Digidexo.com

hvordan øke antioksidantnivået

Hvordan Boost Glutathione Med NAC

Hvordan Boost Glutathione Med NAC


Glutation er et viktig antioksydant. Som en naturlig antioksidant som produseres av celler i kroppen, det gir beskyttelse mot skade toksin og støtter mange viktige biologiske funksjoner. Det er viktig å holde glutation fra å bli lavt, fordi lave nivåer er assosiert med en rekke sykdommer. N-acetylcystein (NAC) er derivat av aminosyren cystein. NAC kan brukes til å øke nivåene av glutation, og denne artikkelen vil vise hvordan du kan øke glutation med NAC tilskudd.

Hvordan Boost Glutathione Med NAC

Boost Glutathione med N-acetylcystein

Skaff N-acetylcystein fra en lokal helse mat eller vitamin butikken. Sjekk at merkevaren av N-acetylcystein innhentet er farmasøytisk karakter. Doser på NAC spenner fra 400mg til 1200mg per dag. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker over-the-counter kosttilskudd; informere dem om helsemessige forhold og andre medisiner.

Ta NAC daglig. Rapporter tyder på at NAC behandling i åtte uker kan fylle fullblod og T-celle glutation. Bivirkninger er sjeldne, men NAC bør seponeres og kontakt lege dersom det oppstår problemer.

har glutathione nivåer kontrolleres på nytt. Mens NAC også kan øke energi og glutation nivåer, er det best å fastslå effekten av NAC på glutation ved å ha glutation nivåer kontrolleres på nytt av en medisinsk faglig.

Nyt benfits om økte antioksidantnivåer. Forhøyet glutation som et resultat av N-acetylcystein tilskudd vil bidra til å fjerne toksiner fra kroppen. Noen studier har rapportert at heve glutation forbedrer muskelfunksjon, senker fett / mager kroppsmasse forholdet og forbedrer immunfunksjoner.

Hint

 • Konsultere med en medisinsk faglig før man spiser over-the-counter kosttilskudd.
 • På grunn av begrenset tilsyn på supplement produksjon, sjekk med ConsumerLab.com for rapporter om supplement kvalitet av produsenten.
 • Doser på 600 mg eller høyere av NAC per dag har blitt rapportert å forårsake kvalme, oppkast, magesmerter, fordøyelsesbesvær, dyspepsi, munntørrhet, hodepine, svimmelhet eller unormal smak.

Hvordan trene for å bli en Ozone Terapeut

Hvordan trene for å bli en Ozone Terapeut


Omfavnet av europeere i flere tiår, er ozon terapi nå nyter en stor dønning popularitet i USA. Angivelig, fungerer dette helt naturlig og homeopatisk metode for å piffe opp oksygen og antioksidantnivået i kroppen, øke kroppens immunitet og fremskynde helbredelsesprosessen. Fra blodsykdommer til hudproblemer, diabetes å puste lidelser, kan ozon terapi hjelpe. Å bli en ozon terapeut er en ny og spennende karriere alternativet. Følg disse trinnene for å finne noen av de mange ressurser som er tilgjengelige for deg å begynne å trene for å bli en ozon terapeut.

Bruksanvisning

Trene for å bli en Ozone Terapeut

•  Undersøk mulighetene ved å søke på nettet etter lokale alternativ medisin treningsanlegg. Community colleges og spesialiserte treningsfasiliteter er populære valg.

Se ozon terapi fagfolk til å spørre om andre treningsmuligheter og steder. Hvis du har mottatt behandling fra en spesielt dyktig terapeut, spør om hans eller hennes bakgrunn.

Finn det store antallet spa og behandlingssentre som spesialiserer seg på ozon og oksygenbehandling. Noen av disse tilbyr opplæring på stedet og sertifisering.

Forespørsel fra en lokal ozon profesjonell at du jobber i hans eller hennes anlegget som lærling. Begynne å lære hands-on trening fra noen som allerede jobber i feltet. Gjør dette mens du får et styre sertifisering. Du vil få virkelige verden kunnskap sammen med klasseromsundervisning.

Ta klasser på alternativ medisin og oksygenbehandling på en lokal høyskole eller universitet. For generell informasjon om denne nyskapende behandling og hvordan du skal trene for å bli en utøver, besøke Ozone Universitetet nettsted (se Ressurser nedenfor).

Study med American Board of Holistic Medicine. Etter en periode med trening, kan du bli bord-sertifisert og få avgjørende troverdighet.

Lær mer om ozon terapi ved å lese Velio Bocci boken "Ozon: A New Medical Drug" (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Kostnaden for å bli en utdannet ozon terapeut er moderat. Det er langt rimeligere enn å delta på en tradisjonell 4-årig universitet.
 • Ozon terapi er ikke en offisiell medisinske profesjon. Du trenger ikke en medisinsk grad å bli sertifisert. Men du må gjennomgå omfattende opplæring.
 • Pasienter som opplever kribling i sine ekstremiteter eller akutte smerter bør se en lege umiddelbart.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan forbedre hukommelse med Everyday Food

Mens hukommelsestap er vanligvis tilskrevet den eldre, kan alle aldersgrupper oppleve det. Lær hvordan du kan forbedre hukommelsen og forebygge Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom med mat.

Bruksanvisning

•  Legg Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer bidra til å øke hjernen din makt. Omega 3 fettsyrer er ofte tatt i supplement form, men du kan få nok gjennom maten. Øk inntaket av rå fisk, for eksempel laks og torsk. Andre matvarer høy i Omega 3 fettsyrer er valnøtter, spinat, romanosalat og kamskjell.

Innføre Antioksidanter

Mat som er rik på antioksidanter bidra til å motvirke oksidativt stress på hjernen og bedre hukommelse. Vanligvis frukt og grønnsaker som er dypt pigmentert inneholder mest antioksidanter. Neste gang du er på supermarkedet, sørg for å plukke opp blåbær, tyttebær, acai bær, bananer, grønnkål, rosenkål og paprika. Andre matvarer med et høyt antioksidantnivå er bønner, nøtter og frø.

Legg magert rødt kjøtt

Magert rødt kjøtt er rik på jern, sink og vitamin B12. Disse vitaminene og mineralene hjelper til å reparere celleskader i hjernen som kan dempe hukommelsestap og forbedre hukommelse. Andre kilder til protein også hjelpe med hukommelsestap, som egg og magre oster.

Tips og advarsler

 • Ytterligere forbedre din hukommelse med hjernen øvelser som kryssord
 • Implementere trening i din daglige rutine

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

 • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Hvordan håndtere Cerebral Parese

Cerebral parese (CP) er en nevrologisk fødsel defekt som påvirker muskel koordinering. Forente Cerebral Parese rapporterer at om lag 800.000 mennesker i USA er rammet med denne lidelsen. Avhengig av området av hjernen påvirkes, blir symptomene på CP manifestert på forskjellige måter. Mens en person kan ha muskelkramper og tetthet, kan en annen har problemer med tale. Cerebral parese kan føre til lærevansker og mental retardasjon. Enten du prøver å takle din egen sykdom eller din kjære en, er det mange interessegrupper som kan hjelpe deg å bedre forstå denne kompliserte lidelsen.

Hvordan håndtere Cerebral Parese

Klimaendringer med Cerebral Parese

Ring 1-800-469-2445 for å se om familien din kvalifiserer for Benefits4Life. CerebralPalsy.org har et program som kan hjelpe deg med å få økonomiske fordeler, spesielt utstyr, terapi og mer. 4MyChild, en cerebral parese advocacy organisasjon, har ressurser for å forstå ditt barns diagnose, informasjon om behandling og flere forslag for å takle denne sykdommen.

Snakk med andre mennesker som har cerebral parese. Ved å koble med mennesker med lignende problemer, kan du minimere depresjon og angst. CPConnection.com har en søkbar database med støtte grupper i forskjellige byer og stater. De har oppføringer for grupper i Australia, Europa, Afrika og andre land. Du kan diskutere nye behandlinger, hvordan å takle symptomene, og selv delta i sosiale aktiviteter med mennesker som har de samme fysiske utfordringene.

Finn en online støttegruppe. Hvis du er mindre mobil eller har en tidsplan som gjør møtende gruppemøter for vanskelig, det er online fora der du legger inn et spørsmål eller melding og folk reagerer på innlegget ditt personlig. Diskusjonsforumet på DailyStrength.com har emner som spenner fra å få en handicap bil tillatelse på spørsmål om muskelkramper og hvordan å fungere på jobb.

Finn et CP-support chat room. På Susies Cerebral Parese hjemmesiden, kan du møte andre mennesker med CP, laste ned Internet chatteprogrammer og har instant-melding samtaler med andre pasienter i KF.

frivillige din tid. En av de beste måtene å takle en sykdom som cerebral parese er å hjelpe de mindre heldige enn deg. Ta måltider til bundet til hjemmet pasienter. Frivillig å lese historier til barn på sykehus. Du kan også veilede unge mennesker som bare lære å forstå sine egne skumle symptomer. Nettverk for Good er et nettsted som lar deg søke etter cerebral parese organisasjoner i noen stat som trenger frivillige og donasjoner.

Hint

 • Være en inspirasjon til andre ved å starte din egen blogg, Facebook eller Twitter-side, slik at folk kan følge din fremgang.
 • Depresjon kan lage din cerebral parese symptomene verre. Hvis du har vært deprimert i to uker eller mer, bør du vurdere å se en terapeut, eller i det minste diskutere humøret med legen din.

Hvordan Skjerpe kritisk tenkning ferdigheter

Hvordan Skjerpe kritisk tenkning ferdigheter


Folk opplever at de trenger å finpusse sine kritisk tenkning ferdigheter mer enn noensinne. Kompleksiteten innenfor en raskt flytte, teknologi drevet miljø krever mer avanserte problemløsende ferdigheter. Uansett om du finner deg selv en lærer eller professor, en student i klasserommet eller en ansatt i en av mange felt der du tar beslutninger daglig, vil du oppleve bedre ytelse hvis du skjerpe kritisk tenkning ferdigheter. Selv om definisjoner av kritisk tenkning kan vises lange og komplekse, Stiftelsen for Kritisk tenkning gir en kort: "Kritisk tenkning er kunsten å analysere og vurdere tenkning med sikte på å forbedre den."

Hvordan Skjerpe kritisk tenkning ferdigheter

Kontinuerlig praksis

•  Analysere, vurdere og tenke på måter å forbedre ting du opplever daglig. For eksempel klassifisere bøkene du vurderer å lese. Ordne oppgaver for uken på en logisk måte. Designe din perfekte kontorlokaler og diagram det på paper.Figure ut hvordan du kan forbedre din design. Vurdere beslutningene du gjør gjennom grundig analyse, syntese og forståelse av kriterier du setter opp. Spør deg selv hvordan du kan effektivisere eller oppnå enda bedre resultater.

Legg Benjamin Bloom til leselisten. Bloom klassifisert intellektuelt nivå som gjelder læring i 1956 Hans nivåer besto av kunnskap, forståelse, anvendelse, analyse, syntese og evaluering, de tre siste som tjener som komponenter i høyere ordens tenkning. Utdanning spesialister ved University of Victoria understreke betydningen av å forbedre ferdigheter på tvers Bloom nivåer av tenkning.

Analyser mønstre som du ser mens du leser, slik som erkjenner at dette diktet har 14 linjer, og at man har 14, også. Spør deg selv om diktene er like på noen andre måter. Legge merke til sine rim mønstre, og at de begge avtale med tiden. Som du ta din ettermiddag gange hver dag, legge merke til de forskjellige fargene på himmelen. Navngi disse fargene: asurblå, grå, kull, robin egg blå eller en helt annen fargetone.

Ta andre perspektiver. Hvis du er en demokrat, debattere en sak fra en republikansk ståsted. Spille djevelens advokat i Søndagsskole-klassen. Spre ut et lappeteppe på plenen og undersøke verden fra et barns perspektiv igjen.

navn som mange typer hus som du kan (eller trær eller blomster) mens du kjører. Sammenligne forskjellige nabolag og plassere dem i kategorier du oppretter. Forestille seg hva slags mennesker lever i enkelte hus. Diskuter med barna hvorfor de røde lyssignaler "stopp" og hvorfor det er på toppen. Prioriter hobbyer eller frivillig arbeid.

Lag forbindelser til det du allerede vet. Syntese betyr "å bringe sammen." Denne typen tenkning oppstår når du oppretter nye ideer, gjøre forutsigelser og formulere konklusjoner på bakgrunn av tidligere tenkning og analyse. Når du kombinerer, modifisere, plan, omskrive, tenke eller omorganisere, du syntetisere informasjon. Hjelp med kirken basaren, tenke ut måter å fullføre en oppgave mer effektivt eller omorganisere pantry eller papir-filer for å forbedre dette området av tenkning.

Volunteer for aktiviteter og hoppe på sjansen til å dra nytte av muligheter til å forbedre kritisk tenkning ferdigheter. Slike muligheter rope på deg i løpet av dagen. Skjerpe hjernen din og nyte reisen.

Hint

 • Barn elsker å spille tankespill i bilen eller når de kjeder seg. Som du skjerpe hjernen din kommer opp med måter å klippe gresset uten en gressklipper, hjelper du dem trene sine egne.

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

Glukose, også referert til som sukker, er kroppens hovedenergikilde. Uten glukose kroppen ikke kan fungere og slår seg av. Når sukker nivåer slipp, du føler deg uvel, og vil merke forskjeller i utseende og oppførsel. Personer med diabetes har den ekstra utfordringen med å balansere sine sukker nivåer, fordi kroppene deres ikke naturlig absorbere sukker. Å vite når blodsukkeret synker er viktig fordi hvis det blir for lavt, kan du gå inn i kramper og besvimer.

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

En skjerm hvordan du føler deg fordi visse forhold kan tyde på lavt blodsukker. Hvis du har hodepine eller føler humørsyk, irritabel, døsig eller svimmel, kan det bli utløst av en dråpe sukker nivåer.

gjenkjenne fysiske tegn på lite sukker. Hvis du ser dobbelt eller har uskarpt syn, kan lave sukker nivåer være å klandre. En rask hjerterytme og blek, klam hud er også vanlig når sukkernivået er lavt.

Hold orden på søvnen din oppførsel. Å ha mareritt og overdreven svetting mens du sover, kan være tegn på lavt blodsukker, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer.

Ta kontakt med legen din hvis du tar diabetes medisiner, for eksempel insulin eller diabetes piller. Visse diabetes medisiner kan utløse lavt blodsukker.

Se etter tegn på sult. Hvis magen din er growling på grunn av sult blodsukkeret kan ha falt. Spør deg selv når du sist hadde noe å spise. Hoppe over måltider eller ikke spiser nok mat kan senke blodsukkeret ditt.

Sjekk blodsukkeret ditt med en glukose monitor for å se om den er lav. Glukose skjermer bruker en liten blodprøve for å måle sukker i blodet. Resultatet vises i en rekke, noe som kan oversette til mild, moderat eller alvorlig lavt blodsukker. Et normalt blodsukker område er 70 til 100 mg / dl; en mild lavt blodsukker rekkevidde er 60 eller 65 mg / dL; et moderat lavt blodsukker område er 50 eller 55 mg / dl; en alvorlig lavt blodsukker område er 40 eller 30 eller til og med 20 mg / dl.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Når det gjelder å oppnå våre håp og drømmer, vi ofte har en tendens til selvsabotasje og gi oss selv unnskyldninger for hvorfor vi ikke klarer å gjøre noe. Frykt for å mislykkes ofte spiller inn i dette, og mange mennesker har til å trene seg til å nærme seg sine mål uten å la frykten avspore dem. Når du går etter dine håp og drømmer uten frykt, holde et par konsepter i bakhodet.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Still dine mål ned skriftlig hvor du kan referere til dem ofte. List opp tiltak for å oppnå dine håp og drømmer, samt grunnene til at du kan snakke deg ut av dem. Formulere en fornuftig plan for å overvinne hindringer for hvert trinn; den nye virksomheten kan ikke tjene penger så raskt som du hadde anslått. Plan B er innløse noen aksjer du eier eller ta ut et hjem egenkapital lån til tidevannet deg over.

•  Ta det første skrittet. Selv om det er en liten en, gjør en endring eller en beslutning eller gjøre noe positivt som setter deg på veien til prestasjon. Husk at alle mål du ønsker å nå er gjort slik av en rekke trinn, og du trenger bare å gjøre en om gangen. Huske dette kan gjøre det store bildet målet mindre skremmende.

Identifiser negative følelser som frykt, og erkjenne dem uten å gi dem muligheten til å påvirke dine valg. Fortell deg selv hvorfor du er redd, og minn deg selv på at følelsene er midlertidige.

Rekonstruere hvordan du føler om sviktende. Stedet for å se noe som ikke fungerer første gang som dødsstøtet for målet ditt, brainstorm en annen måte du kan gjøre noe arbeid ut. Forstå at de vanskeligste tingene du påtar vil ha snags og tilbakeslag som du er nødt til å omgå.

Feire hvert fullført trinn, og utvikle en "kan gjøre" holdning. Erkjenne at hver prestasjon er enda et steg nærmere drømmen din, og gi den vekten den fortjener som en seier som gjør deg sterkere og gir deg trygghet for neste trinn. For eksempel, hver gang du miste 10 pounds, innser du at du har det i deg å miste en annen 10 og det er ingen grunn til at du ikke kan.

Gi deg selv ved å stille spørsmål som minner deg som er ansvarlig for ditt liv. Spør deg selv om du er i kontroll over din skjebne eller din frykt for å mislykkes. Spør deg selv hva som er det verste som kan skje hvis du mislykkes, og hva er det beste? Avgjøre om en oppveier den andre. Ta kontroll over livet ditt ved å huske at du alene er nok til å gjøre hva som helst skje.

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient

Hvordan Gi Medisinering til Parkinsons Pasient


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, i det minste 50 prosent av alle Parkinson-pasienter taper sin evne til å svelge normalt. De mister kontrollen over musklene i deres munn og svelg, deres tunge og kjevemusklene blir svekket og den mekanismen som får dem til å svelge automatisk spytt blir forstyrret, noe som gjør det vanskelig å ta medisiner.

Avspenningsteknikker

Når Parkinson-pasienter har problemer med å svelge, kan medisinering tid føre til angst. Å være anspente merker svelge enda vanskeligere, så det er viktig å hjelpe pasienten slappe av før administrering av medisiner. Dype pusteøvelser kan bidra til å slappe av musklene i spiserøret. Pasienten bør ta langsomme dype åndedrag og visualisere å kunne svelge uten problemer. Noen ganger hjelper det å spille myk musikk eller dimme lyset.

Posture

Parkinson-pasienter bør sitte oppreist i en 90-graders vinkel når du tar medisiner. Vippe hodet bakover når du svelger piller anbefales ikke, fordi det kan øke sannsynligheten av væske i lungene. Hodet bør lente litt fremover med haken peker mot brystet, noe som bidrar til å flytte medisiner til baksiden av halsen. Etter å ha tatt medisin, bør Parkinson-pasienter stå oppreist i minst 30 minutter.

Medisinering Schedule

I de fleste tilfeller, orale medikamenter som regulerer nivået av dopamin i hjernen, er den fremgangsmåte for styring av symptomene på Parkinsons sykdom. Dopamin er et signalstoff som bidrar til å kontrollere muskelbevegelser, og forsinke en dose med så lite som 15 minutter kan føre til at symptomene forverrer seg i flere timer. Derfor, stikker til et medikament timeplan er avgjørende for Parkinson-pasienter. Det er også viktig å relatere medisinering med matinntak, som dopamin ikke bør tas innen 30 minutter for å spise protein. Vær oppmerksom på hvordan maten samhandler med alle medisiner, og planlegge deretter.

Medisinering Justeringer

Har legen vurdere pasientens medikamentliste for å finne ut om noen av dem kan reduseres eller avbrytes. Be farmasøyten hvilke, om noen, av de medisiner er tilgjengelige i flytende form. Å gå fra en pille til en væske vil trolig kreve dosering og timing justeringer, men mange pasienter med å finne de væsker lettere å svelge. Noen tabletter kan deles opp i mindre biter for å lette lettere å svelge, og kapsler kan noen ganger bli åpnet og granulater drysset inn en skje med eplemos eller yoghurt. Aldri bryte piller eller åpne kapsler uten først å konsultere apoteket.

Tale og svelge Therapy

Hvis svelgeproblemer er alvorlig, kan pasienten må gjennomgå behandling med en profesjonell. En logoped kan lære pasienten teknikker som gjør svelge tryggere, og kan vise ham øvelser som vil hjelpe musklene i halsen og spiserøret fungere mer effektivt. Slik behandling kan bidra til å forsinke nedgangen svelge funksjon og forbedre pasientens evne til å ta medisiner.

Hvordan skrive en NIH Grant Proposal

Hvordan skrive en NIH Grant Proposal


Hvis du ønsker å motta et stipend fra National Institutes of Health (NIH), så er det spesifikke retningslinjer du må følge når du skriver søknaden. Det er flere unike fasetter som NIH bruker til å analysere søknader som vektlegges i mindre grad i andre felt. Innsending retningslinjer også forskjellig; i henhold til NIH, gir forslag må være i respons til en spesifikk melding for en NIH midler eren. Du kan følge en steg-for-steg prosess som vil hjelpe deg å skrive en klar NIH søknaden.

Hvordan skrive en NIH Grant Proposal

•  Gjennomgå NIH retningslinjer forslaget. NIH poster de faktorene som den bruker en anmeldelse av søknader på sin hjemmeside. Last ned eller skrive ut disse retningslinjene og lese dem nøye.

Last ned søknaden kit. Ifølge NIH, NIH innlegg søknad kits på sin hjemmeside. Disse pakkene må leses nøye og sendes til NIH akkurat som byrået forespørsler for å unngå avvisning av forslaget.

Analyser prosjektet. Ifølge NIH, gir NIH tilskudd til prosjekter som er unike, intellektuell, faglig strenge, slagkraftige og utført av kvalifiserte forskere. Gjør noen selvanalyse av prosjektet: Hva er denne studien ment å oppnå? Hva vil være virkningen av dette prosjektet eller studere? Hva er mine legitimasjon og kvalifikasjoner? Hva er min konkurranse gjør? Hvilke rutiner bruker vi? Å få en dyp forståelse av disse områdene er avgjørende for å skrive en effektiv NIH forslaget.

Skriv forslaget. Ifølge NIH er den mest relevante faktor i suksessen til forslaget er et godt organisert forskning eller prosjektplan. Du bør kommunisere en klar visjon for hva du har tenkt å gjøre med bevilge penger, og artikulere hvordan dette tilskuddet pengene vil hjelpe til å fremme målet ditt. NIH ber om at forslaget inneholder flere seksjoner. Ifølge NIH, disse delene inkluderer ansikts side, innholdsfortegnelse, hypotese, abstrakt, nøkkelpersonell, detaljert budsjett, personal-rapporten, oversikt budsjett, bakgrunn skisse og personaldata. Gjennomgå NIH retningslinjer for mer informasjon om disse delene.

Har noen vurdere forslaget. For å sikre at du har best mulig forslaget, har noen som er kjent med NIH retningslinjer korrekturlese og vurdere forslaget for kvalitet og overholdelse av NIH retningslinjer.

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Peers er folk som et barn, ungdom eller voksen identifiserer seg med. En peer kan påvirke, overtale og tvinge deg til å gjøre visse ting eller handle på en bestemt måte for å bli akseptert. Selv om ofte oppfattet som negative, kan gruppepress også påvirke en person på en positiv måte. Din personlige helse kan forbedre eller nedgang avhengig av hvordan du håndterer gruppepress.

Press til Smoke

Mange tenåringer har å forholde seg til gruppepress å røyke. Deres venner røyk, og hvis de ikke delta i usunn atferd, risikerer de ikke blir akseptert. Ifølge Teen Hjelp nettside, 440.000 mennesker i USA dør årlig fra røykrelaterte sykdommer. Nitti prosent av disse menneskene begynte å røyke i tenårene. Uavhengig av alder, røyking kan forårsake lungekreft og lungesykdom og det øker risikoen for koronar hjertesykdom og hjerneslag.

Presset for å drikke alkohol

Presset for å drikke alkohol kan påvirke folk i alle aldre. Tenåringer kan bli presset til å drikke av sine alkohol-drikking jevnaldrende og voksne kan føle press til å drikke under etter jobb sosiale sammenkomster. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, kan konsumere alkohol i ung alder kan påvirke hjernen og organutvikling og drikking forårsake leverskader og leversvikt hos mennesker i alle aldre.

Presset for å ha sex

Gruppepress til å ha sex i ung alder kan øke en ungdoms stressnivå. Ifølge psykologi i dag, til en av tre gutter og 23 prosent av jentene i alderen 15 til 17 avtale med gruppepress har sex. Hvis en tenåring har lav selvfølelse kan han være mer tilbøyelige til å ha sex på et tidlig alder. Å ha sex for tidlig kan utløse emosjonelle problemer og fysisk tenåringer kan kontrakten seksuelt overførbare sykdommer og bli gravid.

Presset for å bedre helse

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier at overvekt eller fedme øker risikoen for hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og høyt blodtrykk. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn, fet mat, og du ikke får noen øvelse, kan gruppepress faktisk bidra til å forbedre helsen din. Hvis du har en eller flere venner som spiser et sunt kosthold og får regelmessig mosjon, kan de påvirke deg til å gjøre det samme. Ved å følge deres sunn atferd, kan du gå ned i vekt. Når du bytter til et sunt kosthold og begynne å trene, vil dine kolleger oppmuntre deg på og motivere deg til å holde det gående.

Hvordan diagnostisere PHN

Hvordan diagnostisere PHN


PHN står for for post postherpetisk nevralgi. Det farmasøytiske selskapet Novartis, forklarer at tilstanden er preget av dvelende nerve smerter etter et utbrudd av helvetesild eller varicella zoster virus. Smertene kan vare i måneder eller år. Risikofaktorer for utvikling av PHN inkluderer å være eldre enn 50 år, smerte før utseendet av helvetesild utslett, mer alvorlig smerte under en helvetesild utbrudd, smerter i en nerve i ansiktet og mangel på følelse i det området av huden påvirkes av herpes utbrudd. På grunn av disse sekundære symptomer, trenger du ikke kliniske tester for å diagnostisere tilstanden.

Hvordan diagnostisere PHN

•  Ta kontakt med en lege. Prøv å huske omtrentlig dato for din helvetesild utbrudd og datoen helvetesild utslett løst. Spill den første dagen du opplevde smerter etter helvetesild utslett løst. Dette vil gi legen en idé om omfanget av nerveskader. Sørg for at du forteller ham det området av kroppen påvirkes av smerte. Hvis smertene er først og fremst lokalisert til området av den forrige utbrudd, kan legen din vurdere din dvelende smerte til et resultat av post postherpetisk nevralgi.

Forklar symptomene dine i detalj. I stedet for å bare si at du føler smerte, beskrive din smerte med adjektiver som skyting, svie eller verkende. Endo Pharmaceuticals forklarer at denne smerten kan kan komme og gå. Husk å fortelle legen din om din nerve smerte er følsom for berøring, et utkast av vind eller en endring i temperatur. Andre hud symptomer inkluderer noen svette i området av smerte, tap av muskelmasse og endring i farge eller temperatur på det berørte området.

Lag en liste over alle medisiner og inngrep du har prøvd å kurere smertene. Husk hvordan smerten forstyrrer dine daglige aktiviteter. Dette gjør at din lege for å vurdere alvorlighetsgraden av din tilstand. Skriv ned eventuelle andre medisiner du tar enten foreskrevet eller kjøpt over disk. Registrere mengden og hyppigheten av medisiner forbrukes. Inkluder noen diett kosttilskudd du tar for eksempel vitaminer eller urter. I tillegg til forskrivning en behandling for nervesmerter, kan din lege kreve en endring eller reduksjon i noen narkotika eller supplement som kan forstyrre helbredelsesprosessen.

Hvordan du utfører en dermatome Evaluering

Hvordan du utfører en dermatome Evaluering


Dermatome testing er en del av en nevrologisk undersøkelse. En dermatome er en oppdatering av huden som er levert av en bestemt nerve som kommer fra ryggmargen. Nervene fra øvre cervicalcolumna forsyne huden i nakken og så videre nedover kroppen (dermatome kart er tilgjengelig på Internett). Teste en dermatome betyr å stimulere et område av huden på ulike måter for å se hvordan nerve som forsyner det fungerer. Fravær eller forvrengning av noen respons kan indikere nerveskader.

Hvordan du utfører en dermatome Evaluering

Test for Pain

•  Be pasienten om å lukke øynene.

Fortell pasienten at du kommer til å berøre ham med både en skarp gjenstand og en kjedelig en, og be ham om å fortelle deg hvilket objekt du bruker. Demonstrere både rører å forsikre ham om at testen ikke vil faktisk skade.

Touch med hvert objekt på ulike deler av foten og opp på leggen, be pasienten å si "skarp" eller "kjedelig".

Merk eventuelle områder der følelsen er redusert eller fraværende.

Test Propriosepsjon

Propriosepsjon er en følelse av hvor kroppsdeler er i forhold til hverandre og på bevegelse. Teste dette ved å ta tak pasientens stortåen og flytte den opp og ned en gang, forteller pasienten hvilken retning er hvilken.

Har pasienten lukke øynene.

Nå flytter tå flere ganger uten å si hvilken retning og be pasienten om å fortelle deg hvordan du skal flytte tå, "opp" eller "ned".

Note flekkene rørt og pasientens svar.

Test for Vibration

Vis pasienten stemmegaffelen og forklare hva du skal gjøre. Demonstrere sin vibrasjon ved å trykke tindene mot hælen av hånden din og la pasienten berøring håndtaket.

10-støtte pasientens fot med fingrene på den ene hånden. Pass på at fingrene er under stortåen.

Har pasienten lukke øynene.

Start stemmegaffelen vibrerer og plasser enden av håndtaket på felles der stortåen blir med foten. Du bør være i stand til å føle vibrasjon i hånden under pasientens tå

Be pasienten å fortelle deg når han ikke lenger kan føle vibrasjon. Du bør slutte å føle det omtrent samme tid. Oppmerksom på eventuelle avvik.

Hint

 • For komplett nevrologisk testing, teste alle deler av kroppen på begge sider.
 • Rekordresultat (et omriss av kroppen kan være en praktisk måte å gjøre dette på, ved hjelp av fargede penner).

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden


Årsakene til kveld døsighet varierer mellom mennesker, fra helsemessige problemer til enkle søvnmangel. Uansett årsak, kan du ha problemer med tretthet etter å ha spist middag i sen ettermiddag eller tidlig kveld. Fordi du sovner for tidlig kan forstyrre din overnatting søvn tidsplan, er det sannsynligvis en god idé å holde seg våken etter en middag. Utnytte ulike teknikker for å våkne deg opp etter å ha spist.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Eksperimenter med å spise ulike matvarer for å se om du føler deg mindre døsig. For eksempel, øker protein og fettinntak og redusere karbohydrat forbruk kan gi deg mer energi. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg etter å endre menyen for kveldsmåltid, og hvis du føler deg mindre trøtt etter å ha spist ulike matvarer, prøv å gjenta disse matvalg regelmessig for kveldsmåltid.

Hold deg mentalt etter å ha spist. Holde tankene opptatt med en aktivitet som krever tenkning. Arbeidet med ord gåter, lese en bok, skrive et brev, ha en samtale, gjøre lekser eller arbeid på en hobby som sying eller scrapbooking.

Ta en spasertur eller utføre en annen type mild trening. Å øke pulsen og blodstrøm etter spising kan hjelpe på fordøyelsen, og det kan holde deg fra å bli døsig.

Utfør husarbeid etter å ha spist. Hold deg på føttene gjøre vaskeri, oppvask, retting huset, støvtørking eller støvsuging. Fortsett å bevege seg rundt for å bekjempe søvnighet.

Ta en oppkvikkende dusj for å vekke deg opp. Bruk en kroppsvask med en oppkvikkende duft og gni energigivende lotion inn i huden din når du er ferdig i dusjen.

Unngå passive aktiviteter som vil sette deg til å sove. For eksempel vil sitte i et varmt rom med dempet lys og rolige lyder lede deg til å føle deg trøtt, eller sitter i en behagelig stol, passivt ser på TV eller hører på musikk kan gjøre deg døsig.

Hvordan forklare en Nevropsykologisk Evaluering

Hvordan forklare en Nevropsykologisk Evaluering


Det finnes en rekke grunner for pasienten til å trenge en nevropsykologisk evaluering. De kan være utstiller atferd du ikke kan forklare, eller opplever tidligere udiagnostisert nevrologiske symptomer. Noen nevropsykologiske tester er valgfrie, hjelpsomme i en differensialdiagnose, mens standarder for praksis krever disse vurderinger i andre tilfeller. For eksempel må du bestille en nevropsykologisk evaluering for alle pasienter vurderer dyp hjernestimulering kirurgiske prosedyrer for behandling av Parkinsons og andre bevegelser og psykiatriske tilstander, ifølge Cleveland Clinic. Uansett hva årsaken til denne testen, må du forklare en nevropsykologisk evaluering på en slik måte at pasienten føler seg rolig og komfortabel.

Hvordan forklare en Nevropsykologisk Evaluering

•  Forklar grunnleggende nevropsykologi til pasienten. Gi en oversikt over forholdet mellom hjernen og opptreden. Forklare hvordan det sentrale nervesystemet og sykdommer i dette systemet, påvirker atferdsmessige og kognitive evner. Sikre pasienten som en nevro evaluering er et papir og blyant type test, i stedet for en smertefull medisinsk prosedyre.

Fortell pasienten hva du vil måle. Evalueringen vil vurdere flere faktorer, inkludert intelligens, oppmerksomhet, hukommelse og språkkunnskaper. Testeren kan fokusere evalueringen har i henhold til den spesifikke pasienten klage eller differensialdiagnose.

Diskuter årsakene til nevropsykologiske vurderinger. En lege kan bestille en nevropsykologisk evaluering for å finne ut om bevegelsesforstyrrelser, depresjon eller noen annen tilstand er årsaken bak pasientens mentale og atferdsendringer. En kirurg kan be om en nevropsykologisk test for pasienter etter nevrokirurgiske inngrep. Disse prøver er nyttige ved overvåking av en pasients sykdoms fremdrift og effektiviteten av behandlingen.

Fortell pasienten hva du kan forvente, inkludert hvor lenge evalueringen er forventet å ta, og hvis det er noen spesielle forberedelser. Be pasienten om å få en god natts søvn og å unngå alkohol i minst 24 timer før testen. Pasienten bør ta med en liste over aktuelle medisiner og en annen liste over noen tidligere nevro-diagnostisk testing, for eksempel MRI eller CT-skanning av hjernen - eller tidligere nevropsykologiske vurderinger. . Hvis pasienten ikke er i stand til å nøyaktig husker familiens historie, bør et familiemedlem skrive ned relevant informasjon i forkant av utnevnelsen.

A neuropsychologist vil intervjue pasienten og familiemedlemmer de separat. Intervjuet tar en til en og en halv time. En nevropsykologi tekniker vil administrere tester som måler hukommelse, konsentrasjon, verbal og visuell evner. Denne delen av testen varer vanligvis tre til fire timer.

Sikre pasienten at det ikke er bestått eller ikke bestått for en nevropsykologisk evaluering. Nevropsykologiske testene er standardisert, ifølge University of North Carolina, som betyr at de er gitt på samme måte til alle pasienter og scoret på de samme kriteriene.

Hvordan snakke med nevrologen

Hvordan snakke med nevrologen


Å være en talsmann for din helse krever å etablere et samarbeid med legen din. En åpen dialog er viktig for å etablere et forhold og må omfatte slike ting som å stille spørsmål, gi helseinformasjon og følge anbefalingene. Nevrologer behandle og diagnose nervesystemet problemer i hjernen, ryggmargen, nerver og muskler og behandling av disse lidelsene krever effektivt masse kommunikasjon. Planlegge en avtale med din nevrolog og kommer forberedt ved å stille spørsmål, og bringer en venn eller et familiemedlem og gi alle dine helsevesenet poster.

Hvordan snakke med nevrologen

Planlegge en avtale med din nevrolog for å diskutere dine helsemessige bekymringer. Fortell kontoret som du har spørsmål til legen, og at du ønsker en tid og dag hvor legen kan bruke litt ekstra tid med deg. Kommer til timen tidlig å fylle ut noen papirer slik at du vil få all den tildelte tiden til å snakke med nevrologen.

Samle alle dine medisinske poster før avtale. Records for å bringe bør omfatte slike ting som medisiner tatt med doseringsmengder og tider, over-the-counter medisiner og kosttilskudd du tar, informasjon om eventuelle andre sykdommer du har og hvilken lab eller testresultater. Denne informasjonen vil tillate legen å behandle deg effektivt og svare på spørsmål mer nøyaktig.

Skriv en liste med spørsmål ned på papiret. Sett dem i rekkefølgen av betydning, i tilfelle du ikke komme til dem alle. Spørsmål å stille er slike ting som hvordan vil tilstanden påvirker min helse, hva er behandling og hva er bivirkningene, hva er andre behandlingstilbud og hvordan vil hverdagen endring.

Ta med en venn eller et familiemedlem med deg til avtalen. Denne personen kan ta notater, høre med deg eller stille flere spørsmål. Hvis det er noe du ikke forstår, spør nevrolog for avklaring, skriftlig materiale eller et nettsted for å få mer informasjon. Ikke vær flau eller redd for å stille spørsmål: er det viktig for deg å forstå din diagnose og behandlingstilbud.

Les gjennom informasjonen mens det fortsatt er friskt i tankene dine, så snart du kommer hjem for å sørge for at det er alt klart. Ring din nevrolog hvis du har glemt eller er forvirret om noe, har flere spørsmål eller har bivirkninger av behandlingen. Hvis nevrologen ikke er tilgjengelig, be om å få samtalen tilbake så snart som mulig.

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser


Vær, inkludert temperatur, skydekke, vind og regn eller snø kan i stor grad påvirke en persons følelser, helse og selv livskvalitet. Våre følelser er mer enn bare hvordan vi føler på innsiden. Våre følelser påvirker også vår beslutningsevne og hvordan vi tenker. Mange er kjent med "vinterdepresjonen", men helse-påvirker været går utover de kalde månedene; alle reagerer forskjellig på ulike typer vær.

Temperatur

Temperatur og fuktighet både spille en stor rolle i å påvirke en persons humør. Ofte, folk føler seg mindre engstelig med høyere temperaturer. Imidlertid kan en høy andel av fuktighet gjør en person sliten, hindre konsentrasjon og minske hvor hengiven de opptrer med en kjær.

Sunshine

Vitamin D er en viktig del av et sunt kosthold og livsstil, og vi kan få vitamin D fra vanlig soleksponering. Bruk alltid solbeskyttelse og bruker bare en begrenset mengde tid i solen hver dag; for mye soling kan føre til helse-og hudproblemer. Personer som mottar utilstrekkelig eksponering for sol kan oppleve depresjon, særlig hvis de er også i svært fuktige forhold som kan følge med nedbør. De som får den anbefalte mengden av sol eksponering kan føle deg gladere enn folk som ikke tilbringer nok tid i solen. Mørkere dager er kjent for å gjøre folk føler seg søvnig og svak.

Melatonin og Serotonin

I mørket, er melatonin frigjøres i hjernen ved pinealkjertelen. Melatonin starter søvnsyklus og gjør en person trøtt og klar for sengen. I lys, slutter melatonin blir produsert. I stedet er serotonin produseres, løfte folks stemninger og hjelpe dem til å våkne opp og starte dagen.

Forretnings

Flere bedrifter lider på grunn av været. Fra sin produksjon til salg og inntekter, bedrifter ofte ta en hit hvis det er dårlig vær. Hvis været er ekstrem, enten veldig kaldt eller veldig varmt, forbrukere har en tendens til å holde seg innendørs; bedrifter har en hard tid møte sine budsjetter.

Temperament

Mens mange mennesker føler noe påvirket av været, er våre disposisjoner ikke iboende endret av en "dårlig" vær dag. En negativ stemning er ikke fra regn, vind eller snø, er det vår temperament og hvordan vi velger å oppleve værforhold.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører


Selv om kjøring er en stor nødvendighet for de fleste av oss-det kan være en smerte i nakken både billedlig og bokstavelig talt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vurdere din kjørestilling som kan forårsake nakke forstuing-og gi tips om hvordan du kan redusere det.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

•  Nesten alle utvikler en stiv eller vond nakke mens du kjører. Dette er vanligvis forverret når turer er lange. Du kan finne det nyttig å plassere en slags påminnelse objekt eller notat i nærheten av din kjøre plass som en liten "kognitiv kick" å ta hensyn til din holdning.

Ha en kunnskapsrik venn, helsepersonell eller personlig trener observere kjøre kroppen din holdning. Områder av spesiell bekymring for at bør observeres er hode og skulder posisjon, samt nedre del av ryggen. Riktig oppstilling er nødvendig for å redusere belastningen.

Den håndstilling som sannsynligvis fører til minst belastningen på halsen holder rattet ved 5 og 7 stilling. Grep skal være avslappet, men også fast nok til å håndtere en plutselig vei nødsituasjon.

Gjør skånsom bevegelsesutslag (ROM) nakke øvelser klokken deretter mot klokken. Dette er en flott måte å bidra til å hjelpe musklene i cervicalcolumna føler seg mer smidig-men selvfølgelig aldri gjøre disse (eller andre) nakke øvelser mens du kjører!

Selv på korte turer er det alltid en god idé å ta en pause fra kjøring og nyte øyeblikket. Du kan også gå litt og legge en hånd bak nakken og forsiktig strekke nakken mot den hånden. Gjenta på motsatt side.

Hint

 • Vær proaktiv i å forebygge nakke forstuing mens du kjører.
 • En personlig trener eller fysioterapeut vil mest sannsynlig gi den beste holdning vurdering.
 • Gjør din hals stress reduksjon øvelser tidlig og ofte. Ikke vent til du har en stiv og vond nakke.
 • Bare en lisensiert medisinsk faglig kan diagnose og behandle medisinske tilstander. Denne artikkelen er for pedagogiske formål.

Hvordan diagnostisere Akutt Cervical radikulopati

Hvordan diagnostisere Akutt Cervical radikulopati


En cervical radikulopati kan være en skremmende og fryktelig smertefull tilstand. Problemet, vanligvis forårsaket av press fra en svulmende eller sprukket plate på nerver som de kommer ut av ryggmargen, kan også føre til arm og skulder svakhet. Utvikle en idé om anatomi av halsen, hvordan nervene nå sine mål, og hva ulike symptomer innebærer er alle nyttig i diagnostisering dette problemet.

Hvordan diagnostisere Akutt Cervical radikulopati

•  Lær om anatomien i hals, ryggmargen og cervicalcolumna fra nettsteder som orthogate.org. Utvikle en forståelse av hvordan nervene til armen kommer gjennom åpninger i nakkesøylen og gå hele veien til fingrene.

Vit at presset på disse nervene føre til ulike symptomer. Symptomene er relatert til hva nerver forsyning. Følgelig vil trykket på en nerve som leverer utsiden av den venstre armen synes å forårsake smerte i venstre arm, selv om problemet er i nakken.

Gjennomgå nyere historie. Hvis du har symptomer som kan være fra en cervical radikulopati, se om noen aktiviteter som du kanskje har vært engasjert i er knyttet til utbruddet av symptomene dine. For eksempel nye eller forskjellige øvelser, skader, endring i jobber, eller løfting av en stor vekt. Stopp alle aktiviteter hvis de synes å være relatert til utbruddet av symptomene.

Hvile og bruke anti-inflammatoriske. Hvis dine symptomer på smerte ikke løser i 5 til 7 dager, hvis nummenhet i begge arm forverres, eller hvis du merker noen svakhet i enten arm, se din personlige lege.

Begynn din evaluering for en svulmende eller sprukket cervical plate eller en annen årsak til press på nerver med vanlig røntgenbilder av nakken og en eksamen av legen din. Disse røntgen vil ikke vise plater, men de vil vise cervicalcolumna. Din personlige lege kan på dette tidspunktet henvise deg til en nevrokirurg eller en nevrolog.

Fortsett en workup med en MR av livmorhalsen området (om nødvendig). Dette viser cervical plater og nerver. Hvis en MR ikke viser en definitiv årsak til symptomene dine, kan du bli sendt for nerve conduction studier.

Fullfør workup med en cervical myelogram bare som en siste utvei. Denne testen er en utmerket visualisering prosedyre, men er forbundet med en viss risiko - de andre testene er ikke.

Hint

 • Det er i utgangspunktet tre fagområder som omhandler cervical radiculopathies: nevrokirurger, kirurger som er opplært i kirurgi på hjernen og nerver; nevrologer, indremedisinere som spesialiserer seg på sykdommer i hjernen og nerver (men ikke gjør kirurgi); og ortopediske kirurger som spesialiserer seg på rygg og nakke. Din personlige lege vil foreslå en av disse spesialitetene avhengig av arten av problemet ditt - har du åpenbart trenger kirurgi som i tilfelle av muskelsvakhet og en åpenbart sprukket plate; kan du ha noen form for medisinsk sykdom; eller er det større problemer med ryggraden. Legen din vil også gjøre henvisning på grunnlag av hvilke individuelle spesialist han de fleste stiftelser.
 • Muskelsvakhet er et symptom som bør sende deg til legen din umiddelbart. Når en nerve tilførselen til en muskel er kompromittert, atrophies muskelen. Jo før nerve funksjon er gjenopprettet, jo mindre sjanse er det for at det vil være noen permanent tap av muskler.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter


Nakke smerte som er forårsaket av dårlig holdning, kronisk spenning eller belastning kan bli hjulpet ved bruk av varme. Heat er også nyttig for kroniske problemer, for eksempel slitasjegikt. Varme kan bidra til å redusere nakkesmerter ved å forbedre blodsirkulasjonen i området, redusere muskelkramper og avslappende muskelstivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker varme for å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Heat å behandle nakkesmerter

Bruk Heat å lindre nakkesmerter

Velg den type varme program som fungerer best for deg. Du kan ta varm dusj eller bruke en oppvarming puten direkte på området.

Bruk fuktig varme til å behandle nakkesmerter. Du kan fukte et håndkle med varmt vann, og deretter hvile på en seng eller en sofa, bruk av håndkle til baksiden av nakken og skuldrene.

Påfør varme og kulde alternativt for en bedre respons. Hvis det er hevelse på området, kan du bruke kaldt komprimerer før hevelsen går ned og deretter bytte til varme. La det være minst 48 timer før hevelsen forsvinne helt.

Ta et varmt bad. Legg oljer eller salter til vannet, velge medisinert de som er spesielt laget for å redusere smerte. Du kan finne medisinert salter på apotek eller lokale helsekost butikk.

Kjøp varmeavgi produkter å lindre nakkesmerter

Oppsøke produkter som produserer varme ved kontakt, for eksempel bestemte oljer eller salver laget spesielt for massasje eller smerte kontroll. Dette kan bidra til å lindre smerten enda raskere.

Vurder å kjøpe en varmepute som du kan vikle rundt skuldrene og slitasje mens du arbeider på datamaskinen eller ser på TV.

Kjøp en batteridrevet selvmassasjeapparat som gir varme. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å behandle nakkesmerter som strekker seg til skuldrene og øvre del av ryggen, som massasje kan gi lindring over et stort område.

Hint

 • Anvendelsen av varme kan fremkalle en umiddelbar følelse av lindring av smerte. Hvis smertene forverres eller du føler deg ukomfortabel med varmen, stoppe programmet helt og søke legehjelp, da dette kan indikere en mer alvorlig problem.
 • Ikke overopphete puten før du bruker den til området. Når du bruker en varmepute for å behandle nakkesmerter, bør søknaden føles varmt, men likevel komfortable.
 • Unngå å bruke varme på et område som er hovne eller har vært blødning. Ikke bruk varme hvis du har et kutt eller annen form for åpent sår på huden.