Digidexo.com

bakteriell nesepolypp

Bakterielle Bihulebetennelse Symptomer

Bihulebetennelse er en vanlig tilstand, som vanligvis oppstår under eller etter en forkjølelse. Det finnes mange forskjellige typer av bihulebetennelse, men de fleste typer kan fort bli til bakteriell bihulebetennelse hvis forsvarlig medisinsk behandling ikke er søkt. Bakteriell bihulebetennelse starter som en enkel betennelse i slimhinnen i bihulene. Denne betennelsen så blir infisert av bakterier. For å minimere sjansen for å utvikle bakteriell bihulebetennelse, ta hensyn til symptomer i begynnelsen stadier og søke legehjelp så snart det ser ut til at en infeksjon er til stede.

Typer av Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en betennelse av membranen slimhinnen i bihulene (hulrommene rundt nesegangene). Akutt bihulebetennelse er en episode av bihulebetennelse som vanligvis varer mindre enn fire uker. Kronisk bihulebetennelse (også kjent som kronisk rhinosinusitis) kan vare mye lenger. Akutt sinusitt kan utløses av en kald, som er forårsaket av et virus. Symptomene på forkjølelse, som nysing eller rennende nese, kan føre til at membranen slimhinnen i bihulene for å bli opphisset. Denne betennelsen er begynnelsen av akutt bihulebetennelse. Dersom betennelse fører til en bakteriell infeksjon, er resultatet bakteriell sinusitt. Fungal bihulebetennelse er forårsaket av tilstedeværelsen av sopp i bihulene. Men tilfeller av sopp bihulebetennelse er mindre vanlig enn tilfeller av bakteriell bihulebetennelse.

Symptomer på akutt bihulebetennelse

The National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (NIAID) sier at den vanligste symptomet på akutt bihulebetennelse er smerte. Smerter i pannen kan bety frontal bihulene er betent. Smerter i øvre tennene og kjeven kan bety overkjevens bihulene er betent. Hevelse rundt øynene kan bety ethmoid bihulene er betent. Øreverk kan indikere at sphenoid bihulene er betent. Andre symptomer inkluderer nasal stuffiness, redusert evne til å lukte, post-nasal drypp, feber, tretthet, sår hals, hoste som er mer alvorlig om natten og dårlig ånde. Dessuten kan det være tilstedeværelsen av tykk grønn eller gul slim. Dette skulle tilsi at den akutte bihulebetennelse kan snart være bakteriell bihulebetennelse.

Symptomer på bakteriell Bihulebetennelse

The American Academy of Øre-Head and Neck Surgery (AAO-HNS) sier at eventuelle akutte bihulebetennelse symptomer som er langt mer alvorlig enn normalt, verre etter fem dager eller siste mer enn 10 dager er indikasjoner på en bakteriell infeksjon - dette betyr at Tilstanden er nå bakteriell bihulebetennelse. Dessuten er tilstedeværelsen av tykk grønn eller gul slim en ytterligere indikasjon på at det kan være en bakteriell infeksjon. Det er mulig at symptomene ikke er forårsaket av bakterier, og at tilstanden er faktisk kronisk bihulebetennelse eller, sjelden, sopp bihulebetennelse.

Symptomer på kronisk bihulebetennelse

Ifølge Mayo Clinic, kan kronisk bihulebetennelse være forårsaket av enten en infeksjon eller en fysisk hindring i nesehulene, for eksempel en merkelig septum eller nesepolypper (små vekster i bihulene). Kronisk bihulebetennelse kan vare i flere måneder. Dessuten kan det gjentatte ganger gå bort og komme tilbake. Kronisk bihulebetennelse kan slå inn bakteriell bihulebetennelse, så symptomer bør bli sett tilsvarende.

Behandling

Hjem rettsmidler inkluderer varm komprimerer, nesedråper, luftfuktere og over-the-counter smertestillende. Saltvann nesedråper er å foretrekke fordi reseptfrie nesedråper kan forverre symptomene hvis det brukes for ofte. The Mayo Clinic anbefaler at folk ser en lege hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av få dager, hvis det er feber over 100,5 grader Fahrenheit, eller hvis bihulebetennelse er tilbakevendende. Hvis det er tegn på en alvorlig infeksjon, se en lege umiddelbart. Pasienter med bakteriell bihulebetennelse vil trolig bli foreskrevet antibiotika for å bekjempe infeksjonen.

Hvordan gjenkjenne symptomer på nesepolypper

Hvordan gjenkjenne symptomer på nesepolypper


Slimhinnen i nesegangene og bihulene kan bli opphisset av ulike grunner. Når dette skjer, kan en liten utvekst eller gruppe av fremspring form. Disse humper på innsiden av nesen kalles nesepolypper og de kan ha ubehagelige symptomer som trenger å bli anerkjent og utbedret.

Hvordan gjenkjenne symptomer på nesepolypper

Gjenkjenne symptomer på nesepolypper

Track når symptomene oppstår og hvor lenge de varer. Hvis problemet ser ut til å være kronisk i stedet for sesong, har du sannsynligvis nesepolypper snarere enn vanlig høysnue. Høysnue er en allergisk reaksjon på vindbåren pollen som blir verre i løpet av våren og forsommeren mens årsaken til nesepolypper er ikke nøyaktig kjent. Over the counter antihistaminer behandle høysnue, men du kan trenge en resept for å komme over polypper.

Lær å gjenkjenne de vanligste tegnene på nesepolypper. Disse kan omfatte kronisk bihulebetennelse, stuffiness i nesen, rennende nese eller hodepine.

Spør deg selv hvorfor din luktesans synes å ha avtatt i det siste. Hvis dette har skjedd med deg, og det er ingen grunn til det at du kan finne, kan du ha nesepolypper.

gjenkjenne nye eller økende snorking mønstre som et symptom på nesepolypper. Hvis partneren din påpeker at du har vært snorket mye mer enn vanlig, kan dette være et symptom på nesepolypper.

Hold et øye med barna. Barn kan ofte ikke fortelle oss hva som er galt med dem, og de kan ikke engang merke symptomer selv. Hos barn er tett nese på grunn av polypper ofte kompenseres med munn pusting. Hvis du oppdager at barnet ditt har blitt snorking og puste gjennom munnen hennes da hun var ikke før, dette kan også tilskrives polypper.

Besøk Mayo Clinic nettsted for å lære mer om nese polypp symptomer og deres sak (se Ressurser nedenfor).

Vet at i noen tilfeller kan det hende du må opereres for å fjerne nesepolypper hvis medisiner ikke virker.

Hint

 • Hvis du har lidd av kronisk bihulebetennelse, har du kanskje nesepolypper og bør snakke med legen din. Den gode nyheten er at nesepolypper kan vanligvis ryddet opp med en enkel nesespray.
 • Hvis symptomene på nesepolypper ikke klare opp med medisiner, kirurgi kan være nødvendig. Fortell legen din om resepter ikke hjelpe og lære om de kirurgiske alternativer tilgjengelig.

Hvordan behandle nesepolypper

Hvordan behandle nesepolypper


Nesepolypper er en betennelse i slimhinnen i nesen. Nesepolypper kan også være en betennelse i slimhinnen i bihulene også. Hva denne betennelsen skyldes er ikke kjent, men det kan forårsake mild til alvorlige helseproblemer, og bør behandles med en gang.

Hvordan behandle nesepolypper

Behandle nesepolypper Effektivt

•  Identifiser din tilstand som nesepolypper først. Nesepolypper er myke utstikkere forårsaket av en betennelse i slimhinnen i nese eller bihuler. Du kan legge merke til en enkelt kul eller mange. Jo mer nesepolypper du har, jo mer potensiell skade gjøres på grunn av luftveisobstruksjon.

Legg merke symptomene du ønsker å behandle. Vanlige symptomer på nesepolypper inkluderer tap av luktesans, gjentatte bihulebetennelse, rennende nese, hodepine og tett nese. Legg merke til hvor like disse symptomene er til høysnue å unngå å bli feildiagnostisert.

Unn nesepolypper med et steroid nesespray. Steroid fungerer som en anti-inflammatorisk og vil hjelpe deg pusten bedre mens krymper størrelsen på polypper.

Snakk med apoteket om medisiner som Flonase, Nasonex og Rhinocort. Dette er merkenavn av de vanligste nese polypp behandling spray og de er tilgjengelig på de fleste apotek.

Se opp for bivirkninger fra steroid spray som kan inkludere en sår hals eller en neseblødning.

Prøv en muntlig steroid. Ifølge Mayo Clinic, kan orale steroider hjelpe, men det er en økt risiko for potensielt farlige bivirkninger, så det bruker er begrenset, og de bør bare bli tatt for en svært kort tid (se Ressurser nedenfor).

Vet at i noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig å behandle nesepolypper. Kirurgi vil bare bli brukt som en siste utvei når medisiner ikke klarer, men det er tider når en lege vil tro det best å kirurgisk fjerne nesepolypper.

Hint

 • På grunn av likheten av symptomer, mange mennesker misdiagnose nesepolypper som høysnue. For å behandle så effektivt, er det avgjørende å vite hva du har å gjøre med. Snakk med legen din dersom symptomene dine ikke rydde opp.
 • Mens nesepolypper er vanligvis ikke farlig, i noen tilfeller kan de hovne opp nok til å begrense din pust og i noen sjeldne tilfeller de har selv vært kjent for å være synlig fra utsiden.

Hvordan diagnostisere nesepolypper

Hvordan diagnostisere nesepolypper


Betennelse i nese passasjen og bihuler kalles nesepolypper. En lege kan utføre grunnleggende screening for å teste for polypper og andre allergier.

Hvordan diagnostisere nesepolypper

Diagnostisere nesepolypper

•  Se etter eventuelle endringer i din luktesans. Nesepolypper kan hindre luftveiene og redusere din luktesans. Hvis du ikke er i stand til å lukte så godt du vant til, kan det hende du har nesepolypper. Hvis tap av følsomhet for lukt er lagt merke til og andre nasale polypp symptomer er også til stede, så oddsen er stor for at du har nesepolypper også.

•  Vurder nesepolypper som en mulighet hvis du lider av kronisk bihulebetennelse. Siden nesepolypper er en betennelse i nesegangene eller sinus vev, kronisk bihulebetennelse er et svært vanlig symptom.

Lær å gjenkjenne de vanligste symptomer assosiert med denne tilstanden for å diagnostisere nesepolypper. De vanligste symptomene er stuffiness i nesen, en konstant rennende nese, pustevansker, bihulebetennelse og hodepine.

Se opp for sekundære symptomer som kan være vanskeligere å legge merke til. En endring i snorking er et symptom på nesepolypper som kan gå ubemerket med mindre noen andre peker den ut til deg.

Vær forsiktig så du ikke misdiagnose nesepolypper som høyfeber. Symptomene er svært like, men behandlinger er ikke nødvendigvis den samme. Det er viktig å nøyaktig diagnostisere tilstanden din for å gjennomgå den mest effektive behandlingen alternativet tilgjengelig.

Hold et øye med barna. Du må kanskje diagnostisere nesepolypper for dem siden de ikke kan ha kommunikasjonsferdigheter nødvendige for å fortelle deg hva som er galt med dem. Hos barn, nesepolypper ofte føre til uregelmessig snorking og puster gjennom munnen.

Husk at bare en lege er virkelig kvalifisert til å diagnostisere nesepolypper og å foreskrive behandling. Du kan lære å selv diagnostisere nesepolypper med hjelp av Mayo Clinic, men når du er i tvil, kan du se en lege (se Ressurser nedenfor).

Forbered familien din medisinske historie. Dette er en av de tingene legen din vil være mest interessert i når ser du for nesepolypper. Være så grundig som mulig. Avhengig av din families medisinske historie, kan ytterligere screening være nødvendig for å utelukke andre muligheter.

Hint

 • Elektroniske ressurser er en god måte å lære å identifisere symptomer, men i tilfelle av nesepolypper kan legen ønsker å utføre noen tester for å diagnostisere tilstanden din.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid


Innenfor skjeden det finnes gode og dårlige bakterier. Normalt de gode bakteriene (lactobacill) er dominerende og holde den dårlige fra å ta over. Av og til, de dårlige bakteriene overgår det gode og bakteriell vaginose utvikler. Dette kan skje ofte i løpet av svangerskapet. Den nåværende medisinsk behandling etter innebærer antibiotika regime som har blitt ansett som trygge i kliniske studier, ifølge American Academy of Family Physicians. Selv om ikke alltid en kur, kan bakteriell vaginose symptomer også bli behandlet naturlig med følgende metoder.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

•  Spis 8 gram vanlig yoghurt daglig. Yoghurt hjelper kontrollere bakterier i kroppen, inkludert i skjeden. Sørg for at yoghurt inneholder "acidophilus" eller "levende kulturer" for å være effektive. Unngå yoghurt høy i tilsatt sukker, som sukker kan forverre gjær vekst.

Drikk ren tranebærjuice ofte hele dagen. Friske tyttebær har antibiotiske egenskaper og bekjempe infeksjoner. Se etter 100% tranebærjuice uten tilsatt sukker.

Bratt en tepose i varmt vann i fem minutter. Deretter plasserer den i fryseren for raskt å kjøle seg ned. Når det er kaldt, legg det på de ytre kjønnsorganer for å lindre kløe assosiert med bakteriell vaginose.

Ta en Lactobacillus supplement daglig. Lactobacillus er gode bakterier som bidrar til å regulere de dårlige bakteriene i kroppen. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek, narkotika og varehusene.

Sug sterile gasbind pads i isvann. Vri putene ut og plassere dem på den ytre genital regionen. Dette vil lindre smerte, kløe og ubehag som følger med bakteriell vaginose.

Ta prenatal vitaminer og spise sunn mat for å holde kroppens vitaminer og mineraler i kø. Unngå mat som inneholder mye sukker, for eksempel bearbeidet mat og alkohol, da disse kan utløse et utbrudd eller en bakteriell vaginose infeksjon.

Unngå stramme undertøy og vaske alle undertøy grundig i varmt vann. Løsere undertøy vil bidra til å forhindre smitte fra start. Og, å sørge for at undertøyet er fri for bakterier vil hindre at det sprer seg.

Hint

 • Diskuter alle de ovennevnte tiltak med din gynekolog hvis du er gravid. Bakteriell vaginose under svangerskapet må overvåkes nøye slik at det ikke fører til prematur fødsel.
 • Aldri avbryte en anti-biotiske uten å rådføre deg med lege først.

Hva er årsaken til bakteriell bronkitt?

Bronkitt kan være en akutt eller kronisk tilstand som fører til at luftveiene i lungene dine for å bli opphisset. Akutt bronkitt er vanligvis forårsaket av en virusinfeksjon, men noen ganger bakterier kan føre til at det også. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsaker til bakteriell bronkitt inkluderer infeksjoner og andre luftveislidelser.

Allergier

Allergi mot sesong pollen eller helårig irritanter - for eksempel støv og kjæledyr dander - kan gjøre deg mer utsatt for luftveisinfeksjoner som bronkitt.

Forkjølelse

Hvis du fange forkjølelse, kan immunsystemet ditt ikke være i stand til å bekjempe andre infeksjoner, som kan føre til at du får bakteriell bronkitt.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom kan øke mottakelighet for bronkitt ved å bære ned slimhinnen i halsen og lungene som beskytter deg mot infeksjoner.

Sykehusinnleggelse

Tilbringe tid på sykehuset for et kirurgisk inngrep eller annen sykdom kan utsette deg for bakterier eller virus som kan forårsake bronkitt.

Lavt immunforsvar

Hvis du har en medisinsk tilstand som AIDS eller lupus som forårsaker din immunsystem til å fungere dårlig, kan du få bakteriell bronkitt.

Forurensning

Hvis du blir utsatt for miljøforurensning eller irritanter som tobakksrøyk, kan lungene være mer utsatt for bronkitt forårsaket av bakterier eller virus.

Yoghurt Cure for Bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er en av de vanligste typene av vaginale infeksjoner og oppleves av opp til 64 prosent av kvinner i USA. Den er karakterisert ved smerte og vaginal utflod og kan behandles ved kultur-rike yoghurt. I alvorlige tilfeller kan en medisinsk faglig foreskrive en runde med antibiotika utvidet med 8 oz. yoghurt en dag.

Symptomer

Selv om bakteriell vaginose kan være et symptom-fri smitte, dens symptomer inkluderer vanligvis utflod (gul, grønn, hvit eller grå i fargen), kløe, svie ved vannlating, fishy eller muggen lukt (spesielt etter samleie) og generell vaginal ubehag.

Oppkjøp

Skjeden har en naturlig balanse mellom gode og dårlige bakterier. Bakteriell vaginose oppstår når det er en overvekst av dårlige bakterier. Det er ingen klar årsak, men bakteriell vaginose har vært knyttet til å ha sex med flere partnere, å ha ubeskyttet sex, ved hjelp av en spiral (intrauterine enhet) og skylling. Generelt kan en hvilken som helst aktivitet som endrer vaginalmiljøet forårsake en ubalanse av bakterier. Diabetes kan også gjøre kvinner mer utsatt for bakteriell vaginose.

Behandling

Det er 2 behandlinger for bakteriell vaginose bruker yoghurt. Først spiser minst 8 oz. vanlig yoghurt daglig for å gjenopprette den naturlige bakteriebalansen. For det andre kan du male yoghurt direkte på vaginal vegger ved hjelp av en applikator eller liten skje. For denne behandlingen, fungerer programmet beste ved sengetid, og det er nyttig å bruke ikke-deodorized pads for å redusere rot. Begge behandlinger bør fortsette i minst 7 dager. Det er også tabletter og gelatinkapsler som er tilgjengelige for innsetting.

Type

Den beste typen å bruke er vanlig, upasteurisert yoghurt fra lokale helsekost butikk. Den bør inneholde levende Lactobacillus acidophilus. Du kan også fryse yoghurt for mindre rot, eller lage sjokolade rister for bedre smak.

Fordeler

Kultur-rik yoghurt stopper veksten av skadelige bakterier og gjenoppretter balanse av naturlige vaginale bakterier. Det er også kjent for å styrke immunsystemet.

Advarsler

Ubehandlet kan bakteriell vaginose utvikle seg til mer alvorlige forhold, for eksempel bekkeninfeksjon. Hvis symptomene vedvarer eller øker i alvorlighetsgrad, søke profesjonell medisinsk behandling.

Hva er behandlingen for bakteriell hjernehinnebetennelse?

Bakteriell meningitt er en infeksjon som påvirker fluidet i hjernen og ryggmargen. Bakteriell hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand, men kan med hell behandles hvis oppdages tidlig. Venstre ubehandlet, kan det føre til hjerneskade og død.

Identifikasjon

Bakteriell meningitt er forårsaket av bakterier som kan spres ved nasal utflod, eller fra halsen av en smittet person. Denne type meningitt er mye mer alvorlig enn viral meningitt, som er forårsaket av et virus i stedet for bakterier.

Diagnose

Bakteriell hjernehinnebetennelse er diagnostisert fra en Spinal Tap. En lege benytter en nål for å trekke ut fluid fra ryggmargen til analyse for å identifisere bakterier som infiserer pasienten.

Behandling

Ampicillin, cefotaksim, ceftriaxone, gentamicin sulfat, penicillin G og vancomycin er noen av de antibiotika som vanligvis foreskrevet for behandling av denne medisinske tilstanden. Typen av antibiotika som brukes avhenger av typen av bakterier som infiserer pasienten.

Effekter

Antibiotika kan ha noen bivirkninger som inkluderer kvalme, oppkast, diaré og allergiske reaksjoner. En allergisk reaksjon kan føre til pustevansker, elveblest, hevelse i ansikt og tunge og tungpustethet. Alvorlige allergiske reaksjoner kan være livstruende.

Betraktninger

Antibiotika for bakteriell meningitt er vanligvis gitt ved en IV kateter flere ganger daglig. Varigheten av behandlingen varierer med typen bakterier, alvorlighetsgraden av sykdom, personens alder og sannsynligheten for komplikasjoner.

Hva er årsakene til Non Bakteriell epididymitt?

Hva er årsakene til Non Bakteriell epididymitt?


Epididymitt er en medisinsk tilstand som forårsaker betennelse i epididymis, som er et kveilet rør på baksiden av hver testikkel som holder og transporterer sperm. Denne sykdommen er ofte forårsaket av en bakteriell infeksjon, men kan utvikle seg fra andre årsaker.

Amiodaron

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter som tar en anti-arytmisk hjertemedisiner som kalles amiodaron utvikle en betent bitestikkel.

Urin Tilbakeløps

Kjemisk epididymitt kan oppstå når urin renner bakover fra urinrøret inn i edididymis. Denne tilstanden kan skyldes straining eller tunge løft.

Soppinfeksjon

Epididymitt kan utvikle seg fra en soppinfeksjon i urinveiene, prostata eller annet område i umiddelbar nærhet til testiklene.

Prostataforstørrelse

Menn med en forstørret prostata har en større risiko for å utvikle epididymitt.

Symptomer

Epididymitt kan forårsake en øm, varm eller rød pungen, testiklene smerter og smerter ved vannlating. Menn med denne sykdommen kan oppleve smerter under samleie.

Tegn og symptomer på kronisk ikke-bakteriell prostatitt

Prostatitt er en smertefull tilstand som rammer prostata, en liten kjertel mellom blæren og endetarmen som omgir urinrøret. Det er fire former for prostatitt: kronisk prostatitt, akutt og kronisk bakteriell prostatitt, og asymptomatiske inflammatorisk prostatitt. Kronisk prostatitt er den vanligste formen av tilstanden. Å diagnostisere prostatitt, vil en lege setter inn en finger inn i endetarmen og palpere prostata for å se etter hevelse eller ømhet. For prostatitt skal fastsettes som kronisk, må andre mulige årsaker til urin symptomer utelukkes.

Urin Symptomer

Menn med kronisk prostatitt ikke forårsaket av en bakteriell infeksjon kan oppleve smerte eller brennende mens urinering. Hyppig vannlating om natten er også vanlig som er et presserende behov for å urinere, ifølge Mayo Clinic. Noen menn kan også ha problemer med vannlating, for eksempel dribling eller nølende.

Pain

Kronisk ikke-bakteriell prostatitt kan også gi smerter i nedre del av magen eller nedre del av ryggen, ifølge National Prostatitt Foundation. Smerten er ofte vedvarende og kan også være en indikasjon på en blære infeksjon, som er mer vanlig hos menn med kronisk prostatitt.

Seksuelle Symptomer

Menn med kronisk prostatitt kan oppleve seksuelle symptomer på tilstanden, inkludert smertefulle ereksjoner og smerte mens ejaculating. Det kan også være smerter eller ubehag i og rundt penis, testikler og perineum.

Bakteriell vaginose hos barn

Bakteriell vaginose eller BV, er en vanlig vaginal infeksjon hos kvinner i fertil alder, men noen av de forhold som antas å bidra til BV kan også forekomme hos tenåringsjenter --- inkludert jenter som ikke er seksuelt aktiv --- og i sjeldnere tilfeller hos yngre jenter og spedbarn.

Definisjon

BV er en type vaginitis som skyldes ubalanse i de bakterier som finnes naturlig i vagina. Gunstige flora blir svekket eller undertall og uønskede bakterier blomstrer.

Symptomer

BV syke kan oppleve kløe eller svie, og det kan være en vassen hvit eller grå utflod med en fishy lukt. Halvparten av voksne kvinner med BV, men har ingen symptomer.

Årsaker

De eksakte årsakene til BV er ikke kjent, men tilstanden har vært knyttet hos voksne kvinner og tenåringer til andre medisinske tilstander eller behandlinger, nye eller flere sex-partnere, bruk av parfymerte kosmetiske produkter i vaginal området og trange bukser. Hos barn kan BV stammer fra boble bad, ikke-porøse bleier, fremmedlegemer i skjeden, traumer, medfødte misdannelser eller dårlig hygiene.

Behandling

Som i 2009, er muntlig eller aktuell metronidazol standard farmasøytisk behandling for voksne kvinner og ungdom med BV. Alle kvinner og jenter med bakteriell vaginose bør unngå parfymerte såper og boble bad, slitasje løstsittende, porøse klær og holde vaginal området rent og tørt. Jenter bør læres opp til å tørke vekk fra vaginal området etter avføring. Seksuelt aktive unge kvinner bør bruke kondom for å minimere traumer og beskytte skjeden mot seksuelt overførbare sykdommen.

Advarsel

Selv om bakteriell vaginose kan behandles, kan det være alvorlig hvis den ikke behandles riktig. BV kan føre til bekkeninfeksjon, fertilitetsproblemer, for tidlig fødsel og en høyere risiko for å fange seksuelt overførbare sykdommer. I tillegg kan BV samt andre vaginale infeksjoner hos unge kvinner og jenter være et tegn på seksuelle overgrep.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper


Nesepolypper er kjøttfulle biter av vev som linje innsiden av nasal passasje. Hvis nesepolypper vokse for stor, kan polypper hindre pusten din. Dette kan resultere i mangel på lukt. Ifølge Mayo Clinic, voksne som lider av astma, allergi og bihulebetennelse ofte oppleve nesepolypper. Hvis nesen blir tett av polypper, vil behandlinger varierer. I svært alvorlige tilfeller av nesepolypper, er kirurgi nødvendig.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

•  Få undersøkt av legen din for å fastslå omfanget av din tilstand. En nasal endoskop (en slange med et kamera) kan bli veiledet inn i nesehulen å finne polypper.

Bruk en nasal kortikosteroid forskrevet av legen din. Nasale kortikosteroider som Flonase vil bidra til å redusere polypp betennelse.

Ta orale kortikosteroider for å redusere polypp blokkeringer hvis nesesprayen ikke fungerer. Hvis orale kortikosteroider opprørt magen, kan kortikosteroid injeksjoner være en alternativ behandlingsmetode.

gjennomgå en polypectomy. Som det fremgår av den amerikanske Rhinologic Society, vil normal funksjon av bihulene gjenopprettes når polypper fjernes. Pluss-siden av en polypectomy er at denne prosedyren bruker en liten sugeenhet for å fjerne polypper og er minimalt invasiv.

Motta en endoskopisk bihulekirurgi hvis du er utsatt for å utvikle bihulebetennelse som følge av nasal polypp hindringer. Hindringer oppstår når polypper hindre flyten av væske fra bihulene.

Hint

 • Ta antihistaminer hvis du har allergi, noe som vil bidra til å forhindre vekst av polypper.
 • Bruk en luftfukter i hjemmet for å hindre nesepolypper tetter nesen.
 • Prøv en nasal lavage å rense nesegangene.
 • Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne irritanter fra nesegangene.
 • Aldri prøve å plukke på polypper. Du kan innføre skadelige bakterier i bihulene, som kan forårsake en infeksjon å utvikle.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Alle som har lidd av et anfall av bakteriell gastroenteritt vet at det er en svært ubehagelig tilstand. De fleste ganger du må vente den ut til den passerer. Det er ting du kan gjøre for å håndtere et anfall av bakteriell gastroenteritt for å gjøre episode litt mer utholdelig.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Rest

•  Få nok hvile. Det kan være tøft å ligge i sengen hele dagen når du har bakteriell gastroenteritt fordi to av symptomene er oppkast og diaré, men gjør det beste du kan. Ikke forsøk å utføre din normale daglige rutine. Finn et komfortabelt sted hvor du kan hvile, helst i et rom som er svært nær et bad. Hvile gjør at kroppen din til å behandle tilstanden og selv helbrede.

Drikk mye klare væsker. Den konstante diaré og oppkast som et resultat av bakterie gastroenteritt tørker dere. Du er nødt til å gjøre det beste du kan for å behandle tilstanden og fylle den tapte væsker og re-hydrat kroppen din. Dehydrering er farlig, og hvis det ikke kontrolleres, kan ha alvorlige resultater.

Unngå over disk medisiner med mindre de er absolutt nødvendig. Mange mennesker lider med bakteriell gastroenteritt kjøre til stoffet butikken for å kjøpe over disk anti-diaré medisiner for å hjelpe administrere sine symptomer. Selv om disse medikamentene kan gi midlertidig lindring, noen ganger de forverre og forlenge varigheten av tilstanden. Hvis du er ute av byen på et forretningsmøte når truffet med bakteriell gastroenteritt, kanskje du ikke har andre alternativer enn å kjøpe over disk medisiner. Men hvis du er i den komforten av ditt eget hjem, kan du prøve å ri den ut.

Vedta Brat (bananer, ris, applesauce og toast) diett i noen dager. Blid Brat kosthold er en fin måte å håndtere symptomene på diaré.

Konsumere probiotika. Probiotika, som finnes i yoghurt og grønt drikke produkter som Green Vibrance og Barley Green, re-balanserer tarmfloraen og setter en stopper for den uønskede symptomer på diaré.

Hvordan behandle bakteriell gastroenteritt

Bakteriell gastroenteritt oppstår når magen og tarmene blir betente som et resultat av en bakteriell infeksjon. De fleste tilfeller av bakteriell gastroenteritt selv helbrede og alt du trenger å gjøre er å behandle de ubehagelige symptomer. Mer alvorlig krever medisinsk intervensjon.

Hvordan behandle bakteriell gastroenteritt

En finne årsaken til bakteriell gastroenteritt. Mange ganger den skyldige for å komme ned med et anfall av bakteriell gastroenteritt er å spise skjemt mat. Det er veldig viktig å finne kilden for å hindre at det danner skjer igjen. Det kan være så enkelt som å spise et stykke kylling fra kjøleskapet som hang rundt en dag for lenge.

Øk væskeinntaket. Fordi bakteriell gastroenteritt forårsaker diaré, er det ekstremt viktig å drikke rikelig med væske for å hindre dehydrering. Konsumere rikelig med vann, buljong og væsker som inneholder elektrolytter for å hjelpe fylle systemet. Hold deg unna alkohol, koffeinholdige drikker, melk og frukt / grønnsaksjuice, fordi de kan forverre symptomene.

Unn bakteriell gastroenteritt med bland matvarer som ris, banan, og poteter. Hold deg unna krydret mat.

Ta det med ro og få nok hvile. Bakteriell gastroenteritt tar sin toll på systemet ditt. Målet i behandling av bakteriell gastroenteritt er å la kroppen din til å samle krefter så naturlig som mulig. Tilstrekkelig resten er et vesentlig byggesten i kroppens mestring mekanisme. Ta en pause fra din normale daglige aktiviteter.

Forbedre tarmflora med yoghurt. Yoghurt er en velsmakende måte å behandle symptomene på bakteriell gastroenteritt. Yoghurt inneholder probiotika, og probiotika bidra til å forbedre bakteriebalanse i tarmen. Balansere tarmfloraen bidrar til å sette en stopper for diaré.

Ring legen din. Mildere tilfeller av bakteriell gastroenteritt gå bort uten behov for profesjonell medisinsk behandling. Men hvis bakterielle gastroenteritt symptomer viser ingen tegn til lettelser etter 3 eller 4 dager, ring din lege. Du har kanskje noe litt mer alvorlig som krever en annen løpet av behandlingen.

Hint

 • Vær på vakt mot antibiotika. Noen studier har vist at noen antibiotika øke utskillelsen av giftstoffer, og dermed forverre bakteriell gastroenteritt tilstand.

Hvordan identifisere bakteriell gastroenteritt

Hvordan identifisere bakteriell gastroenteritt


Bakteriell gastroenteritt, henviser til en inflammasjon av fordøyelseskanalen inkludert i mage og tarmer. Det er ellers kjent som smittsom diaré. Navnet på tilstanden taler for seg selv: det er forårsaket av sykdomsfremkallende bakterier. Mange typer bakterier kan forårsake gastroenteritt, men de mest vanlige er E. coli, Campylobacter jejuni, salmonella, stafylokokker og Shigella. Slike forårsakende midler er til stede i rå mat slik som kylling, kjøtt, egg eller. De er også til stede i dyr som rotter og noen typer insekter. Dammer, sumper, innsjøer eller elver kan også være en potensiell habitat for disse patogener. Feilaktig matlaging eller oppbevaring av mat er en av de viktigste årsaker til å ha bakteriell gastroenteritt, sammen med drikkevann forurenset vann, å være i kontakt med et kjæledyr som har infeksjonen og dårlige sanitære forhold. For å vite mer om bakteriell gastroenteritt er å identifisere sine symptomer.

Hvordan identifisere bakteriell gastroenteritt

Observer avføring. Å ha en vassen diaré er en av de viktigste tegn på bakteriell gastroenteritt. Bortsett fra å ha en flytende konsistens, kan avføring være ledsaget med blod eller slim.

Vær oppmerksom på eventuelle smerter i mageområdet. Krampelignende smerter i magen er et annet symptom som kan opphøre etter passering av gass eller avføring.

Merknad hvis du noen gang føler kvalm og har det haster å spy. En distressed magen med avsmak av mat og tendensen til å kaste opp er, men et typisk tegn på bakteriell gastroenteritt.

Sjekk din temperatur. Feber er kroppens naturlige reaksjon fra en eksisterende infeksjon langs fordøyelseskanalen. Høy feber er ganske vanlig og er vanligvis ledsaget med frysninger.

Prøv å observere om ditt ønske om å spise har gått ned. Tap av appetitt er ofte sekundært til å ha en bitter smak på grunn av høy feber.

Se etter tegn på dehydrering. Overdreven oppkast og diaré kan føre til ekstrem tap av fluid i kroppen. Tegn på dehydrering inkluderer: tørr munn og hud, sterk tørste, men sjelden vannlating eller fravær av vannlating i over seks timer, hender og føtter er svett og kaldt å ta på, lethargic forbundet med svakhet og hul eller innsunkne øyne.

Hint

 • Erstatning for tap væske må tas brydde seg av med en gang. Drikk rikelig med væske for å unngå dehydrering. Hvis munnen smaker altfor bittert å drikke vann, kan du prøve å drikke væsker med smaken som juice eller saft.
 • Pass på hva du spiser eller drikker og observere god hygiene for å holde systemet borte fra bakterier.
 • Kontakt lege umiddelbart hvis følgende observert: oppkast og diaré som vedvarer i mer enn 2 til 3 dager, feber høyere enn 101 grader Farhenheit, tegn på ekstrem dehydrering, inneholder avføring blod eller slim og svimmelhet eller besvimelse.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt


Bakterier er encellede organismer som streber hele vårt miljø. Mange er nyttig, som de som hjelpe behandle avløpsvann og som brukes ved fremstilling av kjemikalier, inkludert antibiotika vi bruker for å styre dem. Bakterier finnes i gjær vi bruker for å lage brød og yoghurt som vi bruker for å hjelpe våre fordøyelseskanalen fungere bedre. Mindre enn én prosent av bakterier er smittsomt, men de kan skape problemer når de angriper våre kroppens systemer og våre systemer begynne å produsere antistoffer for å bekjempe dem. Bakterier lever av celledeling, og det er prisen, og karakteren av denne prosessen samt systemet som er infisert hjelp avgjør hvorvidt en bakteriell infeksjon kan overføres fra en person til en annen.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

•  Sjekk for å se hvordan infeksjonen begynner. Noen bakterielle infeksjoner, som gingivitt og periodontal sykdom er ikke smittsom. De sprer seg langsomt, og deres aktivitet er fast forankret til det påvirkede område, i dette tilfellet tennene. De har bokstavelig talt å bli hakket og skrapt bort for å fjerne infeksjonen. Dette bakteriell infeksjon er ikke forårsaket av smitte fra person til person, men ved eksisterende, opportunistiske bakterier og tann miljømessige faktorer som dårlig hygiene, røyking og genetiske faktorer.

Finn ut hva systemet bakteriene påvirker. En bakterie som ligger i luftveiene, som streptokokker er til stede i utåndet luft og slim. En bakterier som befinner seg i immunsystemet, slik som den som forårsaker spedalskhet er ikke særlig transmitt fordi huden tilstand er et resultat av kroppens forsvar mot infeksjon, ikke et symptom på infeksjon i seg selv. Strep er en av de mest vanlige bakterielle infeksjoner på grunn av sin raske vekst, og dens evne til å omdanne i sykdom-resistente varianter. Leprabasill, roten årsaken til spedalskhet fører til at immunsystemet til å sette av reaksjoner i nervesystemet og huden som forårsaker de ytre symptomer på infeksjon, symptomer som ikke har noe å gjøre med overføring av tilstanden.

•  Bestem om sykdom er en primær infeksjon, som stafylokokker eller er faktisk en sekundær følge av en bakteriell infeksjon som Legionærsyken, eller legionella, som faktisk er en lungebetennelse som følge av infeksjon av legonnella bakterier. Staph er en aggressiv dyrker som kan gjennomføres på huden og er lett overførbare fra en person til en annen ved berøring eller i miljøer som svømmebassenger. Legonella, på den annen side vokser bare i bestemte forhold som varme-og kjøleanlegg og lungene. Det er ikke lett overføres mellom mennesker.

Finn ut hvor fort sykdommen utvikler seg. Noen bakterier vokser veldig fort. Hvis de finner et sårbart miljø og er ødeleggende, kan resultatene bli katastrofale. Yersinia pestis, bakterier kjent som byllepest, angriper lymfeknutene, og innen 24 timer, kan infeksjonen utvikle seg til lunge og septicemic plager, noe som resulterer i døden. Utbrudd av pesten har wracked Asia og Europa siden det 14. århundre. Undersøkelse av de sykdommer som kollektivt pest og bakterier som forårsaker dem ga grunnlag for vitenskapen om bakteriologi og studiet av hygiene og immunologi.

Sjekk med din lege for å finne ut om og når en bakteriell infeksjon er smittsom. Rød, flekkete hud eller ujevnheter i munnen eller halsen kan være et virus eller det kan være strep. Kløe, følsomhet eller sårhet kan indikere en "gjær" infeksjon. Oppkast, diaré eller kvalme kan tyde på en bakterie som salmonella eller e. coli er på jobb. Legen din kan fortelle deg om de er smittsom, når og hvor lenge.

Hint

 • Søk etter "bakterier", "smittsomme infeksjoner" eller navnet på en bestemt bakterie for å finne ut mer om bakterielle infeksjoner.
 • Legen er den beste personen til å ta kontakt hvis du tror du har en bakteriell infeksjon. I motsetning til virusinfeksjoner, trenger bakterielle infeksjoner ikke gå bort med hvile og rikelig med væske - de bare bli verre. Antibiotika er nødvendig for å behandle dem.
 • Aldri prøve å behandle en bakteriell infeksjon selv. Selv om det ikke er en smittsom infeksjon, kan resultatene være, minst, ubehagelig og i verste fall dødelig.

Slik Cure gående bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er forårsaket av en ubalanse av de normalt forekommende bakterier i vagina. Dette er ikke å forveksles med gjær infeksjoner, selv om kvinner som lider av tilbakevendende bakteriell vaginose er også utsatt for gjær infeksjoner. Bakteriell vaginose kan føre til en unormal utflod fra skjeden som har en fishy lukt, og kan også føre til irritasjon, kløe og hevelse.

Slik Cure gående bakteriell vaginose

•  Identifiser årsaken til vaginose. Mens det er lett å behandle bakteriell vaginose, har gjennomgående bakteriell vaginose som regel noen underliggende årsak. Eksempler kan inkludere en plutselig endring i hormonnivået, en spesiell type feminin hygiene produkt, eller en ny sex partner. En nøye medisinsk historie samt noen blodprøver for å sjekke hormonelle nivåer vil vanligvis hjelpe legen din få en idé om hvordan å kurere din bakteriell vaginose.

Ta antibiotika (etter å ha snakket med legen din, selvfølgelig, og få en resept). Antibiotika er vanligvis en kortvarig behandling av tilbakevendende bakteriell vaginose, men de vil rydde opp infeksjonen og også tillate legen din for å prøve forskjellige måter å kurere tilstanden og se om ulike behandlinger har en effekt.

Bruk en pH-senkende gel. Mange typer bakterier som kan forårsake gående bakteriell vaginose er i stand til å vokse og trives ved en høyere pH. Visse produkter, for eksempel RepHresh vaginal gel arbeid for å senke pH-verdien av vagina, noe som kan hemme veksten av bakterier. Dette produktet bør brukes på veggene i skjeden hver tredje dag.

Legg nyttige bakterier. Skjeden har normalt visse typer bakterier i det som ikke forårsaker infeksjoner. Disse bakteriene, også kjent som melkesyrebakterier, kan vokse i skjeden og hjelpe kraft ut andre bakterier som kan forårsake tilbakevendende bakteriell vaginose. Visse produkter, slik som Fem-dophilus, kan tas for å stimulere melkesyrebakterier for å vokse.

Endre ditt kosthold. Dietter som inneholder mye sukker, meieriprodukter, og soya er tenkt å stimulere veksten av bakterier som forårsaker tilbakevendende bakteriell vaginose. Vel balansert diett, spesielt de som har sunne mengder av vitaminer og mineraler, holde immunsystemet sterkt som kan bidra til å forhindre infeksjoner.

Slik unngår du at bakteriell meningitt

Bakteriell meningitt er en infeksjon av fluidet rundt på hjernen og ryggmargen og er forårsaket av en av tre typer bakterier. Streptococcus pneumoniae bakterier fører til streptokokk hjernehinnebetennelse, og Neisseria meningitidis bakterien forårsaker hjernehinnebetennelse. Hib-bakterier kan også føre til bakteriell meningitt. Alle tre former for bakteriell meningitt er svært farlig, og selv med riktig behandling, kan noen ganger føre til hjerneskade eller død. Vaksinasjon og begrenset kontakt med mennesker rammet av bakteriell meningitt kan bidra til å forhindre infeksjon.

Slik unngår du at bakteriell meningitt

•  Hold barnet up-to-date med Hib vaksiner som administreres flere ganger i løpet av det første året av livet under brønn-baby checkups, samt en booster på enten 12 eller 18 måneder gammel. Hib vaksinasjoner beskytte barn fra en av de former for bakteriell hjernehinnebetennelse.

Tenk å få ekstra vaksiner mot meningokokk og streptokokk hjernehinnebetennelse hvis du eller barnet ditt faller inn under en av risikogruppene for bakteriell hjernehinnebetennelse. Personer som har et svekket immunsystem fra HIV-viruset, de som jobber med dyr på en daglig basis og folk som bor i et stort fellesskap innstilling (for eksempel høyskole) har en høyere risiko for å utvikle potensielt dødelig bakteriell infeksjon. Spør legen din om vaksinasjoner vanligvis er reservert for høy-risiko individer.

Praksis god hygiene for å forebygge både viral og bakteriell meningitt. Vask hendene ofte med såpe og vann eller bruk en antibakteriell gel hvis vann er tilgjengelig. Avstå fra å dele personlige elementer som leppepomader, tannbørster, ansikt kluter og bestikk.

Unn nære familiemedlemmer med antibiotika hvis et medlem av familien har blitt diagnostisert med hjernehinnebetennelse og resten av familien har ikke blitt ordentlig vaksinert. En forebyggende runde av medisiner kan bidra til å begrense spredningen av sykdommen.

Rapport diagnostisert tilfeller av bakteriell meningitt til skoler og andre helseforetak. Rapportering hjelper tjenestemenn spore sykdommen og gjennomføre planer for forebyggende arbeid i ditt lokale område.

Symptomer på bakteriell meningitt

Bakteriell meningitt er en alvorlig infeksjon av de beskyttende membraner dekker hjernen og ryggmargen. Sykdommen kan være livstruende, så rask handling på tidlige symptomer er viktig.

Tidlige symptomer

Typiske tidlige symptomer på bakteriell meningitt inkluderer høy feber, frysninger og hodepine. Personens halsen kan bli så stiv at han ikke kan senke haken til brystet.

Andre symptomer

Andre bakteriell meningitt symptomer kan være kvalme og oppkast, forvirring, lysfølsomhet, søvnighet, og en rød og lilla hudutslett.

Barn og spedbarn

Tegn i små barn kan også inkludere irritabilitet, å nektet å spise, å være vanskelig å våkne opp, kontinuerlig gråt og beslag. Spedbarn kan ikke vise tegn på en stiv nakke.

Komplikasjoner

Hvis behandlingen blir forsinket, kan bakteriell meningitt medføre hørselstap og hjerneskade. Bakteriell meningitt kan også være dødelig.

Behandling

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene, kan leger begynne behandlingen før en definitiv diagnose. Behandlingen begynner med intravenøs antibiotika, væskeerstatning og et kortikosteroid å redusere hevelse.

Hva er en bakteriell infeksjon?

Bakterier lever, encellede organismer. De kan overleve i menneskekropper så vel som på livløse objekter som dørhåndtak og tastaturer. Det finnes både gode og dårlige bakterier. De fleste bakterier er nyttig for kroppen vår, og kan til og med bekjempe de dårlige. Ifølge Medline Plus, mindre enn 1 prosent av bakterier er skadelige. En bakteriell infeksjon oppstår når disse skadelige bakterier inn vårt system.

Hvordan Bakterier Get In

Skadelige bakterier kan komme inn vårt system på flere måter. En måte er gjennom forurenset, nonpasteurized eller utløpt matvarer som er tilfellet i E. coli og salmonella. En annen måte er gjennom åpne kutt og sår på huden. Skadelige bakterier kan også gå inn gjennom alle åpne passasjer for eksempel øyne, ører, tenner og kjønnsorganer.

Typer av dårlige bakterier

Det er flere tråder av dårlige bakterier - helt for mange til å liste. Noen vanlige sykdommer som skyldes en bakteriell infeksjon inkluderer strep hals, gjær infeksjoner, akne, meningitt, Lyme sykdom, gonoré, syfilis, difteri og tuberkulose. Noen typer av bakterielle infeksjoner er smittsom mens andre ikke er det. Hvis du har en bestemt tilstand, sjekk med legen din for å finne ut om du er smittsom.

Symptomer

Symptomene varierer sterkt avhengig av hvilken type bakteriell infeksjon du har. Men i de fleste tilfeller er det veldig tydelig at du har et problem. Noen symptomer på bakterielle infeksjoner inkluderer feber, utflod, lukt og en betennelse i det berørte området.

Medisinering

Antibiotika blir ofte foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner. Hvis du tror du lider av en bakteriell infeksjon, snakk med legen din. Den en påminnelse med antibiotika er at kroppen vår bygger immunitet mot dem. Hvis de blir tatt regelmessig, blir de mindre effektive.

Forebyggende tiltak

En av de beste måtene å motvirke dårlige bakterier er å sikre at du har nok gode bakterier i systemet. Yoghurt er en utmerket kilde til gode bakterier. Hvis du er utsatt for bakterielle infeksjoner, kan det være lurt å begynne å konsumere en servering av yoghurt per dag. En annen måte å redusere risikoen for bakterieinfeksjoner, er å vaske hendene med antibakteriell såpe regelmessig. Til slutt, for å redusere bakterieinfeksjoner gjennom munnen og tennene, skylle munnen med et antibakterielt munnvann som for eksempel Listerine.