Digidexo.com

når ta sibirsk ginseng

Sibirsk ginseng Fordeler

Sibirsk ginseng Fordeler


Sibirsk ginseng er ikke ginseng i det hele tatt. Faktisk kommer det fra en plante som heter Eleutherococcus senticosus, som er spioneringen som å ha mange helsefordeler. Du kan kjøpe kosttilskudd laget av denne planten, og du vil være sikker på at etiketten indikerer at det er laget av E. senticosus, som selve ginseng kommer fra en annen slekt av planter sammen, og er ikke kjent for å ha så mange helse fordeler. Du kan også finne Siberian ginseng markedsført som eleuthero. Den del av anlegget som er i dette tillegget er røttene, som har blitt tørket og gjort til et fint pulver. Du kan finne Sibirsk ginseng kosttilskudd på nesten alle helsekost butikk.

Hjernefunksjon

En av de mest populære bruker for sibirsk ginseng er å forbedre hukommelsen. Det har blitt brukt i kinesisk medisin i mange år for dette formål, blant andre. Det har vært flere studier som viser økt kognitiv funksjon hos personer som supplert med sibirsk ginseng. Kanskje på grunn av dette, er det en av de kosttilskudd tiden blir betraktet som en måte å hjelpe Alzheimers pasienter gjøre kognitive forbedringer.

Immune System

En studie 2001 viser tydelig at Siberian ginseng ekstrakt hemmet replikering av flere ulike virus under laboratorieforhold. Virusene som ble studert var humant rhinovirus (HRV), respiratorisk syncytialt virus (RSV) og influensa A. Dette bevis tyder på at sibirsk ginseng kan være en måte å redusere symptomer fra forkjølelse og influensa. Av denne grunn er sibirsk ginseng også studert som en antiviral å bli brukt i behandlingen av HIV.

Sibirsk ginseng har vist seg å ha en anti-inflammatorisk effekt, som gjør det nyttig for noen individer i behandlingen av artritt.

Energinivå

Kineserne har også brukt sibirsk ginseng for å bidra til å øke energinivået. I disse dager, folk bruker det for å bedre fysisk utholdenhet, både under sport og for daglige aktiviteter. Anekdotiske bevis tyder på at Siberian ginseng kan også bidra til å lindre noen av de energiproblemer forbundet med kronisk utmattelsessyndrom.

Kreft

Sibirsk ginseng ekstrakt har vist seg å krympe svulster i laboratoriet. Det har ikke vært påvist hvorvidt denne effekten kan overføres utenfor laboratoriet. På denne tiden, har ingen dyrestudier er gjort på dette fenomenet, men det er et lovende potensial behandling.

Dosering og bivirkninger

Doseringen av sibirsk ginseng som bør tas er svært avhengig av kroppens kjemi og grunnen du supplere. Mange starter ut ved å ta 500 milligram av pulverisert rot i kapselform, og kan øke doseringen hvis kroppen tåler det. Fordi Siberian ginseng har energiproduserende eiendeler, kan det føre til nervøsitet og søvnløshet hos noen individer. Det bør også tas i morgen, når dens energigivende effektene vil være velkommen.

I tillegg til nervøsitet og søvnløshet, mulige bivirkninger inkluderer høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme og hodepine. Av denne grunn bør personer som begynner å supplere med sibirsk ginseng starte ved lave doser.

Legemiddelinteraksjoner er sjeldne, men kan Sibirsk ginseng har en additiv effekt med digoksin og bør ikke tas sammen med at medisinering.

Sibirsk ginseng Farene

Den adaptogen urt eleuthero er noen ganger referert til som sibirsk ginseng i USA; Det er imidlertid ikke relatert til den sanne ginseng arter. Eleuthero er generelt ansett som trygge, men det forbundet med noen potensielle farer.

Legemiddelinteraksjoner

Eleuthero kan øke absorpsjonen av digoksin og barbiturater; Dette kan føre til økt forekomst av farlige bivirkninger, ifølge University of Maryland Medical Center.

Søvnproblemer

Selv Sibirsk ginseng er berømt for sin evne til å aktivere sunn søvn sykluser, har noen brukere rapportert søvnløshet og trøtthet mens du tar eleuthero.

Kardiovaskulære bivirkninger

Eleuthero kan forverre noen kardiovaskulære tilstander, inkludert hypertensjon og hjertearytmi.

Hodepine

Sibirsk ginseng kan forårsake mild til moderat hodepine; Dette er et resultat av endringer i blodtilførselen til hodet.

Sjeldne bivirkninger

I følsomme individer, kan eleuthero forårsake forvirring, oppkast, neseblod eller diaré.

Hva er Siberian Ginseng?

Sibirsk ginseng er en urt som har vært brukt i østlige land, som Russland og Kina. Sibirsk ginseng er forskjellig fra amerikansk eller asiatisk ginseng på grunn av sine forskjellige kjemiske forbindelser. Russere og Siberians har brukt ginseng som et adaptogen, som tillater dem å tilpasse seg psykiske og fysiske belastninger som harde vintre. Sibirsk ginseng ble brukt til å stimulere appetitten og forbedre hukommelsen. Sibirsk ginseng er også kjent som "eleuthero" og må ikke forveksles med amerikansk eller asiatisk ginseng.

Eleutherosides

Eleutherosides er den aktive forbindelsen i sibirsk ginseng. De er tenkt å stimulere appetitten og forbedre din hukommelse. Den sibirske regionen i Russland er ekstern og, inntil nylig, ble de fleste studier rundt Siberian ginseng gjennomført i Russland, ifølge University of Maryland Medical Center. Den russiske data tyder på at Siberian ginseng kan forbedre din generelle helse og styrke immunforsvaret. Forskning viser at det kan hjelpe deg tilpasse mentalt og fysisk til å håndtere stressende situasjoner.

Adaptogen

I 2005, den svenske Herbal Institute i Göteborg, ønsket å finne bevis på effektiviteten av fabrikkens adaptogens. Adaptogener har en effekt på sympatho-binyre-system. Dette systemet er det som tillater oss å reagere og tilpasse seg en stressor. Rhodiola rosea, sibirsk ginseng og andre adaptogens ble testet og hver av plantene økt mental ytelse og fysiske arbeidskapasitet i løpet av bare 30 minutter etter administrasjon. Disse adaptogens kan være et nyttig alternativ til sterke sentralstimulerende midler (dvs. høye doser av koffein), som kan knyttes til avhengighet, toleranse og har et misbrukspotensial. Sentralstimulerende midler kan også påvirke søvn struktur, det er derfor de ikke bør ta seks til åtte timer før søvn. Sentralstimulerende midler kan også føre til en "crash", også kjent som "hypersomni."

Andre Sibirsk ginseng Studies

Ifølge University of Maryland Medical Center, 93 personer med herpes simplex type 2 tok Siberian ginseng løpet av en seks måneders prøveperiode. Det ble funnet at Siberian ginseng reduserer alvorlighetsgrad, frekvens og varighet av herpes utbrudd. Dosen av sibirsk ginseng var ikke tilgjengelig.

Generelt Doser på Siberian Ginseng

Den generelle anbefalte dosen er 500 til 3000 mg daglig, ifølge University of Maryland Medical Center. Sibirsk ginseng kan finnes i kapsler, rå pulver eller te.

Advarsel

Vennligst vurdere å søke hjelp fra helsepersonell før du starter noen kosttilskudd. Ginseng kan forårsake hodepine, søvnløshet, neseblod og oppkast.

Ginseng & Green Tea Diet for menns helse

Ginseng & Green Tea Diet for menns helse


Menn og kvinner deler mange felles helsemessige bekymringer. Begge er påvirket av hjertesykdom, diabetes og fedme. Men ofte disse sykdommer og andre helsemessige bekymringer påvirker menn annerledes. For eksempel, menn har en tendens til å lide av høyt blodtrykk oftere. Prostataproblemer og erektil dysfunksjon er andre helsemessige bekymringer som er spesifikke for menn.

Legge ginseng og grønn te til ditt daglige kosthold kan forebygge eller forbedre noen av de mest bekymringsfulle helseproblemer menn står overfor, blant annet hjertesykdom og seksuelle problemer.

Ginseng og menns helse

Kineserne har brukt ginseng siden antikken. Det kan gi en rekke helsemessige fordeler. Det øker immunsystemet, øker årvåkenhet, forbedrer energi og fungerer som en antioksidant i kroppen.

Ginseng kan bidra til å forbedre mannlig helse fordi det øker blodsirkulasjonen. Det er ofte anbefalt for å bekjempe impotens at resultatene fra dårlig sirkulasjon. Det kan bidra til å avlaste den svake følelsen som følger fallende testosteronnivå med alderen. Ginseng kan bidra til å øke generell seksuell ytelse og forbedre fruktbarheten hos menn. Det kan også fremme bedre hjerte helse ved å forbedre kolesterolnivået. Dette kan bidra til å avverge hjertesykdom - den ledende morder av menn.

Grønn te og menns helse

Grønn te er en annen nyttig urt med en lang historie som begynner i Kina. Grønn te er rik på antioksidanter som kan hjelpe kroppen din til å holde seg frisk på cellenivå. Grønn te kan gi helsemessige fordeler for alle som drikker det, men det er av spesiell interesse for menn på grunn av dens innvirkning på hjerte helse. I befolkningsstudier, har grønn te vist seg å forbedre kolesterolnivået og redusere risikoen for hjertesykdom.

Bruke Gingseng og grønn te

For menn å få mest mulig nytte av ginseng og grønn te, er det viktig å ta dem riktig. Begge er trygt å ta på daglig basis.

For ginseng, se etter amerikanske eller asiatiske ginseng kosttilskudd som inneholder 5 til 7 prosent standardiserte ginsenosides. Ta 200 mg to ganger om dagen. Ginseng fungerer best når det tas midlertidig. Ta det daglig i to uker, så stopp for to uker. Gjenta syklusen for de beste resultatene. Ginseng kan senke blodsukkeret, så sørg for å ta det på en full mage. Personer med høyt blodtrykk eller angstlidelser bør ikke ta ginseng med mindre de er under omsorg av helsepersonell. Sibirsk ginseng er annerledes og inneholder forskjellige aktive forbindelser, så det vil ikke gi de samme helsemessige fordeler.

Grønn te leverer de mest helsemessige fordeler når du drikker fem på ti kopper sterk te om dagen. Den inneholder litt koffein. Hvis du synes det forstyrrer søvnen din, begrense te inntaket til morgenen og tidlig dagtid.

Hva er Panax Ginseng Root Extract?

Hva er Panax Ginseng Root Extract?


Panax ginseng root ekstrakt er juice hentet fra roten av Panax ginseng anlegget. Roten brukes i urtemedisin for å skape muligheter for å behandle svakhet og tretthet

Panax Ginseng Plant

Panax ginseng er en plante fra Araliaceae familien, som er nært beslektet med amerikansk og sibirsk ginseng. Også kjent som asiatisk eller koreansk ginseng ble ginseng brukt som behandling av sykdom før den tiden av Han-perioden ble grunnlagt i 206 f.Kr.

Fordeler

Panax ginseng inneholder mange fordeler for helsen din. Den regulerer aktivitet i sentralnervesystemet og hemmer tretthet mens fremme utvinning. Roten regulerer også blodtrykket og hjelpemidler blodsirkulasjonen.

Bruk

Panax ginseng root ekstrakt kan tas oralt eller lokalt. Ekstraktet kan komme i væske eller piller og standardisert ekstrakt dose er ca 200 mg per dag. Tørr rot, i te form eller tygges, skal utgjøre 0,5 til 2,0 g om dagen.

Fakta om Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng har en lang historie med bruk i Kina, Russland og andre østlige land. Det er nyttig for noen av de samme forholdene som asiatisk og amerikansk ginseng, men dens virkestoffene er helt annerledes. Denne urten har mange gunstige søknader om generelle helse og for spesifikke forhold.

Generell informasjon

Sibirsk ginseng, som Panax ginseng, er ansett som et adaptogen - et stoff som bidrar til å bygge kroppens motstand mot interne og eksterne stressfaktorer og gjenopprette balansen. Det er høyt verdsatt for å øke styrke og lang levetid, stimulere immunsystemet og appetitt, bedre hukommelse og som en tonic for generell helse og velvære.

Ifølge en gjennomgang av studier og annen litteratur ved The University of Maryland Medical Center, kan sibirsk ginseng være til nytte for flere forhold.

Immune System

Sibirsk ginseng synes å virke på forskjellige deler av immunsystemet som øker dens samlede styrke. Det har vist spesielt gode resultater i behandling av forkjølelse og influensa.

Mental og fysisk prestasjonsevne

Sibirsk ginseng er høyt verdsatt for å øke mental visus. En av studiene testing denne urten på middelaldrende frivillige viste en sterk forbedring i hukommelse og konsentrasjon i forhold til placebo. Tradisjonelt er det også brukes til å forbedre årvåkenhet, men dette har ikke vært undersøkt.

Sibirsk ginseng ser ut til å redusere tretthet. Den har en lang historie med bruk for å øke fysisk utholdenhet, men studier har produsert blandede resultater.

Mann fruktbarhet og eldste Livskvalitet

Behandling av mannlig infertilitet er en annen historisk bruk av sibirsk ginseng, og dyrestudier tyder på det kan ha programmer i å påvirke mannlige reproduktive evner.

Denne urten kan bidra til å forbedre livskvaliteten hos eldre mennesker i områder som psykisk helse og sosial fungering. Disse effektene vil avta dersom tilskudd er avviklet.

Hensyn for bruk

Sibirsk ginseng er ikke egnet for barn. Foreslåtte doser for den tørket rot er 500 til 3000 mg daglig i te eller kapselform. For skjær, er dosen 1/2 til 1 ts. to til tre ganger om dagen. Dosen for standardisert ekstrakt er 100 til 200 mg to ganger om dagen. Du kan ta urten for inntil tre måneder av gangen, etterfulgt av en 2- til 3-ukers pause. Denne urten er trygt når det tas som anvist. Ikke bruk sibirsk ginseng hvis du har høyt blodtrykk, obstruktiv søvnapné, narkolepsi eller hvis du er gravid eller ammer. I tillegg, ikke bruke hvis du tar beroligende midler eller digoksin, en vanlig behandling for hjertesykdommer.

Siberian Ginseng bivirkninger

Eleuthero, en adaptogen urt også kjent som sibirsk ginseng, er generelt anerkjent som trygge av Food and Drug Administration. Imidlertid er det forbundet med noen potensielle bivirkninger og legemiddelinteraksjoner, ifølge University of Maryland Medical Center.

Digestive Problemer

Sibirsk ginseng har vært kjent for å forårsake oppkast, magekramper og diaré, spesielt i følsomme individer.

Cardivovascular bivirkninger

Personer med hjertearytmi og hypertensjon kan oppleve en forbigående økning i symptomer mens du bruker eleuthero.

Søvnforstyrrelser

Historisk har eleuthero blitt brukt som behandling for søvnløshet og trøtthet, men det kan faktisk øke døsighet eller rastløshet hos noen mennesker.

Neseblod

Fordi det øker blodsirkulasjonen til de slim kjertler, kan sibirsk ginseng forårsake milde eller moderate neseblod.

Hodepine

Noen eleuthero brukere opplever hodepine mens du tar urten. Disse kan bedre etter den første uken av behandlingen.

De helsemessige fordeler av Ginseng Tea

De helsemessige fordeler av Ginseng Tea


Ginseng te er kjent over hele verden som en av de mest næringsrike og komplette urtetilskudd til naturlig opprettholde helse og forebygge en rekke medisinske og følelsesmessige forhold. En kopp ginseng-te kan nytes hver dag over en lang periode for å fremme god helse og øke immunitet; men man bør ikke stoles på som en kur for et medisinsk problem.

Bakgrunn

Ginseng te ble stiftet i Mandsjuria og har blitt konsumert av kinesiske folk for mer enn 5000 år for sine helbredende egenskaper. Den botaniske navnet for ginseng er Panax, som betyr "all helbrede" på gresk. Den flerårig plante roten av ginseng inneholder en kraftig naturlig healing kjemisk kalt ginsenosides. En gammel kinesisk tro er at å drikke ginseng te fører til en svært lang levetid.

Typer

Det finnes mange typer ginseng-te, men de tre mest populære er amerikanske, asiatiske og Siberian. American ginseng-te er best kjent for sin beroligende og kjøleeffekter og anbefales for kvinner i alle aldre, spesielt for å lindre menstruasjons og menopausale symptomer. Asiatisk ginseng-te er best kjent for sin kraftige varme- og energiproduserende effekter og er primært anbefales for menn. Sibirsk ginseng te tilbyr stress og beskytter mot mange typer vanlige sykdommer.

Bruksområder

Ginseng roten kan kjøpes på en helsekostbutikk i rå, tørket eller pulverform og kan brukes til å lage hjemmelaget ginseng te. Den er også tilgjengelig som en ekstra ekstrakt til pakket urte te-poser. Ginseng ekstrakt tilsatt til urte-te bør inneholde en potens på 3 til 7 prosent ginsenosider. For best resultat bør ginseng te inntas i sykluser, for eksempel tre uker på og en uke av. Ginseng te bør ikke drikkes i mer enn tre måneder av gangen.

Fordeler

Det er mange fordeler ved å drikke ginseng-te, og sverger ved sine helbredende krefter. Det kan øke en persons appetitt, forbedre sirkulasjonen, hjelpe fordøyelsesproblemer, heve stemningen, lindre menstruasjons ubehag, bekjempe tretthet, lette stress, styrke immunforsvaret, bedre sexliv, hjelpe luftveiene, hjelpe dem som lider av astma, leddgikt eller diabetes , redusere hodepine, lavere kreftrisiko og dårlige kolesterolet, hjelp magesår og diaré og redusere symptomer på Crohns sykdom og kjeveledd (TMJ) syndrom.

Side Effects

Ginseng te er en naturlig giftfri urte supplement som er generelt ikke skadelig, selv om ekstrem langvarig bruk kan føre til søvnproblemer og høyt blodtrykk. Å drikke ginseng te mens du tar medisiner som warfarin, heparin, aspirin eller diuretika kan også forårsake bivirkninger. Det bør ikke brukes med noen andre urter som øker kognitiv årvåkenhet.

Bruk av Ginseng Tea in Motion Sickness

Tradisjonelt brukt i kinesisk medisin for å øke chi og gjenopprette vitale energi til kroppen, kan ginseng-te også hjelpe din reisesyke, sjøsyke, eller bil sykdom. Å vite hvordan du bruker te, samt medisinering interaksjoner og forsiktighetsregler, kan hjelpe deg med å finne ut om denne alternativ behandling er riktig for deg.

Ginseng Te

Ifølge Herb Guide Helse, ginseng --- spesielt sibirsk ginseng --- kan hjelpe din følelse av balanse, som vil gjøre deg mindre utsatt for reisesyke. I tillegg talsmenn for ginseng si at det forbedrer kroppens evne til å bekjempe stress og dens effekter på kroppen din. Ginseng kan også øke mental klarhet og energi nivået.

Hvis du ønsker å bruke ginseng te å bekjempe kvalme av reisesyke, vurdere å kjøpe enkel servering prebagged te. Produsenter av disse te si å plassere en te-pose i ikke mer enn 6 oz. kokende vann. La tepose bratt i 3 minutter. Klem ut posen før du fjerner den fra koppen. Blid med honning hvis ønskelig. Ta ginseng-te et par ganger om dagen i et par dager før når du forventer å oppleve reisesyke.

Du kan også kjøpe tørket ginseng root for å lage din egen te. Noen helsekostbutikker og nettbutikker selger også tomme teposer. Plasser 1 til 2 ss. av ginseng i en kopp kokende vann og la det bratt. Etter noen minutter, sil te.

The University of Maryland Medical Center antyder at en daglig dose av ginseng er 500 til 3000 mg.

Forholdsregler

Selv om ginseng er en naturlig urt, kan det samhandle med andre urter og medisiner. Snakk med legen din om bruk av ginseng for å redusere reisesyke. Ginseng kan samhandle med medisiner som kontrollerer blodsukkeret, så hvis du er på en slik medisinering, nøye overvåke blodsukkeret ditt mens du bruker ginseng te.

The University of Maryland Medical Center sier for å unngå ginseng hvis du har høyt blodtrykk, søvnproblemer, narkolepsi eller er gravid eller ammer. Ginseng kan samhandle med beroligende midler som brukes for søvnløshet. Vanlige bivirkninger av ginseng inkluderer neseblødning, høyt blodtrykk, tretthet, søvnløshet, oppkast og hodepine. Ikke ta ginseng sammenhengende i mer enn tre måneder. Unngå å konsumere koffein eller andre sentralstimulerende midler mens du bruker ginseng te.

Hvordan bruke Ginseng Root Siberian Powder

Siberian Ginseng er medlem av samme plantefamilie som amerikansk og koreansk ginseng. Det er også kjent som eleuthero og er blant de mest brukte urte kosttilskudd. Sibirsk ginseng blir brukt i behandling av mange lidelser, inkludert depresjon, tretthet og unormale blodtrykket.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Siberian Ginseng Root Powder

•  Bestem hvilken type sibirsk ginseng å ta. Siberian Ginseng er dispensert i flere former, inkludert friske røtter, te, flytende ekstrakt, kapsler eller tørket rot pulver.

Beregn dosen. Vanlig dosering for den tørkede roten pulver er ett eller to gram per dag fordelt over to eller flere doser. Pulveret kan plasseres i en gelkapsel eller blandet med juice eller vann. Vanlig praksis har vært å ta en måned sabbatsår fra supplement for hver tredje måned tar stoffet.

Nye ginseng produkter blir utviklet der de aktive elementene i ginseng roten er testet og forberedt i standardiserte kapsler eller piller. Følg anvisningene på etiketten hvis du tar Sibirsk ginseng i dette skjemaet.

Se for bivirkninger. De eneste negative bivirkninger rapportert med sibirsk ginseng har vært diaré og søvnløshet dersom tillegget er tatt sent på dagen.

Mens Siberian ginseng ser ut til å ha noen interaksjoner med reseptbelagte eller reseptfrie legemidler en lege bør konsulteres før du starter en ginseng diett spesielt gravide kvinner, kvinner som tar hormonbehandling og barn.

Fordeler med Ginseng Tea

Fordeler med Ginseng Tea


De fleste tenker på ginseng som en urt som er innfødt til østlige land. Men det er også hjemmehørende i USA, og ble så populære på 1970-tallet at det var over-høstes til poenget med å bli en truet art. Heldigvis i dag, er ginseng et landbruks avling i 18 stater, slik at alle kan nyte sin helsemessige fordeler.

Typer

Det finnes to vanlige typer ginseng: Amerikansk ginseng (Panax quinquefolius) og sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus).

Identifikasjon

Ginseng er en flerårig urt native til den nordøstlige fjerdedel av amerikanske Anlegget ser ut som en tornete busk med skarpe utseende blader og blomster, men røttene er den delen av planten som brukes til å lage te.

Historie

Ginseng rot har vært antatt å ha helbredende krefter i århundrer. Den ble brukt som et universalmiddel eller kurere alt, tatt både internt som te og eksternt i kremer og såper. Det var så verdsatt at kineserne brukes til å mate den til veddeløpshester å forbedre sine resultater. Eldre røtter ble spesielt verdsatt for sin evne til å overføre sin egen levetid til hvem forbrukes det.

Effekter

Herbalists klassifisere ginseng root som et adaptogen. Med andre ord, det hjelper kroppen avtale med stress. Det antas at forbindelsene i ginseng root øker kroppens immunsystem og rolig angst. Folk drikker ginseng te å bekjempe generell tretthet forårsaket av langvarig stress, sykdom eller kronisk sykdom. Det gir midlertidig lindring fra nervøs utmattelse, tap av konsentrasjon, glemsomhet og søvnforstyrrelser. Ginseng te har også blitt brukt til å lindre fordøyelsesbesvær, impotens og lav sexlyst, spesielt hvis forårsaket av angst.

Andre fordeler

Å drikke ginseng te kan bidra til å bekjempe nervøsitet og tretthet mens han studerte til eksamen eller forberedelse til stressende hendelser.

Advarsel

Amerikansk ginseng (Panax quinquefolius) kan gi irritabilitet da tatt med koffein. De med høyt blodtrykk og gravide eller ammende kvinner bør ikke drikke ginseng te uten først å konsultere med sine helsetjenester utøvere.

Er Siberian Ginseng farlig?

I århundrer har ginseng vært en viktig komponent i mange naturmidler, spesielt de som kommer fra Kina. Imidlertid er disse rettsmidler tradisjonelt laget med enten kinesiske eller amerikanske Ginseng planter. Mange midler prøver å bruke Siberian Ginseng som - mens navnet er lik - har forskjellige egenskaper, og en rekke bivirkninger som brukere bør være klar over.

Hjerte Forsiktighetsregler

Siberian Ginseng er også referert til som Eleuthero, Gaia rot, Touch-Me-Not og Wild Pepper. Mens normalt ikke skadelig i små eller kortsiktige doser, har Siberian Ginseng vist seg å øke både puls og blodtrykk. Som et resultat, de som er bekymret for hjertesykdom, eller som allerede lider av høyt blodtrykk bør nok unngå å ta Siberian Ginseng.

Sukker Forsiktighets

De som lider av diabetes eller fra andre forhold som involverer blodsukkeret bør også advares mot å ta Siberian Ginseng. Når det tas i store mengder, kan Eleuthero senke blodsukkeret, som kan føre til hypoglykemi. Tegn på lavt blodsukker variere fra muskelrykninger, forvirring, svetting og forvrengt tale til mer alvorlige tegn, som for eksempel bevisstløshet og til slutt død.

Store bivirkninger

Som nevnt ovenfor, har de med hjertesykdom eller hjertesykdommer rapporterte økt hjertefrekvens og blodtrykk når du tar Siberian Ginseng. Hos personer som har tatt Siberian Ginseng for 2 måneder eller mer rapport har det også blitt assosiert med muskelkramper, på grunn av betennelse i nerveender. Langvarig bruk av Siberian Ginseng er ikke anbefalt.

Mindre bivirkninger

Andre bivirkninger av Siberian Ginseng har tatt med hodepine, tretthet og angst hos de som tar urten. Hos kvinner, har Siberian Ginseng også vært forbundet med brystsmerter og ømhet. Disse bivirkningene, mens mindre alvorlige enn de andre, er mer vanlig i den generelle befolkningen som tar Eleuthero.

Interaksjons Advarsler

Siberian Ginseng, hvis tatt mens du er på andre medisiner, kan også ha noen farlige effekter. Sibirsk ginseng kan interagere med dårlig antikoagulanter og resultere i ukontrollert blødning, for eksempel. I tillegg bør Siberian Ginseng ikke tas sammen med insulin som det reduserer blodsukkeret. Det bør heller ikke tas med beroligende midler så det kan gjøre dem mer kraftig enn beregnet.

Siberian Ginseng Informasjon

Siberian Ginseng Informasjon


Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) inneholder ingrediensen eleutheroside, som er tenkt å fremme immunitet. Det er bare fjernt beslektet med amerikansk og asiatisk ginseng. Det har tradisjonelt blitt brukt til å øke immunitet, forebygge forkjølelse og influensa, og øke energi.

Bruksområder

Sibirsk ginseng er tradisjonelt brukt til å behandle influensa og forkjølelse. Det har også blitt brukt til å behandle virusherpesinfeksjoner, for å øke mental årvåkenhet og fysisk utholdenhet, og for å styrke sosial fungering og psykisk helse.

Siberian Ginseng Plant

Sibirsk ginseng er innfødt busk i Sibir og Det fjerne Østen. Den vokser så høye som 10 meter, og er en tornefull plante med lange greiner. Det blomster i gul-eller fiolett-farget klynger, og produserer mørke, runde bær. Roten, som er den del av planten som brukes for medisinske formål, er brunt og treaktig.

Former for Siberian Ginseng Supplement

Som et supplement, er sibirsk ginseng tilgjengelig tørket, for bruk i te, som et skjær, og som et ekstrakt i pille eller flytende form. Den er tilgjengelig for kjøp på nettet eller i velassorterte naturlig helse butikker.

Advarsler

Sibirsk ginseng regnes som trygt når det brukes som anvist av helsepersonell, herbalist eller ernæringsfysiolog. Men det kan føre til at noen milde bivirkninger, og bør ikke tas av personer med høyt blodtrykk, søvnforstyrrelser, eller av gravide eller ammende kvinner.

Ginseng Extract Process

Ginseng Extract Process


Østlige land, inkludert Russland og Kina, har tradisjonelt brukt sibirsk ginseng til å forbedre mental årvåkenhet og å forebygge forkjølelse og influensa. En studie fra 2001 publisert i "Antiviral forskning" fant at influensasymptomer varte en kortere periode i folk som tok ginseng ekstrakter. Ekstrakter er aktive bestanddeler som er fjernet fra rå plantematerialer ved bruk av et løsningsmiddel, for eksempel vann eller etylalkohol. Avledet fra roten av planten, ginseng ekstrakter er et populært middel for å ta urt.

Bruksanvisning

Vannbasert Extract (Tea)

Kjøp fint kuttet tørket ginseng roten. Roten er normalt rynkete, woody og brun i utseende. Det bør være fast og ikke svampete, fri for sopp uten mugg lukt.

Legg en ts. ginseng rot i en tekanne og hell en kopp kokende vann over roten. Bratt i fem til ti minutter, mens potten dekket slik at te ikke blir altfor kaldt. Sil teen i en kopp.

Drikk ginseng ekstrakt 1-3 ganger per dag i inntil tre måneder, etterfulgt av to til tre uker for ikke å ta te.

Alkohol-Based Extract (tinktur)

Plasser 1/2 kopp tørket ginseng rot i glasset norgesglasset. Dekk rot med to og en halv kopper 100 bevis vodka og dekk tett med lokket. For å gjøre en annen mengde ekstrakt, bruke en del rot til fem deler alkohol.

Rist glasset daglig for å blande alkohol og røtter. Alkoholen blir gyllen gul i farge over tid.

Vent to uker, deretter press ekstraktet i gult glass dropper flasker. Oppbevar flaskene i et kjølig mørkt skap.

Ta en halv til en ts. tinktur blandet med en ss. varmt vann. Ta extract to til tre ganger per dag i inntil tre måneder, etterfulgt av to til tre uker for ikke å ta den.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din før du tar gjentatte sykluser av ginseng ekstrakt.
  • Personer med høyt blodtrykk, obstruktiv søvnapné eller narkolepsi, og gravide eller ammende kvinner, bør ikke ta ginseng ekstrakter. Ginseng kan muligens samhandle med visse medisiner, nemlig digitalis, blodfortynnende og beroligende midler. Bivirkninger av ginseng ekstrakter er sjeldne og vanligvis bare oppstår når den brukes for lengre perioder ved høye doser. Bivirkninger kan være søvnløshet, oppkast, tretthet, diaré, høyt blodtrykk, hodepine, forvirring, uregelmessig hjerterytme og neseblødning.

Fordelene ved American ginseng

Fordelene ved American ginseng


Ginseng rot er klassifisert i slekten Panax. Det har blitt brukt i kinesisk medisin for mer enn 2000 år. Ifølge Mayo Clinic, asiatisk ginseng og amerikansk ginseng inneholder ginsenosides, som antas å være de aktive ingrediensene i ginseng. NutraSanus sier at "asiater vurdere ginseng for å være kongen av alle urter. American ginseng er like nok til asiatisk ginseng til kjemisk ha samme effekt." Mange studier har blitt utført på effekten av ginsenosides. Sibirsk ginseng er en annen slekt av planter og ikke inneholder ginsenosides.

Hjertesykdom

The Mayo Clinic siterer studier tyder på at ginseng er en antioksidant som kan være nyttig for pasienter med hjerteproblemer, mens andre foreslår at det kan redusere oksidasjon av dårlig kolesterol (low-density lipoprotein) og hjernevev. Andre studier tyder ginseng kan bidra til å forhindre komplikasjoner etter hjerte bypass kirurgi. Ginseng kan også senke blodtrykket.

Diabetes

Ginseng kan senke blodsukkeret hos personer med type 2 diabetes. I motsetning til enkelte andre behandlinger, betyr ginseng ikke ut til å senke blodsukkeret til farlige nivåer, ifølge Mayo Clinic.

Stress og immunsystem

NutraSanus sier at ginseng er en adaptogen, et stoff som bidrar til å bekjempe effektene av stress - for eksempel hodepine, forkjølelse, hukommelsestap, akselerert aldring, hjertesykdommer, kreft og leddgikt. Ifølge Mayo Clinic, kan ginseng forbedre immunforsvaret.

Kreft

Ifølge Mayo Clinic, studier tyder ginseng kunne hjelpe kreftpasienter tåler kjemoterapi og strålebehandling. Noen studier indikerer ginseng pulver eller ekstrakter kan bidra til å hindre visse typer kreft.

Breathing

Noen undersøkelser sitert av Mayo Clinic antyder ginseng bedrer pusteevne hos pasienter med kronisk obstruktiv lungesykdom. Videre sier Mayo Clinic andre studier tyder på en bestemt form av ginseng (CVT-E002) kan være nyttig for å hindre alvorlige luftveissykdommer på grunn av influensa eller respiratorisk syncytialt virus (RSV).

Mental Function

The Mayo Clinic skriver: "Flere studier rapporterer at ginseng kan beskjedent bedre å tenke eller lære fordelene har blitt sett både hos friske unge mennesker, og i eldre syke pasienter.." I forhold til ADHD, sier Mayo Clinic: "Tidlig små studier tyder på at amerikansk ginseng kan hjelpe behandle ADHD hos barn Men det er for øyeblikket ikke nok bevis til å støtte denne bruken av ginseng.."

Utholdenhet

Idrettsutøvere ofte bruker ginseng, fordi de mener det forbedrer utholdenhet, ifølge Mayo Clinic.

Om Panax Ginseng

Om Panax Ginseng


Kinesisk ginseng, også kjent som Panax ginseng, er en urt som har vært brukt i kinesisk medisin i over 5000 år. Røttene til denne urten er det som brukes oftest, noen ganger ser ut som formen på kroppen når de er dyrket fra bakken. Panax ginseng er også svært nært knyttet til sibirsk ginseng og amerikansk ginseng, som begge brukes mye på samme måte som den Panax variasjon, som de tilbyr mange av de samme helbredende egenskaper.

Høsting Panax Ginseng

Panax ginseng ikke må høstes før den så i det minste seks år gammel. Deretter røttene kan trekkes om høsten og brukes fersk, eller de kan skrelles og tørket for bruk. Anlegget startes fra bare et frø, og krever tålmodighet å vokse siden du må vente så mange år for å kunne bruke den.

Stressavlastning

Panax ginseng har evnen til å hjelpe kroppen med å takle stress og dens effekter, for eksempel tretthet, angst og utmattelse. For økt årvåkenhet og bedre humør ta opptil 1000 mg Panax ginseng i åtte til tolv uker. Ta en fire ukers pause i mellom og CV. Gjenta disse trinnene.

Diabetes

Panax ginseng er bra for behandling av diabetes, som det har vist seg å senke blodsukkeret. Legg en minimumsdose til kosthold som anbefalt av instruksjonene på flasken, og følge en diabetiker diett plan.

Prostata Helse

Panax ginseng er en populær medisiner for menn, økt utholdenhet og hjelpe med prostata helse. Det fylles energi, letter stress og medhjelpere i mannlig seksuell helse. Menn kan ta dette i samme dosering som anbefalt for stress, opptil 1000 mg daglig i åtte til tolv uker, stopper for fire uker, deretter gjenta trinnene igjen.

Advarsel

Gravide og ammende kvinner bør ikke ta urte kosttilskudd som Panax ginseng. Disse urtene kan bo i kroppen og går inn i blodbanen og melk og kan skade barnet.

Siberian Ginseng Vs. Koreansk Ginseng

Siberian Ginseng Vs.  Koreansk Ginseng


I århundrer har østlige kulturer brukt sibirsk og koreansk ginseng for å behandle stress, øke energi og skjerpe mental skarphet. Selv om begge urter kalles ginseng, de tilhører forskjellige familier av planter og har ulike aktive ingredienser.

Grunnleggende forskjellene

Koreansk ginseng, en ekte ginseng anlegget, inneholder ginsenosides, kjemikalier som antas å arbeide med adrenalin kjertel og immunsystem til å bekjempe tretthet og bygge motstand. Eleuthero, selve navnet på planten kjent som sibirsk ginseng, inneholder eleutherosides som også forbedrer immunforsvaret og hjelper adrenalin kjertel kampen stress.

Patologiske Fordeler

Studier har vist koreansk ginseng reduserer blodsukkeret og kan reparere nyreskader, noe som gjør det til en lovende behandling for diabetes. Forskning på eleuthero antyder urt assists utvinning fra sykdom ved å støtte den kidneysâ € ™ evne til å bekjempe giftstoffer. Begrenset forskning antyder også eleuthero kan beskytte kreftpasienter mot kjemikalier som brukes i kjemoterapi og eksponering for stråling.

Doser og bivirkninger

Naturmedisinere anbefaler en daglig dose på 200 til 400 milligram for både koreansk ginseng og eleuthero. Begge kommer i kapselform. Bivirkninger for både urter er så mild og inkluderer søvnløshet, kvalme, diaré og vaginal blødning.

Hva er Siberian Ginseng Bra for?

Sibirsk ginseng er rikelig i Sibir, det store nordlige delen av Russland. Det er også mye brukt i asiatiske land, inkludert Kina og Japan. Bruk av anlegget som et kosttilskudd sies å gi fornyet energi, redusere både høyt blodtrykk og blodsukker, og styrke immunforsvaret. En artikkel kalt "Siberian Ginseng, Asias Power Plant" sier at fordelene med sibirsk ginseng er klar: ". Sannsynligvis mer enn noen annen urt noensinne studert, viser sibirsk ginseng kapasitet til å forbedre alle aspekter av menneskelig ytelse"

En annen artikkel, "Bruke Siberian Ginseng å forbedre din helse," sier at fordelene med sibirsk ginseng har vært registrert for å øke utholdenhet og robusthet for idrettsutøvere, som forbedret den generelle ytelsen.

Senke High Blood Pressure

Enhver form for stress - fysisk, følelsesmessig eller psykisk - kan føre til at blodtrykket til å stige. Sibirsk ginseng bidrar til å bringe blodtrykket ned igjen til et sunt nivå.

Forsterke immunforsvaret

En fire-ukers studie på sibirsk ginseng har vist at det bidrar til å forbedre den generelle immunsystemet effektivitet og øker immunsystemets evne til å bekjempe sykdommer, blant annet forkjølelse og influensa.

Forbedre Mental Effektivitet

En tre-måneders studie på effekten av sibirsk ginseng på mennesker, anmeldt på University of Maryland Medical Center hjemmeside, viste at forsøkspersonenes evne til å beholde hukommelse og konsentrasjon ble betydelig økt etter inntak av sibirsk ginseng kosttilskudd. I tillegg, selv om det ikke har blitt offisielt dokumentert, sibirsk ginseng har blitt brukt for å opprettholde mental smidighet.

Flere fordeler

Hvis du opplever søvnløshet, kan sibirsk ginseng hjelpe deg å sove bedre. Det hjelper også å redusere den samlede kroppslige tretthet. Sibirsk ginseng har vært brukt som et afrodisiakum for å bidra til å forbedre seksuell ytelse i både menn og kvinner, men ingen formell undersøkelse har blitt gjennomført for å dokumentere faktiske resultater og fordeler.

Adaptogen

Sibirsk ginseng er kjent som en adaptogen, fordi den har evnen til å senke, heve eller balansere blodtrykk og blodsukkernivået i henhold til forholdene som er spesifikke for hver enkelt persons kropp.

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikkelen er ment å være en informativ ressurs for fordelene av sibirsk ginseng. Det er ikke ment å diagnostisere eventuelle sykdommer du måtte ha. Før du forplikter deg til en hvilken som helst diett som innebærer forbruk av sibirsk ginseng, ta kontakt med din lege.

Natural Health og Fruktbarhet

Natural Health og Fruktbarhet


To tredjedeler av verdens befolkning fortsatt er avhengig av tradisjonell medisin lik vestlige versjoner av homeopati og urtemedisin. Disse samfunnene gjør, og har vært, ved hjelp av naturlig rettsmidler for å øke eller redusere fruktbarheten i tusenvis av år. Moderne vestlige samfunn er i ferd med å utnytte denne kunnskapen mer. Metoder for å øke fruktbarheten omfatte overvåking ovulasjonssykluser hos kvinner, som regulerer kosthold, hormoner og aktivitetsnivå, redusere stress og bruk av urter og akupunktur

Livsstilsvalg

Ifølge familier i Amerika, visse livsstilsvalg øke fruktbarhet nivåer. Opprettholde riktig vekt og størrelse, spise en svært næringsrik diett, får tilstrekkelig (men ikke overdreven) mosjon og holde stressnivået lavt all øke sjansene for unnfangelse for både menn og kvinner. Stress kan faktisk hemme eggløsning hos kvinner og redusere kvaliteten og kvantiteten på sperm for menn. Høyt stress, dårlig kosthold og overdreven eller for lite mosjon kan også ubalanse hormoner, noe som kan redusere fruktbarhet nivåer.

Eggløsning Method

Beregne når en kvinne ovulates - eller når hun produserer et egg klar til å bli befruktet - er en viktig komponent i enhver naturlig behandling for fertilitet eller naturlige metoder for familieplanlegging. Den Eggløsning Method, undersøkt av Dr. John Billings og endokrinolog James B. Brown, er en vitenskapelig bevist metode for beregning av en kvinnes fruktbare periode basert på naturlige tegn som produseres av kroppen, for eksempel cervical mucus. Ved å kartlegge vanlige "vinduene i fruktbarhet" - et begrep skapt av Dr. Allen Wilcox i 1995 som etablerte det vinduet som cirka fem dager før eggløsning og eggløsningsdagen - kvinner kan ikke bare lære å gjenkjenne fruktbare dager, men også forutsi mønstre . Ifølge en World Health Organization studie, 93 prosent av kvinnene lærte Eggløsning Method kunne tolke sine fruktbarhetsmønsteret i løpet av første undervisning syklus.

Urter for å forbedre en kvinnes fruktbarhet

Urter er en metode naturlige utøvere bruker for å øke fruktbarheten, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. For kvinner, tre av disse fruktbarhet urter er chasteberry, klaseormedrue og sibirsk ginseng.

Chasteberry antas å stimulere eggløsning og stimulere hypofysen til å skille luteiniserende hormon (LH), et viktig hormon i eggløsningssyklus. Chasteberry har blitt brukt til å behandle ufruktbarhet problemer og gjentatte spontanaborter av naturlige utøvere.

Klaseormedrue har blitt brukt av indianere for en ubestemt antall generasjoner å behandle menstruasjonsforstyrrelser og visse problemer knyttet til graviditet. Denne urten antas å bidra til balanse østrogennivået, noe som kan redusere fruktbarhetsproblemer knyttet til menstruasjonssyklusen problemer, muskelknuter og endometriose. Klaseormedrue er en urt av valget for å bidra til å fremme fruktbarhet hos kvinner over 35, og for å beholde tidlige graviditeter. Imidlertid er ekspert konsultasjon spesielt nødvendig med denne urten, da det kan føre til livmor sammentrekninger.

Sibirsk ginseng er en kinesisk medisinsk urt ansatt for å fremme sunn blodstrøm til kjønnsorganer og stimulere unnfangelsen.

Urter for å øke fruktbarheten hos menn

Urter kan også brukes til å behandle lav fruktbarhet hos menn, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. Disse inkluderer bispelue, gotu kola og gokshura.

Den treffende navnet bispelue brukes til å forbedre seksuell ytelse, fremme sunne seminal utslipp og støtte testosteronnivå. Det kan også øke sperm count.

Gotu kola antas å styrke bindevevet av blod fartøy vegger i sædkanaler, hvor sperm er gjort. Det brukes også til å øke levetiden og fremme foryngelse.

Gokshura er en urt som brukes til å øke libido og hormoner som DHEA, testosteron og østrogen hos menn. Det roer også nervesystemet og bidrar til å fremme avslapning, som stress kan hemme fruktbarhet og sunn sperm produksjon.

Kinesisk medisin

Kinesisk medisin brukes alene eller i forbindelse med andre naturlige og konvensjonelle metoder for å øke sjansene for fruktbarhet. Behandlinger i kinesisk medisin som regel innebære individualisert akupunkturbehandlinger og urte formler.

Vaner som reduserer fruktbarhet

Ifølge Natural Health and Fertility Center, bestemte handlinger redusere sannsynligheten for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer å røyke sigaretter, forbruker koffein og alkohol, overdreven trening og dårlig ernæring.

Røyking er assosiert med lavere fruktbarhet nivåer i kvinner spesielt, og er knyttet til In-vitro fertilisering (IVF) svikt. Det reduserer også semen volum hos menn. Koffein virkninger østrogenproduksjon og metabolisme, er forbundet med egglederfaktor infertilitet og infertilitet relatert til endometriose, samt forsinket unnfangelse tid og spontan abort. Usunne nivåer av alkoholforbruk (mellom ett og åtte drinker i uken, avhengig av studien) er forbundet med ulike fruktbarhet problemer, inkludert spontan abort.

Prevensjons Urter

Urter har vært brukt i naturlig helse praksis og urfolk medisin for å bidra til å redusere sjansene for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer wild yam, granateple, Queen Annes Lace (eller vill gulrot) frø, rutin, smartweed blader og aprikoskjerner. Neem olje har også blitt brukt som en p-pille for både menn og kvinner.

Hva er behandlingen for Vendende gjær infeksjoner?

Gjær infeksjoner kan skape kaos med din daglige rutine, spesielt når du har symptomer som tretthet, oppblåsthet, diaré, gass, svimmelhet, humørsvingninger, depresjon og cravings for sukker. Gjær infeksjoner er forårsaket av Candida albicans. Candida vil ikke skade kroppen din i små mengder, men noen ganger enten immunsystemet er undertrykt eller kosthold kan forverre symptomene på Candida celler. Dessuten er de sunne bakteriene i kroppen din noen ganger ikke nok til å balansere den ut, noe som resulterer i en gjær infeksjon. Heldigvis finnes det mange remedier du kan prøve.

Behandlingsprodukter

Det er mange produkter tilgjengelig for å behandle gjær infeksjoner, spesielt vaginal gjær infeksjoner. Produkter som monistat og vagistat tilby en stikkpille, så vel som eksterne anti-kløe krem, med den aktive bestanddel miconzole nitrat. Det er også mange store merker tilgjengelig. Følg produktets instruksjoner for bruk og dosering.

Homøopatiske produkter

I tillegg til medisinske produkter som Monistat og Vagistat, er det også mange homeopatiske gjær infeksjon produkter du kan prøve. Eksempler inkluderer Yeastrol, som sprayes under tungen, gjær • Gard - som kommer i stikkpille, eksternt, og oral medisin alternativer - samt AZO gjær og naturens Cure produkter. Ditt lokale apotek bør ha noen av disse produktene, eller du kan kjøpe dem på nettet.

Acidophilus

Acidophilus kosttilskudd tatt på daglig basis kan hjelpe drepe candida celler. Acidophilus er tilgjengelig som en kapsel supplement eller som pulver i mange helsekostbutikker. Du kan også kjøpe melk som har blitt beriket med acidophilus. Og når du kjøper yoghurt, se etter "levende kulturer" på etiketten, indikerer det har blitt beriket med levende acidophilus.

Andre kosttilskudd

Du kan prøve å ta en grapefruktkjerneekstrakt supplement til å drepe Candida celler. Følg doseringsanvisningen på etiketten. Du kan også prøve Celandine blad, eleuthero root (også kjent som sibirsk ginseng), og hvitløk, som alle kan bidra til å styrke immunsystemet og kontrollere gjær infeksjoner.

Reduser sukker inntak

Candida trives på en diett høy-sukker. Det er viktig å begrense sukker fra kostholdet ditt så mye som mulig, spesielt raffinert sukker som hvite og brune sukker, som kommer fra honning, melasse og sirup som mais, ris og lønn. Du kan også være lurt å vurdere å begrense frukt inntaket, som frukt inneholder naturlig sukker som også kan mate candida celler.

Gjærprodukter

Gjærprodukter kan også stimulere veksten av Candida celler. Eliminer produkter som inneholder både raffinert sukker og gjær, som bagels, kjeks, kaker, kaker og bakervarer. Det er også en god idé å unngå alkohol og redusere eller eliminere din kaffe inntak (både koffeinholdige og koffeinfri).