Digidexo.com

cpap cipralex

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine


En CPAP (eller kontinuerlig positivt luftveistrykk) Maskinen bruker lufttrykk for å hjelpe deg å puste hvis du har søvnapné. CPAP hindrer luftveiene kollapser mens du sover og forbedrer også hvordan du sover. Å ha problemer med CPAP maskin kan frustrere deg og gjøre at du vil avslutte behandlingen, som indikert av Sleep Guide Apnea. For at CPAP å fungere effektivt, bør du kontakte lege om hvordan du skal bruke CPAP-maskin.

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine

•  Lær hvordan du bære din ansiktsmaske. Å velge riktig størrelse ansiktsmaske kan gjøre en forskjell i hvor effektiv CPAP vil bli.

Spør din lege eller CPAP leverandøren for å vise deg hvordan du kan justere ansikt stropper på din CPAP maske. Hvis masken sitter løst, vil luft lekke fra maskinen din. Dette kan føre til at du våkner i løpet av natten, eller å ta av deg masken.

Kontroller at CPAP er kalibrert før bruk. Det kan ta noen uker før du justere til CPAPs lufttrykk. Du har kanskje lufttrykket i din enhet justert flere ganger før du finner et tolerert trykk.

sove med enheten ved siden av sengen. Det kan være lurt å investere i en nattbordet for å plassere på din ved siden av.

Sett sammen din CPAP enhet som anvist av legen din. Slangen skal kobles fra maskinen din til hodet utstyr.

Plugg inn enheten og slå den på. Monter maske på ansiktet ditt og justere masken til det ikke er lekkasjer. Løst plassere røret slik at det ikke snag ikke på sengen eller dresser. Dette vil tillate deg å sove uten hodet utstyr trekke på noe.

Hint

 • Tørk din ansiktsmaske med rengjøringskluter. Dette vil forlenge masken liv.
 • Vask ansiktet før du bruker din CPAP-maskin. Dette vil hindre friksjon fra maskebruk.
 • Alltid konsultere med legen din når du har spørsmål eller problemer med CPAP-maskin.
 • Ikke senk din CPAP enheten i vann for å rengjøre den. Ifølge Landauer Metropolitan Respiratory Care, kan du få sjokkert når du kobler til enheten.
 • Plasser aldri CPAP enhet direkte på gulvet. Dette kan føre til luft for å kjøle din enhet til å bli trukket bort.

CPAP Apnea behandling for barn

Apnea er en medisinsk tilstand som oppstår når barn slutter å puste i noen sekunder i løpet av natten, forårsaker oksygennivået å slippe og sove å bli forstyrret. Den vanligste typen av apné hos barn er obstruktiv søvnapné.

Symptomer

Symptomer på søvnapné inkluderer snorking, gisper etter luft, tung pust, urolig søvn og endringer i huden farge. Barn med søvnapné kan ha dagtid symptomer som døsighet og oppmerksomhetsvansker.

Behandlinger

Behandlinger for obstruktiv søvnapné kan omfatte fjerning av adenoids og mandlene eller bruke en CPAP-maskin.

Funksjon

CPAP er et akronym for kontinuerlig positivt luftveistrykk. Det er en maskin som leverer en konstant strøm av oksygen inn i nesen.

Nyttige tips

Ifølge Mayo Clinic, kan personer som bruker CPAP maskiner oppleve problemer som vanskeligheter med å få sove, tørr munn og tørr nese. Barn kan mislike seg masken om natten. The Mayo Clinic antyder at individer bære maske for perioder i løpet av dagen, slik at de kan bli vant til følelsen av masken.

Betraktninger

Mange typer CPAP maskiner er tilgjengelig med ulike typer masker. Også, de masker kommer i ulike størrelser. Det er viktig å finne en maske som er behagelig for barnet.

Hvordan leir med en CPAP

Konstant Positive Airway Pressure (CPAP) behandling er et populært valg for søvnapné lider. CPAP maskiner gi konstant press på luftveien apnea lidende, som tillater ham å puste riktig mens du sover. CPAP behandling må brukes hver natt. Camping og andre utendørs rekreasjonsfasiliteter som tar pasienten til områder uten strøm i perioder hadde vært et problem for apnea. Det er et problem lenger. Batteripakker for bruk med CPAP maskiner og CPAP maskiner med innebygde batterier tillater apnea pasienten til å nyte disse aktivitetene uten å avbryte vital behandling.

Nettsteder med Utilities

Noen camping gi strøm. CPAP-brukere må vurdere kvaliteten av makt på disse type camping fasiliteter for å finne ut om strøm tilgjengelig er egnet til å kjøre CPAP-maskin. En CPAP maskin er en medisinsk bistå enheten. Fullmakten på eksterne anlegg kan være "skitne" (som betyr at spenningen ikke er konstant og det kan være hyppige brun-outs). Skade på CPAP maskin kan resultere fra å bli kjørt på denne type makt. En uavbrutt strømforsyning (UPS) Enheten vil rengjøre strøm opp og gjør den egnet til å kjøre din CPAP-maskin.

En UPS er et bærbart batteri som lades opp og igjen satt inn i stikkontakten. CPAP-maskinen er deretter koblet til UPS. UPS-enheten leverer strøm fra stikkontakten, og det overvåker strømforbruket. UPS bidrar noe av sin lagret makt til å gjøre opp for forskjellen dersom veggen makt dips eller svinger. UPS er et supplement til vegg makt, imidlertid, og kan ikke drive CPAP maskin over natten.

Batterier

Batterier er tilgjengelige som er ment å være strømkilde for CPAP maskinen når veggen strøm ikke er tilgjengelig. Lad batteriet opp mens du er på en stikkontakt, så ta den ladede batteripakken med deg for overnattinger eller korte utflukter der strøm ikke er et alternativ. Disse pakkene er ment å erstatte veggen strøm og er laget spesielt for CPAP maskiner.

Batteridrevet CPAP maskiner

CPAP maskiner er tilgjengelig med on-board batterier. Disse enhetene erstatte standard CPAP-maskin og batteripakke kombinasjon som en alt-i-ett-enhet. Disse batteridrevne enheter er små og bærbare, og gi det beste alternativet for camping der strøm ikke er tilgjengelig. Batteriene i disse enhetene kan gi tre eller fire netter med søvn før opplading er nødvendig som gjør dem egnet for helgen camping turer.

Full Face CPAP Mask Problemer

Søvnapné er en vanlig søvnforstyrrelse som kan føre til alvorlige helseproblemer. Behandlingen er tilgjengelig ved hjelp av en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin. Disse maskinene fungerer ved å levere en kontinuerlig mengde lufttrykket som minimerer eller eliminerer apnea episoder. En av komponentene i en CPAP maskin er den ansiktsmaske. En vanlig type maske er det full ansiktsmaske, og mens disse er effektive, de har sine egne problemer.

Ubehag

Opplever ubehag er et vanlig problem forbundet med full ansikts CPAP maske. Dette kan være fra å justere stroppene på masken for stramt eller å ha en maske som ikke passer ordentlig. En maske som passer godt bør sitte så stramt nok til å hindre luftlekkasje, men ikke forårsake smerte eller ubehag.

Air Lekkasje

Luft som lekker ut rundt masken er forårsaket fra masken ikke blir justert stramt nok eller en maske som ikke passer ordentlig. Hvis dette skjer, justere stroppene på masken til det ikke er luft lekker, eller prøv en annen maske til du får en som passer riktig.

Klaustrofobi

Du har kanskje en periode med tilpasning til seg en maske og kan selv ha små klaustrofobiske følelser i begynnelsen. Dette vil gå bort med tid og tålmodighet. Hvis dette skjer, kan du begynne langsomt av seg masken i korte perioder mens våken før du blir vant til å ha det på ansiktet ditt, og deretter øke tiden før du bruker den mens du sover.

Hudirritasjoner

Det er mulig å få sår eller hudirritasjoner fra å bruke maske. Ofte er dette forårsaket av en lekk maske eller svett rundt masken. For å hindre at dette skjer, rengjør masken daglig og la det lufttørke. Vaske ansiktet vil også bidra til å forhindre en opphoping av olje på masken. Hudirritasjoner kan også være forårsaket av en dårlig tilpasset maske.

Fjerne Mask mens du sover

Du kan finne deg selv å fjerne masken mens du sover. Hvis dette skjer, sørg for at masken passer deg ordentlig. Du må også gjøre forpliktelse til å venne seg til seg og bruker masken. Det vil ta utholdenhet, men økt kvalitet på søvn og bedre helse du opplever vil gjøre det verdt det.

Begrenset sovestillinger

Iført full ansiktsmaske begrenser ofte de stillinger der du kan sove; sove på din side kan bryte forseglingen, og dermed gir luft til å lekke rundt masken. Masken egentlig bare tillater deg å sove på ryggen, som kan være dårlig for søvnapné.

Hvordan Sett Ramp på en ResMed CPAP S6

Gangtid på en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) enhet refererer til hvor lang tid maskinen tar å gå fra et svært lavt lufttrykk til full mengde press pasienten får. Ramping tillater en søvnapné pasienten å sovne uten å bli plaget av høyere lufttrykk hun trenger når hun sover. ResMed CPAP S6 er en eldre enhet som gjør bare tre rampe tidsinnstillinger, men de er svært enkel å stille inn.

Starte Machine

Start luftstrømmen ved å trykke på "Start" -knappen på kontrollpanelet.

Velge en Ramp Tid

ResMed S6 kontrollpanelet har tre knapper som ligner klokken ansikter. Disse gir en rampe tid. Trykk på "5" for å få maskinen til rampen opp over fem minutter, "10" knappen i 10 minutter, og "20" -knappen i 20 minutter.

Nullstille Ramp Tid

Hvis du våkner om natten, kan du redusere lufttrykket og har maskinen starte gradvis opp igjen ved å velge en av de tre rampe knapper.

Hvordan bli godkjent for et CPAP Machine

Hvordan bli godkjent for et CPAP Machine


Kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) er den vanligste behandlingen for obstruktiv søvnapné, en tilstand der en person slutter periodisk puste når du sover. CPAP fungerer ved å blåse trykkluft inn i pasientens øvre luftveier, som holder den bløte ganen fra prolapsing og blokkerer luftveiene. Leger har kommet til å gjenkjenne søvnapné som en livstruende medisinsk tilstand, og er vanligvis ganske klar til å hjelpe pasientene får de CPAP maskiner de trenger for å få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med din fastlege lege. La henne eller ham kjenne symptomene du har vært inne som gjør at du mistenker at du har søvnapné (ekstrem tretthet på dagtid, sår hals eller hodepine når han våkner opp, alvorlig snorking). Legen vil gjøre en avtale for en søvn studie på et nærliggende sykehus eller sove sentrum.

•  Gå til din søvn studie, som vil bli gjennomført over natten. Mens du sover, vil klinikere måle pustefrekvens, blod oksygen nivå, hjertefrekvensen og andre data. Spesielt vil de måle hvor mange ganger du slutter å puste i løpet av natten. Hvis apnea er høy nok, vil de passe deg med en CPAP maske og se hva lufttrykket er høyt nok til å eliminere din apnea. De vil produsere en rapport som sendes til din lege eller til en søvnspesialist.

Telefon legens kontor for å finne ut om resultatene av søvnen din studien indikerer du kvalifiserer for CPAP-behandling. Legen din vil skrive en resept for CPAP som vil omfatte trykket der utstyret må sendes. Dette resept vil bli sendt til et lokalt hjem helseutstyrsleverandør.

Gjør en avtale med en luftveis terapeut ved hjemmetjenesten leverandøren som har fått resept. De vil demonstrere bruk av CPAP-maskin, passe deg med en hensiktsmessig maske, og avtale med ditt forsikringsselskap leverandøren for å avtale for betaling.

Tips og advarsler

 • Fordi søvn studier tar hele natten for å utføre, mange søvnsentre har en lang etterslep av pasienter som venter på å bli testet. Hvis det er mulig, forteller søvnsenter som du er villig til å ha søvnstudie på kort varsel hvis de har en siste øyeblikk avlysning. Dette kan noen ganger spare deg måneder med venting.
 • De fleste forsikringsselskaper vil du ønsker å leie ut din CPAP utstyr for de første månedene, og deretter ha din luftveiene terapeut bekrefte at du fortsatt er i samsvar med behandling før du kjøper din CPAP maskin direkte.
 • Obstruktiv søvnapné har blitt assosiert med høyt blodtrykk, hjerneslag, og en høyere forekomst av bil ulykker. Hvis du mistenker at du har søvnapné, ikke forsinkelse i å kontakte legen din.

Hvordan Stopp Mouth Lufting CPAP

Når en pasient som lider av en sykdom som kalles obstruktiv søvnapné, eller OSA, leger ofte fore CPAP som en behandling. En CPAP maskin er en medisinsk anordning som leverer en strøm av positivt lufttrykk til pasienten via rør og en tettsittende nesemaske. For at terapi for å skikkelig jobbe med denne typen maske, pasienten må holde munnen lukket. Dette tjener til å holde lufttrykket fra blås ut av pasientens munn. Det betyr også at pasienten blir nødt til å puste kun gjennom nesen. Dette kan presentere vanskeligheter fra pasienter som er beskrevet som "obligat som puster gjennom munnen." Noen enkle tips og triks kan hjelpe pasienten i å overvinne munnen lufting under CPAP.

Bruksanvisning

•  Legg fukting til CPAP-apparat. Mange pasienter lider av en tørking av bihulene og munn mens du bruker CPAP. Å ha en fuktig munn og lepper kan hjelpe pasienten i å holde munnen lukket. Tilsetningen av en luftfukter kan bidra til å avhjelpe dette problem ved å legge til fuktighet tilbake i systemet. De fleste CPAP maskiner har en valgfri befuktningssystemet tilgjengelig for nettopp dette problemet. Noen maskiner har en luftfukter bygget rett inn i enheten. Kontakt hjemme helsepersonell til å forfølge denne enkle løsningen. Legg kun destillert vann til noen befuktningssystemet.

Bruk en hakestropp for å holde munnen lukket under CPAP bruk. CPAP nesemasker blir holdt på plass på pasientens ansikt med et hodeplagg system. Dette settet med stropper og kontakter festes til masken og justeres for å bruke riktig mengde press for å holde masken på plass. Mange av disse hodeplagg settene kommer med en hakestropp sett. Hvis ikke, ta kontakt med hjemmet helsesøster.

Ta en nesespray for tett nese og bihuler passasjer. Vær forsiktig når du tar over-the-counter sinus spray som de kan forårsake rebound nesetetthet. Et utmerket alternativ for kronisk lunger er nasal steroid spray. Dette vil kreve en tur til legekontoret for å få en resept. Steroid spray vanligvis tar et par uker å tre i kraft, så alternative decongestants kan trenge å bli brukt i denne tidsperioden.

Hvordan velge den beste Mask for CPAP

Hvordan velge den beste Mask for CPAP


Hvis du er diagnostisert med søvnapné, kan legen din forteller deg at du kan ha nytte av et kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maske og hodeplagg. Det er en lettelse å i det minste vite årsaken til søvnproblemer, men nå må du gjøre en stor beslutning. Alle CPAP maskiner leverer konstant, jevn lufttrykket, men maskene varierer i stil og størrelse. Gjør leksene dine for å avgjøre hvilken maske vil tillate deg den beste natts søvn. Legen din og en maske leverandør vil hjelpe deg å gjøre denne viktige avgjørelsen.

Bruksanvisning

Velg en CPAP maske leverandør og sette opp en avtale for å prøve en rekke masker.

Bestem søvnen din rutine for å hjelpe deg å avgjøre hvilken maske vil fungere best for deg. Ifølge Mayo Clinic, den posisjonen der du sover, hvis du er en nattlig leser, hvis du bruker briller for å lese, og hvis du kaste og slå på kvelden vil alle finne ut hvilken type CPAP maske du trenger.

Forskning en full ansiktsmaske, som dekker munn og nese og utnytter side stropper for å holde det på plass. The Mayo Clinic råder vurdering av denne typen maske Hvis du har problemer med å puste gjennom nesen på grunn av nasal obstruksjon eller lunger. Denne masken kan også nytte for deg hvis du tidligere har prøvd andre alternativer som er utformet for å hjelpe deg å puste gjennom munnen om natten - en nesemaske, nesepute grensesnitt kombinert med en oppvarmet luftfuktighet funksjon, eller en hakestropp - men du fortsetter å puste gjennom munnen om natten.

Finn ut om en neseputemaske med sidebånd vil fungere best for deg. Neseputene under nesen levere lufttrykket. Du er en sannsynlig kandidat for denne typen maske hvis du tror at en maske som dekker det meste av ansiktet ditt vil du føle deg mer, hvis du foretrekker en full synsfelt for å lese eller se på TV, og hvis du ønsker å bruke brillene dine mens bruk masken.

Tenk en ball-cap stil neseputemaske med stropper hvis du sover på siden eller magen, eller hvis du føler deg klaustrofobisk iført en heldekkende ansiktsmaske. En liten maske, kalt en pute, eller neseputer levere lufttrykket. En frontmontering inneholdende nesestykket justeres opp og ned.

Bestem om en nesemaske med skumputer og sidebånd vil fungere best for deg. Ifølge Mayo Clinic, er denne masken et godt alternativ dersom legen foreskriver et høyt lufttrykk innstilling eller hvis du flytter mye rundt i søvne. En skum stykke suctions masken til ansiktet ditt slik at luft ikke slipper ut. Skum stykke og side stropper tillater hodeplagg til flex.

Tips og advarsler

 • Du kan justere de fleste CPAP masker. Riktig passform vil sikre mest mulig komfort.
 • Øv iført bare CPAP maske for korte perioder i løpet av dagen til å venne deg til det.
 • Snakk med legen din om å bytte til en annen størrelse eller type maske, eller en annen enhet, hvis du fortsatt opplever søvnvansker selv etter justeringer i masken.
 • Ikke anta at du vil ha samme størrelse i hver maske. Prøv på forskjellige størrelser av hver maske for best mulig passform.
 • Inkonsekvens i iført masken vil resultere i en lengre tilpasningsperiode.

Hvordan Juster Fisher Paykel CPAP

Hvordan Juster Fisher Paykel CPAP


CPAP --- eller kontinuerlig positivt lufttrykket --- maskiner leverer konstant press til luftveiene via en ansiktsmaske. Hensikten med maskinen er å holde luftveiene patent, eller åpen. CPAP er mest brukt som behandling for søvnapné. Den kan også brukes til å behandle flytende oppbygning forårsaket av andre kroniske luftveissykdommer. Fisher Paykel CPAP maskiner er små og bærbare til å gjøre hjemmebruk enkelt. Fisher Paykel CPAP maskiner kan også justeres til flere nivåer av trykket i forhold til din komfort.

Bruksanvisning

•  Trykk på "Ramp" -knappen for å justere trykket på et lavt nivå som vil bygge opp til full driftstrykk over 20 minutter. Den "Ramp" -knappen er identifisert av en rettvinklet trekant på knappen. Denne innstillingen er nyttig hvis høyere trykk gjør det vanskelig for deg å sove.

Trykk på "Up" knappen for å øke mengden av press. Denne knappen er identifisert av en pil opp.

Trykk på "Down" for å redusere mengden av press. Denne knappen er identifisert av en pil ned.

Trykk på "Mode" -knappen for å tilpasse maskinen til et forhåndsprogrammert modus. "Mode" -knappen er angitt med et understreket trekant. Forhåndsprogrammerte moduser er satt av legen i henhold til ditt nivå av behov.

Tips og advarsler

 • På det laveste trykkinnstillingen, kan luftstrømmen gjennom masken være utilstrekkelig trykk for å fjerne all utåndet luft fra rørene.
 • Det laveste nivået av trykk kan ikke være effektive i alvorlige tilfeller; følg alle leger pålegg om CPAP bruk.

CPAP Tips & Råd

CPAP Tips & Råd


Hvis du lider av søvnapné, kan legen anbefale kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) terapi som en metode for behandling. CPAP maskiner feste til en slange og maske eller nesestykke for å gi søvnapné pasienter med kontinuerlig luftstrømmen slik at de ikke slutter å puste mens du sover. Prøv disse CPAP tips for å få mest mulig ut av din CPAP-behandling og identifisere eller forhindre vanlige problemer.

Vanlige problemer

En av de vanligste problemene pasienter har er å bli vant til å sove med CPAP-maske. Prøv iført maske og slange i løpet av dagen å få ansiktet vant til følelsen. Legen din kan forskrive sovepiller for de første dagene for å hjelpe deg hvile med den nye maskinen. Noen pasienter føler klaustrofobisk mens iført CPAP maske. Hvis du ikke kan venne seg til følelsen av masken, vurdere neseputer i stedet. Hvis du har problemer med å justere til følelsen av tvang luft, bør du vurdere en maskin med en rampe funksjon som starter med et lavt trykk og sakte øker til foreskrevet innstilling.

Hvis du våkner opp med en tørr, tett nese, bør du kontrollere at masken passer ordentlig med noen lekkasjer. Prøv å bruke en saltvannsnesespray før sengetid for å holde nesegangene fuktig. Masser en liten mengde vitamin E salve inn i neseborene for å forhindre irritasjon fra neseputer. En lekk maske kan også føre til hudirritasjon og røde, tørre øyne. Sjekk med din medisinske leverandøren for å kontrollere at masken passer ordentlig. Hvis du puster gjennom munnen eller sove med munnen åpen, kan du oppleve munntørrhet med CPAP-behandling. Vurder å bruke en hakestropp for å holde munnen lukket hvis du bruker en nesemaske. Full-ansiktsmasker som dekker munn og nese kan også bidra til å redusere tørr munn.

Bruk og renhold tips

Plasser alltid CPAP maskinen på et solid nattbord og plassere den slik at du kan drapere slangen over kanten av sengen med rom for bevegelse. Alltid koble enheten til et overspenningsvern for å hindre maskinen fra å bli skadet i tilfelle strømstøt. Hold luftfilteret bort fra tepper og gardiner, som kan hindre luftstrømmen eller gjøre maskinen mer støy. Vask ansiktet før du går til sengs som ansikts oljer kan svekke masken evne til å danne en tett forsegling.

Bruke destillert vann i luftfukteren din CPAP-maskin og rengjøre luftfukteren med varmt vann og såpe. Skyll kamrene grundig og håndkle tørt. Bruk hvit eddik å rengjøre og desinfisere din maske eller neseputer og slangen hver tredje måned, og bruk en mild baby shampoo for ukentlige rengjøringer.

Stiler av CPAP maskiner

Obstruktiv søvnapné er en delvis eller total kollaps av luftveiene. Dette kan skje så få som fem ganger per time eller mer enn tretti ganger per time; hver forekomst er kjent som en apnea. Hver apnea hendelse forårsaker påkjenning på hjertet og sirkulasjonssystemer som i sin tur umiddelbart fører til stress til de fleste organer og systemer i kroppen på grunn av mangel på full oksygen-rik blodtilførsel. Venstre ubehandlet, kan søvnapné provosere veldig rask hjertesvikt og død i løpet av minutter.

Den vanligste behandlingen for obstruktiv søvnapné er (CPAP) kontinuerlig positivt luftveistrykk maskiner. Alle CPAP maskiner har tre felles faktorer: de er klassifisert som en medisinsk tenke og må ha FDA-godkjenning, de krever en legens resept, og de krever noen form for maske.

Automatiske Justere Machines

En type CPAP maskin er vannfylt, oppvarmet luftfukter. Den trykksatte luften fra maskinens utgangsport luft strømmer over overflaten av det oppvarmede vann og deretter fortsetter til pasientens maske. Noen CPAP enheter har muligheten for bruk over hele verden, fordi den indre kretsen kan automatisk tilpasse seg utenlandske strømninger. Høyde over havet er en viktig komponent av trykkluft, så dette CPAP maskinen kan automatisk justere for høyde og levere den foreskrevne trykk. Noen typer kan bytte til opererer på likestrøm fra en båt eller bil batteri.

Programmerbare Machines

Ramping er en type CPAP som langsomt øker lufttrykket inntil nå det korrekte trykket. Denne maskinen gjør det mulig for pasienten å tilpasse seg trykket gradvis, eliminerer ubehag og panikk som full, umiddelbar trykk kan forårsake. Programmerbare maskiner fornemme varierende trykk behovene den sovende pasienten og justerer automatisk.

Bi-level programmerbare CPAP maskiner operere på to forskjellige programmerte press, en for innånding og en for utpust. En nylig godkjent CPAP modellen tilbyr konstant innånding press og variable utånding press bestemmes av maskinen basert på data samlet som pasienten sover.

Lege Monitoring Machines

En lege Overvåking maskin skjermer hvor ofte en pasient bruker maskinen, fange og opptak av data til et lite kort-lignende lagringsmedier. CPAP registrerer det faktiske antall og intensitet apné- hendelser og kan være datamaskinen ned fra lagringsmedier for analyse av legen. Dette hjem-basert teknologi er fortsatt voksende, og kan eliminere behovet for en polysomnografi (søvntest) i fremtiden.

Alternativer til CPAP behandling

Søvnapné er en tilstand som forårsaker en persons pust til å bli avbrutt flere ganger i løpet av natten. Dette inkonsekvent pustemønster kan føre til hjertesykdom og slag sammen med flere andre mer alvorlige forhold. En av behandlingene for søvn Apena er en enhet som kalles en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin. Men noen mennesker anser CPAP ubehagelig og ønsker et alternativ til å behandle sine søvnapné.

Mouth Fixtures

Et alternativ til apparatets er noe som tannleger har vært foreskriv til pasienter for en lang tid. Ifølge Dr. Arnold L. Chassanoff av American Board of Dental Sleep Medicine, forskning det siste tiåret tyder på at en munn ligaen kan være like effektiv på å hjelpe en person med søvnapné å få kvalitet søvn som en CPAP-maskin. En munn fiksturen beveger den nedre kjeven litt forover, og dette åpner opp for å tilveiebringe luftvei mer luftstrøm og bedre søvn. Det er ikke for alle, men det er noe som har vist seg å få resultater i visse tilfeller.

Kirurgi

Ifølge apenatreatmentguide.com, kan kirurgi være et alternativ til CPAP maskin for noen mennesker lider av søvnapné. Luftveis blokkering under søvn er forårsaket av en rekke forskjellige mulige problemer, og halsen kirurgi for å fjerne en blokkering kan bidra til å eliminere søvnapné. Det kan være noe så vanlig som å fjerne mandlene, eller noe mer terapeutisk som å installere implantater inn i halsen for å holde luftveiene åpne når hals musklene slappe av. Du kan også ha en avveket septum som forårsaker dine pusteproblemer som kan bli løst med kirurgi. Nasale passasje kirurgi er et alternativ til apparatets hals like kirurgi kan være.

Livsstil endringer

Snakk med legen din om hva som kan være årsaken til søvnapné, og jobbe mot å fjerne problemet. I noen tilfeller kan det være å drikke alkohol som forårsaker luftveiene til å innsnevre som alkohol slapper hals musklene og bevirker at luftpassasjen for å lukke om natten. Hvis du er overvektig, kan den ekstra vekten i nakken være å trykke ned på luftpassasjen om natten når musklene er avslappet, får deg til å slutte å puste. En endring i livsstil kan være din alternativ til CPAP-maskin.

Hvordan Custom Monter en CPAP Mask

Hvordan Custom Monter en CPAP Mask


CPAP (eller Continuous Positive Airway Pressure) terapi er den vanligste behandlingen for søvnapné, en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse der puste gjentatte ganger stopper og starter.

En CPAP maskin er en liten maskin som er koblet til slange og en maske som passer over nesen og / eller munn. Det presser luft inn i luftveiene og gjelder press for å holde luftveiene åpne og holde deg puste normalt gjennom natten.

Det er viktig at CPAP maske ligger tett, slik at luft lekker ut av masken. En nyere gel-type maske laget av Respironics har en myk, fleksibel skall og gelpute med en bøyelig ledning støpt inn i skallet som lar deg forme maske for å passe konturene av ansiktet ditt. Det er viktig at du måler dine ansiktsstrukturer hensiktsmessig for å få en tettsittende, custom fit.

Bruksanvisning

•  Spør medisinsk forsyning selskap, åndedrettsterapeut eller lege for å hjelpe deg å ta målinger for din egendefinerte maske Hvis du er ny til å bruke CPAP-behandling. Din medisinsk forsyning selskap kan også gi deg oppsett av utstyr og etter-salg støtte.

Ta målinger for den tilpassede CPAP maske. Mål lengden fra midten av pupillen i øyet til bunnen av nesen. Tenk deg at en horisontal linje går fra bunnen av nesen, under øyet. Dette er det punktet hvor du måler rett ned fra din elev. Ta opp denne målingen på et stykke papir, slik at du vil huske det.

Mål bredden på det bredeste punktet i nesen (stedet på nesen som er bredere enn resten). Ta opp denne målingen slik at du vil huske det.

Bestill en maske som best representerer dine mål. Husk at det er best å ha en litt større CPAP maske enn en som er for liten.

Bestill en Petite Mask hvis lengde og bredde målinger er en ½ inches; en liten maske hvis lengde er en 5/8 inches og din bredden er 1 ½ inches; en Medium Small Mask hvis lengdemåling er en ¾ inches og bredde er en ½ inches; en Medium Mask hvis lengdemåling er to inches og din bredden er en 5/8 inches; en Medium Wide Mask hvis lengde er en ¾ inches og bredde er 2 1/16 inches; en stor Narrow Mask hvis lengde er 2 7/16 inches og din bredden er 1 ½ inches; og en stor maske hvis lengde er 2 7/16 inches og din bredden er en 7/8 inches.

Hvordan justere en Goodnight 420/425 Series CPAP Machine

De fleste justeringer er gjort i Goodknight 420/425 serien CPAP maskiner er gjort av Puritan Bennet, produsenten av maskinen. Det setter maskinen til innstillingene som er foreskrevet i legens ordre og kan bare endre dem hvis legen endrer rekkefølgen. Du har muligheten til å endre den opprinnelige levere nivå for å gjøre det lettere å sovne med mindre press og støy. Dette er en rask og enkel prosess, og trykket vil øke i inkrementer over tid inntil foreskrevet nivå er nådd.

Bruksanvisning

•  Plugg inn og slå på CPAP-maskin. Denne prosessen fungerer best hvis det er gjennomført like før du går i dvale, mens du er i seng.

Trykk på "Information Access" knappen på enheten gjentatte ganger til skjermen viser startrampen trykket. Det vil vise to retningspiler, en som peker opp og en som peker ned. En "P" vil også bli vist sammen med en trekant med toppen pekte på nederst til høyre.

Vri trykket ned ved å trykke på "Ramp" -tasten eller opp ved å trykke på "ON / OFF" -tasten. Fortsett å justere nivået til det er behagelig for deg å sovne. Trykk på "Information Access" knappen igjen når du finner det nivået som passer best for deg.

Trykk på "Ramp" -knappen for å starte ramping prosessen. Dette kan gjøres når du går til sengs, eller hvis du våkner midt på natten. Det vil flytte trykket til ønsket startnivå.

Hvordan Endre Trykk Respironics på en virtuos CPAP

Hvordan Endre Trykk Respironics på en virtuos CPAP


Ifølge Mayo Clinic, er søvnapné en vanlig tilstand som rammer menn og kvinner. Preget av pauser eller grunne pust, er søvnmønster forstyrret resulterer i tretthet selv etter søvn. Konstant positivt luftveistrykk (CPAP) er en effektiv metode for behandling som gjør det mulig for brukeren å nyte en hel natt med søvn og våkne uthvilt. Men det tar tid å venne seg til bruken av utstyret, og selv om moderne maskiner, slik som virtuos, er i stand til å selv overvåke og riktig lufttrykk, ekstra, er manuell justering noen ganger nødvendig.

Bruksanvisning

Koble Virtuoso enheten til en strømforsyning. Maskinen vil utføre en selvtest. Sjekk kontrollpanelet for å sikre det først leser "Respironics" og deretter skifter til "Blower."

Trykk på knappen under "Meny" for å gå inn i installasjonsprogrammet.

Velg "Ja" når du blir bedt om å endre innstillinger.

Juster minimum rampen trykket. Din leverandør vil allerede har satt dette, hvis det er nødvendig, men du kan øke den ved å trykke på knappen under "+1". Når riktig trykk vises, trykker du på "Ja" -knappen.

Velg enten "Ja" eller "Nei" for å sette masken varsling, og deretter justere høydeinnstilling, om nødvendig ved hjelp av Ja- og Nei-knappene.

Velg "Nei" når "Endre innstillinger" vises på skjermen igjen, er maskinen klar til bruk. Monter luftrøret, maske og filtre. Lå på sengen og trykk på "Pressure On / Off" -knappen for å starte behandling.

Tips og advarsler

 • Bare rampen trykket kan justeres manuelt fordi resept trykket vil være forhåndsinnstilt av leverandør.
 • Snakk med din lege hvis du tror resepten trykket er feil og må justeres.

Hvordan rense en ResMed CPAP Water Chamber

Hvordan rense en ResMed CPAP Water Chamber


Den innebygde luftfukter på ResMed CPAP-apparater bidra til at luften du pusten mens du sover er varmt og fuktig. Men varmt vann er en potensiell grobunn for bakterier, så det anbefales at du rengjør CPAP reservoaret minst en gang i uken. Rengjøring av reservoaret tar bare noen få minutter og krever ikke spesielt utstyr. Regelmessig rengjøring kan hjelpe deg å unngå luftveisinfeksjoner som noen ganger kan plage CPAP pasienter.

Bruksanvisning

•  Fjern luftslangen fra luftuttaket på luftfukteren.

Fjern luftfukter reservoaret. På S8 modeller, innebærer dette deprimerende en lås på bunnen av luftfukteren og trekke den vekk fra maskinen. På S9-modeller, må du løfte lokket på luftfukteren seksjonen og løft reservoaret ut.

Sett en dråpe eller to av mild flytende oppvaskmiddel i luftfukteren gjennom luftuttaket.

Fyll luftfukteren omtrent halvfull med varmt vann og rist det forsiktig. Tøm såpevann.

Fyll luftfukter omtrent halvfull med rent, varmt vann, og rist. Tøm vann skylling. Gjenta skylling prosessen til såpeskum ikke lenger danne når du agitere luftfukteren.

Rengjør bort mineralforekomster, hvis det er nødvendig. For å gjøre dette, demontere luftfukteren ved å løfte låsene på siden og løfte den øverste halvdelen fra den nederste halvdelen. Fjern mineralforekomster med en ren vaskeklut og en halv og en halv løsning av eddik og vann. Skyll luftfukter delene godt før de settes sammen igjen.

Sett luftfukteren inn i CPAP-apparat. På S8 modeller, presse luftfukteren på plass, og pass på luftinntaket passer inn i stikkontakten pakning på CPAP-maskin. Trykk til luftfukteren klikker på plass. På S9 modeller, løft opp lokket på luftfukteren delen og senk reservoaret inn i kammeret.

8. Sett på luftslangen.

Hvordan bruke en CPAP Full Face Mask

Hvis du lider av søvnapné, kan legen din har foreskrevet kontinuerlig positivt lufttrykket (CPAP) søvnterapi. Denne enheten består av en pumpe som er koblet til en maske av et langt fleksibelt rør. Det finnes flere ulike typer masker for CPAP-apparat, og en variasjon er full ansiktsmaske. Når du er utstyrt for en full ansiktsmaske, som regel tar det litt tid å bli vant til å bruke den mens du sover.

Bruksanvisning

•  Sett på CPAP helmaske like før du går i dvale som instruert av CPAP tekniker da du ble montert for masken og plukket opp maskinen.

Sakte puster inn og ut som du normalt ville og være forberedt for luften å komme gjennom masken. En helmaske er vanligvis foreskrevet hvis du har en tendens til å puste gjennom munnen. Hvis det er slik du normalt puster, fortsette å gjøre det mens iført masken.

Stopp maskinen hvis du føler at presset er for mye eller gjør det for vanskelig å puste, og fjerne masken.

Hvis ikke, trykker du på "på" -knappen på CPAP maskin for å bidra til å starte luften på et lavere trykk og til slutt bygge den opp til trykket foreskrevet av legen din.

Sett masken tilbake på og begynne å puste normalt igjen. Denne gangen luften som strømmer gjennom masken skal være lettere å tilpasse seg, og du bør være i stand til å sovne uten problemer.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har en luftfukter på CPAP-maskin, har en flaske med vann i nærheten av sengen for når du våkner. Helmasker tendens til å gjøre munnen tørrere enn nese-bare CPAP masker når det ikke er luftfukter element.
 • Hvis du har problemer med å puste med full ansiktsmaske, ta den ut og kontakte legen din for å diskutere justere terapi. En full ansiktsmaske tetter seg til huden din og begrenser luftstrømmen inn og ut. Fordi masken dekker både nese og munn, må du føle deg komfortabel med å bruke det for det å arbeide sikkert og effektivt.

Hvordan Sett i erstatning filtre for CPAP

En CPAP maskin kan hjelpe personer med søvnapné få bedre søvnkvalitet og øke deres generelle helse. Selve maskinen krever svært lite vanlig vedlikehold, men filtrene bør skiftes eller rengjøres minst en gang i måneden. Filtre holde støv ut av CPAP-maskin, som forlenger levetiden til maskinen, og de holder støv fra sykling gjennom CPAP-maskin og inn i lungene.

Bruksanvisning

Skifte CPAP filtre

Finn CPAP skumfilteret og ta det ut. Du vil normalt finne dette filteret i baksiden av maskinen nær strømledningen. For å fjerne skumfilter, klemme den i midten og trekk den ut av maskinen.

Installer en erstatning skumfilter på plass ved å skyve et nytt filter inn i åpningen. Skum filtre krever ikke noe for å holde dem på plass; de holdes på plass av liten friksjon opprettet med sidene av filteråpningen.

Fjern forsiktig revet plastdeksel ved svingen av masken luftinngang. Dette er den solid plast del av masken der luftslangen kobles.

Fjern det lille filteret fra filtersetet.

Plasser et nytt filter i filtersetet, og deretter plassere plastristen tilbake over åpningen.

Trykk forsiktig ned på rist til den klikker på plass.

Tips og advarsler

 • Vær svært forsiktig med plastristen på bøyning av masken luftinngang. Det er veldig skjør, men det også fjerner og erstatter enkelt.
 • For å spare penger, kan du rense skum filter snarere enn å kjøpe en ny. Kjør den under kaldt vann i noen sekunder, klem ut vannet og la den sitte til den tørker. Det bør tørke innen et par timer.
 • Selv om du kan rense skumfilteret, bør du likevel bytte den minst en gang i året.

Hvordan redusere Whistling av CPAP

Mens de fleste CPAP maskiner og masker lage litt støy, kan en åpenbar piping støy ødelegge søvnen din, og partneren din. Piping er oftest forårsaket av luft rømmer gjennom utpust vents på eller i nærheten av masken. Heldigvis er det et enkelt problem å fikse.

Bruksanvisning

Hvordan Stopp CPAP Whistling

Finn utpust vents på masken. Disse er små hull som lindrer trykket i masken når du puster ut. Hvis du bruker en maske som kopper nesen, ventilene er trolig på koppen selv. Hvis du har en maske som bruker individuelle nese puffs, vil ventilasjonshullene være på rørene som fører opp til dragene.

Installer diffusorer hvis de ble levert med masken. Diffusorer er skumgummiputer eller ringer som går over til åpningene på masken. Sjekk dine forsyninger for å se om diffusorer ble sendt med masken, og installere dem i henhold til instruksjonene. Hvis du ikke mottok diffusorer, går videre til neste trinn.

Skjær en lengde på klut tape til å dekke ventilene.

Påfør klut tape over luftehullene på masken, eller rundt slangen hvis ventilasjonshullene er plassert der. Vær forsiktig tapen dekker ikke andre maske komponenter, for eksempel stropper, neseputer, etc.

Ta på deg maske og starte opp CPAP-maskin. Sjekk at whistling støy er borte, og at du fortsatt kan puste lett gjennom masken. Ved utånding er vanskelig, prøve en mer porøst bånd, slik som et gasbind tape.

Tips og advarsler

 • Etter at du har brukt diffuser eller klut tape for en stund, vil du legge merke til en mørk flekk form over luftekanalene. Dette er fra lufturenheter som filtreres ut av den ventilerte luft. Diffusorer kan normalt vaskes i varmt såpevann; klut tape bør byttes en gang den blir skitten.
 • Hvis denne fremgangsmåten ikke stoppe piping, kan det hende at nasal pute eller slangen lekke. Hvis dette er tilfelle, vil du normalt må skifte plystrende del.
 • Ikke holde tape på masken hvis du finner det vanskelig å puste. Dette kan føre til indre øret trykk til å bygge seg opp, eller kan til og med føre til en skadelig oppbygning av karbondioksyd i masken. Fjern tapen og bruke en mer porøs type.

Hvordan justere presset på en Sleep stil 600 CPAP

Søvnapné er en lidelse som forårsaker puste å stoppe under søvn. Søvnapné har vært knyttet til høyere forekomst av høyt blodtrykk, diabetes, hjerteinfarkt og hjerneslag, samt fedme. For mange søvnapné lider, kan en løsning være en CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) maskin. CPAP leverer luft med et konstant trykk gjennom en maske over munn og nese, eller bare nesen, for å holde luftveiene åpne individets, slik at for uavbrutt pusting. Justering av lufttrykket på SleepStyle 600 CPAP maskin tar bare noen få øyeblikk.

Bruksanvisning

Slå på maskinen og passe din CPAP maske som du vanligvis gjør.

Trykk på "Mode" -knappen på kontrollpanelet på toppen foran SleepStyle 600. "Mode" -knappen ligner en trekant som peker til høyre. Trykk på denne knappen for kontinuerlig til lufttrykket symbol --- "cmH2O" --- vises.

Trykk på "Up" -knappen --- en oppadgående trekanten som peker --- på kontrollpanelet for å øke lufttrykket.

Trykk på "Down" -knappen --- den peker nedover trekant --- for å redusere lufttrykket.

Tips og advarsler

 • Trykk på "Mode" knappen i tre sekunder hvis du ønsker å se den faktiske lufttrykket vises.