Digidexo.com

naturlig fotsopp

Hvordan behandle fotsopp med naturlig rettsmidler

En vanlig misforståelse er at du må være en utøver å ha fotsopp. Fotsopp er en bakterie som utvikler seg i fuktige forhold, og siden idrettsutøvere har ofte svette føtter som er begrenset til trange sko, denne tilstanden er ofte kategorisert til de som deltar i fysisk aktivitet. Mens trange sko, sokker og konstant bevegelse kan akselerere fotsopp forming, kan hvem som helst skaffe fotsopp. Naturlig rettsmidler vil bidra til å berolige dine føtter og kurere denne tilstanden raskt.

Bruksanvisning

•  Vask føttene tre ganger per dag med en mild antibakteriell såpe. Med en vaskeklut, tilstrekkelig rydde i mellom tærne og buen av foten din. Nøye håndkle tørke føttene, noe som gjør at de er helt tørre før du setter på sokker.

Bland 2 kopper Epsom salt i en stor beholder med varmt vann. Slike beholdere er gryteretter eller store plastbeholdere vil nok holde føttene og vann. Suge føttene i denne løsningen en gang om dagen frem til din fotsopp er kurert.

Påfør 7 dråper tea tree olje direkte på de berørte områdene på føttene og la oljen trekke inn i foten. Gjenta denne prosessen til din fotsopp har stilnet imidlertid fortsette å bruke tea tree dråper til føttene i tre uker etter at denne tilstanden er klarert.

Mix 4 gram av ren aloe vera gel med en teskje av tea tree olje. Gni i denne blandingen direkte på føttene og la det tørke helt før du tar på deg sokker. Gjenta to ganger per dag inntil føttene er helbredet.

Påfør tre dråper grapefruktkjerne ekstra direkte på håndflaten av dine føtter og med hendene gni oljen i hele undersiden av foten. For å holde fra å spre fotsopp, påfør fem dråper grapefruktkjerneekstrakt i tøyet når vaske sokkene.

Tips og advarsler

 • Endre sokkene flere ganger per dag for å holde føttene helt tørr. Bruk aldri skitne, eller tidligere brukte og uvaskede sokker. Bomull sokker er best for dine føtter fordi de lar føttene til å puste. Når det er mulig, ikke bruke sko eller sokker. Lar føttene til å puste; ekstra luft vil bidra til å helbrede føttene raskere.
 • Hvis du ikke bruker sandles eller flip-flops når dusjing i offentlige anlegg, kan du enkelt kontrakt fotsopp. Prøv ikke å klø fotsopp, da dette kan føre til at det å spre seg.

Hvordan lage en naturlig rette å kurere fotsopp

Det naturlige rette bidrar til å kurere fotsopp. Dette Idrettsutøvere Foot rette er naturlig og skånsom nok til å brukes på alle hudtyper, og er også trygt for barn og veldig sensitiv hud.

Bruksanvisning

•  Hell jojobaolje i en liten bolle.

langsomt begynne å helle te treet olje, lavendelolje og nellikolje inn i jojobaolje, ett om gangen. Visp oljer sammen som du legger dem i.

Når oljer er blandet grundig, la blandingen sitte ute i ca 10 minutter.

Ta halvparten av blandingen og belegge en fot med den. Dekke hele foten, ikke bare de berørte områdene. Sett en tykk sokk over foten, og deretter fortsette med den andre foten og sette en tykk sokk over det.

La blandingen trekke inn over natten.

Bruk behandlingen nattlig inntil fotsopp er borte. Jeg foreslår at du bruker behandling et par ekstra dager for å være trygg.

Slik Cure Fotsopp med Apple Cider eddik - en naturlig kurFordi folk tenke gjennom de giftige kjemikaliene de bruker til å behandle enkle forhold, mange har gjenoppdaget de helbredende virkningene som eple cider eddik har på fotsopp. Fotsopp er en vedvarende, ofte smertefull sykdom av foten som er forårsaket av vekst av sopp (kjent som tinea pedis). Soppinfeksjon begynner vanligvis som et rosa eller rødt utslett på mellom tærne, som sprer seg til ball, bue, og til slutt hælen av foten. Her er noen enkle trinn for å kurere tilstanden naturlig.

Bruksanvisning

•  Vask foten eller føtter berørt med fotsopp med mild såpe og varmt vann.

Skyll godt, og tørk.

Bland en del vann til en del eple cider eddik i en liten kum eller stor bolle, og suge føttene i det.

Sug i vann / eple cider eddik blanding i ca 20 minutter.

Ta meter fra suge, og ikke skyll.

forsiktig tørke godt, ta vare å få all fuktighet fra mellom tærne.

Gjenta opptil to ganger om dagen, inntil fotsopp er kurert.

Tips og advarsler

 • De fleste folks fotsopp forsvinner innen en til to uker.

Hva Er Life Cycle av fotsopp?

Hva Er Life Cycle av fotsopp?


Fotsopp eller fotsopp er en soppinfeksjon i huden på foten ofte oppstår mellom tærne og noen ganger på hælen. Fotsopp er svært smittsom og kan inngås gjennom enten direkte eller indirekte kontakt. Alvorlighetsgraden av infeksjonen og kan vare varierer så lite som en uke eller to til så lenge som en måned eller mer. Vanlige symptomer er skjellete, tykk hud med en tørr utseende, rødhet og kløe. Behandlingen inkluderer over-the-counter medisiner i de fleste tilfeller, men alvorlige tilfeller kan kreve en resept.

Transmission

Overføring av tinea pedis skjer enten gjennom direkte kontakt med infisert hud eller gjennom indirekte kontakt, for eksempel ved sokker eller bad og garderober etasjer der soppen kan være til stede. Tinea pedis er en vanlig organisme på menneskekroppen, men den kan raskt å formere seg og føre til infeksjoner som er gitt den riktige miljø. Kjæledyr i hjemmet også overføre soppinfeksjoner som fotsopp til mennesker noen ganger, ifølge Mayo Clinic. Menn og de med svekket immunforsvar har økt risiko for å pådra en fotsopp infeksjon.

Miljø

Tinea pedis, som alle sopp, trives i varme, fuktige og mørke forhold. Det er i slike miljøer som fotsopp multipliserer og infiserer huden. Risiko for infeksjon øker hvis sko er slitt som ikke tillater luftsirkulasjon, hvis fot forblir våt eller svett for lange tidsperioder, og hvis huden er allerede skadet da dette er en opportunistisk type mikroorganisme.

Vekst

Når stede på foten, fotsopp organismer vokser utvidelser som infiserer det øverste hudlaget. Huden reagerer ved å øke hud-celleproduksjon i et forsøk på å kvitte kroppen av infeksjonen. Dette fører til tykk, skjellende hud som ser ut til å bevege seg i en ytre sirkulær måte som sopp fortsetter å spre seg. Som tinea pedis utvikler og sprer seg, sekundære infeksjoner forekommer i noen tilfeller. Unngå sekundære infeksjoner ved ikke å skrape eller gjør noe for å ytterligere irritere huden.

Behandling

Over-the-counter aktuell anti-sopp kremer eller spray fungere for de fleste tilfeller av fotsopp. Disse er vanligvis brukt en eller to ganger daglig og ta to til fire uker å løse infeksjonen. Alvorlige tilfeller kan kreve reseptbelagte aktuelle salver eller muntlig medisiner. Sekundære infeksjoner krever antibiotikabehandling i tillegg.

Forebygging

Det er flere tiltak du kan ta for å forebygge forekomsten av fotsopp. Gå barbent når hjemme og slitasje naturlige fiber sokker som vil transporterer svette og fuktighet bort fra huden. Hvis du finner ut at sokkene er fuktig på noe punkt i dag, satt på en ny, tørr pair så snart som mulig. Bruk sko som lar føttene puste og aldri slitasje fuktige sko. Bruke sandaler, flip flops eller annet vernesko på offentlige steder.

Slik Cure Fotsopp med vitaminer

Fotsopp kan være smertefullt og ubehagelig, så raske kurer er nøkkelen. Tilstanden, forårsaket av en sopp, vokser på fuktige steder, og er svært smittsom. Siden kroppen din vil naturlig bekjempe sopp, kan vitaminer brukes til å øke immunsystem til å kurere fotsopp.

Bruksanvisning

•  Ta vitamin C. Styrking immunsystem vil hjelpe kroppen din kampen fotsopp og du kan gjøre det ved å ta vitamin C. Du ønsker kanskje å ta mindre doser flere ganger om dagen. Store doser kan forårsake diaré.

Ta vitaminene A, vil B, D og E. Disse vitaminene bidra til å balansere din generelle helse og arbeid for å hjelpe immunforsvaret. Vitaminene A, B og E bidrar til å fremme sunn hud.

Ta sink. Sink vil spesielt hjelpe kroppen din bekjempe soppvekst. Tatt sammen med de andre vitaminer vil holde fotsopp unna.

Tips og advarsler

 • Det kan også bidra til å unngå visse matvarer, som gjærprodukter. De fremmer veksten av sopp.
 • Du bør også unngå direkte kontakt med fuktige områder som kan frakte soppen, som dusj, svømmebassenger eller garderober. Holde føttene tørre. Sopp vokser i fuktige områder. Slitasje åpne toed sko eller sandaler så mye som mulig og sørge for å holde sko og sokker tørre.
 • Mens antibiotika er foreskrevet for å bekjempe sykdom, kan de også kan drepe gode bakterier. Hvis du er utsatt for fotsopp, ta vitaminer mens du er på antibiotika, slik at du har en lavere sjanse for tilbakefall. Tar Vitamin B og spise yoghurt kan spesielt hjelpe på dette området.

Hjem rettsmidler for fotsopp

Hjem rettsmidler for fotsopp


Hjem rettsmidler for fotsopp er lett å lage og kan raskt bli kvitt kløen. Det viktigste er å holde foten tørr og ren. Bakterier og sopp elsker å vokse i fuktige, mørke områder, som mellom tærne. Over the counter soppdrepende medisiner og salver fungere, men kan være dyrt. I stedet bruker de hjemme rettsmidler for fotsopp nedenfor, trygt og effektivt for både barn og voksne.

Tea Tree Oil

Plasser 20 dråper tea tree olje blandet med varmt vann i en liten plastboks og suge føttene i 10 til 15 minutter. Voksne og barn kan bruke denne suge opp til tre ganger daglig for lindring av fotsopp symptomer.

Olive Leaf Extract

Gni oliven blad ekstrakt rikelig over bunnen av føttene og la den sitte i 30 minutter før du tar ut. Oliven blad inneholder antimikrobielle egenskaper og bidrar til å drepe sopp som forårsaker fotsopp.

Eddik

Sug føttene i en blanding av en park eddik og en del varmt vann. Eddik er et naturlig desinfeksjonsmiddel og kan bidra til å drepe eventuelle bakterier som lurer på huden din.

Hvitløk

Hvitløk er en naturlig antibiotika og kan hjelpe til å ødelegge sopp. Ta to kapsler, tre ganger hver dag eller plassere skiver av hvitløk i sokkene å bli absorbert gjennom huden.

Kanel

Legg kanel til kokende vann, la det bratt og avkjøles i ca 40 minutter. Deretter suge føttene i blandingen i 15 til 20 minutter. Cinnamon effektivt kan bekjempe både gjær og sopp-infeksjoner.

Baking Soda

Dryss natron i sokker og sko hver dag for å holde føttene tørre og nøytralisere pH i huden din.

Salt

Bland 2 ts. Epsom salt til 8 gram vann. Sug føttene i denne saltblandingen i opp til 15 minutter tre ganger daglig for å hjelpe tørke ut soppen og redusere svetting.

Naturlig rettsmidler for Toe Nail sopp

Naturlig rettsmidler for Toe Nail sopp


En tånegl sopp infeksjon er forårsaket av samme sopp som er ansvarlig for en fotsopp infeksjon. Ofte er en tånegl sopp infeksjon forårsaket av en ubehandlet fotsopp infeksjon som har spredd seg til tåneglene. Sopp i tåneglene kan være vanskelig å behandle fordi soppen er beskyttet under tånegl. Hvis behandlingen avsluttes for tidlig, før all soppen blir drept, kan infeksjonen komme tilbake raskt. Det er flere naturlige rettsmidler tilgjengelig for å behandle tånegl sopp. Naturlige behandlinger bør fortsette i minst to uker etter alle tegn på sopp infeksjon er borte.

Bruksanvisning

•  Hold føttene rene og tørre. Tånegl sopp trives i et varmt og fuktig miljø. Endre sokker ofte, spesielt etter svette. Pass på at skoene er helt tørre før du setter dem på. Bedre ennå, alternative sko. Bare bære et bestemt par sko annenhver dag. Selv om skoene føles tørr å ta på, kan de inneholder en liten mengde av fuktighet som er umulig å oppdage ved berøring. At liten mengde fuktighet er nok til å mate sopp.

Spis rikelig med garlicky matvarer. Hvitløk har naturlig soppdrepende egenskaper. Det er ikke nok vitenskapelig bevis for å bevise at det å spise hvitløk kan behandle soppinfeksjoner, men det har vært rapporter fra enkeltpersoner som hvitløk har hjulpet dem. Alternativ helse utøvere ofte anbefaler blant annet hvitløk i kostholdet til behandling av soppinfeksjoner.

Sug føttene i en stor kjele med salt varmt vann. Bland en kopp salt per én liter varmt vann for å lage denne foten suge. Eller, hvis du er heldig nok til å bo i nærheten av et hav eller Dødehavet, suge føttene i naturens saltvann. En saltvann fots suge å behandle tånegl sopp er en populær langvarig folkemedisin. Dr. Militello ved University Hospital of Columbia og Cornell, anbefaler en saltvann fots suge å opprettholde foten helse.

Påfør Aloe Vera gel til tåneglene og huden rundt to ganger om dagen for å rense tørre føtter. Aloe Vera inneholder forbindelser som er nyttige for sine anti-sopp egenskaper (1988 Journal of American Academy of Dermatology).

Påfør en dråpe tea tree olje til hver infiserte spiker. Påfør tea tree olje to ganger om dagen for å rense tørre føtter. Ikke skyll det tea tree olje utenfor. Tea tree olje har naturlig antibakteriell og anti-sopp egenskaper. En studie utført av Dr. K. Hammer, Dr. C. Carson og A / Prof T. Riley ved University of Western Australia fastslått at en aktuell løsning av tea tree olje kan drepe sopp.

Tips og advarsler

 • Går barbeint eller med åpne sandaler gir føttene luft som bekjemper sopp.
 • Hvis du er usikker på om tånegl tilstanden er forårsaket av en sopp, har tilstanden evaluert av en lisensiert medisinsk faglig. Hvis en tånegl sopp infeksjon ikke svare på naturlig behandling, medisinske råd fra en lisensiert helsepersonell bør søkes.

Naturlig antibiotika rettsmidler

Naturlig antibiotika rettsmidler


Antibiotika er ofte nødvendig for å drepe bakterier som invaderer kroppen vår og gjør oss syke. Ulempen med å bruke antibiotika er at de ofte kommer med bivirkninger som kvalme, forstoppelse, diaré og svimmelhet. Disse bivirkningene kan unngås hvis du velger å bruke en naturlig antibiotika i stedet. Det er mange urter som har antibakterielle egenskaper som fungerer like godt som reseptbelagte legemidler.

Tea Tree Oil

Tea Tree olje er en naturlig antibiotika for en hvilken som helst bakteriell infeksjon av huden. Det er også kjent for å drepe bakterier som er motstandsdyktige mot visse antibiotika. Hvis du har vannkopper, meslinger eller et utslett av noe slag, kan du bruke tea tree olje for å bli kvitt det. Du kan også bruke tea tree olje på infeksjoner i hodebunnen. Det kan bli kvitt gjær infeksjoner, helbrede sår og kurere fotsopp. Tea tree olje er tilgjengelig på nettet (se Ressurser) eller fra et helse-butikken. Bare plassere noen dråper på den infiserte huden to ganger per dag.

Kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er regnet som den universelle antibiotika fordi det er så kraftig. Kolloidalt sølv fungerer ved å sulte bakterier og fikk dem til å dø av. Den kan brukes i nesten hvilken som helst form og er enda trygge nok til å dryppe inn i en nyfødt øye. De fleste tar kolloidalt sølv som et supplement ved inntak av det, men du kan bruke den lokalt eller som en nesespray. Hvis du har en bakteriell infeksjon, begynne å ta fem ml av kolloidalt sølv tre ganger om dagen i en uke. Deretter redusere dosen til 2,5 ml tre ganger per dag til du er helt leget. Barn kan også ta dette produktet, men må ta halvparten av voksendose. Du kan kjøpe kolloidalt sølv til enhver helse-butikken eller på nettet (se Ressurser).

Neem Oil

Neem olje er en annen helt naturlig antibiotikum som er svært effektiv på å drepe bakterier. Den gode nyheten er at neem oljen ikke vil drepe noen av de gode bakteriene som kroppen din trenger for å holde seg frisk som reseptbelagte antibiotika gjør. Du kan bruke neem olje for noen infeksjon i munnen, magen eller på huden din. For å bruke neem olje som et antibiotikum, ta to 475-mg kapsler tre ganger per dag. Ta dette produktet med mat for ikke å uroe magen.

Slik Cure Fotsopp Naturligvis

Fotsopp er en irriterende og frustrerende hud problem. Det fører til en soppinfeksjoner i huden mellom tærne og på foten. Sopp vokser i fuktige og varme steder, spesielt i området mellom tærne. Huden kan få vekter, sprekker og skreller av huden. Det kan også starte som et sår på foten, spesielt i bunnen av foten og til slutt de store blærer fylt med væske kan oppstå under huden på foten. Fotsopp forårsaker kløe og en brennende følelse. Men det finnes løsninger for å håndtere sykdom. Les videre for å lære hvordan å kurere fotsopp naturlig.

Bruksanvisning

Påfør en hvit eddik til den infiserte foten i omtrent 15 til 30 minutter i det minste to ganger om dagen. Fortsett å gjøre dette til infeksjonen er borte.

Påfør trollhassel i minst 3-5 dager flere ganger om dagen, og dette vil bidra til å kurere problemet.

Påfør tea tree olje til det infiserte området i minst to ganger om dagen til infeksjonen er borte.

Sug føttene i hydrogen peroxide for minst 20 til 30 minutter og gjøre det minst to ganger om dagen, til foten infeksjonen er borte.

Sanitize eventuelle flater som føttene har kommet i kontakt med, slik at du vil være i stand til å unngå fra re-infisere deg selv, og å smitte andre med toe sopp.

Dryss natron i skoene for å hjelpe tørke opp fuktigheten i skoene dine og redusere evnen til tå sopp å fortsette å leve. Sprinkling anti-sopp pulver på føttene og i skoene dine vil bidra til å stoppe spredningen av toe sopp.

Vask hendene regelmessig og når du berører føttene gjør at du ser hendene med såpe og varmt vann.

La skoene dine minst 24 til 36 timer for å lufte ut og tørr før du bruker så igjen.

Bruk sko som lar føttene puste, slik at dette vil hjelpe føttene til å stoppe sopp fra vokser.

Slik Cure fotsopp med Home Behandlinger

Slik Cure fotsopp med Home Behandlinger


De fleste tilfeller av fotsopp kan behandles og kureres hjemme. Trikset for å bli kvitt fotsopp er å ha en forståelse av sopp og å bruke en multi-steg tilnærming for å eliminere den. Fotsopp er en soppinfeksjon i huden, også kjent som tinea pedis, som resulterer i sprukket, kløende og flassende hud mellom tærne og på fotsålen. Hvem som helst kan trekke seg sammen fotsopp, om folk som svetter lett og de som går barbeint ofte er mest utsatt. Soppinfeksjon kan være vanskelig å fjerne, men med litt utholdenhet og riktig behandling, kan du kurere fotsopp hjemme og hindre den fra repeterte. Hvis du er seriøs om endelig å bli kvitt din fotsopp, følg denne kraftige anti-sopp diett av de beste hjem behandlinger for fotsopp.

Bruksanvisning

•  Start med å behandle fotsopp fra innsiden. Sopp er en opportunistisk infeksjon, noe som betyr at den vokser best når kroppen er i en svekket tilstand. For å hjelpe kroppen din bekjempe en fotsopp infeksjon, spiser rikelig med probiotiske inneholder matvarer. Probiotika, naturlig finnes i yoghurt, er gunstige bakterier som dreper sopp og hindre mange andre opportunistiske infeksjoner. Spis 2-3 porsjoner med yoghurt hver dag. Hvis du har problemer med å få nok yoghurt, kan du bruke probiotiske kosttilskudd i stedet. Også ta en multivitamin og ekstra vitamin C for å øke immunsystem slik at du kan komme over fotsopp raskere.

Følg en streng fot hygiene rutine for å bli kvitt fotsopp. Å ha samvittighetsfull hygiene er et absolutt must når det kommer til behandling av fotsopp. Vask føttene daglig med en flass shampoo som inneholder selen sulfide, som Selsun Blå. Ca 2-5 ganger per uke suge føttene i 30 minutter i et badekar med varmt vann, 1 ss tea tree olje og 3 ts salt. Mot slutten av fotsopp suge, kan du bruke en pimpstein for å fjerne hard hud og døde huden som sopp kan gjemme seg under. Ta skjellende flekker fra i mellom tærne og rundt tåneglene med myk bust kratt pensel. Klapp tørr med et rent håndkle og deretter bruke en hårføner på lav-middels varme å sikre at ingen fuktighet blir stående på føttene. En ekstra bonus er at varmen fra tørketrommelen dreper svertesopp og åpner porene som vil gjøre fotsopp behandlinger mer effektive.

behandle infeksjonen med anti-sopp kremer / løsninger for fotsopp. Avhengig av hvilken type fotsopp du lider av, kan du enten bruke anti-sopp kremer som Lotrimin Ultra krem ​​eller spray løsning som Tinactin anti-sopp spray. Hvis de fleste av infeksjonen er mellom tærne, og du også lider av fotsvette og / eller fotlukt, unngå å bruke krem ​​fotsopp behandlinger. Anti-sopp spray er et bedre valg fordi i motsetning til kremer, vil spray ikke legge ekstra fuktighet og vil bidra til å holde føttene tørre. Anti-fungal kremer er et bedre valg hvis du har tørre, sprukne og sterkt callused hud på fotsålene (en type fotsopp kjent som moccasin fotsopp). Uansett behandling du velger, følg anvisningen på pakken nøye og bruk for hele behandlingstiden som instruert.

Ikke glem å behandle gjenstander som kommer i kontakt med føttene også. For å hindre gjentakelse av fotsopp, er det viktig å behandle sko, sokker og til og med dusj også. Spray skoene dine med hvit eddik og tørk dem i solen. Når tørr, dryss en anti-sopp pulver som Tinactin Super Absorbent Powder i sålene på skoene dine for å drepe eventuelle gjenværende sopp og holder føttene tørre.
Bruk alltid rene sokker og vaske skitne sokker i varmt vann og blekemiddel (for fargede sokker, bruk en oksygenrikt renere som OxiClean stedet for blekemiddel). Rengjøre og desinfisere dusjen med et blekemiddel basert bad renere og en god skrubb pensel. Gjør det til en vane å sprøyte dusjgulvet med Lysol etter hver bruk for å forhindre forurensning som kan gjøre fotsopp retur.

Tips og advarsler

 • Skulle fotsopp symptomene blir verre eller du utvikler blødning, hevelse eller puss fra sprekker i huden, ringe legen din så snart som mulig. Du kunne ha en sekundær infeksjon med bakterier som trenger antibiotika for å kurere.
 • Denne artikkelen er bare til informasjonsformål. Den er ikke ment å bli brukt i stedet for medisinsk behandling fra en kvalifisert lege. Alltid snakke med legen din før du starter hjemme behandlinger for fotsopp eller annen helsetilstand.

Hvordan bruke Aloe Vera til å behandle fotsopp

Hvordan bruke Aloe Vera til å behandle fotsopp


Fotsopp er en vanlig soppinfeksjon som vanligvis finnes på undersiden av føttene. Infeksjonen kjennetegnes av rød, flassing og blemmer hud som ofte er hoven og smertefull. Mens det er flere over-the-counter og reseptbelagte salver til behandling av fotsopp, kan det også bli behandlet naturlig å bruke aloe vera.

Bruksanvisning

Behandle en Fotsopp Infeksjon Naturligvis

•  Gå til en hudlege for å diagnostisere Fotsopp riktig. Fotsopp er ofte forvekslet med eksem, dermatitt, psoriasis og andre hudlidelser. En lege kan utelukke disse forholdene.

Mix aloe vera gel og tea tree olje for å lage en aktuell salve. Fire oz. av aloe vera kombinert med 1/2 ts. av tea tree olje er en felles oppskrift. Aloe vera gel og tea tree olje er allment tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.

Sett blandingen i en tom sprayflaske for enkel applikasjon. Tomme sprayflasker er lett å finne på skjønnhet forsyne butikker.

Bruk blanding av aloe vera og tea tree olje på føttene to ganger daglig og la det tørke helt.

Forhindre Fotsopp fra periodisk

Vask føttene regelmessig med aloe vera såpe og tørk grundig. Vær spesielt oppmerksom på å tørke mellom tærne.

Bruk foten pulver for å minimere fotsvette. Sopp trives i et fuktig miljø, men å holde føttene tørre vil bidra til å forhindre tilbakevendende infeksjoner.

Bruk rene bomullssokker. Bomull sokker er det beste for fuktighet, men de må skiftes hver dag.

Unngå å gå barbent i områder der fotsopp infeksjoner er fremtredende. Disse områdene omfatter offentlige toaletter, garderober og bassenger. Bruk sko eller sandaler for å beskytte føttene fra å komme i kontakt med soppen.

Slå lukket-toed sko annenhver dag for å gi dem en mulighet til å lufte ut og tørke ut. Iført de samme joggesko og andre sko flere dager på rad kan utsette føttene til den eksakte fuktig miljø som gjør at sopp å blomstre.

Tips og advarsler

 • Vær spesielt oppmerksom på områdene mellom tærne. Dette er et felles område for fotsopp, og det er ofte oversett når behandling er brukt.
 • For å hindre sokker fra bærer fotsopp sopp gjennom tøyet, bruk varmt vann når du vasker.
 • Dersom du har tilbakevendende fotsopp infeksjoner, fortsette å behandle dem med en aloe / tea tree blanding for å minimere symptomer.
 • Unngå anti-klø kremer. Mens de kan bidra til å lindre ubehaget av infeksjonen, vil de bare gjøre infeksjonen verre.

Fotsopp infeksjon

Fotsopp infeksjon


Fotsopp, eller fotsopp, er en tilstand der soppen vokser mellom tærne og på andre områder av foten din. Kroppen din har naturlig bakterier og sopp. Men i det rette miljøet, for eksempel en overflod av fukt, sopp kan vokse raskt og formere seg, noe som fører til en infeksjon. Når du utvikler fotsopp, vil du føle kløe og svie på føttene.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, dermatofytter er den skyldige bak fotsopp. Dermatofytter er en mold-type sopp. I det første trinn i en infeksjon, vil dermatofytter forårsake overflødig hud celler til å vokse. De akkumulerte celler vil begynne å presse seg til hudens overflate. Som et resultat, blir huden din skjellete. Som sopp begynner å spre seg, vil huden produsere mer skjellende flekker, som kan fremme over hele foten.

Vekst

For at sopp å vokse, de trenger et fuktig miljø. Når du bærer trange sko, kan de presse tærne tett sammen, og skaper et miljø som er fuktig, fuktig og varm, spesielt mellom tærne. Hvis du bruke sokker med joggesko eller joggesko, kan dette være en gjestfri atmosfære for soppvekst.

Contagion

Fotsopp er lett spre seg. Du kan utvikle en infeksjon gjennom hud-til-hud kontakt: å komme i kontakt med noen som er smittet. Du kan også utvikle en infeksjon fra kontakt med gulv. Fotsopp er beryktet for avl i områder som offentlige bassenger, garderober og badstuer. Hvis du går barbeint rundt et offentlig område, kan du enkelt plukke opp en soppinfeksjon. Ifølge Mayo Clinic, kan du også utvikle en soppinfeksjon fra kjæledyret ditt.

Symptomer

Når du utvikler fotsopp, vil huden din begynner å sprekke og skrell, spesielt mellom tærne. Du vil føle intens kløe og svie, som er verst mellom tærne. Dersom fotsopp er alvorlig, kan det hende du har blemmer som oser eller crusty. Huden mellom tærne og på bunnen av føttene kan bli svært tørr. Soppen kan spre seg til neglene, noe som vil føre dem til å bli tykk, misfarget og fillete og muligens trekke vekk fra sine spiker senger.

Komplikasjoner

Fotsopp kan føre til det som er kjent som en sekundær infeksjon. Dette betyr at soppen kan skape et antistoff som dreper av sunne bakterier. Som et resultat, vil mer resistente bakterier utvikle seg og vokse, og potensielt forårsake nedbrytning av vev. Huden mellom tærne kan bli blaut og kan erodere i smertefulle sår. Du kan også utvikle en allergisk reaksjon på en fotsopp infeksjon. Ifølge Medline Plus, vil du legge merke til symptomer utvikler på hælene, palmer eller mellom fingrene. Denne reaksjonen er kjent som en dermatophytid reaksjon.

Behandling

Mange over-the-counter-produkter som Lamisil tilby lettelse for fotsopp. Alvorlige tilfeller, men kan trenge en sterkere resept fra legen din. Du må kanskje antibiotika for å bekjempe en sekundær infeksjon, og steroid salver eller komprimerer å hjelpe soggy hud.

Som et forebyggende tiltak, alltid holde deg føttene tørre, spesielt mellom tærne. Wear naturlige materialer som bomull. Hvis du svetter, endre sokkene regelmessig. Bruk sko når du går inn i offentlige områder som bassenger eller badstuer. Hvis du har fotsopp, bruke en soppdrepende pulver i skoene dine.

Naturlige Hvitløk Cures

Naturlige Hvitløk Cures


Hvitløk blir brukt som et naturlig kur for mange forskjellige sykdommer, så vel som å være en dynamisk ingrediens i flere kulinariske retter. Mens det ikke kan være den beste luktende kur rundt, er det helt naturlig og egentlig ikke har noen helbredende fordeler.

Sår og Burns

Hvitløk har en rekke naturlige enzymer i det som bidrar til å styrke immunforsvaret og bekjempe infeksjoner. Knuse opp litt hvitløk og gni det på sår og brannsår for å bekjempe infeksjoner lokalt.

Common Cold

Hvitløk har blitt brukt som en kur for forkjølelse i hundrevis av år nå. Bare legg det til noen varm suppe og stikkende nellik vil åpne opp luftveiene og bekjempe bakterier.

Idrettsutøvere Foot

Hvitløk har potente naturlige anti-sopp egenskaper også. Kverne litt opp i en lime og bruke det regelmessig i noen dager for å kurere fotsopp.

High Blood Pressure

Ved å bruke hvitløk i matlagingen bidrar til å senke blodtrykket. Siden det kan anvendes på så mange forskjellige måltider, er det lett å ta med i ethvert lavt blodtrykk diett.

Immune System

Hvitløk bidrar til å øke antall hvite blodceller i kroppen og stimulerer immunsystemet. Dette gjør at det å kjempe for farlige patogener som kan prøve å invadere kroppen.

Slik Cure Common negl og tånegl sopp naturlig

Slik Cure Common negl og tånegl sopp naturlig


Fungal spiker infeksjoner er ikke bare skjemmende misfarging av neglen, er de problematiske infeksjoner som kan forverres over tid uten behandling. Men selv med behandling spikeren infeksjon ikke kan leges helt eller kan komme tilbake. Disse infeksjonene har en tendens til å være motstandsdyktige mot de fleste over-the-counter anti-fungal medisiner. Verre, takket være den langsomme natur ny spiker vekst til fullstendig leget spiker, disse typer infeksjoner ta en stund å behandle og kan føre til betydelige utgifter hvis du bruker reseptbelagte medisiner. Mange lider slå til hjem rettsmidler for en billig og naturlig alternativ.

Eteriske oljer

Flere oljer har anti-sopp egenskaper som bidrar til å drepe bakterier og tilrettelegge healing. Tea tree olje har en tendens til å gjøre dobbelt plikt, noe som gjør det til et alternativ behandling for alle slags plager, inkludert fotsopp, skabb, akne, ringorm og soppinfeksjoner i spiker. Andre oljer, som lavendel, har den ekstra fordelen av å gi en generell følelse av velvære takket være avslappende og behagelig aromaer. Påfør oljen to ganger om dagen og la den suge under neglen, fortsetter behandlingen i minst tre måneder. Opptil 60 prosent av pasientene ser bedring etter seks måneder.

Eddik

Takket være sin syrlig innhold, er eddik en naturlig og billig hjem rettsmiddel som kan brukes til alt fra å fjerne lukt å bekjempe bakterier. For spiker sopp, foreslår Mayo Clinic en eddik suge med en del eddik til to deler vann. Suge spikeren i 15 til 20 minutter, og tørk godt. Det bør være skånsom nok til å bruke daglig, men hvis du opplever irritasjon, mål i stedet for tre ganger i uken.

Hydrogenperoksid

Menneskekroppen produserer hydrogen peroxide for å bekjempe infeksjoner. Som sådan, har som billig flaske du kan finne i en hvilken som helst stoff butikken vært en go-to bøte for generasjoner å avverge bakterier. Fortynne peroxide med vann for å gjøre den mildere for kroppen din, og deretter suge i fem minutter. Du kan gjøre dette daglig eller inkludere den med en annen terapi som en eddik suge på alternerende dager.

Betraktninger

Mens hjem rettsmidler bidra til å holde nede kostnadene for konvensjonell medisin, bør de aldri ta plassen til råd fra din egen lege. For noen pasienter kan en Fungal spiker infeksjon føre til alvorlige komplikasjoner. Diskuter med legen din hvilke alternativer du har for behandling av neglene, spesielt hvis du har risikofaktorer som nedsatt immunforsvar eller medisinske tilstander som diabetes.

Tips og advarsler

 • Hvis disse tipsene ikke fungerer for deg, kontakt lege. Du kan ikke ha felles negl sopp eller tånegl sopp eller du kan ha en sta infeksjon.

Hvordan bruke naturlig rettsmidler mot soppinfeksjoner

Det er faktisk mange forskjellige typer av fungal infeksjoner som må behandles, som for eksempel gjær infeksjoner og fotsopp, og det finnes også mange måter å behandle slike infeksjoner. Det finnes reseptbelagte midler som kan oppnås gjennom en lege, eller er det naturlig rettsmidler, som kan brukes av hvem som helst. Her er noen naturlig rette ideer for soppinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken type naturpreparater for soppinfeksjon du ønsker å bruke. To svært nyttige forslag til naturlig rettsmidler som vil bli forklart omfatter ernæring og vitamintilskudd og bruker noen typer aktuelle behandlinger på soppinfeksjon selv.

For å styrke immunforsvaret, bør du vurdere å ta vitamin og ernæringstilskudd. For eksempel ved å ta vitamin A, C og E på regelmessig basis gjennom hele varigheten av soppinfeksjon eller når som helst vil øke effekten av immunsystemet, samt hjelpe helsen og utseendet på huden din. Et par andre kosttilskudd som man bør vurdere å ta er hvitløk kosttilskudd, myrhh, svart valnøtt og olje av oregano. Alle disse urte kosttilskudd bør brukes daglig for å hjelpe bekjempe soppinfeksjon.

Det er også aktuelle behandlinger som man kan bruke til å bekjempe en soppinfeksjon. Hvis en aktuell behandling er ønskelig, er det nok av aktuelle kremer og blandinger som man kan gjøre på sin egen for å bli kvitt infeksjonen. For eksempel er det myse behandlinger, aloe vera, tea tree olje og hvitløk behandlinger også.

Hvis du vil bruke en Whey aktuell behandling: suge en bomullsklut i en flytende Whey blandingen og bruke den til det infiserte området. Denne behandlingen kan brukes når som helst på dagen, og kan også brukes mens du sover.

Hvis du vil bruke en aloe vera behandling: nøye gni aloe vera på den infiserte sopp området. Ikke bare gjør aloe vera bidrar til å kjøle ned huden, men det har også utmerkede anti-parasittiske egenskaper som bør brukes til å bekjempe infeksjonen.

Hvis du vil bruke en tea tree olje behandling: tilsett ca 5 til 10 dråper tea tree olje til en liten kopp med vann. Dypp en slags bomull, absorberende materiale inn i blandingen og gjelder for soppinfeksjon.

Hvis du vil bruke en hvitløk behandling: gni rå hvitløk på det infiserte området vil bidra til det infiserte området sterkt, spesielt hvis det er en soppinfeksjon. Rå hvitløk har anti-sopp egenskaper og vil hjelpe fart på utvinningen fra soppinfeksjon.

Naturlige måter å kurere Ring Worm

Ring ormen er egentlig ikke forårsaket av en orm. Det er faktisk en sopp - det samme soppen ansvarlig for infeksjoner som fotsopp og jock kløe. Det fikk sitt navn fra sin sporadiske runde, røde utseende som ser ut som en orm under huden. Mens det er reseptbelagte midler tilgjengelig, helhetlig utøvere bruker flere naturlige rettsmidler for å kurere infeksjonen.

Risiko og fordeler av naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler gjelde både fordi folk finne suksess med dem og fordi folk ønsker å finne suksess med dem. Forstå at FDA og andre kontrollorganer ikke har evaluert effekten av de fleste naturmidler eller deres bivirkninger eller konsekvensene av langvarig bruk. Selv om dette betyr ikke rettsmidler ikke fungerer, betyr det at du må være forsiktig når du bruker dem. Mange kurer utgjør liten eller ingen risiko, men noen er farlig og til og med dødelig hvis det brukes feil. Det samme kan sies om sikkerheten av feilaktig brukt reseptbelagte legemidler. Rådfør deg med en naturlig helse utøveren å sikre din sikkerhet.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er den mest vanlige og utbredte naturlig rette for ringorm. Ifølge "Dr. Earl Mindell sin Amazing Apple Cider Eddik," apple cider eddik fungerer på grunn av den har sterke anti-sopp egenskaper. For å bruke det, bruke ufortynnet eple cider eddik til det infiserte området med en bomullsdott 3-6 ganger per dag frem til infeksjonen forsvinner.

Tea Tree Oil

Ifølge Certified Natural Health Consultant & Herbalist Sharon Hubbs-Kreft, er tea tree olje en svært effektiv naturlig rette for ringorm. Påfør ufortynnet tea tree olje til det berørte området 1-3 ganger daglig, og på nytt etter bading, svømming eller svetting. Hvis du finner den tea tree olje irriterer huden din med full styrke, spe den med halvparten i en transportør olje, for eksempel olivenolje, mandel eller druekjerneolje, før du søker.

Forhindre Reinfeksjon

Rene elementer i ditt hjem, inkludert, håndklær, sokker, sko, klær, dusj eller badekar og din sengetøy i varmt vann og la tørke helt.

Expose det infiserte området til luft på en jevnlig basis så fuktige forhold ikke eksisterer for sopp til å trives i.

Sjekk kjæledyrene dine regelmessig for oppdateringer av mangler hår eller hot spots fordi kjæledyr kan få og overføre ringorm.

Naturlig måte å redusere Candida

Candida albicans er medlem av gjær slekten, og lever hovedsakelig i den menneskelige munnen, fordøyelseskanalen og genital regionen. På normale nivåer candida er ufarlig, men en overvekst (kalt candidiasis) kan forårsake trost og underlivsinfeksjoner. Systemisk candidiasis, som er en dyp infeksjon i hele kroppen, kan være dødelig hvis den ikke behandles av en medisinsk faglig. Men for lavere grad av gjær infeksjoner, er det naturlige, effektive måter å for å redusere candida til et ufarlig nivå, og dermed utrydde candidiasis.

Årsaker

Candida albicans nivåer er vanligvis styrt av kroppens sameksisterende gunstige bakterier. Overforbruk av antibiotika, som ødelegger gunstige bakterier, oppmuntre en overvekst av candida. Et svekket immunforsvar, diabetes, eller for mye sukker i kosten kan også føre til en overvekst.

Herbal behandlinger

Ifølge Earl Mindell, R.Ph., Ph.D., miksing 25-40 dråper Pau d'arco trekke ut i flytende og forbruker opp til tre ganger daglig, kan kurere soppinfeksjoner. Dr. Mindell antyder også en douche som inneholder goldenseal å avlaste candidiasis. Bruke tea tree olje, en essensiell olje, topikalt å rydde opp soppinfeksjoner i huden, slik som fotsopp, og for å kurere gjær vaginitis (vulvovaginal candidiasis).

Kosttilskudd og Kosthold

Phyllis A. Balch, CNC, anbefaler å ta acidophilus, kaprylsyre, essensielle fettsyrer som inneholder solbær frø og linfrø olje, quercetin og vitamin B-kompleks for å bekjempe candida infeksjon. Hun foreslår også å spise bare glutenfrie korn, som brun ris og hirse, og begrense sukkerinntak fordi candida "trives i en sukkerholdig miljø" som er forårsaket av en diett høy i karbohydrater og gjærprodukter. Ms Balch anbefaler eliminere sitrusfrukter, i alderen oster, alkohol, sjokolade, tørket frukt og fermentert mat, som for eksempel soyasaus og eddik.

Forebygging

Selvfølgelig forebygging er den beste medisin. Dr. Mindell og Ms Balch enige om at en diett som inkluderer en daglig servering av usøtet yoghurt med levende, aktive kulturer, for eksempel Lactobacillus acidophilus, og rikelig med hvitløk, som har antimikrobielle egenskaper, vil opprettholde riktig balanse av bakterier og gjær i legemet, og hindre en overvekst. Fordi en undertrykt immunsystem kan forårsake candidiasis, talsmenn Dr. Mindell også bygge immunsystemet ved regelmessig inntak av matvarer som hvitløk og shiitake sopp.

Prognose for fotsopp

Prognose for fotsopp


Hvis du har blitt diagnostisert med fotsopp, aldri frykter --- dette altfor vanlig tilstand ikke bare responderer godt på behandlingen, men kan ofte bli reversert helt, noe som gjør prognosen en positiv en.

Hva er fotsopp?

Du vet sannsynligvis tinea pedis av sin mer vanlig navn --- fotsopp. Enten du kaller det fotsopp eller tinea pedis, det er en soppinfeksjon i huden på føttene.

Hvordan får fotsopp Do?

Fotsopp soppinfeksjoner som fuktige, mørke flekker. Fotsvette, tunge sokker og trange sko gjøre det perfekte miljø for disse soppinfeksjoner å vokse. Og et lite kjent faktum: Du kan få fotsopp fra seg en infisert persons sko eller sokker, eller fra å tråkke på badematter eller andre overflater som brukes av noen med fotsopp.

Hva er symptomene på fotsopp?

Kløe, svie eller smerte mellom tærne og på fotsålene er klassiske symptomer på fotsopp, som er tørr, flasser hud på føttene.

Hvordan kurere fotsopp Do?

Prognosen for fotsopp er bra, men infeksjonen må behandles. Over-the-counter anti-sopp medisiner som Lamisil og Lotrimin kan kurere de fleste infeksjoner, men sta tilfeller kan trenge reseptbelagte medisiner.

Hvordan du unngår fotsopp Do?

Hold føttene og områdene mellom tærne tørke.

Bruk sokker og sko laget av naturlige materialer som puster.
Hvis føttene er ofte svett, skifter sokker hele dagen.
Ikke gå barbent i garderober, treningssentre, bassenger, eller offentlige dusjer.

Bruk soppdrepende pulver på føttene daglig.

Gratis Medisinsk Råd om fotsopp

Fotsopp er forårsaket av dermatofytter som angriper huden på føttene. Som det angriper huden begynner å vokse foten flere hudceller for å beskytte seg selv, noe som resulterer i tykke, stygge skalaer på huden. Fotsopp kan være kløende og smertefullt, men det er lett å kurere og enkel å hindre en gjentakelse av soppen.

Risiko

Fotsopp er en sopp som kan overføres til gjenstander som sokker og sko. Hvis du dusjer på et treningsstudio, er du høy risiko for fotsopp fordi det kan sendes hvor som helst det er offentlig delte vann - inkludert bassenger, badestamper og felles dusj.

Fotsopp kan være forårsaket av iført våte sokker i lange perioder av gangen. Mørke, fuktige steder er en yngleplass for sopp som forårsaker fotsopp. Hvis du svetter mye og sokkene blir fuktige av svette, er du i fare for fotsopp.

Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å få fotsopp men sykdommen påvirker begge kjønn. Personer som har et svakt immunforsvar er mer sannsynlig å få det enn de som er friske. En frisk person vil raskt bekjempe soppvekst, men et svekket immunsystem vil ikke være i stand til å stoppe soppen sprer seg.

Herding Fotsopp

Mange over-the-counter medisiner er tilgjengelige for fotsopp. De selges under merkenavn som Lotrimin og Lamisil. Bruk disse medikamenter i henhold til pakken.

Husk å holde føttene rene og tørre under behandlingen. Hold skoene så ofte som mulig, fordi sopp vokser raskere i lukkede områder. Endre sokkene ofte under behandlingen. Det kan være lurt å stoppe flere ganger i løpet av arbeidsdagen til å endre sokkene, spesielt hvis du blir svett på jobben.

Hvis dine egne forsøk på herding fotsopp ikke fungerer, se en lege. En podiatrist, eller foten spesialist, kan hjelpe deg å finne en sterkere medisiner for å rydde opp i problemet.

Forebygging av fotsopp

Det første skrittet for å forebygge fotsopp fra å vende tilbake er å kjøpe nye sko. Du kan bli pålagt å bære visse sko på jobb, men resten av tiden du trenger for å ha noe som puster. I dag er mange kjører sko stiler er laget av et pustende stoff. Disse skoene er også et godt alternativ for alle som er utsatt for fotsopp.

Bytt til bomullssokker. Bomull absorberer fuktighet og vil motvirke veksten av noen sopp på føttene. Kaste noen sokker du eier som ikke er laget av et naturlig stoff.

Dryss antibakteriell pulver i skoene dine hver dag for å avverge noe som kan være i ferd med å vokse. Husk å aldri la noen andre ha på skoene dine, og aldri bære andres. Hvis du får fotsopp lett, du bør ikke engang slitasje leid bowling sko.

Hjem Utbedring Foot Soak for fotsopp

Fotsopp, som også er kjent som tinea pedis, er en sopp som vokser på føttene og noen ganger på hendene, ifølge University of Wisconsin. Det sopp normalt trives mellom tærne der fuktige og mørke forhold tillater det å formere seg raskt, til slutt forårsaker en infeksjon. Det vanligste symptomet på denne soppen er rød hud som er sprukket og klør. Behandling for fotsopp kan utføres hjemme. Gjennom bruk av foten soaks og livsstil rettsmidler, kan denne soppen kontrolleres og eliminert.

Tea Tree Oil Soak

Tea tree olje inneholder over 100 ulike forbindelser, som gir antibakterielle og soppdrepende egenskaper, ifølge University of Western Australia. På grunn av dette, er den urt som vanligvis brukes til å behandle huden sår, som for eksempel brannskader og kutt samt soppinfeksjoner som fotsopp. For å utnytte dette midlet, kjøpe ren tea tree olje på noen urte butikken samt en beholder som er stor nok til fullt ut å dykker føttene. Begynn med å helle lunkent vann inn i beholderen slik at begge føttene kan være neddykket. Deretter plasserer 1 til 2 ts av tea tree olje i beholderen og rør ingrediensene sammen. Dypp begge føttene inn i løsningen og la dem trekke i 5 til 10 minutter. Etter føttene er tørket, påfør et tynt lag med bakepulver direkte på føttene for å holde dem tørre hele dagen. Gjenta dette midlet til fotsopp har blitt redusert. Konsultere legen din før du begynner denne behandlingen, spesielt hvis du har sensitiv hud.

Livsstil rettsmidler

En av de beste måtene å forebygge fotsopp fra forming beskytter føttene mens du går på gulv som havner denne soppen, slik som garderober og offentlige dusjer. Mens i en garderoben, slitasje flip-flops eller annen type vernesko som sopp som forårsaker fotsopp er svært smittsom. For å hindre at denne soppen i å vokse, vedlikeholde tørre føtter ved å bruke bakepulver, eller medisinert pulver, rett ved føttene til å absorbere overflødig vann. Etter at du har gått ut av dusjen, sørg for at du fullt tørke føttene før iført sokker. For mye fuktighet kan støtte en fotsopp angrepet, ifølge Princeton University.
Hvilke typer sokker du har på deg kan bidra til å unngå denne tilstanden. Bære de laget av ull, bomull eller andre naturlige fibre. Unngå iført sko som er laget av en hard syntetisk materiale, som for eksempel vinyl, da dette kan skape et ideelt miljø for sopp. Til slutt, bruke sko som er løs mot foten som luftstrømmen vil holde føttene kjølig og tørt.