Digidexo.com

boost fruktbarheten

Hvordan Boost Fertility Med Foods

Infertilitet plager millioner av amerikanere hvert år. Noen ganger infertilitet betyr et individ vil aldri være i stand til naturlig unnfange et barn, mens andre ganger problemet er ganske midlertidig. Faktisk, de fleste tilfeller av infertilitet er et resultat av dårlig kosthold og livsstilsvalg. Av denne grunn, synes det mange mennesker som lider av infertilitet eller folk som ønsker å bli gravid babyer raskt, bør prøve å spise fruktbarhet boosting matvarer. Siden det er nesten ingen ekstra kostnader for deg, det er definitivt ingen skade på prøver fruktbarhet forsterke matvarer. Før ty til høye kostnader medisinsk ufruktbarhet behandlinger, prøv å endre kostholdet ditt. Denne artikkelen vil vise deg hvordan.

Hvordan Boost Fertility Med Foods

•  Spis mat som inneholder sink, som østers, biff og kylling. Sink er et viktig vitamin for fruktbarhet. Faktisk har det blitt bevist at personer med en sinkmangel er mer sannsynlig å være infertile. Selv om du ikke kan øke din naturlige fruktbarhet topp med sink, kan du sikkert maksimere din fruktbarhet til det høyeste nivået mulig.

Unngå altfor bearbeidet mat med sukker, kjemikalier og konserveringsmidler. Candy barer, ikke-organiske mikrobølgeovn måltider og ikke-økologisk potetgull er ikke bra for fruktbarheten. Jo flere kjemikalier du introdusere til kroppen din, jo lavere organfunksjon. Hvis reproduktive organer ikke fungerer på topp, har du et problem.

Spis grillet kylling i stedet for stekt. Stekt mat har en tendens til å hindre fertilitet hos menn og kvinner. Hva mer, stekt mat oppmuntre fedme. Selv bare 30 kg. vektig kan sterkt redusere fruktbarheten.

Ta Chasteberry hver dag. Dette er en urt som er kjent for å stimulere hypofysen. Dette er eggstokkene som produserer østrogen, progesteron og testosteron. Ved å stimulere denne kjertelen, vil hormonnivået øke og forbedre fruktbarheten.

Drikk koffeinfri drikker og unngå sjokolade. Koffein er ikke bra for fruktbarheten. Faktisk kan eliminere koffein forberede deg på å være gravid. Dette er annen gang må du alvorlig kutte ned på koffeininntaket.

Hint

 • Økologisk mat er det beste alternativet når du prøver å bli gravid, og når du blir gravid. De hjelper kroppen din fungerer på det toppnivået rundt.
 • Ikke miste håpet om å endre kostholdet ditt ikke hjelper deg unnfange et barn. Det er medisinske teknikker som kan hjelpe deg også.

Naturlig hormon Boost for overgangsalder og Ufrivillig

Overgangsalder og Ufrivillig barnløshet er hormonelle forhold. Et tap av østrogen hos kvinner fører til overgangsalder. Tap av testosteron hos menn bringer om Ufrivillig. Med oppdagelsen av risiko forbundet med tradisjonell hormonbehandling, kan naturlig hormon boost terapi være et behandlingsalternativ.

Menopause

En kvinne er i overgangsalderen 12 måneder etter at hennes siste periode. Menopause er ikke en sykdom, men en naturlig tilstand at en kvinne går gjennom som hun aldre. I en kvinnes fertil år, er østrogen en av de hormoner som utløser og opprettholder sin menstruasjonssyklus. Som en kvinne utvikler seg inn i overgangsalderen, vil hennes perioder slutt stoppe og produksjon av østrogen vil avta.

Symptomer på overgangsalder

Mange kvinner opplever en rekke symptomer mens du går gjennom overgangsalder. Disse inkluderer uregelmessig menstruasjon, vaginal tørrhet, nattesvette, humørsvingninger, manglende evne til å fokusere, økt ansiktshår, en dypere stemmen hennes, tynt hår og tap av bryst fylde.

En kvinne kan oppleve noen av disse symptomene år før hun faktisk kommer inn overgangsalder. Symptomene vil øke etter hvert som hun nærmer seg opphør av menstruasjonen, og reduseres etter hvert som hun går inn i full overgangsalder. Når en kvinne er i overgangsalderen, kroppen ikke lenger krever nivået av østrogen det nødvendig før å opprettholde fruktbarheten og symptomene vanligvis avta.

Ufrivillig barnløshet

Testosteron er hormonet er ansvarlig for vekst og seksuell utvikling hos menn. Ufrivillig barnløshet er preget av en nedgang på testosteron i en manns kropp som han aldre. Ufrivillig barnløshet er ikke anerkjent i det medisinske fellesskapet. Mange menn søke lindring fra naturlige metoder eller alternative medisinske utøvere.

Symptomer på Ufrivillig

I motsetning til kvinner, er menn nedgang i hormonproduksjonen gradvis, som strekker seg over mange år. Symptomer inkluderer nedgang i energi, redusert seksuell lyst og funksjon, endringer i søvnmønster, økt kroppsfett, tap av muskelmasse og depresjon. Disse symptomene er ofte subtile og vanskelig å gjenkjenne som Ufrivillig.

Tradisjonell Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling har blitt brukt for lindring av menopausale symptomer i mange år. Østrogen og progesteron administreres sammen i form av en pille, hudplaster eller vaginal krem. I 2002 en studie av kvinner Health Initiative fant at tradisjonell hormonbehandling gjennomført risiko for noen kvinner. Disse risikoene inkluderer en økt risiko for hjerte-og karsykdommer og slag, blodpropp, kreft og galleblæren sykdom.

Hormonbehandling for menn har ikke blitt godkjent. I 2008 National Institutes of Health konkluderte med at Ufrivillig ikke hadde blitt vitenskapelig bevist.

Naturlig hormon Boost Therapy

Et naturlig alternativ til tradisjonell hormonbehandling er tilgjengelig for kvinner og menn. Forverret bioidentical hormonbehandling bruker hormoner som finnes naturlig i planter. De bioidentical hormoner er identisk med hormoner som finnes i menneskekroppen. Formuleringer for kvinner omfatter østron, østradiol og østriol. Menns formler inkluderer vanligvis testosteron og mikronisert progesteron. Mange formler for menn inneholder veksthormon HGH. Dette brukes i sports bransjen som en muskel byggmester.

Formler er tilgjengelig på nettet eller på naturlig helsekost og supplement butikker. Anti-aging leger skredder formler til spesifikke behovene til sine pasienter ved å ta spyttprøver av pasienter, og deretter formulere boosters til pasientens spesifikke behov.

Mens mange alternative leger hevder at naturlige hormon økte lindre symptomer på overgangsalder og Ufrivillig, FDA har ikke godkjent bioidentical forbindelser for bruk i USA for lindring av overgangsalder eller Ufrivillig. Til dags dato er det ingen omfattende vitenskapelige studier som bevise eller motbevise bioidentical hormon effektivitet på overgangsalder eller Ufrivillig symptomer eller risiko forbundet med bruken.

Hvordan Boost og øke mannlig fruktbarhet

Prosessen med å øke mannlig fruktbarhet er ikke en komplisert, men det kan være en moderat vanskelig en som det krever noen ganger drastiske endringer i livsstil. Den følgende artikkelen detaljer 10 måter å hjelpe boost mannlig fruktbarhet, og når alt er satt sammen kan ha svært dramatiske resultater.

Bruksanvisning

Nummer én måte å øke mannlig fruktbarhet er å slutte å røyke hvis du er nå. Røyke sigaretter introduserer giftige kjemikalier i kroppen og forårsaker alvorlige skader på form og mobilitet av sperm. Det fører også sperm til å klumpe seg sammen redusere deres effektivitet. Røykestopp har vist dramatiske resultater på sin egen, forårsaker tidligere røykere sædkvalitet å øke 50-800% mellom 5 og 15 måneder etter røykeslutt.

Den nest vanligste lovbryteren til mannlig fertilitet er koffein. Koffein er på mange dagligdagse drikker og maten vi spiser. Kaffe, energidrikker, brus og sjokolade alle inneholder koffein. Imidlertid har koffein blitt vist å påvirke DNA av sæd og redusere deres bevegelighet hvis den er fortært på en jevnlig basis. Hvis du bruker noen koffein på regelmessig basis, slutte å gjøre det nå.

Forbruker mange legemidler, juridiske og ellers, kan ha en negativ effekt på mannlig fertilitet. Mange blodtrykket medisiner har vist seg å redusere fruktbarheten. Også har ulovlige stoffer som kokain, marihuana og heroin, og anabole steroider vært knyttet til redusert fruktbarhet og / eller unormal sperm. Det er viktig å unngå disse stoffene når du prøver å bli gravid.

Noen yrker har vært direkte relatert til lavere mannlig fruktbarhet, inkludert de som jobber med plantevernmidler, rengjøring kjemikalier og andre giftstoffer. Hvis du jobber på en jobb som innebærer å arbeide med kjemikalier, vurdere alternativene og hvilke alternativer du kan ha om eksponering for dem.

Trening har vist seg å øke mannlig fruktbarhet, men aktiviteter som sykling og sykling har gjort det motsatte. På grunn av den sykkelsetet testiklene påvirker på en negativ måte, blir sperm kvalitet og kvantitet senkes. Unngå aktiviteter der fysiske traumer kan oppstå til testiklene for å sikre høyere fruktbarhet.

For mye av samme grunn som er nevnt ovenfor, sittende eller kjøring i lange perioder har også vist seg å redusere mannens fruktbarhet. Unngå å sitte i lange perioder, og hvis nødvendig, stå opp eller ut av bilen og gå rundt i noen minutter for å unngå skader på sperm.

Diet er viktig for mannlig fruktbarhet, men noe for å unngå når du prøver for en vellykket graviditet er MSG. MSG har vist seg å senke suksessraten ved impregnering i testpersonene med 50% når det ble konsumert før testing. MSG er til stede i mange potetgull, supper og krydder. Husk og sjekk etikettene av noen bearbeidet mat før du kjøper eller spiser dem.

Unngå badestamper, varme dusjer og bad, og badstuer når du prøver å øke mannlig fruktbarhet. Eksponering for høye temperaturer fører til alvorlige skader på sperm som må opprettholde en svært regulert temperatur for å overleve og bli frisk.

Hvis du har vært seksuelt aktiv og har ikke nylig blitt sjekket for seksuelt overførbare sykdommer (kjønnssykdommer), gjøre det nå. STD-er kan ha alvorlige irreversible konsekvenser med det mannlige reproduksjonssystemet på lang sikt og kan forstyrre fruktbarhet snart etter anskaffe dem. Være trygg og få sjekket.

Den siste tips her er ikke noe å unngå som de andre over, men akkurat det motsatte. Nye nyere studier har vist at det å ha sex fører oftere til høyere kvalitet sperm. Dette skyldes sannsynligvis sædcellene ikke blir utsatt for miljø- og fysisk skade i testiklene. Dette kan føre til høyere kvalitet sperm hos menn i bare noen få dager.

Tips og advarsler

 • Supplere din diett med vitaminer C, D og E, B12, arginin, lysin, Folic Acid, og sink har vist seg å øke mannlig fruktbarhet i en relativt kort tidsperiode.
 • Mens mange av disse forslag og tips bære dramatiske endringer i livsstil, selv kombinere noen av disse tipsene kan gi fantastiske resultater. Foreta de nødvendige justeringer som gjelder for livet ditt og husk å holde det endelige utfallet i tankene.
 • Røykestopp er den mest fordelaktige og raskeste måten å øke fruktbarheten og er grunnen til at det er oppført som den første tips her. Finne en røykesluttprogram som fungerer for deg kan ta tid, men hvis du har viljestyrke, kan stoppe cold turkey være den raskeste måten å øke fruktbarheten.

Hvordan bidra til å øke fruktbarheten med urter

Hvordan bidra til å øke fruktbarheten med urter


Nesten alle tradisjonelle kulturen har en historie med å bruke urter for å øke fruktbarheten. I økende grad er moderne par også snu til urter for å bidra til å oppnå graviditet. Herbal behandlinger bruker mange forskjellige plantedeler: røtter, stilker og blader, bark, blomster, frø og bær. Behandlingene selv kommer i en rekke forskjellige former: te, tinkturer, piller, pulvere, infusjoner og konsentrater. Her er hvordan du kan bidra til å øke fruktbarheten med urter

Bruksanvisning

En figur kvinnens basal temperatur og cervical mucus å finne eggløsning. Tolke temperatur og slim informasjon er ikke vanskelig med litt instruksjon i fruktbarhet bevissthet. Noen urter bør kun tas i løpet av en bestemt tid i menstruasjonssyklusen, så kartlegging er nødvendig for sikker bruk av fruktbarhet urter.

Ta en multi-urt fruktbarhet booster hvis du ikke har en bestemt diagnostisert fertilitetsproblem. Bruk honning, sitron eller eplejuice, eller sukker for å maskere skarp eller bitter smak og "hjelpe medisin gå ned."

Prøv Svart cohosh (Cimicifuga racemosa), som et avkok eller tinktur, som det er en tradisjonell kvinnes hjelp til fruktbarhet. Ta det i den første delen av syklusen. Klaseormedrue bør ikke brukes av kvinner for hvem p-piller er kontraindisert.

Ta røde bringebær blad som en infusjon eller te. Bruk før graviditeten og igjen i siste trimester, men unngå bruk tidlig i svangerskapet.

Bruk rødkløver blomster i friske hage salater eller lagt til ris eller grønnsaker mens matlaging. Rødkløver kan føre til en større sjanse for blodpropp og så er ikke et godt valg for de med en familie eller personlige historie med slag eller hjertesykdom. Rødkløver inneholder planteøstrogen og bør ikke brukes av kvinner som har fått beskjed om ikke å ta østrogen.

Ikke overse urter for å øke mannlig fruktbarhet. Ashwagandha (withania somnifera) er en god mannlig seksuell tonic. En teskje pulver (fra roten) tilsettes til kokt, varm melk. Den håpefulle far bør drikke en eller to kopper per dag. Denne urten, som legger beslag på tittelen "Indian Gingseng," er også spioneringen som en kur for impotens. Ginkgo biloba er en annen behandling for impotens som antas å forbedre fruktbarheten.

Tips og advarsler

 • Falske unicorn root (Chamaelirium luteum), sarsparilla (Smilax officinalis), og wild yam (Dioscorea villosa) er tenkt å bidra til å styrke både mannlig og kvinnelig fertilitet.
 • Mens urte-behandlinger har ofte færre og mindre alvorlige bivirkninger enn tradisjonell medisin og så anses tryggere, bør urte-behandlinger bli behandlet som andre medisiner: feste med anbefalt dose, og sjekk med legen din - sjekk spesielt med din lege om interaksjoner med medisiner du allerede tar.
 • Noen urter, for eksempel klaseormedrue, røde bringebær og brennesle, er bra for å øke fruktbarheten, men bør ikke tas etter unnfangelsen. Ta disse bare i den tidlige, pre-eggløsning del av kvinnens syklus og slutte å ta i løpet av ovulatory og post-ovulatory fase før etter neste syklus har begynt.
 • Par å Couple League har gode fruktbarhet bevissthet ressurser.

Hvordan bruke vitamin B for å forbedre fruktbarheten

Hvordan bruke vitamin B for å forbedre fruktbarheten


Det er anslått at opptil 25 prosent av par har problemer med å bli gravid. Selv om det er en rekke årsaker, og noen ganger medisinsk intervensjon er nødvendig, er det en rekke ting du kan gjøre for å øke fruktbarheten, gjennom kosthold, livsstilsendringer og bruk av ernæringsmessige og urte supplements.One supplement, vitamin B, er bevist å forbedre fruktbarheten hos både menn og kvinner. Her er hvordan du bruker vitamin B for å forbedre fruktbarheten.

Hvordan bruke vitamin B for å forbedre fruktbarheten

Bruk Vitamin B for å forbedre fruktbarheten

Lær en needs.While et antall vitaminer falle ned i B-komplekset kategori, er det to spesifikke B-vitaminer vist seg å øke fruktbarheten hos menn, en og en i kvinner. Vitamin B12 er vist å forbedre sperm kvalitet og produksjon. Vitamin B6 er vist å øke fruktbarheten hos women.Other kosttilskudd i vitamin B kategori, for eksempel folsyre, bør også inngå i et sunt kosthold, siden de er svært viktig når unnfangelsen er achieved.If du vet at en av dere har redusert fruktbarhet, at personen bør begynne vitamin B kosttilskudd. Hvis du ikke er sikker, eller begge parter har redusert fruktbarhet, bør begge begynner vitamin B kosttilskudd.

Sammenlign supplement merkevarer og types.Not alle kosttilskudd er skapt like. Noen har tilsetningsstoffer og konserveringsmidler du ikke trenger, mens andre er inkonsekvent i innholdet. Noen kan inneholde for mye av enkelte næringsstoffer, og kan potensielt være skadelig. Den anbefalte daglige rasjon (RDA) av B6 er 1,3 mg per dag, og B12 er 2,4 mcg per dag. Flytende kosttilskudd er tenkt å bli bedre absorbert av kroppen enn tabletter, men kan være vanskelig for noen individer å tolerere eller forbruke daily.You kan også bestemme seg for å ta en komplett supplement som inneholder andre vitaminer også. Kontroller at den inneholder RDA av vitamin B6 eller B12, avhengig av dine behov.

Øk inntaket av matvarer naturlig rik på vitamin B.While kosttilskudd kan sikkert hjelpe, få vitamin B naturlig antas å være mest effektive. Grønne bladgrønnsaker er en velkjent kilde til vitamin B. Andre kilder er hele korn, fisk og sjømat, egg, meieriprodukter og bønner.

Lær om de næringsstoffer som hjelper med vitamin B absorpsjon. Forskere mener at årsaken til at kroppen bruker naturlige kilder til vitamin B bedre enn kosttilskudd er fordi andre næringsstoffer i maten hjelpemidler absorpsjon. For eksempel, kalsium bistår i absorpsjonen av vitamin B, og både kalsium og vitamin B er rikelig i de fleste melkeprodukter.

Fortsett å ta vitamin B supplements.It vil ta litt tid før vitamin B forbedrer fruktbarhet. Grunnen til dette er at i menn tar det tre måneder for kroppen å lage nye sædceller, og hos kvinner det tar seks måneder for cellulær erstatning i skjede. Ikke forvent umiddelbare resultater, men de vil skje over tid.

Hint

 • Hvis du har problemer med å bli gravid, og vet ikke hvorfor, er en sædanalyse et godt sted å begynne. Det er enkelt, billig, ikke-invasiv og du lærer resultatene raskt.
 • Vær tålmodig. Det kan ta opptil seks måneder å se resultater i kvinner og tre måneder i menn.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Kvinner som passerer 40 år ansiktet en metabolsk drop - rundt fem prosent per tiår. Muscle er tapt og erstattet av fett dersom tiltak ikke blir tatt for å øke en kvinnes metabolisme. Det finnes en rekke naturlige måter å øke forbrenningen. Forbedre trening teknikker og gjøre enkle endringer i kostholdet vil sparke starte metabolismen av de fleste kvinner.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Bruk notatbok og penn for å starte en food journal. Record mat spist og hvert glass vann forbrukes. Både overspising og undereating ha negative metabolske effekter. Kalorier bør ikke falle under 1200 per dag, ifølge ernæringsfysiolog Joy Bauer.

Spis frokost, og deretter spise med jevne mellomrom i løpet av dagen. Ifølge Ernæringsfysiolog J. Bauer, bør hvert måltid og snacks inneholder noen magre proteiner for maksimal metabolisme boost. Den lengste tiden som skal passere mellom å spise et måltid eller en matbit er 3 til 4 timer.

Plasser de åtte gummistrikk rundt vannflasken (hvis det er en 8-oz flaske;.. En 16-oz flaske bare trenger fire band). Etter hver flaske med vann er fortært, fjerne et band. Når alle band er fjernet, dine daglige vannbehov vil bli er oppfylt.

Konsumere kalsium-rik meieriprodukter. Ifølge både WebMD og en rapport fra NY Daily News, øker kalsiumstoffskiftet. Tre til fire daglige porsjoner med meieriprodukter bidrar til å øke metabolismen ved å lage en liten økning i kroppstemperatur.

Øvelse aerobt minst fire ganger per uke og trener styrke minst to ganger per uke. Ifølge Reuters, trene bare en gang øker fettforbrenningen og stoffskiftet.

Hint

 • Hvis du vurderer kosttilskudd som en metabolisme øke strategi, er det best å først konsultere en profesjonell og deretter å bli nøye overvåket for allergiske eller andre bivirkninger.
 • Det er alltid best å konsultere med en lege før du begynner et treningsprogram eller tar noen form for vekttap eller metabolismen som øker kosttilskudd.

Morning After Pill effekt på fruktbarheten

Morning After Pill effekt på fruktbarheten


Morgenen etter pille eller nødprevensjon er en populær metode for å hindre graviditet etter ubeskyttet sex eller prevensjon svikter. I enkelte land, deriblant USA og Storbritannia, kan du kjøpe morgenen etter pille fra apotek uten resept.

Identifikasjon

Morgenen etter pille kommer i to former: kombinasjoner av to hormoner, østrogen og progestin; og en eneste hormon, levonorgestrel, en syntetisk form av progesteron. Den amerikanske produkt Plan B og Storbritannia produktet Levonelle begge inneholder levonorgestrel, og er opp til 99 prosent effektiv når det tas innen 24 timer etter samleie.

Funksjon

Morgenen etter pille virker ved å hindre eggløsning, og dermed hindre graviditet. Hvis du tar det etter eggløsning, kan det også hindre et befruktet egg fra implanteres i livmoren.

Kortsiktige effekter

Fordi morgenen etter pille forstyrrer eggløsning, det midlertidig forstyrrer fruktbarheten i løpet av syklusen hvor du tar det. Hvis du ikke tar vanlig prevensjon, vil fruktbarheten tilbake til normalt etter neste menstruasjon.

Langtidseffekter

Ifølge produsentene av Plan B og Levonelle, ikke nødprevensjon ikke påvirke din fremtidige fruktbarhet. Men ifølge forskning trykt i The Daily Mail, hvis du tar EC på regelmessig basis, kan det være vanskeligere for deg å bli gravid. Levonorgestrel er syntetisk progesteron, som kan føre til slim i livmoren å tykne, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å komme inn.

Beskytte din fruktbarhet

Du kan redusere eventuelle innvirkning på din fruktbarhet ved bare å ta nødprevensjon i nødsituasjoner og begrense bruken til en eller to ganger i året. Produsenter av Levonelle anbefaler også å ta det ikke mer enn en gang per menstruasjonssyklus.

Booster Seat Laws

Booster Seat lover beskytte barn som er for stor eller for gammel for et bilsete. Mange foreldre unnlater å bruke booster seter for sine ungdommer, stoler i stedet på setebelter for å beskytte dem. Bilulykker dreper flere barn i alderen 4 og 8 enn noe annet. Beskytt barna dine i booster seter hvis de har vokst ut av sine barneseter - hver gang, og for hver stasjon.

Størrelse

Hvis barnet ditt er 8 år eller yngre og under fire fot 9 inches, bør han være i en beltestol.

Historie

I 2000 ble den første beltestol lov vedtatt i Washington (virkning fra 1. juli 2002). I 2002, National Highway Traffic Safety Administration endret sine anbefalinger for beltestol bruk for å beskytte barn som er for stor for barneseter. De oppfordrer stater til å lage lover som krever egnet barnesikringsutstyr bruk, herunder lover som beskytter beltestol-alder barn.

Progress

Trettiåtte stater har vedtatt beltestol revisjoner til sine barnesete lover.

Kostnad

En ryggløse beltestol kan koste så lite som 15 dollar. Lavinntekts statlige programmer kan være tilgjengelig for dem som ikke har råd til en beltestol. Sjekk statens hjemmeside for mer informasjon.

Skader

Sever skader kan være forårsaket av tarmer, lever og milt når setebelter skli fra et barns bekkenet opp til magen. En sittepute løfter barnet høyt nok til å hindre at beltet glir.

Høy Tilbake Vs. Ingen Back Booster Seat

På rundt en alder av 4 år og 40 kg., Barn komme til et punkt der de er for store til å komfortabelt og trygt sitte i en tradisjonell bil sete, men de er ennå ikke utviklet til et punkt der de kan bruke bilbelte alene og være trygg. Det er på dette punktet at en beltestol blir en nødvendighet for å holde dem trygge i en bil.

Convenience

Når man sammenligner høy rygg booster seter uten rygg booster seter, er det ingen back variasjon generelt lettere og mer håndterlig. Dette gjør ingen back variasjon passe godt for familier som trenger å flytte beltestol ofte fra bil til bil.

Kostnad

Selv om det er flere og rimeligere versjoner av begge varianter av beltestol, de ingen back versjoner er som regel rimeligere enn de større høy tilbake booster seter.

Fordeler

Høy rygg booster seter har testet bedre for sikkerhet enn ingen back-versjonen, spesielt i sidekollisjons krasjer hvor høy rygg boosters gitt nesten 60 prosent mer beskyttelse enn ingen rygg boosters eller bilbelter alene, ifølge National Highway Traffic Safety Administration.

Komfort / hodestøtte

Høy rygg booster seter tendens til å holde et barn mer riktig plassert enn ingen back booster seter. Når barna sover, er den høye ryggen booster flinkere til å holde sikkerhetsbeltet plasseres der den trenger å være for å gi maksimal beskyttelse.

Andre hensyn

Mange selskaper produsere et kombinasjonsforsterker, som er en høy rygg booster hvor ryggen kan fjernes dreie setet inn i en ikke tilbake booster. Dette alternativet tilbyr det beste fra begge verdener ved å gi den trygghet og sikrere plassering av en høy rygg booster for lengre turer og bekvemmeligheten av et nei tilbake booster for raske eller hyppige bytter fra bil til bil.

Hvilke urter kan brukes til å øke fruktbarheten?

Hvilke urter kan brukes til å øke fruktbarheten?


Årsakene til infertilitet er mange og varierer for hver enkelt. Flere og flere mennesker som ønsker å øke sin fruktbarhet ser på urte rettsmidler for å hjelpe med dette. Dette er ingen overraskelse, med tanke på rikelig mengde ulike urter som har vært kjent for å bidra til å øke fruktbarheten. Følgende er bare noen av urter som kan hjelpe deg i denne prosessen. Men, er det sterkt anbefalt at du snakker med legen din før du tar noen form for urt hvis du for tiden tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie legemiddel.

Dong Quai Root

Dong quai rot har vært kjent for å fungere best når det er tatt mellom eggløsning og menstruasjon sykluser. Når du starter din periode, avvikle bruken av urten til du nærmer deg din neste eggløsning syklus. Dette er en kinesisk urt og har blitt brukt for å fremme fertilitet, så vel som stabilisere månedlig menstruasjon.

Nesle blader

Nesle blader, som du kanskje har hørt omtalt som "stikkende brennesler," har blitt brukt til å fremme fruktbarhet i mange år nå. De kan hjelpe deg tone livmoren samtidig som nyrene og binyrene sterkere. Nesle blader må tas daglig, og for tre eller flere måneder for å få maksimal effekt.

False Unicorn

Urten falske unicorn er kjent for å hjelpe rolig ovarian smerte og øke kvinnens fruktbarhet. Den foreslåtte tide å ta denne urten er i løpet av første halvdel av din menstruasjon til eggløsning syklus.

Nattlysolje

Urten nattlysolje er en svært vanlig og ganske populær urt blant mange kvinner. Mens det bidrar til å øke fruktbarheten, har det også fettsyrer som er veldig bra for hjernen din helse. Den foreslått dosering tid på denne urten er hele tiden fra menstruasjon til eggløsning. Du bør ikke ta dette etter eggløsning, da det fører til at livmoren å trekke seg sammen, noe som ville være svært skadelig hvis unnfangelsen skjer.

Red Raspberry Leaf

Denne urten er kjent for å gjøre livmorslimhinnen sterkere, som i sin tur gjør lutealfasen lenger. Denne urten kan tas under hele syklusen, men når du bli gravid, må du slutte å bruke den og konsultere legen din om du fortsetter det mens hun var gravid.

Hvordan Boost fruktbarhet og bli gravid når du har PCOS

Hvordan Boost fruktbarhet og bli gravid når du har PCOS


Å bli gravid når du har PCOS kan være vanskelig. Polycystisk ovariesyndrom rammer opp til 10% av kvinnene og er en ledende årsak til infertilitet. Denne artikkelen utforsker hvordan du kan øke din fruktbarhet og øke dine sjanser for å bli gravid:

Hvordan Boost fruktbarhet og bli gravid når du har PCOS

•  Gå ned i vekt. Fedme og vektøkning kan seriøst dempe din graviditet planer. Hvis du er overvektig, har tenkt å miste de ekstra pounds gjennom et sunt kosthold og treningsprogram. Mange kvinner med PCOS finne en lav glykemisk / low carb diett effektivt. Husk at selv en beskjeden vekttap på 10% av kroppsvekten kan bidra til å regulere perioder og indusere eggløsning.

Balanser dine hormoner. Oppnå en sunn vekt er ikke det eneste du kan gjøre for å øke fruktbarheten og holde hormonene i sjakk. Studier har vist at noen naturlige behandlinger som Agnus Castus Berries, nattlysolje og magnesium kosttilskudd er effektive.

•  Unngå stress. Det er lett å bli stresset når du arbeider med symptomer på PCOS, men å balansere hormoner og øke fruktbarheten du må lære å effektivt håndtere stress. Yoga, bønn og meditasjon og mosjon har alle vist seg å senke stressnivået.

Se legen din. Spør henne om Metformin (Glucophage) kan hjelpe deg å bli gravid ved å gjenopprette normal eggløsning. Studier har vist at Metformin ikke bare kan hjelpe noen kvinner blir gravide, men kan også hjelpe dem til å bo gravid ved å redusere risikoen for spontanabort forbundet med PCOS. Andre behandlinger som kan være lurt å diskutere med legen din er Clomid og laparoskopisk ovarian boring.

Hint

 • Diskuter urter og vitaminer med legen din. Noen behandlinger må stoppes dersom du blir gravid.
 • Ikke automatisk anta at PCOS er den skyldige bak ufruktbarhet. Andre årsaker som lav sædkvalitet i partneren din kan være å klandre.

Medisiner for å øke fruktbarheten

Medisiner for å øke fruktbarheten


Medisiner for å øke fruktbarheten er gitt til en kvinne som gjennomgår fertilitetsbehandling. Fruktbarhet narkotika arbeid ved å fremkalle eggløsning. Leger også gi fruktbarhet narkotika for å kontrollere når eggløsningen skjer for medisinske prosedyrer.

Typer

Typer av fruktbarhet medisiner inkluderer clomiphene citrate (merkenavn Seraphene og Clomid), humant menopausegonadotropin (merkenavn Pergonal, Humegon og Repronex), follikkelstimulerende hormon (merkenavn Follistim, Bravelle og Gonal-F), humant choriongonadotropin (merkenavn Ovitrelle og Pregnyl) og metformin (merkenavn Glucophage).

Funksjon

Medisiner som clomiphene citrate blokk østrogenreseptorer å indusere eggløsning. Medisiner som bruker menneskelige menopausal gonadotropiner eller follikkelstimulerende hormoner virker direkte på eggstokkene til å produsere og modne et større antall egg. Human chorionic gonadotropiner arbeid ved å slippe modnet egg, og metformin bidrar til å indusere eggløsning hos pasienter med polycystiske eggstokker ved å regulere insulinnivået.

Bivirkninger

Bivirkninger varierer avhengig av den spesielle medikament. Ifølge University of California San Fransisco Medical Center, kan bivirkninger av fruktbarhet narkotika er hodepine, magesmerter, hetetokter, kvalme, synsproblemer, ovarieforstørrelse, tretthet og depresjon.

Fordeler

Fordelene av å ta medisiner for å øke fruktbarheten er forbedret mulighetene for å få barn for pasienter med infertilitet.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, brukere av fruktbarhet medisiner er på et høyere risiko for flere fødsler, lav fødselsvekt, mulige fødselsskader og eggstokkreft hyper-stimulering syndrom. Fertilitetspreparater bør aldri brukes utenfor en lege veiledning.

Naturlige metabolisme booster Foods

Kroppens stoffskifte består av enzymer og hormoner. Metabolisme konverterer matinntaket til drivstoff (kroppens energi). Noen mennesker er genetisk disponert for svak metabolisme, som er knyttet til vektøkning. Men det er visse matvarer du kan spise som naturlig bidra til å øke stoffskiftet og kaste pounds. Følgende sunn spising plan viser deg hvordan å innlemme disse naturlig metabolisme booster matvarer i ditt daglige kosthold.

Høy Fiber Frokost

Det verste du kan gjøre for stoffskiftet er hopper over frokosten. Spis en sunn frokost om morgenen før du hodet ut døren til jobb eller skole. Opt for høy-korn korn. Stål-kuttet havregryn og havrekli nedgang dårlige kolesterolet og er kjent for sin fettløselige fiber, noe som bidrar til å forbrenne fett raskt. Ved å ha fiber i morgen, du vil også føle deg mett og spiser mindre utover dagen.

Protein

Protein finnes i magert kjøtt også vil øke stoffskiftet. Til lunsj, velge magre kalkun smørbrød på grovt brød i stedet for fett kjøtt som pastrami eller roastbiff. Protein hjelper også å bygge muskelmasse, noe som bidrar til å forbrenne fett og øker forbrenningen din. Protein er en stor energiforsterker, som også kan finnes i meieriprodukter som fettfattig ost, yoghurt og skummet melk.

Frukt og grønnsaker

Den beste naturlige metabolisme booster er frukt og grønnsaker. Sørg for å inkludere frukt eller grønnsaker til hvert måltid. Epleskiver og gulrot pinner også gjøre stor snacks. Når du spiser ute, velger en grønn salat i stedet for en bakt potet eller frukt i stedet for en høy-kalori dessert. Frukt og grønnsaker ikke bare inneholder fiber, men også inneholder kraftige antioksidanter som øker kroppens immunforsvar og beskytter deg mot sykdom.

Vaksine booster skutt Effekter

Vaksine booster skutt Effekter


Den menneskelige immunsystem er sammensatt av ulike celler og vev som kan benyttes til å forsvare kroppen mot smittsomme organismer, som virus og bakterier. Et bemerkelsesverdig trekk ved immunsystemet er dens "minne". Dette er en evne til å reagere på infeksjoner raskere og mer effektivt dersom organismen har oppstått tidligere. Vaksiner gir det første møte uten behov for å utvikle sykdommen fra de smittsomme organismer.

Immunsystemet

De celler og vev i immunsystemet er utformet for å svare på infeksjoner. Prosessen begynner når celler angripe, sluke og fordøye invaderende organisme. Den fordøyde biter av organismen er presentert til et annet sett med celler som vil få antistoffer mot disse bitene. Antistoffene og cellene som produserer dem sirkulerer i kroppen for måneder eller år, avhengig av typen av organisme mot hvilken de reagerte.

Immunresponser

Den primære immunrespons er den hvori de invaderende organismer er ny i kroppen. Uspesifikke svar er den første mobilisert mot inntrengerne, ødelegge dem. Mer spesifikke tiltak er lansert når organismene er oppstått en gang, og helst etterpå. Disse omfatter antistoffer som er skapt til å reagere spesifikt til at organismen. Det er noen ganger, og noen organismer, som ikke utløser dannelsen av antistoff på den første eksponering.

Booster vaksine

En booster-vaksine er den andre eller tredje vaksine gitt for å fremkalle den sekundære og spesifikk respons. Dette gjøres for å "lure" kroppen til å tro at organismen i vaksinen er en kontinuerlig trussel, en som kroppen skal alltid være forberedt. Eksempler på booster vaksiner inkluderer MMR, stivkrampe og Kikhoste (kikhoste). Disse forsterkere er gitt år etter den første vaksine for å "minne" i kroppen for å bli fremstilt.

Anamnestisk immunrespons

Den sekundære immunrespons er også kjent som en anamnestisk immunrespons. Dette svaret er vanligvis sterkere enn den første responsen, som produserer mer antistoffer og gjør immunsystem celler formerer seg raskt. Ikke alle anamnestiske svar er gode. Ekstreme allergiske reaksjoner er anamnestiske svar. Symptomene sett i disse reaksjoner er et resultat av immunsystemceller og kjemikalier forårsaker irritasjon i huden, luftveiene, og noen ganger til vitale organer.

Adjuvans

Det er ikke alltid nødvendig å gi booster vaksiner når den første vaksine skaper nok av en immunrespons til å meddele immunitet levetid. Dette tyngre immunrespons kan være på grunn av arten av organismen selv. Forskere kan legge til kjemikalier som kalles adjuvans til vaksiner for å lokke fram at tyngre immunrespons første gang vaksinen er gitt. Dette er fordi disse adjuvanser forårsake en forbedret immunrespons, og dermed eliminere behovet for en booster vaksine.

Metabolisme Booster Mat

Metabolic rate er den hastigheten det tar å bryte ned maten, absorbere næringsstoffer, og eliminere avfall fra kroppen. Et sunt fordøyelsessystem er avgjørende for metabolsk helse. Det er mat som øker metabolic rate ved å balansere blodsukkeret, forbedre fordøyelsen, og bistå med avfall eliminering. Det finnes også matvarer og urter som gir kroppen en metabolsk boost ved å øke pulsen, blodgjennomstrømning, og stimulere nervesystemet.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er høy i vann og fiber. De er også høy i antioksidanter, vitaminer og mineraler, hvorav mange bistå med fordøyelsen av maten. Grønne grønnsaker inneholder også klorofyll som bistår i rensing giftstoffer og avfall fra kroppen. Brokkoli er høy i kalsium og vitamin C --- som bidra til å øke stoffskiftet. Grapefrukt faktisk senker insulinnivået i kroppen, som hindrer kroppen i å lagre fett.

Krydder

Ifølge naturlige terapeuter, ingefær, kanel og cayenne pepper bidra til å øke metabolismen. Ingefær sies å hjelpe magen å produsere fordøyelsesenzymer, som hjelper fordøye protein, karbohydrater og fett. Kanel sies å bidra til å balansere blodsukkeret i kroppen samt hjelpe forbrenne sukker. Cayenne pepper er rapportert å øke hastigheten på stoffskiftet og rense tarmer.

Protein

Protein hjelper balanse blodsukkernivået. Det tar lengre tid å fordøye, og bidrar til å holde deg mett lengre perioder av gangen. Protein støtter muskelutvikling og reparasjon etter trening. Muscle er kjent for å øke metabolic rate. Alle røde og hvitt kjøtt inneholder protein, som gjør meieriprodukter, egg, tofu, soyaprodukter, nøtter og bønner. Enkel å fordøye protein er tilgjengelig gjennom protein shakes laget whey eller soya pulver.

Yoghurt

Yoghurt som er høy i aktive kulturer hjelper kroppen fordøye maten. Probiotika danner de gode bakteriene, også kjent som tarmfloraen, som holder tarmen sunn. Når tarmen er sunn, er maten fordøyd og eliminert enkelt. Probiotika kan kjøpes i kapsler fra helsekostbutikker, men de er også høy i en rekke av fermentert mat, som for eksempel surkål og yoghurt.

Koffein

Kaffe og noen typer te inneholder koffein. Koffein øker hjertefrekvensen, respirasjonsfrekvens, blodstrøm, og metabolic rate i flere timer etter å ha drukket den. Drikker mer enn to eller tre kopper kan gi irritabilitet og søvnløshet, så det er best å overvåke det daglige inntaket. Grønn te inneholder koffein og også epigallocatechin gallate, som setter fart på nervesystemet og metabolic rate.

Metabolisme booster narkotika

Metabolisme booster narkotika


Metabolisme er prosessen der kroppen omdanner mat til energi. Opprettholde en sunn metabolisme er avgjørende for vekt vedlikehold, og enda mer for vekttap, men det er flere faktorer som kan kompromittere metabolismen.

Kompromitterende Faktorer

Kompromitterende faktorene omfatter sporadisk eller utilstrekkelig ernæring, for eksempel manglende måltider eller dramatisk redusere kalorier, i tillegg til overdrevent forbruk av sukker og alkohol, mangel på fysisk trening og kliniske metabolske forstyrrelser som hypoglykemi eller hypertyreose.

Metabolsk Boosters

Metabolisme booster narkotika kombinere naturlige ingredienser, for eksempel grønn te blad, kakao frø ekstrakt, guarana urt og ginseng rot, med vitaminer og mineraler som antas å øke metabolismen. Disse inkluderer kalsium, krom polynicotinate, essensielle fiskeoljer og B-6 og B-12 vitaminer.

Ginseng og Guarana

Antas å produsere en lignende metabolske påvirke så grønn te, har ginseng root vært en bærebjelke i kinesisk ernæring i århundrer. I tillegg til å bedre energi og utholdenhet fysisk, kan det også forbedre hukommelsen. Ginseng rot er ofte kombinert med guarana, en brasiliansk urt og potent antioksidant.

Cocoa Seed Extract

Kakao frø ekstrakt er naturens koffein. Å gi alle de metabolske fordeler og ingen av bivirkningene av en latte eller dobbel espresso, er kakao frø ekstrakt brukes i flere metabolisme booster narkotika.

Vitaminer og mineraler

Vitamin B-6 og B-12 handling som koenzymer som binding med protein for å danne et aktivt enzym. Denne aktive enzymet hjelper kroppen konvertere mat til drivstoff, i motsetning til å lagre det som fett. På samme måte bidrar krom polynicotinate å opprettholde normale blodsukkernivået, som igjen oppmuntrer kroppens konvertering av mat til drivstoff.

Konsultere legen din

Ingrediensene i metabolske booster narkotika øke energi og redusere appetitten, noe som resulterer i mer kalorier brent og færre fortært, når kombinert med en aktiv livsstil. Som med alle kosttilskudd, er det viktig å oppsøke lege før du tar en metabolisme booster stoffet.

Hva slags vitaminer kan menn ta for å øke fruktbarheten?

Det finnes en rekke ting som kan hemme fruktbarheten, så hvorfor ikke ta kontroll over den ene tingen du kan - din diett. Menn kan gjøre en rekke ting for å lage en diett som vil øke sjansene for å bli gravid med sin partner. Mange vitaminer kan bidra til å øke en manns sædkvalitet, noe som vil øke sjansene for at han og hans partner å være i stand til å bli gravid.

Typer og fordeler

Folsyre og vitamin B kan både forbedre en manns sædkvalitet. A Vitamin C-mangel kan føre til at sædcellene å ha en hard tid å skille, noe som gjør unnfangelse vanskeligere. Å komme seg rundt 1000 mg per dag av vitamin C er anbefalt, spesielt for menn som røyker. Sink hjelper med menns produksjon av testosteron, samt øke sperm count og bedre bevegelighet. Selen er en annen god vitamin som er bra for menn som har en lav sædkvalitet, som det kan øke antall sædceller.

Misforståelse

Mange tror at bare en kvinne kan øke hennes sjanser for fruktbarhet, men det er ikke tilfelle. Menn kan lider av fruktbarhet problemer i tillegg, og kan justere sin diett for å øke sjansene for unnfangelse. Faktisk er mange av de samme vitaminer som kvinner tar for å øke fruktbarheten er også fordelaktig for menn.

Advarsel

Selv sink kan være fordelaktig for en manns fruktbarhet, er at bare sant ved lave nivåer. Økte mengder sink kan arbeide i motsatt vei og faktisk hindre befruktning.

Kilder

Grønnsaker som spinat og brokkoli er gode kilder til folsyre. Vitamin B12 finnes hovedsakelig i matvarer som kjøtt, egg og meieriprodukter. Vitamin C finnes i matvarer som jordbær, sitrusfrukter og brokkoli. Østers er en stor kilde til sink, mens andre matvarer som bakte bønner og yoghurt inneholder små mengder sink. Hel-korn pasta og brød, så vel som de fleste rødt kjøtt, tunfisk og kylling er gode kilder til selen.

Betraktninger

Hvis du spiser et balansert, sunt kosthold, har du mest sannsynlig ikke vil trenge ekstra kosttilskudd for å øke fruktbarheten. Det er viktig å vurdere kostholdet ditt og bestemme hva vitaminer kan være fraværende fra det og hvordan du kan justere deretter. Du kan finne at å legge en ekstra supplement eller to runder ut ditt daglige kosthold.

Hvordan øke fruktbarheten med vitaminer

Hvordan øke fruktbarheten med vitaminer


Vi vet alle at vitaminer og maten du finner dem i er bra for deg. Men vitaminer er også bra for å øke fruktbarheten. Les videre for å lære hvordan du kan øke din fruktbarhet med bruk av visse vitaminer.

Hvordan øke fruktbarheten med vitaminer

•  Vurdere bruk av vitamin C. Menn bør prøve å få sine daglige anbefalte mengder av vitamin C. For lite vitamin C i en manns kosthold kan føre til agglutinasjon av sperm. Denne tilstanden oppstår når sædceller klumper seg sammen og forsinke eller forhindre maksimal progresjon eller bevegelse av sædceller. Kvinner, derimot, bør ikke ta store doser av vitamin C, fordi det kan tørke opp cervical væske og hindre sædcellene fra å nå egget. Begrens mengden du tar til dose inkludert i prenatal vitamin eller til et beløp som anbefalt av legen din.

•  Vurdere bruk av selen. I menn, kan en diett lav på selen være en årsak til infertilitet. Selen bidrar til å hindre oksidasjon av sædceller, og hjelpemidler i å opprettholde god sædcelle kvalitet. Gode ​​kilder til selen er rødt kjøtt, kyllinglever og noen sjømat. Den anbefalte mengden for selen er 70 mikrogram per dag for en voksen mann. Det anbefales at du ikke overskrider denne daglige beløpet. Selen, dersom det tas i store nok mengder, kan være livstruende eller har alvorlige langvarige helseeffekter. Kvinner bør rådføre seg med sin lege før du starter en selen diett.

•  Vurdere bruk av vitamin E. Vitamin E kan være bra for fruktbarhet og reproduksjon når det tas skikkelig. Vitamin E er en kraftig antioksidant som spiller en viktig rolle i mannlig sperm produksjon. En diett lav på vitamin E kan føre til en lav sædkvalitet. Lave nivåer av vitamin E kan også føre til en nedgang i produksjon av sentrale kjønnshormoner og enzymer ansvarlig for sperm produksjon. Det anbefales at du snakker med legen din før du starter Vitamin E eller andre supplement eller diett, spesielt hvis du for tiden tar aspirin eller blodfortynnende. Vitamin E har også positive egenskaper for kvinner også, men før du tar den i vanlige doser, bør du kontakte legen din.

Hint

 • Alltid konsultere legen din før begynnelsen noen form for vitamin diett.

Hvordan bruke kreatin med testosteron booster

Kreatin er en av de mest populære kroppsbygging kosttilskudd, kjent for sin relative sikkerhet og effekt. Testosteron boosters er lovlige alternativer som hevder å øke testosteronnivået, selv om kvaliteten varierer, og lite er kjent om deres lange sikkerhet. Ofte kroppsbyggere velge å stable kosttilskudd, eller ta mer enn én om gangen. Ethvert forsøk på å ta kreatin og testosteron boostere samtidig bør anvendes med forsiktighet.

Hvordan bruke kreatin med testosteron booster

Før du tar noen kosttilskudd, ta kontakt med legen din om deres sikkerhet. Selv om folk flest vil ha noen negative bivirkninger fra kreatin eller testosteron tilskudd, er det viktig å være oppmerksom på hvis du er i faresonen. Vanlige tilstander som hindrer bruk av disse produktene er hjertesykdom, høyt kolesterol, eller en historie med psykisk sykdom.

Innføre ett supplement til rutine om gangen, for å fullt ut forstå eventuelle effekter det har på kroppen din. Kreatin bør legges først, som mer er kjent om sin sikkerhet, og det er mer egnet til nybegynnere. Melde fra om bivirkninger til legen din, og sørg for å holde seg hydrert når du bruker kreatin, så det kan ha en effekt på hydration nivå. Ikke legg til noen kosttilskudd i minst en måned.

Finn en testosteron supplement som har positive vurderinger, og ikke kreatin inneholder seg selv. Mange kosttilskudd vil ha flere ingredienser, så det er viktig å gjennomgå innholdet å være sikker på at du ikke tar for mye av noen av substansene.

Følg instruksjonene nøyaktig som angitt på pakken. Mange kroppsbyggere blir grådige og forsøke å øke dosen, med mål om økt gevinst. Dette er verken effektivt eller trygt. I ingen situasjon bør du overskrider anbefalt dosering. Spør andre personer i gym hvilke produkter de anbefaler.

Kreatin og testosteron boosters bør ikke brukes kontinuerlig. Syklusbruksperioder med like lange perioder uten bruk.

Hint

 • Kreatin kan forårsake urolig mage, så prøv å ta det med mat og uten, for å se hva som fungerer for deg. Alles kropp er annerledes, og reagerer ulikt på kosttilskudd.
 • Hvis du har oppnådd tilfredsstillende resultater fra kreatin alene, kan testosteron boosters være unødvendig. Muskel tar tid uansett supplement bruk, så hvis du oppnår konsekvent gevinster med bare kreatin som kan være alt du trenger. I tillegg, de under 21 har høy nok testosteron at de vil se lite nytte av en booster, og hormontilskudd kan faktisk ha negative effekter på unge mennesker, slik som muligens stunting vekst. Barn og unge skal ikke bruke disse produktene.
 • Ikke bruk kosttilskudd uten direkte godkjenning lege.
 • Hormonelle kosttilskudd, slik som testosteron boostere, kan ha negative effekter på naturlige hormonproduksjon. Brukes med forsiktighet.

Hvordan lage en drinkable PH Booster

PH, som står for hydrogen potensial, er et mål på syren inneholdt i et stoff. Jo lavere pH-verdien av et stoff, jo mer syre den inneholder. Menneskekroppen er naturlig alkalisk i naturen, noe som betyr at det vanligvis har en pH på mellom 7 og 7,8. Imidlertid kan en persons kosthold endre kroppens pH betydelig. Hvis for mye syre er fortært, kan det redusere kroppens evne til å bekjempe sykdom og sykdom. Juice og brus er eksempler på sure stoffer, som er eddik. Disse stoffene bør inntas i moderate mengder. Vann er et annet stoff som også kan være litt sur, slik at kroppens pH å slippe til en sur tilstand. For å unngå dette potensielle problemet, kan en pH booster legges til vann for å hjelpe endre tilstanden av vannet fra sure til alkalisk.

Hvordan lage en drinkable PH Booster

•  Hell 1 liter, eller omtrent 34 gram, av vann i en mugge. Bruk så rent vann som mulig for best resultat, slik som destillert vann.

Dypp en vann pH pinne eller papir i pitcher for 2 til 3 sekunder. Fjern pH pinne og, ved hjelp av en vann-pH-diagram, sammenlign pinnen farge til fargene på pH-tabellen for å finne den gjeldende pH i vannet. PH papirer og pinner kan kjøpes på en lokal avdeling, maskinvare eller helsekost butikk.

Hell 2 til 3 dråper MMS, også kjent som Miracle Mineral Supplement, inn i mugge med vann og rør dette med en plast skje. MMS er en konsentrert løsning av natriumkloritt som kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker, eller online på MMS Miracle.

Dypp en rent vann pH pinne i mugge med vann. Fjern pinnen og finne den nye pH-nivået i vannet ved å sammenligne pinnen med pH diagrammet. Hvis pH-verdien er mellom 7,0 og 7,8, er vannet ferdig til bruk. Hvis vannet pH er under 7,0, legge til en annen dråpe MMS og teste den igjen med en ren pH pinne. Hvis pH-verdien er høyere enn 7,8, tilsett mer vann til pitcher og teste den med en pH-pinne.