Digidexo.com

midlertidig krone som faller ut

Midlertidig Fix for manglende tenner

Du trenger kanskje en midlertidig fiks for en manglende tann eller tenner når en tannlege har nettopp hentet en tann. Du kan også trenge en midlertidig løsning inntil du kan få til tannlegen din. En midlertidig løsning kan ta form av fylling som tannlege installerer når du trenger kirurgi eller annen behandling i nær fremtid. Du kan også kjøpe over-the-counter kits å gi din egen midlertidig fiks.

Over-the-Counter Putty

Bruk over-the-counter kitt for å fylle gapet i tennene for å unngå en gummi infeksjon eller bare for å maskere den skjemmende utseende av manglende tenner. Over-the-counter fylle settene inneholder en halvfast, geleaktig kitt; bare plassere kitt inn i gapet og forme det på plass.

Midlertidige produkter

Bruk en nattevakt, solgt narkotika butikker og varehus butikker, for en annen over-the-counter løsning på manglende tenner. Hvis du skjærer tenner, bære en nattevakt mens du sover i noen dager til du kan få til tannlegen; det kan bidra til å beskytte tannkjøttet fra infeksjonen fremmet av manglende tenner. Det kan også holde deg fra følelsen fravær av tennene så mye, selv om det ikke gir en kosmetisk løsning.

Alternativt sette bomull baller inn den manglende plass når operasjonen vil snart følge etter. Denne midlertidig fylling vil vanligvis skifte mens du sover; løse dette problemet ved hjelp av tann gumyou kan kjøpe i en medisinsk butikk eller få fra tannlegen din.

Crown

Noen tannleger også gi deg en midlertidig krone for å fylle opp tomrommet etter en manglende tann når prosedyren for permanent fylling ligger minst noen dager unna. Ved hjelp av sine ferdigheter og ekspertise, fyller tannlegen opp gapet med litt sement. Dette kan tjene sitt formål godt, men som alle midlertidige fyllinger, har denne type krone begrenset styrke og kan slites bort. Unngå tyggegummi og andre harde eller chewy mat når du har en midlertidig krone, som du ikke bør finne for vanskelig å så, siden du bare har fylle vilje for et par dager på det meste.

Dental Crown Informasjon

Dental Crown Informasjon


En tannkrone er en hard, tann-formet cap som passer over en eksisterende tann. Det er flere grunner til at en person kan trenge en tannkrone, selv om de fleste velger en å beskytte en skadet eller råtnende tann. Når på plass, ser en tannkrone som en ekte tann og skal vare i flere år, kanskje enda flere tiår. Dette dental prosedyre kan forbedre pasientens tannhelse og selvfølelse ved å gi en beskyttende, attraktiv dekning for en tann.

Formål

En pasient er ofte utstyrt med en tannkrone til å dekke en skadet eller råtnende tann. Den harde, beskyttelseshetten kan hindre en svekket tann fra å bryte eller råtnende ytterligere. En krone kan også brukes til å sikre en tannbro på plass. Estetiske grunner, er en krone noen ganger brukt til å dekke et misdannet tann eller en skjemmende tannimplantat

Typer Crowns

Tannkroner kan gjøres for midlertidig eller permanent bruk. Mens midlertidige tannkroner kan lages i en vanlig tannlege kontor, blir permanente kronene vanligvis laget i en dental laboratorium. En midlertidig krone, som ofte brukes før en permanent en er installert, er laget av akryl materialer eller rustfritt stål. Permanente kronene kan være konstruert av metall, porselen, harpiks eller keramiske materialer. Selv metall kroner er den mest holdbare, kan de øvrige materialer gjør en tann-lignende cap virker mer realistisk.

Prosedyre

Være utstyrt for en tannkrone krever mer enn en tur til tannlegen. Pasienter som trenger en hette for å dekke et forfallent tann kan kreve omfattende arbeid, for eksempel en rotfylling for å fjerne tann nerver, før tannkrone er installert. Tannen vil også kreve en viss omforming med en fil. Dette vil gjøre plass til kronen. Et inntrykk må også tas av tannen, slik at kronen kan være perfekt montert.

Etter en visning er tatt, vil tannkrone lages i et laboratorium. Pasienten vil ha en midlertidig krone mens den blir bygget. Når den permanente kronen er fullført, vil pasienten gå tilbake til kontoret for å bli montert. Sement blir brukt til å fikse permanent kronen på plass. Lokalanestetikum anvendes, etter behov, for å lette pasientens smerter av en hvilken som helst i løpet av prosedyren.

Kostnad

Tannkroner kan variere i pris, selv om de fleste dental forsikringer dekker en del av utgiftene. Leger ved The Cleveland Clinic Institutt for odontologi anslår at en krone koster $ 500 til $ 900 hver. Den rimeligste typen tannkrone er en laget med porselen støpt metall.

Ettervern

En midlertidig tannkrone er svært skjøre og ofte laget av ømfintlige materialer. Mens iført en midlertidig krone, bør pasienten unngå å tygge med den aktuelle tannen. Hard, klissete mat bør også unngås inntil en permanent hetten er festet på plass.

For det meste, bør permanente kronene bli behandlet som normale tenner. De krever regelmessig rengjøring og skal ikke benyttes til å bite ned på meget harde gjenstander. Pasienter kan oppleve noe ising i tennene etter å ha blitt utstyrt med en permanent tannkrone, selv om spesiell tannkrem kan bidra til å lindre problemet.

Metall kroner er den mest holdbare, mens all-porselen kroner er kjent for å chip på anledningen. Ifølge Colgate, kan kronene vare i flere tiår riktig håndtering og vedlikehold.

Hvordan fikse Gaps i Viker Gum Lines

En viker tannkjøttet skjer med oss ​​naturlig, som følge av aldring. Imidlertid, alvorlighetsgraden avhenger av mange faktorer. Noen med avansert periodontal tannkjøttsykdom, er sannsynlig å ha veldig store hull som følge av bentap. Det kan også være tannkjøttet resesjon på grunn av feil og for kraftig bruk av en tannbørste, presser tannkjøttet bort og utsette cementum - laget av tann like under tannkjøttet. Det er to spesifikke kosmetiske behandlinger for å gjøre resesjonen ser bedre, men disse må gjøres av en tannlege som har tilgang til en dental laboratorium.

Bruksanvisning

Crowns å redusere fremkomsten av Tilbakeslag

Planlegge en avtale med familien din tannlege. Når du ankommer for avtalen, kan tannlegen krever full munn røntgenbilder eller FMX å kontrollere nivået av benet. En tann som har svært lite bein på grunn av peridontal eller tannkjøttsykdom er ikke en god kandidat for kronene.

Diskuter behandlingsplan med tannlegen. I mange tilfeller av periodontal sykdom, vil det første trinnet kalles en gingivectomy. Dette er i utgangspunktet å fjerne tyggegummi som ikke lenger har bein som støtter det. Planlegg en annen avtale for kronene, hvis ikke noe som må gjøres i forberedelse for dem.

Return for tannlegetime for å forberede tennene for kronene som ble diskutert ved forrige avtale. En tannhelsesekretær vil ta et inntrykk av det motsatte bue, for å etablere en matbit for dental lab. På grunn av at preparatet vil gå videre nedover tannen til den mer følsomme cementum, kan ytterligere bedøvelse være nødvendig.

slappe av så mye som mulig, mens tannlegen forbereder tennene for kronene. Dette gjøres med en diamant bur på høy hastighet håndstykket og er ganske involvert. Når forberedelsene er gjort, vil tannlegen pakke det som kalles retraksjonstråd, en tråd belagt med adrenalin, mellom tannkjøtt og tann. Det vil slappe av tannkjøttet og la tannlegen et godt inntrykk av marginen der kronen og tannen vil komme sammen.

tillate at tannlegen for å ta en endelig inntrykk, vanligvis ved hjelp av materiale som kalles hydrokolloid, som starter ut varm og avkjøles en gang i pasientens munn. tannlegen kan også bruke et inntrykk materiale kalt vinylpoly siloksan. Dette er et kitt type materiale. Begge er nøyaktige materialer for krone inntrykk.

Len deg tilbake og samarbeide, mens tannlege eller tannhelsesekretær gjøre akryl midlertidige kroner som ser mye ut som ekte tenner. Disse vil bo i munnen varigheten av tid mellom krone prep og sementering av de nye kronene. Legen og pasienten vil arbeide sammen for å velge en passende nyanse som passer den andre tannsett.

Vend tilbake for kronen semente avtale. Bedøvelse vil trolig bli gitt, på grunn av dybden av de forbereder i de mer følsomme delen av tannen under gumline.The tannhelsesekretær vil fjerne alle midlertidige kroner, og en av gangen, vil tannlegen prøve-på og justere kronene. Når ser kronene måten tannlegen og pasienten vil ha dem til, vil tannhelsesekretær blande sement og kronene vil bli sementert en etter en. Når sementen har herdet, vil det overskytende fjernes fra utsiden av hver krone.

8. Ta speilet som tilbys deg, og ta en god titt på de nye kronene. De har blitt bygget opp i mellom tennene litt for å ta opp plass tidligere tatt opp av resesjon, viser mindre attraktive delen av tannen under. Disse kronene strekker seg lenger ned i tannen, noe som skaper en mer estetisk tiltalende smil.

Composite Resin Fyllinger å skjule Tilbakeslag

La tannlege eller hans assistent for å ta røntgenbilder av tennene for å sjekke lavkonjunktur og bein. Lavkonjunktur som eksponerer cementum av tannen kan være smertefullt, men ikke alltid garanterer krone terapi. I mange tilfeller av resesjon på grunn av tannbørste utmattelseskrig, områdene ser ut som Hatchet merkene i et tre. Tannlegen vil sannsynligvis foreslå harpikskomposittfyllinger for disse områder, fordi de er mindre bidrar av varmt et kaldt, minske ubehag.

La bedøvelse gis for tennene involvert. Det vil gjøre behandlingen vanskelig og mye mindre minimalisere smerten reaksjonen for kulde. En høyhastighetshåndstykke med mange BURS eller borekroner vil bli brukt til å forberede erosjons merkene. En syreetsemiddel bli brukt for å åpne porene og ru opp området for å motta det liming. Etter at syreetse skylles, er tannen klar.

Stay åpne, mens tannlege strøk tennene under arbeid med et bindemiddel som vil hjelpe holde komposittfyllinger. Bindemidlet blir herdet eller herdet med ultrafiolett lys en lampe. Pasienten må ikke stirre på det, så det kan forårsake skade på øyne. Når bonding er fullført, vil tannlegen bruke en rekke BURS å forme og polere de nye komposittfyllinger som skal gli inn i de naturlige tenner.

Lytt til tannlegen når han forteller deg hvordan å opprettholde disse nye restaureringer, slik at tennene ikke ender opp tilbake i den tilstand som de var. De vil kreve spesiell omsorg for å sikre lang levetid. Med noen av disse behandlinger, vil de områder av tilbakeslag tilbake hvis nye vaner ikke er dannet.

Hvordan tenner implantater fungerer?

Formål

Tenner implantater eller, mer vanlig, tannimplantater brukes vanligvis for det formål å erstatte en manglende tann eller manglende tenner. Tann tap kan oppstå for en rekke årsaker, inkludert skade eller ulykke. Tannkjøttsykdom, så som periodontitt, kan føre til tap av tenner. Decay fra alder eller dårlig munnhygiene kan også spille en rolle i tap av tenner. Utskifting av en manglende tann kan være bare kosmetisk i naturen, med utseende som den primære bekymring. Det er også funksjonelle grunner for mottak av et implantat. Tap av tenner og proteser kan føre til tap av beinmasse på stedet av den tapte tannen eller tennene. Broer kan påvirke helsen til de omkringliggende tenner til hvilke de er festet. I tillegg, broer og proteser ofte må byttes ut. Tannimplantater, når omsorg riktig, kan være en langsiktig eller permanent løsning til tap av tenner og kan forhindre bentap.

Implant

Implantatet i seg selv er typisk en skrue som er fremstilt av titan eller en titanlegering. Bruken av disse titan skruer gjør det mulig for en prosess som kalles osseointegrasjon å finne sted. Osseointegrasjon er prosessen med benet binding til overflaten av titanskrue. Dette bonding bidrar til å holde den implanterte skruen på plass. Det bidrar også til å holde beinet aktive i det området av kjeven og reduserer sannsynligheten for bentap. Implantatet blir typisk gjennomført med en krone for å dekke metallskruen. Kronene kommer i en rekke materialer. De kan være dannet av metall, slik som gull eller palladium. De er også laget av harpiks, porselen, keramikk. Porselen og keramikk er materialer som best etterligner den naturlige fargen på tennene.

Prosedyre

Den tannimplantat Fremgangsmåten er en flertrinnsprosess som skjer i løpet av flere måneder. Som med de fleste operasjoner, røntgen er standard før prosedyren. Det er mulig å ha utilstrekkelig benhøyde i kjeven, som kan kreve at benet bygges opp for å tillate implantatet. Selve titanskrue implantasjon er vanligvis utføres av en periodontist. På stedet av tap av tenner, vil et hull bores inn i beinet og deretter utvidet. Dette hullet vil være der implantatet da, bokstavelig talt, skrudd på plass. Denne fremgangsmåten krever litt tid etter operasjonen for implantatet området for å helbrede og osseointegration å skje. Det er standard for et beskyttende deksel for å være festet til skruen under denne helbredelsesprosessen. Når helbredelsesprosessen er over, en tannlege tar vanligvis over og vil håndtere plassere protese krone. Denne prosessen innebærer vanligvis en midlertidig krone som blir igjen på plass for en tid til å imøtekomme tyggegummi vekst og deretter blir erstattet av en permanent krone.

Inlays Vs. Crowns

En tannlege inlays og kroner er restorative apparater som er permanent festet til en tann. Omfanget av forråtnelse eller skade som en tann har pådratt avgjør om et innlegg eller krone er nødvendig. Begge er gulvbelegg som bevarer tannen fra videre forfall og opprettholde avstanden og justeringen av tenner (kalt bite) for riktig funksjon. Inlays og kroner innebære mer omfattende prosedyrer enn en fylling. Som sådan, er inlays og kroner tilpasset passform og kan gjøres for å matche den naturlige fargen på tennene.

Inlays

En tannlege innlegg eller onlay fyller et hulrom, vanligvis plassert i den øverste humpete sentrum av tannen, eller bite området. Tanninnlegg kan være laget av metall (vanligvis gull), komposittharpiks eller av porselen. Dental inlays vanligvis erstatte fyllinger fordi forfallet kan ligge under en fylling, noe som skaper et stort hulrom. Innlegg kan fremstilles i løpet av en tannlegebesøk av tannlegen - dette er kalt en direkte inlay - eller tannlegen kan ta et avtrykk på et laboratorium for å avgi en indirekte inlay å være permanent sementert på tannen.

Crowns

En tannkrone eller cap gjenoppretter tann som er brutt, omfattende forfalt eller svak. En krone kan være laget av metall (vanligvis gull-legering), keramikk eller porselen eller smeltet porselen til metall. Siden tannen er alvorlig skadet, blir en krone laget for å dekke hele tann. Kronene er montert på de tilstøtende tennene for å opprettholde bite og estetikk av munnen. Fremgangsmåten for montering av kronene kan ta i det minste to tann besøk fordi hver krone må gjøres i et laboratorium. Mens en permanent krone er under utarbeidelse, vil tannlegen passe deg med en midlertidig krone som er mindre holdbart å dekke tannen.

Fordeler

Innlegg og kroner er utformet for å bevare resten av tannen og hindre ytterligere forsinkelse. I motsetning til fyllinger, er inlays og kroner laget av materialer som ikke utvide; således videre nedbrytning reduseres. Porselen eller kompositt som brukes for innlegg eller kroner kan tilpasses din tann farge, opprettholde et naturlig utseende. Begge er montert tett for å opprettholde bit, for å hindre at andre tenner fra å forflytte seg eller endringer i innretting som kan produsere smerte.

Betraktninger

Inlays og kroner anses protetiske prosedyrer fra en spesialist. Som det fremgår av Cleveland Clinic, er kostnaden for innlegg og kroner høy og er vanligvis dekket delvis (hvis i det hele tatt) ved dental forsikring. Innlegg omfatte et parti av tannen; kronene dekker et større område. Gitt omfanget og kostnaden av prosedyren, må du passe på at innlegg eller krone matcher fargen på de tilstøtende tennene. Mens midlertidige gulvbelegg er slitt før den permanente innlegg eller krone er montert, ta vare å unngå klissete eller hard mat som kan løsne eller løsne midlertidig dekke.

Misforståelse

Økt følsomhet for varme eller kalde mat en væske er ikke alltid forbundet med inlays eller kroner. Hvis du opplever smerter eller følsomhet etter innlegg eller krone er permanent sementert, har beslaget sjekket fordi beslaget må kanskje justeres eller en erstatning kan være nødvendig.

Slik reparerer Dine Gold Teeth

Slik reparerer Dine Gold Teeth


Tann gull har fordelen av å være den mest forenelig metall til tennene. Gullkroner og broer er vanligvis på baksiden av munnen, ut av smil-linjen; Men med populariteten til kjendiser som har gulltenner, er det nå brukes i alle områder av munnen. Gull har også den fordelen av å være den mest holdbare metall i munnen. Det er den eneste sementert restaurering som kan fjernes, repareres, og deretter re-sementert. Men dette må gjøres i en tannlege kontor, ikke hjemme.

Bruksanvisning

Recementing en gull krone eller bro

Planlegge en avtale med familien din tannlege. Kronene kommer uncemented er et vanlig problem. Det skjer når en krone kommer løs, eller har et pinhole i den fra slitasje. Spytt komme under kronen, og fører til at sementen å frigi hold. Bite i noe veldig klissete er også grunn for en krone å komme uncemented.

•  Gå til tannlege avtale som ble gjort. Tannlegen vil se kronen over for åpninger i margen - der tannen og kronen møtes på tyggegummi-linjen. Han vil også se etter perforeringer i metall og for forfallet som kan ha forårsaket kronen å gå av. Hvis det ikke er unormalt å løse, vil legen recement kronen.

La tannlegen og hans assistent å feste krone eller bro, vil De gjøre dette riktig på Chair. Assistenten vil blande sement og fyll kronen, vil tannlegen plass det, og be deg om å bite på bomull, mens sement settene. Etterpå vil assistenten fjern ekstra sement.

Reparere et hull i en gull krone eller bro

Gjør en avtale med din vanlige tannlege. Selv om mindre vanlig enn recementation av en krone, reparere en perforering vil nødvendig kronen eller broen som sendes til et laboratorium, for det skal loddes og fortykket.

La tannlegen for å fjerne kronen, eller bro hvis det ikke har kommet ut på sin egen. Han vil gjøre dette ved anvendelse av en krone avtrekker; en enhet som passer under margin på kronen eller broen, med en vekt ved den motsatte ende. Tannlegen forsiktig kraner vekten, og krone eller bro spretter av, uten skade på tann, krone eller bro.

Remain med munnen åpen, mens nødvendige inntrykk, er tatt for perforeringen reparasjon. Etter at tannlegen tar inntrykkene og en matbit registrering, vil han eller hans assistent dikte en midlertidig krone, som vil forbli i munnen, før den opprinnelige gull krone eller bro er tilbake fra laboratoriet.

Planlegg en avtale for å gå tilbake til tannlege kontoret og har krone eller bro recemented.

Remaking en gull krone eller bro

Gjør en avtale med tannlegen din. Hvis kronen eller broen har kommet av, og det har tannmateriale på innsiden av det, har skikket blitt kompromittert, og det må kanskje bli gjenskapt.

Send til bedøvelse til nummen tennene, og boringen med dental drill for å avgrense krone eller bro forberedelse til å dekke der tannen brekker eller forfall var. Dette kan ta litt tid, som tannlegen må også avgrense de områdene som allerede var holder krone eller bro.

La tannlegen for å ta de nødvendige tannavtrykk for å gjøre den nye krone eller bro. Dette er vanligvis den minst likt en del av avtalen. Etter inntrykk tallet, tannlege, eller hans assistent vil gjøre en midlertidig krone eller bro som vil bli sementert på plass til laboratoriet er ferdig med den virkelige krone eller bro, og returnerer det til tannlegen.

Ny tidsplan en avtale med resepsjonen for å gå tilbake til den ferdige brua som skal sementeres.

Hvordan legge ved en midlertidig tann krone hjemme

Midlertidige tannkroner, vanligvis laget av plast eller rustfritt stål, er plassert på en tann mens en permanent krone er fashioned. En tannlege kan råde deg til å ta visse forholdsregler når du har en midlertidig krone, for eksempel å unngå klissete og harde typer mat og bruke den andre siden av munnen din til å gjøre det meste av å tygge. Den følsomme tannvevet under en midlertidig krone kan føre til smerter hvis de utsettes for varierende temperatur, trykk og luft. Planlegge en avtale med tannlegen din så snart som mulig hvis en midlertidig tannkrone (også kalt en "cap") faller ut. The Columbia University College of Dental Medicine bemerker at dersom den savnede midlertidig krone fører deg ingen smerte og påvirker ikke utseendet ditt, er det best ikke å prøve å feste den selv. Imidlertid kan kronen bli erstattet i løpet av tannen din ved hjelp av dental sement kjøpes fra din lokale apotek eller apotek før du er i stand til å gå til tannlegen.

Bruksanvisning

Skifte en midlertidig krone

•  Kjøp en midlertidig dental sement fra apotek eller apotek. Det kan være lurt å spørre på apoteket om tilhengerne som Dentemp eller Recapit. (The Columbia University College of Dental Medicine bemerker at proteseadhesivene og vaselin kan fungere like bra.)

Kontroller kronen er renset godt før du prøver å sette den på igjen. Påføre et lag av dentalsement på innsiden av den tørre krone med applikatoren som antydet med produsentens instruksjoner.

Juster midlertidig krone i munnen riktig og legg den over den eksponerte tann. Bite ned nøye for å være sikker på at du har en behagelig passform. Hvis du ikke har justert kronen rett, kan det hende du må ta den ut og gjenta trinn 2 etter behov.

Skyll munnen etter noen få minutter for å fjerne dental sement rusk. De fleste dental sement krever at du venter minst en time før du prøver å spise, så det tar fra en til tre timer for tilhenger til apparatet fullstendig.

Hint

 • Bruk aldri husholdningsprodukter å feste en midlertidig tann krone, slik som super lim eller gummi sement.
 • Husk at bruk av dental sement eller annet lim er bare en midlertidig løsning til du kan se din tannlege.

Hvordan rense en midlertidig tann krone

En tannkrone er ofte anbefales hvis det ikke er nok for en god tann til venstre for å støtte en fylling eller hvis det er utstrakt skade på tannen som følge av forråtnelse eller frakturer. Tannlegen tar en mold av tannen din og sender den til et laboratorium, som forbereder en permanent krone å passe over berørte tann. Han vil passe munnen med en midlertidig krone for å holde avstanden riktig innenfor kjeven mens du venter på den nye kronen. Hvis du mister en midlertidig krone, erstatte den umiddelbart og ringe tannlegen.

Bruksanvisning

•  Ikke tygg noe i minst 30 minutter etter at den midlertidige kronen er satt inn, og unngå varme drikker. Du kan ta en mild smertestillende som for eksempel Advil eller Tylenol hvis du opplever ubehag.

Swish med saltvann minimum tre ganger daglig, ved hjelp av en spiseskje salt til hver 8 gram vann for å bidra til å redusere hevelse og ubehag. Prøv å holde området rundt den midlertidige krone fri for rusk.

Brush forsiktig og nøye rundt kronen hjelp med en myk tannbørste minst to ganger daglig. Rengjør rundt i området etter å ha spist ved hjelp av en poxybrush levert av tannlegen din.

Swish et alkoholfritt antibakterielt munnvann i munnen en gang daglig for å holde det desinfiseres.

Floss delikat rundt området av den midlertidige kronen en gang om dagen.

Hint

 • Unngå å tygge karameller, tøffe kjøtt, tyggegummi, og rundstykker eller knekkebrød med frø eller grove korn.
 • Midlertidige kroner bør skiftes umiddelbart, slik at avstanden mellom tennene ikke vil skifte. Du kan bruke en liten blob av proteseadhesivene lim mellom kronen og tannen å erstatte kronen til du kan se din tannlege. Ring tannlegen din om du ikke kan erstatte kronen.

Hvordan lage en Dental Midlertidig Crown

Hvordan lage en Dental Midlertidig Crown


Du kan vurdere å lage din egen tannlege midlertidig krone av flere grunner. Kanskje du har sprukket eller mistet permanent krone og ønsker å lage et midlertidig for å erstatte den til du har tid eller penger til å komme til tannlegen. Kanskje du har brutt din tann og ønsker å lage et dekke for det før du kan kjøpe en permanent krone. Uansett årsak, er det mulig for deg å lage en dental midlertidig krone hvis du har riktig utstyr og instruksjoner.

Bruksanvisning

Gjør Impression

•  Skyll munnen med en spiseskje med natron blandet med en kopp varmt vann.

Ta et inntrykk av tannen din med en dental skuff og avtrykksmateriale (tilgjengelig fra din tannlege eller gjennom en dental lab). Klem avtrykket i skuffen bare på siden (høyre eller venstre) der du trenger den midlertidige kronen. Hvis du ser noen luftbobler, glatte materialet med fingrene for å fjerne dem.

Sett skuffen inn i munnen og trykk rett ned eller opp, avhengig av om tannen er på toppen eller bunnen. Ikke trykk på skrå eller skyv skuffen. Det må gå på helt rett for å få et riktig bilde.

Hold skuffen på plass med fingrene for tre hele minutter.

Ta ut skuffen, og la inntrykk av materialet for å stille i 24 timer for å stivne.

Fjern avtrykket ved spratt den ut av skuffen i dine hender. Ikke la det falle på et bord eller mot, eller det kan brekke.

Undersøk inntrykk. Hvis den inneholder luftbobler eller inneholder ikke en ren, skarp inntrykk av tannen du ønsker å krone, gjenta prosessen.

Gjør den midlertidige kronen

Injiser kitt materiale (tilgjengelig hos din tannlege eller en dental forsyning lab) inn i tannområdet i dental inntrykk der du ønsker å gjøre den midlertidige kronen. Forme kitt som du ville leire, trykke alt rundt tannen og danner til formen på tannen, noe som gjør at det ikke er altfor tykk eller altfor tynn.

9. La kitt sitte på tann i tannavtrykks i 48 timer for å stivne. Det vil fungere som din midlertidig krone.

Ta ut massen fra tannavtrykk ved spratt den ut i din hånd, og plasser den på tann for å se hvordan det passer. File overflødig kitt på utsiden kantene med en metall negl fil. Den kitt bør passe tannen perfekt. Ta den ut av munnen, og filen overflødig kitt på utsiden kantene med en metall negl fil. Du har nå en midlertidig krone.

Klem dental inn akryl midlertidig krone, og sette på en krone på tannen til plass det. Pass på at det er rett på tann. Hold den på plass i fem minutter med tommelen og pekefingeren.

Fjern overflødig dental akryl fra rundt tannen med en tannpirker. Skyll munnen med en spiseskje med natron og varmt vann. Unngå å tygge på den midlertidige kronen i 48 timer.

Hvordan håndtere situasjonen når en tannkrone faller av

En tannkrone er en tann-formet hette, som har blitt sementert i løpet av den naturlige tann for å beskytte det. Noen ganger tannkroner kan falle av med kraftig tygging eller tanntråd. Her er hva du skal gjøre hvis dette skjer med deg.

Bruksanvisning

•  Hvis tannkrone faller av, er den første tingen å gjøre ringe tannlegen din til å gjøre en av samme dag eller neste dag avtale. Tannlegen vil gi deg råd om hva du skal gjøre i mellomtiden.

Få tak i noen midlertidig dental sement som er tilgjengelig på apotek. Rengjør kronen off samt tannen området. Tørk begge områder med steril kompress. Påfør midlertidig sement per instruksjonene på beholderen eller tannlegens instruksjoner.

Unngå å tygge på den erstattet krone, og være klar over at kronen kan falle av igjen før du ser tannlegen. Vær forsiktig med å kvele på kronen hvis den ikke faller av.

Når du besøker tannlegen, er det en rask 5-10 minutters prosedyre for å feste kronen. Imidlertid, hvis det er ytterligere nedbrytning under kronen, smerte eller infeksjon, vil tannen har til å bli gjenstilles av tannlegen før kronen kan anvendes. Tannlegen vil da forberede tannen igjen og bruke en midlertidig krone.

Hint

 • Bringe kronen med deg til tannlegen
 • Hvis du vil gå til tannlegen samme dag eller neste dag, ikke forsøke å sette kronen
 • Om den berørte tann er smertefullt, kan du være i stand til å skaffe noen midlertidig fylling materal på apotek og anvende denne kitt-lignende stoff til du kan få til tannlegen
 • Se en tannlege umiddelbart for en krone som har falt av, som en infeksjon kan være til stede

Midlertidig lindring for Flat Foot Pain

Midlertidig lindring for Flat Foot Pain


Den gjennomsnittlige personen reiser mer enn 100.000 miles på foten i en mannsalder, men for folk som lider med flat fot smerter, er det en kamp bare for å stå eller gå for noen lengre tidsperiode. For den midlertidige smerten som tung aktivitet egger i flat fot lider, løsninger finnes som tilbyr lindring og hjelp mot skader flat fot fører til andre deler av kroppen.

Typer Flat Foot

De ulike former for flat fot alle en karakteristisk --- delvis eller total kollaps av buen. Det finnes to hovedtyper: 1) Fleksibel flat fot, hvor buen er synlig når foten ikke bærer noen vekt, og 2) Grave flat fot, hvor buen ikke er til stede i begge tilfeller.

Årsaker til Flat Foot

Fleksibel flat fot er forårsaket av lax leddbånd i foten, noe som resulterer i en flat bue. Tilstanden er arvelighet. Grave flat fot, men er forårsaket av unormal foten utvikling, på grunn av gener eller en annen tilstand, som for eksempel cerebral parese. En beinbrudd, revet eller strukket sene, leddgikt, eller en stillesittende livsstil utløser voksen angrep flat fot.

Effekter av Flat Foot

Flat fot kan forverre tilstander som tå drift (der tærne peke utover), hæl tilter, bunions, og hammertær. Flat fot kan også føre til forskyvning av andre strukturer i føttene, forårsaker smerte å utvikle seg i bue, kalv, og korsrygg.

Forebygging / Behandlinger

Midlertidig flat foten smerte kan lindres ved å endre aktiviteter, unngå langvarig gå eller stå, og å miste vekt. Du kan også vurdere å få montert for orthotic inserts med en fot eller ankel kirurg. Presise former av konturene av føttene, disse tilpassede innsatser gi den beste støtten for buer. De kan flyttes fra ett par sko til en annen. Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), som ibuprofen, redusere smerter og betennelser. Andre behandlinger inkluderer ultralyd, fysioterapi, og velger for brede sko med god bue støtte. Flat fot lider bør også hvile føttene og bruke is til anbudsområdet.

Time Frame

De flestes buer utvikle gjennom hele barndommen, men noen aldri utvikle buer. Det er også mulig for buer å falle over tid.

Medvirkende faktorer

Helseproblemer, slik som revmatoid artritt eller diabetes, kan øke risikoen for å utvikle flat fot. Vektige voksne også ofte lider flat fot.

Metaller som brukes i tannkroner

Når forfallet har forlatt en tann svekket eller bulkete, kan en tannkrone bidra til å gjenopprette styrke. Laget for å passe over eller dekke tannen, kan en krone kommer i permanent eller midlertidig form, og kan være laget av en rekke forskjellige stoffer.

Metal Alloys

Laget av en kombinasjon av metaller for å gi styrke til tannen, kan metallkroner være en kombinasjon av gull, palladium, nikkel eller krom, i henhold til Cleveland Clinic. Metal kronene er veldig sterk, og kan støtte en betydelig mengde tygge og bite, noe som gjør det til en ideell plass for kroner på de bakerste tennene. Sjefen skade for denne type krone er fargen, som er hvorfor det ikke kan være egnet for mer synlige tenner.

Porselen støpt metall

Laget med det formål å utnytte en metallkrone største styrke med en porselenskrone utseende, er en porselen-kondensert-til-metall-krone ikke så holdbare som en metallkrone. Mens denne kronen kan vises mye som en vanlig tann, kan metalldelen også lage en synlig linje. Av denne grunn er kronen materialet best utnyttes som en midt-til-rygg tanndekslet.

All Resin

Formet for å matche en tann forhånds form, har harpiks utseendet på en naturlig tann. En annen fordel er at denne type materiale har en tendens til å være mindre kostnadskrevende enn metall eller porselen-til-metall-kroner. Imidlertid er en all-harpiks krone mer utsatt for brudd og lett kan ikke vare for en lengre tidsperiode.

All Ceramic eller All Porcelain

Disse typer kroner gir den beste fargen match for fortennene. Fordi de ikke er laget av metall, kan de som er følsomme for visse metaller oppleve mer langsiktig slitasje med denne type krone. Fordi de ikke har metallets fordeler av styrke og holdbarhet, kan all-keramikk eller all-resin kronene slites ned over tid og må byttes oftere enn metallegeringer.

Midlertidig

Noen ganger kan en tannlege kan være nødvendig å plassere en midlertidig krone for å beskytte tannen mens den permanente kronen blir gjort. I dette tilfellet, blir kronen laget av akrylpolymer eller rustfritt stål, og fjernes når den faste kronen er klar til å bli satt på.

Hvordan legge ved en midlertidig Tooth Cap

Hvordan legge ved en midlertidig Tooth Cap


Mens permanent krone blir gjort, vil tannlegen en midlertidig hetten over tannen for å beskytte den. En midlertidig krone er laget av enten akrylharpiks eller rustfritt stål, og det er limt på plass med midlertidig sement. Skulle den midlertidige cap kommer av en eller annen grunn mellom avtaler, vil det trenger å være re-sementert. Går uten den midlertidige kronen kan føre til smerter, og det kan føre til permanent krone til ikke å passe på riktig måte. Hvis den midlertidige hetten løsner når en tannlege ikke er tilgjengelig, det kan være re-sementert hjemme.

Bruksanvisning

Skifte en Crown hjelp Midlertidig sement

•  Skyll innsiden av den midlertidige kronen som har kommet av. Inspisere den for biter av mat eller noe utenlandsk annet enn gamle sement. Den gamle sement vil være hvit eller kremfarget.

Bruk en tannpirker eller bøyd binders til å plukke gamle sement ut av den midlertidige kronen. Skyll igjen etter at den gamle sement har blitt fjernet.

•  Prøv kronen på før du søker erstatning sement. Sett den på og plassere den, og pass på at den er vendt i riktig retning. Det skal gli på plass igjen lett og passer greit ved siden av de andre tennene.

Tilsett en liten mengde midlertidig sement på et papir miksing pad. Midlertidig sement kan kjøpes på apoteket. Det krever ingen blanding.

Bruk en tannpirker for å belegge innsiden av den midlertidige kronen med midlertidig sement.

Plasser den midlertidige kronen tilbake på tann, skyve den godt ned til riktig plass det. Bite hardt ned på kronen i 5 minutter mens sement tørker. Overskytende sement vil squish ut rundt bunnen av den midlertidige hetten.

•  Bruk en tannpirker for å plukke bort overflødig sement fra rundt kantene av den midlertidige kronen. Skyll munnen med lunkent vann for å fjerne eventuelle store biter av sement.

Bryt av en lengde på tanntråd. Vikle den rundt pekefingrene, og kjør floss mellom tennene på begge sider av den midlertidige kronen. Det er viktig at ingen sement forblir mellom tennene, fordi det kan irritere tannkjøttet. Skyll igjen for å utvise alle løse biter av sement.

Skifte en Crown Når Midlertidig Sement er ikke tilgjengelig

Følg trinn 1 til 3 i instruksjonene for "Skifte en Crown hjelp Midlertidig Cement".

Trykk ut en liten mengde proteseadhesivene, tannkrem eller peanøttsmør inni den midlertidige kronen.

Legg kronen tilbake på tann, og bite godt ned. Overflødig proteseadhesivene, vil tannkrem eller peanøttsmør siver ut rundt nedre kant av den midlertidige kronen.

Bruk en tannpirker eller bomullspinne til å fjerne overflødig materiale fra rundt kantene.

Skyll med lunkent vann, men ikke floss. Floss kunne fange under kanten av den midlertidige hetten og trekke den av.

Unngå å bruke avkortet tann å tygge tøffe eller klebrig mat. Men fordi en midlertidig krone er skreddersydd for å passe ordentlig på tann, ofte vil det ikke komme av igjen, selv uten skikkelig midlertidig sement.

Tips og advarsler

 • Bruk lunkent vann når du skifter den midlertidige kronen. Den utsatte tann kan være svært følsomme for varme og kulde.
 • Aldri la en midlertidig krone forbli avslått. Det er nødvendig å beskytte eksponerte emalje og dentin skader og fra termiske endringer. Det forhindrer også at tenner og tannkjøtt rundt det fra skiftende, og dermed sikre at den permanente kronen vil passe på riktig måte når den kommer.

Hvordan lage en midlertidig tannkrone

En midlertidig kronen er dekningen som er midlertidig sementert til en tann som en tannlege har forberedt til å motta en eneste permanent krone eller for et bære tann på en fast bro. En pasient bærer en midlertidig krone, mens en dental laboratorium er å skape permanent krone eller bro. En midlertidig krone holder forberedt tann funksjonell og estetisk tiltalende for pasienten, reduserer ubehag av den preparerte tann og holder nærliggende tennene fra skiftende, i henhold til "Torres og Ehrlich Modern Dental Assisterende."

Bruksanvisning

Lag en midlertidig krone

•  Bland alginat materiale, fylle skuffen og ta et inntrykk av buen av pasientens tann som trenger den midlertidige kronen før tannen er forberedt. Når tannlegen forbereder tannen, plasserer bomull ruller rundt den preparerte tannen for å opprettholde fuktighetskontroll og lett bruke vaselin til tannen.

Place væsken av en selv-herdende akrylharpiks i en blandebeholder - 10 dråper per enhet er anbefalt. Raskt å dispensere den aktuelle skyggen av selv-herdende pulveret i væsken til pulveret er mettet, og blandes med en liten spatel.

Sett blandingen til side i ett til to minutter før harpiksen når en deigaktig konsistens. Forsiktig tørke området av tannen på alginat inntrykket for å motta det midlertidige kronen. Fjern harpiksen fra blandebeholderen med spatelen og plassere den innenfor området av den preparerte tann på alginat inntrykk.

Legg akryl-lastet inntrykk tilbake i pasientens munn på forberedt tann, og fjerne skuffen etter ca tre minutter. Fjern forsiktig midlertidig krone fra alginat inntrykk, og plassere den på pasientens tann.

Marker den marginale grensen (kanten av tannkjøttet rundt tannen) og kontaktpunkter i den midlertidige kronen med en blyant. Trim akryl kronen innen 1 mm av tyggegummi skulderen av den preparerte tannen med en akryl bur i en lav hastighet håndstykket.

Kontroller at den midlertidige kronen passer riktig i pasientens munn, og justere etter behov. Ta kronen til laboratoriet, og polere den med en steril hvit fille hjulet og pimpstein på et laboratorium dreiebenk.

sementere kronen med sink oksid-eugenol eller middels restorative materiale midlertidig. Kontroller at kronen passer riktig med bevegelig papir; hvis det er nødvendig, vil tannlegen må redusere størrelsen med en akryl-trimming bur.

Hint

 • Etter å ha tatt alginat inntrykk, desinfisere det og holde det fuktig inntil nødvendig så det vil ikke bli tørr og forvrengt.
 • Ikke la akryl mix kur utover ett til to minutter ellers vil det bli for vanskelig å bruke.
 • Dekk til flytende selvherdende akryl container umiddelbart etter bruk, så det kan fordamper lett og er veldig eksplosiv.
 • Ved trimming og polering den midlertidige kronen, bruk vernebriller.

Hvordan få en krone

Selv om vi ønsker at våre tenner for å være sunn og uten problemer, de fleste på et eller annet tidspunkt i livet oppleve en tannlege problem. Enten det er en tann som ble slått ut eller en enkel hulrom, de søker den profesjonelle ekspertisen til en tannlege for å gi assistanse. Mange ganger tannleger kan fikse tenner og munn problemer relativt enkle, men andre ganger ekstra beskyttelse er nødvendig for en bestemt tann eller rundt munnen for å hindre ytterligere problemer. Dette er grunnen til at tannleger ofte anbefaler kroner til sine pasienter, og her er hva du kan forvente hvis du trenger å få en krone.

Bruksanvisning

Siden kronene går over en tann for å beskytte den, det første skrittet i å få en generelt innebærer tannlegen forbereder tannen for kronen. Dette krever ofte tannen som skal barberes ned litt på sidene eller topper for at kronen for å passe over tannen uten å føle klumpete eller være ute av justering med de andre tennene. I noen tilfeller hvis kronen blir satt på plass på grunn av alvorlige hulrom eller en rotfylling, vil tannlegen trenger å kvitte seg med de morkne deler av tannen og gi en fylling for å hindre ytterligere skader og forfall oppstår.

Når tannen er utarbeidet, vil tannlegen ta en bit inntrykk av munnen din. En kitt-lignende stoff vil bli injisert inn i munnen din i området der du skal få kronen. Dette inntrykket vil hjelpe laboratoriet gjør kronen spesifikke for tennene form, størrelse og justering.

Etter et bitt er tatt, vil tannlegen får en midlertidig krone å sette over tannen for å beskytte den før den permanente kronen kommer og kan settes på. Siden kronen er bare midlertidig, kan det føles litt vanskelig i munnen først. Imidlertid vil tannlegen sørge for at det passer ordentlig og ikke forstyrrer når du snakker, tygge maten eller bare bite ned.

Laboratoriet vil ta ca 2for tre uker å lage din permanent krone. Når tannlegen har mottatt den, vil han eller hun kontakte deg for å sette opp en avtale. Vanligvis er den andre tilsetting er meget kort fordi hele prosessen med å fjerne den midlertidige og erstatte den med den permanente kan gjøres i 5 minutter. Tannlegen vil lirke av din midlertidig krone å bruke noen verktøy, men dette vil ikke vondt og krever ikke anestesi.

Så snart den midlertidige kronen er av, vil han eller hun plasserer den permanente i munnen og diskutere med deg hvordan det føles. Hvis dere begge er fornøyd med kronen, vil de sementere den på plass. De vil da dun rundt kronen for å sikre at det passer rett og nå overflødig sement sitter fast mellom tennene.

Slik Care for en tann når en Fylling Falls Out

Slik Care for en tann når en Fylling Falls Out


Tannfyllinger er brukt for å fylle hull i tennene og beskytter tann fra ytterligere nedbrytning. Hvis vev inne i tannen er eksponert, kan det være smertefulle, som nervene blir ofte utsatt for. Hvis en dental fylling faller ut, er tannen utsatt for smerte og ytterligere skade. Du kan midlertidig redusere smerte og risiko for skade hjemme til du kommer til en tannlege så snart som mulig. Disse rettsmidler gjelder også for tannkroner som faller ut.

Bruksanvisning

En forsiktig skylle munnen med varmt vann. Ikke bruk kaldt eller varmt vann. Ikke bruk et munnvann, da dette kan være for smertefullt.

Påfør en liten mengde av dental sement til spissen av en steril bomullspinne og forsiktig bruke den til toppen av den eksponerte tann. Dette skaper en forsegling for å beskytte tannvevet og redusere smerte. Gå til tannlegen så snart som mulig for en skikkelig reparasjon.

Påfør en liten mengde fedd olje med en bomullspinne til tannen å hjelpe sooth smerten og redusere følsomheten. Dette er nyttig hvis du ikke har dental sement eller du fortsatt oppleve betydelig smerte selv etter påføring av sement.

Hint

 • Unngå å spise harde eller klissete mat, som de kan sette seg fast eller forårsake smerte hvor eksponert nerve ligger.
 • Bruk bare dental sement designet spesielt for tennene og tann applikasjoner. Ikke bruk noen annen form for sement.
 • Ikke forsøk å sette inn en fylling.

Hva er en rotfylling og krone?

Mesteparten av tiden, hvis du har tannråte eller et hulrom, kan tannlegen din fylle det med et metall eller harpiks fylling og tannen er bedre. Men noen ganger er forfallet for dypt for tannlegen å gjenopprette med en fylling, og hun eller en spesialist, som kalles en endodontist, må utføre en rotfylling. Root kanalene er også utført på tennene som har blitt abscessed. Etter en rotfylling er utført, vil din generelle tannlegen ofte sette en krone på tannen.

Root Canal Prosedyre

Når du utfører en rotfylling, får tannlegen din deg veldig nummen med en lokal bedøvelse. Deretter isolerer han tannen med en kofferdam. En kofferdam er et stykke av lateks strukket over en U-formet ramme. Tannlegen arbeider på tann gjennom et hull i gummi demningen. Dette beskytter tannen fra forurensning fra spytt, og også hindrer deg i å svelge de små instrumenter som det rotfylling prosedyre.

Etter å bore et lite hull i den bitende overflaten av tannen, tannlegen benytter små nikkel titan eller stål-filer for å fjerne nervevev fra tannen. Når alt av vevet er ute, bruker han litt større filer for å utvide kanalene. Han fyller kanalene med et syntetisk materiale kalt guttaperka og plasserer en midlertidig fylling i original hullet som han boret.

Root Canal Fordeler

Fordelene med en rotfylling er et opphør av smerte og en sjanse for noen bein eller tann abscess å helbrede. Hvis tannen var følsomme for varme, kalde eller søte matvarer før, vil det ikke være etter rotfylling terapi. Grunnen til dette er at det betente nervevev fjernes under rotkanalen, slik at det ikke er i stand til å overføre følelsen av smerte fra varme, kalde eller sukker. Du kan få en antibiotika for å ta for å hjelpe din abscess, om noen, rydde opp etter rotkanalen er fullført.

Root Canal Misforståelse

Mange mennesker har den misforståelse at rotfyllinger terapi er svært smertefullt. Tannlegen vil gi deg nok lokalbedøvelse for å holde deg komfortabel under prosedyren. Etter rotkanalen er gjort og narkosen slites av, kan det hende du har litt sårhet for noen få dager til biting press.

Noen pasienter som aldri har hatt en rotfylling før tror at en rotfylling er faktisk oral kirurgi. Under rotfylling terapi, vil du ikke ha tannkjøttet kuttes i det hele tatt. Tannlegen vil gjøre alt arbeidet gjennom tilgangen hull i den bitende overflaten av tannen.

Crown Prosedyre

Etter rotfylling er fullført, kan tannlegen anbefale en krone for å beskytte tannen fra brudd og forfall. Først tar hun et inntrykk av tennene dine. Under denne prosedyren, bite deg inn i et mykt materiale som vil stivne rundt tennene. Når det er herdet, vil tannlegen ta den ut av munnen din, og det vil bli sendt til et laboratorium. Inntrykket hjelper lab-tekniker gjør kronen i samme form og posisjon som den opprinnelige tannen var.

Deretter vil tannlegen forberede tann for kronen. Han vil bore seg rundt hele tannen og på tvers av den bitende overflate. Når tannen er fremstilt, vil han fabrikkere en midlertidig kronen ut av akryl eller et plastbasert materiale. Du vil bære denne midlertidig krone for to til tre uker, før den permanente kronen kommer tilbake fra laboratoriet. På den tiden, vil tannlegen fjerne den midlertidige kronen og vil plassere den permanent krone på tannen din med permanent sement.

Typer Crowns

Noen ulike typer kroner inkluderer gullkroner, porselen kroner og porselen-smeltet-til-metall, eller PFM, kroner. Avhengig av hvor tannen er i munnen din og hva du bruker den aktuelle tann for, vil du og tannlegen din velge den beste type krone for deg. Tennene plassert i fronten av munnen din vil se mer naturlig med en tann-farget porselen krone. Jekslene må styrken av metallkrone. Gold er sterk, men PFM kronene er tann-farget, og noen pasienter foretrekker dem.

Hvordan Lim en krone på en tann

Hvordan Lim en krone på en tann


Tannkroner beskytte og gi et naturlig utseende til en skadet, misfarget eller misdannet tann. Tannleger passer pasienter med en midlertidig krone etter innlevering de berørte tann ned. Dette gjør at tannen følsomme for varmt eller kaldt, så kronen fungerer som et teppe for å beskytte den. Til tider midlertidige eller permanente kroner løsner. Det er viktig for å løse problemet så snart som mulig, fordi uten kronen tilstøtende tennene kan flytte og tannkjøtt vokser over kanten av tannen i bare noen få dager.

Bruksanvisning

•  Ring tannlegen din umiddelbart etter at kronen løsner. Hvis du kan komme i gang, gjøre det. Ta med krone med deg.

•  Gå til stoffet butikken hvis du ikke kan komme inn i tannlegen den dagen. Kjøpe midlertidig tann sement eller en protese lim.

Påfør fedd olje med en bomullsdott på den eksponerte tann. Dette vil kjedelig noen smerter eller ubehag.

Rengjør innsiden av kronen med en tannbørste. Skyll tannen ut med vann og la den tørke.

Coat den indre overflate av kronen ved hjelp av en Q-tip med dental sement eller klebemiddel. Hvis du bruker dental sement følg instruksjonene om hvordan å blande det før påføring.

Plasser forsiktig krone over tannen og forsiktig holde på plass for et par minutter. Tørk av eventuelle ekstra sement eller lim.

Hint

 • Unngå å tygge på den midlertidige-limt krone til du ser tannlegen. Bruk sukkerfri tyggegummi for å holde kronen på plass hvis du kjører ut av dental lim.
 • Bruk aldri superlim på kronen. Dette kan skade tann og nabotenner.

Steder som Hjemløse personer kan bo

Steder som Hjemløse personer kan bo


Bostedsløshet rammer mennesker fra alle samfunnslag; de kan være kvinner og barn som er ofre for vold, gravide tenåringer og unge mødre, og arbeidsledige menn og kvinner. Organisasjoner som Care for bostedsløse gjøre det deres oppgave å behandle hjemløse med respekt og omsorg som de fortjener, og tilbyr mental helse og rusmisbruk rådgivning, sosiale tjenester og boliger. Det finnes flere hjemløse mennesker enn steder å huse dem, men muligheter for ly øker.

Shelters

Hjemløse ofte bo på krisesentrene. Shelters vanligvis gir et varmt sted å sove, et varmt måltid og en mulighet til å dusje. Noen tilbyr også arbeid eller utdanning assistanse. Krisesentrene tilbyr varierende lengder av oppholdet; noen tillater enkeltpersoner å overnatte bare og krever dem til å forlate i arbeids dagtid, mens andre tillater innbyggere til å bo der i 30 dager eller mer. Krisesentrene kan ha kjønns- og aldersgrenser; det finnes tilfluktsrom som faller bare til menn, de bare tillate kvinner og barn, samt tilfluktsrom som tillater ungdom å bo.

Overgangs Housing

Overgangsboliger er et annet alternativ tilgjengelig for hjemløse. Ifølge Transitional-Housing.org, en nasjonal database med overgangsboliger, kan gjestene bo for mellom to uker og 24 måneder. The National Coalition for bostedsløse rapportert at fra og med 2009, den gjennomsnittlige lengden på tid amerikanske familier bodde i overgangs boliger var 223 dager. Noen overgangsboliger, slik som RISE Inc. i Spring Lake Park, Minnesota, tilbyr karriereplanlegging, jobbtrening og jobb plassering, samt støttetjenester.

Hotell og Lavprishotell

Herberger og hoteller tilbyr husly til hjemløse og vanligvis krever beboerne betale et gebyr. For hoteller, kan denne avgiften være for nattlig, ukentlig eller månedlig opphold; for herberger, er det vanligvis en liten avgift for måltider. Ifølge National Coalition for bostedsløse, er 19 prosent av amerikanske hjemløse ansatt. Shelter, en bolig og bostedsløshet veldedighet i England, forteller at noen herberger krever en henvisning fra et byrå.

Venner og familie

The National Coalition for hjemløse rapporter som fra og med 2009, 34 prosent av de hjemløse befolkningen i Amerika bo hos venner og familie; dette kan være som følge av vold i hjemmet, tap av eller manglende evne til å finne en passende jobb, eller sykdom. Ifølge nettstedet, er enslige og familier i Amerika ofte nødvendig for å etasjeseng med venner eller slektninger i overfylte, midlertidige situasjoner. Selv om dette kvalifiserer som hjemløshet, er det vanskeligere å kvantifisere enn de som bor i tilfluktsrom, overgangs boliger og hoteller.

Produkter som reduserer Puffy Eyes

Hver nå og da alle opplever å våkne opp til puffy øyne. Vanligvis er det fordi du ikke får en god natts søvn. Men puffy øyne kan utvikle flere grunner, og det er en tilstand som er spesielt upsetting. Du ønsker å se ung, energisk og frisk. I stedet, puffy øyne har en tendens til å gjøre at du ser trøtt, utslitt og eldre. I dag er det mange produkter tilgjengelig som hevder å minske forekomsten av puffy øyne slik at du vil se ung, frisk og uthvilt.

Årsaker til Puffy Eyes

Det er medisinske forhold som kan føre puffy øyne, samt midlertidige reaksjoner som kan føre til det. Huden rundt øynene er tynn. Det er mange blodårer som går under huden, og gjør den til en svært følsomt område. Foruten mangel på søvn, kan medisinske tilstander som allergi forårsake hovne, puffy øyne. Hormon forandringer er også kjent for å forårsake hevelse, sammen med gråt og stress. Puffy øyne kan behandles, men. Det er mange produkter på markedet i dag som er rettet mot de under øynene området, og øye poser.

Produkter som reduserer hovenhet

Icelandic Relief Eye Cream hevder å avlaste røde, hovne øyne. Benefit gjør et produkt som kalles Eyecon, som sies å glatte huden under øyet og de-puff det. Kinerase har et produkt som hevder å rehydrere under øynene huden og hjelpe til med poser ved hjelp av peptider. De vanligste formene for peptider er Acetyl Hexapeptide, Palmitoyl Pentapeptide, Palmitoyl Oligopeptide og Copper Peptide.

Andre produkter til poser under øynene

Et produkt laget av Fresh, heter Lotus Eye Gel, hevder at den kjøler, hydrater og toner under øynene området for å redusere rødhet og hevelse. Den inneholder lotus ekstrakt som sies å roe betennelser. Den inneholder også grønn kaffe ekstrakt og ginkgo biloba som er sagt å hjelpe til med sirkulasjon. Filosofien har en øyekrem som heter Eye Håper det reduserer mørke ringer og poser under øynene. Den er full av antioksidanter for å redusere utseendet på trette øyne, og det hevder å bidra til å redusere ytterligere skade på øynene ved å forsterke huden med næringsstoffer.

Natural Cures for puffy øyne

Sammen med de mange over-the-counter produkter som er sagt å kurere øye poser, er det også naturlige produkter og hjem rettsmidler som kan hjelpe. En hjemme bøte er kaldt vann, Skylling øynene med kaldt vann eller ved hjelp av en lite is under øynene kan redusere betennelse. Vitaminer også spille en viktig rolle. Vitamin B og C begge hjelpemiddel for å redusere hevelser. Drikke mye vann er anbefalt for en naturlig poser redusering, samt grapeseed olje som er en antioksidant. For noen kan det ta en kombinasjon av behandlinger; naturlig og over-the-counter, for å redusere overdreven poser.

Betraktninger

Med så mange produkter på markedet for å hjelpe til med hudpleie, kan det være vanskelig å vite hvilken som er riktig for deg. De inneholder et utvalg av ingredienser, og forskjellige kombinasjoner av ingredienser. Fordi alles hud reagerer forskjellig, må du kanskje prøve et par av produkter for å finne en av de som fungerer best for deg. Bare fordi du ikke kan få lindring og resultatene du er ute etter med ett produkt, betyr ikke at en annen ikke vil fungere.