Digidexo.com

sirkulasjons sokker

Symptomer på dårlig sirkulasjon i Feet

Dårlig sirkulasjon kan skyldes slike forhold som graviditet og høyt blodtrykk, samt fra usunne vaner som røyking og lite mosjon. Diabetikere er særlig utsatt for denne tilstanden, og noen ganger bruke spesielle sokker for å forbedre blodstrømmen.

Temperatur

EPodiatry.com bemerker at føtter med dårlig sirkulasjon vil føle kaldere enn resten av kroppen (se Ressurser).

Hevelse

Foot-Pain-Explained.com observerer at hevelse kan være til stede hvis sirkulasjonen er dårlig (se Ressurser).

Propper

FootSmart.com advarer om at dårlig sirkulasjon kan føre til blodpropp, som forårsaker store smerter i bena (se Ressurser).

Healing

Kutt, selv om de er mindre, eller brudd i huden vil ikke gro så raskt, ifølge ePodiatry.com (se Ressurser).

Pain

Foot-Pain-Explained.com sier at ubehag i føttene eller leggene etter å ha gått en kort stund er et symptom på dårlig sirkulasjon (se Ressurser).

Kramper

FootSmart.com forklarer at kramper kan oppstå i ben og føtter etter lange perioder uten aktivitet, som for eksempel å sove (se Ressurser).

Hvordan forbedre sirkulasjonen med sokker

Dårlig sirkulasjon i føttene og bena oppstår fra en gruppe tilstander som kalles perifer vaskulær sykdom. Ifølge ePodiatry, er perifer vaskulær sykdom oftest forårsaket av aterosklerose (åreforkalkning), noe som fører til veggene i vener og arterier å stivne og begrenser blodstrømmen til ekstremiteter. Dårlig sirkulasjon i underekstremitetene kan også være forårsaket av redusert mobilitet. Sokker kan bedre blodsirkulasjonen i føttene på flere måter ..

Hvordan forbedre sirkulasjonen med sokker

•  Unngå iført sokker med tettsittende plastbånd, velger sokker med løstsittende band i stedet. Iført trange sokker kan constrict blodtilførselen til føttene og gjøre blodsirkulasjonen verre.

Bruk sokker når føttene er kaldt, spesielt om vinteren. Dårlig sirkulasjon kan gjøre føttene føles kalde, men iført sokker for å holde dem varme i løpet av dagen, og mens i sengen bidrar til å holde dem varmere. Når føttene er varme blodet flyter lettere, noe som kan forbedre blodsirkulasjonen til føttene.

konsultere legen din om hvorvidt kompresjonsstrømper ville være nyttig for deg. Ifølge VEIN katalog, blir kompresjonsstrømper laget av en av et sterkt materiale og er uteksaminert fra foten opp til kneet eller låret, blir strammere ved foten og løsne som de beveger seg opp på leggen. Kompresjonsstrømper sette en klemme press på beinmuskulaturen. Trykket oppmuntrer blodet til å strømme tilbake opp til hjertet, og bidrar til å forbedre sirkulasjonen.

Innkjøpskompresjonsstrømper basert på type, klasse og størrelse anbefalt av legen din. De kommer i mange forskjellige merker, stiler og farger.

Bruk din kompresjonsstrømper i løpet av dagen som foreskrevet av legen din, men fjerne dem om natten. Siden føttene er hevet mens du er i seng, er det ikke nødvendig å bruke kompresjonsstrømper, og du kan la føttene puste og hvile uten restriksjoner.

Bruk din kompresjonsstrømper mens du trener, og mens du arbeider hvis du er pålagt å være på føttene mye under ditt skift. Langvarig stående kan føre til at føttene til å hovne opp mer som kan begrense blodstrømmen mer. Iført kompresjonsstrømper under fysisk aktivitet vil bidra til å holde blodet flyter i ekstremiteter og bidra til å holde hevelsen nede.

Hint

 • Regelmessig mosjon bidrar til å holde blodet flyter og er en nøkkel til å forbedre dårlig sirkulasjon.
 • Konsultere lege før iført kompresjonsstrømper.
 • Hvis du har dårlig sirkulasjon i føttene sjekke dem ofte for eventuelle skader, og ta kontakt med legen din dersom du merker noen kutt og skrubbsår som ikke helbredende.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon i føttene og anklene

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon i føttene og anklene


Mange mennesker opplever dårlig sirkulasjon i føttene og anklene, forårsaker disse områdene blir hovne. Visse faktorer kan bidra til denne tilstanden slik som høyt blodtrykk, hjertesykdommer, eller til og med diabetes. Det er noen ting du kan gjøre for å øke blodsirkulasjonen til føttene og anklene. Disse metodene er ganske enkel og kan redusere hevelse som kommer med dårlig sirkulasjon.

Bruksanvisning

Elevate føtter. Når du ligger nede, for å plassere puter eller puter under føttene heve dem over hjertet og øke blodsirkulasjonen.

•  Hold deg aktiv. Turgåing er en god måte å øke blodsirkulasjonen til føttene og anklene, så prøv å ta en tur hver dag. Hvis du står hele dagen på jobb, kan du prøve å gå på plass eller selv prøve ting som du vrir på tærne. Disse aktivitetene hjelpe med sirkulasjon.

slites løs sokker. Tight aksjer kan avskåret sirkulasjon og føre til hevelse.

Sitt med bena uncrossed. Krysser bena kan begrense sirkulasjon, så alltid være bevisst på hvordan du sitter. Minn deg selv til å sitte uten å krysse bena.

Bruk støttestrømper. Disse strømper er utformet på en slik måte at de bidrar til blodstrømmen fra det nedre benet til hjertet.

Masser bena. Masser i en oppadgående bevegelse. Dette bidrar til å forbedre sirkulasjonen ved å dirigere blodet fra venene tilbake til hjertet.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din hvis du har noen bekymringer med hevelse eller sirkulasjon.

Slik Shop for diabetiker sokker

Slik Shop for diabetiker sokker


Hvis du har diabetes, så for nå har du hørt om sokker diabetes. Mange nye diabetikere vet ikke forskjellen mellom diabetiker sokker og vanlige bomullssokker, og er forvirret når det kommer til å kjøpe. Her er noen tips som kan hjelpe deg å ta en informert beslutning, for lommeboka og din helse.

Slik Shop for diabetiker sokker

Les forbruker vurderinger. Selv om det er lite testing informasjon om sokker, har kunder venstre anmeldelser av diabetiske sokker de har kjøpt, for det meste har sagt sokker var behagelig å bære. Du kan vurdere å se på vanlige butikker for en vanlig sokk som er mer komfortabel, hvis du ønsker å spare penger.

•  Finn ut om nevropati. Diabetisk nevropati er i utgangspunktet nerveskader i armer og ben. Symptomer inkluderer nummenhet i ekstremiteter. Med ingen stemning i disse kroppsdeler, er det lett å få skader og ikke vet om dem. Dette er av stor bekymring, fordi et lite kutt gått ubehandlet, kan bli infisert, og i noen tilfeller føre til amputasjon av et lem. Det anbefales alltid å sjekke dine lemmer ofte, og har en tendens til skrubbsår og skader som kanskje ikke alltid presentere seg selv gjennom smerte. Dårlig sirkulasjon forårsaket av diabetes kan gjengi de samme resultatene som diabetisk nevropati.

Sammenlign diabetiker sokker til vanlig bomull sokker. Diabetiker sokker er designet for å holde foten kjølig og tørt, mens fremme sirkulasjon. De er laget av bomull, nylon, akryl, og elastisk som gir en jevn behagelig passform. På den annen side, er vanlige sokker generelt utformet for å holde fuktigheten ut av skoene dine, for å unngå ubehagelige lukter. De passer ofte veldig tett og har sømmer, som noen ganger kan føre til blemmer gjennom friksjon.

Veie påstander om diabetes sokk forhandlere. Med massevis av nettsteder som selger sokker diabetes, hver hevde fantastiske resultater om sine produkter, kan det bli umulig å ta en beslutning. Du kan finne deg selv beskytningen ut store penger, alt i navnet på din helse. Mange av disse nettstedene diskutere nye typer syntetiske fibre som diabetes sokken er laget av, men de trenger ikke gå i detalj på hva disse fibrene er laget av. Mange nettsteder catering til diabetes tips, foreslår å velge en sokk som er komfortable, og gir ingen anbefalinger om å kjøpe noen bestemt "diabetiker sokk" i det hele tatt.

Undersøk vitenskapelig forskning. Ifølge en studie utført av A. Veves i 1989 ble det konkludert med at tykkere sokker når slitt med riktig sko, minsket forekomsten av fotsår. For å avlaste trykket, han også oppdaget at høy tetthet sokker var bedre enn vanlige sokker. Såvidt fuktighet er opptatt av, ble det bemerket at både vanlige sokker og sokker diabetes absorbert fuktighet det samme, men med tykkere polstret sokker diabetes, fuktighet ble trukket bort fra huden på grunn av den ekstra demping, og til slutt blir et sunnere valg for aktive diabetikere som svetter.

Les medisinske studier. Feldman og Davis gjorde en uformell undersøkelse om sokker diabetes. Det involverte 12 leger og noen sykepleiere. Legene sa i utgangspunktet at det viktigste når de vurderer sokker, var komfort, og ingen av dem forfektet noen diabetiker forhandlere. Sertifiserte Diabetiker Lærere sier det viktigste om deres anbefaling av sokker, var å holde foten tørr. Jeg kunne ikke finne noen forskning som beviser at noen spesiell sokk lettet smerte, annet enn forbrukernes vurderinger, som ikke kan være helt pålitelig, på grunn av selskapene betaler forfattere for anmeldelser.

Bli en informert shopper. Poenget er hvis du lider av diabetes, og er bekymret for den type sokk du bør ha, fokus på en diabetiker sokk som er komfortable, har padding, og har liten eller ingen sømmer. Hvis du bare gjør hver dag aktiviteter, kan en vanlig sokk være i orden. Hvis du kommer til å være å gjøre å trene eller delta i aktiviteter hvor du svetter, kan det være lurt å investere i kvalitet akryl sokker diabetes.

Hint

 • Sjekk alltid føttene og beina på en regelmessig basis, for å sørge for at du ikke har noen blåmerker, kutt, skraper eller sår som trenger å bli behandlet.

Hvordan behandle Dermatitis & Eksem forårsaket av dårlig sirkulasjon

Dermatitt og eksem er ikke livstruende tilstander som forårsaker at huden blir betent, rød, kløende og irritert. Lesjoner kan også vises som kan bryte ut og bli sprø. Det er flere årsaker til dermatitt å vises på huden. Allergier, reaksjoner på irritanter, stress og arvelighet er alle sannsynlige årsaker. Men en bestemt type dermatitt kalt stasis dermatitt kan være forårsaket av dårlig sirkulasjon og det påvirker generelt bena. Når dette er tilfelle, er det ulike måter å behandle det.

Bruksanvisning

•  Påfør kremen. Det finnes ulike kremer som brukes for generell dermatitt. Et spesielt, er en hydrokortison krem. Dette bidrar til å gjenoppleve kløe og irritasjon. Bruke det rett etter en dusj vil hjelpe til med absorpsjon.

Hev bena. Utilstrekkelig blodstrømmen tilbake til hjertet er den viktigste årsaken til åreknuter som også er en risikofaktor for eksem. Når sirkulasjonen er kompromittert, fluid bassenger opp i føtter og ben, som får blodårene til å forstørre og kan også utløse dermatitt symptomer. En måte å behandle dette på er ved å holde bena hevet når du sitter i lange perioder av gangen.

Bruk spesial sokker. Det er sokker som er spesielt utformet for å sette kompresjon på huden som kan hjelpe behandle dermatitt symptomer. De kalles komprimering sokker og de kan brukes på de berørte områdene. Du kan også bruke elastisk bandasje wraps også.

Sett på litt dressing. Plasser kjølige, våte dressing wraps på de berørte områdene. Disse kan bidra til å holde infeksjoner nede og også myke opp huden. Når du har tatt dem av, ta på litt vaselin for å fremme mykhet.

Hold det rent. Hold det berørte området så rent som mulig. Også, bruke klær som er løstsittende. Iført tettsittende klær kan gjøre symptomene verre og føre til at du bli ubehagelig.

Få litt mosjon. Å være at dårlig sirkulasjon er årsaken til symptomene, kan trening hjelpe. Tenk turgåing, sykling, svømming, roing og elliptiske trening.

Hva er forskjellen på sokker diabetes?

Diabetes påvirker ikke bare de indre organer og blodsukkernivået i kroppen. Det tar også sin toll på føttene. Av denne grunn, mange diabetikere slå til diabetiker sokker for å beskytte føttene og fremmer god fot helse.

Identifikasjon

Diabetiker sokker er et spesielt merke sokker, forskjellig fra vanlige varianter av sokker. Diabetiker sokker er sydd med få sømmer for å hindre friksjon, fuktabsorberende egenskaper og ekstra demping for å beskytte føttene fra sko og utvendige elementer.

Fordeler

Disse sokkene ikke bare beskytte føttene, men også fremme bedre sirkulasjon, noe som er et betydelig problem for mange diabetikere, og hindre sopp fra utviklingsland ved å holde fuktigheten i sjakk.

Funksjoner

I tillegg til en sømløs konstruksjon, bør sokker diabetes nå kneet og fast, men behagelig, støtte den nedre delen av benet området. De bør også være ganske tykk, med massevis av ekstra polstring.

Kostnad

På grunn av den medisinske nytte, kan din forsikring plan eller Medicare dekke deler eller alt av kostnadene for disse spesialitet sokker. Kostnaden for disse sokkene gjennomsnitt ca $ 15 et par.

Forebygging / løsning

Diabetiker sokker tilby en større grad av beskyttelse enn vanlige sokker. Fordi det er noen ganger et tap av følelse i føttene, iført vanlige sokker betyr at diabetikere ikke kan legge merke problemer før skaden er skjedd. Diabetiker sokker gi beskyttelse for å hindre problemer med sopp og fotskade.

Botemidler for hammertær Bruke Sokker

Botemidler for hammertær Bruke Sokker


Hammertær er en fot tilstand som oppstår når tærne krøller seg sidelengs eller spenne under i en klo-lignende posisjon. Over tid, kan tærne blitt stadig mer smertefulle, noe som gjør walking vanskeligere. Hammer tær kan være forårsaket av stramme sener, Hallux valgus press, dårlig tilpasset fottøy, leddgikt, høye buer, skade på en eller flere av tærne eller problemer med ryggmargen.

Foot Alignment Sokker

Kjøp foten justerings sokker for å lindre ubehaget av dine hammertær. Foot justerings sokker skille tærne med innpakket sløyfer av materiale, som strekker seg og rett tærne inn i en rettere stilling. Foot justerings sokker kjøre større enn vanlige sokker for å gi plass til stoffet mellom tærne.

Foot justerings sokker er ikke designet for fotturer, og ideelt sett bør brukes med føttene opp mens du leser, ser på TV eller engasjert i aktiviteter som ikke krever mye fysisk bevegelse. Slitasje foten justerings sokker hver dag i minst 15 minutter. Som du flere blir brukt til deres uvanlige passform, vil du til slutt kunne bære dem for lengre perioder av gangen, gjerne over natten.

Foot justerings sokker er tilgjengelig i små, mellomstore og store størrelser, og kan vaskes i maskin.

Far Infrared Sokker

Kjøp langt infrarød sokker for å bidra til å helbrede dine hammertær. Far-infrarøde sokker er laget av spesielle stoff som avgir energi bølger av lys og varme. Far-infrarøde stråler, eller biogenetisk stråler, er en del av sollyset spektrum som er usynlig for det blotte øye. Biogenetics stråler fremmer sunn vekst av levende celler. I 1970 ble fabrikkarbeidere i Kina helbredet av sykdom ved stoffer i bakken der de arbeidet. Tester på denne gjørma viste høye nivåer av 33 essensielle mineraler, som ga seg langt infrarød energi bølger. Bio-keramikk er den prosess som omdanner de mineraler til et pulver som brukes for tekstiler, inkludert langt infrarød sokker.

Far-infrarøde sokker hjelp i herding hammertær ved å redusere betennelser og stimulerer blodtilførselen til rette tærne. Forbedret sirkulasjon letter også smerter og kramper i leddene.

I motsetning til fots justerings sokker, trenger langt infrarød sokker ikke hemmende og er komfortable nok til å gå inn.

Far-infrarøde sokker er allment tilgjengelig fra anerkjente kilder over Internett.

Sokker for sirkulasjonsproblemer

Sokker for sirkulasjonsproblemer


Mange mennesker lider av dårlig sirkulasjon på grunn av en rekke medisinske tilstander, inkludert diabetes. Personer med dårlig sirkulasjon ofte opplever et tap av følelse, følsomhet, foten sår og risiko infeksjon i føttene når iført tradisjonelle sokker med elastisk i mansjetten. Disse symptomene kan lindres ved iført sokker uten binding elastiske og godt polstret såler.

Uforpliktende Socks

Ikke-bindende sokker inneholder ikke strikk i ankelen, noe som gjør dem til et godt valg for noen med dårlig sirkulasjon. Sokkene er laget av nylon, bomull og spandex blanding. Sokkene er tilgjengelige med mønstre for seg med kjole bukser eller tradisjonell bomull-ribbet stil for seg med tennissko eller jeans. Sokkene er tilgjengelig for menn og kvinner, og kommer i en rekke lengder.

Opplags Sokker

Opplags sokker er spesielt utviklet for personer med diabetes eller sirkulasjonsproblemer. Sokkene er laget utelukkende av bomull. Toppen av sokken er ikke begrensende, og strekker seg til midten av kalv nivå. Sokkene er polstret for å være behagelig for walking. Sømmen av sokken i tåa er lav-profil, som reduserer irritasjon. Opplags sokker er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser for menn og kvinner.

Terapi sokker

Terapi sokker er designet for å lindre symptomer på foten smerte forbundet med diabetes. Mansjetten av sokken binder seg ikke og er laget med haug polstring for å støtte fotsålene. Terapi sokker er laget ved hjelp av bio-keramiske langt infrarød materialer. De infrarøde strålene fra sokkene trenge inn i mykt vev i føttene og øker blodsirkulasjonen, lindre ubehag i føttene.

Hva gjør du for hovne føtter med dårlig sirkulasjon?

Mange forhold kan føre føler å hovne opp, noe som resulterer i dårlig sirkulasjon og ubehag. I tillegg til visse kroniske medisinske tilstander, graviditet, fysiske traumer og dietter høy i salt er alle kjent for å forårsake hovne føtter. Enkelte tiltak kan tas hjemme for å bidra til å forhindre og redusere hevelse, men hevelse som vedvarer eller er ledsaget av ekstrem smerte bør undersøkes av en lege for å sjekke for eventuelle underliggende problemer.

Tips for å redusere hevelse

Legg ned og heve bena ca 1 fot over ditt hjerte tre eller fire ganger per dag i ca 15 minutter hver gang. En stabel med puter eller en kileformet pute kan brukes til å støtte opp bena. Hvis hevelsen er forårsaket av for mye salt, kan drikke mer vann hjelper kroppen å skylle ut overflødig væske som forårsaker hevelse. Prøv å få litt lett trening, for eksempel en rask 10 minutters gange, for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og kontroll hevelse. En fotmassasje øker også blodsirkulasjonen og kan bidra til å flytte væske på underkroppen. Tar anti-inflammatoriske medisiner kan bidra til å redusere hovne føtter også.

Tips for å forhindre hevelse

Iført støtte sokker eller strømper bidrar til å fremme sirkulasjon og hindre hevelse. Disse plaggene kan kjøpes på noen medisinsk forsyning butikken og kan brukes daglig. Ikke bli sittende eller stillesittende i lengre perioder og prøver å trene regelmessig for å bidra til å forbedre lavere kroppen sirkulasjon. Lett trening, som for eksempel en kort spasertur noen få timer, er tilstrekkelig. Bære overflødig vekt er også kjent for å forårsake hovne føtter. Hvis du er overvektig, vil miste vekt øke sirkulasjonen og redusere hevelse. Drikke mye vann hver dag bidrar til å redusere vann oppbevaring. Unngå salt mat er også lurt. Hvis hovne føtter og dårlig sirkulasjon er forårsaket av en viss medisiner, snakk med legen din om å endre dosen eller endre resepter.

Tips om dårlig sirkulasjon Under en lang flytur

Tips om dårlig sirkulasjon Under en lang flytur


Sitter på et fly i åtte timer er tøff nok, men ildprøven blir enda vanskeligere hvis du lider av dårlig sirkulasjon. I alvorlige tilfeller kan pasienter rammes av livstruende lungeemboli under lange perioder med trange og stillesittende forhold.

Hydrat

Hydrat kroppen din ofte. Økt høyde og forbruker salte snacks om bord hever dine væskebehov. Ideelt sett bør du prøve å konsumere 8 oz. av vann eller juice hver time i luften. Unngå alkohol, brus og koffeinholdige drikker, som bryter, ikke fylle opp, kroppens væsketilførsel. Fluid hjelper blodet pumpe mer effektivt gjennom kroppen din og reduserer risikoen for blodpropp. Drikker mye væske vil også tvinge deg til å stå opp og gå på toalettet oftere.

Flytt Rundt

In-flight trening videoer som vises hver noen timer på interkontinentale flyvninger tilby gode ideer for å trene mens du sitter ned. Løft kneet til brystet og beveger ankelen i sirkler i 30 sekunder. Rett beinet og trykke deg hæl til tå før bøying beinet tilbake til utgangsposisjon. Hoppe opp og ned flere ganger inne på toalettet hver gang du gjør bruk av anleggene. Gjøre bruk av dine layovers. Du kan ikke være i stand til å løpe maraton under 45 minutters layover, men makt vandre opp og ned portskip gir deg noen mid-travel trening, øker din hjertefrekvensen, sirkulasjon og selv brenner noen kalorier. Unngå å sitte ved porten til boarding tid. Hvis du ikke er avslutter flyet før neste avgang, og deretter få opp og gå opp og ned midtgangen.

Slitasje Compression Sokker

Kompresjonsstrømper fungerer ved å konsentrere kompresjon rundt ankelen og tvinge blodet tilbake opp mot ditt hjerte i stedet for å la det å samle i leggene. Kompresjonsstrømper legge et ekstra lag med sirkulasjons bistand, særlig for eldre passasjerer og de med problemer med å utføre grunnleggende in-flight øvelser. Riktig trening og hydrering er fortsatt viktig selv med kompresjonsstrømper.

Be Romslig Seating

Når du sjekker inn, be om en midtgangen eller bulk-head sete som gir mer benplass for mosjon og generell bevegelse. De fleste flyselskaper lar deg velge sete ved billettskranken eller den datastyrte innsjekkingsautomater. Du kan også velge den riktige sitteplasser på nettet i løpet av billetten din reservasjon. Hvis du har en historie med dårlig sirkulasjon eller blodpropp, ringe flyselskapet etter at reservasjonen for å sikre at din forespørsel om en mer romslig sete vil bli innkvartert. Forklar din fortid medisinsk tilstand til flyvertinne eller billett agent slik at de forstår nødvendigheten av din forespurte sitteplasser.

Slik Cure sprukne hæler med sokker

Slik Cure sprukne hæler med sokker


Når du opplever sprukken hud på føttene, kan smerte og ubehag være mild eller mer uttalt. Ikke bare kan sprukne hæler føle ubehag, men de sprekker kan lage dine bare føtter synes skjemmende også. Kurere sprukne hæler med en enkel diett som inneholder fuktighetsgivende og deretter forsegle i fuktighet med sokker. Ved å gjenta prosessen daglig, bør du merke en forbedring i føttene.

Slik Cure sprukne hæler med sokker

•  Vask føttene med mild såpe for å fjerne all smuss og bakterier. Skyll føttene godt med varmt vann.

Tørk føttene nesten helt med absorberende håndkle. Ved å la føttene litt fuktig vil fuktighetskrem låse inn i huden din lettere.

•  Påfør shea smør eller vaselin over sprekker i hælene. Smør huden på hælene grundig med fuktighetskrem.

Sett på bomull sokker umiddelbart etter påføring av fuktighetskrem. Når du trekker sokkene på over føttene, prøv å justere dem mot hælene uten å tørke av fuktighetskrem av huden din. Den WebMD hjemmeside anbefaler dekker hælene med plastfolie først før du setter dine sokker på å forsegle i fuktighetskrem og minimere tørke den av.

La sokkene på i minst åtte timer for å la kremer tid til å jobbe på huden din. En enkel måte å oppnå dette på er å vaske føttene før du går til sengs om kvelden og sove i sokkene.

Ta sokkene etter åtte timer.

Gjenta denne prosessen hver natt for å fukte huden og helbrede sprekker. Du bør merke bedring i sprekker i hælene innen tre dager i henhold til WebMD nettsiden.

Hint

 • Hvis dine sprukne hæler er alvorlige, med dype og smertefulle sprekker, bør du ha føttene vurderes av lege. Noen ganger tørr hud på føttene kan tyde på sykdommer som diabetes eller skjoldbrusk forhold.
 • Dype sprekker kan utvikle infeksjon. Hvis sprekkene er dype og du har mye smerter, har føttene sjekket av en lege.

Hvordan bli kvitt sure sokker

Hvordan bli kvitt sure sokker


Hvis føttene har en tendens til å svette når du bruke sko og sokker, er sjansen du har fotlukt. Dette er fordi de mørke, lukket og fuktige føtter inne et par sokker og sko er et ideelt miljø for bakterier å danne. Mens bakteriene er vanligvis ufarlige, er dens lukt pinlig og en plage. Heldigvis kan du ofte eliminere fot, sokk og sko lukt alle samtidig ved å vedta noen gode vaner.

Hvordan bli kvitt sure sokker

•  Vask føttene grundig hver dag ved hjelp av en antibakteriell såpe, også mellom tærne. Tørk føttene og mellom tærne med et håndkle. Vent 10 til 15 minutter før du tar på sokker for å være sikker på at føttene er tørre, eller bruk en hårføner for å fullføre tørking føttene etter håndkle tørking.

Bruk bomull sokker som puster bedre, bidrar til å hindre svette. Den bomull materiale soaks opp svette, noe som begrenser lukt. I tillegg bruke sokker som har en anti-bakteriell overflate, tilgjengelig på nettet, i apotek og sportsbutikker. Sko sålene som dreper bakterier og fjerne lukt er også tilgjengelig.

Bruk sko som puster og gir god luftsirkulasjon. Sko som er laget av syntetiske materialer puste mindre enn sko laget av naturlige materialer, som skinn. Noen syntetiske sko, derimot, har design laget med en lett mesh for å fremme god luftsirkulasjon, og dermed gi dem muligheten til å puste bedre.

Bruk en annen par sko enn dagen før for å gi skoene tid til luft og tørke ut før du bruker dem igjen. Du kan også strø natron inne i skoene når de ikke er i bruk for å bidra til å eliminere lukt.

Bruk en annen par sokker hver dag og vaske dem i varmt vann og blekemiddel hvis mulig. Gjør det til en vane å endre sokkene omtrent halvveis gjennom dagen og når det er mulig, ta av deg skoene og sokkene og lar føttene puste og tørke ut hvis de er svette.

6. Påfør antiperspiranter på føttene, slik at de kan tørke ut før du tar på sokkene. Ifølge Ohio University College of Osteopathic Medicine, kan dette noen ganger hjelpe personer eliminere fot lukt. De anbefaler også å prøve et benzoylperoksyd gel, som er en over-the-counter medikamenter anvendt til føttene. De gjør forsiktighet, men at den har en bleking påvirke, som kan skade noen stoffer.

Ta kontakt med legen din hvis alle forsøk på å bli kvitt din stinkende føtter, sokker og sko mislykkes. Han kan foreskrive en resept aktuell medisiner som dreper bakterier.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon, eller perifer vaskulær sykdom er en tilstand som ikke bør tas lett på. Det kan være en forløper til hjerteinfarkt, slag og til og med amputasjon. Noen symptomer på dårlig sirkulasjon er smerte og hevelse, tretthet, nummenhet, kalde hender og føtter og kramper eller prikking. Infeksjoner kan spre seg raskere i områder med dårlig sirkulasjon, så det er viktig at du ser din lege om problemet.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

håndtere stress å hjelpe med sirkulasjonsproblemer. Stressmestring er et viktig skritt fordi overdreven sinne kan være en faktor i dårlig sirkulasjon da det fører til begrensning blodkar, som igjen fører til høyt blodtrykk. Spise et sunt kosthold og trening vil bidra til å forbedre dårlig sirkulasjon. Du bør sjekke med legen din før du starter et treningsprogram for å finne ut hvor mye trening du bør starte med. Røykestopp er en annen atferd modifikasjon som du kan bruke til å administrere dårlig sirkulasjon.

Sjekk blodsukkeret hvis du er en diabetiker. Diabetikere vil også ha nytte av blodtrykk og kolesterol medisiner som hjelper med åreforkalkning og sirkulasjonsproblemer.

Hvis dårlig sirkulasjon problemer er alvorlige, kan du få medisiner for å hjelpe med blodpropp eller engang å ha en medisinsk prosedyre som kalles angioplastikk å utvide de perifere arterier. En annen fremgangsmåte som ofte kalles for behandling av dårlig sirkulasjon er fjerning av en vene fra en del av kroppen for å erstatte eller forbigå blokkert åre for å oppnå tilstrekkelig blodstrøm.

Ta kontakt med en homeopat om urter som hjelper med sirkulasjon. Noen leger vil gi deg navnene på homøopater i ditt område.

Bruk sko som ikke er for stramt, redusere saltinntaket - som vil hjelpe til med blodtrykket problemer - og spiser et kolesterolsenkende kosthold. Kombinere selvhjelp, medisiner og atferd modifikasjon teknikker nevnt, sammen med vanlige legebesøk, vil gå langt i å behandle dårlig sirkulasjon problemer.

Hint

 • Ikke hopp over dine legebesøk.
 • Slutte å røyke.
 • Spis sunt.
 • Begynn og holde seg til en regelmessig mosjon rutine beskrevet av legen din.
 • Oppsøk lege hvis du har noen av disse symptomene.
 • Oppsøk lege hvis du har sår som ikke vil gro.

Hvordan forbedre sirkulasjon i ekstremiteter

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være et resultat av aterosklerose, diabetes eller andre forhold. Det kan føre til ubehagelige følelser av kulde, smerte eller nummenhet. Fargen på ekstremiteter kan endres til blek eller en blålig nyanse og kan resultere i tap av hår på ekstremitetene eller reduserte pulser. Her er noen skritt du kan ta hjemme for å forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.

Hvordan forbedre sirkulasjon i ekstremiteter

Flytt dine ekstremiteter. Ofte, når blodsirkulasjonen til ekstremiteter er dårlig, den resulterende smerte eller kulde frister lider å hvile. Imidlertid vil flytte ekstremiteter hjelpe direkte blodet tilbake til dem og vil bidra til å skape små nye blodkar for å legge til flere ruter av blodstrøm.

Resten når det trengs. Trening er viktig, men når øvelsen blir smertefullt, er det på tide å hvile. Men få flytte igjen når smertene har avtatt. Turgåing er en flott aktivitet, men selv om du slapper av hjemme, kan du bøye kalv muskler, heve og senke armene eller bøye og peke tærne.

Endre kostholdet til det bedre. Hvis du har diabetes, høyt kolesterol, åreforkalkning eller livsstil relatert tilstand, kan det bidra til dårlig sirkulasjon i ekstremiteter. Endre til en sunn diett, for eksempel en vegansk diett, er at tung i frukt og grønnsaker vil nytte for din generelle helse samt forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.

Sjekk disse tær! Hvis du har dårlig sirkulasjon fra diabetes eller nevropati som forårsaker redusert følsomhet i føttene, ta ekstra forholdsregler for å unngå skader. Redusert sirkulasjon gjør skader høyere risiko for infeksjon.

Hvis du røyker, bør du slutte. Røyking vil redusere sirkulasjon i ekstremiteter ved forårsaker blodårene trekker seg sammen hver gang du tar et puff. Røyking vil hindre nok blod fra å gjøre det til dine ekstremiteter og vil redusere oksygeninnholdet i blodet som gjør det. Røykeslutt er det viktigste en røyker kan gjøre for å forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.

Hint

 • Denne artikkelen er kun ment som informasjon og tar ikke sikte på å erstatte medisinske råd. Sjekk alltid med en utdannet medisinsk faglig for riktig diagnose, behandling og strategier for å forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.
 • Når egenomsorg ikke er nok, kan helsepersonell forklare medisinske, kirurgiske og alternative behandlingstilbud for bedre sirkulasjon i ekstremiteter.

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon oppstår når blodstrømmen blir strupet i visse deler av kroppen. Det er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i arteriene. Dårlig sirkulasjon utvikler seg over tid og kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand. Livsstilsfaktorer som kosthold og røyking bidra til utvikling av dårlig sirkulasjon. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og kontakte helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Nummenhet, kramper og Kulde

Legg merke til om det er noen kulde eller nummenhet i ekstremiteter. En av de første symptomene på dårlig sirkulasjon er en følelse av nummenhet som kan oppstå i hender eller føtter. Du kan oppleve den "pins og nåler" følelse som er likt følelsen av benet eller armen "sovner". Det kan også være kramper og / eller kulde i hender eller føtter.

Hevelse

Hevelse av benene er en av de mest merkbare symptomer på dårlig sirkulasjon. Trykk fingeren hardt mot leggen over ankelen. Huden vil sprette tilbake raskt hvis det ikke er hevelse stede. Hvis fingeren etterlater et innrykk i huden, er hevelse stede. Denne tilstanden er kjent som ødem. Ødem oppstår når det er væske i kroppens vev. Ifølge Cleveland Clinic, kan ødem være forårsaket av flere forhold som hjertesvikt, lunge-eller nyresykdom eller venøs insuffisiens, en tilstand der ventilene i venene i bena svekkes. Ødem kan også være forårsaket av andre faktorer som for eksempel graviditet, sittende eller stående i lange perioder av gangen, for mye salt i kosten og visse medisiner.

Hodepine og svimmelhet

Vurdere hvor ofte du har hodepine eller erfaring svimmelhet. Legg merke til om du har vært glemsom. Ifølge HealthGuidance, 20 prosent av det blod som sirkulerer i kroppen går til hjernen. Hjernen fungerer ikke optimalt når blodstrømmen er begrenset. Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen kan føre til hukommelsestap og redusert mental klarhet. Hyppige hodepine og svimmelhet plutselig kan indikere en dårlig sirkulasjon av blod til hjernen.

Slow sårtilheling

Legg merke til om du har noen sår som et kutt, og hvor lang tid det har tatt å helbrede. Sår leges saktere hos personer med dårlig sirkulasjon. Riktig blodstrømmen er nødvendig for å hjelpe på helbredelsesprosessen og ved at strømnings avtar, tar lengre tid helbredelse. Et åpent sår øker risikoen for infeksjon. Folk med dårlig sirkulasjon og diabetes kan utvikle et åpent sår på foten, kjent som en fotsår. Ifølge Drugs.com, fotsår er mer vanlig hos personer med sirkulasjonsproblemer.

Mangel på Sex Drive

Avgjøre om din seksuelle libido har gått ned. Dårlig sirkulasjon kan også påvirke en persons sexlyst og evne til å utføre. Normal blodstrøm er nødvendig for sunn seksuell ytelse. Dårlig sirkulasjon problemer som er alvorlige kan føre til impotens. Utmatting og mangel på energi som følge av dårlig sirkulasjon kan føre til et tap av libido.

Andre symptomer

Legg merke til forskjeller i kroppen din og generell helse. Det er mange symptomer som kan manifestere seg, ettersom sirkulasjonssystemet påvirker hele kroppen. Åreknuter, håravfall og tørr hud er andre symptomer som kan utvikle seg over tid på grunn av redusert blodtilførsel. Dårlig sirkulasjon som påvirker hjertet kan føre til tretthet, kortpustethet, brystsmerter og økt blodtrykk. Hevelse kan oppstå når dårlig sirkulasjon påvirker nyrene. Dårlig blodgjennomstrømning til leveren kan gi symptomer som vekttap og laber hud. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i hendene og føttene?

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være forårsaket av en rekke forhold. Opplagsnedgangen kan føre til smerter, svie, nummenhet og en kald følelse i disse ekstremiteter. Tilstanden bør sjekkes av en lege for å finne årsaken til problemet før behandling.

Hjertesykdom

Enhver forstyrrelse i det kardiovaskulære system som påvirker hjertet pumpe blod gjennom kroppen fører til dårlig sirkulasjon. Hender og føtter er ofte påvirket av denne nedgangen av blodstrømmen.

Raynauds sykdom

I Raynauds sykdom, til arteriene som forsyner blod flå smal, noe som fører til et problem i sirkulasjonen til hender og føtter.

Blodpropp

Blodpropp lokalisert i bena eller lyske kan føre til blokkering i blodsirkulasjonen til hender og føtter. En blodpropp kan være livstruende og enhver mulighet for en bør umiddelbart undersøkes av lege.

Diabetes

Diabetes kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i føttene. Diabetikere som ikke holder sin sykdom under kontroll er utsatt for alvorlige fotproblemer som kan føre til amputasjon.

Alkohol

Å drikke alkohol constricts blodårene og kan føre til sirkulasjonsproblemer i hender og føtter. Dette gjelder spesielt i kaldt vær når blodårene er allerede innsnevret.

Andre årsaker

Nyre-og lungesykdommer, samt røyking og drikking koffein, kan også føre til dårlig sirkulasjon i hender og føtter. En skade på føtter, hender, eller ben kan også være ansvarlig for dårlig sirkulasjon.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i føttene?

En reduksjon i sirkulasjon i føttene kan være forårsaket av en rekke forhold. Dette kan føre til følelser av nummenhet eller brenning, og selv smerte. Det er ikke å bli tatt lett som det kan være en indikasjon på et alvorlig problem som må behandles.

Hjertesykdom

Hvis hjerte ikke pumper riktig, vil mangel på jevn blodtilførsel forårsake dårlig sirkulasjon. Dette kan skje fra åreforkalkning, hjerteinfarkt, blokkerte arterier eller en aneurisym.

Kroniske tilstander

Diabetes er den vanligste årsaken til sirkulasjonsproblemer i føttene. Raynauds, skjoldbrusk problemer og nyre, kan leveren og lungesykdom også føre til dette problemet.

Mangel på mosjon

Konsekvent trening bidrar til å holde blodet flyter og kroppens sirkulasjon går. Mangel på mosjon kan føre til dårlig sirkulasjon.

Advarsel

Røyking og drikking av alkohol kan føre til dårlig sirkulasjon. Koffein kan også føre til en nedgang i opplaget.

Betraktninger

Det er viktig å holde kroppens sirkulasjonssystemet kjører for å holde blodstrømmen til de viktigste organene. Årsaken til dårlig sirkulasjon må bestemmes og behandlet.

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands


Hvis hendene dine er ofte kaldt, kan det være på grunn av dårlig sirkulasjon. Hvis du ofte opplever dårlig sirkulasjon i hendene eller andre deler av kroppen din, bør du konsultere legen din for å finne ut hva som forårsaker problemet.

Diabetes

Diabetes kan påvirke blodstrømmen, noe som kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Frostbite

Frostbite kan være en årsak til dårlig sirkulasjon i hendene, og kan føre til amputasjon i alvorlige tilfeller.

Hjertesykdom

Mange typer hjertesykdom kan redusere de totale blodstrøm og påvirker blodsirkulasjonen i hendene.

Fedme

Den ekstra vekten av fedme kan komprimere årer og blodkar, forårsaker dårlig sirkulasjon i hendene.

Stilling

Sitter eller sover i en posisjon som komprimerer armen årer og blodkar kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i hendene og fingrene

Dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan være forårsaket av en rekke forhold, lidelser og sykdommer. Selvfølgelig, for å fastslå om du lider av dårlig sirkulasjon, må du forstå symptomene på denne tilstanden. Oppsøke lege for videre diagnostisering.

Prikking og prikk

En av de vanligste symptomene på dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan innebære en viss grad av prikking eller prikkende innenfor noen av sifrene.

Nummenhet

Når de opplever dårlig sirkulasjon i hender og fingre, kan du begynne å legge merke til perioder med nummenhet innenfor sifrene i hånden eller helheten av hånden.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på dårlig sirkulasjon i hender og fingre, ifølge Mayo Clinic, er en viss grad av misfarging av huden på de angrepne områder av kroppen, kan Hendene blir svært blek eller blå farge med denne betingelse .

Kulde

Dårlig sirkulasjon kan også be hender og fingre til å føle kaldere enn andre områder av kroppen.

Pain & Ubehag

Noen mennesker lider av dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan begynne å lide av noen smerte og ubehag i de berørte områdene.

Sår

Noen ganger kan dårlige opplag bringe om dannelse av sår eller sår (åpne sår) til overflaten av huden på hender og fingre. Dette skyldes i stor grad nedgangen i blodstrømmen til disse områdene av kroppen. Det samme problem som forårsaket dannelsen av disse sår eller sår kan forlenge tiden for gjenvinning, som kroppen ikke kan være i stand til å helbrede disse områder så effektivt som de som har en normal sirkulasjon.

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene


Etter å ha utilstrekkelig sirkulasjon i føttene kan føre til mange problemer. Noen er milde og andre er mer alvorlig. Symptomer kan oppstå inkluderer kramper smerter og nummenhet i føttene. Huden kan endre farge og bli rød, blå eller bare mer blek. Du kan ha problemer med å holde føttene varme og være mer utsatt for infeksjoner og sår som ikke leges godt. For å administrere disse symptomene er det viktig å finne ut hva som er årsaken til manglende sirkulasjon i føttene og deretter ta riktige skritt for å behandle det.

Alder

Alder forandrer kroppen din. I hvilken grad du er berørt av disse endringene avhenger av genetikk, livsstilsvalg som røyking, dårlige matvaner og mangel på mosjon. Røyk fra tobakk direkte skader på innsiden av blodårene, som kan redusere blodtilførselen til beina og føttene. Å være stillesittende og har mangelfull ernæring kan alle føre til fots sirkulasjonsproblemer senere i livet.

Diabetes

Å ha diabetes kan plassere deg på et høyere risiko for sirkulasjonsproblemer i føttene. Risikoen blir enda høyere hvis du bruker insulin eller har diabetes-relatert nyre, øye eller hjertesykdom. De forhøyede blodsukkernivået som finnes i de med diabetes, kan skade nerver i underkroppen. Dette kan begrense kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og helbrede sår som utvikler seg i føttene. I tillegg, kan diabetes føre til endringer i blodkarene, som får redusert blodstrøm inn i foten. Holde blodsukkernivået i sjakk vil hjelpe deg å unngå unødvendige komplikasjoner.

Aterosklerose

En vanlig årsak til dårlig sirkulasjon i føttene er aterosklerose. Denne tilstanden er forårsaket av en åreforkalkning grunn av plakk. Denne oppsamlingen av fettstoffer på innsiden av veggen av arterien, bevirker at arterieveggen å tykne som i sin tur reduserer blodet å strømme til foten. Får vanlige kontrollene og administrere ditt hjerte helse er et viktig skritt i din generelle omsorg.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk, kalt hypertensjon, kan forårsake skade på blodårene i føttene og ben. Denne skaden kan forstyrre blodstrømmen til føttene. Også bivirkninger av noen anti-hypertensive medisiner inkluderer hevelse og misfarging av ben og føtter. Hevelse i bena kan redusere mengden av blodtilførselen til føttene. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig og ta sunne livsstilsvalg å kutte ned på din risiko.

Perifer karsykdom

PAD er en tilstand som er diagnostisert når bena og føttene ikke får nok blodtilførsel. PAD kan forlate deg med smerter i bena når han går og alle de andre nevnte symptomer på dårlig sirkulasjon i foten. Denne tilstanden oppstår når blodårene begrense eller når det er blodpropp innsiden av blodårene i føttene. Fedme, røyking, høye kolesterolverdier, familiehistorie med PAD og diabetes all øke risikoen for å utvikle denne tilstanden. Kjenne dine risikofaktorer og tiltak for å endre de du vil kan gjøre en stor forskjell i din generelle helse.