Digidexo.com

psoriasis og progesteron

Leg Cramps & progesteron mangel

Leg Cramps & progesteron mangel


Leggkramper, plutselige intenst smertefulle ufrivillige sammentrekninger av en eller flere beinmuskulaturen, kan være et resultat av progesteron mangel eller nedsatt progesteron som du nærmer deg overgangsalderen. Progesteron styrer kalsiummetabolismen og produksjon av energi i muskelceller. Syntetisk progesteron i p-piller eller brukes i hormonbehandling for overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Leggkramper er vanligvis milde og forsvinner med riktig fuktighet, kosthold og mosjon.

Funksjon

Progesteron er relatert til muskelmasse og energi. Progesteron mangel produserer energiunderskudd i beinet muskelceller, forårsaker dem til å trekke seg sammen eller krampe. Disse energimangel muskelceller kan fungere som triggerpunkter aktive kramper i andre muskler. Dr. John Lowe forklarer at progesteron har anti-inflammatorisk effekt og fører til at utgivelsen av thyreoideahormoner. Progesteron regulerer cellulær og systemisk vannretensjon og er involvert i produksjon og nedbrytning av kollagen i kneleddet.

Muskelspenninger i kneledd

En NIH studie av effekten av progesteron på utvinning fra kneoperasjon terapi fant at spenning og avspenning av kneleddet er direkte relatert til serum progesteron. Den fremre korsbånd (ACL) er ofte skadet eller revet av idrettsutøvere under plutselige overstrekk i kneet. Den ACL, en av fire store leddbånd i kneet, er festet til den nedre enden av femur i det øvre ben, og dets fibre stige opp til toppen av tibia i det nedre ben. ACL bidrar til å flytte leggen i samordning med låret bein. En NIH studie om kjønnshormoner funnet progesteron reseptorer på den menneskelige ACL. Kvinner er åtte ganger mer sannsynlig enn menn for å skade deres ACL fordi kvinner har mindre og svakere leddbånd og har en tendens til å bruke musklene sine øvre ben mens menn bruker sine leggene.

Graviditet

Leg kramper under graviditet resultat fra progesteron mangel. Progesteron er det viktigste hormonet som styrer homeostase i livmoren. Dr. John Lee forklarer at progesteron gjør endometriet i livmoren mottakelig for egg og klar for embryoet. Progesteron styrer produksjonen av insulin under svangerskapet for å forebygge abort. Frigjøring av progesteron avgjør når barnet vil bli levert. Progesteron spiller en stor rolle i premature fødsler. Under graviditet progesteron er viderekoblet fra morens ben til livmoren, påvirker kalsium metabolisme og energi i muskelcellene av morens ben. Nattlige leggkramper kan være et resultat av en kalium-eller kalsiummangel, eller mangel på blodstrøm inn i de nedre ben.

Fibromyalgi

Fibroself-help.com forklarer involvering av progesteron i konvertering av næringsstoffer inn adenosintrifosfat (ATP) drivstoff. ATP møter energibehovet i muskelen. Progesteron mangel kompromitterer ATP metabolisme, og progesteron regulerte elektrolytter i og utenfor muskelcellene blir forstyrret i en tilstand som kalles fibromyalgi. Den kompromitterte celle metabolismen av fibromyalgi betyr at musklene ikke får nok oksygen, og alvorlig muskeltretthet, ømme flekker, klumper, massene og triggerpunkter forårsaker alvorlige leggkramper.

Progesteron Therapy

Dr. John Lee, forfatter av et gjennombrudd bok om naturlig progesteron, diskuterer progesteron hormonbehandling brukes av menn for å utvikle muskelmasse og styrke. Åtte til 10 mg av progesteron krem ​​forhindrer prostataproblemer hos menn. Dr. John Lee sier at progesteron motsetter østrogen hos kvinner, og er nødvendig for nerve helse og funksjon. Dr. Lee anbefaler 100 mg progesteron per dag for kvinner med fibromyalgi.

Er Progesteron Knyttet til Migrene?

Progesteron er et hormon som utskilles under menstruasjon som forbereder en kvinnes livmor for en potensiell embryo. Hvis egget ikke blir befruktet, progesteron nivåer slipp, som fører til hormonelle svingninger som kan forårsake migrene.

Betydning

Østrogen og progesteron er forskjellige i måten de forbereder en kvinnes kropp. Østrogen fører celler å formere seg og lagre fett, som fører til vektøkning, oppblåsthet, spenning, humørsvingninger, kvalme og hodepine.

Funksjon

Progesteron motvirker østrogen, reduserer hevelser og forbedrer humøret, noe som betyr at lave nivåer av progesteron kan føre til migrene på grunn av økt østrogen triggere.

Identifikasjon

Menstrual migrene oppstår før, under og etter menstruasjon, med symptomer på aura (lys eller varme opplevelser) og kvalme ofte forut for migrene. Menstrual migrene er forårsaket av skarpe endringer i østrogen og progesteron.

Effekter

Hormoner indusere opplevelser av smerte, påvirker de endokrine og nervesystemet. Endringer i østrogen og progesteron føre serotoninnivået for å minske, noe som fører til hovne og utvidede blodårer som fører til hjernen, noe som resulterer i migrene.

Forebygging / løsning

Migrene kan behandles gjennom hormonbehandling, til betablokkere og antidepressiva redusere utbruddet av symptomene, mens smertestillende og betennelsesdempende medisiner kan lindre symptomene.

Jak korzystać z Progesteron Cream wyobrazić

Jeśli próbujesz zajść w ciążę i nie miał szczęścia i jeśli stworzone w przeszłości, ale miał wczesne poronienie, progesteron krem ​​może pomóc wysiłek. Progesteron śmietana pokazane w celu zwiększenia płodności i niektóre kobiety wyeliminować wady fazy lutealnej.

Instrukcje

Jak korzystać z Progesteron Cream wyobrazić

Śledzenie cyklu. Twój cykl jest liczony w dniach, licząc od pierwszego dnia, że ​​krwawi. Musisz zaznaczyć ten dzień w swoim terminarz lub kalkulatora.

Począwszy od piątego dnia, piątego dnia, licząc od dnia, najpierw krwawić, użyj kremu progesteronu przez zastosowanie na powierzchni ciała każdego dnia. Możesz wybrać prawie każdy obszar ciała, takich jak nogi lub brzucha, zmiana części ciała można zastosować krem ​​na dobę. Użyć w ciągu najbliższych trzech tygodni.

Użyj kremu na trzy miesiące przed spróbować zajść w ciążę, należy przerwać stosowanie kremu miesiąc chcesz zajść w ciążę.

Wskazówki

  • Jeśli chcesz, możesz użyć kremu progesteronu, aby zapobiec poronienia, nie używać kremu progesteronu, który ma jakieś zioła lub dodatki do niego. Użyj go do dwóch pierwszych miesięcy ciąży.
  • Nie kładź krem ​​w tym samym miejscu co dzień, raz na cztery dni to dużo. Olej mineralne płyny i ciała z olejem mineralnym nie pozwala wchłonąć krem ​​progesteronu poprawnie.

Nail psoriasis behandling

Nail psoriasis behandling


Denne lidelsen er vanligvis forårsaket av genetikk og immun mangler. Nail psoriasis er ikke en smittsom sykdom og rammer både menn og kvinner. Det er flere behandlinger tilgjengelig for denne lidelsen. Nail psoriasis bør behandles av lege. Hvis ikke behandles, kan det føre til en soppinfeksjon av neglene.

Symptomer

Nail psoriasis forårsaker små groper og alvorlig ruhet på overflaten av neglen plate. Neglene kan se ut som det har blitt arkivert med en grov slipemiddel. Spikeren kan utvikle gule til røde flekker under neglene. Det kan også begynne å løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene virke smittet eller er smertefulle, kontakt lege attention.Your legen kan ta en prøve av huden din til å finne ut om du har spiker psoriasis. Legen vil også sjekke for å se om du har utviklet en soppinfeksjon.

Medisinske behandlinger

Noen ganger er en del av spikeren må fjernes. En kjemisk fjerning innebærer en salve som er plassert på neglene i en uke. Spikeren vil falle av på egen hånd, og det er lite eller ingen blødning. Spikeren kan også bli fjernet kirurgisk.

Medisiner

Aktuelle salver er vanligvis foreskrevet for å gni på og rundt neglen. Steroid kremer og vitaminderivater blir ofte brukt. Steroider kan også injiseres under neglen. Et anti-soppløsning kan foreskrives dersom en sopp-infeksjon er til stede. Det er også en behandling behandling som består av medisiner og eksponering til ultrafiolett lys.

At Home Care

Prøv å unngå å skade neglene. Hvis neglen har løsnet, kan du trimme spikeren tilbake. Enhver neglepleie må være forsiktig så unngå kunstige negler og manikyr. Vær forsiktig hvis spikeren er løs, fordi det kan bli infisert. Påfør foreskrevet medisiner som anvist.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

Noen ganger kan en lege foreskrive progesteron krem ​​eller gel for en kvinne som opplever unormalt lange menstruasjon. Hva denne kremen gjør er behandle unormal blødning som kommer fra livmorveggen. Denne behandlingen kan ta et par måneder å vise resultater, men kan være effektive for noen kvinner.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

•  Snakk med legen din. Før du noen gang prøvd å behandle langvarige perioder, bør du snakke med legen din. En unormal menstruasjonssyklus kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand som rett og slett en langvarig periode.

Påfør progesteron krem til det angitte område av kroppen. Avhengig av hvilken type av progesteron krem ​​du bruker, vil legen angi området (eller områder) der du skal bruke kremen. Noen produkter er administrert direkte til vagina, mens andre vil veksle mellom rumpeballene, innsiden av lårene, magen, håndledd, indre armer eller nakke. Du vil mest sannsynlig bruke en "applicatorful" på hver administrasjon, som er et forhåndsbestemt beløp angitt i pakken.

Fortsett å bruke progesteron krem som anvist. Vanligvis vil legen din foreslå å bruke progesteron supplement for totalt seks programmene, administrere krem ​​til kroppen din annenhver dag.

Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen endring i din periode som kan dosen må endres. Din lege vil vanligvis foreskrive en 4 prosent konsentrasjon for å behandle avvik i en kvinnes menstruasjon. Når denne behandling ikke fungerer, kan han velge å øke dosen til en 8 prosent løsning.

Påfør konsentrasjon til legemet å følge den samme applikasjons anbefaling (annenhver dag i totalt seks applikasjoner).

Hint

  • Prøv å bruke krem ​​eller gel på samme tid hver dag.
  • Det anbefales å bruke kun disse kremer og geleer som inneholder progesteron gjennom en resept.

Om naturlig progesteron for Krympende Fibroids

Selv om deres årsaken er ukjent, er det holdepunkter for at østrogen dominans kan føre til dannelse og vekst av livmor fibroids. Progesteron er ofte brukt som et alternativ behandling for å motvirke effektene av østrogen dominans.

Teorier / Spekulasjoner

Progesteron virker å undertrykke overproduksjon av østrogen i perimenopausal kvinner. Det er vanligvis lavere nivåer av progesteron under perimenopause, så progesteron må legges.

Størrelse

På grunn av overdreven østrogennivåer, kan fibroidene utvikles etter 25 år Fibroider kan variere i størrelse, og kan være så liten som en ert, eller så stor som en grapefrukt. De kan vokse inne i livmoren (egenutført fibroids) eller form på utsiden av livmoren fester et stilk (subserous fibroids).

Fordeler

Fordelene ved å ta en progesteron supplement inkluderer redusert kraftig blødning, færre store klumper, reduksjon i størrelsen på livmor og krymping av eksisterende fibroids. Lindre noen av disse symptomene vil resultere i en høyere livskvalitet.

Time Frame

For å bruke en progesteron krem, bruke en eller to ganger om dagen ved behov, som starter på den tolvte dagen etter den første dagen av menstruasjonen gjennom tjuesjuende dagen. Det anbefales å rotere de områdene der du påføre kremen slik at du ikke overdrive ett område. Det er best å anvende hvor huden er tynnere, slik som den øvre brystområdet, innsiden av lårene eller indre armer.

Betraktninger

Snakk med legen din om alternative behandlinger, herunder bruk eller progesteron krem, akupunktur og urtemedisiner. Om nødvendig, får en ny mening.

Betydning

Progesteron behandling er en relativt enkel og pasientvennlig behandling av fibroider. I forbindelse med et sunt kosthold, mosjon rutine og stress, muskelknuter kan ofte bli betydelig redusert.

Juvenile Psoriasis

Juvenile Psoriasis


Juvenile psoriasis er en autoimmun lidelse som rammer hud og negler. Det antas å være arvelig. Selv om sin utbruddet kan knyttes til stress, leger er fortsatt ikke å finne ut nøyaktig hva som forårsaker det. Psoriasis kan angripe alle i alle aldre og rammer menn og kvinner likt. Juvenile psoriasis, men kan være en indikasjon på andre helsemessige bekymringer.

Beskrivelse

Juvenile psoriasis er en kronisk noncontagious hud tilstand. Dens symptomer inkluderer tørr, ru, skjellende flekker i huden som kan være rødlig eller skissert i rødt. Negler og tånegler kan bli tykkere eller pitted. Noen ganger patcher kan være flere blisterlike og slam pus. Psoriasis kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men det er oftest funnet i hodebunnen, albuer, korsrygg, lyske og knær. Symptomene kan gå bort for en tid bare for å returnere.

Diagnose

Hudlege, barnelege eller annet helsepersonell vil samle en historie om pasientens fysiske og psykiske helse. Hun kan ta en blodprøve. En enkel hudbiopsi vil bekrefte diagnosen juvenile psoriasis. Videre evaluering kan være nødvendig for å bedømme nærværet av psoriatisk artritt (PSA). The American Academy of Dermatology antyder i sine retningslinjer utgitt i mai 2008 at "hudleger oppfordres til å vurdere den mulige samtidige diagnosen PsA hos pasienter med psoriasis."

Behandlinger

Behandling for juvenile psoriasis bestemmes av helsepersonell og kan omfatte en multipronged tilnærming. Reseptbelagte aktuelle behandlinger kan omfatte Kortikosteroider, retinoider (vitamin A derivat), salisylsyre og en syntetisk form av vitamin D er kjent som Calcipotriene. UV-lys-behandling kan også lindre noen av symptomene på juvenile psoriasis, og det finnes en rekke over-the-counter produkter utviklet for å hjelpe til med symptomer. I alvorlige tilfeller kan immunsuppressive medikamenter administreres.

Psykologisk

Håndteringen av en hudsykdom som juvenile psoriasis kan være vanskelig. Hvordan et barn håndterer juvenile psoriasis er svært individualisert, men det synes å være en økt risiko for barn med sykdommen for emosjonelle vansker som depresjon og angst. I en studie presentert på den 68. årlige møtet i American Academy of Dermatology ble det funnet at barn som lider av juvenile psoriasis hadde en 23 prosent større risiko for å utvikle depresjon og en 32 prosent større risiko for angstlidelser.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt ligner revmatoid artritt, og er forbundet med juvenil psoriasis. Psoriasisartritt er delt inn i følgende fem grupper: artritt i de små leddene i fingre og tær; leddgikt av asymmetriske leddene i den ekstreme; symmetrisk polyartritt, som er svært nær i symptomer til revmatoid artritt; leddgikt mutilans, som ødelegger ledd; og leddgikt av sacroiliac sac og ryggrad. Alle som lider av juvenile psoriasis bør være klar over symptomene på psoriasisartritt, som kan inkludere betent, reddened ledd eller noen felles misdannelse.

The Effect of Natural progesteron krem ​​på nyrefunksjonen

The Effect of Natural progesteron krem ​​på nyrefunksjonen


Naturlig progesteron krem ​​er en type hormonbehandling. Når en kvinnes kropp slutter å gjøre hormonet naturlig, kanskje hennes lege foreslå progesteron krem ​​for å erstatte det som kroppen har tapt. Spormengder er funnet hos menn, men kvinner er vanligvis mottakerne av substitusjonsbehandling for å holde den reproduktive / menstruasjonssyklusen så regelmessig som mulig.

Nyrefunksjon

Begrepet "renale" refererer til nyrene. Nefrologi er studiet av nyrene. Nyrene er bønneformede organer som ligger nær nedre del av ryggen, på hver side av ryggraden. Nyrene filtrerer ut avfall og overflødig vann, vanligvis gjennom urinering.

Begrepet "nyrefunksjon" refererer til hvor godt nyrene fungerer. Nyrene kan mislykkes på grunn av diabetes eller høyt blodtrykk. Nyrene kan også bli skadet ved fødselen, gjennom aldringsprosessen eller fra en overdose av visse medikamenter eller medisiner.

Progesteron

De to store kvinnelige hormoner er østrogen og progesteron. Ifølge Virginia Hopkins Health Watch hjemmeside, "Progesteron er et steroid hormon produsert av corpus luteum i eggstokken ved eggløsning, og i mindre mengder i binyrene. Progesteron er i menopausal kvinner trengs i hormonbehandling for å balansere eller motsette seg effektene av østrogen. Østrogen skaper en sterk risiko for brystkreft og reproduktive kreft. "

Naturlig progesteron krem

Naturlig progesteron krem ​​er også kjent som bioidentical progesteron. I henhold til sikker menopausal Solutions nettside, "Natural USP progesteron refererer til farmasøytisk-grad krem ​​som inneholder 2-3% av det naturlige hormonet progesteron." Selv om noen ingredienser endres avhengig av merkenavn, de fleste naturlig progesteron kremer starter som soyabønner eller wild yam. En kjemisk kalt diosgenin endres til progesteron. Dette må gjøres i et laboratorium. Kremen fungerer best hvis glattet over ansiktet, halsen, brystet eller håndflatene. Selv om noen naturlig progesteron kremer bruke joker yams, mest over-the-counter wild yam kremer er ikke det samme som hva en lege vil foreskrive.

Effekt på nyrefunksjonen

Det er ingen bevis for at progesteron krem ​​er skadelig for nyrene. Ifølge WebMD nettside, kan terapi bli likt til hodepine og blodpropper, men det er ingen omtale av nyreskade.

Bivirkninger

Selv om ingen bevis finnes for at kremen skader nyrene, det har andre bivirkninger. Den bioidentical progesteron hjemmeside lister migrene, oppblåsthet, ømme bryster, irritabilitet, smerter, menstruasjonskramper, eggstokkene problemer og depresjon som noen av dem.

Matvarer med naturlig progesteron

Tar matvarer med naturlig progesteron kan bidra til å regulere menstruasjonssyklusen, bidra til å regulere humørsvingninger og hjelpe infertilitet. Det er bare noen få naturlige matkilder av progesteron, som kan gjøre naturlig behandling av infertilitet vanskelig.

Yams

Det finnes mange typer yams som inneholder stoffer som forvandles til progesteron i systemet, den mest populære er den wild yam.

Egg

Egg kan spises for å øke progesteron nivå. Du må sørge for at plommen er spist fordi det er der de høyeste nivåene av progesteron er.

Melk

Melkekyr har ekstremt høye nivåer av progesteron i sine systemer, som overføres til melken som vi drikker.

Beef Gonader

Selv om det høres usmakelig, biff gonader faktisk inneholder høye nivåer av progesteron.

Kylling

Å spise hvitt kjøtt av kylling kan øke progesteron nivåer i små mengder.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Leger foreskrive progesteron tilskudd for pasienter som prøver å bli gravid og lider av amenoré (ingen menstruasjon) og for pasienter som lider av tilbakevendende abort på grunn av mangel på progesteron.
Hos pasienter som lider av amenoré, leger bruker progesteron dosering for å manipulere nivåene av progesteron i en kvinnes kropp, slik at det er et fall i nivået. Denne nedgangen i progesteron utløser endometrium (slimhinnen i livmoren) til å kaste, og dermed forårsaker menstruasjon.

Lave nivåer av progesteron kan føre til spontanabort hos pasienter som lider av tilbakevendende graviditet tap. En tilstrekkelig mengde av progesteron er nødvendig for å skape et sunt miljø som en voksende baby kan feste. For disse pasientene kan en lege foreskrive progesteron for å hjelpe etableringen av et sunt livmor miljø.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Amenoré

•  Besøk en spesialisert lege for vurdering og behandling instruksjoner. Legen kan forskrive en naturlig form for progesteron for å stimulere menstruasjon.

Ta medisiner som anvist. Legen kan foreskrive en muntlig eller vaginal form for progesteron. Imidlertid kan legen også anbefale en 5 til 10 mg daglig injeksjon i 5 til 10 dager.

Hvis legen foreskriver den muntlige progesteron, ta medisinen gjennom munnen, en gang om dagen, i 10 dager. Legen kan foreslå å ta en 400 mg pille på kvelden.

Hvis legen foreskriver vaginal gel form av progesteron, gjelder den foreskrevne mengde (vanligvis 45 til 90 mg) én gang annenhver dag (eller som anvist). Legen kan gi opptil seks anvendelser av behandlingen.

Gjentatte spontanaborter

Besøk en ufruktbarhet ekspert for en evaluering inn i årsaken til spontanabort. Legen vil anbefale en rekke tester for å utelukke andre årsaker. Hvis han oppdager lavt progesteron nivå som en potensiell årsak, vil han mest sannsynlig foreskrive progesteron støtte.

Test for eggløsning ved hjelp av basal kroppstemperatur kartlegging eller en over-the-counter ovulation Predictor kit. Legen vil mest sannsynlig anbefale begynner behandlingen ved tidspunktet for eggløsningen.

Når eggløsningen skjer, begynner å ta den foreskrevne mengden av progesteron, som foreslått av legen, en eller to ganger daglig. Legen kan anbefale å ta 100 til 200 mg piller enten muntlig eller vaginalt.

Fortsett behandlingen som instruert av legen. Hvis graviditet ikke oppstår og menstruasjon begynner, avvikle progesteron før neste syklus. Dersom graviditet oppstår, kan legen anbefale progesteron støtte til tolvte uke av svangerskapet.

Progesteron mangel og eggløsnings

Progesteron er en av de kvinnelige hormoner som er avgjørende for å bli gravid. Når eggstokkene ikke produserer nok av det, kan du ha problemer med å bli gravid.

Funksjon

Progesteron er laget av eggstokkene og tykner slimhinnen i livmoren for å forberede den for graviditet.

Betydning

Hvis et egg ikke blir befruktet av en sædcelle den måneden, da progesteronnivået faller og foring røyter, forårsaker en menstruasjon. Hvis et befruktet egg implantater, da progesteron nivåene stige dramatisk å støtte svangerskapet.

Identifikasjon

Leger vil sjekke progesteron nivåer i siste halvdel av syklusen din, vanligvis på dag 21 eller noen ganger i flere dager, for å avgjøre om du produserer nok av det, eller hvis du har det som kalles en lutealfase defekt.

Løsning

Progesteron mangel, eller lutealfasen defekt, kan hjelpes ved å ta progesteron kosttilskudd som Prometrium.

Bivirkninger

Bivirkninger av progesteron kosttilskudd inneholder hovne / ømme bryster, humørsvingninger og tretthet.

Hvordan Progesteron piller?

Hvordan Progesteron piller?

Hva er progesteron?

Progesteron er et naturlig forekommende hormon som utskilles hovedsakelig av corpus luteum (i eggstokkene), men også av binyrene i mindre mengder, og i placenta under graviditet. Lav progesteron kan føre til symptomer som menstruasjonsforstyrrelser, infertilitet eller skjoldbrusk dysfunksjon blant andre symptomer.

Hva Progesteron Does

Når fungerer som den skal, utskillelsen av progesteron tykner Slimhinnen at implantasjon av et egg. Hvis egget ikke blir befruktet, opphører produksjonen og foring er utgytt, sammen med ubefruktet egg. På grunn av denne prosessen, kvinner som har lav progesteron blir gravid og abortere, eller kan oppleve problemer med implantering skjer helt.

Hvordan Progesteron piller arbeid

Progesteron behandlings piller blir brukt til å normalisere lave nivåer og kan være naturlig eller syntetisk. Et sunt miljø er opprettet i livmoren ved å øke lavt progesteron nivå til normalt nivå. Blodkar utvikling økes, og en tykkere foring er dannet. Dette er gunstig i å regulere unormale menstruasjonssykluser.

Progesteron i prevensjon

I de fleste p-piller, er progesteron sammen med østrogen og tatt muntlig. Når progesteron serumnivået er høyt, er miljøet i livmoren ikke lenger støttende av implantasjon, derfor graviditet forhindres. I løpet av en uke av menstruasjonssyklusen, kan en placebo pille tas, slik at progesteron nivåer for å slippe. Den tykke fôr er utgytt og menstruasjon inntreffer.

Hormonbehandling

Progesteron har normalt en naturlig balanse med østrogen under en kvinnes pre-menopausale år. Under en kvinnes peri-menopausal stadium, er denne balansen forstyrres når progesteronnivået synker. Denne ubalansen kan skape symptomer som lav libido, uklar tenkning, ømme bryster og depresjon. Disse menopausesymptomer kan bli behandlet ved å supplere systemet med progesteron til å gjenopprette denne balansen.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Psoriasis er en sykdom i immunsystemet som påvirker huden og gir den et skjellaktig utseende. Disse flekkene kan klø, brenne eller rett og slett vondt. I noen lider kan de virke som tykk og sprø, eller til og med myk og kan sive. Uansett manifestasjon, kan du få noen lettelse ved å gjøre noen enkle ting hjemme.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Behandling av psoriasis hjemme

•  Opprettholde et sunt kosthold. Et dårlig kosthold kan forverre psoriasis. Design dine måltider rundt næringspyramiden. Få minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt. Spis rikelig med grønne grønnsaker. Redusere flare-ups ved å drikke minst åtte glass vann om dagen.

Unngå matvarer som hjelper utløse flare-ups. Sukker er spesielt skadelig. Eliminere sukker fra brus og alkohol - særlig rødvin. Unngå eller kutte ned på rødt kjøtt, MSG og krydret mat. Fet mat og junk food også kan forverre tilstanden din. Og selv om disse er ellers sunn mat, bær, tomater og andre sure matvarer vil føre til utbrudd.

Ta generell vare på helsen din som sykdom kan også føre til hudutslett. Husk at psoriasis er en immunsystem uorden, så alt du kan gjøre for å øke immunsystem kan hjelpe. Vurdere å ta vitamin E (som øker immunforsvaret) og andre antioksidanter som vitamin C. Sink er også nyttig.

Sug i et varmt kar med saltvann, ved hjelp av havsalt hvis mulig. Du kan få sjøsalt fra nettbaserte forhandlere og i de fleste helsekostbutikker. Prøv å få uparfymert type. Men du kan også gå til en dyrebutikk (eller noe sted som selger saltvannsfisk) og kjøpe den miksen som brukes i akvarier å generere hav vannforhold. Suge i karet i minst 30 minutter om gangen.
Saltvann vil svi, men du kan finne det ganske beroligende.

Hint

  • Dealing with psoriasis betyr å behandle psoriasis selv når det ikke er til stede.

Oljer som brukes til behandling av psoriasis

Psoriasis er ikke bare en misforstått hud tilstand, men også en ofte feildiagnostisert hud tilstand. Leger noen ganger feilaktig diagnostisere psoriasis som eksem i stedet. Når en diagnose av psoriasis er gjort, noen pasienter velge å behandle huden sin naturlig, heller enn ved hjelp av steroidkremer og andre medisiner som ofte ledsages av uønskede bivirkninger. Oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes til å behandle eksem også.

Typer psoriasis

Det finnes flere former for psoriasis, inkludert plakkpsoriasis, guttat psoriasis, pustuløs psoriasis, invers psoriasis, og erytrodermisk psoriasis. De oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes på de fleste former for psoriasis, med unntak av erytrodermisk psoriasis, en potensielt alvorlig form for psoriasis.

Husk at psoriasis er ikke smittsom. Hvis du har psoriasis, dine familiemedlemmer eller andre personer du kommer i nær kontakt med er ikke i fare for å "fange" psoriasis. Imidlertid er psoriasis arvet, slik at andre familiemedlemmer kan bli påvirket på grunn av den genetiske komponenten av denne sykdommen.

Nattlysolje og psoriasis

Nattlysolje er en av de beste oljer som brukes til behandling av psoriasis, og mange personer rapporterer suksess med dette naturlige behandling. Nattlysolje inneholder gamma-linolensyre, noe som kan bidra til å lindre psoriasis. Kjøp nattlysolje eller bryte åpne et par kapsler og gni oljen direkte på psoriasis patcher. Du kan også sette et par spiseskjeer av nattlysolje inn ditt bad.

Vitamin-E Olje og psoriasis

Vitamin-E olje er en annen nyttig naturlig middel som brukes til å behandle psoriasis. Vitamin-E olje kan bidra til å lindre rødhet og kløe forbundet med psoriasis. Det er liten eller ingen fare for overdosering ved anvendelse av et fettløselig vitamin topisk. Vitamin-E olje kan også legges til rennende badevannet.

Tea tree olje og psoriasis

Tea tree olje er en nyttig olje for behandling av psoriasis. Du kan bruke en liten mengde direkte til psoriasis patcher, men vær forsiktig med hodebunnen psoriasis. Tea tree olje er veldig sterk. Av denne grunn bør du være forsiktig når du bruker tea tree olje på hodebunnen psoriasis. Også, hvis du foretrekker det, fortynne tea tree olje med en transportør olje som olivenolje før du bruker til huden din. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av hår produkter som inneholder tea tree olje. Se etter tea tree olje sjampo og balsam for å legge til behandling tilnærming.

Betraktninger

Det eneste problem som oppstår ved anvendelse av olje på huden er en av bekvemmelighet. Oljer er rotete og kan lett ødelegge klærne dine. Påfør olje til huden din før sengetid, og så vaske det av i morgen for å unngå denne ulempen. Husk at det er svært lite bevis og støtte fra konvensjonell medisin for å oppmuntre naturlig rettsmidler for behandling av psoriasis. Imidlertid er det vanligvis liten risiko siden de fleste naturlige behandlinger, spesielt når de påføres topisk, er meget mild.

Se etter oljer som brukes til å behandle psoriasis på naturlig mat butikker, eksklusive dagligvarebutikker eller på nettet. Eteriske oljer kan være dyrt. Mengden av arealet av huden din påvirkes av psoriasis vil avgjøre hvor mye olje du trenger. Prøv en olje om gangen og gi minst to uker før de bestemmer om resultatene er gode. Hvis du finner en olje fungerer godt, så kan du vurdere å kjøpe i bulk på nettet for ekstra besparelser.

Mat som gjør at Psoriasis Worse

Psoriasis er en autoimmun sykdom ledsaget av inflammasjon både inne i kroppen og på huden. Når et utbrudd oppstår i individer genetisk mottakelige for psoriasis, kan fremtidige utbrudd oppstår. Mens matvarer ikke faktisk føre til psoriasis, visse matvarer gjør psoriasis verre.

Psoriasis og rødt kjøtt

Rødt kjøtt antas å forverre psoriasis. Begrense rødt kjøtt forbruket til en gang per uke eller mindre.

Psoriasis og Dairy

Meieriprodukter kan forverre psoriasis i mange individer ved å forstyrre fordøyelsen og redusere immunforsvar. Ikke konsumerer store mengder melk, ost eller yoghurt.

Unngå alkohol

Personer som har psoriasis bør unngå alkohol siden det er antatt å gjøre psoriasis verre. Alkohol kan også interferere med og redusere effektiviteten til konvensjonelle psoriasis behandlinger.

Kinestetisk Testing

Nesten all mat kan forverre psoriasis hvis du har dårlig fordøyelse. Ha en kiropraktor gjennomføre kinestetisk testing for å fastslå om du har noen mat sensitiviteter. Kiropraktoren vil plassere en bestemt mat på tungen og teste refleksene dine. Du vil stille merkbar muskelsvakhet og nedsatt svakhet hvis du har en følsomhet for en bestemt mat. Eliminere noen matvarer som er identifisert som problematiske og se om din psoriasis blir bedre.

Forebygging / løsning

Ha en mat antistoff test gjort for å fastslå hvilke, om noen, kan matvarer være medvirkende til din psoriasis. Eliminere de matvarer som er identifisert som potensielle triggere og gjeninnføre dem gradvis en om gangen. Oppmerksom på eventuelle endringer i din psoriasis som du gradvis gjeninnføre matvarer.

Bilde Lysterapi for psoriasis

For mennesker med alvorlige utbrudd av psoriasis, kan lysterapi bringe sårt tiltrengt avlastning og ettergivelse av symptomer. Det er blitt funnet at eksponering for ultraviolent lys stopper den raske hud vekst assosiert med psoriasis. Hvis du har minimal skala buildup på mer enn 3 prosent av kroppen din, kan legen forskrive lysterapi for deg som en del av behandlingsplanen.

Bruksområder

Lysterapi søker å etterligne og forsterke de naturlige effekter av sollys. De fleste psoriasis lider opplever at deres symptomer er sterkt redusert når utsette berørte områder for solen. Men lysterapi kan supplere disse effektene, enten for vinteren lettelse, for folk som bor i områder uten mye naturlig sollys eller for pasienter som trenger akselerert lettelse.

Process

Det finnes flere typer lysterapi, men ultrafiolett B lys (UVB) er den mest brukte. Lysterapi bruker enten bredt bånd eller smale band UVB lys konsentrert på berørte områder av huden. Behandlingen kan gjøres på et legekontor, i en klinikk (vanligvis kalt "psoriasis barnehage") eller hjemme. Din helsepersonell vil fortelle deg hvordan å forberede seg, men i de fleste tilfeller vil du bli bedt om å dusje eller skrubbe av alle løse hud flak, kle av seg, så får lysbehandling.

Behandlinger variere avhengig av hudtype og farge, samt alvorligheten av sykdommen. Effektiv lysterapi krever et nivå av forpliktelse. Det tar flere, regelmessige behandlinger for forbedring, selv om de fleste pasienter rapporterer noen lettelse raskt.

Lysterapi opphører vanligvis en gang symptomene dine klare, og kan startes igjen når de kommer tilbake. Hvis du opplever hyppige, alvorlige utbrudd, er det mulig å fortsette lysterapi som et forebyggende tiltak. The National Psoriasis Association rapporterer at det tar i gjennomsnitt åtte vedlikehold behandlinger per måned for å opprettholde hudens klarhet.

Lysterapi kan ha bivirkninger. Disse inkluderer oftest hudirritasjon, freckling og solbrenthet.

Alvorlig sak

Hvis din psoriasis er svært alvorlig, kan du få en kombinasjon av behandlinger kalt Goeckerman regime. Dette kombinerer lysterapi med kulltjære programmer og steroide medisiner. En variant av dette er Ingram Regimen, som bruker medisiner Anthralin stedet for kulltjære. Begge disse regime i "psoriasis barnehager" klinikker og er gjort i løpet av 3-5 uker økter.

UVB Lamper for psoriasis behandling

UVB Lamper for psoriasis behandling


For personer med moderat til alvorlig psoriasis, regelmessig og kontrollert eksponering for ultraviolent lys --- slik som naturlig finnes i sollys --- gir lindring av symptomer. Lysterapi, som anvist av lege, gir konsentrert terapeutisk lys. UVB lamper er en form for psoriasis behandling.

Typer

Eksponering for ultraviolent lys stopper den raske hud vekst assosiert med psoriasis. Leger kan bruke ulike typer av ultrafiolett lys for denne effekten, men ultrafiolett B lys (UVB) er mest brukt.

Behandling

En behandlingskur kan ta flere uker eller måneder med regelmessig planlagte avtaler. Disse behandlingene kan gjøres på et legekontor, i en spesiell dag klinikk for psoriasis, eller ved hjelp av bærbare lamper hjemme.

Eksponering

Lengden av eksponeringen avhenger av personen --- sin hudtype og pigmentering, så vel som alvorlighetsgraden av sykdommen, vil bestemme lengden og hyppigheten av lysbehandling.

Vedlikehold

De fleste slutter å bruke UVB lamper når de har fjernet deres symptomer. Men vedlikeholdsbehandling, gjort på et gjennomsnitt på åtte behandlinger per måned, kan være planlagt for folk som har hyppige, alvorlige fakkel-ups av symptomer.

Advarsel

Psoriasis behandling med UVB lamper bør administreres eller gjort under omsorg av en profesjonell. Bivirkninger kan være hudirritasjon, solbrenthet, freckling eller tidlig aldring.

Hva er behandlingen for Psoriasis i skrittet?

Psoriasis er en irriterende immunsystem uorden; National Psoriasis Foundation sier at om lag 7,5 millioner amerikanere lider av sykdommen. The genital, eller "skrittet" området, er en av de kroppsområder som er sårbare for utbrudd av psoriasis. Heldigvis er mange forskjellige behandlinger er tilgjengelige for å avlaste den irritasjon.

Psoriasis Funksjoner

Ifølge National Psoriasis Foundation, vises psoriasis i genital regionen vanligvis så tørre røde sår på huden. I motsetning til andre typer psoriasis, betyr genital psoriasis ikke normalt vises skjellete.

Årsaker

Psoriasis er forårsaket av en feilaktig immunrespons mot kroppens eget hudceller. Dette over-aggressive angreps fører til en syklus der nye celler reise til hudoverflaten for raskt, og døde celler og rusk bygge opp til irriterende nivåer.

Behandlinger for Mild Psoriasis

Flere OTC og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle mild genital psoriasis. Disse inkluderer steinkulltjære, salisylsyre, Calcipotriene, og tazarotene. Flere steroid kremer er tilgjengelige, men høyere potens steroider er vanligvis ikke anbefalt for genital regionen.

Behandling for moderat psoriasis

Sammen med topiske behandlinger, kan moderat psoriasis også behandles med lys terapi, der området er utsatt for ultrafiolett lys. UV-stråler redusere frekvensen av huden cellevekst og lindre symptomer over tid.

Behandlinger for alvorlig psoriasis

Alvorlig genital psoriasis er vanligvis behandles på samme måte som moderat psoriasis unntatt når psoriasis er til stede i andre kroppsregioner. I så fall visse immunsuppressive medikamenter som T-celle-blokkere er tilgjengelige for å redusere kroppens inflammatorisk respons.

UV Lamper og psoriasis

UV Lamper og psoriasis


Psoriasis er en av de mest angstproduserende autoimmune sykdommer som finnes. I USA alene, rammer det 7,5 millioner mennesker. UV-lys, i forbindelse med lokal terapi, har vært fremgangsmåten for behandling av psoriasis lider alle unntatt de mest alvorlig rammet i lang tid. For dem er inge eller injisert bio-legemidler ansatt. Både UVA og UVB-stråler har vært brukt med relative grad av suksess i psoriasis behandling; som i 2010, er UVA dag mindre favoriserte.

The Disease

Psoriasis er en akselerert regenerering av nye hudceller av kroppen. Resultatet av dette er økt aktivitet scaliness som forårsaker den mest utbredte form av psoriasis. Psoriasis kan begynne på en hvilken som helst del av kroppen, og kan blusse opp og trekker seg tilbake til tider, men det er ingen kjent kur for en hvilken som helst av de fem typer av psoriasis. Ikke mye er kjent om årsaken, selv om psoriasis er generelt arvet. Det er tre stadier av psoriasis: mild, moderat og alvorlig. Det er ikke smittsomt.

Behandling

For mild og moderat psoriasis, aktuelle salver kombinert med lysbehandling er den viktigste behandlingsforløpet. Mild psoriasis, kjørt fem prosent eller mindre av kroppen, ofte kan behandles med topiske kremer og salver alene. Moderat psoriasis, der 5 til 30 prosent av kroppen er berørt, blir oftere behandlet med denne UV-lys terapi, fordi lyset har en direkte effekt på de avvikende T-celler som forårsaker de fysiske symptomene på psoriasis. Alvorlig psoriasis kan kreve biologiske, og i de mest ekstreme tilfeller sykehusinnleggelse.

Hvorfor UV-lys Works

Psoriasis er en av de svært få ting som en hudlege vil anbefale eksponering for sollys. Regulert sollys arbeider for å redusere plakk i den mest vanlige formen psoriasis. UV-lys, i enten en klinisk eller hjem innstilling, fag psoriasis lesjoner til de samme UVA og UVB-stråler som er produsert av solen. Mer smal 311nm UVB brukes, fordi det kan være mer kontrollert enn vanlige UVB stråler. Sammenlignet med aktuelle medisinske behandlinger alene, er UV-lysbehandling en effektiv en til to slag for behandling av psoriasis.

UV-lys hjemme

Målene for UV lys terapi er å minske, om ikke eliminere, psoriasisplakk. Videre krever mange behandlinger for å realisere betydelig reduksjon av plakk, men fototerapi kan være effektive 95 prosent av tiden. UV psoriasis lysbehandling virker ved forårsaker unormalt fungerende T-celler som forårsaker akselerert hud celleproduksjon til å dø. Betennelse er derfor redusert, sakker hud celle replikering. Dette er den samme fordel som kan utledes fra inntagbare biologiske, fraværende noen av bivirkningene som biologiske kan forårsake.

Psoriasisartritt

Psoriasis artritt er en komplikasjon av psoriasis; en type leddgikt som rammer noen mennesker som har psoriasis. Psoriasisartritt vanligvis utvikler seg etter utbruddet av psoriasis på huden. Det kan imidlertid dukke opp før eventuelle lesjoner er synlige. Psoriasisartritt symptomer speile de av revmatoid artritt: leddsmerter, stivhet og hevelse. Alle deler av kroppen kan påvirkes, inkludert fingertuppene og ryggraden. Siden det er ingen permanent kur for psoriasis, kan psoriasisartritt være invalidiserende, slik behandling og regelmessig fysisk trening anbefales sterkt. Lysbehandling med UV-lamper er ikke en effektiv behandling for psoriasisartritt.

Hvor å Sjekk for progesteron mangel

Progesteron er et hormon som er avgjørende for en sunn hormonell balanse. Kvinner som er mangelfull i progesteron kan ha mange bivirkninger som bentap, følelsesmessige endringer, ustabile blodsukker, tynning av hodehår og ansiktshår vekst. Når en tilstand er diagnostisert, kan behandlingen bli utnyttet. Diett endringer og andre livsstilsendringer kan være blant de små skritt mot bedre helse.

Hvor å Sjekk for progesteron mangel

•  Vurder dine symptomer. Det første skrittet for å diagnostisere enhver medisinsk tilstand eller mangel begynner ofte når en person merknader endringer i kroppen hennes, eller har mistanker om hvordan hun føler. Å få oversikt over situasjonen starter med å vurdere symptomene. Skriv dem ned, eller holde en daglig journal.

Logg deg på en nettside som tilbyr gratis tester for evaluering av dine symptomer. Se "Ressurser" for eksempler og informasjon.

Se journal av symptomer du kan ha forberedt for å gjennomgå de registrerte symptomene, og oppnå de mest nøyaktige svar.

Svar på alle spørsmålene ved å fylle i de nærmeste svarene som gjelder. Alternativer kan omfatte vurdering symptomene dine ved hjelp av ord: milde, moderate eller alvorlige, som måle guider.

Fullfør evaluering, og vurdere svarene. Gjør en avtale med legen din hvis du føler at du har tilstrekkelig vurdert dine symptomer, og kan ha en underliggende tilstand.

Hint

  • Ikke la dine symptomer gå udiagnostisert. Ikke selv behandle enhver tilstand uten godkjenning fra en medisinsk faglig.