Digidexo.com

flekker under ny tånegl

Negl infeksjon behandling

Stol infeksjoner er forårsaket av tilstedeværelsen av spiker sopp. Det begynner vanligvis som en hvit eller gul flekk under neglen, og deretter sprer og forverres før det kan føre til at hele neglen for å tykne, misfarges eller flake. Spiker infeksjoner kan gjentas ofte, og kan være vanskelig å behandle. I alvorlige tilfeller kan legene må kutte en abscess å kurere det, eller fjerne hele neglen og vente på ettervekst. I andre tilfeller, muntlig eller aktuelle medisiner - og - til og med hjem rettsmidler - kan forbedre spiker infeksjoner.

Oral medisiner

Legen din kan foreskrive en muntlig soppdrepende medisiner for å behandle neglen infeksjon. Disse medikamentene generelt helbrede spikeren ved å re-vokser sunn spiker vev (fri for infeksjon). Derfor tar det tid å se resultatene, som den infiserte del av spikeren har gradvis vokse seg ut. Vanligvis pasienter tar orale anti-soppmidler for en periode på seks til tolv uker. Fullstendige resultater vil være synlig etter at neglen vokser ut helt.

Noen risikoer er forbundet med muntlige soppdrepende medisiner, inkludert bivirkninger som utslett eller enda leverskader. Diskutere fordeler kontra risiko med legen din.

Aktuelle medisiner

Legen kan bruke aktuelle medisiner i stedet for muntlig variasjon å behandle infiserte spiker. For mildt infiserte negler, eksisterer soppdrepende polerer; du male dem på neglen på samme måte som du bruker neglelakk. Denne metoden har hatt minimale resultater, men kan være effektive hvis de brukes regelmessig i lang tid (muligens enda ett år) på en mildt infiserte spiker.

Andre aktuelle kremer (soppdrepende produkter) også eksisterer. Vanligvis disse kan ikke kurere din infisert spiker alene, men du kan ta dem i kombinasjon med orale medisiner.

Home Care

Du kan gjøre noen fremgang hjemme mot behandling og herding neglen infeksjon. Begynn ved å dyppe neglen hver dag i en blanding av 50 prosent varmt vann og 50 prosent antibakteriell såpe. Dette vil holde spikeren ren og hindre ytterligere infeksjon. Du bør også unngå å bruke neglepleie verktøy (Clippers, filer) på sunne og infiserte negler. Hold separate verktøy for din infisert spiker.

Studier har vist at eddik bidrar til å forhindre soppvekst. Du kan prøve soaking den infiserte spiker i en blanding av en del eddik til to deler vann daglig. Sug neglen i 15 til 20 minutter om gangen; hvis huden blir irritert, forsøke å redusere antall dager du bruke denne løsningen eller legge til mer vann til din suge.

Anekdotiske rapporter har selv indikert at VapoRub er effektive i behandling av spiker sopp. Ingen faktiske kliniske bevis finnes for å støtte denne påstanden.

Tånegl sopp sykdom

Tånegl sopp sykdom


Mange lider av ubehag og forlegenhet av tånegl sopp sykdom, som kan starte på et lite område og spre seg til å bli en mye større infeksjon. Tånegl sopp kan være smertefullt og vanskelig å behandle.

Funksjoner

Tånegl sopp infeksjoner oppstår når soppangrep spiker. Infeksjonen begynner som en gul eller hvit flekk under neglen og kan spre seg til føre til at neglen blir misfarget, tykke og stive og smuldre i kantene.

Diagnose

Hvis du opplever symptomer som er beskrevet ovenfor, neglen trolig er infisert. En lege kan bekrefte dette ved å ta et utvalg av spiker og sender den til et laboratorium for en kultur.

Behandling

Det er mange over-the-counter kremer som hevder å behandle spiker sopp, men disse har en tendens til å være mislykket fordi infeksjonen må bli kurert fra innsiden. En lege kan foreskrive oral medisin, men dette kan forstyrre andre medisiner og kan også forårsake leverskader. Soppen vil ikke klar før en ny, ikke-infiserte spiker har vokst i; på grunn av dette, vil leger ofte fjerne spiker.

Forebygging / løsning

Tånegl sopp sykdom kommer fra bakterier som bor i varme, fuktige områder som dusjer på treningsstudio eller inne trange sko. Pass på å holde føttene rene og tørre, slitasje flip-flops i offentlige dusjer og bruke pulver i skoene til å absorbere fuktighet hvis føttene svette mye.

Advarsel

Soppinfeksjoner ofte dukke opp igjen, selv etter at de har blitt behandlet, så fortsette å ta alle forholdsregler for å holde tåneglene sunt.

Hvordan Heal en infisert Negl

Hvordan Heal en infisert Negl


Negler er utsatt for soppinfeksjoner. Disse kan forekomme ved eksponering for forurenset pedikyr kjøkkenutstyr, et svakt immunsystem, våte omgivelser, med fingerskade eller annen spiker sykdom. Symptomer på en negl infeksjon inkluderer misfarging - vanligvis en hvit eller gul flekk under tuppen av neglen, løfting av spiker, sprekker og spiker misdannelse. Hvis venstre ubehandlet, kan disse infeksjonene spre seg til omkringliggende vev. En lege bør konsulteres dersom du mistenker en infeksjon - antibiotika medisiner er vanligvis nødvendig. Neglepleie under healing prosessen omfatter flere trinn.

Hvordan Heal en infisert Negl

•  Bløtlegg berørte finger i varmt vann i 15 minutter, flere ganger per dag. Du kan også forsøke å slikke i en blanding av en del eddik-til to-deler varmt vann. Dersom eddik blandingen forårsaker hudirritasjon, redusere soaking frekvens til en gang per dag.

Bruk ren negl clippers å trimme områder av spiker som har myknet og døde etter hvert suge. Pat spikeren tørt eller la det lufttørke helt.

•  Dekk til spiker med en steril, vanntett plaster mellom soaks å hindre ytterligere eksponering for rusk og bakterier.

Hvordan identifisere negl sopp

Identifisere negl sopp, også kalt onychomycosis, kan være enkelt hvis du vet hva det er du leter etter. Symptomene som du kan være i stand til å identifisere på egen hånd kan berettige et besøk til et legekontor der en sikker diagnose kan gjøres.

Hvordan identifisere negl sopp

•  Kontroller spiker leter etter farge, tykkelse, tekstur, form av spiker og antall spiker påvirkes. Negl sopp gjengir vanligvis negler en off-hvit til gul farge. Det kan også være sorte flekker under tuppen av neglen. En infisert negl vil også være veldig tykk, ofte mange ganger tykkere enn en vanlig spiker. En infisert spiker vil sannsynligvis ha rygger, en misformet form og kan skilles fra neglesengen. Hvis alle neglene er berørt, er onychomycosis usannsynlig å være den skyldige.

Inspiser spiker ved hjelp av fingrene og den spisse neglefil. En spiker infisert med sopp vil være grov, bølgete og kan flasse når riper med en fingernegl. Bruk neglefilen for å skrape under neglen på jakt etter en hvit, flassende og ofte cheese-aktig materiale. Fjern en spiker klipping og forsøk på å splitte den for å se om spikeren er sprø eller lag av fortykket spiker kall fra hverandre. Disse er alle egenskapene av en soppinfeksjon.

Gjør en avtale med legen din. Det er ulike forhold som kan ligne eller forverre noen onychomycosis symptomer. Diagnostisk testing kan være nødvendig for å bekrefte diagnose eller fastslå hvorvidt eller ikke en sekundær tilstand kan være en komplikasjon.

Hint

  • Flere infiserte negler kan indikere spiker psoriasis, en svulst, gul nail syndrom eller lichen planus. Disse forholdene kan forveksles med spiker sopp og må utelukkes med laboratorietesting.
  • Self-diagnose er aldri lurt. Bare en lege kan gjøre en faktisk diagnose og informasjonen i denne artikkelen bør bare brukes som en veiledning.

Stadier av negl sopp

Stadier av negl sopp


Sopp er i stand til å infisere en negl, og når den gjør det den første indikasjon på infeksjon vil være en gul eller hvit flekk under tuppen av neglen. Som infeksjonen sprer seg dypere inn i neglen neglen kan misfarges og få tykkere. Kantene av neglen crumble. Den medisinske betegnelsen på en spiker infeksjon av denne art er onychomycosis, ifølge Mayo Clinic.

Tidlig På

Opprinnelige du ikke kommer til å oppleve noen smerter på grunn av spiker infeksjon. Du kan ikke engang klar over at du har en sopp under neglen eller negler. Når ubehaget blir merkbare infeksjonen har allerede kommet lenger enn tiden av tidlig intervensjon, og du er godt på vei inn i mellomtrinnet.

Intermediate

En ubehandlet tidlig infeksjon vil føre til at neglen til å bli gul og fullstendig miste sin glans. Ettersom infeksjonen utvikler seg, fortsetter neglen til å miste form og tykkere. På dette punktet spikeren kan splitte fra neglesengen, forklarer Toenailfungustreatmentreview.com. Du kan legge merke til at spikeren formen har blitt forvrengt, og det er en mørk farge under neglen som er et resultat av rusk som har samlet seg der.

Avansert

Når soppinfeksjon har nådd ekstreme scenen kan du miste neglen helt. Du vil sannsynligvis lukte en dårlig lukt som kommer fra konkurranseutsatt neglesengen.

Sekundær infeksjon

Hvis neglen har vokst inn i huden på fingeren dette kan føre til en sekundær infeksjon. Når dette skjer, smuldrer neglen av og deretter re-vokser og det samme skjer igjen. Behandle en sekundær infeksjon er vanskelig.

Andre muligheter

Ikke alle spiker infeksjoner er forårsaket av en sopp. Følgelig, når du mistenker at du har en spiker infeksjon rådføre seg med legen din slik at hun kan finne årsaken og gi riktig behandling. Det er mulig at du har lichen planus, psoriasis eller eksem, som manifesterer mye på samme måte som neglesoppinfeksjoner gjør. Lichen planus resulterer i et utslett på huden din og det meste påvirker voksne og sjelden barn. Det er forårsaket av eksponering for kjemiske stoffer og ved hepatitt C. Psoriasis er en hudsykdom hvor cellene på huden bygge raskt og lage sølvfargede skjell som er tykke og røde, tørre flekker som kan skade. Eksem resulterer i utslett som klør og skjellete hud og oppstår når en person har en allergisk reaksjon på noe. Denne tilstanden kan føre til betennelse i huden som er langsiktig. Blemmer kan vises og slam før skorpedannelse over. Skinnlignende områder kan beskjære opp på huden din fordi du har klødd huden din så mye. Dette kalles lichenification.

Fungal tånegl infeksjon

Fungal tånegl infeksjon


En sopp tånegl infeksjon kalles onychomycosis. Det kan begynne som en flekk under neglen som er hvit eller gul. Det er medikamenter for behandling av soppinfeksjoner, selv om de kan være vanskelige å eliminere.

Symptomer

Symptomer inkluderer en fortykket spiker som er bulkete, kjedelig, sprø eller smuldrete og en mørk farge under neglen. Du kan oppleve smerte og merker en stygg lukt til spiker, ifølge Mayo Clinic.

Årsak

The Mayo Clinic tyder på at en sopp tånegl infeksjon er forårsaket av sopp som trives i varme, fuktige områder. Du kan inngå en soppinfeksjon fra å gå barbeint i offentlige dusjer eller rundt svømmebassenger. Tåneglene blir oftere rammet enn negler på grunn av bruk av sko, og skaper et fuktig sted.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, eldre voksne er mer utsatt og menn er oftere rammet enn kvinner. Andre risikofaktorer inkluderer kraftig svette, sokker som ikke tillater ventilasjon eller absorberer fuktighet, eller har andre tilstander som diabetes, dårlig sirkulasjon, fotsopp, psoriasis, et svakt immunsystem eller en skade på neglen eller hud.

Behandling

Det er over-the-counter produkter tilgjengelig for å behandle sopp tånegl infeksjoner, men ifølge Mayo Clinic, er de ikke veldig vellykkede behandlinger. Muntlige soppdrepende medisiner kan være foreskrevet, for eksempel Lamisil eller Sporanox. Aktuelle medisiner og soppdrepende neglelakk kan også være nyttig. I alvorlige infeksjoner, må du kanskje ha neglen fjernet.

Hjem Rettsmidler

The Mayo Clinic viser at du kan suge føttene daglig i 15 til 20 minutter i en løsning av to deler varmt vann og en del eddik. Anvendelse av Vick VapoRub har blitt foreslått, så vel, men det er ingen bevis for at noen av disse rettsmidler vil fungere.

Forebygging

Forebyggende tiltak inkluderer å holde neglene trimmet og rent, ved hjelp av en soppdrepende pulver eller spray, iført absorberende sokker og ikke gå barbeint i offentlige miljøer.

Fungal tånegl

Fungal tånegl


En eller flere klør som er infisert av en sopp kalles onykomykose. Et soppinfiserte tånegl begynner som en hvit eller gul flekk under spissen av spiker. I tillegg til den skjemmende utseende, kan sopp tånegler bli smertefullt.

Symptomer

Ifølge MayoClinic.com nettside, symptomer på en sopp tånegl inkluderer negler som er tykk, sprø, smuldrete eller fillete. Negler kan bli forvrengt i form, kjedelig eller mørk i fargen. Infiserte negler kan den løsne fra neglesengen, være smertefull eller har en litt stygg lukt.

Årsaker

Sopp er mikroskopiske organismer som lever i fuktige, varme miljøer som dusjer og svømmebassenger. Sopp kan gå inn i huden gjennom små kutt eller gjennom en separasjon mellom spiker og spiker bed. Soppene vil fortsette å vokse og spre seg med gjentatt eksponering for fukt og varme.

Behandlinger

Fungal tånegl er vanskelig å behandle, i henhold til MayoClinic.com, og det er vanlig å ha tilbakevendende infeksjoner. Behandlingstilbud av lege inkluderer reseptbelagte muntlige soppdrepende medisiner, soppdrepende neglelakk, aktuelle soppdrepende kremer eller kirurgi for alvorlige infeksjoner. Hjem behandlinger inkluderer over disk soppkrem, avslapnings meter i eddik eller bruke Vicks VapoRub.

Hvordan virker tånegl sopp Utvikle?

Hvordan virker tånegl sopp Utvikle?

Hva er en tånegl sopp infeksjon

Tånegl sopp infeksjoner kan være forårsaket av tre forskjellige typer organismer: sopp (samme sopp som forårsaker fotsopp), gjær eller mugg. Sopp er den vanligste årsaken. Symptomene på en tånegl sopp infeksjon starter med en liten hvit eller gul flekk under neglen. Som soppen vokser, kan naglene misfarges, blir sprø, eller adskilt fra huden. I noen tilfeller er det smerter i neglen området og en ubehagelig lukt. En eller flere negler kan vise symptomer på infeksjon.

Hvordan virker en person får en tånegl sopp infeksjon

Soppinfeksjoner hos de tånegler er forårsaket av eksponering overfor sopp, gjær eller mugg organismer. Eksponering skjer gjennom direkte kontakt med organismer. Organismene er vanlig i offentlige svømmebassenger og offentlige dusj områder der mange mennesker gå barbeint. For å hindre kontrahering en tånegl sopp infeksjon sokker, håndklær og sengetøy bør ikke deles med en infisert person.

Forhold som tillater en infeksjon å utvikle

I tillegg til eksponering for organismene, må de riktige betingelsene er tilgjengelige for organismene til å trives. De ansvarlige sopp, gjær og mugg organismer blomstre i en varm fuktig miljø. Iført svette sokker eller lukket tå sko hele dagen, kan gi optimal miljø for tånegl infeksjon å utvikle. En ubehandlet fotsopp infeksjon ofte sprer seg til tåneglene.

Diagnostisere en tånegl sopp infeksjon

Det er viktig å ha en tånegl sopp infeksjon diagnostisert og behandlet av en lege. Den spesifikke behandling er avhengig av organismen som er ansvarlig for infeksjon. I tillegg er noen medisinske tilstander gi symptomer som ligner en tånegl sopp infeksjon. Å diagnostisere infeksjon, tar legen en klipping av neglen og analyserer den under et mikroskop for å fastslå den fornærmende organismen.

Behandling

Infeksjoner som er fanget tidlig kan vanligvis behandles med en over disk aktuell anti fungal krem. For infeksjoner som ikke responderer på aktuell kremer eller for infeksjoner som har fått lov til å utvikle seg, er en resept oral anti fungal medisiner som trengs. Mange leger foreskrive både en aktuell krem ​​og en oral medisin. Tånegl sopp infeksjoner er sta og kan være vanskelig å behandle. Samarbeid med legen i oppfølging besøk og medisiner tidsplaner er avgjørende for vellykket behandling og utrydding av infeksjonen.

Hjem Rettsmidler

Den eksterne bruk av tea tree olje, eddik og Listerine er populære hjem rettsmidler for tånegl sopp infeksjoner. Det har ikke vært tilstrekkelige vitenskapelige studier for å fastslå nytten av disse hjem rettsmidler. Tea tree olje vil trolig være det beste valget av de tre, fordi det er en kjent anti sopp. Tea tree olje kan være like affektive som over disk aktuell anti fungal kremer, men inntil flere vitenskapelige studier er gjort, vet vi ikke. Søke råd fra en medisinsk faglig før du bruker et hjem rette.

Hvordan behandle Psoriasis av negler

Hvordan behandle Psoriasis av negler


Psoriasis er en kronisk hudsykdom karakterisert ved røde forhøyede flekker på huden sammen med noen hvite og sølvfargede skjell. Huden kan også vises skinnende og noen ganger slike avgrensede høyder kan inneholde pus (pustler) i alvorlige tilfeller. Psoriasis av negler forekommer i om lag 50 prosent av pasienter med psoriasis. Negle skje rundt neglen plate, negl, negle matrise og huden på undersiden av neglen. Neglepsoriasis kan påvirke en eller alle negler samtidig. Symptomer inkluderer følgende: laks patch (en klar gul-rød spiker misfarging) vises under neglen plate; negler kan vises pitted grunn av tap av keratin celler (celler som utgjør spiker); Utseendet for Beau linjer (unormale linjer som vises fra sidene av neglene i stedet for rotspissen); fortykkelse av huden under neglen (subungual hyperkeratose) som kan føre til separasjon av negler på negl (onycholysis); unormale hvite områder (leukonychia); smuldrer (onychodystrophy) av negleplaten, og fortykkelse av neglen (onchomycosis). Behandlinger av disse symptomene er avhengig av stedet og alvorligheten av tilstanden. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle psoriasis av negler.

Bruksanvisning

•  Påfør litt aktuell krem eller salve rundt fingerneglene. Kalsipotriol er en Vitamin D-derivat som er ellers kjent som Calcipotriene (Dovonex) i USA, og er funnet å være svært effektiv i behandling av psoriasis. Bruk den over berørte spiker kaster daglig. Påføring av topikale kortikosteroider er også anbefalt. Denne metoden fungerer best når negler er vedlagt en cellofan wrap som brukes ved sengetid. Sett litt 5-fluorouracil krem ​​på spikeren matrise for seks måneder. Dette kan bidra til å forbedre pitting og subungual hyperkeratose av neglene.

Gå for en intralesional metode. Injeksjon av intralesional triamcinolonacetonid langs proksimale spiker folder av spiker matrise kan være til hjelp, men denne metoden er smertefullt.

Gå til legen din for riktig instruksjoner om PUVA-behandling. PUVA, eller fotokjemoterapi, er en type behandling som involverer bruk av Psoralen (P) og utsette huden for UVA (langbølget ultrafiolett stråling). Reseptbelagte medisiner Psoralen kan brukes på to måter: det kan males over det berørte området eller det kan tas oralt.

Spør legen din om noen nyttige muntlig medisiner. Muntlige medisiner som ciklosporin, metotreksat og retinoider (Soriatane) er de vanlige resepter for generalisert psoriasis, men kan også være gunstig for spiker psoriasis.

Rådfør deg med lege eller kirurg om ditt tilfelle er kvalifisert for en kjemisk eller kirurgisk avulsion terapi. Denne typen metode er sjelden anbefales, og er mest sannsynlig den siste utvei for alvorlige tilfeller. Det innebærer fjerning av hele spiker eller nagler. Nylig vokst negler av det opererte området kan framstå som like ille som det var, eller kanskje enda verre, enn hva det så ut før prosedyren.

Bruk noen aktuelle anti-sopp kremer hvis soppinfeksjon er til stede med spiker psoriasis. Jevning av nagler (onchomycosis), forårsaket av fungal infeksjon, kan behandles ved systemiske anvendelser av anti-soppmidler. Noen tilfeller av spiker psoriasis blir verre på grunn av tilstedeværelsen av sopp infiserer den allerede svekkede spiker områder. Så det er viktig å behandle soppinfeksjon i tillegg til å redusere smitte. Men, bør det bemerkes at sopp behandling alene ikke vil gro spiker psoriasis.

Utfør noen hjem neglepleie for å forbedre utseendet på den berørte negler. Forbered en flaske av tjære badeolje og et stort basseng fylt med varmt vann. Ta av lokket på tjære flaske og fyll cap med olje og hell tre caps verdt i det varme vannet. Suge fingrene på løsningen i 20 minutter, forsiktig klapp dem tørre, og plassere noen fuktighetsgivende krem ​​på neglene.

Hold neglene korte. Stadig trimme berørte negler for å unngå ytterligere komplikasjoner. Lange psoriasis negler er mer utsatt for å rive når overflaten av neglen er gnidd på visse områder, som bare vil gjøre vondt verre. Observer ekstra vare på den berørte negler. Hvis du arbeider med hendene, sørg for å bruke hansker for ytterligere beskyttelse.

forsiktig selv overflaten av tykke og pitted negler med en neglefil og bruke neglelakk på den for å lindre sitt utseende. Gjør det jevnt og være svært ekstra forsiktig for å unngå ytterligere skade. Du kan også knytte noen kunstige negler å gjøre neglene ser mer tiltalende. Pass på at du ikke er allergisk mot den type lim du bruker.

Tips og advarsler

  • Vær veldig forsiktig når du håndterer clippers eller andre instrumenter som brukes til rengjøring neglene. Husk at områdene er allerede skjøre så prøv å ikke gjøre det kraftig.
  • Sørg for at alle dine manikyr sett er rene og godt sterilisert før du bruker den. Husk at dine berørte negler er allerede utsatt for infeksjoner så vær ekstra på vakt.
  • Unngå å bruke kortikosteroider i mer enn to uker for å hindre forekomst av bivirkninger.
  • Forstå at 5-fluorouracil krem ​​er et effektivt middel, men kan bli destruktive hvis de brukes feil. Så sørg for å følge de nøyaktige retninger eller instruksjoner. Denne kremen er ikke tilrådelig for gravide.

Naturlig negl sopp Cures

Dermatofytter og candida er de to mest vanlige nail sopp som angriper huden rundt og under neglen. Tegn inkluderer enten en hvit eller gul flekk under tuppen av neglen som sprer og discolors resten av neglen. Folk generelt får en spiker sopp når de bruke sko uten sokker eller på dusj etasjer. Noen får sopp fra seg hansker ved rengjøring. Prøv ut noen av disse naturlige negl sopp kurer for å lindre smerte og hindre ytterligere komplikasjoner.

Urter

Ta seks poser med Pau D'arco og plasser i en gallon av kokende vann. Avkjøl og ta ut teposer. Legg fire kapsler av goldenseal til væske og suge enten hendene eller føttene i 15 minutter to ganger hver dag. Fortsette selv når du ser tegn til bedring før et par dager etter at alle tegn på sopp er forsvunnet.

Oljer

Tea Tree olje kan bli brukt til spikeren i sin fulle styrke eller fortynnet med vegetabilsk olje. Du kan også lage et lite bad ved å legge til et par dråper til destillert vann. Påfør oljen når du våkner opp om morgenen og om kvelden før sengetid. Du kan også blande opp like deler av tea tree olje med lavendel olje og søke på en bomullsdott. Trykk bomullsdott på området tre ganger om dagen. Wild oregano olje har gunstige anti-sopp egenskaper. Anvende noen få dråper til spikeren to ganger om dagen i full styrke eller i fortynnet med vegetabilsk olje. Sørg for å holde neglen eksponeres ved iført sandaler eller ta av deg skoene når du kommer hjem i løpet av behandlingen. For negl sopp, avstå fra å bruke hansker for noen lengre periode. Sopp elsker vokser i fuktige miljøer.

Eddik

Bland en kopp eple cider eddik med vann. Sug hender eller føtter i 20 minutter to ganger om dagen. Du kan også bruke vanlig eddik for sopp slåss blanding. Tørk neglene godt etter å ha tatt ut av badekaret. Unngå å dele noen håndklær med noen når du har en sopp infeksjon. Avstå fra å bruke noen skitne håndklær og vask dem i varmt vann etter bruk.

Andre Cures

Lag en pasta av 1 ss. gurkemeie og 1 ss. vann. Bruk for å spikre og la tørke i 10 minutter vaske spiker av umiddelbart. Løk drepe en rekke sopp-infeksjoner. Skjær opp skiver og gni det infiserte området opp til fire ganger om dagen i fem minutter. Du kan også helle 1 ss. limesaft på en bomullsdott og trykk på spiker i fem minutter tre ganger om dagen. Sjekk ut noen av disse botemidler for å finne en som fungerer for deg.

Hvorfor negl sopp Itch?

Hvorfor negl sopp Itch?


En infeksjon i negl sopp oppstår når en sopporganisme koloniserer negl. Denne form for infeksjon begynner vanligvis som en hvit eller gul flekk under spissen på spikeren. Som soppen vokser, kan neglen bli fortykket og misfarget med smuldrer kanter, ifølge Mayo Clinic. Nail soppinfeksjoner kan forårsake moderat til alvorlig smerte og vanligvis vil ikke løse uten behandling. Kløe eller kløe er en vanlig hud reaksjon på soppinfeksjon.

Symptomer

Symptomer på negl soppinfeksjon inkluderer tørrhet, skjørhet, smuldrer i kantene av neglen, misfarging og smerter. Misfarging kan vises som hvite, gule eller sorte flekker på eller under neglen. Kløe er felles for de fleste av soppinfeksjoner, ifølge Mayo Clinic. Soppinfeksjoner kan også forårsake en stygg lukt.

Årsaker

Soppinfeksjoner vanligvis er forårsaket av en gruppe av sopp kalles dermatofytter, gjær og muggsopp skjønt også kan forårsake soppinfeksjon. Sopp trives i varme, fuktige omgivelser, og kan fylle området mellom spiker og spiker bed. Når sopp irriterer huden, en innebygd forsvarsmekanisme, kløe, varsler organismen på problemet.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, risikofaktorer for å anskaffe en soppinfeksjon inkluderer kraftig svette, iført dårlig ventilert klær, har en mindre skade på huden eller spiker og å ha diabetes, sirkulasjonsproblemer eller immunsykdommer. De fleste som kjøper en soppinfeksjon vil oppleve kløe, kroppens forsøk på å kvitte seg med de irriterende. Ifølge American Academy of Dermatology, Fungal spiker infeksjoner påvirke om lag 12 prosent av den amerikanske befolkningen.

Behandling

Behandling mot soppinfeksjoner inkluderer muntlig og aktuell anti-fungal medisiner. Neglesopp kan være vanskelig å behandle og kan ta flere uker å rydde opp, ifølge American Academy of Dermatology. I løpet av helbredelsesprosessen, kan anti-klø kremer og anti-histaminer hjelpe lindre kløe.

Betraktninger

Mens pruritis er en av de mest vanlige symptomer på flere sykdommer, er kløe mekanismen ikke er fullt ut forstått. I en europeisk studie publisert i Journal of Clinical Investigation i 2006, fant forskerne at hjernen utløser ulike typer klør i respons til ulike typer irritanter. Selv om dette er felles kunnskap til alle som har følt rekke klør hjernen har å tilby, for forskere har det vist seg å være en vanskelig gåte. Forskning for å bestemme molekyl, strukturelle og nevrofysiologiske trasé for det mangfoldet av menneskelige klør pågår.

Slik Care for en Ripped tånegl

Ripped tåneglene er ganske vanlig, men ikke mange vet hva de skal gjøre for å ta vare på dem. Omsorg for tånegl, avhenger av alvorligheten av rive, tilstanden av tåen og mengden av blødning. Narkotikathinning medisiner kan også påvirke mengden blod tapt på grunn av skaden. Omsorg for skaden kan hjelpe neglen vokser tilbake sterkere og sunnere. Mange mennesker bare la skaden alene, la tånegl vokse tilbake uten behandling.

Bruksanvisning

•  Vurdere skaden. Hvis det er blødning, gjelder behandling til tå, men ikke spiker. Klem tå fra øverst til nederst. Hvis blødningen ikke stopper innen 10 minutter, kan du ha et dypt kutt og må gå til legevakten. Hvis spikeren er helt dratt av, senk området i hydrogen peroxide. Pass på at det ikke er noen bein utvekst i tåa. Hvis det er, gå til legevakten umiddelbart. Hvis ikke, så fortsatt gjelde peroxide og klem tå fra øverst til nederst. Hvis spikeren er delvis avrevet, trim området rundt tåre. Jagged ender kan bli sår og støte på gjenstander. Behandle det med hydrogenperoksyd og presse fra topp til bunn. Hvis tånegl er festet, men det er en rød eller blå flekk under neglen, betyr dette at området under tå er blødning. For å fikse dette, må et hull bores i neglen --- ikke forsøk dette selv --- av en lege.

Hindre infeksjoner. Spiker infeksjoner er svært alvorlig og bør unngås for enhver pris. Etter vask med hydrogen peroxide, påfør et antibiotikum til spiker og spiker bed. Pakk området med steril kompress og tape. Påfør mildt press. Sørg for at emballasjen ikke er for stramt fordi det kan kuttes sirkulasjon til tå.

Påfør en ispose til toppen av den infiserte tåen. Ikke bruke is direkte på huden fordi det kan kuttes blodstrøm og nummen i huden. La isen på i 20 minutter, og bruke den på nytt hver time. Dette vil redusere smerte og hevelse. Fortsett å bruke ispose så lenge det trøster tå. Ikke bruk varme på såret.

Sug tå i en blanding av 1/4 lunkent vann og to spiseskjeer av Epsom salt for å fortsette å bekjempe infeksjoner. Bløt tå i ca 15 minutter. Da gjelder antibiotika krem ​​og gasbind med tape. Pakk de sårede området løst og at luften kan sirkulere gjennom gasbind til skaden. Dette bør gjøres to ganger daglig inntil en skorpe vises. Når skorpen vises, holde soaking og innpakning foten. Ikke trekk av skabb. Tå kan være hoven og sår, men det vil fortsette å gro.

Hydrogenperoksid for tånegl sopp

Hydrogenperoksid for tånegl sopp


Tånegl sopp kan smitte én eller flere negler. Soppinfeksjon kan begynne som en hvit eller gul flekk under neglen. Som sopp vokse, vil tånegl bli mer misfarget og infeksjonen kan bli smertefullt.

Tånegl sopp Årsaker

Sopp lever i områder som er varm og fuktig. Soppen kan komme inn i kroppen gjennom et lite kutt eller separasjon mellom tånegl og negl. Soppinfeksjoner er mer vanlig i tåneglene fordi miljøet i skoene gjør at sopp til å trives.

Soppinfeksjon Symptomer

Soppinfeksjon kan føre til flere ulike symptomer. Disse kan få infisert tånegl å bli tykkere, sprø, misfargede, fillete, smuldrete eller forvrengt i form.

Behandling for tånegl sopp

Bruken av hydrogenperoksyd for å behandle tånegl sopp er også kjent som oksydativ behandling. Dyppe de infiserte negler i en blanding av vann og en 3 prosent konsentrasjon av hydrogenperoksyd flere ganger om dagen vil føre cellene til å bryte ned. Hydrogenperoksydet griper med åndedrett prosessen forårsaker at cellene dør.

Hindre en soppinfeksjon

Noen metoder for å bidra til å forhindre en soppinfeksjon kan omfatte bruk av en soppdrepende spray eller pulver i skoene dine, soaking tåneglene i hydrogenperoksid en gang i uken, holde neglene trimmet og tørr, og ikke gå barbent på offentlige steder.

Betraktninger

Eventuelle sopp som ikke ble drept kan fortsette å vokse. Hvis du fortsetter å bruke hydrogen peroxide blandingen i en uke eller to det kan hjelpe garanti for at soppinfeksjon er borte.

Hva er behandlingen for tånegl sopp?

Hva er behandlingen for tånegl sopp?


En spiker infeksjon oppstår når Soppen angriper neglene. Første tegn kan vises som en hvit eller gul flekk under tånegl tips. Når soppen begynner å spre seg dypere, blir spiker tykk og misfarget. Kantene av neglen kan bli ujevn, og spikeren kan selv atskilt fra huden din. Mens det er behandlinger for tånegl sopp, kan infeksjoner gjenta seg.

Medisiner

Ifølge Mayo Clinic, kan legen din gi deg muntlige medisiner som terbinafin og itrakonazol. Muntlig medisiner gi rom for en ny spiker for å danne uten en infeksjon. Medisiner kan tas i opp til tre måneder, men det kan ta opp til fire måneder for infeksjonen å bli eliminert helt. Det er også mulig for en infeksjon å returnere hvis tånegl utsettes for et fuktig miljø, siden sopp trives på miljøer som er varm og fuktig. Det er viktig å holde tærne så tørr som mulig i løpet av behandlingen, og etter behandling.

Soppdrepende Lakk

Ifølge Mayo Clinic, kan en neglelakk som kalles Penlac arbeide for milde til moderate spiker infeksjoner. Det er kun tilgjengelig gjennom en resept. Lakken er malt på den infiserte spiker og omkringliggende hud. Det er brukt en gang om dagen i en uke. Etter uke, må lakk for å bli fjernet med alkohol. Søknader blir fortsatte til soppen er helt utryddet.

Kirurgi

Hvis infeksjonen er spesielt ille, og fører til at du sterke smerter, kan legen fjerne den infiserte spiker. Etter hvert vil en ny spiker vokse tilbake. Ifølge Mayo Clinic, kan det ta opp til ett år for en ny negl å vokse tilbake. Legen din kan også bruke neglelakk for å behandle den omkringliggende huden i det berørte området etter neglen har blitt fjernet for å minske sjansen for en tilbakevendende infeksjon.

Hjem Rettsmidler

Mens det er ingen direkte bevis kobling til effektiviteten av disse behandlingene, ifølge Mayo Clinic, kan ved hjelp av eddik eller Vicks VapoRub hjelpe for spiker sopp. Det anbefales at du rådfører deg med legen din for å se om disse behandlingene kan være til nytte for deg. Det antas at soaking føttene i en blanding av en del eddik og to deler varmt vann i opp til 20 minutter kan drepe veksten av visse typer bakterier. Det er viktig å fullt tørke føttene etter behandlinger, som bør bare gjøres en gang om dagen. Rubbing Vicks VapoRub på berørte spiker kan også hjelpe.

Forebygging

Ved å praktisere god hygiene, kan du holde en tånegl infeksjon i sjakk. Etter behandling av en infisert spiker, alltid vaske hendene, siden soppen kan spre seg lett. Etter dusjing, tørke føttene helt, selv mellom tærne. Bruk alltid sko i garderober og når du går til offentlige bassenger. Prøv å ikke plukke på huden rundt det infiserte området, fordi dette kan tillate bakterier å komme under huden og forårsake infeksjoner. Bruk en soppdrepende spray (for eksempel Lamisil) på føttene, og med bruke den i dine sko. Slitasje syntetiske sokker i stedet for bomull eller ull sokker. Syntetiske materialer har en tendens til å transportere bort fuktighet, som vil holde føttene tørrere.

Forskjellen mellom negl og tånegl sopp

Forskjellen mellom negl og tånegl sopp


Den medisinske termen for en Fungal spiker infeksjon er Tinea Unguium eller onychomycosis. Menn er rammet oftere enn kvinner når det kommer til tånegl soppinfeksjoner, mens kvinner har mer negl soppinfeksjoner. Sopp er den samme i begge tånegl og stol infeksjoner; imidlertid er deres tilstedeværelse resultatet av forskjellige faktorer.

Onychomycosis

Onychomycosis kan få under negler og tåneglene. Folk som hender er i vannet mye er i faresonen for å utvikle en sopp på sine negler. Tånegl sopp er vanlig blant løpere og svømmere som utsetter sine tær for å stadig fuktige miljøer.

Transmission

Fungus skjemaer når et område er gjentatte ganger utsatt for fuktighet, for eksempel innsiden av skoene dine eller arbeidshansker. Tånegl sopp kan resultere i en fryktelig lukt, hevelse og kløe og kan spre seg til de andre tærne. Når soppen blir dypt inn i huden, er det i de sene stadier, og er vanskelig å behandle. Soppinfeksjoner er funnet oftere hos tåneglene enn fingerneglene fordi føttene er i et mørkt, fuktig, svett miljø, som fremmer vekst av sopp. Det er imidlertid mulig å ha alle dine negler og tånegler smittet med den samme soppen.

Utseende

Du kan ha en sopp under bare én spiker eller mer enn én. Soppen kan begynne under tuppen av tånegl eller negl. Den presenterer vanligvis som en gul eller hvit flekk under neglen. Når du har en sopp av denne art, kan neglene bli tykk, smertefulle, misfarget og kantene kan forvitre.

Forebygging

Du kan forhindre stol infeksjoner ved å holde neglene godt trimmet, men ikke for kort, da dette kan være en invitasjon for organismer å angi noen tårer eller kutt fra over-trimming. Hold føttene rene og tørre og endre dine sko og sokker ofte for å hindre tånegl sopp. Ikke la noen å bruke spiker clippers.

Best hjemme rette behandling for tånegl sopp

Tånegl sopp er tilstand der soppen infiserer spiker. Det starter som en gul eller hvit flekk under tånegl. Som soppen sprer dypere, blir spikeren misfarget og utvikler sprø kanter. Det er lite attraktivt og ganske smertefullt.

Funksjoner

Problemet oppstår hvis tå er kontinuerlig utsatt for et fuktig og varmt miljø som svett, lukkede sko.

Relaterte betingelser

Tånegl sopp er forskjellig fra utøveren mat, men begge kan sameksistere.

Andre navn

Tånegl sopp er også kjent som:
• Onykomykose av spiker plate
• Tinea av neglene.

Hjem Utbedring

Den mest populære hjemmebehandling er avslapnings meter i eddik. Sopp er behov for en spesifikk pH for vekst, og sure eddik forvrenger den normale pH-verdi på huden, forebygge soppvekst. En god erstatning til å sette føttene i en balje full av eddik er soaking en bomullsdott i eddik og plassere den på det berørte området i 12 til 20 minutter.

Advarsel

Soaking føttene i eddik for tånegl sopp i 15 til 20 minutter kan suge ut all fuktighet fra huden din. Den foret behandlingen er å bruke eddik-gjennomvåt bomull på det skadede området.

Tånegl sopp behandling av lege

Tåneglene er et felles nettsted for soppvekst. Dette skjer fordi sko og sokker gi en mørk, fuktig miljø der soppen kan vokse, og spikeren beskytter sopp som vokser under. Tånegl sopp kan føre til tåneglene å vises gul eller brun, tykk eller sprø. Det kan være smertefullt også. Det finnes flere metoder for å forebygge tånegl sopp, men når du er smittet, hvis aktuell antifungus kremer ikke løser infeksjon, det kan behandling av lege.

Diagnose

Leger ofte kan diagnostisere tånegl sopp med rent å se på det. Imidlertid, for å fastslå nøyaktig type sopp, kan leger behov for å sende en liten vevsprøve til et laboratorium. Denne prøven kan skrapes fra tånegl, er det vanligvis relativt smertefritt.

Behandling av lege

Leger kan foreskrive en rekke antifungul medisiner for å behandle tånegl sopp. Vanligvis leger ikke foreskrive oral medisiner for milde infeksjoner, som kan kureres med over kremer counter anti-sopp. Antifungi medisiner foreskrevet av leger er vanligvis muntlig. Disse medikamentene er terfinabine, griseofulvn og itrakonazol. For å unngå en gjentakelse, fortsetter bruken av antifungul til soppen er borte og behandlingen har gått sin gang. I løpet av behandlingen kan være mellom seks uker til seks måneder, avhengig av tilstanden og alvorligheten av infeksjonen.

Itrakonazol

Itraconazole er et fettløselig antifungul. Siden 1997 har det vært tilgjengelig i kapsel og flytende form. Vanligvis blir kapselform foreskrevet for behandling av fot sopp, og kapselen skal tas sammen med mat. Beroligende medisiner og syrenøytraliserende medikamenter kan ha negativ samhandle med Itraconazoles, samt en rekke andre stoffer.

Griseofulvn

Griseofulvn gis vanligvis i tablettform. Dosen er vanligvis mellom 500 og 1000 mg per dag. Selv om sjeldne, potensielle bivirkninger inkluderer urolig mage, diaré, kvalme, hodepine, hudproblemer eller mulig fotosensitivitet.

Bivirkninger

Reseptbelagte antifunguls kan ha bivirkninger, inkludert magesmerter, leverskade eller hodepine. De medikamentene kan ikke være hensiktsmessig for de som har hjerteproblemer eller leverskade. Disse antifunguls kan også forårsake uønskede interaksjoner med andre medisiner, så det er viktig at legen vet om alle andre medisiner du tar, før forskrivning en antifungul.

Kirurgi

I henhold til nøyt, kan kirurgi være nødvendig i visse tilfeller. En kirurgisk prosedyre kan innebære en lege å fjerne infiserte tånegl å anvende en antifungul middel direkte til soppen. Imidlertid tyder Cleveland Clinic at operasjoner for dette problemet er sjeldne.

Mørke flekker på Face Treatment

Melasma er en tilstand som forårsaker hyperpigmentering, eller mørkere hud. Melasma kan forekomme hvor som helst på ansiktet, inkludert kinnene, over den øvre leppe, nese, hake og panne. De mørkere-fargede flekker kan variere fra tan til dyp brun. Melasma utvikler oftere hos kvinner enn menn. Disse hudforandringer er assosiert med hormonelle endringer som for eksempel graviditet, bruk av p-piller eller hormonsubstitusjonsbehandling. Andre årsaker kan være eksponering for sollys og bruk av medisiner som forårsaker følsomhet for sollys eller kosmetikk.

Krem Behandlinger

Azelainsyre krem ​​kan bremse melasma og stoppe produksjonen av pigment som gjør huden mørkere. Hydrokinon er en annen behandling. Hydrokinon, selv om, blokkerer den kjemiske prosess som skaper melanin. Det fjerner pigment fra huden.

Solkrem Behandlinger

Bruk solkrem daglig. Solkrem er ekstremt viktig - selv på overskyete dager eller innendørs - fordi sollys på ubeskyttet hud kan utløse mer melasma. Velg et produkt med en solfaktor (SPF) på 15 eller mer, og gir beskyttelse mot UVA og UVB stråler. De to ingredienser, titan og sinkoksyd, blokk sollys fra å trenge inn i huden. Bruk solkrem når du kjører eller sitter ved siden av et vindu. Fortsett å bruke solkrem selv etter melasma klarner å hindre at tilstanden gjenoppstå.

Kjemiske behandlinger

Prøv kjemisk peeling hvis melasma ikke falmer med andre behandlinger. Påføres huden, disse flytende løsninger skaper en mild kjemisk forbrenning som ligner på solbrenthet. Den brente laget vil flasse av, og ny hud vil forbli. Kjemisk peeling kan variere i styrke. Glykolsyre er den mildeste stoffet. Du kan også prøve microdermabrasion eller laser kirurgi.

Outcome

Misfarging av huden vil falme etter flere måneders behandling. For kvinner som utvikler mørke flekker under svangerskapet, vil det forsvinne etter at de føder. Mørkere hud kan forsvinne etter hormoner stabilisere eller om medisiner som prevensjon blir stoppet. Noen ganger, skjønt, patcher vil aldri forsvinne.

Hvordan bruke Negler som tegn på helseproblemer

Hvordan bruke Negler som tegn på helseproblemer


Vi bite, fil og male våre negler, avhengig av humør eller anledning. Men vi ofte ikke klarer å gjøre våre negler hva som er mest presserende - se på dem etter tegn til helseproblemer. Selv ikke vanligvis det første tegn på at noe er galt, kan varierte unormalt av neglen signalisere det på tide å se en lege.

Bruksanvisning

•  Undersøk dine negler for variasjoner i farge. Ifølge WebMD, kan hvite negler betegne helsemessige problemstillinger knyttet til leveren, for eksempel hepatitt; mens gule negler kan signal luftveis- og lungeproblemer eller diabetes. Nyreproblemer er forbundet med negler som er halvt hvit og halvt rosa.

Se under neglen til neglesengen. Vær oppmerksom på spiker senger som er røde eller bleke. Røde spiker senger har vært knyttet til hjertesykdom, mens hvite eller bleke spiker senger har vært knyttet til anemi, ifølge WebMD. Røde striper har vært knyttet til lupus og bindevevssykdommer, mens mørke linjer under neglen kan signalisere melanom.

Gni fingrene over neglen. Ribbing av neglen kan signal psoriasis eller inflammatorisk artritt. Lungesykdommer kan varsles med overflødig vev nær endene av fingre, kalt "clubbing", ifølge WebMD. Clubbing er også assosiert med "inflammatorisk tarmsykdom, hjerte- og karsykdommer og leveren forhold", ifølge Mayo Clinic. Anemi kan også være forbundet med "spooning" av neglene, hvor kantene av spiker vippe oppover, likner en skje.

Kontroller at spikeren er fortsatt festet til negl. Hvis spikeren blir frakoblet fra sjiktet, kan den signalisere en myriade av tilstander, inkludert underernæring og ukontrollert diabetes.

Tips og advarsler

  • Gå til legen din dersom du merker unormalt av neglene. Pass på å merke noen ekstra symptomer samt hvor lenge neglene har hatt farge og tekstur forskjeller.

Forskjellen mellom portvins Flekker og Stork Bites i New borns

Port vin flekker, også kalt nevus flammeus, og stork biter, også kjent som lakse patcher og makulære flekker, er begge typer vaskulære fødselsmerker. Vaskulære fødselsmerker dannes når en mangel på nervefibre tillater små kapillærer for å ekspandere og forårsake en flekk under huden.

Identifikasjon

Portvin flekker ligne rødvin ble sprutet eller sølt på den nyfødte hud. Stork biter fremstå som mindre, lys rosa flekker.

Funksjoner

Portvin flekker ofte vises rosa og glatt på nyfødte, men blir tykkere og mørkere som barnet vokser. Stork biter ofte visne på egen hånd før barnet fyller to år.

Beliggenhet

Port vin flekker er først og fremst funnet på bein, armer, nakke og ansikt av nyfødte babyer. Stork biter vanligvis dannes på øyelokkene, pannen, overleppe, nese eller baksiden av halsen.

Effekter

Verken portvin flekker eller stork biter føre til at nyfødte noen form for smerte eller lidelse. Eldre personer kan vurdere sine portvin flekker pinlig og skjemmende.

Behandling

Laser terapi brukes ofte på fødselsmerker for å gjøre dem mindre synlige. Plastiske kirurger og hudleger vanligvis lysne mørke port vin flekker med en gul Pulsed-dye laser.

Betraktninger

KidsHealth.org rapporterer at om lag tre av 1000 nyfødte har port vin flekker. Stork biter er mer vanlig, som vises på 30 til 50 prosent av babyer, ifølge MedlinePlus.gov.