Digidexo.com

fjerne føflekker i 1 . trimester

Slik fjerner Tobakk flekker fra tennene

Slik fjerner Tobakk flekker fra tennene


Røyking flekker tennene over tid, og hvis du ikke er forsiktig, kan de skjemmende flekker bli permanent. Professional bleking kan hjelpe bli kvitt tobakk flekker fra tennene, men det kan også være kostbar. Tobakk flekker kan også fjernes hjemme med noen grunnleggende ingredienser. Det er imidlertid viktig å merke seg at å fjerne tobakk flekker på egen hånd kan ta lengre tid, så det er viktig å holde fast med det og ha tålmodighet.

Bruksanvisning

•  Lag en pasta av natron og hydrogen peroxide. MotherNature.com anbefaler at du bruker peroxide sparsomt fordi det kan forårsake en brennende følelse. Sett lim på en myk tannbørste. Børst tennene med lim for å fjerne tobakk flekker. Gjør dette 1-2 ganger daglig. Rise munnen med vann for å fjerne lim. Ikke svelg lim eller vann.

Børst tennene med en hvithet tannkrem etter hvert måltid. Bruk en antibakteriell munnvann. Holde tennene fri for plakk bidrar til å hindre flekker fra tobakk og andre elementer.

Skyll munnen etter du røyker. Hvis du ikke kan bruke munnvann, swish vann rundt i munnen. Gjør dette når du spiser hvis du ikke kan pusse tennene umiddelbart.

Floss daglig for å holde plakk fra å bygge opp mellom tennene.

Naturlig rettsmidler for å fjerne brune flekker

De fleste mennesker har brune flekker - eller klynger av celler farget av pigment - på huden deres. Nevi, eller føflekker, kommer i ulike former og størrelser - og de fleste er helt ufarlig. Likevel, for estetiske grunner kan du bestemme at det er tid for en bestemt føflekk eller føflekker å gå. Hvordan, da, for å gjøre dette skje? Bedre ennå, er det en naturlig måte å fjerne brune flekker? Svaret er ja; det er flere måter, inkludert bruken av honning, epler og ricinusolje.

Honning

Vurder å bruke en dråpe ren honning for å bli kvitt føflekker. Bare gni litt ren honning på føflekken flere ganger hver dag i opptil en måned. Honning har lenge vært vurdert av naturmedisinere som en naturlig mole remover og kan føre til forsvinningen av disse stygge brune flekker i løpet av noen uker.

Epler

Eller prøve apple rette. Skaffe flere sure epler fra din lokale matbutikk, deretter pakke den sure eple juice. Gni denne juicen på dine føflekker minst tre ganger om dagen i tre uker. Sour eplejuice kan arbeide for å tynne ut føflekker eller potensielt fjerne dem helt innenfor denne perioden. Etter tre uker, slutte å bruke den sure eple juice i tre uker før du prøver det igjen, hvis det er nødvendig.

Et annet eple alternativ: bruke eple cider eddik. Påfør eple cider eddik til mole deretter la den sitte i 15 minutter før du skyller og tørker føflekken av. Gjenta 2-3 ganger om dagen i en måned.

Castor Oil

En annen populær naturlig middel: kombinasjon av natron og lakserolje. Bland en klype natron med to eller tre dråper lakserolje, og deretter bruke denne lim til føflekk eller føflekker. La lim til å sitte på din føflekk eller føflekker i hele natt. Gjenta denne prosessen i løpet av neste uke eller så på en daglig basis. Den lakserolje-natron kombinasjonen kan føre til føflekken din å bare falle av. Hvis lakserolje combo ikke har fungert etter en uke, opphøre sin søknad i en uke før du prøver igjen.

Slik fjerner brune flekker fra ansiktet

Brune flekker eller melasma er en vanlig hud-lidelse, hvor det er ujevn fordeling av pigment i huden melanin. Melasma oppstår vanligvis i ansiktet. Det kan være forårsaket av langvarig eksponering for solen. Det er også forbundet med graviditet, hormonbehandling i overgangsalderen og bruk av p-piller. Det finnes ingen symptomer assosiert med melasma annet enn brune flekker. Melasma forsvinner gradvis i løpet av åtte måneder etter avsluttet p-piller, etter fødselen eller etter å ha fullført hormonbehandling. Den kommer tilbake med bruk av disse medikamentene eller flere svangerskap. Du kan imidlertid effektivt fjerne brune flekker fra ansiktet ditt uten å måtte vente åtte måneder.

Bruksanvisning

•  Påfør en over-the-counter ansikt blekekrem til ansiktet ditt. De fleste bleke kremer inneholder hydrokinon, som er et kjemikalie som lysere huden. Masser kremen på ansiktet to ganger om dagen eller som anvist. Bleking kremer er tilgjengelig på ditt lokale apotek; apoteket kan hjelpe deg å velge riktig blekekrem for din hudtype.

Påfør en havremel og melk blandingen til ansiktet ditt. Havregryn er en naturlig hud eksfolierende substans og kan lyse hud misfarging. Havregryn er også høy i antioksidanter. Bland 2 kopper ukokt havre og en kopp melk, noe som vil bidra til å myke opp huden din. Masser blandingen på ansiktet og la virke i ca 30 minutter. Skyll godt med varmt vann og tørk. Gjør dette en gang hver dag.

Exfoliate ansiktet med en eksfolierende krem. Hudavskalling er metoden for å fjerne lag av døde hudceller fra overflaten av huden din, som gradvis kan redusere hud misfarging som brune flekker. Se etter ingrediens alpha hydroxy syre (AHA) kompleks når du kjøper en eksfolierende krem. AHA kan lette brune flekker og andre hud misfarging du måtte ha. Bruk som anvist. Exfoliating kremer kan kjøpes på apotek din.

Masser ansiktet med aloe vera gel. Aloe vera inneholder en potent stoff som heter mucilaginous polysakkarid (MPS), som lysere og myker brune flekker. Påfør gel liberalt på ansiktet og masser i sirkelbevegelser i ca 15 minutter og la på over natten. Du kan kjøpe aloe vera gele på en helsekostbutikk.

Påfør solkrem til ansiktet ditt før du går utendørs for å hindre mørkere og ytterligere misfarging. Kjøpe su blokk lotion med en solfaktor (SPF) på 35 eller høyere.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du tar fatt på noen form for egenbehandling for huden din.

Naturlige måter å fjerne Tobakk Flekker

Naturlige måter å fjerne Tobakk Flekker


Når folk tenker på tobakk flekker, de ofte tenker på flekker tenner; derimot, kan tobakk flekker på fingrene, klær og ditt hjem. Som sigarettbruk fortsetter å vokse som i 2011 med over 47 millioner brukere, ifølge American Council for Drug utdanning, er det en økende bekymring på hvordan du fjerner tobakk flekker. Fjerne tobakk flekker kan bidra til å forbedre din personlige utseende.

Tobakk Tenner Flekker

Å ha tobakk flekker på tennene kan forandre ditt utseende og lavere selvtillit. Tobakk flekker kan enkelt bygge opp på tennene. Hvis du skrekk å gå til tannlegen, kan du rengjøre tennene flekker hjemme. Lage en blanding ved anvendelse av samme mengde salt og natron. Påfør blandingen direkte til tennene, og pass på å unngå tannkjøttet. Deretter fukte fingeren og gni flekker på tennene. Du bør være i stand til å se noen resultater umiddelbart. Gjenta denne rengjøringsmetoden et par ganger hver uke for å unngå flekken buildup.

Finger Flekker

Hvis du er en langvarig tobakksbruker, har du kanskje lagt merke til tobakk flekker på fingrene. Når du holder sigaretter for en lengre periode, kan det føre til en flekk på fingrene. Så lenge det tok for deg å få flekken på fingeren, kan det ta like lang tid å fjerne det. Prøv en flekkfjerning metoden hver uke frem til finger flekker er borte. Få litt sitronsaft, pimpstein og salt. Bland sitronsaft og salt og gni finger flekker eller gni fingeren med sitronsaft og gni med en pimpstein.

Klær Flekker

Hvis du er en røyker, kan du få tobakk flekker på klærne. Flekker kan påvirke ditt utseende og ødelegge klærne. Det finnes måter du kan fjerne flekker naturlig fra klærne. Ta en ren klut og dip i eddik og tørk av tobakk flekk på klærne. Deretter skylle klærne i varmt vann. Gjenta prosessen om nødvendig.

Fjern Tobacco Vegg Flekker

Hvis du røyker i hjemmet eller på kontoret, er det en god mulighet for at du har en brun substans som dekker veggene. Tobakk flekker kan la veggene ser kjedelig og misfarget. Den gode nyheten er at du kan gjenopprette liv til dine vegger. Gjør en løsning med 1 kopp ammoniakk, 1/2 kopp av flytende vaskemiddel og tre fargeløs liter varmt vann. Dypp en ren klut i løsningen og tørk veggene i en sirkelbevegelse. Du må kanskje gjenta til du har de resultatene du ønsker.

Slik fjerner Kaffe flekker fra proteser

Slik fjerner Kaffe flekker fra proteser


Proteser er gjenstand for mange av de samme stygge flekker som naturlige tenner, og de krever regelmessig rengjøring for å opprettholde sine hvite utseende. Når du regelmessig drikker kaffe, over tid proteser kan begynne å vise en snuskete eller gulnet utseende. Fjern kaffe flekker fra proteser med forsiktig og regelmessig renhold.

Bruksanvisning

Ta protesene fra munnen og børste overflaten av proteser med protese børste så snart som mulig etter at du er ferdig med å drikke kaffe.

Plasser en liten mengde protese cleanser på protesen pensel og forsiktig skrubbe protese flater med rengjøringsmiddel for å fjerne overfladiske flekker. Skyll protesene under varmt vann.

Børst tannkjøttet og munnen med en myk gummi børste og skyll munnen. Sett inn proteser tilbake inn i munnen din.

Fjern proteser før du går til sengs og pensle dem igjen med protese cleanser.

Fyll glasset med varmt vann og tilsett protese suge tabletter til vannet. Plasser proteser i glasset og la dem suge over natten.

Skyll protesene påfølgende morgen, og plassere dem i munnen.

Bløt proteser i hvit eddik over natten en gang hver uke. Den hvite eddik vil bidra til å fjerne ekstra kaffe flekker. Skyll protesene etter soaking dem i eddik og plassere dem inn i munnen din.

Hint

 • Hvis hjemmerengjøringsmetoder ikke fjerne kaffe flekker tilfredsstillende, kontakt din tannlege for profesjonelle rengjørings alternativer.
 • Aldri suge proteser i varmt vann, fordi dette kan deformere proteser.

Fjerne protese Flekker

Proteser, akkurat som tenner, vil farge over tid. Med godt vedlikehold, som for eksempel hyppig børsting, bør proteser beholder sin opprinnelige farge. Men de kan få flekker. Populære tenner-Whitening systemer som hvite striper eller whitening tannkrem vil ikke fungere på proteser. Disse produkter inneholder blekemiddel, som trenger inn i tannemaljen, men kan ikke trenge gjennom protese materiale. Det er viktig å merke seg at protesene ikke kan bli hvitere enn sin opprinnelige farge.

Bruksanvisning

•  Pensle proteser med tannkrem. Dette vil fjerne eventuelle flekker fra mat som nylig har farget proteser. Bruk en spesiell protese børste som en laget av Oral B.

Bruk en ultrasonisk protese renere. Plasser proteser inn i støvsugeren. Sett på dekselet. Trykk på startknappen og tillate at prosessen skal bli ferdig.

Bruk Violight Dental Spa. Plasser proteser inn i kupeen. Legg vann fra springen opp til maksimumsstreken. Sett på lokket. Trykk på knappen for å starte 5-minutters syklus.

Bløt gebiss i et rengjøringsmiddel som en laget av Sonicbrite. Sett proteser i skuffen. Fyll skuffen med renhold løsning inntil proteser er helt dekket. Tillat proteser å suge i 15 minutter. Skyll proteser grundig.

Pensle proteser med en protese krem som Dentu-Creme. Pensle alle områder av protese med krem ​​og en protese børste. Skyll proteser grundig.

Ta proteser til en tannlege for å ha dem profesjonelt rengjort.

Hint

 • Det er ikke nødvendig å fullføre alle trinnene. Hvis protese flekken er fjernet etter ett trinn, kan du stoppe der. Hvis ikke, fortsett til du har brukt opp dine valg og må ta protesene til tannlegen.

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

Psoriasis er en kronisk autoimmun sykdom i huden som kan være en arvelig tilstand ifølge National Institutes of Health. Det ser ut som røde flekker på huden samt betennelse. Kroppen din produserer ny hud for fort og døde hudceller bygge opp på overflaten av huden din. Disse vises som sølvhvite flekker kalles skalaer. Produktene er tilgjengelig for å hjelpe deg å fjerne disse hvite flekker.

Bruksanvisning

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

•  Påfør en krem eller salve som inneholder steinkulltjære eller anthralin. La produktet på i 15 minutter, skyll av å fjerne hvite flekker. Badeprodukter og sjampoer som inneholder steinkulltjære er også tilgjengelig.

Påfør en krem som inneholder salisylsyre eller melkesyre. Disse er meget effektive til å fjerne den hvite skalaer.

Sug i en havremel bad for å løsne de hvite skjell. Det er havremel bad produkter tilgjengelig, eller du kan legge en kopp vanlig havregryn til din varmt bad.

Påfør en medisin som inneholder vitamin D, for eksempel Calcipotriene som er en syntetisk form. Den er effektiv for å fjerne den hvite skalaer.

Bruk et produkt som inneholder tazarotene, som er et derivat av vitamin A. Det er vanlig for dine hvite skjell å bli ganske rødt før de clearing.

Tips og advarsler

 • Alltid være forsiktig når du søker produkter eller vaske huden berørt med psoriasis å unngå ytterligere irritasjon.
 • Hvis du opplever leddsmerter eller feber sammen med psoriasis, bør du kontakte legen din så snart som mulig. Hvis din psoriasis er å bryte ut over de fleste eller alle av kroppen din, søke akutt medisinsk hjelp.

Slik fjerner kaffe flekker fra tennene

Fjerne kaffe flekker fra tennene er litt av en utfordring. Jeg vil gjerne fortelle deg at du kan fjerne kaffe flekker fra tennene ved ganske enkelt å gni dem med en jordbær eller en sitron som noen hevder dette midlet virker, men denne metoden vil bare bleke tennene til en viss grad. Vanskelige kaffe flekker trenger en mer intensiv behandling. Dessuten ville jeg ikke foreslår at du bruker jordbær eller sitroner å bleke tennene med fordi syreinnholdet i disse fruktene har vært kjent for å skade tannemaljen. Prøv en av tannbleking metodene nedenfor.

Bruksanvisning

Slik fjerner kaffe flekker fra tennene, etter Grace Covelli

•  Har tennene hvitnet av en teamet mest effektive tannbleking system er en som en profesjonell utfører på et kontor. Denne metoden benytter en hydrogenperoksyd-gel eller løsning som er satt i en tannskinne og aktiveres av en lampe eller en laser. Avhengig av bleking system som brukes, kan bleking resultatene være synlig i så lite som tjue minutter.

bleke tennene dine Bruke en Bleking KitIf du ikke har råd til å ha tennene hvitnet profesjonelt, eller hvis du bare ville heller gjøre det selv, kan det være lurt å kjøpe en av de mange tilgjengelige tannbleking kits selges i stoff butikker. Noen av disse pakkene kommer med en tilførsel av whitening strips, andre kommer med en munn skuffen du fylle med bleking gel og slitasje over tennene for en periode. Disse pakkene gjør bleke tennene, men i mye mindre grad enn hvis du hadde dem hvitnet av en profesjonell.

pusser tennene med natriumbikarbonat og ToothpasteMany mennesker hevder å ha suksess med å fjerne kaffe flekker fra tennene ved hjelp av natrium bikarbonat. Bare dyppe en tannbørste som har tannkrem på det inn i noen natriumbikarbonat og pusser tennene. Natrium bikarbonat er noe slipemiddel, så hvis du bruker det, ikke pusser tennene med det mer enn to ganger i uken, bruker en tannbørste som har myk bust, og børst forsiktig. Jeg vil også avstå fra å bruke natriumbikarbonat for å pusse tennene med på en kontinuerlig basis. Noen mennesker legger litt hydrogen peroxide til mix, men jeg anbefaler ikke å gjøre slik som hydrogen peroxide kan være giftig; du virkelig trenger å hvordan å bruke hydrogen peroxide trygt.

Bruk en Over-The-Counter munnvann å bleke TeethThere er munnskyllevann på markedet som er utviklet for å fjerne overflate flekker fra tennene. Med regelmessig bruk, bør tennene ser hvitere.

bleke tennene Med FoodIf du virkelig ønsker å holde det grunnleggende, kan du arbeide med Mother Nature å bleke tennene dine. Kaffe flekker forsvinner ikke ved hjelp av denne metoden, men tennene bør se litt hvitere etter å gni dem med den hvite siden av en appelsinskall, eller etter å ha spist en sprø eple eller gulrot.

Tips og advarsler

 • Natrium bikarbonat er slitende, så ikke bruk det i lengre perioder av gangen.
 • Hvis du er gravid eller ammer, får legen din godkjenning før du bruker noen tannbleking system.

Slik fjerner du flekker & Tartar

Slik fjerner du flekker & Tartar


Tartar er sammensatt av mineralforekomster, eller plakk, som har herdet på tennene. Siden tartar er porøs, flekker det veldig enkelt. Den beste behandling for tannsten er forebygging. Børsting regelmessig vil hjelpe løsne plakk fra tennene, noe som igjen vil hjelpe med tartar problem. Hvis du har en oppbygging av tannstein og har lagt merke til flekker på tennene, kan du eliminere flekker ved bare å endre noen av dine daglige vaner.

Bruksanvisning

•  Puss tennene minst to ganger om dagen, hver dag. Tanntråd daglig, da dette vil bidra til å fjerne plakk, som kan senere stivne og bli til tannstein.

Unngå beis-forårsaker drikker som kaffe, te, brus og rødvin. Hvis du velger å konsumere disse drikker, pusser tennene så snart du er ferdig med å drikke dem.

Snack på sunn, crunchy matvarer som gulrøtter, selleri og epler. Disse matvarene bidrar til å naturlig fjerne matrester som har blitt igjen på tennene.

Skyll med munnvann i morgen og kveld. Antiseptisk munnvann har vist seg å fjerne plakk, som er en forløper for tannsten.

Kombiner 1 ts. av natron med en klype salt. Dypp tannbørsten i blandingen og børst godt. Denne brønnen bidra til å fjerne skjemmende flekker på tennene.

Besøk tannlegen hver sjette måned for en rengjøring og sjekke opp. Å se din tannlege er den eneste måten å fjerne uønsket plakk fra tennene. Hvis du fortsatt har problemer med flekker tenner, diskutere bleking alternativer med tannlegen din.

Slik fjerner hvite flekker av Psorasis

Psoriasis er antatt å være en genetisk immunsystemforstyrrelser, slik det ofte går i familier. Psoriasis forårsaker en persons hud cellefornyelse for å øke, forårsaker rødhet, kløe og tykk hvit til sølvfargede lapper kalt skalaer. Psoriasis kan gå bort for en stund, men det vanligvis blusser opp igjen. Det finnes metoder for å hjelpe lindre symptomer, fjerne hvite flekker og treg cellefornyelsen. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan psoriasis behandlinger inkluderer hjem rettsmidler, reseptbelagte-styrke medisiner eller en kombinasjon av de to.

Bruksanvisning

•  Sug i et daglig bad. Varmt vann gjør ofte huden tørrere, så velger varmt vann. Legge havregryn eller Epsom salt til et bad og soaking i 15 til 30 minutter vil hjelpe løsne skalaer og lindre smerte eller kløe. Unngå sterke badeskrubb eller såper, da disse kan forverre problemet.

Fukte umiddelbart etter bading og utover dagen. Psoriasis lider ofte har tørr hud, og fuktighetskremer vil bidra til å holde huden smidig og løsne skjellende flekker. Sats på tykkere olje-baserte kremer som hjelper holde på fuktigheten og har mer utholdenhet.

Prøv produkter som inneholder tjære. Kjøpe tjærebaserte produkter over disk. De kommer i en rekke av shampo, vasker og lotions. Tar vil bidra til å redusere tydelig skalering og kan bidra til å bremse celle gjenfødelse, noe som resulterer i færre hvite flekker over tid.

•  Bruk kremer med melkesyre eller salicylsyre for å løsne og fjerne skjell. Mange syrebaserte produkter er tilgjengelig over disk, eller en hudlege eller lege kan anbefale resept-styrke produkter. Noen medisinske sjampoer som er laget spesielt for flass har salisylsyre i dem.

En overnatting behandling som kan bidra til å fjerne hvite flekker og skalering innebærer å bruke en tykk fuktighetskrem og deretter pakke det berørte området i plastfolie. Vikle vil hjelpe fuktighetskrem trenge fortykket hud, effektivt løsne skalaer. Unngå innpakning området for hardt eller bruke plastfolie nær ansiktet. Snakk med en lege før du bruker denne metoden med resept-styrke kremer.

Få et lite lys. Legen kan anbefale å utsette området til begrensede doser av naturlig sollys for å hjelpe klare patcher og treg celle gjenfødelse. Det er viktig å bruke lysterapi under tilsyn av en lege for å hindre varig skade. Ultrafiolett lys terapi er tilgjengelig i kliniske settinger.

Snakk med legen din om avanserte behandlinger for alvorlig eller kronisk psoriasis. Resept-styrke retinoid kremer, kortikosteroider og DNA-altering medisiner er tilgjengelige. Disse behandlingene kan være gunstig i å fjerne overdreven skalering og patcher raskere enn hjemme rettsmidler kan.

Tips og advarsler

 • Diskuter psoriasis behandling planer med legen din før du tar fatt på et selvhjelpsprogram.
 • Solbrenthet kan gjøre psoriasis patcher verre.
 • Unngå å skrape eller plukke på de hvite flekker, da dette kan gjøre tilstanden verre, eller føre til infeksjon.

Slik fjerner te flekker på tennene

Slik fjerner te flekker på tennene


Alle ønsker å vise frem et vakkert smil, men hvis tennene er gule fra te flekker du kan være for flau til å smile. Det finnes flere metoder for å fjerne te flekker fra tennene. Du kan ta seg av problemet hjemme eller søke hjelp av en tannlege. Følg disse retningslinjene, og du vil være klar til å vise frem dine perlehvite tenner på kort tid.

Bruksanvisning

•  Puss tennene oftere. De fleste pusser tennene to ganger om dagen, men hvis du finner te flekker på tennene du vil ønske å øke antall ganger du pusser. Prøv å pusse tre til fire ganger om dagen, og se om du får bedre resultater.

Puss tennene innen en time etter å ha drukket te. Hvis du drikker te på jobb, holde en tannbørste og en pakke med tannkrem på kontoret.

Endre tannkrem til en type som er spesielt utviklet for bleking.

Bruk Whitening munnvann daglig. Dette alene er usannsynlig å fjerne flekker, men det er ekstra beskyttelse for tennene.

Påfør whitening strips til tennene. Du må vanligvis å bruke strips til tennene to ganger om dagen; Men retninger varierer avhengig av merke du bruker. For mer dramatiske resultater, gå til tannlegen og få tennene profesjonelt bleket.

Planlegge en rengjøring med tannlegen din. Tennene bør rengjøres av en tannpleier en gang hvert halvår. Dette vil hjelpe tennene opprettholde et sunt og rent utseende.

Bruk skallfasetter å skjule flekker. Veneers er ikke en permanent løsning, men skal vare i nesten et tiår før den må byttes ut.

Hint

 • Hvis du har følsomme tenner bruke en fluor munnvann for et par uker før du bruker whitening strips. Dette vil hjelpe følsomheten reduseres.

Slik fjerner Peridex Flekker

Peridex er en resept munn skyll brukes til å behandle gingivitt og andre betennelser i tannkjøttet. Det fungerer ved å drepe uønskede munnen bakterier som kan bidra til hovne og blødende tannkjøtt. Selv om det fungerer i å forbedre den generelle helsen til munnen og tannkjøttet, er en betydelig bivirkning flekker på tennene. Peridex flekker er mørk brun i fargen og kan ofte bli behandlet av tannlegen din. Imidlertid er de bleking behandlinger som tilbys av tannlegen din vanligvis anses kosmetisk i naturen slik at de fleste forsikringsselskaper ikke vil betale for inngrepet.

Bruksanvisning

Bruk tannkrem og elektrisk tannbørste å pusse tennene tre ganger om dagen. Vær spesielt oppmerksom på de mørkeste flekker; børste for en full fem minutter.

Gjør dette i to uker. Vurdere flekker å avgjøre om de forsvinner eller falming.

Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, ring tannlegen din. Hun kan ringe inn en resept for Supersmile Tannkrem, som vil fjerne Peridex flekker. I motsetning til whitening prosedyrer, vil de fleste forsikringer hjelpe med prisen for Supersmile Tannkrem.

Fortsett å børste tre ganger om dagen når flekkene er borte for å sikre tennene ikke flekker igjen.

Hint

 • De fleste tannleger vil foreskrive Supersmile samtidig de fore Peridex. Bare spør.
 • Peridex kan forårsake tartar buildup. Kontroller at du har renset tennene hver sjette måned eller som anbefalt av tannlegen din.

Slik fjerner gule flekker fra akryl på proteser

Proteser er kunstige tenner som har blitt gjort for å erstatte naturlige tenner. Proteser hjelpe mennesker som har mistet sine tenner til å spise riktig og snakke tydelig. Opprinnelig laget av tre, stein eller dyr tenner, er moderne proteser laget av et mer naturlig utseende akryl. Men, akkurat som vanlige tenner, kan proteser bli misfarget over tid. Kaffe, te og røyking kan alle føre til stygge, gulaktig misfarging som kan være vanskelig, om ikke umulig å fjerne. Det er en enkel løsning for å kvitte proteser av misfarging ved hjelp av vanlige husholdningsartikler du allerede har i kjøkkenskapet.

Bruksanvisning

Velg et glass eller plast kopp som vil lett plass proteser, slik at du kan dekke dem helt i flytende når de er fylt.

•  Fyll glasset med en blanding av hvit eddik og destillert vann, ved bruk av omtrent halvparten av hver. Legg igjen en tomme av plass på toppen.

Tilsett 3 ss. av natron til eddik / vann løsning. Dette vil føre til at eddik å bruse. Vent til skummende å komme til en slutt før du fortsetter.

Plasser proteser i løsningen og la dem trekke i 15 minutter for å løsne noen sta rusk eller materiale som kan være medvirkende til misfarging.

Fjern tannproteser og sett dem på et rent håndkle, reservere rengjøringsmiddel.

Dypp en myk tannbørste i løsningen og bruke fuktet bust å forsiktig skrubbe proteser, gni flekkene borte gradvis. Natron er både mildt slipemiddel og et naturlig blekemiddel, men på grunn av arten av akryl oftest brukes til å lage proteser det bør ikke bli brukt uten å bli oppløst i oppløsningen. For å gjøre dette kan ripe eller på annen måte skade protese.

Skyll proteser under varmt, rennende vann og vask deretter i mild, flytende såpe for å fjerne eventuelle gjenværende rengjøringsmiddel.

Gjenta så mange ganger som nødvendig, fjerne den flekker litt etter litt, men forlater akryl intakt, til proteser er restaurert til sin opprinnelige farge.

Hint

 • Arbeid alltid over en vask fylt med vann eller et håndkle som akryl kan lett bli skadet hvis de proteser er droppet.

Slik fjerner Tobakk flekker fra proteser

Proteser, ikke ulikt naturlige tenner, kan skaffe flekker fra enkelte drikker som te eller kaffe, eller tobakksvarer. Mange protese-rensing produktene er på markedet, selv om noen husholdningsartikler kan også være nyttig i å fjerne gebiss flekker. Riktig pleie og bruk av rengjøringsprodukter sikre at proteser er flekkfrie.

Bruksanvisning

Hindre flekker oppstår. Det vil skape mindre arbeid i flekkfjerning. Forebygging av protese flekker er like enkelt som å trene god munnhygiene praksis hver dag. The American Dental Association anbefaler at proteser bli børstet daglig for å fjerne mat og plakk, og for å holde munnen sunt.

skylle vekk partikler som kan ha samlet seg i løpet av dagen. Dette trinnet er viktig fordi det fjerner store biter av mat som sitter fast på settet av proteser. Skylling bør gjøres i vann som ikke er varm, fordi ifølge American Dental Association varmt vann kan føre til proteser for å deformere over tid.

Børst proteser daglig. The American Dental Association anbefaler å bruke en tannbørste med myk bust eller en protese børste til å rengjøre proteser. Hard-stritter børster kan forårsake skade på proteser 'overflater. Den ADA anbefaler også børsting proteser med en protese renere med ADA segl av aksept på grunn av produktene testing for sikkerhet og effektivitet. Håndsåpe og mild oppvask såpe er også godkjent rengjøringsmidler for proteser.

Bruk en protese-rensing produkt spesielt utviklet for å fjerne tobakk flekker. Mange produkter er tilgjengelig for pasienter som røyker og slitasje proteser. Et eksempel på en tobakksflekkfjerning produktet er Polident Smokers. Dette produktet, som andre røyker produkter, er laget for å fjerne nikotin flekker.

Bleach protesene hvis tobakk flekker er alvorlige. Selv om ADA anbefaler å unngå blekemiddel og andre husholdningsvaskemidler, kan den brukes som en siste utvei for dårlig farget proteser, ifølge Livestrong.com. Blekemiddel må fortynnes før den brukes for dette formål. Et forhold på 1 del blekemiddel til 10 deler vann som skal brukes. Etter at dette er gjort, må proteser bli dyppet i vann i 20 til 30 minutter. Dette vil fjerne tobakken flekken, men kan også påvirke fargen av tannkjøttet.

Hint

 • Børsting gebiss i et ikke-slipende måte kan bidra til å forhindre skade på proteser.
 • Ikke bruk blekemiddel hvis du ikke ønsker å ha misfargede tannkjøttet på protesene. Bleach kan gjøre den rosa fargen på tannkjøttet visne eller endre.

Slik fjerner brune flekker på huden

Misfarging av huden er en tilstand som vanligvis rammer millioner av mennesker over hele verden. Denne tilstanden har mange medisinske termer inkludert leverflekker, hyperpigmentering, fregner, pigmentflekker og brune flekker. De mest alminnelige årsaker inkluderer konstant eksponering til solen, graviditet, medisiner, sykdom og aldring. Disse blemishes kan dukke opp hvor som helst på kroppen, spesielt i ansiktet. Ved å ansette følgende behandling, kan du effektivt fjerne brune flekker på huden din.

Bruksanvisning

•  Vask noen poteter og kutt dem i biter med en ren kniv. Pass på at du inkluderer huden. Du vil etter hvert snu dette til et lim som du vil gjelde på berørte områder. Poteter inneholder catecholase, noe som bidrar til å lysne huden.

Sett hakkede poteter i en blender til puré. Blend dem før de er deigaktig. Overfør pastaen i en ren bolle.

Vask det berørte området av huden din med antimikrobiell såpe og vann i ett minutt. Etter vask, bruke lim ved hjelp av hånden eller et rent redskap.

Masser potetpasta forsiktig over huden i en sirkulær bevegelse. Gjør dette i ca fem minutter og la på huden i 30 minutter.

Skyll av potetpasta med lunkent vann. Forsiktig klapp tørr med et håndkle før området er fritt for potetpasta.

Tips og advarsler

 • Du må ta kontakt med lege før du prøver noen selv-behandlinger for huden din.

Slik fjerner nikotin flekker fra tannkjøttet & Lips

Bortsett fra helserisikoen, har røyke en annen ekkel bivirkning: nikotin flekker. Disse flekker påvirker ethvert område som er i nær kontakt med sigaretten, som inkluderer fingre, tenner, lepper og tannkjøtt. Røyking filtrert eller lette sigaretter hindrer ikke nikotin flekker. Disse nikotin flekker kan være en skjemmende synlig tegn på at du er en røyker.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke. Dette kan virke innlysende, men det er langt den mest kritiske trinnet for å fjerne nikotin flekker fra tannkjøttet og leppene. Mens det er en rekke måter å fjerne flekker fra tannkjøttet og leppene, fortsetter å røyke vil bare gjøre flekker verre i stedet for å fjerne dem.

•  Påfør sitrus. Nyklipt sitroner kan brukes til å bleke nikotin flekker på leppene. Skjær en liten skive sitron og bruke den (kjøtt del ned) på leppe flekker og hold den der i mellom to og fem minutter. Gjør dette daglig.

Ta vitaminer. Vitamin C og E er viktig for etterfylling av huden, og tar disse vitaminene vil bidra til å øke vev omsetningen i tannkjøttet og leppene, noe som vil redusere synligheten av nikotin flekker.

Floss og pusser tennene regelmessig. Nikotin flekker i tannkjøttet er forårsaket delvis av nikotin evne til å innsnevre blodårene, noe som reduserer blodstrømmen. Tanntråd og stimulere tannkjøttet med tannbørsten din øker blodtilførselen til tannkjøttet, noe som motvirker effektene av nikotin og oppfordrer også nytt vev til å vokse, som vil bli kvitt flekkene.

Hold leppene fuktes. Tørre lepper er mer sannsynlig å bli farget av nikotin og flekkene vil også bli mer synlig på tørre lepper. Påføring vaselin eller annen fuktighetskrem vil redusere forekomsten av nikotin flekker og også hjelpe leppene helbrede, som vil fjerne flekker.

Prosedyrer for å fjerne føflekker eller fregner

For å ha en føflekk fjernet, må du besøke en hudlege, som vil vurdere hvilken metode for fjerning er trygt for deg. Noen av prosedyrene for å fjerne føflekker inkludere barbering excision, elliptiske excision og laserterapi. Fregne fjerning er noe lettere fordi alternativene inkluderer laser terapi for å redusere pigment og mindre effektiv fregne fjerning krem ​​for å lette huden. Selv om du velger å ikke ha din føflekk eller fregne fjernet, er det viktig å ha din hudlege vist alle føflekker og fregner, fordi de kan være forstadier eller kreft.

Shave Eksisjon

Slik fjerner du en fregne eller føflekk ved barbering excision, vil din hudlege administrere en lammende, lokalbedøvelse så nøye kutte rundt og under føflekken eller fregne. Barbering excision har potensial til å forårsake en liten flate innrykk og også farge ufullkommenhet der føflekken eller fregne hadde vært. Ifølge Redding Dermatology Medical Group, er melanocytter ofte igjen under overflaten av den fjernede muldvarp. Disse gjenværende muldvarp celler kan føre til at føflekken å vokse tilbake eller forårsake re-pigmentering, som etterlater et merke mørkere enn fargen på den fjernede muldvarp.

Elliptisk Eksisjon

I likhet med barbere excision, innebærer elliptisk eksisjon din hudlege kutte rundt en føflekk eller fregne men også å fjerne huden under føflekk eller fregne. Eksponert hud er så lukket opp. Den elliptiske excision prosedyren er nødvendig hvis du er utsatt for melanom og re-pigmentering. En bedøvelse brukes til nummen berørte området før prosedyren. Med denne fjerningsmetode, er det mulighet for å utvikle et arr. Det er også en risiko for blødning og infeksjon, og hvis du legger merke til store blødninger eller smerter etter inngrepet bør du kontakte legen din.

Laser Surgery

Laser kirurgi er best brukt til å fjerne flate føflekker som er brun eller svart og fregner. Et grønt lys fra laseren enheten er gått over fregne eller muldvarp. Melanin i fregne eller føflekken er brutt opp og absorbert inn i huden. Legen din vil bruke en lokal bedøvelse eller bruke en aktuell krem ​​til nummen området jobbes med slik at du ikke vil føle laseren. Denne fremgangsmåten krever minimum tre legebesøk for fullstendig fjerning av merket. Du kan oppleve litt blåmerker etter inngrepet, men det bør avta i løpet av en uke. Kontakt legen din hvis blåmerker eller smertene vedvarer.

Fregne Hårfjerningskrem

Fregne fjerning krem ​​er en hud lightener som bleker epidermis, det første laget av huden. Denne fremgangsmåten er den minst kostbare, men fungerer ikke like godt som laser kirurgi på grunn av omkringliggende huden blir bleket i prosessen med å bruke kremen på en fregne. Fordi bleking krem ​​lysere både den omkringliggende huden og fregne, vil fregne fortsatt være synlig.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera


Sclera misfarging kan ha en rekke forskjellige årsaker, noen godartet og noen som er farlig for en persons helse. Mest over-the-counter øyedråper behandle rødlig sklera, vanligvis via et preparat som reduserer størrelsen på overflate blodkar. Brune flekker på sclera kan ikke svare på den slags behandling, og den underliggende sykdommen kan kreve medisinsk intervensjon, så det er lurt å søke profesjonell medisinsk hjelp heller enn å forsøke å selv-diagnostisere eller behandle.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Ikke alle brun misfarging er forårsaket av det samme, så er det viktig å først diagnostisere den mest sannsynlige kilde for å bestemme om behandling er nødvendig. Generelt er de brune flekker er godartet i naturen, og enten er tilstede fra fødsel (som en fregner på øyet) eller er en normal utvikling med alderen. Noen øyet misfarging kan være forårsaket av medikamenter så som klorpromazin, eller ved inntak av gull. Andre kan være grunn til scleral melanocytosis, som er godartet også, og er mer vanlig i asiatiske populasjoner. Mørkhudet populasjoner kan ha "gjørmete" brune sclera som en normal variant fra deres økt antall melanocytter. Enhver brun flekk som ser ut til å være økende eller endre form, men bør vurderes av en øyelege for å sikre at det er ikke kreft.

Uavhengig av årsak, brune flekker kan bare fjernes gjennom kirurgiske prosedyrer og må gjøres av en autorisert og kvalifisert medisinsk leverandør. Hvis flekkene er av kosmetisk problem, er det lite sannsynlig at forsikringsselskapene vil betale for kirurgi for å fjerne dem. Hvis flekkene er kreft, vil øyelege bestemme riktig behandling og eventuelt henvise den enkelte til en onkolog for noen oppfølging kjemoterapi som kan være nødvendig. Alle kirurgiske prosedyrer må gjøres av en godkjent øyelege og må aldri bli foretatt av en lay-person.

De to kirurgiske alternativer er å skjære det berørte området av sclera bare, eller for å fjerne konjunktival laget av øyet (kalt en "conjuctivectomy") og la den regenerere uten den brune pigmenterte området. Hvis kirurgi er nødvendig, er avgjørelsen om hvilken metode som skal brukes opp til øyelege og vil variere mellom enkeltsaker.

Hint

 • Alle potensielle kirurgi må gjøres med forsiktighet, og ingen kirurgi bør alltid utføres av en ulisensiert individ. Ingen behandling for øyesykdommer bør foretas uten involvering av en kvalifisert øyelege eller annen øyelege. Over-the-counter øyedråper er ikke egnet for personer med glaukom, selv om de kan bistå i å redusere misfarging av øyet.

Slik fjerner Tetracycline Flekker

Slik fjerner Tetracycline Flekker


Tetracyklin flekker er blå-grå flekker på tennene forårsaket ved å ta antibiotika tetracyklin i tanndannende år. Tetracyklin flekker er permanente og noen ganger misfarge hele tannen. Intensiteten av flekken avhenger av hvor lang tid det tetracyklin ble benyttet, og fasen av tennenes vekst på tiden. Tetracyklin flekker kan behandles, men resultatene tar tid. De krever langvarig behandling og tålmodighet. Det finnes behandlingsmetoder å velge mellom. Rådfør deg med en kosmetisk tannlege for å finne den rette metoden for tennene. Tetracyklin flekker kan ikke fjernes uten en tannlege.

Bruksanvisning

Velg en kosmetisk tannlege

•  Ta kontakt med en kosmetisk tannlege. En kosmetisk tannlege er en generell tannlege som har et spesielt fokus på estetiske situasjoner. Fokuset er primært på Whitening, restaureringer, skallfasetter og metoder som dupliserer naturlige tenner.

Se etter en tannlege som "har fått akkreditering fra American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD)," antyder den elektroniske Doc Shop.

Be om å se før og etter bilder av kosmetisk tannlege tidligere pasienter som har blitt behandlet for tetracyklin flekker. Dette vil hjelpe deg å få en idé om resultatene andre har mottatt, og deres behandlingsmetode.

Laser Teeth Whitening Treatment

•  Vurder nyere tilnærminger til bleking tenner, slik som laser tannbleking, som et alternativ til å diskutere med din kosmetisk tannlege. Dette valget vil tillate for fargeforandring av tennene uten behov for eventuelle restaureringer.

Rådfør deg med din kosmetisk tannlege om denne teknikken. Det er mindre kostbart enn kronen teknikk, men er mer effektiv enn bleking skuffer eller strimler for tetracyklin flekker. Denne metoden er oppnådd på kontoret og er gjort av dental personalet for deg.

Delta på flere avtaler for å oppnå de resultatene som trengs for tetracyklin flekker.

Kronene som behandling

Tenk kronene som en behandling hvis du har alvorlig flekker som kan være vedvarende nok til å ikke reagere på laser tannbleking. Dagens kronene kan blokkere ut flekken. Det er porselen restaurering alternativer tilgjengelig. Diskuter dette med din kosmetisk tannlege.

Søke informasjon om finansiering alternativer for kosmetisk tannbehandling hvis du føler finansiering bistand kan være nødvendig for å hjelpe deg med din tetracyklin flekken behandling. Konsultere med kosmetisk tannlege om finansiering alternativer eller privat finansiert dental forsikringer som er tilgjengelige. Finne en kosmetisk tannlege i ditt område vil også bidra til å holde reiseutgiftene lave.

Velg en krone hvis kosmetisk tannlege har prøvd andre alternativer til ingen nytte eller flekkene har kommet til det punktet at du trenger en krone. Kronen vil bli opprettet fra en støpeform av den opprinnelige tann, og deretter påført.

Hint

 • Hvis tennene dine har tetracyklin flekker, unngå drikking væsker som brus, te eller kaffe, noe som kan forverre flekkene. Røyking vil også sette flekker på tennene enda mer.
 • Over-the-counter bleking gels og skuffer har liten eller ingen resultater med tetracyklin flekker.

Tips for å fjerne føflekker & Skin Tags

Føflekker er vanlige hudlesjoner bare av medisinsk bekymring når de endrer utseende, blø, slam, kløe, eller bli øm eller smertefull. Skin tags er ufarlige små flaps av vev som hang av huden, men de kan bli irritert når klær eller smykker gnir mot dem. Mens hud koder og godartede føflekker kan fjernes av en hudlege, er det flere ting du kan gjøre for å fjerne disse plager trygt fra komfort til ditt hjem.

Dermatend

Dermatend hevder å arbeide med hud koder og føflekker. Bare gni føflekk eller hud tag med Emery bord gitt, vaske området med såpe og varmt vann, påfør Dermatend til overflaten og dekk med den medfølgende bandasje i 24 timer. Deretter fjerner bandasjen og vente på en skorpe å danne. Når skorpen er leget, skal føflekk eller hud tag være borte permanent. Laget av en blanding av urter og mineralsalter, leveres produktet med en 60-dagers pengene-tilbake-garanti, og er priset til $ 70.

Bruk A String

Knytte en hyssing stramt rundt bunnen av huden din tag vil utrydde sin blodstrømmen. Innen noen få dager etter å ha streng festet, vil huden tag bli svart og tørke opp, og i løpet av få dager, vil det falle av, etterlater knapt et hint av et arr. Mange foretrekker denne metoden til andre alternativer, fordi det er smertefri og ikke involverer ekstrahering av blod.

Apple Cider Eddik

Suge en bomullsdott i eple cider eddik og legg den direkte på føflekken din med en Band-Aid før du går til sengs. Fjern Band-Aid hver morgen, gjenta prosessen hver kveld i syv dager for komplett mole fjerning.