Digidexo.com

mineral typer

Hva er de egenskaper som trengs for å gjøre opp en Mineral?

Hva er de egenskaper som trengs for å gjøre opp en Mineral?


Mineraler, som er bygd opp av elementer, er byggesteinene i bergarter. Selv om bare et par dusin mineraler er vanlig, har ca 3500 mineraler blitt oppdaget så langt, ifølge David Walker, Higgins professor i geologi ved Columbia University.

Hva er et mineral?

Et mineral er et naturlig forekommende, uorganisk, fast element eller forbindelse med en bestemt krystallform, og en godt definert kjemisk sammensetning.

Karakteristisk 1: Naturlig forekommende

Mineraler er biprodukter av geologiske prosesser i naturen og er ikke produsert av mennesker i et laboratorium.

Karakteristisk 2: Solid

Mineraler har ingen væske eller gasskomponenter ved normale temperaturer og trykk på jordoverflaten (se "Karakteristisk 4: Definite Crystal Form").

Karakteristisk 3: Uorganisk

Forskere bruker ordet "uorganisk" for å referere til "-levende del av vår verden", som kjemi lærebok forfattere, Theodore Brown, H. LeMay, og Bruce Bursten skrive. Mer spesielt uorganiske forbindelser (forbindelser er en hvilken som helst kombinasjon av to eller flere elementer) inneholder en kombinasjon av elementer uten karbon. Forskere bruke ordet "organisk" for å beskrive forbindelser består av karbon pluss et annet element eller elementer, vanligvis hydrogen, oksygen, nitrogen, eller svovel - elementer som finnes i alle levende organismer. For å klassifisere som et mineral, et stoff må være uorganisk og ikke et resultat av en biologisk eller biokjemisk prosess, slik som nedbrytning av døde organismer.

Karakteristiske 4: Definite Crystal Form

Et mineral interne strukturen har en fast og ryddig geometriske arrangement av atomer som er nær hverandre. En slik ordnet molekylstruktur er sagt å være "krystallinsk" og er sant av alle faste stoffer.

Karakteristisk 5: veldefinerte (Definite) Kjemisk Sammensetning

Mineraler har en homogen kjemi, noe som betyr at de samme elementære komponenter finnes i hele mineral (se "Mineral grupper"), uavhengig av dens renhet.

Mineral Grupper

Silikater, den mest rikelig mineral type, inneholde noen metall pluss silisium og oksygen - for eksempel olivin (Mg, Fe SiO2).

Nonsilicate mineral gruppene omfatter innfødte elementer, oksider og sulfider, sulfater, og halogenider.
Native mineraler som kobber, sølv og gull, mener at et element har bundet bare til seg selv.
Oksyder, slik som hematitt (Fe2O3), inneholder noe metall pluss oksygen.
Sulfider, slik som pyritt (FeS2), inneholder noe metall og svovel.
Halogenider, slik som Halitt (NaCl), inneholder noe metall pluss klor.
Karbonater, slik som kalsitt (CaCO3), inneholder noe metall pluss karbon og oksygen.
Sulfater, slik som gips (Caso 4), inneholder noe metall pluss svovel og oksygen.

Hvilken type kullstøv er den mest reaktive?

Hvilken type kullstøv er den mest reaktive?


Kullstøv er gitt betegnelsen "reaktiv" for å beskrive hvor sannsynlig det er å skape helseskadelige reaksjoner i det menneskelige legeme. Gruvearbeidere har høy risiko for å anskaffe en rekke lungesykdommer, og en rekke helserelaterte problemer på grunn av langvarig eksponering for kullstøv mens du arbeider under jorden. Medisinsk fagpersonell vurdere ulike typer kull støv å finne ut om det er noen forskjeller i hvordan de påvirker arbeidstakernes helse.

Antrasitt Dust

Antrasittkull er en type av kull med et høyt karboninnhold, og som er kjent for sitt blanke utseende. Dette kull inneholder færrest forurensninger av alle typer av utvunnet kull. Antrasittkull har høyest kaloritelling, noe som betyr at det er svært ettertraktet for kraftproduksjon. Denne kull produserer store mengder av frie radikaler når den er minelagt, og derfor anses svært reaktive. Når studiene ble gjennomført mellom ny og gammel antrasitt dist, ble støvet fra mer nylig utvunnet kull funnet å inneholde mye høyere frie radikaler nivåer enn eldre støv.

Bitumen kullstøv

Bitumen kull ikke skinner like antrasitt kull. Det er mykere og har en matt sort finish. Denne kull inneholder en tjærelignende stoff som kalles bitumen, det stammer fra det navnet. Dette kull har en lavere kalori telle enn antrasitt, og derfor er mer nyttig i stålverk for produksjon enn for kraftverk. Testing av støv dannet fra dette kull finner at den gir fra seg mye lavere mengder av frie radikaler enn antrasitt, og derfor er det ikke så reaktivt som antrasitt støv.

Free Radical Reactions

Betydningen av frie radikaler i kullstøv relaterer seg direkte til de helsemessige forholdene i gruvearbeiderne. Kull støvpartikler som finnes i miner lungene inneholder høyere nivåer av frie radikaler. Derfor kullstøv med høyere nivåer av frie radikaler er ansett som mer reaktivt med humant vev. De er kjent for å skape en rekke spesifikke helseproblemer. De frie radikaler stimulere produksjonen av forskjellige faktorer med kompromiss hvor en menneskelig lunge opererer. Obduksjon av gruvearbeidere lungene viser betydelig vekst av fibrøse vev som lunge blir et oppbevaringssted for kullstøv.

Helsefare

En rekke spesifikke lidelser er inkludert i betegnelsen "black lungesykdom." Enkle kullarbeiderlungebetennelse er en begrensning av luftveiene som en lunge vokser ekstra bindevev som svar på eksponering for frie radikaler i kullstøv. Progressive massiv fibrose slår gruvearbeider lunge til noe som ser ut som en svart, halvfast svamp. Miners også protract kronisk bronkitt og emfysem i høyere tall enn den generelle befolkningen. Alle disse forholdene er et resultat av gruvearbeidernes eksponering for reaktiv kullstøv.

Typer nyrestein

Mange oppdager tilstedeværelsen av nyrestein bare når konsultere lege for relaterte forhold som urinveisinfeksjoner eller blodig urin. Men, hvis en lege mistenker steiner kan være et problem, er det svært viktig å få kunnskap om hva slags nyrestein du er disponert for. Denne informasjonen kan være forskjellen mellom utholdelig smerte og fullstendig pine.

Grunnleggende

Nyrestein er bunter av avfallsstoffer - harde mineral samlinger av kalsium og andre materialer som vokser i urinveiene. Til slutt, krystalliserer det inn i en stein som forårsaker sterke smerter når den beveger seg gjennom urinstrømmen. De varierer i størrelse fra sandkorn til småstein.

The National Kidney Foundation rapporterer mer enn 90 prosent av steiner passere naturlig over en tidsramme på fire til seks uker. Når normale passasje synes umulig, vil en medisinsk prosedyre for fjerning av stein anvendes.

Typer

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer indikerer fire primære typer nyrestein.

Struvitt steiner normalt påvirke bare kvinner. Disse objektene inneholder mengder ammoniakk og magnesium og ofte danner etter en urinveisinfeksjon. Av og til, rusk fra infeksjonen forblir i urinveiene og steiner til slutt vokse rundt dette left avfall. Struvitt steiner kan vokse til å bli usedvanlig stor, ofte bebor de fleste av nyrene urin lagringsplass. Således, de normalt er ansett som den mest skadelige og potensielt farlig.

Kalsium-oksalat stener dannes når det er en overdreven mengde kalsium eller vitamin D i systemet ditt. Mengden av restene kalsium som ikke brukes av ben og muskler er rettet på nyrene. Normalt, for å tømme ut overskytende nyrer kalsium med urin, men i noen tilfeller at kalsium forblir og kombinerer med annet avfall begynne dannelsen av en stein. Bare redusere kalsiuminntak kan ikke stoppe steinene fra forming, og kan være skadelig, så konsultere med en kostholdsekspert om inntaket av kalsium er viktig.

Urinsyre steiner utvikle når urinen er spesielt surt. Dette skjer først og fremst i mennesker som hengir seg for mye rødt kjøtt. Animalsk protein, spesielt, brytes ned til aminosyrer og oppmuntrer steiner å danne. De som lider av gikt utvikler ofte steiner av denne typen.

Cystin steiner er ekstremt sjeldne og primært vises i folk med en historie med metabolske eller genetisk nyresykdom. Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning denne genetisk lidelse "fører til at nyrene til å skille ut store mengder av enkelte aminosyrer (cystinuria)."

Faktorer

Nyrestein er mest sannsynlig å utvikle seg i mennesker med kroniske urinveisinfeksjoner. Overdreven bruk av over-the-counter smertestillende medikamenter antas å bidra til stein formasjon. De med urinveis blokkeringer som lider av spiseforstyrrelser, har en bestemt metabolske eller genetisk sykdom eller spiser for lite væske ser også en økt risiko. En historie med nyrestein i familien er også grunn til bekymring.

Kostholdsfaktorer

Den mest vanlige sten, kalsium-oksalat, former ikke bare som et resultat av overdreven kalsium, men også fra å spise mat med høyt innhold av oksalat. Eksempler inkluderer tofu, appelsiner, grønne blader (som spinat), peanøtter, pulverkaffe, rødbeter, bønner, rabarbra, bær, sjokolade, druer og fatøl. For mye salt spiller også en rolle som det fører til mer kalsium går tapt som avfall, noe som øker mengden av kalsium som flyter i nyrene. I tillegg øker intestinal bypass kirurgi risikoen for voksende denne typen av stein.

Væsker

Nyre stein formasjonen også oppstår direkte fra ikke drikker nok væske. Tenk på urinveiene som en stor kloakk nettverk med nyrene som hovedprosessanlegg. Avfall bygger når nyrene ikke får nok vann til å effektivt skylle vekk overflødig buildup. I stedet, bare sitter avfallet i urinveiene og vokser smertefulle nyrestein. Drikker minst 12 fulle glass vann daglig er foreslått. Sitron-kalk brus, fruktjuice og ingefær-øl er akseptabelt, men redusere cola, te og kaffe.

Typer av fosfor Binders

Typer av fosfor Binders


Fosfor er et mineral som trengs for å bygge sterke bein og tenner, levere oksygen til vevene, hjelpemiddel i energibruken og å opprettholde en normal pH. For mye fosfor kan forårsake problemer med bein og hjerte. Friske nyrer fjerne ekstra fosfor, men de med nyreproblemer kan ikke opprettholde riktig nivå av mineralet. Personer med nyresykdom bør begrense sitt fosfor inntak. Dialysepasienter ofte ta fosfatbindemidler, som "binde" til fosfor og gjøre den ute av stand til å bli absorbert. Det er fire vanlige typer av disse bindemidler.

Aluminiumbaserte Binders

Aluminium-hydroksyd var den første typen fosfor bindemiddel anvendes. Aluminiumbaserte bindemidler er meget effektiv, men kan ha giftige bivirkninger. Det er potensial for aluminiumtoksisitet samt en risiko for demens, gastrointestinale bivirkninger og endret benmineralisering. Aluminiumbaserte bindemidler er sjelden foreskrevet for langvarig bruk og er noen ganger gitt kortsiktig når andre bindemidler ikke fungerer.

Kalsium-Basert Binders

Kalsiumbasert fosfatbindemidler er en annen vanlig form og har i stor grad erstattet aluminiumbaserte bindemidler. Selv om det ikke er like effektivt som aluminiumbaserte bindemidler, kan kalsium-baserte bindemidler fungere som et kalsiumtilskudd i tillegg. Tums, laget av kalsiumkarbonat, er ofte brukt. Fosforbindemidler må tas med måltider, og ofte flere bindemidler må tas til hvert måltid. Det er en risiko for å absorbere for mye kalsium, som kan føre til organskade, så kalsiumnivåer må overvåkes nøye dersom du tar et kalsiumbasert bindemiddel.

Aluminum-Free, kalsium-Free Binders

En tredje type av fosfor bindemidlet ikke inneholder noe aluminium eller kalsium. En felles merkenavn er Renagel. Disse nyere bindemidler er effektive ved kontroll av fosfornivåene og bære ingen risiko for forhøyet aluminium eller kalsium i blodet. Kilden av bindemidlet er sevelamer, som ikke inneholder kalsium eller metall. Bindemidlet blandes med fosfor i tarmen for å fjerne overflødig. Disse bindemidler er dyrere og kan kreve ekstra kalsiumtilskudd. Det er også en risiko for gastrointestinale bivirkninger.

Magnesium-Basert Binders

Magnesium-baserte fosforbindemidler blir brukt som et alternativ til kalsiumbaserte bindemidler for pasienter som krever et lavere kalsiuminntak. Det er mulighet for for mye magnesium akkumuleres i blodet og forårsake døsighet, kvalme, oppkast og uklar tale. Derfor bør magnesiumnivået kontrolleres hvis tar denne type bindemiddel. Magnesium-baserte bindemidler kan være hensiktsmessig for peritoneal dialysepasienter, fordi disse pasientene har en tendens til å ha lavere magnesiumnivåer.

Typer av kaliummangel Symptomer

Kalium, et mineral, et viktig stift i den menneskelige diett. Mangelen på kalium kan føre til alvorlige helseproblemer. Det er tre typer av symptomer forbundet med en mangel på kalium, hver forekommende i løpet av forskjellige stadier av mangel.

Definisjon

Kalium er et mineral som bidrar til å opprettholde balansen i vann og syre i blodsystemet og vevceller. Den bidrar også til å bygge muskler og cellen og nervesystemer for å sende elektriske signaler til hverandre. En mangel eller mangel på kalium hemmer eller svekker kroppens evne til å utføre disse oppgavene. Kaliummangel kalles hypokalemi.

Tidlige symptomer

Den første og tidligste symptomene på lavt kalium kan inkludere tørr hud, muskelsvakhet eller smerter eller kramper, langsomme reflekser og bentap. Andre symptomer er tretthet, nyrestein og høyt blodtrykk.

Intermediate Symptomer

Dersom mangelen er lov til å gå ubehandlet, kan en person som lider av lav kalium oppleve middels symptomer. De omfatter en økt risiko i hjerteproblemer, for eksempel hjertebank eller uregelmessige hjerteslag. Risikoen ved et hjerneslag kan også økes.

Alvorlige symptomer

Andre symptomer assosiert med kaliummangel er sjeldne. De kan inneholde alvorlige tilfeller av arytmier og lammelser. Noen som lider av de mer akutte tilfeller av kaliummangel vil trenge øyeblikkelig medisinsk behandling.

Årsaker

Kalium kommer fra ulike matvarer, men en lav-kalium kosthold vil ikke nødvendigvis føre til tegn eller symptomer på lavt kalium. Snarere de vanligste årsaker til kaliummangel er overdreven diaré eller oppkast, hypertyreose, eller medisiner, slik diuretika, cortisones, og høyt blodtrykk narkotika, som reduserer mengden av kalium i kroppen. Bulimikerne er mer sannsynlig at lider av lav kalium, grunnet tvunget oppkast.

Ulike typer mineraler

Ulike typer mineraler


Kosttilskudd mineraler er nødvendig av kroppen til å fungere skikkelig. Noen mineraler som selen er spormineraler, og er kun nødvendig i ørsmå mengder. Andre mineraler som kalsium og kalium er nødvendig i store mengder for god helse. Spise en balansert kosthold gir vanligvis tilstrekkelig mineral inntak, men ta en multivitamin er en flott forsikring, ifølge Harvard School of Public Health.

Kalsium

Kalsium er den mest rikelig mineral som finnes i menneskekroppen, ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University. Den viktigste rollen av kalsium i kroppen er å tilveiebringe strukturell støtte for skjelettsystemet. Kilder til kalsium inkluderer mat som melkeprodukter, bønner og mørkegrønne, bladrike grønnsaker som spinat.

Iron

Jern bidrar transport oksygen i hele kroppen. Omtrent to tredjedeler av all jern finnes i kroppen er i hemoglobin, ifølge Linus Pauling Institute. Hemoglobin er den viktigste protein som finnes i de røde blodcellene som frakter oksygen. Kilder til jern inkluderer mat som kjøtt, fisk, fjærfe, linser, cashew nøtter og kidneybønner.

Magnesium

Magnesium er involvert i mer enn 300 metabolske reaksjoner i kroppen og er viktig for energiproduksjon, ifølge Linus Pauling Institute. Magnesium finnes i matvarer som havrekli, mandler, hasselnøtter, peanøtter, bananer og peanøtter. Mange amerikanere kan være mangelfull i magnesium, noe som kan øke risikoen for hjerte-og karsykdommer og immun dysfunksjon, ifølge National Institutes of Health.

Kalium

Kalium er en viktig elektrolytt som hjelper muskler, nerver, nyrer, nervesystemet og hjertefunksjon skal. I tillegg er kalium en avgjørende næringsstoff som hjelper til med glatt muskel og skjelettmuskelsammentrekning, ifølge University of Maryland Medical Center. Kalium finnes hovedsakelig i frukt og grønnsaker. Noen av de rikeste kildene til kalium inkluderer mat som bananer, plommer, appelsinjuice, rosiner, eikenøtt squash og tomater, ifølge Linus Pauling Institute.

Fosfor

Fosfor er nødvendig av hver eneste celle i kroppen fordi det er en viktig komponent i alle cellemembraner, ifølge Linus Pauling Institute. Fosfor er det andre mest tallrike mineral i kroppen like etter kalsium og hjelper nyrene filteravfall. De fleste mennesker får nok fosfor i kostholdet fra matvarer som korn, melk og proteinrik mat, ifølge University of Maryland Medical Center.

Selen

Selen er et spor mineral som er viktig for å lage spesielle antioksidant enzymer, ifølge Medline Plus. Disse enzymene forhindre cellulær skade i kroppen, og kan redusere faren for kardiovaskulær sykdom og visse typer kreft som prostatakreft. Paranøtter er den beste kilden til selen med 544 mikrogram per unse, ifølge Linus Pauling Institute. Andre kilder til selen er fisk som reker, krabbekjøtt, laks og kveite.

Typer av magnesium kosttilskudd

Magnesium er et mineral som er viktig for helsen til alle kroppens organ. Det er spesielt viktig for sunn funksjon av muskler, hjerte og nyrer. Det hjelpemidler i å produsere energi og bidrar til å regulere flere vitamin og mineral nivåer i kroppen, inkludert vitamin D, kalsium, kalium, sink og kobber. Selv om magnesium finnes i matvarer, er det mange som ikke spiser nok ubehandlet, hele matvarer for å få sin daglige verdien av magnesium. Siden de ikke får nok magnesium i kostholdet, kan de ta en magnesium supplement for å sørge for at de får sin daglige verdi. Det finnes flere forskjellige typer av magnesium kosttilskudd tilgjengelig slik at man må velge hvilken som er riktig for dem. Typer av magnesium tilskudd inkluderer magnesium-citrat, magnesium laktat-, magnesium-glukonat, magnesiumoksyd, magnesium-sulfat og magnesium-hydroksyd.

Magnesium Citrate

Magnesium citrate er ofte brukt til å behandle diaré. Den kan også brukes til å tømme tarm før visse mage prosedyrer. Magnesium citrate er indisert for kortvarig bruk, og det gis oralt.

Magnesium Gluconate

Magnesium gluconate er hovedsakelig brukt som et supplement for å opprettholde riktig magnesiumnivået i kroppen. Det kan brukes til å behandle andre sykdommer hvis en lege føler at det er nødvendig. Magnesium glukonat kan tas langsiktig for de fleste mennesker, og det blir administrert oralt.

Magnesium Laktat

Magnesium laktat blir ofte brukt til å korrigere en magnesiummangel. Det kan anvendes til å behandle medisinske tilstander som fordøyelsesbesvær, halsbrann eller urolig mage. Magnesium laktat gis oralt, men kan administreres gjennom en injeksjon under tilsyn av en lege. Magnesium laktat er tatt for så lenge en lege anbefaler.

Magnesium Oxide

Magnesium oksid brukes vanligvis som et supplement for å opprettholde riktig magnesiumnivået i kroppen. Det kan også brukes til å behandle andre sykdommer hvis en lege føler at det er nødvendig. Magnesiumoksid gis oralt og kan tas langsiktig for folk flest.

Magnesiumhydroksid

Magnesium hydroxide er mest brukt som et avføringsmiddel og en syrenøytraliserende. Som et avføringsmiddel kan den brukes innimellom for å lindre forstoppelse. Som en syrenøytraliserende er kan brukes av og til for å lindre sur mage, fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Magnesiumhydroksid bør kun brukes kortvarig og gis oralt.

Magnesium Sulfate

Magnesium sulfat er oftest funnet i multi-vitaminer. I høyere doser kan den brukes til å behandle en magnesiummangel, svangerskapsforgiftning hos gravide kvinner, kramper og akutt nyrebetennelse hos barn. Magnesium sulfat kan brukes langsiktig for visse forhold og kortsiktig for andre. Den kan administreres oralt eller via injeksjon.

Hvilken type enzymer er Papain og Bromelain?

Hvilken type enzymer er Papain og Bromelain?


Papain og bromelain er to mat enzymer ofte tatt i supplement form for fordøyelsen helse.

Hva er enzymer?

Enzymer er naturlige obligasjoner av en uorganisk mineral til en organisk aminosyre protein polymer, alltid inneholder en co-enzym og vanligvis en vitamin. Ifølge Joseph Marion, forfatter av "Anti-Aging Manuell: The Encyclopedia of Natural Health," er det over 20.000 kjente enzymer og over 5.300 kroppens enzymer.

Typer

Papain og bromelain er proteolytiske (protein-løser seg opp) enzymer. Denne type enzym stimulerer protein produksjon, syntese og reparasjon.

Funksjon

Proteolytiske enzymer kan sakte oppløse bort skadede protein vev (lindrende betennelse og ødem), samt gamle rynkete hud. De stimulerer også immunsystemet.

Bromelain

Bromelain, som finnes i rå ananas, er i stand til å oppløse både tverrbundet og ikke-kryssbundet protein.

Papain

Papain, som finnes i frisk papaya, er den sterkeste protein-oppslutnings enzym kjent. Papain fordøyer protein i et surt, nøytralt eller alkalisk medium, å dreie noen av proteinet inn arginin for humant veksthormon produksjonen. Det er også en kraftig slim og puss dissolver.

Zeolitt Typer

Zeolite er et naturlig forekommende mineral gruppe som ble opprettet da smeltet lava ble avkjølt av sjøvann millioner av år siden. Ifølge Zeoponix.com, er det over 50 forskjellige typer av zeolitt, og dens anvendelser varierer fra legemidlet til landbruket til vannbehandling. Kjemisk, har Zeolite en negativ molekylær ladning, noe som betyr at når det er satt i nærheten av positivt-ladet element, absorberer det det, og gjør det inaktivt. På grunn av denne reaksjonen, er Zeolite hyllet som et viktig mineral med en rekke bruksområder.

Clinoptilolite

Clinoptilolite brukes til kloakkrensing, som tilsetning til dyrefôr og for lukt fjerning. Denne zeolitt er ideelle for slike anvendelser på grunn av sin store porøs overflate, evne til å tåle meget høye temperaturer og sin negative molekyl kostnad. Studier for bruk i menneskemat er underveis.

Analcime

Også kjent som analcite, kan analcime brukes til å forbedre jordas fruktbarhet. Det øker veksten og helsen av avlinger når den er blandet med andre zeolitter som clinoptilolite og phillipsite. Ifølge en studie utført av den georgiske Academy of Sciences, ga denne blandingen en 16 prosent vekst økning i agurker i forhold til agurker dyrket i normal husdyrgjødsel gjødslet jord.

Zeolite

Brukes for avgiftning av menneskeblod, er Zeolite tiden markedsført i pulver og flytende form, men ifølge flere kilder, inkludert zeolitefacts.org, er flytende Zeolite ineffektiv siden liquifying mineralet benekter sin negativ ladning. Det er den negative ladningen, når det forbrukes, som tiltrekker seg positivt ladet molekyler - for eksempel tungmetaller, skadelige kjemikalier og giftstoffer - i blodet. Ifølge NaturalNews.com, er Zeolite fremstår som en viktig del av kampen mot kreft, hjertesykdom og andre medisinske tilstander.

Hvilken type matvarer ikke har kalium?

Hvilken type matvarer ikke har kalium?


Kalium, en rikelig mineral i frukt og grønnsaker, fremmer sunn funksjon av celler, muskler og nervesystemet. Det bidrar også til å hindre overflødig væskeretensjon, også kjent som "oppblåsthet."

Expert Insight

En person kan bli instruert av sin lege å redusere kalium inntak for en rekke årsaker, blant annet å redusere blodtrykket.

Typer

Typer mat som inneholder lite eller ingen kalium inkluderer hovedsakelig oljer og sukkerfrie drikkevarer eller godteri. Vann har ingen kalium.

Ingen Kalium

Matvarer som inneholder ingen kalium inkluderer maisenna og bakepulver; candies som M & Ms og gumdrops; lav-kalori kullsyreholdige drikker som kosthold eller club soda; pulverisert drink mikser som inneholder kunstig søtningsmiddel aspartam; grønnsak, raps, peanøtter, solsikke og soyabønner oljer; forkorting og smult.

Svært lite kalium

Matvarer som inneholder svært lite kalium inkluderer destillert alkohol som whisky, rum, vodka eller gin; ginger ale og annen brus; margarin; oliven; ost; ren hvit ris; sukker cookies; honning; hvitløk; løk og tomater.

Advarsel

Et overskudd eller uttømming av kalium kan være farlig. Som kalium er normalt regulert av leveren, hvis ikke fungerer som den skal, kan høye nivåer av kalium føre en å oppleve en uregelmessig hjerterytme eller muligens gå inn i cardiac arrest. De første tegnene på en kalium uttømming inkludere nummenhet eller svakhet.

Typer næringsstoffer og vitaminer

Typer næringsstoffer og vitaminer


Kroppen bryter ned maten vi spiser for å bruke næringsstoffer som finnes i disse elementene. Mens mange mennesker fokusere på å spise sunn mat for å opprettholde en sunn vekt, kan ikke få de riktige næringsstoffene forårsake problemer utover vektøkning. Det er seks typer av næringsstoffer, og i løpet av en type næringsstoff gruppe, vitaminer, er det mange typer kroppen trenger for å overleve.

Karbohydrater

Karbohydrater er hovedansvarlig for drivstoff kroppen din, og gir deg energi hele dagen. Noen karbohydrater, som sukker, brytes ned svært raskt for rask bursts av energi, mens andre karbohydrater, som hele korn, er mer komplekse. Komplekse karbohydrater tar lengre tid å bryte ned og dermed drivstoff du med energi sakte hele dagen.

Fat

Fett er et næringsstoff som kroppen kan lagre for å gi energi når du ikke spiser nok karbohydrater. Overskytende karbohydrater kan også bli brutt ned og lagres i kroppen som fett.

Protein

Protein gir kroppen materiale for å vokse. Hvor karbohydrater og fett brytes ned til å produsere energi, er protein brytes ned for å gi kroppen din materiale for vev reparasjon og vekst.

Vann

Vann brukes av kroppen 24 timer i døgnet, og til enhver tid, er du faktisk består av 50-55 prosent vann. Når kroppen bryter ned karbohydrater, fett og proteiner, det produserer varme, og vann bidrar til å holde temperaturen regulated.Water brukes også til å transportere andre næringsstoffer i hele kroppen.

Mineraler

Mineraler er næringsstoffer som gir byggemateriale for kroppen din, som protein. For eksempel er mineral kalsium brukes til å bygge ben. Noen mineraler er også ansvarlig for å bidra til å regulere kroppens funksjoner.

Vitamin A

Vitamin A er en av de 13 vitaminer som kroppen din trenger, ifølge MedlinePlus. Dette vitamin er en antioksidant, så dens primære rolle er å beskytte celler mot skadelige stoffer som er introdusert til kroppen. Det er også ansvarlig for bein vekst, syn, reproduksjon og forbedre funksjonene til dine celler og immunsystem.

B-vitaminer

Det er åtte vitaminer i kategorien "B": tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre, B6, biotin, B12 og folsyre. Disse vitaminene alle hjelpe kroppen prosessen andre næringsstoffer fra maten, og de også danne røde blodceller som finnes i sirkulasjonssystemet.

Vitamin C

Som vitamin A, er vitamin C en antioksidant. Det fremmer også healing, hjelper kroppen bruker jern og holder huden din og bein sunt.

Vitamin D

Vitamin D er unik i at du kan få det, ikke bare fra matvarer, men også fra absorbere sollys. Dette vitamin spiller en rolle i å hjelpe kroppen bruke kalsium og i tråd nervesystemet, immunsystemet og muskler sunn og fungerer.

Vitamin E

Vitamin E er også en antioksidant. I tillegg til å beskytte kroppen din, det holder stoffskiftet i sjakk og spiller en rolle i helsen til immunsystemet.

Vitamin K

Vitamin K er ansvarlig for å behandle proteinene kroppen bruker som byggemateriale. Det er også vitamin ansvarlig for forårsaker blodet å koagulere hvis du er skadet. Nyfødte har nesten ingen vitamin K når født.

Mineral Oil for en Earache

Mineral Oil for en Earache


Det er en rekke forhold som forårsaker øret smerter og plager hos mennesker. På grunn av den store mengden av årsaker, eksisterer det hjemmemidler slik som mineralolje program eller profesjonell medisinsk behandling.

Årsaker

De to viktigste viktigste årsakene til øret aches er fanget fuktighet med i øret og bakterievekst inne i øregangen eller bak trommehinnen.

Typer av Earache

Det finnes to hovedtyper av øreverk kjent som Otitis externa og mellomørebetennelse. Externa er en hud infeksjon i det ytre øret eller øregangen, annet kjent som svømmere øret. Media er en infeksjon i mellomøret eller trommehinnen ofte forårsaket av bakterier.

Mineral Oil

Mineralolje er et vanlig hjem middel til en øre verke. Oljene bidra til å fjerne vannet fra øret og har et beskyttende belegg over den følsomme øregangen. Denne typen hjem rette kan være gunstig for mindre øret aches, svømmere øret, eller otitis externa.

Forebygging tips

Ikke legg noe i ørene. Dette inkluderer fingre, bomullspinner og andre objekter. Ikke blås nesen i en voldelig måte. Unngå sigarettrøyk, som det er en direkte årsak til økende øreverk og infeksjoner. Bruke ørepropper når nedsenket i vann. Flushing ører med eddik, vann eller vaskesprit vil holde dem rene.

Advarsel

Problemer med ørene kan være alvorlig og forårsake permanent skade. Hvis en øreverk eller smerte er fortsatt i en lengre periode, er profesjonell medisinsk råd anbefales.

Forskjellen mellom Mineral Water & Tap Water

Forskjellen mellom Mineral Water & Tap Water


Forklaring på de ulike typer vann tilgjengelig på markedet kan være ganske en ildprøve. Foruten å spare penger (fra å kjøpe dyrt flaskevann fra butikken), hva er forskjellene mellom mineralvann og vann fra springen?

Mineral Water

Mineralvann kan komme fra en naturlig godt eller våren. Som vanlig vann fra springen, inneholder det spesifikke nivåer av mineraler og næringsstoffer som kalsium, magnesium, jern eller fluor. Mineralvannet klassifisert ved at 250 deler per million totale oppløste faste stoffer. Disse mineraler kan forekomme naturlig, og kan eller kan ikke tilsettes til vannet. Næringsstoffene i mineralvannet antas å gi kroppen med ekstra næring.

Sparkling Mineral Water

I motsetning til vann fra springen, kan mineralvann bli kullsyre. Den gnisten eller bobler i glitrende mineralvann forekommer naturlig. Når vannet ekstraheres fra kilden, karbonatisering er lagt naturlig gjennom ekstraksjonsprosessen. Sparkling mineralvann kan brukes som en sunn erstatning til brus, så det er ingen sukker eller ekstra tilsetningsstoffer.

Vann fra springen

Vann fra springen er vann som kommer fra din by eller kommune, og er behandlet med kjemikalier for å rense og sterilisere vannet. Når renset, deretter reiser vannet gjennom rør til ditt hjem. Vann fra springen, om anses ren av kommunen, kan inneholde ekstra-fluorid eller andre kjemikalier som kan forandre den naturlige smak av vannet.

Fysiske egenskaper av Silicon Optix Mineral Oil

Fysiske egenskaper av Silicon Optix Mineral Oil


Det kan virke rart å tenke på et teknologiselskap som selger mineralolje, men mineralolje har store løftet som et stoff for kjøling datamaskiner. Jo flere komponenter en datamaskin har, jo mer sannsynlig er det å overopphetes. Innovative løsninger er nødvendig for å hindre oppvarming problemer skjer til dem som liker å utstyre sine datamaskiner med så mye duppeditter som mulig.

Silicon Optix

Silicon Optix, også kjent som SiOptix, er et teknologiselskap som begynte som en avdeling av større selskap Genesis. Silicon Optix er best kjent for å lage chips for å justere bildene som vises av TV-apparater, datamaskiner, video sikkerhetssystemer og andre typer videoutstyr.

Mineral Oil

Må ikke forveksles med vegetabilsk olje, er mineralolje en billig petroleum biprodukt. Det er en væske, ofte klare, brukt rundt i huset som en makeup remover og som et stoff å behandle objekter som er laget av tre og leire. Det kan gjøre mange slike elementer ser så god som ny. Mineralolje er også hovedkomponenten i babyolje.

Mineral Oil and Computers

De fysiske egenskapene til Silicon Optix mineralolje --- og alle mineralske oljer for den saks skyld --- gjør det spesielt godt egnet til å kjøle ned en datamaskin. Oljen er i stand til å spre den kjøligere temperaturen over et datamaskin jevnt. I motsetning til dette, andre former for avkjøling, for eksempel avkjøling med luft, la visse deler av en datamaskin varmt likesom andre deler blir avkjølt. Mineralolje kan også absorbere en enorm mengde varme, slik at du kanskje ikke trenger å sette opp noen form for ventilasjonssystem når kjøle datamaskinen med den.

Ord til Wise

Før du går ut og kjøpe mineralolje å kjøle ned datamaskinen, men ta akt: denne typen kjøling er fortsatt anses å være ny, så sørg for at du snakker med en dataekspert før du dukke datamaskinen i mineralolje. Det er mulig du kan alvorlig skade maskinvaren ellers. Videre kan mineralolje være vanskelig å finne i enkelte områder, selv om teknologiselskaper som Silicon Optix er med på å gjøre den mer tilgjengelig.

Bursitt & Mineral Treatment

Bursitt, en smertefull tilstand som rammer små væskefylte pads i albuer, hofter, knær, hæler, stortåen og skuldre, utvikler seg når disse sacs bli betent. Bursitt ofte oppstår i leddene som utfører repeterende bevegelse og bevegelse. Hvile og is hjelp midlertidig, men mineral behandling kan holde bursitt fra å bli kronisk.

Identifikasjon

Hevelse, smerte, ømhet, rødhet, feber og begrenset bevegelse er blant symptomene på bursitt. Repeterende bevegelser, skader, infeksjoner, leddgikt og gikt er sannsynlige årsaker.

Konvensjonelle behandlinger

Ifølge medisinsk invaliditet Rådgiver, hvile, is og høyde hjelp. Masserer området og anti-inflammatorisk medisin vil lindre smerten.

Mineral Treatment

Mineraltilskudd kan fremskynde helbredelsesprosessen og mangler kan forverre eller føre til bursitt. I henhold til Gale Encyclopedia of Medicine, vil kalsium og vitamin B12 bidra til å redusere og forebygge inflammasjon. Magnesium bidrar til å behandle alle typer leddsmerter å holde muskelvev fungerer.

Immunitet

Et svekket immunforsvar kan føre til muskelsmerter. Sink kosttilskudd arbeide for å styrke immunforsvaret og redusere muskel-og leddsmerter.

Betraktninger

Boron og mangan (finnes i nøtter) hindre leddsmerter og bistand i vev reparasjon. Boron også reduserer alvorlighetsgraden av infeksjoner og betennelser.

Potensiell

Glukosamin og metyl sulfonyl metan (MSM) har en anti-inflammatorisk effekt på muskler, lindrer smerte og øke bevegeligheten i berørte ledd. Du kan kjøpe kosttilskudd, kremer og spray som inneholder begge deler.

Making Mineral Makeup hjemme

Making Mineral Makeup hjemme

Generell oversikt

Making mineral makeup hjemme er enklere enn det høres ut. Det er sant, så lenge du har de nødvendige forsyninger. Det fine med å lage mineral makeup hjemme er at du vil være i stand til å justere den nøyaktige fargen på foundation og bronzing agent for å matche din hudfarge perfekt.

Den første og viktigste steget i mineral makeup gjør prosessen er å kjøpe de riktige forsyninger. Dette inkluderer alle de mineraler - for eksempel mica, sink oksid, aluminium silikat, mineraloljer, og titandioksid ... samt sifter krukker, en gram skala, børster, og kosmetisk karakter pigmenter.

Making mineral makeup hjemme koster mindre enn å kjøpe ferdige mineral sminke fra kjøpesentre, og det er også en fin hobby å ha. Selvfølgelig kan de ferdige produktene også bli solgt på individuelle priser.

Forsyninger og oppskrifter

Alle de nødvendige forsyninger kan kjøpes på engros butikker eller på nettet. Oppskrifter på ulike typer sminke - som foundation og øyenskygge - er også tilgjengelig sammen med forsyninger. Kjøpe ingredienser i bulk vil være mye mer kostnadseffektivt enn å kjøpe individuelle elementer med mindre du bare har tenkt på å gjøre noen få spesifikke elementer som mineral bronzer og noen øyenskygger.

Her er et eksempel mineral makeup oppskrift med noen grunnleggende instruksjoner. Samle ingrediensene: 1 oz. jojobaolje, 1 oz. vitamin E olje; 4 oz. titandioksyd, vismutoksyklorid, magnesium-stearat; 1oz. gule, brune og røde fargestoffer; 1 oz. bronse mica, og sericite glimmer. Du trenger også morter for blending.

Bland titandioksyd, vismutoksyklorid, magnesiumstearat og gule, brune og røde pigmenter i en morter; bland godt. Bland jojobaolje og vitamin E olje inn i miksen du nettopp har gjort; bland godt.

Bland bronse glimmer og sericite glimmer i en morter; bland godt. Kombiner alle blandinger sammen; bland godt. Oppbevares i sifter krukker for enkel applikasjon. Husk å justere fargen på bronzer ved å legge mer pigment.

Making the Kits

Å gjøre en mineral makeup kit krever et godt øye for fargetilpasning. Oppskriftene er ganske enkel og lett å følge. Oksider er ingrediensene som gir grunnlaget, rødmer og bronzers deres farge. De må legges svært nøye i veldig små porsjoner for å bedre kontrollere bestemt nyanse av makeup.

Det er viktig å blande alle ingredienser, ett om gangen. Blande dem så grundig som mulig. En god metode for å lage kits innebærer å bruke plast glidelås poser. Tilsett forsiktig ingrediensene i glidelås bag. Forsiktig blande dem inne i posen til alle fargene er helt blandet. Det bør ikke være flere striper av farge. Klipp et lite hull i bunnen av posen. Hell den ferdige makeup inn i sifter krukker. Pare glassene med en stor børste til rettmessig formål.

Hvordan bruke Mineral Makeup å behandle akne

Hvordan bruke Mineral Makeup å behandle akne


Mineral makeup produkter er laget av naturlige og bearbeidede mineraler som er bra for huden og som også produserer en kvalitet på dekning og utseende ekstrautstyr som er lik og ofte bedre enn i mer tradisjonelle kosmetikk. Mineral makeup produkter er sammensatt av finmalte mineraler som du bruker med en stor pensel. På grunn av innholdet av søknaden og den fysiske formen av produktet, huden din kan "puste" gjennom makeup, noe som gjør den ideell for sensitiv hud. Enda bedre, noen mennesker faktisk finne at iført denne type makeup forbedrer deres akne og lignende hudsykdommer.

Bruksanvisning

•  Fjern huden din før du starter. Alvorlige hudirritasjoner kan bli enda verre når de blir utsatt for en ny tilstand eller produkt. Den beste måten å komme i gang med mineral makeup å lindre akne problemer er å begynne å bruke den når huden din er så klart som mulig. Denne type makeup kan berolige irritert hud i mange tilfeller, men du har en bedre sjanse til å rydde opp helt hvis du begynner mens huden er litt mer motstandsdyktige mot en endring av regime.

Se etter titan og sink dioksid. Ikke bare gjør disse mineralene har naturlige anti-irriterende egenskaper som vil sooth din betent hud, men de har også en naturlig solfaktor 15. Solkremer er avgjørende for å beskytte akne utsatt hud, men mange opplever at deres akne ikke vil tolerere fettete lotion . Mineral makeup med sink og titan løser dette problemet uten lotion eller betennelse.

Bestem hva partikkelstørrelse du er komfortabel med. Noen mineral makeup produkter har ekstremt fine partikler som kan irritere store porer. Men andre brukere finner at de mindre partiklene la huden få mer luft og holde betennelsen ned. Videre har en del forskere mener at det kan være helserisiko forbundet med mikroskopiske partikler i enkelte mineral makeups og anbefaler en grovere grind. Ettersom det er ennå ikke bevis, må du vurdere fakta i lys av dine egne makeup preferanser og hva huden din har en tendens til å reagere best å.

Start ut sakte. Når du først bruke mineral makeup, ikke bruk en tung frakk selv om du liker måten det føles og det synes å være som dekker din akne. Du må la huden venne seg til det nye produktet gradvis ved å bruke den i lengre og lengre perioder av gangen og bruke det i stadig tyngre mengder - om nødvendig - til du får dekning eller resultater du ønsker.

Bruk din mineral makeup hver dag. Hvis du finner ut at din akne er lydhør overfor mineral makeup, bør du fortsette å bruke produktene - i hvert fall på minimale nivåer - hver dag for å holde huden klar og akne under kontroll.

Tips og advarsler

  • Arbeid med din hudlege. Din hudlege vil være mest kjent med huden din og være i stand til å anbefale den beste type mineral makeup å prøve.

Mineral Nedbryting og depresjon

Mineral Nedbryting og depresjon


Selv om stress og miljømessige forhold er ofte ansvarlig for å utløse depresjon, kan kilden til problemet ligge med en kjemisk ubalanse i hjernen. En mangel på viktige mineraler i kroppen kan skape kaos på vei kroppens organer - inkludert hjernen - funksjon.

Vanlige årsaker til Mineral Depletion

Mineralmangel er ganske vanlig i USA, delvis på grunn av dagens levende. Vår jord er tom for mineraler, noe som resulterer i færre mineralrike typer råvarer på supermarked hyller. Folk i dette landet også spise mye av bearbeidet mat - og det betyr ikke bare fast food. Frosne og ferdigpakkede måltider med høye mengder av natrium og liten næringsverdi er delvis skylden.

Andre grunner for mineralmangel

I noen tilfeller er en mineralmangel forårsaket av en underliggende helseproblem. Forhold som skjoldbrusk lidelser, mage og tarm lidelser, kronisk diaré, avføringsmiddel overgrep, spiseforstyrrelser, underernæring, diabetes og nyresykdommer kan føre til mineralmangel.

De fleste vanlige mineraler som trengs for god psykisk helse

Magnesium er et svært viktig mineral for god psykisk helse. Mangelen er også en av de mest vanlige fysiske årsaker til depresjon. Mangel på magnesium er også ansvarlig for angst, uro og til og med hallusinasjoner. De andre mest velkjente og viktigste mineraler som trengs for å hindre (og noen ganger behandle) depresjon inkluderer kalsium, sink, jern, mangan og kalium. Hvert mineral har sin egen hensikt.

Magnesium støtter beinmineralisering, protein bygningen, muskelsammentrekninger, nerveimpulser, og øker immunitet.

Kalsium er ansvarlig for vekst og helse av bein og tenner og hjelpemidler i blodet levrer seg.

Sink produserer genetisk materiale og protein, transporterer vitamin A i hele kroppen, og er ansvarlig for smak persepsjon, sårheling, sperm produksjon og normal fosterutvikling.

Jern er en del av hemoglobin, et protein som transporterer oksygen gjennom kroppens celler.

Mangan letter celle responser, selv om det er mineral forskere kjenner minst omtrent. Det fungerer med enzymer og er viktig for mange av kroppens funksjoner, men hvordan det gjøres er fortsatt noe misforstått.

Til slutt, opprettholder kalium kroppens væske- og elektrolyttbalanse og hjelper til med muskelsammentrekninger, celle helse og nerveimpulser.

Andre symptomer på Mineral Depletion

For å avgjøre hvorvidt en mineralmangel er å klandre for depresjon, er det viktig å kjenne de andre symptomene som følger med det. Alle disse mineraler kan påvirker humøret.

Magnesium-mangel kan føre til slike symptomer som irritabilitet og nervøsitet, uregelmessig hjerterytme, fordøyelse problemer, astma, kronisk utmattelsessyndrom og beslag.

Kalsium mangel kan føre til muskel kramper og fordøyelsessykdommer, osteoporose og bentap (særlig hos eldre kvinner), sprø negler, søvnløshet og høyt blodtrykk.

Mangel på sink kan føre til kviser, tilbakevendende og pågående forkjølelse og influensa, mangel på seksuell modenhet, langsom vekst, og tap av nattsyn og luktesansen.

Uten jern, kan enkeltpersoner opplever tretthet og svakhet, skjøre bein, sprøtt hår og negler, håravfall, merkelig formede negler, nervøsitet eller et etterslep i psykiske reaksjoner.

Mangan mangel anses sjeldne, men folk med mangan mangel tendens til å utvikle en rød, flassende utslett.

Kalium og natrium utarming kombinert kan føre til uregelmessig hjerterytme og sjokk. Kaliummangel alene kan påvirke nervefunksjon.

Behandling og forebygging av Mineral Depletion

Mineralmangel kan vanligvis behandles og forebygges gjennom kosthold eller kosttilskudd, bortsett fra når det er forårsaket av en sykdom; i hvilket tilfelle, må selve sykdommen som behandles. I ekstreme tilfeller av mangel, kan den enkelte trenger å bli behandlet intravenøst ​​for å gjenopprette kroppens mineralbalanse raskere.

Hvilken type dietter for GI?

GI sykdom, også referert til som fordøyelsessykdommer, kan omfatte tilstander slik som irritabelt tarmsyndrom, funksjonelle forstyrrelser, forstoppelse, Crohns sykdom og kolitt, for å nevne noen. Det er visse typer dietter som er spesifikke for hver av disse forholdene, men det også er noen generelle retningslinjer du kan følge for et sunt GI diett.

Typer av GI lidelser og dietter

Det finnes mange forskjellige typer av GI lidelser som krever spesifikke dietter, inkludert funksjonelle lidelser, forstoppelse, irritabel tarm syndrom (IBS), strukturelle lidelser, anal lidelser, Crohns sykdom, diverticular sykdom og kolitt. La oss se på de matvarer du bør spise for disse diettene og de du bør unngå.

Ting å spise

Spis mer fiber fra hele korn kilder hvis du er på en GI type diett. Din mage-tarmkanalen er svært følsom for kostfiber, og konsumere fiber ser ut til å lindre og forebygge mange GI symptomer, ifølge Harvard School of Public Health. Fiber kan også bidra til å redusere oppblåsthet, smerter og andre symptomer på IBS. Ifølge National Digestive Disease Information Clearinghouse, bør du spise mer mat som er høy i fiber, som for eksempel bønner, havre, hele korn og fullkornsprodukter, frukt og grønnsaker som søtpoteter og tørket frukt.

Hva skal unngås

De fleste mennesker med fordøyelsessykdommer og som er på et GI diett bør unngå krydret mat, alkohol, sitrus og tomat produkter, fett og sukker erstatter, sjokolade, meieriprodukter, kullsyreholdige drikker, koffein, søtsaker, fet mat og sorbitol (et søtningsmiddel produkt ). Også visse rå frukt og grønnsaker, som brokkoli, kål og rosenkål faktisk kan øke oppblåsthet, så det er viktig å overvåke din egen unike situasjon og forstå hva matvarer kan utløse negative effekter.

Vitaminer og mineraler

GI dietter inneholder visse vitaminer og mineraler i tillegg som kan hjelpe til med visse symptomer. Prøv å spise en balansert diett av hele korn, sunne oljer og magre proteiner, men forstår at GI sykdom kan påvirke nivåer av vitaminer og mineraler i kroppen. Spesielt kan nivået av fettløselige vitaminer, kalsium, magnesium og sink bli mer negativt påvirket enn andre næringsstoffer, i henhold til Cleveland Clinic. Spis en godt balansert kosthold, og du bør ikke trenger en ekstra vitamin eller mineral supplement, men sørg for å snakke med legen din for å få en profesjonell vurdering.

Typer av Phlebotomy

Typer av Phlebotomy


Årelating, det handler om å trekke blod for testing, er utført for å vurdere ulike sykdommer og plager i kroppen. Disse prøvene er trukket til å oppdage en sykdom og dens stadium, og for å overvåke behandling. Blodprøvetaking blir også brukt til å analysere blodtyper som kan benyttes for blod donasjoner. Det finnes fire typer blodprøver som vanligvis utføres i løpet av rutinemessige kontroller.

Complete Blood Count

Fullstendig blodtelling testene måler unormalt i de røde og hvite blodlegemer, og uregelmessigheter i andre blodceller og blodcelle fragmenter assosiert med mengden av jern og vann i kroppen din. Blant andre funn, kan CBC tester oppdage vanlige sykdommer som anemi, ulike blod kreft, benmarg mangel, infeksjoner og immunsvikt problemer.

Blood kjemi

Blod kjemi testene måler de forskjellige kjemikalier i blodet ved å teste glukose (sukker), kalsium og mineral nivåer i kroppen din. Vanligvis gjort på blodets plasma, de gir innsikt på helsen din organer, bein, hjerte og andre muskler. Disse testene kan signalisere starten av slike plager som dehydrering, høyt blodtrykk, leversykdom og hjertesvikt.

Blood Cardiac Enzyme

Blodhjerteenzymer tester er utført i løpet av flere dager til å måle om blodet ditt inneholder en unormal mengde enzymer. Et høyt nivå av forskjellige enzymer er frigjort fra hjertet ved angrep av hjerteinfarkt. Disse testene noen ganger er den eneste indikasjon på at du har opplevd hjertestans. Blod myokardenzymer målinger også teste hvor mye skade på en pasient fra en kiste skade eller elektrisk støt.

Lipoprotein Panel

Den lipoprotein panelet testen er en blodprøve som brukes til å identifisere pasienter med risiko for hjertesykdom. Denne testen måler nivået av gode (HDL) og dårlige (LDL) kolesterol i blodet, og påviser abnormaliteter i mengden av triglyserider. Forhøyede triglyserider føre til tilstopping og blokkering av blodårene dine, som fører til hjertesykdom.