjør en innsats for å eliminere disse fra kostholdet ditt, og du slutter å slipe tennene på kvelden, kan du ha funnet årsaken til tennene sliping.

Behandlinger

Det er flere behandlingstilbud for mennesker med tennene sliping. Vanligvis er det første valget for tennene kverner å prøve en tannbeskyttelse, for å holde tennene fra møte og stoppe sliping. Noen mennesker kan ikke sove med en tannbeskyttelse, selv om andre sover lett. En annen måte å stoppe den natt male er å bli kvitt stress - eventuelt gjennom yoga og dype pusteøvelser før sengetid - eller i alvorlige tilfeller konsulent en psykolog. For midlertidig lindring, kan legen forskrive muskel relaxers å bli tatt ved sengetid. Hvis en feil bitt er problemet, kan fikse bittet med bukseseler bidra til å eliminere sliping.

Hvordan Heal hjemme fra en prostata infeksjon

En prostata-infeksjon, også kjent som bakteriell eller viral prostatitt, innebærer prostatakjertel; denne kjertelen er viklet rundt urinrøret, røret bærer urin fra blæren ut gjennom penis. Når infisert prostata blir hovne og betente, kan du tisser oftere, eller du kan oppleve problemer med vannlating. Du kan føle smerte når du gjør urinere og har andre symptomer som ryggsmerter, feber og frysninger.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din. Ifølge Prostatitt Foundation, kan en prostata infeksjon være forårsaket av en bakterie eller et virus, og det kan tyde på at du har en seksuelt overførbar sykdom. Legen vil gjøre en undersøkelse, gjør en prøve på urinen din og bestille antibiotika hvis det er hensiktsmessig.

Ta alle medisiner som foreskrevet. Prostata infeksjoner kan være vanskelig å utrydde, så det er viktig å ta alle doser av antibiotika. Sørg for å følge alle instruksjoner fra apoteket om når du skal ta piller, og om å ta dem med mat eller på tom mage.

Få nok hvile. Legen kan anbefale sengeleie inntil feber og frysninger avta og du begynner å føle deg bedre.

Drikk rikelig med væske. Når du øker inntaket av væske, er antibiotika mer effektiv. Imidlertid kan alkohol og drikker med koffein irritere prostata og gjøre symptomene verre.

Ta avføring myknere etter behov. Fordi prostatakjertelen ligger foran endetarmen, kan en hevelse hindre avføring fra å passere gjennom. Dersom avføringen forblir i rektum for lenge, blir det vanskelig og forårsaker smerte. En over-the-counter eller reseptbelagte krakk mykner vil bidra til å avlaste trykket og fremme normal avføring.

Bruk smertestillende medikamenter etter behov. Paracetamol og ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan lindre ubehag. Unngå opioider som kodein, som kan føre til forstoppelse.

Ta et varmt bad. Sittende i en varm badestamp for 20 til 30 minutter flere ganger om dagen kan bidra til å lindre smerten fra betent prostata.

Tips og advarsler

 • Mange antibiotika som brukes til å behandle prostata infeksjoner er mindre effektive hvis tatt med melk eller meieriprodukter. Les den skriftlige informasjonen utlevert sammen med antibiotika, og ta kontakt med apoteket for eventuelle spørsmål.
 • Som din antibiotika begynner å virke, vil symptomene gradvis avta. Informer legen din hvis din smerte blir verre, legger du merke til blod i urin eller sæd, begynner du oppkast eller feber går over 101 grader.

Hvor lenge kan du bære en TENS Unit?

Minst 30 minutter

Produsenten av TENS-enheten forklarer at det kan ta opptil 30 minutter å oppleve smertelindring fra en TENS enhet, så har tenkt å bruke den i det minste så lenge. Noen pasienter kan oppleve lettelse i kortere tid, skjønt.

Noen pasienter Wear Det Lengre

Produsenten sier at noen pasienter bære sine TENS enhet i flere timer eller hele dagen hvis det er nødvendig for smertelindring. Iført den i lengre perioder ikke utgjør noen helserisiko. Hvis det blir ubehagelig eller upraktisk, men du kan enkelt fjerne det. Noen enheter har en tidtaker, slik at du kan sette den til å skru seg av etter en stund.

Bottom Line

Det er trygt å bære en TENS enhet så lenge som nødvendig for god smertekontroll. Snakk med legen din om hvor lenge du skal bruke din enhet og eksperimentere for å finne ut hva som fungerer best for dine behov.

TENS Machine Treatment

En maskin TENS er en form for alternativ terapi noen ganger beskrevet som en elektronisk massasje. Det er en FDA-godkjent enhet som forvalter en form for elektroniske impulser til kroppen. Behandlingen, som kalles transkutan elektrisk nervestimulering (TENS), bruker lav spenning elektrisk strøm for å avbryte smerte impulser. Tilhengere av TENS maskiner tyder på at maskinen er nyttig å behandle smerte knyttet til ulike akutte og kroniske tilstander, og det er litt begrenset medisinsk anbefaling av disse påstandene.

Historie

TENS maskinen først ble en populær og allment akseptert form for terapi i USA på 1970-tallet. Det var basert på en teori utviklet i 1965 av Dr. Ronald Melzac og Dr. Patrick Wall. Fordi nervene i ryggraden og ryggmargen forårsake mye av smerten forbundet med ulike betingelser, Melzac og Wall mente at ved å bruke elektronisk stimulering for å blokkere nervene i ryggmargen fra å oppleve smerte, kan generell smertelindring oppnås. Denne forutsetningen var forløperen til TENS maskin, som bruker disse elektriske impulser til i det vesentlige å avbryte og stoppe smerten reaksjon av spinalnerver.

Formål

Alternative utøvere, inkludert fysioterapeuter som tilbyr TENS maskin behandlinger, tyder på at det er nyttig for å lindre smerte. Behandlingen er spesielt anbefalt for dem som opplever smerte knyttet til kirurgi, migrene, idrettsskader, leddgikt, senebetennelse, fødsel og kreft. The American Cancer Society gjør det klart at de fleste av folk som tror på de smertestillende utsikter til en maskin TENS ikke tror at maskinen behandler eller kurere underliggende tilstand, bare at den behandler smerte. Den nøyaktige årsaken til enhetens effekt på smerte er uklart, selv om American Cancer Society sier at noen tror TENS maskin stimulerer produksjonen av endorfiner, som fungerer som våre kroppens naturlige smertestillende midler.

Medical Support

Ifølge American Cancer Society, er det ingen bevis som tyder på at TENS maskin behandling er nyttig som en langsiktig metode for smertelindring. Imidlertid, ACS områder flere kliniske studier som illustrerer at den har en begrenset anvendelse i midlertidig smertelindring assosiert med forskjellige tilstander. Imidlertid kan andre alternative behandlingsformer som akupunktur være mer effektiv i å håndtere smerter i korsryggen, og ACS sier at de fleste kliniske studier har antydet at TENS maskinen ikke er effektiv på å lindre smerter forbundet med kirurgi eller fødsel.

Metode for behandling

TENS maskin kan gis av en lege eller en fysioterapeut. En person kan også få en maskin hjemme TENS med en resept. Selv om det er over 100 forskjellige typer på markedet som er godkjent av FDA, de generelt alt arbeid på samme måte. Elektroder er festet med ledninger til selve maskinen, som gir en lav spenning elektrisk strøm. Elektrodene blir deretter festet til kroppen, og strømmen går fra maskinen gjennom ledningene til kroppen. Elektrodene på legemet er festet i nærheten av området av smerte, og når den elektriske impuls blir administrert, kan det hende at pasienten føler seg varme eller prikking. Denne behandling kan vare i alt fra 5 til 15 minutter, og kan gjentas så ofte som nødvendig for å oppnå den ønskede smertelindring.

Risiko

Ifølge American Cancer Society, er det noen risiko forbundet med TENS maskin behandling, så lenge du ikke utsette konvensjonell medisinsk behandling til fordel for bruk av en maskin TENS. Men hvis maskinen brukes på feil måte, kan det ha uheldige effekter. Elektrodene bør ikke være festet over hjertet eller øyne, over hjernen, eller på forsiden av halsen. Spenningen bør ikke være for intens, eller en overflate burn kan vises på huden. Til slutt, de med en hjertesykdom, en defibrillator og / eller infusjonspumpe bør avstå fra å bruke TENS maskin.

Hvordan Clean plakk fra tennene dine

Hvordan Clean plakk fra tennene dine


Plakk er et klebrig lag av materiale som begynner å danne seg på tennene så snart som fire timer etter børsting. Plakk inneholder bakterier som kan forårsake tannråte og tannkjøttbetennelse eller gingivitt. Når plakk ikke fjernes ofte nok, det til slutt calcifies til tannstein, noe som fører til tannkjøttsykdom. Tartar kan bare fjernes av en tannlege eller tannpleier, men heldigvis kan du enkelt rent plakk fra egne tenner når du vil.

Bruksanvisning

Børsting

•  Puss tennene minst to ganger om dagen og så ofte som mulig etter å ha spist. Bruk en tartar kontroll tannkrem med fluor, som er mest effektiv på å stoppe plakk fra herding til tannsten. Fluor hemmer bakterier og styrker på overflaten av tennene.

Bruk en elektrisk rotasjons pendling tannbørste for de beste resultatene. Dette er den type tannbørste tannleger bruker og er den eneste tannbørsten som kan nå under tannkjøttet. En gjennomgang av PG Robinson et al. betraktet 42 studier med mer enn 3800 totalt deltakere og fant at bruk av en rotasjon pendling pensel fjernet om lag 11 prosent mer plakk over tre måneder enn en manuell tannbørste gjorde (se referanser). Denne spesifikke type elektrisk børste var mer effektiv ved fjerning av plakk på jekslene, mellom tennene og under tannkjøttlinjen.

Bruk en tannbørste med et lite børstehode for bedre evne til å komme inn i kriker og kroker, og til de bakerste tennene. Børsten bør ha myke eller middels bust, fordi hard bust kan slites ned emaljen og irritere tannkjøttet.

Rengjør tyggeflatene ved forsiktig skrubbing forover og bakover, hvis du bruker en manuell tannbørste. Rengjør innsiden og utsiden av overflater ved å holde bust i en 45-graders vinkel på tannkjøttet og flytte tannbørsten i små sirkler. Pensle for en full 2 ​​minutter.

Tanntråd

Floss tennene minst en gang om dagen for å rense plakk fra steder som børsting kan ikke nå. Tanntråd hindrer tannsten dannes mellom tennene og under tannkjøttet.

Trekk ut et stykke floss minst 12 inches lang. Gni floss forsiktig opp og ned mellom tennene og under tannkjøtt. Kurve floss til den ene siden, og rent ene side av en tann tre ganger. Deretter kurve floss til den andre siden, og rense den siden av den tilstøtende tann tre ganger.

Vind floss frem slik at du kan ha en ubrukt stykke for neste mellomrom mellom tennene, og gjenta den milde rubbing teknikk.

Hint

 • Vokset, unwaxed, brede, regelmessige, og smakstilsatt typer floss alle fungerer på samme. The American Dental Association anbefaler å bruke tanntråd for 2 eller 3 minutter. Swish en munnfull av vann rundt tennene dine når du ikke kan børste med en gang etter å ha spist.

Hvordan sjekke resultatet av en TENS Unit

Hvordan sjekke resultatet av en TENS Unit


Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) terapi kan hjelpe lindre smerter hos pasienter med kortvarige skader og kroniske tilstander. Titalls enheter bruker elektroder for å sende små elektriske impulser til nerver til å rykke ut smertesignaler og hindre dem fra å nå hjernen. Utgangen fra et TENS-enheten refererer til styrken av de elektriske impulser. Mest titalls enheter har lignende kontroller, og det er lett å sjekke resultatet.

Bruksanvisning

Les tallene ved siden av pilene for titalls enheter med trykte knotter. De fleste titalls enheter tiltaket utgang i form av pulsbredde (også kalt pulsvarighet) og pulsfrekvens. Pulsbredde refererer til hvor mange mikrosekunder det er mellom elektriske pulser. Pulsfrekvensen måles i hertz (Hz), og spenner fra 1 til 200 eller 300 på de fleste enheter.

Trykk på pil ned på en digital TENS enhet for å vise dagens produksjon. Noen digitale titalls enheter vise puls og bredden på skjermen kontinuerlig, men noen skjermer time-out som krever at du trykker på en knapp før produksjonen vil vise.

Kontroller den utskrevne knott eller digitalt display for å lese utgangsmodus. Noen titalls enheter har flere forskjellige typer av stimuleringen, for eksempel kontinuerlig, briste og modulering. Les enhetens brukerhåndbok for informasjon om hvordan enheten viser disse modusene. Noen enheter bruker de første bokstavene i hvert ord, mens andre bruker symboler eller tall.

Tips og advarsler

 • Ta kontakt med din lege og fysioterapeut om intensiteten og utgang du skal bruke.
 • Sjekk alltid med legen din før du bruker en TENS enhet.
 • Bruk aldri en TENS enheten hvis du har en pacemaker.

Depresjon Therapy for tenåringer

Depresjon i tenåringer er forskjellig fra depresjon hos voksne og fra normal tenåringsangst. Hvis tenåringen stiller økt irritabilitet, sinneutbrudd, tilbaketrekning fra relasjoner og / eller tanker om selvmord, er det på tide å søke profesjonell medisinsk eller psykisk helsevern. Som sykdom er annerledes i tenåringer, behandlinger er også annerledes.

Behandling av Teenage depresjon

Når du snakker med fastlegen din, være forberedt på å rapportere symptomene dine tenåringer er stille, inklusive endringer i atferd, og hvor lenge de har vært forekommende. Hvis legen utelukker noen fysiske forhold som sykdom eller rusmisbruk som står for tenåringens symptomer, er det på tide å vurdere andre behandlinger for depresjon. Antidepressive medisiner er ofte valgt, men kan ikke alltid være det beste alternativet. På grunn av økt risiko for selvmord med mange anti-depressiva, kan de ikke bli godkjent for tenåringer, som allerede er på et høyere risiko. Selv om en anti-depressant som Prozac er foreskrevet for tenåringen din, bør den brukes i forbindelse med samtaleterapi. I tillegg bør en psykiater nøye overvåke bruken av denne medisinen, og justere dosen som er nødvendig. Terapi kan være en-til-en mellom tenåringen og en psykolog, familiebehandling med en psykolog, eller gruppeterapi, hvor tenåringen er en av mange med lignende erfaringer som arbeider sammen med en psykolog. Kognitiv atferdsterapi, eller CBT, er ofte brukt med suksess til å behandle depresjon hos ungdom. Denne type terapi er avhengig av et godt forhold mellom psykologen og pasienten, der de jobber sammen for å sette og oppnå livs mål. CBT er grunnlagt på prinsippet om at følelser og atferd er et resultat av interne tanker, ikke miljøfaktorer eller livshendelser. CBT har en tendens til å være ferdig i en kortere periode enn andre terapeutiske tilnærminger. Forvent denne behandlingen å ha en varighet i form av uker eller måneder.

Hjelpe Teen Under Therapy

En av de viktigste tingene du kan gjøre er å utdanne deg selv om og arten av depresjon generelt hvordan det spesifikt påvirker tenåringen din. Spør fastlegen din for litteratur om sykdommen, og holde deg oppdatert om nye forskningen som rapportert i medisinske tidsskrifter. Husk at så vanskelig som det er å leve med en deprimert tenåring, er tenåringen har en like vanskelig tid. Opprettholde en åpen, forståelse holdning og la tenåringer vet at du er der for dem. Overvåke sine behandlinger og holde seg engasjere uten å avhøre eller å sette utilbørlig press på dem. Oppmuntre tenåringer til å være fysisk og sosialt aktiv. Trening og sosialt samspill vil gå en lang vei mot å bli frisk, som apati og isolasjon bare foredle de negative følelsene som kommer med depresjon.

Hemmelighetene til hvitere tenner

Hemmelighetene til hvitere tenner


Å ha et godt smil er en av de viktigste elementene for et positivt selvbilde, og også betyr god munnhygiene og tannhelse. Hvis du føler at tennene kan bli hvitere, men etter flere enkle hemmeligheter og tips kan hjelpe deg på vei til et rent og sunt smil.

Unngå Farging Drikke

Vær oppmerksom på kostholdet ditt når det kommer til tennene. Hva du spiser og drikker kan ha en stor effekt på tennene. For hvitere tenner, er det nyttig å avstå fra å drikke cola, svart kaffe, tranebærjuice og te, som disse mørke stoffer alle kan flekke tenner. Når du bruker disse produktene, er det viktig å pusse tennene grundig umiddelbart etter, å reversere noen flekker som kunne ha skjedd. Drikker gjennom et sugerør kan også bidra til å hindre kontakt mellom tennene og stoffene.

Stop Smoking

Røyking er en annen stor gjerningsmann når det kommer til mørk-farget tenner. Bortsett fra flekker tenner, røyking kan også føre til andre dårlige effekter som halitosis og tannkjøttsykdom. Hvis du slutte å røyke, vil tennene umiddelbart slutte å få stadig mer farget i fargen.

Teeth Whitening Strips

Selv om du ikke har penger til en dyr tannbleking prosedyre på tannlegekontor, kan relativt billig tannbleking strimler kjøpes lett på de fleste apoteker og supermarkeder. Disse strimler arbeide for å gradvis bleke tennene over en periode på ca to uker til en måned. Det er nødvendig å bruke strips på en daglig basis, i ca en halv time om gangen.

Riktig Dental Hygiene

God tannhygiene er ikke bare nyttig for å holde hulrom og alvorlige periodontale sykdommer i sjakk, men det fungerer også for å holde tennene ser hvite og friske. Dette inkluderer å pusse tennene minst to ganger hver dag, og også tanntråd en gang om dagen (floss dykker dypt inn mellom tennene for å bli kvitt vanskelige å rekkevidde matrester, plakk og tannsten). Prøv å pusse med whitening tannkrem, som har som mål å løse opp overflaten flekker på tennene.

Spis Rensing Foods

På den motsatte enden av spekteret fra stoffer som cola og tranebærjuice er matvarer som arbeider for å faktisk "rense" tennene som du spiser dem. Disse matvarer fungere på samme måte som tannkrem på en måte, og når du ikke kan pusse tennene, lage en passende erstatning. Noen eksempler er frukt og grønnsaker som epler, selleri og rå gulrøtter.

Hjemmelaget Secrets

Hvis du skyll og gurgle med eple cider eddik i morgen, kan det hjelpe å bleke tennene dine som eddik funksjoner for å bleke tennene, ødelegge muntlig bakterier og eliminere overflaten flekker. En annen enkel hjemme måten å bleke tennene, er å pusse tennene med natron hver noen dager eller så.

Prosedyre for Trekke Fluid Fra hofteleddet etter operasjonen

Prosedyre for Trekke Fluid Fra hofteleddet etter operasjonen


Etter hip kirurgi er det vanlig å ha væske bygge opp rundt leddet. Kirurgi for hofte eller hip-erstatning kirurgi er vanligvis gjort på grunn bryte hofte eller alvorlig leddgikt. Fluid kan bygge seg opp rundt skjøten etter operasjonen. For mye væske gjør det vanskelig å bevege leddet og kan skape smerte. Den overskytende væske må fjernes fra skjøten for å lette bevegelse og helbredelse.

Drenering Tube

Etter hip-erstatning kirurgi, kan overflødig væske bygge opp rundt hoften. Legen din vil legge ved en drenering tube til hoften for første dag eller to etter operasjonen. Dette er en kontinuerlig renne som går direkte inn i snittet. Avtapningsstedene inn i en pose og måles ved din sykepleier regelmessig for å se etter utgangs beløp.

Røret vil bli fjernet før du forlater sykehuset. Fordi dette er en direkte linje inn i huden, må røret og innstikkstedet rengjøres regelmessig for å hindre smitte. Avløpsrøret og huden ved inngangspunktet vil bli sjekket ofte av sykepleier for noen tegn til hevelse, rødhet, varme i huden og blåmerker.

Nål aspirasjon

Hvis væske bygger opp rundt hofteleddet etter operasjonen, kan legen din bestemme at han må fjerne væsken manuelt. Dette blir vanligvis gjort ved en prosedyre kalt en nål aspirasjon. Denne fremgangsmåten krever at du går til legen din kontor eller kanskje har det gjort på sykehuset som et poliklinisk prosedyre.

Området som vil ha fluidet trekkes ut fra den vil bli renset med et antiseptisk. Legen din vil sette en bedøvelse inn i området hvor inngrepet skal utføres. Dette gjøres med en nål. Du vil føle en kort liten pinne og stikkende følelse der nålen er satt inn. En nål og sprøyte benyttes for å trekke den overskytende væske. Nålen blir innsatt i skjøteområdet, og væsken trekkes opp i sprøyten. Væsken vil bli sendt til laboratoriet for testing.

Etter din aspirasjon, vil legen din rense området og kle den med bandasjer. Du bør la bandasjene på for så lenge legen din ber deg om det. Holde området rent og tørt.

Komplikasjoner

Komplikasjoner etter en felles aspirasjon er ikke vanlig. Imidlertid er komplikasjoner som kan oppstå blåmerker av nettstedet, minimal blødning inn i joint og tap av pigment, eller farging av huden der nålen ble injisert. Den mest alvorlige komplikasjon å utvikle er infeksjon av skjøten, kjent som septisk artritt. Informer legen din hvis du får feber, rødhet eller hevelse på stedet, eller en økning i smerte. Legen din vil fortelle deg hva medisiner du kan ta for smertelindring. Sørg for at hun vet alle medisiner du er i dag for å unngå medisinering reaksjoner.

Hvis en kortison-type medisiner eller kortikosteroid injiseres inn i leddet, kan det være ytterligere, men mindre vanlig, komplikasjoner. En er inflammasjon i leddet. Dette skjer når medisinen krystalliserer i leddet. Det kan være krymping eller atrofi av leddet også. Du kan oppleve en økning i blodsukker eller mulig forverring av din diabetes, eller en økning i en pre-eksisterende infeksjon som ligger et annet sted i kroppen din.

Hvis du trenger flere injeksjoner av kortikosteroider i leddet, kan det være andre mulige bivirkninger som systemiske reaksjoner. Disse kan inkludere vektøkning, oppblåst i ansiktet og bagasjerommet, og lett blåmerker.

Du bør la legen få vite om endringer eller nye utbygginger etter væske aspirasjon.

Kan jeg spille tennis Etter Total Knee erstatning?

En total kneoperasjon kan være nødvendig hvis du opplever alvorlige smerter når du går eller utføre dagligdagse oppgaver. En protese kneet kan vare ti år eller lenger når riktig omsorg. Fysisk rehabilitering etter operasjonen lærer deg hvordan du kan ta vare på kneet. Etter rehabilitering, vil du være i stand til å kjøre, gå, delta i visse idretter og fortsette å føre en sunn og aktiv livsstil.

Total Kneprotese

Total kneprotesekirurgi kan utføres etter at du har gjennomgått behandling for alvorlige smerter i eller rundt kneet. Behandlinger inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, fysioterapi og iført et kne spenne. Restriksjoner i bevegelse anbefales. I løpet av disse behandlingene, bør du avstå fra å spille tennis eller andre sprek sportsbil.

Under operasjonen vil kneet bli erstattet med en protese kneet. Du vil trenge ekstra fysioterapi etter operasjonen for å hjelpe deg å justere til å bruke den nye kneet. Fysioterapi kan vare opp til tre måneder, avhengig av hvor godt kroppen justerer seg til protesen.

Utvinning

Etter operasjonen, vil du forbli på sykehuset i opptil fire dager. I løpet av denne tiden, vil du bli vist hvordan å bøye, gå og bevege seg ved hjelp av ny protese kneet. Du vil også bli overvåket for smerte og infeksjon.

Bøye, strekke og ergometersykkel er vanlige øvelser må du fullføre for å bli helt frisk. Utføre dagligdagse oppgaver som dressing, rengjøring og gåing hjelpe deg tilpasse seg raskt til den nye kneet. Under utvinning, unngå å spille tennis eller andre med høy effekt idrett til din fysioterapeut eller physican sier noe annet. Skade på protese kneet kan føre til smerter, ytterligere kirurgi og lengre rehabiliteringstiden.

Fullfører en fysisk rehabilitering programmet øker sjansene for å bli i stand til å delta i idretter som tennis og golf. Fullføre daglige øvelser for å hjelpe fart på utvinningen.

Tennis og andre aktiviteter

Å gjenoppta vanlige trening og sportsaktiviteter, dedikere deg selv til å fullføre fysisk rehabilitering etter sugery er viktig. Spille tennis er mulig etter operasjonen, men du må kanskje gi avkall spille singler tenniskamper som den ekstra belastningen av å måtte løpe frem og tilbake kunne løsne protese kneet. Dobler tennis, noe som er lavere effekt, anbefales etter total kneprotesekirurgi.

Hvis du opplever smerte etter en kamp, ​​må du kontakte lege eller fysioterapeut. Du må kanskje redusere antall ganger per uke som du spiller tennis. Avhengig av utvinning, du kan eller ikke kan være i stand til å gå inn tennis konkurranser på grunn av belastningen plasseres på kneet.

Hvis du ikke lenger kan spille tennis, vurdere andre aktiviteter som bowling, båtliv, bading, dans eller yoga. Disse aktivitetene er lav innflytelse og få mange fine kvaliteter for de som ønsker å føre en aktiv og sunn livsstil.