Digidexo.com

blodkar ekspanderende legemidler

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

En migrene hodepine kan ødelegge dagen din - og hvis det ikke er behandlet på riktig måte, kan du fortsatt være lidelse flere dager senere. Selv om det er reseptbelagte legemidler som er tilgjengelige for å lette din smerte, noen ganger migrene svarer godt til behandlinger du kan gjøre selv, samt over-the-counter medisiner.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

•  Legg merke til de tidlige varseltegn på en migrene. Du kan legge merke til så tidlig som halv time før utbruddet av smerte som du opplever tegn på en klassisk migrene. Disse tegn er sensing en "aura" eller opplever synsforstyrrelser som flekker eller tåkesyn. Men de fleste migrene er ikke klassiske migrene. De fleste kronisk migrene er kalt "vanlige" migrene. Vanlige migrene, i motsetning til klassiske migrene, ikke begynn med synsforstyrrelser. Vanligvis starter de med en matt bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, forvirring og trøtthet.

Stopp hva du gjør og starte behandling. Forlate arbeidet, hvis du kan. Slippe bort fra at sosiale engasjement. Slå av datamaskinen eller TV. Catch migrene tidlig, for jo lenger du deltar i mental eller fysisk aktivitet, det er det verre sannsynlig å få. Og jo tidligere du delta på migrene og begynne å behandle den, jo mer vellykket behandling være.

medisinere din migrene med en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner. Noen smertestillende midler som kan hjelpe inkluderer ibuprofen, aspirin og paracetamol, men sjekk med legen din om hvilken medisin som passer for deg. Det er også over-the-counter smertestillende midler formulert spesielt for migrene som kombinerer flere smertestillende ingredienser.

Ta ingefær kapsler. Ikke en anti-inflammatorisk, hjelper ingefær likevel med kvalme. Du kan finne ingefær hjelper spesielt hvis du opplever magesyke.

Drikk en kopp kaffe. Selv om koffein i kaffe kan til tider være en trigger som forårsaker migrene, noen ganger kan det også redusere smerten av migrene. Annet enn kaffe, motstå fristelsen til å spise eller drikke noen av de andre vanlige utløse mat, noe som kan gjøre migrene verre. Blant mulige triggere er MSG (mononatriumglutamat), sjokolade, peanøtter, sitrusfrukter, dyrkede meieriprodukter, kjøtt behandlet med natriumnitrat - inkludert pølser, kjøttpålegg og bacon - og rødvin.

Redusere betennelse ved hjelp av en eller alle av disse metodene: Påfør et kaldt omslag eller ispose til hodet, nakke og skuldre der det er smerter og ømhet. Foruten å gi umiddelbar lindring, blir dette blodet flyter vekk fra hodet. Hvis migrene er bare begynnelsen, stupe hendene og armene opp til albuene i vann så varmt som du kan godt ta det. Du kan være i stand til å avverge migrene hvis du kan få blodet flyter vekk fra hodet og inn i hendene. Alternativt kan du ta en varm, grunt bad - ikke så varm at du skålde deg selv - og lev bare underkroppen, slik at blodet flyter vekk fra hodet. Hvorfor disse behandlingene? Migrene er vaskulære hodepine som involverer ekspanderende av blodkar i hodet ditt. Når du får blodet til å flyte vekk fra hodet, du hjelpe disse blodårene returnere tilbake til det normale - og det betyr lettelser smerte.

Hvil på et sted uten støy, skarpe lys og lukter. Koble telefonen. Senk blinds. Spør resten av husstanden ikke å forstyrre deg annet enn å se på deg innimellom. Mange mennesker som lider av migrene er svært følsomme for intense lyder, lys og lukter. Hvil i minst et halvt oppreist stilling. Dette hindrer blodet rushing til ansiktet ditt og gjøre migrene verre.

Hint

 • Disse anbefalingene er kun for voksne - ikke for barn.
 • Før du prøver noen av disse behandlingene, sjekk med legen din for å være sikker på diagnosen og for å sørge for at disse behandlingene er riktig for deg.
 • Ikke overdose på noen av de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor. Hvis du trenger mer enn standard dose for å behandle migrene, få en resept.
 • Gravide kvinner bør ikke ta ingefær rot pulver. Ingefær rot pulver bør ikke tas uten vann på grunn av mulig forbrenning av spiserøret.

Generiske legemidler for høyt blodtrykk

Mens generiske blodtrykk legemidler ikke vil herde høyt blodtrykk, kan de forsinke utvikling av hjertesykdom og redusere risikoen for å få komplikasjoner fra høyt blodtrykk. Folk som bruker generiske legemidler for høyt blodtrykk bør ha regelmessige medisinske undersøkelser for å fastslå effektiviteten av medisiner og holde oppmerksom på eventuelle bivirkninger.

Betydning

Ifølge American Heart Association, generiske legemidler er like effektive ved behandling av høyt blodtrykk som navnet merkevare medisiner, men har lavere kostnader enn merkenavn rusmidler.

Funksjon

Funksjonen av generiske blodtrykk legemidler, er å kontrollere høyt blodtrykk. Generiske blodtrykk narkotika kommer i pilleform og er foreskrevet av lege.

Hydroklortiazid

Ifølge Mayo Clinic, generiske diuretika slik som hydroklortiazid funksjon i nyrene i stedet for hjertet, har få bivirkninger, og fungerer godt for personer med mildt forhøyet blodtrykk.

Angiotensin-converting enzyme

Ifølge American Heart Association, generiske angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere som benazepril
hydroklorid og kaptopril redusere blodtrykket ved å utvide blodkar.

Betablokkere

Ifølge Mayo Clinic, generiske betablokkere som metoprolol succinate og propranolol hydroklorid senke pulsen og redusere belastningen på hjertet.

Kalsiumkanalblokkere

Ifølge Mayo Clinic, generiske kalsiumkanalblokkere som diltiazemhydroklorid og verapamil hydroklorid slappe av muskelceller i hjertet.

Vasodilatorer

Ifølge Mayo Clinic, generiske vasodilators som Minoxidil og hydralazine hydrocholoride arbeid ved å gjøre åpningene i hjerteårer bredere.

Legemidler som brukes for High Blood Pressure

Legemidler som brukes for High Blood Pressure


Flere klasser av medikamenter for å behandle høyt blodtrykk. Ved hjelp av ulike metoder, handler de for å forbedre flyten av blod gjennom blodårene slik at mindre press er nødvendig for å sirkulere blod gjennom kroppen. Ulike klasser av medisiner er ofte gitt sammen for å øke den blodtrykkssenkende effekt. Blodtrykket medisiner bør tas konsekvent i henhold til legens ordre.

Diuretika

Diuretika behandling av høyt blodtrykk ved å øke vannlating, som fjerner natrium og vann fra kroppen. Dette fjerner overflødig væske og press fra skipene. Diuretika kan gis alene eller i kombinasjon med andre blodtrykks medisiner. Noen vanlige diuretika inkluderer Lasix, Aldactone, Diuril og Hydrodiuril.

ACE-hemmere

ACE (angiotensin-konvertering enzym) inhibitors føre til at blodårene utvider seg. Dette gjør de ved å blokkere produksjonen av angiotensin II som er et hormon som gjør at blodkarene seg sammen. ACE-hemmere tillate blod å strømme gjennom med mindre motstand, slik at belastningen på hjertet reduseres. ACE-hemmere inkluderer Vasotec, Capoten, Lotensin og Monopril.

AT-2-reseptorblokkere

AT-2 (AII-blokkere) fungerer ved å blokkere virkningen av angiotensin II. De forhindrer hormonet fra sammentrekning av blodkar. Dette hjelper til med å holde blodtrykket fra å bli forhøyet. Angiotensin II-blokkere er også kalt ARB narkotika. Disse inkluderer Cozaar, Diovan, Teveten, og Micardis.

Betablokkere

Betablokkere er vanlig foreskrevet hjerte legemidler som forårsaker hjertet til å slå saktere som reduserer blodsirkulasjon og stress på blodårene. Som et resultat, blir blodtrykket senkes. Betablokkere inkluderer Lopressor, Inderal, Ziac, og Zebeta.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere holde kalsium fra å komme inn i cellene i blodårene. Dette hindrer dem fra sammentrekkende. Når fartøyene er avslappet, strømmer blodet gjennom med mindre kraft og høyt blodtrykk er forhindret. Kalsiumkanalblokkere inkluderer Cardizem, Sular, Vascor og Norvasac.

Alfablokkere

Alfablokkere som Cardura, Minipress og Hytrin, redusere nerveimpulser slik at blodårene blir avslappet og blodbanene skjønt dem med mindre motstand. Dette fører til lavere blodtrykk.

Vasodilatorer

Vasodilators arbeide direkte på muskel veggene i blodårene. Disse stoffene føre til at blodårene til å utvide seg eller strekke. Dette tillater blodet å strømme gjennom enklere og reduserer blodtrykket. Vasodilatorer inkluderer legemidler som hydralazin og loniten.

Legemidler for å unngå med høyt blodtrykk

Visse over-the-counter og reseptbelagte medisiner, samt urte kosttilskudd, kan forstyrre med medisiner tatt for høyt blodtrykk. Disse legemidlene kan øke blodtrykket til usikre nivåer, og forebygge høyt blodtrykk medisiner fra fungerer. Bevissthet om hvilke medikamenter for å unngå med høyt blodtrykk vil sikre blodtrykket medisinering er i stand til å arbeide effektivt.

Antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

NSAIDs er tilgjengelig som en resept, og i over-the-counter medisiner. Legemidler for å unngå med høyt blodtrykk inkluderer, ibuprofen, aspirin og naproxen. De kan forårsake væskeretensjon, påvirke nyrefunksjonen og øke blodtrykket til farlige nivåer.

Hoste og forkjølelsesmidler

Decongestant hoste og kaldt medisiner kan inneholde pseudoefedrin. Dette stoffet smalner blodkar, som ikke tillater blod å strømme fritt og kan forårsake blodtrykket til å stige. Snakk med legen din om hoste og kaldt produkter som er trygge for personer med høyt blodtrykk.

Urte kosttilskudd

Tar urte kosttilskudd kan høres trygt, men de kan forstyrre høyt blodtrykk medisiner. Kosttilskudd kan også øke blodtrykket farlig. Før du tar noen urte supplement, spør en lege om det er trygt for deg å ta. Noen urte kosttilskudd som bør unngås av folk med høyt blodtrykk inkluderer ephedra (ma-huang), ginseng, johannesurt, brennesle, guarana, bitter appelsin og lakris.

Migrene medisiner

Unngå migrene medisiner hvis du har høyt blodtrykk eller noen form for hjertesykdom. Migrene narkotika stram blodkar i hodet og innsnevre andre blodårer i kroppen.

Antidepressiva

Antidepressiva bør unngås av personer med høyt blodtrykk. Snakk med legen din om å ta alternative medisiner.

Orale prevensjonsmidler

P-piller eller andre medisiner som inneholder hormoner, kan føre til at blodtrykket til å stige. Andre prevensjonsmetoder som kommer med et høyt blodtrykk advarsel er patcher og vaginal ringer. Blodtrykket bør overvåkes mens du er på prevensjon eller legen din kan forskrive en prevensjon metode som har en lavere mengde hormon i det.

Antacida

Sjekk etikettene på antacids å se hvor mye salt de inneholder. Noen antacids inneholde høye nivåer av salt som kan gjøre blodtrykket stiger, så prøv å unngå salt i syrenøytraliserende.

Kosttilskudd som utvider blodkar

Kosttilskudd som utvider blodkar


Kosttilskudd og reseptbelagte legemidler som Utvid blodkar kalles vasodilatorer. Vasodilators slappe muskler som presser mot blodårene, og dermed lar de årene til å utvide. Leger foreskrive vasodilators hovedsakelig for å bekjempe hjerte-relaterte plager som høyt blodtrykk, men forbedringer i omløp også fremme generell helse. Du kan også få tilsvarende resultater ved bruk av kosttilskudd, og med færre bivirkninger.

Magnesium

Magnesium er et mineral som fungerer på samme måte som kalsiumkanalblokkere foreskrevet av leger for hypertensjon og angina (smerte forårsaket av utilstrekkelig blodtilførsel til hjertemuskelen). For mye kalsium i blodet constricts årene slik at hjertet må jobbe hardere for å opprettholde en konstant blodforsyning til kroppslige vev. Magnesium blokker kalsium og benekter sin sammentrekkende effekt, men det øker også kroppens egen produksjon av nitrogenoksid, som naturligvis utvider blodkar.

Hawthorne

Hawthorne er et relativt billig urte supplement som virker som en vasodilator påvirker, først og fremst, koronarkarene. I tillegg til å øke blodstrømmen ved å strekke store fartøy, vises hawthorne til direkte nytte dem som lider av hjerteskade. Dens fordeler er ikke umiddelbar, men, men oppstår over tid.

Vitamin C

Vitamin C har trolig gjennomgått mer vitenskapelig granskning enn noen annen supplement, blant annet på grunn av sin langvarige status som en antioksidant, et stoff som beskytter mot celleskader begått av de "frie radikaler" knyttet til aldring. Mindre offentlig er bevis for at vitamin C synes å redusere "endotelial dysfunksjon", en tilstand som hindrer utvidelse av blodårene og kan føre til åreforkalkning (aterosklerose).

Niacin

Vitamin B-3, også kjent som niacin, skaper det mest dramatiske eksempel på blodkar utvidelse av alle kosttilskudd som er oppført her. I høyere doser, dette tillegget fører "niacin flush", en kriblende rødhet i huden som følge av et utbrudd av histaminer etter inntak. Flush varer 10 til 20 minutter, og er ufarlig og sannsynligvis nyttig på grunn av økningen i blodstrømmen den forårsaker. Men noen synes det er ubehagelig. I tillegg til å strekke karene og øke blodstrøm, vises dette vitaminet for å senke LDL kolesterol og øke det "gode" HDL-kolesterolet.

Advarsler

Du bør alltid konsultere helsepersonell før du tar kosttilskudd. Ved hjelp av urte kosttilskudd er spesielt risikabelt når du kombinerer dem med reseptbelagte legemidler, som urter noen ganger duplisere en stoffets effekt. Også, i motsetning reseptbelagte legemidler, kosttilskudd er mindre regulert og kan inneholde mer eller mindre av den aktive ingrediens enn flasketilstander.

Alternativer til antikoagulerende legemidler

Antikoagulerende legemidler er ofte foreskrevet av lege for å bidra til å forhindre blodpropp i blodet ditt. Disse stoffene er ofte foreskrevet for å bekjempe dannelsen av lungeemboli, dyp venetrombose, kardiovaskulære forhold, og slag. Det er noen alle naturlige urter som kan forbrukes som antikoagulerende medikamentelle alternativer.

Antikoagulerende Herbals

I "The New helbredende urter," Michael Castlemen forklarer at det er flere urter som tilbyr antikoagulerende egenskaper. Noen er hvitløk, ingefær, gurkemeie, og white willow. Castlemen advarer om at hvis du har kirurgi planlagt, må du slutte å bruke urtemedisiner minst 14 dager før inngrepet, for å hindre store blødninger og problemer med healing og utvinning.

Hvitløk

Hvitløk, da regelmessig inntas som et supplement, bidrar til å administrere kolesterolnivået, reduserer blodplateaggregasjonen for økt blodstrøm, og bidrar til å senke blodtrykket. Denne urten bør ikke brukes hvis du bruker aspirin, Plavix, indometacin, warfin, og dipyridamol; det kan intensivere medisinering effekter. Konsumere hvitløk kapsler i en dose på to 200 milligram tabletter tre ganger om dagen for å hjelpe tynne blodet og forhindre blodpropp.

Ingefær

Forbruket av ingefær også gir deg naturlig med antikoagulantia. Ingefær hjelper kontrollere kolesterolnivået, bremser prosessen med blodpropp, og beskytter blodkar fra utviklings blokkeringer som kan føre til hjerte-problemer. Det er ingen indikasjon på at bruk av ingefær forsterker egenskaper som er foreskrevet antikoagulanter, men du bør passe på å oppsøke lege. Du kan ta 2000 milligram ingefær per dag, fordelt på doser på 500 milligram fire ganger daglig, for å forebygge blodpropp problemer.

Gurkemeie

Gurkemeie er en urt som inneholder curcumin, som bidrar til å redusere betennelse og hindre blodplater prøver å klumpe seg sammen. Gurkemeie har også antioksidanter, som fremmer sunn cellevekst. Du kan konsumere 600 milligram gurkemeie i kapselform tre ganger om dagen for å hindre blodpropp problemer.

Hvit Willow

Hvit Willow har naturlig blodfortynnende midler, og bør ikke brukes i forbindelse med foreskrevet antikoagulerende medisiner. Denne urten kan inntas som en te 3-4 ganger hver dag ved å bløtlegging en eller to teskjeer tørket bark i 8 gram av varmt vann i en periode på 15 minutter. Du kan også konsumere 240 milligram av denne urten i kapselform daglig.

Sikkerhetstiltak

Alle de nevnte urter har naturlig blodfortynnende egenskaper. De bør nok ikke brukes hvis du allerede tar antikoagulantia; de kunne forsterke effekten av slike medisiner. Når du er i tvil, snakk med legen din først før man spiser noen urte rettsmidler for å unngå potensielle farlige legemiddelinteraksjoner.

Legemidler til behandling av høyt kortisolnivå

Det er viktig for en lege å screene alle pasienter nøye hvem som har høye nivåer av kortisol i blod eller urin. Kritiske medisinske problemer, for eksempel en svulst på en av binyrene eller en overaktiv skjoldbruskkjertelen kan føre til høye kortisolnivåer. Hvis ingen medisinsk problem kan bestemmes, vil en lege vurdere at hverdagens stress er den skyldige. Medisiner for høyt kortisol spenner fra anti-angst narkotika til narkotika som påvirker immunsystemets reaksjon på stress.

Den binyrene Mean fight or flight

Binyrene kan enkelt produsere for mye kortisol når en person er overarbeidet, bekymret eller fysisk utslitt av mangel på søvn. Kroppen signaliserer binyrene, som hver sitter på toppen av en nyre, for å produsere hormoner for å bryte ned sukker i blodet. Dette ekstra energi sprute hjelper oss å bli mer våken, sterkere og godt rustet til å håndtere stress. Høy kortisol kan, selv om, indikerer en tumor enten på en adrenal kjertel, hypofysen eller andre steder i kroppen (inkludert lungene).

Gode ​​Leger Spør om Stress

Milde medisiner for å roe nervene kan være foreskrevet hvis en pasient er under mye stress. Hvis kortisolnivå er ekstremt høyt, kan narkotika av merkenavn som Decadron, Periactin, Solurex, og Acthrel være foreskrevet. Disse stoffene er mer komplisert i hvordan de endre kjemien av legemet. Gjenopprette kroppen til harmoni, der kortisol faller innenfor normalområdet, vil kreve endringer i livsstil pluss medisinering.

Glukokortikoider er sentrale Drugs

Legemidler som virkelig virker kraftig på hormonelle bilde av binyrene vanligvis faller inn i kategorien "glukokortikoider," selv om noen leger faktisk fore kraftige antihistaminer i behandling av høye kortisolnivåer. Glukokortikoider undertrykke immunsystemet ved å opptre på "T" celler i kroppen og bidra til å redusere betennelse forårsaket av høye nivåer av kortisol.

Unngå Addiction Gjennom Monitoring

En klok lege vil råde pasienter med høyt kortisol å håndtere det virkelige problemet, som er stress, hvis ingen fysiske problemet er nært forestående. De medisinene er ment å være midlertidig. Langvarig bruk av anti-angst narkotika, milde beroligende midler, eller opiater som slappe nervesystemet, kan bli fysisk og / eller psykisk vanedannende. Naturlige botemidler for stress og en mer avslappet livsstil vil hjelpe. Pasienter må unngå for mye koffein, røyking, overworking og bekymringsfull. Blod- og urinprøver vil overvåke reduksjon av kortisolnivå.

Tid Span for narkotika-bruk

Mange pasienter er redde for å ta noen form for medisiner for de "nerver". De bekymre de vil bli avhengige. Den sanne bilde, er imidlertid at høye nivåer av kortisol kan skade andre organer og skade blodkar, nyrene og hjernen. Behandling med milde medisiner er helt greit for 4 til 6 måneder eller lenger om nødvendig. Dette gjør at en periode for en person til å endre sin livsstil. For eksempel kan en pasient trenger å sove medisiner, en anti-depressant narkotika, eller kosttilskudd for å holde binyrene fra over-produsere kortisol.

Legemidler som brukes for kreftpasienter

Kjemoterapi er den generelle termen for legemidler som brukes til å stoppe veksten av kreftceller. Det fungerer i hele kroppen, og derfor blir ofte referert til som systemisk behandling. Over halvparten av pasienter diagnostisert med kreft blir behandlet med kjemoterapi på et tidspunkt (chemotherapy.com). Mange forskjellige stoffer er brukt i kjemoterapi, og de er gruppert i forskjellige klasser avhengig av deres virkningsmåte. Det kan gis oralt eller intravenøst, eller direkte satt inn i et kroppshulrom, avhengig av medikamentet og typen av kreft.

Kreftbehandling

Kreft er behandlet på en rekke måter, avhengig av hvilken type kreft har et individ, hvor det er avansert, og de individuelle omstendigheter og ønsker for pasienten og hennes familie. De viktigste formene for behandling er kirurgi, stråling, kjemoterapi, hormonterapi og biologisk behandling. Nyere former for behandling som blir evaluert inkluderer immunterapi og målrettet terapi. Mer enn en modalitet kan anvendes, noen ganger sammen eller etter hverandre.

Kjemoterapi

Kjemoterapi først begynte å bli brukt i kreftpasienter i 1940, da nitrogen sennep ble brukt til å behandle lymfom. Kjemoterapi narkotika påvirke sykluser som celler, spesielt kreftceller, går gjennom for å gjenskape. Medikamentene forstyrre syklusen og tar sikte på å drepe kreftcellene slik at de ikke kan formere seg. Pasientene blir ofte satt på tidsplaner, eller regimer, kjemoterapi. Disse består av planlagte uker med aktiv behandling, samt uker uten narkotika administrasjon, for å la kroppen reparere seg selv og forberede seg til neste syklus.

Typer

Cellegifter er kategorisert etter hvordan de virker på celler og cellesyklusen.

Alkyleringsmidler arbeide på baser i DNA og føre spiralen, eller strukturen av DNA, for å bryte, og derfor gjør cellen ute av stand til å replikere. Noen legemidler i denne klassen inkluderer cyclophosphomide, cisplatin og karboplatin og nitrogen sennep.

Antimetabolitter interferere med produksjonen av enzymer som bidrar til å syntetisere DNA og RNA. Legemidler som er antimetabolites inkluderer 5-fluorouracil (5-FU), kapecitabin og gemcitabin.

Vincaalkaloider holde celler fra replikere ved å forstyrre mitose, eller celledeling. Vinkristin og vinblastin blir ofte brukt narkotika i denne kategorien.

Antitumorantibiotikaene feste til DNA og føre den til å slappe av. Doksorubicin (Adriamycin) og idarubicin er eksempler på denne klassen legemidler.

Taxaner er kjemoterapi agenter som forstyrrer strukturer i cellen som er brukt under replikering, som hindrer cellen i å formere seg. Paclitaxel (Taxol) og docetaxel er stoffer som er taxaner.

Det er også medikamenter som ikke passer inn i en kategori, fordi de virker på cellesyklusen spesifikt, i stedet for celledeling, eller de kan påvirke protein eller RNA-syntese. Dette er ikke en omfattende liste over legemidler, som nye fremskritt blir stadig gjort; men disse er de viktigste kategoriene som brukes i kjemoterapi.

Monoklonale antistoffer

Monoklonale antistoffer er nyere cellegifter, de mest kjente en som Herceptin, som brukes i brystkreft. Disse stoffene er proteiner som kan finne og fester seg til kreftceller (cancer.gov). Hvert antistoff medikament ser for en spesifikk type celle, og deretter binder seg til det, og forsøker å drepe den.

Antiangiogenesis narkotika

Nyere typer narkotika som for tiden blir evaluert inkluderer legemidler som virker på antiangiogenesis faktorer, eller dannelse av blodårer (cancer.gov). Disse stoffene stoppe nye blodkar dannes i tumorer, som hindrer blodstrømmen til tumoren. Dette hindrer svulsten fra å være "næring".

Advarsel

På grunn av den enkelte art av hver pasient og hennes behandling, hvis du har noen bekymringer, de bør diskuteres med onkolog. Disse stoffene er svært kraftig, og hver person reagerer forskjellig på dem, og de legemidlene legen din en velger er skreddersydd for deg og din sykdom.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter


Bruken av legemidler til behandling av nakkesmerter er ikke en vanlig praksis. Som helhet, leger viker unna forskrivning medisiner for nakkesmerter med mindre tester har blitt gjort, og det blir bestemt at pasienten virkelig trenger hjelp i håndteringen av ubehag. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at de reseptbelagte legemidler er tilgjengelige for behandling av nakkesmerter tendens til å være ganske sterk, og har noen vesentlige bieffekter.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter

Velg riktig type reseptbelagte medisiner

Bruk orale steroider for akutte nakkesmerter som ikke svarer til over-the-counter (OTC) medisiner. Husk at steroider ikke bør tas for mer enn en uke.

Fortell legen din om du er en diabetiker eller har en aktiv infeksjon, som steroider forstyrre visse naturlige prosesser i kroppen og kan gi alvorlige bivirkninger.

Spør legen din om narkotiske smertestillende medikamenter dersom du har hatt en fersk skade og smerte har blitt ødeleggende.

Fortell legen din hvis har en historie med narkotikabruk eller avhengighet, som narkotika kan være vanedannende. Mens de kan være nyttig for kortere tidsperioder, blir avhengighet mer utholdelig med utvidet bruk.

Husk at narkotika ikke kan brukes til mer enn 10 til 14 dager, som kroppen blir til slutt tolerant til medisinering og narkotika virker ikke lenger.

Tenk muskelavslappende å behandle nakkesmerter forårsaket av muskelkramper. Dette er spesielt nyttig for mennesker som er under alvorlig stress og stå å dra nytte av den samlede beroligende effekten av muskelavslappende.

Ikke ta muskelavslappende hvis du har en jobb som krever kjøring, oppmerksomhet på detaljer eller balanse. Din ytelseskapasiteten kan bli betydelig redusert når du tar denne type medisiner.

Hint

 • Hvis du har prøvd at-home rettsmidler for å håndtere nakkesmerter uten resultater, spør legen din om muligheten for å gjennomgå en rekke tester for å utelukke alvorlige medisinske problemer, for eksempel disk brudd eller komplikasjoner av migrene.
 • Mange av reseptbelagte medisiner tilgjengelig for nakkesmerter kan være vanedannende, så de bør tas bare under tett oppfølging av en lege. Noen av dem kan også ha alvorlige bivirkninger, som for eksempel magesår, høyt blodsukker og døsighet.
 • Ikke stoppe bruken av reseptbelagte smertestillende midler uten godkjenning fra legen din. Mange medisiner som brukes til å behandle akutt smerte krever at pasientene blir avvent dem gradvis for å unngå ubehag.

Hvordan bruke OTC legemidler til behandling av nakkesmerter

Hvordan bruke OTC legemidler til behandling av nakkesmerter


Bruken av medisiner for å behandle nakkesmerter bør betraktes som en siste utvei. Når du arbeider med nakkesmerter, er det best å begynne med ikke-kjemiske behandlinger, for eksempel varme eller is programmer og mosjon. Bruken av over-the-counter (OTC) narkotika kan være nyttig for behandling av akutte smerter eller for sporadisk bruk med kroniske smerter. Men det er best å unngå å stole bare på medisiner for å håndtere nakkesmerter.

Hvordan bruke OTC legemidler til behandling av nakkesmerter

Bruk OTC oral medisin til Battle Neck Pain

•  Velg ikke-steroide, anti-inflammatoriske medikamenter slik som aspirin redusere smerte og betennelse på samme tid.

Ikke ta en smertestillende for en lang periode eller i høyere doser enn angitt på flasken. Hvis du ikke svarer godt til medisinering, kan det være på tide å bytte, eller se etter alternativer.

Unngå anti-inflammatoriske medisiner så mye som mulig hvis du lider av hyppige halsbrann, magesmerter og kvalme.

Spør legen din om anbefalinger for OTC medisiner som kan passe best mulig til halsen ubehag og kjente smertetoleranse. Noen mennesker reagerer best på aspirin mens andre nyter forbedret lindring med ibuprofen.

Bruk Aktuelt Smertestillende midler for å behandle nakkesmerter

Bruk gels, salver eller lignende produkter for lokalisert smerte. Noen av disse produktene produsere en oppvarming eller kjøling i kraft som faktisk kan intensiteten følelse av lindring.

Les etiketter for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. Noen aktuelle medisiner kan gi hudreaksjoner.

Velg aktuell smertestillende midler for mer langvarig hjelp eller for umiddelbar lindring. Oral medisiner vanligvis tar lengre tid å sparke i.

Bruk en depotplaster hvis du føler deg ukomfortabel med bruk av salver. Patches selges over disk, og er kjent for å gi varig lindring (opp til åtte timer). De er et populært valg for behandling av smerte uten messi og lukter som er forbundet med geleer og kremer.

Velg en selvoppvarming patch for å behandle nakkesmerter. Varme kan gi en ekstra grad av komfort til ømme, spente muskler.

Hint

 • De fleste mennesker reagerer godt på OTC-legemidler. Hvis du har blitt prøver OTC medisiner for et par dager uten resultater, må du kanskje oppsøke lege.
 • OTC smertestillende medikamenter kan ta form av muntlige narkotika eller aktuell-program produkter.
 • Aldri ta OTC medisiner uten å lære om potensialet for skadelige interaksjoner med noen reseptbelagte medisiner du tar. Du kan lære om skadelige legemiddelinteraksjoner fra din lege eller apotek.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning


Bruk av reseptbelagte legemidler for å behandle muskel belastning er vanligvis forbeholdt mer alvorlige tilfeller, spesielt de der operasjon kan være nødvendig. Siden en muskelspenninger innebærer selve rive av en muskel fra den sene, kan bruk av et passende muskelavslappende og smertestillende middel være ekstremt effektive for å redusere bevegelse og øke utvinningsgraden.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Bruk Reseptbelagte legemidler til behandling av en muskel belastning

Søk medisinsk hjelp til å avgjøre alvorlighetsgraden av muskel belastning og om ikke reseptbelagte legemidler bør brukes.

•  Ta kontakt med lege om du trenger en kombinasjon av smertestillende og muskelavslappende, eller bare en av de to. Den behandling, vil selvsagt variere i henhold til graden av muskelspenninger.

Bruk et muskelavslappende middel som Soma (****), som er den mest forskrevne legemiddelet brukes til å behandle muskelspenninger. Du kan lære mer om stoffet på DRCNet Drug Library (se Ressurser nedenfor). Vær oppmerksom på at de fleste muskelavslappende har en rekke bivirkninger, spesielt døsighet og svimmelhet. Du bør ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri mens bruker mest muskelavslappende, så sjekk med legen din.

Spør om å bruke en ekstra smertestillende eller smertestillende medisiner hvis du er i en mye smerte. Mange leger vil råde deg til å bruke ibuprofen, som kan kjøpes over disk, men sterkere versjoner er tilgjengelig på resept styrke hvis nødvendig.

Fortsett med alle andre behandlinger, for eksempel kjøleelementer, komprimering og fysisk rehabilitering, mens du bruker reseptbelagte medisiner. Mange pasienter kan bli for avhengig av de positive resultatene de får fra medisiner og ikke klarer å holde seg til en mer omfattende behandlingsplan.

Utnytte elektroniske kilder som eMedicine.com for mer informasjon om behandlingstilbud for muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Sørg for å informere legen din dersom du har hatt en tidligere problem med en avhengighet til reseptbelagte legemidler, særlig smertestillende og muskelavslappende. Dette kan endre sine valg som smertestillende eller muskelavslappende å foreskrive.
 • Effektiviteten av smertestillende og muskelavslappende kan gi deg en følelse av tillit til at din skade leges raskere enn det er. Ikke overexert den skadde området før legen din forteller deg at det har skikkelig leget.

Legemidler mot muskelspasmer

Legemidler mot muskelspasmer


Muskelkramper er en smertefull, ofte uutholdelig opplevelse. Ifølge University of Michigan Health System, er de definert som ufrivillige sammentrekninger av en muskel. Disse kramper kan finne sted i forskjellige områder av kroppen, fra halsen og hele veien ned til føttene. De er vanligvis forårsaket av overdreven muskelspenninger eller overdrive, særlig i løpet av en periode på dehydrering. Midler som har vist seg å være effektive i behandling av muskelkramper, og det finnes en rekke muligheter.

Muskel relaxers

For å slappe av og redusere alvorlighetsgraden av de smertefulle muskelkramper, en gruppe legemidler som kalles muskel relaxers (ofte betegnet muskelavslappende) er vanligvis foreskrevet. Navnet sier alt - gjennom ulike farmakologiske metoder, de forårsake avslapning av kroppens muskler, redusere spasmer.

Det finnes forskjellige typer muskel relaxers, alle tilgjengelige gjennom en resept bare. Cyclobenzaprine (Flexeril), karisoprodol (Soma) og tizanidin (zanaflex) er tre av disse, ofte foreskrevet som tabletter, og er vanligvis tilgjengelig i generisk form. Disse medisinene bør brukes med forsiktighet, da de har en dempende effekt og kan gjøre bilkjøring eller bruk av tunge maskiner farlig. I tillegg, muskel-relaxers.org advarer om at de bare maskere smerten av skaden, som ofte resulterer i re-skade den skadede muskelen på grunn av følelsen helbredet for tidlig.
Diazepam (Valium) er noen ganger foreskrevet på grunn av sin skjelettmuskel avslappende egenskaper. Det bør utvises forsiktighet med å ta diazepam som medisinen er vanedannende og kan svekke en persons motoriske ferdigheter.

Smertestillende medikamenter

For alvorlige muskelkramper, kan smertestillende medikamenter kan enten foreskrevet av legen din sammen med en muskel relaxer eller anbefalt for over-the-counter kjøpet. Disse legemidlene kan være svært effektiv i å kontrollere smerte og ubehag, spesielt når det brukes med muskel relaxers.

Medisiner som vanligvis anbefales for å kontrollere muskelspasmer smerte er anti-inflammatoriske analgetika (smertestillende), for eksempel naproxen (Aleve) og ibuprofen (Motrin, Advil). Disse medikamentene ikke bare lindre smerte, de bidra til å redusere betennelse og hevelse på stedet av muskelskader.

I tilfelle av alvorlig smerte, kan et narkotisk smertestillende være foreskrevet, vanligvis et medlem av opiater eller syntetisk opiod familie av narkotika, for eksempel, hydrokodon (Vicodin), propoksyfen (darvon) eller tramadol (Ultram). Dette er sterke smertestillende og bør også brukes med forsiktighet, spesielt hvis tatt i forbindelse med muskel relaxers, siden markert tretthet, svimmelhet og kvalme er vanlige bivirkninger. Noen reseptbelagte smertestillende kan være vanedannende også, så snakk med legen din nøye om du blir foreskrevet en narkotiske smertestillende.

Botulinumtoksin

Navnet "botulinum toxin" kan virke litt uvant, men det er godt kjent i dagens kultur som en populær medisiner for kosmetisk forbedring. Ja, vi snakker om Botox. Det samme medisin som brukes for å gi folks ansikter et mer ungdommelig utseende er ofte brukt til å behandle muskelspasmer.

Ifølge medicinenet.org, innebærer Botox behandling av muskelkramper injisere medikamentet direkte i muskelen problematisk. Når Botox - som faktisk er en nervegift, en gift slags - kommer inn i muskelvev, til den blokkerer muligheten av nervene i muskelen kontrakt som muskel. Dette fører til total lammelse av muskelen, dermed gi umiddelbar lindring fra muskelkramper.

Bivirkninger å se opp for når gjennomgår Botox terapi for muskelspasmer er smerter eller ømhet på injeksjonsstedet, og mulig utslett eller kvalme.

Legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose

Multippel sklerose (MS), en autoimmun sykdom, er rettet mot det sentrale nervesystemet (CNS), som består av hjernen og ryggmargen. MedlinePlus sier at sykdommen stammer fra skade på beskyttende dekke av nerveceller, kjent som myelin slire. Denne skaden fører til en nedgang eller stans av nerveimpulser, en prosess som blir verre over tid, men med varierende priser med hver pasient. Et bredt spekter av medikamenter er foreskrevet i behandling av MS og dets symptomer.

Typer medisiner

I sin oversikt over MS medisiner, Yahoo! Health deler dem inn i tre hovedkategorier: narkotika tatt i perioder med tilbakefall for å redusere både lengden og alvorlighetsgraden av tilbakefall, sykdomsmodifiserende legemidler og legemidler som er rettet mot spesifikke symptomer på MS og ikke sykdommen verket.

Relapse-Kontroll Narkotika

Den vanligste løpet av medikamentterapi for å forkorte varigheten og intensiteten av et MS tilbakefall er basert på bruk av corticosteroid medikamenter. De gjør lite eller ingenting for å påvirke den langsiktige utviklingen av MS, men hjelpe pasienter til å komme gjennom en periode med tilbakefall raskt og med mindre ubehag. I tillegg til kortikosteroider, slik som metylprednisolon, andre medikamentterapier omfatter intravenøs administrering av immunoglobulin og intramuskulær injeksjon av adrenokortikotropt hormon (ACTH). En annen nondrug løpet av behandling er plasmautskifting.

Sykdomsmodifiserende narkotika

Medikamentell behandling som modifiserer immunsystemet aktivitet har vist seg nyttig for å redusere antallet og intensiteten i angrepene på nerve dekker myelin. Ifølge Yahoo! Health, har denne modusen for behandling vist seg å hjelpe pasienter diagnostisert med relapsing-remitting MS og sekundær progressiv MS. Ingen sammenlign medikamentell behandling er ennå ikke funnet å hjelpe personer diagnostisert med primær progressiv MS. Sykdomsmodifiserende legemidler for MS-pasienter inkluderer glatirameracetat (Copaxone), interferon beta (Avonex, Betaseron og Rebif), mitoksantron (Novantrone) og natalizumab (Tysabri).

Kontrollerende Symptomer

Fordi MS retter seg mot det sentrale nervesystemet, og det utløser en konstellasjon av andre symptomer som er behandlet med medisiner som er spesielt utviklet for å ta opp disse symptomene og ikke MS selv. Symptomene på MS er tretthet, søvnproblemer, muskelstivhet, skjelvinger, seksuell dysfunksjon, depresjon, smerte, urinveisproblemer og forstoppelse. Eksempler på legemidler foreskrevet for å behandle symptomer inkluderer amantadin (Symmetrel) for tretthet; desipramin (Norpramin) eller fluoksetin (Prozac) for depresjon; sildenafil (Viagra) for seksuell dysfunksjon; baklofen (Lioresal), karbamazepin (Tegretol), eller gabapentin (Neurontin) for smerte; og Propantheline (Pro-Banthine), oksybutynin (Ditropan) eller tolterodin (Detrol) for urinveisproblemer.

På Horizon

En dekkhistorie i 6 april 2009, utgaven av Chemical & Engineering News hevet håp om at et enda bredere spekter av medikamenter for behandling av MS kan snart være tilgjengelige. Historien, skrevet av Lisa M. Jarvis, rapporterte at kliniske studier var i gang på mer enn 10 nye legemidler til behandling av MS. De fleste av de stoffene som blir testet er designet for å tas oralt heller enn injisert. "De fleste er små molekyler som finjustere hvordan immunsystemet er modulerte, mens andre tar sikte på å behandle symptomene på sykdommen ved å reparere noe av skaden gjort til CNS," Jarvis rapportert.

Legemidler til behandling av MS

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, multippel sklerose (MS) rammer 2,5 millioner mennesker rundt om i verden. MS er en degenerativ sykdom som forårsaker nevrologisk og fysisk svekkelse. Immunsystemet vender seg mot det sentrale nervesystemet --- hjernen, ryggmargen og synsnerver --- og begynner å angripe myelin, som er skjede som linjer nervene. Det finnes ingen kur for MS, men noen medikamenter kan bidra til å administrere sykdommen.

Kortikosteroider

Kortikosteroider, for eksempel prednison, deksametason eller metylprednisolon, kan redusere betennelser og blir ofte foreskrevet under en eksaserbasjon en periode når noen lider aktive symptomer.

Sykdomsmodifiserende Agents

Legemidler som Avonex, Betaserone eller Rebif er sykdomsmodifiserende midler som kan bremse løpet av progresjon for pasienter med MS. Disse er også kjent som interferon-behandlinger.

Copaxone

Copaxone blokkerer immunsystemets angrep på myelin. Det tas daglig via injeksjon og kan føre til kortpustethet.

Nervesmerter

Nervesmerter er nerve smerte, noe som er vanlig hos personer med MS. Stoffer som Amitriptyline, Doxepin og Zonisamid kan redusere nerve smerte til håndterbare nivåer.

TYSABRI

TYSABRI blokker celler i immunsystemet fra å bevege seg fra blodstrømmen til hjernen og ryggmargen. Stoffet er vanligvis en siste utvei, fordi det øker risikoen for progressiv multifokal leukoencefalopati, en ofte dødelig hjerneinfeksjon.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av Migrene

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av Migrene


Migrene er vanligvis identifisert med hodepine smerter, kvalme og overfølsomhet for lys og lyd. Symptomer kan behandles eller forebygges med vanlige smertestillende, som aspirin og ibuprofen, og flere migrene-spesifikke legemidler, som for eksempel triptaner. Triptaner redusere hevelse i blodårene i hjernen, den antatte årsaken til migrene. Les videre for å lære å bruke reseptbelagte legemidler til å behandle migrene.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av Migrene

Velg den rette medisinen

•  Forbered deg på å se en hodepine spesialist ved detaljering din fulle medisinering diett. Migrene kan sameksistere med andre helsemessige forhold, for eksempel depresjon eller fedme, som vil kreve effektive medikamenthåndtering.

Hold en migrene dagbok eller lage en liste over din migrene medisiner historie. Legen må vite hvilke behandlinger du bruker, og som har vist suksess eller fiasko.

•  Bestem beste reseptbelagte medisiner for å behandle migrene med legen din. Har ham skissere alle bivirkningene før du velger medisiner du tar.

Unn Migrene som foreskrevet

Les om narkotika legen forskriver til å behandle migrene sykdom slik at du kan ta dem riktig. Les produktdetaljer i "beste valgene fra Folke Pharmacy." Se Resources nedenfor for en link.

Ta reseptbelagte legemidler nøyaktig som anvist og merk deres effekt. Sett denne i din migrene dagbok også.

Overvåk reaksjon på narkotika og hvor effektive de er i å forebygge eller redusere alvorlighetsgraden av migreneanfall over tid. Dele denne informasjonen med legen din.

Hint

 • Bare stole på en hodepine spesialist eller en annen lege for en riktig diagnose og for reseptbelagte medisiner.
 • Noen ganger kan din psykiater fore migrene medisiner som en komplementær behandling for psykisk helsevern.
 • Triptaner kommer i oral, nasal eller injeksjon form. Husk at disse medikamentene kan være svært dyrt uten reseptbelagte stoffet dekning.
 • Bruk alle medisiner som anvist, og husk å følge noen dosering ganger. Dette kan påvirke utfallet av behandlingen.
 • Triptaner bør ikke tas av de med hjertesykdommer. Spør legen din for å veie risikoen.

Legemidler som brukes for Migrene

En rekke medikamenter blir brukt for å bekjempe migrene. Vanligvis medisiner har en av to formål: å redusere hyppigheten av migreneanfall eller å stoppe en migrene allerede er i gang.

Anti-anfall Meds

Antiepileptika som Depakote, Topimax og Neurontin kan roe de overstimulert hjerneceller og forebygge migrene.

Blodtrykk medisiner

Medikamenter som benyttes for å bekjempe høyt blodtrykk er også brukt for å forebygge migrene hos noen pasienter. Disse meds omfatte kalsiumkanalblokkere, slik som Calan, Verelan og Isoptin, og betablokkere, som Inderal.

Antidepressiva

Legemidler mot depresjon, for eksempel Elavil og Sinequan, kan forebygge migrene hos noen mennesker.

Avbrutte Meds

Triptaner er en klasse av migrene medisiner som kan stoppe en migrene når den starter, spesielt hvis tatt under den tidlige fasen av migrene. Eksempler inkluderer Imitrex, Zomig og Maxalt.

Smertestillende midler

Over-the-counter smertestillende midler, for eksempel aspirin, ibuprofen og paracetamol, kan redusere smerten av migrene for noen mennesker.

Narkomane

Reseptbelagte narkotika kan også redusere smerte for noen, men vil ikke avslutte migrene som en triptan kan.

Hva er behandlingen for migrene med profylaktiske legemidler?

Hva er behandlingen for migrene med profylaktiske legemidler?


Behandling av migrene med forebyggende medikamenter blir stadig mer vanlig. En forebyggende, noe som betyr at forebyggende, holder migrene i sjakk, redusere tallet på dem som lider se hver måned. Dette kan være en bedre behandling plan enn bare å angripe den smerte og symptomer når en migrene streik. Det er fem former for forebyggende medikamenter som er akseptable for migrene: betablokkere, kalsiumkanalblokkere, divalproex natrium, antidepressiva og metysergid.

Betablokkere

Betablokkere er oftest foreskrevet for forebygging av migrene. Først brukes som en behandling for angina og høyt blodtrykk, er disse medikamentene påvirke responsen til noen nerveimpulser. De minske arbeidet i hjertet, som også redusere hjertets behovet for ekstra oksygen. Propranolol er den vanligste form for medikament betablokker og har vært effektive i behandlingen av migrene.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere spille en rolle i fartøy innsnevring og blir vanligvis brukt til å lindre angina, korrigere en uregelmessig hjerterytme eller forebygge migrene. Disse stoffene påvirker bevegelsen av kalsium inn i cellene i hjerte og blodkar. Da slapper blodårene og øker oksygen og blodtilførsel til hjertet. De har vist seg å være effektiv i å forebygge migrene, slik at pasientene lettelse.

Divalproex Natrium

Divalproex natrium, ofte solgt som Depakote, ble først brukt til å forebygge anfall. Det er noen komplikasjoner med å ta denne medisinen, selv i nonseizure pasienter. Det har vært den mest effektive av alle typer narkotika i å forebygge migrene, og viser store løftet for migrene lider. Selv om dette er sant, må medisinen tas på en riktig måte og pasienter avvent, eller anfall kan forekomme.

Antidepressiva

Antidepressiva hindre migrene smerte ved å påvirke nivået av serotonin. Først brukes til behandling av klinisk depresjon, har disse medikamenter vist effektivitet i å forebygge migrene symptomer, hvilket gav pasienter færre tilfeller av smerte. Ifølge National Migrene Association, allment aksepterer det medisinske fellesskapet bruk av antidepressiva som et profylaktisk medikament fordi migrene og depresjon henger sammen. Fordi depresjon forekommer i migrene lider med en hastighet på 47 prosent mot 17 prosent i den generelle befolkningen, kan en kombinert behandling være vellykket.

Metysergid

Metysergid, også kjent som Sansert, ble mye brukt for migrene forebygging for mer enn 50 år. Selv om dette stoffet er fortsatt tilgjengelig i Canada, ble den fjernet fra det amerikanske markedet i 2003 på grunn av komplikasjoner knyttet til utvidet bruk. Pasienter som var med en høy risiko for å utvikle retroperitonealfibrose, en sykdom som angriper den fibrøse vev i bukvegg, den delen av kroppen som inneholder nyrene og nyrekanalen. Dette er en langsomt progredierende sykdom og kalles også kroniske periaortitis når assosiert med en abdominal aortaaneurisme.

Hvordan bruke dopaminerge legemidler til behandling av Cerebral Parese

Hvordan bruke dopaminerge legemidler til behandling av Cerebral Parese


Ett av symptomene på cerebral parese som påvirker noen mennesker, vanligvis yngre voksne eller barn, kalles dystoni, eller dyskinesi. Dette refererer til de ukontrollerte, unormale bevegelser av lemmer, hode eller overkropp som kan variere fra svært mild til alvorlig invalidiserende. Mennesker som opplever alvorlig dystoni kan bruke dopaminerge legemidler som kalles Sinemet og Artane å behandle sine symptomer. De er de samme stoffene som er foreskrevet til personer som har Parkinsons sykdom.

Hvordan bruke dopaminerge legemidler til behandling av Cerebral Parese

Bruk dopaminerge legemidler til behandling av Cerebral Parese

•  Ta kontakt med legen din for å se om barnet ditt er en god kandidat for dopaminerge (også kalt anti-kolinerge) medisin. Vanligvis kan barn med cerebral parese som er minst 3 år gammel og som har moderat til alvorlig bevegelsesproblemer vil kvalifisere.

Skriv ned alle medisiner som barnet ditt er i ferd med å ta. Pass på medisiner vil ikke samhandle negativt med hverandre.

opplyse deg om potensielle bivirkninger av medisinen, slik at du kan behandle dem eller rapportere dem til legen hvis det er nødvendig. Vanlige bivirkninger av Sinemet og Artane er tørre øyne og munn, uklart syn og obstipasjon.

Unn bivirkning symptomer, hvis det er mulig, etter avtale legen din. Re-Wetting øyedråper kan brukes til å bekjempe tørre øyne og vann, tyggegummi eller harde drops kan hjelpe med en tørr munn hvis ingen spise eller svelgevansker er for tiden til stede. Øke inntaket av fiber ved måltidene kan gå en lang vei mot å lindre forstoppelse.

Begrens behandling av forkjølelse eller allergi med over-the-counter antihistaminer når du tar dopaminerge medikamenter. Ved å kombinere disse typer medisiner vil øke tørrhet i øyne og slimhinner. Du kan be din lege eller apotek for en alternativ behandling i stedet.

Overvåk barnets utvikling mens du tar dopaminerge legemidler, da disse stoffene kan miste effektivitet i enkelte mennesker over tid. Legen din kan foreslå en annen behandling hvis dette er tilfelle.

Hint

 • Effektene av dopaminerge medikamenter på mennesker med cerebral parese (CP) har ikke vært mye studert. Egenskapene av medisinen, som brukes for Parkinsons sykdom og restless leg syndrom, kan også være nyttig i behandling av de som har ikke-spastiske former av CP.
 • Ikke ta dopaminerge medikamenter hvis du har glaukom eller annen skade på synsnervene.
 • Eldre mennesker har ofte økt forekomst av bivirkninger når du tar dopaminerge medikamenter. De er ikke anbefalt for bruk i dette tilfellet.

Identifisere Reseptbelagte legemidler

Navn

I mange tilfeller kan navnet på stoffet bidra til å identifisere hvilken type legemiddel er det. Fordi mange medisiner er basert på varianter av samme opprinnelige stoffet, vil de ofte ha en lignende avslutning på navnene deres. For eksempel legemidler som slutter på -icillin eller -cycline er generelt antibiotika og har lignende strukturer. Den første delen av disse navnene gjenspeiler vanligvis uansett modifikasjoner har vært hoved til den primære eller "core" compound å endre dets egenskaper. Andre eksempler på fenomenet er -lopram, som er en vanlig suffiks for visse typer antidepressiva (SSRI), og -zepam, for benzodiazepiner (normalt beroligende medisiner og angstdempere).

Produsent

Farmasøytiske selskaper holder patenter på medisiner som de oppdager eller lage for en rekke år, noe som gjør dem det eneste selskap som kan produsere og distribuere dem. Som et resultat, kan mange reseptbelagte medikamenter bli identifisert basert på selskapet som gjør dem. Dette kan være spesielt nyttig for å skille mellom legemidler som er nært beslektet og kan ha samme navn. For eksempel kan Merck hold patent for en type av medikament for behandling av høyt blodtrykk, og Pfizer kan holde patent på et annet høyt blodtrykk medikament som ligner, men kan ha litt forskjellige effekter. I disse tilfellene, fordi stoffene kan ha navn som høres like, kan det være nyttig å identifisere reseptbelagte stoffet basert på produsenten.

Generics

En annen måte å identifisere reseptbelagte medikamenter er basert på hvorvidt den aktuelle resept er for det generiske navn eller merke. Etter en viss tid for enhver nylig oppdaget medisiner, patentet utløper, som tillater andre selskaper å produsere og fordele stoffet. Det opprinnelige selskapet vil imidlertid beholde rettighetene til det opprinnelige navnet som de markedsføres stoffet, slik at generisk legemiddel er nødt til å gå under sitt vitenskapelige navn. Generiske legemidler er produsert for å være kjemisk identiske og like effektiv som den opprinnelige resept, men er vanligvis betydelig billigere. Som et resultat, å identifisere hvorvidt et medikament er helt generisk navn eller kan ha en betydelig virkning på prisen.

Slik fjerner kalk blodkar

Chelation terapi har blitt anbefalt i mange år som en måte å fjerne kalkavleiringer fra blodkar. Denne terapien er fortsatt uprøvd, men har mange troende. Selv om ikke godkjennes av USA Food and Drug Administration, mange heia omsorg leverandører fortsatt tro på sin evne til å fjerne plakk forårsaket av kolesterol og kalsium i blodårer. Slike buildup øker risikoen for alvorlig skade på hjertet, brystsmerter eller hjerteinfarkt. Kalsium fjerning terapi bruker ethylenediaminetetraacetate, kjent som EDTA, som kan kjøpes på apotek og helsekostbutikker.

Slik fjerner kalk blodkar

Begynnelsen Behandling

Se helsepersonell. Plasser din oppmerksomhet på de som er spesialister på dette feltet.

Velg en behandlingsplan. Diskuter med legen din den beste behandlingsplan for deg, avhengig av dine andre helsemessige forhold.

Kjøp de chelation behandling kosttilskudd. Disse er vanligvis ikke dekket av forsikring planer. Men de trengte for behandling for å lykkes.

Innkjøpsvitaminer og fiskeolje piller. Vitaminer og fiskeolje legge kosttilskudd som trengs for å fylle opp kroppen med vitaminer som trengs etter behandlingen.

Correlate kostholdet til den aktuelle chelation behandling du bruker. Din helsepersonell vil kunne hjelpe deg med dette.

Hint

 • EDTA antas av mange å være en svært vellykket og svært enkel måte å fjerne forekomster av kalsium som kan sitte og stivne i en persons blodårer. Behandlingene er vanligvis over en periode på seks uker med tilskudd tas daglig. Troen er at chelation terapi binder overflødig kalsium til det og deretter fjerner den fra blodårene. Folk tror at hvis dette er gjort den gjenoppretter helsen til blodårene. På et tidspunkt chelation terapi ble bare gjort av intravenøse behandlinger; nå, er det mye lettere siden det kan gjøres muntlig. Det antas at nærmere en million mennesker i året bruk denne behandlingen lykkes. Hvis du har problemer med å finne EDTA, er det også tilgjengelig på nettet. Bruk vanlige gel piller eller ta det i flytende form som per dine personlige preferanser. Det er foreslått at store doser av multivitaminer er tatt på samme tid for å bidra til å styrke kroppens, sammen med fiskeolje for å hjelpe til med kroppens fettsyren inntak.
 • Det er like mange mennesker som mener at det ikke er mulig å fjerne kalsium fra blodårene og tror chelation terapi er bortkastet tid og penger. De mener alle som tar del i en slik behandling plan er å risikere helsen sin ved å ikke gjøre andre ting som kan være i stand til å redusere kolesterolet og redusere plakk i arteriene hvor kalkavleiringer sitte.