Digidexo.com

ujevnt kroppshår

Legemidler for Fjerne Kroppshår

Kvinner som spire dreven kroppshår på steder de ikke burde --- bryst, rygg og ansikt --- kan finne det en kamp for å bli kvitt hår ved hjelp av midlertidige metoder som barbering og plucking. Legemidler kan løse det underliggende fysiske tilstand som forårsaker overdreven kroppshår, inkludert en resept aktuell behandling som kan redusere ansiktshår hos kvinner. Men det er en overflod av kosmetiske prosedyrer som kan hjelpe bli kvitt kroppshår, også.

Årsaker til overflødig hår

Når kvinner får for mye hår på steder som menn vanligvis får hår, dette kalles "hirsutisme." Ifølge Mayo Clinic, er symptomet av å ha for mye kroppshår i seg selv ikke usunn. Men det overskytende hår kan være forårsaket av medisinske tilstander, som for eksempel de som føre til at du produserer for mye androgen --- polycystisk ovariesyndrom sykdom, Cushings syndrom, svulster på eggstokkene eller binyrene, eller en sjelden medfødt lidelse som kalles adrenal hyperplasia. Bruk av visse medikamenter kan føre til kroppshår, for eksempel Danazol, foreskrevet for å behandle endometriose, selv om andre medisiner kan forårsake overflødig kroppshår, også, for eksempel anabole steroider.

Dreven hårvekst kan rett og slett være genetisk. The Mayo Clinic bemerker at kvinner som er av Middelhavet, Midtøsten eller Sør-Asia etnisitet tendens til å få mer kroppshår enn kvinner fra andre etniske grupper.

Oral medisiner

Oral medisiner kan fjerne kroppshår, for eksempel p-piller og anti-androgener, som hemmer eller blokkere androgen produksjon som fører til at håret til å vokse. Noen ganger uønsket kroppshår kan behandles ved kirurgisk fjerning en adrenal eller cyster på eggstokken svulst, eller ved å seponere medisiner som forårsaker overflødig hår.

Aktuelle medisiner

En aktuell medisinering tilgjengelig på resept kan redusere hårvekst --- men det er ikke for bruk på hele kroppen. En aktuell krem ​​som heter Vaniqa kan brukes til å redusere hårvekst i ansiktet hos kvinner over en alder av 12, selv om det ikke resulterer i permanent hårfjerning og avkastning suksess bare samtidig som brukes. Kvinner som velger å bruke Vaniqa må utvise tålmodighet; det kan ta opp til åtte uker for å se en merkbar forskjell i ansiktshår reduksjon mens du bruker denne kremen.

Kosmetiske operasjoner

Hvis du fjerner kroppshår ved hjelp av midlertidige metoder som barbering, voksing og plukker er for tidkrevende, er det alternative ruter. Elektrolyse er en måte å permanent bli kvitt kroppshår, selv om det kan ta mange timer og flere andre behandlinger for å ta vare på etterveksten. Laser hår reduksjon kan gi gode resultater og er mest vellykket i mennesker med lys hud og mørkt hår.

Din Doctor

Når kroppshår er forårsaket av høye nivåer av androgen, kan det være andre merkbare symptomer, inkludert en lav "maskulin" stemme, oppbygging av muskelmasse rundt skuldrene, redusert bryststørrelse, og hann-mønster balding av håret på hodet. I tillegg kan uregelmessige menstruasjonssykluser og akne noteres. Legen din kan kjøre blodprøver for å finne ut om du har en medisinsk tilstand som forårsaker høyere enn normale nivåer av androgen, og kan fortsette med ytterligere medisinsk testing og behandling når det er nødvendig.

Hvordan å hemme Kroppshår Vekst

Hvordan å hemme Kroppshår Vekst


Mange kvinner epilere, eller fjerne hår fra leggene, under armene, bikini, ansiktet og andre områder. Selv om disse metodene er midlertidige, de er mye brukt hjemme og i salonger. Imidlertid kan uønsket kroppshår vekst noen ganger bli overdreven, noe som gjør midlertidige løsninger mindre praktisk. I noen tilfeller kan store mengder kroppshår med være forbundet med en tilstand som kalles "hirsutisme", som kan være genetisk, forårsaket av overproduksjon av mannlige hormoner (androgener) eller polycystisk ovariesyndrom, eller visse medisiner. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), typiske symptomer på hirsutisme hos kvinner er hårvekst på magen, brystene og overleppen. Enten du har denne tilstand eller ikke, finnes det fremgangsmåter som kan brukes for å bidra til å hindre uønsket eller overdreven kropps hårvekst.

Hvordan å hemme Kroppshår Vekst

•  Spis et balansert kosthold som inkluderer frukt og grønnsaker, magert kjøtt, fisk og bønner. Når du tilbereder, bruk olivenolje eller vegetabilske oljer, og unngå fet mat som kjeks, pommes frites, kjeks og margarin. En mulig årsak til overdreven kroppshår vekst er å være overvektig, og et dårlig kosthold kan bidra til dette.

Oppgave i 30 minutter om dagen i minst fem dager i uken. Regelmessig aktivitet ledsaget av mye vann (minst seks til åtte glass om dagen) vil bidra til å holde vekten nede og muligens forhindre kroppshår vekst.

Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner som senker androgen produksjon, effektivt bremse hårvekst. Disse medikamentene er visse typer p-piller og spironolakton, som vil blokkere mannlige hormonreseptorer.

Få en resept på en eflorinithine krem som Vaniqa. Selv om denne type av fløte ikke vil fjerne hår, vil det effektivt hemme veksten av nytt hår.

Prøv laser hårfjerning. Selv om det er litt dyrt, vil laserterapi utslette hårsekkene, til slutt å stoppe fremtidig vekst. Laser hårfjerning kan ta flere økter for å fullføre. UMM anbefaler laser terapi for personer med lysere hud.

Diskuter dine nåværende medisiner med legen din. Selv om noen p-piller kan bidra til å hemme hårvekst, kan noen faktisk føre til det. Endre medisiner kan bidra til å bremse eller stoppe uønsket hårvekst.

Ta vitamintilskudd som kalsium-D-glucarate eller diindolylmethane (DIM). Kalsium-D-glucarate vil hjelpe "avgifte" hormoner, mens DIM er en grønnsak-basert supplement vil hjelpe til med å balansere hormoner.

Hint

 • Alltid snakke med legen din før du prøver noen behandling, spesielt hvis du er sykepleier eller gravid.

Uregelmessig Kroppshår vekst hos menn

Uregelmessig Kroppshår vekst hos menn


Tynt hår ikke bare skje på hodet. Mange menn utvikler usammenhengende eller uregelmessig hårvekst over hele kroppen. Situasjonen kan utbedres, men ikke ved hjelp av konvensjonelle visdom.

Funksjon

Uregelmessig hårvekst hos menn er ofte et symptom på samme tilstand som forårsaker tynt hår på hodet. Hårsekkene kan være tett, eller de kan ha rett og slett sluttet - eller aldri i gang - å produsere hår.

Betydning

Usammenhengende hårvekst kan indikere helseproblemer. Det kan være et produkt av stress på samme måte noen typer av skallet er. Det kan også tyde på manglende utvikling på den delen av hårsekkene.

Typer

Alopecia er en vanlig årsak til ujevn kropps hårvekst. En atferds problemet heter trikotillomani (når menn faktisk trekke håret ut compulsively) kan også være å klandre. Soppinfeksjoner kan også føre til usammenhengende hårvekst.

Misforståelse

Mange menn tror at barbering regelmessig vil løse usammenhengende hårvekst problemer. Imidlertid er utseendet og følelsen av tykkere hår etter barbering en illusjon forårsaket av teksturen av ny dyrket hår.

Forebygging / løsning

Hvis du har usammenhengende hårvekst, kan du være i stand til å ta medisiner for å løse det. Men siden årsakene er så variert, må du oppsøke lege før behandling av din flekkvis håravfall.

Advarsel

Uforklarlig hårtap på en hvilken som helst del av kroppen kan indikere helseproblemer. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du opplever en plutselig innsettende uregelmessig kroppshår vekst.

Hvordan stimulere veksten av kroppshår

Hvordan stimulere veksten av kroppshår


Kroppshår begynner å utvikle seg på menn og kvinner etter puberteten som de seksuelle kjertlene begynner å produsere økte nivåer av hormoner. Høyere nivåer av testosteron fremme veksten av kroppshår (og ofte bidra til mannlig mønster skallethet). Økningen i kroppshår begynner i starten av puberteten og kan fortsette gjennom midten av tjueårene.

Hvordan stimulere veksten av kroppshår

•  Spis sunt, vitamin-rik mat med mye protein. Siden håret er egentlig protein, gi kroppen din de essensielle byggesteiner for håret vil bidra til å fremme hårvekst. Få nok hvile og holde huden ren. Bruk en peeling kroppsvask til slough av død hud og fremme blodstrømmen til hudceller.

Snakk med legen din om reseptbelagte hårvekst behandlinger. Mindre enn en tredjedel av de som bruker hår vekst produkter rapporterer suksess; Likevel, over disk produkter som minoxodil og reseptbelagte produkter for menn som Propecia kan hjelpe i hårvekst. Konsultere legen din og følg instruksjonene for produktet.

Bruk en infrarød laser kam over området der du ønsker å stimulere hårvekst. Selv om dette produktet ikke har blitt grundig testet i henhold til de påkjenningene av reseptbelagte legemidler, det viser tegn på å være effektiv uten bivirkninger. Infrarød laser kammer er tenkt å stimulere blodtilførselen til huden rundt hårsekkene, og dermed fremme hårvekst. De koster mellom $ 40 og $ 200.

Måter å fjerne kroppshår permanent

For både menn og kvinner, kan forekomsten av uønsket kroppshår være belastende, samt føre til at kroppen bilde problemer. Siden daglig barbering kan være vanskelig på grunn av plasseringen av håret eller bare frustrerende for å gjøre hver dag, og mange oppsøke en permanent fremgangsmåte for å fjerne kroppshår. De to alternativer for en slik prosedyre er elektrolyse og laser hår epilering.

Hva er elektrolyse?

Brukt i over et århundre, er elektrolyse den mest brukte og mest effektive form for permanent organ hårfjerning på grunn av sin evne til å fjerne hår i alle farger på alle hudtyper. Fremgangsmåten involverer bruk av en meget liten, meget fin nål satt direkte inn i hårsekken av håret selv. Når på plass, blir en elektrisk strøm sendt gjennom nålen til å skade follikkel og deretter ødelegge det.

Typer Elektrolyse

Det er tre typer av elektrolyse som kan brukes for å fjerne uønsket kroppshår: galvanisk elektrolyse, termolyse, og en kombinasjon av de to.

Galvanisk elektrolyse benytter en likestrøm gjennom nålen, som i sin tur stimulerer en kjemisk reaksjon, å dreie vev saltvann inn natriumhydroksyd. Den natriumhydroksyd og deretter ødelegger pære av hår.

Termolyse anvender en vekselstrøm ved en høyere frekvens i motsetning til en likestrøm, som på sin side vibrerer hårsekkcellene for å generere tilstrekkelig varme og energi for å ødelegge pære av hår.

Bivirkninger og effekt

Effektiviteten av elektrolyse er lav, med om lag 25 prosent av hår ikke etterveksten. Flere behandlinger kan være nødvendig, og den samlede effekten av behandlingen avhenger av ferdighetsnivå av electrologist. Prosessen er langsom og kan være ganske smertefullt hvis pasienten har en lav toleranse for smerte. Aktuelt anestetika kan brukes til å hjelpe nummen smerte, men bare litt.

Mulige bivirkninger er rødhet og potensialet for arrdannelse. I sjeldne tilfeller kan det impetigo infeksjon reaktivering av en latent herpes simplex virus kan forekomme.

Laser Hårfjerning

Hårfjerning som involverer bruken av laseren, også kjent som laser hår hårfjerning, er en effektiv metode for hårfjerning. Fremgangsmåten innebærer å sikte en konsentrert lysstråle direkte inn i hårsekken, som blir absorbert av håret og ødelegger den innenfra.

Mulige bivirkninger av laser hår epilering innbefatte rødhet og hevelse, ledsaget av smerte som kan vanligvis behandles med over-the-counter medisiner som ibuprofen. Selv om sjeldne, blemmer, overflødig eller redusert pigmentering og selv arrdannelse kan forekomme.

Selv om en effektiv måte å fjerne hår, konkluderte Food and Drug Administration at laser hårfjerning ikke bør anses som en permanent metode for hårfjerning. Men det er fortsatt mye brukt. En studie publisert i desember 2001 utgaven av dermatologiske kirurgi konkluderte med at å bruke en alexandrite laser er en raskere og mindre smertefull metode for hårfjerning enn electroysis, selv om det er dyrere. (Se Resource # 1).

Hvordan Thin Kroppshår Med naturlig rettsmidler

Både menn og kvinner kan finne seg selv trenger å fjerne eller tynne noen av kroppshår. Det finnes en rekke produkter som kan være foreskrevet av lege eller kjøpes over disk, men mange foretrekker et naturlig alternativ. Denne metoden innebærer benytter kun naturlige ingredienser, og har vist seg å være effektiv i å redusere hårvekst.

Bruksanvisning

•  Bland 2 ss. sitronsaft med 8 ss. honning.

Påfør blandingen på huden og håret med en bomullspinne, gni den i samme retning som håret vokser.

Le blandingen sitte på håret og huden i 15 minutter, og skyll.

Påfør blandingen to ganger i uken i to uker, og deretter en gang i uken etter det.

Bruk såpe og en pimpstein til å forsiktig skrubbe uønsket kroppshår når du bader. Dette hjelper også til å redusere hårvekst gjennom tiden.

Slik fjerner Kroppshår med sukker

Syk av at uønsket hår på deg bena, under armen, eller til og med på ansiktet? Enhver kvinne ønsker de kunne fjerne uønsket hår raskt og enkelt, med mindre smerter. Jada, kan du prøve voksing og barbering, men dette kan være smertefullt og la huden din irritert. Hvorfor ikke prøve denne nye teknikken kalles "sugaring" for å fjerne den uønskede hår. De sukker lim pinner bare til håret og ikke på huden, så det er ikke så vondt som voksing.
Resultatene kan vare opptil seks uker, og etter gjentatt bruk, kan hårsekken bli skadet, slik at håret kan aldri vokse tilbake. Nå er ikke det noe vi alle ville elske?

Bruksanvisning

•  Bland sammen sukker, sitronsaft (uten masse eller frø), og vann i en liten kjele over middels til høy varme, rør ofte, og kok opp. Du kan også legge til noen dråper lavendelolje og tea tree olje, hvis du ønsker det, som har en beroligende effekt på huden. Når blandingen koker, redusere til lav-middels varme og la det småkoke i 25-30 minutter. Fjern fra varmen og la avkjøles i 10 minutter, deretter i en lufttett beholder. En blanding bør nå være en mørk farge, som ligner på en mørk soda.

Kontroller at blandingen er avkjølt til romtemperatur før du bruker på huden og deretter spre lim inn over området der du ønsker å fjerne hår. Jeg liker å gjøre ett lite område om gangen, ikke større enn et par inches lang, men du kan gjøre et større område. Jeg bruker baksiden av en skje til å smøre lim på huden, eller du kan bruke hva som fungerer for deg, for eksempel en liten plast eller slikkepott.

Påfør din voksing stripe, som du finner på hvilken som helst butikk som selger hårfjerningsprodukter. Du kan også bruke en gammel ark eller putetrekk, skåret i strimler. Dette er en stor pengene sparer tips! Gni stripe på voks, så bare stripe det bort. Så enkelt er det!

Overflødig lim igjen er vannløselig, så det vasker bort lett og vil ikke irritere huden som vanlig voksing kan.

Tips om å fjerne uønsket kroppshår Naturligvis

Tips om å fjerne uønsket kroppshår Naturligvis


Uønsket hår er et problem for både menn og kvinner, enten det er voksende i en pinlig sted eller er bare spesielt tykk. De fleste mennesker er avhengige av syntetiske produkter som rive, brenne eller trekke ut håret, men disse ofte lar huden irritert og ubehagelig. Personer som foretrekker naturlige metoder kan bli kvitt uønsket hår på en rekke naturlige måter.

Honning, sitron, sukker

Honning, sitron og sukker blandes til en tykk pasta har blitt brukt som en naturlig hår remover siden dagene i det gamle Egypt. Denne pastaen klamrer seg til håret mye som voks gjør. Gni pastaen og det vil komme bort fra huden din, tar håret med den.

Pumice Stone

Denne metoden bruker en porøs stein som kalles en pimpstein til å gni av håret. Pimpstein er best brukt i dusjen som det varme vannet vil bidra til å åpne porene i huden din, og vil gi nok smøring for stein for å fjerne hår uten smerter. Pimpstein er best brukt for leg hår og ikke for sensitive områder som kan bli irritert fra friksjon.

Plukker

Plukker er best brukt for små områder, slik som øyenbrynene, fordi det er tidkrevende. Plukker er mer effektivt enn mange andre metoder for hårfjerning fordi det trekker håret ut ved roten. Nappet håret tar lengre tid å vokse tilbake enn barbert eller kjemisk behandlet hår, noe som gjør vedlikeholdet enklere. Over tid vil hårsekkene i området ikke lenger reprodusere, og du vil neppe trenger å nappe i det hele tatt. Det beste verktøyet for dette er pinsett som har en flat grep.

Hvordan Grow hodehår Tilbake

Hvordan Grow hodehår Tilbake


Både menn og kvinner opplever håravfall, selv om 60 prosent av alle mennesker plaget av skallethet er menn. Det forekommer i to tredjedeler av alle menn 60 år og over, i henhold til Ohio State University Medical Center. Hårvekst naturlig bremser som en del av aldringsprosessen, men den tidligere hårtap begynner, jo mer sannsynlig er det for å være alvorlige. Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig, fra kirurgiske prosedyrer til aktuelle salver og piller. Hver behandling har forskjellige fordeler og ulemper, så snakke med legen din om det beste valget for dine individuelle omstendigheter.

Hvordan Grow hodehår Tilbake

•  Snakk med legen din om din tilstand. Selv om de fleste håravfall er relatert til alder og genetiske faktorer, er det noen ganger forårsaket av andre forhold som ekstrem stress, overgangsalder eller fødsel. I disse tilfellene, begynner håret å vokse igjen etter flere måneder, så utforske denne muligheten før expending tid, penger og krefter på Veksten.

Be legen din om å bruke Finasteride, markedsført av Merck and Company ettersom stoffet Propecia å behandle mannlig mønster skallethet. FDA godkjente denne reseptbelagte medisiner i slutten av 1997, ifølge Ohio State University Medical Center. Dette stoffet virker ved å blokkere et bestemt enzym som er ansvarlig for konvertering av testosteron til dihydrotestosteron, som legene mener spiller en rolle i mannlig mønster skallethet.

Kjøp Minoxidil, en over-the-counter hårtap behandling bedre kjent som Rogaine som har blitt produsert av Upjohn siden slutten av 1980-tallet. Bruk denne medisinen topically to ganger daglig for best resultat. Denne rutinen må holdes opp daglig for å opprettholde forbedring. Cutting tilbake til en dose daglig fører til noen håravfall mens avsluttet behandling fører til en regresjon til-behandlings skallethet.

Få en definitiv diagnose fra legen din om type hårtap. Alopecia areata er en type skallethet som håret tap oppstår plutselig. Hvis denne hårtap forekommer i en bestemt del av kroppen, gjenopptas hårvekst etter en periode på måneder. I tilfeller når alle kroppshår plutselig blir borte, betyr håret ikke vokse. Mens årsaken til alopecia areata er fortsatt ukjent, kortikosteroid injeksjoner er den typiske behandling.

Hint

 • Vurdere kirurgisk behandling for skallethet, inkludert en hårtransplantasjon, vev ekspansjon, klaff kirurgi eller skalp reduksjon. Som med alle kirurgi, kan det være komplikasjoner og resultatene varierer fra individ. Ta kontakt med din lege for ytterligere informasjon om alternativene.
 • Hårtap hos barn kan være forårsaket av trikotillomani, en tilstand der et individ vanligvis trekker på håret hans.
 • Hårtransplantasjon noen ganger føre til blødninger, arr, infeksjon eller en ujevn, ujevnt utseende i hårvekst, ifølge Massachusetts General Hospital. Videre fungerer håret erstatning kirurgi bare for folk som fortsatt har sunn hårvekst på sidene og baksiden av hodet.
 • Mann mønster baldness er forbundet med en høyere risiko for hjertesykdom. Snakk med legen din om dine risikofaktorer og forebygging eller behandling strategier.

Tips og hint om Pubertet

Tips og hint om Pubertet


Puberteten er ferd med å endre fra et barn til en kvinne eller en mann. Pubertet fører til mange fysiske, seksuelle og følelsesmessige endringer og vanligvis oppstår mellom 9 og 16. Jenter vanligvis begynne å gå gjennom puberteten før gutter. Puberteten kan være en vanskelig tid. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om din helse, snakke med en voksen du stoler på om å se en lege.

Body

Pubertet begynner når kjertler i hjernen din begynner å produsere og frigjøre hormoner som forårsaker kroppen til å endre og moden. Hanner merke flere fysiske endringer som kan skje plutselig eller gradvis over flere år, blant annet å bli høyere og økende vekt. Sammen med høydeforskjeller, malesâ € ™ organer begynner å utvikle mer muskelvev, og deres skuldre utvide. Kjønnsorganene, penis og testikler, begynner å vokse også. Kroppshår begynner å spire i armhulene, ansikt, armer, ben og lyske. Mange menn også vokse hår på brystet, ryggen og nedre mage.

Hunner også vokse i puberteten. De begynner å utvikle kurver rundt sine lår og hofter, og brystene begynner å utvikle seg. Noen ganger brystene vokser ujevnt, noe som er normalt. Mange voksne kvinner har ett bryst som er litt større eller mindre enn den andre. Hunner begynner å vokse hår under sine armer, på beina og i deres genital området. Du kan begynne å barbere under armene og ben hår i puberteten. Mange kvinner merker en klar, hvit eller gul utflod i løpet av puberteten. Dette utslippet vil ikke skade deg, men du kan føle seg mer komfortabel på seg en tynn truseinnlegg hvis du merker noen utflod i trusa.

Skin

Svettekjertlene blir mer aktive i puberteten for menn og kvinner. Når puberteten begynner, begynner å bruke deodorant hver dag, og vier spesiell oppmerksomhet til hygiene for å forebygge kroppslukt og fet hud. Olje glands i ansiktet også bli mer aktiv. Overflødig olje kan tette porene og forårsake kviser. Hold ansiktet og håret rent, og unngå å berøre ansiktet med hendene eller hår for å holde huden din klar.

Seksuelle Endringer

Seksuelle endringer begynner å skje i løpet av puberteten. Hanner begynner å produsere sædceller, som gjør dem i stand til å bli far gjennom seksuell omgang med en kvinne. Hanner kan merke mer hyppige ereksjoner, eller herding, av penis. De fleste menn begynner å ha flere seksuelle følelser.

Hunner begynner å menstruere i puberteten. Eggstokkene begynner å slippe et egg hver måned. Hvis egget ikke befruktes, kaster livmoren sitt fôr fordi det ikke er nødvendig å holde et befruktet egg på plass i livmoren. Fôret passerer gjennom skjeden som blod og utflod. På dette punkt er en kvinnelig fullt i stand til å bli gravid. Det er mulig å bli gravid før du har din første perioden også. Du kan begynne å føle seksuelt opphisset til tider eller har tanker om onani. Dette er helt normalt, og det vil ikke skade deg.

Ikke la noen presse deg til sex. Ubeskyttet sex kan føre til graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer som kan påvirke deg for resten av livet ditt. Ikke vær redd for å snakke med en voksen du stoler på om sex hvis du har spørsmål.

Emosjonelle endringer

Går gjennom puberteten kan være en svært emosjonell tid, fylt med oppturer og nedturer. Kroppen din er å bli vant til nye hormoner, og samtidig er du sannsynligvis i ferd med å ta på seg mer ansvar hjemme og på skolen. Tenårene kan være veldig overveldende. Snakk med foreldrene dine, en voksen du stoler på eller en rådgiver om noen intense følelser eller følelser du har.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Hvordan bli kvitt Shin splinter


På et eller annet tidspunkt, kan en løper ende opp å gjøre med shin splinter. Faktisk, mange løpere klager over denne smertefulle lidelsen. Mens smertefullt, er shin splinter oftest behandles hjemme. Men hvis smertene vedvarer, kan det hende du trenger å gjøre en avtale for å se en lege. Før du drar til legekontoret selv, gi følgende trinn en prøve.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Fjern ting som forårsaker dine shin splinter. Ofte kan dette være fra feil joggesko eller ujevnt underlag.

Hvile og bruke is eller en kald komprimere til bena så mye som mulig for de første 48 til 72 timer. Hev bena så mye som mulig og få en henvisning til en passende profesjonell innen de første 48 til 72 timer i tillegg. Dette er ofte referert til som RICER regime: hvile, is, kompresjon og elevasjon og henvisning.

Påfør varme og massere bena etter de første par dagene. Ved hjelp av varme og dype vev massasje vil fremskynde helbredelsesprosessen av muskler og sener. Pass på å bruke varme og massere beina før og etter du trener mens smertene varer.

Strekk musklene dine. Dette er en annen måte å bli kvitt shin splinter. Det hjelper også forberede dine muskler for å stresse med løping og kan stoppe andre skader oppstår.

Begynn å kjøre da dette vil bidra til å helbrede dine shin splinter og sørge for at de ikke kommer tilbake. Bare sørg for at du vente 3 til 4 dager før du begynner å kjøre igjen. Vurdere en langsommere kjøre på myke underlag mens du venter på din shin splinter til fullstendig leget.

Hint

 • Forebygging er alltid den beste recourse.

Testoserone Boosters

Testoserone Boosters


Testosteron boosters brukes til å bidra til å øke muskelvekst, bekjempe virkningene av mannlige aldring og for å korrigere hormonmangler. Disse testosteron boostere er vanligvis tatt i form av kosttilskudd som øker kroppens hormonproduksjon, kalt prohormones.

Funksjon

Testosteron er et er et naturlig forekommende steroid hormon skapt av både menn og kvinner. Som menn alder, deres testosteron produksjonen synker markant, forårsaker symptomer som muskelsvakhet, tretthet og depresjon. En prohormone supplement kan være foreskrevet av en lege for å bekjempe effektene av aldring hos menn over 45.

Funksjoner

Testosteron øker kosttilskudd er lovlig, men rå testosteron hormon er et kontrollert stoff som kan kun forskrives av lege for å behandle en bestemt sykdom. Mange testosterontilskudd, men direkte stimulerer kroppens produksjon av testosteron, etterligne effekten av å ta hormonet direkte. Tar disse uten medisinsk tilsyn bærer vesentlige risikoer.

Advarsel

Testosteron narkotikamisbruk har alvorlige konsekvenser. Når den brukes over en lang tidsperiode, det fører til ødeleggelse av kroppens hormonproduserende kjertler. Dette betyr at prøvene vil nesten alltid krympe, og at legemet ikke kan gjenvinne sin evne til å produsere hormon naturlig. Når det tas i moderate, kontrollerte doser, bivirkningene er minimal, men det vil ikke føre til en dramatisk effekt i form av muskelbygging.

Effekter

Testosteron og testosteron prohormone kosttilskudd kan føre til betydelige økninger i muskelvekst når det kombineres med vanlig vekt trening og en diett høy i både protein og kaloriinntak. Hos kvinner, kan testosteron boosters føre til utvikling av mannlige sekundære kjønnskarakteristika, som for eksempel en dypere stemme, kroppshår vekst og mer.

Betraktninger

Tar testosteron tilskudd av noe slag vil sannsynligvis virke mot sin hensikt hvis ikke kroppen har et objektivt verifisert hormonmangel. Kroppens hormon-produksjonssystemer er usedvanlig fin-innstilt for å produsere en korrekt mengde av testosteron til individets kroppsvekt og muskelmasse. Forstyrrer dette systemet kunstig nesten alltid fører til livsvarige helsekonsekvenser. Selv når forskrives og følges, kan testosteron boosters føre til redusert nyre-og leverfunksjon.

Forstørrelsen behov for ulike visjoner

Forstørrelsen behov for ulike visjoner


De vanligste typer synsproblemer er refraksjon feil. Brytning er bare måten lyset bøyer seg når den passerer gjennom øyet og omdannes til signaler som hjernen tolker som bestemte bilder. Hvis lyset ikke fokuserer direkte på netthinnen, og deretter visjon lider. En diopter er måling av hvor mye fokus makt er lagt til eller trukket av en linse. Hver av de fire vanligste refraksjon feil krever en bestemt type forstørrelse og korreksjon.

Nærsynthet

Nærsynthet er også kalt nærsynthet. De lysstråler som passerer gjennom øyet fokus foran hinnen. Nærsynte folk ofte har problemer med å se fjerne objekter klart, men kan fokusere på nære elementer. For myopi er konkave - tynn i midten og tykkere på kantene. Disse linsene er alltid målt i minus dioptrier, som trekker fokus makt og fokuserer lyset bakover og inn på netthinnen. Et høyere diopternummeret, for eksempel minus 6, betyr en mer alvorlig enn en korreksjon minus 2.

Langsynthet

Langsynthet - også kalt hypermetropi - er det motsatte av nærsynthet. Langsynte mennesker kan se fjerne objekter klart, men nærmere objekter vises uskarpt. Langsynthet oppstår når lysstrålene er fokusert bak netthinnen. Objektiver for langsynthet er konvekse - tynne i kantene og tykkere på midten. Objektiver for langsynthet er målt i positive dioptrier. Dette legger fokus kraft, noe som åpner for bedre på nært syn. Et høyere diopternummeret - denne gang positiv - betyr brytningsfeilen er mer alvorlig.

Astigmatisme

Astigmatisme gjør at lyset til å være ujevnt fokusert på netthinnen. Generelt sett har form av hornhinnen endret fra en kule til en mer avlang form. Bilder vises uskarpt og langstrakt. Astigmatisme krever en sylindrisk linse som kurver mer til den ene siden eller den andre. Korreksjonen kan kreve enten pluss eller minus dioptrier, avhengig av den bestemte formen på øyet. Mer alvorlig korreksjon vil bli reflektert av en høyere diopternummeret.

Presbyopi

Presbyopi er en aldersrelatert brytningsfeil. Den øyelinsen herder med alderen, og dette hindrer øyet fra å være i stand til å fokusere lys på netthinnen. Personer med presbyopi ikke klarer å fokusere på liten skrift eller objekter som er for nær øynene. Presbyopi kan forekomme i tillegg til andre brytningsfeil. Personer med presbyopi generelt takle med seg enten progressive briller og lesebriller. Disse linsene er relativt lite strøm, vanligvis strekker seg fra positive 0,25 til 2,5 dioptrier.

Slik Spot Symptomer på Iliotibial band syndrom (Runners Knee)

Slik Spot Symptomer på Iliotibial band syndrom (Runners Knee)


Den iliotibial bandet er en sene som forbinder kneet til hoften. Det går langs utsiden av låret til kneet. Hvis dette bandet blir betent og smertefullt, er det kalt Iliotibial Band (IT Band) syndrom. Når IT båndet blir stramme eller forstrukket, gnir det på utsiden av kneet og forårsaker ubehag. Senen er ment å bidra til å stabilisere kneet, og hvis det ikke kan, vil det da føre til en kneskade. Noen ganger denne situasjonen er referert til som "runner kneet", men folk som ikke kjører opplevelse det også.

Hva er årsaken til at dette skal skje? Overforbruk eller overdreven vektbærende trening, dårlig tilpasset trening sko som ikke støtter bena, kjører på ujevnt underlag, trene kraftig etter en lang pause, en endring av gangart, forskjeller benlengde, flate føtter, og muskel ubalanser er noen av årsakene til IT Band syndrom.

Les videre for å lære hvordan å få øye på denne tilstanden.

Slik Spot Symptomer på Iliotibial band syndrom (Runners Knee)

Merknad smerte rundt den ytre side av kneet. Noen ganger, folk panikk og tror det kan være en mulig tåre på menisken eller kneskålen. Eller du kanskje tror du har anstrengt en muskel. Ta kontakt med din lege for å bekrefte IT bandet syndrom diagnose. Helst gå til en ortopedisk lege.

Erfaring problemer med å bruke kneet når du går opp eller ned trappen. Ofte er det sårer mer å trappe ned enn å gå opp.

Undersøk kneet for hevelse. Det vil være noe langs siden av kneet. En blodåre kan bli mer fremtredende enn det var før, eller en gruppe av små årer hvor som helst på beinet kan bli hovne.

Spot som turen har blitt en krykke. Det vil føles som noe er å dra beinet sammen. Det vil være smerter bak kneet cap og trykket langs hele siden av beinet opp til hoften.

Legg merke til at du er mer sliten enn du ville være normalt. Smerten på siden av beinet vil spenne fra toppen av hoften til kneet, og vil gjøre deg trett. Du skal jobbe mer for å utføre daglige rutinemessige aktiviteter, og du vil ønske å hvile mer. Faktisk, vil du ønsker å bare legge seg ned.

Hint

 • Hvis du føler noen av disse symptomene, se din lege umiddelbart.
 • Hvis du opplever knesmerter som beskrevet ovenfor, kan du prøve å fjerne kilden til smerten umiddelbart hvis du kan.

Rupture Calf Muscle Diagnose

Den leggmuskelen er et stort legeme av skjelettvevet som ligger i den nedre bakre del av hvert ben. Den er designet for å presse tærne nedover, en viktig del av gåing, løping og hopping. Leggen kan rive eller bli skadet ved å gå eller løpe over ujevnt underlag, holder en uregelmessig gangart eller overdreven vektbelastning og bruk.

Alvorlighetsgrad av Tear

Tre kategorier brukes til karakteren av alvorlighetsgraden av en belastning. En klasse en tåre anses mindre, med skader som er oppstått hos ca 10% av de totale muskelfibre. Klasse 2 er mer alvorlig, med opp til 90%. Klasse 3 er det sjelden diagnose reservert for en full rive.

RICE

RICE formel (Rest, Ice, Compression, Elevation) legemliggjør standard prosedyre for å reparere tårer i leggmuskelen. Bruke is til det berørte området umiddelbart vil arrestere indre blødninger og hindre ytterligere skade.

Klasse 1

En klasse en ruptur i kalv kan være preget av en stikkende smerte i leggen som blir til en kjedelig verke og stivhet over flere dager.

Klasse 2

En klasse 2 tåre er preget av en skjærende smerter som forsterker når han går, lokal betennelse, og gradvis blåmerker.

Klasse 3

På klasse 3, eller fullt brudd, smerte er alvorlig og urokkelig. I dette tilfelle mister en person ofte sin evne til å bøye muskelen, og kalven vises til "klumpe seg opp" mot kneleddet.

Rehabilitering

Plassere en hæl pad innsiden av skoene vil heve foten og avlaste trykket fra muskelen. Pads skal alltid plasseres i begge skoene for å sikre jevn gange. I tillegg vil innpakning beinet i en kompresjonsbandasje redusere hevelse og stoppe indre blødninger.

Hva er en Devo Scooter?

Hva er en Devo Scooter?


Devo er et navn gitt til elektrisk-drevne rullestolen scootere som brukes av mennesker med begrenset evne til å komme seg rundt på egenhånd. Et stort steg opp fra en rullestol, de tilbyr funksjonshemmede personer en smak av frihet med letthet og manøvrerbarhet. Det finnes ulike typer av Devo scootere for ulike typer bruk. Den du velger avhenger i stor grad av hvor du ønsker å gå med det, i form av sin kompakthet og type terreng over hvilke vil det trenger å utføre.

Strøm

Elektriske scootere kjøre på batteristrøm. De benytter dyp-syklus batterier. Batteriene blir ladet enten med innvendige ladere, eller med bruk av en ekstern batterilader. Ofte batteriene er ekstra når du kjøper en devo scooter; Imidlertid, dersom et eksternt lade kreves det ofte pakket med batteriet. Bruk av batterier som gjør dem lettere og mer lett transporteres i et kjøretøy for bruk i andre enn hjemme steder.

Utseende

Devo scootere alle deler den samme grunnleggende design, selv om enkelte funksjoner identifisere en merkevare fra en annen. Setet er stol-aktig og plassert på baksiden av enheten med en flat gulvplass for å plassere føttene foran den. Styret stige opp på forsiden av enheten. Batteriet er vanligvis plassert under setet. De kan til og utstyrt med en kurv for å bære ting.

Hjul

Tilgjengelig i tre-og fire-hjuls design, antall hjul avhenger i stor grad av tiltenkt bruk for scooter. Innendørs scootere er vanligvis tre hjul og har mindre svingradius og mindre hjul. De gjør det lett å komme seg rundt på trange steder. Fire hjul versjoner ofre svingradius for en bredere stabilitet base og store hjul, ideelt for ujevnt terreng. De anbefales for utendørs bruk.

Portabilitet

Reise scootere er Devo scootere som er raskt demontert i tre eller fire stykker for enkel transport i et kjøretøy. De tar opp minimalt med plass, og er enkle å montere når du når ditt reisemål. De er også ideelle for innendørs bruk, som de er vanligvis tre hjul og tilbyr høyere manøvrerbarhet.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

Det finnes millioner av migrenepasienter. Blant dem, lider av en liten mengde av en sjelden form for migrene som noen ganger kalles "komplisert" eller "kompleks". Det er bedre kjent, men som hemaplegic migrene. Den får sitt navn fra det faktum at det fører til mild til alvorlig midlertidig lammelse i et visst område av legemet. Det kan ta mange former. Det kan hindre den enkelte fra å flytte sine lemmer. Det kan påvirke evnen til å se eller høre, eller det kan påvirke evnen til å speak.Little er kjent om denne tilstanden som mange måter etterligner symptomene på hjerneslag. Den kommer og går ujevnt. Det fungerer forskjellig innenfor ulike mennesker. Det kan være midlertidig ved starten av hodepine eller fortsette gjennom hele kurset. Noen leger mener at det har liten eller ingen langsiktig effekt på kroppen. Andre mener at det fortsatt svekkelse av muskler kan være kumulative og stave problemer for pasienter i langsiktig. Uansett er det ultimate årsak eller dens konsekvenser, antall hemaplegic migrene diagnostisert hvert år synes å være på vei oppover. Av den grunn er det viktig at folk har en bedre forståelse av tilstanden.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

•  Identifiser "aura." Dette er vanligvis den tidligste fysisk reaksjon til utbruddet av migrene. Det kan presentere seg selv på forskjellige måter. En aura ser ut som fyrverkeri skal ut foran øynene. Gnister kan være få eller de kan nesten obskure visjon helt. En annen er beskrevet som en mørkere visjon. Det ser ut som om en grå sky eller mørk klut plasseres mellom person og hva hun ser. En tredje kalles "tunnelsyn. Det begynner som en TV-skjerm, med en liten sort linje rundt siktelinjen. Da tykkelsen av linjen begynner å vokse og smalt til å likne en tunnel. Mindre og mindre lys skinner gjennom til liten eller ingen i det hele tatt kan sees i det hele tatt. Tilstanden er vanligvis kortvarig, som varer ikke mer enn noen få sekunder eller minutter.

Merk følsomhet for lys og høye lyder. De fleste migrenepasienter har en ekstrem følsomhet for en eller begge av disse ting. Det er en av de tidligste utstilte tegn på et migreneanfall, inkludert hemaplegic migrene.

Rapport lyd sensoriske abnormaliteter. Hemaplegic migrene lider ofte høre en summende lyd eller en ringing i ørene.

Gjenkjenn forvirring. En plutselig tap av hukommelse er et annet symptom på denne tilstanden. Det kan påvirke på kort eller lang sikt minne eller selv være noe sporadisk. Noen individer kan identifisere alt om sitt liv opp til et par minutter før angrepet begynte. Andre kan snakke fritt om de siste minuttene, men kan ikke huske utover det. Atter andre opplever hull i sine minner. I alle fall er det denne midlertidige hukommelsestap som skaper en tåke eller følelse av forvirring. Det kan vare noen minutter eller fortsette til migrene selv har ryddet.

behandle kvalme og / eller oppkast. På grunn av den ekstreme smerter involvert med migrene (hemaplegic inkludert), lider har utbrudd av en av eller begge disse betingelsene. De kan starte når som helst i løpet av migrene, men er som oftest stilles under høyden av problemet.

Rapporter alle slags nummenhet, svakhet eller lammelse av kroppen til en lege med en gang. Dette kan manifestere seg som "pins og nåler" pricking huden. Det kan bety at lemmer er vanskelig å bevege seg normalt. I ekstreme tilfeller kan det manifestere seg som en semi-lammet tilstand hvor hele deler av legemet har liten eller ingen følelse i det hele tatt. Slike forhold er grunn til alarm fordi de er også forbundet med hjerneslag.

gjenkjenne talevansker. Noen hemaplegic migrenepasienter har problemer med å kommunisere. Tilstanden kalles "afasi." Det kan presentere seg selv i en av flere måter. For folk flest, viser den seg som en form for ord scrambling. Den enkelte kan snakke normalt. Men ordene som snakkes ofte gjøre lite eller ingen mening. I noen tilfeller kan de danne de riktige ordene, men de kan ikke snakke dem klart. Talen blir utydelig. I svært sjeldne tilfeller er begge typer afasi utstilt samtidig.

Gjør registrering av eventuelle besvimelser eller besvime. Disse er vanlig hos noen pasienter, men er ikke alltid en del av ligningen.

Hint

 • Ha en søvn maske og ørepropper på hånden for å motvirke følsomhet for lys og lyd.
 • Prøv en ispose gjelder øynene eller pannen for å hjelpe Abate mindre symptomer.
 • Spør en lege for kvalme medisiner for migrene anfall.
 • Søk den riktige type medisin for alvorlighetsgraden av migrene.
 • Migrenepasienter bør unngå visse typer aktiviteter som bilkjøring eller bruk av tungt utstyr.
 • Oppsøk riktig diagnose og behandling fra en nevrolog.
 • Langsiktige anfall av forvirring være et tegn på at det skjer noe mer alvorlig. Lag en legetime umiddelbart.
 • Gå til en ER en gang hvis symptomene ikke avta raskt.

Tegn på en svak binyre System

Binyrene er små, omtrent på størrelse med en valnøtt, men den jobben de gjør i kroppen din er alt annet enn liten. Binyrene er ansvarlig for å produsere hormoner, inkludert kortisol, østrogen og testosteron, som er nødvendig for optimal helse. De har også frigjøre adrenalin i tider med umiddelbar stress eller fare, for eksempel når du kjører i frykt. Binyrene jobbe i metabolismen av karbohydrater og regulering av blodsukkeret. Hormoner skilles ut av binyrene har en stor effekt på hvordan din tenker og føler. En svak adrenal system kan føre til en rekke helseproblemer.

Svakhet og apati

Stress er en del av vår hverdag. Noen stressfaktorer kan være noe mindre, mens andre er alvorlige. Kroppen vår kan bli satt under psykisk stress fra urolige familieforhold eller forhold på jobben. Jobbkrav kan sette fysisk stress på oss. Skade og sykdom også understreke kroppen. I en farlig situasjon, binyrer at våre organer for å unnslippe. Siden hovedformålet av binyrene er å gi kroppen mulighet til å håndtere noen av disse stressfaktorene, vil en adrenal system som er redusert i funksjon alvorlig påvirke vår helse. En svekket adrenal system kan være indisert ved generell svakhet og apati. Andre symptomer kan være blodsukkerforstyrrelser, hodepine, hukommelsesproblemer, svimmelhet og mat cravings.

Addisons sykdom

Selv om det er sjelden, en alvorlig underaktiv cortex, som er den ytre del av binyrene, kan resultere i en tilstand kjent som Addisons sykdom. Indikasjoner på denne tilstanden er tretthet, svimmelhet, besvimelse, kvalme, tap av matlyst, humørsvingninger, en reduksjon i mengden av kroppshår og manglende evne til å håndtere stress. Ytterligere symptomer inkluderer en følelse av å være kald og en mørkere i huden rundt albuer, arr, knær, hud forkjølelse, munn og palme bretter.

Adrrenal Reduction

Mange tar kortison for sykdommer slik som astma og artritt. Dessverre er mange legemidler har bivirkninger, spesielt når det tas i løpet av en lang tidsperiode. Slik er tilfellet for de som tar kortison terapi, som binyrene vil krympe i størrelse. Blødninger, infeksjoner og svulster kan også forårsake problemer med binyrene.

Komplett binyresvikt

Dårlige vaner som røyking, alkoholmisbruk og narkotikamisbruk er kjent for å forårsake komplett binyresvikt. Tuberkulose og hypofysesykdom kan også forårsake binyresvikt.

Forslag til Sunn binyrene

For friske binyrene (samt gode generelle helse generelt), spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, dypt hav fisk, hvitløk og løk. Unngå fett, bearbeidet mat, sukker og sukkerholdige drikkevarer og stekt mat. Alkohol, koffein og tobakk er giftig for binyrene. Uavklart stresset bør behandles og løses, da dette langvarig sykdom kan alvorlig svekke binyrene system.

Hvordan forklare varulv syndrom

Hvordan forklare varulv syndrom


Hypertrikose er en tilstand også kjent som varulv syndrom. Dette syndromet er en veldig misforstått lidelse av overdreven, uønsket kroppshår. Nesten alle av huden på kroppen er dekket med hår bortsett fra håndflatene og fotsålene. Babyer kan bli født med medfødt form av syndromet eller enkeltpersoner kan skaffe seg den lidelse senere i livet.

Hvordan forklare varulv syndrom

•  Forstå at hypertrikose er en veldig misforstått lidelse av uønsket hår over hele kroppen. Det er vanligvis en genetisk lidelse som er arvet eller forekommer som en spontan mutasjon.

Innse at varulv syndrom er sjelden, og rammer 1 i ca 340 millioner mennesker.

Lær at enkelte medikamenter kan føre til en økning i hårvekst og at noen overdreven hårvekst er relatert til kreft. Noen stoffer som kan forårsake overdreven hårvekst inkluderer diazoksid, oral fenytoin, ciklosporin og Minoxidil. Også ubehandlede underernæring som sett i anoreksi også kan føre til hårvekst. Disse forholdene er kjent som kjøpte hypertrikose.

Vet det er ingen kur for varulv syndrom. Den eneste behandlingen er kosmetisk. Håret kan være bleket eller midlertidig fjernet ved voksing eller permanent fjernet av metoder som elektrolyse eller laser ødeleggelse av hårsekkene.

Forklar at tilstanden hypertrikose er vanligvis alltid forbundet med tenner mangler og overflødig tannkjøtt vekst. Dette er en grunn personer med hypertrikose omtales som varulver, ulv-menn og ape-menn.

Hint

 • Oppdagelsen av hypertrikose ble gjort i 1648 da en hel familie inkludert en mann, to døtre, hans sønn og hans barnebarn ble berørt med varulv syndrom. I 1984 en familie i Mexico rapporterte 24 medlemmer med hypertrikose, med fem generasjoner berørt.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en av de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner. PCOS forårsaker væskefylte sekker (cyster) å danne på eggstokkene og et høyere-enn-normalt antall androgener (mannlige hormoner) til å være til stede i systemet. De mannlige hormoner er ansvarlig for mange av de ubehagelige symptomene på PCOS.A diagnosen PCOS kan være vanskelig å få fordi det er ikke ett bestemt sett av symptomer eller en bestemt test som skal utføres. I stedet, leger vanligvis prøver å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Gjør deg klar for diagnose

Bli kjent med de ulike symptomer på PCOS, men husk at du kan ikke oppleve dem alle. Her er noen symptomer vanligvis assosiert med PCOS: Cyster på ovariesAmenorrhea (ingen eller sjeldne menstruasjonen) InfertilityLack av eggløsning eller sjeldne ovulationHigher enn normal mengde av mannlige hormoner, slik som testosteroneObesityInsulin motstand eller type II diabetesHirsutism (overdreven kroppshår) Thinning hår eller mannlig -pattern baldnessCholesterol uregelmessigheter, enten for høyt eller for lowAcne eller fet skinSkin tags, spesielt i armhulene eller neckHigh blod pressureDandruffPelvic smerte

Diskuter dine symptomer med din lege eller helsepersonell. Du kan finne det nyttig å lage en liste over symptomer du har opplevd så du ikke glemmer dem når du sitter på kontoret.

Klargjør for et batteri av tester! Din helsepersonell vil ønske å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Vet at en full fysisk og bekken eksamen er sannsynlig å være den første bestillingen av handling. Legen din vil ønske å se etter ting som unormal hårvekst (hirsutisme) og hud koder. Husk datoene for dine siste menstruasjon - dette vil hjelpe legen avgjøre hvorvidt du har eggløsning.

Innse at en ultralyd kan utføres for å fastslå om det er cyster på eggstokkene og for å se etter eventuelle andre reproduktive unormalt. Transvaginal ultralydundersøkelser, som benytter en sonde settes inn i skjeden, blir ofte benyttet for dette formål.

Lab tester og blodprøver du kan forvente

Forstå at androgen, eller mannlig hormon, vil testene kjøres. Legen er spesielt å se på Dehydroepiandrosteron (DHEA) og testosteronnivå. Mens høye testosteronnivå kan være et symptom på PCOS, høye DHEA nivåer er mer sannsynlig å indikere et problem med binyrene.

Forbered legen din for å sjekke dine nivåer av follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), som begge er involvert i eggløsning. Et forhøyet FSH-nivå kan noen ganger bety menopause.

Erkjenne at som med de fleste fysiske undersøkelser, vil legen din vil teste din kolesterol, eller lipid, nivåer. Kvinner med PCOS har ofte forhøyet kolesterol og høyt blodtrykk, og det er viktig at legen din overvåke disse nivåene for å redusere risikoen for hjertesykdom.

Vær oppmerksom på at legen kan sjekke din prolaktin (et hormon involvert i amming) nivåer, fordi høyere enn vanlig mengde prolaktin i systemet kan føre til perioder for å stoppe.

Planlegg en thyroid funksjonstest hvis din lege antyder det, siden tyreoidforstyrrelser kan produsere mange symptomer som ligner på de av PCOS.

Gjør deg klar for en blodsukker test (vanligvis krever du drikke sukkerholdig løsning og rask i flere timer). Man kan kjøres for å se om du har insulinresistens, eller har en økt risiko for å utvikle diabetes.

Hint

 • Ikke glem å skrive ned alle symptomene dine - dette vil bidra til å lette disse diskusjonene med din helse profesjonell.
 • Sørg for å få din helse profesjonell er ok før du tar fatt på noen behandling for PCOS eller annen tilstand.