Digidexo.com

depresjon likegyldighet

Virkningene for innånding Air Dusters

Virkningene for innånding Air Dusters


Air støvkluter er en del av en gruppe av husholdningenes kjemikalier som er inhalert for et hallusinogen, bevissthetsendrende høy. Den høye er kort, noe som ofte fører til gjentatt inhalering av disse giftige kjemikalier. Huffing, som det ofte kalles, er mer vanlig blant barn. The National Institute on Drug Abuse gjennomført en undersøkelse i 1999 som viste mer enn 19 prosent av åttende klasse studenter hadde brukt sniffe minst én gang. Det er utrolig lett å skaffe sniffestoffer som luft støvkluter, og de alvorlige virkningene av huffing, er hvorfor foreldrene må diskutere med sine barn på faren ved innånding luftstøvkluter.

Kortsiktige effekter

Kortsiktige effekter for innånding luftstøvkluter er hodepine, kvalme, svimmelhet, tretthet, muskelsvakhet, magesmerter, humørsvingninger, irrasjonell eller voldelig adferd, sinne, sløret tale, klossethet, prikking i hender og føtter, hallusinasjoner, hørselstap og forsinkede reflekser.

Langtidseffekter

Gjenkjenne de langsiktige effektene av huffing ved uforklarlig vekttap, muskelsvakhet, depresjon, likegyldighet, muskelkramper, mangfoldige ganger og en dårlig temperament. Varige skader på vitale organer, inkludert hjerte, lever, nyrer og lunger oppstår, som gjør skade på områder av hjernen som styrer læring, motorikk, syn og hørsel.

Sudden Sniffing Death Syndrome

En alvorlig og plutselig konsekvens for innånding luftstøvkluter er Sudden Sniffing Death Syndrome. Det kan skje enten det er en brukers første gang huffing eller ikke. Det forekommer oftest når innånding aerosol-produkter som luft støvkluter. Plutselige Sniffing Death Syndrome fører til hurtig og uregelmessig hjertet slår som fører til hjertestans og død.

Kvelning

En annen fatal konsekvens av inhalering luftstøvkluter er kvelning. Når røyken inn i lungene og sentralnervesystemet, oksygennivået er deprimert slik at brukeren ikke er i stand til å puste og kveler.

Hvordan hjelpe noen med depresjon og stress

Depresjon og stress er medisinske problemer som byr seg i følelsesmessige måter. Selv om bevisstheten om både sprer seg, folk tror fortsatt depresjon er best løses med en enkel "snap out of it", og at den beste løsningen på stress er bare å slappe av. Men det er ikke så lett. Hjelpe en venn eller et familiemedlem med disse medisinske lidelser er et spørsmål om å forstå henne og oppmuntre riktig medisinsk behandling.

Bruksanvisning

•  Forstå depresjon. Depresjon er en sykdom forårsaket av uregelmessig hjernens kjemi. Men symptomene kan føre deg til å tro at personen er bare i dårlig humør. Forstå at personen er syk er et viktig første skritt til å bli frisk.

•  Forstå stress. Stress er ikke helt en funksjon av hva som skjer rundt deg. Det er også en funksjon av din evne til å håndtere det. Personer med stress problemer føle seg overveldet av ting som andre kan håndtere lett. De med stress problemer trenger hjelp i form av stress management terapi. Depresjon kan forverre stress, og de to går ofte sammen.

Kjenn symptomene. Symptomer på depresjon inkluderer apati, tristhet, gråtetokter, søvnproblemer, ubesluttsomhet, trøtthet, likegyldighet, manglende fokus, endringer i vekt og selv fysisk smerte. Mer intense tegn på depresjon inkluderer følelser av håpløshet og selvmordstanker eller atferd. Stress presenterer dusinvis av symptomer gjennom kropp, sinn og handlinger. De omfatter søvnproblemer, irritabilitet, kvalme, narkotika og alkohol misbruk, hodepine, sosial tilbaketrekning, glemsomhet og hjertebank.

Oppmuntre hjelp for depresjon. Fordi depresjon er en medisinsk sykdom, det krever tilsvarende medisinsk behandling. Men personen kan føle seg flau. Oppmuntring fra en venn kan gjøre det sosiale stigma av depresjon langt mindre fryktinngytende. Du kan gå så langt som å tilby å planlegge og selv delta på første avtale. Hvis det ikke fungerer, forteller personen hans symptomer kan være et resultat av en annen medisinsk tilstand, og det er best å ha dem utelukkes.

gripe inn dersom det er nødvendig. Depresjon noen ganger når en så avansert tilstand at personen kan ikke lenger tenke rasjonelt og kan også være skadelig for seg selv. Et kall til lege eller tur til legevakten kan være i orden.

Tips avstressende behandling. Hvis personen har sett en lege for depresjon, kan legen også har anbefalt puste og avspenningsteknikker eller foreskrevet anti-angst medisinering. Andre behandlingsformer, som for eksempel yoga, meditasjon, og regelmessig mosjon kan også hjelpe.

Hvordan hjelpe din mann med depresjon

Menn blir deprimert så ofte som kvinner gjør; men menn er mye mindre sannsynlig enn kvinner til å innse at de trenger hjelp. Tradisjonelle kjønnsroller tilsier at menn blir følelsesmessig sterk og undertrykke følelser av tristhet. Jo sterkere en mann forbinder med slike tradisjonelle roller, jo mer han vil motstå mental helse behandling. Hvis mannen din lider av depresjon, kan du hjelpe ham til å godta den hjelpen han trenger.

Bruksanvisning

Anerkjenner behovet for hjelp

•  Utdanne deg selv om tegn og symptomer på depresjon for at du skal kjenne det i mannen din. Symptomer på depresjon inkluderer vedvarende tristhet, irritabilitet eller apati; tap av interesse for aktiviteter han tidligere har hatt; tilbaketrekning fra familie og venner; snakker negativt, kranglet, eller å være altfor kritisk; en betydelig endring i spise- og søvnvaner; mangel på energi eller likegyldighet; eller alkohol eller stoffmisbruk,

Unngå å minimere din manns tilstand. Depresjon er en alvorlig sykdom. Ta alle trusler selvmords alvor.

Slutte å være en muliggjører. Du er ikke hjelpe din mann ved å prøve å dekke opp sine symptomer eller ved å lyve eller lage unnskyldninger for ham.

Oppmuntre din mann å søke hjelp. Overbevise ham om at terapi er ikke et tegn på svakhet. Tilby å følge ham når han går til terapeuten. Hvis mannen din fortsetter å motstå å se en rådgiver, foreslår en generell kontroll hos din vanlige fastlege. Dette er mindre truende for din mann, og hans lege kan utelukke medisinske tilstander som en årsak til hans depresjon.

Gi din mann ubetinget kjærlighet og støtte som han sliter med sin tilstand.

Under behandling

Forsyning uansett støtte mannen din trenger og ønsker: Hjelpe ham planlegge og holde avtaler, gjør at han tar alle medisiner som foreskrevet og hjelpe ham snakke om sine følelser. Vær forsiktig med å presse ham; la ham utvikle seg i sitt eget tempo.

Innse at det tar tid for terapi for å tre i kraft. Hvis medisinen er foreskrevet, betyr det ikke lindre symptomer umiddelbart og ofte flere forskjellige medisiner må prøves før den mest effektive en er funnet.

Urge din mann å være aktiv. Gå turer sammen, se en morsom film eller vise eller gå til en favoritt restaurant eller museum.

Still et godt eksempel. Spis sunt, trene og formidle en positiv holdning.

Ta vare på deg selv

Be om hjelp hvis du trenger det. Din manns depresjon tar en toll på deg, også. Ikke prøv å gjøre alt selv. For mye stress vil la deg følelsen ergerlig, frustrert og utbrent.

Aksepter at du ikke kan kurere mannen din selv. Depresjon er en alvorlig tilstand, og mannen din må jobbe seg gjennom det selv.

Voice dine følelser og bekymringer. Ikke lider i stillhet; det vil bare føre til frustrasjon og harme til å bygge. Men snakk med din mann med følsomhet. Kommunikasjon er viktig, men gjør det forsiktig og uten innblanding av skylden.

Hint

  • Bli med i en støttegruppe for å hjelpe deg å takle din manns depresjon, og oppmuntre ham til å delta i en gruppe også. Ikke vær redd for å lene seg på andre.
  • Ta alltid trusler selvmords alvor.

Hva er Apati depresjon?

Hva er Apati depresjon?


Apati er likegyldighet, og depresjon er en følelsesmessig tristhet. Selv om det ikke er en diagnose av depresjon apati, er det ofte apati sett i depresjon. Apati er også en resulterende tilstand for visse sykdommer.

Apati

Apati er ikke relatert til en følelsesmessig likegyldighet, men heller de individuelle skjermer med lav eller ingen motivasjon eller interesse for aktiviteter.

Depresjon

Depresjon er preget av tristhet og håpløshet. Denne tilstanden innebærer emosjonelle nød.

Stroke

Personer som har overlevd et hjerneslag vil ofte vise apati som følge av hjerneskade.

Nevrologiske lidelser

Ifølge Psychiatry nettet, er det en sammenheng mellom apati og depresjon i pasienter som lider av neurodegenerative lidelser så som frontotemporal demens og supranukleær lammelse.

Symptomer

Symptomene på depresjon og apati er like og kan være forvirrende. Tap av motivasjon og entusiasme for livet er felles for både apati og depresjon.

Mood

Det som skiller apati og depresjon er personens humør og nivå av tristhet. Venner og familie kan ha vanskeligheter med å forstå forskjellen.

Online Depresjon Assessment Tests

Online Depresjon Assessment Tests


Depresjon er en gjennomgripende følelse av tristhet, håpløshet og generell likegyldighet som kan alvorlig påvirke en persons hverdag. Staten kan være forårsaket av en rekke faktorer, både psykiatriske og nonpsychiatric. Hvis du føler at du kan være lider av depresjon, flere nettbaserte ressurser tilbyr screening tester for å måle dine symptomer. Husk at disse testene er på ingen måte klinisk nøyaktig og er ment kun for å gi et uformelt, uprofesjonelt barometer på dine symptomer. Motta middels til alvorlige resultater i en uformell screening bør be deg om å ta kontakt med legen din umiddelbart. Hvis du tror du er i fare for selvmord, kaller "911."

Mental Health America

The Mental Health America (MHA) hjemmeside tilbyr en gratis, anonym og konfidensiell online depresjon-screening test. De ni-spørsmålet test ber deltakerne om å besvare en rekke spørsmål gauging nylige endringer i søvnmønster, konsentrasjon, kommunikasjon og egenverd. Mental Health America er en community-basert nettverk dedikert til å hjelpe amerikanske live mentalt sunnere liv. Organisasjonen har mer enn 300 filialer over hele landet. Enkeltpersoner kan undersøke sine lokale MHA kapittel ved å gå til organisasjoner affiliate katalog på deres hjemmeside.

Wakefield Self-rapport

The Wakefield selvutfyllingsskjema målere alvorlighetsgraden av depresjon symptomer i en serie på tolv spørsmål. Testen ble oppfunnet av Dr. R. Philip Snaith, en psykiatrisk ekspert og foreleser ved University of Leeds. Testen tildeler punkt verdier til svar basert på en numerisk algoritme. De fleste deprimerte mennesker scorer en 15 eller over på Wakefield test, der nondepressed folk scorer mellom 0 og 14. Noen høy score kan nås av personer som opplever mer alvorlige følelsesmessige problemer eller til og med fysisk sykdom.

Discovery Health

Nettstedet til den populære helserelatert fjernsynskanalen tilbyr en 15-spørsmålet undersøkelse som er ment å måle bred, feiende symptomer på både depresjon og angst. Symptomer analysert av testen inkluderer interesse for vanlige aktiviteter, gråt frekvens, uro, rastløshet og vektøkning. Score resultater tilbys mot en indeks som rangerer en persons depresjon fra ikke-eksisterende til alvorlig. Discovery Health nettsted tilbyr også flere elektroniske verktøy og faktaark om strategier for å kjempe depresjon, samt linker til oppslagstavler der folk kan diskutere sine personlige erfaringer og innsats mot depresjon.

Kan Depresjon Årsak Migrene Hodepine?

Depresjon påvirker mer enn 18,8 millioner mennesker hvert år i USA alene, ifølge Department of Health and Human Services. Nevrologer fortsette å utføre studier for ytterligere å bestemme forholdet mellom depresjon og migrene.

Fysiologisk Link

Depresjon kan føre til kroniske fysiske smerter som hodepine og mageproblemer som ikke responderer på behandling. Men ikke alle hodepine er migrene.

Biologisk Link

Serotonin, en nevrotransmitter, er beskrevet som den "lykkelige" hjernen kjemiske. Det påvirker ikke bare humøret, men også din reaksjon på stress. Både depresjon og migrene er relatert til unormale nivåer av serotonin.

Årsak eller virkning?

Ifølge en rapport fra American Academy of Neurology (AAN) 2000, er alvorlig depresjon mer utbredt hos migrenepasienter. Rapporten indikerer at ulike faktorer er den underliggende årsaken til "co-forekomst" av depresjon og migrene hodepine.

Betydning

En studie fra 2003 av AAN bestemt en "toveis forening", som betyr at migrene øke risikoen for depresjon og depresjon øker risikoen for migrene.

Behandling

Siden serotonin er en faktor i både depresjon og migrene, har trisykliske antidepressiva som Doxepin blitt effektivt brukt til å behandle begge forhold.

Langsom metabolisme og depresjon

Det er mange pasienter med langsom metabolisms som behandles for depresjon. Hvis du er skeptisk om bivirkninger av enkelte antidepressiva som kan føre til vektøkning, er det spesifikke medisiner du kan snakke med din psykiater om det faktisk hjelp i vekttap, samt andre som kan medføre vektøkning.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, er antidepressiva som hjelper balansere kjemikalier noradrenalin og serotonin i hjernen. Av alle de antidepressive legemiddelgrupper, trenger SSRI vanligvis ikke føre til vektøkning hos pasienter, spesielt når det tas på en kortsiktig basis.

Prozac

En av de mer vanlige SSRI foreskrevet av psykiatere å behandle depresjon er Prozac, eller fluoksetin; pasienter som lider av panikklidelse, angst eller tvangslidelser (OCD) kan også ta dette stoffet. Blant de bivirkninger av Prozac er døsighet og oppkast så vel som mulig vekttap.

Effexor

Effexor, eller venlafaksin, er en SSNRI, eller selektive serotonin og noradrenalin reopptak inhibitor. Pasienter diagnostisert med depressive og panikkforstyrrelser, så vel som angst, er ofte gitt dette stoffet, sammen med pasienter med depresjon er ikke blitt forbedret med SSRI. Til tross for muligheten for at pasienter på Effexor kan utvikle høyere kolesterolnivå, denne medisinen kan også føre til redusert appetitt og vekttap hos noen pasienter.

Bupropion

Wellbutrin --- også kjent under sitt generiske navn, buproprion --- ligner på en SSRI men i stedet for å påvirke noradrenalin og serotonin i hjernen, balanserer det dopamin. En bivirkning av dette stoffet er appetitt undertrykkelse, som muntlige fikseringer blir mindre når du tar bupropion. Bupropionhydroklorid er også markedsført som Zyban, og er foreskrevet i dette tilfellet for å hjelpe pasienter å slutte å røyke.

Trisykliske antidepressiva

Denne kategorien av antidepressiva bør unngås av pasienter som allerede har sakte metabolisms. Narkotika i denne kategorien --- inkludert amitriptylin, doxepin og imipramin --- arbeid ved å blokkere histamin og alfa 1-reseptorer i hjernen, som fører til appetitt stimulering. Trisykliske antidepressiva kan også redusere metabolic rate og forårsake karbohydrat cravings, som fører til potensiell vektøkning.

Remeron

Remeron --- kjent i sin generisk form som mirtazapin --- er en tetracyclic antidepressivum som kan føre til en økning i appetitt, noe som resulterer i vektøkning. Døsighet er også en bivirkning, noen ganger fører til en mer stillesittende livsstil som kan redusere stoffskiftet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

Depresjon og sinne problemer er vanlig i vår raskt verden i dag. Ofte, både overflødig sinne og depresjon har sine røtter i det faktum at vi rett og slett ikke å gi våre kropper og sinn med næringsinnholdet vi trenger for å fungere på full kapasitet. Her er noen måter å utnytte vitamintilskudd for å håndtere sinne og depresjon, og dermed gjenopprette en balansert humør og syn på livet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

•  Få en sjekk. Anger og depresjon kan være symptomer på mange forskjellige typer av sykdommer i tillegg til dårlig ernæring. Når du har blitt forsikret av helsepersonell at kilden til problemet ikke skyldes noen form for sykdom som forstyrrer riktig funksjon av kroppen, kan du ta skritt for å inkludere vitaminer i din behandlingsprosessen.

Be om bloodwork skal gjennomføres. Målet her er å finne ut hvilke vitaminer synes å være lav i systemet ditt. Dette vil gi deg noen retningslinjer om hvilke spesifikke vitaminer ville gi mest nytte for deg på dette tidspunktet. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal ta og hva som ikke skal ta.

Vurdere din nåværende livssituasjon. Sinne og depresjon kan skyldes stress på jobben, i et forhold eller på grunn av noen nyere katastrofal hendelse at du fortsatt forsøker å behandle. Hvis noen av disse typer situasjoner eksisterer, er de sannsynligvis tappe visse vitaminer i kroppen din selv om du får dagens anbefalte daglige rasjon i kostholdet ditt.

Få hjelp med å sette dosen. Mens vitaminer er naturlig, betyr det ikke at du kan ta store mengder uten å kjøre risikoen for negative bivirkninger. Legen din kan hjelpe deg å sette innledende daglige doser og også gi deg noen tips om hvordan du justerer doseringen hvis det er nødvendig.

Hint

  • Når næringsmangel er årsaken til ditt sinne og depresjon, er det ikke uvanlig å begynne å se en betydelig endring i humøret innenfor så lite som tretti dager. Husk endringen vil skje gradvis; vitamin terapi sjelden resulterer i rask reversering.
  • Hvis du etter å prøve vitaminer for tretti dager det synes å være noen reelle fremskritt, er sjansen stor for at du vil trenge reseptbelagte medisiner eller terapi å gå forbi dine problemer. Ikke nøl med å ansette disse verktøyene sammen med vitaminer hvis kosttilskudd er ikke lindre symptomene.

Den beste behandling for manisk depresjon

Den beste behandling for manisk depresjon


Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en ødeleggende psykisk lidelse som forårsaker ekstrem humør ustabilitet, alt fra suicidal depresjon til eufori. Mennesker plaget med bipolar lidelse er i stand til å regulere sine stemninger og kan bli suicidal. Hvis du eller noen du kjenner har bipolar lidelse, er den beste behandlingen en kombinasjon av stemningsstabiliserende medisiner og samtaleterapi.

Stemningsstabiliserende

Den mest effektive måten å kontrollere manisk-depressiv sykdom er ved å ta stemningsstabiliserende legemidler i kombinasjon med andre medisiner. Merker regnet som effektive inkluderer Carbatrol, Tegretol, Zyprexa og Seroquel. Men ikke alle stemningsstabiliserende fungere for alle, og legen din kan forskrive legemidler på en prøveordning for å se hvilke som er best egnet for dine behov. Å finne den rette balansen av medisiner for å behandle hele spekteret av bipolar lidelse kan være en utfordring, så du bør kommunisere med at legen din så mye som mulig før du har funnet den rette blandingen.

Lithium

Litium er et naturlig forekommende mineral som er effektive i behandling av depresjon og impulskontrollspørsmål som følger bipolar lidelse. Det har vært i bruk siden 1940-tallet, og det har vært en rekke studier i løpet av årene som attesterer sin effektivitet. Fordi litium doser må overvåkes nøye for å unngå toksisitet, mange mennesker med bipolar sykdom foretrekker å prøve alternative metoder. Tatt i små doser sammen med stemningsstabiliserende, kan mineralet være nyttig i behandling av plutselige sinne og suicidale tendenser uten å forårsake forgiftning i kroppen, men den anbefalte dosen for de fleste pasienter er minst 900 milligram når det brukes alene. Personer med lever-eller nyreproblemer bør unngå å ta litium hvis mulig, og bivirkninger kan være kvalme, vektøkning, ødem, sterk tørste, slurring av tale og desorientering. Overdoser av mineralet kan være dødelig.

Anti-beslag medisiner

Mange av de mer vanlige anti-beslag medisiner også fungerer godt som effektive humør regulatorer. For eksempel kan Depakene og Depakote jobbe sammen med andre legemidler til behandling av noen av de alvorlige humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse. Lamictal er et annet anti-krampe stoff som er blitt funnet effektive i behandling av manisk depresjon.

Andre medisiner

Selv om noen leger har vært kjent for å foreskrive antidepressiva i behandling av manisk depresjon, er praksisen ganske kontroversielt. Ikke bare kan antidepressiva bidra til suicidale tendenser hos noen pasienter, kan de ikke være effektiv i behandling av depresjon assosiert med bipolar lidelse, og de kan bidra til maniske episoder.
Andre medikamenter som kan være foreskrevet for å behandle lidelsen er antipsykotika, som Zyprexa, Risperdal og Seroquel.

Talk Therapy

Talk behandling alene ikke er en effektiv behandling for personer med bipolar lidelse, men på grunn av de spenninger og kaos som oppstår som et resultat er det tilrådelig å gi pasienten, så vel som pasientens familie, med en mulighet til å snakke med en terapeut som del av den totale behandling av manisk depresjon. En terapeut kan gi råd pasientens lege om eventuelle faresignaler pasienten kan ha oppstått selvmordstanker. I tillegg å være i stand til å kommunisere med noen kunnskap om sykdommen kan hjelpe pasienten i hans utvinning.

Ikke-medisinsk behandling for depresjon etter tapet av en ektefelle

Å miste en ektefelle kan være en av de mest traumatiske hendelser du noensinne kan oppleve. Det er ingenting å forberede deg for angrep av følelser som følger et slikt tap, og mange mennesker finner seg selv sliter med depresjon, sinne og sorg på en gang. Mens noen tur til medisiner for å hjelpe dem gjennom en så vanskelig tid, andre prøver å løse sine depresjoner med ikke-medisinske behandlingsformer.

Talk Therapy

Samtaleterapi er en av de beste behandlinger av depresjon, som å snakke gir deg muligheten til å arbeide gjennom din følelse angående tapet. Mange finner seg overrasket over selve spekter av følelser de har etter en død; noen er forventet --- som sorg og vantro --- og andre er uventet --- som sinne og frustrasjon. Snakke med en sorg rådgiver samt nære venner og familie om dine følelser kan gå en lang vei mot å løse din depresjon. Dessuten, ikke bare bør du snakke om hvordan du føler om ditt tap og død, men også om de gode minnene du har delt med din ektefelle.

Bli med i en støttegruppe for Sørgende Ektefeller

Støttegrupper er ikke bare nyttig for å snakke om din erfaring, men å lytte til lignende erfaringer med andre mennesker. Det hjelper å være rundt folk som forstår hva du går gjennom, som igjen kan bidra til å løfte sky av depresjon. Videre, ettersom du blir mer aktiv i støttegruppen og begynner å gro, du kan da bidra til å veilede andre gjennom sorg relatert depresjon ved å dele din erfaring og vise dem at det kan være lys i enden av tunnelen.

Ta vare på deg selv

I tillegg til å snakke og komme gjennom sorgprosessen i ett stykke, ta vare på deg selv fysisk er like viktig som å overvåke din mentale velvære. Trene er en fin måte å løfte depresjon som er å spise riktig og være aktiv. Tross alt, trenger du ikke ønsker å la din helse forverres som du sørge. Selv om du kan ikke gjøre noe annet som du fokuserer på å behandle din depresjon, få nok hvile, eliminere stress, spise riktig og få litt mosjon hver dag.

Depresjon symptomer hos barn

Depresjon symptomer hos barn

Det er naturlig for noen barn blir lunefull, trist, sint og irritabel. Det er en del av det å vokse opp. Men depresjon hos barn er alvorlig og bør ikke tas lett eller oppsagt. Depresjon er en pågående sykdom som avbryter en persons liv. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, fem prosent av barn og tenåringer lider av depresjon. Foreldre og lærere bør være klar over noen av symptomene på depresjon hos barn. Jo før du får dem hjelp, jo raskere vil de begynne å føle seg bedre.

Sinne og irritabilitet

Endringer i humør er en indikator noe er galt. Enten surring ut i sinne eller stadig gråt både kan være symptomer på depresjon hos barn.

Tap av interesse

Når barn slutter å spille med deres favoritt leker eller slutte å spille i det hele tatt, du vil gå inn og sjekke om dette er depresjon.

Vedvarende trist eller Tomme Feelings

Barn vil få trist på anledningen. Men hvis dette tristhet siste dagene og blir bare verre, det er noe større enn en stemning skjer.

Endringer i å sove og spise

Å spise eller sove mer eller mindre enn vanlig er et symptom på depresjon i alle aldre. Depresjon kan holde barnet i sengen mer og oftere eller holde dem våken i flere dager om gangen.

Intense følelser av sorg og håpløshet

Barn bør aldri føle seg håpløs. Dette er et sikkert tegn på depresjon hos et barn. Når barn begynner å gi opp på seg selv og verden rundt dem, må du ta dette på alvor.

Snakke om døden og tanker om selvmord

Tanker, ideer eller snakker om selvmord er et stort tegn på at du trenger å involvere en medisinsk faglig. Dette er ikke noe som bør betraktes som en fase; det er alvorlig.

Advarsel

Hvis du merker noen av disse symptomene hos barnet ditt, en venns barn eller en elev i klassen din, søke øyeblikkelig tilsyn av medisinsk faglig. Mens fastlegen din kan være en start, er en god idé å finne en barnepsykolog som er opplært til å utføre psykologiske vurderinger.

Barnas manisk depresjon Symptomer

Barnas manisk depresjon Symptomer

Fordi symptomene på juvenile manisk depresjon ligne andre vanlige oppvekstvilkår, som for eksempel ADHD, kan denne tilstanden være vanskelig å diagnostisere. Med en kombinasjon av terapi og medisiner, kan manisk depressive barn delta på vanlige klasser på skolen og ha meningsfulle relasjoner med deres familie og jevnaldrende.

Søvnproblemer

Manisk depressive barn ofte sover færre timer enn andre barn, og kan fungere på så lite som 4 til 6 timer søvn per natt. De kan lide av hyppige mareritt.

Hyperseksualitet

Barn med manisk depresjon kan utvise hyper atferd upassende for deres utviklingsnivå.

Pompøsitet

Manisk depressive barn ofte har grandiose ideer, som for eksempel å tro at de kan fly, lese tanker, eller at de er kjent. Disse atferd går utover normal barndom fantasifull lek.

Depresjon

Barn med manisk depresjon kan vise symptomer på depresjon vanlig hos voksne: uforklarlig tristhet, mangel på interesse i lystbetonte aktiviteter og selvmordstanker.

Trassig atferd

Barn arbeider med manisk depresjon kan oppføre seg trassig mot foreldre og lærere, og viser aggresjon mot andre barn.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

Depresjon påvirker ikke bare voksne og ungdom, det kan også påvirke små barn. Grunnskole og selv førskolealder barn kan lide av depresjon. Selv om alle små barn kan ha sporadiske følelser av tristhet, lider av depresjon er mer alvorlig. Årsakene til depresjon hos barn varierer, men kan inkludere, en kaotisk familiesituasjon eller en forelder skilsmisse. Noen barn kan også utvikle depresjon etter dødsfallet av en forelder eller søsken. Selv om Federal Drug Administration har godkjent visse antidepressive medisiner for barn over en alder av åtte, det er andre måter å løse tilstanden.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

gjenkjenne tegn. Små barn kan ha tegn på depresjon som ligner på voksne, men kan ikke uttrykke sine følelser. Hyppig gråt, kan tap av interesse i å spille og endringer i søvn være tegn på depresjon. Barn kan også bli veldig klengete og har problemer med å skille fra en forelder. Barn som er potte trent kan begynne å tisse i sengen eller å ha dagtid ulykker. Deprimerte barn kan også klage over fysiske problemer, som for eksempel hodepine eller magesmerter.

Få hjelp fra ekspertene. Snakk med din barnelege, som kan anbefale endringer for å forbedre ditt barns fysiske helse, som for eksempel endringer i kostholdet. Diskuter hvor mye søvn barnet ditt skal få basert på hennes alder. Din barnelege kan anbefale en barnepsykolog. Psykologen kan vurdere barnet ditt og finne ut om hun ser ut til å ha depresjon. En psykolog kan anbefale rådgivning for å hjelpe behandle depresjon.

Tenk spille terapi. Veldig små barn er kanskje ikke helt kunne si hva de føler. Gjennom lek terapi, kan barna være i stand til å uttrykke sine tanker og lære mestringsstrategier. Spør barnelege eller barnepsykolog om behovet for lek terapi.

Finn ekstra tid til å tilbringe med barnet ditt. Når et lite barn lider av depresjon han trenger å føle seg trygge og elsket av sine foreldre eller verge. Gjør ditt beste for å ordne planlegge å tilbringe ekstra tid med barnet ditt. Gjør morsomme aktiviteter sammen, for eksempel å gjøre kunstprosjekter, lese bøker og spille utenfor.

Lytt til barnet ditt. Noen små barn kan være i stand til å snakke om sine følelser. Spør barnet hvordan han føler og la ham vite hvor mye du elsker ham. Være betryggende med klemmer og ord av støtte. La barnet få vite at du alltid vil være der for å hjelpe.

Hint

  • Husk situasjons depresjon kan være normalt i visse hendelser. For eksempel, hvis en av foreldrene er død, kan et lite barn bli deprimert. Det er en normal respons på tap av en forelder. Imidlertid kan barnet fortsatt trenger hjelp arbeide gjennom sorgprosessen og overvinne depresjon. Sorgarbeid og støttegrupper rettet til små barn kan hjelpe.
  • Ikke bli sint eller forventer barnet å knipse ut om det. Depresjon hos et lite barn er ikke hans feil. Det kan ta tid å hjelpe barnet ditt overvinne depresjon. Vær tålmodig og kjærlig.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Depresjon hos barn er ekstremt farlig. Det kan føre til destruktive atferd som alkohol og rusmisbruk, seksuell promiskuitet og selvmord. Symptomer på depresjon inkluderer slapphet, søvnløshet og overdreven sove, spiseforstyrrelser og antisosial atferd. Det er viktig å legge merke til noen endringer i et barns atferd og søke hjelp for barnet bør depresjon bli et problem.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Kontroller i familien din medisinske historie for å se om det finnes tilfeller av depresjon. Hvis det er en historie med depresjon, må du kanskje vurdere om dagens familieforhold kan utløse en syklus av depresjon. Tenk å ha en betrodd terapeut tilgjengelig for å ha økter med barnet før noen syklus av depresjon fikk mulighet til å begynne.

Kommunisere regelmessig med barnet. Se for å se om barnet er apatisk eller anti-sosial og oppmuntre barnet til å holde åpen kommunikasjon.

•  Sørg for at barnet er å få noen form for daglig mosjon og eksponering for sollys. Sollys vil balansere stemninger og holde søvnmønster stabil og trening er en svært effektiv anbefalte måten å forebygge depresjon.

Kontroller at barnet har en sunn diett fordi usunn mat vil skape en belastning på kroppen. Mat med høyt sukker, hvit hvete karbohydrater og stekt mat vil gjøre sukker nivåer i kroppen swing i ytterpunktene. forårsaker alvorlige humørsvingninger og følelsesmessige utbrudd. En balansert diett av korn, helt måltid hvete, kjøtt eller andre protein og frukt og grønnsaker anbefales.

Finne kreative uttrykks uttak for barnet ditt å engasjere seg i. Kreative uttrykk er en kraftig måte å takle og bearbeide følelser og vil være uvurderlig for et barn som kan være utsatt for å utvikle depresjon.

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon er ikke begrenset bare til voksne. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, opp til 5 prosent av barn opplever en depressiv episode på et tidspunkt under deres barndom eller tenårene. Det er viktig for foreldre og lærere til å forstå hva symptomene på depresjon ser ut hos barn og tenåringer slik at barnet kan få den hjelpen han trenger. Depresjon kan påvirke et barns evne til å fungere daglig på skolen og hjemme. Den gode nyheten er depresjon er mulig å behandle.

Symptomer på depresjon i Kids

Depresjon hos barn kan ofte forveksles med atferdsproblemer og akademiske vanskeligheter. Foreldre og lærere ofte ikke anser depresjon som årsak når et barn eller tenåringer sliter. Deprimerte barn og tenåringer kan være altfor sensitiv, irritabel, klager av fysiske symptomer eller har lav selvfølelse.

Årsaker til depresjon i Kids

En rekke faktorer føre til depresjon hos barn, inkludert en familiehistorie med depresjon, en kronisk sykdom, overgrep, traumer eller større stress. Tapet av en kjær eller en annen dramatisk liv hendelse kan utløse depresjon hos noen barn. Barn med én eller flere risikofaktorer for depresjon bør følges nøye for å behandle symptomene tidlig.

Fysiske reaksjoner på depresjon i Kids

Det er vanlig for alle som lider av depresjon å vise symptomer fysisk. Deprimerte barn spesielt har en tendens til å vise sine indre følelser av depresjon som ytre fysiske tegn. Fysiske symptomer på depresjon inkluderer hodepine, magesmerter og kronisk tretthet. Depresjon bør betraktes som en årsak til fysiske symptomer hvis noen åpenbar medisinsk grunn kan bli funnet.

Medisiner mot depresjon i Kids

I tilfeller av alvorlig depresjon hos barn, kan antidepressive medisiner være foreskrevet. Selektive serotoninreopptakshemmere, eller SSRI, er ofte foreskrevet for barn og kan være effektive i behandling av depresjon; men de er kjent for å forårsake maniske episoder hos barn, slik at barna bør overvåkes nøye når du tar dem. Depresjon hos barn er vanligvis forårsaket av noe. Det er viktig at deprimerte barn se en terapeut for å fastslå den opprinnelige årsaken til deres symptomer.

Alternative behandlinger for depresjon

Mild til moderat depresjon hos barn kan behandles uten bruk av anti-depressiva i mange tilfeller. Kosttilskudd tatt under ledelse av en lege kan redusere depressive symptomer og øke energi. Deprimerte barn bør oppmuntres til å trene litt hver dag og bruke så mye tid som mulig i sollys. Deprimerte tenåringer kan være overscheduled og må kanskje kutte ned på noen aktiviteter. Begrense TV og dataspill kan oppmuntre deprimerte tenåringer til å utvikle andre interesser, og tilbringe tid med familie og venner.

Hvorfor bør Childhood Depresjon undersøkes?

Barndommen depresjon bør undersøkes på grunn av sin potensielle negative langsiktige rammer hvis venstre udiagnostisert. Barn med depresjon trenger behandling for å leve produktive liv uten å ty til alkohol og narkotika for lindring av depresjon symptomer.

Betydning

Ifølge Barne helseorganisasjon, ca 1 av 33 barn lider av depresjon. The American Academy of Child og ungdomspsykiatri hevder at så mange som 5 prosent av alle barn lider av depresjon.

Typer

Typer depresjon som kan påvirke barn inkluderer alvorlig depresjon, dystymi, værsyke (SAD) og bipolar lidelse.

Time Frame

Depresjon kan diagnostiseres når et barns nedstemthet begrenser deres normal funksjon i mer enn to uker.

Effekter

Effekten av depresjon kan inkludere følelser av tristhet, irritabilitet, sinne, angst, konsentrasjonsvansker, søvnproblemer, selvmordstanker og unngåelse av venner og familie.

Advarsel

Barn som har ubehandlet depresjon er mer som å bruke narkotika og alkohol. De kan bruke disse stoffene i et forsøk på å føle seg bedre.

Behandling

Depresjon symptomer bør diskuteres med ditt barns barnelege som kan henvise deg videre til barnepsykiater ved behov. Depresjon kan behandles med terapi, medisiner eller begge deler.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

I denne artikkelen vil du lære hvordan å gjenkjenne symptomer på depresjon fra dialyse og hvordan du kan søke hjelp håndtere det.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Når diagnostisert med nyresykdom, kan du føle deg som om livet er over. Husk at dialyse er en behandling som brukes til å holde deg eller din kjære i live. Du har alt å leve for. Depresjon er en vanlig psykologisk faktor som er knyttet til pasienter med nyresykdom. Det første trinnet er å vite hva depresjon er. Symptomer inkluderer: skyldfølelse, hjelpeløshet, og følelser av sorg, humørsvingninger, og håpløshet. Det er vanligvis ledsaget av endringer i libido, spisevaner, og appetitt. Med tid, tålmodighet og forståelse for at du lider av depresjon, kan du hjelpe deg selv til et sunnere liv.

Det finnes mange teknikker for å holde deg fra å bli deprimert. Søke trøst på en høyere makt hvis du tror på Gud. Dette vil tillate deg å motta styrke i nødens stund. Mange søker hjelp gjennom meditasjon. Dette vil tillate deg å sentrere tankene dine og slappe av tankene dine.

Hvis du har familie til å hjelpe deg, søke hjelp fra dem. Prøv å snakke og diskutere dine følelser til din familie og venner. La dem alle vet hvordan du noen ganger føler at de er klar over hvordan du kan føle. Verbalizing følelsene dine kan du få dem ut av hodet og ut av hjertet ditt. Det er ikke bra å holde følelsene flaske inne. Talking vil frigi alle dine følelser og tillater deg å gå videre.

Når du begynner å føle seg deprimert, lese en bok eller ta en spasertur. Finn en hobby som du liker og bruke den når du føler deg deprimert. Turen kan være avslappende, så vel som godt for hjertet! Disse teknikkene vil stimulere glade tanker og positive følelser og vil fjerne din depresjon.

Hvis du har prøvd de ovennevnte teknikker og er fortsatt lider av depresjon på grunn av dialyse, må du kanskje snakke med din nedsatt lege. Det finnes medisiner som din lege kan forskrive for å hjelpe deg med å håndtere depresjon. Disse medikamentene vil ha deg følelsen som din gamle selv - den glade personen før dialyse. Overall, prøv å være positiv og snakke med noen som kan lytte. Du vet aldri hvem som kan være villig til å hjelpe deg !!

Depresjon hos babyer

Depresjon hos babyer


Ifølge Centers for Disease Control (CDC), er mer enn én av 20 amerikanere over 12 år deprimert. Men når den lille babyen virker trist, er det faktisk mulig hun er deprimert? Kanskje det. Det er viktig at alle foreldre være bevæpnet med informasjon om depresjon hos spedbarn og småbarn.

Kan babyer bli deprimert?

Selv om babyer ikke kan fortelle oss hvordan de føler, forskere sier de kan oppdage tegn på depresjon hos babyer så unge som seks måneders alder. Dr. Jess Shatkin, direktør for utdanning og opplæring på New York Universitys Child Study Center anslår rundt én av 40 babyer lider av depresjon.

Risikofaktorer

Legene mener risikoen for en baby eller barn å være deprimert er omtrent tre ganger høyere hvis han har en forelder som er deprimert. I tillegg babyer vokser opp i stressende miljøer er mer sannsynlig at lider av depresjon.

Symptomer

Hos spedbarn og småbarn, tegn på depresjon inkluderer manglende samhandling med andre, stirrer eller avverget blikk, mangel på respons, mangel på interesse i deres miljø, det som kan kalles "trist" ansiktsuttrykk, uttrykker lite følelser, langsom bevegelse, fôring problemer , søvnproblemer, irritabilitet og tilknytningsvansker med foreldre eller omsorgspersoner.

Imidlertid vil ikke alle deprimert babyen vise disse symptomene, og sjelden vil alle symptomer være tilstede. I tillegg kan disse symptomene også peke på andre fysiske problemer barnelege bør utforske.

Diagnose

Generelt sett, hvis symptomene forblir i minst tre måneder, og ingen fysisk grunn for dem kan bli funnet, kan depresjon mistenkes. På dette punktet, kan psykologisk testing oppnås.

Behandling

Arealet av depresjon i spedbarnsalder er relativt nytt territorium, og ikke alle barneleger gjenkjenne det. Men noen eksperter på depresjon, inkludert forfatteren og rådgiveren Beth McHugh, sier "det kan være gunstig for både mor og barn å tilbringe tid fra hverandre for en del av hver uke, slik at begge kan ha nytte av samspill med andre. Når det gjelder den tilsynelatende deprimert spedbarn, kan denne tilnærmingen være avgjørende for deres påfølgende sosial og emosjonell utvikling. " Dette gjelder spesielt hvis mor er også trykket ned.

I tillegg til å gi barnet "space", en rådgiver vil prøve å finne en ikke-kjemiske grunner babyen er deprimert og prøve å løse dem. For eksempel, hvis mor er deprimert, vil rådgiveren oppmuntre henne til å oppsøke behandling, eller om det er uvanlig spenning i husholdningen, vil rådgiveren prøve å hjelpe familien løse det.

Antidepressiva brukes ikke for babyer eller småbarn.

Har phentermine forårsake depresjon?

Det er spekulert om hvorvidt stoffet Phentermine, som vanligvis brukes som et vekttap hjelpemiddel i mange tillegg, er en katalysator for å øke depresjon hos noen individer. Phentermine er godkjent for bruk som kosttilskudd av Food and Drug Administration, og det er allment akseptert som et trygt legemiddel i kampen mot fedme. Spørsmålet er, gjør fordelene oppveier risikoen?

Historie

Phentermine er ofte brukt for vekttap hos personer som lider av mild til moderat fedme. Den selges under en rekke navn, og kommer i tablett eller kapsel form. Phentermine lanserer en kjemikalie som undertrykker appetitten ved å øke stimulering av nervesystemet og kan føre til en økning i hjertefrekvens sammen med reduksjon i appetitten. En forbindelse har blitt funnet mellom bruk av Phentermine og depresjon hos noen individer, muligens på grunn av en forstyrrelse i serotoninnivået i hjernen.

Betraktninger

Serotonin er en stemning regulator som forekommer naturlig i kroppen. Når serotonin er kjemisk endret, som de er med bruk av kosttilskudd som Phentermine, oppstår en kjemisk ubalanse som kan føre til følelser av angst eller depresjon. Med langsiktig phentermine bruk, kan serotoninnivået ikke tilbake til et normalt nivå, og dermed øke depresjon risiko på ubestemt tid.

Fordeler

Personer som lider av fedme kan ha en økt risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre livstruende sykdommer. På grunn av dette, kan de føle at fordelene med å ta Phentermine, inkludert nedsatt appetitt og økt vekttap, oppveier risikoen. Dette er et individuelt valg som bør diskuteres med lege.

Risiko

Mens du tar Phentermine for vekttap bør personer bo i nær kontakt med en lege. Hvis følelser av depresjon eller angst oppstår, bør brukerne umiddelbart slutte å bruke Phentermine og ta kontakt med lege for flere alternativer.

Potensiell

The Food and Drug Administration (FDA), fortsetter å studere Phentermine og overvåke bivirkninger forbundet med bruken sin.

En Depresjon Detox Diet

Detox dietter er en krone et dusin, og er sagt å starte kroppen på en aggressiv vekttap program med "rensing leveren" og hoppe starter metabolske systemet. Kort sagt, blir dietten sies å fjerne kjemikalier og toksiner fra blodet som bygges opp med inntak av junk mat. Denne "detox" sies å bidra til å gjøre kroppen vår fungerer bedre. Depresjonen detox diett sies å bidra til å forbedre stemningen.

Detox og depresjon

Depresjon er en sykdom, og det er ikke vitenskapelig faktum som antyder at en diett vil bidra til sykdommen. Men, hjelper forbedre kroppen og gjenopprette kroppen kan bare være bra for deg, slik at pasienter med depresjon kan prøve detox diett under en legens instruksjoner.

Vann

Som enhver detox diett fokus for depresjon detox diett er forbruket av vann. Med åtte glass vann blir normen, detox dietter foreslår at folk doble dette beløpet og drikke minst 16 glass vann hver dag.

Begrenser raffinert sukker, salt og mettet fett

Mens de fleste matvarer som finnes i supermarkedet i dag føre til noen form for giftstoffer buildup i kroppen, er de som inneholder salt, mettet fett og raffinert sukker sies å være den verste. Dietitians foreslår at detox dietter fungerer mest effektivt når disse matvarene er fjernet fra kostholdet. Sukker "høyder" og "" lows "kan være forårsaket av inntak av raffinert sukker, så fjerner dette fra kostholdet kan hjelpe kontroll humørsvingninger.

Lemon Detox

En detox diett er en kortsiktig diett og sitron detox diett, men ikke sunn eller trygg på lang sikt, sies å bidra til å starte pasienter på en depresjon detox. Denne dietten består av massevis av frisk sitron blandet med vann og litt pepper og "sirup av organiske trær", nemlig en blanding av palmer og maple sirup. Sitronsaft hjelper i detoxing av kroppen din og pepper og vann hoppe starte stoffskiftet.

Lemon Detox Fordeler

Sitron detox sirup concoction er laget av naturlig sukker som inneholder bare 70 kalorier per glass. Dette bidrar til å tilfredsstille kroppens behov for energi og også demper sultfølelsen. De blandinger av naturlig sukker hjelpe kroppens stoffskifte å fortsette på en vanlig sats, og fraværet av oppturer og nedturer i sukker nivåer bidra til å kontrollere humør. Sirupen også inneholder sink og kalsium, som er nødvendig for biokjemiske aktiviteter i kroppen.

The Raw Food Detox

Den rå mat detox er en sunnere form for depresjon detox. Bestående av rå frukt og grønnsaker kombinert med en grønn lemonade drink, skaper denne dietten en god kombinasjon av mat som kan videreføres i en lengre tid at de fleste detox dietter.

Depresjon Detox

Depresjon detox er ikke en egen og spesiell diett. Snarere detox dietter som hjelper å regulere kroppens stoffskifte og starte den på veien til en godt balansert biokjemisk system, rensing kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kan forstyrre hjernen og nervesystemet signaler, kalles depresjon detox dietter. De kan ikke være "vitenskapelig effektiv", men bidra til å regulere humørsvingninger hos pasienter med depresjon og andre relaterte lidelser ved å hjelpe regulere renne av energi.