Digidexo.com

hovne testikler

Årsakene til hovne testikler

Epididymitt

Mange problemer kan føre til hevelse i testiklene. Epididymitt omfatter svelling av epididymis, den del på baksiden av testikkel hvor sæden er lagret. Denne svelling er forårsaket av enten veksten av en cyste eller en infeksjon. Cyster kan være ufarlig og vanligvis løse på egen hånd. Hvis det ikke er noen smerte forbundet med cyste, tilstanden er vanligvis ikke behandlet. Bakteriell epididymitt stammer vanligvis fra en urinveisinfeksjon eller en seksuelt overførbar sykdom. Hvis årsaken er bakteriell, er et antibiotikum som kreves for å løse infeksjon og hevelse.

Hydrocele og Orkitt

Hydrocele er definert som en opphopning av væske i pungen sekk. De vanligste symptomene er en hoven testikkel som ser ut som en vannballong. Hydrocele er vanlig hos nyfødte og deretter igjen i eldre menn. Oftest er hydrocele forårsaket av traumatisk skade eller strålebehandling. Selv om hydrocele ikke forårsaker smerte og er ikke en farlig tilstand, er kirurgi ofte nødvendig hvis tilstanden løser ikke på egen hånd.

Hevelsen assosiert med orchitis er oftest forårsaket av kusma. Det er en svært smertefull tilstand der, i tillegg til hovne testikler, symptomer inkluderer utløsningen av blod og blod i urinen. Orchitis kan også være assosiert med epididymitt, hvor smitten sprer seg fra bitestikkelen til testikkelen selv. Antibiotika er nødvendig å rydde opp infeksjonen.

Kreft og varicocele

Ifølge American Cancer Society, er testikkelkreft ganske uvanlig; Imidlertid kan en svulst føre til at testiklene til å hovne opp.

En annen årsak til testikkel hevelse, varicocele, oppstår når en blodåre på testikkelen blir hoven. Denne tilstanden kan hindre riktig blod fra å nå testikkelen når venen stigninger, forårsaker at blodet blir sikkerhetskopiert. Hvis ikke riktig behandlet, kan dette sikkerhetskopierte blod øke den gjennomsnittlige temperaturen i pungen sekk og gjøre for en lavere sædkvalitet. Ofte vil menn med varicocele trenger å bære en jock stropp til å kutte ned på smerter forbundet med tilstanden. Hvis problemet vedvarer, er kirurgi ofte nødvendig å klippe ut og feste den unormale blodåre.

Itch Relief for hovne testikler

Det er flere ulike årsaker til hovne testikler; inkludert svelling er forårsaket av kirurgi, skade eller en insektbitt. Denne tilstanden kan være smertefullt, irriterende og ubehagelig som du kan føle behovet for å stadig lage riper i et forsøk på å få lindring. Dette kan føre til sårhet rundt testikkelen området, og legger til ubehag. Det finnes flere forskjellige ting du kan prøve å lindre kløe før hevelsen går ned.

Havregryn Bath

Sug i en havremel bad for å lindre kløe forårsaket av hovne testikler. Fyll et badekar og legge til tre eller fire kopper vanlig havregryn til mix. Suge i 20 til 30 minutter - dette vil lindre kløe. Gjøre dette på to ganger om dagen, så lenge som den kløe er et problem.

Anti-Itch Powder

Flere selskaper nå gjøre en anti-klø pulver som er tilgjengelig over-the-counter. Påfør pulveret direkte til testiklene flere ganger om dagen for å lindre kløe. Pulveret medisinert for å behandle kløe direkte, og det vil også absorbere fuktighet.

Cold Compress

Denne metoden er litt ubehagelig, men veldig effektiv. Det vil redusere hevelsen i testiklene, og dermed redusere kløe. Påfør en kald komprimere innpakket i et håndkle eller over klærne - ikke bruke den direkte på huden, fordi den ekstreme kulden er skadelig for testiklene. Sperm er følsom for temperatursvingninger, så ikke la testiklene til å bli for kaldt for lenge.

Kombiner Metoder

Du må kanskje bruke flere av disse metodene i forbindelse med hverandre for å finne den kombinasjonen som fungerer best for å lindre kløen brakt videre av de hovne testikler. Hvis du er usikker på årsaken til hevelse i testiklene, eller hvis hevelsen varer mer enn en dag, ta kontakt med helsepersonell for å utelukke en underliggende helsetilstand.

Hvordan diagnostisere Gonoré

Gitt at gonoré er ofte asymptomatiske, kan det være vanskelig å diagnostisere rett og slett fordi den smittede ikke kan vite at de har det. Det er viktig at seksuelt aktive mennesker sender til regelmessig screening for alle seksuelt overførbare infeksjoner og sykdommer, uten hensyn til om de er stille symptomer eller ikke.

Hvordan diagnostisere Gonoré

Diagnostisere Gonoré

•  Kjenn symptomene. I både menn og kvinner, de vanligste symptomene er viskøse genital utslipp samt smertefull eller vanskelig vannlating. Menn kan også oppleve såre eller hovne testikler, og kvinner kan merke pus buildups i deres cervical region. Oppsøke lege umiddelbart hvis du viser noen av disse symptomene.

Snakk med legen din. Vær ærlig om din seksuelle historie. Husk at pasienter nyte beskyttelse av konfidensialitet lover når du snakker med en lege. Hva er diskutert i legekontoret vil bo i legekontoret. Du er den eneste personen som har rett til å få tilgang til din medisinske fil.

Forstå de tre vanligste metodene som brukes for å diagnostisere gonoré. Først kan legen bruke fargeteknikker for å teste direkte for tilstedeværelse av gonoré bakterier. For det andre er DNA-testing for gonoré bakterier i en urinprøve utført. Tredje, kan legen din vattpinne kjønnsorganene og forsøke å vokse en gonoré kultur under kontrollerte laboratorieforhold fra prøven. Legen din kan forklare hver teknikk i mer detalj.

Husk at din lege vil trolig bruke mer enn en, om ikke alle tre, til metoder for påvisning sikre en riktig diagnose er gjort. Vær oppmerksom på at en grad av fysisk ubehag kan følge noen av disse screening prosedyrer. Husk at kortvarig ubehag er sterkt å foretrekke fremfor de potensielt alvorlige medisinske komplikasjoner som kan oppstå hvis gonoré står ubehandlet.

vite at gonorrhea er blitt økende resistente overfor vanlige antibiotika. Legen kan også utføre en halsprøve for å se om du har kontrakt en resistent stamme av sykdommen.

Diskuter testresultatene dine med legen din når de er tilbake fra laboratoriet. Hvis du ikke har blitt smittet med gonoré, bør du vurdere deg selv heldig og fortsette å praktisere sikrere sex eller avholdenhet. Hvis du har blitt smittet med gonoré, husk at kurativ behandling er mulig, spesielt når sykdommen er i en tidlig fase. Legen din vil diskutere behandlingstilbud tilgjengelig for deg i detalj.

Hint

 • Ubehandlet gonoré kan føre til alvorlige medisinske komplikasjoner, for eksempel permanent skade på reproduktive organer og spredning av bakteriell infeksjon i hjernen eller hjertet. Gonoré kan også føre til døden, om enn sjelden. Være årvåken om å bli testet for det, og behandle det umiddelbart hvis du blir smittet.

Hvordan å gjenkjenne symptomene på gonoré hos menn

Siden det er en av de vanligste seksuelt overførbare sykdommer i verden, er det viktig for seksuelt aktive menn å vite hvordan å gjenkjenne symptomene på gonoré. Det er en god praksis å være regelmessig testet for seksuelt overførbare sykdommer hvis du er seksuelt aktiv, uansett om du stiller noen symptomer.

Hvordan å gjenkjenne symptomene på gonoré hos menn

•  Vit at gonoré har en inkubasjonstid på alt fra 2 til 14 dager. Under sykdommen inkubasjonstid, vil du ikke være i stand til å gjenkjenne noen symptomer fordi bakterier ikke har modnet ennå. Symptomer begynner vanligvis å vise innen en måned etter avslutning av inkubasjonstiden, selv om igjen, er det ikke uvanlig for menn for å vise ingen symptomer på sykdommen i det hele tatt.

Gjør en avtale for å se din lege umiddelbart hvis du opplever vanskelig eller smertefull vannlating. Husk, er imidlertid så vanskelig eller smertefull vannlating ikke eksklusivt for gonoré infeksjon, men er et symptom på mange andre lidelser.

Innse at penile utslipp ofte følge gonoré infeksjon. Slike utslipp, kalt "gleet," kan være hvit, gul eller grønn i fargen og vil følge den vanskelig eller smertefull vannlating beskrevet i trinn 2. Oppsøk lege hvis du viser disse symptomene. De er et kjennetegn på gonoré og er normalt ikke knyttet til andre medisinske forhold.

Vit at hovne testikler kan også følge en gonoré infeksjon. I noen tilfeller kan dette være den eneste detekterbare symptom.

Forstå at asymptomatisk gonoré vil gå ubehandlet med mindre du tar initiativ til å få testet deg selv. Hvis ubehandlet, vil mer alvorlige symptomer oppstår. Disse inkluderer scrotal smerter, betennelse i urinrøret og hevelse av prostatakjertelen. Du bør oppsøke lege med en gang hvis du vise noen eller alle av disse symptomene.

6. Husk at det er mulig for bakterier som forårsaker gonoré å spre seg til andre steder i kroppen. Denne prosessen kalles "disseminert gonokokkinfeksjon" og er en alvorlig medisinsk tilstand. Andre smitte nettsteder kan inneholde hjertet eller hjernen, og kan føre til svært alvorlige bivirkninger hvis den ikke behandles.

Hint

 • Opptil 60 prosent av gonoré tilfeller hos menn er asymptomatiske, betyr at de ikke viser noen symptomer i det hele tatt. Gonoré er asymptomatiske fasen kan vare i opptil ett år før utbruddet av komplikasjoner. Derfor er det viktig at du tar initiativ og har selv testet, så dere uvitende infisere din partner (e).

Hvordan gjenkjenne symptomer på gonoré

Hvordan gjenkjenne symptomer på gonoré


Gonoré er en vanlig seksuelt overført sykdom. Bakterie STD, som ofte er forbundet med klamydia, kan føre til bekkeninfeksjon. Antibiotika blir ofte brukt til å behandle gonoré, men noen stammer av gonoré kan være resistente mot behandling. En viktig nøkkel til diagnosen er presentasjon av gjenkjennelige symptomer. Menn og kvinner som mistenker at de kan ha gonoré eller andre STD bør søke legehjelp umiddelbart.

Hvordan gjenkjenne symptomer på gonoré

•  Vær oppmerksom på risikofaktorer for gonoré. Å være seksuelt aktiv, har flere sex-partnere og ikke bruke kondom kan plassere en person i en større risiko for å anskaffe en seksuelt overførbar sykdom. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "Den høyeste forekomsten av tuberkulose er blant seksuelt aktive tenåringer, unge voksne og afro-amerikanere. Alle som er seksuelt aktive bør testes for kjønnssykdommer på en jevnlig basis.

•  Forstå symptomene på gonoré hos menn. Penile utladning --- som kan være gul, grønn eller hvit --- og en smertefull eller brennende følelse mens urinering er de to mest vanlige symptomene på denne STD hos menn. Smertefulle eller hovne testikler er andre mulige symptomer som kan følge gonoré.

Vet hva symptomene på gonoré er hos kvinner. Symptomer på gonoré er svært lik vaginal eller blære infeksjoner. En smertefull eller brennende følelse ved vannlating, utflod at endringer i tekstur eller farge, og blødning i mellom menstruasjonene er de vanligste symptomene på gonoré hos kvinner.

Innse at symptomene på gonoré er ikke alltid til stede. Mange kvinner som har denne STD vil ikke oppleve noen symptomer. Mens det er mer vanlig for menn å oppleve symptomer på gonoré, kan noen menn være uvitende om at de har sykdommen. Det er derfor det er så viktig å bli testet regelmessig for seksuelt overførbare sykdommer, uavhengig av symptomer.

Har du en idé om hvor lang tid det kan ta for gonoré skal vises. Ifølge CDC, kan menn merker symptomer på denne STD innen to til fem dager etter at de har blitt smittet, men andre kan ikke merke til det før en måned senere. Det er vanskelig å si når gonoré symptomer vises i kvinner fordi de ofte ikke vises eller blir forvekslet med andre gynekologiske problemer.

Hint

 • Alle som har gonoré bør testes for andre seksuelt overførbare sykdommer.
 • Gonoré og klamydia er så like i symptomer at behandling vil vanligvis rettet mot begge.
 • Husk at folk som har gonoré er på et høyere risiko for å få HIV.
 • Ta på alvor alle symptom som kan være relatert til en seksuelt overførbar sykdom.

Parasitter som gjør Bra for mennesker

Parasittisme oppstår når en organisme fordeler på bekostning av en annen, referert til som en vert. Parasitter ofte føre til sykdommer hos mennesker, planter og dyr, i henhold til Wichita State University forsker Ethne Barnes i hennes bok "Diseases and Human Evolution". Imidlertid har parasitter som igler blitt brukt i blodbadet behandlinger siden antikken, melder University of Johannesburg professor Annemarie avenant-Oldewage, og det er vitenskapelig bevis som tyder på andre parasitter kan også være nyttig, ifølge MSNBC.

Igler

I det siste, ble blodsugende igler mye brukt i medisin for å behandle engorged hemorroider, hovne testikler, prolapsed rectums og betent vulva, sier avenant-Oldewage. I dag er disse små ormer som brukes i plastisk kirurgi og arteriell revaskulariserings behandlinger på grunn av deres evne til å forebygge blodpropp og blodårer utvidelse.

Wolbachia

Wolbachia er en bakterie som smitter mange virvelløse dyr, inkludert mellom 20 og 75 prosent av alle insekter, ifølge nettstedet Wolbachia. Som bakteriene er arvelig, spesielt blant insekter, kan den brukes som skadedyrbekjempelse, drepe menneskelige smittebærere som for eksempel mygg, ifølge The University of Melbourne.

Hakeorm

Hakeorm har utviklet en viktig rolle under utviklingen av vårt immunsystem. Ifølge BBC, kan auto-immune sykdommer slik som allergier være et resultat av en mangel på eksponering for mikroorganismer. Forskere undersøker fordelene med hakeorm i forebygging og behandling av astma, diabetes type 1 og inflammatoriske tarmsykdommer, sier BBC.

Hva er behandlingen for klamydia?

Ifølge Mayo Clinic, er klamydia en bakteriell infeksjon som påvirker anslagsvis 4 millioner mennesker hvert år, og er en av de vanligste seksuelt overførbare sykdommer i USA. Klamydia er ikke vanskelig å behandle, men kan noen ganger gå ubemerket med ingen tegn eller symptomer.

Symptomer

Ifølge Center for Disease Control, symptomer på klamydia vanligvis vises mellom én og tre uker fra eksponering. Symptomer for menn og kvinner har en brennende følelse mens urinering. Klamydia kan reise opp egglederne hos kvinner og forårsake magesmerter, smerter under samleie, kvalme og feber. Menn kan oppleve kløe og svie rundt tuppen av penis og smertefulle, hovne testikler. Rådfør deg med lege dersom du opplever unormal utflod fra penis eller vagina. CDC har også funnet ut at 75 prosent av kvinnene og rundt halvparten av smittede menn viser ingen symptomer.

Behandling

Klamydia behandles med antibiotika som vanligvis kommer i pilleform. En dose av azitromycin kan kurere klamydia i en dag eller medisiner som doksycyklin og erytromycin kan tas flere ganger daglig i fem til ti dager. Disse er de mest brukte behandlinger for klamydia og kan vanligvis kurere sykdommen i en uke eller to. Mens under behandling, må den infiserte avstå fra sex før kurert. Hvis ikke, kan den smittede personen infisere eller reinfect seg selv eller sin partner.

Komplikasjoner

Bekkeninfeksjon, eller PID, forekommer i om lag 40 prosent av kvinner med ubehandlet klamydia ifølge CDC. Bekkeninfeksjon medfører irreversible skader på reproduktive organer, inkludert egglederne og livmoren. Denne skaden kan føre til infertilitet og svangerskap utenfor livmoren, eller en graviditet utenfor livmoren, som kan være dødelig. Kvinner er fem ganger så sannsynlig at kontrakten HIV om de har klamydia. Komplikasjoner fra klamydia er sjelden hos menn, men de kan oppleve smerte og feber. Øyeinfeksjoner som rosa øye kan også inngås dersom øyet er berørt med en hånd som har smittsomme stoffer på den.

Klamydia og graviditet

Klamydia kan overføres til en nyfødt under fødselen. Dette kan føre til at babyen kontrahering lungebetennelse eller rosa øye. Det kan også føre til premature fødsler når en klamydia infeksjon forblir ubehandlet.

Forebygging

Hvis en person er diagnostisert med klamydia, bør hun varsle noen om at hun har hatt seksuell kontakt med slik at de kan bli testet og søke behandling hvis nødvendig. Selv om bare oral sex fant sted, kan chlamydia fremdeles sendes og blir noen ganger funnet i halsen. Den beste måten å forhindre sammentrekning av klamydia er å avstå fra seksuell atferd. Hvis du fortsatt deltar i seksuelle aktiviteter, begrense antall partnere og bruke latex kondomer, vist seg å være effektive i forebygging av spredning av klamydia når de brukes i henhold til sine instruksjoner.

Hvordan diagnostisere Kusma

Hvordan diagnostisere Kusma


På et tidspunkt var det uvanlig for et barn å gå gjennom hans eller hennes skole år uten å oppleve kusma virus. Deretter i 1967, en vaksine mot denne sykdom ble tilgjengelig, og dens forekomst falt dramatisk. Siden skolesystemer har hatt behov for vaksinen, er det ikke så vanlig som det pleide å være. Imidlertid, hvis et barn bommer vaksinen, er viruset fremdeles rundt og kusma er fortsatt mulig. I tillegg, på grunn av de deler av det kroppen effekter, andre sykdommer ofte har lignende symptomer. Lær noen måter å diagnostisere hva som en gang var en svært vanlig barnesykdom.

Bruksanvisning

•  Innse at kusma er et virus. Det er spredt gjennom respiratoriske dråper som andre respiratoriske virusinfeksjoner. Den vanligste symptomet er betennelse og hevelse i ørespyttkjertelen, som er kroppens største spyttkjertel. Nippelen er plassert i siden av ansiktet, like under og foran øret. Foreldre til barn som hadde kusma vil ofte referere til dem som "min lille chipmunk" på grunn av hevelse av kjertelen. Gå til Mayo Clinic nettsiden for et klassisk bilde av et barn med kusma.

Vet symptomene på kusma. Like før en person utvikler full blåst symptomene på kusma, kan de føle seg "ganske simpelt ut" og kan kjøre en lavgradig feber og har muskelsmerter. Inkubasjonstiden for sykdommen fra kontakttiden før disse tidlige symptomer er to til tre uker. Når full blåst symptomene begynner, pasienten de kan ha magesmerter, hovne testikler, bekkensmerter eller en veldig dårlig hodepine i tillegg til "jordekorn kinn."

Vær oppmerksom på at andre forhold kan føre til de samme symptomene som kusma. Disse inkluderer en blokkering i kanalen som drenerer parotidkjertelen, en bakteriell infeksjon og andre virus. Noen av disse forholdene krever antibiotika og noen ganger må kanal som drenerer kjertelen kirurgisk åpnet.

Gå til legen. Forstå at et barn eller voksen som sikkert har blitt vaksinert mot kusma står en svært lav sjanse for noen gang å få sykdommen. Hvis disse menneskene har betennelse i spyttkjertelen, det mest sannsynlig ikke er forårsaket av kusma og bør bli sett av en lege.

Få en blodprøve. Den eneste definitive måten å diagnostisere kusma er med en blodprøve.

Bruk av Sodium alginat & Sargassum Tang og tare

Alginater er celle-veggdannende materialer som finnes i brunalger eller Phaeophyceae. Deres viktigste organiske bestanddeler er kjededannende hetero-polysakkarider, guluronsyre og mannuronsyre. Mens alginater kan synes å forekomme i de fleste arter av brunalger, de er uttrekk bare i større arter som kelps og wracks. Sargassum er brunalger som nylig har migrert fra sin opprinnelige habitat i Japan til kysten av Irland. De er noen ganger skadelig for helsen spesielt utenfor sitt opprinnelige område.

Emulgator

Sodium alginat finner sine søknader som stabilisator og som en emulgator. Det ble en gang brukt i tekstiltrykkeribransjen. Men, ting har endret seg siden den omveltning av tekstilindustrien samt endringer i tekstil moter. Inntil i dag er natriumalginat brukes i iskrem og meieri-produkter for å forbedre aroma og smak.

Fibre

Natriumalginat molekyler er ikke-polare av natur. Så de er uløselige i polare løsemidler, som vann. Denne egenskapen av natriumalginat har ført til utvikling fibre av høy kvalitet som kan brukes i tekstilindustrien. Natrium alginatfibre også brukes til å veve bandasjer for større sår og brannskader. Dessuten kan de fjernes mye lettere sammenlignet med cellulosebaserte bandasjer. Den harde delen av natriumalginat fibre anvendes i produksjon av brannmannen brannsikre klær.

Vanlige bruksområder

Sargassum tang har mange bruksområder. I noen deler av verden, er det brukt som gjødsel. Sargassum tang er en foretrukket tilsetningsstoff som brukes til å opprette en bestemt smak i mange japanske retter som soyasaus. Sargassum tang er en ly for mange marine dyr som det er et ideelt gjemmested fra rovdyr. Det er også og rikelig mat kilde for dem.

Sargassum Tang og tare som Grønnsaker

Folk som bor langs strender i Japan, ofte spiser ferske Sargassum tang som grønnsaker. The Journal of American Medical Informatics Association (Jamia) hevdet at algen tang fremme vekttap ved utlading mer vann trodde vannlating.

Medisinske applikasjoner

Sargassum tang har blitt brukt som en aktuell medisin for å behandle struma (brak i halsen på grunn av utvidelse av skjoldbruskkjertelen) i enkelte provinser i Kina. Det er salt og bittert i smak. Jod mangel fører til svelling av skjoldbruskkjertelen for uten iod i skjoldbruskkjertelen kan ikke produsere nok thyroxin - en kritisk hormon som utskilles av skjoldbruskkjertelen - for å opprettholde kroppens metabolisme. Sargassum tang garantere en kontinuerlig tilførsel av kost jod. I tillegg fremmer algen tang utskillelse av urin, og reduserer ødem. Det er også foreskrevet for å lindre smerter fra hovne testikler og brokk.

Hvor lang tid tar Chlamydia Siste Ubehandlet?

Klamydia er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av en bakterie som heter Chlamydia trachomatis. Disse bakteriene målrette slimhinner, inkludert overflatene av vagina, cervix, endometrium og urinrør, anus, rektum og egglederne. Klamydia er lett å behandle med antibiotika, men ikke klare seg på egen hånd hvis den forblir ubehandlet. Hvis venstre ubehandlet, vedvarer bakterier og kan til slutt skape en farlig tilstand.

Komme Chlamydia

Fordi klamydia går ikke bort av seg selv hvis den forblir ubehandlet, og fordi det kan til tider være asymptomatiske, er det viktig å forstå hvordan du får klamydia, slik at du kan bli testet for sykdommen hvis du er i faresonen. Chlamydia føres gjennom seksuell aktivitet, primært vaginal eller anal sex. Full inntrengning behøver ikke å forekomme for chlamydia til å bli ført fra penis til vagina eller anus, eller vice versa. Videre kan chlamydia føres fra skjeden til anus eller rektum når en kvinne kluter med toalettpapir eller på annen måte sprer bakteriene fra skjeden til anus.

Symptomer

Klamydia og gonoré har svært like symptomer, hvis de er symptomatisk i det hele tatt (50 prosent av kvinnene og 75 prosent av menn har ingen symptomer assosiert med en klamydia infeksjon.) Dermed fordi klamydia ikke vil gå bort av seg selv hvis den forblir ubehandlet, hvis du opplever symptomer, eller hvis du kan ha vært utsatt for, bør du gå til en lege for en diagnose.

Symptomer inkluderer en betent endetarm eller urinrøret, vaginal eller penile utladning, brennende mens urinering, nedre del av magen eller ryggsmerter, smerter under sex, uregelmessige blødninger i mellom perioder, hovne testikler, feber eller kvalme.

Diagnose

Klamydia er vanligvis diagnostisert av en nukleinsyre amplicification test. En urin eller vattpinne test kan også bli brukt til å kontrollere bakterier. Riktig diagnose er viktig slik at viruset kan behandles før den utvikler seg til en mer alvorlig tilstand.

Behandling

Antibiotika, inkludert azitromycin og doksycyklin, er vanligvis foreskrevet for å behandle klamydia. Pasientene bør vente til klamydia har blitt fullstendig kurert før engasjerende i seksuell atferd. Hvis du begynner å vise symptomer igjen etter en vellykket behandlingsforløp, er det sannsynlig at du har blitt infisert på nytt, da behandling vanligvis ikke klarer å fjerne bakteriene. Kvinner har ofte en høy grad av reinfeksjon og bør testes igjen innen 3 til 4 måneder etter avslutningen av behandlingen.

Ubehandlet klamydia

Klamydia vil ikke gå bort av seg selv hvis den forblir ubehandlet. Etter hvert kan det utvikle seg til mer alvorlige sykdommer. Hos kvinner kan ubehandlet klamydia føre til bekkeninfeksjon (en infeksjon i kjønnsorganene som kan forårsake infertilitet) eller blærekatarr (en betent urinblæren). Hos menn kan ubehandlet klamydia føre til sterilitet, betennelse i prostata (prostatitt) eller bitestikkelen, eller arrdannelse i urinrøret.

I sjeldne tilfeller, hovedsakelig hos menn i alderen 20 og 40, kan Reiters syndrom utvikles fra ubehandlet klamydia. Reiters syndrom er en årsak til leddgikt, urinveisproblemer og rødhet i øyet.

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, hovne føtter ikke en direkte symptom på Parkinsons sykdom. Imidlertid kan hovne føtter eller ankler være en bivirkning av visse anti Parkinsons medisiner.

Medisiner

Anti-Parkinson-medisiner som er kjent for å muligens føre til hevelse inkluderer Parlodel (bromokriptin), Mirapex (pramipexol), Requip (ropinirol), Apokyn (apomorfin) og Symmetrel (amantadin).

Indirekte årsaker

Hovne føtter kan være en indirekte symptom av Parkinsons sykdom når det oppstår sirkulasjon problemer hos pasienter hvis bevegelser er sterkt begrenset i en lang tidsperiode.

Behandling

Hovne føtter kan behandles hjemme ved å heve bena over hjertenivå mens du ligger nede, trene bena, iført støttestrømper, og forbruker en lav-natrium diett.

Når skal man oppsøke lege

Medisinsk hjelp må innhentes dersom foten hevelse er ledsaget av kortpustethet, brystsmerter, en nedgang i urinmengde, feber eller føttene er varmt å ta på.

Forebygging

Hovne føtter kan forebygges ved å ikke sitte eller stå stille i lange perioder av gangen, ikke på seg restriktive klær, trene regelmessig og å miste vekt hvis nødvendig.

Hvordan til is Hovne ben og føtter

Ben og føtter kan bli oppsvulmet på grunn av en rekke faktorer, som blant annet stå i lange perioder av gangen, graviditet og skade. Hovne ben, ankler og føtter kan være svært ubehagelig, som vevet strekker seg for å imøtekomme betennelse. Hvis du lider av hovne ben eller føtter, er det viktig å ise det berørte området umiddelbart for å unngå skader og redusere smertefulle symptomer.

Hvordan til is Hovne ben og føtter

•  Fjern press fra plagede området. Umiddelbart etter merke hevelse, stoppe noen aktivitet og sitte ned. Fortsetter å delta i anstrengende aktivitet eller plassere utilbørlig press på området vil bare øke betennelse.

Løft foten. Dette forbyr blod samler seg i hoven vev, og bidrar til å redusere betennelse. Sitt på en sofa eller stol og rekvisitt beinet og foten opp med en pute å dempe betent vev.

Bruk en is-pack. Pakk en is-pack i papirhåndkle og hold på plagede området i tre minutter om gangen. Pass på is-pack er pakket slik at du ikke skader nervene i foten eller beinet. Fjern ispose etter tre minutter. Vent tre minutter og deretter gjenta til betennelse minimerer.

Ta en smertestillende og betennelsesdempende medisin. Ibuprofen, Tylenol og Advil alle arbeide for å redusere betennelse og redusere smertefulle bivirkninger. Fortsett å ta medisinen, å følge instruksjonene på etiketten, inntil smerte og betennelse avtar. Ta kontakt med din lege hvis hevelse ikkje mindre innen 12 timer.

Identifisere årsaken til hovne ben og knær. Betennelse i bena er ofte forårsaket av vann i kroppen og dårlig blodsirkulasjon; blod samler og trykks i den nedre del av kroppen, forårsaker blodkarene til å lekke fluid inn i vev i ben, føtter og ankler. Betennelse kan oppstå under graviditet, etter skade eller på grunn av mer alvorlige forhold, så det er viktig å snakke med en lege hvis du er usikker på hva som forårsaket hevelse.

Hvordan redusere hovne ankler

Hovne ankler eller ødem, ikke bare skje med gravide damer, men kan påvirke hver og en av oss på ethvert stadium av livet. Det er mange grunner til at anklene hovne varierende fra for mye natrium i kosten, natrium retensjon, fedme, nevromuskulære sykdommer, tar p-piller eller hormonbehandling, avføringsmiddel misbruk, vanndrivende misbruk, allergiske reaksjoner, traumer eller dårlig kosthold / feilernæring og står for lang. Noen, eller alle av disse årsakene kan bidra til hovne ankler. Pinlige og upraktisk, hovne ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Hvordan redusere hovne ankler

Hevelse - milde og alvorlige; Kronisk Ødem

•  Drikk rikelig med vann: skylle systemet med massevis av vann; Jeg vet dette kan virke som det motsatte ting å gjøre når du beholde væske, men spyle væsken unna med mer vann er effektivt og du vil snart se en reduksjon i hevelse.

Hev bena over ditt hjerte: Sittende i en stol med den i fullt tilbakelent modus, vil gjøre underverker for dine hovne ankler. Hvis ingen recliner er tilgjengelig, deretter liggende flatt på sengen eller sofaen med føttene hevet over hjertet ditt på puter vil fungere like bra.

Kjøp en vanndrivende: Noen ganger diuretika kan hjelpe med problemet med hovne ankler ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Du vil finne at du trenger å bruke badet mye mer enn du har gjort. Spis bananer mens du er på et kurs av diuretika som de kan rense kroppen for kalium samt væsker.

Wear støtte slange eller sokker: Mange ulike produkter er på markedet for å lindre hovne ankler og ben; gradert kompresjon sokker eller slange, noen open-toed for ekstra komfort (anbefales), vil bidra med venøs insuffisiens ved å bidra med blod retur. Du vil finne at du kan komme videre med ditt normale liv ved å bære komprimering sokker eller slange og redusere tiden du heve bena.

Gå rundt: Walking om kan hjelpe med blodstrømmen og redusere hevelse i ben og ankler, men alt med måte; ikke sitte eller stå på ett sted for lenge. Flytt tærne og bøy hælene med få minutters mellomrom for å forbedre sirkulasjonen.

Besøk din lege: Langvarig ankelen eller beinet hevelse kan være et signal om at det er en underliggende helseproblem som forårsaker hevelse. En avtale med din lege er kloke og vil sette tankene dine i ro.

Hint

 • Besøk din lege hvis hevelsen går videre enn knærne

Hvordan behandle Hovne Neck kjertler

Hvordan behandle Hovne Neck kjertler


Nakke kjertler er faktisk lymfeknuter lokalisert i nakken like under kjeven. De kan bli hovne når du utvikler en kald, en infeksjon eller irritasjon i halsen. Når halskjertlene er hovne, det er kroppens måte å kommunisere til deg at immunsystemet er i hardt arbeid å prøve å avverge sykdom: kjertler i nakken, sammen med andre lymfeknuter, lage antistoffer for sykdomsforsvar. For å bøte på hovne hals kjertler, må du behandle den underliggende tilstand som forårsaker hevelse i halsen lymfeknuter.

Hvordan behandle Hovne Neck kjertler

Behandling Hovne Neck kjertler

•  Besøk en lege hvis du har hovne halsen kjertler og sår hals å utelukke betennelse i mandlene, kyssesyke og halsbetennelse. Ta antibiotika som foreskrevet dersom legen foreskriver dem. Bland 1/4 teskje salt med en kopp varmt vann og 1/2 ts av goldenseal rot i en bolle. Sil over en ost klut; bruke blandingen som en muntlig skyll og gurgle med det for halsirritasjon lettelse.

•  Besøk en lege hvis du har hovne halsen kjertler og en øreverk å utelukke og ørebetennelse. Tar hele løpet av antibiotika, hvis levert, som instruert.

Vurdere å ta Echinacea. Echinacea er en urte supplement som er ment å øke immunitet og hjelper kroppen å bekjempe sykdom. Rådfør deg med legen din før du tar Echinacea, og følg doseringsanvisning nøyaktig.

Konsumere en unse av aloe juice daglig for å behandle hovne halsen kjertler internt. Kjøle juice mellom bruker for å holde den frisk.

Konsumere en kopp mullein (Verbascum thapsis) te om dagen for kald og luftveier lettelse, og for å minimere kjertel hevelse. Bratt mullein te-pose i 6 gram av varmt vann i tre minutter; bruke honning å blidgjøre te å smake.

Bruk ibuprofen eller paracetamol for å lindre smertefulle tilstander forbundet med halsen kjertel hevelse; bruke produktet som anvist.

Hint

 • Noen ganger er steroider som kreves for å bidra til å redusere forstørrede lymfeknuter; hvis lymfeknute størrelse ikke avtar med passering av tid, kan det være nødvendig å få en annen medisinsk vurdering for å fastslå om reseptbelagte steroider er nødvendig.
 • I sjeldne tilfeller kan forstørrede lymfeknuter være en indikasjon på en cancerous tilstand; hvis nodene er større enn tre centimeter i størrelse, vil du trenger å se en lege for å finne ut om nodene må fjernes kirurgisk, og hvis en biopsi av noden er nødvendig.
 • Før du bruker ethvert hjem eller naturlig rettsmidler, ta kontakt med helsepersonell.
 • Det er begrenset vitenskapelig forskning for å bevise mange påstander om hjem og naturpreparater. Informeres.

Hva skyldes en kjertel i halsen blir hovne?

Infeksjon

En hoven "kjertelen" i halsen er faktisk ikke en kjertel, men er i stedet et eksempel på en hoven lymfeknute. Fordi lymfeknutene er små organer som er involvert i immunforsvaret, den vanligste årsaken til en hoven lymfeknute er en infeksjon. Den vanligste form for infeksjon som kan føre til en hoven lymfeknute er en virusinfeksjon, så som vanlig forkjølelse eller influensa. Andre smittestoffer kan føre til hovne lymfeknuter i tillegg, for eksempel strep hals, meslinger, kusma, mononukleose og ørebetennelser. Andre, mer sjeldne infeksjoner som kan føre til hovne lymfeknuter inkluderer cat scratch feber, noen seksuelt overførbare sykdommer (for eksempel syfilis), tuberkulose og toksoplasmose.

Immune lidelser

Fordi lymfeknutene er en del av immunsystemet, lidelser som involverer immunsystemet (kjent som autoimmune forstyrrelser) kan forårsake forstørrede lymfeknuter i tillegg. Autoimmune sykdommer er sykdommer hvor immunsystemet blir abnormt aktivert mot normalt sunt vev. Eksempler på autoimmune sykdommer som kan forårsake forstørrede lymfeknuter omfatter lupus (hvor immunsystemet angriper leddene, blodkar, og hud, så vel som hjerte og lunger), reumatoid artritt (immunsystem angriper vev som linjer leddene, kjent som synovium). Lymfeknutene kan også blitt oppsvulmet i respons til en HIV-infeksjon, som også påvirker immunsystemet.

Kreft

En mer alvorlig årsak til hovne lymfeknuter, er utvikling av kreft i lymfeknutene. En type kreft som kan påvirke lymfeknutene er lymfom, som er bokstavelig talt en kreft i lymfeknuter. Et annet eksempel er leukemi, som er en kreft i benmargen. Men fordi benmargen gjør celler som er involvert i immunforsvaret, kan kreft i benmargen føre til hovne lymfeknuter. Til slutt, fordi nesten alle vev i kroppen er koplet til lymfe-systemet (som lymfeknutene er en del), lymfeknutene er en felles side av kreft spredning (metastaser).

Hvordan bli kvitt hovne, Puffy Hands

Hvordan bli kvitt hovne, Puffy Hands


Hovne og puffy hender kan resultere fra å spise en salt måltid til å ha en alvorlig medisinsk tilstand. Når hevelse oppstår, kan fingre og hender vises lubben og føle verkende. Den hevelser kan oppstå første når komme ut av sengen eller etter en lang dag med å være på føttene. Normalt hevelsen vil lette som dagen skrider frem eller etter hvile fra en dag med arbeid. Hvis hevelse og poser ikke avtar og fortsette i flere dager, bør du kontakte legen din for å se om det er en underliggende medisinsk tilstand.

Massasjeterapi

Når hevelse inntreffer i hendene, er det normalt fra overskytende vann som befinner seg inne i kroppen. Massasje løser opp væske slik at det kan reise og bli utvist fra kroppen. Lett og treg massasje av hender og fingre vil også hjelpe i verkende forårsaket av hevelse. Håndkrem vil hjelpe til med massasje.

Lavere natrium i Diet

Mange av oss er ikke klar over hvor mye salt er i maten vi spiser. Behandlet matvarer har høye nivåer av natrium, noe som kan føre fluid å bygge seg opp i kroppen. Etter et salt måltid, kan du føle hevelser utvikler seg i hendene. Natrium i dine måltider reduseres ved å spise mer frisk frukt og grønnsaker og kjøpe hermetikk tilbyr lavere natrium nivåer.

Heve armene og hendene

Heve armene og hendene over hjertet tillater bedre sirkulasjon, noe som bidrar til å bevege fluidet bort fra ekstremiteter. Når hendene er over hjertet det tillater at væske til å renne bort. Normalt en person med hovne ankler og føtter vil heve sine ben for lettelse. Heve hendene over hjertet vil gi det samme relieff.

Kompresjons Hansker

I likhet med komprimering slange for bena, kompresjonshansker redusere poser ved å holde et konstant trykk på hendene. Iført hansker om natten kan hindre våkne opp med puffy hender; iført dem i løpet av dagen hjelper, hvis den type jobb du har fører hendene til å hovne opp.

Hånd Øvelser

Øvelser bruke utstyr som gjør at hendene til å arbeide sine muskler kan også redusere hevelser. Klemme enhetene gir den type bevegelse som trengs for å arbeide både hender og fingre, og slipper bygget opp fluidet slik at det kan transporteres ut av kroppen. Disse enhetene kan hjelpe hvis brukt i morgen og kveld i noen minutter på hver hånd.

Se din lege

Hovne hender kan også være et tegn på en underliggende medisinsk problem, for eksempel hjertesykdommer. Hvis blodårene til hjertet blir tilstoppet, kan det redusere normal blodstrøm som igjen fører til overflødig væske buildup i kroppen. Hvis du ikke kan finne lindring for dine hovne hender og andre deler av kroppen er også å holde væske, se din lege for å finne årsaken.

Hint

 • Gå til legen din dersom hevelsen varer lenger enn 72 timer.

Årsaker til hovne ankler

Årsaker til hovne ankler

Ikke-alvorlige årsaker

Hovne ankler er et tegn på væskeansamlinger. Vanligvis omkringliggende vev holder væske, forårsaker anklene å svelle. Hevelse i noen del av kroppen kan være alarmerende. Det er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand knyttet hovedsakelig til hjertesykdom, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Men medisinske forhold er ikke de eneste årsakene til hovne ankler.

Mange gjerningsmennene bidra til hovne ankler som en alvorlig medisinsk tilstand, medisiner og skader. Noen ganger hevelse kan utløses fordi du har blitt stående eller sittende i lange perioder av gangen. Hvis du har blitt stående, finne et sted å støtte opp bena eller gå litt rundt for å få blodet flyter. Hvis du har sittet for lenge, gå rundt, drikke litt vann og stretch.

Medisinske tilstander

Alvorlige medisinske tilstander som nyresvikt, hjertesykdom, leversykdom eller blokkerte blodårer kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Dette er alvorlige forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Andre medisinske tilstander som forårsaker hevelse inkluderer en blodpropp, en infeksjon i beinet, åreknuter, underernæring, fot eller bein kirurgi, en høy natrium diett, misbruk av avføringsmidler, vanndrivende midler, eller medikamenter, overvekt eller fedme, allergiske reaksjoner, skader, natrium oppbevaring og p-piller.

Medisinering Årsaker

Medisiner som kan forårsake hovne ankler inkluderer hormoner som østrogen, blodtrykk medisiner, antidepressiva og steroider. Dersom hevelsen ikke krympe noen dager etter start av medisiner, bør du oppsøke lege.

Symptomer

Hevelse kan være mindre eller alvorlig. Den første symptom på svelling er referert til som "pitting". Det er et innrykk som er igjen på hovne området når trykket er brukt. Dersom hevelsen ikke reduseres, kan det skape huden sår, høyt blodtrykk, hodepine, hjertebank, puffy øyne og hovne hender eller håndledd.

Relief

Heve bena er en rask måte å redusere hevelse. Legg deg ned på ryggen og heve bena over ditt hjerte. Du kan også bruke denne metoden når du sover. Gjennom hele dagen prøver å holde bena høyt på en stol eller i en recliner. Bruk støtte sokker eller strømper. Løstsittende klær. Unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen. Senk din natrium inntak, drikke mye vann og gå for å redusere hevelse. Unngå å bruke p-piller og hormon erstatninger. Ikke overforbruk avføringsmidler eller vanndrivende midler.

Behandling

Forhindre hovne ankler kan kreve en endring i dietten. Legg vitamin C og sitrus bioflavonoider til ditt daglige kosthold. Urter 2000 anbefaler å ta mellom 3.000mg til 6,000mg av sitrus bioflavonoider daglig. Du kan også ta vitamin C-tilskudd eller spise mer vitamin C-rike matvarer som appelsiner, jordbær, tomater, honningmelon, kiwi, brokkoli og kål. Holde en lav-salt diett for å hindre væskeansamling. Ta en daglig tur. Trening holder blodet flyter og kroppen fungerer som den skal.

Hvorfor Lingual Mandlene Få Hovne?

Språklige mandlene er områder av lymfatisk vev som er plassert på baksiden av en persons hals. Språklige mandlene blir hovne når de er smittet. Betennelse i mandlene, eller en mandel infeksjon, kan ha flere årsaker, og en sår hals kan utvikle.

Akutt infeksjon

Hovne språklige mandlene kan være forårsaket av akutt betennelse i mandlene, en infeksjon med raskt økende symptomer som sår hals, feber og vanskeligheter med å svelge, ifølge University of Illinois Medical Center at Chicago.

Andre infeksjoner

Subakutt betennelse i mandlene kan føre til hovne mandler og utvikler seg langsomt med en moderat eller mild sår hals og andre symptomer. Hovne språklige mandlene kan skyldes kronisk betennelse i mandlene, en infeksjon som produserer intermitterende og gjentakende sår hals symptomer.

Bakterier

Infeksjoner som resulterer i hovne mandler kan være forårsaket av bakterier som hemofile eller streptokokker. Bakteriell tonsillitt kan behandles med antibiotika og smertestillende midler kan anvendes for å lindre smerte og feber.

Virus

Tonsillitt kan være forårsaket av virus slik som Epstein-Barr-virus eller adenovirus. Antibiotika er ineffektive mot virusinfeksjoner, men pasientene kan få medisiner for å lindre smerte og feber.

Difteri

Mandel infeksjoner kan utvikle seg hos pasienter med difteri. Friske mennesker kan hindre difteri hvis de blir vaksinert mot sykdommen.

Mandlene

Kroniske eller alvorlige tilfeller av hovne mandler kan behandles med kirurgisk fjerning av språklige og Palatine mandlene.

Retinerte testikler

Retinerte testikler


Retinerte testikler er en tilstand som påvirker baby gutter. Testiklene normalt flytte ned i pungen like før eller kort tid etter fødselen. En retinerte testikkel er en som holder opp i magen og ikke beveger seg ned i pungen.

Årsaker

Den eksakte årsaken til retinerte testikler er ukjent, ifølge Mayo Clinic. Risikofaktorer inkluderer lav fødselsvekt, for tidlig fødsel, genetikk, fedme og alkohol eller sigarettbruk av moren under svangerskapet. Mødre med type 1, type 2 eller svangerskapsdiabetes bære en høyere risiko for å føde en gutt med retinerte testikler.

Betraktninger

Hvis ikke behandles, kan retinerte testikler føre til komplikasjoner senere i livet. Disse inkluderer fertilitetsproblemer på grunn av lav sædkvalitet og dårlig kvalitet på sæden. Andre bekymringer inkluderer testikkeltorsjon, som er en smertefull tilstand som kutter blod til testikkel forårsake tap av testikkelen, lyskebrokk og en høyere risiko for testikkelkreft.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, er den mest vanlige og effektive metode for behandling kirurgi. En kirurg beveger seg forsiktig testikkel i pungen og masker den på plass. Andre behandlinger er hormon behandling med injeksjoner av humant chorion (HCG) eller testikkelimplantater for manglende testikler.

Hva er behandlingen for Negler som er hovne og infisert?

Hva er behandlingen for Negler som er hovne og infisert?


Hovne, infiserte negler kan behandles med over-the-counter medisiner eller naturpreparater. Paronychia er den medisinske betegnelsen på en vanlig finger infeksjon. Symptomene inkluderer hoven, rød finger seng med pus som samler under huden. Området er øm å ta på og kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Reseptbelagte medisiner

I tilfelle av alvorlig infeksjon, er det nødvendig et besøk til legen. Avhengig av typen av infeksjon, vil en lege som foreskriver et antiviralt eller antibakterielt medikament som blir anvendt topisk eller oralt. I noen tilfeller infeksjonen kan være et resultat av en sopp, som vil kreve en soppdrepende middel. Et eksempel på en alvorlig infeksjon som krever en lege oppmerksomhet er kjent som "forbryter", og dens symptomer inkluderer en hoven finger tips og bankende smerte.

Over-the-Counter Care

En lokal apotek vil bli fylt med ulike over-the-counter behandlinger for mindre stol infeksjoner. For eksempel vil ibuprofen hjelpe med smerter og betennelser. Acetaminofen vil også lindre smerte, men ikke betennelse. For å hindre et åpent sår på en fingernegl fra å bli smittet i første omgang kan du bruke en aktuell antibiotika.

Behandling hjemme

Mindre infeksjoner behandles hjemme med vann. Soaking fingeren i varmt vann et par ganger per dag vil holde neglen ren. Legge Epsom salt i vannet vil bidra desinfisere området. Holde fingeren hevet så mye som mulig vil hjelpe samlet tappe og redusere hevelse.

Alternative løsninger

Naturlig hjemme rettsmidler kan også brukes til å lindre symptomene på mindre infeksjoner. En lett oppvarmet blanding av kokosolje, knust hvitløk, gurkemeie og ingefær pulver kan påføres på fingeren tre ganger i døgnet, inntil hevelse avtar og negl begynner å gro. De naturlige ingrediensene har antibiotiske egenskaper som bekjemper infeksjon. For å redusere hevelse, knuse noen isbiter og plassere dem i en klut som du kan holde på fingeren.