Digidexo.com

slutte med flagyl hvis

Hva skjer med hjertet hvis en arterie er tett?

Hjertet pumper mer enn 3000 liter blod gjennom kroppen på en enkelt dag. Arteriene er de viktigste ruter for tilførsel av blod, oksygen og andre næringsstoffer til hjertet. Arterier tilstoppes når et fettstoff som kalles plakk bygger seg opp på arterieveggen. Som plakk øker, det sakte blokker blod fra å strømme fritt til hjertet. Når dette skjer, er en person sies å ha koronarsykdom, som dreper flere menn og kvinner i USA enn noen annen sykdom. For å forstå hva som skjer med hjertet hvis en arterie blir tett, er det viktig å forstå årsakene til og konsekvensene av koronarsykdom (CAD).

Arteriene er smale rør der blodet strømmer til og fra hjertet. Over tid, vanligvis flere år, kan den indre fôr av disse rørene har en oppbygging av plakk på dem, innsnevring av kanalen for blodet å strømme gjennom. Denne innsnevring av arterien fører til hjertets mottar mindre blod. Den mindre blod som når frem til hjertet, må hardere hjertet arbeider for å motta oksygen og andre næringsstoffer. Når dette skjer, blir hjertet sultet og begynner å svikte. Dette kan ta form av brystsmerter, unormal hjerterytme, hjerteinfarkt og hjertesvikt. Brystsmerter oppstår vanligvis når en person med tilstoppede arterier er engasjerende i fysisk krevende aktivitet. Fysisk aktivitet fører til at hjertet til å slå fortere. Unormal hjerterytme, også kalt arytmi, er et resultat av redusert blodtilførsel til hjertet, noe som forstyrrer de elektriske impulsene som holder hjertet slo i en rytmisk måte. Et hjerteinfarkt oppstår når plakk foring veggen bryter bort, og fører til at blod å klumpe seg i arterien. Dette skaper en blokkering eller demning i arterien som forhindrer blodet fra å strømme til hjertet. Som hjertet er sultet av blod, blir den permanent skadet. Hjertesvikt er på grunn av kronisk hjerte skade fra en eller flere hjerteinfarkt eller hjerte sult. Som skaden forsterkes, blir hjertet ikke i stand til å pumpe blod inn i kroppen, og den til slutt opphører å fungere helt.

Det er mange årsaker til tilstoppede arterier. Disse inkluderer høyt blodtrykk, diabetes, fedme og høyt kolesterol. Også de som deltar i røyking har større risiko for å utvikle tilstoppede arterier enn ikke-røykere. Andre risikofaktorer inkluderer kjønn, alder, genetikk og rase. Hanner har en tendens til å ha større forekomst av tilstoppede arterier enn kvinner. De over 65 er på et høyere risiko for å utvikle CAD enn de som er yngre. En familiehistorie med tilstoppede arterier gjør en person mer genetisk disponert for sykdommen. Afro-amerikanere, meksikanske amerikanere, indianere og Stillehavsøyene har en tendens til å ha høyere forekomster av fedme og høyt blodtrykk i sine populasjoner og er dermed er mer utsatt for å utvikle tette blodårer enn kaukasiere

Hjelp til å slutte med narkotika

Narkotika har et sterkt grep på en som er avhengige. Ofte ingenting annet betyr noe. Det er imidlertid viktig å huske at det eneste sterkere enn narkotikaavhengighet er din viljestyrke. Hvis du gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika du kan, så lenge du er klar over prosessen som må finne sted. Avslutte narkotika er en laginnsats vær det være et team av folk du kjenner eller bare møte for første gang. Making beslutningen om å avslutte er den vanskeligste delen.

Hjelp til å slutte med narkotika

Gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika. Den vanskeligste, men mest avgjørende skritt er å ta beslutningen på egen hånd. Narkotikabrukere aldri virkelig slutte før de foretar en fast beslutning. Når du har innsett at du vil få det bedre uten rusmidler i livet ditt, støtter avgjørelsen din ved å la alle få vite om endringen vil være å gjøre. Fortell familie, venner og viktigste personene du forbinder med mens du gjør narkotika. Vær klar for støtten noen vil tilby samt dårlig holdning noen vil sikkert gi. Holde seg sterk i din beslutning etter å ha snakket med alle.

Få profesjonell hjelp. Faren for at noen vellykket røykeslutt legemidler uten rehab eller noen form for hjelp er nesten lik null. Det kan være lurt å vurdere å sjekke deg inn i en drub rehabiliteringsklinikk. For å finne mer informasjon om en klinikk i nærheten av deg, kan du ringe Drug Rehab Hotline på (877) 801- 5475. I tillegg kan du delta på en lokal 12-trinns program hvor du vil delta på møter en gang i uken med andre som går gjennom det samme livet endres etter hvert som du. Ofte narkotika rådgivere kan være nyttig. De tilbyr deg en-mot-én gang med noen som kan bidra til å skape endringer i livet ditt som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Endre ditt sosiale miljø. Nesten hver narkotika bruker forbinder med en gruppe venner som også gjør narkotika. Dette kan være bare venner som du har. Så hardt som det kan være, må du innse hvor farlig det er å din beslutning om å slutte å kontinuerlig å henge rundt folk som gjør narkotika. Aldri forvente deg selv som en rusmisbruker til å være sterk nok til å være i nærvær av narkotika. Hvis de er virkelige venner vil de forstå og støtte din beslutning, hvis de ikke har det dessverre nye venner kan være i orden.

Lag en oppfølgingssystem. Det er viktig å holde seg på banen selv etter du har fullført rehab eller rådgivning. Når du er rusmisbruker, er evnen til å bruke igjen alltid i systemet. Din vilje til å slutte å gjøre narkotika må ha et sterkere grep på deg enn narkotika gjør. Mange ganger rehabiliteringssentre tilbyr edru levende miljøer etter at du har lykkes å gå gjennom rehab. Sober levende boliger er i utgangspunktet en vanlig bomiljø med romkamerater bortsett fra med noen flere restriksjoner. Du kan leve livet ditt normalt, men du og de mennesker som lever med din lage en sjekk system for hverandre. Hvis edru levende ikke interesserer deg, kan du opprette en sjekk system med noen du stoler på. La dem hjelpe deg å lage regler og grenser. Tillate dem å stille spørsmål ved deg og kreve at du overholde reglene dere begge satt.

Overvåk tid. Holde opptatt med litt ned tid til å vakle vil øke sjansene dine for å bo edru. Arbeid en fast jobb og kanskje til og med bli med noen aktiviteter du liker. Gjør ting som gjør deg lykkelig som ikke forstyrre din edru levende. Hold endring i livet ditt ekte og gjør ingen unnskyldninger for deg selv.

Hva skjer med Medicare hvis jeg flytte?

Hva skjer med Medicare hvis jeg flytte?


I USA, er alle over 65 år som har tjent nok arbeidskreditter kvalifisert for Medicare helse dekning, uavhengig av hvor de bor. De grunnleggende Medicare del A og del B fordelene er den samme for alle i noen stat. Fordi mange Medicare begunstigede flytte etter pensjonere seg, opprettholde sine helsetjenester fordeler er ofte en bekymring.

Endre Adresse

Hvis du er over 65 år og en Medicare begunstiget, og du flytter til en ny adresse, er dine Medicare del A og del B fordelene ikke berørt. Du må oppdatere din adresse og kontaktinformasjon med Social Security Administration for å sikre at alle viktige merknader og informasjon nå deg. Du kan oppdatere din informasjon ved å kontakte ditt lokale SSA kontor eller besøke SSA hjemmeside.

Medicare Advantage og Medicare Part D Planer

Fordi Medicare supplement, Medicare Advantage og Medicare Part D planer tilbys av uavhengige forsikringsselskaper og varierer fra staten - og i noen tilfeller fylke - hvis du flytter du kanskje må endre planen, hvis du har en. Mens generelt, kan du bare endre Medicare Advantage og Medicare Part D planer under bestemte perioder i løpet av året, trenger de vanlige Medicare regler om innmelding perioder ikke gjelder hvis du flytter.

Når du beveger deg, hvis din nåværende supplement plan ikke tilbys i ditt område, eller hvis du har flere alternativer som du ikke hadde før, kan du bytte til en ny plan. Ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services, hvis du varsle din plan for din hensikt å bevege seg før det skjer, kan du bytte planer i løpet av måneden før du flytter og i to måneder etter flyttingen. Hvis du venter til etter du flytter for å varsle din plan, kan du endre planer i måneden du varsle din plan og i to måneder etter. Hvis du flytter til en ny adresse i plan tjenesteområde, og det er ingen ekstra alternativer tilgjengelige for deg, så du ikke kan bytte din MA eller Part D plan til neste åpen påmelding periode.

Flytte til USA

Medicare begunstigede som har vært bosatt utenfor landet og beveger seg tilbake til USA har også rett til å melde deg på en Medicare eller Medicare del reseptbelagte stoffet plan etter at de flytter. I dette tilfellet har du opp til 60 dager til å velge og melde deg på et plan. Hvis du går glipp av 60-dagers vindu, må du vente til den årlige åpen påmelding periode for å velge en plan. Du kan imidlertid velge en ny Medicare Supplement plan når som helst, men du kan være gjenstand for medisinsk writing reglene hvis du er utenfor din første måleperioden, som starter tre måneder før du fyller 65 år og varer i fire måneder etter bursdagen din.

Flytte inn i et sykehjem eller institusjon

Flytte inn i eller ut av en institusjon, kan sykehjem eller langsiktig omsorg anlegget også påvirke Medicare planer, uavhengig av plasseringen av anlegget. Når du beveger deg fra ditt hjem til et anlegg, eller hjem igjen etter å ha vært i et anlegg, kan du bli med i en Medicare Advantage eller Part D plan, endre Medicare Advantage eller Part D plan eller slippe dine planer og gå tilbake til opprinnelige Medicare. Du kan bytte planer for så lenge du er i anlegget, og har to måneder etter flytting tilbake hjem for å gjøre en endring.

Hvordan slutte å røyke med Quit Linje

Hvordan slutte å røyke med Quit Linje


Avslutt Line er et gratis nettsted som tilbyr ressurser og materialer for å hjelpe folk i å slutte å røyke. Det første trinnet i planen er å svare på spørsmål for å komme opp med en Quit Plan. Dette vil hjelpe deg å vurdere din nåværende situasjon og avhengighet nivå, sammen med å gi metoder for å takle abstinenssymptomer som du kan oppleve. Du vil bli pålagt å sette en dato for røykeslutt, og vil bli gått gjennom hele prosessen. Ekstra ressurser er tilgjengelige hvis du trenger dem.

Bruksanvisning

Åpne en nettleser og gå til Avslutt Linje nettsted (se Ressurser).

Klikk på "Min Quit Tools" øverst på siden, og velg "Jeg er klar til å slutte" fra menyen.

Klikk på "Lag en Quit Plan" og skriv inn ditt navn, alder og hvor lenge du har røykt i de aktuelle boksene. Klikk på pilen nederst på siden.

Fyll ut resten av sidene i Quit Plan, som inkluderer informasjon om din nåværende røykevaner, ting som utløser deg eller gir deg lyst til å røyke og mestringsstrategier du kommer til å bruke etter røykeslutt.

Skriv ut din Avslutt Plan og henge den et sted fremtredende, slik som kjøleskap.

Følg trinnene foreslått av Avslutt Linje for å slutte: plukke en dato du skal slutte, redusere røyking frem til denne datoen, fortelle alle om din plan slik at de kan være støttende, finne ut hva som får deg til å ønske å røyke, bli kvitt alle sigaretter, slik at du ikke er fristet, kjøpe masse tyggis og godteri og finne noen som er villig til å slutte med deg.

Vent til den planlagte avslutter dagen, så gi opp sigaretter helt. Avslutt Linje tyder på at du vaske alle klærne, trene regelmessig, drikke mye vann, unngå alkohol, unngå å utløse steder som barer og kvitte seg med ting som askebegre som minner deg om røyking.

Kontakt lokale ressurser hvis du trenger ekstra støtte. Disse finner du ved å gå inn på Local Resources siden av Avslutt Linje (se Ressurser) og velge ditt fylke fra rullegardinlisten.

Tips til å slutte å røyke sigaretter med et nikotinplaster

Millioner av amerikanere har et ønske om å slutte å røyke, men mange mangler viljestyrke. Dette er grunnen til at nikotin erstatning terapi produkter som nikotinplaster ble opprettet. Plasteret bistår de som ønsker å slutte ved å redusere sine krav og minimere sine abstinenssymptomer. Det er fortsatt noen skritt du kan ta mens du bruker patch som kan øke sjansene for å slutte for godt.

Hvordan rettelsen Works

Nikotinplaster fungerer ved gradvis å frigjøre nikotin i kroppen hele dagen. Det er et depotplaster, noe som betyr at nikotin er sluppet inn i ytterste laget av huden din og deretter beveger seg gjennom kroppen din. Selv om det er en effektiv metode for å slutte å røyke, betyr det ikke kurere instant cravings som noen andre nikotinerstatningsprodukter gjør.

Velg din styrke

Flekkene kommer i tre forskjellige doser: 21 mg, 14 mg og 7 mg. Dosen du begynne med, avhenger av hvor mange sigaretter du røyker daglig. Hvis du røyker mer enn 10, må du kjøpe 21 mg patch først og forbli på det i seks uker før du går ned til 14 mg patch. Hvis du røyker 10 eller mindre om dagen, vil du kjøpe 14mg patch først og forbli på det i fire uker før stepping ned til 7 mg.

Iført Patch

Du bør bruke plaster på samme tid hver dag; dette gjør det lettere for deg å huske når du trenger å endre det. De kan brukes i et tidsrom på 16 til 24 timer; men hvis du ikke føler noen cravings så snart du våkner opp, ta den av før sengetid - det kan føre til søvnløshet og rare drømmer.

Den kan brukes overalt på kroppen som er fri for hår, men overarmen er en favoritt valg for mange. Det er bedre å ha på lapp i et nytt sted hver dag i en uke for å unngå hudirritasjon eller utslett fra limet.

Å røyke eller ikke å røyke

FDA har plassert en advarsel på boksen for å slutte å røyke før du begynner å bruke plasteret, og ikke å røyke mens du har en på. Dette kan føre til uønskede bivirkninger som kvalme, svimmelhet og oppkast. Men Duke Center for Nikotin og røykeslutt gjennomført en studie hvor 50 prosent av deltakerne røykte for de første to uker for å bruke plasteret, og den andre halvparten ikke. Funnene viste at de som røykte mens iført lappen for to uker doblet sin suksessrate og slutte å røyke tidligere enn den andre gruppen, mens lider ingen syke bivirkninger. Deres påstand er at du setter din dato for røykeslutt i to uker etter bruker plasteret kan øke sjansene dine for å slutte med hell.

Kombiner med Behavioral Support

Plasteret hjelper med de fysiske bivirkningene led mens du prøver å slutte å røyke, men du fortsatt trenger å komme forbi den psykologiske effekten. Produsentene av plasteret anbefaler å kombinere behandling med atferds støtte for å øke sjansene for suksess. Det finnes en rekke nikotinplaster merkevarer, og de fleste tilbyr sin egen støttegruppe for de som har kjøpt deres produkt.

Hvordan å slutte å røyke med en Aid eller Cold Turkey

Røyking er en så kraftig avhengighet som slutte kan være vanskelig å gjøre, til tross for anti-røyke holdningskampanjer. Røyking er ekstremt vanedannende grunn av nikotin og andre kjemikalier som vanligvis er blandet med tobakk i sigaretter. For mange har slutte cold turkey vært den eneste metoden som har fungert. Andre har valgt å bruke slike røykeslutt hjelpemidler som nikotintyggegummi, plaster og selv smokeless sigaretter. Uansett hvilken metode du velger, er første skritt å gjøre beslutningen om å slutte og holde seg til det.

Bruksanvisning

•  Velg en startdato for å slutte. Når du har etablert dette, renske ditt boareal på alle elementer som minner deg om røyking. Når den dagen kommer, kaste ut alle sigaretter, askebegre og gjenstander som minner deg om røyking eller som har potensial til å utløse krav. La din familie, venner og kolleger vet at du har besluttet å slutte å røyke. Informer deg selv om hva du kan forvente den første dagen etter røykeslutt. De vanligste abstinenssymptomene er humørsvingninger, hodepine og endringer i søvnsyklus, samt depresjon og angst. De mest alvorlige abstinenssymptomer vanligvis oppleves i løpet av de første 48 timene etter å slutte.

Bestem deg for hvordan du vil slutte. Noen røykere er i stand til å slutte "cold turkey" uten hjelp. Men mange trenger støtte som kommer fra et opphør hjelpemiddel. Andre slutte i måneder eller år bare til tilbakefall, og deretter ty til en avslutning hjelpemiddel. Heldigvis finnes det mange alternativer tilgjengelige. Det er flere FDA godkjente medisiner for å bidra til å redusere nikotin suget og abstinenssymptomer. Noen av disse medikamentene er solgt med en resept og inneholder ikke nikotin. Nikotin erstatning terapi, men er solgt over disk på ditt lokale apotek.

Styr cravings. Hvis du bruker et opphør hjelpemiddel for eksempel et nikotinplaster eller tyggegummi, vil din cravings mest sannsynlig være mindre intense. Finne måter å takle dine abstinenssymptomer naturlig vil være avgjørende hvis du slutte cold turkey. For mange blir spising et fristed. Hold sunn snacks hendig. Stangselleri, baby gulrøtter og epler er gode alternativer. Når du føler trang til å røyke, minn deg selv på at cravings vare ikke mer enn 10 minutter. Dette vil bidra til å gi deg perspektiv. Hold en dagbok og overvåke utviklingen. Gjøre oppmerksom på dine krav og hvordan du håndterer dem. Også gjøre oppmerksom på de små helsemessige endringer som er merkbar selv etter en dag på å ikke røyke, for eksempel lysere øyne og hud, og en økning i pustekapasitet.

Hvis du bestemmer deg på nikotin erstatning terapi for å hjelpe dine opphør innsats, alternativene inkluderer nikotin tyggegummi, tabletter, nesespray, plaster og inhalatorer. Flere studier har vist disse nikotin erstatning terapi kan doble sjansene for å slutte med hell. Dette gjelder spesielt hvis du har prøvd å slutte "cold turkey", og var ikke i stand til. Nikotin erstatning terapi fungerer ved å gi kroppen din med en liten mengde nikotin om gangen for å redusere abstinenssymptomer.

For informasjon om røyk avvenning uten nikotin, snakk med legen din. Visse antidepressiva, inkludert Bupropion og Varenicline, er godkjent av FDA, og har vært svært vellykket i å hjelpe folk som prøver å slutte å røyke. Den viktigste effekten av denne medisinen er å redusere abstinenssymptomene og cravings, mye som nikotin opphør terapier.

holde fokus på målet ditt å være røykfritt. I løpet av den første måneden, unngå steder der du vil trolig bli utsatt for sigaretter. Hold fordelene ved å slutte å røyke i bakhodet hele tiden. Du kommer til å legge friske år til livet ditt; din luftkapasitet vil komme; og du vil ha mer energi, glødende hud og en god del mer penger i lomma.

Tips og advarsler

 • Selv om røykeslutt hjelpemidler tilbyr fordelen av å hjelpe deg sparke en dødelig vane til fortauskant, de også kan ha flere bivirkninger. Noen ganger kan disse bivirkningene være alvorlige. Løse eventuelle bekymringer med legen din slik at du vet hva du kan forvente. Også snakke med legen din før du kombinere cessation terapi med antidepressiva eller andre reseptbelagte legemidler.

Hvordan å slutte å røyke med en Aid Vs. Uten en Aid

Å gjøre en forpliktelse til å slutte å røyke er en sunn og klok beslutning. Røyking er direkte relatert til mange sykdommer, og det er en dyr vane. Når du endelig ta beslutningen om å slutte, kan du bestemme deg for å slutte med bruk av et hjelpemiddel som en patch, tyggegummi eller medisinering. Eller du kan velge å gjøre det alene uten et hjelpemiddel for å hjelpe deg i prosessen.

Bruksanvisning

Hvordan å slutte å røyke

•  Bestem deg for å slutte først og fremst før du bestemmer deg for om du skal bruke et hjelpemiddel. Ifølge Dr. Celia Jaffe Winchell av US Food and Drug Administration, må røykerne først forplikte seg til å slutte og deretter bestemme seg for et kurs av handlingen. Dette kan inkludere å bruke noen av røykeslutt hjelpemidler eller bare slutte cold turkey.

Vurdere alternativene når du gjør beslutningen om å slutte å røyke. Ifølge WebMD, ved hjelp røyke-avvenning er dobbelt så effektiv enn ikke bruker noen form for hjelp av folk som prøver å slutte. De røykeslutt hjelpemidler som er på markedet inkluderer stoffer som Chantix og Zyban og nikotinplaster, inhalatorer og tannkjøtt.

Forskning bivirkninger av medisiner før du forplikte seg til å bruke en til å hjelpe deg å slutte å røyke. For eksempel kan medikamentet Chantix har alvorlige psykologiske bieffekter. Pfizer, skaperen av medisinen, utstedt en advarsel til pasienter om stoffets bivirkninger som nå er lagt ut på medisinering emballasje. Disse bivirkningene inkluderer depresjon, selvmordstanker, uro og andre atferdsendringer.

Finn ut om det finnes alternative muligheter så langt som hjelpemidler gå. Noen mennesker kan ikke være ivrig på å bruke en nikotin erstatning eller tar et rusmiddel. Imidlertid kan alternativer som akupunktur eller hypnose hjelpe dem i den avslutte prosessen. Ifølge WebMD, foruten medisiner, behandlinger for nikotin tilbaketrekking omfatter rådgivning, støttegrupper, øvelser og et sunt kosthold.

Avslutte cold turkey har en høy suksess rating, ifølge WhyQuit.com, en anti-røyke nettside. Noen røykere som gir opp vane på egen hånd kan lykkes forbli røykfritt; og deres sjanser for å lykkes øke dersom de innlemme atferdsendringer eller er i stand til å få løpende støtte. Hvis du gjør beslutningen om å slutte cold-turkey, være tålmodig med deg selv, spise et næringsrikt kosthold, får rikelig med mosjon og prøve å redusere røyking triggere. Triggere kan omfatte steder du pleide å røyke, folk du pleide å røyke rundt eller med, eller følelser du opplevde som kan ha forårsaket at du ønsker å lyse opp. Å gjøre endringer for å unngå disse triggerne kan øke din sjanse for suksess.

Hvem å snakke med hvis du er deprimert

Når du føler deg deprimert, er det best å snakke om dine tanker og følelser med noen som kan tilby deg støtte. Depresjon er en sykdom som kan ramme hvem som helst når som helst, men det er nok av ressurser for å hjelpe deg å takle.

Betydning

Å snakke med noen hvis du er deprimert er en av de beste måter å lindre depressive symptomer. Noen ganger, bare å ha en sympatisk øret er nok til å starte på veien tilbake til et normalt humør. I andre tilfeller kan fortelle dine problemer til noen hjelpe deg å finne svar på ting som har vært plager deg.

Historie

Mens røttene av psykologi daterer seg tilbake til de gamle grekerne, mental-helse rådgivning gjort mer betydelige fremskritt i de tidlige 1900-tallet. Folk innså at det var et behov for å snakke om depresjon og lignende følelser med fagfolk som kan være i stand til å gi dem råd. Folk har lenge vært snakket om sine følelser med sine venner og familie, men den første rådgivning sertifisering kom i 1925, å etablere et helt nytt yrke.

Typer

Det er et bredt spekter av folk til å snakke hvis du er deprimert. Folk pleier å gå til venner og familiemedlemmer først. Folk som går i kirken eller synagogen kan velge å snakke med sin pastor, rabbiner eller annen religiøs leder. Et annet alternativ er å snakke med en profesjonell, som en mental helse rådgiver eller psykolog. For de som fortsatt er i skolen, er det vanligvis skolepsykologer i staben, og noen ganger lærere kan tilby støtte i tillegg. Det er enda anonyme hjelpelinjer for deprimerte mennesker til å ringe.

Fordeler

En hoved fordel å snakke med noen hvis du er deprimert er at du får dine følelser ute i det fri. Ved å snakke om dem, er du slippe følelsene pent opp innvendig. En annen stor fordel er at den personen du snakker med kan tilby støtte og råd. Du kan bare trenger noen til å støtte deg og høre på deg, eller du kan være i stand til å få noen råd om hvordan du skal håndtere situasjonen.

Misforståelse

Det er flere misoppfatninger om å snakke med noen om depresjon. Mange folk tror at bekjenne til lider av depresjon er et tegn på svakhet. Dette er ikke sant, som depresjon kan skje med hvem som helst, det være seg fra en situasjonsfaktor for eksempel en breakup, død eller jobb tap, eller fra en mental sykdom som alvorlig depresjon, cyklotymi eller bipolar lidelse. En annen misforståelse er at å snakke om å være deprimert vil gjøre det verre. Dette er også usanne, som la ut sine følelser kan være veldig frigjørende.

Hva skjer med mine HSA hvis jeg igjen min arbeidsgiver?

Hva skjer med mine HSA hvis jeg igjen min arbeidsgiver?


Helse sparekontoer er utformet for å hjelpe deg å spare for medisinske utgifter som er ditt ansvar med en høy egenandel helseforsikring plan. Noen arbeidsgivere tilbyr gruppe HSA planer, mens andre strukturere sin helseforsikring planer om å tillate ansatte å skaffe individuelle høy egenandel planer hvor premien blir betalt gjennom lønnstrekk. Hvis du ikke lenger jobber for arbeidsgiver der du har din HSA, lurer du kanskje på hva som skjer med din konto.

HSA Bidrag

Når du har en HSA, bidragene som du (eller noen andre enn arbeidsgiver) gjør i kontoen din er fradragsberettiget, selv om du ikke spesifisere dine fradrag. Eventuelle bidrag som din arbeidsgiver gjør på dine vegne er ekskludert fra din brutto inntekt. Bidragene i kontoen din kan akkumuleres fra år til år, slik at du kan spare i tilfelle du bære betydelige medisinske utgifter. Dette er en viktig forskjell mellom en HSA og en fleksibel utgifter konto.

Portabilitet

IRS Publication 969 sier at helse sparekontoer er "bærbar". Dette betyr at, som din 401 (k) pensjonisttilværelse besparelser, forblir kontoen din med deg hvis du bytter jobb eller ikke lenger jobber. Det er ingen tidsbegrensning på når du må bruke midlene på kontoen din; de vil fortsette å rulle over fra år til år. Når du ikke lenger er kvalifisert for en høy egenandel helseforsikring plan, kan du ikke lenger gjøre bidrag til kontoen din.

Tillatt Utgifter

Midlene i din HSA kan brukes til å betale for medisinsk relaterte utgifter. Hvis du trenger å fortsette din forsikring gjennom COBRA til du finner en ny jobb, eller er kvalifisert for fordelene med den nye jobben, kan premiene betales gjennom din HSA. Eventuelle kvalifiserte medisinske utgifter kan betales for ut av din HSA på en tax-free basis. Når du fyller 65 år, og melde deg på Medicare, kan du fortsette å bruke midlene på din HSA til å betale for noen del av Medicare dekning bortsett supplerende, eller "Medigap" dekning.

Holde Records

Det er opp til deg å holde nøyaktig oversikt over hvordan du bruker midlene i din HSA. Hvis du noen gang gjenstand for revisjon eller skattemyndighetene stiller spørsmål dine utgifter fra din HSA, må du gi postene for å demonstrere at midlene ble brukt for kvalifisert medisinsk utgifter. Hvis det blir fastslått at du ikke betale for kvalifiserte utgifter med HSA midlene, kan dette beløpet bli beskattet som inntekt og underlagt en 10 prosent avgiftsdirektoratet skatt også.

Hvordan behandle Crohns sykdom med antibiotika

Hvordan behandle Crohns sykdom med antibiotika


Noen ganger er det nødvendig å behandle Crohns sykdom med antibiotika for å redusere bakteriell overvekst i tarmen forårsaket av Fistulas, abscesser og strikturer. Det er en delikat balanse mellom å få det riktige antibiotikum i den korrekte dosering for å ødelegge skadelige bakterier og kill av de gode bakterier i tarmene.

Hvordan behandle Crohns sykdom med antibiotika

Gi antibiotikabehandling for å behandle Crohns sykdom

Forvent en bedring i symptomer fra Crohns sykdom når du behandler med metronidazol (Flagyl). Metronidazole har vært den mest vanlige antibiotika brukes til å behandle Crohns i flere tiår. Det er spesielt effektivt i behandling av pasienter med anal fistler som følge av Crohns sykdom.

Ta ciprofloxacin (Cipro) for å behandle milde til moderate tilfeller av Crohns sykdom. Ciprofloxacin kan anvendes alene eller i forbindelse med metronidazol hvis Crohns påvirker både analområdet og ileum (tynntarm).

Ta kontakt med legen din om fordelene med ampicillin som et antibiotikum å behandle Crohns sykdom. Ampicillin er i penicillinfamilien av beta-laktam antibiotika. Tilstedeværelsen av en aminogruppe som gjør den forskjellig fra penicillin.

Treat Crohns sykdom med anti-bakteriell sulfonamid. Den generiske er sulfametoksazol, og merkenavnet er Gantanol.

Bruk en cefalosporin-type antibiotika som cefaclor å behandle infeksjoner assosiert med Crohns sykdom.

Prøv tetracyklin som et antibiotikum å behandle Crohns sykdom. Det bredspektrede antibiotikum er blitt brukt effektivt mot noen av de mest gjenstridige bakterier. Det har eksistert siden slutten av 1940-tallet.

Hint

 • Alltid ta antibiotika nøyaktig som foreskrevet. For å drepe bakterier, må det riktige nivå av antibiotika bli opprettholdt. Hvis du ikke klarer å opprettholde en streng overholdelse av medisinering tidsplan, informere din lege.
 • Drikk rikelig med væske mens du tar antibiotika.
 • Ta hele resept, selv om du begynner å føle deg bedre.
 • Metronidazole kan forårsake alvorlige bivirkninger som nummenhet og prikking i ekstremiteter og muskelsmerter eller svakhet. Slutte å ta medisinen og rapportere noen av disse bivirkningene med legen din umiddelbart.
 • Å drikke alkohol kan føre til en alvorlig reaksjon på metronidazol.
 • Bivirkninger av ciprofloksacin inkluderer magesmerter, uregelmessig hjerterytme, tretthet og diaré.
 • Informer legen din dersom du er allergisk mot penicillin, og han anbefaler å behandle Crohns sykdom med ampicillin.
 • Se for bivirkninger fra sulfametoksazol som utslett, svelgeproblemer og anemi.
 • Alvorlige bivirkninger av cefaclor er diaré, kløe, tung pust, leddsmerter og feber.
 • Tetracycline bør ikke tas samtidig som over-the-counter antacida.
 • Gravide og ammende bør unngå tetracyklin grunn av sin mulige toksiske effekter på beinutvikling hos fosteret og spedbarn.

Kramper & Svie med nevropati i leggene

Kramper & Svie med nevropati i leggene


Når kramper og brenning oppstår i ben som et resultat av nerveskader, refereres dette til medisinsk som perifer neuropati. Perifer neuropati kan resultere fra en rekke sykdommer, skader, narkotikabruk og eksponering for giftige stoffer. For å behandle smerte, har den underliggende årsaken til fastslås. Ifølge MedlinePlus, vanlige årsaker til perifer neuropati er diabetes, direkte nerve skade, langvarig eksponering for kulde, lupus, kreft og kjemoterapi.

Kramper & Svie med nevropati i leggene

Rapport beinet smerte til en lege. En helse-omsorg utøveren vil bestille tester for å fastslå årsaken til nevropati. Ifølge MedlinePlus, kan noen av disse testene inkluderer blod arbeid og bildediagnostikk som røntgen og CT-skanning. Når en sykdom eller annen mulig årsak er fant, kan du bli henvist til en nevrolog som kan utføre nervetester. Slike tester kan omfatte en elektromyografi som vil inspisere den elektriske aktiviteten i musklene og nerveledningshastighet tester som kontrollerer hastigheten på elektriske impulser i en nerve.

Følg den anbefalte protokollen for å behandle årsaken til smerten. Spis sunt og ta medisin hvis du er diagnostisert som diabetiker. Slutte å drikke hvis alkoholforbruket er diagnostisert som kilden til nevropati. Lag din klær hvis legen din avgjør at langvarig eksponering for kulde forårsaker din smerte.

•  Styr smerten ved å ta foreskrevet medisiner. Nervesmertestillende inkluderer anti-convulsants og anti-depressiva som gabapentin, fenytoin, pregabalin, karbamazepin og duloksetin. Hvis smertene er ødeleggende og grenser bevegelse, alternativ terapi som fysisk eller ergoterapi og / eller ortopediske enhetene kan anbefales.

Installer rekkverk og fjerne hindringer fra gulvet i dine omgivelser som kan videre hemme gå eller forårsake farlige sklir og faller. Ansette bruk av bukseseler, splinter eller rullestol for å hjelpe med mobilitet hvis legen anbefaler dem. Disse tiltakene også minske presset til trykkpunkter som knær og ankler der ny nerveskader kan oppstå. Justere plasseringen av kroppen din til å ta presset ut av beinmuskulaturen hvis du har til å forbli i en holdning i lang tid.

Hint

 • Ifølge Nevropati Association, er 30 prosent av nevropatier forårsaket av diabetes og nærmere 20 millioner amerikanere har blitt diagnostisert med sykdommen. I tillegg til smerte, neuropati fører til svakhet og nummenhet. Venstre ubehandlet, perifer neuropati kan deaktivere en pasient, noe som gjør daglige gjøremål krevende. Så snart symptomer blir oppdaget, er det best å søke behandling.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking


Ta deg tid til å snakke med barna om farene ved røyking. Starte samtalen kan være den vanskeligste delen, men det kan ha en verdig utfall. Røyking fører til mange helseproblemer, inkludert plager av hjertet, lungene, halsen og munnen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 400.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer hvert år i USA. En stor andel av voksne røykere startet da de var unge. Begynn diskusjonen med barn så tidlig som fem år og fortsette å snakke med dem om det gjennom videregående skole.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Velg et passende tidspunkt når barnet ikke er opptatt av andre aktiviteter. Starte diskusjonen når du ser en annen person røyking, lukte sigarettrøyk eller se en røykfri tegn.

Spør hva barnet vet om røyking og hva han mener om det. Bruk denne muligheten til å fjerne eventuelle krav som røyking ser kult, det føles opprørsk eller det vil hjelpe dem ned i vekt.

•  Informer barnet av de skadelige effektene av å røyke sigaretter. Relatere bivirkninger til ting de forstår. For eksempel, hvis barnet er interessert i sport, diskutere hvordan røyke sigaretter gjør det vanskelig å puste, og ville svekke deres atletiske evner. Dersom barnet er mer interessert i et estetisk synspunkt, snakke om hvordan sigaretter forårsaker dårlig ånde, gule tenner, gråaktig hud tone og farget fingre og negler.

Del din syn på røyking. Forklar barnet hvorfor du gjør eller ikke røyke og informere dem om at du ikke vil ha dem til å røyke. Hvis du er en røyker, diskutere slutte med barnet ditt.

Hvordan behandle Battlefield Sår med sukker

Sukker --- og sin fetter, honning --- har blitt brukt til å behandle sår i tusenvis av år. Moderne forskning har bevist sin medisinske evner, inkludert å gi aktuell næring, stimulere vev vekst, redusere betennelse og utstilling av bredspektret antimikrobielle handling. Battlefield forholdene krever effektive, rimelig, enkel å bruke og ikke-giftige metoder for behandling av sår. Sugar oppfyller disse vilkårene, og bør inkluderes i alle medic forsynings kits.

Hvordan behandle Battlefield Sår med sukker

Sukker og Sugar Paste

behandle sår med nekrotisk appelsinhud med vanlig sukker. Rengjør området rundt såret. Omgir såret med vaselin eller stomi ringen for å bidra til å inneholde sukker. Hell sukker liberalt på såret, dekker den helt og jevnt. Påfør dressing. Gjenta to til fire ganger daglig til infeksjonen er helbredet, skylle såret etter behov før du legger mer sukker.

Bruk sukkerpasta for andre sår. Bestem den type og størrelsen av såret, og tykkelsen av det lim som kreves. Bruk tynn pasta, med en honning-lignende konsistens, for sår med små åpninger, for eksempel omfattende sporing bihulene. Bruk tykk pasta, likner modelleire, for sår med store åpninger, for eksempel trykksår.

Klargjør sukkerpasta. Både Seal og Newton oppgir at sukkerpasta bør være forberedt på et apotek. Hvis pastaen er utarbeidet i feltet, bruke ekstrem forsiktighet for å unngå forurensning. Bland polyetylenglykol med hydrogenperoksyd. Legg sukker. Bland med en blender eller visp til en jevn røre. Oppbevar pastaen ved romtemperatur i opp til seks måneder, eller ved 2 til 8 ° C i opp til ett år.

Påfør sukker lime. Som for sukker, rense såret og området rundt. Hvis du bruker tykk pasta, forme pastaen med hansker til passende størrelse og form. Umiddelbart pakke såret hulrom. Sørg for at såret er dekket helt og jevnt. Dekk med en frisk dressing. Hvis du bruker tynn pasta, fylle en sprøyte med lime. Bruke røret eller kateter for å bruke lim på såret eller vanne lomme passasjer. Dekk med frisk dressing.

Påfør lim to ganger daglig for optimal antibakteriell effekt. Mer alvorlige sår kan kreve pakking hver tredje til fjerde time. Slutte å bruke sukkerpasta når infeksjonen er løst, eller fortsette daglige behandlinger til fullstendig helbredelse oppstår.

Notater

sukker lim skal oppløses innen fire timer, og vil fungere som en irrigant, fjerner behovet for å skylle såret ytterligere.

Se for blødning mens granulasjonsvev former. Påfør ikke-impregnerte dressinger til såret for å holde det fuktig og tillater epithelialization å oppstå.

Skin rundt såret kan vise maserasjon forårsaket av økte eksudater. Bruk riktig barriere beskyttelse som en del av plan for omsorg for å hindre komplikasjoner.

forvente såret for å forbli fuktig under behandlingen, selv om sukker skaper lav vannaktivitet og høy osmotisk trykk.

I slutten av helbredende etapper, erstatte sukker lim med silastic skum, hvis ønskelig.

Hint

 • Forskere har funnet sukker mest effektive på infiserte og illeluktende sår.
 • Bruk sukkerpasta med forsiktighet hvis pasienten har nedsatt nyrefunksjon, fordi absorbert polyetylenglykol utskilles gjennom nyrene. Dessuten kan høye nivåer av denne ingrediensen blod være nyretoksiske.
 • Under EU regelverk, må en kar med sukkerpasta, brukes kun til én pasient og kastes innen 24 timer etter åpning. Mens ingen tilsvarende amerikanske regler gjelder, bruk sunn fornuft og universelle forholdsregler for å hindre forurensning av lim og spredning av smittsomme patogener.

Hvordan å kontrollere høyt blodtrykk med diett og mosjon

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan skade arteriene, noe som resulterer i mindre blod som passerer gjennom dem, som i sin tur fratar kroppens vev av nødvendige næringsstoffer og oksygen. I tillegg kan arteriell plakk føre slag, hjerteinfarkt, hjertesykdommer og nyresykdommer, så vel som skade øyet. Det er mange ting du kan gjøre for å senke blodtrykket, inkludert senke salt og fett inntak, spise en sunnere kosthold, trene regelmessig, slutte tobakk, redusere alkoholforbruket, og redusere mengden av negativt stress i livet ditt. Legen kan også foreskrive medisiner.

Hvordan å kontrollere høyt blodtrykk med diett og mosjon

•  Reduser mengden salt i kosten. Målet for mindre enn 1500 mg av salt daglig. Hvis du kjøper ferdigmat, sjekk ernæring etiketten nøye for mengden av natrium. Husk at en servering størrelse ikke kan tyde på hele pakken av mat, så for eksempel hvis det er to porsjoner per container, enten doble mengden av natrium vist på etiketten og legge den til din daglige total, eller bare spise halvparten av beholderen .

Vær oppmerksom på natriumekvivalenter. For eksempel, ¼ ts. salt tilsvarer 600mg natrium. En hel teskje salt er de samme som 2,300mg natrium. Og 1 ts. natron inneholder 1000mg av natrium.

Legg masse friske grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Visse matvarer som er naturlig lav i natrium og høy i kalium inkluderer bananer, honningmelon, grapefrukt juice, nektariner, Honeydew meloner, brokkoli, erter, asparges og paprika. Også, spise rikelig med høy-fiber matvarer som linser og fullkorn, og redusere fettinntaket ved å spise magert kjøtt og fisk, samt lav-fett eller fett-fri meieriprodukter.

Øvelse på jevnlig basis. Å være fysisk skikket direkte påvirker blodtrykket. Når ditt hjerte er sunt, det krever mindre innsats for å pumpe mer blod, noe som betyr at presset på blodårene dine avtar, senke blodtrykket. Vær konsekvent med treningen, enten det er på tur, svømming, eller sykling. Det vil ta ca 1-3 måneder med regelmessig mosjon for å senke blodtrykket.

Begrens alkoholinntaket til ikke mer enn én drink per dag for kvinner, eller to per dag for menn. Alkohol i overkant kan heve blodtrykket. Alkohol kan også påvirke blodtrykket medisiner.

6. Slutte å røyke. Nikotin øker blodtrykket med minst 10 mm Hg. Dette varer i ca en time etter at du røyker. Hvis du røyker hele dagen, forblir blodtrykket konsekvent forhøyet. Tobakksvarer kan også forstyrre blodtrykket medisiner, samt skade blodårene dine.

Hint

 • En ideell blodtrykksavlesningen er under 120/80 mm Hg.
 • Pass på å sjekke med legen din før du starter en øvelse plan, spesielt hvis du har visse risikofaktorer som en kronisk sykdom, hvis du røyker eller drikker, hvis du har hatt et hjerteinfarkt eller har en familiehistorie med hjerteproblemer, hvis du er overvektig eller hvis du føler deg svimmel med trening eller utvikle smerter i brystet.

Hvordan ta vare på deg selv Ernæringsmessig med hepatitt C

Hepatitt C er en leversykdom forårsaket av hepatitt C-viruset, som spres gjennom kontakt med infisert blod, sex med en infisert person, eller fra mor til barnet i fødselsprosessen, ifølge MedlinePlus. Hvis fanget i løpet av de første seks månedene, er fullstendig gjenoppretting mulig (om en 40 prosent sjanse), men hvis fanget sent kan det utvikle seg til kronisk hepatitt C. Det er spesielt viktig å ta vare på deg selv ernæringsmessig mens bærer av hepatitt C, enten du er slutt kurert eller hvis du har det for resten av livet ditt.

Hvordan ta vare på deg selv Ernæringsmessig med hepatitt C

Hvordan ta vare på deg selv Ernæringsmessig med hepatitt C

•  Spis nok kalorier. Anoreksi er et symptom assosiert med leversykdom, så det er viktig å sørge for at du får nok mat og nok av riktig mat. Poenget for dette trinnet, er imidlertid bare å bare sørge for at du får nok kalorier. Enkelt sagt - spise mat.

Få nok protein. Melk, nøtter, ost og kjøtt er gode kilder til protein, som er avgjørende for god helse. Imidlertid er for mye protein dårlig for leveren og kan føre til hjerneskade. Konsultere legen din om ditt tilfelle av hepatitt C og hvor mye protein du bør spise.

Få nok vitaminer og mineraler. Legen din kan fortelle deg om du får nok vitaminer ved å måle dine nivåer, men ganske ofte folk med hepatitt ikke får nok fettløselige vitaminer. Ta foreskrevet kosttilskudd for å balansere din vitamin og mineral inntak.

Spis lav-fett, lever-vennlig måltider. Leveren produserer galle, en viktig del av fordøyelsesprosessen. Hvis du har hepatitt C, er leveren i en svekket tilstand, og du må være forsiktig med det ved å spise fettfattig mat slik at leveren kan produsere den nødvendige galle. Dette er viktig.

Spis mindre måltider. På grunn av den skadede leveren, er du ikke i stand til å lagre så mye energi som du brukte til, i henhold til Janice and Friends Hepatitt C nettside. En av leverens oppgave er å lagre glykogen, som gir energi til legemet når det er nødvendig. En sunn leveren kan lagre store mengder glykogen, men en med hepatitt C ikke kan. Spis mindre, mer hyppige måltider for å opprettholde din energi.

6. Tren regelmessig. Trening er en fin måte å forbrenne kalorier og fett, og holde kroppens prosesser arbeider effektivt og effektivt.

Hvordan å slutte å ta Imdur

Hvordan å slutte å ta Imdur


En grunn til å slutte med et medikament som vil være i sidevirkninger. Den mest vanlige og vedvarende bivirkning av Imdur er en hodepine. Mens de fleste pasientene kontrollere hodepine med en over-the-counter smertestillende, kan hyppigheten eller alvorlighetsgraden av hodepine hindre dine daglige aktiviteter og påvirke din livskvalitet. Den andre grunnen til å slutte å ta en medisin kan være dens manglende evne til å kontrollere tilstanden til dine godtgjørelser. Leger fore Imdur for behandling av angina, som er alvorlige brystsmerter forårsaket av forsnevring av arteriene. Selv mens du tar Imdur, kan du fortsatt oppleve anfall av angina med det samme, større eller utilfredsstillende frekvens, spørre et ønske om å slutte å ta Imdur.

Hvordan å slutte å ta Imdur

•  Gjør en avtale med legen din. Ikke slutt å ta Imdur uten legens godkjennelse, selv om du tror medisinen er ineffektiv. Hvis du tar daglige doser av Imdur, økningen av anginaanfall eller mangel på forbedring i din tilstand, kan tyde på en forverring av tilstanden din i motsetning til medisin å være ineffektiv.

Vær forberedt på å fortsette å ta Imdur i større doser. Legen din kan bestemme at Imdur er fortsatt et levedyktig alternativ for din tilstand. Imdur kommer i tygge og sublingual skjemaer som skal tas når et angrep skjer, samt daglig, tids utgitt doser. Legen din kan bestemme at dosen ikke er tilstrekkelig for å kontrollere tilstanden din. Hvis du allerede tar daglige doser av Imdur, kan han ønsker å foretygge eller sublingvaltabletter å kontrollere banebrytende episoder.

Beskriv eventuelle ubehagelige bivirkninger til legen din og be om alternativer. Hvis du ønsker å slutte å ta Imdur på grunn av bivirkninger, være forberedt på å gi en detaljert redegjørelse for hvordan bivirkninger påvirker ditt daglige liv og hvilke skritt du har tatt for å kontrollere dem. Du Legen vil være mer villig til å forskrive et annet legemiddel hvis du kan forklare hvorfor du ikke lenger ønsker å ta Imdur.

Beskriv eventuelle ubehagelige bivirkninger til legen din og be om alternativer. Hvis du ønsker å slutte å ta Imdur på grunn av bivirkninger, være forberedt på å gi en detaljert redegjørelse for hvordan bivirkninger påvirker ditt daglige liv og hvilke skritt du har tatt for å kontrollere dem. Du Legen vil være mer villig til å forskrive en annen medisiner hvis du kan forklare hvorfor du ikke lenger ønsker å ta Imdur.

Reduser stress og fysisk aktivitet før du vet hvordan ditt hjerte vil reagere på nye medisiner. Fortsett å se på kosthold og trening, men unngå overanstrengelse eller nye situasjoner. Vanligvis bør du tillate deg selv en til to uker på en ny medisin, men spør legen din om den nye medisinen har en bestemt tidsplan for justering.

Hvor lang tid tar det å slutte å røyke?

Hvorfor slutte å røyke er vanskelig

Det er ingen side-stepping det faktum at å slutte å røyke kan være en lang og krevende prosess. Ikke bare røykere har å rehabilitere sine vanedannende trang til å røyke, men de må også vente lenge nok for deres hjerner til å endre, på grunn av de kjemiske endringene brakt videre av nikotinavhengighet. Et annet faktum er at det er ingen fast tidslinje for hvor lang tid det tar en person til å slutte å røyke. Noen røykere synes det er relativt lett å slutte "cold turkey", mens det tar andre år - enda flere tiår - å gi avkall på det siste sigarett. Røykeslutt er subjektive fordi røyking produserer biokjemiske, mentale og følelsesmessige endringer som varierer i intensitet for hver røyker.

Nikotin Oppfordrer

Langt, er den vanskeligste delen av å røyke kue den fysiske trang til å røyke en sigarett. Suget er all grunn til nikotin reseptorer i hjernen, som først utviklet da du begynte å røyke. Bokstavelig talt, nerve reseptorer ønsker en sigarett for å sikre deres overlevelse. Dette craving manifesterer så sterkt, og er grunnen til at så mange bruker nikotinplaster som en krykke for å slutte å røyke. Som et resultat av dette suget alene, det tar gjennomsnittlig person i minst 3 måneder for å slutte, særlig hvis de bruker et nikotinplaster eller et annet hjelpemiddel.

Breaking the Habit

Mange røykere synes det er like vanskelig å gi slipp på sine personlige og sosiale røykevaner. For eksempel, mange røykere røyker på en bar når de er ute med vennene sine, og hvis de prøver å slutte, vil de finne det svært vanskelig å motstå å røyke på grunn av deres inngrodd vane å røyke i disse miljøene (spesielt der mange andre mennesker er ofte røyking). Bor borte fra disse miljøene, og selv begrense kontakt med folk som røyker, kan ofte redusere tiden det tar for en røyker å slutte med halvparten. Som nevnt før, slutte å røyke varierer fra person til person, men det kan være et spørsmål om uker for en person til å slutte, så lenge de identifisere "triggere" som får dem til å røyke, og unngå dem.

Hvordan slutte å ta Requip

Requip er merkenavnet på et reseptbelagt legemiddel produsert av GlaxoSmithKline for behandling av Restless Leg Syndrome (RLS) og Parkinsons sykdom. Noen av de mer alvorlige bivirkninger forbundet med stoffet omfatter plutselig tretthet og utmattelse, kvalme, plutselige og ukontrollerbare bevegelser, og et fall i blodtrykket. Hallusinasjoner kan oppstå når som helst mens du tar Requip, ifølge produsenten. Dette er alle faktorer som ber noen individer til å slutte å bruke narkotika. Her er hvordan du gjør det på en sikker måte.

Bruksanvisning

Trinnene

•  Snakk med legen din om ubehagelige bivirkninger eller mer alvorlige problemer du kan ha med dine medisiner.

Vurdere en nedtrapping plan for å avvenne deg av stoffet. Legen din kan forskrive en lavere dose eller sjeldnere dosering for å lette abstinenssymptomer fra Requip, som kan inkludere muskelstivhet og feber.

Forbered med legen din en alternativ plan for behandling, som kan omfatte resepter for ulike medikamenter. Målet er å hindre gjentakelse av RLS og Parkinsons symptomer, som kan gå raskt når du slutter å ta Requip.

Tips og advarsler

 • Snakk med legen din og slutte Requip umiddelbart hvis du opplever plutselige, tvangstanker som involverer gambling, seksuell aktivitet eller andre intense begjær. Kast noen left medisiner på riktig måte.

Hvordan Quit Smoking Når du leve med en røyker

Hvordan Quit Smoking Når du leve med en røyker


Ifølge SmokeFree.gov, når du forbereder å slutte å røyke, må du ha støtte fra de rundt deg. Dette kan være spesielt vanskelig når du bor sammen med en røyker som ikke slutte med deg. Du og din housemate blir nødt til å gjøre endringer og ofre for å sikre at du har lykkes i målet ditt. Avslutte med en smoking housemate er mulig, så lenge du tar riktige skritt gjennom hele prosessen.

Bruksanvisning

•  Ha en seriøs samtale med de røyker i ditt hjem. Forklare ham hvorfor du ønsker å slutte og hvorfor det er viktig for deg. Spør ham om ikke å tilby deg sigaretter eller røyk rundt deg, da dette vil gjøre fristelsen vanskeligere å motstå. Sørg også for at han forstår at du ikke presser ham til å slutte med deg, da dette er off-putting og kan føre til strid i forholdet.

Ikke gå ut med, eller holde rundt, din housemate når han røyke en sigarett. Ser på en annen person røyken gjør fristelsen verre, spesielt hvis du er vant til å røyke sammen. Å miste en smoking kompis kan være vanskelig for din housemate, men minner ham om at å slutte å røyke er mer av en utfordring.

Utpeke et sted å sette din housemate er sigaretter hvis de la dem ut i det fri. Å ha en pakke sigaretter på et bord foran deg vil øke fristelsen til å røyke. Plassere sine sigaretter i hans nattbordet eller i hans strøk for å få dem ut av syne.

Stopp deg selv fra å ta din irritabilitet ut på housemate. Når du slutte å røyke, vil du oppleve humørsvingninger og blir ansvarlig for å piske ut på de rundt deg. Dette kan gjøre ham ønsker deg fortsatt røykte, og oppfordrer deg til å begynne på nytt, bare for å roe deg ned og unngå argumenter.

Hold deg opptatt til å distrahere deg fra trangen til å røyke. Ifølge SmokeFree.gov, trene, gå på en tur, ta en sykkeltur eller kommer til å se en film vil bidra til å holde tankene bort røyke. Dette får deg ut av hjemmet og bort fra din røyking housemate, noe som gjør prosessen mindre stressende.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en hard tid å bo forpliktet til å slutte, ringe en støttelinje som SmokeFree.gov nummer 1-800-QUIT-NOW.

Hvordan bruke Face Wash Med Retin-A for å hjelpe Acne

Retin-A krem ​​og Retin-A Micro Gel, merkenavn for aktuell acne-bekjempelse av narkotika tretinoin, er retinoider som er vellykket brukes til å bekjempe en av de viktigste årsakene til kviser: tilstoppede porer. Beskrevet som en "hjørnestein i akne behandling" av American Academy of Dermatology, Retin-A virker ved å øke omsetningen av døde celler på hudens overflate. Imidlertid kan Retin-A også har sterke bivirkninger; velge riktig ansikt vask og vaske ansiktet riktig under behandling er avgjørende for å få best utbytte av denne medisinen uten å oppleve symptomer på stikkende og rødlig eller smertelig tørr hud.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Retin-A

•  Vask ansiktet 2-3 ganger daglig med en svært mild, unmedicated såpe. Spesielt unngå produkter som inneholder alkohol, krydder, astringents eller kalk. Når vasking, bruk fingertuppene, ikke en vaskeklut eller Buff Puff - disse teksturer kan forverre oljeproduksjonen i huden din, og i henhold til AAD, kan du ikke tolerere aktuell acne behandlinger hvis huden din er irritert av sterke produkter eller over- skrubbing.

Skyll ansiktet godt etter at du vasker det, og blot forsiktig med et mykt håndkle. Når du vasker ansiktet om morgenen, bruke en oljefri fuktighetskrem med solfaktor. Din hudlege eller lege vil mest sannsynlig be deg om å bruke Retin-A om natten, etter at du bruker ansiktsvask for siste gang.

Vent 20 til 30 minutter etter at du vasker ansiktet om kvelden før du påfører Retin-A. For å redusere sjansen for at Retin-A vil irritere eller brodd huden din, må ansiktet ditt være helt tørr.

Klem en liten mengde Retin-A krem eller gel på fingertuppene - ikke mer enn en halv tomme i lengde anbefales. Bruke for mye Retin-A er ikke bare bortkastet, kan det resultere i hudirritasjon. Dot Retin-A på din panne, hake og kinn og spre det til resten av huden med fingertuppene, ta vare å unngå øyne, munn og hjørner av nesen. Aldri bruke Retin-A for å åpne sår.

Ta forholdsregler for å unngå uønskede bivirkninger forårsaket av Retin-A. Huden kan bli veldig følsom for sol og brenner lett, så bruk solkrem. Unngå å legge ut i solen eller bruke solarium. Ansiktet ditt kan være følsomme for kulde og vind, i tillegg, så kan det være lurt å eschew gå utendørs i dårlig vær.

Tips og advarsler

 • Retin-A vil ikke fungere med en gang; Faktisk har du natt varsel nye kviser i opptil seks uker etter at du starter behandlingen. Retin-A gir de beste fordelene etter seks til tolv ukers bruk, så ikke slutte å bruke det hvis din akne ikke rydde opp umiddelbart.
 • Til tross for din beste innsats, kan Retin-A likevel forårsake uønskede bivirkninger, som irritasjon, peeling og "flushing." Disse symptomene vanligvis gå bort etter to til fire uker.