Digidexo.com

Sug etter alkohol tips

Hvordan holde fra tilbakefall etter alkohol og stoff Rehab

Hold fra relapsing etter start utvinning fra alkohol og narkotika ved å erstatte dine gamle atferd med nye. Få nye venner og holde seg borte fra de som bruker, og hvilke steder du brukte i. Bli med i grupper med andre som har de samme kamp og fortelle noen før relapsing i håp om å stoppe med sin støtte.

Hvordan holde fra tilbakefall etter alkohol og stoff Rehab

Holde Ren og Sober

En slutter å gå på steder som du gjorde da du brukte narkotika og alkohol. Dette vil bare føre til at du til å ville fortsette der du slapp. Finne andre utsalgssteder for fritiden, slik som sport, hobbyer, håndverk eller til og med en annen jobb.

La gå av vennene som fortsatt bruker stoffene. Det vil være bare et spørsmål om tid før du blir med dem hvis du fortsatt henger rundt med dem. Dette kan være vanskelig, men du trenger å få nye venner. Møt nye venner gjennom AA-møter, klubber eller ta en klasse på et lokalt college.

Delta på AA eller NA-møter så ofte du kan, spesielt i begynnelsen av nøkternhet. Det vil hjelpe for deg å se at du ikke er alene, pluss folk der vil dele sine tips om hvordan de skal bli rene og edru.

Gå til individuell rådgivning økter hvis du trenger ekstra støtte. Det er mange grunner til at folk selvmedisinere og en rådgiver kan hjelpe deg å sortere gjennom dem. Ved å finne ut roten av din avhengighet du styrke deg selv med kunnskap og know-how til å holde deg edru.

Fortell noen du føler deg desperat og blir klar til tilbakefall før du gjør. Ring din AA sponsor, en nær venn eller en slektning som kan gi deg støtte for å hjelpe deg å holde unna for bare en annen dag til du føler deg sterkere. Din støtte person bør være ikke-dømmende og ikke sette skylden på deg for å ha disse følelsene.

Hold en journal av dine tanker og skrive ned når du føler deg sårbar for alkohol og narkotika cravings. Dette vil hjelpe deg å forstå dine triggere og bruksmønstre. Kunnskap er makt, og forstå hva som motiverer deg kan hjelpe deg når du prøver å holde seg borte fra gamle vaner.

Hint

 • Når du deltar i en AA eller NA gruppe, finne en sponsor. De vil være der for deg i tiden du føler i fare for å gå tilbake tilbake til dårlige vaner. Bli kvitt noen alkohol eller narkotika som er i huset ditt - holde deg unna fristelser.
 • Ikke lure deg selv til å tro du kan gå til de samme barene og bare drikke brus eller henge ut med de samme vennene og ikke gjøre narkotika de gjør. Dette er en oppskrift på katastrofe. Det vil bare være et tidsspørsmål før du starter igjen.

Hva kan man forvente etter Alkohol Detox

Alkohol avgiftning kan være en intens prosess som varer i flere uker. Etterpå er det mange nye spørsmål til ansikt. Å vite hva du kan forvente kan forberede deg på forhånd for gjenopprettingsprosessen.

Lære nye mestringsstrategier

I mange tilfeller, er alkoholen benyttes som et dekklisten og støttemekanismen. Enkeltpersoner i utvinningen må lære nye måter å håndtere livets vanskeligheter, inkludert å gjøre vanskelige beslutninger for å unngå personer, steder og ting som fører til relapsing. Lære nye mekanismer for å takle stress er nødvendig for å ha en vellykket utvinning.

Making Amends

Å gjøre det godt igjen er den niende og en av de viktigste trinnene i 12-trinns recovery program. Dette er en del av prosessen som bidrar til å begynne healing relasjoner og håndtere den skyldfølelsen som ofte flater etter at cloud av avhengighet er borte.

Behovet for støtte

Finne en støttegruppe fyller et stort tomrom for mange alkoholikere. Det bidrar til å gi et pålitelig nettverk av kollegaer og venner som er i alle faser av gjenopprettingsprosessen. Det kan også hjelpe enkeltpersoner til å huske hva det var som å være avhengige og til å begynne på detox og utvinning prosessen om igjen, bidrar til å styre dem vekk fra relapsing.

Sunnere livsstil

Fordeler med å ikke ha alkohol avhengighet omfatter forbedret relasjoner med sine kjære, bedre arbeidsprestasjoner, dypere forbindelse til indre følelser, og fred i sinnet. Mange alkoholikere som kommer ut av avhengighet hevder at selv de verste dagene edru er bedre enn de beste dagene mens midt oppe i avhengighet.

Potensial Hos pasienter

Nesten 10 millioner amerikanere lider av alkohol avhengighet. Over en fireårsperiode etter behandling, ca 90% av de som søker behandling er sannsynlig å oppleve minst ett tilbakefall.

Hvordan lage et Sea Salt Sug etter en Belly Button

Hvordan lage et Sea Salt Sug etter en Belly Button


Piercing fagfolk fore havsalt soaks som en del av ettervern for en ny piercing. En naturlig snerpende, trekker havsalt vann ut av cellene, og hjelpe dem til å holde seg friske og formere raskere. Som et resultat av sår gror mer raskt og med en mindre risiko for infeksjon. Havsalt er å foretrekke overfor kjemiske rensemidler som for eksempel hydrogenperoksid og anti-bakterielle salver, noe som kan ødelegge helbredende hvite blodceller. Et hav salt suge bør brukes daglig i tre til fire uker etter å ha navlen boret. Hvis såret er infisert, bør du bruke suge to til tre ganger per dag.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig med anti-bakteriell såpe.

Kok ½ kopp vann i en gryte eller en vannkoker for å sikre at vannet er steril og fri for urenheter.

La vannet avkjøles i fem til ti minutter.

Plasser én finger forsiktig i vannet for å teste temperaturen. Vannet bør være varmt, men kaldt nok at fingeren ikke brenner.

Mål ½ ss. havsalt og legg den inn i bunnen av glasset eller krus.

6. Hell? Kopp vann inn i glasset og omrør blandingen inntil alt saltet er oppløst.

Fjern klærne og stå i dusjen eller badekaret. Hold koppen i den ene hånden.

8. Len deg over koppen og plasser forsiktig kanten av glasset mot huden rundt navlen.

Stå opp sakte med glasset presses hardt nok mot huden din til å gjøre en sel.

Stå eller sitte i badekaret i ti minutter.

Hell ut blandingen og nøye skyll huden med varmt vann.

Pat området rundt navlen piercing tørr med et håndkle. Ikke gni huden med håndkle.

Hint

 • Havsalt er mer fordelaktig enn vanlig bordsalt. Den kan kjøpes i krydder delen av din lokale matbutikk.
 • Bløtlegging i huden på denne måte er den beste måten å absorbere salt. Men hvis du ikke kan danne en tett forsegling rundt navlen, kan du bruke en bomullsdott å bruke blandingen. Ikke bruk en bomullsdott som den løs bomull kan bli fanget på piercing.
 • Ikke bruk mer salt enn instruert som en overflod av salt vil skade såret.
 • Test alltid temperaturen på vannet før du påfører suge for å unngå brannskader.

Risiko for Alkohol Detox

Ifølge nettstedet, Treatment Centers, "Anslagsvis 43% av amerikanske voksne har hatt noen relatert til dem som er i dag, eller var, en alkoholiker." Alkoholisme kan taklet ved å delta i en alkohol detox, er første skritt i å bli edru. Farer knyttet til denne prosessen, men er minsket med hjelp av medisinske fagfolk og medisinering.

Funksjon

Alkohol detox er prosessen som alkoholikere gå gjennom for å slette den fysiske avhengigheten til alkohol fra kroppen sin.

Mindre symptomer

Kvalme, risting og hallusinasjoner er noen av de mindre symptomer på alkohol detox. Disse mindre symptomer ved seponering kan betraktes som en fare for den fysiske og mentale helsen til alkoholiker.

Store Symptomer

Flere store symptomer inkluderer kramper, kramper og hjertesvikt. Disse symptomene kan føre til død eller hjerneskade, som gir den største risikoen for alkohol detox.

Detox i hjemmet

Når alkohol detox ikke er under oppsikt av en profesjonell medisinsk team som kan overvåke abstinenssymptomer med medisiner, kan resultatene være dødelig. Detox i hjemmet anbefales ikke; familie og venner vil ikke ha medisinsk bakgrunn, ferdigheter og utstyr for å hjelpe pasienten hvis hjertesvikt eller et anfall oppstår.

Time Frame

Den fysiske siden av alkohol detox kan vare fra noen dager til et par uker med symptomer på abstinens og sug etter alkohol. Den mentale tilbaketrekking kan vare opptil flere måneder; terapi og støtte er nødvendig for å fullføre denne prosessen.

Kobling mellom alkoholisme og bipolar lidelse

Kobling mellom alkoholisme og bipolar lidelse


Acoholism og bipolar stemningslidelse er kroniske sykdommer som er vanskelige å håndtere. Mange er ikke klar over at det er en sammenheng mellom alkoholisme og bipolar lidelse, og samtidig blir diagnostisert med en betyr ikke nødvendigvis at du har også den andre, er det vanlig for folk med bipolar stemningslidelse å bli diagnostisert med alkoholisme.

Bipolar Mood Disorder

Ifølge National Institute of Mental Health, påvirker bipolar lidelse om lag 2,6 prosent av den voksne befolkningen i USA i et gitt år. Barn og tenåringer kan bli diagnostisert med bipolar lidelse i tillegg.

Den mest fremtredende identifisere faktor av bipolar lidelse er uttalt og noen ganger skade humørsvingninger som kan påvirke en persons evne til å opprettholde normal funksjon i dagliglivet, skadelige relasjoner og jobber, og truer liv og helse.

Alkoholisme

Ifølge National Institute of Alcohol Abuse og alkoholisme, er alkoholisme en sykdom med følgende symptomer: et sug etter alkohol, abstinenssymptomer som skjelvinger og angst når du ikke har hatt en drink for en periode, manglende evne til å slutte å drikke når du har fått for mye, eller manglende evne til å fortelle når du har hatt for mye; og en økende toleranse for alkohol, noe som betyr at du trenger mer og mer for å få samme effekt.

Rusmisbruk med psykiske lidelser

Som med alkoholmisbruk og bipolar lidelse, kan rusmisbruk av noe slag går hånd i hånd med andre former for psykiske lidelser. En person med bipolar lidelse kan ikke ha et problem med alkohol, men kan bli diagnostisert med en annen type rus, for eksempel en avhengighet av narkotiske stoffer.

Ifølge National Alliance på psykiske lidelser, om lag 50 prosent av personer med alvorlige psykiske lidelser har rusmiddelproblemer, og 37 prosent av alkoholmisbrukere har minst en alvorlig psykisk lidelse.

Hvordan Bipolar og alkoholisme Connect

Sammenhengen mellom bipolar lidelse og alkoholmisbruk og alkoholisme er ikke fullt ut forstått. En mulig sammenheng er at alvorlige psykiske lidelser kan heve risikoen for rusmisbruk. En annen mulig sammenheng er at bipolare symptomer kan utløses av sykluser av kronisk alkoholmisbruk og tilbaketrekning. Alkoholen kan også anvendes som en form for selvmedisinering.

Endelig er det mulig at i familier der alkoholisme og bipolar lidelse er til stede, er sannsynligheten for bestått disse predisposisjoner sammen til barn er større enn i familier der verken eller bare én sykdom er til stede.

Behandling

Hvis du lider av alkoholisme og bipolar stemningslidelse, vil vellykket behandling krever en felles innsats av deg å feste med planen som deg, legen din og andre psykiske helsearbeidere tenke ut.

Behandling for bipolar stemningslidelse innebærer en kombinasjon av psykoterapi, medisiner og endringer i livsstil. Alkoholisme behandling begynner ofte med detox, ledsaget av individ eller gruppe rådgiving. Kontinuerlig nøkternhet er nødvendig for å skape det beste miljøet for behandling av bipolar lidelse.

Kvinner & Alcohol Addiction

Kvinner & Alcohol Addiction


En kvinne er mer sannsynlig å drikke hvis hun har et familiemedlem med en alkohol avhengighet, en partner som drikker tungt, en historie med depresjon eller en historie om overgrep i barndommen, ifølge National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (Niaa).

Betydning

Det er anslått at 5,3 millioner amerikanske kvinner drikke tungt og på en måte som truer deres liv ifølge niaaa.

Advarsel

Å drikke alkohol på lang sikt er mer sannsynlig å skade en kvinne helse enn en manns. Kvinner har større risiko enn menn for å utvikle alkoholrelaterte problemer, fordi i gjennomsnitt, kroppene deres er mindre og har mindre vann tilgjengelig for å fortynne effekten av alkohol i kroppen.

Antall

En kvinne som drikker fire eller flere alkoholholdige drikker per dag, eller åtte eller flere drinker per uke, øker hennes risiko for å bli avhengig av alkohol, ifølge Niaa.

Kjennetegn

Felles kjennetegn ved en alkohol avhengighet, eller alkoholisme, inkluderer et sug etter alkohol, manglende evne til å slutte å drikke, ha en høy toleranse for alkohol og en fysisk avhengighet som kan inkludere abstinenssymptomer som angst, kvalme og svetting.

Helseeffekter

Kvinner alkoholikere kan utvikle alkoholisk hepatitt (leverbetennelse), skrumplever, hjertesykdom, hjernesykdom, inkludert tap av mental funksjon og redusert hjernestørrelse, og kreft i fordøyelseskanal spor, hode, nakke og bryst.

Føtalt alkoholsyndrom (FAS)

Gravide kvinner som er avhengige av alkohol kan ha en baby født med misdannelser som kalles føtalt alkoholsyndrom. Babyer med føtalt alkoholsyndrom kan lide hjerneskade, lav fødselsvekt, karakteristiske endringer i sine ansiktstrekk, og livslang læring, hukommelse og oppmerksomhet vanskeligheter.

Alkoholikere og bipolar lidelseMange som er diagnostisert med bipolar lidelse er også diagnostisert med en alkohol eller narkotikaavhengighet. Mens bipolar lidelse og avhengighet er separate sykdommer, er sjansen for en diagnose av alkoholisme og bipolar lidelse sammen vanlig, og kan refereres til som en dual-diagnose.

Alkoholisme

Ifølge MedicineNet.com, er alkoholavhengighet en kronisk sykdom som kjennetegnes av følgende symptomer: et sug etter alkohol, ikke er i stand til å slutte å drikke når du har begynt, har abstinenssymptomer som skjelving angst og kvalme når du sluttet å drikke for en periode av tid; og behovet for å drikke større mengder alkohol over tid for å få de samme høye følelser.

Alkoholisme er en alvorlig sykdom som kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert lever og hjertesykdom, noen typer kreft, vitaminmangel, magesår og seksuell dysfunksjon. Misbruk av alkohol kan også skape problemer i relasjoner og med arbeid og dagligliv.

Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er preget av vilt varierende humørsvingninger --- fra maniske høyder, til alvorlig deprimerte lavtrykk. Maniske episoder kan føre til uansvarlige og farlige handlinger, og depressive episoder kan føre til tanker om døden og selvmord, og selv forsøk på selvmord.

Hvorfor de opptrer sammen

Ifølge OhioHealthOnline, mens den nøyaktige årsak til den alkoholiske og bipolar forbindelse ikke er kjent, kan det være en genetisk kobling mellom alkoholmisbruk og bipolar lidelse.

Videre, The National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme rapporterer at alkohol kan utløse utbruddet av bipolare symptomer hos noen mennesker; eller at alkohol brukes til selvmedisinering, spesielt i maniske perioder for å forlenge gleden forbundet med å være manisk, eller for å minske manisk agitasjon.

Konsekvenser

Konsekvensene av å blande alkohol misbruk og bipolar lidelse kan være livstruende, kombinere de senket hemninger og beslutnings evnene til å være under påvirkning av alkohol med symptomer på mani, for eksempel aggressive følelser eller følelser av å være uovervinnelig; eller deprimert symptomer som selvmordstanker.

Hver sykdom er vanskelig å administrere og bringer med seg potensialet for helse, forhold og arbeids problemer, inkludert en redusert kapasitet for normal funksjon på en daglig basis.

Behandling

Behandle en alkoholiker med bipolar lidelse vil innebære en multi-flatet tilnærming. Fordi alkohol forstyrrer effektiviteten av medisiner som brukes til å behandle bipolar lidelse, og kan forverre bipolare symptomer, må alkoholmisbruk stoppe --- noe som betyr at en livsstil av nøkternhet er nødvendig.

Ofte vil en person med en dual-diagnosen bipolar lidelse og alkoholisme delta på et alkoholmisbruk behandling programmet på ubestemt tid. Behandling for bipolar lidelse vil innebære medisinering terapi. Både alkoholisme og bipolar lidelse reagere positivt på psykoterapi i forbindelse med andre behandlingsmetoder.

Tips for å slutte å drikke alkohol

Alkoholisme er en frodig avhengighet som påvirker millioner av mennesker rundt om i verden. Det er en sterk avhengighet av alkohol som er kjent for å forårsake depresjon, følelsesmessig nød og fysiologiske implikasjoner. Ved å bli klar over disse risikoene, mange mennesker prøver å slutte å drikke alkohol for å endre sin livsstil. Avslutte er en lang prosess som trenger et sterkt engasjement for et nytt levebrød.

Diet

Visse diettelementer kan bli oversett ved forsøk på å eliminere behovet for alkohol. StopDrinkingAlcohol.com sier at sukkerinntak og alkohol inntak er koblet sammen. Folk som er avhengige av sukker kan feiltolke et sug etter sukker som en fristelse til å drikke alkohol. Dette er fordi alkohol har innebygd sukkerinnhold. Eliminere sukker kan være effektive i å bli kvitt disse oppfordrer helt av.

Rutiner

Rutiner legge seg innenfor automatisk fysisk og mental minne over tid. Etablere en rutine uten alkohol er avgjørende for til slutt å leve uten alkohol. For eksempel, du forplikter deg til trening er en effektiv måte å starte en ny rutine. Regelmessig trening forbedrer helsen og kan gjenopprette selvtillit - en direkte kontrast mot depresjon effektene av alkoholisme. I tillegg StopDrinkingAdvice.org fastslår at øvelsen har en tendens til å redusere stress, som arbeider for å opprettholde sobriety.

Andre endringer i rutinen kan innebære en fullstendig alkohol unngåelse politikk. En person kan velge å ikke delta på anledninger der alkohol blir servert.

Ekstern hjelp

Ekstern støtte er nødvendig for å overvåke og oppmuntre til en forpliktelse til å slutte å drikke. Helpguide.org tyder på at en person skal kunngjøre for sine venner og familie sine planer om å slutte å drikke alkohol. Han kan be dem om å konsekvent overvåke hans oppførsel og ikke å drikke foran ham. Alkohol anonyme organisasjoner er aktive støtte grupper som fraråder drikker gjennom et fellesskap innstilling. Dette er et egnet sted å møte nye mennesker og stadig får oppmuntring og motivasjon til å slutte.

Det er også viktig å unngå negative påvirkninger. Det kan være nødvendig å stoppe forbindelser med folk som oppmuntrer alkoholisme og ikke respekterer personens ønsker.

Insight: På Sviktende

Alkoholisme er en kraftig avhengighet, og det kan være svært vanskelig å slutte alkohol. Alkoholikere er utsatt for tilbakefall på grunn av de fysiologiske og psykologiske effekter at alkohol har på kroppen. Folk bør ikke føle seg skyldig om sviktende. De bør prøve forskjellige metoder inntil du finner en som fungerer effektivt. Dessuten er dedikasjon til prosessen svært viktig. Ønsket om å slutte å drikke alkohol bør revisited og styrkes i tider med fiasko.

Hvordan bruke alternative behandlinger for alkoholisme

Av alle de sosiale avhengighet baserte forhold, er alkoholisme anses som en av de mest ødeleggende. Det fører til både fysisk og psykisk avhengighet som i mange tilfeller legge et tak på livet ditt til et drastisk tiltak. Faktisk kan du bli så avhengig av alkohol at du ikke kan møte livet uten det. Avhengighet av alkohol er en av de vanskeligste avhengighet å utrydde og kvitte deg med fordi produktet er så lett tilgjengelig. Det er behandlingssentre som arbeider primært på avholdenhet, og hvordan man skal håndtere situasjoner som kan bringe deg tilbake til avhengighet samt 9-trinns program som omhandler en mer mental og emosjonell tilnærming. Men det er flere alternative behandlinger som kan hjelpe i ridding selv av alkoholisme sammen disse behandlingene.

Bruksanvisning

•  Ta kosttilskudd for å redusere suget etter alkohol under avvenningsprosessen samt etter. Han er mest sannsynlig utarmet av visse næringsstoffer som drikking har lekker fra kroppen hans. Når kroppen mangler næringsstoffer kan det føles craving som kan forveksles med alkohol craving i noen nødstilte. Noen av de lave nivåer av næringsstoffer ofte finnes i de med denne sykdommen er B-kompleks vitaminer, vitamin C og aminosyrer. Uttømming av aminosyrer er et direkte resultat av lave nivåer av protein ofte finnes hos alkoholikere. Derfor vil legge mager, lite fett protein i kostholdet være til nytte også.

Legg urter og mineraler til din daglige timeplan. År med drikking av alkohol kan sette en stor toll på leveren. Faktisk er leverskade en av de største helsemessige risiko for alkoholikere. Urten, Milk Thistle har vist seg å gjenopprette og styrke leverfunksjonen. Krom er et viktig mineral som kan bidra til å lindre trøtthet som ofte led av dem med denne sykdommen. Evening Primrose Oil inneholder fettsyren GLA (gamma-linolensyre) som er en forløper til hjernen kjemisk prostaglandin. Denne naturlige kjemiske kjemper effektene av alkoholholdige tilbaketrekning.

Gjør en avtale med en akupunktør. Uttalelser fra alkoholikere har vist markert fordeler i lindring av cravings som godt bivirkningene av slike ting som smertelindring fra leddgikt. Akupunktur behandlinger har hjulpet med andre alkoholrelaterte symptomer som uklar tenkning, over følelsesmessige reaksjoner, hukommelsesproblemer og håndtere stress. Dette kan være et godt valg i forbindelse med en tradisjonell behandlingsopplegg.

meditere for å beseire alkoholisme. Et annet gratis alternativ behandling til tradisjonelle avhengighet behandling programmer er meditasjon. Studier har skinte sin fordel i å redusere stress, bedre hukommelse og fungerer som en erstatning til den handler om å drikke alkohol. En enkel og effektiv meditasjonsteknikk er "Here and Now meditasjon." Finn et sted der du vil være komfortabel og unbothered. Lukk øynene og slappe kroppen din med dype åndedrag og bevisst å gi slipp på muskelspenninger. Sier og gjør disse tingene for deg selv, slik at alle andre bekymringer og tanker slippe unna: jeg eksisterer her og nå, føle og være bevisst på ting som skjer rundt deg (temperatur, luftstrømmen ,, hjertet ditt pumper), gjør jeg alt i livet mitt bevisst. Fullfør meditasjon med tre dype åndedrag.

Stretch og balanse mens du gjør yoga. Legg en yoga diett til konvensjonell alkohol behandlingsopplegg. Yoga er ikke bare en øvelse som hjelper deg å opprettholde en balansert og smidig kropp, det lærer også en følelse av enhet med måte å koble med Gud. Yoga tro er at noen lykke som ser ut til å komme fra noe annet enn seg selv og innenfor er flyktig i beste fall. Ekte balanse og opplysning kommer innenfra.

Tips og advarsler

 • Noen sykdom så alvorlig som alkoholisme bør ikke behandles på ens egen. De fleste alternative behandlingene er best brukt i forbindelse med en profesjonell behandling program under veiledning av helsepersonell.

Hvordan Fyll Med Probiotika Etter en Colon Cleanse

Etter å gjøre et kolon rens hvor du har potensielt eliminert en levetid på oppsamlet avfall, trenger din kolon for å rekoloniseres med vennlige bakterier. Ifølge naturopathic lege Richard Anderson, er probiotika som trengs av kroppen din for undertrykkelse av sykdom kallende mikroorganismer. Fordi kolon rens sannsynlig kvitte kroppen av gode og dårlige bakterier, må du balansere systemet på nytt begynner med sunnere matvaner.

Bruksanvisning

Opprettholde Colon Helse

•  Spis rikelig med fiber etter kolon rens - et gjennomsnitt på 25 gram per dag. Ifølge colonzone.org, fungerer løselig fiber som en probiotiske ved å øke mengden av vennlige bakterier i tykktarmen. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder jordbær, sitrusfrukter, havre og ris.

Legg fermenterte matvarer til kosthold, noe som bidrar til å eliminere dårlige bakterier i mage-tarmkanalen. Fermentert mat inkluderer kefir (Midtøsten concoction ligner vanlig yoghurt), surkål, kultivert yoghurt og miso.

Ta en probiotiske supplement, som du kan finne i en helsekostbutikk. De beste probiotiske kosttilskudd for kolon helse inkluderer bifidobacterium infantis, ifølge Richard Anderson.

Se etter symptomer på en probiotiske ubalanse i tykktarmen, som er mest vanlig etter et kolon rens eller colonic vanning. Symptomer på en ubalanse inkluderer et sug etter sukker, sure oppstøt, dårlig ånde og hyppige virusinfeksjoner. Spis mer probiotiske matvarer hvis du oppdager en slik ubalanse.

Fortsett å spise et sunt balansert kosthold med mye frisk frukt, grønnsaker og probiotika. Kutt ned på raffinert mel og sukker for å hindre kroppen din fra å bli overgrodd med dårlige bakterier.

Tips og advarsler

 • Hver annen bakteriestamme av probiotiske kan ha et annet formål. Du bør spørre hvilke typer er best å følge et kolon rens.
 • Du bør konsultere med en helse utøveren om oppfølgings skritt etter enten et kolon rens, tar et klyster eller gjennomgår en colonic vanning. Det har vært lite forskning på risikoen ved å ta for mange probiotiske kosttilskudd. Kjente bivirkninger av for mye bakterier i mage-tarmkanalen inkluderer oppblåsthet og magekramper.

Hvordan Clean My Nose Etter avveket septum Surgery

Hvordan Clean My Nose Etter avveket septum Surgery


Rengjøring nesen etter merkelig septum kirurgi må gjøres med forsiktighet. Du trenger for å holde nesen kaldt å avlaste trykket, redusere hevelse og smerter forbundet med kirurgi. Å avlaste skorpedannelse, kan legen anbefale en nasal saltløsning og salver for å bruke på snittet og i neseborene. Å rense nesegangene, bruke en vann og peroxide løsning på innsiden av neseborene; for å hindre smitte, rengjør snittet med peroxide løsning og bruke en antibiotisk salve til både innsiden av neseborene og snitt.

Bruksanvisning

Rengjøring nesen

•  Etter operasjonen må nesen spesiell behandling for å gro skikkelig. Påfør kalde omslag til nesen for de første 24 til 48 timer. Nesen kan jevne blø som en del av drenering prosessen, i så fall gjelde en ny gasbind under nesa før det slutter å blø.

Hvis nesen begynner skorpedannelse, kan legen forskrive en nasal saltoppløsning for å avlaste lunger, løsne skorpedannelse og gi komfort. Å bruke, bøye hodet til den ene siden og sett forsiktig tuppen av saltvann i hvert nesebor, presser toppen og ned så løsningen spray jevnt. Gjenta på den andre siden.

For å rengjøre neseborene, suge en Q-tip med en blanding av hydrogen peroxide og vann, deretter forsiktig inn i ett nesebor, Drilling Q-tip rundt og la tørke. Ta en ny Q-tip og gjenta prosessen i det andre neseboret. Rengjøre daglig og bruke en antibiotisk salve til innsiden av neseborene.

For å rengjøre et snitt på utsiden av nesen, ta en ny Q-tip og suge i hydrogen peroxide og vann løsning. Forsiktig rulle Q-tip over snittet og la tørke. Påfør et tynt lag med antibiotisk salve over snittet, opp til tre ganger om dagen.

Hvis legen har foreskrevet en nasal løsning, fortsette å bruke nesespray i flere uker, kan du også bruke en salve som vaselin til neseborene med en steril Q-tip.

Tips og advarsler

 • Endre gasbind under nesen hvis det er blødning eller utflod.
 • Bruk en luftfukter for å lette puste og redusere tørrhet og skorpedannelse.
 • Følg alltid veiledning og råd gitt av legen din.
 • Ikke bruk decongestants eller antihistaminer uten legens godkjennelse.
 • Ikke blåse nesen inntil legen sier det er greit.
 • Ikke hold tilbake et nys, i stedet nyse med munnen åpen.
 • Ikke massere nesen selv om det er ubehagelig.
 • Ikke snuse, da dette kan løsne nasal pakking eller forårsake smerte.
 • Ikke plukk på innsiden av nesen, selv om det er crusty.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme


Mens en bakrus etter en natt med drikking er vanlig, synes alkohol abstinenssymptomene først etter en lang periode med alkoholmisbruk. Symptomer, som kan være mild til alvorlig, spenner fra tretthet til hodepine - til humørsvingninger til skjelving. Mer alvorlige symptomer inkluderer feber og delirium tremens (DTS). DTS inkluderer kramper, angst og til og med hallusinasjoner. Selv om du kan trekke seg fra alkohol hjemme, søke profesjonell medisinsk rådgivning, for å sørge for at symptomene dine ikke fører til noe verre.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

slutte å drikke alkohol helt. Det er umulig å avgifte kroppen din fra virkningene av alkohol hvis du fortsetter å drikke.

spise en diett høy i kalorier og karbohydrater.

Ta multivitaminer for å hjelpe deg gjennom tilbaketrekning fra alkohol. Mange mennesker som misbruker alkohol vil også bli lider av underernæring. Ta 100mg av tiamin og 1 mg folsyre fire ganger per dag, i minst to uker.

forbli hydratiserte ved å drikke rikelig med vann. I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å motta væske gjennom et intravenøst ​​drypp.

Avslutt enhver resept narkotikabruk, bortsett fra de som foreskrevet for å hjelpe ditt uttak. Legen din kan forskrive barbiturater, benzodiazepiner og Disulfiram hvis du lider av skjelving, hallusinasjoner eller cravings.

Øvelse minst 20 minutter per dag. Lag en avhengighet på trening for å erstatte suget etter alkohol.

Bli med i en gruppe som Anonyme Alkoholikere. Nå ut til venner og familie. Å få støtte under tilbaketrekking vil hjelpe deg mer enn å gjøre det alene. Se en terapeut eller psykolog for å snakke om din avhengighet og dine følelser.

Hvordan få en smårolling å stoppe tommelen suge

Hvordan få en smårolling å stoppe tommelen suge


Utviklings fostre lære loven av tommelen suge før fødselen, og babyer lærer å suge deres tommelen som svar på rooting reflekser nødvendige for fôring. Etter fødselen, blir tommelen suger en hyggelig opplevelse, men de fleste barn stopper tommelen suger etter 7 måneder. Barn som opplever stress vil avansere til pjokk og førskolen, fortsatt suge deres tommelen. Tommel suger på et senere alder kan føre til tannproblemer, ifølge MayoClinic.com. Ideen om å slutte tommelen suger vil muligens nød barnet ditt, men metoder for å hjelpe barnet ditt med stopp vil gjøre overgangen enklere.

Hvordan få en smårolling å stoppe tommelen suge

distrahere pjokk. I stedet for å trekke oppmerksomhet til tommelen suger, gi barnet ditt med en favoritt leketøy eller teppe. Alternativt farge med barn eller bruk din modelleire.

Påfør usmakelig produkter som pickle juice eller eddik til fingrene, foreslår Dr. Alan Greene. Yucky-smake tommelen gjøre ideen om tommelen suger brutto til din pjokk.

verve hjelp av barnelege å snakke med din pjokk. Din barnelege kan oppmuntre barnet til å forstå at store barneklubb gjøre stor-gutt aktiviteter, baby ikke ting som suger tommelen.

Inviter dine barns venner, som ikke suge deres tommelen, for å komme over. Dette kan motivere barnet til å slutte tommelen suger.

Forsterk i barnet ditt at du er stolt når han ikke suge tommelen sin. Belønn barnet ditt med noe han liker.

Tilby din pjokk en sunn snack. Noen barn ty til tommelen suger på grunn av sult.

Hint

 • Aldri kritisere barnet ditt for tommelen suger. Dette vil bare trekke oppmerksomhet til atferd, ikke løse det.
 • Ikke press barnet ditt fordi det kan få henne til å føle seg skyldig.

Tips for ADD

Tips for ADD


ADD står for ADHD. Denne lidelsen rammer både barn og voksne. Den manglende evne til å sitte stille eller konsentrere seg om én ting for en lengre periode kan forstyrre skolearbeidet, karriere og mellommenneskelige relasjoner. Men etter visse tips kan gjøre å få gjennom dagen og oppnå sine mål lettere.

Lag lister

Symptomer på ADD inkluderer problemer med å fullføre oppgaver og igjen organisert. For å hjelpe deg å holde fokus, fullføre prosjekter eller oppgaver du starte og holde arbeid, skole eller livet organisert, begynne å lage lister. Hver dag skrive en liste over ting du trenger for å oppnå den dagen som betale regninger, gjøre vaskeri og ringe telefonselskapet. Barn kan skrive en liste som inneholder: gjøre lekser, rent soverom eller lufte hunden. Når oppgaven er fullført, krysse det av listen din.

Ta notater

Skrive selv notater på gule lapper kan også hjelpe deg å holde orden og på sporet. Stick notater på steder du sannsynligvis til å se dem, slik som kjøleskap, bad speil eller på TV. Når du blir distrahert, vil disse tilfeldig plasserte notater minne deg på å betale en regning innen en bestemt dato, ferdig med et skoleprosjekt innen fristen eller få tøyet gjort slik at du har rent undertøy i morgen.

Trening

Daglig mosjon bidrar til å redusere manglende fokus forårsaket av ADD. Det reduserer også stress, fungerer av overflødig energi og roer sinnet ditt, slik at du kan fokusere bedre og fullføre oppgaver enklere. For trening kan du gå til gym, fottur eller sykkel utendørs eller bli med i en lagidrett. For å hjelpe deg med å holde forpliktet til din oppgave diett, spør en venn til å bli en trening kompis.

Sleep

Mangel på søvn kan øke ADD symptomer. En hel natts søvn hjelper deg å konsentrere seg og være mer produktiv i løpet av dagen. For å sikre en god natts søvn, ikke drikker koffeinholdige drikker sent på dagen, holde seg til en daglig sengetid --- selv i helgene - og etablere en sengetid rutine slik at kroppen din vet det er tid for hvile. Hvis du fortsatt har problemer med å sovne, prøve å ta en varm dusj eller bad før du går å sove om natten.

Spis sunt

Et sunt kosthold kan også lette uoppmerksomhet forbundet med ADD, samt lavere stressnivå. Hvis du lider av ADD, spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store. Også prøve å ikke spise sukker, lavere karbohydratinntak og legge til mer protein i kosten din.

Terapi

ADD legger mye stress på romantiske forhold, arbeid relasjoner og vennskap på grunn av ubesvarte avtaler og tidsfrister og irrasjonell atferd. Reparere disse relasjonene ved å søke terapi. Terapi hjelper deg å forstå sykdommen bedre og kan lære din hvordan du kommuniserer og hvordan løse problemer bedre.

Effekter av alkohol

Det er et ordtak om alkoholforbruk: ". Alt med måte" Drikking påvirker alle organer i kroppen din. Når forbrukes, alkohol kommer inn i blodet, og begynner å påvirke funksjoner i kroppen.

Kortsiktige effekter

Virkningene av alkohol på en person som er avhengig av den mengde som forbrukes, størrelse, vekt og, i noen tilfeller, alder. Kortsiktige effekter inkluderer lavere hemming, svekket dømmekraft, tap av koordinering og uklar tale. En person som jevnlig bruker alkohol ofte har mindre kontroll over sine følelser, så vel.
Etter alkohol slites av, drikker ofte oppleve det som oftest referert til som en bakrus. Personen klager over hodepine, kvalme, dehydrering og utmattelse.

Langtidseffekter

Den mest betydelige langsiktige effekten av alkoholbruk er avhengighet. Noen som drikker tungt og blir avhengige vil ha en hard tid å slutte, og har en større sjanse for å lide langsiktige symptomer og helsemessige forhold.

Sykdom

Skrumplever kan være en svært alvorlig resultat av tung drikking. Leveren er nødvendig for å forbrenne alkohol, og skrumplever fører til at leveren til å forverres. Arrvev erstatter det friske vev og hindrer blodstrømmen gjennom leveren. Alkohol dreper også leverceller og hindrer leveren fra å vokse nye celler.
Langsiktig tung drikking resulterer også i kreft. Ifølge studier, øker alkohol risikoen for kreft i munn, svelg og spiserør. Betydelig alkoholkonsum øker også sjansene for å utvikle hjertesykdom. Som tidligere nevnt, når forbrukes, alkohol direkte inn i blodstrømmen, som går gjennom hjertet. Forskning viser at dette fører til hjertesykdommer, deriblant utvidelse av hjertet, noe som reduserer hjertets evne til å pumpe blod.

Effekter på hjernen

Alkohol har mange langvarig og selv ødeleggende virkninger på hjernen. Tung drikking har vært knyttet til symptomer fra mindre "slips" minne til betydelige lammelser. Det har også en negativ innvirkning på hjernens funksjon etter at alkoholen har slitt av. Forskning viser de skadelige virkningene av alkohol på hjernen er mest betydningsfulle i frontallappen, som gir oss muligheten for komplisert tanke.

Effekter på ernæring

Stordrikkere tendens til å bli underernært. Moderate drikkere har som regel en økt appetitt ved inntak av alkohol. Men studier viser stordrikkere har en redusert appetitt, forårsaker dem til å spise mindre.
Alkohol øker tom-kaloriinntaket som fett og sukker. Langvarig bruk av alkohol hindrer kroppen riktig metabolizing næringsstoffer. Dette fører til problemer med fordøyelsen.

Stadier av alkoholisme

Den vanligste rådende teori vedrørende alkohol er at det er en sykdom i motsetning til et tegn på svakhet eller mangel på moral. Som sådan kan den bli delt opp i flere trinn med forskjellige symptomer og fremgangsmåter for behandling. Som med en hvilken som helst sykdom, er den tidligere diagnostisert alkoholisme, jo mer sannsynlig at behandlingen skal være effektiv. Alkoholisme kan deles inn i fem stadier: tidlig, midt, sen, behandling og tilbakefall.

Tidlig Stage

Det kan ofte være vanskelig å oppdage den første fasen av alkoholisme fordi en person kan synes å være en tung sosial drikker i motsetning til et problem som drikker. Men hvis den enkelte er i stand til å konsumere økende mengder alkohol uten å vise noen effekter eller opplever bakrus, kan det være et tegn på at kroppen tilpasser seg overdreven alkohol, krever inntak av mer og mer for å oppnå ønsket effekt.

Middle Stage

I dette stadium de innledende behage virkningene av alkohol begynner å bli erstattet av destruktive tendenser. Den som drikker begynner å oppleve fysisk avhengighet, som er preget av craving en drink i stedet for bare ønsker en. Dette resulterer i et tap av kontroll, slik som drikker er ikke lenger i stand til å begrense mengden av alkohol konsumert. Hvis du forsøker å gå i perioder uten en drink, kan den enkelte opplever fysiske abstinenssymptomer. Strømbrudd kan også begynne å oppstå.

Late Stage

På dette punktet, de langsiktige effektene av alkoholmisbruk begynner å vise. Den enkelte begynner å lide av mentale lidelser slik som forvirring, og kan til og med utvikles fysiske forhold som hepatitt, hjerneskade og hjertesvikt. Til tross for disse lidelsene, vil alkoholikeren vanligvis fortsette å drikke, ofte benektes at et problem enda eksisterer. Personen vil drikke for en måte til å avhjelpe de problemer i forbindelse med tilbaketrekning i tillegg.

Behandling

Den alkoholiserte normalt ikke vil slutte å drikke uten innblanding av en ytre påvirkning, for eksempel en venn eller slektning, eller uten profesjonell behandling. Den tidligere i enkelte søker behandling, jo mer sannsynlig vil lykkes. En annen viktig suksessfaktor er hvorvidt den enkelte virkelig ønsker behandling; bare forsøker å berolige en kjær ved å gå til behandling er ikke nok for behandling for å være effektive. Behandling er mer sannsynlig å være effektiv hvis alkoholikeren har en sterk støtte system og et sunt miljø å leve i.

Relapse

Ofte vil utvinne alkoholholdige lider et tilbakefall og begynne å drikke igjen. Dette kan være forårsaket av flere faktorer, for eksempel manglende oppfølging av behandling, manglende etterlevelse av et behandlingsopplegg, en stor livet hendelse eller endring i livsstil, eller manglende evne til å kontrollere suget etter alkohol. Tilbakefall kan variere fra en engangsforeteelse til gjenopptakelse av den vanlige drikkemønsteret. Hvis det oppstår et anfall, bør behandlingsopplegget evalueres for å finne områder som trenger forbedret.

Progressive stadier av alkoholisme

Adaptive Stage

Den adaptive fasen er den første fasen av alkoholisme. I denne fasen utvikler alkohol en stadig større toleranse for alkohol. Enkeltpersoner i den adaptive scenen er uvitende om at de utvikler et problem med alkohol. I tillegg til deres evne til å drikke store mengder alkohol uten å virke å lide noen syke effekter, enkeltpersoner i denne fasen finner ut at de må drikke større og større mengder for å få noen glede av alkohol.

Middle Stage

Når alkohol pasninger fra den adaptive scenen til midten scenen, begynner han å vise flere tegn på alkoholisme. Alkohol begynner å få en mer ødeleggende innflytelse på livet hans, som hans helse er påvirket av vane. I tillegg begynner alkoholiker nå å føle abstinenssymptomer når han gjør ikke nok til å tilfredsstille sin vane. Krav til alkohol, og behovet for å drikke ofte og til upassende tider, kan begynne å påvirke alkohol personlige og profesjonelle liv. Til slutt, under midten scenen begynner alkoholiker å oppleve blackouts. En blackout oppstår når alkoholikeren har ingen minne om hendelser som skjedde mens han drakk. Den midterste fasen er når drikking begynner å seriøst påvirke livsstilen til alkoholikeren. Hans arbeid ytelse lider ofte, det samme gjør hans personlige liv, på grunn av sin konstante suget etter alkohol.

Siste Stage

Under den siste fasen av alkoholisme, har alkoholholdige mistet all kontroll over hennes drikking vane. Hun kan lide av underernæring og andre helseproblemer på grunn av konstant drikking. Ofte har alkoholikere på dette stadiet mistet jobbene sine på grunn av sitt utseende, ytelse, og andre aspekter av deres alkoholisme.

Denial

Et kjennetegn som er tilstede i alle tre stadier er fornektelse. En alkoholiker vil vanligvis nekte hennes avhengighet, til andre og til seg selv. I de tidlige stadiene, skjuler hun hvor mye hun drikker, men hvis konfrontert vil benekte at hun har et problem i det hele tatt. Denial hindrer mange alkoholikere fra anerkjenne deres problem, og derfor fra å få hjelp for sin alkoholisme.

Alkoholisme behandling planer

Alkoholisme er klassifisert som en kronisk sykdom, karakterisert ved en fysisk behov for alkohol. Det er mulig å være en alkoholiker og ikke har noen indikasjon på alkoholisme. Alkoholisme er mulig å behandle med selvhjelpsgrupper og rådgivning.

Alkoholisme

De fleste mennesker med alkoholisme ikke tror eller innser at de har et problem. Noen symptomer som kan tyde på et problem er en manglende evne til å begrense mengden av drinker, en trang til å drikke, eller drikke alene eller i hemmelighet. Hvis du føler at du trenger å kutte ned på drikkingen din, eller føler seg skyldig om drikking, kan det tyde på et problem. Steady drikking eller drikking i ung alder kan øke risikoen for alkoholavhengighet. Generelt, menn er mer sannsynlig å være alkoholavhengige, som er de menneskene med en familie historie av alkoholisme.

Behandlinger

Behandling for alkoholisme er normalt leveres i fire stadier: å komme i gang, avgiftning, behandling og vedlikehold. Komme i gang innebærer å vurdere nivået av alkohol avhengighet og bestemme den beste løpet av behandlingen. DETOX fra alkohol kan ta mellom 4 og 7 dager, og kan av og til forårsake anfall og delirium, avhengig av grad av avhengighet. Beroligende midler blir noen ganger administrert for å hjelpe til avgiftning prosessen.

Aktiv behandling innebærer undervisning en person hvordan man skal håndtere sine følelser i stedet for å drikke alkohol. Gruppeveiledning og støtte grupper har også en viktig rolle i denne fasen av behandlingen. Noen medisiner brukes til å redusere suget etter alkohol og avskrekke alkoholbruk. Narkotika som Disulfiram vil ikke kurere alkoholisme, men når de er tatt, kan de produsere en voldsom reaksjon hvis det blandes med alkohol - ofte oppkast og kvalme. Jo lenger folk tilbringer i aktiv behandling, jo mer sannsynlig er det å holde seg edru for en lengre periode.

I vedlikeholds fasen av behandlingen, utvinne alkoholmisbrukere ta lærdom som ble lært i aktiv behandling og bruke dem til det virkelige liv. Disse erfaringene er nyttige i en situasjon som kan ha utløst drink før behandling. Recovery støtte grupper som Anonyme Alkoholikere (AA) er også noen ganger inkluderes i behandlingsplanen. Folk som deltar i AA praksis 12-trinn utvinning programmet og takle nøkternhet én dag av gangen gjennom deling av erfaringer. AA har anslagsvis 2 millioner medlemmer i mer enn 180 land.

Recovery Fra Alkohol og narkotika

Utvinning fra alkohol og narkotikaavhengighet tar en livslang forpliktelse. Det er veldig vanskelig å gjøre alt alene. Du må lære å håndtere de emosjonelle triggere som driver din avhengighet. Støtte fra venner og familie kan spille en stor rolle i utvinning din også. Hvis vennene dine fortsetter å bruke alkohol i ditt nærvær når du prøver å slutte, kan du ha en vanskelig tid å bli edru.

Residential Treatment

Skriv inn et bolig stoff-misbruk behandling program for å bli edru. Lag en ren pause fra din vanlige rutine og andre narkotika eller alkohol misbrukere. Gjør det umulig å få hendene på alkohol eller narkotika mens du går gjennom tilbaketrekning. Residential behandling har mange fordeler. Å være isolert fra fristelse og motta daglige rådgivning og medisinsk tilsyn kan være det som trengs for å starte utvinning. Den eneste ulempen er at denne behandlingen er dyrt hvis du ikke har forsikring for å betale for det.

Tolv-trinns programmer

Delta på Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane møter. Disse organisasjonene har vært en livline for mange mennesker siden Anonyme Alkoholikere ble grunnlagt i 1935 Nesten hver by har minst ett sted der tolv-trinns program møter holdes for narkomane. Store byer har flere møter i forskjellige steder, slik at du kan delta på nesten hver dag, og når som helst på dagen at du må. Disse utvinning programmer er sentrert rundt å motta støtte fra andre rusavhengige og rusavhengige i tilfriskning. I dag er det tolv-trinns program basert på den opprinnelige Anonyme Alkoholikere program for omtrent hver avhengighet.

Poliklinisk Therapy

Kombiner poliklinisk behandling med en tolv-trinns program slik at du kan jobbe gjennom problemene som forårsaker du å misbruke narkotika eller alkohol. Poliklinisk behandling er et godt alternativ hvis bolig behandling er ikke et realistisk valg på grunn av bekostning. Du kan besøke en mental helse profesjonell eller stoff-misbruk rådgiveren daglig eller en gang i uken og arbeide gjennom de følelsesmessige problemene som er problematisk deg. Rådgiveren kan lære deg teknikker for å bruke i ditt daglige liv for å kontrollere suget etter alkohol ved å kanalisere sinne eller tristhet inn mer-produktive kanaler. Lære hvorfor du misbruker eller narkotika alkohol er viktig for utvinning.

Alkohol detoxication

Alkohol detoxication er prosessen der en person avhengige av alkohol trekker seg fra stoffet. Alkohol er både fysisk og mentalt aktive, så når en person drikker ofte og blir en alkoholiker, deres kropper og sinn begynner å kreve alkohol. Når de slutter å drikke, de opplever fysiske symptomer samt en sterk mental craving for alkohol. De fysiske symptomene forsvinner vanligvis i løpet av ca syv dager, men den mentale suget etter alkohol kan ta lengre tid å forsvinne.

Hva er Detox?

Når folk flest tenker på detox eller detoxication, tenker de på den perioden av akutt avrusnings der narkotika (som alkohol) og giftstoffer forlater en pasientens kropp. Denne perioden av akutt detox er bare begynnelsen på de fleste alkoholavrusningsprogrammer. Perioden med akutt detox er nødvendig å bryte kroppens avhengighet av stoffet, og for å hjelpe pasienten å bli edru, slik at han eller hun kan begynne den generelle gjenopprettingsprosessen. Dette helhetlig prosess, der en alkoholisert lærer å overvinne hans mentale avhengighet av alkohol, er som regel også en del av detox. For eksempel, hvis en pasient går til et boligrehabiliteringssenter, varer den perioden av akutt detox bare en uke, i gjennomsnitt, men pasienter forbli i detox for et gjennomsnitt på seks uker.

Hva skjer under Akutt Detox?

Under akutt detox, alkohol og giftstoffer forlater kroppen. Kroppen begynner å oppleve fysiske symptomer, fordi det er blitt avhengig av alkohol. Mindre symptomer, inkludert irritabilitet, angst, søvnproblemer, hodepine, tap av appetitt, og en urolig mage, begynner vanligvis i løpet av seks til 12 timer etter en alkoholiker slutter å drikke. Etter ca 12 til 24 timer, kan mer alvorlige abstinenssymptomer begynne, inkludert hallusinasjoner, mens de mildere symptomer fortsatt vedvarer. Innen 24 til 38 timer, noen pasienter begynne opplever anfall eller kramper, og i løpet av 48 til 72 timer, kan andre pasienter fortsatt opplever alvorlige hallusinasjoner, delirium, hypertensjon, forvirring og feber. Hos de fleste pasienter, symptomer opphører etter ca syv dager.

Legemidler til hjelp Akutt Detox

Visse medisinsk behandling kan være nyttig for å bidra til å minimere eller eliminere symptomer assosiert med akutt DETOX. Vanlige medisiner inkluderer betablokkere, haloperidol, benzodiazepiner, carbamazepines, fenytoin og klonidin. Alle disse er reseptbelagte medisiner.

Etter Akutt Detox

Etter den akutte detox perioden, pasienter vanligvis må gjennomgå ytterligere rehabilitering for å løse deres avhengighet av alkohol. Denne ytterligere behandling tjener andre mål DETOX, som er å overvinne, og leder mental avhengighet av alkohol (det første målet er å bryte kroppens fysisk avhengighet). Denne perioden kan inkludere møtende møter, terapitimer og klasser, alle med sikte på å lære å forstå og takle avhengighet. Noen avhengighet utvinning grupper, som Anonyme Alkoholikere, tror utvinning er en livslang prosess.

Innleggelse eller poliklinisk Detox?

Det er mulig å detox fra alkohol på poliklinisk basis eller en innleggelse basis. Innleggelse detox innebærer å binde seg til å forbli i bolig på en detox sentrum for en angitt tidsperiode. Innleggelse detox kan ha mange fordeler, inkludert absolutt begrensning fra alkohol, medisinsk tilsyn i løpet av akutt detox og tilgang til terapeuter og andre medisinske fagfolk. Imidlertid kan innleggelse detox være mer kostbart.