Digidexo.com

sorte flekker i hodebunnen

Ved hjelp av mat-baserte vitaminer for å fjerne sorte flekker fra huden

Svarte flekker på huden, eller hyperpigmentering, kan være forårsaket av mange ting, som hormonendringer eller overeksponering for solen, men noen hyperpigmentering er forårsaket mange vitaminmangel.

Vitamin A

Å ha et underskudd på vitamin A kan føre til svarte flekker på huden. Vitamin A er nødvendig for øyne og hud helse. Røde, gule og oransje frukt kan lindre dette.

Vitamin B

Vitamin B, viktig i blodlegemer produksjon og vedlikehold, kan føre til hyperpigmentering. Hvis blodceller ikke er sunt, vil huden ikke være enten. Hele korn og nøtter kan tilfredsstille disse behovene.

Vitamin E

Vitamin E er viktig for hudens elastisitet og helse. Med en vitamin E-mangel, kan huden ikke forynge seg. Hvetekim og nøtter er en utmerket kilde.

Kalsium

Kalsium er viktig for hormonbalansen. Lave nivåer av kalsium betyr hormoner kunne gå inn i ubalanse og føre til flekker. Melk remedier dette.

Magnesium

Legge magnesium til kosthold kan bidra til å nøytralisere nivåene av østrogen i leveren. Høye nivåer av østrogen kan føre til hyperpigmentering. Spinat kan fikse dette.

Sink

Sink er også nødvendig for hormon balanserer i kroppen. Ved sink er lav, da østrogen kan bygge opp. Kjøtt, for eksempel kalkun, svinekjøtt og laks, er en stor kilde.

Botemidler for Itchy & Sår flekker i hodebunnen

Beroligende din kløende hodebunn er omtrent like enkelt som å finne ut hva som forårsaker det. Når du skjelne hva som forårsaker sårhet, kan du bruke en målrettet behandling og kurere kløe. Årsaker kan være alt fra godartet tørr hud til hodelus, eksem eller psoriasis. Men det er strategier du kan bruke til å berolige kløe som et symptom mens du komme til roten av problemet.

Fukte

Fukte hodebunnen. Hvis huden din krever fuktighetsgivende, følger det at hodebunnen trenger også daglige behandlinger. Prøv å finne en sjampo og balsam som ikke inneholder natrium laureth sulfat, som kan være veldig harde på en sensitiv eller altfor tørket hodebunnen. De fleste kommersielle merker av shampoo inkludere denne ingrediensen, så du må kanskje ta turen til din lokale helse butikken og begynne å lese etiketter. Ingredienser som jojoba eller emu olje vil lette tørrhet og ta vare på kløen.

Medisinering

Se etter sink PCA i listen over ingredienser hvis flass er ditt problem. Dandrufftreatment.org rapporterer at flass faktisk skjer når håret er for fet og fett og smuss hoper seg opp, eller på grunn av bakterier eller en sopp som heter Malassezia, så de må tas opp med en sjampo spesielt utviklet for å behandle det problemet.

Naturlige behandlinger

Skyll hodebunnen naturlig. Kok opp en spiseskje med timian i en kopp med vann i minst 10 minutter. Sil og avkjøl før det er varmt å ta på, men ikke varmt. Masser væsken inn i hodebunnen. Det er ikke nødvendig å skylle den ut. Du kan også bruke tea tree olje, som har anti-sopp egenskaper, for å stoppe flass. Det er sjampo som inneholder tea tree olje, men du kan legge olje til din vanlige sjampo og bruke den til å vaske håret. Selv olivenolje kan anvendes som en behandling. Massere det inn i hodebunnen når håret er tørt, og deretter børste håret kraftig. Vent 20 minutter og sjampo. Du må kanskje gjenta shampoo to ganger for å få oljen ut av håret ditt, men dette vil gå raskere hvis vannet er på varmere side.

Prøv aloe vera rett fra planten som foreslått av eksperter på Priceless hjem rettsmidler. Hvis det er en slitasje på hodet som er kløe, prøv cracking åpne en aloe vera blad og smøre væsken i hodebunnen. Dette fungerer spesielt godt hvis kløe er forårsaket av eksem.

Advarsler

Hvis hodebunnen begynner å sive med pus, søke legehjelp så du kunne ha utviklet en infeksjon.

Hvis du legger merke nits i hodebunnen eller se bevis på bugs som lus, legehjelp og holde seg borte fra andre mennesker --- lus er svært smittsom.

Vanlige hodebunnen problemer

En sunn hodebunn bidrar til å sikre et sunt hår. Men mange mennesker bekymre deg mer om styling håret og unnlater å ta vare på hodebunnen sin. Noen er heldige nok til ikke å ha en vedvarende hodebunnen problem, men hva er de vanligste hodebunnen problemer andre må møte?

Flass

Må ikke forveksles med tørr hodebunn, flass flak er store hvite eller brune døde hudceller i hodebunnen eller i håret som faller av på nakke og skuldre. Ofte flak er fet og kan ha en lukt. Flass lider også oppleve rødhet og kløe i hodebunnen, og ikke skikkelig og grundig skylling etter en sjampo forverrer problemet.

Tørr hodebunn

Når hodebunnen er tørr, føles det stramt, blir kløende og danner tørre hodebunnen flak som er mindre enn flass. Flak faller når håret er kjemmet eller børstet.

Fet hodebunn

Kroppen har en stor samling av kjertler i ansiktet og hodebunnen som skiller ut en fet substans som kalles talg. Dersom et overskudd av sebum er produsert, er tilstanden kalles seborrhea. Denne prosessen skjer i hodebunnen bærer ansvaret for fett hår utseende. Noen med en fet hodebunn kan føle fettete skorper når berøre hodebunnen, og han kan lage riper vanskelig på grunn av intens kløe og forårsake betennelse. Babyer opp til tre måneder gamle og voksne over 40 er mest sannsynlig å ha hodebunnen oiliness. I babyer, er tilstanden kalles vugge cap, en gul og fet skorpedannelse rundt hodet.

Hodebunnen Acne

Akne i hodebunnen er forbundet med overdrevet fet hud og kan forekommer på den øvre panne, langs hårfestet eller over hele hodebunnen. Mild hodebunnen akne er mindre og skjemaer på pannen og langs hårfestet. Mer alvorlig hodebunnen akne er stor, sort og betent; disse er vanligvis cyster forårsaket av midd, gjær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis akne er virkelig ille, kan det føre til lesjoner som i stor grad skade hårsekkene og føre håret til å falle ut.

Håravfall, Tynning og Brekkasje

Hårtap, tynning og brudd påvirke folk flest som de blir eldre, selv om det kan starte i løpet av tenårene. Genetikk spiller en del i tillegg; menn med en familie historie av hårtap kan gå helt skallet, mens kvinner kan finne håret tynner ut. I gjennomsnitt mister en person opp til 100 hårstrå hver dag. I tillegg kan en person lider av hårtap, tynning eller brudd på grunn av hår trekke eller vri vaner, mangel på protein og / eller jern i kosten, eller skader fra hårpleieprodukter som tørketrommel, curling strykejern eller rett kammer, og perms.

Andre vanlige hodebunnen problemer

Små insekter uten vinger kalles hodelus er vanlig i barn i skolealder, og de forårsaker kløe og røde flekker i hodebunnen. Ringorm, en infeksjon i ytre hodebunnen lag, ser ut som en klar sirkel med hevet, orm-formet kanter som utslettet sprer seg utover.

Hodebunnen forhold som forårsaker Håravfall

Hårtap, eller alopecia, kan være en forstyrrende og uønsket hendelse. En sykelig hodebunnen er en måte der noen kan lide av alopecia. Skalp sykdom kan påvirke håravfall på ulike måter --- hår kan falle ut i patcher eller klumper, og noen ganger bare flekker kan dannes på hodebunnen. I andre situasjoner, kan offeret bli stående uten hår i det hele tatt. Med tiden kan imidlertid håret vende tilbake til sin normale vekstmønster.

Hva er Håravfall?

Alopecia, eller hårtap, kan dukke opp i mange forskjellige former. Alopecia areata er hårtap i visse patcher. Alopecia totalis er komplett håravfall på hodet. Alopecia universalis er hårtap over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Androgen alopeci er genetisk basert alopecia. Traction alopecia er håret tapt gjennom trekkraft eller spenning. Dette skjer vanligvis med hestehale, fletter eller andre frisyrer som setter stress på hårsekkene.

Sykdommer i hodebunnen

Ifølge HairLossLibrary.com, er en form for alopecia areata tinea captitis eller ringorm i hodebunnen. Dette er en hudsykdom som bare infiserer barn. Det kan føre til bare flekker, betent og pus-fylt områder på hodet. Barn med dårlig hygiene og mindre hodebunnen og hudskader er mest sannsynlig å bli smittet. Det er også svært smittsom, og det kan lett spre seg til andre barn.

Telogen effluvium er også en form for alopecia areata. Det kan påvirke veldig små barn som eksisterende hår erstattes med nytt hår. Telogen effluvium kan påvirke voksne også. De som er veldig syke eller utsatt for en mye stress er utsatt for det. Hvis du legger merke til store klumper av hår kommer ut i dusjen og kjemoterapi er ikke en faktor, så telogen effluvium kan være å klandre. Hvis rødhet og inflammasjon er synlig, men deretter en annen hodebunnen problemet kan være problemet.

Behandling

Ifølge HairLossLibrary.com, er det ingen kur for tinea captitis eller telogen effluvium. Men de er utbedret med passering av tid. Tinea captitis forsvinner ofte rundt puberteten. Siden dette er en versjon av alopecia areata, vil barnet påvirkes av det fullt regrow håret innen et år av sykdommen forsvinning. Telogen effluvium forsvinner i løpet av tre til seks måneder. Grunnen for en slik kort behandlingstid er at i denne tilstand, er det mer hår i en hvilefase (også kjent som telogen fase) enn i en voksende eller shedding fase. Når sykdommen er over eller stress har forsvunnet, fortsetter håret naturlig gjennom de neste to faser, som er shedding og ny vekst.

Effekter

Barn spesielt kan finne seg selv gjenstand for nådeløs erting på grunn av hårtap. Andre barn kan holde seg borte fra dem for frykt for å fange det som forårsaket hårtap i første omgang. Voksne kan ikke lide samme formene for utfrysing, men kan ha å forholde seg til stirrer og hvisker. Og siden håret er ofte en del av kvinnelig identitet, kan kvinner spesielt synes det er vanskelig å forholde seg til.

Løsninger

I mellomtiden, det finnes måter å skjule ens hårtap. Parykker kan kjøpes for barn eller voksne. Siden hodebunnen er nakne, må man sørge for å unngå solbrenthet, så luer og skjerf er en utmerket metode for beskyttelse. Delvise hairpieces kan også brukes til å skjule bare flekker i hodebunnen.

Alternative Cures for ringorms av hodebunnen

Ringorm er ikke en orm, men en soppinfeksjon som fotsopp. Det er smittsom og kan spre seg til familie, venner og kjæledyr. Det er identifisert av røde sirkler på huden. Det kan vises hvor som helst på kroppen, inkludert hodebunnen, der først det er vanskelig å få øye på før soppen sprer seg og er tydelig i form av bare flekker i hodebunnen. Inntil soppinfeksjon er herdet, vil håret ikke vokser ut igjen. Den tradisjonelle metoden for herding ringorm er å gni soppdrepende krem ​​på de berørte områdene to ganger om dagen før infeksjonen er borte og håret begynner å vokse ut igjen; Dette tar vanligvis en uke. Det er også mange alternative kurer for behandling av ringorm, inkludert merkelige kurer du aldri ville trodd mulig.

Hvitløk

Hvitløk fungerer som en anti-sopp middel for ringorm på grunn av sin naturlige anti-sopp egenskaper. Klipp opp en frisk fedd hvitløk og gni saften over hele overflaten av det berørte området i hodebunnen. Skjær så mange fedd hvitløk som er nødvendig for antall ringorm patcher. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen. Ringorm, avhengig av alvorlighetsgrad, bør klare i ca 2 uker. Hjem rettsmidler ikke fungerer så fort som reseptbelagte kurer; Derfor, er en forlenget behandlingsperiode som kreves for å befri hodebunnen av ringorm.

Coconut Oil

Kokosnøttolje kan anvendes for behandling og helbredelse av ringorm. Gni oljen på de berørte områdene 3 ganger daglig. Tillat 2 uker eller lenger for fullstendig helbredelse av ringorm ved bruk av dette midlet.

Holy basilikum blader

Olje fra hellig basilikum blader er blandet med sitronsaft og brukes på de berørte områdene i hodebunnen. Påfør oljeblanding 3 ganger daglig for å kvitte seg i hodebunnen av ringorm soppinfeksjon. En varighet på 2 uker er vanligvis tilstrekkelig. Dette ringorm kur kommer fra en hellig plante som blir dyrket i nesten alle hus i India og tilbad hver dag.

Papaya

Rå papaya skiver er gnidd bort på ringorm patcher 3 ganger daglig. De malte frø av papaya kan også brukes som et lim og påført på de berørte områder på hodebunnen 3 ganger daglig. Tillat 2 uker.

Gurkemeie

Rå saft fra gurkemeie anvendes for å gni bort på ringorm lapper 3 ganger daglig, i omtrent 2 uker. Sammen med denne eksterne kur, er en teskje gurkemeie juice blandet med en teskje honning tas oralt én gang daglig som en intern back-up.

Butea Seed

Grind frø fra urte butea i en lime og legge til en klemme av lime juice for å gjøre pastaen mer gjennomførbar. Påfør lim til de berørte områdene i hodebunnen 3 ganger daglig helt til håret begynner å gå tilbake til bare flekker; som med de andre hjem rettsmidler, dette tar vanligvis to uker.

Hvordan fortelle om en svart flekk på ansiktet er Skin Cancer

Hvordan fortelle om en svart flekk på ansiktet er Skin Cancer


Ifølge Mayo Clinic, er hudkreft på vei oppover. Det er tre typer hudkreft: basilikum cell carcinoma, plateepitelkarsinom og melanom. Melanom er den mest alvorlige typen hudkreft, men hvis du oppdage det tidlig, kan behandlingen være vellykket. De områdene som er mest sannsynlig å ha flekker er hodebunnen, lepper, ører, hals, bryst, armer, hender, ben og ansikt. Flekker kan vises plutselig eller sakte over tid.

Bruksanvisning

•  Kjenn typer hudkreft. Kunnskap er nøkkelen til helse. Basalcellekreft er en voksaktig kul eller et flatt arr-lignende lesjon som kan være kjøttfarget eller brun. Plateepitelkarsinom er en fast rød knute eller en flat skjellete lesjon. Basal og plateepitelkreft vanligvis dukker opp på lepper, ører, hals, hender eller armer. Melanom kan dukke opp hvor som helst på kroppen eller på en eksisterende molo. Den har forskjellige former og farger. Det kan være en stor brun form med svarte flekker. Det kan være en føflekk som endrer farge eller blødninger. Det kan være en lesjon, som har uregelmessige kanter eller en kuppel-formet brak.

Undersøk ansiktet regelmessig. Hudkreft vil endre seg over tid. Se etter eventuelle lesjoner som forandret farge, størrelse eller form. Føl stedet for å se om det endret. Se etter asymetriske former. Den ene siden kan heves og den andre siden flat. Grenser kan være vage. Se for flere farger.

Inspiser hele kroppen. Melanom sprer, mens basalcelle ikke sprer seg og plateepitelkreft er ikke egnet til å spre seg. Melanom kan dukke opp på stammen, hode eller nakke av menn og på ben eller armer av kvinner. Se etter raske størrelse økning over noen uker.

Snakk med legen din. Selv en liten, svart flekk kan være alvorlige. En lege bør se noen vekst som er større enn en blyant viskelær. Legen din kan fortelle umiddelbart hvis et punkt er kreft. Legen vil gjøre en biopsi for å bestemme kreft stadium. Ikke alle hudforandringer er på grunn av kreft, skjønt, og en svart flekk betyr ikke nødvendigvis kreft. Det er viktig å se legen slik behandling kan starte umiddelbart, hvis det er kreft.

Tips og advarsler

  • Beskytt huden din. De fleste hudkreft er forårsaket av over eksponering for solen. Bruk solkrem selv om vinteren og på overskyete dager. Unngå solen i løpet av de travleste timene på dagen 10:00 til 04:00 Bli kjent med kroppen din, så du er klar over nye flekker.
  • Utsett aldri se en lege når en lesjon eller spot dukker opp og forsvinner ikke.

Hva er årsaken til Itchy hodebunnen?

Flass

Den vanligste årsaken til en kløende hodebunn er flass, utgytelsen av hudceller fra hodebunnen som fører til små "flak" i hodebunnen. Flass forårsaker mild, men kronisk kløe. Det er vanligvis forårsaket av tørr hud, og av den grunn, er mest vanlig om vinteren. Det er også bestemt av genetikk, og i så fall er det sannsynlig at en person som har flass vil mest sannsynlig har det for resten av livet. Heldigvis er flass lett lettet gjennom hydra sjampo for milde tilfeller eller medisinert sjampo for mer alvorlige tilfeller.

Lice

Hodelus er den nest vanligste årsaken til kløende hodebunn. De ofte føre til en mer alvorlig kløe sensasjon enn flass, fra lus bite i hodebunnen. De vises på hodebunnen annerledes også, som små hvite knopper på skaftet av håret. De kan også føre til mer kløe i lokaliserte områder av hodebunnen, for eksempel bak ørene, og ved nakkegropen. Lus, som flass, blir behandlet med medisinert sjampo. De krever også gre ut nits (de lus egg) med en fintannet kam, og vaske alle laken og putevar siden lus er svært smittsom.

Seborheic Dermatitis

Symptomene på seborheic dermatitt er parallelt til flass - en kløende hodebunn produsere små flak. Men er forskjellen at dermatitt produserer ofte gule flak snarere enn hvit, og fører også til små røde nupper og crusty flekker i hodebunnen. Videre er det antatt å være forårsaket av olje kjertel dysfunksjon ved økt hormonproduksjon og stress. Ut som flass, er det ingen kur for eksem, men medisinert shampoos - inkludert reseptbelagte sjampo - gå en lang vei å berolige kløe.

Hvordan holde hodebunnen Ringorm sprer seg fra ett sted til et annet

Ringorm i hodebunnen er vanligvis finner hos små barn, men hvem som helst kan få det. Ringorm sopp infiserer vevet i håret og forårsaker skjellende flekker i hodebunnen. Du kan bli infisert ved å komme i nær kontakt med en smittet person, dyr eller livløse objekt. I motsetning ringorm på andre deler av kroppen din, kan hodebunnen ringorm ikke behandles med en aktuell krem. Når smittet er det viktig å behandle soppen umiddelbart; hvis ikke, kan håret ikke vokser ut igjen.

Bruksanvisning

Hold hodebunnen Ringorm sprer seg

•  Identifiser ringorm. Ringorm i hodebunnen tar vanligvis form av flekker. Soppen vokser vanligvis utover, forårsaker en ring-lignende mønster. Det kan klø og gi ubehag. Den beste måten å diagnostisere problemet er ved å se legen din. Han vil bruke et mikroskop for å se etter sopp på hodet. Hvis det virkelig er ringorm, vil han foreskrive deg en oral medisin som vil spre seg over hele kroppen og trenge hårsekkene.

Følg instruksjonene fra legen din for å ta medisinen. Denne består vanligvis av å ta medisiner hver dag i seks til åtte uker.

•  Sjampo med selensulfid (2,5%) eller sinkpyrition (1 til 2%) to til tre ganger i uken for å hindre spredning. Dette vil bidra til å drepe sopp og redusere Shedding av sporer. Ikke erstatte sjampo for oral medisin.

Unngå å klø det infiserte området. Dette kan spre soppen til andre flekker på hodebunnen din og til andre områder av kroppen din.

Ikke bruk infiserte elementer som luer, kammer eller børster ved behandling av ringorm.

Tips og advarsler

  • Leder & Shoulders Intensive Treatment, Selsun, Selsun Blå, og Selsun Gold for Women alle har selen sulfid.
  • Griseofulvin er den mest vanlige medikamenter til behandling av ringorm. Hvis du er allergisk eller ikke-responsiv til det, kan Itraconazole, flukonazol eller Terbinafin brukes.

Små mørke flekker på Face & hodebunn

Små mørke flekker på Face & hodebunn


Små, mørke flekker i ansiktet og hodebunnen kan være forårsaket av genetiske eller miljømessige forhold, som for eksempel eksponering for solen. I noen tilfeller kan disse plassene krever medisinsk behandling for å fjerne dem.

Fregner

Fregner er en vanlig type brun flekk som kan vises på ansiktet og hodebunnen, så vel som eventuelle andre deler av kroppen. Ifølge Nemours Foundation, er de bare en samling av pigment celler som forårsaker at området av huden til å være mørkere enn de områder som omgir disse celler.

Føflekker

De fleste mennesker har føflekker som kan vises hvor som helst på kroppen, inkludert ansiktet og hodebunnen, ifølge National Institutes of Health. Føflekker er en vekst forårsaket av en klynge av celler som kalles melanocytter. De fleste føflekker er harmløse, men noen kan utvikle seg til en type kreft som kalles melanom.

Age spots

The National Institute on Aging rapporter at aldersflekker (også kalt "leverflekker" selv om de ikke har noe å gjøre med leveren) er et resultat av gjentatt og langvarig eksponering for solen. De oftest vises på ansiktet eller hender.

Akne Arr

Akne er en vanlig hudlidelse som rammer 80 prosent av alle mennesker på et eller annet tidspunkt, ifølge National Institutes of Health. Akne arr kan vises som lyse eller mørke flekker på huden eller hodebunnen.

Ringorm

I motsetning til sitt navn, er ringorm ikke forårsaket av ormer, men er i stedet en soppinfeksjon i huden. Den kan infisere mange ulike deler av kroppen, og når det påvirker skalp det kalles tinea capitis, ifølge National Institutes of Health. Det kan føre til bare flekker, så vel som små mørke flekker i hodebunnen.

Behandlinger

Utseendet til fregner, pigmentflekker og akne arr kan alle bli minimert ved å begrense eksponering for sol eller iført solkrem når du er utendørs. Føflekker kan fjernes kirurgisk av en hudlege, som kan være nødvendig hvis de synes å være kreft. Ringorm kan behandles med en soppdrepende medisiner foreskrevet av lege.

Hvordan å behandle hodebunnen Ringorm

Hodebunnen ringorm, også kjent som tinea capitis er en soppinfeksjon. Det ser ut som røde flekker i hodebunnen og gir kløe. Du kan gjøre flere ting for å behandle hodebunnen ringorm, men det kan ta noen uker å rydde opp infeksjonen.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din for å få riktig medisinering. To typer av oral medisin finnes for behandling av hodebunnen ringorm, og du må ta en av dem så lenge som seks uker. Følg alle instruksjoner, og ikke stoppe eller endre behandlingen på noen måte uten å snakke med legen din først.

Vask håret med en medisinert sjampo som inneholder selen sulfid. Skumme opp håret og la sjampoen sitte i fem minutter før du skyller den av. Bruk den to eller tre ganger i uken i en måned. Selsun er et populært merke lett tilgjengelig i supermarkeder.

Påfør tea tree olje til de berørte områdene tre til fire ganger om dagen for så lenge som to uker etter at infeksjonen forsvinner for å være sikker på at den er utryddet. Tea tree olje har potente soppdrepende egenskaper. Ifølge alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil, er denne behandlingen så effektiv som reseptbelagte aktuell soppdrepende medisiner.

Hvordan identifisere Hodebunnen Utslett

Hvordan identifisere Hodebunnen Utslett


Hudutslett og forhold kan påvirke hvem som helst fra babyer til eldre. Enkelte typer av dermatitt eller betennelse i huden, er svært vanlig, så som en hodebunnen utslett kjent som seboreisk dermatitt, flass eller. Det er viktig å riktig identifisere og behandle disse symptomene fordi de kan være vanlige og kureres utslett og allergiske reaksjoner, men de kan også være tegn på mer alvorlige helsemessige forhold, som for eksempel hudkreft.

Bruksanvisning

Identifisere symptomer på hodebunnen, ved hjelp av et speil, slik som rødhet, endringer i hudfarge, hudlesjoner eller hevelse. En rød, kløende eller smertefull hodebunnen er et vanlig tegn på et utslett.

Legg merke til utseende, plassering, og fargen på utslett. Denne informasjonen vil hjelpe legen med å gjøre en korrekt diagnose og behandling forslag.

Identifiser om det er små, koke-lignende infeksjoner som ligger rundt en håret. Hvis så, kan utslett bli identifisert som follikulitt, som er en hårsekken infeksjon. De fleste av disse vil leges på egen hånd.

Rengjør området av hodebunnen grundig og bruke en aktuell antibiotisk salve.

Finn ut om kanten av hodebunnen er kløende, vises rød, flassende, flassende, eller har en fet utslett. Dette er symptomer på seboreisk eksem eller flass.

Vask berørte områder i hodebunnen med sjampo som inneholder sinkpyrition, salisylsyre eller selen sulfid.

Identifiser om det er en skallet flekk i hodebunnen eller en kløende rød ring-lignende formasjon hvor som helst på huden. Bruk et speil. å sjekke. Disse symptomene er identifisert med ringorm. Unn den infiserte området med anti-sopp krem ​​eller aktuell medisinering.

Finn ut om det er grå, brun eller rosa skjellende støt eller flekker i hodebunnen, ved hjelp av et speil. Hvis disse skiltene er til stede, kan det være aktinisk keratose. Dette er en hud tilstand som særlig rammer personer med lys-farget hud og som har blitt alvorlig solbrent. Denne tilstanden kan føre til hudkreft.

Se en lege dersom noen av disse symptomene spres eller fortsette å forårsake ubehag som forstyrrer daglige rutiner.

Hvordan behandle Psoriasis i hodebunnen hos barn

Har barnet ditt røde skjellende flekker i hodebunnen, pannen, bak ørene eller i nakken? Disse røde flekker kan være dekket med sølv-farget skalaer, ofte referert til som plakk. Barnet kan klage over kløe og tetthet av huden i det berørte området. I så fall kan barnet ditt har psoriasis i hodebunnen. Psoriasis er forårsaket av en økning i huden celleproduksjon. En lege kan vanligvis diagnostisere denne tilstanden ved en rask eksamen. Dessverre er det ingen kur, men det finnes måter å behandle psoriasis i hodebunnen hos barn.

Bruksanvisning

•  Bruk en spesiell sjampo. Vask barnets hår med en sjampo som inneholder tjære eller en kombinasjon av fenol og saltvann som Baker Cummins P & S Shampoo. Behandlinger som inneholder tjære redusere produksjonen av nye hudceller og redusere rødhet. Skalaene i hodebunnen av barn med psoriasis kan føre til flass. Salisylsyre-inneholdende sjampo kan brukes for å redusere vekten.

Hold barnets hodebunn hydrert. Det er viktig å holde barnets hud fuktig. Emollients (fuktighetsgivende) kremer vil bidra til å forberede hodebunnen for sterkere aktive behandling kremer. For milde tilfeller av psoriasis, kan fuktighetskremer som Epaderm kontrollere utbruddene og redusere irritasjon.

Unn psoriasis med aktive kremer og salver. Legen kan foreskrive aktuell steroid kremer (kortison), kull-tjære baserte behandlinger som tjære pomade eller vitamin D salver som Calcipotriene. Disse kremene hjelpe lindre kløe, redusere rødhet av plakk og løsne flak i hodebunnen. Bruk en fuktighetskrem når du ikke bruker de aktive kremer.
Tar pomade er en skalp behandling som er igjen på over natten. I morgen, vaske barnets hår og gre skalaene ut av henne vått hår.

del forsiktig barnets hår i seksjoner og gni lotion på hodebunnen. Fortsett seksjonering barnets hår med en kam til du har brukt kremen på hele berørte området.

Bruk lysbehandling. Hvis ditt barns psoriasis i hodebunnen er ekstremt alvorlig, kan leger anbefaler lysbehandling. Denne fremgangsmåten bruker ultrafiolett lys for å redusere veksten av hudceller. Bivirkninger kan være alvorlige, og inkluderer hudskader og hudkreft.

Tips og advarsler

  • Du kan gre og børste barnets hår for å fjerne skjell, men vær forsiktig så du ikke riper i hodebunnen. Psoriasis i hodebunnen kan være ubehagelig for barnet ditt, og hvis de plaketter er synlige, kan barnet ditt være flau om hennes utseende og ertet av andre barn. Prøv å forstå barnets følelsesmessige reaksjoner, og behandle psoriasis så raskt som du kan. Psoriasis er ikke smittsomt.
  • Steroid kremer bør brukes med måte, som de kan absorberes gjennom huden. Vær forsiktig når du bruker tjære produkter, som de kan sette flekker på barns klær og sengetøy.

Slik Cure Gjær Growth på hodebunnen

Gjær overvekst i hodebunnen kan føre til hårtap i løpet flekker i hodebunnen eller kan påvirke veksten av hår i hodebunnen som helhet. Behandle og forebygge gjær infeksjoner i hodebunnen er en relativt enkel prosess som involverer en rekke rimelige over-the-counter og hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Vask av Hair

•  Fukt håret med lunkent vann. Masser lunkent vann gjennom hårsekkene og inn i hodebunnen

Påfør en krone-størrelse dråpe Nizoral-medisinert sjampo til håndflaten din. Arbeid shampoo inn et skum før du bruker på hodebunnen

Påfør shampoo til hodebunnen og bruke pads av fingrene til å massere det gjennom hårsekkene og dypt inn i hodebunnen. La sjampoen i hodebunnen i to minutter. Skyll med lunkent vann.

La håret å dryppe tørt før du går videre til neste trinn.

Kjør fingrene gjennom håret hvis det er nødvendig for å bidra til å fjerne overflødig vann før du skyller håret.

Skylle håret

Bruk en blanding av 1/2 kopp eple cider eddik og 1/2 kopp vann.

Dypp fingrene inn i løsningen. Masser oppløsningen gjennom hårfolliklene og inn i hodebunnen Bruk elektrodene av fingrene for å stimulere huden i hodebunnen, og for å løsne skalering forårsaket av besatt gjær.

Skyll eple cider eddik løsning fra håret etter tre til fem minutter.

Pat håret for å fjerne overflødig vann. Pakk håret inn i et håndkle i noen minutter.

Bruk Monistat gjær infeksjon creme i hodebunnen hver kveld før du går til sengs. Påfør en regndråpe-størrelse del av kremen til to fingre. Gni løsningen direkte på hodebunnen hver kveld i en uke.

Hva er årsakene til svarte flekker på tungen?

Hva er årsakene til svarte flekker på tungen?


Tungen er en utmerket indikator på din generelle helse. Svarte flekker og mørke misfarginger på tungen kan indikere en rekke ting, for eksempel reaksjoner på et medikament eller visse typer kreft. Det er viktig å oppsøke lege hvis du merker noen mørke flekker på tungen, og å la legen din avgjøre om behandling er nødvendig.

Reaksjon på medisiner

En reaksjon på medisinering er den vanligste årsaken til svarte flekker på tungen. Vismut medisiner som Pepto-bismol kan midlertidig slå på overflaten av tungen svart. Normal børsting bør fjerne disse flekkene, men hvis de vedvarer, søke medisinsk behandling.

Hyper-pigmentering

Hyper-pigmentering er en årsak til svarte flekker på tungen, og er vanligvis et ikke-skadelig genetisk tilstand. Svarte flekker på toppen eller under tungen, og kan behandles av en hudlege for kosmetiske grunner.

Hårete Tongue

En "hårete" tungen er vanligvis dekket i små svarte flekker i stedet for større sorte flekker. Dette kan være forårsaket av tobakksbruk eller antibiotika, eller kan være et resultat av en soppinfeksjon kalt glossophytis.

Oral Cancer

I sjeldne tilfeller kan de svarte flekker på tungen tyder på kreft i munnhulen. Cancervev kan forårsake misfarging i munnen, men er vanligvis ledsaget av en liten bump nær det mørke området.

Hva hodebunnen problemer Do Pensjonister har?

Pensjonister kan oppleve hyppigere, mer vedvarende og noen ganger mer alvorlig hodebunnen problemer etter hvert som de blir eldre. Det er ofte mindre hår for å beskytte hodebunnen, eller en historie med sol og vind skade eller eksponering for sterke hår behandling produkter eller miljømessige kjemikalier. Tørr hud kan også utløses av underliggende medisinske tilstander eller ved medisiner.

Flass

Flass er fortsatt en av de mest erfarne skalp forhold, uavhengig av alder. Som hodebunnen din blir mer følsom med alderen, kan medicated shampoos faktisk utløse mer flass.

Tørr hud og Kløe

Tørr hud eller tørr hud i seniorer kan bety at du trenger å hydrat og fukte; kløe, ofte knyttet til xerosis, er ekstremt kløende hud som ikke svare på aktuelle salver eller kremer. Begge forhold kan tyde på underliggende medisinske tilstander.

Seboreisk eksem

Flass og tørr hud som ikke er riktig behandlet kan føre til seboreisk eksem. Symptomer inkluderer røde eller fet utseende flekker i hodebunnen linjen. Medisinert sjampo og aktuelle medisiner hjelpe, men utbrudd kan komme tilbake.

Bakterielle infeksjoner

Ubehandlet xerosis, flass og seboreisk eksem kan føre til bakterielle infeksjoner på nakke og hodebunn. Disse inkluderer koker og carbuncles, som er alvorlig og må behandles av lege.

Hodebunnen Psoriasis

De blanke skalaer av hodebunnen psoriasis skje nær hårfestet og ører; konstant flassing og Shedding av døde hudceller kan etterligne kronisk flass. Noen psoriasis kan behandles med over-the-counter kremer eller sjampo, men mer alvorlige former kan trenge reseptbelagte medisiner og ultrafiolette behandlinger.

Skallethet

Den hyppigste årsaken til skallethet er arvelighet, men det kan også være forårsaket av sykdom, medisiner bivirkninger og kjemoterapi og strålebehandling. Bald scalps har mindre beskyttelse, noe som kan føre til flass og tørr hud.

Tegn og symptomer på Morgellons sykdom

Tegn og symptomer på Morgellons sykdom


Morgellons er en uforståelig lidelse av huden som også kan innebære psykiske symptomer. Noen, faktisk spørre seg om det er en smittsom sykdom eller en psykisk lidelse. Mer enn 10.000 mennesker rapportert å ha tilstanden i 2008 Centers for Disease Control registrert en økning i rapporter om sykdommen og begynte å undersøke mulige koblinger og fører det året. Det er fortsatt ukjent hvor sykdommen er forårsaket eller overføres. Det som er kjent er en rekke symptomer og tegn som er felles for dem diagnostisert.

Hudsymptomer

Morgellons Disease Research kaller Morgellons en multi-symptom hudsykdom, med det meste av symptomene huden relatert. Hvis du kontrakt Morgellons, kan du ha lesjoner som ikke vil gro. En følelse av krypende og bite fra under huden har også blitt rapportert. Multi-fargede fibre, sort flekk-lignende materiale eller granulater kan vises på eller under huden. Noen mennesker lider av Morgellons har rapportert faktisk ser insekter flyr inn og ut av huden deres. Smertefulle opplevelser under huden er det vanligste symptomet.

Andre symptomer

Ikke alle symptomer er begrenset til huden, men. Med Morgellons, kan du føle deg sliten, har felles hevelse, og lider av hårtap. CDC har også fått rapporter om synstap.

Psykiske symptomer

De med Morgellons rapporterer også psykiske symptomer. Du kan oppleve tap av korttidshukommelsen, eller har en følelse av å være i en "tåke". Bipolar lidelse, ADHD og tvangslidelser er også rapportert.

Betraktninger

Det er ikke kjent om sykdommen er smittsom. Selv om årsaken er også ukjent, mer enn halvparten av de med Morgellons har også Lyme sykdom, ifølge Morgellons Disease Research. Noen lider har hatt symptomer i mer enn to tiår. Til dags dato har ingen utvinnes spontant.

Behandling

Mange nettsteder tilbyr behandlinger for Morgellons sykdom, men CDC støtter ikke et bestemt behandlingsplan. De foreslår å konsultere lege for å diskutere tilstanden. Noen leger vil nærme behandling som en todelt plan med begge aktuelle salver og anti-psykotiske medisiner. Mange statlige helsesider, men listen Morgellons som å ha ingen behandling.

Øyenbryn Håravfall & Stress

Øyenbrynene ramme øynene, og legge definisjonen og dimensjon til ansiktet. Øyenbryn hårtap kan være traumatiserende. Plutselig tap av brynene kan føre til usikkerhet, og en person kan isolere seg selv, blir deprimert eller sint. Stress spiller en rolle i hårtap; Derfor er det viktig å finne årsaken og arbeidet med dens eliminering. Støttegrupper er tilgjengelig for folk som opplever midlertidig eller permanent hårtap kjent som alopecia.

Identifikasjon

Å miste eller Shedding hår er normalt - ca 100 hår daglig - som håret går inn i en "hvilefase." Håret er fornyet gjennom sin vekstsyklus, som består av hvile, Shedding og etterveksten. Dette gjelder hår over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Stress kan spille en viktig rolle i øyenbryn og andre hårtap. Prosessen med "hvile" i hårvekst syklusen kalles telogen. Stress kan føre til at håret til å bli tvunget inn i hvile scenen og kaste for tidlig. Denne tilstanden kalles telogen effluvium.

Forhold

Ifølge Mayo Clinic, er telogen effluvium den vanligste typen av stressrelatert håravfall. I noen tilfeller kan ekstrem stress føre til en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata fører til hvite blodceller til å påvirke hårsekken, dermed sluttet hårvekst. Håret begynner å falle ut i løpet av uker. Med begge forholdene, begynner håret å vokse igjen innen et par måneder, men syklusen kan gjenta.

Telogen effluvium

Telogen effluvium har mange årsaker som resulterer i øyenbryn tap. Mer vanlig, har høy feber, kronisk sykdom, alvorlig stress, fødsel, større kirurgi, infeksjoner og skjoldbrusk problemer blitt identifisert som den potensielle opprinnelse. Krasje dietter, jern og protein-mangel kan føre til øyenbryn hårtap. Andre årsaker kan tilskrives visse medisiner, for eksempel anti-inflammatoriske, antidepressiva og betablokkere. En helse-omsorg leverandøren kan fastslå årsaken gjennom undersøkelse og mulige tester.

Alopecia areata

Øyenbryn hårtap med alopecia areata følger generelt hårtap på toppen av hodet. Tegn vanligvis vises som jevne runde flekker i hodebunnen, men kan vises på øyenbrynene, også skape usammenhengende flekker. Alopecia areata er ansett som en autoimmun sykdom, og genetikk kan spille en rolle i sin utvikling. Tilstanden kan aktiveres av en utløser, slik som et virus. Ifølge National Alopecia Areata Foundation, påvirker denne tilstanden over 5 millioner amerikanere.

Betraktninger

Hormonelle ubalanser og hår behandlinger kan bidra til hårtap i hodebunnen, øyenbryn og andre områder av kroppen. Du bør kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever plutselige usammenhengende eller mer enn normalt hårtap. Årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand. Sykdommer som diabetes og lupus kan også være faktorer i hårtap.

Flass hos barn

Flass hos barn


Hvis ditt barns hodebunnen er skalering og avskallinger, er flass en svært usannsynlig skyldige, som det er svært uvanlig hos barn og ikke pigg før tenårene når puberteten kommer. Flass hos barn er oftest forveksles med tinea capitis, en smittsom soppinfeksjon som har en tendens til å blusse i høst sesongen og kan bli overlevert til foreldre og alle som kommer i kontakt med den smittede barnet.

Årsaker

Ifølge Dr. Audrey Kunin, er tinea capitis en svært smittsom soppinfeksjon som forårsaker symptomer svært lik flass hos barn. Tinea capitis infeksjoner er vanligvis kontrakt på barnehage og / eller skole og alle andre befolket offentlig sted.

Symptomer

Tinea capitis symptomer som foreldre oftest feiltolke for flass inkluderer skalering flekker i hodebunnen at fremdriften i utstrakt skalering og skorpedannelse i hodebunnen. Tinea capitis symptomer hos barn kan også omfatte kløe og håravfall i infiserte områder av hodebunnen. Skalering patcher kan også utvikle seg på barnets ansikt og / eller kropp.

Behandling

Tinea capitis er behandlet med oral medisin for de mest effektive resultater. Ifølge Dr. Kunin, kan behandling med oral medisiner vare fra et minimum på fire til seks uker, og opp til tre til seks måneder hvis skyldige sopp er resistente mot behandling. Soppdrepende sjampoer og kremer kan brukes for å tilveiebringe lindring av kløe, men er ikke i stand til å trenge inn i håret og drepe referanse soppinfeksjon.

Forebygging / løsning

Dr. Kunin sier også at kattunger kan bære sopp som forårsaker tinea capitis. Lær barna dine at kattunger kan være søt, men merkelige kattunge bør ikke holdes eller berøring. Tinea capitis er også ofte overføres ved deling av personlige elementer som børster, kammer og hatter. Oppfordre barna til å unngå å dele personlige elementer for å hindre å få eller overføre den tinea capitis sopp.

Betraktninger

Solbrenthet på barnets hodebunnen kan også føre til peeling. I tillegg, hvis barnet ditt bruker for mye sjampo og ikke skylle grundig, kan sjampo bygge opp og forårsake flassing også. Psoriasis og eksem kan også forårsake symptomer som ligner på flass, for eksempel skalering og avskallinger scalps hos barn.

Advarsel

Store, kuppelformede formasjoner som vises crusted og oser av barnets hodebunnen kan utvikle som følge av en alvorlig tinea capitis infeksjon. Ifølge Dr. Audrey Kunin, MD, er disse formasjonene referert til som kerions og behandle infeksjoner umiddelbart er nødvendig for å hindre en for sterk inflammasjon og arrdannelse.

Typer av barnas hår tap

Typer av barnas hår tap


Når et barn begynner å miste håret er det et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand eller alvorlig stress på kroppen hans. Håravfall har flere årsaker som er enten midlertidig eller permanent. Effekten kan vare i flere år, eller et barn kan komme seg raskt hvis årsaken er fixable. Barndom Hårtap kan også skyldes medisiner som kreft narkotika eller underernæring.

Tinea Capitis

Tinea capitis, også kalt hodebunnen ringorm, er en type barnas hår tap forårsaket av en soppinfeksjon som oppstår på øyenbrynene, hodebunn og ansikt. Denne infeksjonen kan også påvirke voksne også. Det vanligste symptomet er en skallet flekk på ulike områder av hodebunnen. Svakt stubbene kan vokse gjennom skallet flekk som hodebunnen prøver å gjenopprette fra infeksjon og produsere ny hårvekst. Noen andre skiltene er alvorlig kløe. Den eneste effektive behandlingen er en medisinert antibiotika krem. Ta barnet til legen hvis du mistenker at han har hodebunnen ringorm.

Alopecia areata

Alopecia areata er en annen type hårtap som rammer barn. Denne tilstanden fører til et barn å ha usammenhengende ser hårløse flekker på hodet. Barnet kan også ha skorper, rødhet og tørr hud på hodebunnen hennes. Denne typen hårtap er midlertidig fordi barnets hår kan vokse tilbake innen ett år. Underernæring eller kreft narkotika forårsake Alopecia areata.

Traction Alopecia

Traction Alopecia er en type hårtap som hovedsakelig rammer jenter. Hårtap kan skyldes iført trange hestehale eller fletter kontinuerlig over lengre perioder fordi styling håret stramt trekker på hårene ved roten. Tillater din datter å ha håret hennes lange og løs ofte kan bidra til å forhindre denne typen hårtap. Hvis hun liker hestehale, ikke style håret for hardt. I stedet oppretter en løs hestehale slik at hennes hodebunnen kan puste.

Barnas Trichotillomania

Barnas Trichotillomania er en tilstand som fører til et barn til å stille overdreven compulsive hår trekke atferd. Barnet føler ofte fortvilet og trekker kontinuerlig håret ut til han skaper bare flekker på hodet. Dette problemet er vanligvis forårsaket av alvorlig stress. Medisinsk behandling er nødvendig for å hjelpe barnet gjenvinne balansen og slutte å dra håret ut.

Telogen effluvium

Telogen effluvium er en type hårtap som rammer både barn og voksne. Faktorer som høy feber, alvorlig stress, alvorlig sykdom, skjoldbrusk problemer, infeksjoner eller en stor operasjon føre til denne typen hårtap. Denne typen hårtap er midlertidig og varer vanligvis i ca ett år.

Er det normalt for spedbarn å miste håret?

Er det normalt for spedbarn å miste håret?


Ifølge barnelege Dr. Alan Greene, babyer har to avlinger av hår i det første året av livet. Det er helt normalt for spedbarn å miste håret, så lenge hans hodebunnen og håret sjakter vises normalt. En rekke forhold forårsake unormal hårtap hos spedbarn.

Telogen effluvium

Ifølge Babycenter Medical Advisory Board, er spedbarn hårtap i løpet av de første seks månedene kalles telogen effluvium. Det er forårsaket av en nedgang i barnets hormoner etter fødselen og resulterer i en nyfødt å miste håret han ble født med.

Bare flekker

Spedbarn kan utvikle bare flekker avhengig av måten de sitte og sove. Bare flekker oppstår vanligvis når en baby sitter med baksiden av hodet hennes mot en bil sete eller sover i samme posisjon. Spedbarn kan også utvikle en skallet flekk fra å gni hodet mot barneseng madrass.

Traction Alopecia

Ifølge Babycenter Medical Advisory board, er traction alopecia en uvanlig årsak til spedbarn hårtap. Det er et resultat av fysisk skade, for eksempel stramme hestehaler.

Trichotillomania og Alopecia areata

Trikotillomani kan føre til uregelmessige flekker av håravfall hos spedbarn og oppstår når en baby snurrer eller trekker ut håret. Alopecia areata er en tilstand der et barns immunsystem angriper hårsekkene, skaper rund, glatt, helt hårløse områder i isolerte flekker i hodebunnen. Alopecia areata kan også vises på andre områder av kroppen.

Tinea Capitis

Tinea capitis, også kjent som ringorm, er en smittsom soppinfeksjon som forårsaker bare flekker. Tinea capitis infeksjoner kan være flassing, skalering, rød og selv svart der håret sjakter har brukket av.