Digidexo.com

er tea tree oil farlig

MRSA behandling med Tea Tree Oil

En MRSA-infeksjoner er en type staph infeksjon resistente overfor meticillin. Det er offisielt kjent som en meticillinresistente Staphylococcu aureus, som kan være ervervet gjennom samfunnet (CA-MRSA) eller på et sykehus (HA-MRSA). Fordi denne stamme av bakterier er svært motstandsdyktig mot en rekke antibiotika og tilpasser seg stadig blir mer resistente, er mange mennesker og forskere søker alternative metoder for å hanskes med infeksjon, herunder bruk av tea tree olje.

MRSA-infeksjoner

Mellom 20 til 30 prosent av befolkningen bærer staph bakterier på huden eller i deres nesegangene. Mange er kolonisert med bakterier som lever på kroppen, men kan aldri bli infisert. Som et resultat, kan det andre uforvarende komme i kontakt med bakterier som fører til alvorlig infeksjon. Du kan anskaffe MRSA gjennom et kutt, sår, kateter eller innånding. Skin abscesser er svært vanlig, men dersom MRSA smitter blodet, kan bein eller hjertesykehusinnleggelse være nødvendig. Hvis du har en bekymring om en byll, feber, influensalignende symptomer eller utslett som ikke vil gå bort kontakte legen din for en skikkelig diagnose.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er også kjent som Melaleuca Alternifolia. Tea tree olje er en aktuell olje som har antimikrobielle egenskaper, ifølge Mayo Clinic. Det har blitt brukt til å bekjempe akne, kontakteksem og fremme hud helse. Den brukes som en alternativ medisinsk kilde i mange kulturer på grunn av sine medisinske egenskaper. Tea tree olje tas oralt kan være giftig. Aldri forbruke olje. I sjeldne tilfeller noen pasienter utvikler en allergi mot tea tree olje. Alltid konsultere legen din dersom symptomet blir verre eller nye symptomer oppstår.

Søknad

Ved hjelp av te-tre-olje på huden og som en nasal salve har vist seg vellykket i å drepe bakterier MRSA og utrydde kolonisering. Det kan brukes på og rundt området for hudirritasjon. Det kan være irriterende for faktiske lesjoner, men kan brukes til koker å hjelpe drepe bakterier utviklings. Noen nyere metoder utviklet ved Manchester Metropolitan University bruker tea tree olje med gjær og andre essensielle oljer for å mer effektivt bekjempe kolonisering. Mer forskning må gjennomføres om emnet for å gi definitive retningslinjer.

Forskning

Mens Mayo Clinic sier at tea tree olje er effektivt i bekjempelse av MRSA-bakterier, det bare gir det en "C" klasse for påtegning fordi det fortsatt er uklart vitenskapelige bevis. Mens de første rapportene og anekdotiske bevis tyder sterkt på at det er noe gunstig om tea tree olje, er Mayo Clinic venter på mer forskning før du oppgraderer denne oljens evne til adekvat bekjempe MRSA. Forskningen ved Manchester Metropolitan University er også lovende, men det trengs mer forskning for å bekrefte resultatene og avgrense prosedyrer og dosering. Du bør vurdere tea tree olje som et supplement til riktig medisinsk diagnose og resept.

Doctor Care

En MRSA staph infeksjon er ikke noe å ta lett på. En person kan få alvorlig syk og septisk svært kort tid etter å pådra seg smitte. Du bør alltid se etter tradisjonelle antibiotika medisiner for å utrydde MRSA hvis du har en infeksjon. Tea tree olje kan være effektive i å forebygge gjentakelse eller spredning av smitte til andre. De som har jobbet med en MRSA-infeksjon i det siste kan finne tea tree olje et smart valg i forebygging for å redusere hyppigheten antibiotika er nødvendig. Dette er viktig fordi jo oftere du tar antibiotika, jo høyere motstand MRSA kan ha til dem. Legen din kan gjøre de riktige tester og gi deg råd om riktig behandling plan.

Er Tea Tree Oil Effektiv på tånegl sopp?

En tånegl sopp, onychomycosis, kan være ubehagelig å se på, så vel som smertefullt. Ifølge Mayo Clinic, kan soppen bli forårsaket av gjær, mugg eller sopp en type som kalles dermatofytter. Soppen finner veien under neglen, ofte gjennom en sprekk i neglen eller huden rundt neglen sengen. Medisinsk behandling for nail sopp kan omfatte medisiner som kan ta opp til et år å jobbe, eller til kirurgi. Hvis du ønsker en mildere, mer naturlig behandling, prøve tea tree olje.

Hva er Tea Tree Oil?

Tea tree olje er fra et tre som kalles melaleuca alternifolia som er innfødt til Austrailia. Oljen blir produsert fra damp-destillering av bladene på te treet. Ifølge en rapport fra American Cancer Society, har tea tree olje blitt brukt i årevis for å behandle mange hudsykdommer. Vitenskapelige bevis støtter nå tea tree olje som et effektivt middel for mange plager, blant annet spiker sopp. 2003-utgaven av Journal of Applied Microbiology inneholder en studie som viser alle de kjemiske komponentene i tea tree olje er effektive i behandling av flere forskjellige typer sopp, og i august 2002 om nummer av Journal of Antimicrobial Kjemoterapi spesifikt navn dermatofytter å være mottakelige til tea tree olje behandling.

Hvordan du bruker det

Tea tree olje er veldig sterk, og kan være et irritasjonsmoment for noen mennesker. Det er svært sjelden anvendes i full styrke på hudsykdommer, men det kan påføres i full styrke til tånegl sopp. For å søke, vask og rengjør den infiserte tånegl. Buff neglen og trimme den ned. Tørk den grundig. Når tørr, hell noen dråper 100 prosent tea tree olje på berørte spiker. Ved hjelp av en steril bomullspinne, pass på at oljen er brukt så langt under neglen, og i kantene av neglen, som du kan muligens få det. Den eneste måten at du effektivt kan behandle soppen er å sørge for at det kommer i kontakt med oljen. Gni oljen dypt inn i neglen, men vær forsiktig med å ikke sette full styrke olje på huden rundt. Bruke en bandasje til tea tree olje-dekket spiker vil bidra til å holde spikeren ren, samt hjelpe oljen opphold på tå. Påfør oljen en gang om morgenen og en gang om natten.

Advarsel

Hvis du opplever noen smerter eller rødhet ved anvendelse av tea tree olje, bytte til en løsning av halve olivenolje og halv tea tree olje. Hvis rødhet vedvarer ved senere søknader, kan det hende du har en allergi mot olje- og må avslutte bruken.

Hodelus Behandling med Tea Tree Oil

Hodelus er nesten like vanlig som hodet kaldt når det gjelder smittsomme sykdommer blant barn, ifølge Mayo Clinic. Lus er vingeløse insekter som trives på blodet som er avledet fra hodebunnen. De viktigste symptom på hodelus er intens kløe hodebunnen, men for noen kløe ikke forekommer. Hodelus er på størrelse med et jordbær frø og normalt samler seg bak ørene, og langs hårfestet på halsen. Mens det er syntetiske plantevernmiddel sjampoer som dreper lus, kan tea tree olje er antisecptic kvaliteter brukes til å kvitte seg et angrep uten kjemikalier.

Tea Tree Oil Shampoo

Samle tea tree olje, eucalyptus olje og ren olivenolje å lage en shampoo. Bland 3 ss. olivenolje med 1 ts. eucalyptus olje og 1 ts. tea tree olje. Kombiner disse ingrediensene med 2 ts. av din vanlige sjampo og bland i 30 sekunder. Sjenerøst bruke denne løsningen til hodebunnen, betaler oppmerksomhet til områdene bak ørene, i nakken og håret røtter. Dekk til hodebunnen med en vanntett dusjhette og la på i minst fem minutter. Oljene i denne blandingen kan føre til at hodebunnen til lett brenne; men hvis den brennende følelsen blir intens, straks skylle oljene ut av håret. Ta av dusjhette og skyll håret i 20 minutter for å sikre alle oljene har blitt ryddet. Gre gjennom håret i fem minutter for å sikre at lus egg har blitt fjernet fra håret sjakter. Gjenta denne prosessen om nødvendig for å bli kvitt all lus fra hodebunnen.

Standard Tea Tree Oil Treatment

Siden tea tree olje har sterke antiseptiske egenskaper, er det i stand til å drepe lus og egg når den brukes direkte til dem. Fyll en tom sprøyte med 2 ss. tea tree olje og påfør jevnt i hodebunnen. Avhengig av hvor mye lus, eller hår, mer enn 2 ss. Det kan være nødvendig. Når hele hodebunnen er dekket med tea tree olje, la løsningen sitte i fem minutter før du skyller ren og sjamponering med vanlig sjampo. Ta en varmlufts hårføner og som du føn håret, gre gjennom hele hodebunnen. Dette vil sikre at lus egg er drept og fjernet.

Steder å kjøpe Tea Tree Oil

Steder å kjøpe Tea Tree Oil


Tea Tree olje er et naturlig produkt som kan brukes som et alternativ til farmasøytisk legemiddel. Den kommer fra bladene av den australske Melaleuca Alternifolia treet som blir brukt som et middel for brannsår, kutt, insektbitt, samt noen typer sopp. Det kan finnes mye i kjedebutikker.

Produsenter av Tea Tree Oil

Tea tree olje er laget av slike selskaper som The Body Shop, Kiss My Face, Bath and Body Works, Desert Essence og Jason. Det er også mulig å finne mange forskjellige typer av tea tree olje laget av homøopatiske medisin selskaper.

Vanlige steder å kjøpe Tea Tree Oil

Tea tree olje kan bli funnet i den farmasøytiske og medisinske delene av Walmart, GNC, Walgreens og CVS. Mange kjedebutikker bære det, enda noen dagligvarebutikker, og det normalt koster ca $ 5 til $ 10 per unse.

Kjøpe Tea Tree Oil på Internett

Tea tree olje kan også bli funnet på Internett, på butikker som Amazon. Amazon tilbyr et bredt utvalg av typer fra mange forskjellige selgere av tea tree olje.

Andre steder å kjøpe Tea Tree Oil

Tea tree olje kan også bli funnet på små bedrifter som spesialiserer seg på alternativ medisin eller homøopatiske midler. Selv helsekostbutikker ofte bære tea tree olje.

Medisinske Bruk av Tea Tree Oil

Medisinske Bruk av Tea Tree Oil


Te trær, også kalt Melaleuca alternifolia, er innfødt til nordøstkysten av Australia, og er kjent for sine antibakterielle, soppdrepende og antivirale egenskaper. Den medisinsk olje av en tea tree er laget av knuse bladene og destillere dem.

Hvordan søke Tea Tree Oil

Tea tree olje kan brukes full styrke på mange hudirritasjoner. Ifølge Holistisk Online, kan oljen brukes direkte på huden. Men det er anbefalt at tea tree olje brukes med forsiktighet i starten. Hvis det er nødvendig, fortynnes med destillert vann eller vitamin E-olje for å redusere irriterende stoffer.

Aktuelle bruksområder

Påfør tea tree olje til kutt, skrubbsår, mindre brannsår, insektbitt, forkjølelsessår, vorter, kviser, gjær infeksjoner, spiker infeksjoner og på føtter for fotlukt og fotsopp.
Tea tree olje er beroligende samt antiseptisk. Oljen har en anti-inflammatorisk (reduserer hevelse) samt analgetiske, dreping eller smerte, virkning når de påføres på huden.

Andre bruksområder

Tea tree olje kan også legges til vaporizers for behandling av forkjølelse og influensa. Legge tea tree olje til et varmt bad kan bidra til å lette muskelverk og å bygge immunitet. Kommersielt er tea tree olje tilgjengelig i munnskyllevann, tannkrem, pastiller, såper, deodoranter, sjampo og kremer. Denne essensielle oljen er ikke anbefalt for intern bruk, bortsett fra når det er kommersielt lagt til et produkt eller under tilsyn av en kunnskapsrik helsepersonell.

Teorier / Spekulasjoner

Tea tree olje kan hjelpe virale infeksjoner som herpes viruset, ifølge CD biskop i Journal of Essential Oil Research.

Fun Fact

De Bundjalung urfolk i det nordlige New South Wales var de første mennesker til å gjenkjenne den helbredende kraften av tea tree. I 1770, kaptein James Cook funnet trærne mens utforske Australia og gjort te fra bladene, noe som gir navnet tea tree. I 1930, Medical Journal of Australia rapportert effektiviteten av tea tree olje for behandling av infeksjoner.

Tea Tree Oil Cure for Sentripetal cicatricial Alopecia

Tea Tree Oil Cure for Sentripetal cicatricial Alopecia


Sentripetal cicatricial alopecia er en sjelden form for håravfall forårsaket av arrdannelse i hårsekkene (den levende delen av håret, under hudens overflate). Menn og kvinner i alle aldre, men det meste unge voksne, lider av denne tilstanden. Cicatricial er et medisinsk begrep for arrvev. Sentripetal betyr bare beveger seg mot sentrum. Tea tree olje er en antimikrobiell fra Melaleuca Alternifolia, en plante som brukes av de australske aboriginerne for tusenvis av år. Den brukes i en rekke urteprodukter, men er best kjent i USA for behandling av spiker sopp.

Behandling Sentripetal cicatricial Alopecia

De fleste medisinske referanser skille mellom primære og sekundære typer av denne tilstanden - avhengig av hvorvidt sykdommen er biprodukt av en annen infeksjon eller skjer på egen hånd. Sekundære cicatricial alopecia kan være et resultat av en infeksjon, et brannsår, stråling, eller til og med svulster, i så fall må du angripe det ved å behandle den viktigste årsaken.

Primær cicatricial alopecia skiller henhold til hvilke typer hvite blodceller som forårsaker skade på hårsekkene, med ulike behandlinger hvis lymfocytter eller nøytrofile, eller begge deler, er å klandre. Midt sentrifugal alopecia er forbundet med lymphocitic form, i henhold til den cicatricial Alopecia Research Foundation. Forskere forstår ikke de faktiske årsakene svært godt.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er ofte brukt i aktuelle medisiner for behandling av hudinfeksjoner. Det av og til dukker opp som en av de aktive ingrediensene i hår tap rettsmidler og er lagt til noen sjampo. Det ser ikke ut til å være studier på tea tree olje som en behandling eller kur for arrdannelse alopecia spesielt, men dens antimikrobiell effekt, spesielt i hudinfeksjoner, tyder på at det kan være nyttig.

På den annen side er de fleste behandlinger for lymfatisk cicatricial alopesi senter om bruk av anti-inflammatoriske medisiner for å hindre at cellene fra å angripe hårsekkene, og tea tree olje ikke kjent som en anti-inflammatorisk spesielt. Tea Tree olje er også blitt vist å være antiviral, med den største effekten før virusinfeksjon etablerer seg selv. Det er viktig fordi lymfocytter er mest aktive i kampen mot virussykdommer.

Vær forsiktig

Cicatricial alopecia er ikke noe du bør prøve å diagnostisere og behandle på egen hånd. Du trenger å se en hudlege for å få en nøyaktig diagnose, som starter med en biopsi (tar en liten prøve av den berørte huden for en titt på den under mikroskop og for andre tester). Biopsien Resultatene vil la legen vite mer om hva slags betennelse for å finne ut hva slags cicatricial alopecia du lider av, og hvor fort det utvikler seg. Denne tilstanden kan spre seg svært raskt, med en god del av hudirritasjon, smerte og kløe, eller den kan utvikle og spre seg sakte og viser knapt noen andre enn hårtap symptomer. Å vite alle disse tingene er viktig for legen å bestemme egnet behandling for ditt tilfelle.

Er Tea Tree Oil bra for ansiktet ditt?

Brukt for sine helbredende egenskaper ved Australian Aboriginal stammene hundrevis av år siden, er tea tree olje nå anerkjent som en av de beste urte våpen mot akne. Helse Mad sier at denne oljen kommer fra Melaleuca Alternifolia anlegget, og er hentet fra de klebrige blader.

Hvorfor Sett det på ansiktet ditt?

Tea tree olje ble funnet å være effektiv i behandling av sopp i 1930 av Dr. EM Humphrey. The Naked Scientist hevder også at når tea tree olje er brukt til bakterier, mengden av bakterier faller med 90%. Som sådan, har denne oljen blitt brukt til å hjelpe trenge gjennom huden og tømme den ut. Tea tree olje vil klare opp akne du allerede har, samt bidra til å forhindre utbrudd av kviser og hudormer i fremtiden.

Hvordan bruke det

Før sengetid, fjerne alt av makeup med en makeup remover, akne vask av ditt valg og varmt vann. Smør litt tea tree olje på en bomullspinne, en Q-tip eller en vev. Forsiktig gni oljen inn i ansiktet ditt. Ikke vask tea tree olje av før seng som sin beste effektene vil oppstå hvis du lar den sitte på huden over natten, ifølge Acnemyths.com.

Bruk i kombinasjon med annen Acne-Fighting Agent

Før du bruker tea tree olje på ansiktet ditt, vask huden med en annen akne-kampene agent. Dette vil bidra til å fjerne makeup og åpne porene slik at huden din er klar til å motta denne kraftige naturlige stoffet. Som akne vask du velger er opp til deg, men les nøye etiketten. Akne vask bør inneholde salisylsyre som den aktive bestanddel.

Hvor befinner Tea Tree Oil

Tea tree olje kan nå bli funnet på nesten hvilken som helst dagligvarebutikk eller stoff butikken og markedsføres i en rekke produkter og merkevarer. Sørg for at du plukker opp et produkt som er merket 100% tea tree olje. Hvis det er utvannet eller blandet med andre ting, kan det ikke fungere så bra. Forvent å betale rundt $ 5 til $ 10 for din flaske.

Andre bruksområder

Selv om tea tree olje ikke kan brukes internt (ikke prøv og drikke tea tree olje), kan den brukes på en rekke andre problemer. DAB litt på en sår tann, påfør noen dråper på en byll hver dag i en måned, kan du bruke den til å rense små skrubbsår og kutt, gurgle åtte til ti dråper blandet med vann for en sår hals, påfør et par dråper til et insekt bite, eller plassere den på føttene for å rydde opp fotsopp.

Tea Tree Oil Oppskrift på Lice

En tea tree olje oppskrift kan bidra til å drepe skraverte lus og myke egg sekker limt til håret. Når oppskriften er blitt påført på håret og skylles, kan de døde lus og egg sekker lett kan fjernes. Tea tree olje bør alltid brukes med forsiktighet, men, og det må aldri brukes direkte på huden uten fortynning.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en sterk eterisk olje produsert fra bladene av Melaleuca Alternifolia treet, som er innfødt til Australia. Tea Tree olje har sterke antiseptiske, antibakterielle og antifungale egenskaper, og det er ofte brukt i behandling av sopp eller bakterielle infeksjoner i huden. Tea tree olje har lenge vært brukt til å drepe lus, og det kan være spesielt vellykket på å drepe lus som har blitt resistente mot over-the-counter plantevernmiddel behandlinger som inneholder permetrin.

Oppskrift og Application

For å lage din egen te tree olje oppskrift for lus, kjøpe terapeutisk-grade økologisk tea tree olje. Dette er den beste typen av eterisk olje til bruk på hud anvendelser i oppskrifter og fordi det ikke inneholder ytterligere bestanddeler som for eksempel alkohol eller kjemiske rester, som kunne irritere huden og fortynn oljen.

Kombiner din tea tree olje med en base av eple cider eddik. Denne blandingen vil drepe skraverte lus og løsne egg sekker fra håret for enkel fjerning. For hver kopp eple cider eddik, tilsett 2 ts. tea tree olje. Bland de to ingrediensene godt, og da gjelde for håret etter at den har vært shampooed. Blandingen skal arbeides godt inn i hodebunnen og ned hårlengde, og deretter håret og hodebunnen skal være dekket med en dusjhette i minst 15 minutter. Når håret blir skylt, bør en fin-tann kam brukes til å gre ut de døde lus og egg sekker.

Klær, sengetøy og håndklær bør alle vaskes i varmt vann med 1 ts. tea tree olje og 1 kopp eple cider eddik for å hindre re-angrep.

Advarsel

Tea tree olje bør aldri brukes direkte på huden; må du alltid fortynne tea tree olje med en base av eple cider eddik før du kan bruke den til å drepe lus. Tea tree olje er en sterk eterisk olje som har vært kjent for å forårsake hudreaksjoner hos noen mennesker; det er best å teste ut apple cider eddik / tea tree olje blandingen på et lite område av huden før du bruker den på hodebunnen og håret.

Tea Tree Oil Naturlig gjær infeksjon Cures

Tea Tree Oil Naturlig gjær infeksjon Cures


Tre av fire kvinner vil ha en gjær infeksjon i løpet av livet. Gjær infeksjoner er forårsaket av overvekst av soppen Candida albicans. Symptomene kan omfatte, rødhet, kløe, cottage cheese som utflod og smerter under samleie eller når du bruker badet. Det er mange over disk medisiner for behandling av gjær infeksjoner. Hvis du ønsker en mer naturlig behandling vurdere å bruke tea tree olje naturlig gjær infeksjon botemidler neste gang du har en gjær infrection.

Kjøp Tea Tree Oil

Tea tree olje kan kjøpes i din lokale helsekost butikk eller på nettet. Noen drugstores salg det. Kjøpe 100 prosent naturlige tea tree olje. Du ønsker ikke et produkt som er fortynnet eller inneholder andre urter; de kan ikke kurere din gjær infeksjon og kan gjøre det verre. Ikke bruk tea tree olje hvis du er gravid.

Forbered Din Tea Tree Oil Naturlig gjær infeksjon Cure

Ta 2 til 3 spiseskjeer med vanlig yoghurt og suge tuppen av en tampong i den. Legg 2-4 dråper tea tree olje til tampong. Yoghurten vil bidra til å redusere din gjær infeksjon ved bekjempelse av gjær.

Behandling av infeksjon

Sett inn tampong og la den i for 4 til 6 timer. Forbered annen tampong og gjenta prosessen. Bruk minst to tea tree olje tamponger om dagen før infeksjonen klarner opp.

Aktuelt Cream

For å bidra til å bekjempe kløe og svie i forbindelse med en gjær infeksjon, ta vanlig yoghurt og noen dråper tea tree olje og bland godt. Påfør blandingen til infeksjon området. Det kan svi litt, men det er helt normalt.

Bruken av Tea Tree Oil for Chiggers & Flått

Bruken av Tea Tree Oil for Chiggers & Flått


Tea tree olje stammer fra bladene av Melaleuca alternifolia, et medlem av myrt familien. Olje fungerer som en antimikrobiell og bærer beroligende egenskaper. Tea tree olje er nyttig for behandling chiggers og flått, men av forskjellige grunner. Oljen roer kløe forårsaket av chiggers, og muligens hindrer infeksjon på grunn av riper. Oljen er bare bra for å fjerne flått; det vil ikke hindre sykdom eller lette symptomer forårsaket av et flåttbitt.

Chiggers

I motsetning til det mange tror, ​​chiggers er ikke insekter. Relatert til flått, chiggers er faktisk små midd, praktisk talt usynlig for det blotte øye. Etter å bite deg, chigger innskudd spytt inn i huden din, og det er denne prosessen som genererer intens kløe forbundet med chiggers. Snart etter at chigger biter, røde nupper eller renner vises på huden din. Fjern chiggers lett med lys rubbing eller vask med såpe og vann. Dessverre, vil bite fortsette å klø siden chigger seg selv er ikke ansvarlig for kløe.

Bruk Tea Tree Oil for chigger biter

Etter vask, du fortsatt trenger å behandle kløende, røde nupper. Påfør tea tree olje til humper tre eller fire ganger daglig. Kløen topper én til to dager etter bittet, og avtar gradvis etter syv til ti dager. I tillegg til å behandle kløe, hjelper tea tree olje for å hindre infeksjon som kan resultere fra skrape med skitne hender og negler.

Flått

I motsetning chiggers, kan flått bære sykdommer, inkludert Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber. Noen arter av flått, som hjort flått, er liten og vanskelig å se. Flått trives i fuktige miljøer og i områder med høyt gress og tung vegetasjon. Etter å ha vært ute, sjekk selv grundig for flått.

Fjerne Flått

Hvis du blir bitt av en flått, fjerne den så snart som mulig. Påfør tea tree olje til flåtten, og la den på huden i 20 minutter. Hvis flåtten ikke faller av, fjerner du det forsiktig ut med pinsett. Ta tak i flåtten ved hodet og dra forsiktig rett ut. Ikke knus flåtten.

Advarsel

Tea tree olje kan være irriterende for huden, og allergiske reaksjoner er mulig. Ikke ta tea tree olje muntlig. Rapporterte alvorlige reaksjoner inkluderer magesmerter, kvalme, tretthet og selv koma.

Hvordan Fortynn Tea Tree Oil

Tea tree olje brukes til å behandle en rekke plager. I tillegg kan det også brukes til å rengjøre hjemmet. Følgende er noen av metodene som brukes for å fortynne tea tree olje.

Bruksanvisning

Hvordan Fortynn Tea Tree Oil

•  Hvis du vil bruke som rengjøringsmiddel, bland 1 ts. tea tree olje med 1/4 kopp eddik og 2 kopper vann. Dryss en klype havsalt i etter de andre ingrediensene er blandet.

Hvis du vil bruke som en antiseptisk, bland 4 oz. trollhassel med en ts. tea tree olje. Du kan også bruke tea tree olje ufortynnet som en antiseptisk.

Hvis du vil bruke som en anti-sopp, bland 1 oz. tea tree olje med 1/2 kopp tea tree olje.

Hvis du vil bruke som en lokal applikasjon, blande to deler tea tree olje til en del alkohol (vodka eller antiseptisk alkohol). For eksempel kan du blande 2 ss. tea tree olje og 1 ss. vodka.

Bivirkninger av Tea Tree Oil Tannkrem svelging

Bivirkninger av Tea Tree Oil Tannkrem svelging


Tea tree olje har vært brukt i århundrer for sin antiseptisk, antiviral, antibakteriell og generelle rensende egenskaper. Foruten tannkrem, er tea tree olje en vanlig ingrediens i såper, ansikts rensemidler og preparater som brukes til å behandle akne, fotsopp og spiker sopp, blant andre forhold. Tea tree olje er vanligvis brukes i konsentrasjoner på mindre enn 5 prosent.

Tea Tree Oil Tannkrem Forholdsregler

Før du bruker tea tree olje tannkrem, kan det være en god idé å spørre tannlegen din om dette ville være et godt valg for deg. Selv tea tree olje kan være effektive for gingivitt og andre orale infeksjoner, hjelper det ikke å fjerne plakk. Som med hvilken som helst tannkrem, selv om du ikke er allergisk, er det lurt å unngå å svelge produktet.

En liten prosentandel av mennesker opplever en allergisk reaksjon på tea tree olje, og bør selvsagt unngå bruken i noen form. Det er en god idé å bruke en liten mengde av tea tree olje produktet du har tenkt å bruke på huden din først, og vente 24 timer for å se om kløe eller utslett resultater.

Bivirkninger av Svelge Tea Tree Oil

De fleste av de menneskene som har utviklet alvorlige bivirkninger har utviklet dem fra å bruke tea tree olje gjennom munnen, men siden selv små mengder kan føre til en negativ reaksjon, bør tannkrem brukere være klar over mulighetene. Disse inkluderer tretthet, slapphet, magesmerter, diaré, utslett, betennelse i munnvikene, treg eller ujevn gange, forvirring, nedsatt immunforsvar eller koma. Noen mennesker har opplevd ubehagelig smak, brennende følelse, kvalme og dårlig ånde etter oral tea tree olje bruk.

Førstehjelp

Hvis et produkt som inneholder tea tree olje har vært svelging av store mengder, kontakt din giften kontrollsenter for råd. Tea tree olje tannkrem er sannsynligvis ikke har noen alvorlige bivirkninger hvis en liten mengde svelges ved et uhell. Per 2006 hadde den amerikanske foreningen av giftkontrollsentre ikke mottatt en eneste rapport om dødelig tea tree olje forgiftning. Aktivt kull har blitt brukt til å bøte tea tree olje forgiftning hos barn.

Spit, må ikke svelges

Det er aldri en god idé å bevisst svelge alle typer tannkrem. Enhver tannkrem som inneholder flouride har blitt pålagt å gjennomføre en gift-kontroll advarsel siden 1997. Små barn bør aldri stå uten tilsyn med en tube med tannkrem i nærheten, og barna trenger å læres opp til å spytte og skylle munnen etter børsting helt fra start.

Mengden av noen tannkrem for å pusse er usannsynlig å ha alvorlige negative effekter. Men hvis du opplever noen negative effekter av tea tree olje tannkrem eller annen personlig pleie produkt, slutte å bruke det og snakke med medisinsk pleie leverandøren.

Lice behandling med Tea Tree Oil Oppskrifter

Hodelus søke skoler overalt. Det spiller ingen rolle om det er den beste skolen eller verste skolen. Kjemiske sjampo er tilgjengelig på markedet, men foreldre blir skeptiske til å dusje sine barn med disse giftige væsker. Mange foreldre er å snu til naturlige alternativer til å behandle hodelus. Tea tree olje har blitt svært populært i kampen lus.

Hva er Tea Tree Oil?

Tea tree olje er avledet fra en damp destillering av bladene av Melaleuca treet som er innfødt til Australia. Gulaktig farget olje lukter som en blanding av muskat og eukalyptus. Ren tea tree olje inneholder om lag 40 prosent av en bakterie-kampene ingrediens kalt terpinen-4-ol. Således er det svært effektiv ved bekjempelse av infeksjoner forårsaket av kutt, utklipp og insekter.

Det finnes mer enn 100 forskjellige bruksområder for tea tree olje i å bidra til å bekjempe hud sykdommer og infeksjoner. Bruken av tea tree olje for å drepe hodelus blir stadig mer utbredt som et mer naturlig alternativ til kjemiske shampoos. Fordi tea tree olje er både antiseptisk og healing, det vil også behandle irritert hodebunn. Hodelus bite, og disse bittene kan bli sår og smittet over tid. Tea tree olje vil bidra til å sikre barnets hodebunnen er sunt.

Sjampo

Du kan kjøpe sjampo som inneholder tea tree olje. De er dyre, og du har ingen kontroll over hvor mye tea tree olje er i den eller hva andre ingredienser er lagt. Du kan lage din egen tea tree olje shampoo like lett.

Kjøp en billig flaske klar sjampo. Legg 10 til 12 dråper ren tea tree olje til shampoo flaske. Snu flasken opp ned og rull den rundt og rundt for å blande tea tree olje i sjampo.

Hvis shampoo blandingen har en sterk tea tree olje lukt, legger til flere dråper eterisk lavendelolje til. Lavendel olje er også veldig beroligende og helbredende, pluss det lukter bedre. Shampoo barnets hode som vanlig. La sjampo for å sitte på barnets hode 2 eller 3 minutter før du skyller det ut.

Skyll barnets håret grundig og deretter håndkle tørke for å fjerne eventuelt døde lus eller luseegg. Gre håret ut med en nit kam. Hårføning vil også bidra til å fjerne døde lus. Gjenta sjamponering umiddelbart hvis du ser noen tegn til levende lus.

Hair Mist

For å bekjempe en reinfestation lus, sjampo barnets og / eller håret av alle familiemedlemmer en gang i uken ved hjelp av hjemmelaget tea tree olje shampoo. Du kan også lage en tåke og spray barnets hår daglig før han går til skolen.

Bland 8 oz. vann og 12 dråper tea tree olje sammen i en ren plast sprayflaske. Du kan legge til flere dråper lavendel eller rosmarin eteriske oljer for å forbedre lukten. Tåke barnets hår som du gre det den morgenen. Det vil bidra til å holde lus fra å komme i håret.

Advarsel: Eteriske oljer er trygge når de brukes riktig. Vær forsiktig når du håndterer dem, som ren olje kan brenne huden eller forårsake hud følsomhet. Studer essensielle oljer og deres bruksområder før du begynner å bruke dem hjemme.

Foot Fungus Tea Tree Oil Remedy

Foot Fungus Tea Tree Oil Remedy


Tea tree olje er avledet fra bladene av den australske melaleuca Alternifolia anlegget. Tea tree olje er en naturlig soppdrepende middel og inneholder mange antibakterielle egenskaper. Anvendt konsistent for fot sopp, kan tea tree olje dreper den. Tea tree olje kan kombineres med andre urteoljer for å lage en soppdrepende formelen.

Tea Tree Oil Formula

Lag en enkel tea tree olje formel for å behandle fot sopp ved å kombinere like deler av tea tree olje, oregano olje og lavendelolje. Du kan også bruke noen dråper tea tree olje utvannet i olivenolje til å behandle sopp. Påfør tea tree olje behandling to til tre ganger om dagen for å drepe sopp.

Tea tree olje behandlinger kan påføres med en liten pensel eller bomullspinne. Mette hele infiserte området og la oljen helt absorbere før du gjenopptar aktiviteter. Det optimale tidspunktet for å påføre blandingen til føttene er etter en dusj eller badekar. Bruk en annen applikator med hver behandling for å hindre ny infeksjon og spredning.

Forvent å bruke tea tree olje behandling i minst seks uker for å rette tilstanden. Avhengig av alvorligheten av infeksjonen, kan soppen trenger behandling for opptil et år. Hvis du har utviklet sopp under en tå spiker, fortsetter behandlingen inntil hele neglen vokser ut, et gjennomsnitt på seks til 12 måneder, før du stopper tea tree behandlinger. For best resultat, sørge for at soppen er utryddet fra alle områder av foten også under tåneglene før avsluttet behandling.

Fungus Forebygging

Du kan vurdere fortsatte anvendelse av tea tree formelen når soppen har blitt ryddet for å hindre fremtidige infeksjoner. For kroniske fot sopp symptomer, bruke formelen to til tre ganger om dagen, selv når sopp symptomene ikke er synlig. Hindre eksponering for ny sopp ved å unngå offentlige bassenger, spa og dusj.

Side Effects

Vær forberedt på å oppleve mulige hudreaksjoner ved bruk av tea tree olje til å behandle sopp. Ifølge Mayo Clinic, har tea tree olje blitt funnet å forårsake reaksjoner som rødhet, blemmedannelse og kløe og bør brukes med forsiktighet. I noen tilfeller tea tree olje kan forårsake en allergisk utslett. I motsetning til reseptbelagte medisiner som kan føre til kvalme, oppkast, svimmelhet, hodepine og skade på mage vev og lever, mange finner at risikoen for ubehag i huden med tea tree olje oppveier de negative effektene av reseptbelagte medisiner. Imidlertid er gravide frarådes å bruke tea tree olje for alle typer tilstand, inkludert fot sopp.

Tea Tree Oil for Ear Wax fjerning

Ørevoks er en fordelaktig i et par måter, blant annet bidrar til å opprettholde en pH-balansen i øret, og som beskytter mot inntrengning av vann inn i det indre øret, som begge er viktige for å inhibere veksten av bakterier. Imidlertid kan for mye ørevoks føre til hørselstap, tinnitus eller øreverk. Ved hjelp av tea tree olje er en trygg, ufarlig måte å fjerne ørevoks.

Ikke bruk Bomullspinner

Bomullspinner er mindre enn optimalt for flere grunner. Først kjører du risikoen for å perforere trommehinnen, noe som er svært smertefullt og øker sjansene for infeksjon i det indre øret. For det andre kan det skrape bort for mye voks, noe som også ville føre til økt mulighet for infeksjon. For det tredje kan det presse påvirket ørevoks lenger tilbake inn i øret, noe som gjør det vanskeligere å fjerne senere og øke sjansene for å akkumulere for mye ørevoks.

Ved hjelp av Tea Tree Oil

Tea tree olje dråper i øret vil hjelpe løsne opp ørevoks. I tillegg er tea tree olje en naturlig antiseptisk, noe som betyr at det vil drepe noen sopp eller bakterier som vokser i øret. Sette et par dråper olje i hvert øre hver dag i 5 til 7 dager. Bøy hodet til siden, som du plasserer dråpene, og hold hodet på skrå til du føler at det renner olje i øret. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen.

Bli kvitt den Wax

Når du føler at voksen har løsnet opp litt, er det på tide å fjerne den. Tilegne seg en liten, blå gummiball sprøyte funnet på narkotika butikker og apotek. Fyll den med vann som er så nær kroppstemperatur som mulig. Vippe hodet ned, dra opp på øret med den ledige hånden mens du forsiktig sprute vann inn i øret med sprøyten. Deretter slår du hodet over vasken og vente på små biter av voks for å komme ut med vannet.

Tørking Your Ears

Ved hjelp av en dropper, legg et par dråper rubbing alkohol inn i øret, vippe den ene veien og så den andre. Rubbing alkohol vil tørke ut din indre øret. Sørg for å tømme alkohol fra øret etter tillater det et par sekunder for å tørke alt ut. Husk også å tørke det ytre øret samt for å hindre eventuell fuktighet oppbygning på innsiden.

Hvordan bruke Tea Tree Oil for gjær infeksjoner

Hvordan bruke Tea Tree Oil for gjær infeksjoner


Gjær infeksjoner er forårsaket av en overvekst av soppen Candida albicans. Dette og andre bakterier er alltid til stede i kroppen i små mengder; Imidlertid kan faktorer slik som en senket immunsystem, hormonelle forandringer, kjønn, diabetes og antibiotika utløse overvekst, i henhold til Candida-gjær infeksjon Vurdering. Varmt, fuktig vær og stramme klær vil også bidra til gjær infeksjoner. Prøv å bekjempe slike infeksjoner med soppdrepende eterisk olje tea tree. Tea tree olje er også antiseptisk, anti-smittsomme og anti-inflammatorisk, som legger til sine helbredende krefter. Prøv følgende hjemme bøte for gjær infeksjon lettelse.

Bruksanvisning

Tea Tree Oil Tampon Remedy

•  Finn en tampong som er unscented, som parfymerte tamponger kan noen ganger føre til allergiske reaksjoner.

Fukt tampong med 10 til 15 dråper tea tree eterisk olje.

Sett inn tampongen inn i skjeden din, og la den i 40 minutter til en time. Gjenta disse trinnene daglig til infeksjonen går bort, som vil ta en uke eller mindre.

Tea Tree Oil Douche

Tiltak 1 ts. av tea tree olje og 1 ts. rubbing alkohol i en liten bolle, og bland til løsningen er melkehvit, instruerer HomeRemediesWeb.com.

Hell blandingen i en dropper flaske, og legge til 10 dråper av løsningen på en pt. vann.

Skyll vagina med løsningen hver dag i en uke.

Tips og advarsler

  • Tea tree olje fungerer også som en acne behandling.
  • Ikke la tampong i lenger enn en time om gangen. Tamponger igjen i mer enn fire timer kan føre til toksisk sjokksyndrom, som skjer når giftstoffer inn i blodet. Google Health bemerker følgende symptomer på toksisk sjokksyndrom: forvirring, syk følelse, diaré, lavt blodtrykk, oppkast, høy feber, muskelsmerter, hodepine, organsvikt, utbredt utslett, anfall, og rødhet i øynene, munn og svelg. Toksisk sjokk-syndrom er sjelden, men livstruende.

Bruk av Tea Tree Oil for Lus

Lus kan være en pinlig problem, og en som må behandles umiddelbart. Lus kan spres raskt og kan være et reelt problem i skoler og barnehage. Flere personer er å snu til alternative metoder for behandling for enkle forhold som lus.

Generell informasjon

Tea tree olje er et utmerket valg for behandling av lus på grunn av sin naturlige antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Det er trygt og effektivt, og er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker eller den organiske delen av enkelte dagligvarebutikker. Du kan velge å bruke tea tree olje til å behandle din lus problem snarere enn medisinert sjampo, som kan inneholde plantevernmidler. Du kan også bruke den som et middel for beskyttelse mot tilbakevendende lus.

Olje Kjøpetips

Pass på at du kjøper olje, som er 100 prosent ren og organisk. Det bør ikke være noen tilsetningsstoffer til oljen. Du kan finne god tea tree olje på din lokale helsekost butikk. Du kan også gjøre online kjøp av olje, men det anbefales å unngå å gjøre dette fordi du vet aldri hva du får eller hva kvalitet du får. Unngå å kjøpe produkter med tea tree olje i dem; heller, kjøpe en stor flaske med ren eterisk tea tree olje.

Bruke Oil

Du kan blande noen dråper tea tree olje i sjampo du allerede bruker, eller bland det inn i en flaske uparfymert sjampo. Den foreslåtte dosering vil være 05:56 dråper tea tree olje til åtte til 10 gram av såpe. Tea tree olje er sterk, så prøv å ikke bruke for mye. Litt går en lang vei. Prøv å blande den med baby shampoo, slik at du har en mild sjampo for å fukte håret og hodebunnen med. For ekstra beskyttelse og behandling, bruke samme dosering til din conditioner.

Du kan også blande åtte dråper tea tree olje med en halv kopp extra virgin olivenolje. Massere blandingen dypt inn i hodebunnen og dekke hodet med et håndkle. La blandingen stå i 30 minutter. Vask oljen ut av håret grundig og tilstand som normalt.

Du kan legge til et par dråper av oljen til din vaskemiddel og andre vaskemidler å desinfisere og beskytte hele huset. Hvis utbruddet ikke blir bedre etter noen dagers behandling, kontakt lege.

Hvordan bruke Tea Tree Oil å behandle hudlidelser

Hvordan bruke Tea Tree Oil å behandle hudlidelser


Tea tree olje, populær i holistisk og urtemedisin sirkler, kommer fra Melaleuca treet som er innfødt til Australia. Den naturlig forekommende ingrediens, terpinen-4-ol, er ansvarlig for oilâ € ™ s soppdrepende egenskaper. Lenge holdt av opprinnelig stammer som en kur-all for mange hudlidelser, det wasn € ™ t inntil 1920Ã € ™ s som forskerne fant at det å gjøre en essensiell olje ved å trekke ut terpinen-4-ol produsert en konsentrert olje som er brukt med suksess i mange hud kremer og salver.

Bruksanvisning

Kjøp tea tree olje fra en hederlig helsekost butikk og sørge for at det kommer i en mørk flaske. Når de utsettes for lys, mister te treet olje dens stabilitet og effektivitet som en hud hjelpemiddel.

Spe en eller to dråper tea tree olje med en teskje olivenolje, lakserolje eller mandelolje for å gjøre en anti-bakteriell olje for å glatte over en gift eføy utslett. Oljen reduserer kløe og oppfordrer væskefylte byller å krympe. Vær forsiktig når du søker tea tree olje hvis du lider av skadet hud, som det vil svi.

Bruk tea tree olje i din sjampo og balsam for å styrke huden i hodebunnen din, hjelper det å slough av det gamle laget og stimulere ny hud vekst. Dette er gode nyheter for flass lider som frykter Shedding flak av deres hodebunnen på en daglig basis. Tea tree olje vil arbeide innen 24 timer etter sjamponering og på det punktet vil du ha mye flak, men etter det, vil du være flake-free for et par uker.

Legg et par dråper tea tree olje til flytende håndsåpe dispenser og rist godt. Hver gang du vasker hendene, vil du være å gi dem en anti-sopp boost mens ødelegge skadelige bakterier.

Dypp en bomullspinne i ufortynnet tea tree olje og trykk den mot siden av flasken for å sørge for at pinnen er knapt fuktig. Så vidt berører akne blemishes med pinnen, tar seg ikke å spre tea tree olje til det omkringliggende vevet. Tea tree olje viser løfte i behandling av ungdom og voksen akne.

Tips og advarsler

  • Ha en flaske tea tree olje i medisinskapet til alle tider for lett tilgang når en hud utslett oppstår.
  • Selv om flere rapporter ikke bekrefter denne artikkelen, i februar 2007 utgaven av New England Journal of Medicine, foreslo forskerne at tea tree olje bruk i gutter over en alder av tre kan være en medvirkende faktor i utviklingen av gynekomasti, en sjelden tilstand der gutter vokser brystene.

Pure Tea Tree Oil Bruker

Pure Tea Tree Oil Bruker


Ifølge nettstedet diagnostisere meg, er tea tree et lite tre urfolk til nordøst kystbyen, New South Wales, Australia. Bladene er den medisinske del av anlegget. Tea tree olje har et bredt spekter av antimikrobiell aktivitet. Dette betyr at den fungerer som en naturlig antibiotika. Pure Liquid Gold nettstedet hevder at tea tree olje kan brukes som et immunsystem booster og et forsvar mot ulike typer infeksjoner.

Øreinfeksjoner

Ifølge Helse Mad nettstedet, er tea tree olje en effektiv behandling for en ørebetennelse. Drop tre dråper tea tree olje i 1/4 kopp vann. Bland og fyll en dropper med tea tree løsning. Nå forsiktig fylle øret med det. Bøy hodet sidelengs for å holde den i øret i et halvt minutt, deretter avløp. Gjenta flere ganger om dagen. Det er bedre bare å bruke tea tree utvannet og ikke å legge ren tea tree olje i øret, men du kan gni ren olje på den ytre overflaten av øret. Vennligst merk: Øret infeksjoner kan være alvorlige; denne behandlingen bør ikke erstatte konsultere lege, og bør ikke brukes på barn.

Abscess eller tannpine

Piple noen dråper direkte inn i hulrommet, eller dryppe et par dråper på fingeren og massere tannen og omliggende gum området. Gjenta dette flere ganger om dagen. Selv om dette vil bare gi deg noen midlertidig lindring eller trøst, er det viktig å fortsatt gå til tannlegen din så snart som mulig. Vær forsiktig med å svelge oljen. Ifølge nettstedet Health Mad, hvis du svelge litt av oljen det ikke vil skade deg, men du bør prøve å spytte den ut. Tea tree olje har en svært kraftig, unlikable og medisinsk smak.

Fotsopp

Påfør noen ren tea tree olje direkte til føttene for fotsopp en gang om dagen i ca 30 dager for å sikre at soppen er helt eliminert, ifølge nettstedet "diagnostisere meg." Nettstedet sier også at du kan legge til flere dråper i en bøtte med vann og suge føttene. Dette er bra å gjøre med jevne mellomrom under og etter soppen har blitt ødelagt.

Flass

Tilsett noen dråper tea tree olje til shampoo for flass. Shedding, flassing og kløe kan være plagsom. Ifølge Healthy Oil Planet, kan dette være et alternativ til en antiflassjampo.

Tea Tree Oil som en Tick Repellent

Tea Tree Oil som en Tick Repellent


Tea tree (Melaleuca Alternifolia) er et tre som vokser langs myrlendt sørøst australske kysten. Den ble først oppdaget og navngitt i moderne tid etter 18. århundre sjømenn, som brukes til å lage en te fra bladene. Siden da har olje avledet fra bladene blitt brukt til å behandle og kurere en rekke sykdommer. En av de mest nyttige fordeler er som en billig og ikke-giftig tick frastøtende som kan brukes på både dyr og mennesker.

Aktive ingredienser

Tea tree olje er avledet fra bladene på treet ved hjelp av damp destillasjon eller en lignende prosess. De to viktigste ingrediensene som finnes i tea tree olje er cineol og terinen-4-ol. Den aktive bestanddel blir terinen-4-ol, mens cineol er ansett som en urenhet. En kvalitet olje har en høy terinen-4-ol-innhold og et lavt innhold cineol.

Tick ​​Repellent

En tick frastøtende kan gjøres for både dyr og mennesker som bruker tea tree olje som en aktiv ingrediens. Start med en 2: 1 blanding av din favoritt baseolje, som mandel eller jojoaba, og vann. Kombiner dette i en sprayflaske med 2 oz. av tea tree olje. For best resultat, bruk en glassflaske. Oljer som tea tree olje reagerer med plast og kan føre til farlige kjemikalier for å igle inn din frastøtende. Før hver bruk, riste flasken kraftig til grundig blande oljer. Ved søknad til kjæledyr, gni frastøtende under deres pels slik at den når huden deres.

Tick ​​Shampoo

Mens haken sjampo kan anvendes for mennesker, er det vanligvis et program som er reservert for kjæledyr. For hver 2 oz. av din favoritt kjæledyr sjampo, legg 6 til 10 dråper tea tree eterisk olje. Vask kjæledyret pels bruker denne sjampo, med spesiell oppmerksomhet på hardt å nå områder, for eksempel under halen, i armhulene og mellom tærne. La sjampoen sitte i ca 10 minutter, eller så lenge du kan få dine hårete venn til å stå stille. Deretter grundig skyll sjampo fra håret sitt. Gjenta en gang om dagen til du ikke ser lenger flått.

Tick ​​Collar

Tick ​​collars bidra til å holde flått fra låse på kjæledyret ditt når det er ute og farter. For å gjøre en giftfri tick krage bruke tea tree olje, start med en vanlig klut eller nylon krage. Deretter lage en blanding bruker 2 ss. av en olje som mandel olje og legg 5-7 dråper tea tree olje. For mindre kjæledyr, som katter, kan du bruke en mer fortynnet løsning. Påfør blandingen olje til halsbåndet og la den suge i. Påfør blandingen olje to ganger i måneden eller oftere ved behov.