Digidexo.com

typiske skader i foten for turnere

Posterior tibialis senebetennelse Øvelser

Posterior tibialis senebetennelse, også kjent som posterior tibial senebetennelse, er en skade i foten forårsaket av risting innvirkning eller sene overforbruk. Smerte fra skaden typisk strekker seg fra foten og ankelen opp gjennom innsiden av leggen. Selv posterior tibialis senebetennelse kan være midlertidig ødeleggende, kan behandling etterfulgt av riktig trening styrke sene og gjøre fremtidige tilbakefall mindre sannsynlig.

Den bakre tibial sene

Den bakre tibial sene går fra kalv via ankelen, til et bein i foten kalt grobunn. Normalt hjelper navicular bein opprettholde støttende buen på foten. Men i tilfeller av brå skade eller kroniske flate føtter, flater denne buen ut, plassere en belastning på senen. Avhengig av styrken av stammen, er resultatet enten en overstrekking eller rive som fører til symptomer på bakre tibialis senebetennelse.

Før trening

Hvis du er diagnostisert med posterior tibialis senebetennelse, legen din vil begynne med å behandle de umiddelbare virkningene av skaden. Dette kan omfatte bruk av anti-inflammatoriske, anvendelse av kjøleelementer eller direkte isen massasje, heving av foten og leggen, og taping av foten for ekstra bue støtte. Kirurgi kan være indisert hvis skaden er alvorlig nok. I tillegg kan legen forskrive spesielle orthotic benstøtter eller midlertidig bruk av krykker.

En skikkelig treningsprogram

Kan ta litt tid å komme seg fra skaden din. Når du er tilstrekkelig leget, er det viktig å fortsette rehabiliteringen med et skikkelig treningsprogram. Gjør du det vil hjelpe deg til å gjenvinne nødvendig fleksibilitet og styrke din posterior tibial senen, som er en av dine beste spill for å minimalisere tilbakefall av skaden.

Før du begynner, bør du kontakte fysioterapeut for å utarbeide et program som vil fungere for deg. Husk at du trener for rehabilitering er annerledes enn andre former for trening. Ditt primære mål er å styrke din sene, og du bør holde fokus på denne oppgaven. Husk å flytte forsiktig, og overvåke effekten av hver øvelse på kroppen din. Fremfor alt, være på vakt for enhver bevegelse som forårsaker smerte over hva du med rimelighet kunne forvente. La din terapeut vite om det oppstår problemer.

Treningsprogrammet ditt vil trolig inkludere en kombinasjon av stretching, balansering og kroppsvekt øvelser. Blant de tøyningsøvelser din fysiske terapeut kan anbefale er en enkel stående kalv stretch og en sittende håndkle stretch. Vektbærende øvelser kan omfatte hæl øker, sideliggende ben heiser og step-ups. Balansering øvelser kan omfatte støtte single-leg stands, samt bruk av en enhet som kalles en balansebrett. Wobble platene er spesialdesignet hevet plattformer som tillater deg å rocke frem og tilbake i alle retninger. Mens de er gunstig, kan de også være litt prekær, så sjekk med din terapeut før du bruker en.

The University of Michigan har skapt en detaljert online guide for riktig trening av bakre tibial senen. Under din fysioterapeut veiledning, kan du ta kontakt med det detaljerte instruksjoner.

Hvordan menn Få Hammer Toes?

En hammertoe er en bøyning som oppstår i leddene i andre, tredje, fjerde eller femte tær. Tilstanden er assosiert med kvinner som først og fremst bærer høye hæler, men det kan påvirke menn også.

Typer hammertær

Hvis tåen er fortsatt i stand til å bli beveget i skjøten det anses som et fleksibelt hammertoe, som er en mindre alvorlig form av sykdommen. Hvis tåen ikke kan flyttes i det hele tatt, og felles er stiv, er det som kalles en stiv hammertoe.

Tidlige stadier

Ifølge FootPhysicians.com, den vanligste årsaken til hammertoe kommer fra en ubalanse i muskler og sener i tærne. Denne ubalansen fører til en bøyning av tåen, noe som skjer gradvis over tid.

Genetikk

Genetikk spiller en rolle i entreprenør hammertær ifølge WebMD.com. Arvet egenskaper som flate føtter og høye buer kan legge utilbørlig press på tærne, noe som resulterer i en hammertoe.

Injury

Enhver tidligere skade til foten, for eksempel et ødelagt tå kan føre til dannelse av dårlig tilpassede tær. En skadd stortå vil føre til overdreven vekt skal fordeles på de andre tærne, noe som kan resultere i hammertær.

Fottøy

Epodiatry.com sier at stadig iført feil størrelse sko som er for stramt vil føre til hammertær.

Gikt

Alvorlig leddgikt kan føre til hammertær hos eldre, uavhengig av hvor godt du tar vare på føttene.

Hva som forårsaker store smerter i buen på foten?

Har du noen gang hatt en smerte i buen av foten din ved å komme ut av sengen? Eller kanskje det oppstår etter langvarig stående, løping eller gåing. Noen ganger kan du gå den av og andre ganger skyting smerte er mer enn du kan stå. Følgende er noen syndromer som forårsaker bue smerte. Forstå at disse er muligheter, og på ingen måte en diagnose. Søke medisinsk behandling når det trengs.

Mulige årsaker til smerter i fotbuen

Buen på foten består av et band av fascia som festes tærne til calcaneus bein (hæl). I mange tilfeller fascia blir irritert og betent. Denne irritasjonen kan også innebære akillessene og muligens leggen, siden akillessene knyttet til disse musklene og kontrahering dem kan skape smerter i buen. Heat, klassisk massasje og treg strekk kan løsne det nok for å lindre smerten. Løpere har ofte problemer på grunn av hælen / tå vektbærende handling. Dette kan skape mikro-tårer i fascia hvis du ikke skal strekke før du kjører. Forskjellige benlengder resulterer i en ujevn gangart også kunne være en faktor, som kunne tårer til fascia, eller plantar fasciitis, som er den mest vanlig kjent syndrom av buen. De eldre kan ha degenerasjon og bryte ned av fascia fibrene som de alder skaper mikro-tårer, noe som gjør dem mer utsatt for fotproblemer. I disse tilfellene en bue støtte er spesiallaget for å løse problemet

Lav Kalium

Lav kalium kan også opprette foten kramper. Hvis kalver er stramt og kramper kan trekke handling påvirker buen. Tegn og symptomer på lavt kalium inkluderer svakhet, tretthet, muskelkramper, forstoppelse og unormal hjerterytme (arytmier). Behandling av lav kalium er rettet mot den underliggende årsak, og kan omfatte kaliumtilskudd. Hvis du er bekymret for din kaliumnivå, snakk med legen din.

Plantar fasciitis

Smerter ved stiger i morgen eller smerter under lange turer eller langvarig stående kan være plantar fasciitt. Dreven strekking av plantarfascien vil rive det, og kan føre til helbrede spurs hvis ikke en ordentlig måte. Et eksempel er stiger opp på ballen av foten barefoot, som om nå for noe, eller når iført høye hæler. Begge er unaturlige posisjoner for foten, slik støtte av buen er svært viktig. En lav hæl, og i noen tilfeller en bue støtte, anbefales. En helhetlig tilnærming til raskt å løse plantar fasciitt er med svenske Bitters. Prøv å fortynne bitter med renset vann og suge et ess bandasje i det. Slather kakao smør eller smult på buen og toppen av foten for å hindre uttørking. Klem ut overflødig væske i bandasjen og vikle foten løst. Deretter sette en plastpose over bandasjen og en sokk over det og gå til sengs. Gjør dette i 3-7 netter til smerten er borte. Jo raskere du gjør dette etter skade jo bedre; urtene suge inn i konseptet og fremme helbredelse.

Tarsal Tunnel Syndrome

Når posterior tibial nerve blir komprimert i tarsal tunnel, er det nummenhet over buen på foten, samt smerte, svie eller prikking (nervesmerter). Tarsal tunnel syndrom kan forveksles med plantar fasciitis eller hælspore, og legen din kan utelukke det med en nerve conduction test. Dette syndromet er hva carpal tunnel syndrom er til hånden / håndleddet.

Bekhterevs sykdom

Bekhterevs sykdom kan skade brusk og bein i ryggraden og hoftene og føre til disse områdene smeltet sammen. Når dette skjer det begrenser din mobilitet og skader nerver, noe som i sin tur kan skape hæl og bue smerte.

Lysterapi for sene skader

Sene skader innebære hyperextension, en liten tåre eller en komplett ruptur av bindevev som fikser bein til musklene som opererer dem. Fysioterapi etter en skade gjør at en sene å nøye utvide sitt spekter av bevegelse på en kontrollert måte, til slutt gjenopprette full funksjonalitet. Mange former for terapi er tilgjengelig for sene skader avhengig av beliggenhet, type og alvorlighetsgrad av sene problemet, og mange av øvelsene foreskrevet av en lege kan gjøres hjemme.

Fysioterapi

Fysioterapi for alvorlige sene skader er begrenset av type og omfang av ruptur av senen. Hvis en sene har blitt fullstendig revet, vil det kreve kirurgi for å reparere, og helbredelsesprosessen er ofte hindret av behandlingsstart for tidlig. Snakk med helsepersonell om hvilke aktiviteter du kan gjøre uten å måtte bekymre seg ytterligere skadet vondt sene.

Etter operasjonen du Legen vil typisk starte et kurs for lys fysioterapi alt fra tre til åtte uker etter den opprinnelige tåre / ruptur. Hvis du hadde sting i armen for å holde senen sammen under healing, kan legen begynne massasje terapi for å minske mengden av arrvev buildup stede nær skade. Assistert behandling med en sertifisert fysioterapeut vil også hjelpe deg til å begynne å gjenopprette bevegelsesområdet.

Lys sene Øvelser

En fysioterapeut kan forskrive en behandling av eksentrisk trening der en muskel forlenger som IT-kontrakter, som gir mulighet for rask helbredelse av de skadde sener i nærheten. Utfør bare de øvelsene som er godkjent av lege eller fysioterapeut, men ikke vær redd for å be om flere alternativer hvis de forårsaker for mye ubehag eller hvis tilstanden ikke blir bedre.

Mange av disse involverer forsiktig strekke senen og utføre normale aktiviteter med redusert omfanget av bevegelse for å hindre hyperextension. Kombiner disse terapi med tradisjonelle virkemidler som glasur det skadde området og bruke varmepakninger for å redusere betennelse i nærheten av skade.

Injury Prevention

Styrking senen etter alvorlig skade er den beste måten å forebygge skader fra tilbakevendende. Når senen har fullstendig helbredet, og du har fått grønt lys fra fysioterapeut til å gjenoppta normale aktiviteter, begynner å jobbe muskler og sener i det området. Større styrke vil resultere i mindre sjanse for at senen vil briste på nytt. Bruk tøyningsøvelser for å gjøre dem mer smidig og mindre utsatt for traumer som stammer fra hyperextension.

Laserterapi for Soft Tissue Skader

Laserlys terapi kan være svært effektiv ved behandling av ulike skader på hud og andre myke vev. Det er spesielt bra for de som har kroniske eller skarp smerte. Mange typer laser lysterapi er tilgjengelig, avhengig av type og alvorlighetsgrad av smerte.

Hvordan de fungerer

Lav-lys lasere funksjon ved utladning elektroniske partikler inn i huden. Hudcellene absorberer denne energien og bidra til å stimulere helbredelsesprosessen. Lyset blir administrert med en liten håndstykke plassert på huden. Det avgir lys i påfølgende pulser. Lysterapi er effektivt på healing hud og underhud skader fordi lasere øke blodsirkulasjonen til den skadde området. Det er svært lik akupunktur - uten nåler. Denne formen for healing hjelper pasienter unngå operasjon eller medisiner.

Effekter av Lysterapi

Når en pasient mottar laserterapi, kan han føle en varm eller bankende følelse, men vanligvis ingen smerter. Lyset fra laseren trekke blod opp til overflaten av huden for å forbedre helbredelsen. Noen hevelse eller betennelse avtar vanligvis etter at behandlingen er over. Dessuten kan laserlys terapi øke nivået av serotonin produsert av hjernen. Dette stoffet er ansvarlig for for vår følelse av velvære samt undertrykke følelser av smerte.

Fordeler

Mange klinikker, spa og velværefasiliteter over hele landet har hoppet på laserterapi bandwagon. FDA godkjent mange lavnivå lette lasere for en rekke forskjellige skader. Risikoen for bivirkninger av denne behandlingen er få om noen. Det faktum det tillater kroppen å helbrede naturlig uten invasive metoder gjør dette en ønskelig form for terapi.

Frekvens

Antallet behandlinger som kreves for gjenvinning av vev kan variere avhengig av skaden. Noen pasienter kan oppleve fordelene etter en behandling, mens andre må ha minst et dusin eller mer. Intensiteten av lys terapi er ikke høy, slik at sannsynligheten for flere behandlinger blir øket. Lysterapi er ment å være en mild prosedyre, så det er ingen bivirkninger.

Hva er behandlingen for Bone & ligament skader i kneet?

Bein og ligament skader er to vanlige former for skader som finnes i kneleddet. Personer med disse lidelsene kan få lindring fra en rekke lett tilgjengelige behandlinger.

Fakta

Kneet inneholder fire leddbånd: to collateral ligaments (en innenfor og en utenfor kneet) og to leddbånd som strekker seg diagonalt inne i kneet (fremre korsbånd og bakre korsbånd), ifølge Mayo Clinic. Bein i kneet inkluderer patella (kneskålen), nederst i femur og toppen av tibia.

Typer skader

Skader i kneet leddbånd inkluderer strekninger og tårer, ifølge Nemours Foundation. Skader av kneleddet bein inkluderer brudd, revmatoid artritt, slitasjegikt, og en sykdom av tibia heter Schlatters.

Behandling av mindre skader

Behandlinger for både ben og ligament skade i kneet variere med alvorligheten av skaden. Mindre grader av skade kan effektivt behandles med over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner og prisen protokollen: beskyttelse, hvile, is, kompresjonsbandasjer og heving av den skadde kneet.

Behandling av alvorlige skader

Ligament tårer, benbrudd og avansert leddgikt kan kreve kirurgisk behandling. Potensielle alternativene inkluderer konvensjonell kirurgi, minimalt-invasiv artroskopisk kirurgi og delvis eller total kneprotesekirurgi.

Andre behandlingstilbud

Andre behandlingstilbud omfatter fysioterapi, kortikosteroid injeksjoner, aktuell smertestillende, kneet bukseseler og injeksjoner av hyaluronsyre.

Isposer for skader

Når den gjennomsnittlige har en idrettsskade, for eksempel en forstuing eller blåmerke, er det første de vanligvis gjør lindre smerten med en pakke med is. Dette er ikke bare en stor medisin, men det er også en veldig billig måte å bidra til å håndtere mindre skader. De fleste mennesker ikke bruke isen på en måte som reduserer risikoen for skader fra direkte kontakt med isen. Det er visse vilkår som folk har som utelukker bruk av kjøleelementer for eventuell personskade.

Funksjon

Isposer er stor for å redusere størrelsen og smerten av blåmerker og hevelser. Hevelse av en skade er faktisk forårsaket av ødelagte blodkar som spyr ut væske til området rundt. Kjøling området ned bremser blodstrømmen ved forårsaker blodårene til å trekke seg sammen. Preemptively glasur ned et sår eller del av kroppen med kronisk smerte hindrer sår fra "vokser" til sin maksimale størrelse (se referanser 2).

Hjemmelaget Option

En ispose er en av de enkleste og billigste måtene å tendens til en skade og sooth smerte. Den enkleste metoden for å gjøre en ispose er innpakning en håndkle med isbiter eller knust is. Knust is er vanligvis foretrukket som du vil at ispose å samsvare med alle størrelser av kroppsdeler. Bagasje, frosne grønnsaker er en annen vanlig, provisorisk alternativ.

Kommersielle Ice Packs

De som regelmessig deltar i fysisk aktivitet og profesjonelle sports trenere har ofte en kommersielt produsert ispose på hånden. Premium isposer er gjenbrukbare og inneholder en gel som samsvarer med en hvilken som helst form og størrelse kroppsdel. Sports Injury Info sier at du bør se etter en pakke som ikke slås fast når frosset, slik som å oppnå maksimal kontakt med et sår.

Riktig bruk

CVS er Caremark nettsted hevder at isen pakke behandlinger fungerer best når den brukes til skadestedet i 20 minutter, eller til kontaktområdet begynner å føle seg nummen, over en periode på 24 til 72 timer. Caremark anbefaler også at man bruker en ispose behandling og deretter en "hot" pakke behandling for vedvarende skader. Den beste metoden for en varm behandling er en meget varm håndkle anvendt i 20 til 30 minutter av gangen.

Advarsler

Ikke alle og ikke alle skader kan kureres med en ispose. Ifølge Sarah Henry av CVS Caremark, bør de med blod opplag problemer unngå sammentrekning av blodårene med en kald pakke, og de med diabetes bør også unngå dem. En vanlig oppfatning er at man trenger å bruke isen direkte til et hovent område, dette er ikke sant, is brukes direkte på huden kan føre til nerveskader.

Hva kan forårsake Blood Vessel Gurgling i bena?

Blood Clot

Det mest dominerende årsak til blodkaret gurgling i bena vil være en blodpropp, som er en dyp venøs trombose, DVT eller, i venene som ligger langs de nedre ben, lår og bekkenet. Hva skjer er at blodpropp skaper til slutt en blokkering eller hindringer i blodsirkulasjonen. Dette blokkering eller hindringer vil uunngåelig føre til en innsnevring i venene, spørre en gurgling innenfor området som blodet passerer mot hjertet. Som tiden går, kan du begynne å oppleve en viss grad av smerte eller hevelse i det berørte beinet.

Levringsdannelse

Mens en blodpropp kan skade blodkar gurgling, blodpropp i seg selv danner sjelden uten en eller annen grunn. Mange ganger, vil det være på grunn av noen form for skade på blodkar forårsaket av lengre perioder med sittende eller sengeleie, en nylig kirurgisk prosedyre, et traume til et bein i leggen, lår eller hofte, hormonbehandling, bruk av p-piller, fedme, hjerteproblemer eller til og med barnets fødsel. Årsakene til skader på blodkar som ber blodpropp vil variere fra person til person, men de fleste vil lider av noen av de samme symptomene som kan indikere problemet er til stede.

Symptomer

De fleste som arbeider med en blodpropp som forårsaker en "gurgle" med blodåre vil typisk oppleve en viss grad av smerte eller hevelse, som allerede nevnt, men kan også begynne å lide andre symptomer på tilstanden. Dette vil omfatte en viss misfarging av huden på benet, som varierer fra rødt til blått til hvitt. Du kan også oppleve en endring i temperaturen til beinet selv hvor området kan bli varmere å ta på enn andre områder av kroppen. Du kan selv begynne å lide av beinet kramper og en endring i omfanget av bevegelse, ved at du kan legge merke til noen problemer med å bøye foten av det berørte beinet. Alle disse symptomene er et direkte resultat på endringen av blodstrøm, særlig fra en mer vedvarende tilstand.

Andre problemer

Hvis den forblir ubehandlet, blodproppen kunne, i henhold til de Mayo Clinic, til slutt brekke av fra området av formasjonen og å reise seg til andre deler av kroppen. Når en blodpropp beveger seg inn i hjertet, kan det be en person til å lide av et hjerteinfarkt. I tilfelle av lungene eller hjernen, kan en blodpropp reiser til disse områder av kroppen resultere i en lungeembolisme eller et slag, henholdsvis. Hvis du lider av en eller flere av symptomene som er beskrevet ovenfor, må du kontakte legen din for en sjekk-opp. Den mest effektive form for behandling vil være tidlig deteksjon.

Podiatry Vs. Ortopedi for forstuet ankel

Podiatry Vs.  Ortopedi for forstuet ankel


En forstuet ankel er en vanlig skade. Du kan gå av en fortauskant feil eller vri ankelen under en spasertur. For en idrettsutøver, kan en forstuet ankel være verre enn et brukket en hvis den ikke behandles riktig eller lov til å helbrede. Fotpleie er i stand til å behandle forstuet ankler og enkelte ortopediske leger og kirurger kan også.

Podiatry

En podiatrist er en lege av podiatric medisin. Denne type lege er opplært i foten og ankelen forhold og kan undersøke, diagnostisere og behandle dem. Den amerikanske podiatric Medical Association hevder at det er ca 18.000 praktiserende Fotpleie i USA.

Ortopedi

Ortopedi er en medisinsk spesialitet. Leger som faller inn under denne kategorien omfatter fysioterapeuter, ortopeder og idrettsmedisin spesialister. Alle er opplært i muskel- og skjelettsystemet og dets typiske skader. Ikke alle vil behandle forstuet ankler. Men de som behandler idrettsskader kan.

Podiatry vs. Ortopedi

Hvis du er usikker på om du forstuet eller brukket en ankel, kan gå til en podiatrist være en god start. Eller hvis du forstuer ankelen ofte, kan det være lurt å konsultere en for å se hvordan du kan forhindre ytterligere forstuinger. På den annen side, hvis skaden er sports-relatert, kan det være lurt å se en idrettsmedisin spesialist som kan forutsi hvordan det vil påvirke din avkastning til idrett.

Forskjeller

En podiatrist vet alt om foten og ankelen. En ortopedisk lege lærer alt om ledd, muskler og bein som støtter hele skjelettsystemet og deretter velger en spesialitet. Hvis ankelen krever kirurgi, kan du bli henvist til en ortopedisk kirurg.

Andre hensyn

Hvis du har en podiatrist eller ortopedisk lege du jevnlig arbeider med, starte der. Ikke alle ortopediske leger avtale med ankelskader, så det å finne en podiatrist kan være lettere. Du kan også være lurt å vurdere hvordan du forstuet ankelen. Sport-relaterte skader er bedre håndtert av en lege med denne kompetansen.

Walking øvelser for Heel Spurs

Benete utvekster på hælen bein kalles hælspore. Den medisinske betegnelsen er Plantar fasciitis. Det er en stikkende smerter som starter når foten første treffer gulvet i morgen. Smerten vil etter hvert avta bare å eskalere igjen etter å ha sittet i en lengre periode. Det er faktisk irritert, hoven vevet rundt sporen som er kilden for pain.The amerikanske podiatric Medical Association (APMA) gjennomførte en undersøkelse og fant at 55 prosent av amerikanerne tapte minst en dag med arbeid på grunn av foten plager.

Årsaker til Heel Spurs og behandling

Bandet av vev som går fra hælbeinet til tærne er vanligvis ganske sterk og smidig som det er støtte for buen på foten. Flere faktorer kan spille en rolle i sammenbruddet av den støtte og den ultimate smerte som følger. Dette kan være på grunn av vektøkning, alder, stress eller generell dårlig funksjon av foten. Bivirkning er at det forårsaker rive i plantarfascien som forårsaker betennelse uopphørlig, kontinuerlig tugging av fascia til slutt fører til en hæl anspore. Den typiske behandling for hælspore er å bruke isen i fem minutter, generell hvile, unngå anstrengende aktivitet og smertestillende som er anti-inflammatorisk. Orthotic innleggssåler er innstikk som gir støtte for buene. De hjelper til å omstille ankelen og foten og dermed redusere strammingen av de betent vev.

Øvelser for Heel Spurs

Det finnes en rekke nyttige, enkle øvelser som bør gjøres daglig som de skal hjelpe til med smerten av hælspore. Målet er å strekke kalven sener og muskler for å redusere smerte. Trappe strekningen kan gjøres på et trinn eller en fortauskant. Det er viktig å være i stand til å holde på noe å stødig balanse. Gjør denne øvelsen veldig sakte ved først å balansere på ballene av føttene. Veldig lett begynne å strekke leggen og stoppe når spenningen er filt. Hold jevn i 30 sekunder. En annen øvelse er veggen strekningen som kan gjøres i en døråpning. Samtidig balansere deg selv, stødig hæl mot bakken mens ballen av foten trykkes på veggen. Utøve press sakte mens du lar kroppen din svaie mot veggen. Leggen vil være loddrett på gulvet. Gjenta med hver fot.

Forebyggende Tiltak for Heel Spurs

Den APMA har gitt råd om hvordan å holde fra å forårsake ytterligere skade til fascien for å unngå smerte. Først snakke med en fot spesialist før implementering av en ny øvelse mønster. Ikke gå barbent på flater som er vanskelig. Gjør tøyningsøvelser et ritual før og etter trening. Øvelse sakte slik at kroppen kan tilpasse seg den. Slutte å trene hvis det fører til for mye smerte og se en lege, i så fall. Bruk sko som gir god støtte og erstatte dem ofte.

Foot Produkter for en Foot Splint Bootie

En fot splint bootie bringer lindring til noen som lider av plantar fasciitt, ​​Akilles senebetennelse, hælspore, hæl smerter og andre skader i foten. De som ønsker å kjøpe en natt splint å lette foten smerte mens du sover kan velge mellom tre ulike alternativer.

Original

Den opprinnelige boot natt splint har harde plastsidene på utsiden med en myk indre laget for komfort. Disse booties passer mot baksiden av leggen, og er spesielt effektivt for plantar fasciitis og hæl smerter, ifølge NightSplints, som selger støvlene på sin hjemmeside.

Rygg

Rygg natt splinter gå på forsiden av leggen med stropper for å trekke tærne opp og strekke akillessene. NightSplints, som tilbyr rygg splinter, sier at de er den vanligste av de natt splinter. FootSmart tilbyr også en rygg natt splint og hevder at brukeren vil se fordelene i fire til tolv uker.

Soft

Du kan også få en sokk natt splint - også kjent som passive knight splinter - som lar deg slippe den på enkelt. Det har stropper som forbinder tærne og ankelen, som typisk trekk tærne tilbake mot benet. Den Strassburg Sock passer denne kategorien: utviklet for å behandle plantar fasciitis og avlaste hæl smerter. Swede-O tilbyr også noen passive natt skinne produkter på deres nettbutikk.

Anodyne Therapy for Plantar fasciitis

Anodyne Therapy for Plantar fasciitis


Løpere og andre idrettsutøvere er ofte påvirket av bein, ledd og muskelskader som for eksempel plantar fasciitt. Hvis du har denne tilstanden, det er mange behandlinger tilgjengelig for å bidra til å avlaste de smertefulle symptomer som ising, hvile, tøyningsøvelser og anti-inflammatoriske medisiner. Et annet alternativ er å motta spesialisert terapi som anodyne terapi, en type lys terapi som kan bidra til å helbrede skaden raskere.

Identifikasjon

Anodyne terapi bruker lysterapi for å lindre symptomer på smerte, sirkulasjonsuregelmessigheter, stivhet og muskelspasmer. Pasienter med denne behandlingen som lider av plantar fasciitis blir typisk utsatt til bruken av en spesiell maskin som avgir en bestemt bølgelengde av lyset spektrum for en foreskrevet tidsperiode, avhengig av tilstanden til skade. Den lysenergi som fungerer for å øke lokal sirkulasjon og for å bidra til å redusere smerte i det påvirkede området ved å slippe nitrogenoksyd fra røde blodceller. Dette plantar fasciitis behandling tjener til å forbedre nerve funksjon og vokse nye blodårer og hud celler til å helbrede såret.

Senebetennelse og Plantar fasciitis

Senebetennelse er en smertefull skade som er forårsaket av en betennelse eller irritasjon i en sene, som er en tykk ledning som festes bein til muskel.
Plantar fasciitis er en fot skade som er forårsaket av repeterende belastning på hælen. Det innebærer betennelse i leddbånd struktur som støtter buen av foten din.
Hvis du har en kombinasjon av senebetennelse og plantar fasciitt, ​​er det mange konservative i hjemmet behandlinger som du bør vurdere før anodyne terapi. Du bør hvile den skadde området, og unngå anstrengende aktiviteter som vil ytterligere forverre problemet. Icing hjelper vanligvis med smerte og hevelse, kan du også ta over narkotika mot anti-inflammatorisk. Milde tøyningsøvelser kan også hjelpe med å gjøre leggmusklene sterkere for å hindre ytterligere skade på plantarfascien og akillessene.

Betydning

Pasienter med plantar fasciitt som har fått denne behandlingen er rapportert å ha opplevd raskere tilheling av skaden, bedre smertebehandling, reduksjon i smertestillende medikamenter og bedre gange og balanse.
Denne behandlingen kan også hjelpe deg med å hindre ytterligere skade ved å bruke andre metoder for behandlinger som øvelser, strekker og massasje. Fysioterapi er også ofte brukt for senebetennelse plantar fasciitis pasienter til å gå sammen med Anodyne terapi.
Som hver pasient er unik, vil resultatene variere. Sørg for å diskutere alle de fordeler og ulemper ved denne prosedyren med legen din.

Årsaker

Plantar fasciitis er ofte forårsaket av økt aktivitet, fot strukturelle abnormiteter, iført dårlig tilpasset sko, fedme og kjører på ujevnt underlag.
Senebetennelse på foten er forårsaket av belastning på akillessenen, og kan forekomme som følge av skade. Det er også assosiert med aldring som senen mister sin elastisitet over tid. Senebetennelse er også vanlig blant pasienter som lider av revmatoid artritt.

Potensial

Anodyne terapi er relativt billig; hvis du vurderer denne behandlingen for senebetennelse plantar fasciitt tilstand, bør du kontakte din helseforsikring for å sikre dekning. Rådfør deg med helsepersonell for eventuelle komplikasjoner og risiko involvere med din spesifikke tilstand.
Anodyne terapi blir undersøkt for behandling av andre tilstander som diabetisk nevropati.

Hva er behandlingen for muskelkramper i Hamstring?

Har du skarpe og smertefulle muskelspasmer i din hamstring? Muskelkramper har et stort antall årsaker og flere behandlinger, alt fra reseptbelagte medisiner til alternative behandlingsformer.

Reseptbelagte legemidler

Hamstring skader er en vanlig årsak til muskelkramper. Leger foreskrive muskel relaxers til å behandle muskelspasmer forårsaket av hamstringskade.

Alternative behandlingsformer

Noen alternative behandlinger for muskelkramper er akupunktur og aromatisk olje massasje. Disse behandlingene slappe av musklene for å hindre spasmer. Det er også urte kosttilskudd for å bidra til å lette smerter forårsaket av disse spasmer.

Øvelser

Noen lav-effekt øvelser, inkludert milde strekninger og yoga, kan hjelpe med muskelkramper. Disse øvelsene hjelpe sirkulere blodgjennomstrømningen i muskelen, hindrer spasmer forårsaket av dårlig sirkulasjon eller hjelpe musklene som allerede har hatt spasmer.

Varmebehandling

Bruke en varmepute til din hamstring vil lette muskelkramper og smerter forbundet med dem. Soaking i en badestamp eller bad vil gjøre underverker.

Anti-inflammatoriske legemidler

Hvis hevelse fra en skade som forårsaker dine muskelspasmer, ta over disk anti-inflammatoriske legemidler, typisk som inneholder ibuprofen, for å bringe hevelsen ned.

Hva som forårsaker Foot Drop?

Foot Drop

Droppfot (også kalt dråpe fot) er et begrep som brukes for å beskrive manglende evne til å løfte en eller (sjelden) begge føttene på ankelen. Droppfot er ikke en sykdom i seg selv, men et tegn på underliggende nevrologiske, nerve eller muskel dysfunksjon. En person plaget med droppfot kan dra toppen av foten hans som han går, klapse det ned på gulvet eller heve låret uvanlig høy for å løfte foten helt ut av bakken. Avhengig av den underliggende årsaken, kan droppfot være en midlertidig eller permanent tilstand.

Årsak

Det finnes en rekke sykdommer, forstyrrelser og skader som kan resultere i foten dråpe.

En mulig årsak til droppfot er fysisk skade på nerver eller muskler. Den vanligste skade med foten slipp er skade på peroneal nerve, som går fra ryggraden ned til kneet området og leverer tibialis anterior muskelen ansvarlig for løfting av foten. Imidlertid kan fysisk skade på korsryggen, kne eller ben og skade under hofte eller kneprotesekirurgi også forårsake droppfot.

Droppfot kan også være et resultat av muskel eller nerveskader forårsaket av visse sykdommer og lidelser. Diabetisk nevropati (nerveskade), ulike typer muskeldystrofi og kompartmentsyndrom (en tilstand som komprimerer nervene) kan alle resultat i droppfot. Sykdommer i hjernen og ryggmargen som forårsaker muskel forverring eller dysfunksjon som multippel sklerose, amyotrofisk lateral sklerose (Lou Gehrig sykdom), cerebral parese, spinal muskelatrofi eller andre kan også resultere i droppfot.

Droppfot kan også være et resultat av giftstoffer introdusert til kroppen gjennom visse medisiner som de som er forbundet med kjemoterapi og de som brukes til å behandle multippel sklerose.

Behandling

Hvis årsaken til droppfot er sykdom eller lidelse, herding det vil ofte forbedre eller utrydde droppfot. Imidlertid, hvis sykdommen eller forstyrrelsen ikke kan behandles, kan foten dråpe være permanent. Permanent droppfot kan administreres av en spenne eller splint plasseres i skoen for å holde foten på plass og fysioterapi for å bedre gangfunksjon. Og for visse tilfeller, kan plassering av en nerve stimulator på peroneale nerve brukes til å løfte foten under gange.

I tilfelle av fysisk skade, er operasjonen ofte en vellykket behandling. Imidlertid er skade på peroneale nerve fra den øvre del av låret til ryggraden ofte permanent.

Hvordan å miste vekt for din bursdag

Hvordan å miste vekt for din bursdag


Å kunne vise frem dine hardt arbeid og engasjement for å være sunn og å miste vekt er mye enklere når du setter en tidsfrist, for eksempel en bursdag. Frister tillate deg å avgjøre hvor mye vekt du vil være i stand til å tape ved en bestemt dato, gitt din hverdag inntak og utgang. Riktig kombinasjon av å spise sunt og trene vil få deg til målet ditt i vekt akkurat i tide til å feire med venner og kjære.

Hvordan å miste vekt for din bursdag

Spise sunt

•  Diskuter med en lege eller ernæringsfysiolog riktig antall kalorier du bør spise hver dag. Dette beløpet varierer vanligvis fra 1000 til 1600 kalorier per dag, og varierer etter kjønn, alder, kroppsbygning og aktivitetsnivå. Dette inntaket bør være nok til å holde deg full, samt gi kroppen din med den energien som trengs for å fungere i løpet av dagen.

Spis mindre porsjoner. Hvor mye du spiser er like viktig som hva du spiser. Hvis du ønsker å føle deg full, sette ned granola bar og plukke opp en bolle med druer eller lav-fett popcorn. Å drikke vann før et måltid eller mellommåltid vil også hjelpe deg å føle deg mett slik at du spiser mindre.

Kutte ned på tilsatt fett og sukker i kosten. Matvarer med tilsatt fett som ost, hermetisk supper, spekemat og snacks som chips og iskrem bør tynt forbrukes. Bytt ut sukkerholdige drikker som brus og juice med vann.

Unngå å spise ute. Restauranter typisk sine større porsjoner som er nok til å mate to personer. Hvis du finner deg selv å gå ut å spise, erstatte typiske side retter som for eksempel pommes frites med dampede grønnsaker. Ikke vær redd for å be om en to-go boks til måltidet er ferdig til lunsj neste dag.

Trene

Meet med fastlegen din for å diskutere utøve opsjoner som ville være gunstig for kroppen din. Legen din bør ta hensyn til eventuelle skader eller medisinske forhold som ville hindre din evne til å være involvert med visse øvelser.

6. Ta del i øvelser du faktisk liker å gjøre, for eksempel hagearbeid, yoga, svømming, ski, fotturer eller sykling, heller enn rutinemessig ved hjelp av bare utstyret på treningsstudio. Når du liker å trene, er du mindre sannsynlig å hoppe ut på den. Å miste vekt krever at du trene minst 30 til 60 minutter om dagen hver dag eller de fleste dagene i uken, så ikke tvinge deg til å tilbringe en time å gjøre noe du misliker.

Spør en støttende venn å trene med deg. Trening kan være mye morsommere når du gjør det med noen andre, spesielt hvis hun prøver å gå ned i vekt også.

Start en styrke-trening rutine, som for eksempel å løfte vekter i 30 minutter tre dager hver uke. Som du bygge muskelmasse og tone kroppen din, du øker din metabolic rate, som støtter vekttap selv når du hviler. Rotere hvilke muskelgrupper du trene og gi deg selv en hviledag i mellom treningsøktene.

Hold styr på dine oppgaver på en Internett-blogg, gjennom en app til smarttelefonen eller på et papir journal. Du vil være i stand til å overvåke antall kalorier forbrent under hver øvelse og finne ut hvor du kan gjøre forbedringer i rutinen.

Hint

  • Omgi deg med atmosfæren som kreves for å oppnå din vekt målet. I stedet for curling opp på sofaen etter jobb, bli med din lokale fotturer klubb å holde seg aktiv og møte nye venner.
  • Ikke belønne din vekt-tap prestasjoner med mat. Selv om en liten bit av kaken skader ikke å feire, i stedet velger å kjøpe deg den nye par jeans for å erstatte de større i skapet.
  • Ikke miste mer enn 2 pounds per uke. Det er lettere å holde vekten av hvis du mister vekt sakte, siden kroppen din er i stand til å tilpasse sin metabolisme til endringene.
  • Ikke hopp over måltider når du prøver å gå ned i vekt. Gjør du det vil frata kroppen av essensielle næringsstoffer.
  • Ikke begynne å trene intensivt. Begynn sakte og jobb deg vei til strengere øvelser for lengre perioder av gangen når kroppen venner seg til rutine.

Hvordan forebygge skader i Cardio Kickboxing Class

Hvordan forebygge skader i Cardio Kickboxing Class


Cardio kickboksing er en høyintensiv trening som kan gi deg gode resultater. Ikke bare tilbyr det utrolig kalori-brenning potensial, men det er også veldig gøy. Instruktører generelt bringe en masse entusiasme og høy energi musikk for å hjelpe deg å komme i bevegelse. Ettersom dette er en høy-effekt trening, er det viktig at du beskytter kroppen din i klassen. Her er noen måter å forebygge skader i cardio kickboksing klasse.

Hvordan forebygge skader i Cardio Kickboxing Class

Ankom klasse noen minutter for tidlig å spørre instruktøren spørsmål. Hvis du har noen tidligere skader, for eksempel en tidligere skulder problemet, fortelle ham om det. Han kan være i stand til å foreslå noen modifikasjoner som vil ytterligere beskytte det følsomme området.

Varm opp grundig før du hopper inn i full blåst slag og spark. Når du gir kroppen din en sjanse til å bli varm, reduserer du risikoen for trakk muskler og andre skader.

Hold slag på eller under skulderhøyde. Dette hjelper deg å holde dine slag kontrollert og unngå skulderrotasjonsskader.

Unngå overextending både armer og ben. Mens du kan utvide på jabs og spark, ikke anstrengt. Aldri la momentum ta deg forbi det punktet av komfort for leddene.

Senk høyden på spark hvis du føler ubehag i hoften flexors. Du kan fortsatt få en effektiv trening med lave spark.

Hold magemusklene gjemt i å støtte dine bevegelser. Core musklene tjene som sentrum av skjemaet i cardio kickboksing. Engasjere dem for å hindre skader på hele kroppen.

Opprettholde riktig form selv når du er trøtt. Ikke la dine spark og jabs blir tilfeldig og ukontrollert som du blir trett. Det er langt bedre å roe ned tempoet og vedlikeholde god form. Aldri ofre skjema for fart.

Stretch grundig etter klassen. Vær spesielt oppmerksom på dine skuldre, rygg, hamstrings og quads, som cardio kickboksing fungerer virkelig disse muskelgruppene.

Hint

  • Drikk mye vann under klasse, så vel som før og etter. Du bør aldri la kroppen blir dehydrert.
  • Alltid svinge på ryggen foten for hook slag.
  • Aldri la bare halve kroppen din gjør et trekk. Hvis du utfører en krok slag uten svingbare underkroppen, løper du risikoen for å vri kneet eller ankelen. Cardio kickboksing bevegelsene krever full-body engasjement.

Behandling for Plantar fasciitis Heel Pain

Plantar fasciitis er en vanlig årsak til hæl smerter. Betegnelsen "plantar" refererer til fotsålen, og fascia er et flatt bånd av bindevev som omslutter muskler og skiller lag av vev. Plantarfascien er festet på midten av hælen bein, og strekker seg langs bunnen av foten, koble hælbeinet til tærne og støtte buen. Kronisk hæl smerter er noen ganger kalt plantar fasciosis.

Historie

Plantar fasciitt pleide å bli kalt "hæl anspore syndrom" på grunn av bein spurs som kan danne. Bein sporer er bare et resultat av problemet er imidlertid ikke årsaken til hælen smerte. Smerten av plantar fasciitis er forårsaket av opprivning av fascia der den kobles inn i hælbenet.

Identifikasjon

Det viktigste symptomet på plantar fasciitis er en stikkende smerte i hælen som vanligvis er verre i morgen, eller i løpet av de første skritt du tar etter å ha stått opp. Det kan også være noe hevelse og smerte når du dytte bort med tærne mens du tar et skritt. Det utvikler vanligvis gradvis, og kan bare være i en fot, eller verre i den ene foten enn i den andre. En lege kan diagnostisere plantar fasciitt, ​​og kan bestille en X-ray eller MR for å utelukke andre mulige årsaker til hæl smerter som isjias, tarsal tunnel syndrom, Achilles senebetennelse eller plantarfascien ruptur.

Årsaker

Plantarfascien støtter normalt buen på foten som en bue-streng og fungerer som en støtdemper under gange og kjører. Den rullende bevegelse av foten litt innover under et trinn som kalles pronasjon. Noen mennesker overpronate, eller rulle innover for mye, under gange eller løping. I løpet av denne overdreven pronasjon, eller "overpronasjon", buen på foten flater ut, forårsaker fascia å strekke for langt og foten for å bli ustabil. Plantar fasciitis er også mer vanlig hos menn over 40, muligens fordi deres plantarfascien er mindre elastisk, og gravide kvinner.

Andre faktorer kan bidra til plantar fasciitt. En del av risikoen for å utvikle plantar fasciitt er genetisk, relatert til hvordan foten din og ankler er dannet. Å være overvektig kan føre til overdreven stress på plantarfascien, som kan iført sko som bøyer foran tå ledd eller er for fleksible i buen. Drastisk øke varigheten av løpene dine kan bidra til plantar fasciitt også.

Behandlinger

Hvis man utvikler hælen smerte etter en økning i lengden, intensitet eller frekvens av løpe, kuttet tilbake aktiviteten. Når utvinnes, gradvis bygge opp intensiteten på treningsøktene dine, og kjøpe joggesko som gir mer stabilitet og korrekt overpronasjon.

Milde daglige kalv strekninger kan hjelpe, også. Lean hendene mot veggen og holde det ene beinet litt bøyd foran deg, og det andre benet bak deg og rett, Hold strekken i 10 sekunder, deretter bytter ben. Aldri sprette mens du strekker. Utfør 10 repetisjoner to ganger om dagen. Også prøve "tå krøller" for 20 sekunder to ganger om dagen for å styrke foten muskler (se Ressurser).

Enheter som hellinger eller halvmåneformede hjul kan bistå med en fot strekk, men sørg for å følge instruksjonene, og stoppe hvis det gjør vondt. Det er også plantar fasciitis sokker som bruker en stropp til å dra forsiktig tærne tilbake til å strekke foten mens du sover om natten.

Andre ting du kan gjøre hjemme for å lindre plantar fasciitt er til is foten to ganger om dagen i 15 minutter hver gang. Du kan også kjøpe over-the-counter orthotics å gi mer bue støtte og stabilitet, og unngå å gå barbeint, selv rundt i huset, for seks uker etter en oppblussing av plantar fasciitt. Hvis hjem behandlinger ikke er effektive, kan du se en podiatrist. En fotterapeut kan vurdere din gangart, og ta stående røntgen av føttene og foreskrive en fysioterapi regime.

Forebygging / løsning

En god måte å hindre plantar fasciitis og andre sportsrelaterte skader er å øke varigheten og intensiteten på treningsøktene gradvis og forsiktig. Bruk en god sko med god bue støtte og støtdemping. Hvis du kjører regelmessig eller lange avstander, er det viktig å ha en sko som er laget for dette formålet.

Løpere ofte utvikler dreven tetthet i leggene og hamstrings, så de må strekke regelmessig for å hindre eventuell ubalanse. Cross-trening med en rekke aktiviteter kan også bidra til å forhindre de repetitive-bevegelser skader som kan utløse plantar fasciitt.

Viktigst, lytt til kroppen din. Følg nøye med på hvilke aktiviteter som fører til hæl smerter. Hold en trening journal for å spore eventuell årsak og virkning av foten smerte.

Naturlig rettsmidler for Plantar Faciitis

Plantar fasciitis er en i foten som involverer irritasjon og inflammasjon av plantar fascia, noe som resulterer i hælen smerte. Det er mange konservative behandlinger som bidrar til å helbrede tilstanden. Men det er også noen naturlige midler du kan bruke i forbindelse med den tradisjonelle behandlinger for å lindre sine symptomer.

Urter

Plantar fasciitt kan føre til hevelse. For å kontrollere dette kan du ta anti-inflammatoriske medisiner, men hvis du foretrekker å ikke bruke medisiner, det er naturlige urter som du kan bruke som et alternativ. Urter som willow bark ekstrakt, curcumin, og bromelain har anti-inflammatorisk egenskaper.

Curcumin er et vanlig krydder som brukes i retter fra ulike land som Midtøsten, India og Asia. Det er et naturlig middel som fungerer som en anti-inflammatorisk agent for å avlaste hæl smerter og betennelse i foten muskler. Curcumin ekstrakt kan kjøpes som en urte supplement. Det finnes produkter tilgjengelig som Best Curcumin med Bioperine av Doctors Best, som kan finnes i butikkene.

Du kan også prøve willow bark som et naturlig middel som det er nyttig for lettelser i smerte og redusere betennelse i plantar fasciitt. The University of Maryland Medical Center sier at barken av white willow inneholder et kjemikalie som ligner på aspirin, kalt salicin. Dette kjemikaliet kan være ansvarlig for en smertelindrende og betennelsesdempende effekter av white willow. Du kan kjøpe det som en tørket urt å lage te eller som pulverisert urt i kapsler eller flytende.

Bromelain er en naturlig urt å bøte plantar fasciitt. Denne urten kommer fra ananas er stammen og juice. Det er effektivt i å redusere betennelse som er assosiert med muskelskader. Du kan få tak i denne urten i mange former som tablett eller kapsel for oral bruk.

Tradisjonelle behandlinger

Konservative i hjemmet behandlinger som hvile, ising, heve den skadde foten, masserer og trener er også effektive i å lindre plantar fasciitis symptomer. Du bør også vurdere å bruke beskyttende fottøy for å hindre ytterligere skader på foten. I tillegg har mange pasienter av plantar fasciitt finne det nyttig å bruke orthotic innleggssåler for ekstra støtte og demping.

Materialer for Making Ortopediske sko

Materialer for Making Ortopediske sko


Ortopediske sko er et avgjørende element i helsevesenet rutine for diabetikere, men kirurger, Fotpleie og fysioterapeuter bruker dem også til å behandle andre fots forhold eller ganglag uregelmessigheter. Konstruert for bedre støtte og passform, ortopediske sko og orthotic inserts må være laget av materialer som er fleksibel og holdbar, og legge til rette for et tilpasset montering.

Funksjon

Materialene for å lage ortopediske sko gir bedre veigrep og balanse mens du står og går. De har sikker passform og nedleggelse, og tilbyr fleksibilitet og pusteegenskaper for foten og tå. Ekstra støtte er den viktigste funksjonen til ortopediske sko, og tettheten av materialer er ofte inkludert i produktinformasjonen fordi dybdemåling skiller ortopediske sko fra sko som ikke er rettet mot noen spesielle helsemessige bekymringer.

Typer

Produksjon av ortopediske sko krever flere materialer, som skiller seg fra den ene skoen til neste basert på pasientens behov. Ortopediske sko er vanligvis laget av lær eller en lignende kvalitet materiale med en gummisåle og blonder eller borrelås. Sålene av ortopediske sko eller orthotic innsatser er vanligvis laget av en viss type skum, såsom polyuretan eller etylen-vinyl-acetat (EVA) skum, også kjent som skumgummi. Andre materialer kan inkludere plaster for støping av en modell av foten til tilpasset passe skoen, sement eller andre lim for å fikse såler og innleggssåler til skoen, smøremidler og rengjøringsmidler.

Fordeler

Materialer i ortopediske sko og orthotics gi ekstra beskyttelse for foten, for å unngå skader og ubehag forårsaket av fremmedlegemer eller en dårlig montering sko. Materialer som skum gi fast støtte for foten, sammen med ekstra polstring og fleksibilitet.

Potensiell

De fleste materialer for å lage ortopediske sko gir mulighet for tilpasset montering. Noen krever hjem montering, montering eller justering. I andre tilfeller gjør en orthotic spesialist eller annet helsepersonell montering og montering. Tilpasset montering kan være for innersålen bare eller for hele skoen. Custom fots seng og enkeltmanns former gi pasientene et bredere base for ekstra balanse eller et korrigerende holdning.

Betraktninger

Laminat, et begrep som ofte brukes for å beskrive materialer for å lage ortopediske sko og orthotic inserts, er faktisk ikke et materiale, men i stedet beskriver prosessen med lagdeling flere forskjellige materialer for å produsere en innersåle. Laminat sålene er laget av en kombinasjon av materialer i et forsøk på å kapitalisere på styrkene og redusere svakhetene til hver, ifølge Acor Orthopaedic.

Hva som forårsaker en Bone Spur?

Bone spurs er en vanlig tilstand, som forekommer oftere når vi blir eldre. De er vanligvis forårsaket av sykdom i leddet, men kan være et resultat av en skade eller inflammasjon. Bone spurs synes å være en naturlig del av aldringsprosessen, en innsats av våre organer for å beskytte et skadet område. Mens bein spurs kan være smertefullt, ofte de viser ingen symptomer og blir bare oppdaget på røntgen eller en lignende test.

Hva er Bone Spurs?

Osteofytter, også kalt bein spurs, er små spisse utvekster på kanten av et bein. De fleste bein spurs vil forårsake ingen symptomer, selv om noen kan være smertefullt, avhengig av deres posisjon.

Bein spurs forårsaket av aldring

Bone spurs er ofte en naturlig del av aldringsprosessen. De kan danne som vi alder uten grunn. I noen tilfeller, sporer ben nytte kroppen ved å tilveiebringe stabilitet for aldring leddene og beskytte brusk som er aldring eller sykt.

Bone Spurs forårsaket av betennelse eller skade

Bone spurs kan vokse i områder med fersk skade eller betennelse i brusk eller sene. Bein sporer på grunn av skader ofte forekommer i hælen av foten, i ryggen i nærheten av skadede plater og rundt skjøter med bruskskader. Den bein spurs vokse til å beskytte den skadde området.

Bone Spurs forårsaket av sykdom

Bone spurs er vanligvis et resultat av sykdommen prosessen med slitasjegikt. Leddgikt bryter ned brusk i ledd og bein spurs kan vokse i disse skadede områdene.
Andre sykdommer kan også forårsake bein spurs. Hælspore kan være forårsaket av Plantar fascitis, en kronisk betennelse i bindevevet i hælen. Bone spurs i rygg og nakke kan være forårsaket av spondylose, en sykdom som fører til degenerasjon av disse beina. Områder av betennelse eller degenerasjon er utsatt for vekst av bein spurs.

Hvor Do Bone Spurs oppstå?

Ethvert område av leddbetennelse eller skader er utsatt for bein anspore vekst. Hælspore, rygg og nakke spurs og felles spurs er vanlig.