Digidexo.com

Cayenne pepper

Cayenne Pepper Alternatives

Høyt blodtrykk kan være svært farlig, og er en av de tause stillende i verden. Utrolig nok er cayenne pepper anses å være en sunn avenue for å hjelpe i flere helserelaterte spørsmål. Det er et produkt fra capsicum urt, en årlig som har stengler som forgreiner seg ut og blader som er oval formet. Hvite og grønne blomster som er formet som bjeller blomstrer om våren og sommeren. Den hule frukt deretter følger som er forskjellige farger som de moden. Det består av capsaicnoids, saponiner, pyraziner og vitamin C.

Cayenne Pepper som et alternativ for den generelle sirkulasjonen

Cayenne pepper er gunstig for å bidra til å senke blodtrykket. Alt som bidrar i å senke blodtrykket vil naturligvis hjelpe med kolesterolnivået i tillegg. Høyt blodtrykk kan føre til fortykkelse av arteriene, så det er viktig å beholde et normalt blodtrykk nivå for å hindre at blodårene tettes igjen. Det kan forbedre sirkulasjonen og er et hjelpemiddel i å hjelpe med symptomer på kolikk. Det er også en gastrointestinal detoxifying agent og kan bidra til å stoppe blødninger.

Cayenne Pepper som et hjelpemiddel for indre organer

I tillegg kan cayennepepper brukes til laryngitt hvis den tilsettes til vann og gargled. Det kan også gunstig i å hjelpe til å helbrede mage-spor. På grunn av den viktigste ingrediensen av capsaicin, det er et hjelpemiddel i å hjelpe til å avta bivirkninger forårsaket av lunger, så det hjelper å ta kanten av forkjølelse. Det kan også bidra til å forebygge magesår ved å drepe bakterier som forårsaker dem.

Eksterne Fordeler med Cayenne Pepper

Cayenne pepper kan brukes på huden, og gir en følelse av varme som kan være beroligende for folk som lider av leddgikt, pleuritt, forstuinger, kløe etc. Cayenne pepper kan også helles direkte i såret for å lette blødninger. Det kan også hjelpe med kalde føtter problemer ved å sette et andre par av sokker på toppen av den første og tilsett en teskje av cayennepepper inn i det andre paret. Den kan brukes til å hjelpe sirkulasjonsproblemer ved omrøring en til to teskjeer cayennepepper i badekaret. Oljen i pepper kan bidra til å legge varme til vannet. I tillegg kan det hjelpe mennesker som lider av fibromyalgi ved å legge capsaicin krem ​​som er laget av cayenne pepper lokalt for å redusere totale smerte.

Cayenne Pepper Håravfall rette

Finne det beste botemiddel, eller kombinasjon av rettsmidler, for hårtap kan være en prosess med prøving og feiling som kan ta mange måneder å fullføre. Det er mange naturlige rettsmidler for hårtap som fungerer med den naturlige kjemien i kroppen til å behandle og reversere hårtap uten uønskede bivirkninger. En av de mest fordelaktige, lett å bruke og fleksible løsninger for hårtap er bruken av cayenne pepper.

Eating

Legge cayenne pepper til din favoritt mat i form av cayenne pepper saus eller tørket cayenne pepper krydder stimulerer og forbedrer blodsirkulasjonen til hodebunnen.

Lim

Å ha en intoleranse overfor krydret smak av cayenne pepper betyr ikke at du ikke kan dra full nytte av hår-tap fordelene med cayenne pepper. Lag en pasta bestående av cayenne pepper i form av tørkede flak eller saus blandet med 1 ts. olivenolje. Masser cayenne pepper lime inn i hodebunnen og deretter opp til tuppen av hårsekkene. Bruke et hår behandling cap (den typen du bruker under hårfarging) for å hindre at cayenne pepper lime renner ned i øynene.

Kosttilskudd

Finn kajennepepper kosttilskudd i mange vitamin butikker, apotek, og i helse-og skjønnhetsavdeling av supermarkedet eller varehus. Bruke kajennepepper kosttilskudd, heller enn å spise eller bruke cayenne pepper lime, gir den samme forbedret blodsirkulasjonen i hodebunnen for å bidra til å gjenopprette hårvekst. Følg doseringsanvisningen på emballasjen for å oppnå maksimale resultater

Cayenne Pepper for Weight Loss

Cayenne Pepper for Weight Loss


I et push for å gå ned i vekt, har mange slankere prøvd alt fra grapefrukt til osteburgere uten brød. Den nyeste trenden i kosten kan faktisk være den eldste. Cayenne pepper har blitt brukt i Vestindia, Sentral-og Sør-Amerika i tusenvis av år for å sette smak på maten. Men noen talsmenn for den pepper hevder at capsaicin i cayenne pepper kan hjelpe deg med vekttap.

Capsaicin

Den ingrediensen i cayennepepper at de fleste tradisjonelle leger, naturmedisinere og tilhengere av alternativ medisin er enige er det mest gunstig for helsen Er capsaicin. Capsaicin er oljen funnet i stengler, frø og årer av paprika som gir den varme. Studier har vist capsaicin er nyttig i blokkering leddgikt smerte, og tradisjonelle medisinske leger foreskrive aktuell kremer med capsaicin i dem for smertelindring. Imidlertid urte og talsmenn for alternativ medisin tro at capsaicin funnet i cayennepepper er nyttig for et bredt spekter av medisinske tilstander, inkludert vekttap.

The Lemonade Diet

Cayenne pepper er en primær ingrediens i The Master Cleanse, en populær diett og rens som ble opprettet i 1941 av Stanley Burroughs. I sin bok "The Master Cleanser," Burroughs anbefaler cayenne pepper for å bryte opp slim og plakk i mage-tarmkanalen og avgifte kroppen. Noen vekttap oppstår fra tap av plakk i mage-tarmkanalen.

Metabolisme

Andre talsmenn for kajennepepper si at pepper alene vil ikke føre til at du mister vekt. Imidlertid ikke vekttap kommer når cayenne brukes til å utfylle en sunn diett og livsstil. Ifølge alternative helse tilhengerne, vil kapsaicin i cayennepepper øke kroppens stoffskifte, som, i kombinasjon med en sunn diett og mosjon, vil resultere i vekttap. For økt metabolisme, anbefaler noen alternative helse talsmenn imbibing en fjerdedel teskje cayennepepper med et glass vann daglig.

Virkningene av Cayenne Pepper på kroppen

Cayenne pepper - en jord-tone, pulverisert form i butikkene - er en del av chili pepper familien. Pepper inneholder et naturlig stoff som heter capsaicin, som gir cayennepepper sin varme. Den varme smaken av krydder legger til en zing til middag, men kan også føre til noen av flere helsemessige fordeler.

Reduserer betennelse

Kapsaicin, "hot faktor» i cayennepepper, er en naturlig anti-inflammatorisk middel, i henhold til WHFoods, en informasjonsressurs om mat tilknyttet George Mateljan Foundation. Forbruker cayenne pepper kan redusere betennelse i leddgikt.

Brenner kalorier

Noen mennesker svetter og føler overopphetet når de spiser krydret mat, inkludert cayenne pepper. Dette bruker energi, som brenner mer kalorier, ifølge WHFoods.

Fjerner Congestion

Cayenne pepper varme kan hjelpe ren nesetetthet. Krydderet hjelper tynne ut slimet, slik at det å renne mer effektivt.

Beskytter magen

Folk som spiser kajennepepper kan utvikle færre sår enn folk som unngår det. Cayenne bidrar til å holde magen sunn ved å drepe usunne bakterier som kan føre til magesår og andre fordøyelsesproblemer.

Senker kolesterol

Cayenne Peppers kan bidra til hjertesykdommer ved å senke kolesterolnivået, ifølge Din Cayenne Guide Pepper. WHFoods enig, og legger til at paprikaen kan hjelpe folk å produsere et stoff som reduserer risikoen for blodpropp.

Lindrer smerte

Kapsaicin, nøkkelingrediensen i cayennepepper, kan fungere som et naturlig smertestillende når de brukes i en aktuell løsning som påføres på huden.

Helsemessige fordeler av Cayenne Pepper

Helsemessige fordeler av Cayenne Pepper


Cayenne pepper, en del av familien av chili peppers, ble først funnet i Sentral-og Sør-Amerika tusenvis av år siden. Under den femtende og sekstende århundre, disse paprika ble populær i andre regionen. I dag, mange mennesker liker den varme, brennende smaken i en rekke retter. Cayenne pepper er en utmerket kilde til vitamin A. Vitamin B6, vitamin C, vitamin K, mangan og kostfiber finnes også i denne krydret urt.

Hjerte fordeler

Cayenne pepper er rik på organisk kalsium og kalium. Kalsium er viktig for regulering av hjerteslag, mens kalium bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon. Cayenne pepper har blitt brukt effektivt å avverge hjerteinfarkt.

Mage Fordeler

Cayenne pepper stimulerer flyten av mage sekreter, bidrar til å avlaste og hindre magesår. Cayenne fremmer god fordøyelse og kan reparere skadet vev i magen. Det hjelper avfall fjernes fra tarmen. Det er også kjent for å kurere sår hals.

Forbedrer blodsirkulasjonen

Cayenne pepper stimulerer blodsirkulasjonen og senker blodtrykket. Det hjelper med vitamin distribusjon og er nyttig i å overvinne tretthet.

Øker immunforsvaret

Cayenne pepper gir immunitet mot infeksjoner ved å utvikle sunne slimhinner i nesepassasjen, samt i lungene og urinveiene.

Fights Cancer

Den beta-karoten som finnes i cayennepepper virker som en antioksidant, og dermed forebygge celleskade forårsaket av frie radikaler. Dette er spesielt nyttig i forebygging av tykktarmskreft.

Vekttap

Cayenne pepper er nyttig i å undertrykke appetitt. Det hjelper med vekttap samtidig opprettholde riktig fordøyelse.

Advarsel

Overflødig inntak av kajennepepper kan føre til svie i halsen, magen, eller rektum.

Er Cayenne Pepper brukes til å rense Kolon?

Cayenne pepper har mange positive bruksområder for helsen. Den brukes til å rense arteriene, forbedre sirkulasjonen, redusere høyt blodtrykk og øke hastigheten på stoffskiftet. Det er også brukt som en hjelp for fordøyelsen og det hjelper til med å eliminere avfall fra kroppen. Tykktarmen er det området av kroppen er ansvarlig for rensing av avfall og giftstoffer. Kajennepepper støtter direkte rensing av tykktarmen.

Colon

Når kolon slutter å virke riktig, begynner en opphoping av avfall å råtne i tykktarmen og toksiner begynner å bli absorbert inn i kroppen. Hvert måltid må brytes ned og avfallet fra maten må elimineres fra kroppen. Mange ganger et måltid ikke er eliminert fra kroppen i flere dager, som kolon blokkert. En frisk person kan ha én eller to avføringer per dag og opp til tre måltider i tykktarmen på en gang. For de som er mindre vanlig, kan det være opp til åtte måltider i tykktarmen på en gang. Det er viktig at tykktarmen bli renset for helse, som en usunn, giftig kolon er en yngleplass for sykdommer, inkludert kreft.

Raffinert sukker og svært bearbeidet mat blokkere kolon og det er tilrådelig å spise bare grovbrød og pasta og brun ris. Denne loven alene kutter ut en vanlig kilde til raffinert sukker i kosten. Det er også viktig å holde konstant hydrert for å skylle avfallet fra kroppen.

Cayenne pepper er svært gunstig for fordøyelsessystemet og svært nyttig i å fjerne tykktarmen. Legg det til måltider eller legge 1/4 ts. i et glass med varmt vann 1-3 ganger om dagen. Ta det i morgen, og deretter i løpet av dagen etter behov.

Rensing

En populær rens brukes til å fjerne tykktarmen er sitron rens. Dette rens innebærer å blande 1 ss. av honning, en klype cayenne pepper og saften av en halv sitron presset til ett glass renset vann. Tolv glass av blandingen er å brukes daglig i 10 dager. Ingen maten kan spises, og dette er den eneste drikk annet enn vann tillates i løpet av denne tiden.

Konsultere lege før du gjennomgår noen rens og sørg for å ta probiotika når rens er ferdig. Probiotika er sunne bakterier som hjelper til med fordøyelsen og holde tarm balanse. Probiotika finnes i gjærede matvarer som yoghurt eller mer konsentrert probiotika kan kjøpes fra drugstores og supermarkeder.

Cayenne Pepper Rensing

Cayenne Pepper Rensing


Vi utsetter kroppene våre for giftstoffer hver dag. Toksiner kan finnes overalt: koffein i kaffe og brus, første-, andre-og tredje hånd sigarettrøyk, bil eksos og klor i drikkevannet vårt. Det er ingen overraskelse at flere og flere mennesker ønsker å periodisk rensing for å avgifte kroppen. Naturmedisinere har lenge vurdert påfunn som inneholder cayenne pepper for å være de beste urte rettsmidler for å avgifte kroppen.

Eiendommer

Den primære gunstig ingrediens i cayenne pepper er paprika, en olje som finnes i frøene, stilk og årer av paprika. De fleste paprika er vurdert for hotness basert på mengden av paprika som de inneholder. Leger av tradisjonell medisin favorisere paprika som en aktuell rette for leddgikt smerte. Men naturmedisinere og naturopathic leger tror at Capsicum har interne fordeler, også.

Fordeler

Ifølge Shirley velvære Café, mange naturmedisinere mener at cayenne pepper er den mest nyttige og verdifulle av urter, hjelper ikke bare fordøyelsessystemet, men også sirkulasjonssystemet. Ved hjelp av cayennepepper å rense sies å hjelpe avgifte gastrointestinal (GI)-tarmkanalen, så vel som sirkulasjonssystemet. I tillegg er cayenne sies å ha anti-sopp egenskaper og kan styrke immunforsvaret mot soppinfeksjoner.

Oppskrift for å avgifte

Tilhengere av cayenne pepper foreslår forbruker 1/4 ts. oppløst i 10 oz. vann daglig for en samlet detoxifier. I dette beløpet, får pepper i alle kroppens systemer og bidrar til å rense dem for giftstoffer.

The Master Cleanse

En av de viktigste komponentene i lemonade diett og rens er en sitron drink laget med lønnesirup, økologiske sitroner og cayenne pepper. Den cayenne tjener som et naturlig oppløsningsmiddel for å bryte ned plakk og slimete slimhinnen i mage-tarmkanalen. Cayenne pensjon som en detox er hvorfor det ble valgt av kostens skaperen som en komponent i rens.

Hvordan lage Lemon Cayenne Pepper Detox Drikk

Hvordan lage Lemon Cayenne Pepper Detox Drikk


Den viktigste og enkleste trinnet av Master Cleanser Lemonade Diet, aka Lemonade Cleansing Diet er å vite hvordan man lager sitron kajennepepper detox drink.

The lemonade rensing kosthold er rimelig, enkelt, fleksibelt til din unike situasjon og virkelig liv endring i hvordan en person ser på mat.

Jeg anbefaler å gjøre en forpliktelse til å starte lemonade rensing diett. For hvordan å gjøre Lemon Cayenne Pepper detox drink, fortsetter ...

Hvordan lage Lemon Cayenne Pepper Detox Drikk

1 Kjøp ingrediensene til Lemonade rensing kosthold !!

Sitroner (avhengig av tid på året spør venner / familie for tilgang til en sitron treet. Dette vil kutte kostnadene dramatisk. Sitroner, men er billig og kan kjøpes når som helst dagligvarekjede eller rabatt butikken) Figur du vil trenge 3-5 sitroner per dag per individ på Master Cleanser Diet.

Organisk Grade B Maple sirup (Ring butikken før du kjøper !! Vi dro til flere forskjellige butikker før du finner det på Trader Joes og det var bare 2 venstre Du vil gå gjennom dette raskt, nok en gang -. Aksjen opp!)

Herbal Tea avføringsmiddel, Cayenne Pepper, Uniodized Salt (skal være i stand til å kjøpe på hvilken som helst butikk, sørg for å få koffein fri te)

Renset eller Spring Water (hvis du ikke allerede drikker renset vann, bør du vurdere å investere i en billig filter, kan du også fylle opp gallons for .50 et stykke).

GJØR DIN brus rensing KOSTHOLD porsjoner for hele dagen !!

Det anbefales at du drikker 6-10 porsjoner per dag. Hvis du ønsker mer kalorier, drikke flere porsjoner, hvis du ønsker en litt mindre drikke mindre, men gjør ditt beste for å holde seg innenfor den anbefalte mengden.

Følgende tilsvarer en porsjon av Master Cleanser Lemonade Diet:

2 ss (en væske oz) ferskpresset sitron / lime juice (ikke flaske juice) 2 ss (en væske oz) organisk klasse b lønnesirup 1/10 ts eller mer cayenne pepper 1 kopp (8 væske oz) renset eller filtrert vann ( IKKE fluoridated vann)

Få en stor mugge og bland daglig servering av Lemonade Cleanser Diet henhold til din foretrukne # porsjoner. Igjen er det anbefalt 6-10 porsjoner per dag.

DRIKKE brus rensing diett hele dagen!

Sett master rensing diett i en termos / kaffe kopp / vannflaske og bære med deg hele dagen. Drikke når sulten. Sørg for å ta en refill for dine termos. Du vil bli forbauset over hvor lemonade rensing diett helt tilfredsstiller din sult og etter de to første dagene, cravings også.

Se gjennom ressurs seksjon for Ofte stilte spørsmål og fora. Vurder å kjøpe og lese gjennom boken dietten er basert på, The Master Cleanser av Stanley Burroughs.

Nyt renset kropp og din fornyet uavhengighet fra cravings og mat.

Hint

  • Gjør din forskning før du starter Master Cleanser Lemonade Diet og forberede kroppen din ved å spise hele matvarer før start.
  • The Lemon Cayenne Pepper Detox Drink er bare en del av Lemonade Cleansing Diet. Sørg for å bruke ressurs-delen for å få informasjon om morgenen saltvann flush og kveld Urtete avføringsmiddel for hele diett plan.
  • Jeg oppfordrer deg til å se over ressursene i informasjonsseksjonen nøye før du starter Lemonade rensing diett. Hvis du har noen spørsmål gå til forumet for fantastisk støtte!

Cayenne Pepper Detox

Cayenne Pepper Detox


Cayenne Pepper Detox er også kjent som Lemonade Diet, lønnesirup diett eller Master Cleanse. Planen ble første gang utgitt av Stanley Burroughs over 60 år siden, men steg til popularitet igjen etter sangeren Beyonce Knowles offentlig hennes suksess med dietten når du forbereder for sin rolle i «Dreamgirls». Det er en enkel plan, og fans sverger ved sin effekt.

Detox Basics

Cayenne Pepper Detox er faktisk en form for en rask snarere enn en diett, selv om vekttap normalt oppstår. Fordi det er en rask, det er ingen mat å tilberede, bare detox drink tatt seks ganger om dagen. Drikken er laget av sitronsaft, klasse B lønnesirup, cayennepepper og filtrert vann. Lengden av den raskt kan variere fra fire til 14 dager, med 10 dager blir gjennomsnittet. Introdusere fast føde gradvis når du avslutter fasten.

Detox drikke Ingredienser

Å gjøre DETOX drikk er ikke vanskelig, men det er viktig å bruke de riktige bestanddeler, siden hensikten med den Cayenne Pepper DETOX er å fjerne urenheter fra kroppen. Fersk presset juice fra økologiske sitroner er det ideelle. Unngå flaske juice, som kan inneholde tilsatt sukker eller kjemikalier.

Hver servering av detox drikke vil også inneholde to spiseskjeer med karakteren B lønnesirup. Igjen, organisk er foretrukket. Grade B lønnesirup er ikke vanlig pannekake sirup finnes i dagligvarebutikker; faktisk mange pannekake sirup er maple-flavored sirup, ikke lønnesirup i det hele tatt. Grade B lønnesirup er veldig mørk, med en sterk lønn smaken, og blir noen ganger kalt matlaging sirup.

Ta med en liten mengde cayenne pepper i hver drink, ca 1/10 teskje. Cayenne pepper antas å øke metabolismen og redusere appetitten, og er en viktig komponent av detox. Kombiner alle ingrediensene i åtte til 10 gram av filtrert vann. Det kan tas enten varm eller kald, men drikker minst seks detox drinker daglig.

2 ss. sitronsaft
2 ss. klasse B lønnesirup
1/10 ts. cayenne pepper
8 til 10 gram vann filtrert

Andre Instruksjoner

Det er en ekstra daglig komponenter av Cayenne Pepper Detox. Først i morgen og igjen før sengetid, drikke enten en kopp urte lakserende te eller en rensende salt løsning. For å gjøre salt løsning, blande to teskjeer havsalt (ikke bordsalt) med 32 gram vann og drikke. Gjør dette for å holde tarmen fungerer mens fratatt mat.

Breaking the Fast

Det er viktig å gjeninnføre fast føde gradvis etter faste. Burroughs anbefaler å drikke bare appelsinjuice de to første dagene etter rens, og legger til rå frukt og grønnsaker på den tredje dagen. Et vegetarisk grønnsakssuppe er også et godt valg for den tredje dagen, men gjør suppe fra bunnen av med ferske råvarer; kondensert hermetisk supper er høy i natrium og inneholder kjemiske tilsetningsstoffer.

Lønnesirup, sitronsaft og Cayenne Pepper Cleanse

Lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper rens, ellers kjent som The Master Cleanse, har blitt brukt i årevis av kjendiser som ønsker å slippe en rask få pounds eller de som ønsker å rense sine systemer for å holde dem i drift på full ytelse. Det er mye informasjon som flyter rundt om The Master Cleanse, så hvis du tenker på å fullføre det, vet alle fakta før du prøver det.

Hva er det?

Lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper rens er en streng dieting program som lar sine brukere til å bare konsumere en ting mens du er på det: en drink formulert av lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper. Denne drinken hevder å rense ut kroppen din fra unaturlig giftstoffer som får deg til å føle seg svak, syk og fett. Mens The Master Cleanse ikke er spioneringen som et vekttap program, gjør det skryte vekttap som en av sine fordeler. Spesielt, fullførte sangeren og skuespilleren Beyonce lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper rens i forberedelse for sin rolle i den Oscar-nominerte filmen "Dreamgirls". Lønnesirup gir kroppen din med komplekse sukker som det er behov for energi, mens sitronsaft er surt å rense kroppen for giftstoffer, og cayenne pepper undertrykker din eppetite slik at du kan fullføre rens.

Slik gjør du det gjøre?

Du begynner The Master Cleanse ved å forberede lønnesirup, sitronsaft og cayennepepper rensing drink. Denne består av 2 ss. sitron eller lime juice, 2 ss. lønnesirup (merk at dette ikke er lønn-flavored sirup, men faktiske, ekte lønnesirup.) 1/10 av en ts. cayennepepper og vann. Du kan få drikke varm eller varm, avhengig av din preferanse. Bland de tre første ingrediensene, og deretter legge vann i en 10 oz. glass. Denne blandingen er å være beruset når du føler deg sulten, eller ved eventuelle regelmessige måltider. The Master Cleanse er vanligvis gjøres i 10 dager, men du kan gjøre det for opp til 40 hvis behovet være.

Bivirkninger

Noen av Master Cleanse brukere rapporterer en bedre følelse av helse og vitalitet, mer energi og hurtig vekttap. Men du kan også legge merke til noen bivirkninger også. Tross alt, du er effektivt å ikke spise noe mat for så lenge rens som skjer. Noen brukere rapporterer tretthet. Du kan også oppleve varme avføring, kvalme og oppkast og alvorlig irritabilitet. Hvis du ønsker å prøve lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper rens, alltid snakke med legen din for å sikre at du er frisk nok til å gjøre det.

Lønnesirup, sitronsaft, Cayenne Pepper & Water Detox

Lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann detox er kjent som Master Cleanse. Målet med master rens er å kvitte kroppen for giftstoffer den har bygget opp i løpet av din levetid, som vil la deg følelsen lykkeligere, sunnere, mer energisk og mindre irritabel.

Forberedelse

The Master Cleanse tar omtrent tre uker å fullføre for maksimale resultater. Du vil tilbringe de tre første dagene forberede kroppen din for detox ved å eliminere all bearbeidet mat og kjøtt fra kostholdet ditt. Gjennom hele dietten, drikke så mye vann som du vil. Den første dagen med forberedelser, spiser bare frisk frukt og grønnsaker. Den andre dagen å gjøre det samme, bare juice produsere; kroppen din trenger for å forberede en flytende diett. Den tredje dagen, forberede to liter ferskpresset appelsinjuice og bland med to spiseskjeer med lønnesirup. Sirupen i kosten er nødvendig for kaloribehov.

Den Cleanse

For maksimal effekt, varer rensing del for ti dager. Du må forberede dine daglige rasjoner i morgen og ta dem med deg overalt. En dag er verdt av ingredienser er som følger: 14 spiseskjeer hver av sitronsaft og lønnesirup, en halv teskje cayennepepper og to liter vann. I tillegg til disse ingrediensene, trenger du tre bærbare beholdere for lagring. I to av containerne, bland syv spiseskjeer hver av sitronsaft og lønnesirup og fyll med vann. Rør inn en kvart teskje av Cayenne pepper og bland godt. Disse to flasker inneholder alt du vil være forbruker i løpet av dagen; rasjon det klokt ved å drikke et par slurker med lemonade fulgt av dobbelt så mye i vann når du føler deg sulten. Den tredje container er vannflasken; fylle det så ofte som du må.

Eliminering

For å kunne avgifte kroppen din, må giftstoffer kommer ut i form av avføring. Det er lakserende te som kan hjelpe deg i prosessen, men en rimeligere og like effektiv metode er å drikke en blanding av en spiseskje havsalt og en liter vann. Kroppen kan ikke absorbere salt vann, så det vil gå gjennom deg innen en time. Denne prosessen vil trolig produsere flere bevegelser, så sørg for at du har tid til å vie til oppgaven. Det må gjøres daglig.

Ferdigstillelse

Etter ti dager med rensing, kan du ikke gå tilbake til fast føde uten ubehagelige bivirkninger av forstoppelse og kramper, så du må lette ut av kostholdet på samme måte som du lettet i, i motsatt rekkefølge i tre dager. Gjør appelsinjuice og lønnesirup blanding den første dagen. Den andre dagen, spiser frukt og grønnsaker, og den tredje dagen, bruker bare ferske råvarer. Etter den tredje dagen av lettelser ut av rens, må du revurdere dine matvaner og endre dem på riktig måte. Det er viktig når du renser å spise levende mat. Levende mat er definert som mat som inneholder enzymer; enzymer hjelper kroppen fordøye maten. Cooking mat dreper enzymer, så spise en diett høy i rå matvarer som frisk frukt og grønnsaker, nøtter og frø er viktig. Dessuten vil legge probiotika til kosthold linjen din spylt fordøyelseskanalen med sunne bakterier for å drepe de destruktive bakterier som forårsaker ting som tarmbetennelse.

Cayenne Pepper & Lemon Cleanse

Cayenne Pepper & Lemon Cleanse


Skadelige giftstoffer bygge opp i kroppen din over tid. The Master Cleanse, noen ganger kalt Lemonade Diet eller Cayenne Pepper og sitron rens, løser opp oppbygging. Resultatene inkluderer renere nyrer og fordøyelsessystemet, renset celler og nerver og arterier avlastet oppbyggingen var årsaken. Det kan også hjelpe deg å miste vekt.

Selvkontroll

Fordi du ikke ønsker å legge giftstoffer til kroppen din mens du er rensing det, Cayenne Pepper og sitron rens krever at du drikker bare brus (laget av ferske råvarer hver dag) i minst tre dager, og for så mange som 40 dager. Rutinen er enkel, men følger det er ikke lett. Den tester din selvkontroll: Hver dag må du overvinne den psykologiske behov for å spise og velger å drikke brus i stedet. Hver gang du velger lemonade, men din følelse av selvkontroll styrker og motiverer deg til å fortsette rutinen.

Lemonade

Lag to liter brus ved starten av hver dag, slik at du alltid har tilgang til drikke. For å gjøre dette, kan du kombinere 14 ss. av fersk presset sitronsaft, 14 ss. av ekte, naturlig lønnesirup, 1/2 til 1 ts. kajennepepper og 2 liter vann. Rør eller rist alle ingrediensene og dele lemonade i to én-liters beholdere. Avhengig av størrelse, kan du ikke være i stand til å drikke både liter, eller ønsker du kanskje mer. Juster oppskriften som nødvendig, men bruke alle ingrediensene. Hver spiller en viktig rolle i renseprosessen. Cayenne pepper bryter opp slimet som er løst opp av sitronsaft, samt gir vitamin B og C. Lønnesirup gir ekstra vitaminer og mineraler mens søtningsstoffer lemonade. Alle de næringsstoffene du trenger for dagen er i lemonade.

Rutine

Drikk brus hver gang du føler deg sulten hele dagen, etterfulgt av et lite glass vann. Om natten, skylle systemet med 1 liter saltvann eller drikke en lakserende te å indusere avføring. Dette er hvordan kroppen støter ut hva som har bygget seg opp over tid og blir løsnet, slik at du ikke vil gå glipp av dette heller ubehagelig trinn.

I løpet av de to første dagene av rens, utvise deg hva som gjenstår i systemet fra tiden like før du sluttet å spise. Jo lenger du følger Cayenne Pepper og Lemon Cleanse, jo mer gul avfallet bli. Dette er normalt.

Sakte innlemme fast føde i dietten din når du er ferdig med rens for å unngå følelsen kvalm. Alltid drikke mye vann og starte ved å drikke litt frukt juice for en dag. Neste dag drikke grønnsaksjuice eller buljong og mer fruktjuice. På den tredje dagen, spise fast frukt og grønnsaker, gjenoppta normal diett på den fjerde dagen.

Lemonade og Cayenne Pepper Diet

Også kjent som Maple Syrup Diet eller Lemonade rens, består grunnlag for noen Lemon Detox diett av sitronsaft, vann, lønnesirup og cayennepepper. Dietten gir næringsstoffer som trengs for å løse ut giftstoffer naturlig og forynge fordøyelsessystemet uten å føle sulten.

The Lemon Detox

Assosiert med mange navn, har Lemon Detox vært nytes av tusenvis av mennesker i over 30 land rundt om i verden som har renset sitt kroppen for giftstoffer, og har gått ned i vekt. The Lemon Detox er flytende mat som gir næring og energi til kroppen.
Fordøye fast føde brenner opp mye av kroppens energi og dominerer mange av sine andre oppgaver. I fravær av fast føde, kan kroppen fokusere sin energi på rensing. Gjennom historien har erfaring vist en periodisk tilbakeholdenhet fra fast føde er en god helse investering og kan fremme en lengre livslengde.

Drikk Forberedelse

Lemonade og Cayenne Pepper Diet er enkel å tilberede og kan nytes varm eller kald. For å gjøre en drink, vil du trenge følgende:

300 ml (10 fl oz) filtrert vann
1 ts organisk karakter B lønnesirup eller valgfri kanelstang
2 ss ferskpresset sitronsaft fra 1/2 sitron
Liten klype cayennepepper

Bland sammen sitronsaft, vann, lønnesirup og cayennepepper. Konsumere 4 glass i løpet av dagen med ingen annen mat eller drikke for 1 til 3 uker. Hvor mye vekt du kan forvente å tape vil variere avhengig av din høyde og kroppsvekt.

Sitroner er en god kilde til vitamin C og surhet bistår renselsesprosess. Bruk aldri hermetisert eller frosne sitronsaft. Tining ødelegger Vitamin C-nivå og tiden hermetisk mat bruker på sokkelen påvirker deres ernæringsmessige verdi. De beste resultatene kommer fra å bruke ferske økologiske sitroner.
En klype cayenne pepper til dietten legger en punch til smaken og hastigheter rensing og eliminering. Den capsaicin i cayenne pepper bidrar også til å regulere blodsukkernivået. I stedet for cayenne pepper, kan du også bruke fersk ingefær.
Grade B lønnesirup anbefales for detox fordi Grade A er overprocessed. Sirupen legger til en søt smak for de som finner drink også bitter. Lønnesirup legger også et skudd av sink og magnesium som øker metabolismen. Som et alternativ til lønnesirup, kan du røre en kanelstang inn i sitronsaft. Forskning har vist at kanel kan bidra til å balansere blodsukkeret.

Cayenne Pepper & Lemon for vekttap

Cayenne Pepper & Lemon for vekttap


Både cayennepepper og sitron er kjent for sin rensende virkning på kroppen, samt fordøyelsesapparatet. Når kombinert, de to ingredienser danner et kraftig verktøy for å stimulere sunn vekttap.

Fordeler

Cayenne pepper forbedrer umiddelbart blodstrøm, hjelpe vitamin absorpsjon og avfall fjernes. Sitroner er også svært nyttig i å hjelpe fordøyelsen og øke stoffskiftet, som begge er avgjørende for vellykket vekttap.

The Master Cleanse

The Master Cleanse er en populær og kraftig detox rens som benytter sitronsaft, mørk lønnesirup, og cayennepepper for dramatiske helsemessige fordeler og vekttap. I tillegg til sine fordeler for faste, er den drikken også flott å ta før frokost.

Komme i gang

Til å begynne høster fordelene av disse ingrediensene og hoppe-start stoffskiftet, starte hver morgen med et glass varmt vann, sitronsaft, og en dash av cayenne pepper. For å blidgjøre, prøve å legge et snev av Stevia.

Tips

Bruke økologiske sitroner for de beste resultatene, som de er rikere på vitaminer og næringsstoffer. Legg cayenne pulver til mat eller drikke i stedet for å ta cayenne kapsler, kapsler som kan være grovt på magen.

Advarsel

Ifølge OrganicFacts (se ref. 1), "overforbruk [kajennepepper] kan føre til svie i halsen, magen, eller endetarm."

Cayenne Pepper Lemon Diet

Cayenne Pepper Lemon Diet


The Master Cleanse diett utviklet av Stanley Burroughs er en kalorifattig diett som fjerner giftstoffer fra kroppen din ved å bytte ut måltider med en blanding av cayenne pepper, sitronsaft og lønnesirup i vann. Denne type diett reduserer dramatisk ditt daglige kaloriinntaket til 600-1200 kalorier, rødming kroppen av avfall mens slanking deg ned på grunn av mangel på mat. Før du går på denne dietten, er det ekstremt viktig å snakke med legen din om sin sikkerhet, så kostholdet kan være skadelig for helsen din hvis du lider av diabetes eller hjertesykdom.

Ease-in perioden

Den lette-i periode av dietten krever begrense matforbruket til frukt og grønnsaker for de 2 første dagene for å redusere mengden av stress på kroppen din fra diett. Fjern bearbeidet mat og kjøtt fra du kosthold, og begrense matinntaket til frukt, grønnsaker og begrenset mengde karbohydrater. Juice frukt og grønnsaker på den andre dagen, og drikke blandet mix 6 til 10 ganger daglig for å opprettholde vitamin og næringsinntak.

Master Cleanse

Bland 3 liter renset vann med 2 ts kajennepepper, 12 til 14 spiseskjeer med lønnesirup, og 12 spiseskjeer nypresset sitronsaft. Drikk blandingen 10 til 12 ganger om dagen, da blandingen vil være den viktigste kilden til næringsstoffer og kalorier. Denne dietten inneholder hovedsakelig vitamin C, og bør brukes for ikke mer enn 3 til 4 dager på grunn av mangel på næring. Selv om dietten foreslår bor på diett i 10 dager, er det ikke trygt å frata kroppen av mat for lengre perioder av gangen. Bland to teskjeer økologisk havsalt med 1 liter filtrert vann og drikk hele blandingen i morgen, og en annen liter av blandingen i kveld. Dette kalles ofte saltvanns flush, som det spyler avfall fra kroppen din. Løsningen fører deg til å ha vannaktig avføring, som betyr at du bør vente minst en time før du forlater hjemmet ditt.

Ease avbruddsperioden

Når du har nådd ønsket vekt, eller nådd antall dager legen din anbefaler at du bruker kosthold, vil du trenger for å lette ut av Master Cleanse ved å reversere den enkle periode. Drikk blandet frukt og grønnsaker den første dagen av den enkle avbruddsperioden, etterfulgt av kokte og rå frukt og grønnsaker den andre dagen. Den tredje dagen kan du starte din vanlige diett av en sunn balanse av frukt, grønnsaker, komplekse karbohydrater og magert kjøtt. Komplekse karbohydrater finnes i hele korn matvarer, inkludert brød, frokostblandinger og pasta samt grønnsaker.

Cayenne Pepper Diet Instruksjoner

Cayenne Pepper Diet Instruksjoner


Cayenne-Pepper Diet, også kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet, er en 10-dagers flytende diett utviklet for å rense kroppen og kvitt tarmen hos skadelige giftstoffer. Cayenne-Pepper Diet er mest populære, men for den drastiske vekttap at noen individer har oppnådd ved strengt å følge dietten. Etter den raske vekttap på stjerner som Beyonce, Jared Leto og Rachel McAdams, har kostholdet blitt populært blant menn og kvinner over hele verden som ønsker å slippe vekt raskt.

Cayenne Pepper Diet Instruksjoner

Ease-In Diet

Klargjør organ for Cayenne-Pepper Diet ved å redusere matinntaket og eliminere bearbeidet mat fra kostholdet ditt. På dag 1 av Hjelpemiddel-In, konsumere bare hel, naturlig mat som frukt og grønnsaker. Unngå bearbeidet mat, kjøtt og meieriprodukter.

Eliminer fast føde fra kostholdet ditt i løpet av Dag 2 av Enkel-In Diet. Konsumere bare blandet mat, fersk juice og buljonger for å forberede kroppen din for en helt flytende diett.

Lag 2 liter hjemmelaget appelsinjuice for Dag 3 av Enkel-In Diet av manuelt eller elektrisk juicing ferske appelsiner. Appelsinjuice kan fortynnes med vann for å smake, og 2 eller 3 ss. ren lønnesirup kan legges for å øke kaloriinntaket. Konsumere bare hjemmelaget appelsinjuice for den siste dagen av den enkle-i kostholdet.

Ta et avføringsmiddel kvelden før du begynner Cayenne-Pepper Diet å hjelpe til med fjerning av avfall og giftstoffer fra kroppen.

Cayenne-Pepper Diet

Finn ut om du vil fortsette å ta en nattlig avføringsmiddel for lengden på rens, eller om du vil gjøre en daglig saltvann flush, som innebærer å drikke en qt. vann med 2 ts. sjøsalt oppløst i vannet. Begge bidra til å eliminere så mye skadelig avfall som mulig fra kroppen. Hvis du velger å gjøre saltvann flush, begynner det på dag 2.

Lag lemonade ved å kombinere 2 ss. frisk sitronsaft, 2 ss. ren lønnesirup, 8 oz. rent, filtrert vann og cayenne pepper etter smak. For å være sikker på at drikken ikke mister noen av sine helsebringende enzymer, er det viktig at drikken gjøres frisk umiddelbart før det drikkes. Det er også viktig at det sitroner holdes på disken --- ikke i kjøleskapet der enzymer blir sovende.

Drikk mellom seks og 12 glass lemonade hver dag for å dempe sult og gi deg kalorier som kroppen din trenger for å fungere skikkelig. I tillegg til brus, drikke så mye rent vann som du ønsker.

Ta en urte avføringsmiddel hver kveld før sengetid hvis du ikke gjør saltvann flush. Avføringsmiddel skal produsere avføring på å våkne om morgenen. Hvis du ikke har avføring, øke dosen litt på neste kveld. Hvis du opplever oppblåsthet eller kramper, redusere dosen litt.

Følg rens i 10 dager for maksimal nytte, være sikker på å drikke tilstrekkelige mengder brus og å gjøre enten saltvann flush eller urte avføringsmiddel hver dag.

Brukervennlighet ut av Cayenne-Pepper Diet ved å følge litt enklere i kosten i omvendt. Dette trinnet er svært viktig for å forberede fordøyelsessystemet for fast føde.

Cayenne Pepper Cleansing Diet

En cayennepepper rensing diett, også kalt et hoved rensing diett, er en flytende diett som bidrar til å avgifte kroppen og felle urenheter. Denne prosessen bidrar også deg å miste vekt.

Diet Essentials

Cayenne pepper rensing diett består av å unngå mat og forbruker en sitronsaft og cayenne pepper-baserte concoction minst seks ganger om dagen i 10 dager eller mer. Drikken består ved å blande sammen sitronsaft og vann med lønnesirup og cayennepepper.

Fordeler

Forkjemperne for denne dietten sier at det fungerer ved å løse opp og eliminere kroppens giftstoffer og rensing av fordøyelsessystemet. Dette bidrar til å rense blodet og utvikle sunn hud.

Advarsel

Dietetians ha hørtes alarmer om risikoen ved livnærer på en flytende diett i flere dager. Dette kan føre til at vitaminer, for muskelnedbryting og blod-sukker problemer, i tillegg til frekvente tarmbevegelser. Til syvende og sist, kan du ende opp trøtt og irritabel, snarere enn oppkvikket og energisk.

Cayenne Pepper Cleansing Diet Informasjon

Cayenne Pepper Cleansing Diet Informasjon


Cayenne pepper diett, også kalt Master Cleanse, lønnesirup diett og lemonade diett, er ofte brukt av kjendiser til å gå ned i vekt, spesielt Beyonce Knowles. Stanley Burroughs skapte kosthold, som han mente kunne kurere folk av noen sykdommer.

Funksjon

Formålene med cayenne pepper diett, også kalt lemonade diett, er å rense fordøyelsessystemet av giftstoffer, redusere vekten eller lindre helseproblemer. Burroughs trodde mange helseproblemer var direkte forårsaket av dårlig diett og en opphoping av giftstoffer i kroppen.

Time Frame

Dietten tar 10 dager.

Veibeskrivelse

Bland 2 ss. organisk sitron eller lime juice med 2 ss. ekte lønnesirup, B eller C-klasse, 1/10 av en ts. cayennepepper og 8 oz. av filtrert vann. Rist og drikke hele dagen.

Matforbruk

The Master Cleanse er en fastende diett. The Health and Light Institutt anbefaler å drikke rikelig med væske for å unngå dehydrering mens du er på diett. Juice og buljong er også akseptabelt når du er på diett.

Bivirkninger

Bivirkninger inkluderer kuldefølelse, trøtt, kvalm, sulten, svimmel eller ekstremt emosjonelle.

Breaking the Fast

Sakte gjeninnføre mat tilbake i kostholdet ditt på den første dagen etter fasten. Buljong og juice drikke anbefales.

Hvordan bruke Cayenne Pepper for Arthritis Pain

Cayenne pepper har blitt brukt i århundrer som et krydder, men også som et naturlig middel. Cayenne pepper inneholder et kjemikalie som kalles capsaicin, som bidrar til å redusere betennelse i kroppen og for å redusere blodplater klissete. Ved å redusere betennelse i kroppen, kan capsaicin redusere smerte, noe som gjør cayennepepper en naturlig tillegg til eventuelle artrittiske persons kosthold. Cayenne pepper kan være svært vanskelig å håndtere i store mengder; I noen tilfeller trenger du bare 1/16 av en teskje å hoppe starte kroppens anti-inflammatorisk respons! Lær hvordan du bruker cayenne pepper for leddgikt smerte og få en forståelse av hvordan denne enkle krydder kan gjøre livet ditt mindre smertefull.

Hvordan bruke Cayenne Pepper for Arthritis Pain

•  Vurdere fordøyelseskanalen. Cayenne pepper kan være svært vanskelig å fordøye for noen mennesker. Hvis du har acid reflux, alvorlig halsbrann, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt eller andre fordøyelses problemet, konsultere legen din før du legger cayenne pepper til kosthold.

Legg 1/16 av en teskje til mat per dag i en uke. Dette er en veldig liten mengde. Hell den i suppen, dryss på ris eller pasta, eller bland inn grønnsaksjuice for å gjøre det mer spiselig. Hvis du opplever magesyke, bytte til cayennepepper kapsler.

Øk cayenne pepper inntaket til 1/8 av en teskje for uke 2, tar det to ganger per dag (morgen og kveldsarbeid best). Nå vil du merke en liten nedgang i smerte i 15 til 30 minutter for å spise cayenne pepper.

Legg 1 / fjerde av en teskje av Cayenne pepper og 1/4 av en teskje kanel til varm sjokolade og røre. Kombinasjonen av de to krydder svinger denne enkle drikk til en meksikansk varm sjokolade, kanel, og er en naturlig anti-inflammatorisk krydder samt.

Øk cayenne pepper inntaket til 2 ts pr dag, spredt ut 4 til 6 ganger i løpet av dagen. Bytt til cayenne pepper kapsler hvis dette er for mye pulver å konsumere.

Hint

  • Drikk rikelig med vann eller væske med cayenne pepper.
  • Kjøp cayennepepper i bulk, fortrinnsvis fra en organisk kilde.
  • Kontakt lege før du benytter noen ny smerte-lindring metoden.

Garlic & Cayenne Pepper å avgifte

Garlic & Cayenne Pepper å avgifte


Ifølge magasinet "Better Nutrition," US Environmental Protection Agency anslår at det var om lag 500.000 syntetiske kjemikalier som er i bruk fra og med år 2000 Hvordan vi håndterer eksponering for disse stoffene avhenger av vår alder, helse, sex, genetiske og livsstilsfaktorer prevalensen av eksponering og ernæring. Det er ikke rart populariteten av kroppens detoxifications er på vei oppover. For naturlig avgiftning, naturmedisinere anbefaler to vanlige pantry elementer: hvitløk og cayenne pepper.

Hvitløk

Hvitløk har vært kjent som en gunstig blod cleanser for tusenvis av år. Det ble spist daglig i Romania som en urtemedisin og kjøpte rykte for å være i stand til å avverge onde. Dette er grunnen til at den ble brukt til å kjøre bort vampyrer i romanen "Dracula" av Bram Stoker. Når tatt for å avgifte kroppen, tynner det blodet og reduserer fett samtidig aktivere leverenzymer som fjerner giftstoffer.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper anses av de fleste alternative helse talsmenn for å være den mest fordelaktige krydder i herbalist arsenal. Den lange listen med fordeler knyttet til kajennepepper spenner fra å drepe prostata kreft celler til å stoppe et hjerteinfarkt. For rensing, cayennepepper fungerer som et løsningsmiddel i gastrointestinale (GI) ved å bryte ned plakk og å eliminere de giftstoffer som finnes i tykktarmen. I det kardiovaskulære system, er cayennepepper tenkt å eliminere kolesterol og toksiner fra blodet.

Avgiftning Process

De fleste avgiftning programmer har noen få primære komponenter. Dietten må endres for å kutte ut kjøtt, meieriprodukter og produkter med giftige stoffer, som for eksempel koffein som finnes i kaffe og brus og de kreftfremkallende i sigaretter. Sunn frukt og grønne grønnsaker gir nyttige næringsstoffer som kroppen din trenger, samt fiber for å bidra til å flytte giftstoffer gjennom mage-tarmkanalen raskt. For urte avgiftning, hvitløk og cayenne kan tas med vann eller kombinert i supper eller juice. Naturopathic leger anbefaler at avgiftning av denne art skal foretas for en 24-timers periode to ganger i måneden for maksimalt utbytte.