Digidexo.com

brasil nøtter

Brasil Nøtter Ernæring

Brasil Nøtter Ernæring


Paranøtter er frø av et stort tre som heter Bertholletia excelsa, som er dyrket i Brasil samt andre tropiske områder. Mutterne er bygget opp av grupper av 12 og 25 deler, tilsvarende en appelsin.

Selen

Paranøtter er høy i selen, som er antatt å være en antioksydant eller et sunt hjerte-komponent. Selen, sammen med proteiner i kroppen, gjør antioksidantenzymer, som kan redusere risikoen for hjertesykdom og visse typer kreft.

Magnesium

Paranøtter er en god kilde til magnesium, ca 63 mg per 1.-oz. servering. Magnesium hjelpemidler i benet, protein og fettsyren formasjon; det hjelper i å lage nye celler, avslappende muskler og clotting blod.

Tiamin

Paranøtter er en god kilde til tiamin (0,28 mg per porsjon). Tiamin, eller vitamin B1, er et vitamin kroppen trenger for å behandle karbohydrater, fett og protein.

Ernæring

Paranøtter inneholder mer mettet fett enn de fleste nøtter; en 1-oz. servering har ca 18 g fett. Derfor er moderasjon anbefales ved inntak av dem.

Hvordan spise

Paranøtter er spist rå, ut av skallet. De kan bli hakket i salater, lagt til brød eller kaker eller spist ut av hånden.

Arginine & Heart Disease

Arginine & Heart Disease


Hjertesykdom tar livet av ca 652 091 mennesker hvert år i USA Dette står for 27 prosent av alle dødsfall i USA Begrepet hjertesykdom er en mer generell betegnelse for flere forskjellige hjertesykdommer slik som medfødt hjertesykdom, arytmier og perikard sykdom.

Forske symptomene og årsakene til hjertesykdom er en viktig del av en sunn livsstil. Finne helhetlige tilnærminger til bekjempelse av hjerteproblemer er et viktig verktøy for å leve et fullt, lang levetid. En strategi som kan være fordelaktig er å legge en aminosyre som heter arginine eller L-arginin til kosthold via mat eller kosttilskudd.

Betydning

Selv arginin ble isolert i 1886, det var i 1932 at forskere innså arginin er nødvendig i urea skapelsen. Urea er nødvendig for å fjerne ammoniakk fra kroppen. Arginin hjelper kroppen i sårheling, assistere nyrene for å fjerne avfall og opprettholde hormon og immunfunksjoner i legemet.

Spesielt for hjertet, omdanner arginin nitrogenoksid i en nevrotransmitter. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og slapper blodkarene. Arginin bedrer blodgjennomstrømningen i hjertet. Dårlig blodgjennomstrømning bidrar til tilstoppede arterier, angina og koronarsykdom. Blodtrykket kan også reduseres ved hjelp av arginin.

Gravide kvinner som har svangerskapsforgiftning (høyt blodtrykk under svangerskapet) har effektivt brukt arginin å lindre symptomer. Denne behandlingen bør bare vurderes med nøye oppfølging fra helsepersonell.

Arginin er godt kjent av kroppsbyggere. Det er en av flere aminosyrer i en formel som kalles kreatin, som brukes for å øke muskelmasse og fremme vekttap.

Funksjon

Kroppen gjør arginin og kosttilskudd kan ikke være nødvendig. Vanligvis bare folk med overdreven ammoniakkproduksjon, protein feilernæring, infeksjoner, brannsår, urea syntese problemer, sepsis eller peritoneal dialyse (en form for nyredialyse) trenger mer arginin.

Symptomer tilskrives arginin mangel er hårtap, utslett, dårlig sårtilheling, forstoppelse og en fettlever.

Dosering

Selv om det er varierende standard på arginin anbefalte daglige kvoter, vanligvis en voksen kan ta 2 til 3 gram opp til tre gang om dagen. Den kan også brukes lokalt på sår for å bidra til å forbedre helbredelse.

Diet

Styrking arginin inntak kan oppnås ved å gjøre endringer i kostholdet. Matvarer som inneholder denne aminosyren inneholde nøtter (hasselnøtter, valnøtter, pekannøtter, Brasil, cashewnøtter, peanøtter, mandler), frø (sesam, solsikke), brun ris, kokos, rosiner, korn (bygg, bokhvete, havre, mais), kylling , rødt kjøtt, fisk og meieriprodukter. Vær forsiktig med Brasil nøtter forbruk som de har høye nivåer av selen. For folk som ønsker å bekjempe hjertesykdommer ved å øke arginin i deres system, endring av kostholdet kan være den enkleste tilnærmingen.

Konklusjon

Når du vurderer å bruke kosttilskudd for å øke arginin, snakke med en helhetlig utøveren eller helsepersonell. Selv om det vanligvis ikke har bivirkninger for de fleste, kan alvorlige bivirkninger oppstår, inkludert lavt blodtrykk, økt blodsukker, forverring tilstand for mennesker med sigdcelleanemi og økt kalium for personer med leverproblemer.

Vitaminer for hud Healing

Huden din er en god indikator på din indre helse. Enten huden din er akne utsatt eller har mange rynker, er det som forteller deg at du mangler nødvendige næringsstoffer. Som noen aspekter av din helse, det er ingen quick-fix metode, men du kan ta spesifikke vitaminer, mineraler og antioksidanter på toppen av en næringsrik diett for å holde huden sunn.

Vitamin C

Vitamin C gir beskyttelse mot frie radikaler, som er til skade effekter fra solen, røyk og forurensning. Frie radikaler spise unna på kollagen og elastin, to store ekstracellulære proteiner som kobler vevet mellom cellene, og dermed støtte hudens struktur. Du kan supplere din diett med 500 til 1000 mg vitamin C daglig, og konsumere vitamin C-rik mat som sitrusfrukter, paprika, brokkoli og grønne greener. Ved hjelp av en aktuell krem ​​er også nyttig; være sikker på å finne en som inneholder L-askorbinsyre, som trenger de mange hudlagene.

Vitamin E

Vitamin E gir samme beskyttelse mot frie radikaler som vitamin C. Supplement med ikke mer enn 400 IE per dag for å redusere solskader og forbedre teksturen i huden din. Matvarer som inneholder dette vitaminet er nøtter, frø, oliven, spinat og asparges.

Vitamin A

Vitamin A er viktig for å støtte og gjenopprettelse av hudens vev. Heldigvis er frukt og grønnsaker hele lastet med vitamin A, så supplere med mer enn hva en grunnleggende multivitamin gir er vanligvis ikke nødvendig. Ved hjelp av en aktuell vitamin A krem ​​bidrar til å redusere linjer og rynker og kontrollere akne.

Vitamin B-Complex

Av B-vitaminer, biotin (B7) er den som er mest viktig for helsen til hud, spiker og hårcellene. En god multivitamin vil omfatte alle B-vitaminer; sørg for at du får 50 til 100 mg daglig. B-vitaminer vil snu din urin lys oransje, så ikke bli skremt. Matvarer som inneholder biotin er bananer, egg, havregryn og ris. En aktuell form av niacin (B3) kan hjelpe huden til å beholde sin fuktighet og fungerer som en naturlig anti-inflammatorisk.

Vitamin K

Vitamin K hjelper blodpropp, og mens det er ikke spesielt nyttig internt, kan en krem ​​påføres lokalt redusere mørke ringer under øynene, samt blåmerker. Dette er enda mer effektive når de brukes i forbindelse med vitamin A.

Mineraler

De fleste av oss får hva mineraler vi trenger gjennom mat og en god kvalitet multivitamin. Selen kan forebygge hudkreft, støtter kobber elastin, og sink temmer oljeproduksjonen i kjertlene, noe som kan bidra til å forhindre eller redusere akne. Få sink fra biff, kylling og laks; kobber fra sesamfrø, rå cashewnøtter og bygg; selen fra Brasil nøtter, belgfrukter, egg og sjømat.

Antioksidanter

Spesielt nyttige antioksidanter inkluderer alfa-liponsyre, DMAE, hyaluronsyre og EFS (essensielle fettsyrer), som alle arbeidet for å redusere skader huden og beholde fuktighet. Antioksidanter er tilgjengelig som kosttilskudd eller fløte, eller i mange matvarer som blåbær, tyttebær, bringebær, epler, svarte eller røde bønner og grønn te.

Tips

Drikk rikelig med vann.
Bruk alltid solkrem med 25 SPF eller høyere.
Bruk milde produkter til å rense huden din.
Spis en balansert, næringsrikt kosthold.

Liste over Foods høy i Purines

Nøyaktig hva er puriner og hvorfor skulle noen bry seg hvor mye som er i visse matvarer? Akkurat som mennesker med diabetes må se sitt sukkerinntak eller de som lider av høyt blodtrykk se deres salt bruk, må folk som lider av gikt se deres purine inntak.

Definisjon

Puriner er et farveløst, krystallinsk, nitrogenholdig organisk base som finnes naturlig i DNA og RNA, byggesteinene genetiske sammensetningen i planter og dyr, inkludert mennesker. Når dette materiale brytes ned i kroppen som celler dør og resirkuleres, skaper det urinsyre. Dette er normalt sunne ettersom urinsyre er en antioksidant, og hindrer skade på slimhinnen i blodkar. Urinsyre forblir i blodet og blir formidlet gjennom nyrene, men noen ganger kan det bygge seg opp. Når dette skjer, er en person mer sannsynlig å utvikle gikt.

Gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt, og rammer vanligvis ett ledd om gangen, ofte stortåen. Symptomer kan inkludere plutselig intens smerte og hevelse, og leddet kan være varm å ta på og utvikle røde eller lilla hud. Den er forårsaket av en opphoping av urinsyre krystaller i leddbrusk, som senere slippes ut i væsken som omgir skjøten. Sykdommen går gjennom ulike stadier: asymptomatiske (høyere urinsyrenivå, men ingen andre symptomer), akutt (smerter og betennelse i ledd), intervall (periodene mellom akutte anfall) og kronisk (varig skade på felles og noen ganger nyrene ).

Hvorfor kosthold er viktig

Visse matvarer er høy i puriner som brytes ned til urinsyre, slik at folk med gikt eller en arvelig risiko for å utvikle sykdommen bør se maten de spiser og unngå de høyt i puriner. Selv om ikke en kur for gikt, kan kosthold endringer være nyttig. Likevel, er medisiner som regel nødvendig for å kontrollere sykdommen. Ikke overraskende, en 2004 studie rapportert i The New England Journal of Medicine rapporterte at dietter høyere i protein (hovedsakelig rødt kjøtt og sjømat) var mer som å forårsake gikt. Matlaging, spesielt koking, av mat med høyt puriner, ser ut til å redusere purine innhold.

Matvarer for å unngå

Mange av de organ-matvarer, slik som lever, hjerte, milt, og boller, er høyest i puriner. En av de høyeste er teobromin, et alkaloid med en struktur som ligner på den for koffein. Det finnes hovedsakelig i kakaobønner, som er den viktigste ingrediensen i sjokolade (spesielt mørk sjokolade), men er også funnet i teblader og kolanøtter. Brewer og bakegjær også en tendens til å være høyere i puriner, som gjør spiselige Boletus sopp og sardiner pakket i olje.

Foods moderat høy i puriner inkluderer biff, fjærfe (kylling, kalkun og gås), mest fisk, skalldyr (blåskjell, hummer, kamskjell og reker), svinekjøtt (inkludert pølse), kalvekjøtt, og vilt.

I tillegg bør gikt lider unngå alkohol, særlig øl, og opprettholde en ideell kroppsvekt. Legemidler som må unngås inkluderer aspirin, vann piller, og noen immunsystemet dempere som ciklosporin, som kan gjøre nyrene beholde urinsyre.

Mat å spise

Noen av de beste lav-purine matvarer inneholder et bredt utvalg av grønnsaker (asparges, kål, bønner, salat, reddiker, mais, poteter og gulrøtter) og frukt (druer, epler, bananer, appelsiner og meloner). Det finnes også mange nøtter (Brasil, hasselnøtter og peanøtter), oster (cheddar, Edam, hytte, og Limburger), pasta laget med egg, og hele korn. De fleste gikt dietter anbefaler rikelig med væske i form av juice eller vann.

Prostata Helse: Foods å spise og matvarer for å unngå

Ifølge Dr. Andrew Weil, klinisk professor i medisin ved University of Arizona, er det antatt at opptil 75 prosent av prostata kreft kan forebygges ved et sunt kosthold. Lær det mat å spise og matvarer for å unngå for god prostata helse.

Røde frukter

Å spise røde frukter som inneholder lykopen, en antioksidant, kan bidra utlede DNA skader forbundet med prostatakreft. Disse røde frukter inkluderer tomater, vannmelon og rød grapefrukt.

Grønne grønnsaker & Green Tea

Grønne grønnsaker, som for eksempel grønnkål, kål og brokkoli, inneholder fytokjemikalier som bidrar til å forebygge prostatakreft.

De som drikke grønn te daglig (4-6 kopper), som for eksempel japanske og kinesiske menn, har den laveste forekomst av prostatakreft i verden. En forbindelse med grønn te kalt epigallocatechin-3-gallate eller EGCG er tenkt å bidra til å stoppe prostata kreftceller fra å vokse.

Fisk og Selen

Fet fisk lavere i kvikksølv, som sardiner og villfanget laks, inneholder omega-3 fettsyrer som kan bremse kreftcellevekst.

Matvarer som kontakt selen, slik som Brasil nøtter, reker, torsk, kalkun og melodi, kan bidra til å stoppe eller bremse prostatakreft vekst.

Garlic & Onions

En fjerdedel kopp daglig av friske, rå gressløk, vårløk, sjalottløk, løk eller hvitløk kan redusere risikoen prostatakreft med opptil 50 prosent, ifølge Prevention magazine.

Linfrø

Tilsett 2 ss. frisk linfrø til frokostblanding, cottage cheese eller yoghurt for å redusere prostatakreft risiko. Bruk bakken linfrø og ikke linfrø olje, da oljen kan ha motsatt effekt.

Matvarer for å unngå

Begrense eller unngå følgende for å forbedre prostata helse: alkohol; høyt kolesterol matvarer; raffinerte karbohydrater som blekemiddel mel og hvitt sukker; plantevernmidler og hormonbehandlet mat; kaffe; fete kjøtt; svært godt utført kjøtt; og full fete meieriprodukter.

Hva Foods Støtt leveren?

Hva Foods Støtt leveren?


Leveren er det mest viktig organ for å avgifte kroppen. B-vitaminer, særlig nikotinsyre (b3) og pyridoksin (B6), vitamin A og C, sink, kalsium, vitamin E og selen sammen med L-cystein er alt som trengs for å støtte leveren avgiftning og riktig funksjon. Milk Thistle er en velkjent leveren støtte. Flere aminosyrer, inkludert cystein og metionin, som inneholder svovel, har også vist seg å støtte sunn leverfunksjonen. Disse sulfhydrylgrupper forhindre oksydasjon og binder seg til tungmetaller som for eksempel kvikksølv. Glutation, glycin og fiber er også viktig for optimal leveren helse.

Vitaminer B3 og B6

Foods høy i vitamin B3 inkluderer peanøtter, lever og andre organ kjøtt, fjærkre og fisk som tunfisk, laks og kveite. Andre gode kilder er avokado, tørkede erter og bønner, dadler, fiken og svisker, hvetekim, hele korn, melk og egg. Sammen med kjøtt, gode kilder til vitamin B6 er fisk, fjærkre, eggeplommer, soyabønner, mest tørkede bønner, valnøtter, bananer, svisker, kål, neper, spinat, paprika og avokado. Raffinert mel, og selv de fleste hele korn brød, har nesten ingen, som de fleste av disse vitaminene går tapt i raffineringsprosessen.

Vitaminene A, C og E

Vitamin A finnes i lever og fiskeoljer, egg, melk og smør. I beta-karoten form, kan det bli funnet i gul-og oransje-farget frukt og grønnsaker, samt grønne grønnsaker som spinat. De beste kildene til vitamin C inkluderer sitrusfrukter som appelsin, sitron, lime, og grapefrukt. Vitamin E er best hentet fra smør, melk, eggeplommer og nøtter og frø.

Selen, sink og kalsium

Selen fungerer med vitamin E og kan finnes i store mengder i Brasil nøtter, skalldyr og ølgjær. Gode ​​kilder til sink inkluderer østers, rødt kjøtt og lever. Det er også funnet i eggeplommer, fjærkre og fisk. Sink fra animalske kilder er bedre absorbert av kroppen enn sink fra vegetabilske kilder, men det kan også bli funnet i hele korn og bønner. Kalsium-rik mat inkluderer melk, ost og grønne bladgrønnsaker.

Aminosyre

Aminosyren metionin ofte er lav i mange matvarer, men kan finnes i små mengder i de fleste belgfrukter, soyabønner og jordnøtter. Det er høyere i melkeprodukter, egg, fisk og kjøtt. Cystein finnes i kjøtt, fjærfe, yoghurt og havre, eggeplommer, paprika, hvitløk, løk, brokkoli og rosenkål.

Fiberrik mat

Fiberrik mat også bidra til å støtte leverfunksjonen og avgiftning. Fiberrik mat inkludere komplekse karbohydrater som hele korn, frukt og grønnsaker, inkludert bananer, epler, pærer, kål, spinat, blomkål, bønner, nøtter, frø, psyllium husk og hvetekli.

Naturlige måter å senke PSA

PSA er et akronym for nedbrutt spesifikt antigen og det er et protein produsert av prostatakjertelen. Normalt rømming PSA fra kroppen i sæd, men kan finnes i små mengder i blodet. En endring av PSA-nivået er ventet i menn over 50 år en økning i PSA-nivå kan være assosiert med prostatakreft; derimot, kan en forhøyet PSA også bety en forstørret prostata på grunn av alder, dårlig tilførsel av blod til nedbrutt og urinretensjon.

Urter

PC-SPEC er en kombinasjon av åtte forskjellige kinesiske urter som har vist lovende i å senke PSA. De åtte urter er krysantemum, isatis, lakris, Lucid ganoderma, pseudoginseng, Rabdosia rubescens, så Palmetto og scute.

Saw Palmetto er godt kjent for sin evne til å bidra til å redusere hevelse i nedbrutt kjertel, noe som kan føre til problemer med vannlating. Saw Palmetto kan tas i et daglig kosttilskudd.

Lakris er kjent for sine evner til å bidra til å redusere kroppens fettmasse og lavere kolesterol. En lavere kolesterolnivå hjelpemidler i en lavere PSA. Det er fortsatt en debatt om stort forbruk av lakris på grunn av dens potensielle bivirkninger.

Selen, forbrukes i små mengder, også er funnet å senke PSA. Selen finnes i planter i de fleste land; Men i USA er det funnet i kjøtt og visse sjømat. Nøtter har ulike nivåer av selen. Brasil nøtter, mer enn noen annen mutter, er høy i selen og bør bare brukes i små mengder.

Life Style Endringer

Endringer i kostholdet har også vist seg effektiv i å senke PSA. Grønnsaker, korn og frukt bør være din viktigste diett ingredienser. Velg en diett mindre i mettet fett og sukker. Velg slankere kutt av kjøtt dersom behovet for kjøtt er sterk. Erstatt salt med naturlige urter og krydder. Drikk alkohol med tilbakeholdenhet.

Fysisk aktivitet er nyttig for alle mennesker, menn og kvinner likt. En spasertur etter middag kan hjelpe til med fordøyelsen og vektkontroll. Trening er bra over den brede i å redusere vekt og depresjon. Stressreduksjon er et annet biprodukt av trening og lavere nivåer av stress fører til en sunn humør. Yoga og tai chi har vist seg effektive i å kontrollere vekt og generell balanse.

Mat for Hair Nutrition

Det finnes mange kosttilskudd, sjampo, kremer og sprayer på markedet som hevder å gjøre håret tykkere, lengre og vakrere. Mens noen av disse produktene kan faktisk gjøre det de hevder, spise et sunt kosthold rikt på visse næringsstoffer kan gjøre håret ditt ser ikke bare sunt, men vokser sunt også.

Frukt og grønnsaker

Sjenerøse daglige porsjoner med frukt og grønnsaker er viktig for ethvert sunt kosthold, men kan virkelig bidra til å styrke håret. Grønne bladgrønnsaker som spinat, brokkoli, bladbete og selv tang er gode kilder til mineraler. Avokado er en utmerket kilde til vitamin E, en av de mineraler som gjør håret sterkt og skinnende. Belgfrukter som snittebønner og linser er en integrert del av en sunn diett hår, fordi de inneholder jern, sink og biotin, som alle fremme hårvekst. Og gulrøtter er rike på vitamin A, som bidrar til å holde hodebunnen sunn. Silica er et mineral som fremmer sterke hår som motstår knusing. Silikarike grønnsaker inkluderer salat, pastinakk, asparges, løk, jordbær, kål, agurk, purre, selleri, rabarbra og blomkål.

Kjøtt og Fisk

Noen kjøtt og fisk kan være en effektiv del av et sunt hår kosthold fordi de er høy i protein, og håret er i hovedsak består av proteiner. Laks er et godt valg fordi det ikke bare er lastet med protein, men det er også høy i omega-3 fettsyrer, vitamin B-12 og jern, som alle fremmer sunn hårvekst. Omega-3 fettsyrer er viktig for sunn hår fordi de arbeider for å styrke håret og forebygge brudd, og de gjør også håret skinnende og sunt utseende. Fettsyrer som omega-3 finnes i fet fisk som tunfisk, sardiner, ørret, laks, sild og makrell. Å spise kjøtt som er høy i jern, for eksempel leveren eller andre innmat kan hjelpe håret ditt, også. Biff og lam er høy-protein kjøtt, og de inneholder også kraftig antioksidant sink, som også kan være til nytte for din vakre låser.

Soya, nøtter osv

Soya har blitt rost av ernæringseksperter for bredt utvalg av sunne fordelene det gir, inkludert sine sunne hår egenskaper. Tofu og soyamelk er gode kilder til denne kraftige soyaprotein, som styrker håret og fremmer vekst. Som nevnt tidligere, er håret består hovedsakelig av proteiner, slik inkludert proteinkilder andre enn kjøtt kan være sterkt fordelaktig. Fettfattig ost, egg, ølgjær, yoghurt, hvetekim og granulert lecithin er alle gode kilder til protein. Magre meieriprodukter og yoghurt er ekstra gunstig fordi de er også høy i kalsium og inneholder whey og kasein, som er gode proteinkilder.

Nøtter er gode kilder til viktige mineraler og oljer som gjør hodebunnen og håret sunt. Brasil nøtter, for eksempel, er høy i selen, et mineral som fremmer en sunn hodebunn. Og valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter og mandler er høy i alfa-linolensyre, som bidrar til å holde håret mykt og klimaanlegg.

Diett for å redusere PSA

Du kan være i stand til å redusere risikoen for prostatakreft ved å endre måten du spiser. Land med lavere prostata kreft priser dele fellestrekk i kostholdet. Årsaken er PSA, eller prostata-spesifikt antigen, et protein som produseres av prostatakjertelen. Hvis du kan senke PSA nivå, kan du redusere prostatakreft risiko.

Årsaker til forhøyet Ptils

Ifølge National Cancer Institute, kan menn viser forhøyede PSA nivåer av mange grunner: godartet prostataforstørrelse, infeksjon, betennelse, alder og rase. Imidlertid kan en forhøyet PSA-nivå også være en indikator på prostatakreft. Prostatakreft er mest vanlig i svarte menn, eldre menn og menn med en familie historie med å utvikle den. Selv om du ikke kan påvirke din alder, rase eller genetikk, påpeker Mayo Clinic ut at du kan gjøre noen sunn fornuft ernæringsmessige endringer som er knyttet til lavere prostata kreft priser.

Prostate Cancer Prevention Diet

I et nøtteskall, er en diett lav på rødt kjøtt og fett, og høy i frukt og grønnsaker gunstig i prostata kreft forebygging. Med andre ord, er en vegetarisk kosthold en kreft-forebygging diett. Men hvis du er villig til å gjøre dette spranget, kan du gjøre endringer i den retning som vil hjelpe.

Frukt og grønnsaker

Øk mengden av frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Velg mat høy i folat, som asparges, bønner og spinat. Dessuten har nærings diindolylmethane spesielt vært knyttet til prostata kreft forebygging. Den finnes i brokkoli, grønnkål og kål. Ifølge Mayo Clinic, lykopen, som finnes i tomater, kan også være nyttig, selv om resultatene er ikke entydige. En studie publisert i Journal of Human Nutrition and Dietetics, av Robert Ma og K. Chapman, fant forbruker blomkål, tomater og brokkoli ble assosiert med en lavere prostatakreft risiko.

Soya og belgfrukter

Innbytter soya og belgfrukter for kjøtt protein. I tillegg til proteinet, har soya fytoøstrogener, noe som kan forhindre prostatakreft. Asiatiske menn, som har et kosthold mer tungt avhengig av soya, har en lavere rate av prostatakreft.

Nye tanker om selen og vitamin E

Vær på vakt mot krav for selen og vitamin E tilskudd som prostatakreft preventatives. Den selen og vitamin E Cancer Prevention Trial (VELG) eksploderte forrige visdom at supplere kostholdet med vitamin E og selen forebygge prostatakreft. I 2008 hadde National Cancer Institute for å informere 35000 menn som deltar i rettssaken at de to kosttilskudd hadde ingen positiv forebyggende effekt på prostatakreft utvikling. Men hvis du er tilbøyelig til å tro tidligere resultater, og legger de to til kosthold via mat kilder er en trygg mulighet. Brasil nøtter og sopp er to matvarer rike på selen. Mandler, hasselnøtter, solsikkefrø, spinat, olivenolje og rapsolje er sunne vitamin E matkilder.

Foods å unngå

Unngå noen matvarer. Ma og Chapman også funnet dietter som inkluderte spise svært bearbeidet kjøtt, svidde kjøtt, fett og meieriprodukter, og høye nivåer av kalsium ble assosiert med prostatakreft.

Hvordan Beat Fatigue Med Healthy Eating

Hvordan Beat Fatigue Med Healthy Eating


Sunn mat er viktig for å gi kroppen energi for å fungere på topp ytelse. Legemet bryter ned proteiner, fett og karbohydrater, og bruker eller lagrer energi. Noen matvarer gir en rask økning som slites av like raskt. Andre matvarer frigjøre energi over tid. Nøkkelen til å slå utmattelse med å spise sunt er å opprettholde energireserver.

Hvordan Beat Fatigue Med Healthy Eating

•  Unngå kosttilskudd årsaker til trøtthet, for eksempel sukker siv. Søtsaker dramatisk øke insulinnivået. Som svar, blodsukkeret raser nedover, skape større tretthet. Unngå enkle karbohydrater, som skaper det samme svaret som sukker. Spis mat rik på vitamin C og D. Tørker aprikoser forsyning jern, ferske appelsiner gir vitamin C, og villaks er en kilde til vitamin D.

Konsumere komplekse karbohydrater for vedvarende energi. Komplekse karbohydrater er på bunnen av næringspyramiden. Dette betyr at større del av ditt daglige kosthold bør være komplekse karbohydrater som hele korn. En bran muffin, for eksempel raskt vil konvertere til essensielle glykogen og vil slippe inn i blodet som glukose (energi).

Stol på sunne raske energikilder. For de lavenergi ganger, i stedet for sjokolade, spiser en høy-energi mat, slik som en banan. Bananer er fulle av proteiner, vitaminer og mineraler. Drikk et par kopper kaffe i løpet av dagen. I moderate mengder, øker kaffe energi.

Spis mat med næringsstoffer for energi. Munch en liten håndfull mandler eller nyte en beholder med økologisk yoghurt. Disse er rike på vitamin B, vedlikeholde forbrenningen og konvertere mat til energi. Selen i Brasil nøtter regulerer energikonvertering for hele kroppen. Karnitin, en aminosyre som finnes i fisk og avokado, regulerer frigjøring av energi ved kroppens reserver av fettsyrer.

Vit når du skal fylle drivstoff. På begynnelsen av dagen, spise en kompleks carb-rik frokost med havregryn eller andre hele korn og frukt. Midt på dagen, ta tid for en sunn lunsj. Nyt en ettermiddag snack av ferske grønnsaker, frukt, frø eller yoghurt.

Hvordan å behandle angst hos eldre

Pensjonister møter mange angstfremkallende problemer, inkludert helseproblemer, tap av nære venner og liv overganger som å flytte til et sykehjem. I tillegg kan visse helsemessige forhold som rammer eldre voksne, som for eksempel Alzheimers, føre til angst. For fysiske eller psykiske årsaker, noen seniorer ikke er i stand til å takle sin angst alene og trenger hjelp fra familie eller vaktmestere. Lær hvordan å behandle angst hos eldre gjennom kosten, urtete og avstressende sosial interaksjon.

Bruksanvisning

•  Bestem årsaken til angst. En eldre person angst kan stamme fra rent psykologiske faktorer, som helse bekymringer, endringer i omgivelsene og rutinemessige eller nyhetshendelser. Andre årsaker inkluderer fysiologiske forhold, som for eksempel Alzheimers, hypertyreose eller generalisert angstlidelse (GAD). Snakk med personen om sine bekymringer og fysiske symptomer.

Sørg for et næringsrikt kosthold. Sørg for at den eldre person får masse B-kompleks vitaminer, som finnes i matvarer som hele korn, bananer og linser. Disse vitaminene støtter nervesystemet og er avgjørende for psykisk helse. Serve meieriprodukter og grønne grønnsaker for kalsium; kalsiummangel kan føre til angst, humørsvingninger og mental forvirring. Tjene matvarer rike på selen (en trace element som finnes i Brasil nøtter, sopp og fisk), som kan hjelpe bekjempe angst og symptomer på senilitet. Tilby en multivitamin og næringsrike kosttilskudd som ølgjær, hvetekim, fiskeolje og melasse.

Tilbud beroligende urtete eller kosttilskudd, slik som vendelrot, kamille, lavendel, lind, sitronmelisse, kattemynte, pasjons og schisandra. En foreløpig studie publisert i den 16 november 2002, nummer av tidsskriftet Fysioterapi Forskning funnet vendelrot ekstrakt å være like effektivt som diazepam (Valium).

Oppmuntre sosiale aktiviteter. Foreslå å bli med i arrangementer på eldresentre eller seniorenes klubber, for å spille sjakk, strikke, male eller gjøre andre aktiviteter. Se etter lokale turarrangører som tilbyr dagsturer designet for eldre. Finn en aktivitet partner til å følge den eldre person på turer. Frivillig ved et bibliotek, skole eller mat bank gir ikke bare sosial interaksjon, men også en følelse av formål.

Spør seniorer som stress management teknikker har alltid jobbet best for dem, og hjelpe dem med å finne måter å engasjere seg i disse aktivitetene. Hvis den eldre person som brukes til å lese for stress lettelse, men har stoppet på grunn av sviktende syn, få henne noen lydbøker. Hvis den eldre person kan ikke lenger hagen utendørs for avslapning, hjelpe ham sette opp en innendørs urtehage.

Tips og advarsler

  • Undersøke bivirkninger av medisiner eldre person tar. Noen medisiner kan føre til angst eller andre urovekkende fysiske bivirkninger. Andre medisiner kan forårsake disse symptomene når de brukes i upassende kombinasjoner.
  • Tilby avslappende urter under hvile tid eller før leggetid, siden noen kan være ganske sederende. Hvis den eldre person tar medisiner, ta kontakt med en lege før du gir noen urter.

Foods som behandler active skjoldbruskkjertelen

Active skjoldbruskkjertelen, vanligvis kjent som hypotyreose, er en kjertel tilstand som rammer minst 27 millioner kvinner. I sin 2007 boken "Fra trøtt til Fantastic," Dr. Jacob Teitelbaum sier at jod er nødvendig for å syntetisere skjoldbrusk hormonesT4 og T3. Han sier også: "Selv en mindre jod mangel kan utløse klassiske hypothyroid symptomer som treghet og vektøkning."

Jod-rike Foods

Jod-rik mat inkluderer hav fisk som torsk, hyse, makrell og sardiner. Folk som avskyr å spise fisk har muligheten til å bruke en tang krydder kalt Triple Blend Flakes. Den kan kjøpes hos din lokale helsekostbutikker. Et annet godt alternativ er å spise paranøtter og egg. Brasil nøtter og egg er lastet med selen. Selen er en mikro-mineral som hjelper kroppen å omdanne T4 til T3, den mest aktive thyroid hormon. Prøv å spise 3-4 ukentlige porsjoner av jod-rik mat for optimale ytelser.

Matvarer som hemmer Thyroid

Å spise jod-rik mat vil bidra til å redusere påvirkningen av en lite aktiv skjoldbruskkjertel; men det er like viktig å unngå matvarer som er kjent for å undertrykke skjoldbrusk helse. De mest vanlige skjoldbrusk-undertrykke matvarer er i Brassia familien. De er kål, rosenkål, brokkoli og blomkål. Disse grønnsaker inneholder kjemikalier som kalles "goitrogens" som forstyrrer skjoldbruskkjertel hormon syntese ved å blokkere produksjonen av thyroid peroxidase, enzymet som er ansvarlig for jod opptak i skjoldbruskkjertelen. Disse matvarer bør aldri spises rå. Hvis du må spise dem, anbefales det at du koker dem først, fordi varmen deaktiverer goitrogens.

Tips:

Hvis du kan, er det sterkt anbefalt at du spiser økologisk mat. Plantevernmidler sprayet på ikke-økologisk mat inneholder østrogen forbindelser som kan påvirke skjoldbruskkjertelen.

Hold deg unna hvitt mel og hvitt sukker; de er kjent for å undertrykke skjoldbruskkjertelen.

Drikk destillert eller filtrert vann. Kjemikalier i ufiltrert vann kan også undertrykke skjoldbruskkjertelen.

Unngå å drikke alkohol og drikker som inneholder koffein; de også kan undertrykke skjoldbruskkjertelen.

Advarsler

Spise jod-rik mat vil ikke kurere en underaktiv skjoldbruskkjertelen, men det vil bidra til å støtte skjoldbruskkjertelen for å minimere skjoldbrusk-relaterte forstyrrelser.

Hva bidrar til å forebygge prostatakreft?

Hva bidrar til å forebygge prostatakreft?


Prostatakreft er en sykdom som har fått en stor mengde medieoppmerksomhet det siste tiåret. Vanligvis diagnostisert hos menn eldre enn 50 år, har det vært utallige artikler om vitenskapelige studier og strid om tidlig screening. Motstridende eksperimenter har ikke vært i stand til å bevise de positive eller negative effekter av slike matvarer som tomater og en slik praksis som ejakulasjons frekvens. Som sådan er den beste metoden for å forebygge prostatakreft å leve et sunnere livsstil.

Regelmessig trening

En vanlig øvelse rutine er en av de viktigste faktorene for å bekjempe eller forebygge prostatakreft. Mellom 30 og 60 minutter hver dag av aerob trening, når kombinert med en sunn diett, har blitt funnet å redusere forekomsten av hormonet IGF-1, en tumor stimulerende, i blodstrømmen. Denne øvelsen kan også være knyttet til krymping og eventuell død av kreft celler. Du bør alltid rådføre deg med lege før du begynner en øvelse plan.

Forbedret Diet

Det er visse frukter og grønnsaker som har blitt funnet å ha en virkning på forhindring av kreft. Epler, som inneholder den kjemiske Quecetin, kan redusere størrelsen av svulster og forhindre prostatakreft. Aprikoser har også vist seg å redusere risikoen for prostatakreft. Andre kreft forebyggende matvarer er bønner, brokkoli, linfrø, nøtter (Brasil, valnøtter, mandler), spinat og vannmelon. Disse matvarer må forbrukes hele eller kokt, vil en multivitamin som inneholder lignende næringsstoffer ikke ha samme effekt som matvarer selv.

Redusert Stress

En høyt stress livsstil har blitt funnet å inflame sykdommer som prostatakreft og det er flere tiltak som kan iverksettes for å roe livet ditt. Snakk åpent med dine venner og familie om din frykt for prostatakreft. Opprett tid i dag for avslapping i form av meditasjon eller visualisering, selv om det er bare et par minutter om dagen. Viktigst, holde en positiv holdning, selv om du frykter at du er i faresonen for sykdommen.

Early Detection

Den beste forebygging av prostata kreft er å oppdage sykdommen tidlig. Prostata-spesifikt antigen (PSA) blodprøver eller digitale endetarms eksamen er anbefalt fra 50 år framover. Hvis du vet at du har en familie historie av prostatakreft eller hvis du er afrikansk-amerikaner, bør du få sjekket fra fylte 40 og framover. Spør legen din når du bør begynne å bli testet.

Foods for astma

Astma er en sykdom der lungene og luftveiene er betent og hoven, noe som gjør det vanskelig å puste. Det er ofte styres ved hjelp av inhalatorer og medisiner. Noen matvarer kan bidra til å redusere betennelse i lungene, redusere noen av effektene av astma.

Vitamin C og betakaroten-rik mat

Vitamin C og betakaroten hjelpe lungene i bekjempelse av luftveissykdom. De bidra til å redusere hevelse og betennelse. Se etter vitamin C og betakaroten i matvarer som appelsiner, brokkoli, squash, sitrus juice og rosenkål.

Vitamin E i Foods

Vitamin E er ofte brukt i oljeform, men bør ikke brukes som mat. Se etter store mengder vitamin E i hvetekim, solsikkefrø, grønnkål og mandler. Dryss hvetespirer på frokostblanding eller legge den til bakevarer for å øke forbruket. Vitamin E bidrar til å redusere betennelse i kroppen.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer bidra til å redusere lungebetennelse, og også kan reparere vevsskade i luftveiene som skjer etter gjentatte astma episoder. Se etter omega-3 fettsyrer i matvarer som laks og makrell.

Selen-rik mat

Selen er et sporstoff som bidrar til å redusere betennelse i lungene. Bare en liten mengde som er nødvendig for å motta fordel. Se etter selen i matvarer som Brasil nøtter, kylling og sjømat.

Magnesium

Magnesium-rik mat inkluderer østers, spinat, makrell og kveite. Magnesium reduserer inflammasjon i kroppen, sammen med jevne luftveiene i lungene, slik at luft kan passere gjennom lettere.

Hjem rette for Forhøyet PSA

Prostatakjertelen produserer et enzym protein som kalles prostata spesifikt antigen eller PSA. En økning i PSA kan foreslå prostatakreft men det kan også bety redusert blodtilførsel til prostata eller urinretensjon. PSA føres ut fra kroppen i form av sæd, men kan også bli funnet i blodet. Høyere nivåer er funnet i blodet når PSA nivåer er høy. Det er vanlig å finne forhøyede nivåer av PSA hos menn over 50.

Symptomer på forhøyet PSA

Urin haster med følelsen av å ikke være i stand til å tømme blæren og begrenset eller svak urin flow er symptomer funnet med forhøyet PSA.

Betydelig

Menn med høye nivåer av PSA kan senke disse nivåene naturlig uten medisiner.

Life Style Endringer

Menn som har funnet suksess med å senke sine PSA naturligvis inkludert frukt og grønnsaker og helkorn til sine dietter. De har også forbruker minimale mengder koffein og alkohol. Senking Ptil innebærer å redusere sukker og mettet fett i kosten sammen med eliminere kjøtt helt. Hvis du ikke klarer å gi opp kjøtt helt, og deretter velge slankere kutt av kjøtt. Sesong maten med urter i stedet for salt.

Urter

Senke kolesterol hjelpemidler i å redusere nivåer av PSA. Lakris er kjent for å bistå i å senke kolesterolet, men bør tas i små mengder for å unngå mulige bivirkninger forbundet med inntak av store mengder lakris.

Saw Palmetto bør inngå som et kosttilskudd for å hjelpe til å redusere hevelse av prostata. Saw Palmetto har vært vellykket i å redusere problemer med hyppig vannlating, en tilstand som finnes i menn med forhøyet PSA.

Ta tak i en håndfull nøtter som inneholder selen. Finnes i en rekke av nøtter, kan selen bidra til å redusere nivåene av PSA. De høyeste nivåene av selen er funnet i Brasil nøtter, men bør inntas i små mengder på grunn av potensielle bivirkninger.

Fysisk trening

Fysisk trening er også nyttig for å redusere kolesterolet. Trening hjelper kontroll vektøkning, som er forbundet med en høyere kolesterolnivå. En lavere kolesterolnivå betyr en lavere PSA-nivå. Kosttilskudd endringer nevnt tidligere vil hjelpe med vektkontroll men legger fysisk bevegelse vil hjelpe mer. Legg en 30- til 45-minutters spasertur minst tre ganger i uken til rutine å hjelpe til med vektkontroll. Registrer deg til en yoga klasse for å hjelpe miste vekt og veksler på de dagene du ikke vandre.

Immunitet forsterke dietter

Immunitet forsterke dietter


H1N1-pandemi av 2009 minnet oss om viktigheten av virus forebygging. Ifølge Centers for Disease Control, kanskje over 70 prosent av barn som var innlagt med viruset i 2009 har opplevd mer alvorlige symptomer som skyldes andre forhold, inkludert svekket immunforsvar. Kroppens evne til å bekjempe infeksjoner kan bli svekket av sykdom, kroniske tilstander som astma og medisiner, men det kan også bli forbedret gjennom kosten.

Antioksidant Funksjon

Giftstoffer i våre miljøer, som kalles frie radikaler, noen ganger invadere våre kropper og skade celler. Frie radikaler hemme evnen til immunsystemet for å fungere på riktig måte, slik at en oppbygging senker evne til å bekjempe sykdom. Antioksidanter hindre frie radikaler forstyrrer cellene og reparere skadede celler. Kroppen får antioksidanter fra vitamin E, betakaroten og vitamin C. Siden kroppene våre kan ikke lage disse næringsstoffene, må vi introdusere dem fra en diett rik på frukt og grønnsaker.

Antioksidant Frukt og grønnsaker

Foods høy i antioksidanter generelt har lyse, rike farger. De omfatter greener som grønnkål, brokkoli, asparges, grønn paprika, spinat, rosenkål og kiwi. Gule og oransje frukter og grønnsaker med høyt antioksidantinnhold inkluderer mais, gulrøtter, gul paprika, gresskar, søtpoteter, honningmelon, aprikos, fersken, appelsiner og papaya. Lilla, rød og blå matvarer som rødbeter, aubergine, tomater, vannmelon, jordbær, andre bær, plommer og røde druer inneholder høye antioksidanter, så vel. Immunitet-boosting dietter inkludere disse produktene.

Andre Antioxidant Foods

Foruten frukt og grønnsaker, nøtter (spesielt Brasil nøtter) og solsikkefrø har høye antioksidantinnhold. Hele korn, forsterkede frokostblandinger og brød, hvetespirer, sjømat og meieriprodukter inneholder også antioksidanter, spesielt sink og selen. Eventuelle dietter som inneholder matvarer som er rike på disse to næringsstoffer, sammen med jern og vitaminene A, B, C, D og E, øke immunsystem ved å tilsette antioksidanter til kroppen. Overskudd av behandlingen kan redusere næringsstoffer i matvarer, noe som gjør dem mindre effektive for å redusere frie radikaler. Tjene frukt og grønnsaker rå eller lett dampet. Koking eller dampende fisk holder det sunnere, så vel.

Acai

Annonser for acai berry dietter flom tv, magasiner og internett i disse dager, lovende ikke bare vekttap, men ofte immunsystem forbedring. Sannheten bak disse påstandene for immunforsvaret helse er at acai, som alle bær, har høye nivåer av antioksidanter, så de gjør forbedre kroppens evne til å bekjempe giftstoffer. Acai har for øvrig ikke er vitenskapelig bevist å ha særlig innvirkning på immunsystemet.

Probiotika

Dietter som inneholder yoghurt kan også øke immunsystem. Yoghurt inneholder probiotika, bakterier som bidrar til å skape et sunt fordøyelsessystem. Studier viser også at probiotika kan også styrke kroppens evne til å bekjempe sykdom. Noen selskaper behandle yoghurt produkter for å forlenge holdbarheten, men drepe de gunstige bakterier, så velg yoghurt produkter som sier "levende og aktive kulturer." Andre matvarer bidra til å stimulere probiotiske vekst, som for eksempel hvitløk, artisjokker, løk, honning, mandler, bananer og helkorn.

Hvor lenge Stop Taking Fish Oil Før medisinske prosedyrer?

Omega-3 oljer, som er tilgjengelig i planter og fisk og som kosttilskudd, er fettsyrer (molekyler som finnes i planter, dyr og cellemembraner). De reduserer kolesterol og bidrar til å redusere risikoen for utvikling av hjertesykdom, slag og høyt blodtrykk. Fordi de fungerer som blodfortynnende, imidlertid, og har andre potensielle bivirkninger, kan pasienter bli informert av sine leger å unngå omega-3 brønnen før kirurgi eller andre invasive medisinske prosedyrer.

Kjennetegn

Omega-3 fettsyrer - som finnes i noen plantekilder, for eksempel lin, linfrø og nøtter (spesielt Brasil nøtter), samt fisk eller fiskeolje kosttilskudd - lavere triglyserider, og dermed redusere risikoen for hjerteinfarkt, hjerte arytmier, plakater på arteriene i hjertet (som forårsaker åreforkalkning eller aterosklerose) og andre former for hjertesykdom og slag. Det bremser også oppbygging av plakk i blodårene og senker blodtrykket litt. Hjerte og nyre transplantasjon pasienter kan også ha nytte av å ta fiskeolje kosttilskudd. I tillegg, når det tas regelmessig over flere måneder, fiskeolje, som også brukes som en industriell smøremiddel, kan redusere morgenstivhet og ledd ømhet er forårsaket av revmatisk artritt.

Bivirkninger

Fordi de er blodfortynnende, høye doser av omega-3 kan hindre blodpropp og forårsake eller forverre blødning når det tas i høye doser. Dette kan forårsake alvorlige post-kirurgisk blødning eller føre til hemoragisk (blødning) slag, neseblod og blod i urinen. Fiskeolje kan også forsiktig øke low-density lipoprotein ("dårlig" form for kolesterol), og har også vært kjent for å forårsake magesyke, diaré og raping, sure oppstøt og halsbrann, dårlig fordøyelse og mage oppblåsthet. Personer med allergi eller annen overfølsomhet for fisk bør unngå fiskeolje eller omega-3 tilskudd, så bør de som har høye nivåer av low-density lipoprotein eller lavt blodtrykk. I tillegg, fordi fisken ofte absorbere betydelige nivåer av kvikksølv fra forurensede farvann, små barn og kvinner som er gravide eller ammer bør begrense sitt inntak til ett eller to 6-unse porsjoner per uke. Noen fisk oljekilder, spesielt de som er produsert fra fisk lever, kan inneholde høye nivåer av vitamin D og A. Disse typer olje kan øke risikoen for vitamin A og D toksisitet, som kan oljer trukket fra fiskelever, og kan også utarme eller hemme effekten av vitamin E, som støtter kroppens immunsystem. Mange av disse bivirkningene kan kompromittere helse og utvinning av kirurgiske pasienter.

Anbefalinger

Leger og National Institutes of Health National Center for komplementær og alternativ medisin anbefaler at alle som spiser mat eller kosttilskudd som inneholder betydelige mengder omega-3 avstå fra å gjøre det for en uke før under medisinske prosedyrer, med unntak av hjerte-bypass operasjon. En studie publisert i tidsskriftet Prostaglandins, Leukotrienes, og essensielle fettsyrer indikerte at å spise fiskeolje kort tid før denne type kirurgi er utført kan redusere pasientenes risiko for å utvikle postoperativ hjerteinfarkt skader.

Hva Mat Hjelper Symptomer på astma?

Astma er en lunge tilstand som fører lider å ha problemer med å puste. Kjemikalier, tilsetningsstoffer, og enkelte matvarer har blitt fingret som årsaker. En rekke matvarer og vitaminer har hjulpet mange astmasyke håndtere denne tilstanden uten noen annen behandling.

Du er hva du spiser

Den eksakte årsaken til astma er ukjent. Det er tenkt å være både genetisk og miljømessig. Det finnes ingen kur for astma, men det er mange behandlinger. Unngåelse av triggere er nøkkelen. Mange astmapasienter har hatt dramatiske og livslang resultater ved å legge til eller fjerne visse matvarer, vitaminer og mineraler.

Matvarer som hjelper kontroll Astma

Noen matvarer kan redusere eller stanse betennelse i luftveiene som bringer på en astmatisk angrep ved å kontrollere og / eller tynt slim i lungene. Løk inneholder en kraftig anti-inflammatorisk agent som har vist seg å redusere histamin, et kjemikalie kjent for å bringe på astmaanfall. Mat rik på Vitamin C har vist seg effektive i å håndtere astma. Krydret mat som inneholder slim-flytting evner også hjelpe. Disse inkluderer paprika, hvitløk og mustards. Kaffedrikkere har nærmere 30 prosent lavere sjanse for å ha astma enn ikke-kaffedrikkere. Frukt og grønnsaker er også anbefalt.

Vitaminer og mineraler

Øk inntaket av vitamin E, som finnes i matolje, hvetekim og beriket brød. Omega-3 fettsyrer finnes i laks, makrell og tunfisk anbefales. Selen er også antatt å bidra til å redusere betennelser og kan bli funnet i Brasil nøtter, kylling og sjømat. Magnesium-rik mat som østers, makrell, spinat og kveite kan også være nyttig.

Foods å unngå

Spis mindre kjøtt eller ingen i det hele tatt, og redusere melkeinntaket. Unngå mat som induserer slim som ris, sukker, bananer og papaya. Limit stekt mat også. Sulfitt, som brukes som konserveringsmiddel, er også ansett som en astma utløse.

Prøving og feiling

Hva som fungerer for en astma pasienten kanskje ikke fungere for en annen. Enhver og alle kosttilskudd endringer bør diskuteres med lege. En nøye konstruert diett plan kan bidra til å forhindre astmaanfall og blir ikke bare en diett plan, men en livsstilsendring.

Fakta

Hver dag i Amerika, 40.000 mennesker savner skole eller arbeid på grunn av astma; 30.000 mennesker har en astma angrep; 5000 mennesker besøker legevakten på grunn av et astmaanfall; 1000 mennesker er innlagt på sykehus på grunn av astma; og 11 mennesker dør av astma.

Sunn Fordeler med kokte peanøtter

Peanøtter kan regnes som en usedvanlig næringsrik mat, og kokte peanøtter tilby flere helsemessige fordeler enn rå eller stekt varianter. Kokt peanøtter er et godt valg for en hjerte-sunn snack.

Antioksidanter

Kokeprosessen trekker ut viktige antioksidanter, eller fytokjemikalier, fra skallet av peanøtt. Opptil fire ganger mer antioksidanter finnes i kokte peanøtter enn i rå eller stekt varianter.

Disease Prevention

En studie av Alabama A & M University forskere viste at antioksidanter i kokte peanøtter å beskytte kroppen mot kreft, hjertesykdom, diabetes og andre sykdommer.

Ernæring

Kokte peanøtter inneholder ca 89 kalorier per 28 gram servering. Hver porsjon inneholder 6,2 g totalt fett inkludert 0,9 g mettet fett, 6 g av karbohydrater og 3,8 gram protein.

Andre hensyn

Rå peanøtter, som er "grønn" eller bare moden, vil ta kortere tid å koke. De kan være krydret med en rekke sunne elementer som urter og paprika.

Fun Fact

Fordi peanut dukket opp i USA i det 17. århundre under slavehandel, ble det antatt at peanøtter har sin opprinnelse i Afrika. Peanut faktisk opprinnelig dukket opp i Brasil og Peru, og har siden gjort sin vei rundt om i verden som en vanlig naturlig mat.

Ernæringsmessige verdien av paranøtter

Brasil mutter er innkapslet i et hardt skall og er ofte funnet i blandede nøtter krukker og bokser. Brasil mutter har mye å tilby, ernæringsmessig. Det er visse ernæringsmessige fakta som bør være kjent før du legger dem til din diett.

Serverer

Denne guiden fokuserer på USDA beskrivelse av en one-unse servering. Dette regnes seks kjerner, eller nøtter.

Kalorier

Paranøtter har en høy kalori teller. En unse av paranøtter har 184 kalorier.

Fat

Paranøtter inneholder mye fett, med 19 gram per porsjon. Dette kan synes høy, men mer enn 12 gram av dette fett er umettede. Enumettet og flerumettet fett er betraktet som sunt.

Protein

En unse av paranøtter har 4 gram protein. Dette er 8 prosent av det daglige anbefalte mengden protein.

Mineraler

Paranøtter er en god kilde til mange mineraler. En porsjon er en god kilde til magnesium (26 prosent av det daglige anbefalte mengden), fosfor (20 prosent), mangan (17 prosent) og selen (767 prosent).