Digidexo.com

myom forkalkning

Hvordan diagnostisere myom

Hvordan diagnostisere myom


En myom er en godartet svulst som oppstår fra muskelvev. Dette refererer vanligvis til livmor leiomyomas, mer kjent som livmor fibroids. Denne typen myom er den vanligste svulst i kvinnelige reproduktive system og kan bli funnet i 20 til 25 prosent av alle kvinner, særlig i alderen 35 og 49. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere en myom.

Bruksanvisning

Forvent fleste myomas å være asymptomatiske med bare 10 til 20 prosent som krever behandling. Symptomene er avhengig av størrelse og beliggenhet, men den vanligste årsaken er en tung menstrual flow. Kvinner kan også oppleve større magesmerter under menstruasjon og blæretrykket.

Bruk ultralyd som den foretrukne avbildningsteknikk for livmor fibroids. Transabdominal og transvaginal bildene skal vise en konsentrisk fast masse med variabel skygging forårsaket av den rådende muskel.

Observer graden av ekkogenisitet av myom. Forkalkning og fibrøst vev vil øke den grad som lydbølger blir reflektert av tumoren. Nekrotisk vev vil være ekkofritt.

Vurdere effekten av tumorlokalisasjon. Ultralydbildet kan bare vise en bule i livmor kontur dersom svulsten er liten og isoechoic med livmoren. De fleste fibroider er plassert i veggen av uterus, men også kan være under slimhinnen eller serosa.

Vurdere en myom med Magnetic Imaging resonans (MR) i tilfeller der ultralydfunn er uklart. Livmor fibroid svulster bør vise med skarpe marginer på både T1 og T2 vektede bilder.

Forklaring av brystkreft Forkalkning

Forklaring av brystkreft Forkalkning


Bryst forkalkninger er forårsaket av en oppbygging av et lite depositum på hardt kalsium innenfor det myke brystvev. De fleste bryst forkalkninger er relativt harmløse, men de kan være en indikasjon på mer alvorlige problemer, inkludert brystkreft.

Typer

Det finnes to typer bryst forkalkninger: microcalcifications og macrocalcifications. Macrocalcifications er ganske vanlig, og de forekommer i om lag 50 prosent av kvinner over en alder av 50. Selv større enn den andre typen, er macrocalcifications ikke vanligvis knyttet til kreft. Microcalcifications er vanligvis ikke kreft heller, men visse mønstre av microcalcification kan indikere kreftsvulst. Cellene deler seg raskt føre microcalcifications. Dette overskuddet cellevekst kan være et tidlig varsel tegn på brystkreft.

Årsaker

Macrocalcifications, vanligvis et resultat av aldring, er vanlig hos kvinner over 50. Normal slitasje i brystvev, inkludert mindre skade og betennelse, kan føre til en opphopning av kalsium. Microcalcifications oppstår når cellene i brystvevet begynner å dele seg raskt og overdrevet. Små rester kalkavleiringer kan dannes i områder med cellevekst. Visse mønstre av microcalcifications, for eksempel når de microcalcifications er klumpet seg sammen i motsetning til spredt rundt, kan være et tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er til stede, vil de bli oppdaget under en vanlig mammografi eksamen. Unormale forkalkninger vil bli notert og henvist til en lege ved radiologen som leser mammogram resultater. Legen vil deretter bestemme om ytterligere prøve, slik som et diagnostisk mammogram eller biopsi, er nødvendig.

Detection

Noen bryst forkalkninger kan føles som klumper under selvadministrerte bryst eksamener. Det er viktig for kvinner å komme inn i vanen med å utføre disse eksamenene regelmessig slik at eventuelle klumper vil bli oppdaget tidlig. Forkalkninger også slå opp på mammogram skanninger. Hvis en kvinne har brystkreft forkalkninger, vil de vises på mammogram som hvite flekker eller prikker i brystvevet. Det er spesielt viktig for kvinner over 50 år for å ha regelmessig mammografi utført, siden sannsynligheten for bryst forkalkninger øker med alderen.

Behandling

De fleste bryst forkalkninger er godartet og ikke krever behandling. Noen bryst forkalkninger kan være mer potensielt skadelig, og en lege vil be om ytterligere testing i disse situasjonene. Hvis legen bestemmer at en forkalkning trenger mer testing, er det mest vanlig fremgangsmåte en biopsi for å bestemme om den er kreftveksten. Dersom biopsi kommer tilbake positivt, vil dette kreve forkalkning brystkreft behandling, som kan omfatte kirurgi eller kjemoterapi. Bare en lege kan bestemme riktig løpet av handlingen i tilfelle av brystkreft.

Misforståelse

I motsetning til populære antakelsen, bryst forkalkninger har ingenting å gjøre med kosthold. Mange tror at for mye kalsium i en diett fører til en opphopning av kalsium i brystet, men det er ingen påvist sammenheng mellom kosthold og bryst forkalkninger. Dessuten er en annen vanlig misforståelse at en biopsi på bryst forkalkninger kan kun utføres kirurgisk. Dette er ikke tilfelle, så er det andre effektive metoder for biopsi, så som en kjerne nål biopsi.

Bryst Forkalkning Behandlinger

Bryst forkalkninger er kalkavleiringer som bygges opp over tid i brystvevet og kan føles som en klump i brystet. De er svært vanlig blant kvinner og er generelt helt ufarlig. I sjeldne forekomster, kan bryst forkalkninger være et tidlig tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er fast bestemt på å være godartet, er det en rekke måter de kan behandles.

Mammografi

Leger og radiologer følge nøye med bryst forkalkninger hvis de er til stede på den tiden en mammogram utføres. I de fleste tilfeller, måten de forkalkninger Form er en indikasjon på hvorvidt de kan være et tidlig tegn på brystkreft. Vanligvis bare én av fire eller fem kvinner som har forkalkninger er diagnostisert med brystkreft. Selv om de er diagnostisert med kreft, er unormal vekst vanligvis i tidlig fase og kan kureres gjennom behandling.

Det første trinnet at de fleste leger vil ta i behandling av bryst forkalkninger er en mammogram. Dette er en test som utfører et røntgenbilde av brystvevet. Hvis forkalkninger er til stede, vil de vises som små hvite områder i brystet. Radiolog vil da undersøke x-ray for å bestemme mønsteret av forkalkninger. Visse mønstre av oppbygging er tegn på brystkreft, mens andre mønstre er harmløse. Når radiologen har gjort fastsettelse av hvilken type bryst forkalkninger som er til stede, vil en pasientens lege bestemme hvordan du vil fortsette behandlingen.

Behandling for Godartede Forkalkning

Et flertall av tiden, bryst forkalkninger er godartede og ikke tegn på kreft. Imidlertid vil en lege vil pasienten ha oppfølging besøk hvert halvår når bryst forkalkninger er identifisert. Etter den første mammografi dersom forkalkninger har vært fast bestemt på å være godartet, vil legen be pasienten om å gå tilbake til kontoret for en oppfølging mammografi etter en seks måneders periode. Hvis mammogram på den tiden viser at forkalkninger i det berørte bryst er fortsatt ingen bekymring, legen vil da be om en mammografi for det andre brystet etter ytterligere seks måneder. Hvis du på det tidspunktet det andre brystet ikke har forkalkninger, eller ikke har forkalkninger som tilsier brystkreft, kan en pasient deretter fortsette å se sin lege for årlige bryst eksamener, ifølge informasjon fra California Pacific Medical Center.

Behandling etter mistenkelig Forkalkning

Behandlingen for mistenkelige forkalkninger er litt mer komplisert. Etter en radiolog har undersøkt en pasients mammogram og bestemmer forkalkninger er mistenkelig, vil legen deretter utføre en biopsi. Dette er en prosess for å sette en nål inn i brystet for å fjerne noe vev som skal sendes til et laboratorium. Laboratoriet vil deretter analysere prøven og finne ut om cellene er kreft. Dersom cellene ikke er kreft, og deretter behandling for forkalkning er den samme prosess som omtalt ovenfor. Imidlertid, hvis cellene er bestemt til å være kreft, og legen vil ta skritt for å behandle bryst kreft i et tidlig stadium.

Hvordan behandle Myoma

Hvordan behandle Myoma


Myoma er en hvilken som helst tumor som oppstår fra muskelvev, men vanligvis refererer til en uterin leiomyom, vanligvis kjent som en uterin fibroid. Dette er den vanligste gynekologisk svulst og forekommer hos opptil 50 prosent av kvinner i alderen 30 år og eldre. Denne type myoma har en vesentlig genetisk komponent, og er forbundet med høye østrogennivåer. Følgende trinn viser hvordan å behandle en myom.

Hvordan behandle Myoma

Unn livmor fibroids hvis de blir symptomatisk. Tradisjonelle metoder varierer fra symptomlindring til en hysterektomi. En myomektomi kan også utføres i selektive tilfeller.

•  Reduser blodtilførsel av livmor fibroids med en livmor arteriell embolisering. Dette vil redusere størrelsen på disse høyt vaskulære tumorer, noe som gjør eksisjon lettere og redusere blodtap under operasjonen.

Utfør dette minimalt inngrep gjennom livmor arterier. Disse arterier er typisk forstørret med pasienter med uterine fibroider, og kan være plassert med angiografisk hjelp.

Catherize livmor arterier og injisere dem med en embolisk agent. Dette er typisk kuler av polyvinylalkohol (PVA) som strekker seg 500 til 700 mikron i diameter. Det kan være nødvendig å bruke en microcatheter noe som kan gjøre det vanskelig å administrere den PVA-sfærer. Dette kan løses ved å fortynne embolisk agent og spyle kateteret ofte.

Ta en komplett angiografi etter både livmor arterier er embolized å bekrefte at de er okkludert. Dette vil også tillate et søk etter flere blod forsyninger av livmor fibroids.

Diett for å reversere hjerte Forkalkning

Cardiovascular forkalkning, eller opphoping av kalsium plakk i arteriene i hjertet, presenterer en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Biter av plakk kan bryte av og bæres av blodet til kritiske punkter i kroppen og hjernen forårsaker alvorlig sykdom og død. En rekke faktorer kan føre til forkalkninger, inkludert mangel på mosjon, en høy-fett diett høy-sukker, fedme og lavt inntak av vitamin K. For å redusere risikoen for ytterligere forkalkning, leger anbefaler generelt behandling med kolesterolreduserende medikamenter, kosthold, trening og andre endringer i livsstil.

"Dårlig" kolesterol

Høye nivåer av lav tetthet lipopropid (LDL), eller "dårlig kolesterol", er en viktig indikator på potensielle problemer og er forbundet, sammen med nyresykdom, med forkalkning av blodårer i hjertet. LDL kan trenge blod fartøy vegger og lage skumceller. Disse skumceller danner kjernen i forkalkning plakk innskudd. Høytetthets lipopropid (HDL), eller "gode" kolesterolet, forhindrer forkalkning ved å bære kolesterol fra blodårene til leveren for prosessering. Reduksjon av LDL-nivåene er en av de mest effektive måtene å forhindre forkalkning plakk dannes i blodårene.

Plantesteroler

Medisinering er en stor aktør i å redusere LDL kolesterol, men endringer i kostholdet og kosttilskudd kan også hjelpe i prosessen. Plantesteroler forhindre forkalkning i hjertet. Steroler som finnes i planteføde som nøtter, korn, ris og vegetabilske oljer, fettstoffer er så lik at de blokkerer kolesterol absorpsjon av kolesterol i tarmen. Senke kolesterolabsorpsjon tvinger leveren for å trekke ut av LDL-kolesterol i blodet og videre reduserer LDL i blodet. The American Heart Association anbefaler å spise fisk ukentlig eller tar fiskeolje kosttilskudd som en del av en diett for å redusere LDL og triglyserider, og for å forebygge hjertesykdom og slag.

Kosthold og ernæring

Flavonoider og tocotrienols også bidra til å redusere LDL og total kolesterol. Disse gunstige stoffene finnes i frisk frukt, grønnsaker, te og rødvin og fungerer som antioksidanter i kroppen. Tokotrienoler er funnet i visse vegetabilske oljer som raps, mais og olivenolje, samt hvetekim, bygg, så Palmetto, og visse typer av nøtter og kornsorter. Tokotrienol er et vitamin E-variant, men er ikke den eneste vitamin nyttige i å fremme gode kolesterolnivåer og å redusere LDL-kolesterol. Vitaminer som C, B6, B12, vitamin K, niacin, folat og mineraler som magnesium og selen er også anbefalt i en LDL-reduserende diett. Protein-bygge aminosyrer og antioksidanter utvunnet fra hagtorn, soya, hvitløk og drue frø har vært forbundet med senket blodnivåer av LDL og trigylcerides. Velge en diett lav på fett og kolesterol og høyt i frukt, grønnsaker og helkorn kan gå en lang vei mot å hjelpe stoppe forkalkning av arteriene. Middelaldrende kvinner som drikker kaffe har også vært vist i en National Institutes of Health-finansiert studie å ha lavere risikofaktorer for blodåre forkalkninger, hjertesykdom og hjerneslag.

Livsstil

Livsstilsfaktorer er også viktig for å redusere risikoen for arteriell forkalkninger. Tren regelmessig, slutte å røyke, redusere høyt blodtrykk, får riktige mengder av hvile, redusere stress, kontrollere vekten og opprettholde sosial interaksjon, sammen med et riktig kosthold og medisiner, for å bygge en sunn karsystemet.

Isjiassmerter på grunn av Forkalkning i Spine

Isjias er en smertefull tilstand som kan føre til halting og selv immobilitet i bena. Sciatic smerte kan være forårsaket eller forverret av forkalkning i sacroiliac felles at videre komprimere isjiasnerven kjører fra sacrum ned gjennom hoftene og gir sensoriske og motoriske innspill til bena. Hvis du lider av isjias som følge av forkalkning, kan en riktig diagnose føre til riktig behandling og redusere smerte.

Definisjon

Hvis du er diagnostisert med forkalkninger i ryggraden din, har du bein spurs, også kjent som osteofytter. Disse benete fremspring vokse sammen bein kanter. I seg selv er de ikke smertefullt, men kan være ulidelig vondt på et sted der nervene kan gnisse mot dem eller komprimeres. Det er flere forhold som kan resultere i osteophytes i korsryggen.

Årsaker

Forestier sykdom er også kjent som diffuse idiopatisk skjelett hyperstosis, en hardere av leddbånd begrense mobiliteten og redusere omfanget av bevegelse av beina hvis plassert i sacroiliac regionen. Korsrygg spondylose er en degenerativ tilstand av bein i nedre del av ryggen som kan resultere i osteophytes. Spinal stenose er en tilstand der nervekanaler for ryggraden blir smalere. Denne tilstanden kan være medfødt eller ervervet.

Noen mennesker kan ikke ha noen av disse forholdene, og fortsatt utvikle bein spurs. Dette kan være en normal aldringsprosessen med friksjon på leddene skaper arrvev som calcifies.

Symptomer

Du kan ha bein spurs i din korsryggen uten å utvikle noen symptomer. Hvis bein spurs sted press på isjiasnerven, vil du oppleve varierende grad av smerter og immobilitet. Du kan første erfaring prikking og nummenhet i bena som kan stråle ut fra hoften ned til tærne. Hvis forkalkning skaper mye press, kan du føle ødeleggende smerter i rygg, hofter og ben.

Diagnose

Diagnostiske tester brukes for å fastslå om sciatic smerte er et resultat av bein spurs. En X-ray, datastyrt tomografi (CT) eller MRI scan kan brukes til å identifisere plasseringen av forkalkning. Hvis tilstanden har vedvart over en lengre periode, mer enn to måneder, kan legen din be om nervelednings tester for å fastslå om sensoriske og motoriske nervefibre har blitt skadet og i hvilken grad.

Behandling

Behandling for isjias som følge av benet osteophytes avhenger av mengden av smerte og skade blir gjort. Hvis du fortsatt har et bredt utvalg av bevegelse, kan legen forskrive steroide anti-inflammatoriske (NSAID) medisiner for å redusere hevelse og smerte. Strekking kan også øke fleksibiliteten og redusere trykket på isjiasnerven. Hvis tilstanden er alvorlig, kan du kreve kirurgi for å fjerne sporer. Dette kan gjøres artroskopisk.

Bortsett fra bein spurs skape press på isjiasnerven, er det også en fare for at sporen bryte av og flyter i felles plass. Dette kan føre til låsing eller annen skade på nerve eller felles vev. Diskuter din tilstand med legen din for å finne det beste løpet av handlingen for din situasjon.

Hva er årsakene til Forkalkning i bukaorta?

Hva er årsakene til Forkalkning i bukaorta?


En åreforkalkning, eller aterosklerose, blir noen ganger kalt "forkalkninger." Det kan forekomme i en hvilken som helst arterie av kroppen, inkludert abdominal aorta, og må behandles for å hindre enda mer alvorlig sykdom.

Identifikasjon

Forkalkning er et uttrykk benyttet for å beskrive herding av hovedpulsåren av kroppen, aorta, som det passerer gjennom magen.

Betydning

Denne opphopning av kolesterol er også kalt åreforkalkning og er den viktigste årsaken til forkalkninger i abdominal aorta. Arterien stivner som plakk skjemaer for å bidra til å helbrede skadet aortavev.

Årsaker

Aortavev er i tillegg skadet av røyking, inntak av for mye fett og høyt blodtrykk. Diabetikere med høyt blodsukker er også utsatt for aterosklerose.

Effekter

Minimere årsakene til forkalkninger i en abdominal aorta er avgjørende for å unngå enda mer alvorlige tilstander som koronar eller perifer arteriell sykdom og en abdominal aortaaneurisme.

Forebygging / løsning

Midler som er kjent for å redusere risikoen for en abdominal aorta inkluderer aspirin, kolesterolsenkende medisiner, omega-3 fettsyrer, mosjon og røykeslutt, i henhold til UCLA Omfattende Åreforkalkning Treatment Program.

Skulder Forkalkning Øvelser

Også kjent som calcific senebetennelse, oppstår skulder forkalkning når små forekomster av kalsium skjemaet på musklene i skulderen sene. Ifølge Orthogate.org, dette fører til at vevet rundt kalsium innskudd for å bli betent og kan forårsake mye smerte i skulderområdet. Mens kalkavleiringer kan fjernes ved nål, stretching og styrke øvelser kan redusere press blir brukt til kalkavleiringer for å lindre smerten og hindre personen fra å ha et begrenset utvalg av bevegelse.

Styrking Øvelser

Styrke øvelser vil bidra til å bygge sunne muskler i en svak muskel slik at trykket rundt kalkavleiringer vil avta. Ifølge UW Medicine, kan en enkel skulder styrke trening gjøres alene, og justeres etter behov. Simulere en benkpress øvelse, holder en vaskeklut foran kroppen mens legging på sengen eller gulvet. Utvid armene utover som noen gjør benkpress ville. Når armene er helt utvidet, løfte hele skulderen opp. Som denne øvelsen blir lettere, slår objektene i hånd til en 1-lb. objekt er nådd. Når øvelsen er enkel med en 1-lb. objekt, kan du prøve å gjøre det med puter bak ryggen på en skråning.

Tøyningsøvelser

Mange typer tøyningsøvelser løsne skuldermusklene og bidra til å avlaste trykket rundt kalkavleiringer. Den fremre skulder strekning kan gjøres ved å hendene griper sammen bak ryggen og løfter armene bort fra kroppen uten bøying. Hvis armen er for sår til å gjøre dette tøyningsøvelser, prøv å holde en pinne eller kost bak ryggen, i stedet for å griper hendene sammen, for å gjøre øvelsen lettere.

Mens det er mange andre tøyningsøvelser, er fleksjon trolig en av de enklere å fullføre. Stå rett, og holde en pinne i begge hendene ut foran kroppen med håndflatene vendt nedover. Så sakte heve armene opp mot hodet. Hold denne posisjonen i fem sekunder før bringe armene ned til en avslappende stilling.

Range-of-motion øvelser

Ifølge NISMAT.org, kan noen enkle range-of-motion øvelser gjøres på skulderen. Ligger flatt på magen, på en benk eller på sengekanten, la problemet arm fallet til siden og henge slapt. Så sakte, beveger armen frem og tilbake; ta forholdsregler for ikke å bruke skuldermusklene. Så, i en stående posisjon, holde en stol og lene seg fremover, slik at problemet arm fallet til fronten. Gripende stolen for balanse, roter sakte problem arm ved hjelp av kroppsvekt. Enkle arm sirkler kan også hjelpe med utvalg av bevegelse i skulderen. De range-of-motion øvelser er utviklet for å øke omfanget av bevegelse i skulderen, lindre smerte og løsne musklene.

Laser Therapy Treatment for Forkalkning

Forkalkning er en tilstand der kalsium akkumuleres og stivner i kroppen vev og bein. Når kalsium stivner på bein, kan det føre til smertefulle bein spurs. Det meste av kalsium absorberes av kroppen, og som brukes til å fremme helsen og opprettholdelse av tenner og ben. Om 1 prosent av kalsium vind opp i blodet.

Bone Spurs

Bone spurs ofte forekommer på slutten av et bein eller på leddene som tåle mye vekt. Bone spurs blir ofte plassert på ryggen, og når de gni mot andre bein eller nerveender, kan de forårsake smerte. Smerten kan bevise så ekstrem at omfanget av bevegelse blir begrenset og din livsstil er banefully berørt. Personer med tilstander som spondylose, spinal stenose og slitasjegikt er mer sannsynlig å utvikle bein spurs og forkalkninger. Bein spurs kan behandles trygt med laserterapi.

Laser Therapy Teknikker

Laserterapi involverer bruk av lav intensitet lasere for å fjerne bein sporer via en ikke-invasiv prosedyre. Et infrarødt lys brukes til å bidra til å redusere smerte og fremme helbredelse. Kald laser terapi hjelper fremme vev regenerering på cellenivå og oppfordrer skikkelig blodtilførselen til området der forkalkninger har dannet. Laserterapi oppfordrer blodet til å eliminere avfall som ellers ville inflame og forverre bein spurs. Mens bein spurs kan være igjen etter kald laser terapi, er nettstedet behandlet slik at smerte kan bli permanent elimineres via laser behandlinger.
Laseren genererer fotonenergi som absorberes av kroppen, fremme frigjøring av energi for å intensivere cellulære metabolske prosesser. Denne loven fremmer normal celle funksjon videre. Skadede problemer er reparert raskt med laserterapi, og betennelse og hevelse er også effektivt minimeres.

Hvordan Laser Therapy er utført

Siden fordelene forbundet med laserterapi er kumulative, er pasienter pålagt å ha flere økter. Alt fra fem til 20 behandlinger kan være nødvendig fra en kiropraktor eller en klinikk som tilbyr laser behandlinger. Hver økt kan vare fra 30 til 60 minutter, avhengig av alvorlighetsgraden og smerte. Lavt nivå laserterapi involverer bruk av infrarødt lys ved energiområder som faller mellom 1 og 500 milliwatt. Kald laser terapi innebærer videre utnyttelse av en subthermal laser som viser områder av kroppen til de usynlige lysstråler som fremmer helbredelse. En maskin som Microlight 830 gjelder det infrarøde lyset på en profesjonell medisinsk setting.

Alternative medisiner for hjernen Forkalkning

Hjerne forkalkninger, også kalt Fahr syndrom eller calcinosis, er preget av dannelsen av kalkavleiringer i mykt vev i hjernen. Symptomer forbundet med hjerne forkalkninger omfatter delvis eller full tap av motorisk kontroll, kroppslig stivhet, kroppslig stivhet, mental retardasjon, demens, visjon komplikasjoner, kramper, skjelvinger og ufrivillige ansiktsbevegelser. Ansiktet ditt kan også utvikle en maske-lignende utseende. Selv om ingen kur for tilstanden nå eksisterer, kan flere alternative løsninger hjelpe deg å håndtere hjernen forkalkning symptomer.

Diagnose og behandling

Gå til legen din for å få en full undersøkelse for å se etter Fahr syndrom. CT, røntgen og MR-bilder kan tas for å vise nåværende tilstand av hjernen. I ekstreme tilfeller, er kirurgisk fjerning av kalkavleiringer nødvendig, men ofte tilstanden behandles med ikke-invasive tiltak. Du kan forskrives warfarin, en kalsiumblokker. Legen kan også råde deg til å endre din diett for å redusere inntaket av kalsium nivåer. Unngå bruk av kalsiumtilskudd hvis du har hjerne forkalkninger.

Valerian og skullcap

I "The Complete Encyclopedia of Natural Healing," ernæringseksperten Gary Null forklarer at en kombinasjon av vendelrot og skullcap urter kan bidra i håndteringen av rystelser i forbindelse med hjerne forkalkninger. Bland 15 dråper vendelrot ekstrakt med 15 dråper skullcap ekstrakt og forbruker blandingen en gang om dagen. Du kan også ta hver urt i kapselform for å redusere hjerne forkalkninger: ta 200 mg av vendelrot tre til fire ganger om dagen og to 850 mg kapsler av skullcap to ganger om dagen.

Ikke ta vendelrot hvis du er sykepleier eller gravid. Denne urten kan forsterke bruk av visse medisiner som beroligende, antiepileptika, barbiturater, benzodiazepiner, zolpidem, zaleplon, eszpiclone, ramelteon, trisykliske antidepressiva, alkohol, antihistaminer, statiner, soppdrepende medisiner og anestesi medisiner.

I tillegg, ikke ta skullcap hvis du er gravid eller ammende. Diabetikere bør få godkjenning av en lege før man spiser skullcap, som det kan redusere glukosenivå i blodet og kan forårsake hypoglykemi. Denne urten kan samhandle eller forstyrre beroligende, antiepileptika, barbiturater, benzodiazepiner, søvnløshet medisiner, trisykliske antidepressiva, alkohol og diabetiker medisiner for å kontrollere blodsukkeret.

Taurin

I "Resept for Nutritional Healing," ernæringskonsulent Phyllis A. Balch forklarer at taurin har hjerne beskytte egenskaper og kan redusere sjansen for anfall som er noen ganger forbundet med hjerne forkalkninger. Ta 500 mg taurin kosttilskudd i kapselform tre ganger daglig; denne aminosyren kan redusere anfall, og det fungerer mye som gamma-aminosmørsyre i hjernen, et signalstoff som også har krampehemmende egenskaper. Ammende kvinner og gravide kvinner bør ikke bruke taurin med mindre det er foreskrevet av lege. Diabetikere samt de med hypoglykemi bør også snakke med en lege før du bruker taurin, som dette tillegget kan samhandle med diabetiker medisiner.

Typer Bekken Forkalkning

Typer Bekken Forkalkning


Bekken forkalkning forekommer hos både barn og voksne, og er forårsaket av en rekke faktorer. Forsvarlig behandling av denne smertefulle tilstanden er avhengig av medisinsk faglig korrekt identifisering av røntgen type forkalkning innskudd og årsaken til uhellet. Diett eller medisiner kan lindre kronisk betennelse og hindre fremtidige forkalkninger.

Concretions

Concretions vanligvis dannes i bekken årer når kalsium salt faller ut av løsningen. Når dette skjer gjentatte ganger, forkalkede lag stivne og bygger på hverandre, fyller hva som bør normalt være en hul struktur innenfor bekkenet. Avhengig av frekvensen av avleiringer, kan konkresjoner danne jevn eller uregelmessig forkalkning. Lucent forkalkninger er et resultat av sjeldne saltavleiringer, mens tette concretions dannes fra vanlig kalsium salt faller, noe som forårsaker lag å akkumulere raskt. Den lagdelte utseende er spesifikk for denne type av forkalkning, slik diagnose kan bli gjort med sikkerhet.

Conduit Wall

Selv om dannelsen av ledningsveggen forkalkning er mest vanlig i den abdominale aorta, kan disse avleiringer dannes i en hvilken som helst innvendig kanal som transporterer fluider, inkludert bekken blodkar. Ledningsveggen forkalkning bør ikke forveksles med cystevegg forkalkning, som er lik i struktur, men større i diameter, på grunn av det faktum at ledningsveggen forkalkning som vanligvis forekommer i kapillarer, de minste kanaler i bekkenet. Røntgen utseende varierer fra en serie av flekker til forgreningsspor eller ringlignende tettheter.

Phleboliths

Phleboliths er steiner som danner innenfor bekken årer og er ansett som en form for concretion på grunn av sin struktur. Phleboliths i sine innledende stadier anses tilfeldige og radiologer ofte ikke dokumentere sin tilstedeværelse i medisinske rapporter. De er offisielt ansett concretions når de danner i den nedre halvdelen av bekkeinngangen. I motsetning til andre forkalkning typer, phleboliths er unike for bekkenet.

Endometriose-Related Forkalkning

Bekken forkalkninger noen ganger følge med endometriose eller etterligne endometriose symptomer. Grunnen til dette er fortsatt ukjent; Men kvinner som lider av kroniske smerter i bekken-området bør holde denne muligheten i tankene. Hvis normal endometriose excision ikke lindre smerten, eller tester avslører at endometriose ikke er tilstede, bør kvinner be om en sjekk for bekken forkalkning i tillegg til de rutinemessige eksamener for cyster på eggstokkene eller fibroid svulster.

Bryst Forkalkning Cures

Bryst forkalkninger er forekomster av kalsium som ofte dukker opp i kvinners brystvev. De varierer i størrelse fra små korn til større grove innskudd, men selv de største forkalkninger kan ikke følte for hånd. I de aller fleste tilfeller, bryst forkalkninger er helt ufarlig og krever ingen kur eller behandling. Imidlertid, for et lite antall individer, forkalkninger er et tidlig tegn på angrep av brystkreft.

Forstå bryst Forkalkning

Du vil ikke vite om du har brystkreft forkalkninger med mindre du får en mammogram. Det er viktig å innse at forkalkninger er en vanlig mammografi funn, og det er vanligvis ingen grunn til alarm hvis legen din oppdager dem. Vanlige årsaker til kalkavleiringer inkluderer mastitt, direkte bryst skade eller implantasjon kirurgi, tidligere strålebehandlinger, rusk eller sekret fra celler i bryst og stigende alder.

Identifisere Store Forkalkning

Når forkalkninger er diagnostisert, din radiolog, eller X-ray imaging spesialist, må lære mer om dem. Store forekomster - kjent som macrocalcifications - er som regel ufarlig, og hvis disse er funnet vil du ikke få videre behandling utover oppfølgings sammenligninger av dine røntgen i løpet av dine regelmessig mammografi.

Identifisere Små Forkalkning

Mindre forekomster - kjent som microcalcifications - er også vanligvis ufarlig, eller godartet. Det er imidlertid denne form for kalsium innskudd som er mest sannsynlig å indikere starten av kreft. Etter å bestemme at microcalcifications er til stede, vil din radiolog undersøke dem videre for å kartlegge deres eksakte størrelse, form og distribusjon i brystvevet. Ved å sammenligne disse resultatene til kjente faktorer i kreftutvikling (malignitet), vil han deretter plassere forkalkninger i en av tre kategorier.

"Godartede forkalkninger" utgjør ingen risiko for å utvikle seg til kreft. "Sannsynligvis godartet" forkalkninger utgjøre en risiko for kreftutvikling som er mindre enn 2 prosent. "Mistenke forkalkninger" viser en større sannsynlighet for malignitet.

Oppfølgingsundersøkelse og behandling

Hvis det blir funnet trolig godartede forkalkninger, vil du trenger for å komme tilbake i seks måneder for en oppfølging mammografi. Hvis andre eksamen viser ingen utvikle problemer, og du er mindre enn 40 år gammel, du vanligvis kan gå tilbake til vanlige årlige eksamener. Hvis du har normale funn og er over 40, må du ha en mer mammogram i seks måneder, ledsaget av en eksamen av andre bryst. Hvis disse funnene viser også noen endringer, kan du gå tilbake til vanlige årlige eksamener også.

I tilfeller hvor mistenkelige forkalkninger er funnet, må du gjennomgå en prosedyre som kalles en biopsi, som innebærer å ta små vevsprøver fra brystet for videre undersøkelse. Din biopsi kan utføres enten som en kirurgisk prosedyre, eller som en minimalt invasiv nål biopsi krever bare lokal bedøvelse. Riktig form av prosedyren vil avhenge av utseende og plassering av forkalkninger, så vel som på størrelsen på brystet. Resultatene av biopsi vil avdekke eventuelle kreft som kan være til stede.

Hvis kreft er funnet, er det viktig å forstå at det vil trolig være i de tidligste stadier, og derfor svært behandles. Rådfør deg med onkolog (kreft spesialist) for å lære detaljene i passende brystkreft behandling.

Fysioterapi for Skulder Forkalkning

Skulder forkalkninger oppstår når kalkavleiringer dannes på de forskjellige sener og leddbånd i skulderen kapselen, ofte forårsaker smerte, hevelse og felles frysing. Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, kan mange pasienter ha stor nytte av en fysioterapi behandling plan under tilsyn av en lisensiert terapeut.

Innledende Therapy Øvelser

Ifølge Orthogate.com, skjer de fleste skulder forkalkning på senene i rotator cuff i skulderkapsel. Initial behandling bør fokusere først på å minimere mengden av betennelse og smerter i leddet før du går videre til vektbærende eller motstand assistert øvelser i en terapeutisk sammenheng. Terapeuter vil vanligvis introdusere assistert passive strekke teknikker for pasienten, ofte med fokus mest på bøying og strekker seg til start. Vedlikeskuld naturlige utvalg av bevegelse er avgjørende for fortsatt suksess for terapi, og tøyningsøvelser vil også bidra til å fremme blodgjennomstrømningen i skuldermusklene, som kan hjelpe i helbredelsesprosessen. I mindre alvorlige tilfeller av forkalkning, kan noen pasienter kunne starte styrke øvelser tidlig i behandlingen.

Mid-terapi øvelser

Terapeutiske behandlingsplaner vil fortsatt være basert på smerte og ubehag hos pasienten, spesielt når de vurderer uforutsigbarhet betennelse involvert i skuld forkalkninger. Ifølge Orthogate.com, vil de fleste terapeuter implementere modaliteter som ultralyd for å hjelpe ytterligere å redusere denne betennelsen samtidig forsøker å bryte ned kalkavleiringer i skulderen. Ultralyd behandlinger kan fortsette i opptil seks uker for maksimalt utbytte. Vektbærende øvelser med fokus på skuld bøying og utvidelse bør vanligvis startes et par uker etter behandlingsstart for å styrke stabiliseringsmuskulaturen rundt leddet, og for å minimere muskelatrofi (spesielt i tilfelle av et kirurgisk inngrep for å fjerne kalkavleiringer fra skulderen sene). Varme og is behandling vil også bli videreført på dette tidspunktet å ytterligere å redusere hevelse og smerter i leddet. Skulder bortføring (løftearmen på siden av kroppen) kan også forsøkt med lav vekt eller motstand.

Lad ut og hjem fysioterapi

Ved avslutningen av en terapeutisk behandlingsplan, bør pasientene vanligvis gjenvinne hele spekteret av bevegelse i skulderleddet, inkludert skulder bøying, forlengelse og bortføring. Terapeuter vil også normalt foreskrive et hjem terapiprogram for pasienten å fortsette passive stretching og styrke øvelser på egen hånd utenfor terapiklinikk.

Hva er Bryst Forkalkning?

Kalkavleiringer som ligger inne i brystvevet kalles forkalkninger. Det er viktig fra starten av å erklære at forkalkninger er ikke alltid en indikator på brystkreft. I stedet bør forkalkninger anses som en melding for å fortsette regelmessig mammografi og overvåking av legen din. Bryst forkalkninger vises som hvite flekker eller prikker på en mammogram. Avgjøre om forkalkninger er farlige eller har potensial til å være farlig krever en radiologi spesialist evaluering og konsultasjon med legen din.

Macrocalcifications

De største typer bryst forkalkninger kalles macrocalcifications. Disse typer kalkavleiringer er oftest ikke kreftrelatert ifølge National Cancer Institute. Disse store kalkavleiringer skiller seg ut ganske tydelig i en mammogram, å være omtrent på størrelse med en stor klype salt. Macrocalcifications vil bare bli et problem når det er klynger av kalkavleiringer gruppert sammen selv om dette skjer sjelden.

Microcalcifications

Microcalcifications er klynger av svært små kalkavleiringer i brystet. Leger vurdere forekomsten av disse typer innskudd basert på plassering, størrelse, grupperinger og form for å avgjøre om en biopsi er nødvendig. Microcalcifications som clustering i en gruppe heve bekymring for at kreftceller kan være forming. I mange tilfeller, indikerer dette brystkreft-celleaktivitet uten tilstedeværelse av kreft. Microcalcifications følges nøye med regelmessig mammografi for å se etter eventuelle endringer i grupperingen, størrelse eller form.

Årsaker

Til tross for navnet, kan forkalkninger ikke være forårsaket av inntak av kalsium. I stedet, disse normale og vanlige innskudd oppstå som brystvev aldre. Erkjenner at det kan være en underliggende årsak til bryst forkalkninger, eller det kan meget vel være noen grunn i det hele tatt. Noen av de mer vanlige ikke-kreft årsaker inkluderer en utvidet melk duct, skade brystvevet, forkalkning av ikke-kreftsvulster eller cyster, infeksjon og resulterende kalkavleiringer fra strålebehandling, ifølge Mayo Clinic.

Behandling

Behandling omfatter overvåking av forkalkninger med regelmessig mammografi samt å ta forstørret bildene for å fastslå omfanget av forkalkninger. I noen tilfeller av clustering av innskudd, kan en lege anbefale en biopsi for å avgjøre om forkalkninger er kreft. I tilfeller hvor ekstrem gruppering blir sett, er biopsier alltid anbefalt. Kirurgiske biopsier involvere legen fjerne kalkavleiringer samt noen omkringliggende vev. En nål biopsi kan også utføres for å fjerne nålespiss forkalkninger. Leger ekstrahere forkalkning gjennom en hul nål under prosedyren. Siden forkalkninger kan bare ses når forstørret av en mammogram, blir mistenkelige innskudd ofte merket med forsiktig plassering av en tynn ledning inn i brystvevet mens lokalisering av innskudd på en mammogram. Legen kan da enkelt finne forkalkning for fjerning.

Viktigheten av Mammograms

Noe som involverer tilstedeværelsen av noe rart i brystet fremkaller frykt i en kvinne. Det er viktig å forstå at forkalkninger representerer en normal endring i brystet som en kvinne blir eldre. Det er dobbelt viktig å få regelmessig mammografi hvert år for å ha et klart bilde av brystet på sekvensielle intervaller. Grunnlinje (første) mammografi blir brukt til å etablere et utgangspunkt for evaluering av bryst helse. Påfølgende bildene blir brukt til å overvåke eventuelle endringer bryst eller i tilfelle av forkalkning, gruppering av kalkavleiringer som kan huse kreftceller.

Kan du få brystimplantater når du har Forkalkning?

Kan du få brystimplantater når du har Forkalkning?


Bryst forkalkninger er mikroskopiske kalkavleiringer som skjer i brystvevet. De fleste kvinner kan ikke føle eller se dem med det blotte øye. Det er to typer av forkalkning, ett som typisk er godartet, og som kan være et tegn på kreft. Selv om implantater er ansett som trygt for kvinner med forkalkninger, bør de være klar over at implantatene kan gjøre mammografi vanskelig å lese riktig.

Forkalkninger

Forkalkninger er kalsium bygge-ups som danner klumper eller svulster i brystvevet. De vises på mammografi, vanligvis som hvite massene. Rundt 80 prosent av forkalkninger er godartet, betyr at de er ikke kreft, og er generelt ikke krever en biopsi. Legen din kan bestemme din beste løpet av handlingen hvis en forkalkning vises på en mammogram. Bryst forkalkninger er kategorisert i to klasser: macrocalcifications og microcalcifications.

Macrocalcifications

Macrocalcifications er generelt et resultat av en tidligere skade eller traume i brystet, inkludert betennelse og hevelse, eller aldring av arteriene inne i brystvev. De er som regel godartede svulster. Omtrent 50 prosent av kvinner i USA 50 år og over erfaring macrocalcifications i brystene, og 10 prosent av kvinner under 50 år gjør.

Microcalcifications

Microcalcifications er ikke et resultat av tidligere traumer eller skader på bryst; de vanligvis forekommer i celler som er i endring på en rask tempo. Som celler deler, de noen ganger etterlate en rest som vises på mammografi som microcalcifications. De kunne være en indikasjon kreft hvis de er uregelmessig formet. De bør undersøkes av lege umiddelbart.

Brystimplantater og Forkalkning

Teknisk, får brystforstørrelse regnes som trygt selv om du har brystkreft forkalkninger. Imidlertid kan både silikon gel og saltvann implantater gjøre mammografi vanskeligere å lese. Implantatet hindrer en full oversikt over brystvevet, noe som kan gjøre det vanskelig for leger og spesialister til nøyaktig lese en mammogram. Pasienter som vurderer brystforstørrelse bør være klar over at dette kan forsinke diagnostisering av kreft i noen tilfeller. En University of Maryland studie ved Avdeling for radiologi rapportert at ca 28 prosent av krefttilfellene ikke ville være synlig på en mammografi hos kvinner med brystimplantater.

Hvis du vurderer å ha brystene forstørret, bør du vurdere din familie historie og se om noen kvinner opplevde kreft forkalkninger.

Capsular Forkalkning

Brystimplantater også kan føre til kapsel forkalkninger, som er kalsium bygge-ups som oppstår på eller rundt brystimplantater. En oktober 1998 artikkel publisert i "The Annals of Plastic Surgery" tittelen "Capsular Forkalkning Associated med silikon brystimplantat: Forekomst, Determinanter, og karakterisering" uttalte at under en klinisk studie utført 1981-1996, 64 av 404 pasienter med silikon pupper implantater utviklet kapsel forkalkninger. Av de 64 kapsel forkalkninger, 62 dukket opp som hvite-grå ​​plakater på en mammogram.

Disse typer forkalkninger er vanligvis ikke-kreft, men pasienter bør være oppmerksomme på at implantatene kan føre dem til å utvikle seg innenfor brystvevet.

Naturlig behandling for sædlederen Forkalkning

Naturlig behandling for sædlederen Forkalkning


Vas deferens forkalkning er en form for prostatitt som oppstår når vas deferens parti av prostata begynner å forkalke og danne stener. Det finnes en rekke naturlige behandlinger som kan avhjelpe denne tilstanden og forebygge tilbakefall.

Magnesium

Magnesium er viktig for kroppens evne til å behandle kalsium. Tar en magnesium supplement daglig hjelper kroppen bruke kalsium effektivt og hindrer kalsium fra å bygge opp i prostata eller nyrer hvor de kan forårsake blokkeringer og steiner.

Kontroll

De fleste sædlederen forkalkning er direkte relatert til dårlig kontrollert diabetes. Kontrollere blodsukkernivået med riktig kosthold og mosjon reduserer risikoen for forkalkning, bistår i behandling og hindrer tilbakefall.

Massasje

Aggressiv masserer av prostata effektivt bryter opp forkalkning, lage sand, eller chips som kan overføres ved vannlating eller utløsning. Dette kan være svært smertefulle, men, og blir ofte utført under anestesi. Et alternativ til anestesi for smerte kontroll ville være akupunktur.

Hva er årsakene til Forkalkning av Spleen?

Hva er årsakene til Forkalkning av Spleen?


Milten er et lite, knyttneve-sized organ som ligger på den øvre venstre side av magen. Mer blodet passerer gjennom milten enn noe annet organ i kroppen. Milten er utsatt for skader og ulike plager, deriblant forkalkninger.

Definisjon

Forkalkning er herdingen av vev av milten.

Utseende

Forkalkning på milten er snøfnugg i utseende.

Infeksjoner

Soppinfeksjoner og infeksjoner i milten som følge av parasitter kan føre til at det skal være forkalkning av milten.

Post-traumatisk Arrdannelse

Arrdannelse på milten som er et resultat av noen type trauma kan føre til forkalkning.

Benign

Forkalkning på milten resulterer i godartede svulster og cyster. Dette gjelder særlig i mindre områder av forkalkninger.

Hva gjør Kalsium Forkalkning i brystet Mean?

Kalsium forkalkninger er små forekomster av kalsium ligger innenfor brystvevet. Ifølge California Pacific Medical Center, kalsium califications i brystet er vanlig og vanligvis godartet. Forkalkninger vanligvis vises som hvite flekker på en mammogram. Av og til kan de forkalkninger være en indikasjon på tidlig brystkreft, slik at de alle må vurderes av en lege.

Tre Typer Forkalkning

Det er tre kategorier av kalsium forkalkninger i brystet. Den første kategorien er benigne forkalkning, som er det mest vanlige. Hvis en forkalkning er godartet, er ingen oppfølging testing kreves, og forkalkning vil fortsette å bli sporet under årlig mammografi. Den andre kategorien refererer til sannsynligvis godartet forkalkninger. Ifølge California Pacific Medical Center, betyr dette at forkalkning er 98 prosent eller mer sannsynlig å være godartet. Den tredje klasse av forkalkninger er mistenkelige forkalkninger. Dette betyr at det er vanskelig å si om forkalkning er godartet eller ondartet. En oppfølging biopsi må gjøres for å avgjøre om forkalkning er et tegn på brystkreft. Ifølge California Pacific Medical Center, omtrent én av fire eller fem pasienter med en mistenkelig forkalkning faktisk har brystkreft, som vanligvis er på et veldig tidlig stadium.

Diagnostisering Forkalkning

Leger vanligvis evaluere forkalkninger ved hjelp av røntgen forstørrelse for å klassifisere dem inn i en av de tre ovennevnte grupper. De evaluerer størrelse, form og mengde av forkalkninger for å finne riktig behandling. Hvis forkalkning er mistenkelig, kan ytterligere prosedyrer være nødvendig, inkludert en nål biospy å tegne celler fra forkalkning eller en kirurgisk biopsi for å skrape en liten bit av vev fra forkalkninger.

Typer Forkalkning

Ifølge University of Cincinnati Netwellness, kan utseendet og mengden av kalsium forkalkninger gi ledetråder til om forkalkninger er godartet eller ondartet. Godartede forkalkninger vanligvis vises som store biter. De kan være forårsaket av alder, som kalsium forlater benet og blir avsatt i andre deler av kroppen, inkludert brystkreft. Godartede forkalkninger forårsaket av nedbrytning av bein er som regel for store til å passe inn i bryst kanaler, så generelt de ikke blir sett på som potensielt kreft. Microcalcifications er bitte små prikker av kalsium som oppstår i brystet kanaler, som er potensielt kreft. Disse microcalcifications er mer sannsynlig å være pre-kreft hvis de dukker opp i grupper eller klynger innenfor bare ett bryst.

Overvåking Godartede Forkalkning

En godartet forkalkning kan ikke slå inn en ondartet forkalkning, og det blir ikke pre-kreft over tid. En ondartet forkalkning er ondartet fra begynnelsen. Ifølge California Pacific Medical Center, i godartede forkalkninger, risikoen for malignitet utvikling er lavere enn 2 prosent. Godartede calfications fortsatt må overvåkes. California Pacific Medical Center anbefaler en videre oppfølging mammografi i seks måneder. Pasienter kan gå tilbake til normal årlig mammografi så lenge ingen endringer blir sett og ingen ekstra forkalkninger blir oppdaget.

Diett og bryst Forkalkning

Et overskudd av kalsium i dietten ikke forårsaker kalsium forkalkninger å danne. Kalsiumtilskudd heller ikke ut til å være ansvarlig for kalsium forkalkninger, heller ikke hormonbehandling.

Bryst Forkalkning & Exercise

Ifølge Mayo Clinic, bryst forkalkninger er små forekomster av kalsium som finnes i brystet selv, som ofte forveksles med symptomer på brystkreft blant legfolk. Dette er en vanlig tilstand oppleves av kvinner, og kan være forårsaket av flere ting, blant annet cyster i bryst, sekreter fra cellene, skade eller eksponering for strålingsterapi tidligere. Mens regelmessig mosjon ikke kan eliminere bryst forkalkninger, kan det holde deg frisk, minimere sjansene for å utvikle brystkreft forkalkninger i fremtiden.

Utøve Retningslinjer

Ifølge Mayo Clinic, bør du få minst 30 minutter med trening minst fem dager i uken for å redusere risikoen for å utvikle flere forhold, blant annet bryst forkalkninger. Regelmessig mosjon kan holde kroppen din fra å utvikle de underliggende forholdene som utløser dannelsen av bryst forkalkninger. Mål å utføre moderat intensitet aktiviteter som rask gange, lett jogging, svømming, yoga, pilates, lys styrketrening eller noen form for strukturert kardiovaskulær aktivitet som kickboksing. Mens 30 minutter per dag, fem dager per uke er målet, er det bare minimum du bør gjøre 30 minutter om dagen, tre dager per uke. Mens å finne tid til trening kan være vanskelig, kan noe så enkelt som en tur rundt nabolaget ditt hver kveld holde deg sunnere enn du ville vært ellers.

Utbytte av treningen

I tillegg til å redusere risikoen for å utvikle brystkreft forkalkninger, bærer regelmessige øvelser med seg en rekke andre fordeler. Disse inkluderer en reduksjon i risikoen for å utvikle en rekke kreftformer, diabetes, hjertesykdommer og slag, sammen med hjelp i å opprettholde en sunn vekt. Den beste måten å gjøre trening til en vane er å starte forsiktig og bygge opp gradvis, i motsetning til sikter høyt og brenne ut etter bare noen få uker. Dermed kan det være lurt å starte med bare to dager etter 30 minutter med trening, og legger inn en ekstra daglig sesjon hver ukene til du møter din mål på fem treningsdager hver uke.

Bryst Forkalkning og overgangsalder

Bryst Forkalkning og overgangsalder


Som kvinne aldre og inngår perimenopause og til slutt inn i full overgangsalder, brystene blir mindre fiber og mindre tett. Som brystet endrer seg over tid, kan små forkalkninger forbli. Vanligvis disse forkalkninger dona € ™ t indikerer et problem og anses normale bryst endringer, ifølge Breasthealthproject.com.

Forsiktig

Men når en gruppe av forkalkninger vises på en mammogram, ofte beviser dette en forløper til brystkreft utvikling.

Hyperplasi

Hvis en kvinne har brystkreft, hennes bryst celler begynner å dele seg raskt. Dette kalles hyperplasi eller for mange celler. Hyperplasia kan resultere i mikro (som betyr mindre enn 1 mm) forkalkninger, som kan produsere rusk.

Årsaker

Godartet eller noncancerous bryst forkalkninger ofte resultere av en gammel skade eller infeksjon. Hormonelle endringer samt kalsium innskudd i en kanal eller arterie kan føre til forkalkninger. Past strålebehandling, så vel som noe så enkelt som deodorant, kan skape forkalkninger.

Utseende

Dr. Martee Henslsey forklarer at kalsium eller forkalkninger er ugjennomsiktige og vil vises hvitt på en mammogram. Macrocalcifications eller store forkalkninger sjelden til stede som kreft. Dersom forkalkninger er mindre og gruppert sammen dette ofte viser et tegn på brystkreft.

Expert Insight

Ifølge Mayo Clinic, bryst forkalkninger blitt mer vanlig etter overgangsalderen.