Digidexo.com

sulfatering i kroppen

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Ingredienser i Epsom Salt

Epsom salt hentet navnet fra Epsom, England, der den først ble produsert fra mineralrikt vann. Magnesiumsulfat er sammensatt av magnesium og sulfat. Magnesium regulerer over 325 enzymer i kroppen. Dessverre, de fleste mennesker er magnesium mangelfull. Ifølge Epsom Salt Council, menn har om lag 80 prosent av magnesium nødvendig for å hjelpe kroppen fungere skikkelig, og kvinner har om lag 70 prosent av magnesium nødvendig. Sulfat som er nødvendig for å danne hjernevev, felles proteiner og mucin proteiner, hvilken linje veggene av fordøyelseskanalen. Sulfat detoxifies kroppen av forurensninger.

Formålet med Epsom salt bad

Magnesium er et mineral som kan ta som et supplement, men noen matvarer samt magesyre kan påvirke funksjonen av mineralet. Sulfat er et mineral som det er vanskelig å absorbere fra mat, men er enkelt og raskt å absorberes gjennom huden. Ved å ta et bad ved hjelp Epsom salt, huden lett absorberer og magnesium sulfat. Ettersom sulfat absorberes i huden, blir giftstoffer trukket fra cellene. Musklene slapper av. Den magnesium reduserer inflammasjon i musklene og lindrer smerte. Magnesium hjelper også kroppen bind serotonin, som er et kjemisk stoff som fremmer en følelse av velvære og avslapning. Avslapping du føler i sin tur bidrar til å lindre stress, som drenerer magnesium fra kroppen og kan føre til stramme muskler.

Hvordan bruke Epsom Salt

Legg til to kopper Epsom salt til varmt vann. Bade tre ganger i uken, og ligge i minst 12 minutter. Ikke legg til noen såpe; la badesalt myke opp og trenge inn i huden din. Hvile i noen timer etter inntak av badekaret. For kompresser, helle to kopper Epsom salt i en liter vann.

Hvis du er diabetiker eller har høyt blodtrykk eller hjertesymptomer, unngå bad suge og bruke kompress i stedet. Hvis du har noen av disse forholdene, snakke med legen din om å ta bad.

Hvordan kjøpe Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Det er billig, koster mindre enn tre dollar for fire pounds. For de som liker aromaterapi bad, vurdere å legge noen dråper eterisk olje, som for eksempel eukalyptus eller lavendel, til vann og badesalt.

Har Epsom Salt Hjelp en forstuet ankelen?

Har Epsom Salt Hjelp en forstuet ankelen?


Forstuet ankler er en vanlig kilde til smerte for folk i alle aldre. Ofte forstuet ankler krever en betydelig mengde tid å helbrede. Kan fremskynde helbredelsesprosessen Soaking ankelen i en Epsom salt bad.

Epsom Salt

Det vitenskapelige navnet på Epsom salt er magnesium sulfat. Mens kalt "salt", Epsom salt ikke har noen av de samme komponentene som de mer vanlige bordsalt. Den sammensatte er oppkalt etter Epsom, England, der den først ble oppdaget og minelagt.

Fordeler med Magnesium

Den menneskelige kroppen trenger magnesium for muskler og nerver å fungere skikkelig. Ifølge US Office of Kosttilskudd, magnesium "hjelper opprettholde normal muskel og nerve funksjon." Dr. Margaret Philhower sier at magnesium er et flott supplement til "slappe av musklene og skyll melkesyre ut av dem." Magnesium bidrar også til å redusere betennelse.

Fordeler med sulfat

Epsom Salt Rådet sier at de sulfater i Epsom salt er også nyttig i ledd og muskler vedlikehold. Sulfater hjelper kroppen produsere proteiner som trengs for sunne ledd. Sulfater også hjelpe rense kroppen for giftstoffer, som kan hindre muskel healing og reparasjon.

Soaking i Epsom Salt Baths

Epsom salt bad er en av de mest effektive måtene for kroppen å absorbere magnesium og sulfater. Epsom Salt Rådet anbefaler å legge to kopper Epsom salt til en standard størrelse badekar. For større badekar eller mer alvorlige forstuinger, vil du kanskje legge opp til fire kopper. Dr.Waring ved University of Birmingham siterer ingen risiko for kroppen å absorbere Epsom salt gjennom huden.

Lengde og varighet av Epsom Salt Bath

For forstuinger og muskelsmerter, anbefaler Epsom Salt Council soaking tre ganger i uken, i minst 12 minutter hver gang. Hvis forstuing er alvorlig eller langvarig, kan det være lurt å prøve å øke antallet og varigheten av Epsom salt soaks.

Hva er fordelene med Epsom salter?

Epsom salter har blitt brukt trygt i århundrer og er nyttig for alt fra hagen din til kroppsfunksjoner. De sulfater og magnesium i Epsom-salter absorberes direkte gjennom huden og inn i berørte områder.

Søknader

Epsom salter kan brukes internt og eksternt; de kan brukes i kompresser og som et avføringsmiddel. Sug i et bad av Epsom salter for å behandle en forstuing eller blåmerke.

Komponenter

Magnesium i Epsom salter bidrar til å lindre smerter og betennelser. Dens sulfater hjelpe kroppen til å danne slimhinnen i fordøyelseskanalen og proteiner som trengs i leddene.

Effekter

Ingrediensene er en naturlig beroligende. Sug hele kroppen i et varmt bad med Epsom salter for å slappe av spenning og oppmuntre til en god natts søvn.

Fordeler

En pasta av Epsom salter kan brukes til å behandle utslett, insektbitt og abscesser. Epsom salter fungere som en exfoliant, jevner grov hud.

Fun Fact

I hagen, kan Epsom salter hjelpe planter skape flere blomster og oppnå en større mengde av vekst.

Glukosamin Sulfat bivirkninger

Ifølge Medlineplus.com, er glukosamin et naturlig stoff som finnes i sunn brusk. Glukosamin er nødvendig for å produsere glykosaminoglykan, et molekyl som brukes i dannelsen og reparasjon av brusk og andre kroppsvev.

Fakta

Glukosamin sulfat (noen ganger stavet sulfat) er et kosttilskudd ofte tatt i forbindelse med chondroitin. Kondroitinsulfat hindrer andre kropps enzymer fra å bygge blokker av leddbrusk, og det hjelper brusk i å beholde vann.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene av glukosamin sulfat er økt gass, søvnløshet, sol følsomhet og spiker seighet. Det er også sjeldne rapporter om tap av appetitt, magesmerter, kvalme og halsbrann.

Bruk

Ifølge National Library of Medicine, er glukosamin sulfat som brukes til å behandle mild til moderat artrose, og slitasjegikt i ulike leddene i kroppen.

Forholdsregler

Glukosamin kan øke risikoen for blødning. Hvis du har blødningsforstyrrelser eller ta noen medisiner som kan øke risikoen for blødninger, forteller legen din.

Advarsler

I flere menneskelige tilfeller har det blitt rapportert at å ta glukosamin økte risikoen for en tilstand som kalles akutt interstitiell nefritt, som fører til at nyrene blir hovne og dysfunksjonelle.

Bivirkninger av Vanadyl sulfat

Bivirkninger av Vanadyl sulfat


Vanadyl-sulfat er en forbindelse avledet fra mineral vanadium. Det har blitt funnet å ha gunstige virkninger på menneskekroppen, men med giftige bivirkninger dersom de brukes langvarig eller i store mengder. Av denne grunn er videre studier er nødvendig før det vil bli ansett som trygge for mennesker å konsumere. Det er allment markedsføres på internett som en body-building supplement.

Funksjon

Vanadyl-sulfat er funnet i vanadium. Vanadium er et spor mineral. Det er ofte funnet i mange dyr og planter, inkludert vanlige matvarer som egg og havre. Forskere fortsette å diskutere hvorvidt det er et essensielt næringsstoff. Vanadyl sulfat virker som et enzym som hjelpemiddel i legemet, bryte ned glukose og aminosyrer, slik at de lett kan passere gjennom cellemembraner, som leverer energi til cellen.

Fordeler

Vanadyl-sulfat har vist seg å etterligne virkningene av insulin når gitt til diabetiske dyr og mennesker. Faktisk har det vist seg å sterkt redusere avhengighet av insulin hos diabetikere. Bivirkningene av langvarig bruk, men er meget skadelig for kroppen, slik at vanadyl-sulfat ikke anbefalt som en diabetisk legemiddel på dette tidspunktet. Stoffet også senker kolesterol og har blitt funnet å forsinke spredningen av prostatakreft.

Alvorlige bivirkninger

Dr. Alavattam Sreedhara, professor ved Ohio State University, har vært å studere vanadyl sulfat i mange år. Han og partnere har funnet at langvarig bruk eller bruk av vanadium i store doser dreper beta-celler, skader DNA, blokkerer syntesen av proteiner og andre næringsstoffer, og øker risikoen for kardiovaskulær sykdom. Selv tar spormengder av mineralet fører til urolig mage og en grønn tunge, som begge er symptomer på et giftig stoff i kroppen. I tillegg bygger vanadyl sulfat opp raskt i bein og nyrer, og ingen studier som til den langsiktige toksiske effekten av dette har blitt gjort.

Muskel Building

Vanadyl sulfat er et populært supplement for kroppsbyggere. Det kan finnes tilgjengelig for kjøp over hele Internett. Bedrifter som markedsfører vanadyl sulfate hevder det kan øke størrelsen og hardheten i musklene dine, samt gi deg mer energi. Disse påstandene er basert på troen på at vanadyl sulfat leverer glukose (energi) til celler, inkludert muskelceller, mer effektivt og raskere enn insulin gjør. Noen selskaper hevder at kroppen ikke inneholder nok insulin til å bygge imponerende muskler uten hjelp av vanadyl sulfat.

Misforståelse

Ikke bare har skaperne av vanadyl sulfate kosttilskudd ignorere farene ved langvarig inntak av stoffet, men de ignorerer bevis som vanadyl sulfat ikke bygge større muskler. En 12-ukers studie gjort ved University of Otago i New Zealand viste at kontrollgruppen av idrettsutøvere og gruppen som tok vanadyl sulfat hadde nesten nøyaktig samme styrke og muskel gevinster.

Definisjon av Vanadyl sulfat

Vanadyl-sulfat er en form for nærings vanadium. Vanadyl sulfat er et næringsstoff som er involvert i bein utvikling og vekst. Vanadyl sulfate etterligner insulin, bryte ned glukose raskere for energi. På grunn av sin funksjon, har nærings blitt introdusert som en hovedingrediens for bodybuilding kosttilskudd. Vanadyl sulfat er ikke anbefalt for noen spesifikk sykdom, unntatt for diabetes. Næringsstoffet bryter ned glukose raskere ved å forbedre følsomheten overfor insulin i type 2 diabetikere.

Kilder

Vanadium er funnet i flere kilder i populær mat og krydder som pepper, egg, reddiker og vegetabilske oljer. Selv om det finnes i mange kosttilskudd kilder, kroppen bare absorberer ca 5% av daglig vanadium inntak. Kosttilskudd som er tatt med vanadium kan øke insulin-aktivitet, som fører til hypoglykemi.

Diabetes

På grunn av den insulin-ligne funksjonen, vanadyl-sulfat har vært brukt i forebygging og behandling av diabetes. Flere dyreforsøk har blitt utført på vandadyl sulfate å indusere glukose sammenbrudd som en måte å kurere diabetikere. I studier utført ved Joslin Diabetes Center i Boston, Mass., Ble vanadyl sulfate vist seg å redusere mengden av total kolesterol hos pasienter med type 2 diabetes. Men de doser som er foreskrevet til disse test pasientene var ekstremt høy, slik at forskere er fremdeles usikker på sin effektivitet mot sykdommen.

Bodybuilding Supplement

Vanadium er lagt til bodybuilding kosttilskudd for ekstrem vekttrening. Men viser ingen kliniske bevis for at økt insulin aktivitet fra vanadium er gunstig for bodybuilder. Studier utført av JP Fawcett, SJ Farquhar og RJ Walker på utøverne viste ingen økt nytte vanadyl sulfat.

Forholdsregler

Det er bivirkninger fra bruk av vanadyl sulfate inkludert magesmerter, diaré, kvalme, oppkast og gass. Bivirkninger av vanadyl sulfat kan inkludere anemi, lavt antall hvite blodlegemer og økte kolesterolnivåer. Immunsupprimerte pasienter bør ikke ta vanadyl sulfat.

Selv om de kliniske forsøk som er nevnt har vist en viss forbedring i diabetikere, er det en risiko for å få hypoglykemi fra bruken av vanadyl-sulfat. Diabetikere som injiserer insulin er spesielt utsatt for hypoglykemi og bør ikke ta tilskudd. I tillegg har høye doser av vanadyl sulfat også blitt koblet med økt risiko for lever eller nyreskade.

Legemiddelinteraksjoner

Vanadium samhandler med foreskrevet medisiner, særlig blodfortynnende. Tar vanadium med andre legemidler som aspirin, heparin eller warfarin øker sjansen for overdreven blødning. I tillegg er medisiner som senker blodglukosenivået kontraindisert med vanadium tilskudd.

Virkninger av Vanadyl sulfat

Virkninger av Vanadyl sulfat


Vanadyl sulfat er en form for vanadium, et element i kroppen som også kan finnes i matvarer som reddiker, egg, pepper og havre. Det har blitt en stadig mer populær supplement, som senere studier har vist at det kan forbedre mange av de samme anabole prosesser som er styrt av insulin. Mange tror at dette insulin-ligne kvalitet spiller en nyttig rolle i å bygge muskler og kontrollere diabetes.

Insulin

Før vi forklarer virkningen av vanadyl-sulfat, er det viktig å nevne insulin rolle i kroppen. Insulin er et hormon som spiller en rolle i kroppens metabolisme. Når du spiser, kalt en sukker glukose kommer inn og blir svært konsentrert i blodet ditt. Som et resultat, i en kropps frigjør insulin fortelle muskler, lever-og fettvev at de bør benytte glukose i blod som en kilde til energi i stedet for å bruke lagret fett som hovedenergikilde. Når blodsukkernivået faller, insulinnivået slippe også. Diabetes oppstår når en kropp har problemer med å kontrollere insulin nivåer.

Vanadyl Sulfate og Diabetes

Vanadyl sulfat har vært vist i noen studier for å bidra til å forbedre en kroppens følsomhet for insulin, bidrar til å regulere blodsukkeret i både type 1 og type 2 diabetes. Imidlertid, i disse studiene, ble vanadyl-sulfat gis i store doser, og ikke alle diabetikere i studien svarte til den.

Vanadyl sulfat og Bodybuilding

Mens studier har ikke bekreftet dette, er vanadyl sulfat antas å hjelpe bodybuildere forbedre ytelsen fordi det øker hastigheten som sukker absorberes i musklene. Fordi sukker blir absorbert så fort i et slikt tilfelle, vil legemet ikke være i stand til å lagre så mye glukose som fett. Dette øker muskelmasse og blodstrøm. Til en bodybuilder, oversetter dette til en økning i energi (flere reps, løfte tyngre vekt), mindre muskelproteinnedbrytningen, raskere rekonvalesens tid og større, hardere muskler. Kroppsbyggere er ikke offisielt oppfordres til å bruke vanadyl sulfat fordi i høye doser er det potensielt giftig.

Vanadyl Sulfate og blodtrykk

Noen studier med dyr har antydet at vanadyl sulfat kan bidra til å forbedre blodtrykket. Lite eller ingenting er kjent for sikkert om hvorvidt det har samme effekt på mennesker. Inntil mer konkluderende studier er gjennomført, er det ikke medisinsk anbefalt å bruke vanadyl sulfat som en blodtrykks rette.

Advarsel

Som nevnt ovenfor, kan vanadium være giftig i høye konsentrasjoner. Hvis du er interessert i å bruke vanadyl sulfate som et supplement, informere din primære omsorg lege for å utelukke eventuelle risikoer og sammen bestemme om du kan ha nytte av det. Vanlige supplement doser av vanadyl sulfate området fra 30 til 60 mg per dag.

Hva er fordelene med sink sulfat?

Sink er viktig for god helse. Tar en sinksulfat supplement er en måte å sikre at du får nok av dette viktige sporstoffet.

Fakta

Sink spiller en avgjørende rolle i proteinsyntesen og karbohydrat metabolismen. Mer enn 300 enzymer i menneskekroppen krever sink for å fungere skikkelig. Sink er viktig for immunforsvaret, reproduksjon, fordøyelse, cellevekst, smak, lukt, minne og healing.

Fordeler

Sinksulfat har vist seg å bekjempe akne, magesår, leggsår, infertilitet, barndom underernæring, og til og med vanlig forkjølelse. Sink besitter også antioksidantegenskaper, beskytte kroppen mot frie radikaler.

Kilder

Meieriprodukter, nøtter, frø, linser og fullkorn korn er alle gode kosten kilder til sink.

Betraktninger

Ikke får nok sink kan føre til en rekke helseproblemer. Tegnene på en sinkmangel inkluderer håravfall, hudlesjoner, diaré, kroppsvev degenerasjon, dårlig nattsyn, nedsatt luktesans, nedsatt smakssans, manglende evne til å bekjempe infeksjoner og dårlig healing.

Forebygging / løsning

Inntar 15 mg sink per dag er nok til å unngå en mangel.

Advarsler

Sink sulfat er oftest brukt i kosttilskudd fordi det er den billigste form for sink. Men det er også det vanskeligste å absorbere, betyr det kan noen ganger føre til kvalme, halsbrann, og urolig mage.

Egenskapene til sink sulfat

Zinc sulfate kontrollerer effektivt mindre tilfeller av Hairy Foot vorte, en tilstand som plager amerikanske kyr. Men den menneskelige kroppen ikke lett absorbere det, ifølge University of Maryland Medical Center. Inntar sinksulfat, også kjent som sinksalter, kan opprørt magen og forårsake irritasjon.

Utseende

Zinc sulfate ser mye som salt. Det er vanligvis hvit eller fargeløs. Sinksulfat opprettholder en klar, fargeløs opptreden i vannet.

Løselighet

Sinksulfat vil ikke oppløses i alkohol, men det vil oppløses i vann. Som den gjør det, positive sink ioner dukke opp. Hvis du plasserer en løsning av vann og sink sulfat mellom to plater av glass, feste en wire og noen negativ spenning, vil en mikroskopisk gren-lignende krystall bli synlig. Ifølge Boston universitetets senter for Polymer Studies, hvis du nøye kontrollere det krystall filialer, vil du se dendritter likne et snøfnugg.

Toksisitet

Zinc sulfate er funnet på farlig avfall --- og dens potensial for å legge inn drikkevann er en historisk bekymring, ifølge The National Academies Press '"Spacecraft Vann Eksponerings Retningslinjer for utvalgte forurensninger, Volume 2." Sink sulfat er også en vannlevende virvelløse og fisk toksin.

Store mengder av sinksulfat kan skade plantene. Faktisk pulver som inneholder minst 99 prosent sink-sulfat vil drepe mose. Sink sulfat kan også kontrollere veksten av liverworts i veksthus, men ifølge Oregon State University North Willamette Research Center, er giftig for barnehage avlinger beløpet som er nødvendig.

Ulykker

Sink sulfat er irriterende for øyne, hud og lunger. Skylle øyne eller hud med store mengder vann for ikke mindre enn 15 minutter. Hvis sink sulfat er i luften, bevege seg bort fra det og oppsøk frisk luft. Ved pustevansker, vil oksygen og medisinsk nødhjelp være nødvendig. Ved utilsiktet inntak, gi et bevisst offer ikke mer enn 4 slurker melk eller vann.

Hva er Vanadyl sulfat brukes til?

Hva er Vanadyl sulfat brukes til?


Vanadyl sulfat er et spor mineral oppdaget i 1801 Det er tenkt å være en co-faktor i noen nutrtional enzymatiske reaksjoner. Også kalt vanadium, det er populært med kroppsbyggere, og viser noen lover i å kontrollere insulin hos diabetikere.

Kilder

Kosten kilder til vanadium inkluderer sopp, skalldyr, persille, dill luke, sort pepper, soyabønner, korn og mais, med gjennomsnittlig kosthold forsyne 6 til 18 mcg daglig. Bare om lag 5 prosent av det som er inntatt absorberes.

Diabetes

Flere små studier har testet vanadyl sulfat med diabetikere. Man fant de fleste forbedringer i fastende glukose og hepatiske insulinresistens med 50 mg to ganger daglig. Et annet funnet forbedret insulinfølsomhet på 100 mg per dag. Enda en annen undersøkte doser på 75, 150 og 300 mg per dag og fant signifikant bedring i glukosemetabolisme i de som tar 150 og 300 mg. Ved 300 mg, var det også en nedgang i total kolesterol.

Bodybuilding

Vanadyl sulfat er et populært supplement med kroppsbyggere som rapporterer en økning i vascularity og muskel "fylde" når 60 mg er tatt 20 minutter før en trening. Noen studier viser at vanadyl sulfat øker hastigheten som karbohydrater og protein inn muskelceller. Det kan avlede sukker fra fettcellene, redusere mengden fett kroppen din lagrer.

Bivirkninger

Milde gastrointestinale problemer har blitt rapportert med å ta terapeutiske doser av 50 mg to ganger daglig av vanadyl sulfat. Et daglig inntak av 10 til 100 mcg fra mat kilder regnes som trygt. Vær forsiktig når du grer med blodsukkersenkende medisiner, da dette kan føre til hypoglykemi.

Bruk av Vanadyl sulfat

Bruk av Vanadyl sulfat


Vanadyl Sulfate (VOSO (4)) er den mest populære og vanlig form for vanadium, et sporstoff som finnes i kroppen. Det er en del av noen kosttilskudd og narkotika. Vanadium synes å være nødvendig for normal vekst og utvikling i menneskekroppen. I de senere årene, har studier vist at vanadium salter som vanadium sulfat kan etterligne rollen insulin.

Diabetes

Vanadium sulfat har vist seg å redusere hyperglykemi, forbedret lever og muskel insulinfølsomhet, og betydelig bedre glykemisk kontroll hos mennesker med type 2 diabetes. Inntak av vanadium-sulfat i en dose på 50 mg to ganger daglig viste en forbedring i fastende glukose og hepatiske insulinresistens.

Kolesterol

Vanadium Sulfate reduserer plasma total kolesterol nivåer, inkludert LDL kolesterol hos pasienter som lider av type II diabetes.

Muskelstyrke og kroppsbygging

Vanadium Sulfate øker insulinnivået. I en post-treningsmiljø, forsterker det karbohydrat metabolisme, og dermed øke glykogen og proteinsyntese. Ved å øke mengden av glykogen som blir lagret i musklene, senker det etter trening tretthet utvinning ganger. Etter noen uker med å bruke vanadyl sulfate, brukere føler "pumpet" muskler fyldigere og hardere.

Bivirkninger

I overvektige mennesker, kan ved hjelp av vanadium sulfat øke triglyseridnivåer. Dessuten kan milde gastrointestinale problemer oppstår med daglig inntak av Vanadium sulfat som en diett supplement. Når det kombineres med blodsukkersenkende medisiner, kan det føre til hypoglykemi, også.

Forskjellen mellom Vanadium & Vanadyl Sulfate

Vanadium er et metallisk grunnstoff som anses avgjørende for menneskehetens overlevelse. Det er noen ganger kalt en "ultratrace" mineral fordi svært små mengder er nødvendig. Vanadyl-sulfat (molekylformel VOSO4) er den mest vanlige form for sammensatt vanadium, og det markedsføres som et diett-supplement. Vanadyl sulfat er ofte referert til som "vanadium" i helse-og ernæringsmessige sammenhenger. Sølv-hvitt metall vanadium er lagt til stållegeringer for styrke.

Anbefalt inntak av Vanadium

Mennesker trenger svært små mengder vanadium. Som 2001, en Dietary Reference Intake for vanadium hadde ikke satt. Forrest Nielsen, en ledende forsker på dette elementet, har sagt at det daglige behovet er bare ca 10 til 20 mikrogram (en mikrogram er en milliondel av et gram). Kroppen lagrer vanadium i tenner og bein.

Kilder til Vanadium

Vanadium er funnet i en rekke matvarer, inkludert dill frø, persille, sopp, skalldyr og noen korn. Absorpsjon av vanadium fra mat er ekstremt ineffektiv; bare omtrent 1 prosent av vanadium en person spiser absorberes av kroppen.

Bruk av Vanadium og Vanadyl Sulfate

Vanadyl-sulfat er ofte anbefalt for behandling av type 2 diabetes mellitus, fordi mineraletterligner effekten av insulin i kroppen. Bevisene for at vanadyl sulfat og andre vanadium kosttilskudd er nyttig i behandling av menneskelig diabetes er begrenset og kontroversielt.

Vanadyl sulfat har også blitt markedsført som et supplement for kroppsbyggere og andre som ønsker å redusere appetitten og kroppsvekt. Selv vanadium har vist seg å ha disse virkninger i insulin-resistente dyr, er det lite som tyder på at den gjør dette i mennesker. Vanadyl sulfat ser ikke ut til å ha en effekt på blodsukkeret av de som ikke er diabetiker eller insulinresistent, så det er ikke anbefalt for forebygging av disse forholdene.

Farene ved Vanadium

Inntaket av vanadium i matvarer er ikke forbundet med skadelige effekter. Rapporterte bivirkninger av vanadium kosttilskudd inneholder fordøyelsesforstyrrelser, spesielt diaré. Rotter som er utsatt for store mengder vanadium i laboratoriet har utviklet alvorlige nyreskader, anemi og hjertesykdom. Før du tar vanadium kosttilskudd, ta kontakt med helsepersonell for å se om de er trygt for deg.

Bivirkninger av Albuterol Sulfate Nebulizer

Albuterolsulfat er en bronkodilatator ofte administrert gjennom en forstøver. Når noen opplever problemer eller problemer med å puste, ville han inhalerer denne reseptbelagte medisiner for å åpne luftveiene ved å slappe av musklene og få lindring. Som med nesten en hvilken som helst medikament, det er mulighet for visse bivirkninger fra bruk.

Svimmelhet

En vanlig bivirkning av albuterolsulfat ville innebære en viss grad av svimmelhet eller ørhet ved innånding. Dette går som regel etter en kort periode, og kan minske som kroppen akklimatisere til medisinering.

Hodepine

En annen vanlig bivirkning av albuterol sulfat ville være en mild til moderat hodepine. Mye som svimmelhet eller ørhet, vil denne spesielle bivirkningen vanligvis presentere seg selv ved innånding.

Kvalme

Noen mennesker foreskrevet albuterolsulfat vil lide av mild til moderat kvalme etter at de har brukt forstøver. Igjen, dette vil generelt bestå kvalme etter en relativt kort tidsperiode.

Throat Irritasjon

Siden albuterolsulfat blir administrert gjennom en forstøver, vil noen mennesker finner en lett irritasjon i halsen, manifestert som en tørr, ubehag eller hoste.

Trembling

Noen ganger kan en person også oppleve den bivirkning av skjelving eller risting på grunn av albuterolsulfat. Dette er på grunn av beskaffenheten av medisinen, og vil vanligvis være kort og til og med avta etter hvert som legemet blir mer kjent med medikamentet.

Edginess eller Urolighet

I enkelte tilfeller kan en person som bruker albuterolsulfat for bronkial saker merke en viss grad av edginess, uro eller nervøsitet etter inhalasjon.

Bruk av Glucosamine sulfat

Glukosamin sulfat eller sulfat har blitt nevnt i media en ganske litt, men mens det har navnet anerkjennelse folk flest ikke vet hva det er eller hva det brukes til. Glukosamin er et naturlig forekommende amino sukker som produseres av kroppen vår og funnet i sunn brusk. Glucosamine i de fleste kosttilskudd er avledet fra skalldyr. Ustabil på egen hånd, er bærere som sulfat tilsatt til den til å øke forbindelsens holdbarhet. Glukosamin er noen ganger kombinert med hydroklorid, eller HCL, og begge former er betraktet som sikre, men sulfat blandingen er mer allment tilgjengelig.

Bruksområder

Glucosamine sulphate er mest brukt til å redusere smerte og hevelse i pasienter som lider av slitasjegikt, den mest utbredte formen for leddgikt, uten bivirkninger av tradisjonelle leddgikt smerte medisiner. Det er også brukt til å behandle symptomer på kjeveledd (TMJ) leddgikt i kjeven og glaukom. Teorien om hvordan det fungerer er glukosamin fremmer bruskdannelse og reparasjon. Sulfatet styrker brusk og støtter kroppens syntese av glukosamin.

Tidlige studier

De fleste studier og kliniske studier av effekten av glukosamin har blitt gjort med form av glukosamin sulfat. De første kliniske studiene begynte i 1980, og viste det seg å være effektive i lettelser osteoarthritis smerte også, om ikke bedre, enn de ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen eller acetylsalisylsyre som vanligvis brukes til å behandle denne smerten. Siden NSAIDs kan føre til mageproblemer og indre blødninger når det tas i store doser eller over tid, muligheten for at glukosamin sulfat var et naturlig alternativ uten negative bivirkninger var spennende.

Nyere studier

Siden den gang har det vært både positive og negative bevis på effekten av glukosamin sulfat på Artrose smerte. Flere store og godt designede studier og studier er blitt gjennomført i midten av 2000-tallet, blant annet National Institutes of Health Glucosamine / chondroitin Leddgikt Intervention Trial (Norsk Kennel Klub). I 2006 Bevegelser fikk to negative resultater om glukosamin effektivitet. I en tjuefire ukers studie av 1583 pasienter med slitasjegikt i kneet, ble det funnet at glukosamin HCL ikke redusere smerte noe mer enn et placebo. I de 570 pasientene som bestemte seg for å fortsette behandlingen i ytterligere halvannet år, var det ingen tegn på at behandlingen forårsaket en betydelig strukturell fordel.

Betraktninger

Husk at studien brukte glukosamin HCL og ikke glukosamin sulfat og at de langsiktige resultater adressert strukturell fordel, ikke smertebehandling. Forskerne på studiet også holde ut håper at mens glukosamin ikke kan ha nytte knesmerter, kan det være til nytte smerter i andre deler av kroppen påvirkes av slitasjegikt. Det er fortsatt nok bevis uansett for tvil og juryen er fortsatt ute.

Anbefalinger og advarsler

Siden det har vært noen store rapporterte bivirkninger, leger anbefaler pasienter med artrose kan ønske å gi forbindelsen en tre måneders prøveperiode, nøye overvåking av effekter. Som med alle medisiner eller supplement, må du informere din lege og apotek om at du tar glukosamin sulfat for å unngå eventuelle negative interaksjoner eller komplikasjoner.

Hvordan å rense kroppen din naturlig

Rensing kroppen din er en effektiv måte å forbedre din helse og redusere sjansene for sykdom. Kroppen er selvrensende, men noen ganger blir det overbelastet med akkumulert rusk, wasters og urenheter som kommer inn i kroppen fra forurenset luft og kjemiske fylte matvarer. Ved rensing kroppen naturlig, eliminerer du slam som kan hindre eller svekke kroppens evne til å helbrede og rense seg selv. Fjerne disse skadelige stoffene kan gjøres på utallige måter, noen så enkelt som å drikke mer vann eller spise mer fiber.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann hver dag. Kroppen trenger væske for mange viktige prosesser. Ved å drikke ca 10 glass vann hver dag, er giftstoffer og avfall fjernet fra kroppen. Andre sunne valg er frukt juice og grønnsaker.

Prøv en rask. Kroppen bruker mye energi fordøye og eliminere matvarer. En rask lar kroppen bruke denne energien til andre formål, for eksempel selvhelbredelse. Det finnes mange forskjellige typer faster. Noen tillater bare vann, mens andre lar fruktjuicer eller grønnsaksjuice. En rask en eller to ganger i uken kan hjelpe. Lengre faster er ferdig, men vanligvis bare under medisinsk tilsyn.

Spis økologisk dyrket mat. Økologisk mat, enten frukt, grønnsaker eller kjøtt, er bedre for kroppen. Disse matvarer inneholder langt mindre kjemikalier, slik som insekticider, veksthormoner, sulfater og konserveringsmidler.

Rengjør kolon. Tarmene holde mange toksiner, avfall og kjemikalier som kan reabsorberes i kroppen. Ved å fjerne avføring og rusk, er kroppen renere overall. Det er mange urte kolon rengjøringsmidler som er enkle kapsler å ta. En og annen klyster eller colonic vanning kan også hjelpe. Med disse to metodene, blir varmt vann presset inn i tykktarmen for å skylle vekk avfall. Det beste kan være å legge mye fiber i kostholdet. Fullkorn, ølgjær og hvetekim er alle fiberrik mat, i tillegg til grønne bladgrønnsaker.

Rengjør blodet. Blodet fjerner avfallsstoffer fra kroppen, og også bærer næringsstoffer til organer en vev. Nyrene er hovedorgan for filtrering av blod. For å få nyrene i topp stand, ta UVA Ursi kosttilskudd, en urt kjent for å rense nyrene.

6. Rens leveren. Leveren utfører mange funksjoner i kroppen. En funksjon er å filtrere ut giftstoffer som akkumuleres i kroppen. For å få leveren fungerer bedre ta melk tistel kosttilskudd for å rense ut leveren.

Hvordan detox kroppen din i One Day

Rense kroppen internt hjelper kroppen få sunnere. Med avgiftning, kvitter kroppen seg med skadelige materialer, rusk, urenheter og giftstoffer som kan forårsake sykdommer eller forstyrre normale kroppsfunksjoner. Ved å fjerne akkumulert avfall fra vev og celler i kroppen, kan du forbedre din helse og føler seg bedre. Det finnes flere metoder for å rense kroppen, slik at alle kan finne en metode som passer hans eller hennes livsstil. Mens du kan avgifte kroppen på en dag, er den beste tilnærmingen for å gjøre avgiftning en del av din daglige rutine.

Bruksanvisning

•  Drikk vann. Å detox på en dag, må du drikke 8 til 10 glass vann. Dette bidrar til hydrat celler og vev, som kroppen trenger for god helse. I tillegg til drikkevann, kan du også drikke fruktjuice, grønnsaksjuice og urtete å få væske du trenger. Å drikke vann hjelper også å skylle giftstoffer og urenheter ut av kroppen.

Fast for dagen. Hvis du ikke spiser noe mat i løpet av dagen, får fordøyelsessystemet en pause. Energien kroppen trenger vanligvis å fordøye maten er i stedet brukt til selvhelbredelse og selvrensende. En rask er en effektiv måte å rense hele kroppen.

Spis økologisk mat. Hvis du ikke kan gå på en rask på grunn av medisinske årsaker, er den nest beste tingen å spise bare økologisk mat. Disse matvarer er sunnere for kroppen fordi de inneholder langt færre konserveringsmidler, nitrater, sulfater, plantevernmidler og andre kjemikalier som vanligvis er en del av matvareindustrien. Frukt, grønnsaker og kjøtt alle kommer i organiske varianter i disse dager. Du kan finne økologisk mat i supermarkeder eller på bøndenes markeder.

Gjør aerobic trening. En måte å gå ned i vekt og å avgifte kroppen er å utøve. Enhver aerob trening som brenner kalorier, som sykling, løping, turgåing, svømming eller dans, kan også bidra til å brenne fett. De fleste giftstoffer i kroppen er i fettvevet. Ved å miste fettet, kan også redusere nivåene av giftstoffer i kroppen. Trene også får deg til å svette, og dette frigjør giftstoffer gjennom porene i huden.

Ta urte kosttilskudd. Melk tistel bidrar til å rense ut leveren, den største filtrering organ i kroppen. Leveren har mange funksjoner, inkludert å fjerne skadelige kjemikalier. UVA Ursi renser nyrene, en annen filtrering organ. Nyrene rense blodet hver dag. Med mindre plakk og rusk i blodstrømmen, strømmer blodet lettere som det bringer næringsstoffer og oksygen til alle deler av kroppen. Blodet bidrar også til å fjerne avfall som ufordøyd mat partikler. En urte kolon cleanser blir kvitt bygget opp avføring og rusk som fortsatt er i de lavere tarmen.

Glucosamine Sulfate vs. Glucosamine

Når du søker etter et supplement for å gi smertelindring for leddsmerter og slitasjegikt, mange mennesker slår til glukosamin. En populær form for det, glukosamin sulfat, har vært mye testet, og Leddgikt og Glucosamine Information Center anbefaler bruken for effektiv smertelindring.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, er glukosamin et naturlig stoff som finnes i cellene i frisk brusk. Kroppen produserer glukosamin --- en amino sukker --- og distribuerer det til brusk og annet bindevev. Glucosamine sulfate er rett og slett en form for glukosamin. Den Leddgikt og Glucosamine Information Center sier at det er i form av glukosamin mest testet og kan være mer effektiv, da det er et bærermolekyl for glukosamin. Selskaper som produserer glukosamin kommersielt vanligvis henter stoffet fra skalldyr.

Fordeler

Glukosamin kosttilskudd, spesielt de som er laget av glukosamin sulfat, blir brukt til å behandle slitasjegikt og leddsmerter. Ifølge Mayo Clinic, er glukosamin sulfat behandling gunstig for de som sliter med mild til moderat artrose. The Mayo Clinic sier også at tillegget bidrar til å gi lettelse for slitasjegikt og leddsmerter i hele kroppen på grunn av sin anti-inflammatorisk effekt. Leddgikt og Glucosamine Information Center sier at for langsiktig bruk, glukosamin behandlinger har færre bivirkninger enn vanlige ikke-steroid, anti-inflammatoriske medisiner, som for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Teorier / Spekulasjoner

The University of Utah School of Medicine nylig koordinert en studie teste effekten av glukosamin og andre kosttilskudd og legemidler for smertelindring hos de som lider av artrose. For de med alvorlig knesmerter, glukosamin kombinert med chondroitin sulfate gitt smertelindring sammenlignet med placebo. Testen gjorde ikke spesifisere om glukosamin sulfat eller annen form av stoffet ble brukt.

Søknad

Den Leddgikt og Glucosamine Information Center anbefaler glukosamin sulfat som den overlegne typen stoffet og anbefaler flytende former, fordi de er mer absorberbare. Senteret anbefaler ikke tablettform, som de har svært lave absorpsjon priser.
Også ved hjelp av et supplement med glukosamin hydroklorid og glukosamin sulfat kan være fordelaktig for smertelindring. Senterpartiet sier enkelte studier har vist glukosaminhydroklorid å jobbe på egen hånd, og når kombinert med glukosamin sulfat, så vurdere å prøve de to hver for seg eller kombineres for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Advarsler

Ifølge Leddgikt og Glucosamine Information Center, glukosamin sulfat alene fungerer fint som et supplement; imidlertid unngå glukosamin sulfat kosttilskudd som også inneholder kalium eller salt (NaCl eller KCI). Disse kosttilskudd generelt har tilsatt salt for å gjøre produktet billigere, noe som gjør dem mindre effektive.

Retninger for Vanadyl sulfat

Vanadyl-sulfat er en form for den kjemiske vanadium. Vanadium er et vanlig element som forekommer i en rekke matvarer, inkludert egg og noen korn. Vanadyl sulfat har vært brukt som et kosttilskudd for å øke insulinfølsomheten hos diabetespasienter og av folk som ønsker å øke muskelmasse. Dens virkning for begge disse formål fortsette å bli undersøkt.

Retninger for Vanadyl sulfat

Vanadyl sulfat blir ofte tatt av vektløftere og kroppsbyggere som et kosttilskudd. Tillegget er vanligvis inntas som et kommersielt forberedt produkt og etiketten retninger skal alltid følges. Ifølge nettstedet Fitnessatlantic.com, er den anbefalte trygg dose et sted mellom 30 og 50 milligram per dag. Denne dosering vil bli delt med antall måltider som forbrukes og som er tatt med hvert måltid.

Vanadyl-sulfat også anvendes som et kosttilskudd av diabetikere. Mens testing pågår, er det indikasjoner stoffet fungerer som en insulinsensibilisator og forbedrer kroppens bruk av insulin. Tester utført i India og rapportert av bio-medicine.org indikert vanadium senket blodsukkernivået hos pasienter med rotter. Den samme studien fant vanadium også senket kolesterol hos rotter.

Diabetikere vurderer vanadyl sulfate bør rådføre seg med lege før du starter behandlingen. De ville også behovet for å overvåke sine blodsukkernivået nøye for å sikre at de ikke blir for lav. Brukere bør følge doseringsanvisningen på de kommersielle produkter. Mengden av aktiv bestanddel i hver pille eller kapsel varierer fra produsent til produsent, noe som vil påvirke den faktiske dosering.

Det er overdose farer forbundet med vanadyl sulfat. En studie rapportert av Vanderbilt University fant 40 prosent av diabetespasienter som tok 22,5 milligram vanadyl sulfat i fem måneder utviklet fordøyelseskanal problemer. The Occupational Health and Safety Administration vurderer alle vanadiumforbindelser giftig og har satt rammer for eksponering på arbeidsplassen.

Indikasjoner på overeksponering av vanadyl sulfat inkluderer kvalme, oppkast og en grønn tunge.

Glucosamine Sulfate Vs. HCL

Hvis du lider av slitasjegikt, er glukosamin et nyttig og relativt rimelig måte å forbedre livskvaliteten din, men å identifisere den beste form for glukosamin kan være forvirrende. Det er en betydelig prisforskjell mellom sulfat og hydroklorid (HCL) former av glukosamin, men de blir presentert av mange selskaper som likeverdige i effekt. Heldigvis finnes det forskning tilgjengelig for å hjelpe deg å forstå denne kompleksiteten.

Fakta

Glukosamin er avledet naturlig fra forskjellige planter og dyr, eller syntetisert i et laboratorium. Naturlig glukosamin er høstet fra kitin som finnes i gjær, sopp, leddyr og exoskeleton av noen marine virvelløse dyr. Produsenter selger glukosamin i forskjellige former, inkludert tabletter, kapsler, pulvere, kremer og væsker. Glukosamin spiller en viktig rolle i kroppen, fordi det ikke bare hjelpemidler i fremstillingen av skjelettsystemet, men er også en nødvendig komponent i å danne øyne, spiker og hjerteklaffer.

Funksjon

Glukosamin brukes til å syntetisere glykoproteiner, glykolipider og glykosaminoglykaner. Disse komponentene er de kjernematerialer som brukes av legemet for å gjøre brusk, synovial væske og andre elementer av skjelettsystemet. Nedbrytning av kroppens brusk kan bli motvirket ved inntak av glukosaminsulfat, noe som stimulerer produksjonen av forbindelsene som er nevnt ovenfor og resulterer i brusk utskifting og smertereduksjon. Ingen tilsvarende forskning har indikert at glukosamin HCL gir en tilsvarende stimulans.

Tradisjonelt glukosamin har blitt brukt til å behandle slitasjegikt, spesielt i knærne, men enkelte studier tyder på at det også kan gi lindring fra kjeveledd leddgikt, vanligvis kjent som TMJ. Folk i tidlig til midten stadier av slitasjegikt som lider av mild til moderat smerte er mest sannsynlig å bli hjulpet av glukosamin.

Funksjoner

Glukosamin er primært markedsføres i to forskjellige former, glukosamin sulfat og glukosamin HCL, som selges enkeltvis eller kombinert med komplementære kosttilskudd, urter eller andre ingredienser. Den form av glukosamin sulfat er glykoproteinet form og har vist de mer lovende resultatene av de to. HCL form av glukosamin er skapt ved å binde glykoprotein til hydroklorider. Glucosamine HCL er ofte kombinert med andre materialer som antas å ha en positiv effekt på slitasjegikt, slik som chondroitin eller MSM.

Effekter

Flertallet av studier og analyser utført på glukosamin sulfat viser en betydelig forbedring i smerte nivåer led av personer med slitasjegikt. De studier som viser liten eller ingen forbedring fra bruk av glukosamin sulfat involverer personer som var eldre enn testpersonene som ble hjulpet av supplement. I tillegg til å være eldre, led de av mer avanserte former for slitasjegikt og var ofte overvektig. Til tross for disse resultatene og mangelen på informasjon som bekrefter den HCL form, er det fortsatt utal glukosamin HCL produkter på markedet.

Advarsler

Du bør ta flere hensyn i betraktning hver gang du inntar et stoff. Kvinner som er gravide eller prøver å bli gravid bør unngå glukosamin kosttilskudd på grunn av utilstrekkelige studier vedrørende sikkerhet og fosterutvikling. Dersom du har skalldyrallergi, bør du kontakte lege før du tar noen glukosamin kosttilskudd, som de er ofte avledet fra kitin fra leddyr. Generelt, søke råd fra en kvalifisert medisinsk faglig før du tar noen kosttilskudd.

Hvordan rense bariumsulfat fra kroppen

Bariumsulfat er et legemiddel som brukes i diagnostisk testing. Det er et radiopakt middel, noe som betyr at det gir en kontrast mellom organ vev under et røntgen. The Mayo Clinic, i en artikkel om "bariumsulfat," sier, "Kontrasten vil hjelpe legen se noen spesielle forhold som kan eksistere i det organ eller en del av kroppen." Barium sulfat er gitt gjennom munnen i form eller tabletter eller væsker eller som et klyster. Når testingen er over, er det et par ting du kan gjøre for å rense bariumsulfat ut av kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske. The National Institute of Health, i sin artikkel "bariumsulfat," antyder å drikke vann og andre væsker når testing er gjennomført.

Følg legens ordre. Lytt nøye som din lege eller medisinske personalet personell forteller deg når, hva og hvor mye du skal drikke og spise etter testen. Ifølge National Institute of Health, "Du vil bli gitt spesifikke retninger for å følge før og etter testen." Vær sikker på at du forstår hva du trenger å gjøre. Fordi bariumsulfat er gitt i forskjellige former, i forskjellige doser, og gjennom munnen eller rektum, er det ingen retningslinjer som passer for alle mennesker.

Bruk et avføringsmiddel. Kjøp en over-the-counter avføringsmiddel. Ved hjelp av en avføringsmiddel er ofte en del av oppfølging etter bruk av bariumsulfat, melder National Institute of Health. Men hver situasjon er forskjellig, så bare bruke et avføringsmiddel hvis legen din fortelle deg om det.