Digidexo.com

cyste lever

Slik Cure Lever Cyster

Lever cyster eller lever cyster, er små væskefylte bobler som dannes i leveren hulrom. De fleste lever cyster er godartede, og de forårsaker ingen symptomer. Imidlertid kan cyster forstørre, forårsaker lider å oppleve smerter i høyre øvre del av magen. Fordi disse cyster presentere få tegn, mange tilfeller er udiagnostisert eller funnet ved et uhell. Heldigvis finnes det måter å kurere lever cyster og lindre eventuelle discomforting symptomer.

Slik Cure Lever Cyster

•  Har legen din jevnlig overvåke cyster. Hvis lever cyster ikke forårsaker symptomer som smerter, kan legen din fraråder behandling. Imidlertid vil legen din sannsynligvis overvåke cyster for å sikre at de ikke øker i størrelse.

Be en lege for å drenere cyster. Hvis leveren cyster ikke renne av på egen hånd, kan en lege gjøre et lite snitt og utføre en drenering prosedyre.

Tenk kirurgisk fjerning. Fordi leveren cyster kan forstørre og forårsake smerte, kan leger velger å fjerne cyster. Snakk med legen din og diskutere kirurgiske alternativer.

Behandle den underliggende medisinsk tilstand. Ofte lever cyster er et symptom på en annen medisinsk tilstand, slik som Caroli sykdom, polycystisk nyresykdom, eller echinococcosis. Leger vil utføre en rekke tester, så som en biopsi eller X-stråle, til å diagnostisere den underliggende sykdommen. Etterpå kan de velge å fjerne cyster.

Ta antibiotika. Lever cyster kan bli infisert. Hvis en infeksjon skulle oppstå, ta antibiotika.

Hint

  • Det er ingen måte å forhindre lever cyster. Bortsett fra smerte, kan symptomer på forstørret cyster inkluderer abdominal hevelse og gallegang obstruksjon.

Hvordan Heal Lever Cyster

Lever cyster er lommer av fluid eller luft som bryter ut av levervevet. Også kalt lever cyster, disse godartede vekster påvirker ca 5% av den totale befolkningen i USA. I de fleste tilfeller trenger cyster på leveren ikke trenger å bli kirurgisk behandlet. I sjeldne tilfeller kan imidlertid kirurgisk fjerning av cyster være nødvendig.

Hvordan Heal Lever Cyster

Diagnostisering og behandling av lever Cyster

•  Bestem type lever cyster du har. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvilken type cyster som du har. Ultralyd eller CT scan er tester som legen din vil for å hjelpe ham med å avgjøre hva slags cyster som vokser på leveren din. De fleste cyster ikke krever legehjelp, og vil klare seg på egenhånd. Enkle lever cyster er alltid godartet. Men i sjeldne tilfeller kan cystisk leversvulster oppstår. Disse er spesielle typer svulster som ligner cyster og kan bli ondartet (kreft) over tid.

Spis en sunn diett som er lav i fett og inneholder massevis av frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og magre meieriprodukter. Hvis dine cyster er enkle og du trenger ikke ytre symptomer som smerte eller fylde i magen, vil de leges på egen hånd. Asymptomatiske lever cyster vanligvis leges i flere dager til flere uker.

Hvis diagnosen non-maligne cyster forårsaker smerte eller ubehag, eller hvis cyster er blitt store eller infisert, planlegge en operasjon for å få dem fjernet.

Legen din kan gi deg råd om nødvendigheten av kirurgi for å fjerne cyster. Han kan også hjelpe deg med å planlegge operasjonen dato og klokkeslett. Operasjonen er vanligvis laparoskopisk (utføres gjennom et lite innsnitt) og krever bare én overnatting sykehusopphold. Pasienter vanligvis leges i to uker eller mindre fra dette minimal invasiv kirurgi.

Hvis en scan har vist at du har cystisk svulster på leveren din, planlegge kirurgi for å få dem fjernet. Cystisk svulster på leveren krever en åpen innsnitt kirurgi, i motsetning til cyster, som er fjernet laparoskopisk. Selv i tilfeller av malignitet (kreft), er prognosen for pasienten etter fjerning av cystisk svulster bra, som de fleste cystisk svulster ikke gjentar seg.

Hint

  • Risikoen for å få tilbakefall av lever cyster er lav. En meget liten del av befolkningen (mindre enn 1%) har en tilstand kalt polycystisk leversykdom, eller PLD. PLD kan forårsake tilbakevendende godartede cyster på leveren. Den eneste kuren for PLD er en levertransplantasjon.

Hvordan leve med en Bone Cyste

Hvordan leve med en Bone Cyste


Det finnes to typer bein cyster, unicameral og aneurismal. Disse cystene skje med hvem som helst, men de er mest sett hos barn og unge voksne mens deres bein er fortsatt økende. Å leve med et bein cyste og bestemme behandling er avhengig av hvilken type cyste du har, så vel som dine personlige preferanser. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Unicameral bein cyster

•  Spør legen din om behandlingstilbud for unicameral bein cyster. Unicameral bein cyster sjelden har symptomer assosiert med deres utvikling. De eksisterer vanligvis ukjent inntil det er en benfraktur i området eller til en X-ray oppnås i området for en annen, ikke er relatert problem. I tilfelle at beinet cyste er asymptomatisk og unicameral, er videre behandling ofte anses unødvendig.

Evaluer din livsstil mens vurderer behandlingstilbud for din unicameral bein cyste. Hvis, for eksempel, er du en løper og har et bein cyste på hælen, være bevisst oppmerksom på eventuelle symptomer som oppstår. Fortsette å evaluere cyste med rutinemessig oppfølging omsorg.

Oppsøk en ny mening. Mer enn sannsynlig ingen behandling er nødvendig, men hvis du er usikker, søke en ny mening.

Aneurismal bein cyster

Lær om aneurismal bein cyster. Aneurismal bein cyster oppstår vanligvis hos barn og unge voksne i alderen 10 og 20. Mens de forekommer i nesten alle bein i kroppen, de er oftest funnet i ryggvirvlene og kneet. Denne typen cyste er svært sjeldne.

Vær oppmerksom på symptomer på aneurismal bein cyster som inkluderer: smerte, hevelse, i anledning en masse som er filt, mild til alvorlig nedsatt nevrologisk funksjon (hvis cyste ligger på ryggen) og beinbrudd.

Bestem deg på en behandlingsmetode. Cyster anses som "aktiv" eller "aggressive" trenger behandling på grunn av deres evne til å skade beinet der de bor eller dets naboland vev. Flere faktorer spiller en rolle i å avgjøre behandlingsregimet for å følge blant annet alder, helse, plassering av cyste, toleranse av visse medisiner og terapi, hvor legen regner med sykdommen til fremgang og dine personlige behov.

Vær bevisst på det faktum at selv om dette er en godartet svulst som ikke sprer seg, vises cyste etter bein pode. Det kan ta opp til tre operasjoner før cyste er kurert. Bein pode, eller utskrapning, blir ofte brukt for å unngå å fjerne en del av et bein som er ellers frisk. Å leve med en aneurismal bein cyste krever rask medisinsk oppmerksomhet, aggressiv behandling og kontinuerlig oppfølging

Hvordan er en cyste på leveren behandlet?

Detection

En enkel cyste er en formasjon som fylles med klar væske. De fleste er liten (noen få millimeter i lengde) og ufarlig. Selv om det er sjelden at pasienter med cyster på leveren å oppleve symptomer (ca 5%), når de oppstår de kan omfatte smerter og ubehag i magen. En lever cyste kan oppdages ved en CT (computertomografi Scan en avansert røntgenteknikk), eller en ultralyd (en mye brukt diagnostisk prosedyre bruker høyfrekvente lydbølger for å hente bilder) og sjelden krever ytterligere medisinsk hjelp, som cyster ikke forstyrre normal funksjon av leveren.

Behandling

De fleste pasienter med enkle cyster er kvinner, spesielt over en alder av femti. For de kvinner som krever medisinsk intervensjon, drenering en cyste ved punktering av den med en nål og å tillate fluidet å bli frigitt er typisk ikke en effektiv behandling. Væsken bare re-akkumulerer i løpet av noen dager. Mest sannsynlig må en stor del av cyste veggen fjernes.

Laparoskopisk kirurgi

Laparoskopisk kirurgi (en undersøkelse av området ved hjelp av en laparoskop) er en effektiv behandling for fjerning av smertefulle cyster på leveren. Denne operasjonen er minimal invasiv og krever bare noen få små snitt for å fjerne cyste; ofte resultatene er vellykket, da gjentakelse av en cyste er usannsynlig. Pasienter som gjennomgår denne prosedyren kan være nødvendig å tilbringe en natt på sykehuset. Selv om utvinning ganger kan variere, kan de fleste individer gjenoppta normale aktiviteter i løpet av få dager.

Hva skyldes godartede cyster?

Cyster i leveren er vanlig og kan også være tilstede ved fødselen. Generelt sett, lever cyster viser ingen åpen symptomer og er godartet i naturen. I noen tilfeller kan lever cyster bli forstørret eller infisert, og vil deretter presentere visse medisinske problemer. Imidlertid synes det samlede resultatet om cyster i leveren for å være en av et lavt nivå av bekymring for eventuelle langtidseffekt eller reduksjon i levealderen.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic er det flere typer cyster som kan bli funnet på leveren. Den vanligste kalles en hepatisk cyste, som ganske enkelt er en boble som har utviklet seg på leveren. Disse er vanligvis liten og kan være tom eller inneholder fluid. Hydatid cyster utvikle seg på grunn av tilstedeværelsen av larver av parasitten Echinococcus i leveren. I sjeldne tilfeller kan neoplastiske cyster utvikle seg på leveren, men disse er assosiert med cyster på eggstokkene og vanligvis ikke kommer i leveren.

Årsaker

Leverlever cyster er generelt ansett for å være medfødt i naturen. Den aksepterte hypotesen om deres opprinnelse er at små svulster (microhamartomas) som utviklet seg langs galletreet (galle duct) har blitt utvidet og fyll med galle, forårsaker cyster å vokse. Abscesser kan også utvikle seg på leveren fra bakteriell eller amøbisk vekst i intestinal traktater som beveger seg til leveren. Selv om disse kan bli problematisk, de er oftere godartet i naturen.

Symptomer

De fleste enkle lever cyster vil ikke påvise noen påviselige symptomer, med mindre de vokser i størrelse eller antall. Merkbare symptomer kan utvikle seg i disse forholdene, inkludert en vag følelse av ubehag eller svak smerte i området, en følelse av fylde eller for å bli mett uten å ha spist og av og til kvalme eller oppkast. Hvis en lever cyste vokser stort nok, kan det føre til at luftveissymptomer oppstår.

Diagnose

Ifølge UPMC Liver Cancer Center grunn av asymptomatisk natur fleste godartede cyster, er de generelt ikke blir oppdaget før en undersøkelse er gjennomført i forbindelse med unormalt i funksjon av leveren eller magesmerter. Lever cyster kan også bli oppdaget av ultralyd imaging tester. I tilfeller hvor usikkerhet er til stede når det gjelder statusen av en påvist cyste (s), kan en biopsi av leveren vev pålegges å avgjøre hvorvidt cyste er godartet eller ondartet.

Behandling

Med mindre lever cyster er funnet å være problematisk på grunn av smerter eller unormal nyrefunksjon, er kirurgisk fjerning vanligvis ikke indisert. Endringer i kostholdet kan bli anbefalt å støtte kroppens immunforsvar, noe som vil hjelpe leveren i behandlingen av blod og opprettholde sunne ernæringsmessige nivåer. Reduksjon av fettholdige næringsmidler er antatt å være fordelaktig for riktig leverfunksjonen. Disse kan inkludere meieriprodukter, stekt mat og matvarer som kan inneholde steroider eller hormoner.

Problemer med forstørret lever

En forstørret lever kan være et tegn på at det er noe veldig alvorlig skjer med kroppen din. Det finnes en rekke medisinske tilstander som kan forårsake en forstørret lever, og de fleste av dem kan være farlig. Leveren er et svært viktig organ som spiller en stor rolle i hvordan kroppen og andre organer operere. Hvis leveren blir syk og kan ikke fungere skikkelig, kan dette ha en snøballeffekt på andre systemer i kroppen.

Symptomer på en forstørret lever

Når leveren blir utvidet på grunn av sykdom eller annen medisinsk tilstand; det er symptomer. De mest vanlige symptomene føler seg trett, tap av matlyst, svakhet, ømhet i magen over området av leveren, mulig smerte, og til og med gulsott. Gulsott er gulfarging av hud og øyne. Når det hvite området i øynene kjent som sclera slår en gul fargetone, er dette en god indikasjon på at det er leveren problemer.

Problemer knyttet til en forstørret lever

Hepatomegali er forstørrelse av leveren. Det er flere grunner til at en lever skulle bli forstørret, med hepatitt å være en av de vanligste årsakene. Det er også en fettlever, en byll på leveren og polycystisk leversykdom, det vil si flere cyster. Alle disse kan føre til problemer for leveren og føre til at det blir forstørret. Leveren er ansvarlig for å lage galle, en gul eller grønnlig alkalisk-basert væske. Det lagres i galleblæren, og deretter utskilles i tynntarmen til å bryte ned fett. Når leveren er forstørret, gallegangene blir hindret og galle bygger seg opp i systemet. Denne oppbyggingen er det som forårsaker gulfarging av hud og øyne.

Flere problemer forbundet med forstørret lever

En forstørret lever kan indusere hepatitt. Dette er en form for hepatitt som er ikke-viral, men snarere er fra giftigheten av den ikke-fungerende, forstørret lever. Hvis leveren ikke virker på riktig måte på grunn av utvidelse, er kroppen i stand til å fordøye matvarer riktig; det er i stand til å absorbere næringsstoffer riktig, og kroppen din er i stand til å kvitte seg med giftstoffer som er nødvendig for å leve. Med en forstørret lever, er kroppen i stand til å forbrenne mat riktig. Det betyr å være på en spesiell diett for å hindre leveren fra å måtte jobbe for hardt.

Advarsler assosiert med en forstørret lever

Hindre ytterligere skade på leveren er viktig, spesielt hvis leveren har en sjanse til å helbrede. Alkohol er svært skadelig på leveren og det er svært viktig å stoppe enhver alkoholinntak inntil videre fra legen din. Sørg for at legen vet om alle medisiner du tar. Du kan være på et medikament som kan øke skaden, og legen din kan være nødvendig å enten endre medisinering eller ta deg ut av det helt. Leve som sunt som mulig er en måte å hjelpe leveren din, herunder å følge alle legens ordre.

Hensyn Hvis du mistenker Liver Trouble

Tegn og symptomer på lever problemer bør tas opp av en lege umiddelbart. Du bør aldri prøve å diagnostisere deg selv, eller unn deg selv. Jo før symptomene på en forstørret lever kan tas opp, kan jo tidligere behandlingen starte. Starte en behandlingsplan så snart som mulig med en forstørret lever er avgjørende. Det kan bety forskjellen mellom å utvikle en syk lever og muligens trenger en levertransplantasjon, eller å ha en full gjenoppretting.

Parasitter som lever i mennesker

Parasitter som lever i mennesker


Parasitter lever av å få mat fra en vert, som skader verten. Parasittiske infeksjoner kan oppstå i planter, dyr og mennesker. The Centers for Disease Control (CDC) og Mayo Clinic har identifisert flere parasitter som ofte rammer mennesker, og deres symptomer.

Cryptosporidium

Cryptosporidium, ofte referert til som "krypto", er en parasitt som vanligvis infiserer mennesker via forurenset vann. Crypto kan overleve klorering og kan smitte mennesker som drikker vann fra springen, og kan også leve i innsjøer, bekker og elver hvor folk svømme eller spille. Personer med krypto kan ha symptomer som kvalme, oppkast, diaré, kramper og feber som kan vare opp til 30 dager; krypto kan være livstruende for mennesker med immunsystem lidelser.

Giardia

Giardia intestinalis er spredt av forurenset vann, mat og kontakt med avføring. Folk som svømmer i lokale bekker, elver og innsjøer kan bli infisert; bleieskift uten å vaske hendene og ha anal sex kan også spre Giardia parasitter. Mennesker smittet med giardiasis kan ha symptomer som kvalme; hyppig diaré som har en stygg lukt; og betydelig vekttap.

Rundormer

Mange arter av rundorm, som også er referert til som helminths, lever i tarmen hos mennesker og forårsake sykdom.
Pinworms er den vanligste typen av rundorm infeksjon, og spres via skitne hender eller gå barbent på forurenset skitt; det viktigste symptomet er intens kløe rundt anus.
Ascaris ormer kan være opp til 13 inches lang og deres livssyklus omfatter stadier i menneskets lunger og tarmer. Denne infeksjonen kalles ascariasis. Symptomer er oppkast, magesmerter og søvnproblemer.
Hakeorm smitte mennesker som vandrer på skitt med bare føtter, og føre til hudproblemer, magesmerter, kolikk og diaré.

Toxoplasma

Toxoplasma gondii parasitter smitte mennesker som spiser forurenset mat eller som kommer i kontakt med avføringen til smittede katter. Ifølge Centers for Disease Control, opp til 60 millioner amerikanere har denne infeksjonen, selv om de fleste ikke vil ha noen symptomer eller sykdom. Imidlertid kan gravide kvinner, spedbarn og personer med immunsystem problemer utvikle alvorlige komplikasjoner, inkludert hjerneskade og tap av syn.

Trikiner

Den trikiner spiralis parasitten infiserer mennesker så vel som de fleste andre pattedyr. Folk som spiser forurenset kjøtt som er kokt kan bli infisert, og parasitten danner en cyste som åpner i magen og kan forårsake magekramper, oppkast og diaré. Etter å ha forlatt magen, parasitter invadere musklene og kan forårsake skade på ledd samt muskelsmerter.

Typer Liver Cyster

Leveren er viktig ved at den renser blodet for giftstoffer som ellers ville skade resten av kroppen vår. En sunn leveren er avgjørende i å bygge et sunt immunsystem og en kropp som er i stand til å kjempe og komme seg raskt fra sykdom og skade. Imidlertid er det visse forhold som ikke kan unngås. La oss innse det, vi er ikke helt frisk mesteparten av tiden. Lever cyster er som regel ufarlig, og i visse tilfeller unpreventable. Det er imidlertid fortsatt at sjansen for at de kan føre til andre helseproblemer. Mens behandlingen kan begrenses til kirurgi, løper en liste over forhindrer komplikasjoner lang.

Enkle Cyster

En enkel lever cyste (også kjent som en hepatisk cyste) er en liten boble som kan eller ikke kan inneholde væske. Det er relativt vanlig, ofte godartet og utgjør ingen helserisiko. I tilfeller når cyste ikke vokser, kan det føre til smerter i øvre høyre mageområdet. Det kan også føre til at leveren til å hovne opp og infisere eller blokkere galle duct. Her vil cyste må fjernes. Mange tror at enkle lever cyster er medfødt i naturen. En vekst er vanligvis oppdages ved ultralyd eller CAT skanner, ofte ved en tilfeldighet da en person blir testet for noe annet.

Hydatid Cyster

Hydatid cyster er forårsaket når parasitten Echinococcus granulosus befinner seg i fordøyelseskanalen. Denne parasitten er vanlig blant sau og storfe oppdra områder hvor som helst i verden. Larvene vokse og formere seg i leveren. Som enkle lever cyster, vil en hydatid cyste i utgangspunktet ikke viser noen symptomer. Det vil imidlertid til slutt føre til smerter, og i ekstreme tilfeller kan veksten påvirke membranen.

Neoplastiske Cyster

Neoplastiske cyster er også kalt enten cystadenoma eller cystadenocarcinoma, og årsakene er fortsatt ukjent. De mest sannsynlig forekomme hos kvinner i femtiårene. Disse lesjonene er ikke så vanlig som enkle cyster. Men de bringer om lignende smerter som med enkle lever cyster.

Forebygging / løsning

En biopsi kan gjøres for å bidra til å bestemme hva slags cyste. Denne medisinsk prosedyre innebærer å ta ut et lite utvalg av lesjon og analysere den. Siden mange lesjoner presentere de samme symptomene, vil biopsi hjelpe helsepersonell plan ut en behandling. De fleste lesjoner er godartet. De kan fjernes kirurgisk hvis noen gang de skaper ubehag.

Opprettholde en sunn leveren er også nøkkelen i å håndtere lesjoner. Dette betyr å begrense inntaket av mat som ville overarbeid leveren. Disse inkluderer frityrstekt og fet mat, alkohol, kunstige søtningsmidler, meieriprodukter, fjærkre og kjøtt som inneholder kunstige veksthormoner og antibiotika, og junk food. Drikkevann, samt rå frukt og grønnsaker, vil bidra til å rense leveren og skylle ut giftstoffer. Vitamin E fra naturlige kilder (d-alfa-tokoferol) og selen til å beskytte leveren celler mot skade. Likeledes inneholder linfrøolje-fettsyrer som hjelpe skadede celler.

Betraktninger

De fleste lever cyster vil ikke avsløre noen ytre tegn som magesmerter før de har vokst i senere stadier. I de fleste tilfeller er cyster ofte oppdaget "ved en tilfeldighet" under eksamen for andre sykdommer eller rutinemessig sjekk ups. Mange sykdommer kan se ut som lever cyster, så er det viktig å først utelukke andre sykdommer. Hvis det virkelig er en lever cyste, vil legen må da først utelukke parasitter (for eksempel echinococcosis). Husk at de fleste lever cyster er godartede. I de fleste tilfeller kan opprettholde en sunn leveren bare være nok.

Liver cyst symptomer

En lever cyste er en liten væskefylt vekst som utvikler i slimhinnen i leveren. I de fleste tilfeller utvikler en enkelt cyste og forårsaker ingen problemer for den enkelte vanligvis. Men noen mennesker opplever en mye tyngre forekomsten av disse cyster, som resulterer i en tilstand som kalles polycystisk leversykdom. Med denne lidelsen, lider leveren en samling av cyster, forårsaker orgelet å forstørre og utløser oppbevaring av væsker. Uavhengig av antall, lever cyster er aldri kreft, men kan produsere plagsomme symptomer hos sine lider.

Asymptomatisk

For folk flest, en lever cyste forårsaker ingen symptomer i det hele tatt. Dette skyldes i stor grad det faktum at disse små fremspring typisk dannes som et eneste vekst, ikke påvirker funksjonen, og helse av leveren. Heldigvis, av alle tilfeller av lever cyster, de fleste (rundt 95 prosent) aldri vise symptomer på tilstanden.

Pain

Av dem som utvikler symptomer på lever cyster, smerte er langt den vanligste av dem alle. Denne smerten er vanligvis isolert til mageregionen, og varierer i ubehag fra kjedelig til skarp. For noen er denne smerten følte i øvre høyre side av magen eller skulderen, som ofte er en indikasjon på at cysten har bedt blødning. Men dette symptomet er ikke alltid følt strengt som smerte, i stedet kan det manifestere seg som en abdominal fylde.

Oppblåsthet

Noen ganger, en lever cyste fører til at leveren til å hovne opp. I en slik situasjon kan en person legge merke til noen abdominal oppblåsthet på grunn av det økte trykket forårsaket av den svellede leveren. Men dette oppblåsthet er vanligvis subtil og en relativt sjelden symptom på tilstanden.

Behandling

Siden leveren cyster sjelden skape noen problemer, er mange mennesker aldri behandlet for tilstanden. Det er ikke før symptomer manifesterer at kirurgi blir et alternativ. Med lever cyster, blir en del av cyste fjernet, slik at det ikke lenger kan fylles med væske. Og ifølge Cleveland Clinic, er det svært sjelden å oppleve et tilbakefall.

Polycystisk leversykdom

Med polycystisk leversykdom, symptomene er de samme som lever cyster, unntatt noen ganger mye mer alvorlig. Imidlertid er behandlingen mye forskjellig for denne tilstanden, som det er altfor mange cyster til kirurgisk reparasjon. I denne situasjonen, er den eneste måten å behandle sykdommen fjerne leveren og erstatte den med en ny.

Hva er den beste prevensjon pille for Ovarian cyster?

Funksjonelle cyster er væskefylte blærer som kan oppstå på eller i en kvinnes eggstokk etter eggløsning. De kan hovne opp og forårsake mye smerte, eller har ingen symptomer i det hele tatt. Mens det er ingen definitive kur for cyster på eggstokkene, mange leger foreskrive p-piller for å krympe og bli kvitt dem. De p-piller som er den mest effektive har en kombinasjon av høye nivåer av østrogen og progestin.

Kombinasjon p-piller

Orto-Novum er en p-pille som inneholder høye nivåer av østrogen og progestin. Når kombinert, hormonene hindre eggløsning. Det er en av de mest forskrevne p-piller for cyster på eggstokkene. Andre p-piller anbefales for denne tilstanden omfatter Alesse, Loestrin, Orthocyclin, Ortho-Trycyclin, Triphasil, Yasmin og Zovia.

Slik fungerer det

Kombinasjonen av høye nivåer av østrogen og progestin virker sammen for å forhindre eggløsning. Når eggløsningen ikke skjer, ingen eggstokkene cysteformer som resultat. P-piller er tatt i 20 til 21 dager i menstruasjonssyklusen og blir deretter stoppet i 7 dager for å tillate kvinnen å ha en menstruasjon.

Når eggløsning har funnet sted, og en cyst har dannet seg, kan administrering av kombinasjonen prevensjon krympe cyste over en flere måneders tidsperiode.

Bivirkninger

P-piller kan ofte føre til lette eller ubesvarte perioder, småblødninger mellom menstruasjonene, kvalme, vektøkning og ømme bryster. Andre moderate symptomer inkluderer humørsvingninger og chloasma, en endring i huden pigmentering rundt pannen, øyne og øvre leppe.

Det er også en samling av mer sjeldne, men alvorlige symptomer kalles smerter. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart hvis du er på p-piller og opplever noen av disse symptomene.
Magesmerter kan indikere tilstedeværelse av tromboflebitt, eller bekken blodpropp, lever blodpropp eller svulster, eller galleblæren sykdom.
Brystsmerter kan indikere tilstedeværelse av blodpropp i lungene.
Hodepine kan tyde på at blodtrykket er svært forhøyet eller at et slag er i gang.
Øyeproblemer, som for eksempel uklarhet eller plutselig blindhet, kan peke på endringer i hornhinnen, øye blodpropp eller utbruddet av en alvorlig migrene.
Alvorlige ben smerter eller plutselig hevelse i ett ben kan indikere dyp venetrombose eller flebitt, en tilstedeværelse av beinet blodpropp. Disse blodpropp er spesielt alvorlig, da de kunne flytte til lungene eller hjertet, forårsaker død.

Advarsler

Hele ideen med å bruke p-piller for å forhindre cyster på eggstokkene er betinget av det faktum at de slutter eggløsning. Du må ta pillen på samme tid hver dag for de første 20 til 21 av menstruasjonssyklusen for å hindre eggløsning. Tar prevensjon enda noen timer for sent kan resultere i eggløsning.

Andre medikamenter kan redusere effekten av p-piller, noe som resulterer i eggløsning. Antibiotika og Johannesurt kan påvirke hvor godt p-piller fungerer.

Lever behandling med injeksjoner

Injeksjoner i leveren kan være en effektiv behandling for flere typer leverproblemer, inkludert hydatid cyster og mer vanlig, leverkreft.

Behandling av leverkreft

Pasienter som lider av leverkreft som enten er uvillig eller ute av stand til å gjennomgå en operasjon kan behandles med injeksjoner av 100% ren etanol, et stoff som er svært giftig for leversvulster.

Prosedyre

I løpet av fremgangsmåten, bruker kirurgen en tynn nål for å injisere etanol inn i sentrum av kreft. Den Alkohol tørker kreftceller, forårsaker dem til å kollapse og dø. Flere behandlinger kan være nødvendig.

Bivirkninger

Pasienter kan oppstå midlertidige uønskede bivirkninger, inkludert feber, hvis etanol lekkasjer fra leveren til andre deler av kroppen.
.

Behandling av Levende Cyster

Et team av leger også nylig oppdaget at injeksjoner av hyperton saltløsning kan være nyttig i behandling av hydatid lever cyster.

Treatmend av Fatty Liver

Forskere fortsetter å studere effektiviteten av behandling av leversykdom gjennom forskjellige injeksjoner. En fersk artikkel publisert i Journal of Dairy Science tyder på at injeksjoner av glukagon kan være nyttig i behandling av fettlever hos kyr, noe som kan bane vei for lignende behandling hos mennesker

Årsaker til Liver Cyster

Cystisk lesjoner inkluderer lever cyster, som er cyster som forekommer i leveren. Mens de fleste lever cyster er ufarlig, noen er tegn på mer alvorlige helseproblemer. Lever cyster kan bli forstørret eller infisert, forårsaker magesmerter, en hindring eller en infeksjon i gallegangen. Cyster i leveren kan oppdages med en CT eller ultralyd. Når en cyste er funnet i et individ, bør vedkommende sende seg selv til medisinsk testing for å utelukke eventuelle alvorlige sykdommer eller tilstander som kan være årsaken. Levercyster er symptomer på en rekke alvorlige sykdommer som kan føre til nyresvikt.

Polycystisk leversykdom

Lever cyster kan oppstå som et resultat av polycystisk leversykdom. Polycystisk leversykdom er nøyaktig som det høres: sykdommen fører til et stort antall cyster å forekomme i leveren. Polycystisk leversykdom er en medfødt sykdom forårsaket av en genetisk abnormalitet. Pasienter som har polycystisk leversykdom også kan lide av cyster i nyrene, kjent som polycystisk nyresykdom. Polycystisk leversykdom er en alvorlig, livstruende sykdom som kan føre til nyresvikt.

Echinococcus granulosus

Lever cyster kan oppstå som et resultat av en parasitt, Echinococcus granulosus. Echinococcus granulosus er vanlig i områder der sau og storfe er hevet. Egget larver av parasitten infiltrerer tarmen, og encyst seg til tarmveggen. Cyster, som inneholder larvene, blir referert til som hydatid cyster. Dette er en alvorlig parasittisk infeksjon som kan føre til ekstrem traumer til leveren. Medikamentell behandling er operasjon for å fjerne parasitter vil være nødvendig.

Cystadenoma

Cystadenoma er en tilstand som forårsaker en person til å være disponert for å utvikle cyster. Det forekommer vanligvis hos middelaldrende kvinner. Cystadenoma kan forårsake cyster hvor som helst i kroppen, inkludert eggstokkene og nyrer. Cystadenoma kan forårsake magesmerter, men er generelt godartet. Men det er en økt risiko for ondartede cyster eller cyster som kan forårsake nyreblødning. Kirurgi kan være nødvendig hvis den enkelte sak av cystadenoma forårsaker alvorlige symptomer.

Leversvulster

Svulster i leveren blir ofte feildiagnostisert som cyster. Noen svulster kan være godartet og andre ondartede. Symptomer kan inkludere magesmerter, vekttap, gulsott, feber og kvalme. Avklaring av om en uønsket vekst er en ufarlig cyste eller svulst kan oppnås gjennom leverfunksjonsprøver, biopsi eller CT-skanning. Behandling for en ondartet svulst vil omfatte kirurgi og stråling.

Lever fibrose

Hepatisk fibrose er en medfødt sykdom som forårsaker uregelmessig arrdannelse i leveren. Kroppen ivrig produserer arrvev, som ofte resulterer i cystelignende lesjoner. Overdreven nyreskader kan føre til leversvikt og død. Behandlingen omfatter å fjerne tungmetaller fra kroppen i hemokromatose, flere antibiotika og dekomprimering av galle kanaler.

Organisk Cure for cyster i leveren Lobe

Organisk Cure for cyster i leveren Lobe


Lever cyster er tynne vegger, væskefylte hulrom i leveren som er oppdaget av ultralydundersøkelser eller CT-skanning. Pasienter kan ha en cyste eller flere cyster. Noen lever cystene er tilstede fra fødselen; andre lever cyster kan være en indikasjon på en mer alvorlig tilstand. Disse forholdene omfatter leverkreft, polycystisk leversykdom eller en parasittinfeksjon. Cyster kan føre til en rekke symptomer fra magen er full til ubehag eller smerte. De fleste lever cyster er godartede, eller lever, og ikke krever behandling. Men pasienter evaluert for de typer cyster tilstede før et kurs i behandling anbefales.

Tradisjonelle behandlinger

Cystisk leverlesjoner inkluderer enkle cyster, flere cyster som oppstår i innstillingen av polycystisk leversykdom, abscesser, parasitter eller echinococcal cyster og cystisk svulster. Disse betingelser kan vanligvis utmerker seg ved basis av pasientens symptomer og den radiografiske utseende av lesjonen. Pasienter som trenger behandling for cyster kan ha problematiske symptomer eller smerter, men dette skjer vanligvis i bare 5 prosent av dem som lider av lever cyster. I disse tilfeller må de cyster fjernes fordi punktering dem og fjerne fluid med en nål er ikke effektiv; de fylles med væske igjen om noen dager. Den mest effektive tradisjonelle behandlingen er å fjerne en stor del av cyste veggen laparoskopisk med to eller tre små snitt; pasienter vanligvis fullt igjen i løpet av to uker. De fleste cyster ikke tilbake etter behandlingen.

Cyster som ikke forårsaker pasienten smerte eller ytterligere komplikasjoner er generelt ikke behandles medisinsk og er vanlig, særlig hos eldre individer. Pasienter med typiske lever cyster rådes til å endre kostvaner og leve et sunnere livsstil for å unngå ytterligere komplikasjoner eller leversykdom.

Organiske Cures

Selv om smertefulle cyster er vanligvis behandles laproscopically uten mer invasive typer kirurgi, noen pasienter velger å krympe mindre cyster og hindre fremtidige cyster med endringer i kosthold. Anbefalte kosttilskudd endringer inkluderer å unngå eller begrense meieriprodukter, transfett og margariner, frityrstekt eller fet mat, kjøtt med tilsetningsstoffer, antibiotika og hormoner, og unngå alkohol. I tillegg er de som lider av lever cyster rådes til å drikke mye vann. Fordi leveren behandler giftstoffer og hjelper fordøye alkohol, holde kroppen hydrert og unngå ytterligere giftstoffer som koffein eller syntetiske hormoner kan hjelpe.

Organiske botemidler for lever cyster inkluderer en kombinasjon av urter som er tatt i ("tonic") form kapsel eller flytende. Urter som er mest gunstig for å redusere eller eliminere lever cyster inkluderer løvetann, melk tistel, globe artichoke, glatte alm og taurin. I tillegg er selen, linfrøolje og vitamin E anbefales sammen med rå frukt og grønnsaksjuice. Kosttilskudd og rå saft er anbefalt i forbindelse med en sunn livsstil for å hjelpe krympe store cyster og holde dem fra å forårsake ytterligere komplikasjoner.

De med en historie med cyster bør unngå eventuelle ytterligere giftstoffer for å forhindre flere cyster oppstår. Sigarettrøyk, tunge rengjøringsmidler eller røyk, insektmidler og høye doser av over-the-counter smertestillende medikamenter kan bidra til å forhindre flere cyster.

Forskjellen mellom en Cyste og kvise på nesen

Forskjellen mellom en Cyste og kvise på nesen


Folk bruker vanligvis ordet "kvise" som en oppsamlingsbegrep for huden blemishes. Men teknisk sett, på nesen, så vel som andre deler av ansiktet, er en kvise en verkebyller, en skavank som kan inneholde en rød base med en gul eller hvit tupp, ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, eller NIAMS. Cyster, på den annen side, er dypere enn vanlige kviser.

Kvise Årsaker

Kviser oppstår når håret; hudceller; og sebum, en fet sak som hudens talgkjertlene utskiller, blokkere hudens porer. Ifølge NIAMS, gjør blokker to ting: det hindrer sebum fra å bli sluppet til hudens overflate, og det strømmer de bakterier som lever på huden. Kroppen reagerer ved å forårsake huden på nesen og andre berørte områder for å bli opphisset.

Cyste Årsaker

Cyster og kviser har lignende opprinnelse. Hovne hårsekkene og traumer til huden er ofte skylden for de smertefulle cyster som sitter på nesen, ifølge Mayo Clinic. Hudskader som for eksempel skrubbsår resultere i hudcellene blir blokkert under hudens overflate. The Mayo Clinic bemerker at cyste-forårsaker hovne hårsekker oppstår når talgkjertlene sprekke. Den typiske gjerningsmannen bak disse brister er betennelsesfremkallende hudsykdommer som akne.

Behandling

Du kan behandle en nese cyste ved å plassere en varm og fuktig vaskeklut over nesen. Denne handlingen gjør at cyste å renne, ifølge US National Library of Medicine. Over-the-counter behandlinger slik som benzoylperoksyd, salisylsyre og svovel kan redusere størrelsen på en kvise på nesen. Disse behandlingene er tilgjengelig som gele, kremer og pads. Hvis en kvise blir betent, deretter en hudlege eller annen helsepersonell kan gi reseptbelagte medisiner.

Forholdsregler

The Food and Drug Administration råder forbrukerne til å konsultere en hudlege før påføring over-the-counter behandlinger for å cyster. Rengjør huden skånsomt og grundig med en mild rensemelk, som harde rensemidler kan gjøre akne lesjoner verre, ifølge NIAMS. Akne lider må også unngå fristelsen til å berøre, presse eller klemme nesen. Dette kan føre til at kvise eller cyste å forlate et arr bak etter at den helbreder.

Hva gjør en Nabothian Cyste ut?

Hva gjør en Nabothian Cyste ut?


Livmorhalsen er en del av enhver kvinnes anatomi. Plassert på toppen av vagina og bunnen av livmoren, er det vanligvis to eller tre centimeter lang. Det kan også være stedet for mange typer cyster og svulster, noen ondartet og noen godartet. Fordi livmorhalsen ligger inne i kroppen, er rutinemessige kontroller av en gynekolog for å få øye på noe unormalt i livmorhalsen.

Årsaker

En abnormitet som kan ofte bli funnet kalles en Nabothian cyste. Dette kan skje når slim, som cellene på livmorhalsen normalt produserer, begynner å bygge seg opp og blokkerer de omkringliggende cellene. Blokkeringen produserer et brak som føles som en kvise på livmorveggen.

Identifikasjon

En lege er lett kunne identifisere en Nabothian cyste. De er små humper og det kan være en enkelt kul eller en gruppe av dem sammen. Ofte vil en lege ikke trenger å gjøre flere tester for å konkludere med at lesjonene er Nabothian cyster. De er vanligvis hvitaktig og har utseendet og følelsen av en kvise.

Behandling

Leger trenger sjelden å behandle Nabothian cyster fordi de er godartet, noe som betyr at det ikke er noen kreftceller og cyster er ikke skadelig for kroppen. Men hvis cystene begynner å vokse og bli for stor, er det behandlinger som skal brukes, for eksempel fryse cyster eller cauterizing dem. Hvis de ikke blir fjernet kirurgisk, vil de ikke gå bort på egenhånd.

Symptomer

Det er ingen symptomer relatert til Nabothian cyster. Eventuelle cyster av denne typen som er funnet er under rutine bekken eksamener med en utdannet gynekolog.

Forebygging / løsning

Foreløpig er det ingenting som kan gjøres for å hindre Nabothian cyster vises. De er ikke forårsaket av et virus eller bakterier, og det ser ut til å være noen sammenheng mellom livsstil og utseendet på disse cyster. Fordi de er så godartet, er de fleste oversett med mindre de blir store nok til å blokkere cervix inngang, noe som gjør det vanskelig å utføre en celleprøve test. De fleste mennesker lever uten å vite at de er der.

Hva er behandlingen for Liver Cyster?

Cyster kan oppstå mange steder i kroppen. Eggstokkene og nyrecyster, for eksempel, er vanlig. En annen type cyste er leveren cyste. De fleste lever cyster er godartede og trenger ikke behandling, men noen lever cyster er mer alvorlig og krever oppmerksomhet av en medisinsk faglig. I slike tilfeller har den enkelte med en lever cyste flere behandlingstilbud tilgjengelig for dem. Disse inkluderer kirurgi, behandling av en underliggende tilstand, antibiotika, drenering og skleroterapi infusjon.

Kirurgi

Kirurgi er den vanligste behandlingen for lever cyster som ikke responderer på andre former for behandling, og som er spesielt stort. Avhengig av plasseringen og størrelsen på cyste, kan kirurgi være åpen (et stort snitt må gjøres der legen kan visuelt se leveren cyste), eller laproscopic (et lite innsnitt er gjort og legen kan fjerne leveren cyste med et instrument). Laproscopic kirurgi er vanligvis mindre smertefulle og er ansett å være sikrere på grunn av den mindre snitt størrelse.

Underliggende tilstand Treatment

Noen lever cyster er forårsaket av andre forhold. Hvis dette er tilfelle, så leveren cyste kan behandles ved å adressere den underliggende årsaken til cyste. Noen underliggende tilstander som kan forårsake lever cyster inkluderer Caroli sykdom og medfødt hepatisk fibrose. Dette kan omfatte administrering av et bredt spekter av medikamenter. Det kan også inkludere en endring i kostholdet, siden leverens funksjon er å filtrere avfall fra det som er inntatt, og for å fjerne det fra kroppen.

Antibiotika

I de tilfeller hvor en lever cyste er knyttet til en bakteriell infeksjon, cyste behandlet gjennom administrasjon av antibiotika. De antibiotika er spesifikke for den type av infeksjon og vanligvis må tas med overalt noen få dager til noen få uker, avhengig av alvorlighetsgraden og typen av bakteriell infeksjon.

Drenering

De fleste lever cyster er rett og slett væskefylte utvekster på orgel. Dette betyr at væsken i dem kan dreneres. Dette er ofte nyttig ved at det lindrer press fra overflødig væske. Men drenering ikke nødvendigvis behandle den underliggende årsaken til cyste, noe som betyr at det ikke garantere at en cyste vil ikke komme tilbake.

Skleroterapi Infusion

Hvis ingen av de nevnte behandlinger som fungerer, er et annet alternativ til å injisere en løsning av steril alkohol inn i cyste. Løsningen injiseres i cysten desinfiserer og får den til å krympe. Denne prosedyren kalles sklerose infusjon.

Hvordan behandle Cyster med hjem rettsmidler

Cyster er unormale, saclike strukturer som inneholder væsker, halvfaste eller gass. De varierer i størrelse og kan manifestere seg hvor som helst i kroppen din. Mens noen cyster er synlig og følbar, cyster som påvirker indre organer som nyrer og lever kun kan oppdages gjennom imaging tester. Ifølge MedicineNet, er behandling for cyster avhengig av deres sak, størrelse og plassering i kroppen din, og kan nødvendiggjøre kirurgisk fjerning eller drenering i alvorlige tilfeller. Ennå, kan du behandle mange godartede cyster med hjem rettsmidler for å oppmuntre naturlig drenering, redusere hevelse og lindre smerte.

Chalazion

En chalazion, også kjent som en "meibomian" cyste, påvirker din øvre eller nedre øyelokk. Denne betennelsen oppstår på grunn av en blokkering i dreneringskanal eyelidâ € ™ s olje kjertel. Unn din infisert øyelokket med en varm komprimere for å øke blodtilførselen til området, redusere hevelse og oppmuntre drenering fra cyste. Plasser en varm, fuktig håndkle på øyelokket i minst fem minutter, fire ganger om dagen. Masser området rundt øyelokket med fingertuppene flere ganger i løpet av dagen, og nøye rengjøre den med en baby shampoo en gang daglig til infeksjonen opphører.

Bakerâ € ™ s Cyste

Også kjent som en "popliteal" cyste, er en Bakerâ € ™ s cyste en væskefylt hevelse som påvirker området rundt kneet. Et problem med kneet felles eller dets bindevev som en brusk tåre eller leddgikt kan føre til denne smertefulle tilstanden, noe som forverrer når du bøye kneet. Hvil kneet så ofte som mulig ved å heve den, og minimere fysisk aktivitet for å forebygge smerter i kneleddet. Plasser en ispose på det berørte området for å redusere hevelse. Pakk kompresjonsbind rundt kneet for å gi støtte for kneleddet. Lindre knesmerter med over-the-counter (OTC) medisiner som ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Bartholins Cyste

En Bartholins cyste rammer kvinner og resulterer i en opphopning av puss i ett av Bartholinske kjertler, som er plassert på hver side av skjedeåpningen. Lindre ubehag forbundet med små Bartholinske cyster ved å ta sitz bad før du oppleve lettelse. Halv fylle et badekar med varmt vann og sitte i den tre ganger om dagen for å oppmuntre cyste til avløp.

Pilonidalcyste

Vanligvis utbredt i menn enn hos kvinner, oppstår en Pilonidalcyste på bunnen av halebenet. Cyste danner en pus-fylt abscess som ligner en kvise, og avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene, kan være ledsaget av feber, smerter eller betennelse rundt bunnen av ryggraden. Hindre Pilonidalcyste fra voksende og lindre smerten ved å ta varme bad inntil tilstanden bedres. Kontrollere smerter og betennelser med OTC smertestillende medisiner.

Hva er meningen med cyster?

Hva er meningen med cyster?


En klump under huden din, eller hvor som helst på eller i kroppen din kan være en cyste eller en kreftsvulst. Cyster er vanlig, og de fleste er ufarlige. Avhengig av deres plassering, men de kan føre til smerter og ubehag. Når du ser eller føler noen nye vekster på eller i kroppen din, kan du kontakte din lege eller annet helsepersonell.

Kjennetegn

Et lukket, saclike struktur forming på kroppsvev er en cyste. Cyster inneholder vanligvis et flytende, gassformet eller halvfast stoff. Størrelsen varierer fra mikroskopiske til store nok til å forårsake organ fortrengning, melder MedicineNet.

Typer

Det er hundrevis av typer cyster, mange oppkalt etter verts kroppsdel. Noen er sanne cyster innkapslet av celler utskiller væske. Andre er pseudo inneholder ingen spesielle grensecellene.

Sebaceous cyster dannes innenfor kjertler i huden. Fibrocystic cyster dannes i brystet. Ovariecyster er en type av ovarial tumor, som kan inneholde andre kroppsvev i tillegg. En Baker eller knehasen cysteformer bak kneet, og ganglion cyster oppstå på sener og ledd. Chalazions er cyster dannes i øyelokket kjertelen. Pineal cyster vokse innenfor hjernens pinealkjertelen. Bukspyttkjertelen cyster inneholde væske og er i bukspyttkjertelen. Tarlov cyster er lokalisert i de sammenvokste bein i bunnen av ryggraden, ifølge MedicineNet.

Årsaker

Infeksjon, tilstopping av kjertler eller obstruksjon av væskestrømmen kan føre til cyster. Cyster kan også danne rundt fremmedlegemer i hud eller utvikle seg som et biprodukt av svulster, kroniske inflammatoriske tilstander, genetiske forhold, defekter i embryo organutvikling, og slitasje. Noen parasitter forårsake cyster i løpet av muskel, hjerne, øye, lunge og levervev.

Tegn og symptomer

Cyster av huden og vevet like under huden er vanligvis merkbar. Cyster i brystene kan påvises gjennom berøring. Cyster av indre organer, for eksempel nyrer og lever, kan bare gi symptomer når de er store eller ubeleilig plassert.

Diagnose

Selv om det er sjelden, kan cyster være assosiert med alvorlige infeksjoner eller ondartede svulster. Det første funnet av cyster i indre organer er ofte et resultat av ultralyd, computertomografi eller magnetisk resonans imaging. Leger anbefaler og bestille diagnostiske tester for å fastslå tilstedeværelsen av en cyste og dens årsak.

Behandling

Årsaken, størrelse og plassering av en cyste bestemme dens behandling. Svært store cyster forårsaker symptomer kan kreve kirurgisk fjerning. Noen ganger kan imidlertid en enklere prosedyre for å bryte sammen en cyste ved innsetting av en kanyle inn i dens hulrom, og drenering av fluidet være alt som er nødvendig. Det er viktig å adressere den underliggende medisinsk tilstand når en cyste resultater fra behandling for en kronisk tilstand.

Hvis en lege har bekymringer om at en cyste kan være kreft, innebærer standard behandling kirurgisk fjerning, ifølge MedicineNet. Kirurgen samler også aspirert væske fra cyste og biopsier cyste veggen for å finne ut om kreftcellene er til stede.

Hvordan velge Urter for Cyste hjem rettsmidler

Hvordan velge Urter for Cyste hjem rettsmidler


En cyste er beskrevet av leger som å være en lukket sekk fylt med avfallsmateriale fra kroppen. Cyster kan finnes hvor som helst på kroppen, men er hyppigere hos kvinner i livmor og bryster og antas å være relatert til østrogennivå. Cyster kan utvikle seg på leveren og på huden også. Cyster er godartede og fjernes ikke med mindre de forstyrre et annet organ. Cyster ofte utvikle seg i den kvinnelige voksen, noe som indikerer en ubalanse i hormonene som kontrollerer den kvinnelige reproduktive system.

Bruksanvisning

•  Påfør røkelse olje lokalt. Dette urte olje har vært ansett i århundrer for å være bra for den kvinnelige reproduktive system, spesielt i livmoren. Fordi røkelse regulerer produksjonen av hormonet østrogen, reduserer det postmenopausal cyste formasjon.

Cure cycts med hvitløk. Hvitløk inneholder komponenter som er kjent som bioflavanoids som hindrer østrogen tap. Hvitløk er også kjent for å oppløse cyster.

Regulering av hormonelle nivåer med don quai har blitt kalt «kvinnelige ginseng" på grunn av sin handling på kvinnelige hormoner. Ved å regulere hormonnivåer, hindrer det utbrudd av cyster.

Krymp dine cyster med løvetann. Organiske botemidler for lever cyster omfatter mange urter men alltid løvetann. Løvetann er effektive i krympende cyster og svulster og hindre dem fra å bli ondartet.

Unn dine cyster med goldenseal. Dette er en kraftig urt som påvirker kvinnelige hormoner. Det er ansett å være en tumor-oppløsende middel, og også regulerer menstruasjonsblødning.

Hvordan leve med nakkesmerter

Hvordan leve med nakkesmerter


Leve med nakkesmerter er en realitet for mennesker med kroniske problemer som ikke kan løses gjennom medisinsk intervensjon. Det finnes imidlertid en rekke ting som kan gjøres for å lindre smerte eller redusere ubehag, noe som gjør det mer utholdelig. Les videre for å lære å leve med nakkesmerter.

Hvordan leve med nakkesmerter

Lær å leve med nakkesmerter

Gjør så mye som mulig for å endre faktorer som bidrar til nakkesmerter. Dette inkluderer å erstatte dårlige puter, endre datamaskinen stol og sitter vekk fra kalde luftstrømmer som kan bidra til muskelstivhet.

Legg merke effekten av dårlig holdning på kroppen din. Hvis du begynner å føle stiv etter 30 minutter av å sitte i samme stilling, blir vant til å ta små pauser og strekk.

Klargjør for vanskelige dager og netter. Spør legen din for en resept eller spørre om riktig type over-the-counter medisiner for å ta hvis smerten blir overveldende.

Få hyppige massasje på nakke og skuldre. Lær å massere nakken din på egen hånd, kan du be en venn om hjelp eller besøke et massasjeterapeut. Ha en massasje minst en gang i måneden for å hjelpe deg med å håndtere smerte og spenning.

Oppsøk en profesjonell vurdering. Nakkesmerter kan være forårsaket av en skadet eller fortrengt disk. Hvis du bor sammen med disk-relaterte smerter, kan en profesjonell hjelpe deg å vurdere skadeomfanget og vurdere alternativene.

Få en oppvarming pad og bruke den til å lindre kronisk ubehag. Akutte smerter ikke reagerer godt på varmen.

Lær om øvelser du kan gjøre for å øke styrken i nakke og skulder muskler. Svakhet kan ofte føre til smerter, så trener området kan noen ganger bidra til å minske problemet.

vurdere alternative behandlinger, for eksempel akupunktur eller kiropraktor behandling.

Hint

  • Lære å leve med nakkesmerter betyr ikke å måtte lide gjennom den. Husk alltid at det er forskjellige nivåer av smerte. Generelt ubehag, forårsaket av stress eller dårlig holdning, kan lindres ved hjelp av visse ergonomiske elementer eller gjør områdespesifikke øvelser.
  • Dealing med kroniske nakkesmerter ofte betyr å endre dine vaner. Selv slike ting som din kjørestilling kan forverre nakkesmerter.
  • Akutt nakkesmerter som vises etter en ulykke, et fall eller en generell skade bør behandles av en kvalifisert lege så snart som mulig.
  • Aldri ignorere varige smerter, håper at det vil blekne med tiden. Smerter som forstyrrer livet ditt bør tas på alvor og brakt til seg oppmerksomheten til en profesjonell.