Digidexo.com

perfusjonist lønn

Klinisk perfusjonist Training

En klinisk perfusjonist (også kalt en klinisk perfusjon tekniker eller hjerte perfusjonist) opererer hjerte og lunge utstyr under operasjonen. Den perfusjonist driver blod og oksygen utstyr for å styre de fysiologiske parameterne for pasientens kropp, for eksempel blodstrømmen og blodinnhold. Trening for å bli en klinisk perfusjonist innebærer en to-årig program, etterfulgt av styret sertifisering.

Utdanning

To år med kurs i et akkreditert kardiovaskulær perfusjon programmet er pålagt å bli en klinisk perfusjonist. Opptak til programmet krever en fireårig bachelorgrad eller minst to år med lavere forutsetning kurs. I løpet av det første året, er studenter utdannet i didaktiske og laboratorie innstillinger. Klinisk observasjon praktiseres også. I det andre året, fokus skifter til kliniske rotasjoner på ulike sykehus og klinikker.

Sertifisering

Etter vellykket gjennomføring av en to-års kardiovaskulær perfusjon program, fremadstormende perfusionists få arbeidserfaring og må bestå American Board of Cardiovascular Perfusjons sertifisering Eksamen for å bli fullt sertifiserte kliniske perfusionists.

Ytterligere Profesjonell trening

En sertifisert klinisk perfusjonist må resertifiseres hvert år. I tillegg må de demonstrere klinisk aktivitet hvert år og profesjonell aktivitet hver tredje år.

Hva gjør en Lung perfusjonist Do?

En lunge perfusjonist, også referert til som en klinisk eller hjerte-lunge perfusjonist, driver hjerte- og lungemaskin under medisinske prosedyrer, når en pasient er nødvendig for å gå på hjerte-bypass.

Utdanning

Perfusionists er pålagt å ha en bachelor eller mastergrad i informatikk og matematikk. Perfusionists er pålagt å ha en sertifisert klinisk perfusjonist credential fra American Board of Cardiovascular Perfusjons.

Funksjon

Perfusionists sette opp og drive hjerte lunge maskin. De er ansvarlige for å regulere pasientens blodsirkulasjon og sammensetning, kontrollere pasientens kroppstemperatur og gi medisiner, blodprodukter, og anestesimidler etter behov.

Geografi

Perfusionists jobber i operasjonssaler. Stående i seks til åtte timer om dagen kan være nødvendig under en operasjon eller prosedyre.

Lønn

Som i april 2009, tjener en hjerte-lunge perfusjonist i USA en gjennomsnittlig lønn på $ 107,118. Lønn er basert på mange års erfaring, legitimasjon, jobb plassering og arbeidsgiver.

Betraktninger

Perfusionists samarbeider tett med leger, sykepleiere og driftspersonell. Man må være i stand til å kommunisere med operativsystemet laget av tilstanden til pasienten i løpet av prosedyren. På grunn av beskaffenheten av de kritiske operasjoner og prosedyrer, perfusionists er under høy belastning.

Fordeler og ulemper ved å være en perfusjonist

Fordeler og ulemper ved å være en perfusjonist


Under hjertekirurgi, er en perfusjonist ansvarlig for driftsmidler som midlertidig erstatter pasientens respiratoriske og sirkulasjons funksjoner. Sertifiserte perfusionists utviser stor presisjon i hell utfører sine plikter. Forstå fordeler og ulemper ved å jobbe som perfusjonist er viktig når de vurderer dette feltet.

Lønn

Ifølge American Medical Association, kan nylig-sertifiserte perfusionists forvente en årlig lønn på $ 60,000 til $ 75,000 per år. Perfusionists med to til fem år på jobben gjør $ 70,000 til $ 90,000 og perfusionists med enda mer erfaring kan tjene så mye som $ 100.000. Perfusionists kan også avansere til lederstillinger hvor lønninger ofte overstiger dette beløpet.

Timer

En ulempe de som vurderer denne karrieren bør merke seg er at lange dager er ikke uvanlig for perfusionists. Et operasjonsteam utfører en 15-timers levertransplantasjon vil kreve en perfusjonist gjennom hele prosedyren. Perfusionists arbeide på sine føtter og håndtere tungt utstyr. I tillegg til sitt vanlige arbeid uke, perfusionists er ofte på vakt netter og helger.

Krav

Perfusionists finne personlig tilfredsstillelse i å utføre en jobb som er utfordrende og krevende. Som en integrert del av et kirurgisk team, er det perfusjonist rolle avgjørende for å bevare pasientens liv mens hjertet er immobilisert. En perfusjonist kontinuerlige vurdering av pasientens status og effektiv kommunikasjon med kirurger bidrar til å sikre en vellykket prosedyre. Den perfusjonist også jevnlig bistår andre medisinske spesialiteter under operasjoner.

Stress

En annen ulempe å vurdere er nivået av stress denne stillingen innebærer. Selv om pasienter kan dele likheter, er ikke fremgangsmåten nøyaktig den samme. Medlemmer av det kirurgiske teamet trenger å opprettholde intens fokus over lang tid. Tilsynelatende godartet feil kan ha kritiske konsekvenser og perfusionists må vite hvordan de skal reagere på alle mulige situasjoner.

Definisjon av Vaskulær Perfusjons

Definisjon av Vaskulær Perfusjons


Uttrykket "vaskulær perfusjon" refererer til prosessen med å helle en væske gjennom venene i et organ. Den vanligste typen av vaskulær perfusjon er kardiovaskulær perfusjon der en maskin presser blodet av åpen hjertekirurgi pasienter gjennom sine organer mens hjertet ikke klarer å pumpe blod.

Vilkår

Prosessen med å fjerne og erstatte en pasients blod kalles utenomkroppslige sirkulasjon (ECC). Denne prosessen bruker midlertidige kunstige organer for å erstatte funksjonen av organet mens den er ubrukelig. Kunstige organer for tiden tilgjengelig inkluderer hjerter, lunger, nyrer og lever. Spesielle rør, kalt kanyler, brukes til å koble ECC til pasientens blodet.

Bruksområder

Vaskulær perfusjon brukes i operasjoner i mange forhold, inkludert koronarsykdom, hjerteinfarkt, hjertesvikt, respirasjonssvikt, hjerteklaffsykdom og nyresvikt. Hjerte, nyre og lunge transplantasjon prosedyrer også bruke vaskulær perfusjon. Kreftpasienter får sine kjemoterapi medisiner gjennom vaskulær perfusjon; det er levert gjennom blodet til pasientens berørte organer eller lemmer.

Perfusionists

Spesialtrente medisinske fagfolk kalt perfusionists bruke utstyret brukes i vaskulær perfusjon. Den perfusjonist er ansvarlig for å hjelpe legen til å velge riktig type utstyr eller metoder som i hvert enkelt tilfelle av vaskulær perfusjon. Den perfusjonist er også ansvarlig for å overvåke pasientens blod.

Hva er Cardiovascular Perfusjons?

Hva er Cardiovascular Perfusjons?


Under åpen hjertekirurgi, leger krever et ublodig, stasjonær sted å jobbe. For å oppnå dette, stopper legen hjertet fra å slå og shunter blod bort fra det. En hjerte-lunge maskin pumper blod gjennom pasientens blodårene og trekker det tilbake i maskinen som skal reoxygenated slik at pasientens kropp leveres med den nødvendige mengden av blod. Når blodet blir fjernet og returnert av kunstige midler utenfor kroppen, kalles det utenomkroppslige sirkulasjon, eller ECC. ECC kan brukes som en behandling for andre sviktende organer, men når det er brukt i stedet for hjertet og lungene spesifikt, kalles det kardiovaskulære perfusjon.

Historie

I 1813, utviklet Julien Jean Cesar Le Gallois ideen om kunstig sirkulasjon. Men Dr. Jack Gibbon skapte forløper av teknikken i 1937. I 1953 brukte han teknikken til å fullføre den første vellykkede åpen hjertekirurgi. På 1960-tallet, utviklet Richard Sarn flere medisinske enheter, for eksempel hjerte-lunge-maskin, som fungerer som pasientens hjerte og lunger under ECC.

Cardiovascular Perfusjons

Kardiovaskulær perfusjon er en medisinsk teknikk som gjør at hjertekirurger å utføre åpen hjertekirurgi uten pasientens hjerte fortsetter å slå. En maskin fungerer som hjertet i denne perioden av bevisst hjertestans. Denne maskinen, ved hjelp av rør laget av gjennomsiktig polyvinylklorid, trekker unoxygenated blod fra en stor vene. Maskinen oxygenates blod og deretter går den gjennom en stor arterie.

Hjerte-lungemaskiner

Hjerte-lunge-maskiner som brukes i perfusjon bestå av fem pumper. En valse pumpe skaper sug for å trekke blod inn i maskinen. De andre fire tilveie væske, gass og kalium til pasienten. Kalium fører til at hjertet til å arrestere, holde den i ro under prosedyren. I maskinen, blir blod bassenger i et reservoar og adskilt fra uteluften med en membran oxygenator. Oksygen og karbondioksid krysse denne barriere for å oksygenere blod. Barrieren holder blodet fra clotting. Den reoxygenated blodet pumpes tilbake inn i en stor arterie. Lignende maskiner kan også fungere som nyrer og lever for pasienter som trenger dem.

Prosedyrer

Medisinske prosedyrer som krever bruk av kardiovaskulær perfusjon inkluderer angioplastikk - en utvidelse av blodårene på grunn av okklusjon; stent prosedyrer, som sted kunstig slange i en lukket arterie, og hjerteklaffe. ECC brukes også i behandling av hypotermi. Blodet kan tas ut og oppvarmes i maskinen.

Perfusionists

Perfusionists er ikke leger. De er medisinske teknikere. Medisinsk tekniker skoler krever en bachelorgrad som en forutsetning for sine programmer, som varer mellom 12 og 16 måneder. Under operasjonen, overvåker perfusjonist hjerte-lunge-maskin og kontrollerer innholdet av oksygen og karbondioksid i pasientens blod, og de sørge for at pasientens blod fortsetter å bli pumpet inn i sine årer.

Hva er kravene for å bli en Respiratory Therapy Medicare Provider for Nevada?

Hva er kravene for å bli en Respiratory Therapy Medicare Provider for Nevada?


Respirasjonsterapeuter (RTS) er helsepersonell som behandler puste og luftveislidelser under ledelse av en lege. Respirasjonsterapeuter interessert i omsorgen for eldre voksne kan finne seg selv i innstillinger at regningen tjenester til Medicare programmet. I Nevada, er disse fagpersonene lisensiert som utøvere av Respiratory Care, eller Perfusionists.

Å bli en Respiratory Terapeut i Nevada

En utøver av respiratorisk omsorg, eller åndedrettsterapeut (RT) eller perfusjonist i Nevada må fylle ut en søknad gjennom Nevada State Board of Medical Examiners for lisensstatusen. Denne søkeren må være minst 18. Søknaden må inneholde en oppsummering av utdanning inkludert dokumentasjon for fullført en utdanning som er godkjent av National Board for Respiratory Care, bevis på bestått nødvendige undersøkelser, en oppsummering av eventuelle andre lisenser åndedrettsomsorgs holdt eller påføres for, en oppsummering av trening og erfaring, en angivelse av eventuelle undersøkelser eller dom for tjenesteforsømmelse eller kontrollerte stoffer, og betaling av nødvendige avgifter. En komplett og attestert Søknaden må også fremlegges. Styret gjør innkvartering for personer som allerede er lisensiert utøvere i andre stater. Tjue timer etterutdanning hvert annet år er nødvendig for å fornye en lisens.

Medicare dekning for Åndedrettsterapeut

Akutte sykehus, polikliniske praksis og dyktige sykepleie anlegg kan gi luftveis terapi som en del av samlet tjeneste levering, men ikke bryte ut respiratoriske terapi tjenester separat for fakturering. I slike tilfeller bestemmelser om faglig opplæring og kvalifikasjoner for personell ansatt for å utføre luftveis terapi tjenester er på skjønn av helsetjenester organisasjon. I en lege kontor, kan luft terapi omsorg gitt av RTs under direkte tilsyn av lege bli fakturert av legen til Medicare. I dette tilfellet, "umiddelbar tilsyn" betyr line-of-sight eller innenfor samme kontor. I Omfattende Poliklinisk Rehabilitering fasiliteter, er respiratoriske terapi tjenester avgrenset og må gis av kvalifisert, luftveis terapeuter under en lege bestemt plan for omsorg. I dette tilfellet også, blir fakturert til Medicare pakket inn omfattende tjenesteleveransekrav. Det er for øyeblikket ingen miljøer der en uavhengig åndedrettsterapeut ville for å få en Medicare leverandør nummer og fakturerer tjenester direkte til Medicare.

Mulige endringer for Respiratory Therapy i Medicare-programmet

American Association for Respiratory Care (AARC) er i ferd med lobbyvirksomhet Kongressen til å vurdere Medicare Respiratory Therapy Initiative. Initiativet vil innføre i lovbestemmelser som ville tillate kvalifisert, lisensiert respirasjonsterapeuter med bachelorgrader å være utøvere i henhold til en lege uten at du trenger en lege i umiddelbar nærhet. Selv om disse tjenestene vil fortsatt bli fakturert av legen heller enn RT gi behandling, ville denne lovgivningen gi større autonomi for RT og tillate en medisinsk praksis å utvide pasientbehandling levering utover kontoret. Tjenester i disse forholdene blir fakturert under Medicare Del B fordel, som er fordelen pakke som refunderer utøvere i hovedsak poliklinisk. Selv om respirasjonsterapeuter ikke ville trenge for å få en Medicare leverandør nummer for direkte fakturering, evne til legens kontor for å utvide sin praksis er et insentiv til å beholde kvalifisert, lisensiert enkeltpersoner å gi luft omsorg under denne foreslåtte lovgivningen.