Digidexo.com

kan zovirax gi hårvekst

Østradiol og hårvekst

Østradiol og hårvekst


Østradiol er en form for det kvinnelige hormonet østrogen, en viktig regulator for mange prosesser i den menneskelige kroppen. Den kan brukes som behandling for en rekke medisinske tilstander, inkludert tørrhet og irritasjon vaginal, behandling av menopause symptomer eller forebyggelse av osteoporose. Estradiol kan også anvendes for å behandle visse typer kreft. Som de fleste medikamenter, kan estradiol føre til noen bivirkninger, inkludert uvanlig hårvekst.

Funksjon

Ifølge Endokrine Anmeldelser, østrogener påvirker frekvensen av huden celledeling hos mennesker og dyr. De kontrollerer også størrelsen og aktiviteten i talgkjertlene, oljeproduserende kjertler i hårsekken. Østrogener, slik som østradiol, er også ansvarlig for å kontrollere nivåene av andre hormoner som påvirker hårvekst, inkludert mengden av testosteron i hårsekken.

Typer

Østradiol-basert medisinsk behandling finnes i flere forskjellige typer, som kan påvirke hårvekst på forskjellige måter. For eksempel kan ifølge Drugs.com, østradiolvalerat, Østradiol Cypionate og Estradiol Acetate føre til at håret til å vokse på nye steder, eller det kan forårsake hår tynning eller tap. Extradiol / Norethindron kan føre til hårtap, men det pleier å være mild. Aktuelle programmer av østradiol kan føre til hårtap på og rundt stedet av behandlingen.

Betraktninger

Mens østradiol behandlinger kan føre til uønsket hårtap hos kvinner som tar dem for overgangsalder og lignende forhold, kan de faktisk stoppe hårtap hos andre kvinner. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, er hormonbehandling en felles systemisk behandling for kvinner som lider av androgene eller male-hormonet, håravfall. Disse kvinnene har lave nivåer av progesteron og østrogen, eller for-høye nivåer av mannlige kjønnshormoner, og lider av tynning og skallethet på grunn av denne ubalansen.

Expert Insight

Ifølge AJP - Endocrinology and Metabolism, hemmer estradiol hårvekst hos mus når de påføres på huden, selv i meget lave doser. Hormonet hindrer hårsekken fra å bevege seg til hvilefase til vekstfasen. Andre steroider brukt i denne studien resulterte i mye lavere nivåer av veksthemming.

Advarsel

Håravfall eller uvanlig hårvekst er en irriterende, men i hovedsak ufarlig, bivirkning av østradiol. Kvinner som tar dette stoffet bør kontakte sin lege umiddelbart hvis deres bivirkninger inkluderer også hevelse i munn, tunge eller ansikt, klumper i brystet, tale eller synsforstyrrelser, alvorlig hodepine eller oppkast. Alvorlige reaksjoner på østradiol er sjeldne, men kan være svært farlig.

B12 Vitamin Supplement for hårvekst

B12 Vitamin Supplement for hårvekst


I et samfunn som verdsetter et sunt utseende i alle kroppslige aspekter, kan en full leder av hår gå en lang vei å forbedre bildet av en person. Mens narkotika av mange slag har blitt opprettet for å prøve å bøte på hårtap, bivirkninger synes også rikelig og mange ganger enorme mengder penger blir brukt med liten eller ingen resultater. Vitamintilskudd vanligvis har få om noen bivirkninger, pleier å være billigere enn kommersielle medisiner, og har vært kjent for å hjelpe hårvekst. Vitamin B12 er bare ett av disse nyttige og sunn hår-hjelpe vitaminer.

Fordeler med Vitamin B12

Vitamin B12 er et vannløselig (lett oppløst i vann) vitamin som er nyttig i dannelsen av røde blodceller, hjernefunksjonen og DNA-syntese. Denne essensielt næringsstoff har også blitt funnet å være nyttig i å transportere oksygen til forskjellige deler av kroppen. En mangel på vitamin B12 kan føre til svakhet, forstoppelse, vekttap, balanse problemer og til og med depresjon i noen tilfeller. Rette en B12-mangel kan også fremme hårvekst.

Vitamin B12 og håravfall

Vitamin B12 tilknytning hårvekst har å gjøre med sin assistanse av oksygen transport i hele kroppen. Hår, akkurat som de fleste kroppsdeler, krever oksygen for å vokse skikkelig. Derfor kan et symptom på vitamin B12 mangel være hårtap. Vannløselige vitaminer, slik som vitamin B12, ikke lagres i kroppen så lett som fettløselige vitaminer, så som vitaminene A, D, E og K. Av denne grunn er det viktig å sikre at det daglige anbefalte kvoter av vitamin B12 er konsumert hver dag. Hvis dette gjøres, kan håret vokse mye mer normalt. Mens bare å ta ekstra vitamin B12 kosttilskudd vil ikke nødvendigvis føre til hårvekst (hårtap kan oppstå av en rekke årsaker, og er ikke alltid knyttet til vitaminmangel), korrigere et forhåndsdefinert B12-mangel kan i mange tilfeller føre til at noen hår for å gå tilbake.

Anbefalt inntak

Det amerikanske Food and Nutrition Board (FNB) har fastslått at den gjennomsnittlige person over 14 år krever 2,4 mikrogram vitamin B12 hver dag. Gravide kvinner trenger 2,6 mikrogram per dag og ammende kvinner trenger 2.8. Ethvert beløp mindre enn disse anses å representere en B12-mangel og muligheten for håravfall er økt. Konsumere mat og ta kosttilskudd for å nå disse anbefalte inntak vil i de fleste tilfeller gjøre mye for å stimulere hårvekst.

Mat kilder til vitamin B12

Selv om kosttilskudd kan være en god måte å legge vitaminer til kosthold, inntak av disse næringsstoffene i sine naturlige matkilder er vanligvis betraktet som den beste måten å få nødvendig næring. Vitamin B12 finnes i store mengder i biff lever, muslinger, ørret og laks, og mørbrad biff. Vitaminet er også funnet i yoghurt, melk, sveitsisk ost og tunfisk. Som oppdaget ved å undersøke hver av disse matvarene, er vitamin B12 funnet mye mer prevalently i kjøtt og animalske produkter. Veganere og andre som ikke spiser animalske produkter kan dessverre bare få tilstrekkelige mengder vitamin B12 gjennom kosttilskudd og vitamintilsatt mat. De fleste frokostblandinger er beriket med minst 25% av daglig inntak av vitamin B12.

Vitamin inntak Advarsler

Fordi vitamin B12 er et vannløselig vitamin, noe som betyr at det er vanskelig for kroppen å lagre, er det vanskelig å overdose på dette viktige næringsstoffet. Men å ta for mye av vitamin kan ha negative effekter. Alltid lese supplement etiketter og følg instruksjonene som finnes på dette. Sørg også for å snakke med din lege eller medisinsk faglig før du gjør noen store endringer i vitamin inntak for å sikre at beslutningen er et sunt.

Piller for raskere hårvekst

Årsakene til håravfall og langsom hårvekst er mange. Kosthold og ernæring problemer, medisiner, hudsykdommer, hormonelle svingninger, skjoldbrusk sykdom, eksponering for stråling, kjemikalier, kjemoterapi og stress kan endre hårvekst. Er det en magisk pille for å gjøre håret vokse raskere? Finn ut hva som fungerer og hvordan du kan ta raskere hårvekst skje.

Må Piller gjør håret vokser?

Det er en naturlig syklus til hårvekst som kan få hjelp, men ikke overstyres. Hver follikkel (den base hver streng vokser) følger denne tre-delt syklus - vekst (2-8 år), nedbrytning (2 til 4 uker), og hvile (2 til 4 måneder). Håret faller naturlig ut når ny vekst i hårsekken begynner. Hår vokser med en hastighet på ca 6 inches et år eller omtrent en halv tomme hver måned. Genetikk og helse av kroppen diktere den faktiske hastigheten for hver person. Det viktigste den huske er at hårvekst er en prosess og krever tid. Piller vil ikke fremskynde prosessen, men de kan forbedre prosessen.

Hår Næringsstoffer

Piller for raskere hårvekst er markedsført for å gjøre publikum tror det er en rask svar på deres ønske. Sannheten er, som gir håret den beste miljø og næringsstoffer for å vokse er svaret på fôring hårvekst. Dette betyr riktig ernæring --- mat, vitaminer og mineraler --- å holde håret vokser på sitt personlige rate. Helsen til håret avslører helsen til kroppen.

Vitamin Pill Hair Repair

B-vitaminer hjelper hår vekst og bidra til å holde håret skinnende og sunt. Biotin og pantotensyre er B-vitaminer som er markedsført for bruk i sjampo og balsam. Tar en god B-kompleks vitamin supplement som gir kroppen din alle B-vitaminer vil ikke bare hjelpe hår reparere seg selv og holde hårsekken glade, de også bidra til å motvirke påvirker av stress (en annen faktor i demping av hårvekst). Holde kroppen fylt med gode nivåer av beta karoten, magnesium og sink bidrar ikke bare hårveksten, men hjelper også negler og hud også.

Hår Næringsstoffer

Urte kombinasjoner tett med silika arbeid for hårvekst. Follikler må fortsatt være i live og har hår for at dette skal være til noen nytte. Dette fungerer ikke med døde follikler. Gingko arbeider for å hjelpe blodsirkulasjonen i kroppen. Folliklene blir stimulert når sirkulasjonen er styrket. Brennesle er en annen urt som kan arbeide til beste for håret og tas i pilleform eller som te. Urter og vitaminer kan ha andre bivirkninger, så forskning grundig før du tar dem.

Truth About Hair Repair piller

Noen vitamin selskaper gjør proprietære blandinger av vitaminer, mineraler og urter som stimulerer hårsekken. Sjekk etiketten. Ingredienslisten vil trolig avsløre bruk av biotin, silika og kjerringrokk i disse pillene. Sannheten er at disse produktene kan bare fremme muligheten for raskere hårvekst, men de kan ikke love det vil skje.

Hjem Løsning for hårvekst

Et balansert kosthold er den beste hjem middel tilgjengelig for hår reparasjon og raskere vekst. Hvis du har mistanke om ernæringsmessige mangler eller hormon ubalanser er problemet, får testet og vite sikkert før selv-medisinering. Legge til et bredt utvalg av grønnsaker og frukt i kostholdet og få rikelig med frisk luft og mosjon hjelper. Tilstrekkelig inntak av protein er svært viktig. Før du tar hårvekst piller fra selskaper som gjør ville påstander, spør produsenten for testing resultater og sørge for at testene kommer gjennom en hederlig laboratorium og testmetoder.

Borage Oil for hårvekst

Borage Oil for hårvekst


Borage, også kjent som Starflower, er en strie-bladde urt med blå, rosa eller hvite blomster. Den kan brukes i mat og i medisin, men er hovedsakelig kjent for sin høye andel av gamma-linolensyre (GLA). Selv oljer som solbær og nattlysolje blir rost for sine GLA-rike egenskaper, er borage den høyeste anlegget kilde rundt, med en vekt på 17 prosent til 28 prosent GLA. På grunn av sin fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk egenskaper, borage brukes av naturforskere over hele verden for sunn hårvekst.

Om GLA

Gamma-linolensyre er en del av omega-6 familien av essensielle fettsyrer (EFA). Disse fettsyrene er nødvendig for hjernens funksjon, menneskelig vekst, metabolisme, reproduksjon og friske bein. De er også viktig for sunt hår, hud og spiker vekst. Imidlertid kan EFA ikke produseres i kroppen og må være anskaffet fra plantebaserte matvarer.

Betente Follicles

Varme dager, fuktige dager, diabetes, innsnevret klær, infiserte badestamper og uhygieniske forhold er alle årsaker til "follikulitt," eller betente hårsekker. Denne tilstand kan forekomme hvor håret vokser, inkludert hodebunnen. Å redusere betennelse og holde follikler fungerer godt, tilsett en daglig kapsel av borage olje til kosthold.

Tørr hodebunn

Den fettsyre i agurkurtolje arbeider mot en tørr, kløende hodebunn og fylle den med fuktighet. En studie publisert i British Journal of Nutrition viste at agurkurt og linfrø olje redusert rødhet og flassende hud i 45 kvinner i alderen 18-65. Hvis hodebunnen er alvorlig tørt eller du har flass, ta 500 mg to ganger daglig i to måneder. Når tilstanden bedres, redusere inntaket til én kapsel om dagen.

Tynning Hair

Den sunne fettet i Glas kan bidra til å forsinke mannlig mønster skallethet, samt andre typer hårtap. Tar 500mg daglig kan stimulere ny hårvekst mens hindre ytterligere tap.

Aktuell behandling

Borage kan påføres direkte på håret, så vel som tas internt. Den forbedrer hudens væskeansamlinger (som betyr at mindre vann er tapt gjennom huden) og gir næring til tørt eller skadet hår. Bland borage frø olje med andre fuktighetsgivende urter, for eksempel calendula eller rosmarin, og massere dem inn i hodebunnen som en beroligende balsam. La den sitte i en time eller lenger.

Forsiktighetsregler

Borage bør ikke tas blindt, fordi urten ikke har blitt godkjent av FDA for behandling av enhver medisinsk tilstand. Snakk med legen din dersom du er gravid eller ammende. Det finnes ingen felles bivirkninger til agurkurt, men oppsøke lege hvis du får en allergisk reaksjon av noe slag (inkludert et stramt brystet, pustevansker, hevelser, kløe eller utslett).

Hårprodukter for hårvekst

Den gjennomsnittlige persons hår vokser med en hastighet på ca 1/4 tommers til 1/2 tommers per måned. Noen sier håret vokser fortere om sommeren eller om vinteren eller når det er vasket sjeldnere. Hårtap er ofte et problem for menn og et økende antall kvinner. Det er mange produkter tilgjengelig kan bidra til å redusere hårtap og fremme hårvekst.

Mikonazol nitrat

Mikonazol-nitrat er utformet som en behandling av soppinfeksjoner. Mens det har vært funnet å øke hårvekst, kommer den med bieffekter som ikke er uvanlig. Lavgradig hodepine, flekkete rødhet i hodebunnen og økt hår Shedding er alle punkter du bør vurdere før du begynner bruk av produkter som inneholder dette stoffet. Husk at mikonazol nitrat ikke ble utviklet for hårvekst og applikasjoner utenfor sin tiltenkte bruk er på eget ansvar.

Biotin

Biotin er produsert i kroppen fra gjær og bakterier og er vesentlig for muskel og benstyrke. En av de primære funksjonene er for veksten av nye hudceller og hår. Biotin som påføres ved hjelp av kremer og salver er antatt å være mindre effektiv enn når det tas oralt, siden det er for tykt til å bli absorbert når de påføres topisk. Kosttilskudd tas oralt inn i blodstrømmen og anses til en mer effektiv måte å legge til rette for hårvekst og muligens begrense eller stoppe håravfall.

Virgin Coconut Oil

Det antas at kokosolje inneholder oljer og proteiner som kan hindre tap av protein fra håret hvis den messaged inn i hodebunnen i det minste to ganger i uken. Velig kokosolje kan hjelpe til med sirkulasjon og kan forhindre flass og (tilsynelatende) hindre hodelus i tillegg til å hjelpe til hårvekst. Virgin kokosolje oppnås ved grating kokos kjøtt til å trekke ut melken og la melken stå i en dekket beholder for 24 timer, i løpet av den tiden oljen vil skille ut og stige til toppen.

Olive Oil

Oppdaget i det 1. århundre, har olivenolje blitt brukt i århundrer av grekerne for hårvekst. Olivenolje er sagt å ha den samme fordelaktige innvirkning på hårveksten som kokosolje, inkludert muligheten til å kondisjonere og fukte hodebunnen, men også for å forhindre flass, eliminere hodelus og hindre hår brekkasje som gjør det mulig for vekst.

Vitamintilskudd

Mange bruker vitamintilskudd for å vokse langt og sunt hår. Mens kosttilskudd kan hjelpe i hårvekst et sunt kosthold bestående av høy protein matvarer, forbruk av riktige mengder av vann og få nok hvile vil også legge til rette for sunn hårvekst. Hvis du planlegger å ta vitaminer for å hjelpe til med hårvekst her er noen kosttilskudd som kan hjelpe:

Vitamin B kompleks 50 mg daglig
Vitamin B6 50 mg daglig
Vitamin C m / bioflavonoider 1 til 2 g daglig
Beta-karoten 10 til 15 IU daglig
Vitamin E 400 og 800 IU daglig
Nettle 250 mg 3 ganger daglig

Homeopatiske hårvekst

Alopecia, eller hårtap, kan være et resultat av en sykdom eller det kan være arvelig. Det kan også være forårsaket av hormonelle endringer, aldring, brannsår eller traumer. Noen homeopatiske behandlinger kan bidra til å øke hårvekst.

Effect

Bruken av urtemedisiner kan stimulere håret til å vokse ved å øke blodsirkulasjonen og desinfisering hodebunnen.

Herbal rettsmidler

Ifølge Holistisk online, kan du øke hårvekst ved å skylle håret med eple cider eddik og salvie te. Et annet middel for å stimulere hårvekst er å massere hodebunnen med tinkturer av bjørk, kjerringrokk, brennesle og rosmarin.

Oljer

Holistisk online indikerer at en tilført olje av arnica, rosmarin, ringblomst eller southern kan masseres inn i hodebunnen for å stimulere hårvekst.

Antistress

En te laget like mengder jatamamsi og brahmi, tatt to ganger eller tre ganger daglig kan lindre stress, noe som kan være en årsak til hårtap, ifølge Holistisk online. En teskje av blandingen bør gjennomsyret av en kopp varmt vann.

Orientalske urter

Psoralea frø kan bidra til å gjenopprette hår. Du bør spise 3-9 gram av disse frø hver dag, ifølge Holistisk online. Andre orientalske urter som hjelper hårvekst inkluderer polygonum, kinesisk revebjelle rot, kinesisk yam, Cornus og Lycium frukt.

Advarsel

Du bør konsultere legen din før du bruker noen homøopatiske behandlinger eller tar noen kosttilskudd. Kan du har eksisterende medisinske tilstander, eller du kan ta medisiner som kan føre til en negativ reaksjon.

Sakte Hårvekst Diagnose

Sakte Hårvekst Diagnose


Det er fire faser i håret vekst syklus: aktiv vekst, overgang, hvile og utstøtingen av håret fiber. Det er vanskelig å tyde hvilken scene hår er i fordi menneskelige hårsekker utføre tilfeldig. Hårsekken syklusen er ikke synkronisert og har lite å gjøre med årstidene.

Bakgrunn

Hårvekst varierer mellom individer, men 1/2 tommer eller 1 cm per måned, er en typisk vekstrate for hodehår under anagen voksende fase, ifølge Keratin.com, et hår ressurs nettsted. Snarere enn å sammenligne hårets vekst til andres, bør du vurdere din egen historie om vekst for å avgjøre om det har avtatt betydelig.

Betydning

Langsom hårvekst kan indikere interne endringer som forekommer i legemet som strekker seg fra normal, så som aldring, til mer alvorlige, slik som nærings-mangel eller kronisk sykdom. Hårets tilstand gjenspeiler ofte kroppens generelle helse, så det er viktig å merke usunne endringer i håret.

Næringsmangel

Vitamin og mineralmangel eller dårlig kosthold kan føre til at håret til å kaste og bli svak, samt langsom gjenvekst. Vitaminene A, B og C; og mineralene kobber, jern, sink og protein er noen av hårets mest vitale næringsstoffer for normal hårvekst, ifølge Stopp Hårtap nå.

Forhold

Dårlig sirkulasjon hemmer transport av nødvendige næringsstoffer til hodebunnen via blodet. Overdreven stress kan føre til at kroppen til å gå inn i "sparemodus" bremse veksten av daglige energikrevende kroppsfunksjoner som for eksempel hud, negler og hår vekst, ifølge Wilson syndrom. En lite aktiv eller overaktiv skjoldbruskkjertel kan også langsom hårvekst.

Perifollicular fibrose

Perifollicular fibrose fører follikler til å mislykkes om årsaken er hormonelle, genetiske eller stress relatert, ifølge Smart-Drugs. Kollagen rundt roten pære blir stiv, hemme follikler fra planting seg godt inn i dermal lag av huden.

Kan du virkelig regrow hår?

Kan du virkelig regrow hår?


De fleste mennesker mister mellom 50 og 100 hårstrå hver dag. Merkbar Hårtap kan være forårsaket av mønster skallethet, en arvelig problem som fører til at håret til å være tynnere og mer sannsynlig å falle ut for tidlig, ifølge Mayo Clinic.

Aktuell behandling

Flere behandlinger for å regrow hår har blitt godkjent av US Food and Drug Administration, inkludert aktuell behandling minoxidil. Hvordan minoxidil oppfordrer hårvekst ikke er fullt ut forstått, men det kan være forårsaket av stoffets vasodilatasjon egenskaper. I en ett års observasjonsstudie, 67 prosent av menn bruker Minoxidil hadde en mindre balding området etter å ha mottatt behandling, ifølge International Society of hår restaurering kirurger.

Oral medisin

FDA har også godkjent en oral medisin som heter finasterid. Dette stoffet virker ved å blokkere dihydrotestosteron, eller DHT, et hormon som kan forårsake hårsekkene slutter å fungere skikkelig. Finasteride kan forårsake hårvekst hos opptil 65 prosent av menn som bruker det, ifølge den amerikanske Håravfall Association.

Risiko

Finasteride kan forårsake bivirkninger, inkludert seksuell dysfunksjon, hudirritasjon og hevelse i ansiktet. Ifølge National Institutes of Health, kan finasterid forårsake alvorlige misdannelser, slik at kvinner bør unngå å komme i kontakt med pillene. Dessuten er minoksidil blitt kjent for å forårsake irritasjon av hodebunnen.

Betraktninger

Hvis du bruker finasterid eller minoxidil, vil du oppleve Etterveksten for så lenge du fortsetter å bruke medisiner. Hvis du slutter å ta finasterid, vil du miste håret du har regrown innen tolv måneder. Hvis du slutter å ta minoxidil, vil du miste din nye hår innen tre til fire måneder, ifølge "Sykepleierens Drug Handbook 2010"

Silica for hårvekst

Silika, som er en forkortelse for silisium-dioksyd, er et mineral som kan bidra til hårvekst. Det er allerede finnes i kroppen, men flere av silika kan oppnås gjennom visse næringsmidler, så vel som i andre former for å forbedre kvaliteten håret.

Betydning

Silika er en vanlig komponent i kroppen. Den finnes i bindevev, muskelvev, bein, negler og hår. Silica bidrar til å styrke håret og gjør det mindre sannsynlig for håret å bli sprø og utvikle flisete tupper.

Funksjon

Silica bidrar til å bevare fuktigheten i håret, og skaper et mer glansfullt tråder. Det hjelper også å styrke håret og forhindrer eller reduserer håravfall.

Time Frame

Silica effekter vil ikke være synlig over natten. Det kan ta opptil to eller tre måneder etter starten av kosttilskudd for eventuelle synlige effekter å bli tydelig. Etter det kan hårvekst opprettholdes gjennom regelmessig inntak av silika.

Identifikasjon

Silica kan naturlig finnes i rå havre, hvete, hele korn, ris, alfalfa, bygg, løk, hirse, rødbeter og grønne grønnsaker.

Typer

I tillegg til å spise mat som inneholder silika å hjelpe til med hårvekst, kan folk ta det som et supplement.

Hormonelle faktorer som styrer hårvekst

Hormonelle faktorer som styrer hårvekst


Du lurer kanskje på hva som styrer hårvekst, hvorfor håret vokser på bare visse deler av kroppen din, eller hvorfor noen mennesker har tykt hår, mens andre har tynt hår. Nesten alle vokser hår på kroppen sin på en unik måte, fordi vi er alle forskjellige. Det finnes en rekke faktorer som påvirker hårveksten, og hormoner er en stor innflytelse. Hormonelle faktorer som bidrar til hårvekst er våre nivåer av testosteron og DHT, vår kjønn og våre individuelle kropper.

Androgener

Hormoner er de viktigste medvirkende faktor i håret vedlikehold, produksjon og distribusjon. Blant alle de hormoner som produseres i menneskekroppen, er den androgen gruppen de mest innflytelsesrike, kontrollerende mannlige sekundære kjønnskarakteristika som fører til hårvekst for menn og kvinner. Testosteron og dihydrotestosteron er de to primære typer androgener. Testosteron og DHT binder seg til androgen reseptorer og androgen reseptorer i sin tur stimulerer produksjonen av hårvekst. Andre hormoner i androgen gruppen omfatter androstendion og dehydroephiandrosterone. De er mindre kraftig, men kan produsere hår ved å konvertere til testosteron og DHT.

Body Region

En annen hormonell faktor som bidrar til hårvekst avhenger av androgen reseptor og 5a-reduktase faktor, eller, enklere termer, type hud funnet på visse områder av kroppen din. Dette bestemmer hvor håret vokser. Visse regioner av kroppen er ekstremt følsomme for androgener, slik som de skam regioner og armhulene, noe som gjør hårvekst mer utbredt i disse områdene. Andre regioner er ikke følsom i det hele tatt, for eksempel øyelokket, redusere hårvekst på dette området.

Kjønnsforskjeller

Hårvekst hos menn og kvinner er annerledes fordi kroppene deres har ulike nivåer av testosteron og DHT produksjon som er fordelt på en annen måte. Nivåer av testosteron hos menn er 10 ganger høyere enn nivåer i kvinner, noe som gjør håret produksjonen mer utbredt hos menn enn hos kvinner. Fødsel og p-piller kan påvirke hårvekst hos kvinner, som deres hormonnivået endres drastisk, enten utjevning dem ut, øke dem eller redusere dem. Testosteron fremmer vekst av skjegg, armhulen hår og annet kroppshår hos menn. Under puberteten, menn opplever hårvekst fra lårene opp til navlen, ansiktshår og hår på brystet. Hos kvinner, er hårvekst i kjønnshår området, bena og armhulene. Hos menn er androgener som produseres av prostatakjertelen, testikler, hårsekker og binyrene. Hos kvinner er androgener som produseres av eggstokkene og binyrene. DHT bidrar til ansikts hårvekst hos menn og kvinner.

Uregelmessig hårvekst

Androgenetic alopecia, også kjent som mannlig eller kvinnelig mønster baldness, er forårsaket av en ubalanse av DHT hormon som binder seg til håret reseptorer i hodebunnen hårsekkene og deretter krympe hårsekkene, som hindrer deres overlevelse. Når menn skallet, de vanligvis mister håret bare i visse flekker; kvinner ofte opplever generell tynning. Hirsutisme er overdreven hårvekst hos kvinner på steder der de normalt har minimal hår, eller kurs, tykt hår funnet på steder der tynnere, lettere hår vanligvis vokser. Også variasjoner i normale nivåer av androgen produksjon kan skape andre helseproblemer eller kan være et symptom på et problem forårsaket av en annen faktor, som for eksempel polycystisk ovariesyndrom eller androgen ufølsomhet syndrom.

Hårvekst hjem rettsmidler

Hvis du vil heller ikke bruke mye penger på hår produkter som hevder raskere hårvekst, se i din kjøkkenskap for at-home rettsmidler. Felles mat ingredienser kan bistå i hårvekst. Mens du bruker disse behandlingene, bør du også spise visse matvarer og revurdere din hårpleie rutine, for å forbedre styrke og redusere brudd og flisete tupper.

Oljer

Ifølge Mary Greenwood-Robinson, forfatter av "Hair Savers for Women", en mangel på fuktighet kan bremse hårvekst og føre til brekkasje. Mange sjampo inneholder sodium lauryl sulfate, et kjemikalie som fungerer som et vaskemiddel. For å øke veksten, redusere sjampoer fra hver dag til annenhver dag eller hver tredje dag for å øke oljeproduksjonen. Skyll håret med varmt vann etterfulgt av kaldt vann på dagene mellom sjamponering. Redusere mengde stress på håret gjør at den kan vokse raskere og sunnere.

Hår trenger vitaminer og mineraler for å vokse. Ta vitamintilskudd som inneholder vitamin E, eller bruke den lokalt på hodebunnen. Olivenolje inneholder vitamin E, som finnes i mange populære hårvekst behandlinger og balsam. Olivenolje gir en naturlig glans, og kan også reparere skadet og tørt hår. Varm fem spiseskjeer olivenolje i mikrobølgeovnen i 1 minutt, eller til varme. Bruk fingeren for å teste olje og sørge for at det ikke er for varmt å bruke på hodebunnen din. Hell oljen i hendene og massere det inn i hodebunnen. La oljen sitte i ett minutt, etterfulgt ved å skylle den ut med varmt vann og sjamponering som vanlig. Hvis du ikke kan bruke olivenolje, er Castor olje et alternativ som gir de samme fordelene som olivenolje. For å bruke Castor olje, følger de samme instruksjonene som oppvarmet olivenolje behandling.

Protein

Øk protein for å legge næringsstoffer til håret ditt. Protein fremmer hodebunnen sirkulasjon, en nøkkelfaktor i hårvekst. Protein hjelper også å bygge muskler og reparere vev, og kan finnes i fisk, egg, nøtter, fjærfe og rødt kjøtt. Spis laks, makrell og ansjos, som de er rike med protein. Kylling gir også de samme næringsstoffene, men huden må fjernes for å unngå tidkrevende store mengder mettet fett. Macadamia, cashewnøtter og mandler er bare noen få nøtter høy i protein, og egg med eggeplommer fjernet er også en kilde til dette næringsstoffet. Rødt kjøtt er også høy i protein, men lastet med mettet fett. Reduser mettet fett ved å sørge for biff er ekstra mager.

Hårmasker

Egg, avokado og honning gi fuktighet og stimulere hodebunnen ved å fremme sirkulasjon. For honning rettsmidler, hell 2 teskjeer honning i håret og massere hodebunnen. La den sitte i 10 minutter og sjampo det ut.

For å bruke egg som en hårvekst middel, crack 03:57 egg og slo dem til blandingen er en solid gul. Coat håret med eggedosisen og la den sitte i 10 til 15 minutter, etterfulgt av grundig vask av blandingen ut.

For å bruke avokado på håret, fjern kjernen og skrelle den, og mos avokado i en bolle. Jevnt fordelt avokado lime over håret fra rot til spiss, og la den sitte i 20 minutter etterfulgt ved å skylle den ut.

Bruker for Zovirax

Zovirax er merkenavnet for acyclovir, til en antiviral stoffet tilgjengelig ta muntlig eller til bruk i krem ​​og salve former for visse lidelser. Zovirax kan ikke kurere viral forhold, men det kan lindre symptomer og hjelpe dem å gro raskere.

Vannkopper

Zovirax er effektive for å redusere symptomer på vannkopper, som inkluderer en blisterlike utslett og kløe. Leger også foreskrive Zovirax for å hindre smitte hos personer som har vært utsatt for vannkopper.

Helvetesild

Varicella zoster virus som forårsaker vannkopper blir sovende i mennesker som har hatt sykdommen, og kan bli aktiv senere i livet som helvetesild. Symptomer inkluderer en brennende, blemmer smertefulle utslett som ofte vises bare på den ene siden av kroppen. Zovirax kan behandle helvetesild utbrudd.

Genital herpes

Hvis tas daglig, kan Zovirax hindre genital herpes utbrudd hos mennesker med denne tilstanden. Det kan også redusere alvorlighetsgraden av utbrudd som oppstår.

Initial Herpes Outbreak

Zovirax salve kan behandle det første utbruddet av genital herpes, men det er ikke laget for å behandle påfølgende utbrudd unntatt hos pasienter med svekket immunforsvar.

Forkjølelsessår

Zovirax kremen er godkjent for behandling av munnsår, eller herpes labialis, som oppstår på lepper og ytre kanter av munningen. Zovirax salve anbefales for munnsår hos personer med svekket immunforsvar.

Hva er årsaken til hårvekst på mage?

Hva er årsaken til hårvekst på mage?


Hårvekst på magen kan bidra til å holde deg varm og beskytter mot støv, men det kan være en plage. Det er ulike årsaker samt måter å bli kvitt hår på magen.

Betydning

Hårvekst på magen er ofte forårsaket av androgener, som er mannlige hormoner. Menn og kvinner har dette hormonet, men menn har en tendens til å ha høyere nivåer.

Effekter

Noe så enkelt som å barbere magen kan øke hårvekst i området. For eksempel kan en kvinne oppleve mer hår på magen etter et keisersnitt, ifølge HealthyandHappyforLife.com.

Advarsel

Hypertrikose kan øke magen hårvekst for menn og kvinner. Denne lidelsen er forårsaket av hypotyreose eller bruk av stoffer som anabole steroider.

Betraktninger

Hirsutisme kan føre til en økning i magen hårvekst hos kvinner. Hirsutisme skyldes genetikk eller polycystisk ovariesyndrom, ifølge HealthyandHappyforLife.com.

Oppløsning

Magen hår kan midlertidig bli fjernet ved barbering, voksing, napping, og hår-fjerning kremer.

Grønnsaker som fremmer hårvekst

Enten du er ute etter å reversere effekten av hårtap eller fortsette å fremme veksten av sunt hår, er det fint å ha en fungerende løsning. Naturen gir et flott utgangspunkt. Det er mange grønnsaker som arbeider med kroppen din til å hjelpe til med hårvekst.

Betydning

Mange faktorer bidrar til hårtap hos både menn og kvinner. Enten det være relatert til stress, genetiske faktorer eller mangel på riktig ernæring, kan det muligens bli reversert ved å spise visse grønnsaker. Når du velger matvarer for å fremme hårvekst, er det viktig å fokusere på matvarer som vil jobbe med protein og jern. Disse er naturlig finnes i håret, noe som gir årsak til et protein- og jernrike diett.

Iron

Jernrike matvarer inneholder mange grønnsaker. Mørke, grønne grønnsaker er spesielt bra for jern, inkludert spinat, grønne grønnsaker, brokkoli, grønnkål, arugula og swiss chard. Alle disse grønnsaker er også fylt med viktige vitaminer og mineraler som er utmerket for generelle helse. Innlemme disse greenene vil gi kroppen din ekstra boost den trenger for jern, og vil i sin tur gjør at du kan forbedre sjansene for voksende hår.

Svovel

Svovel er et annet element som hjelpemidler i hårvekst. Dette kan lett bli funnet i dagligdagse matvarer som du kan finne på matbutikken, inkludert grønnsaker som kål, brønnkarse, søtpoteter, hvitløk, løk og persille. Mange av disse grønnsakene er grunnlaget for populære retter som wok. Dette betyr en enkel måte å nyte riktig mat mens vite at man gjør noe bra for håret ditt.

Vitamin E

Mange er allerede svært klar over fordelene av vitamin E. Utmerket for hud og negler, det fungerer også mot sunt hår. Vitamin E finnes i grønnsaker som avokado, asparges, spinat og neper. Mange av disse matvarene gir den beste kilden til vitamin E når de er forberedt rå. Matlaging noen grønnsaker bryter ned næringsstoffer.

Forebygging / løsning

I tillegg til å innlemme grønnsaker i kostholdet for hårvekst, er det viktig å vite hva slags mat kan fungere mot hårvekst. Dette inkluderer ting som kullsyreholdige drikker, mat med høyt fett og tungt sukkerholdig produkter.

Old Time hårvekst rettsmidler

Old Time hårvekst rettsmidler


En rekke faktorer fører til tynne sprø hår og hårtap, slik som dårlig kosthold, stress, og sterke kjemikalier som brukes i fargestoffer, perms og hår rettetang. Folk vil heller ha tykt sunt hår, og en rekke hjem spunnet behandlinger har blitt utviklet for å oppnå dette. Videre noen menn føler at skallethet er en sykdom som må kureres, og har forsøkt å gjøre det gjennom historien. Hvis håret ditt er mindre enn ideell, kan enkelte gammeldags hårvekst rettsmidler hjelpe håret vokse tykt og sunt.

Gamle egyptiske metoden

Ifølge Håravfall Learning Center, i 1500 f.Kr. de gamle egypterne hadde en kur for skallethet. Først må du lese en magisk spell til solguden. For det andre må du spise løk, jern, rød bly, og alabast. Spise løk og jernrike matvarer kan ikke skade, siden de er en del av et balansert sunt kosthold. Unbeknown til de gamle egypterne, er bly en helsefare. Alabaster er gips rock, som gips er laget av. Det kan ikke være lurt å innta bergarter. Ingen vitenskapelige bevis støtter den gamle egyptiske metoden for voksende hår.

Proteiner

En anekdotiske kontoen er å spise mat høyt på protein og biotin, som egg og gelatin desserter. Siden håret er protein basert, er logikken protein vil hjelpe den vokse. En annen konto er å bruke rå egg i håret og hodebunnen, la det sitte i fem minutter, og sjampo ut med en mild shampoo. Ingen strengt kontrollerte vitenskapelige studier har blitt utført på dette, men det kan ikke skade å spise mer protein i kosten din, med mindre du er allergisk eller på en medisinsk diett.

Split Slutter

Flisete tupper er et vanlig problem i håret. Flisete tupper vil ikke tillate håret å vokse. Derfor, i henhold til kvinner Fitness, klippe dem av. Etter trimmingen, anbefaler Kvinners Fitness blande en teskje honning med 2 spiseskjeer olivenolje og eggeplomme. Påfør i håret i 30 minutter, og vask med en mild sjampo.

Rene Porer

Porer og hårsekkene må være rene for å tillate vekst. Logikken er at hvis folliklene er tilstoppet av olje og skitt, vil hårveksten ikke forekomme. Derfor vaske hodebunnen med en mild pensel, som en barberkost, for å rense follikler.

Stress og Hårtap

Medical Science sier at stress fører til hårtap. En type stress-indusert hårtap, telogen effluvium, skyver håret i en hvilefase, og det faller ut. En annen type, alopecia areata, fører til hvite blodceller til å angripe håret og det faller ut. Siden stress forårsaker hårtap, er det motsatte sant også. Prøv å føre en stress-fritt liv eller fjerne stressfaktorer i livet ditt slik at hårtap forekommer ikke.

Betyr Psoriasis påvirker hårvekst?

Hodebunnen psoriasis kan styres med aktuelle behandlinger, men psoriasis kan påvirke hårveksten. Jo lenger du opplever hodebunnen psoriasis, jo større sannsynlighet vil oppleve hårtap. Psoriasis på kroppen kan føre til hårtap på hva overflaten områder vil bli berørt. Når psoriasis forsvinner, vil håravfall forbedre.

Psoriasis og håravfall

Hodebunnen psoriasis oppstår ofte rundt hårfestet, så de fleste tynning oppstår vanligvis der også. Hvor lenge du er påvirket av psoriasis vil påvirke mengden av hår tap. Psoriasis kan føre til hårtap hvor som helst du har hårvekst, inkludert armer, ben, rygg og bryst.

Betraktninger

Den hårtap oppleves som et resultat av psoriasis er ikke permanent. Betennelsen i forbindelse med hodebunnen psoriasis kan forstyrre tilfredsstillende hårvekst, forårsaker hårtap. Når tilstanden forsvinner, vil håret tilbake.

Behandling av psoriasis i hodebunnen

Prøv over-the-counter flass sjampo som inneholder sink eller mentol. Sjampoer som inneholder steinkulltjære også er effektiv ved behandling av psoriasis i hodebunnen, og er tilgjengelig over disk. Kull tjære sjampo tilgjengelig på resept inneholder en større konsentrasjon av steinkulltjære. La shampoo på hodebunnen din i flere minutter og skyll grundig.

Unn mens du sover

Bruk en kulltjære gel over natten for å gi ekstra behandling. Et annet alternativ for behandling av psoriasis i hodebunnen er sink krem. Vask håret grundig i morgen uavhengig av produktet du bruker. Uansett forbedring du opplever i hodebunnen psoriasis vil hjelpe håret ditt tap.

Dual-Purpose Products

Mange produkter som brukes til behandling av hodebunnen psoriasis kan trygt brukes på resten av kroppen, med unntak av ansiktet. Vær forsiktig så du ikke overdrive produkter som inneholder steinkulltjære. Begrense bruken til et par ganger per uke, som de ikke er ment å brukes daglig.

Hårtap som følge av behandlings

Noen ganger Hårtap kan skyldes behandling eller atferd snarere enn effektene av psoriasis. Bruk en bestemt behandling akkurat som produktets bruksanvisningen sier. Unngå å skrape hodebunnen, og vaske håret forsiktig.

Test for Hirsutisme

Test for Hirsutisme


Hirsutisme er overdreven og unormal vekst av kroppshår. Denne tilstanden kan påvirke menn og kvinner, men kvinner vanligvis finne det mer belastende på grunn av kosmetiske grunner. Overskuddet av hår, som vanligvis er tykk og mørke, kan vokse på rygg, mage, bryst, hake eller leppe. Den unormale hår er forskjellig fra den fine hår som normalt finnes i kroppen. Ifølge Mayo Clinic, opptil 10% av kvinner har hirsutisme.

Årsaker

Hirstutism er ofte forårsaket av en overdreven mengde av androgen, noe som er en mannlig hormon, eller polycystisk ovariesyndrom. I noen tilfeller er årsaken til hirsutisme kanskje aldri funnet. Denne tilstanden går i familier. Sjeldne årsaker til overdreven hårvekst er binyre svulst eller kreft, ovarietumorer eller kreft, Cushings syndrom, medfødt adrenal hyperplasi og hyperthecosis. Visse medisiner som testosteron, danazol, anabole steroider, glukokortikoider, ciklosporin, minoxidil og fenytoin kan også føre til hirsutisme.

Tester

Diagnosen hirsutisme er basert på en fysisk undersøkelse, fysiske symptomer, blodprøver og imaging tester. Ikke alle testene vil bli indikert for hver person. Blodprøver som kan være indisert for hirsutisme er testosteron, dihydroepiandrosterone sulfat (DHEA-S), luteiniserende hormon (LH), follikkelstimulerende hormon (FSH), prolaktin og 17-hydroxyprogesterone. Imaging tester, for eksempel en computertomografi (CT) eller ultralyd, er vanligvis bare utføres for å utelukke en eggstokkene eller binyrene svulst.

Hjem Behandling

Behandling for mye hår omfatter bleking, napping, voksing, barbering, elektrolyse, laser hårfjerning og vekttap. Elektrolyse og laser hårfjerning er dyrt og flere behandlinger er nødvendig. Plukker og voksing er ikke anbefalt for kvinner rammet av hirsutisme fordi de kan gjøre håret vokse raskere ved å øke blodtilførselen til hårsekkene. Vekttap kan redusere hårvekst ved å redusere mannlige hormonnivåene i kroppen din.

Reseptbelagte medisiner

Avhengig av din medisinske historie, kan din lege foreskrive p-piller, medisiner eller kremer for å behandle hirsutisme. Anti-androgen medisiner ta tre til seks måneder å bli effektive. De virker ved å styre androgen hormon og kan redusere ny hårvekst, men sannsynligvis ikke vil endre mengden hår du har. Den resept krem ​​som brukes til å kontrollere hirsutisme bremser ansiktshår vekst og tar fire til seks uker før alle fordelene blir sett.

Advarsel

Symptomer på en mer alvorlig, men sjelden, lidelse omfatter plutselig utvikling av hirsutisme, dypere stemme, akne, redusert bryststørrelse, uregelmessig menstruasjon og økt muskelmasse. Kontakte lege så snart som mulig hvis du exibit disse symptomene for å sikre tidlig diagnose og behandling.

Hva er bivirkningene av HGH i barn?

Noen barn ikke produserer nok veksthormon til å opprettholde normale vekstmønstre og kan være godt under normal høyde. Injeksjoner av humant veksthormon er gitt for å prøve å øke deres høyde. Forrige til 1980-tallet, ble veksthormon ervervet fra menneskelige kadavre, men dette overført sykdom som var til stede i kadavrene. I dag er syntetisk humant veksthormon sikkert og effektivt i bruk, men det kan være noen bivirkninger.

Leddsmerter

Noen pasienter som gjennomgår behandling med veksthormon har rapportert leddsmerter. Dette er vanligvis forbigående og forsvinner etter kort tid. Menneskelig veksthormon behandling kan også føre til carpal tunnel syndrom, en klemming av nerve i håndleddet som forårsaker kroniske smerter.

Hevelse av kroppsvev

Humant veksthormon kan produsere ødem, som er fylling av kroppsvevet med fluid forårsaker svelling.

Unormal vekst

Menneskelig veksthormon kan også produsere unormal vekst av hender og føtter i de som tar den i lengre perioder av gangen. Det er også tenkt den raske veksten kan øke risikoen for skoliose av ryggraden.

Høyt blodtrykk

Humant veksthormon er også blitt vist å øke blodtrykket. Dette kan være et resultat av den økte salt-og vannretensjon som oppstår med HGH-behandling. Av denne grunn er nødvendig med nøye overvåking av lege. Den intrakranielt trykk kan produsere hodepine, tap av syn, kvalme og oppkast.

Dreven hårvekst

Humant veksthormon kan produsere dreven hårvekst over hele kroppen, kalt en tilstand hirsutisme.

Økt risiko for kreft

En langsiktig oppfølgingsstudie av barn behandlet med veksthormon har vist en veldig liten, men statistisk signifikant økning i tarm og andre magekreftformer. Tidligere kreftforekomster kan være en kontraindikasjon for humanegrowth hormonbehandling. For de med ingen tidligere kreft historie, er veksthormon behandling vanligvis fortsatte med mindre det er noen bevis for uvanlig cellevekst. Nøye overvåking av lege anbefales.

Blood Sugar Avbrudd

En av funksjonene av veksthormon er å øke mengden av sukker i blodet i perioder med stress. Man antar at økt menneskelig vekst hormon nivået i blodet kan øke forekomsten av type 1 eller type 2 diabetes, og derfor bør barns blodsukkernivået følges nøye når under HGH behandling. Det kan også øke risikoen for hypoglykemi.

Om Back Hair

Om Back Hair


Tilbake hår er en bekymring for noen individer, som kanskje lurer på hva som forårsaker den til å vokse i første omgang. Uavhengig av årsakene til tilbake hårvekst, er det mange metoder for behandling eller fjerning, enten midlertidig eller permanent, bør det bli en plage eller kilde til personlig forlegenhet.

Årsaker til Back Hair

Overdreven hår ellers kjent som hypertrikose, særlig på ryggen, kan ha mange årsaker. Disse årsakene kan være arvelig eller være forårsaket av noe mer alvorlig som en underliggende medisinsk tilstand som kan kreve behandling med medisiner eller med kirurgi. Det er nødvendig å vurdere mulige årsaker til overdreven håret før du bestemmer hvorvidt det er et problem som krever ytterligere oppmerksomhet og / eller avgjøre om en metode for å behandle årsaken til eller fjerne mye hår.

Blant årsakene til overdreven tilbake hår er en tilstand som kalles hirsutisme, som er definert av American Heritage Medical Dictionary som tilstedeværelsen av overdreven kropps og skjegget, spesielt hos kvinner. Det finnes to typer av hirsutisme. Idiopatisk hirsutisme er generelt arvet og kvinnen er vanligvis sunt med normal menstruasjon og hormonnivåer. Den sekundære formen for hirsutisme kunne være forårsaket av noen av de følgende grunner: tumorer eller uregelmessigheter i eggstokkene, hypofyse og / eller binyrene; bruk av mannlige hormoner; og insulin-relatert faktorer slik som fedme.

Overdreven tilbake hår kan være en kilde til forlegenhet; spesielt for kvinner.

Medisinsk behandling av underliggende forholdene for overdreven Tilbake Hair

Midler for å fjerne eller behandling av uønsket tilbake hår avhenge av årsaken. Dersom det fastslås at overdreven hår er et symptom på et større medisinsk problem, ofte behandling av den medisinske tilstanden vil avta hårvekst. Dreven hormoner som kan forårsake hårvekst introdusert ved hjelp av behandling for andre medisinske tilstander med testosteron eller bruk av narkotika som minoxidil eller steroider kan korrigeres ved å stoppe eller endre dosering av legemidler. Dreven hormoner produsert av ens egen kropp som kan påvirke androgen hårvekst inkludert tilbake hår kan justeres ved å ta medisiner som p-piller, kvinnelige hormoner eller mannlige hormondempende midler. Fjerning av eller krymper svulster kan sette kroppen på riktig bane til normal hormonproduksjon. Behandling av diabetes relatert til fedme kan også forbedre insulinnivået, som også kan påvirke tilstanden.

Midlertidige metoder for å fjerne håret tilbake

Tilbake hår kan fjernes ved en rekke metoder, inkludert voksing, barbering, skjæring, pinsetter, sugaring, gjenging, og bruk av kjemiske hårfjerningsmidler som oppløser håret. Det er også sliping og eksfolierende enheter som gnis håret av huden. Alle disse fremgangsmåter gir kortvarig fjerning av hår tilbake.

Lengre sikt eller permanent fjerning av håret tilbake

Laser og IPL-lys terapi gi den lengste nytte av uønsket hår. Vanligvis opp til seks behandlinger er nødvendig som håret vokser i tre faser. Det er best å fjerne hår under anagen (vekst) fase når håret pigment har en tendens til å være mørkest. Jo mørkere pigmentert hår er mer utsatt for ødeleggelse med laserbehandling, fordi laserlyset er absorbert inn i mørkere pigmentert hår og skaper varme som ødelegger håret, og håret matrise pæren på basis av follikkelen. Ikke alle hårfollikler er i den anagene fase ved den samme tid som er grunnen til at mange behandlinger er noen ganger nødvendig. Når en hårsekken er ødelagt, vil håret ikke vokser ut igjen, så det er et spørsmål om å behandle hver hårsekken under anagenfasen når det er mest sannsynlig å bli ødelagt. Laser og IPL-lys terapi fungerer ikke på lyse eller grå hår.

Historiske og religiøse betydningen av hårfjerning og sosiale normer

Hår og dens popularitet eller upopularitet på visse områder av kroppen, selv i hodet, har flyttet inn og ut av mote gjennom historien. Ulike religioner holder hellig hår på deler av kroppen, mens andre påminne den. Fjerning av alt håret er fortsatt et middel for lus i enkelte land og tenkte å være ren og sunn. Samfunn, kulturer og klasser har alle hatt sitt å si om hva som er en akseptabel mengde hår på hodet og kroppen. For mange mennesker overflødig hår eller mangel på hår på deler av kroppen kan være en kilde til frustrasjon og til og med lav selvfølelse. Hår eller mangel på det kan selv gjøre en sosial eller politisk erklæring.

Hvordan er Androgel laget?

Hva er Androgel?

Androgel er testosteron i et hydroalcoholic gel base. Påføres direkte på huden, leverer androgel sin aktive bestanddel, testosteron, inn i blodstrømmen i et tidsrom på 24 timer etter påføring. Testosteron er fra familien av hormoner som kalles androgener og noen ganger er kjent som en testoid. Androgener stimulere til utvikling av mannlige egenskaper i virveldyr. Androgel er skapt i ulike styrker av testosteron --- 50mg, 75mg og 100mg --- og leverer om lag 10 prosent av testosteron dose inn i kroppen. Androgel kan overføres ved hud til hud kontakt på applikasjonsstedet. Kvinner bør ikke bruke eller komme i direkte kontakt med Androgel.

Ingredienser i Androgel

Androgel aktive bestanddel, testosteron, ble oppløst i en alkohol-basert gel. Inaktive ingredienser inkluderer etanol, natrium-hydroksyd, renset vann, Carbomer 980 og isopropylmyristat. Disse ingrediensene gjør at testosteron som skal anvendes i en gel form og er farmakologisk inaktive betydningen de har ingenting å gjøre med arbeidet testosteron er ment å oppnå. Alkohol-baserte geler blir brukt fordi de absorberer lett inn i huden og gi en gradvis frigjøring av de aktive ingredienser. Androgel er en soyabasert testosteron produkt.

Hvem gjør Androgel?

Aktuelt farmasøytiske gels er laget av lisensierte laboratorier over hele verden. Androgel er laget av Laboratoires Besins International i Frankrike for det amerikanske selskapet Unimed Pharmaceuticals, LLC som er eid av Solvay Pharmaceuticals, Inc. Besins spesialiserer seg på å lage hormonelle medisiner og behandlinger for menn og kvinner, og er et meget godt etablert og godt kjent laboratorium . Et patent for Androgel holdes i USA av Solvay Pharmaceuticals, Inc.

Androgen Therapy

Androgel og androgen gel blir brukt som en terapi for androgen-mangel. Brukes som en hormonbehandling, hjelper Androgel de med liten eller ingen naturlige produksjonen av testosteron. Androgenbehandling bør overvåkes av en lege. Det er pasienter som har bivirkninger som kan trenge å bli identifisert og forvaltes. Bivirkninger kan inkludere økt hårvekst, akne, hodepine, depresjon, bryst hevelse eller ømhet. En lege vil vanligvis gjøre justeringer til dosen eller endre styrken av medikamenter for å redusere eller fjerne bivirkningene.

Andre Androgene Produkter

Produkter som ligner på androgel er tilgjengelige. Produktene Androderm, Testim, Delatestryl og Striant er alle produkter leverer et lignende resultat. Hver skal administreres av en lege, og hver har varierende effekter på hypogonadisme og lavt testosteronnivå.