Digidexo.com

vann renser kroppen

Kan drikke masse vann rense kroppen?

Ifølge Mayo Clinic, er omtrent 60 prosent av en persons kroppsvekt vann. Vann er viktig å rense kroppen for giftstoffer og for å holde deg hydrert. De fleste mennesker ikke oppfyller minste daglige anbefalte vannbehov.

Toksiner

Når du drikker store mengder vann hver dag, du naturlig rense kroppen for giftstoffer. Giftstoffer som finnes i vitale organer skylles ut med vannet og kan forebygge sykdommer. En daglig stort inntak av vann hjelper også bære næringsstoffer til kroppens celler. Hvis du er på en bestemt kroppsdel-rensing program, for eksempel en lever rens, deretter Den naturlige veien anbefaler at du drikker to ganger anbefalt mengde vann.

Hydration

Å drikke rent vann bidrar til å holde cellene i kroppen hydrert. Når du er dehydrert, kroppens celler begynner å deformere. I alvorlige tilfeller, dette fører til en mangel på konsentrasjon, black outs og død. Et fravær av vann i kroppen hindrer også fjerning av giftige celler i kroppen.

Antall

Du kan sjelden bruker for mye vann, som det er så gunstig for kroppen. Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic, kalt en sjelden tilstand hyponatremi kan resultere fra for mye forbruk av vann spyle ut for mye natrium. Dette er mest vanlig blant utholdenhetsutøvere. Det er minimum mengder av vann som du bør drikke for å høste fordelene. Den generelle regelen er å drikke minst åtte 8 oz. briller hver dag. Dette tilsvarer ca 2 liter. The Mayo Clinic sier også at Institute of Medicine har forskjellige anbefalinger av daglig inntak av væsker for menn og kvinner. Det forteller at kvinner drikker ni briller eller omtrent to liter væske om dagen, mens menn bør drikke 13 kopper eller ca tre liter om dagen.

Typer

Det er mye debatt om hvilken type vann er virkelig trygg. Vann fra springen kan være førstevalget for folk flest, som det er lett tilgjengelig, og prisen er allerede inkludert i den månedlige strømregning. Imidlertid ikke rens og Detox Lifestyle ikke anbefale inntak av vann fra springen, og sier at den inneholder en mengde giftstoffer, inkludert klor, fluor og reseptbelagte medisiner. Dette i sin tur hindrer muligheten av vann for å rense kroppen riktig og kan til og med føre til kreft over tid. Rens og Detox Livsstil støtter bruk av vannfiltre i stedet, som sine påstander at selv flaskevann kan være farlig på grunn av mulig tilstedeværelse av kjemikalier i vannet fra plasten. The Mayo Clinic ikke fremme noen bestemt type vann, men anbefaler at du rengjør gjenbrukbare beholdere etter hver bruk for å forhindre sykdommer.

Anbefalinger

The Mayo Clinic anbefaler at du ikke venter å drikke vann før du er tørst, da dette er et tegn på dehydrering og tilstedeværelsen av giftstoffer i kroppen. Også, som vi blir eldre, er det vanskeligere å oppdage dehydrering. Drikk vann i løpet av hvert måltid, samt mellom måltidene. Drikk et glass vann etter behov i løpet av fysiske trening, så vel som før og etter trening. Selv om andre drikker inneholder vann, de har ikke de samme fordelene som rent vann og kan føre til dehydrering og sette mer giftstoffer i kroppen din. Eksempler inkluderer alkohol, kaffe og soda.

Naturlige måter å rense kroppen fra Lyme

Lyme sykdom er forårsaket av flått infisert med spiralformede bakterier som kalles Borrelia burgdorferi. Vanligvis vil bite området utvikle seg til en lesjon, som ligner en blink. Influensalignende symptomer vises: feber, hodepine, stiv nakke, leddverk og tretthet. Hvis Lyme-sykdommen ikke behandles med antibiotika, bakterier kan finnes i kroppen og forårsake leddgikt, neurologisk og hjertekomplikasjoner som kan bli vanskelig å behandle. Giftstoffer i kroppen kan drivstoff bakterievekst. Komplementær behandling som renser giftstoffer, brukt sammen med antibiotika, kan hjelpe kroppen få fullt.

Rensing

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan urter å behandle Lyme sykdom ved rensing kroppen av bakterier. Enkelte urter inneholder antibakterielle og soppdrepende kjemikalier som bekjemper bakterier og øke immunitet.
En star performer er grønn te med sine høye nivåer av EGCGs. Ifølge utrolig-grønn-tea.com., En rapport 2007 generert av US Department of Agriculture funnet at grønn te hadde høyest EGCG telle ut av nesten 400 matvarer testet. EGCG er kraftige antioksidanter som virker å skure de skadelige frie radikaler som genereres av giftstoffer. I tillegg har grønn te anti-inflammatoriske egenskaper. Dette er gode nyheter for 60 prosent av Lyme sykdom pasienter som lider av smerter forårsaket av betente ledd.

En annen populær urte detoxifier er burbur, en peruansk plante. Ifølge herbalremedies.com., Kan Burbur hjelpe avgiftning av leveren, nyrene og mer med sine antimikrobielle kjemikalier.

The University of Maryland Medical Center anbefaler også andre urter som gingko biloba, kattens klo, reishi sopp, oliven blad og hvitløk. Disse urtene kan bli funnet som tørkede ekstrakter, glyserin ekstrakter eller tinkturer. Du kan også lage te med disse urtene. Bare bratte 1 teskje urt i en kopp varmt vann i fem til ti minutter, og drikke.

Bytt mikroflora

Ta antibiotika for å behandle Lyme sykdom kan utarme mage-tarmkanalen av gode bakterier, også kalt probiotika. Th \ han University of Maryland Medical Center anbefaler minst 5 til 10 milliarder kolonidannende enheter, eller CFUs, av probiotika en dag.

Du kan samle din tilførsel fra naturlig probiotiske-rik mat som yoghurt, kefir, miso, fermenterte grønnsaker som kimchi og surkål, og vanlige krydder som løk og hvitløk. Du kan også se etter probiotiske kosttilskudd som inneholder Lactobacillus acidophilus.

Øke immunitet

Siden Lyme sykdom stammer fra bakteriell invasjon, styrke immunforsvaret hjelper deg å kjempe tilbake. Steven J. Bock, MD, diskuterte viktigheten av næringsstoffer for å øke immunforsvaret, "The Integrative Behandling av Lyme sykdom," publisert i International Journal of Integrative Medicine, mai / juni 1999 Han pekte på at intravenøs næring, for eksempel vitamin C og B-vitaminer, blir ofte brukt til å styrke immunforsvaret.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Dag-til-dag liv, stress og dårlig kosthold kan la deg følelsen svak og usunn. Dette er grunnen til at avgift renser er så populære. Målet med en detox er å rense giftstoffer og deretter fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer, forlater du revitalisert. Det er varierte teorier om hvordan å rense kroppen for giftstoffer, men det mest vanlige fremgangsmåten er å rense systemet gjennom faste, renset din kolon og fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Hvordan å rense og rense kroppen for giftstoffer.

eliminere din toxin inntak. Fasting gjennom juicing for en periode på tre til sju dager er ideelt. Bare drikke grønnsaksjuice, ferskpresset juice (fersk Juiced er best - du må kanskje kjøpe en juicer) og renset vann i faste perioden. Dette gir deg sunne vitaminer og mineraler og lar dine organer å hvile. Teorien er at kroppen din vil være i stand til å spyle giftstoffer ut når de ikke lenger blir inntatt. Mens ideen om å bli kvitt kroppen for giftstoffer kan være tiltrekkende, kanskje du ikke ønsker å gå den "væsker bare" rute. For dette, bør du begrense kosten valg til noe som ligner på et vegansk kosthold. Du trenger også å kutte ut alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker, mettet fett og så mye stress som mulig. Alle disse legger giftstoffer til kroppen under rens.

Bruk kosttilskudd for å hjelpe deg detox. Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe detox te eller urter som er rettet mot spesifikke kroppsdeler. Det er mange urter og te du kan ta for å målrette bestemte organer som lunger, tykktarm og lever. For eksempel, er løvetann rot bra for leveren, og ingefær og cayenne hjelp til å rense nyrene. Begge disse organene filtrere systemet og må bli renset.

Rens din kolon. Giftstoffer behandlet av leveren blir sendt til tarmene for å bli eliminert. Kolon er som byen dump for giftige oppbygging. Den beste måten å rense kolon er å vedta en høy-fiber diett som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og høy-fiber hele korn. Noen velger rask vei og gå for en colonic. Colonic hydroterapi bryter ned toksisk ekskrementer og fjerner avfall og oppsamling i en serie av behandlinger. En colonic kan også hjelpe fremskynde metabolske prosessen, utvise parasitter og føre til vekttap.

vedta en sunn livsstil. Etter å ha gått gjennom renselsesprosess, må du endre dine daglige vaner. Det gir ikke mening å gå gjennom den vanskelige rens bare å dumpe mer giftstoffer tilbake i kroppen din. Den mest effektive måten å gjøre dette på er gjennom kosthold og sunn livsstil praksis. Spis rikelig med fiber, og beskytte leveren med urter som løvetann rot og ved å drikke grønn te. Ta vitaminer. Drikke 2 liter vann daglig. Håndtere stress med verktøy som yoga og meditasjon, og svette ut giftstoffer gjennom trening eller i badstuer.

Hint

 • Prøv å rense under nedetid eller en ferie. Arbeide under en rens er ofte slitsomt og anstrengende.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte under renseprosessen, bør du kontakte lege.

Hjemmelagde måter å rense kroppen din

Det kan være nødvendig å detox og rense kroppen din fra tid til annen, da giftstoffer vil bygge opp i kroppen din og forårsake symptomer på tretthet og lav energi. Det anbefales at du detox kroppen din en gang i året. Går gjennom denne renselsesprosess vil tillate deg å komme i harmoni med kroppen din mens du fjerner giftstoffer buildup.

Colon Cleanse Detox

Kolon rens detox innebærer rengjøring av tykktarmen eller eliminere giftig avfall fra kroppen, ifølge Hjemmelaget Body Cleanse. Et kolon rens gir kolon en sjanse til å gjenoppbygge seg selv og opprettholde sin funksjon. Den beste hjemmelaget kolon rens begynner ved å spise riktig mat på daglig basis. Du må øke mengden av rå grønnsaker og frukt som du forbruker på en jevnlig basis, mens på samme tid å eliminere så mye kokt mat som mulig. Dette renser fordøyelsessystemet ved å redusere slimaktig pest.

Sitronsaft Cleanse

Sitronsaft rens vil bidra til å detox hele kroppen. Det kan bidra til å forbedre fordøyelsen, gi deg sunnere hud og balansere kroppsvekten din. Klem saften fra en sitron i en kopp, og tilsett 1 ss. hver av bentonitt leire, psyllium husk frø og colofiber. Bland disse ingrediensene sammen til du får en tykk blanding. Tilsett 1 ss. eple sedertre eddik, 10 oz. vann og 1 ss. honning for å forbedre smaken. Drikk en kopp av denne blandingen hver dag i en uke.

Liver Cleanse

Helsen til leveren vil direkte påvirke din generelle velvære. En god leveren rens kan hjelpe deg å føle deg mer våken og mer sunt. Start med å blande 3 ss. Epsom salter med 3 kopper vann. Drikk 3/4 kopp på 14:00, 18:00 og 20:00 På 22:00, drikke en blanding av 1/2 kopp olivenolje og 3/4 kopp grapefruktjuice. Tidlig neste morgen rundt 6 am, drikke en annen blanding av Epsom salter etterfulgt av en siste dose på 8 am Dette leveren rensing metoden bør gjøres to ganger i året, ifølge Hjemmelaget Body Cleanse.

Hvordan raskt å rense kroppen din

Hvordan raskt å rense kroppen din


Amerikansk dietter er ofte lastet med for mye fett, sukker og kunstige kjemikalier. En rask, enten det er eller vann-bare en juice raskt, kan være en effektiv måte å rense kroppen for giftstoffer og andre urenheter som kan gjøre oss syke eller utsatt for sykdom. Selv om en fast kan være ubehagelig, kan det gi velvære for hele kroppen.

Hvordan raskt å rense kroppen din

Fasting å rense kroppen din

•  Velg hvilken type fort du ønsker å følge som det er ulike typer rensing faster. Søk på Internett, kan du bruke ditt lokale bibliotek eller ta kontakt med legen din for å undersøke hvilken type fort vil passe dine spesielle smak, preferanser eller medisinske behov. Plukk en dato for å starte raskt og huske på sosiale arrangementer og plikter som potensielt kan true din faste.

Reduser kaloriinntaket i dagene som fører til raskt å forberede kroppen din for begrensninger av den raske du har valgt. Fjern mest mat fra hjemmet ditt for å unngå fristelsen. De fleste faster anbefaler også å stoppe eventuelle kosttilskudd i dagene før fasten.

Begynn din raskt. Følg retningslinjene for fort du har valgt. Begrense fysisk anstrengelse under fort. Hold deg avslappet ved å meditere eller får massasje.

Avslutt raskt med et lite måltid. Et stort måltid kan føre til ubehag, avhengig av hvilken type fort du har fullført. Øk matinntaket gradvis til ditt vanlige kosthold er gjenopptatt.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst


La oss innse det, hva du spiser og gjør påvirker hvordan du ser og føler. Hvis du bestemmer deg for å rense kroppen for giftstoffer, vil du ikke bare føle deg bedre, vil din hud og hår også viser tegn til bedre helse. Ved å drikke riktig mengde vann, kutte ut skadelige stoffer, spise sunn mat og øke din oppgave nivå, vil din innsats drastisk øke din detox suksess. Du huden vil begynne å se sunn og håret ditt vil skinne og vokse sterkere.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

•  Kjøp en hel-kropp rens kit fra en helsekostbutikk. Disse produktene kan variere fra en 7 dagers detox til en 30 dagers detox. Les produktinstruksjoner og advarsler grundig, før du starter detox. De fleste av disse DETOX produkter er utviklet for å rense fordøyelsessystemet med psyllium eller et annet fiberelement. Så er det urtedrikker eller kapsler som naturlig hjelpe de kroppslige organer i detoxing og rensing innenfra. Følgende er detox anbefalinger gå med den første rens for å bidra til å fremme kroppen rensing for hårvekst.

Drikk mye vann. Det anbefales at du bruker 6 til 8 glass vann om dagen, for å opprettholde en sunn kroppsfunksjoner og til hjelp i å spyle giftstoffer ut av kroppen. Hvis du får dehydrert, vil din hud og hår lide.

Eliminer rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Spis fisk, kalkun og kylling i stedet. Proteinet i disse kjøtt er et vesentlig byggesten for hårvekst.

Unngå alkohol, koffeinholdige drikker, og bearbeidet mat. Alkohol tapper kroppens av vitaminer. Koffein constricts blodstrømmen til kroppen, inkludert hodebunnen. Bearbeidet mat er full av sukker, mettet fett og mye natrium. Disse matvarer også mangler vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å vokse sunt hår.

Vedta et sunnere kosthold. Rå grønnsaker og frukt er et must. Organiske som er enda bedre. Dette fiber vil holde ting i bevegelse gjennom fordøyelsessystemet. Hele korn, bønner og belgfrukter er også stor for den nye kosten, som de er sunne, fylling og næringsstoff pakket.

Ta nødvendige vitamin-og mineraltilskudd. Velg en (e) med vitamin A, vitamin B-kompleks, folsyre, biotin, jern, selen, sink, mangan og jod. En essensiell fettsyre supplement er også svært gunstig fordi det gir næring til hud og hodebunn og regulerer hormon funksjon.

Øk aktivitetsnivå. De fleste giftstoffer som du ønsker å rense fra kroppen din er lagret i dine fettceller. Stikker til et sunt kosthold og mosjon rutine vil bidra til å frigjøre disse giftstoffene som du brenner fett som lagrer dem. Exercise vil også få oksygen og nærings-rik blodpumping i hele kroppen, noe som er viktig for sunn hud og hår.

Masser hodebunnen når du shampoo håret. Bruk fingertuppene til å massere i små sirkler over hele hodebunnen. Dette vil bidra til å øke blodtilførselen til området, som er nødvendig for hårvekst. Det føles bra i tillegg.

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt


Selv salt mat smaker godt, har for mye salt en utfordrende effekt på kroppen. Sin tilstedeværelse i kroppen systemet tvinger kroppen til å holde på vann for å håndtere det. Videre, for mye salt i kosten kan øke blodtrykket, hovne ankler og påvirke helsen til noen av dine viktigste organene --- primært hjertet, magen og tarmene. Men ikke bekymre deg for at du ikke kan spise bare én (potetgull), her er en enkel måte å skylle den ekstra salt ut av kroppen din.

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt

drikke 64 oz. av renset fjær vann i tre dager. Dette oversettes til 8 glass som holder 8 gram vann hver. Kildevann er blottet for salt --- noen naturlige farvann er det ikke. Det er viktig å velge et vann som er naturlig salt-fri, og selv om dette kan virke som en stor mengde vann, at legemet beholder vann, selv om det er litt dehydrert. Denne teknikken sørger for at kroppen får rikelig med vann og ironisk reagerer på dette hydrering ved å slippe overflødig vann. Og det er i det overskytende vann i vekt hvor kroppen lagrer salt.

Spis mat som er lav i salt for de tre dagene. Du ønsker å begrense saltinntaket til under 1500 mg om dagen. Les etiketter for å finne ut hvor mye natrium er til stede i maten du har tenkt å svelges. Åpenbart junk mat er ute av bildet som de er vanligvis svært høy i natrium. Og selvfølgelig, ikke legg salt til noe. Bruk alternative saltfrie krydder i matlagingen som for eksempel hvitløk, pepper og andre krydderkombinasjoner som er markedsført som "salterstatninger."

Kutt ned på karbohydrat inntaket. Komplekse karbohydrater, frukt og grønnsaker er de eneste karbohydrater som du bør spise i løpet av denne tre-dagers salt flush. Glem brød og pasta. Hvert pund av karbohydrater lagret i kroppen din holde 2 eller 3 pounds av vann, og det er dette vannet som holder overflødig salt. Dermed skikken med å spise høy-protein matvarer lav i karbohydrater, som magert kjøtt, havregryn og brun ris, bistå hele prosessen med å drikke store mengder vann for å rense kroppen system av overflødig natrium.

Svette ut overflødig salt. For de tre-dagers flush, velger å trene aerobt mens iført varme klær som vil tvinge deg til å svette når du er i bevegelse. Alternativt kan du velge å hjemsøke en badstue daglig. Bo i badstuen lenge nok til å bryte en svette. Når du svetter voldsomt, la badstue og dusj med lunkent vann. Etter at du er renset for overflateurenheter samt kjøligere i kroppstemperatur, gjør dette badstue trinnet igjen. Pass på å drikke rikelig med vann.

Hint

 • Vann er din venn. Jo mer du drikker, jo flere besøk på badet, og jo mer salt-free kroppen din blir.
 • Ikke drikk vann kvotient alt på en gang --- spre den ut i løpet av dagen. Ikke bruk en badstue uten å sjekke først med medisinsk helsepersonell (e). Badstuer kan være farlig for personer med høyt blodtrykk, visse medisinske tilstander, samt alle som har inntatt alkohol eller narkotiske stoffer.

Hvordan rense kroppen for herdet olje

Hydrogenerte oljer som er skapt når hydrogen tilsettes til en olje for å gi det en tettere, mindre fet tekstur. Det forlenger holdbarheten på matvarer, sparer matvarekjedene mye penger. Det er dermed nesten allestedsnærværende i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet. Dessverre kan det gjøre mye skade på folk spise det, spesielt den delvis hydrogenert slag, som inneholder langt mer transfett enn fullt hydrogenert olje. De transfett som finnes i hydrogenerte oljer kan tette blodårene, heve risikoen for kreft og hjertesykdom, heve dårlige kolesterolet, og påvirker metabolsk funksjon. Det er best å unngå dem og fjerne dem fra systemet så snart som mulig.

Hvordan rense kroppen for herdet olje

Rengjøring kroppen din

Les etikettene på alt du spiser deg og unngå alt som inneholder ordet hydrogenert i ingredienslisten. Rensing kroppen av hydrogenerte oljer betyr at du må sørge for at du ikke legger noe mer i. Kroppen din vil til slutt bli kvitt dem på egen hånd.

Drikk to gram av aloe vera gel tre ganger per dag for å fremme avrusning prosessen. Det er tenkt å hjelpe til med fordøyelsen, noe som vil bidra til å fjerne oljer fra kroppen din raskere.

•  Ta en kapsel av fiskeolje tre ganger per dag. Fiskeolje inneholder sunne, gunstig fett for å motvirke skader som kan ha blitt forårsaket av hydrogenerte oljer.

Drikk minst åtte 8-unse glass vann hver dag for å bidra til å fjerne giftstoffer og spyle ut systemet.

Hint

 • Når du leser etiketter, også se etter mono og diglyserider. Dette er andre navn for hydrogenerte oljer.
 • Noen matprodusenter bruker begrepene "hydrogenert" og "delvis hydrogenert" om hverandre. Hvis det står "hydrogenert," det er best å unngå det.
 • Det tar 51 dager å forbrenne bare halvparten av transfett du spiser på en dag. Hvis du fortsetter å spise dem, vil avgiftning prosessen ta betydelig lenger.

Hvordan å rense kroppen med Wheatgrass

Hver dag du utsetter deg for en rekke miljøgifter. Du puster, berøring og spise disse giftstoffene som til slutt fører til for tidlig aldring, sykdom og mer. Wheatgrass tilbyr en naturlig og enkel løsning, som det er en av de kraftigste naturlige rensemidler kjent mann. De rike aminosyrer, enzymer, klorofyll, vitaminer og mineraler fungerer som vaskemidler til å rense kroppen, innvendig og utvendig.

Bruksanvisning

•  Drikk 2 til 3 oz. wheatgrass hver dag, fortrinnsvis første i morgen på tom mage. Wheatgrass gir kroppen med en rekke viktige mikronæringsstoffer og hjelper til å eliminere tungmetaller og andre toksiner fra blodet. Du skal føle en økning i energi nesten umiddelbart, og en enorm forbedring på kroppens funksjon, hud, hår og mer i løpet av få uker.

Hell 2 kopper av ren wheatgrass juice i et varmt bad og suge i 15 eller 20 minutter. Saften bidrar til å lindre hudirritasjon, trekke giftstoffer fra huden, forebygge utbrudd av eksem og hindre smitte av mindre kutt og brannsår.

Sug en bomullsbandasje i wheatgrass juice og bruke til å dekke sår. Wheatgrass ikke bare bidrar til å hindre infeksjon i såret, hjelper det å øke hastigheten helbredelse og redusere sjansen for arrdannelse.

Fukt en dråpe wheatgrass på kviser før sengetid og skyll i morgen med varmt vann for å bidra til å helbrede en kvise. For de med problemer akne, bland en del hvetegress juice med 3 deler vann og bruke som en ansikts kylling to ganger daglig.

Chew på hvetegress bladene å hjelpe desinfisere tenner, tannkjøtt og sår hals.

Bruk wheatgrass juice for en helbredende og avgift kolon rens. Start med en enkel varmt vann klyster og deretter flush. Avslutt med en wheatgrass klyster, plassere 4 oz. av fersk, romtemperatur hvetegress i klyster bag. Ta vare i minst 20 minutter.

Hvordan rense kroppen for sigarett-røyk

Røyking har en enorm negativ effekt på kroppen siden nikotin angrep nesten alle vitale organer. I tillegg til nikotin, karbondioksid som inhaleres mens røyking herjer også kroppen. Andre skadelige stoffer er hydrogencyanid, karbonmonoksyd, svovel og nitrogen oksyd. Alle disse gradvis redusere kroppens evne til å absorbere oksygen og som et direkte resultat at cellene i kroppen dø en langsom pinefull død. Det første skrittet for å rense kroppen for disse negative elementene er å slutte å røyke.

Bruksanvisning

•  Ta med familien til tillit og utarbeide en plan for å hjelpe deg å slutte å røyke. Informere alle dine nære venner om denne beslutningen, slik at du ikke blir fristet den første tiden, som ofte er kritisk.

Innhent råd og hjelp til familien din lege, spesielt med hensyn til abstinenssymptomer og nikotin craving problemer. Det finnes spesielle kurs av akupunktur, urte healing samt avgiftning tilgjengelig. Utdanne deg selv og velge den som passer deg best. Dette er et svært viktig skritt, så uansett hva du velger bør utfylle din stil av å bo og arbeide.

Drikk rikelig med vann, noe som vil skylle ut giftstoffer og fjern heshet fra stemmen din grunn irritert hals. Adopter matvarer rike på antioksidanter i kostholdet ditt, fordi disse er de beste hjelpere i avgiftning av kroppen. Du må også ta med rikelig med frukt og grønnsaker i den nye kosten. En av de verste deler av kroppen påvirkes av røyking, i tillegg til lungene, er den ekskretoriske systemet. Dens funksjon kan forbedres ved å legge til matvarer med høyt fiberinnhold, noe som også vil bidra i flushing ut av bebygde giftstoffer fra kroppen.

Med råd fra din lege inkluderer antioksidant kosttilskudd i kostholdet ditt. Dette ville intensivere fjerning av frie radikaler fra kroppen, rask videresending kroppens utvinning.

Legg minst 20 til 30 minutter med trening i din daglige rutine. Dette er en svært viktig, men neglisjert mest del av utvinning fra røyking effekter. Trene hjelper i å fjerne giftstoffer, og forbedrer den kardiovaskulære systemet og nervesystemet. Om ikke annet, bare gå raskt i 20 minutter hver dag på vei til og tilbake fra kontoret eller markedet.

Tips og advarsler

 • Røykeslutt er den vanskeligste delen av reversering av effektene av røyking. Du må holde på det med en vilje av jern.
 • Utgangspunktet en erstatning som nikotinplaster, nikotintyggegummi, eller noe annet som anbefalt av legen ville være nødvendig for å holde nikotin suget i kontroll. Akupunktur er spioneringen å være svært effektiv på dette stadiet.
 • Uansett system for å slutte å røyke du velger bør være støttet av faglig kompetanse.

Hvordan rense kroppen for Celebrex

Når kroppen vår har for mange giftstoffer, kan vi også ha høye surhetsgraden. Høy surhetsgraden kan føre folk til å ha luftveisproblemer, nevrologiske ubalanse, vektøkning, allergi mot matvarer og luftbårne partikler, hudutslett, høyt blodsukker og mer. Feire har vist seg å være en gift, og det gjør også pH-verdier i en persons kropp blir surt. Hvis du ønsker å rense kroppen for Celebrex, det er naturlige ting du kan gjøre for å hjelpe deg å bli mer sunn.

Bruksanvisning

Siden rensing vil innebære en rask og urte kosttilskudd, ta kontakt med en lege før du begynner. Når du får medisinsk klarering, starter en tre dagers faste på vann og brun ris. Sørg for å drikke vann hver 90 minutter eller tidligere hvis du er tørst. Ikke drikker nok vann kan gjøre deg dehydrert. Ta urte avføringsmidler når det trengs, og hvis din lege lar deg. Sørg for å lese bruksanvisningen på hvordan å ta avføringsmidler og holde styr på når du tar dem. Du bør også ta antioksidanter daglig for å hjelpe kroppen din når fasten.

Walk 30 minutter hver dag. Walking hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer. Giftstoffer lagres i fett; og når du forbrenner fett, toksiner blir frigitt gjennom svette. Jo mer du svetter, jo mer kroppen kvitte seg med giftstoffer. Kroppen din vil være i stand til å kvitte seg med Feire gjennom turgåing og svetting.

Sitt eller stå i en badstu for den anbefalte tiden. Pass på at badstuen er ikke for varmt, og du føler deg komfortabel. Badstuen vil hjelpe deg til å svette, og svette vil frigjøre giftstoffer fra kroppen din. Badstuer er veldig sunt for kroppen hvis du bruker dem på riktig måte. Men hvis du er i badstuen for lenge, kan du utvikle heteslag. Tegn på heteslag er svimmelhet, kvalme, tretthet, hodepine, muskelkramper og oppkast. Heteslag kan også utvikle seg i noen mennesker. Tegn på heteslag er kortpustethet, høyt blod temperatur, forvirring, hallusinasjoner, kramper og koma. Så sørg for å bruke badstuen riktig og være forsiktig.

Planlegg en massasje. Massasjeterapi er stor for å slippe giftstoffer i kroppen også. Når en person blir massert, toksiner flyttet gjennom lymfesystemet, og de er i stand til å bli gitt ut av kroppen lettere.

Gjør dype pusteøvelser i fem til 10 minutter hver dag. Dyp pusting bidrar til mer oksygenstrømmen gjennom blodstrømmen. En kropp full av oksygen vil være i stand til å kvitte seg med giftstoffer enklere. Oksygen er nødvendig for lymfesystemet å fungere optimalt.

Tips og advarsler

 • Lange faster uten tilsyn av lege kan være farlig. Hvis du er diabetiker, vil du absolutt trenger å kontakte legen din om tillatelse før fasten fordi du kan bli hypoglycemic. Også, ikke gå i en badstue hvis du har høyt blodtrykk.

Hvordan å rense kroppen med frukt

Hvordan å rense kroppen med frukt


Ved hjelp av frukt er en effektiv måte å rense kroppen og fjerne giftstoffer. All frukt inneholder syrer, som er nødvendig for å eliminere giftstoffer fra blodet. De har også gi kroppen styrke og energi. Når du renser kroppen med frukt, vil cellene bli fjernet, og de vil fungere riktig og harmonisk. Den følgende fremgangsmåte for å rense kroppen med frukt bør følges i minst fem dager. Hold deg på frukt rensing diett så lenge som 10 dager, hvis du er ekstremt overvektig eller usunn.

Bruksanvisning

•  Rens tarmer med en urte lakserende te før du begynner å rense kroppen med frukt. Klargjør te i henhold til instruksjonene på pakken, og drikke det rett før sengs kvelden før du skal begynne dietten.

Spis så mange modne, friske frukter som mulig. Spiser minst to grapefrukt, seks appelsiner, sitroner og tre per dag, i tillegg til så mye frisk frukt av andre typer som mulig.

Drikk så mye vann som mulig mellom å spise frukten. Sikt i minst 8 til 10 glass av våren eller destillert vann per dag, mens rensing av kroppen med frukt, men ikke drikk mens du spiser.

Drikk fruktjuice liberalt mens på frukt rensing diett. Ren organisk drue, eple, grapefrukt og appelsin juice er mest gunstig. Ikke drikk juice fra konsentrat eller juice cocktails. Hvis du ikke klarer å finne ren og økologisk frukt juice, erstatning vann i stedet.

Utfør minst 30 minutter med trening i friluft hver dag mens du er på diett for å hjelpe kroppen eliminere avfall. Turgåing er den beste øvelsen, og kan gjøres i ditt eget tempo. Men jogging eller løping er også akseptabelt, hvis du er i bedre fysisk form.

Tips og advarsler

 • Når alle dine smerter, smerter og ubehag er borte, har alle giftstoffer er fjernet fra systemet ditt, og du kan sakte tilbake til en sunn, nærende diett bestående av alle matvaregrupper. Anbefalte frukt for frukt rensing diett inkluderer ananas, fersken, kirsebær, plommer, pærer, epler, modne jordbær, blåbær, bringebær og alle sitrusfrukter. Spis disse liberalt når du er på diett. Urte lakserende te, for eksempel Senna te, kan bli funnet på lokale naturlig helse butikker, og mange velassorterte supermarkeder.
 • Ikke bruker melk, sukker, stivelse, saus, smør, hvetemel, sjokolade, meieriprodukter, pasta, brød, olje, sprit, tobakk, eller noe annet produkt som ikke er frukt eller fruktjuice mens på frukt rensing diett. De vil velte reaksjonen til rensing frukt på blodet, og negere alt arbeidet du har gjort.

Hvordan å rense kroppen din naturlig

Rensing kroppen din er en effektiv måte å forbedre din helse og redusere sjansene for sykdom. Kroppen er selvrensende, men noen ganger blir det overbelastet med akkumulert rusk, wasters og urenheter som kommer inn i kroppen fra forurenset luft og kjemiske fylte matvarer. Ved rensing kroppen naturlig, eliminerer du slam som kan hindre eller svekke kroppens evne til å helbrede og rense seg selv. Fjerne disse skadelige stoffene kan gjøres på utallige måter, noen så enkelt som å drikke mer vann eller spise mer fiber.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann hver dag. Kroppen trenger væske for mange viktige prosesser. Ved å drikke ca 10 glass vann hver dag, er giftstoffer og avfall fjernet fra kroppen. Andre sunne valg er frukt juice og grønnsaker.

Prøv en rask. Kroppen bruker mye energi fordøye og eliminere matvarer. En rask lar kroppen bruke denne energien til andre formål, for eksempel selvhelbredelse. Det finnes mange forskjellige typer faster. Noen tillater bare vann, mens andre lar fruktjuicer eller grønnsaksjuice. En rask en eller to ganger i uken kan hjelpe. Lengre faster er ferdig, men vanligvis bare under medisinsk tilsyn.

Spis økologisk dyrket mat. Økologisk mat, enten frukt, grønnsaker eller kjøtt, er bedre for kroppen. Disse matvarer inneholder langt mindre kjemikalier, slik som insekticider, veksthormoner, sulfater og konserveringsmidler.

Rengjør kolon. Tarmene holde mange toksiner, avfall og kjemikalier som kan reabsorberes i kroppen. Ved å fjerne avføring og rusk, er kroppen renere overall. Det er mange urte kolon rengjøringsmidler som er enkle kapsler å ta. En og annen klyster eller colonic vanning kan også hjelpe. Med disse to metodene, blir varmt vann presset inn i tykktarmen for å skylle vekk avfall. Det beste kan være å legge mye fiber i kostholdet. Fullkorn, ølgjær og hvetekim er alle fiberrik mat, i tillegg til grønne bladgrønnsaker.

Rengjør blodet. Blodet fjerner avfallsstoffer fra kroppen, og også bærer næringsstoffer til organer en vev. Nyrene er hovedorgan for filtrering av blod. For å få nyrene i topp stand, ta UVA Ursi kosttilskudd, en urt kjent for å rense nyrene.

6. Rens leveren. Leveren utfører mange funksjoner i kroppen. En funksjon er å filtrere ut giftstoffer som akkumuleres i kroppen. For å få leveren fungerer bedre ta melk tistel kosttilskudd for å rense ut leveren.

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din


Kroppen vår er stadig under angrep fra giftstoffer i maten vår og miljøet, som kan negativt påvirke vår generelle helse. Det er viktig å av og rense kroppen av disse giftstoffer for å hjelpe kroppen din fungerer optimalt. Heldigvis finnes det mange ulike produkter og hvordan du kan rense kroppen av disse giftstoffer.

Fast

Fasting er en naturlig måte å rense uten å bruke noen produkter. Prosessen innebærer å drikke minst 12, 8-oz. glass vann hver dag for å skylle systemet av forurensende stoffer. I tillegg vil du ønsker å drikke to glass vann i løpet av dagen med 1 ss. honning, 2 ts. sitronsaft, 3 til 4 ss. cider eddik og en dash av cayenne pepper blandet sammen. Fasting kan vare tre til 10 dager. Etter å ha fullført den raske, bør du gjeninnføre maten sakte og forsiktig, spise frukt og grønnsaker for de første to til tre dager.

Badstue

Badstuer er en effektiv måte for kroppen å eliminere giftstoffer gjennom svette. Temperaturene i steam-type badstuer er mellom 90 til 120 grader. Temperaturene i en tørr-type sauna kan være mer enn 150 grader. Når du sitter i denne type varme, vil kroppen din svette for å prøve og kjøle seg selv, og vil eliminere miljøgifter som er i huden din. I tillegg er det viktig å drikke rikelig med vann for å hjelpe flush toksiner ut av kroppen din. Bruken av badstuer å rense har vært populære i Europa i hundrevis av år.

Diett

Rensing dietter er i hovedsak laget for å rense fordøyelsessystemet, men kan være gunstig for å avgifte andre deler av kroppen også. Disse diettene som regel innebære mye frukt og grønnsaker, høy-fiber produkter som linfrø eller psyllium, og gunstige bakterier som kalles probiotika. Matvarer som har sukker, koffein og kjemikalier og bearbeidet mat er eliminert fra kostholdet. Det er viktig å drikke rikelig med vann. Disse diettene varer vanligvis 1-3 uker. Når rens er fullført, lette tilbake til ditt vanlige kosthold.

Cleanser

Det er mange cleanser produkter tilgjengelig på markedet i dag. Disse vanligvis innebære å ta et supplement i pille eller pulverform hver dag i noen uker sammen med en god diett av naturlige, økologiske matvarer. Populære alternativer kan inkludere acai berry, psylliumfibre eller grapefruktekstrakt, som har vist seg effektiv på å rense fordøyelsessystemet. Sørg for å konsultere legen din før du starter en rens med disse over-the-counter produkter.

Hjem rettsmidler for rensing kroppen Toksiner

Kvitte kroppen for giftstoffer bidrar til å forbedre den generelle helsen. Hjem rettsmidler er trygge, naturlige og rimelige måter å rense ut kroppen. Avrusning er ofte anbefalt av helhetlig utøvere som en fin måte å rense kroppen for skadelige stoffer. Kroppen renser seg selv regelmessig, ved hjelp av nyrene og leveren til å filtrere ut giftstoffer og avfall. Men for mye oppsamlet avfall i kroppen som gjør det vanskelig for kroppen å rense seg selv. En og annen kropp rensing ved hjelp av hjemme rettsmidler er svært effektiv i å eliminere giftstoffer.

Drikke

Væsker skylle ut kroppen. Ved å drikke mye vann, fruktjuice, grønnsaksjuice og urtete, er en person i stand til å vaske bort giftstoffer og avfall i alle organer og vev. Kroppen krever væske hver dag for sine mange funksjoner. Mens noen medisinske fagfolk anbefaler at alle drikker 64 gram væske hver dag, andre eksperter mener den mengden vann som trengs bør stå i forhold til kroppsvekt. Drikking væsker bidrar også til å redusere forstoppelse. Å ha hyppig avføring er en måte å fjerne avføring og annet avfall fra kroppen.

Gjør mer Exercise

Trening bidrar til å forbrenne fett. Dette er viktig fordi toksiner er lagret i fettcellene i kroppen. Ved å miste fett en person mister også giftstoffer. Enhver form for fysisk trening er nyttig, men aerobic trening gir ekstra fordeler. Når du gjør aerobic øvelser som løping, sykling, dans eller kickboksing, bygger en person opp en svette. Ved å svette, er giftstoffer fjernes fra kroppen gjennom porene. Trene også får tarmmusklene i bevegelse, og dette kan gjøre det lettere avføring.

Gå på en Fast

Mange helhetlig utøvere anbefaler en rask som en måte å fjerne giftstoffer og rense kroppen. Det finnes mange typer faster, men den vanligste årsaken innebærer å ikke spise og bare drikke vann. Noen faster tillate urtete eller saft eller buljong. En rask kan vare fra en dag til en måned. En person kan gjøre en kortere raskt på egen hånd, men lengre faster av noen uker eller mer trenger medisinsk tilsyn. Uten mat blir spist, ikke kroppen ikke å bruke energi for fordøyelsen. Energien blir brukt til selvrensende og selv-reparerende. Faste kan være gunstig for mange mennesker, men det er ikke det riktige valget for alle. Alle med bekymringer om fasting bør rådføre seg med sin lege. Når først å gjøre en rask, begrense det til én til tre dager for å se hvordan kroppen din reagerer.

Hvordan rense kroppen Juice

Hvordan rense kroppen Juice


Rensing kroppen juice har mange helsemessige fordeler, inkludert klarere hud, økt fysisk energi og økt generell styrke immunforsvaret. Hverdagslige toksiner lagre i våre fettceller, og rensing av kroppen juice er en svært gunstig, ikke-invasiv måte å gjenskape optimal helse for kroppen. Ved hjelp av juice, kan du skylle systemet og rydde bort kjemikalier dvelende inni deg.

Bruksanvisning

•  Å rense kroppen din juice, kjøpe ferske, økologiske frukt og grønnsaksjuice. Kjøpe en juicer og lage din egen juice er optimal. Ellers kjøpe usøtet frukt og grønnsaksjuice på din lokale co-op, helsekost butikk eller bondens marked. Frukt og grønnsaksjuice mest anbefalte for rensing kroppen juice er eple, ananas, tranebær, selleri, gulrot, grønnkål, kål, rødbeter og spinat og andre grønnsaker. Unngå sitrus som det er for surt, spesielt grapefruktjuice. Drikk rundt 64 gram av juice av ditt valg en dag for en periode på tre dager. Nipp juice i løpet av dagen.

Drikk minst 32 gram av frisk, renset vann i tillegg til 64 gram juice per dag i tre påfølgende dager. I løpet av denne tiden, avstå fra all mat, alkohol, sukker, koffein og brus. Utelate mat og øke væskeinntaket i tre dager renser kroppen saft av giftstoffer som bygges opp i blodet fra kosten og miljø.

Få rikelig hvile i løpet av tre-dagers rensing perioden. Plukk en tid til kropp rens i løpet av en tre-dagers helg, ferie eller annen hvileperiode. Unngå tunge treningsøkter i løpet av tre-dagers periode for å unngå økt tretthet. Ta en eller to naps i løpet av dagen for å fremme helbredelse.

Kle seg i lag og slitasje varme klær under rensing perioden. Kroppens temperatur senkes i fravær av fast føde, noe som gjør at du føler deg kald. Pakke opp selv om det er sol ute.

I løpet av denne tre-dagers periode, følg med til din kropp og bivirkningene fra den faste mens rensing likene juice. Være forberedt på mulige hodepine, vanligvis på grunn av koffein tilbaketrekning, og trøtthet og svimmelhet, som et resultat av å ikke spise fast føde. Hvis du opplever disse normale symptomer, nippe til juice og vann og legge seg ofte som nødvendig. Ikke gjør noe krav på deg selv. Hvis negative bivirkningene vedvarer, må du avslutte fort og snakke med din lege som du kan ha skjulte helseproblemer.

Tips og advarsler

 • Bruk begge frukt og grønnsaksjuice for rensing. Spis lett med det meste grønnsaker uken før og etter tre-dagers juice raskt. Under den raske, ta en pause fra aktiviteter som kan føre til stress, for eksempel telefonsamtaler, arbeid, e-post og andre stimuli.
 • Konsultere legen din dersom du er ta medisiner før fasten. Snakk med legen din før fasten hvis du har noen av følgende tilstander: nedsatt immunforsvar, leversykdom, diabetes, terminal sykdom, kreft, spiseforstyrrelser, anemi, ernæringsmessige mangler eller lavt blodsukker.

Hvordan å avgifte og rense kroppen din

Helse er rikdom-og vi bør alle lære å verdsette det. Vedlikehold og rensing av kroppen er viktig for å holde den på optimal tilstand og sykdom gratis. Det er så mange forurensende stoffer og giftstoffer som vi svelg inn i kroppen på en daglig basis som reduserer kroppens eget naturlige immunforsvar-som beskytter oss fra en myriade av bakterier og sykdommer-derfor, en gang i måneden er det viktig å avgifte og rense kroppen, slik at vi kan leve et sunt og livskvalitet.

Denne artikkelen vil gi noen tips om hvordan å avgifte og rense kropp og sjel.

Hvordan å avgifte og rense kroppen din

•  En en-dagers faste å avgifte og rense kroppen er en god start. Dette bør gjøres en gang i måneden. Ideen om faste er å tillate kroppen tid til naturlig å eliminere de nitrogenholdige avfallsprodukter eller giftige stoffer. Forstår risikoen og fordelene med faste og konsultere en medisinsk faglig eller lege, spesielt hvis du er under behandling for enhver medisinsk tilstand, før du begynner å faste eller gjøre drastiske endringer i kostholdet ditt. Det er anbefalt fastende og detox-programmer som drives av utdannede kliniske helsepersonell. Pass på å sjekke ut noen fasiliteter eller klinikker før du melde deg på noen av disse typer programmer.

Begynn slowy og gradvis få plass til de faste og rengjøringsprosedyrer. Det finnes mange typer detox faste programmer som en-dags væske fort der du bare drikke vann og gode likvide drikkevarer. Enkle en-dagers frukt dietter er også populært for en rask detoxing og rensing.

Bruk litt tid og investere en dag på din lokale helse-spa. Disse stedene tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe deg detox og rense kroppen din. En varm badstu vil bidra til å skylle ut giftstoffer fra hudoverflaten ved å svette det gjennom porene. Detox kroppen brytes med spesiell gjørme eller urte innpakninger er ikke bare en fin måte å rense kroppen, men vil også bidra til å roe sinnet og redusere stress. Leveren rensing og diverse andre avgifte produkter er også populære og nyttige. Los Angeles beboere bør besøke det berømte Hollywood-kjendis hotspot, "Creative Chakra Spa", som er et flott sted å slappe av, rens, detox og helbrede. De tilbyr også holistiske og kinesiske behandlinger (se Ressurser nedenfor).

Det finnes en rekke andre avgifte og rensing produkter tilgjengelig som kolon rensing og leverrenseprodukter for å hjelpe kroppen eliminere giftig avfall fra tarmen og leveren. Vær forsiktig og forskning produktene før du tar noen. Forstå at alle produkter tatt inn i kroppen kan ha skadelige bivirkninger. Konsultere en medisinsk faglig før du starter noen detox eller rensing produkter.

Reduser mengden av giftstoffer inntatt i kroppen din ved å fjerne eller kutte ned på koffein, røyking og alkoholforbruk, spise mindre mettet fett og kutte ned på rødt kjøtt. Spis mer sunn frukt og grønnsaker og drikk rikelig med vann hver dag for å hjelpe løsne opp komprimert avfall i tarmen og tykktarmen for å bevege seg og utvise den ut av kroppen raskere.

Hint

 • Inkluder måter å redusere stressfaktorer i livet ditt siden stresset produserer hormoner som adrenalin, som vil øke giftstoffer i kroppen. Prøv å innlemme yoga og meditasjon inn i avrusning.
 • Øv riktige pusteteknikker for å tillate kroppen å inhalere den maksimale mengden av oksygen og utvise karbondioksid. Puste dypt og langsomt vil også hjelpe deg til å takle stressende forhold.
 • Drikk rikelig med vann i kosten i løpet av dagen. Vann forhindrer dehydrering og bidrar til å øke eliminering av avfallsgiftstoffer fra kroppen.
 • Denne artikkelen er ikke en substitue for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.
 • Alltid konsultere legen din før du starter noen avgiftning eller rensing program, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand eller er under medisinsk behandling.

Hvordan Kålsuppe rense kroppen?

Hvordan Kålsuppe rense kroppen?


Kål suppe Cleanse er en kjepphest diett som ligner flere andre kjepphest dietter som har dukket opp gjennom årene. Denne spesielle dietten varer i 7 dager, og følges strengt. Dietten består hovedsakelig av en kål suppe, men åpner for flere andre matvarer for å bli spist. Det er ment for å rense kroppen for avfall, og dermed forårsaker dieter å gå ned i vekt.

Diet Retningslinjer

Dieter er gitt en streng daglig regime av mat de kan spise. De må bare spise det som er på listen. Elementer inkluderer vann, usøtet te, grønnsaker, frukt og kål suppe. Dieter kan konsumere alt suppe de vil på dager tid, for å avverge sult.

De andre tillatte matvarer blir valgt bare på bestemte dager. Det er en oppskrift for å gjøre kål suppe inkludert i dietten plan. Planen er å vare i syv dager. Dette rensing kosthold er ikke anbefalt for lenger.

Den grunnleggende mat som dieter er tillatt er stort sett en vann sammensatt type mat, og det vil strømme gjennom dieter system ganske raskt. Siden ingen av de matvarene inneholder ingen karbohydrater eller næringsstoffer, vil ikke mye bli igjen i dieter system.

Volumet av suppe vil dempe appetitten, men vil forlate litt bak for kroppen å opprettholde seg selv på, og dermed vekttap vil skje. Muskelstruktur er kompromittert så vel som kroppen vender seg til muskelvev for å "mate" seg selv, siden det har blitt fratatt av andre verdifulle næringsstoffer og vitaminer.

Ment å være en Kickstart for system

Kål suppe diett er ment å rense systemet og klargjøre den for en langsiktig diett, hvis ytterligere vekttap er ønsket. Mesteparten av tiden, vil vekten som er tapt i løpet av 7 dagers kål suppe diett tilbake, hvis dieter gjenopptar normale spisevaner.

Kål suppe diett vil bidra til å bryte den usunne syklus som dieter har hatt. Tilsynelatende, demper kål suppe diett personens cravings, slik at de kan slå til sunnere mat alternativer, når 7-dagers regimet er over.

Denne dietten har blitt sagt å gjøre folk fysisk syk, forårsaker alvorlig hodepine, mageproblemer og tap av energi. Andre brukere har rapportert en vellykket vekttap, og har gått på å fortsette andre typer vektkontroll matvaner, uten å gjenvinne den første vekttap.

Som med alle kjepphest diett, har kål suppe rens fordeler og ulemper til det. De som forsøker å gjøre denne dietten bør forskning alt de kan finne om emnet, og overvåke deres vekttap og helsemessige forhold nøye.

Den beste måten å rense kroppen

Kroppen er et selvrensende og selvhelbredende mekanisme. Men noen ganger kroppen trenger litt hjelp med ekstra rensing eller avrusning. Det er tider når de giftstoffer, avfall og skrot samler seg og overbelaste kroppens egne rengjørings evner. Dette er den beste tiden å avgifte kroppen for å få de ulike organer og prosesser som kjører mer effektivt. Mens noen leger tror at rensing av kroppen er unødvendig, det er mange alternative healere som forsvarer en total body rens med jevne mellomrom for optimal helse.

Tenk Fasting

Fasting er en av de beste måtene å avgifte kroppen, ifølge mange alternative utøvere. Patricia Bragg, Ph.D. i sin artikkel "Fasting for Detox" på Pure Inside Out nettsteder, skriver: "Under en rask, energi kanaliseres vekk fra fordøyelsessystemet, siden det ikke er mat å mobilisere det, mot stoffskiftet og immunsystem." Fasting også brenner fett. Uten mat inn i kroppen, blir fettreservene brukes til energi. Bragg foreslår en to- eller tre-dagers faste. Noe lengre og uten medisinsk tilsyn kan være farlig. Det finnes mange forskjellige måter å fort så er det viktig å få råd fra en profesjonell holistisk lege som har kunnskap om faster.

Drikke rikelig med væske

Væsker skylle ut kroppen. Vannet er i stand til å vaske bort eventuelle skadelige stoffer i kroppen. Sunne væsker som vann og juice er gode væsker for kroppen. Frukt- eller grønnsaksjuice nære kroppen og bidra til å skape væske kroppen trenger som blod, galle, svette og tårer. The Mayo Clinic i sin artikkel "forstoppelse" rapporterer at mengden av væske en person trenger avhenger av vekt, høyde, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Andre eksperter, som American Dietetic Association, foreslår et daglig inntak av minst 64 gram væske.

Trener jevnlig

Trening bidrar til å fjerne giftstoffer fra alle områder av kroppen. The Mayo Clinic i sin artikkelserie kalt "Healthy Lifestyle," rapporterer at trener "stimulerer tarmaktivitet." Fysisk aktivitet hjelper renselsesprosess i fordøyelsessystemet. En av de mange fordelene ved trening er at det bidrar til å rense kroppen ved å brenne fett der giftstoffer lagres. Prøv å trene hver dag, selv det du bare gå. Begynn sakte med en øvelse diett hvis du har vært stillesittende en stund. Oppsøk lege hvis du har helseproblemer.

Sunn måten å rense kroppen din ut hjemme

Sunn måten å rense kroppen din ut hjemme


Giftstoffer finnes i ulike former, og er til stede alle rundt deg. De finnes i miljøet, din husstand gjennom produkter du bruker, maten du spiser, og din livsstil valg du gjør - for eksempel røyking. Toksin buildup kan påvirke din helse over tid, hvis kroppen ikke kan kvitte seg med disse giftstoff; forårsaker problemer som for eksempel hudproblemer, fordøyelsesproblemer, kognitiv dysfunksjon, og lav sexlyst. Du kan rense kroppen av disse giftstoffer i hjemmet ved å følge en naturlig, sunn avgiftning prosessen.

Bruksanvisning

•  Reduser eksponering for giftstoffer. Du kan ikke riktig rense giftstoffer buildup, hvis du setter giftstoffer tilbake inn i systemet ditt. Avstå fra røyking, drikker kaffe og brus, og fra bruk av ikke-essensielle medisiner, spesielt under avrusning prosessen.

rense kroppen for giftstoffer ved å avstå fra fast føde for 3 til 7 dager. Legemet vil begynne å fjerne giftstoffer i løpet av en hurtig, siden det ikke er mat å fordøye. Drikk rikelig med fersk juice og buljonger for å fjerne giftstoffer raskere, mens du holder deg mett. Velg klorofyll, gulrot, eple eller andre grønne grønnsaker juice for å hjelpe kroppen din rens.

Legg en probiotiske supplement til rutine. Ta en probiotiske daglig med måltider for å hjelpe din rens. Probiotika er en vennlig mikroorganisme som opprettholde syre-alkaliske balanse i tykktarmen, gjør det vanskelig for dårlige patogener å eksistere, øke immunsystem, bidra til å regulere avføring, og redusere diaré og forstoppelse.

Opprettholde ren og sunn kropp etter avrusning prosessen. Hold deg unna bearbeidet og raffinert mat, sukker og mettet fett og transfett som kan angre toksinet rensing du nettopp utførte. Fortsett forbruket av fargerike grønnsaker og frukt, vann og urtete, og hel-korn brød, frokostblandinger, pasta og ris.

Tips og advarsler

 • Grønne grønnsaker juice inneholder klorofyll som binder seg til giftstoffer og tungmetaller, og fjerne dem fra tykktarmen.
 • Faste kan være tøff. Spis en mono eller rå mat diett Hvis du må spise fast føde, men likevel ønsker å gifte.
 • Erfarne rensemidler kan forsøke å utvide sin detox til 10 dager.
 • Spør legen din før du prøver å gifte seg hjemme.
 • Detox-programmet kan gi ubehagelige bivirkninger, inkludert hodepine, kvalme, trøtthet, kroppslukt og dårlig ånde.