Digidexo.com

hva fregner flekk

Hva gjør Hvite prikker på en Bone Scan Indikerer?

Hva gjør Hvite prikker på en Bone Scan Indikerer?


Et bein skanning er en test som brukes til å finne områder med variabel beinmetabolisme (økt eller redusert). Bone metabolisme er prosessen med bein vev celler dør og blir erstattet. Bein skanner er atom imaging tester som brukes til å spore og diagnostisere ulike bein sykdommer. Bein skanner er også kalt scintigrafi eller muskel- og skjelett imaging. Hvite flekker i et bein scan indikerer feil bein metabolisme og kan skyldes en rekke forhold.

Hvorfor er det gjort

Leger bestille bein skanner knyttet til en rekke forhold og klager, blant annet Paget sykdom, beinkreft, kreft som har (eller kan ha) spredning, leddinfeksjoner, leddproteser og uforklarlig skjelettsmerter, ifølge Arizona Health Sciences Center. Hvis hvite flekker vises i skanningen, kan de være et tegn på en av disse forholdene.

Prosedyre

Før et bein scan, vil legen injisere deg med et radioaktivt materiale (en radioaktiv tracer) som vil sirkulere gjennom kroppen din, og vil bli plukket opp av kameraet. Mønstrene av hvordan det radioaktive materialet samler seg i ryggmargen kan indikere en rekke forskjellige sykdommer eller skader. I en frisk person, vil det radioaktive materialet være dispergert jevnt i hele kroppen. Hvis det er et problem, vil materialet samle seg i beinet på stedet av problemet, viser seg som hvite flekker, i henhold til helse og alder.

Hva Hvite flekker Avslør

Hvis et bein scan kommer tilbake med hvite flekker det betyr at dine bein er ikke metabolizing riktig. Dette kan indikere et bein tumor, en fraktur, infeksjon, metabolsk sykdom eller kreft som har spredning til benet fra en tumor som begynte et annet sted, i henhold til de Mayo Clinic.

Resultater

Mens bein skanner er veldig flinke til å finne hvor beinproblemer ligge (som indikert av de hvite flekkene), er det ofte ikke mulig å fastslå årsaken til problemene uten videre tester og / eller en full pasient medisinsk historie, ifølge Mayo Clinic . Et bein skanning som avslører hvite flekker vil ofte føre en lege for å bestille ytterligere imaging tester, inkludert en datastyrt tomografi scan eller magnetisk resonans imaging test. Legen kan også bestille en biopsi av bein å teste for kreft.

Farene

Til tross for den alarmerende klingende stråling injeksjon, bein skanner er ganske trygt, ifølge legene ved Arizona Health Sciences Center. Det er svært lite stråling, og det er lett metaboliseres av kroppen din i dagene etter inngrepet. Selv om materialet ikke samle seg i beina, noe som indikerer et problem, vil det likevel til slutt forsvinne. Det er imidlertid en risiko for gravide kvinner, som ikke bør gjennomgå bein skanner med mindre risikoen ved ikke å gjøre det oppveier risikoen for fosteret. Det radioaktive materialet kan forårsake fødselsskader.

Slik fjerner Age Spots gjennom kosten endringer

Etter år med å være i solen, blandet med en mindre enn sunt kosthold, kan alder flekker begynne å dukke opp på ryggen av dine hender og ansikt. De kan være på størrelse med fregner, eller de kan måle seg med en tomme. Også kjent som "leverflekker", de er ofte stygge og pinlig, men de er ikke skadelig. Selv om det er flere hjem rettsmidler og over-the-counter kremer for å hjelpe visne disse brune flekker i huden, vil vi diskutere hvordan kosthold kan bidra til å fjerne pigmentflekker.

Bruksanvisning

•  Forstå hva Alder flekker er

Den medisinske termen for pigmentflekker er "lentigines." Disse pigmenterte områder av huden er vanligvis flat og varierer fra grå eller lys brun til mørk brun og selv svart. De er vanligvis funnet på skuldre, bryst, hender og armer, og de har en tendens til å være til stede på folk som er eldre enn alderen 40 år og på de som har hatt gjentatte soleksponering uten bruk av solkrem eller annen beskyttelse.

Fordi lysere hud har mindre melanin enn mørkere hud, lyshudet folk er mer sannsynlig å oppleve skader fra solens rays.Genetics kan også spille en rolle i helsen til huden din. Noen mennesker kan arve problem hud og finner ut at de utvikler pigmentflekker godt før midten alder.

Unngå Videre Sun Damage

Selv om du prøver å falme pigmentflekker du allerede har, ikke gjør en dårlig situasjon verre. Begynner å bruke solkrem på alle områder av eksponert hud når du er ute i solen. Bruk lange ermer og en lue, og holde seg innendørs mellom klokken middag og 15:00 når det er mulig, fordi dette er når solen er på sitt høydepunkt.

En Riktig kosthold kan bidra til Fade Age Spots

Det finnes mange kremer, lotion og hjem rettsmidler for å hjelpe fade alder flekker, men kosthold og riktig kosttilskudd kan også spille en rolle i å redusere dem og hindre mer i fremtiden. Vi vet at et sunt kosthold er nøkkelen til å se og føle stor. Vær sikker på å inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker, og drikke minst åtte glass vann hver dag for å hjelpe flush giftstoffer fra kroppen og ut av huden din.

Unngå røyking, og begrense inntaket av alkohol, koffein, sukker og junk mat som de pleier å gjøre at du ser eldre enn din virkelige år. Hold alle oljer og nøtter nedkjølt slik at de ikke går harsk fordi giftstoffene kan skade huden din fra innsiden og ut.

Legg til følgende matvarer i kostholdet ditt:
Spis mat høy i beta karoten som gulrøtter, gresskar og søtpoteter
Inkluder vitamin E-rik mat, for eksempel mandler, solsikkefrø og hvetespirer
Matvarer med et høyt innhold av vitamin C kan bidra til å øke immunforsvaret og holde huden klar Sørg for å innlemme appelsiner, jordbær, honningmelon og andre vitamin C-rike matvarer i kostholdet ditt

kosttilskudd for å hjelpe Fjern Age Spots

Det er ikke alltid mulig å spise en ideell diett, slik at du kan velge å legge disse tilskudd til din daglige rutine. Sørg for å følge anvisningene på etiketten, men foreslo doser er som følger:

Vitamin E: 400 IE daglig
Vitamin A som betakaroten: 25.000 IE daglig
Selen: 200 mcg daglig
Vitamin C: 1000 mg daglig

prøving og feiling

Over tid må du eksperimentere og se hvilke metoder som fungerer best for deg. Hva som fungerer for en person ikke nødvendigvis fungere for andre. Men å beskytte huden din mens eksponert for sol og spise et sunt kosthold er gunstig for alle. Hvis du finner ut at din alder flekker ikke avta over tid, kan det være lurt å søke hjelp hos en hudlege, som kan anbefale laserbehandling eller tilby andre forslag.

Hvordan diagnostisere Hvite prikker på Nails for Health

Hvordan diagnostisere Hvite prikker på Nails for Health


Hvite flekker kan vises under neglene for en rekke årsaker, blant annet miljøhensyn eller skade på neglen. Hvite flekker kan også indikere helseproblemer. Hvite flekker i en ellers frisk person og på en spiker som ikke har pådratt skade kan være arvelig og ikke krever behandling. Husk at bare en helse-ekspert kan avgjøre hva hvite flekker under neglene indikere i enkeltsaker. Snakk med en lege angående dine spørsmål, eller for mer informasjon.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere hvite flekker på neglene

•  Tenk på hva som har skjedd med hendene i det siste. Hvis området rundt hvite flekken ser rød eller mørbanket, er det mulig at spikeren ble skadet. Dette bør leges på egen hånd. Hvis de hvite flekker på tåneglene, kan du vurdere din fottøy. Hvite flekker er vanlig for de som kjører, og er ofte forårsaket av trange eller dårlig tilpasset joggesko.

•  Vurder din diett. Hvite flekker på neglen kan indikere en jern eller sink mangel. Hvis du ikke spiser mye sink og jern gjennom matvarer som kjøtt, beriket brød, havregryn, sopp og / eller spinat, vurdere å legge en multivitamin til kosthold. Hvis de hvite flekkene ikke går bort etter å ha brukt en multivitamin for et par uker, bør du oppsøke lege.

Vurdere noen leddsmerter du kan føle deg mens du trener eller i ro. Hvite flekker kan indikere leddgikt og bør vurderes av en lege.

Se på plasseringen av de hvite flekkene. Hvis den hvite flekken vises nær toppen av neglen der spikeren møter huden, kan det tyde på en soppinfeksjon. Ta kontakt med en lege for behandling.

Vær oppmerksom på at i svært sjeldne tilfeller kan hvite flekker på neglen indikerer forgiftning. Dersom alle andre faktorer er utelukket, snakke med en lege om dine bekymringer.

Tips og advarsler

  • Husk at bare helsepersonell kan diagnostisere og behandle hvite flekker på neglen. Kontakt alltid lege med spørsmål.

Hva er behandlingen for solskadet hud, brune flekker og fregner?

Hud som har blitt eksponert for solen for mye kan bli skadet. Effektene inkluderer økt pigmentering, fregner, brune flekker og tap av hudfarge. Mer bekymringsfullt er utviklingen av hudkreft skyldes soleksponering. Mildere skader som fregner og brune flekker lar seg behandle. Men uten solbeskyttelse vil de dukke opp igjen, selv etter behandling.

Forebygging

Det er viktig å forstå hvorfor fregner og brune flekker og andre solskader oppstår, og hvordan du kan forhindre det. Enda en gang får behandling for å korrigere solskader, er det sannsynlig å dukke opp igjen raskt hvis forebyggende tiltak ikke er tatt. Konsekvent bruk av en sterk solkrem og unngå å være ute under de mest intense perioder med sol er avgjørende. Mens mørkere-skinned mennesker har mer melanin og bedre beskyttelse mot solen, kan de også oppleve solskader. De med lys hud, lyse øyne og lyst hår, derimot, er mest utsatt.

Anti-Aging kremer

Disse aktuelle programmer inneholder ingredienser som hydrokinoner eller andre ting som antioksidanter. Disse inkluderer alpha-hydroxy syrer, vitamin C, azelainsyre syrer og retinoider. Disse er også referert til som visne kremer og kan bli funnet i drugstores, skjønnhets deler av kjøpesentre og over-the-counter i apotek. De fungerer best på mildere former for solskader som brune flekker.

Kryoterapi

Kryoterapi eller cryosurgery er fjerning av solskadet flekker i huden ved å bruke flytende nitrogen, som deretter fører til det øverste laget av huden å flasse av. Det er ikke ofte brukt for fregner, men typisk for større flekker av solskader. En mulig bivirkning er overeksponering overfor kjemikaliet, som deretter fører til hvite flekker.

Kjemisk peeling

Vanligvis disse behandlingene blir brukt for solskadet hud ved å fjerne lag av skadet hud og deretter stimulere kollagenproduksjonen. Det er varierende grad av skreller. Overfladiske som kan gjøres med en viss frekvens, mens middels dybde skreller krever måneder før gjentatt behandling. Oftest milde kjemikalier slik som glykolsyre eller salisylsyre brukes for overfladiske skreller, mens TCA trikloreddiksyre eller brukes for middels dybde seg.

Laser Behandlinger

Et annet alternativ for behandling av solskadet hud er laser behandlinger. Disse inkluderer intens pulserende lys, først godkjent av FDA i 1995, som brukes til å behandle solskader ikke-invasiv. Det er effektivt og skånsomt med ofte ingen bivirkninger. Det er ingen utvinning tid som kreves, og resultatene kan være dramatiske.

Hva er årsaken til brune flekker på hendene?

Hva er årsaken til brune flekker på hendene?


Endringer i hudens utseende kan føre til bekymring hvis du ikke vet hva som gjorde endringene skje. Lære om hva som forårsaker brune flekker på hendene kan hjelpe deg å finne behandlinger for å hindre eller lette dem.

Sun Eksponering

Soling kan hente ut fregner eller andre mørke flekker på hendene.

Aldring

Som du alder, kan lyse eller mørke brune flekker på hendene. Selv om ofte referert til som "leverflekker", de er ikke forårsaket av leverproblemer.

Melanom

Melanoma, som er hudkreft, kan føre til brune flekker på hendene og andre deler av kroppen.

Aktinisk keratose

Aktinisk keratose kan vises som en mørk, flassende flekk på hendene.

Tørr hud

Tørr hud kan føre til brune eller tan flekker på hendene.

Hva er årsaken til mørke flekker?

Genetiske Traits

Mørke flekker kan være arvelig som fødselsmerker. Flekkene er teknisk betraktet hudlesjoner også betegnes "føflekker." Disse mørke flekker er litt hevet på huden, og kan variere i farge fra mørk brun til en rødlig fargetone.

Hudproblemer

Hyperpigmentering, den vitenskapelige betegnelsen på mørke flekker, kan være forårsaket av hudinfeksjoner og selv akne. Under graviditet, kvinner kan utvikle hud flekker som melasma fra endringer i hormoner og produksjonen av melanin i kroppen. Andre forhold, som for eksempel seborrhea keratose eller fregner, kan føre til brune flekker på huden. Økte nivåer av melanin vil også føre til mørkere flekker på huden. En tilstand som kalles akne vulgaris forårsaker mørke flekker å utvikle seg i områder i ansiktet, ryggen og brystet.

Medisiner

Noen av hormonpillene at gravide kvinner blir gitt vil endre hormonnivået og forårsake mørke flekker. Estrogents, sulfonamider og tetrasykliner er også vist å føre til mørkere hud i flekker. Estrogents er steroider gitt som p-piller, og brukes i hormonbehandling for kvinner. Sulfonamider funksjon som antibakterielle midler, og tetracykliner benyttes som antibiotika.

Sollys

Ultrafiolett lys kan skade huden over tid. Ultrafiolett eksponering kan føre fregner og ephelides, som er store tan-fargede flekker på huden. UV-lys vil også føre til stede mørke flekker å spre seg og vokse i allerede berørte områdene. En solkrem med SPF 15 er anbefalt når UV-eksponering er forventet.

Hva er årsaken Alder flekker på hendene?

Uansett hva du kaller dem - pigmentflekker eller leverflekker - utsiktene til å ha dem på hendene er ikke behagelig. Du kan ta visse forholdsregler for å hindre at disse stedene fra utviklingsland.

Lentigos

Brune flekker (pigmentflekker eller leverflekker), som også kalles seborrhoeic keratoser og lentigos, kan utvikle seg dersom en person har blitt overeksponert for sol. Brune flekker kan vises hvor som helst på kroppen, men ofte er funnet på hendene fordi hendene er sjelden beskyttet mot solen.

Sol

Når overeksponering for solen (eller tanning boder og senger) oppstår, prøver kroppen å beskytte seg selv og overproduces pigmentet i huden vår, som er melanin.

Outcome

Når overkompensasjon skjer, er resultatet ujevne flekker av brunt som vanligvis dukker opp på ryggen av hendene og på ryggen. Ifølge American Society for dermatologiske kirurgi, kan flekkene være brun eller svart i fargen. Flekkene kan være avrundet eller tydelig definert flate flekker i huden.

Musk og bergamot

For å unngå å få solflekker, bruke solkrem og gjelder ikke parfymer som inneholder bergamot eller musk til områder av kroppen som er utsatt for sol. Når du bruker disse luktene til huden din, huden blir veldig sårbar for soleksponering, og alder flekker kan oppstå som et resultat. Hvis du bruker parfyme med musk eller bergamot, gjelder det bare for områder som omfattes av klær, ifølge WomenFitness.net.

Pastinakk og Persille

Pastinakk og persille inneholder et stoff som heter psoralen, som gjør huden supersensitive for solen. Hvis du har håndtert disse matvarene, vask hendene flittig før du går ut i solen. Hvis du har blitt solbrent mange ganger i livet ditt, er sjansen for å utvikle pigmentflekker på nettstedene til de brenner øker.

Hva gjør mørke flekker Mean i en bentetthetsmåling?

Hva gjør mørke flekker Mean i en bentetthetsmåling?


En bentetthetsmåling, også kalt en DXA scan, kan bidra til å avgjøre om en person er i fare for osteoporose, en sykdom som forårsaker bein å bli svakere og mer lett ødelagt. Den benytter røntgenstråler for å bestemme hvor mange mineraler, slik som kalsium, er det i en del av benet. Mørke flekker kan indikere hvor benet er mindre tett og inneholder mindre kalsium.

Bentetthetsmåling

En bentetthetsmåling fungerer som en X-ray, ta bilder av bein, vanligvis ryggrad og hofte. Mindre maskiner kan måle tettheten av bein i håndledd, ankler eller føtter, men en sentral scan som ser på ryggrad og hofte er vanligvis den mest nøyaktige på å oppdage lav beintetthet. Skanningen er smertefri og eksponerer en person til en forsvinnende liten mengde stråling, ca 1 / 10th av hva en vanlig X-ray ville forårsake.

Mørke flekker

Mørke flekker på en bentetthetsmåling kan tyde på steder der benet er mindre tett. Dette kan skyldes osteoporose eller andre faktorer. Noen typer bein kreft, kalt osteolytiske kreftformer, kan også føre til mørke flekker å dukke opp på et bein scan, fordi de også redusere tettheten av benet.

Resultater

Vanligvis vil legen gi resultatene av en bentetthetsmåling som to tall, en T-score og en Z-score. Den T-score priser pasientens bentetthet sammenlignet med beintetthet av en sunn 30-åring. En T-score mellom 1 og -1 regnes som normalt, men en T-score som er mellom -1 og -2,5 indikerer lav bentetthet som ikke er alvorlig nok til å bli diagnostisert som osteoporose. En T-score lavere enn -2,5 indikerer osteoporose. Den Z-score, på den annen side, kan de viktige pasientens ben tetthet sammenlignet med noen av samme alder. Den T-score er mer nyttig for å diagnostisere osteoporose, men Z-score kan finne ut om det er en annen underliggende tilstand som forårsaker eller bidrar til mangel på bentetthet.

Osteoporose

Mørke flekker på en bentetthet skanning kan være en indikasjon på osteoporose, men det er opp til legen å få denne diagnosen, vanligvis ved hjelp av en T-score fra bein scan. Osteoporose fører knoklene blir skjøre og bryte lettere. Det påvirker både menn og kvinner, men er mer sannsynlig å påvirke kvinner. Osteoporose forekommer ofte uten symptomer før bein blir så svak et brudd oppstår. Brudd i hofte og ryggrad er spesielt problematisk og kan føre til livslange konsekvenser som problemer med å gå.

Behandling

Hvis det er mørke flekker på bentetthetsmåling og / eller en pasient mottar en lav T-score, kan en lege diagnostisere osteoporose. Bisfosfonater, medisiner som bidrar til å bygge beintetthet, er den vanligste behandlingen for osteoporose. Hormoner kan også hjelpe med osteoporose, men bisfosfonater er mye mer effektive og brukte. Vanligvis bisfosfonater er tatt for inntil fem år for å sikre sunne bein.

Hva er årsakene til tørre hvite flekker av hud med kløe?

Hva er årsakene til tørre hvite flekker av hud med kløe?


Plutselig oppdager en kløende hvitt utslett på huden din kan være alarmerende. Kløende hvite flekker i huden kan forekomme i nesten hvilket som helst sted på kroppen, og kan være et resultat av en av flere forhold. De fleste årsakene til kløende flekker er mulig å behandle, men noen indikerer et kronisk problem. Å vite de mulige årsakene til disse hvite flekker kan hjelpe lider ta de riktige beslutninger om ledelse og behandling.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er en soppinfeksjon som fører til misfargede flekker på huden. Disse er vanligvis blek, men kan også være mørk. Sykdommen er vanligst hos unge voksne og tenåringer, ifølge Mayo Clinic, og kan bli mer opplagt når huden utsettes for sol. De hudområder kan ha en skjellende tekstur, en tendens til å vokse sakte og kan gi mild kløe. De er mest sannsynlig å dukke opp på halsen, brystet, ryggen og overarmene, og vises først og fremst i varmt, fuktig vær. Tinea versicolor kan behandles med anti-fungal medisiner.

Lichen sclerosis

Lichen sclerosus er en uvanlig tilstand preget av tynt, usammenhengende hvit hud. Det kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, men er mest vanlig på huden rundt kjønnsorganene og anus. Ifølge Mayo Clinic, postmenopausale kvinner er mest sannsynlig at lider av dette problemet. Denne tilstanden kan forårsake alvorlige kløe og ømhet, og flekker av hud kan blåmerke eller rive enkelt. Lichen sclerosus kan også gjøre seksuell aktivitet vanskelig eller smertefullt. Legene vet foreløpig ikke vet hva som forårsaker denne tilstanden, men det kan være relatert til en hormonell eller immun ubalanse. Behandling omfatter kortikosteroid kremer og salver.

Eksem

Også kjent som atopisk dermatitt, er eksem en kronisk tilstand som ofte følger med høysnue og astma. Ifølge Mayo Clinic, vises denne tilstanden vanligvis i barndommen, og ofte forsvinner ved tidlig voksen alder. Noen folk fortsette å lide av eksem hele livet, men. Eksem produserer små, blek hevet støt, fortykket hud, og flekker av rød til lys brun-grå hud, som kan klø alvorlig. Eksem lider kan klø mer om natten. Tilstanden er antatt å være forårsaket av en immun problem, og kan bli forverret av miljøbetingelser og stress.

Psoriasis

Psoriasis påvirker livssyklusen til hudceller, forårsaker døde celler å bygge seg raskt opp på hudens overflate. Disse produserer en sølvblank, skjellaktig utseende, kløe, og noen ganger smerte og rødhet. Denne tilstanden er kronisk og uhelbredelig, men det kan gå i remisjon. Psoriasis kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, inklusive negler og hodebunnen, og er antatt å være forårsaket av en immundysfunksjon. Behandlingen innebærer topikale kortikosteroider, retinoider og andre kremer og salver. Personer med psoriasis kan også bruke lysterapi og muntlige medisiner for å kontrollere sin kløe og smerte.

Hva er årsaken til brune flekker på beina?

Aldring bringer med seg en hel rekke uventede overraskelser, blant annet forekomsten av brune flekker. Før dette begynner å skje, beskytte huden din ved å bruke solkrem. Hvis det allerede har skjedd, lære hvorfor og hva du kan gjøre for å hindre flere flekker fra å vises.

Age, Sun, gener

Brune flekker (eller alder flekker eller leverflekker) oppstår over tid som vi blir eldre. Disse flekkene er et resultat av soleksponering, samt vår genetisk predisposisjon.

Melanin Overkompensasjon

Når huden vår - eller deler av huden vår - er overeksponert for sol, melanin, som er pigment i huden vår, går inn i overdrive for å beskytte hudens overflate fra skade. Mer melanin er produsert, og det danner klynger der det er høye konsentrasjoner av melanin, ifølge American Society for dermatologiske kirurgi. Disse klynger av melanin er de brune flekker på bena.

Lentigos

Den medisinske terminologi for disse plassene er "lentigos" eller "seborrhoeic keratose."

Utseende

Som vi blir eldre, disse brune flekker tendens til å formere seg og komme sammen, noe som resulterer i en fregnete eller flekkete utseende til huden din.

Mer Melanin

Ifølge Mayoclinic.com, som vi alder, vi har en tendens til å produsere mer melanin (pigment) og pigmentflekker resultat.

Oppløsning

For å redusere forekomsten av brune flekker, bruke kremer som inneholder hydrokinon eller antioksidanter som har vitamin c, azelias syre og retinol i dem. Du kan også gjennomgå en kjemisk peeling eller pigment laserbehandling for å fjerne flekker, ifølge Home-remedies-for-you.com. Husk å slather deg selv i solkrem når du går utenfor for å beskytte huden mot ytterligere skade.

Hva er årsakene til gule tenner flekker?

Hva er årsakene til gule tenner flekker?


Dine tenner er i en konstant kamp mot flekker. Maten du spiser, hva du drikker og din livsstil alle bidra til helse av tennene dine. Syreholdig mat og drikke kan spesielt ta en toll på tannemaljen. Daglig munnhygiene vil bidra til å opprettholde en sunn munn mellom regelmessige kontroller med tannlegen din.

Tobakk

Røyking og snus vil føre til at tennene til gul. Nikotin er den ingrediensen som etterlater vanskelige å fjerne flekker på tannemaljen.

Foods

Mørke matvarer er i stand til å flekke tenner. Tenk bær, soyasaus og balsamicoeddik. Lys fargede matvarer kan også gule tenner som epler og poteter. Alt som har mat-fargestoffer er også en gjerningsmann.

Drinker

Den klassiske gjerningsmennene av tenner flekker drikker er kaffe, te, brus og vin. Enhver mørk juice er i stand til farging, også. Følg en tenner-farging drikke med et glass vann for å hjelpe skylle ut munnen hvis du ikke klarer å børste med en gang.

Aldring

Det er en uheldig faktum at tannemaljen slites av når du blir eldre. Dette fører til en misfarging, noe som gjør tennene dine mindre enn perfekt hvit. Hvis du ble utdelt gode gener, kan du ha mindre misfarging enn andre.

Fysisk Trauma og sykdom

Tennene kan bli gul eller misfarges hvis de har blitt traumatisert, sprukket eller knust. Gulnede tenner kan være et symptom på sykdom samt visse strålebehandlinger.

Hygiene

Tennene naturlig bygge opp plakk i løpet av dagen som du spiser og drikker. Bakteriene i munnen skape plakk og kan føre til tannstein hvis plakk ikke fjernes gjennom rutine tannpuss og bruk av tanntråd.

Prosedyrer for å fjerne føflekker eller fregner

For å ha en føflekk fjernet, må du besøke en hudlege, som vil vurdere hvilken metode for fjerning er trygt for deg. Noen av prosedyrene for å fjerne føflekker inkludere barbering excision, elliptiske excision og laserterapi. Fregne fjerning er noe lettere fordi alternativene inkluderer laser terapi for å redusere pigment og mindre effektiv fregne fjerning krem ​​for å lette huden. Selv om du velger å ikke ha din føflekk eller fregne fjernet, er det viktig å ha din hudlege vist alle føflekker og fregner, fordi de kan være forstadier eller kreft.

Shave Eksisjon

Slik fjerner du en fregne eller føflekk ved barbering excision, vil din hudlege administrere en lammende, lokalbedøvelse så nøye kutte rundt og under føflekken eller fregne. Barbering excision har potensial til å forårsake en liten flate innrykk og også farge ufullkommenhet der føflekken eller fregne hadde vært. Ifølge Redding Dermatology Medical Group, er melanocytter ofte igjen under overflaten av den fjernede muldvarp. Disse gjenværende muldvarp celler kan føre til at føflekken å vokse tilbake eller forårsake re-pigmentering, som etterlater et merke mørkere enn fargen på den fjernede muldvarp.

Elliptisk Eksisjon

I likhet med barbere excision, innebærer elliptisk eksisjon din hudlege kutte rundt en føflekk eller fregne men også å fjerne huden under føflekk eller fregne. Eksponert hud er så lukket opp. Den elliptiske excision prosedyren er nødvendig hvis du er utsatt for melanom og re-pigmentering. En bedøvelse brukes til nummen berørte området før prosedyren. Med denne fjerningsmetode, er det mulighet for å utvikle et arr. Det er også en risiko for blødning og infeksjon, og hvis du legger merke til store blødninger eller smerter etter inngrepet bør du kontakte legen din.

Laser Surgery

Laser kirurgi er best brukt til å fjerne flate føflekker som er brun eller svart og fregner. Et grønt lys fra laseren enheten er gått over fregne eller muldvarp. Melanin i fregne eller føflekken er brutt opp og absorbert inn i huden. Legen din vil bruke en lokal bedøvelse eller bruke en aktuell krem ​​til nummen området jobbes med slik at du ikke vil føle laseren. Denne fremgangsmåten krever minimum tre legebesøk for fullstendig fjerning av merket. Du kan oppleve litt blåmerker etter inngrepet, men det bør avta i løpet av en uke. Kontakt legen din hvis blåmerker eller smertene vedvarer.

Fregne Hårfjerningskrem

Fregne fjerning krem ​​er en hud lightener som bleker epidermis, det første laget av huden. Denne fremgangsmåten er den minst kostbare, men fungerer ikke like godt som laser kirurgi på grunn av omkringliggende huden blir bleket i prosessen med å bruke kremen på en fregne. Fordi bleking krem ​​lysere både den omkringliggende huden og fregne, vil fregne fortsatt være synlig.

Hva er årsakene til mongolske flekker?

Mongolske flekker refererer til en vanlig type godartet spedbarn føflekk som vises blå eller blå-grå og vanligvis varierer i størrelse fra 2 til 8 cm, selv om tilkoblede tegninger kan finnes større. Mongolske flekker vanligvis utvikle seg på skuldre, rygg eller rumpe og bli synlig ved fødselen eller kort tid etter. Denne tilstanden er noen ganger referert til som medfødt dermal melanocytosis eller dermal melanocytosis.

Årsak

Mongolske flekker skyldes ansamlinger av melanocytter, melanin-rike celler i huden. Melanin er en hud pigment som gir fødselsmerke sin blå-grå fargetone. Legene tror at mongolske flekker kan utvikle seg i et foster når melanocyttene blir fanget som de beveger seg fra neural crest til det ytre laget av huden.

Identifikasjon

Helsepersonell kan vanligvis identifisere mongolske flekker ved visuelt å undersøke barnet. Leger bruker ikke tester for å identifisere mongolske flekker. Men mongolske flekker er noen ganger forveksles med blåmerker, som kan være et tegn på barnemishandling. Mongolske flekker avvike fra blåmerker i at de ikke er møre og har de ikke falmer eller endre farge.

Risikofaktorer

Mørkere-skinned spedbarn er mer sannsynlig enn lysere hud spedbarn å utvikle mongolske flekker. De forekommer hyppigst hos spedbarn av afrikansk, asiatisk, American Indian og Øst-indisk avstamning. Ifølge "Pediatric Dermatology," 91 prosent av asiatiske spedbarn, 80 prosent av afro-amerikanske barn, 46 prosent av spanske barn og bare 10 prosent av hvite spedbarn utvikle mongolske flekker.

Outlook

Mongolske flekker er ikke et tegn på sykdom og ikke krever behandling. De fødselsmerker er ikke relatert til hudkreft eller andre forhold. Mongolske flekker vanligvis avta i løpet av noen år med fødsel og nesten alltid forsvinner helt etter når barnet fyller ungdomsårene. Bare 3 til 4 prosent av spedbarn med mongolske flekker fortsatt ha dem etter alder fem, ifølge "Pediatric Dermatology."

Hva er årsaken til hårløse flekker?

Genetikk

Ifølge National Institutes of Health, påvirker mønster skallethet lag 25 prosent av menn i en alder av tretti. Men mer vanlig hos menn, påvirker denne genetiske balding mønster kvinner også. Mann mønster baldness er preget av tynt hår på frontal hårfestet, templer og krone. Kvinner vil vanligvis legge merke thinning håret på kronen. Mønster skallethet vanligvis kjører i familier for både menn og kvinner.

Hormoner

Hormonelle endringer kan forårsake permanent eller semi-permanent håravfall og hårløse flekker. En økning eller overskudd av testosteron spiller en stor rolle i de fleste hormonrelatert håravfall tilfeller. For kvinner kan hormonelle endringer med overgangsalder føre til hårtap. Hormonell ubalanse på grunn av p-piller og graviditet kan også føre til hårtap, men disse to typer ubalanser vil vanligvis korrigere seg selv over tid.

Drug Interaction

En bivirkning av enkelte medisiner er midlertidig håravfall eller balding. Skjoldbrusk medisiner, overflødig vitamin A, noen antidepressiva som protriptyline og til og med antibiotika kan føre til hårtap. Strålebehandlinger og kjemoterapi også føre til hårtap hos de fleste pasientene. Mineralet selen, som brukes til å behandle mange forhold fra hudproblemer til skjoldbrusk sykdommer, er knyttet til hårtap ved høye doser av mineralet brukes.

Diet

Endringer i kostholdet eller dårlig ernæring kan årsaker til hårtap hos noen mennesker. Alvorlig protein, jern og sink mangler er vanlige skyldige i kosten hårtap. Selv om skallet på grunn av underernæring er uvanlig i USA, kan enkeltpersoner på kjepphest eller lav-kalori diett opplever tynt hår eller skallet flekker.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som rammer barn så vel som voksne. Med denne tilstanden, rettet mot en kroppens immunsystem et individs hårsekkene, forårsaker hårløse flekker på hodet og i noen tilfeller, håravfall på kroppen. Det finnes ingen kjent kur for Alopecia areata, men leger kan behandle sykdommen med vanlig hår vekst produkter.

Sjokk og Stress

Fysisk støt eller stress fra en alvorlig sykdom eller kirurgisk inngrep kan føre hårløse flekker eller hårtap. Følelsesmessig stress kan også forårsake eller forverre hårtap. I de fleste sjokkrelaterte hårtap tilfeller vokser håret tilbake over tid. Personer med stress relatert hårtap kan ha nytte av stress reduksjon terapi.

Sykdommer

Autoimmune og skjoldbrusk sykdommer er vanlige årsaker til sykdomsrelaterte skallet. Diabetes, hypotyreose, hypertyreose, lupus og Addisons sykdom kan alle bidra til håravfall. I de fleste tilfeller er håravfall fra disse sykdommene midlertidig så mange sykdommer som forårsaker hårtap kan behandles eller kontrolleres med medisiner.

Infeksjon

Ringorm er en vanlig sopp tilstand som kan infisere hodebunnen, så vel som andre deler av kroppen. Ringorm i hodebunnen er svært smittsom og er preget av hårløse flekker, kløe, rødhet og blemmer. Andre infeksjoner kan omfatte bakteriell eller gjær infeksjoner som er rettet mot hodebunnen eller hårsekker. Mange hudinfeksjoner som forårsaker hårløse flekker lar seg behandle med aktuell eller oral medisin.

Hva gjør flekker i øyet Mean?

Hva gjør flekker i øyet Mean?


Flekker i øyet, noen ganger kalt svarte flekker eller flytere, er en vanlig foreteelse de fleste mennesker opplever på et eller annet tidspunkt. Vanligvis flekker i øyet er ikke et alvorlig problem. Men hvis klynger av flere flekker plutselig dukke opp, kan det være et tegn på en potensielt farlig tilstand.

Identifikasjon

Ifølge National Eye Institute (NEI), flytere er mørke flekker eller figurer i øyet som beveger seg når øynene deres beveger seg. De bokstavelig talt flyter og drive inni øyet og er mest tydelig når man ser på noe lyst. Det er vanlig å se disse flekker ute på en solrik dag.

Årsaker

Flottører dannes når en gelé-aktig substans i øyet er kjent som glasslegemet begynner å krympe. Glasslegemet blir trevlet, og disse snirklete linjer føre til flekker i tråd med visjonen. Glasslegemet fyller omtrent 80 prosent av øyet ditt og er nødvendig for å opprettholde sin runde form.

Advarsler

Mesteparten av tiden, flekker i øynene er en del av den naturlige aldringsprosessen og er ikke betraktet som et alvorlig problem. Men sier NEI at flytere kan være et resultat av en mer alvorlig tilstand direkte forbundet med infeksjoner, betennelser, blødninger eller netthinneavløsning. Netthinneavløsning er potensielt farlig, som oppstår når en hvilken som helst del av netthinnen vev blir trukket bort fra den bakre vegg av øyet. Hvis venstre ubehandlet, kan netthinneavløsning føre til synsskader og muligens blindhet.

Behandling

For folk flest, disse flekker er ikke alvorlig. De er en liten irritasjon, og NEI sier ingen behandling er nødvendig. Men hvis de flytere blir for tallrike og begynner å redusere sikten, kan kirurgi være nødvendig.

Betraktninger

Foruten de eldre, andre som kan være i faresonen for å utvikle flekker i øyet er enkeltpersoner som er nærsynt, diabetikere og de som har hatt en øyeoperasjon som grå stær.

Hva er årsaken til brune flekker i kylling egg?

Hva er årsaken til brune flekker i kylling egg?


Moderat egg forbruk kan gi opphav til mange helsefordeler. Et egg solgt på en matbutikk må oppfylle en høy kvalitetsstandard. Egg er inspisert av candling, en prosess der hvert egg er gått over et sterkt lys for å vise feil i skallet eller interiør. Gjennom candling mest hoppet egg er fjernet; Men å fange alle defekte egg er umulig.

Kjøtt Spots

En brun flekk i en kylling egg kalles en kjøtt spot og vil ikke skade deg hvis de spises. Kjøtt flekker er overflødig reproduktive vev frigjøres fra en høne eggstokk etter dannelsen av en eggeplomme, og varierer i størrelse fra 0,5 til 3 mm. De kan vises rødbrun, brun, grå eller hvit. De er arvelig og mer vanlig i eldre høner. Aldring blodflekker kan forveksles med kjøtt flekker, noe som indikerer et gammelt egg. Kjøtt flekker tyder ikke på at egget er befruktet.

Blod Spots

Blod flekker er forårsaket av en ruptur av blodkar i plommesekken. Forekommer hos mindre enn 1 prosent av egg, vises blodflekker rødt, men blir brune med tiden, så en lys rød flekk indikerer et friskt egg. Flekker på eller i nærheten av eggeplomme, og kan enkelt fjernes med en ren kniv. Som kjøtt flekker, blod flekker er trygt for forbruk.

Chalazae

En annen friskhet indikator er chalazae som anker eggeplomme. De to chalazae vises hvitt og trevlet. De er trygge å spise og forsvinner under koking. Chalazae spre over tid, så tykke de er et tegn på friskhet.

Eggehviter

Eggehvite eller albumen består av to deler: den tykke albumen rundt eggeplomme og de tynne albumen som omfatter de tykke albumen. Som et egg aldre, blir de tykke albumen tynnere og mer vassen, likner de tynne albumen. Eggehviter vises tydelig, men kan være regn på grunn av tilstedeværelsen av karbondioksid, som unnslipper gjennom skallet over tid, slik at den hvite å bli klar. Overskyet eggehviter indikerer svært ferske egg. Overflødig riboflavin gir en frisk eggehvite en grønn nyanse.

Eggeplomme

Plomme fargen kommer fra typer korn i kylling feed. En sitron gul eggeplomme farge reflekterer en hvetebasert diett. En alfalfa eller maisbasert diett gir en orange-gul farge plomme. Over tid blir plommen flatere og bryter lett.

Shell Color

Bestemmes av rasen av høne, fargen på et egg varierer fra hvit til brun. Hvite-skall og brune-avskallede egg skiller seg bare i skallet farge. Jo mørkere nyanse av en brun-avskallede egg gjør det vanskeligere å identifisere kjøtt flekker ved candling, men mindre enn 1 prosent av kontrollerte egg er fjernet på grunn av kjøtt flekker.

Hva er behandlingen for Sweat Utslett Flekker på ryggen?

Hva er behandlingen for Sweat Utslett Flekker på ryggen?


Svette utslett flekker er i utgangspunktet en form for varmeutslett kjent som miliaria. I mange tilfeller kan flere at-home rettsmidler lindre blemmer og kløe av varmeutslett.

Symptomer

Små klare blemmer og humper er førsteklasses indikatorer på varmeutslett, med en kløe eller stikkende følelse vanligvis følger den.

Årsaker

Ubebygde svettekjertlene hos spedbarn, tropisk klima, intens trening, stoffer som ikke puster, visse reseptbelagte medisiner og bakterier som stafylokokker er alle medvirkende faktorer for varmeutslett.

Legehjelp

Ved tegn på infeksjon oppstår, slik som økt smerte, hevelse eller puss drenering fra lesjoner, eller hvis det er feber eller frysninger, bør du oppsøke lege. Likeledes, hvis utslett vare mer enn tre eller fire dager kan det være en indikasjon på et større problem.

Behandling

Redusere svette ved å bo i en luftkondisjonerte rom, iført pustende stoffer og begrense trening, som utslett vanligvis klarner opp raskt når huden avkjøles. Behandlinger inkluderer Calamine lotion, vannfri lanolin og lokale steroider.

Forebygging

Slik at huden får puste fritt, holder temperaturer kjølig og unngå sammentrekkende klær er gode forebyggende tiltak. Hold soveområder kjølig og bade i kjølig vann med ikke-tørking såpe.

Hva er årsaken til de mørke Fungus Flekker på My Skin?

Hva er årsaken til de mørke Fungus Flekker på My Skin?


Tinea versicolor er en soppinfeksjon som er vanlig blant ungdom og unge voksne. I henhold til den medisin-nettverket, "Begrepet versicolor refererer til det faktum at det fører til at det berørte huden til å endre farge og blir enten lysere eller mørkere enn omkringliggende hud." Tinea versicolor kan føre til ekstrem kløe og pinlig misfarging av berørte huden området. For behandling, bør du gå til en hudlege.

Årsaker til Fungus Spots

Sopp på huden er et symptom på tineas versicolor. De vanligste områdene som berøres er skuldre, bryst og rygg for ungdom eller unge voksne. Tinea versicolor er vanligvis forårsaket av en over-utvikling av gjær "Malassezia furfur", som kan finnes på huden til voksne. I henhold til Fungal Guide ", hvis huden er fet, varm og fuktig nok, begynner det å vokse inn i små" kolonier "på overflaten av huden. I disse koloniene, gjæren vokser raskt og lekker ut et surt blekemiddel, som forandrer hudens farge. "

Andre Fungus Plager

Pityriasis alba er ofte forvekslet med tineas versicolor, ifølge Medicine Net. Selv om det er litt hud misfarging involvert, lysere hud vanligvis heller enn mørkere. Mørke flekker sopp, utelukkende, blir vanligvis tilskrevet tineas versicolor.

Behandling av sopp

Et besøk til en hudlege for forskrivning av en anti-sopp, er aktuell hudkrem anbefalt. Kremene blir brukt daglig inntil infeksjonen har ryddet. Den arrdannelse etterlatt bør behandles separat.

Hva som forårsaker Hvite flekker på huden når noen er Tan?

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på alles hud. Det er ikke smittsom. På untanned hud, kan gjær patcher ikke være synlig i det hele tatt, eller ser lys rosa eller brun, og kan ha svært små flak. Gjær fungerer som en naturlig sunblock, så når huden tans, det kan vises som hvite flekker eller patcher.

Psoriasis

Personer som lider av flere typer psoriasis har hudceller som utvikler mye raskere enn vanlige hudceller, noe som fører til flassende utseendet på sine psoriasis patcher. Den nye huden som vokser raskt i disse oppdateringene kan ikke ha utviklet pigmentering ennå, så disse områdene kan føre til hvite flekker når tanning selv etter at psoriasis har gått bort.

Vitiligo

Vitiligo er en tilstand hvor områder av huden ikke har noen pigmentceller eller pigment cellene er blitt fullstendig ødelagt. Når huden rundt disse områdene tan, vil flekker og patcher vises helt hvit. Disse plassene vil aldri tan fordi huden krever pigmentceller til å bli brunfarge.

Andre årsaker

Arr og blokkerte hårsekkene kan forårsake hvite flekker når soling fordi huden er tykkere i det berørte området. Noen medisiner kan også forårsake flekker som ikke vil brunfarge. Hud som har opplevd en stor solbrenthet kan også miste pigment og vises som hvite flekker når soling.

Hva er små brune flekker på halsen?

Hva er små brune flekker på halsen?


Har et blikk i speilet la deg følelsen trist, deprimert eller litt sint på deg selv for ikke å lytte til din mor? Hold ut av solen, bære en lue, bør du alltid bruke solkrem; hennes salvie råd ville ha forhindret problemet. Små, brunlig misfarging på huden, ofte kalt solflekker, pigmentflekker eller leverflekker, er et resultat av overdreven soling.

Lentigines Definert

Noen ganger kalles alder flekker eller leverflekker, liten flat svart, brun eller grå flekker som vises på huden ikke har noe å gjøre med alder eller leverfunksjon. Disse små "sol" flekker (lentigines eller senile lentigines) vises på hud som har opplevd kontinuerlig eksponering for solen. Pannen, kinnene, halsen og hendene er områder på kroppen hvor pigmentflekker først vises. Etter hvert som årene går, blir øm hud utsatt for mer og mer skade. Melanin pigment i huden absorberer sollys og beskytter huden mot solens UV-stråler. Som huden eldes, naturlige forsvar svekke og huden begynner å sakte forverres, forårsaker utvikling av misfargede flekker.

Melasma

Melasma, også kjent som "maske av svangerskapet" eller chloasma, fremstår som garvede eller brunaktige flekker som misfarges huden. Vanligvis finnes hos gravide kvinner eller kvinner som gjennomgår hormonbehandling, er melasma rent et kosmetisk problem. Symptomer til stede som mørke flekker i pannen, overleppe, nese og kinn.

Sun Protection

Alder flekker er godartede og er rett og slett et kosmetisk problem. Imidlertid kan personer som utvikler pigmentflekker har en forhøyet risiko for hudkreft. Enhver raskt voksende, rødlig eller gråt flekk bør undersøkes av en hudlege for å eliminere muligheten for hudkreft (melanom).

Age Spot behandlinger

For kosmetiske grunner, kan disse plassene bli behandlet med hud lightening formler (bleking kremer), laserbehandling, intens pulserende lys terapi, kjemisk peeling eller frysing (kryoterapi). Imidlertid er den beste medisin forebygging. Bruk alltid solkrem med både UVA- og UVB-beskyttelse. Unngå å få en solbrenthet. Benytt langermede verneklær. Bruk en hatt og solbriller for å beskytte øynene. Unngå soleksponering midt på dagen når solen eksponering er mest skadelig.

Alternative behandlinger

Alternativ medisin alternativene inkluderer behandling med økologiske formuleringer å bleke huden med hjem rettsmidler. Påfør to teskjeer av eple cider eddik blandet med saften av en løk til hudlesjoner. Hakk løk fint og press ut saften gjennom et stykke cheesecloth. Bland saften med eddik og gjelder for hud flekker med en bomullsdott. Tillat blandingen å forbli på huden i minst 30 minutter før bading. Det tar tid for sol eller alder flekker å utvikle. Det vil ta tid å fjerne dem. Forvent å se merkbare resultater innen seks uker.