Digidexo.com

world health detoxamin kids 375mg

The History of the World Health Organization

The History of the World Health Organization


Verdens helseorganisasjon (WHO) er et FN-byrået som koordinerer saker av internasjonal folkehelse. Det organiserer den internasjonale innsatsen for å overvåke utbrudd av smittsomme sykdommer, og har jobbet for å bekjempe utbrudd av SARS (SARS), svineinfluensa og AIDS. WHO også fremmer utvikling og distribusjon av vaksiner, medisiner og verktøy for å bekjempe sykdommen.

Fakta

Over hele kloden, problemer som sult, hjemløshet og sykdom kjøre frodig. Disse problemene er spesielt til stede i den tredje verden som Afrika, der folk er i stand til å forsørge seg selv eller få til forbedringer i deres livsstil. Verdens helseorganisasjon er et spesialisert byrå som omhandler disse temaene. Den støttes i sitt arbeid med mer enn 190 land. Gjennom WHO, er verden sammen til felles front i kampen for menneskers helse.

Historie

Verdens helseorganisasjon ble etablert i 1948. Det uttalte mål var å oppnå høyere nivåer av helse for alle mennesker. For dette formål, fremmer organisasjonen folkehelsetiltak som rent drikkevann, gode sanitærforhold, immunisering mot mulig sykdom, reduksjon av sult og prevensjon. Dette er forhold som WHO har arvet fra sin forgjenger, den helseorganisasjon av Folkeforbundet. Verdens helseorganisasjon var en av FNs første etater og ett av de viktigste tiltakene.

Funksjon

Å bekjempe problemer som sult, sanitær og sykdom, som er en av verdens fakta samle organisasjoner. WHO gjør ikke sin egen forskning, men oppfordrer uavhengig forskning i biomedisinske og helsearenaer over hele verden. Organisasjonen arbeider med mer enn 500 internasjonale samarbeidssentre for å samle og publisere denne forskningen. WHO arrangerer internasjonale medisinske konferanser og koordinerer utveksling av forskere og helsearbeidere som reiser rundt i verden for å fremme organisasjonens mål.

Geografi og organisasjon

World Health Organization funksjoner over hele verden. Organisasjonens hjemmekontor er i Genève, men det er representert med mer enn 190 land, eller medlemmer. Disse medlemmer inkluderer nesten alle FN-land, sammen med to ikke-FN-medlemmer. Organisasjonens generalforsamling møtes en gang i året for å utnevne ledere og vurdere økonomiske politikk for det kommende året. WHO er finansiert av medlemslandene, private givere og sine private partnerskap.

Betydning

Gjennom historien har Verdens helseorganisasjon jobbet mot smittsomme og farlige sykdommer. Organisasjonen brukte mer enn to tiår kjemper kopper alene. I 1980 erklærte det at sykdommen ble eliminert. Det var det første sykdoms endte med innsatsen til menneskeheten. WHO arbeider nå med å utrydde flere sykdommer, som polio og influensa, og har vendt sin oppmerksomhet til den verdensomspennende eliminering av hiv og aids.

World Health Organization Ideer

World Health Organization Ideer


Verdens helseorganisasjon (WHO) er den ledende og regissere autoritet på helse for FN. WHO fungerer som en leder på global helse, og danner politiske valg basert på forskningssamarbeid. Organisasjonen gir World Health rapporter som hver fokuserer på et bestemt aspekt av verdens helse, rapportering på den nåværende helsetilstand, samt mål, prioriteringer og prestasjoner. Spesifikt, bedre kvinners og barns helse, og helsen til afrikanske folk, står sentralt i organisasjonens mål.

WHO Agenda

Tilrettelegge helse utvikling i fattige områder er et hovedmål for WHO. Nåværende utviklingsmål fokus på kroniske sykdommer og tropiske sykdommer. Helse sikkerhet er høyt prioritert, herunder å forebygge sykdomsutbrudd og adressering epidemiske trusler. Forbedre logistikk for eksempel tilgang til medisin og opplæring medisinske personalet hjelpe flere mennesker tilgang omsorg. Tolke forskning for nye politiske ideer er en sentral oppgave samt organisere ressurser som givere og internasjonale organisasjoner i felles anstrengelser. Til slutt, forbedre effektiviteten og effektiviteten av WHO er et viktig mål.

2010 Health Report

Den siste Health Report løser de økonomiske systemer av land på alle nivåer i utvikling, for å bane vei for universelle helsetjenester tilgang. Rapporten gir en "handling agenda" for land å finansiere helsetjenester. Hovedpunktene i rådet planene inkluderer heve mer penger til helsevesenet via (herunder øke skattene eller finne nye sektorer til skatt), heve penger mer rettferdig (som adresser kutte ned på ut-av-lomme helseutgiftene), og lommepenger mer effektivt.

2008 Health Report

Den forrige helserapport adressert tilbake til en primær-care fokus på global helse. Primær-omsorg, WHO råder, vil bidra til å gi omfattende helse og forebyggende arbeid fremfor å fokusere på sykdom, som krever flere spesialister. WHO antyder at et mer effektivt system, ved hjelp av lokale leger mer og dyre spesialister mindre, kan redusere sykdomsbyrden samlet med opptil 70 prosent. De foreslår at i områder der helsevesenet er drevet av lønnsomhet, ineffektivitet fører til ulikhet der folk er utelukket basert på betalingsevne.

Kvinners helse

WHO har besluttet å bedømme sin egen effektivitet basert på forbedringer i kvinners helse over hele verden, og helsen til afrikanske folk. Kvinners helse er en topp prioritet til WHO fordi de er en sårbar befolkning i verden, men også har vist seg å være verdifulle endringsagenter i fattige lokalsamfunn. Fødselspermisjon relaterte dødsfall er mye større i fattige steder enn i utviklede land.

Helse i Afrika

Afrika sør for Sahara bærer den høyeste sykdomsbyrden i verden. WHO har nylig gitt ut sin første rapport, som fokuserte utelukkende på helsen til folk i Afrika, med tittelen "The Health of the People." Denne beskrev dagens helsemessige forhold til kontinentet og fremtredende helsemessige bekymringer. HIV / AIDS omsorg og forebygging er en topp prioritet, og WHO rapporterte at det er den største dødsårsaken blant afrikanske folk. Rapporten også oppført malaria, spedbarnsdødelighet og kvinners helse, grunnleggende sanitære forhold og vann som haster prioriteringer.

Informasjon om Detoxamin EDTA

Informasjon om Detoxamin EDTA


Detoxamin EDTA er en merkede, reseptfrie form av kalsium edetat dinatrium, som er en fast form av etylendiamintetraeddiksyre eller EDTA. For mer enn et halvt århundre, har den amerikanske Food and Drug Administration anerkjent Detoxamin EDTA aktive ingrediensen som gelateringsmiddel for fjerning av bly og kvikksølv fra kroppen. World Health Products LLC markedsfører Detoxamin EDTA som stikkpille.

Fordeler

I tillegg til å bli kvitt kroppen av giftige tungmetaller, kan chelation terapi hjelpe folk med kronisk tretthet, hjertesykdommer, tette blodårer og høyt blodtrykk. Kliniske studier av EDTA-produkter for behandling av hjerte og karsykdom, sponset av National Institutes of Health, har begynt. Andre påståtte fordelene med Detoxamin EDTA, som å forbedre funksjonen i autistiske barn, gjenstår å bli etablert eller ferdig etterforsket.

Dosering

World Health Products anbefaler å sette inn en Detoxamin stikkpille annenhver natt før du sovner. Etter å ha fulgt dette regimet en måned, kan du skjære tilbake til en stikkpille per uke for så lenge som nødvendig.
World Health Products markedsfører en 375 mg stikkpille for folk som veier mindre enn 100 pounds, inkludert barn. En 750 mg stikkpille er tilgjengelig for voksne som veier opptil 175 pounds, og en 1000 mg stikkpille er tilgjengelig for større voksne.

Side Effects

Ved først å bruke Detoxamin EDTA har pasienter rapportert tretthet, løs avføring og luft i magen. Disse bivirkningene avta med fortsatt bruk.

Advarsler

Detoxamin EDTA kan fjerne viktige mineraler og næringsstoffer sammen med tungmetaller, slik World Health Products råder pasienter til å ta et daglig multimineral supplement mens du bruker produktet sitt. World Health Products advarer også gravide kvinner å ikke bruke Detoxamin EDTA.

Lignende produkt

FDA har godkjent en resept intravenøs formulering av edetat kalsium dinatrium. Dette produktet solgt generisk i en 200 mg dose av Graceway, bærer en sterk advarsel om at edetat kalsium dinatrium har forårsaket fatale tilfeller av bly encefalopati. Graceway produktet har en indikasjon for å fjerne bly fra folks bloodstreams og hjernevæsker.

Natural Health og Fruktbarhet

Natural Health og Fruktbarhet


To tredjedeler av verdens befolkning fortsatt er avhengig av tradisjonell medisin lik vestlige versjoner av homeopati og urtemedisin. Disse samfunnene gjør, og har vært, ved hjelp av naturlig rettsmidler for å øke eller redusere fruktbarheten i tusenvis av år. Moderne vestlige samfunn er i ferd med å utnytte denne kunnskapen mer. Metoder for å øke fruktbarheten omfatte overvåking ovulasjonssykluser hos kvinner, som regulerer kosthold, hormoner og aktivitetsnivå, redusere stress og bruk av urter og akupunktur

Livsstilsvalg

Ifølge familier i Amerika, visse livsstilsvalg øke fruktbarhet nivåer. Opprettholde riktig vekt og størrelse, spise en svært næringsrik diett, får tilstrekkelig (men ikke overdreven) mosjon og holde stressnivået lavt all øke sjansene for unnfangelse for både menn og kvinner. Stress kan faktisk hemme eggløsning hos kvinner og redusere kvaliteten og kvantiteten på sperm for menn. Høyt stress, dårlig kosthold og overdreven eller for lite mosjon kan også ubalanse hormoner, noe som kan redusere fruktbarhet nivåer.

Eggløsning Method

Beregne når en kvinne ovulates - eller når hun produserer et egg klar til å bli befruktet - er en viktig komponent i enhver naturlig behandling for fertilitet eller naturlige metoder for familieplanlegging. Den Eggløsning Method, undersøkt av Dr. John Billings og endokrinolog James B. Brown, er en vitenskapelig bevist metode for beregning av en kvinnes fruktbare periode basert på naturlige tegn som produseres av kroppen, for eksempel cervical mucus. Ved å kartlegge vanlige "vinduene i fruktbarhet" - et begrep skapt av Dr. Allen Wilcox i 1995 som etablerte det vinduet som cirka fem dager før eggløsning og eggløsningsdagen - kvinner kan ikke bare lære å gjenkjenne fruktbare dager, men også forutsi mønstre . Ifølge en World Health Organization studie, 93 prosent av kvinnene lærte Eggløsning Method kunne tolke sine fruktbarhetsmønsteret i løpet av første undervisning syklus.

Urter for å forbedre en kvinnes fruktbarhet

Urter er en metode naturlige utøvere bruker for å øke fruktbarheten, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. For kvinner, tre av disse fruktbarhet urter er chasteberry, klaseormedrue og sibirsk ginseng.

Chasteberry antas å stimulere eggløsning og stimulere hypofysen til å skille luteiniserende hormon (LH), et viktig hormon i eggløsningssyklus. Chasteberry har blitt brukt til å behandle ufruktbarhet problemer og gjentatte spontanaborter av naturlige utøvere.

Klaseormedrue har blitt brukt av indianere for en ubestemt antall generasjoner å behandle menstruasjonsforstyrrelser og visse problemer knyttet til graviditet. Denne urten antas å bidra til balanse østrogennivået, noe som kan redusere fruktbarhetsproblemer knyttet til menstruasjonssyklusen problemer, muskelknuter og endometriose. Klaseormedrue er en urt av valget for å bidra til å fremme fruktbarhet hos kvinner over 35, og for å beholde tidlige graviditeter. Imidlertid er ekspert konsultasjon spesielt nødvendig med denne urten, da det kan føre til livmor sammentrekninger.

Sibirsk ginseng er en kinesisk medisinsk urt ansatt for å fremme sunn blodstrøm til kjønnsorganer og stimulere unnfangelsen.

Urter for å øke fruktbarheten hos menn

Urter kan også brukes til å behandle lav fruktbarhet hos menn, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. Disse inkluderer bispelue, gotu kola og gokshura.

Den treffende navnet bispelue brukes til å forbedre seksuell ytelse, fremme sunne seminal utslipp og støtte testosteronnivå. Det kan også øke sperm count.

Gotu kola antas å styrke bindevevet av blod fartøy vegger i sædkanaler, hvor sperm er gjort. Det brukes også til å øke levetiden og fremme foryngelse.

Gokshura er en urt som brukes til å øke libido og hormoner som DHEA, testosteron og østrogen hos menn. Det roer også nervesystemet og bidrar til å fremme avslapning, som stress kan hemme fruktbarhet og sunn sperm produksjon.

Kinesisk medisin

Kinesisk medisin brukes alene eller i forbindelse med andre naturlige og konvensjonelle metoder for å øke sjansene for fruktbarhet. Behandlinger i kinesisk medisin som regel innebære individualisert akupunkturbehandlinger og urte formler.

Vaner som reduserer fruktbarhet

Ifølge Natural Health and Fertility Center, bestemte handlinger redusere sannsynligheten for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer å røyke sigaretter, forbruker koffein og alkohol, overdreven trening og dårlig ernæring.

Røyking er assosiert med lavere fruktbarhet nivåer i kvinner spesielt, og er knyttet til In-vitro fertilisering (IVF) svikt. Det reduserer også semen volum hos menn. Koffein virkninger østrogenproduksjon og metabolisme, er forbundet med egglederfaktor infertilitet og infertilitet relatert til endometriose, samt forsinket unnfangelse tid og spontan abort. Usunne nivåer av alkoholforbruk (mellom ett og åtte drinker i uken, avhengig av studien) er forbundet med ulike fruktbarhet problemer, inkludert spontan abort.

Prevensjons Urter

Urter har vært brukt i naturlig helse praksis og urfolk medisin for å bidra til å redusere sjansene for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer wild yam, granateple, Queen Annes Lace (eller vill gulrot) frø, rutin, smartweed blader og aprikoskjerner. Neem olje har også blitt brukt som en p-pille for både menn og kvinner.

Helseforsikring planer for Kids

Helseforsikring planer for Kids


Familier med barn kan finne barnas helseforsikring levert av ideelle organisasjoner og føderale, statlige og lokale myndigheter. Planer tilby et spekter av dekning alternativer, inkludert store lege, tannlege og visjon omsorg. Programmer kan betale for legebesøk, sykehustjenester, reseptbelagte legemidler, rus behandlinger og nødetatene. Flertallet av planer har inntektsgrenser og premium priser varierer, avhengig av programmet.

Barnas Health Insurance Program

Barnas Health Insurance Program (CHIP) gir helseforsikring for barn hvis familier ikke kvalifiserer for Medicaid grunn inntekter grenser, men ikke gjør nok penger til å betale for privat helseforsikring. Finansiert av statlige og føderale midler, statlige myndigheter administrere individuelle CHIP programmer. Stater kan designe sin egen CHIP program, definere valgbarhet, søknadsprosedyrer, fordeler og premie kostnader. Fordeler kan inkludere legebesøk, tannlegetjenester, vaksiner, sykehustjenester, laboratorietesting, psykisk helsevern og synsundersøkelser. Velg statlige programmer tilbyr gratis dekning for kvalifiserte barn, mens andre programmer krever månedlige premier og co-betalinger. CHIP programmer tilby dekning for lovlige innbyggere og amerikanske borgere, 18 år eller yngre.

Statsstøttet Planer

En rekke stater gi sine egne forsikring programmer for barn. Staten Washington tilbyr Apple Health for Kids program for barn fra familier som møtes inntekt grenser. Dekning kostnader varierer fra gratis til $ 30 per måned for ett barn og en maksimum på $ 60 per måned per familie. Apple Health for Kids tilbyr fordeler som ambulansetjenester, tannpleie, nødetatene, kirurgi, sykehustjenester, reseptbelagte legemidler, vaksiner, legebesøk og laboratorietjenester.

Staten Maryland gir Maryland barns helse Program (MCHP), som tilbyr helseforsikring dekning for barn under 19 år fra lavinntektsfamilier. MCHP fordeler inkluderer legebesøk, tannpleie, rusbehandling, visjon omsorg, sykehustjenester, reseptbelagte legemidler, vaksinasjoner og psykisk helsevern.

Lokale Planer

En rekke amerikanske byer tilbyr sine egne forsikringsplaner for barn fra lavinntektsfamilier. Den sunne barn program i San Francisco, California, og tilbyr helse dekning for uforsikrede barn under 18 år, med premie som varierer mellom $ 48 og $ 189 per år. Sunne barn fordeler inkluderer legebesøk, spesialisttjenester, tannpleie, psykisk helsevern, visjon omsorg, rus programmer, sykehustjenester, vaksinasjoner og reseptbelagte legemidler. Sunn Kids tilbyr dekning for barn som ikke kvalifiserer for fullt Medi-Cal dekning (Californias Medicaid-programmet), inkludert San Francisco innbyggere, kvalifiserte innvandrere og udokumenterte innvandrere. Inntektsgrenser gjelder for alle Healthy Kids søkere.

The Health Plus programmet i Nassau County og New York City tilbyr forsikring for barn gjennom sin Child Health Plus plan. Programkostnader avhenger av antall familiemedlemmer og inntekt. Planen gir dekning for barn under 19 år som ikke kvalifiserer for Medicaid og ikke har helseforsikring. Åpen for innbyggerne i Nassau, Brooklyn, Staten Island, Bronx, Queens og Manhattan, Child Health Plus fordeler inkluderer vaksinasjoner, rusmisbruk tjenester, sykehus, reseptbelagte legemidler, visjon omsorg, laboratorietjenester, nødetatene og tannpleie.

Generelt History of Health Education

Generelt History of Health Education


Ifølge US Department of Health and Human Services, helseopplysning i USA dateres tilbake til 1798, da en føderal nettverk av sykehusene ble etablert for å hjelpe syke sjøfolk. Dr. John Woodworth, den første Tilsyn Surgeon, nå kjent som overleger, ble utnevnt i 1871, året etter etableringen av Marine Hospital Service. Deretter etablerte han en gruppe av medisinsk personell for å bistå med administrasjonen. FN etablerte Verdens helseorganisasjon den 7. april 1948. Denne dagen er nå feiret årlig som World Health Day.

1800-tallet

Charles M. Wetherill, en kjemiker, ble utnevnt av president Lincoln i 1862 for å tjenestegjøre i det som senere ble kjent som Bureau of Chemistry. Dette var en del av den nye Department of Agriculture, men var forløperen for Food and Drug Administration. 4. januar 1889 ble det på oppdrag Corps formelt godkjent av Kongressen. I første omgang ble det bare leger oppnevnt. Men på grunn av utvidelsen av Corps og Public Health Service byrå, et bredt utvalg av helsepersonell nå tjener i organisasjonen.

1900-1950

Ifølge US Department of Health and Human Services, i 1906, autorisert Kongressen den føderale regjeringen til å sette standarder når det gjelder sikkerhet for matvarer og medisiner. Dette vil senere overgang til et ansvar for Food and Drug Administration. I 1912, president Theodore Roosevelt ga støtet til etablering av en barne Bureau for å bekjempe utnyttelse av barn.

1951-1999

President Eisenhower offisielt etablert Institutt for helse, utdanning og velferd 11. april 1953. Institutt for lærerutdanning og Avdeling for helse-og omsorgs ble senere skilt. Salk polio vaksine ble lisensiert i 1955, og 1961 brakte den første hvite hus Conference on Aging.

Den første Surgeon General Report on Smoking and Health ble utgitt i 1964. Året etter ble Head Start programmet født. I 1966 ble den internasjonale Kopper Utrydding program implementert og verdensomspennende utrydding av sykdommen ble realisert i 1977.

I 1981 ble AIDS offisielt identifisert, men viruset var ikke isolert og klassifisert til 1984. I 1990 ble det Nutrition Merking og opplæringsloven vedtatt, som autorisert mat etiketter. I 1993 ble den Vaccines for Children Program gjennomført, noe som ga gratis vaksinasjoner til mindreårige under atten år i lavinntektsfamilier. I 1997 ble statlige helsevesenet dekning til flere barn utvidet.

2000 og Beyond

I 2001 og 2002, bevissthet om bioterrorisme eskalerte som miltbrann ble sendt, og kampen mot andre krisehelsetrusler økt.

World Health History

I slutten av 2004 ble Global Health Histories prosjekt dannet av Verdens helseorganisasjon. Det understreker viktigheten og nødvendigheten av historisk utdanning i å hjelpe til å utvikle mål for bedre helse, spesielt for de i underutviklede eller tredje verden. I 2008, Verdens helseorganisasjon feiret sitt 60-årsjubileum.

Fordeler og ulemper av American Health Care

Fordeler og ulemper av American Health Care


Den nåværende amerikanske helsevesenet består av mange typer privat-og offentlig finansierte helseforsikring planer, som alle tilbyr ulike typer helsetjenester. Ifølge New England Journal of Medicine, basert på The World Health Report 2000, Health Systems: Prestasjonsutvikling, det amerikanske helsevesenet ble rangert 37nde i verden.

Fordeler

USA har en av de beste medisinske forskningssystemene i verden. Forskere fra institusjoner som Harvard Medical School, Mayo Clinic og Cleveland Clinic er verdenskjent for fremskrittene de gjør i medisin, mye på grunn av dagens frie markedssystem. For de som har jobber med store fordeler eller de som har råd til det, noen amerikanske forsikring planer er noen av de beste i verden. En annen fordel av dagens amerikanske helsevesenet er at skattebetalerne ikke bære utgiftene forbundet med å gi medisinsk forsikring til hver enkelt person. Helsekostnader i USA er høyere enn noe land i verden, og et system hvor alle amerikanere ville være forsikret ville bare tjene til å øke disse kostnadene, på bekostning av skattebetalerne. Mange hevder at skattepengene ville ta midler bort fra utdanning og nasjonal sikkerhet å finansiere en ny helsevesenet.

Ulemper

En av de største ulempene med dagens amerikanske helsevesenet er at folk bruker mye mer i USA for helsetjenester, men amerikanerne er ikke sunnere enn andre nasjoner som tilbringer mye mindre. Mengden av penger brukt på helsevesenet i USA er svimlende. USA bruker mer av sin totale BNP (brutto nasjonalprodukt) på helsetjenester enn noe land i verden. I 2001 brukte USA nesten 14 prosent av den totale BNP på helsetjenester. En stor ulempe ved det amerikanske helsevesenet er det faktum at mange mennesker er underforsikret eller uforsikret. Ifølge US Census Bureau, i 2003, ble 60 prosent av amerikanerne er dekket av arbeidsgiver-baserte helseforsikring, ble 26 prosent dekket av regjeringen-baserte helseforsikring og 15 prosent var uten helseforsikring.

Forslag til helselovgivningen

De nåværende forslag til helsereform i USA fokuserer hovedsakelig på å utvide forsikringsdekning til alle amerikanere, redusere kostnadene gjennom økt effektivitet og utvide bredden og dybden av forebyggende programmer og velvære.

Om Washington Barnas Health Insurance

Medisinsk behandling er dyrt. Det faktum kommer til ingen overraskelse for de millioner av amerikanere uten helseforsikring. Noen stater har begynt programmer for å hjelpe beboere uten dekning. I Washington er det Apple Health for Kids initiativ ett slikt program.

Funksjon

Formålet med Washington Apple Health for Kids initiativet er å hjelpe familier få medisinsk dekning for sine barn. Avhengig av familiens inntekt, kan mindreårige kvalifisere for gratis dekning eller lave kostnader forsikring.

Typer

Ifølge Apple Health for Kids nettside, er det mange typer tjenester som omfattes i programmet. De omfatter sykehus, legevakt, tannpleie, synsundersøkelser, physicals, vaksinasjoner og resept dekning. I tillegg er flere behandlinger og prosedyrer dekket, slik som de fleste operasjoner, fysioterapi og hjem helsevesenet.

Valgbarhet

For å kvalifisere må familier har barn som er under 19 år gammel. Valgbarhet for Apple Helse for barn er basert på inntekt. Ifølge programmet nettside, familier som har en inntekt under 200 prosent av fattigdomsgrensen får gratis dekning for barn. En liten månedlig avgift er belastet til familier som har et inntektsnivå mellom 200 og 300 prosent av den føderale fattigdomsgrensen.

Diet Coke & MS Objawy

Jest Diet Coke --- konkretnie jego sztuczny słodzik, aspartam --- związane z stwardnieniem rozsianym lub jej objawów? Jest mnóstwo nieporozumień. Narodowe Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego, Stwardnienie Rozsiane i Fundacja US Food and Drug Administration nie widzę takiego zagrożenia. Jednak wiele osób i grup wierzą inaczej, i setki stron internetowych zawiera "Nancy Markle nas," szeroko sporny kawałek, który wyraźnie wymienia dietetyczną colę i twierdzi słodzik powoduje objawy przypominające SM.

Teorie / Spekulacje

Metanol --- powszechnie zwany alkohol drewna --- jest uwalniany do ciała podczas rozkładu aspartamu. Metanol dostaje dużo winy wśród tych, którzy patrz link do MS-jak objawy. Innym składnikiem aspartam, kwas asparaginowy, jest postrzegane jako winowajcy, jak opisano w artykule w neurochirurg Russell L. Blaylock na stronie rense.com. Pisał, że aspartam "może znacznie powiększyć uszkodzenia wyprodukowany w stwardnieniu rozsianym" i może wywołać pełnowymiarową MS w ludzi, którzy mają łagodne poziomu MS zmian w komórkach nerwowych.

Rodzi obawy

Wpływowy "Nancy Markle litera" pochodzi z połowy lat 1990. Anty-aspartam utwór "Nancy Markle" --- które Aspartam Ofiary Pomoc Grupa nadana byłego członka Betty Martini --- może służyć od wykładowcy do "Światowej Konferencji Ochrony Środowiska." List miał efekt "oddany strzał na całym świecie", powiedział, że grupa wsparcia, które, o którym mowa Martini "rzekomych problemów wiarygodność." Na jej stronie internetowej Mission Possible World Health International Martini powiedział: "nieznany plagiatorem" pirackie jej raport. List wykonane kilka odniesień do dietetycznej coli, takie jak, "podczas wizyty w hospicjum, pielęgniarka powiedziała, że ​​sześć z jej przyjaciół, którzy mieli ciężkie uzależnionych Diet Coke, miał wszystko zdiagnozowano SM. Jest poza zbiegiem okoliczności."

Inne Oskarżenia

Gary G. Kohls, emerytowany Minnesota lekarz, napisał na stronie internetowej Online Journal, że aspartam może powodować MS. Jego "Obowiązek Warn" także cytuje artykuł Martini domniemanego korporacyjnej / umowy politycznej o dopuszczeniu aspartamu, że "zdradził ogary choroby, inwalidztwa i śmierci." Floryda lekarz HJ Roberts, w Townsend Letter dla lekarzy i pacjentów, pisał o "dowodach montażowej", że produkty zawierające aspartam spowodować lub pogłębić "wiele zaburzeń neurologicznych (zwłaszcza stwardnienie rozsiane)."

Zapewnień

Ellen Whipple Guthrie, doktor farmacji, napisał na stronie Multiple Sclerosis Foundation: "Z wyjątkiem kilku bardzo łagodnych skutków ubocznych, aspartam wydaje się być dość bezpieczne." Uwaga redaktora odnosi się do "Nancy Merkle (sic) oszustwo" i mówi, że ludzie krążące list dodała fałszywe twierdzenie, że fundacja została pozywa FDA nad aspartamem.

Narodowe Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego podjęła stanowisko, że "nie ma dowodów naukowych popiera roszczeń na kilku stronach internetowych, że aspartam, słodzik stosowany w wielu dietetycznych napojów i innych produktów spożywczych, powoduje MS" i FDA ma Q & A na stronę, w której zdanie pierwsze po pytaniu "Czy słodziki niskokaloryczne negatywnych skutków?" jest "Nie"

Skutek

W bitwie nad czy słodzik w Diet Coke jest związane z stwardnieniem rozsianym, wagi ciężkiej w społeczności naukowej tendencję w kierunku znalezienia aspartam jest bezpieczny, ale nie na tyle, aby utrzymać niezgoda walki dzieje. Wiele osób i niektórzy eksperci zobaczyć aspartam jako zagrożenie; wielu nie; i wiele, wiele osób pije dietetyczną colę.

Botemidler for Dehdydration

Botemidler for Dehdydration


Dehydrering oppstår når kroppen din ikke har nok vann til å fungere skikkelig. Rehydrering er nødvendig for å opprettholde den kjemiske balansen i kroppen din. Symptomer på dehydrering er hodepine, tretthet, mørk farget eller sterkt luktende urin, tørst og manglende evne til å svette eller gråte. Sykdommer som feber, oppkast og diaré kan føre til dehydrering. Forstå hvordan å behandle dehydrering er avgjørende for å unngå alvorlige helseproblemer.

Dehydrering hos spedbarn og småbarn

Spedbarn er stadig mister vann gjennom vannlating, diaré, spytter opp eller oppkast, og dehydrering kan skje enkelt. Omsorgspersoner bør være oppmerksom når du endrer spedbarn for å sjekke om urinen er blitt mørkere eller sterkere luktende. Hvis barnet ditt viser tegn på dehydrering, fortsette å amme ham, og tilby ham kjølig vann i en flaske. Snakk med legen din, som han kan anbefale at du også kjøpe en rehydrering løsning som Pedialyte, som vil erstatte elektrolytter. Ikke øk mengden juice som du gir din pjokk; juice vil ikke rehydrere ham. Ikke gi ham sports drikker, som inneholder for mye sukker. Hvis spedbarn eller småbarn viser alvorlige symptomer, eller ikke viser bedring, ta ham til legevakten for behandling.

Dehydrering hos barn

Små barn kan oppleve dehydrering, spesielt etter langvarig fysisk aktivitet. Oral rehydrering løsninger er den beste løsningen for å håndtere dehydrering hos barn --- unngå brus, juice, melk eller sportsdrikker fordi de ofte inneholder for mye sukker for riktig rehydrering. Hvis et barn er oppkast, oppmuntre ham til å drikke små mengder vann eller rehydrering formel med jevne mellomrom, for eksempel en teskje hvert minutt, for å maksimere absorpsjon. I mange utviklingsland, World Health Organization pulverisert rehydrering formler er tilgjengelige, men det er tilrådelig å bære pulverisert rehydrering formel med deg når du reiser med barn i varmt klima. Hvis barnet ditt fortsetter å vise til alvorlige symptomer, kontakt lege.

Dehydrering hos voksne

Ofte er dehydrering hos voksne mindre alvorlig siden voksne er bedre i stand til internt overvåke sine nivåer av fuktighet. For de fleste voksne vil drikke kaldt vann i et jevnt tempo være tilstrekkelig for å håndtere dehydrering. Ikke svelge store mengder kaldt vann --- selv om dette er ditt første instinkt. Mengden og temperaturen ofte over-påkjenninger kroppen og kan forårsake kvalme eller oppkast. Hvis du har opplevd betydelig svetting under fysisk aktivitet og idrett, for eksempel, så en sportsdrikk med elektrolytter kan være nyttig, men kaldt vann er ofte like effektive. Unngå å drikke kaffe, juice eller brus. Hvis dehydrering vedvarer eller forverres, kontakt lege. Extreme dehydrering kan være dødelig, og i nødssituasjoner, kan intravenøs behandling være nødvendig.

Hva er farene ved Infant Vaksinasjoner?

Hva er farene ved Infant Vaksinasjoner?


Som forelder er det viktig å være klar over at noe går inn i barnets kropp, enten det er morsmelk, formel, stoffer eller vaksiner. Det er din rett til å vite og forstå fordeler og ulemper med vaksiner.

Hvorfor vaksinere?

På grunn av baby vaksiner, har barnedødsfall dramatisk redusert. Ikke bare vaksiner holde ditt eget barn trygge, men andre han kan komme i kontakt med også. Det er en sikkerhetsforans offentlig.

Milde bivirkninger

Det kan være rødhet og hevelse på for en dag eller to injeksjonsstedet. Feber eller en liten utslett kan resultere, så vel som mild leddsmerter.

Alvorlige bivirkninger

Vaksiner har vært kjent for å produsere anafylaktisk sjokk, og i noen tilfeller har oral polio vaksine forårsaket paralytisk polio. Men disse er svært sjeldne tilfeller.

Autisme Connection

Ifølge Institute of Medicine National Academies ", basert på en grundig gjennomgang av kliniske og epidemiologiske studier, verken kvikksølv-basert vaksine konserverings thimerosal heller meslinger-kusma-røde hunder (MMR) vaksine er assosiert med autisme ..."

Bred støtte

Vaksiner er støttet av følgende medisinske grupper: Institute of Medicine, American Academy of Pediatrics, American Medical Association, World Health Organization, National Institutes of Health, Food and Drug Administration og Centers for Disease Control and Prevention.

Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse

Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse


Sykepleie forvaltning av dengue feber er uspesifikke og støttende, som består av smertelindring og muntlig og / eller intravenøs administrasjon av væsker. Dengue pasientbehandling krever årvåken medisinsk overvåking for advarselen tegn på den potensielt dødelig vaskulær permeabilitet av dengue hemoragisk feber (DHF) og livstruende sirkulasjonssvikt definere dengue sjokksyndrom (DSS).

Betydning

Dengue feber resultater fra infeksjon av en flavivirus med fire forskjellige serotyper (DEN-1, DEN-2, DEN-3, DEN-4). Aedis aegypti mygg overføre dengue virus mellom mennesker. Dengue feber er endemisk i store deler av Afrika, Sørøst-Asia, og diverse tropiske regioner over hele verden. Aedes albopictus myggen er innblandet i mindre grad med dengue overføring i Amerika.

Dengue feber virkninger 50-100 millioner mennesker årlig av flere hundre tusen pasienter utvikler seg til mer alvorlige tilfeller av dengue hemoragisk feber (DHF). Dengue hemoragisk feber forårsaker dødsfall i fem prosent av pasienter med denne sykdommen manifestasjon.

Effekter

Dengue virus forårsaker en akutt tilstand av øket vaskulær permeabilitet og plasmalekkasje. Støtte pasienten gjennom denne vaskulær krisen ved riktig fuktighet ledelse fører til oppløsning.

Time Frame

Denguefeber viser sesongaktivitet, med epidemier oppstår under regntiden bidrar til klekking av mygg. I endemiske områder, bør dengue være den antatte første diagnose ved behandling av en pasient med influensalignende symptomer i regntiden.

Dengue virus ruger 3-14 dager, hvoretter dengue feber pasientene har feber så høyt som 40-41 grader C, myalgi, post-orbital smerte, hodepine, tap av appetitt, kvalme, brekninger, og petechial eller makulopapuløst utslett. Spedbarn kan presentere seg med udifferensiert febersykdom. Akutt feber varer vanligvis tre til sju dager, ofte med en salrygget utseende der feber kort ettergir og senere returnerer. Alvorlige former for denguefeber vanligvis utvikle 05:57 dager etter sykdomsutbruddet.

Identifikasjon

Differensialdiagnose inkluderer andre viral hemoragisk feber, malaria, meslinger, meningococcemia, leptospirose, bakteriell sepsis, tyfoidfeber, meslinger, rickettsial infeksjoner, røde hunder og influensa. Screenings inkluderer blodtrykk, væskebalansen, tourniquet test, leverfunksjon, albumin nivå, pleuravæske indeks, CBC, og urologi. Tretti prosent av pasientene vil presentere med hemoragisk symptomer manifestert primært som hudmanifestasjoner slikt petekkier, echymoses, og purpura. Alvorlige tilfeller kan også vise blødninger fra nese, tannkjøtt, tarmer, eller en opptreden av kraftig menstruasjon. Urinalysis kan indikere microhematuria.

Bekreftelse av infeksjon med denguevirus ved vevkultur eller serologi gir ikke rettidig resultater for kliniske beslutninger. Derfor, avhengig diagnose på empirisk kliniske bevis.

Behandling for dengue feber og mer alvorlige manifestasjoner av dengue hemoragisk feber og dengue hemoragisk sjokk er uspesifikke og støttende, som består av smertelindring og muntlig og / eller intravenøs administrering av væske.

Funksjoner

Godt hydrert pasienter uten tegn til økt vaskulær permeabilitet kan gjenopprette hjemme med instruksjoner for oppfølging hvis hemoragisk symptomer. Pasienter som viser tegn til blødning eller dehydrering krever klinisk observasjon eller sykehusinnleggelse. Beskytt dengue feber pasientenes sykehussenger med myggnetting hindrer videre smitte.

Det er viktig å unngå bruk av acetylsalisylsyre og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i smertebehandling, da dette vil forverre hemoragisk komplikasjoner. Paracetamol er å foretrekke.

Tilsyn med hydrering danner kjernen i sykepleie forvaltning av dengue feber. Gi pasienter muntlige væske regelmessig, gi intravenøse væsker med tidlige tegn på dehydrering, og overvåke urinmengde. Sykepleiere må også overvåke blodtrykk og se etter tegn på sirkulasjons dekompensasjon, inkludert en svak, rask puls, hypotensjon, og kald, klam hud. World Health Organization dengue opplæringsmateriell gir formelen for beregning rehydrering volum som to ganger det som kreves for normalt vedlikehold: 2 x (1500 ml + (20 x (vekt i kg - 20)) for pasienter over 40 kg.

Riktig pleie forvaltning av dengue feber krever samling av flere blod trekker; serie hematocrits inntil ett femtinitti etter feber oppløsning tillater påvisning av hemoconcentration. Bruk en akutt fase blodprøve (dager 0-5) tatt på tidspunktet for presentasjon for viral isolasjon i mygg cellekultur. Bruk rekonvalesent prøver for serotyping med ELISA. Samle vevsprøver fra lymfeknuter, lunger, lever, nyrer og milt i dødelige tilfeller for immunhistokjemi studier.

Utslippskravene omfatter to-dagers fravær av feber, retur av appetitt, normal hematokrit og blodplater over 50.000 / mm ^ 3. Pasienter utvinne fra sjokk bør forbli i observasjon i minst tre dager etter oppløsningen av sirkulasjons-krisen. Pasienter som lider av lungesvikt fra pleuravæske kan trenge en lengre sykehusopphold.

Advarsel

Sykepleie forvaltning av dengue feber krever også overvåkning av pasienter for tegn til endret bevissthet, forvirring og andre nevrologiske implikasjoner. Se for slapphet, kramper, nakkestivhet, og pareser. Nevrologisk engasjement og intense, vedvarende magesmerter med oppkast ofte signalisere utvikling av mer alvorlig dengue hemoragisk feber (DHF). Relief fra feber og en plutselig innsettende hypotermi ledsaget av rastløshet og mentale endringer ofte foran utbruddet av dengue hemoragisk sjokk syndrom (DSS).

Expert Insight

Forrige infeksjon med denguefeber gir ikke kryss immunitet mot andre dengue virus serotyper. Coinfection med flere stammer i endemiske områder kan bidra til økt virulens. En historie av dengue feber eller infeksjon med flere stammer plassere pasienter med høyere risiko for dengue hemoragisk feber (DHF).

Er en Tuberkulose Carrier smittsomt?

Er en Tuberkulose Carrier smittsomt?


Ifølge World Health Organization tuberkulose (TB) er en smittsom sykdom. TB er en luftbåren sykdom, men ikke alle bærere er smittsom. Bare de med aktiv tuberkulose kan smitte andre.

Latent TB (Non-Contagious)

Dersom tuberkulosebakterier (Mycobacterium tuberculosis) er til stede i kroppen, men immunsystemet hindrer dem fra å vokse, er TB inaktiv. Bæreren har de levende bakterier i legemet, men sykdommen, kan ikke overføres.

Aktiv TB (smittsom)

Hvis TB bakterier er til stede og immunsystemet kan ikke hindre bakterier fra å vokse, har transportøren Aktiv tuberkulose og er smittsomme. Symptomer på aktiv TB inkluderer unormale røntgen, oppspytt, vekttap, nattesvette og frysninger.

Identifisere ikke-smittsom tuberkulose

Den vanlige metode for å identifisere TB er Mantoux- hudtest. TB protein blir injisert under huden, og, dersom en identifiserbar brak har dukket to dagers senere, er TB tilstede. I fravær av andre symptomer og negative tester er bæreren ikke-smittsom.

Identifisere Smittsom TB

En positiv Mantoux test, røntgen og andre identifiserte symptomer bety transportøren er smittsomt.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen ovenfor er ikke ment å være en erstatning for riktig medisinsk vurdering, og profesjonell rådgivning bør alltid være søkt.

Hva er farene ved diabetes og alkohol?

Diabetes påvirker 23,6 millioner voksne og barn i USA. Sykdommen oppstår når insulin, et hormon som konverterer sukker og stivelse og annen mat energi til energi som trengs for dagliglivet, ikke er produsert eller ikke riktig produsert. En fersk World Health Organization studie rapporterte at hvert år, 1,8 millioner dødsfall skyldes alkohol. Med diabetes og alkohol, de farer eskalere, som blodsukkeret påvirkes.

Alkohol og diabetes

Alkoholforbruket øker risikoen for hypoglykemiske reaksjoner og utbruddet av type 2 diabetes.

Risiko for Alkohol og diabetes

Alkohol kan øke risikoen for lavt blodsukkernivå, samhandle med medisiner som forårsaker bivirkninger, forverre tilstander som neuropati, pankreatitt, magesår og leversykdom, hindre vekttap, og øke triglyseridnivåer hvis de spises regelmessig.

Your Body and Alcohol

Innen fem minutter av å konsumere en drink, er det i blodet ditt.

Hvordan redusere risikoen ved alkohol

Hvis du skal drikke, gjør det en og annen drikke. Velg drikker blandet med sukker-frie blandere og lav i alkohol, slik som lett øl og vin tørr. For å gjøre din drink varer lenger, velger en spritzer. Pass på at du følger din insulin rutine og spise regelmessige måltider, og at du har legens godkjenning til å ha en og annen drikke.

Drikking med Diabetes

Drikke bør unngås med diabetes. Sporadisk drikke kan være trygg når din diabetes er under kontroll, helsepersonell tillater deg å ha en og annen drikke, og når du vet hvordan drikken vil påvirke deg.

Insulin og alchol

Ikke ta ekstra insulin for alkohol du vil være å drikke. Bruk alltid identifikasjon armbånd, som varsler at du har diabetes.

Kreftbehandling & the vacciniavirus

Kreftbehandling & the vacciniavirus


Kopper, en svært smittsom sykdom forårsaket av vaccinia-virus, ble først identifisert i India eller Egypt mer enn 3000 år siden. I 1980, World Health Organization (WHO) bekreftet at vaccinia vaksinen hadde effektivt utryddet kopper rundt om i verden.

Identifikasjon

Formen av vaccinia vaksine for tiden er godkjent for bruk i USA er kjent som Dryvax. Ifølge Centers for Disease Control (CDC), inneholder denne vaksinen en live-virus utarbeidelsen av den smittsomme koppevirus.

Effect

Når vaccinia virus injiseres inn i et menneske, vil den enkelte begynne å utvikle antistoffer til det levende virus. Som antistoffnivåene øker, har personen en viss grad av beskyttelse mot kopper.

Betraktninger

Visse former for kreft, for eksempel leukemi og lymfomer, undertrykke immunsystemet. Kreft behandlinger som stråling, kjemoterapi og stamcelle eller organtransplantasjoner, også undertrykke immunsystemet.

Betydning

Hvis en persons immunsystem er undertrykt, kan vacciniavirus replikere, eller kopiere seg selv, i et hurtig tempo. Som hans viral belastningen øker, han er en økt risiko for å utvikle symptomer på kopper.

Expert Insight

CDC sier folk som har nedsatt immunreaksjon --- samt deres husholdning kontakter - bør ikke motta vaccinia vaksine.

Hvordan beregne Bim

Hvordan beregne Bim


Formelen for å beregne Body Mass Index (BMI) ble opprettet av Adolphe Quetelet i midten av forrige århundre for å bestemme mengden av kroppsfett i forhold til høyde og vekt. Selv om formelen ikke tar hensyn til ulike kroppstyper og former, gjør BMI gir en tilnærming til din helse. For å beregne din BMI, må du spille inn din høyde og vekt, og deretter beregne dem ved hjelp av en algebraisk formel.

Hvordan beregne Bim

Mål høyden din med et målebånd. Spill inn høyden på et ark.

Vei deg på en skala. Spill inn vekten på papiret.

Konverter din høyde og vekt til de riktige enheter. For metriske mål, bør din høyde beregnes i meter og vekten din i kilo. For britiske enheter, bør din høyde beregnes i inches og vekten din i pounds. Å konvertere meter til inches, multiplisere antall meter etter tolv og legge dette til dine inches. For eksempel er en person som har en høyde på fem meter og tre inches 63 inches høy. For å konvertere din høyde mellom meter og inches, multiplisere høyden din i inches med 0,0254 for å få metrisk høyde i meter eller dele din høyde i meter med 0,0254 for å få din Imperial høyde i inches. Å konvertere vekt mellom kilo og pounds, dele vekten din i pounds med 2,2 for å få din metriske vekt i kilo eller multiplisere vekten din i kilo med 2,2 for å få din Imperial vekt i pounds.

Beregn din BMI. I metriske enheter, består din BMI kvotienten av vekten din i kilo delt på høyden din kvadrat i meter. I Imperial enheter, er din BMI kvotienten av 703 ganger vekten din i pounds delt på høyden din kvadrat i inches. Nummeret "703" er en omregningsfaktor til overgangen mellom Imperial og metriske enheter for å tillate BMI fra begge systemene som skal sammenlignes.

Bruk en BMI diagram til å avgjøre om du er undervektig, normalvekt, overvekt eller fedme. Du kan finne mange BMI kalkulatorer på nettet, inkludert en fra World Health Organization ( http://apps.who.int/bmi/index.jsp?introPage=intro_3.html ). Undervektige BMI faller under 18,5. Normal BMI på mellom 18,5 og 25. Overvektige BMI på mellom 25 og 30. Overvektige BMI klatre over 30.

Hint

  • Selv om beregning av BMI er nyttig for personlig bruk, bør du snakke med en kvalifisert lege hvis du har noen spørsmål om potensiell helserisiko på grunn av overdreven vekt.

Vitaminer for å hjelpe deg å se og føle deg yngre

Vitaminer for å hjelpe deg å se og føle deg yngre


Leger har lenge rost fordelene med å ta en multivitamin, men når det gjelder spesifikt for aldring problemer, bør du ta mer av enkelte vitaminer - og inkludere andre som du kanskje ikke vet om. Hukommelsestap og rynker er ikke nødvendigvis en konsekvens av aldring, men heller av dårlige livsstilsvalg og uvitenhet av vitaminer kroppen trenger.

Vitamin C

En diett rik på vitamin C kan redusere risikoen for å utvikle visse typer kreft. Faktisk har noen studier vist at vitamin C synes å være giftig for kreftceller (Grumman, 2009). Miljøfaktorer - røyking, soleksponering, forurensning - bryte ned vitamin C i huden. (Soling er det verste, bryte ned vitamin C-nivå med 30 prosent) (Warner, 2003). Ved hjelp av en aktuell vitamin C krem ​​eller gel daglig - før solkrem - kan bidra til å bevare huden din. Vitamin C hjelper også lage mer kollagen, noe som gjør at huden ser plumper.

Vitamin E

Forskere har regnet ut at soleksponering fører til 90 prosent av aldersrelatert hudskader (Spilner, 2009). Bruke en aktuell vitamin E gel eller lotion bidrar til å hindre dannelse av frie radikaler (ekkel elektron-tyveri, kollagen-ødelegge molekyler) forårsaket av soleksponering.

BONUS: Tar vitamin E og C sammen kan minske risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom med så mye som 64 prosent! (Grumman, 2009). Når det gjelder mental helse, kan du ikke gjøre noe bedre å holde seg ung.

Omega-3

Øke inntaket av omega-3 vil holde huden ser ung og vil øke hjernens makt. Omega 3 er en essensiell fettsyre som hjelper hver eneste celle i kroppen din - inkludert huden din. Kroppen kan ikke lage omega-3, slik at kroppen din har å stadig etterfylle den fra matinntaket. Matvarer som fet fisk (for eksempel laks, ørret, sardiner, tunfisk og makrell) er høy i essensielle fettsyrer.

Selen

Selen er et mineral som beskytter kroppen mot kreft. Det opprettholder hudens elastisitet og forsinker aldringstegn. Selen kan tas i kapselform, men det er også til stede i hele korn korn, hvitløk, egg og sjømat.

Selen bidrar til å bekjempe mange aldersrelaterte sykdommer. I to nyere studier, ble det avslørt at det å ta bare 200mcg selen hver dag redusert sjansen for prostatakreft med 63 prosent, tykktarmssvulster med 58 prosent, og lungekreft med 48 prosent. Kombinert, var dødeligheten av kreft i mennesker tar selen funnet å være 39 prosent lavere enn den generelle befolkningen (World Health Net, 2005).

Vitaminmangel og Revmatoid Artritt

I henhold til Johns Hopkins Arthritis Center, pasienter som er diagnostisert med revmatoid artritt mangler visse vitaminer. De mest vanlige mineral mangler inkluderer folsyre, vitamin C, vitamin D, vitamin B6 og B12, vitamin E, kalsium, magnesium, sink og selen (Hudnall, 1999; John Hopkins, 2009).

Olivenolje Pakk Fordeler

Se, oliven. Dette selvforsynte rart mat er fullpakket med rike næringsstoffer og antioksidanter. Frukten selv, og dens utvunnet olje har vært stifter av Middelhavet diett i århundrer. De mange helsemessige fordeler av olivenolje har bidratt til å akselerere sin popularitet over hele verden. Brukes i matlaging som et alternativ til smør og animalsk fett, kan det bli fortært rå etter å ha blitt ferskpresset.

En av de gode oljer

Olivenolje er faktisk ansett som en av de helbredende fett fordi de fleste av sine fettsyrene er enumettet mega-9 olje. Mange av de helsemessige fordelene som finnes i olivenolje stammer fra denne høye konsentrasjonen av enumettede fettsyrer og antioksidanter. Faktisk er mer enn tre fjerdedeler av olivenolje består av enumettede fettsyrer. Pluss, tilstedeværelse av antioksidanter forbindelser slik som fenoler, tokoferoler og andre hjelpe til å forhindre dannelsen av molekyler som kan forårsake ødeleggelse i celler i kroppen.

Hjertesykdom

Ifølge en World Health Organization rapport om kosthold, ernæring og forebygging av kronisk sykdom, bidrar olivenolje beskytter mot hjertesykdom ved å senke LDL-kolesterol (det dårlige ting) nivåer samtidig øke HDL (det gode ting) nivåer. Selv om alle varianter av olivenolje besitter disse helsebringende egenskaper, er ikke alle olivenolje skapt like. For den største fordelen mot hjertesykdom, jomfru eller extra virgin olivenolje er best. Som navnet skulle tilsi, er Extra virgin olivenolje minst behandlet med oljen kommer fra første pressing av oliven. Fordi det er minst behandlet, har det høyeste nivå av antioksidanter, herunder vitamin E og fenoler.

Cancer Fighter

Extra virgin olivenolje inneholder også fytokjemikalier og oljesyre som er kjent for å undertrykke genet som forårsaker brystkreft. Studier har vist at visse forbindelser i olivenolje også bidra til å bekjempe eggstokkreft og tykktarmskreft. For eksempel, en studie utført av Christina Bosetti, SCD, et Instituto di Richerche Farmacologiche Mario Negri i Milano, Italia, viste en 30% redusert risiko for å utvikle eggstokkreft i italienske kvinner som har dietter var høy i olivenolje (rapportert i "Cancer Årsaker og Control, "14 august 2002). Disse forbindelser i olivenolje regulere visse enzymer som kan være knyttet til celledeling assosiert med kreft.

Magesekken

Olivenolje faktisk har egenskaper som beskytter magen og forebygger magesår og gastritt. Olivenolje er også en mer naturlig og effektiv måte å stimulere utgivelsen av galle og bukspyttkjertelen hormoner enn reseptbelagte legemidler. Ved å øke disse sekreter, olivenolje senker også sjansene for dannelse av gallesten.

Diabetes Fordeler

Diabetikere og de som er i faresonen for diabetes er ofte rettet til å spise en lav-fett, høy-karbohydrat diett kombinert med olivenolje. Denne kombinasjonen er mer effektiv på å kontrollere blodsukkernivået enn en diett bestående utelukkende av lav-fett måltider. Dessuten er det en kobling fordelaktig forbindelse mellom olivenolje og nedre triglyseridnivåer, som i sin tur reduserer risikoen for hjertesykdommer.

Liste over matvarer som inneholder akrylamid

Liste over matvarer som inneholder akrylamid


Akrylamid er kjemikalier som er opprettet fra grilling, steking, baking eller steking matvarer. Ifølge eksperter på World Health Organization konferanse i Genève i juni 2003, kan akrylamider forårsake kreft. Organisasjonen rådet folk til å avstå fra å spise mat tilberedt ved høye temperaturer. Stivelsesholdige matvarer tilberedt ved høye temperaturer vise de høyeste nivåene av akrylamid.

Poteter

Poteter, søte poteter og potetprodukter som potetchips, crackers og pommes frites som er stekte, ristede eller bakt føre den høyeste akrylamid formasjonen, i henhold til FDA. Cooking potetprodukter til en hvit eller gul farge i stedet for en brun farge kan bidra til å redusere akrylamid formasjon. Browning potet-baserte produkter kan føre til høyere akrylamidnivåer. Ifølge FDA, kan lagring av poteter i kjøleskapet øke akrylamidnivåer under matlaging. Også, når matlaging rå poteter, dyppe dem i vann i minst 15 minutter før koking kan bidra til å redusere akrylamiddannelse under matlagingen.

Korn og nøtter

Akrylamid kan også bli funnet i høye nivåer i kornprodukter som har blitt ristet. De høyeste nivåene av akrylamid er vist i kornprodukter som er en gylden brun farge, som kan komme fra baking, steking, grilling eller steking. Matvarer for å unngå å inkludere pretzels, hvis gylden brun farge er en indikasjon på deres høye nivåer av akrylamid, toast som er "godt gjort" og maiskolbe (eller andre korn) som brunes eller svertet på grillen. Muttere som er stekt ved høye temperaturer kan også danne høye nivåer av akrylamider.

Kaffe og kakao

Kaffe og kakao har også høye nivåer av akrylamid. Når kaffe eller kakao bønner er stekt, kan akrylamider danne. Når kaffen er brygget hjemme eller i en restaurant, er det vanligvis ansett som trygge. Dessverre har forskerne ikke funnet en måte å redusere akrylamidnivåene i kaffe ennå, så det er best å velge en lettere steke når du drikker kaffe eller kakao-baserte drikker.

Kjøtt

Matlaging kjøtt ved høye temperaturer gjennom metoder som grilling, broiling og steking øke nivåene av akrylamid i kjøtt. Cook kjøtt på lavere temperaturer for lengre perioder av gangen for å redusere dannelsen av akrylamid.

High Power Microwave skadeeffekter

High Power Microwave skadeeffekter


Mikrobølgestråling er en type elektromagnetisk stråling, som kan være kraftig som X-ray bruk eller svak som radio-frekvens bølger som brukes i kringkasting. Ifølge Food and Drug Administration (FDA), faller mikrobølgeovn bruk inn i kategorien av radiofrekvent stråling og den føderale grensen tillater lekkasje av disse bølgene opp til 5 milliwatt (MW). Flere kilder, inkludert FDA, FCC (Federal Communications Commissions), EPA (Environmental Protection Agency) og WHO (World Health Organization) konkluderer med at dette ikke er nok til å forårsake helseeffekter hos personer eksponert for mikrobølgeovn bruk; har imidlertid høy effekt eksponering blitt vist å forårsake biologiske helseeffekter. Individer kan være utsatt hvis det er en lekkasje som kommer fra mikrobølgeovnen, imidlertid en lekkasje bare avgir et lavt strålingsnivå og er normalt ikke tilstrekkelig til å forårsake disse effekter. Høyere nivå eksponering kan skje gjennom yrkesrisiko til de som arbeider direkte med stråling.

Kroppsvev

Eksponering for høy radiofrekvens (RF) nivåer fra mikrobølgene kan påvirke menneskekroppen på samme måte som det effekter mat - ved å varme den. Det ville heve generelle kroppstemperatur og varme kroppens vev raskt, forårsaker en smertefull brenne. De RF-nivåer ville bli absorbert i kroppen og sirkulert gjennom blodstrømmen og har en negativ effekt på thermoregulatory evne og fysiologi, som begrenser evnen til å utføre kognitive oppgaver. Dette er på grunn av kroppens følsomhet for overdreven varme. Dette er referert til som en "termisk" effekt.

Katarakt

Linsen i øyet er utsatt for høye nivåer av mikrobølgeovn eksponering og kan forårsake øyeirritasjon av grå stær. Dette er på grunn av øyets manglende blodtilførsel og begrenset kjøleevne. Øyet opprettholder også en begrenset kapasitet for reparasjon, noe som kan føre til permanent skade på grunn av mobilnettet rusk. Denne skaden har blitt identifisert gjennom kronisk yrkesmessig eksponering for infrarød stråling, ifølge Lydahl og Phillipson i sitt paper "Infared Stråling og Cataract" av 1984.

Testikler

Høye nivåer av mikrobølgeovn RF eksponering kan skade eller drepe sperm på grunn av sperm følsomhet for varme. En studie av Watanabe tittelen "Effekten av Heat på human spermatogenese" i 1959 oppdaget begrensede sperm teller, eller midlertidig sterilitet, varer i flere uker. Som menneskelige øyne, testiklene er også sårbare for varme, som det constricts blodstrømmen.

Kreft

Enten høy effekt elektromagnetisk stråling kan forårsake kreft er en kontroversiell sak. Mange studier har blitt utført med mobiltelefon bruk i motsetning til bruk i mikrobølgeovn. Studier som tyder stråling er knyttet til kreft inkluderer Michelozzi et al i 2002, som fant en økt risiko for barneleukemi grunn av eksponering for en høy drevet radiostasjon og Hardell et al i 2002, som konkluderte med en økt risiko for hjernesvulster blant mobiltelefon brukere som har brukt telefonene i over 10 år. Disse studiene er ikke avgjørende, men på grunn av eksperimentelle metoder.