Digidexo.com

blokkere isjasnerven

Migrene grunn til kraniale Blokkering

Migrene grunn til kraniale Blokkering


Mange mennesker lider av migrene. Migrene er forårsaket av unormal hjerneaktivitet, som i sin tur har en rekke årsaker. Kranial blokkering refererer til blokkering av et blodkar i hjernen. Når dette skjer kan det føre til symptomer som ligner på de som er av en migrene.

Kranie Blokkering

Hjernen har en kompleks serie av blodårer. Fordi disse årer vri og slå ekstremt ofte, de er veldig lett blokkert av kolesterol oppbygging. Når det oppstår en blokkering i en blodåre kranieblod den stopper blodtilførselen til deler av hjernen, og blir vanligvis referert til som en strek.

Symptomer

Når lider av slag er det vanlig å oppleve en nummenhet eller en svakhet i ansiktet, på kroppen, arm eller ben, vanligvis på samme side av legemet som den på hvilken blokkeringen har funnet sted. En person som lider av et hjerneslag kan også oppleve forvirring og kan snakke og forstå det som blir sagt. Symptomer som et hjerneslag kan dele med en migrene er en plutselig og smertefull hodepine, tåkesyn og svimmelhet som kan gjøre walking vanskelig.

Migrene

Migrene er forårsaket av unormal hjerneaktivitet. Dette kan i sin tur være forårsaket av slike faktorer som stress, endringer i sove mønster eller sterkt lys. Migrene forekommer vanligvis mellom 10 og 46, selv om de kan begynne å skje senere i livet, selv om det er ingen historie med migrene. Migrene kan forårsake hodepine, men ikke alltid gjøre det. De vanligvis føre til blinde flekker i visjonen, samt sikk sakk-lignende hindringer til syn, svimmelhet og konsentrasjonsvansker.

Behandling

Mens et hjerneslag kan dele noen av symptomene på en migrene, har de ikke forårsaker migrene. Av denne grunn, behandling av slag er forskjellig fra behandling av migrene. Strokes kan være livstruende, mens migrene er vanligvis ikke. Et slag forårsaket av en cranial blokkering krever først at blokkeringen fjernes så snart som mulig, noen ganger ved hjelp av vevsplasminogen-aktivatorer slik som alteplase og reteplasebehandling. Når blokkeringen er fjernet, er rehabilitering ofte nødvendig, avhengig av graden av hjerneskade forårsaket av blokkering.
Det finnes ingen kur for migrene, men unngå dehydrering og hvile i et mørkt rom kan bidra til å lindre symptomene. Reseptbelagte legemidler som inneholder triptaner, ergots eller isometheptine kan bidra til å stoppe et angrep.

Betraktninger

Hvis du opplever det som synes å være en migrene ledsaget av andre symptomer på slag, er det svært viktig å søke legehjelp umiddelbart. Hvis symptomer relatert til en cranial blokkering, er det en høy risiko for hjerneskade.

Omsorg for Nyre Blokkering hos pediatriske pasienter

Noen barn lider av nyre blokkering. I denne tilstanden nyrene utfører sin grunnleggende funksjon av å filtrere blodet og konvertere avfall i urin, men holder blokker urinen blir utskilt. I noen tilfeller er tilstanden er medfødt eller tilstede ved fødselen. Noen ganger oppstår det feil i livmoren. Blokkering av ureteropelvic krysset, eller UPJ; hydronefrose; og urin reflux er vanlige urin blokkeringer i barn. Implikasjonene av nyre blokkering er ikke alltid alvorlig; i mange tilfeller, blokkeringer er kureres ved kirurgi eller medisinering eller rydde opp etter seg selv.

Ureteropelvic Junction og Ureterovesical Junction

Ureteropelvic krysset og ureterovesical krysset, eller UVJ, er to vanlige typer blokkeringer. Den UPJ ligger ved begynnelsen av ureter, røret som forbinder blæren til nyrene. Blokkering her kalles ureteropelvic blokkering. Den ureterovesical knutepunkt er der forbinder ureter til blæren. Blokkering det er UVJ blokkering. Begge typer av blokkering er vanligvis forårsaket av utvidelse av den nedre urinleder, noe som gjør det ser ut som en ballong.

Tilstanden er diagnostisert av en ultralydundersøkelse. Når en blokkering er diagnostisert, leger ofte anbefaler du se og vente. I dette tilfellet er avsøkninger utført med intervaller på seks til tolv måneder. Dette gjør det mulig for legen å få en idé om hvorvidt blokkeringen er en som går bort av seg selv, eller er sannsynlig å bo, i så fall kirurgi er nødvendig.

Kirurgi incolves en prosedyre kalt pyeloplasty for UPJ. Den blokkerte område blir fjernet ved å gjøre et snitt på baksiden etter at pasienten er gitt anestesi. De resterende drenering Området er deretter sydd opp. Med UVJ blokkeringen er fjernet, og deretter ureter er sydd inn i blæren. I begge tilfeller er restitusjonstiden vanligvis et par uker.

Hydronefrose

Hydronefrose er en tilstand der det er innsnevring eller utvidelse av en eller begge nyrene under fosterutviklingen, i barndom eller i løpet av barndommen. I likhet med andre typer blokkering, ofte fjerner dette på egen hånd. Hvis den ikke gjør det, er kirurgi anbefales. Hvis det oppdages hindringen under graviditet og ikke går bort av seg selv, kan legen sette inn et rør inn i fosteret og drenere ut urin fra tid til annen.

Andre Blokkeringer

Urin reflux og alvorlig urinveisinfeksjon, eller UTI, er andre vanlige årsaker til nyre blokkering i barn. Dette er et resultat av alvorlig infeksjon, og er vanligvis forbigående. De fleste sakene blir behandlet av medisiner, vanligvis antibiotika.

Beta-blokkere og nyresykdom

Beta-blokkere og nyresykdom


Nyre sykdom er en av de viktigste risikofaktorer for høyt blodtrykk (hypertensjon). Hvis hypertensjon utvikles, kan det bli nødvendig å bruke beta-blokkere for å redusere blodtrykket og forhindre ytterligere nyreskader.

Typer

Flere betablokkere brukes til å behandle høyt blodtrykk forbundet med nyresykdom. Disse stoffene er: metoprolol, atenolol, labetalol, sotalol, pindolol, acebutolol, timolol og karvedilol.

Funksjon

Betablokkere redusere blodtrykket ved å blokkere virkningen av epinefrin på hjertet. Disse stoffene også føre til at blodårene utvider seg, noe som forbedrer blodsirkulasjonen. Økt blodstrøm til nyrene forsinke progresjon av nyresykdom og kan hindre kronisk nyresvikt eller død.

Bivirkninger

The American Heart Association rapporterer at betablokkere kan føre til kalde hender, tretthet, svakhet og svimmelhet. Disse stoffene kan også føre til søvnløshet, kortpustethet, depresjon og redusert libido.

Risiko

The Mayo Clinic viser at betablokkere kan øke triglyseridnivåer og redusere nivåer av high-density lipoprotein (LDL), det gode kolesterolet i blodet. Disse endringene er vanligvis milde og forbigående. Blodtrykket kan falle for lavt mens du tar en beta-blokker. Rapporter svakhet, tretthet, svimmelhet, svimmelhet og andre symptomer på lavt blodtrykk (hypotensjon) med legen din.

Betraktninger

Du kan ikke være i stand til å ta en betablokker hvis du har en unormal hjerterytme eller delvis blokk av AV-knuten, ifølge Dr. Richard Klabunde, professor ved Ohio University College of Osteopathic Medicine. Diskuter andre behandlingsalternativer med din helse-omsorg leverandøren.

Tegn og symptomer på nyre Blokkering

En person som har to nyrearteriene - en leverer blod til venstre nyre, mens den andre leverer blod til høyre nyre. Nyrearteriene bryte ut i flere andre mindre arterier. Hvis disse nyrearteriene blir helt eller delvis blokkert, kan det føre til nyresvikt, ifølge helse informasjon nettsted Health. Når en person har nyresvikt, nyrene ikke lenger fjerne overflødig væske, elektrolytter og avfallsmateriale fra en persons blod, organer 'hovedfunksjon.

Blokkeringer og blodtrykk

En delvis nyre blokkering kan ikke vise noen tegn i det hele tatt, mens en fullt blokkert nyre vil typisk vise mange tegn. Ifølge Merck, skulle noen opplever symptomer på nyre blokkering søke behandling. Høyt blodtrykk, spesielt i et ungt menneske, er en mulig indikasjon. En person kan også oppleve smerter i sitt venstre eller høyre nyre og smertefull vannlating.

Typiske symptomer og Testing

Foruten å ha korsryggen og magen smerter, kan noen med nyre blokkering også oppleve kvalme, oppkast og feber. Hvis hele nyren blokkering inntreffer i 60 minutter eller mer, vil permanent skade mest sannsynlig forekommer, i henhold til Merck. En komplett blodprosent og urinanalyse vil være i stand til å avgjøre om en person har en blokkering, og det kan ofte bli behandlet. Imidlertid vil effektiviteten av en hvilken som helst behandling avhenger av varigheten og graden av blokkeringen.

Relatert sykdom og forebygging

En person med en historie med perifer arteriell sykdom (PVD) er mer sannsynlig å utvikle nyre blokkering. PVD er forårsaket fra obstruksjon av store arterier i armer og ben. Diabetes, bruk av tobakk og overvekt kan føre til blokkering i tillegg. Noen ganger er det bare medikamenter for å behandle nyre-blokkering. Men hvis nyrene er fullstendig blokkert, kirurgi kan være nødvendig for å åpne blokkerte arterie. Medisinering er å foretrekke fremfor en operasjon for behandling, men hvis arterien er skadet, må det repareres med kirurgi, ifølge Health. En person kan kontakte sin lege for mer informasjon om forebygging av nyre blokkering.

Tubal Blokkering Behandling

Tubal blokkeringer er ikke bare en årsak til infertilitet, men også smerter. Det finnes flere prosedyrer for å fjerne blokkeringer innen egglederne, og ulike de er brukt for ulike omstendigheter. Blokkeringer behandles basert på plassering i røret, type blokkering og ønskene til pasienten.

Tubal reanastomosis

Eggleder reanastomosis brukes i tilfeller av en blokkering i midten av røret, for å reversere en tubeligatur (hunn sterilisering), eller på grunn av skade på røret. I denne prosedyren blir blokkert eller skadet parti av egglederen fjernet og de to friske ender er sydd eller skjøtes sammen igjen. Dette gir pasienten en sunn, riktignok kortere, egglederen.

Graviditet priser etter en tubal ligation reversering bruker tubal reanastomosis er i overkant av 80 prosent.

Salpingectomy

Salpingectomy er fjerning av en del av en egglederen. Denne prosedyren er oftest utført før in vitro-fertilisering (IVF) hvis pasienten har en opphopning av væske i røret. Denne oppbyggingen av væske kalles en hydrosalpinx. IVF suksess priser er mye høyere etter salpingectomies hvis det var en hydrosalpinx stor nok til å bli sett av ultralyd.

Det var noen uenighet i infertilitet samfunnet om hvorvidt unødvendige salpingectomies ble utført. En skandinavisk studie fant at IVF suksess priser og langsiktige fruktbarhetsrater var definitivt høyere i tilfeller der en salpingectomy ble utført.

Salpingostomy

En salpingostomy utføres enten å drenere en hydrosalpinx eller fjerne en graviditet utenfor livmoren (en graviditet som oppstår utenfor livmoren, i egglederen). I denne fremgangsmåten, blir et lite innsnitt gjøres i egglederen, slik at væsken kan renne eller av befruktning som skal spyles ut. I mange tilfeller er røret til venstre for å lukke og helbrede seg selv.

Det skal bemerkes at etter denne fremgangsmåten, er egnet til å bygge opp og re-blokkere røret etter en tidsperiode arrvev.

Selektiv Tubal kanylering

En selektiv tubal kanylering utføres når blokkeringen er svært nær livmor. I denne prosedyren, er en tynn kanyle eller stint inn gjennom blokkering, kobler egglederen og livmor og tillater normal funksjon for å fortsette gjennom stint.

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere


Mange vekttap kosttilskudd hevder å være fett blokkere eller fett brennere. Et fett blocker er et supplement som faktisk hindrer mettet fett fra å bli absorbert av fordøyelsessystemet. En fettforbrenner øker metabolismen og fokuserer kroppens energi brennere på fett i stedet for andre kilder til drivstoff. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan man skal vurdere og sammenligne fett brennere og fett blokkere for å velge supplement som er best for deg.

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere

Hvordan å sammenligne fett brennere til fett blokkere

•  Lag en tabell med to kolonner. Merke en kolonne "fett brenner" og den andre kolonnen "fett blocker."

Skriv følgende ord i fettforbrenner kolonne: krompikolinat, L-karnitin, kolin.

3 Skriving "Chitosan" i fett stopperen kolonnen.

Les ingrediensene i hver supplement. Hvis ordene du skrev i kolonnene er i ingrediensene, plassere en hake ved siden av dem. Disse ingrediensene er de aktive elementer av fett brennere og fett blokkere. Mange vekttap kosttilskudd ikke faktisk inneholder disse ingrediensene, men i stedet stole på å undertrykke appetitt via høye doser av koffein, guarana eller Ma Huang. En virkelig effektiv fettforbrenner må ha minst en av ingrediensene i listen eller det vil faktisk ikke hjelpe kroppen din "brenne" ekstra fett. Likeledes vil en feit blocker som ikke inneholder kitosan ikke faktisk hindre fett som du spiser fra å komme inn i kroppen din og blir lagret.

bestemme hvor mye du ønsker å trene. Hvis du allerede trener regelmessig, eller hvis du har tenkt å begynne å gjøre det, deretter en fettforbrenner er et godt alternativ for deg fordi fett brennere optimalisere mengden fett du forbrenner når du deltar i fysisk aktivitet. Men hvis du ikke kan eller ikke ønsker å trene regelmessig og litt iherdig, deretter en feit blocker vil trolig være en mer effektiv rute for deg. Disse bør tas umiddelbart før måltider og i doser i samsvar med hvor mye mettet fett er i måltidet.

Snakk med legen din. Du bør konsultere lege før du begynner på et nytt vekttap eller treningsprogram. Men hvis du har tenkt å supplere din diett med vekttap kosttilskudd, er det spesielt viktig å konsultere legen din i tilfelle noen av ingrediensene i fett brennere eller stopper vil samhandle dårlig med medisin du allerede tar. Videre begge typer supplement er nesten ubrukelig når de brukes på feil måte, så du må være sikker på at du tar dem til rett tid på dagen og i riktige mengder for å oppnå resultater.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du starter et nytt treningsprogram.
  • Mange vekttap kosttilskudd inneholder store mengder koffein. Hvis du har en historie med hjerteproblemer, kan det hende du trenger for å unngå denne type tilskudd.

Hvordan legge til rette vekttap ved å blokkere fett

Hvordan legge til rette vekttap ved å blokkere fett


Hvis du er ute etter en måte å gå ned i vekt, kan du vurdere en medisin hvis primære funksjon er å blokkere noe av fettet fra maten som du spiser fra å absorbere inn i systemet ditt. Det er en effektiv måte å gå ned i vekt, da det ikke bare svarte fett, men lærer deg hvordan du kan spise sunnere også. Husk å alltid ta kontakt med Heath omsorg leverandøren før du begynner på et vekttap diett.

Hvordan legge til rette vekttap ved å blokkere fett

•  Kjøp en fett-blokkerende medisiner. Den eneste som er godkjent av FDA på denne tiden er Alli, som kan finnes over disk på mange drugstores.

Les alt av materialet som følger med medisinen. Pass på at du forstår hva det er du tar og alle de potensielle risikoer.

ut på en fett-fri eller lav-fett diett. Det hjelper hvis du kan skrive hva du spiser på en daglig mat journal. Mens du tar fett blokkerer medisiner, hjelper en lav-fett diett kroppen din fungerer med medisinering ved å blokkere fettopptaket og passerer det gjennom kroppen din.

Vær oppmerksom på bivirkningene. Hvis du fortsetter å spise fettrik mat, kan du oppleve fettete eller uregelmessig avføring som kan eller ikke kan være kontrollerbar, på grunn av fettet som passerer gjennom kroppen din.

Følg medisinering og kosthold program inntil du når et nivå av suksess som du er fornøyd med. Slutte å ta medisinen når du når målet ditt, og opprettholde lavere vekt med diett og mosjon.

Symptomer ved hjerteklaff Blokkering

En hjerteventil blokkeringen er i det vesentlige en innsnevring av en eller flere ventiler i hjertet. Det blir ofte referert til som bare ventil stenose og vil ofte påvirke enten mitralklaffen eller aortaklaffen, men du kan se denne blokkeringen skje i lunge ventilen, som er ventilen mellom hjerte og lunger. Når en blokkeringen skjer innenfor en av ventilene i denne viktige organ, ditt hjerte, ifølge Mayo Clinic, uunngåelig må jobbe hardere bare for å pumpe blodet. Med denne tilstanden, vil du vanligvis begynner å vise visse tegn og symptomer på at noe er galt med hjertet ditt.

Hjertebank

En av de vanligste symptomene på en hjerteklaff blokkering er hjertebank av hjertet, som er utgangspunktet momentant episoder der hjertet skulle flagre, pund, rase eller føler som om det er å hoppe over et slag. Dette ville skje hvis blokkeringen skjer i enten aorta eller mitral ventiler, noe som gjør det til et felles symptom for disse to forholdene. Likevel kan også manifestere seg som et hjerte knurrer, noe som ville være en "susende" lyd som hjertet slår en aortaklaffen blokkering.

Fatigue

En annen vanlig symptom hos de fleste hjerteklaff blokkering ville være en viss tretthet eller utmattelse. For de fleste vil dette tretthet være mer uttalt i perioder der hjertet jobber på et økt nivå, som under trening eller fysisk anstrengelse. Dette kan imidlertid tretthet eller utmattelse manifestere i perioder med hvile, særlig når blokkeringen er mer alvorlig. Noen ganger kan dette trøtthet også komme med svimmelhet, følelse ør eller besvimelse.

Tungpustethet

Noen mennesker med en hjerteklaff blokkering, det være seg aorta, mitral eller lunge, kan begynne å oppleve episoder av åndenød eller følelse omstendelig. Mye som symptom på tretthet, kan dette kortpustethet blitt mye mer uttalt i tider med trening eller noen form for fysisk anstrengelse, men kan også være til stede i tider med hvile. For en hjerte blokkering, kan du også føle det en større vanskeligheter med å puste når du faktisk legge ned.

Pain

Selv om det ikke er et vanlig symptom på tvers av hjerteklaff blokkeringer, det er mulighet for, ifølge Mayo Clinic, å lide noen grad av smerte eller ubehag i brystet. Oftere enn ikke, vil dette smerte eller ubehag skyldes enten en aorta eller lunge blokkering, men kan oppleves med en hjerte blokkering også. Som blir sagt, ikke alle mennesker vil føle en smerte med en hjerteklaff blokkering. Noen mennesker kan bare føle en liten tetthet i brystet for å indikere at denne tilstanden er til stede.

Hevelse

Noen ganger kan en person som lider av en hjerteklaff blokkering, nemlig en i mitralklaffen, merke noe hevelse eller betennelse i føtter og ankler. Dette hevelse kan starte på som nesten umerkelig og fremgang som blokkeringen forverres.

Hoste

Avhengig av plasseringen av hjerteklaffen blokkering, kan du også begynne å lide av en relativt alvorlig hoste som føles litt dypt. Denne hosten vil vanligvis starter som tørr eller uproduktive, men kan utvikle seg til det punktet hvor du faktisk hoste opp blod.

Hjerte Blokkering Behandlinger

Hjertet er en av de sterkeste muskler i det menneskelige legeme. Det er ansvarlig for å pumpe blod til hele systemet med fast, konsekvent beats uten noen gang å ta en fullstendig hvile. I løpet av tiden, kan arteriene og ventiler i hjertet lider blokkering, som vanligvis er på grunn av høy fett dietter og dårlige livsstilsvalg. Når dette er tilfelle, er sannsynligheten for et hjerteinfarkt går opp, noe som kan være livstruende. Med det blir sagt, er det ulike behandlingstilbud tilgjengelig for å reversere et hjerte blokkering.

Kolesterolmedisiner

En stor grunn til blokkering i hjertet er fra et fettstoff som bygger seg opp i arteriene som kalles plakk. Dette danner vanligvis når kolesterolnivået er høye. En måte å behandle høyt kolesterol er med kolesterolsenkende legemidler som er foreskrevet av legen din. Noen av disse inkluderer niacin, galle, fibrater og statiner. Kan også senkes ved å eliminere kolesterol mettet fett og bearbeidet mat fra kostholdet.

Betablokkere

Å være at hjertet har en høy arbeidsbelastning leverer blod og oksygen til hele kroppen, det finnes måter å gjøre denne jobben enklere. Betablokkere er reseptbelagte legemidler som kan benyttes for å senke blodtrykket, redusere etterspørselen av oksygen, tregere hjertets rytme og også hjelpe hjertet til å slappe av. Noen eksempler på disse er propranolol, metoprolol og antenolol.

Vitaminer

Åreforkalkning er den medisinske termen for tilstoppede arterier. Det er et stoff i blodet kalt homocystein som har vært knyttet til denne tilstanden. Med det blir sagt, er det ulike vitaminer som kan brukes til å bidra til å redusere nivåer av homocystein. Noen av disse inkluderer Vitamin B-12, B-6 vitamin, folsyre, omega-3 fettsyrer og L-arginin.

Angioplastikk

Når arteriene rundt hjertet blir tilstoppet, er det en fremgangsmåte som kalles angioplasti som ofte gjøres for å fjerne blokkeringen. I denne behandling, et langt rør kalt et kateter settes inn i en tett arterie. Ved slutten dersom dette rør er det en ballong som blir oppblåst forårsaker blokkering som skal frigjøres. En liten ledning enhet som kalles en stent er deretter plassert i arterien for å sørge for at den holder seg åpen.

Bypass

I mer ekstreme tilfeller kan en arterie blir fullstendig blokkert eller nesten fullstendig blokkert. Når dette er tilfelle, en større operasjon kalt koronar bypass kirurgi foregår. I denne fremgangsmåten, et blodkar som kalles en pode er fjernet fra et annet sted på kroppen, og det er festet til hjertet rundt området hvor blokkeringen finner sted. Dette kan gjøres i en eller flere arterier, avhengig av antallet av blokkeringer.

Hva forårsaker hjerte Blokkering?

Noen hjerte blokkeringer er knyttet til arv; en person som er født med en medfødt defekt kan være disponert for dem. Andre hjerte blokkeringer kan oppstå over tid. Uansett, de er en svært alvorlig helseproblem og kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Myokarditt

Myokarditt er en betennelse i hjertemuskelen. Det forekommer ofte på grunn av en viral eller bakteriell infeksjon, og kan føre til former av hjertesvikt. Når hjertet musklene blir betente, kan ulike blokkeringer i hjertet føre. Noen ganger er dette reversibel med behandling og hjerte rehabilitering, mens andre ganger skaden er permanent.

Karsykdom

Når koronararteriene klumpe seg opp med plakk eller kolesterol, kan alvorlige blokkeringer over tid føre til. Disse arterier forsyne hjertet med oksygenrikt blod og hvis de blir blokkert, kan hjerteinfarkt eller slag oppstå.

Kardiomyopati

Kardiomyopati er en betennelse i hjertet som kan føre til blokkering. Det kan være på grunn av en infeksjon i hjertet muskler, et hjerte ventil sykdom, karsykdom og andre relaterte helseproblemer. En rekke medisiner kan hjelpe behandle kardiomyopati.

Lev sykdom

Lev sykdom oppstår i den delen av hjertet som omhandler de elektriske impulsene som hjelper hjerteslag. Disse kanalene blir blokkert av forkalkning, et scenario ofte sett hos eldre mennesker.

Pulmonalstenose

Pulmonalstenose (PVS) er en fortykkelse av en eller flere ventiler i hjertet, og kan føre til en alvorlig blokkering hos mennesker hvor tilfelle av PVS progressivt blir verre over tid. PVS er en medfødt hjertefeil.

Symptomer på Left Anterior Hjerte Blokkering

Hjertet er en muskel på størrelse med knyttneven din som pumper blod gjennom kroppen din til å holde det følger med oksygen og næringsstoffer. Den største blodkar i hjertet er i aorta, som bærer blod fra hjertet til resten av kroppen. Den venstre fremre nedstigende arterie er en av tre store koronararteriene som forgreiner seg aorta. Gutten leverer blod til fronten (fremre) delen av hjertet. Når fartøyet blir blokkert blodstrøm reduseres. Dersom arterien blir fullstendig blokkert, kan det forårsake et hjerteinfarkt.

Symptomer

De vanligste symptomene på en blokkering i LAD inkluderer brystsmerter (angina), tetthet i brystet, smerte i magen eller armen, kortpustethet og tretthet. Symptomene på hjerteinfarkt er som de av blokkering bare mer intens og inkluderer intense smerter eller knusing trykk i brystet, kortpustethet, kvalme og svetting.

Symptomer hos kvinner

Nesten 500.000 kvinner dør av hjerte-og karsykdommer og hjerneslag hvert år, ifølge American Heart Association. Kvinner ofte overser tidlige tegn på hjertesykdom fordi de har symptomer som atypisk. For kvinner kan symptomene omfatte søvnproblemer, fordøyelsesbesvær og angst.

Risikofaktorer

Det finnes en rekke faktorer som bidrar til blokkering av blodårene, inkludert høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes og fedme. Hvis du har noen av disse risikofaktorene, diskutere dem med helsepersonell.

Forebygging

For å bidra til å redusere risikoen for koronar blokkering øke din trening, senke blodtrykket dersom du har høyt blodtrykk, sjekke kolesterolnivået ditt og søke behandling hvis det er høy, og senke stress i livet ditt. Hvis du røyker, stopp. Også begrense mengden alkohol du drikker. The American Heart Association anbefaler å redusere alkoholinntaket til et gjennomsnitt på ikke mer enn én drink for kvinner eller to drinker for menn per dag

Behandlinger

Behandlinger for blokkerte arterier inkluderer hjertekateterisering, ballong angioplastikk og atherektomi. Under en hjertekateterisering prosedyre, er en kappe settes inn i en blodåre i armen, håndleddet eller lysken. Et tynt kateter settes inn gjennom skjede og guidet til ditt hjerte. Legen deretter undersøker hjertet og blodårene for å avgjøre hvilken behandling du trenger. Hvis blodårene dine er blokkert, kan legen sette inn et kateter med en ballong på tuppen inn i arterien. Ballongen er deretter utvidet til å komprimere blokkering i arterien og øke blodgjennomstrømningen. Dette kalles en ballong angioplasti. Et annet alternativ er en atherektomi. Under denne prosedyren, legen din vil sette inn en sliping kateter som vil male blokkeringen i små biter som vil bli feid bort i blodet ditt.

Kan Slanking Forbedre arteria carotis blokkering?

Blokkering i carotis er en potensielt livstruende situasjon som kan føre til delvis tap av hjernefunksjon eller hjerneslag. Mens alvorlig blokkering nødvendig nesten alltid kirurgi for effektiv reparasjon, kan moderat til mindre blokkering bli hjulpet ved å ta skritt for å spise et sunnere kosthold. Hvis du, eller noen du kjenner, har blitt diagnostisert med delvis carotisar blokkering og velger å ikke forfølge kirurgi, kan slanking gjøre en forskjell.

Hvordan diett kan hjelpe

Kosthold kan bidra positivt påvirke arterie blokkering ved å endre blod lipid nivåer. LDL (det "dårlige" kolesterolet) i blodet kan, over tid, holder seg til og bygge opp på veggene som en tykk plakett. Dette fører til blokkering, som igjen kan føre til hjertesykdom og slag. Dermed kan du bidra til å forhindre ytterligere blokkering --- og noe bedre pre-eksisterende blokkering --- ved å endre kostholdet til å overholde en mer hjerte-sunt regime.

Hold Kolesterol nivåer i sjakk

I tillegg til å se fett nivåer, også passe på å minimere forbruket av kolesterol. Spesielt redusere LDL ("dårlig" kolesterol) samtidig som HDL nivå rimelig. For å gjøre dette, konsumere rå nøtter (mandler og valnøtter) og eliminere eller redusere kraftig på forbruket av maismel, sukker og hvete. Å drikke flere kopper grønn te hver dag kan også positivt påvirke LDL nivåer.

Regulere fettinntaket

Modulerende fettinntak innebærer slående en sunn balanse mellom å gi nok fett for å holde kroppen fungerer som den skal samtidig ikke overindulging, noe som kan føre til arteriell blokkering. Dermed sikre at du spiser minst 25 prosent av det daglige kalorier fra fett, men også arbeide for å minimere (men ikke helt eliminere) forbruket av mettet fett. I tillegg utrydde inntak av transfett. Ditt kosthold bør bestå av en blanding av mettet fett (animalsk fett), polyunsaturates (linfrøolje), og enumettet fett (olivenolje).

Konsumere en mer naturlig diett

En diett utviklet for å hjelpe ødelegge arterie blokkering bør være velbalansert: konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Basere kostholdet på magre proteinkilder som fisk, kjøtt, kylling og kalkun. Stikker til naturlig, ubehandlet mat for de fleste av kostholdet ditt vil gå en lang vei mot å holde deg sunn og avverge arterielle blokkeringer.

Bruk Fish Oil

Selv om videre studier er nødvendig for å gjøre koblingen klart, forbruk av flere gram fiskeolje daglig kan bidra til å redusere arteriell blokkering. For å få best virkning, kan fiskeolje fås fra naturlige kilder (for eksempel laks), eller fra kosttilskudd. Fem til ti gram om dagen er en rimelig dose.

Hjerte Blokkering behandling og prognose

Koronarsykdom (hjerte blokkering) er forårsaket av en opphoping av materialer som sakte tette arterier og kutte av blodtilførselen til hjertet. Ofte vil det dukke opp som brystsmerter eller kortpustethet. Med moderne medisin, leger har funnet nye måter å heve livskvaliteten for mennesker berørt av tilstanden.

Angioplastikk

En av de viktigste måtene å behandle hjerte blokkering, eller koronarsykdom, er å sette inn en liten ballong i den tette delen av arterien. Da ballongen blåses opp for å utvide arterien og øke blodsirkulasjonen. Angioplastikk alene noen ganger er ikke nok til å ta vare på hjertet blokkering fullt.

Stenter

Stenter ofte brukes i kombinasjon med angioplasti for å bidra til å holde arterien åpen etter at ballongen er fjernet. En stent er et lite metall spiral som er satt inn på det punktet der arterien smalner. Den stent holder arterien fra å vende tilbake til sin lukkede tilstand, en tilstand som kalles restenose. Stenter kan settes i enten bart eller med et belegg av medisinering.

Prognose

Riktig behandling avhenger av årsaken til blokkeringen. Kirurgiske prosedyrer som angioplastikk og stentene er ikke alltid nødvendig. Noen ganger endrer din diett eller livsstil, eller gi opp vaner som å drikke alkohol og røyke, kan snu og tillate deg å leve et langt og normalt liv. Når er pålagt kirurgiske alternativer, må kosthold og livsstil endringer gjøres for å holde de friske arterier sunt. Ting som en lege vil gi deg råd tar med å opprettholde en sunn vekt, ser på kolesterol, trene regelmessig og kontrollere pre-eksisterende forhold, for eksempel høyt blodtrykk og diabetes.

Hva er Tegn og symptomer på høyre side Hjerte Blokkering?

Hjertet, et knyttnevestore muskler i brystet, pumper blod gjennom kroppen til å forsyne den med oksygen og andre næringsstoffer. Høyre side hjerte blokkering indikerer okklusjon av den høyre koronararterie, arterien som opprettholder en tilførsel av blod fra aorta til bunnen av den venstre ventrikkel, så vel som 90 prosent av den høyre ventrikkel. Når denne arterien er blokkert, blir blodstrøm til disse deler av hjertet reduseres og hjertemuskelen ikke mottar sin påkrevde blod eller oksygen.

Symptomer

De vanligste symptomene på høyre side hjerte blokkering inkluderer angina (brystsmerter, trykk eller tetthet), magesmerter, smerter i armen, kortpustethet eller ekstrem tretthet. Når den høyre koronararterie er fullstendig blokkert, kan et hjerteinfarkt oppstå. Indikasjoner på hjerteinfarkt er lik symptomene på en riktig koronar blokkering, men mer intense.

Risikofaktorer

En rekke risikofaktorer bidrar til høyre side hjerte blokkering, inkludert fedme, røyking, hypertensjon (høyt blodtrykk), høyt kolesterol, diabetes, fysisk inaktivitet og høy forekomst av stress. Normal aldring øker også risikoen for koronar blokkering. Menn med disse risikofaktorene er vanligvis mer disponert for å utvikle hjerte blokkeringer. Koronarsykdom forekomst hos kvinner stiger etter menopause. Skulle du oppleve noen av de nevnte risikofaktorene, diskutere forebyggende kurs av handlingen med din lege.

Når å se din lege

Hvis du mistenker at du har et hjerteinfarkt, ringe 911 eller din lokale nødhjelpstjenester leverandøren umiddelbart. Hvis krise tjenester er ikke tilgjengelig, har noen transportere deg til nærmeste sykehus umiddelbart.

Snakk med legen din hvis du har noen av de tidligere nevnte risikofaktorer for koronarsykdom. Legen din kan være lurt å bestille tester for denne tilstanden, spesielt hvis varselsymptomene på trange arterier er til stede. Aggressiv behandling av disse risikofaktorene vil bli anbefalt selv om du ennå ikke er symptomatisk. Tidlig diagnose og behandling vil bremse eller stoppe utviklingen av sykdommen, og kan forebygge forekomsten av hjerteinfarkt.

Forebygging

Binde seg til en sunn livsstil vil fremme arterie helse og forebygge utviklingen av høyre hjerte blokkering og generell kardiovaskulær helse. Øk mengden av fysisk trening, spise sunn mat, opprettholde en sunn vekt, redusere og håndtere stress og slutte å røyke. Søke behandling hvis du lider av diabetes, høyt kolesterol eller høyt blodtrykk. Begrense mengden alkohol du inntar til ikke mer enn én drink per dag for kvinner og ikke mer enn to drinker per dag for menn.

Behandling

Ulike medisiner brukes til å behandle høyre side hjerte blokkeringer inkludert aspirin eller en resept blod tynnere, kolesterol-modifisere medisiner, betablokkere for å bremse pulsen og redusere blodtrykket, og nitroglyserin å kontrollere brystsmerter. Skulle mer aggressiv behandling anses nødvendig, hjertekateterisering, ballong angioplastikk og atherektomi prosedyrer er vanlig. Under en hjertekateterisering prosedyre, er et lite kateter settes inn i en skjede og dirigert til ditt hjerte, slik at kirurgen kan bestemme hvordan vi skal gå videre. Ballong angioplastikk utføres deretter å utvide blodårene og øke blodgjennomstrømningen. En atherektomi består av å sette inn en sliping kateter for å bryte blokkeringer i små biter som er feid bort i blodet ditt. Koronar bypass er en mer invasiv prosedyre utført for å direkte blodstrømmen rundt den blokkerte eller innsnevrede koronararteriene.

Prosedyrer gjort for en arterie blokkering

Selv om medisiner og endringer i livsstil kan være nyttig for arterie blokkeringer, i noen alvorlige situasjoner mer invasive prosedyrer kan være nødvendig. Hvis arterie blokkering er en direkte trussel mot dine organer eller kan sprekke, kan legen anbefale en eller flere behandlinger utviklet for å tilby raskere behandling enn medikamenter eller trening.

Angioplastikk

Angioplasti er en fremgangsmåte hvor en deflatert ballong anvendes for å hjelpe strømmen av blod i blokkerte arterier. Legen din vil sette inn et lite rør i en arm eller lyske og mate det opp til arteriell blokkering. På toppen av dette rør er det oppblåste ballong. Når røret når sin riktige plass, er ballongen deretter oppblåst, og blokkeringen, eller plakk, beveges til siden av arteriene som tillater blodet å strømme lettere igjen. Ifølge Medline, mer enn 1 million mennesker har angioplastikk årlig i USA.

Endarterektomi

En endarterektomi er en fremgangsmåte hvor den arterielle blokkering fjernes kirurgisk. Kirurgen vil kutte et snitt i arterien og deretter ta ut plakk. Endarterectomies variere basert på plasseringen av blokkeringen. I noen situasjoner vil du bli satt under narkose eller du kan bli holdt våken ved hjelp av lokalbedøvelse slik at legen kan overvåke avtagende blod forsyninger til hjernen. Skjønt en endarterektomi kan være mer enn andre invasive prosedyrer, er det mer effektivt og sikrere.

Andre prosedyrer

En annen terapi kan legen din anbefale er trombolytisk behandling hvis arterie er blokkert opp med en blodpropp. Ved hjelp av et medikament utviklet for å løse opp blodpropper, kan legen injisere det inn i blodåren for å bryte opp blodpropp. Også i svært alvorlige situasjoner, kan legen anbefale bypass operasjon. Dette innebærer etableringen av en bypass ved hjelp av enten syntetisk materiale eller en blodåre fra en annen del av kroppen din. Blodet vil da bli viderekoblet rundt blokkert arterie.

Kan et hjerte Blokkering bli reversert?

Når arteriene som fører til hjertet blir tilstoppet, er det viktigste muskler i kroppen fratatt avgjørende oksygen og blod. Et hjerte blokkering kan reverseres gjennom enkle endringer og mer komplekse medisinske prosedyrer.

Identifikasjon

Hjerte blokkering refererer vanligvis til koronarsykdom (CAD), en tilstand der blodtilførselen til hjertet blir begrenset på grunn av arterier som er tilstoppet med en opphopning av fett som kalles plakk.

Betraktninger

Denne tilstanden er kjent som aterosklerose. Kan et hjerte blokkering bli reversert? Ja, hvis individet er dedikert til å utvikle en sunnere livsstil og kosthold, å benytte medikamenter, og, om nødvendig, gjennomgår medisinske prosedyrer.

Forebygging / løsning

Redusere forbruket av fett, kolesterol og natrium er viktig for å snu tilstoppede arterier, som er en økning i trening og røykeslutt. For noen pasienter kan gjøre slike endringer i livsstil være den eneste nødvendige behandlingen.

Resepter

Medisiner for å hjelpe reversere CAD fokus på statiner for å senke kolesterolet, antikoagulanter og blodfortynnende for å bistå med blodstrømmen, og resepter for vedlikehold av sunt blodtrykk.

Kirurgi

Angioplastikk, stenting, og bypass kirurgi er operasjoner for å reversere CAD. "Disse prosedyrene øke blodtilførselen til hjertet ditt, men de er ikke en kur for koronarsykdom," sier Cleveland Clinic. "Du vil fortsatt trenger å fokusere på å redusere risikofaktorer for å hindre eller redusere fremtidig sykdom."

Hjerte Blokkering Symptomer

Hjerte Blokkering Symptomer


Hjerteinfarkt kan skje med hvem som helst, uansett alder, når som helst. De er ikke fordomsfulle og kjenner ingen grenser. Alle har risikofaktorer for hjerteinfarkt, enten de er genetisk eller ervervet. Ved å lære hva dine spesifikke risikofaktorer kan være, og ta de nødvendige skritt for å redusere eller eliminere dem fra livet ditt, kan du redusere risikoen for å lage et hjerte blokkering og til slutt, opplever et hjerteinfarkt. I tillegg, hvis du er klar over symptomene, vil du bli bedre rustet til å søke legehjelp på en mer riktig måte, noe som kan redde livet ditt.

Betydning

Når en eller flere områder av hjertet opplever en langvarig eller alvorlig blokkering av blodtilførselen til hjertemuskelen, oppstår et hjerteinfarkt. Hjerte blokkeringer redusere mengden av oksygen i muskelen av hjertet mottar, som til slutt skader hjertet.

Funksjon

Et hjerte blokkering er et direkte resultat av plakk i veggene i blodårene forårsaket av høye kolesterolverdier. Til slutt, til de plakett brudd, forårsaker en blodpropp dannes; det er denne blodpropp som forårsaker blokkeringen.

Genetiske risikofaktorer

Noen eksempler på genetiske risikofaktorer inkluderer høyt blodtrykk, de med type I diabetes, en familiehistorie med hjertesykdom (spesielt med en debut før fylte 55 år) og den naturlige aldringsprosessen.

Ervervede risikofaktorer

Noen eksempler på ervervede risikofaktorer inkluderer å spise mat som er høy i mettet fett, lite eller ingen trening, røyking, inntak av for mye alkohol og overvekt med 30 pounds eller mer.

Symptomer

Symptomer inkluderer sterke smerter i øvre høyre del av magen, dårlig fordøyelse relatert til spising, brystsmerter som stråler ut i kjeve, nakke eller arm, eller en smertefull eller brennende følelse i øvre del av magen.

Betraktninger

Mange ganger symptomene på et hjerteinfarkt eller blokkering kan speile de av en annen medisinsk tilstand. Men følgende er noen av de mer alvorlige symptomer på hjerteinfarkt: brystsmerter som ikke er lettet etter å ha tatt nitroglyserin, brystsmerter ledsaget med en rask eller uregelmessig puls, svette, kalde og klamme hender, svimmelhet og besvimelse.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene, uansett hvor liten, kontakt lege umiddelbart. Det er bedre å oppdage det er bare dårlig enn å miste livet på grunn av sommel.

Hvordan oppdage Hjerte Blokkering

Et hjerte blokkering (også kalt atrioventricular) er en bradycardio, eller et hjerteslag som er for treg. Hjertet blir stimulert av elektriske signaler, og når de elektriske signalene er blokkert, enten delvis eller totalt mellom de øvre og nedre hjertekamrene, kan alvorlige bivirkninger oppstår. Avhengig av type hjerte blokkering, kan du oppleve en rekke symptomer. Hvis du på noe tidspunkt gjør lider hjerte blokkering symptomer, eller er usikker på tilstanden din, kan du kontakte legen din for umiddelbar medisinsk behandling.

Hvordan oppdage Hjerte Blokkering

•  Undersøke din familie historie av kardiovaskulær sykdom. Hvis kardiovaskulære sykdommer, for eksempel hjertesykdom, hjerteinfarkt eller hjerte blokkeringer kjøre i familien din, kan du være på forhøyet risiko for hjerte blokkeringer og du bør diskutere denne historien med din primære omsorg lege for å løse potensielle problemer før de oppstår. Dette er spesielt viktig fordi den enkleste formen for hjerte blokkering ikke gir noen gjenkjennelige symptomer som du ville være i stand til å oppdage hjemme.

Mål din hviler hjerteslag ved å trykke høyre pekeren og langfinger oppå blodet blodåre på venstre håndledd. Tell hvor mange beats du føler deg i ett minutt. Et sunt hjerte skal banke mellom 60 og 80 ganger per minutt. Hvis hjertet ditt slår færre ganger enn at (spesielt 40 eller under), kan du ha et helt hjerte blokkering og bør søke legehjelp umiddelbart.

gjenkjenne de vanligste symptomer assosiert med et hjerte blokkering: kortpustethet (ved å utføre vanlige aktiviteter eller lett kardiovaskulær trening), hjertebank eller merkbart uregelmessige hjerteslag, ørhet eller besvimelse, og ubehag i brystet. Alle disse er symptomer på en potensielt blokkert hjerte, og hvis du opplever noen av disse symptomene, eller mer enn én av disse symptomene på en gang, bør du umiddelbart søke legehjelp.

Mål ditt hjerte respons på trening. Den beste måten å gjøre dette på er å måle hjerteslagene umiddelbart etter kardiovaskulær trening (for eksempel kjøre i flere minutter). Hvis ditt hjerte ikke slår minst 60 ganger for minutt, kan du ha et hjerte blokkering. I tillegg kan det være svært vanskelig, kanskje umulig for deg å trene hvis du har et hjerte blokkering. Grunnen til dette er at hvis hjertet slår for sakte, vil det ikke la blodet til å levere den nødvendige oksygen musklene trenger å trene. Derfor, hvis du føler deg ute av stand til å trene, ør eller ekstremt svak mens du trener, kan du ha et hjerte blokkering og bør se øyeblikkelig legehjelp.

Hint

  • Ikke stole på selvdiagnose alene. Hver gang du har bekymringer av et hjerte blokkering, hvis du viser noen av symptomene på et hjerte blokkering eller faller inn i en kategori av noen som er mer utsatt for hjerte blokkering (eldre mennesker, røykere eller de med slektshistorier for hjerte blokkering ), bør du kontakte legen din for å diskutere behandlingsalternativer.

Hvorfor de kaller et hjerte Blokkering Gjør Widow Maker?

Det er ingen sikt i det medisinske leksikon mer illevarslende enn "enke maker." Denne tilstand, en fullstendig blokkering av den venstre fremre nedadstigende koronararterie, er forholdsvis sjeldne, men svært dødelig, ha evnen til å drepe en pasient på et øyeblikk. Denne tilstanden er etiologi vil bli beskrevet i detalj.

Funksjoner

En enke maker blokkering av venstre fremre koronararterie har alle tegn på en standard hjerteinfarkt og faktisk har samme årsak, dvs. hjerteinfarkt blokkering. Skillet er i alvorlighetsgraden og lokaliseringen av blokkeringen.

Behandling

Den eneste umiddelbare behandling mulig når en enke maker hjerteinfarkt oppstår er innsetting av en hjerte stent. Dette presser arteriell blokkering opp mot arterieveggen, og dermed lar blodtilførsel for å fortsette.

Betydning

Fra tiden symptomer presentere seg selv, er det bare en omtrent 5 minutters tidsvindu for å avlaste den arterielle blokkering. Dersom denne blokkeringen ikke er utbedret innen dette vinduet, er døden nesten sikkert.

Betraktninger

Den "New England Journal of Medicine" sier at 1 av 50 pasienter årlig blir feilaktig diagnostisert med en langt mindre alvorlig sykdom og sendt hjem bare for å senere bli alvorlig syk. Det sies å være noen "idiotsikker" test for diagnostisering av en enke maker blokkering. Symptomene på en enke maker hjerteinfarkt er fundamentalt det samme som en standard hjerteinfarkt.

Berømte Ties

I 2008 døde kringkaste journalist Tim Russert fra en enke maker hjerteinfarkt i sitt kontor på NBC Studios. I 2002 ble 33 år gamle St. Louis Cardinals pitcher Darrell Kyle funnet død, angivelig fra en enke maker hjerteinfarkt også.

Hvordan lage DHT Blokkering

Hvordan lage DHT Blokkering


Dihydrotestosteron, eller DHT, er en viktig og potent hormon i kroppen som er et derivat av testosteron. Dette hormonet er tre ganger sterkere enn testosteron og er nødvendig i fosterutviklingen. Men som folk blir eldre kroppen trenger mindre DHT. Hormonet vil holde seg til en persons hårsekkene, forårsaker en svekkelse av hår og produsere mannlig mønster skallethet. Du kan blokkere eller forsinke DHT skadelige effekter gjennom riktig tilskudd og sjampo.

Hvordan lage DHT Blokkering

Blokkering DHT

•  Les instruksjonene, advarslene og kontakte lege og / eller en herbalist før du bruker noen kosttilskudd for å behandle hårtap.

Ta naturlige urte kosttilskudd som så Palmetto, gresskar frø, brennesle og druekjerneekstrakt til å blokkere DHT. Du bør ta mineralet sink og essensielle fettsyrer som omega 3 for å begrense og redusere DHT nivåer - i forbindelse med urte kosttilskudd.

•  Bestem mengden av supplerende piller eller gel caps du må ta daglig for å blokkere DHT. Sørg for å merke om du bør ta et supplement en eller to ganger om dagen, med måltider eller på tom mage.

Les informasjonen på Veksten sjampo for å forstå retninger og mulige advarsler.

Bruk en kvart størrelse anvendelse av sjampo og påfør i vått hår, masserer den inn i hodebunnen og håret grundig. Gjenta etter behov.

Hint

  • Ta hensyn til dine kosttilskudd og følg instruksjonene. Feil bruk kan være farlig.
  • Etterveksten shampoo brukes til å blokkere DHT kan ha varierende resultater avhengig av hver person.
  • Du må bruke de fleste DHT blokkerer sjampo daglig.
  • Stoppe tilskudd og / eller sjamponering kan tillate hårtap å fortsette.