Digidexo.com

hvordan hjelpe ektefelle i sorg

Hvordan hjelpe miste vekt raskt på en billig budsjett

Reisen av hvordan å hjelpe miste vekt kan være svært kostbart. Med alle de ulike diettprogrammer og prepackaged matvarer prøver å gå ned i vekt kan dessverre bryte en masse folks bank. Den gode nyheten er at å miste vekt trenger ikke å være så dyrt hvis du velger å ha en livsstil med å spise rett og slett. Å spise rett og slett vil ikke bare spare deg for penger, men så mye tid også, og hjelpe miste vekt.

Hvordan hjelpe miste vekt raskt på en billig budsjett

•  Hva har fungert best for meg over en gang nå er å ha ca 80% av hva jeg spiser være frukt, grønnsaker og kjøtt. Lag en liste over ca 15-20 elementer av frukt, grønnsaker og kjøtt som du ønsker å kjøpe. For å spare mye penger på råvarer du kan få et bredt utvalg fra 99 cent butikken! Jeg er seriøs og råvarer har alltid vært stor etter min mening.

Hvis jeg var deg ville jeg være å forbrukes med kalorier teller og fett gram som det kan bli overveldende og hjelpe miste vekt lett. Hvis du kan bare holde seg til naturlige matvarer som magert kjøtt, nøtter, belgfrukter, frukt og grønnsaker med naturlige krydder og olivenolje du ikke trenger å gå over på de ser på kalorier.

Hvis du vil spare penger på råvarer og hjelpe miste vekt kjøpe frosne grønnsaker. Du vil være i stand til å holde dem lenger hvis du kjøper dem frosne og som vil spare deg mye penger. De kan koste deg alt fra $ 50- $ 1,50. Du kan handle på Walmart eller 99 cent butikken for å få din produserer nå for virkelig billig. Jeg kjøper mine fra 99 cent butikken og jeg ender opp med å spare minst $ 20 på råvarer!

Hvis du er ute karbohydrater spise litt havregryn, hele korn brød eller brun ris. Disse bør ikke være din stift som de ikke vil hjelpe miste vekt raskt. Jeg vil si en eller to ganger i uken, men definitivt ikke hver dag.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Herpes er en viral infeksjon som kan påvirke den orale området, i hvilket tilfelle det kalles herpes labialis, eller underlivet, der den kalles genital herpes. I begge tilfeller, de tilgjengelige behandlingstilbud er like. Herpes symptomer består av blemmer eller sår som kan være smertefulle eller forårsaker kløe. Siden herpes er ikke kureres, rettsmidler fokusere på å lindre smerte eller forkorte varigheten av utbrudd, som, når venstre ubehandlet, vanligvis vedvare i ca en uke.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Hvordan hjelpe Herpes Pain

•  Se en helsepersonell for en nøyaktig diagnose. Selv om du kanskje tror du har herpes basert på dine symptomer, er det lett å feildiagnostisere selv, spesielt siden andre forhold kan sterkt ligne herpes. En profesjonell med massevis av erfaring i hud sykdommer kan evaluere dine lesjoner med mer sikkerhet. Du ønsker ikke å administrere upassende behandling og forårsake tilstanden din til å vare lenger eller bli verre. Hudleger, gynekologer, urologer og allmennleger vanligvis se nok herpes tilfeller å diagnostisere tilstanden trygt.

Practice grunnleggende sårbehandling. De lesjoner av en herpes infeksjon er, tross alt, små åpne sår. Holde dem rene og tørre vil hjelpe dem til å gro raskere og hjelpe deg å unngå sekundære infeksjoner forårsaket av bakterier inn sårene. Unngå å ta på sårene, og holde seg borte fra tettsittende klær som kan irritere dem.

Prøv alternative løsninger. For den gjennomsnittlige voksen, er herpes ikke en livstruende tilstand, men bare en irriterende til tider smertefull en. Det er akseptabelt å eksperimentere for å se hva som fungerer og hva som ikke virker. Sibirsk ginseng, sink, aloe, lysin og echinacea blir noen ganger brukt i herpes behandling for sin sårhelende eller immun-boosting egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center.

Ta et anti-viralt medikament. Hvis du ønsker en sterkere terapi, acyclovir, Valacyclovir og famciclovir er de viktigste alternativene. De kan slå tilbake symptomer og hjelpe deg å gjenopprette fra et utbrudd raskere. Hvis tatt hver dag, kan de også redusere hyppigheten av utbrudd. Du trenger en resept for disse medikamentene.

styrke ditt immunsystem ved å ta en daglig multivitamin-og mineraltilskudd. Undersøke andre kosttilskudd som bygger opp immunforsvaret, slik som vitamin C.

Hint

 • Herpes kan være smittsom selv mellom utbrudd, når ingen sår er til stede.
 • Noen naturmidler kan ha bivirkninger, så det er viktig å diskutere bruken med legen din.

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

Jordbær kan virke som en usannsynlig kandidat for å hjelpe kroppen absorbere jern, men drivkraft de inneholder vitamin C er nøkkelen til deres effektivitet.

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

•  Spis jordbær å dra nytte av deres evne til å hjelpe deg med å absorbere mer jern.

Konsumere mat med høyt vitamin C med protein, inkludert jordbær, sitrus mat, brokkoli, tomater, grønn paprika og kiwi. Fordi jern er et mineral som er nødvendig for liv, som det bærer oksygen i blodet til hver celle i kroppen. Men å spise så stor, saftig biff er bare første skritt mot å få nok jern. For å hjelpe kroppen absorbere jern, trenger den mat høy i vitamin C.

Maksimer jern absorpsjon ved å spise jernrik mat i samme måltid som mat rik på vitamin C. Den mest bokstavelige tolkning ville være å spise hele jordbær i samme måltid med kjøtt. Men den samme effekten kunne hatt ved å drikke en smoothie som inneholder jordbær og en jern-beriket protein pulver, som i denne oppskriften: http://www.recipezaar.com/124090 .

Paring jordbær med et protein i en deilig måte med no-bake Peanut Butter Strawberry Protein baller. Den kombinerer jordbær whey med peanøttsmør, linfrø måltid og hvetekim. Den jordbær whey kan kjøpes på helsekostbutikker. Sjekk ut oppskriften i Resources på slutten av artikkelen.

Prøv Strawberry svinekoteletter, som er beskrevet i linken i Resources.

Hint

 • Kjøpe økologiske jordbær så ofte som mulig. The Environmental Working Group priser jordbær sjette i plantevernmiddel belastning av 45 frukter og grønnsaker testet.
 • Vær forsiktig når du mater jordbær for første gang til babyer eller små barn, som denne frukten kan være allergifremkallende. Fôring bare en liten del av et jordbær først vil tillate deg å se etter avslørende tegn på mat sensitiviteter, som for eksempel et utslett på bunnen.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvis du lider av dårlig sirkulasjon mens du sover, er sjansen stor for at du ikke får den mengden søvn du trenger for å fungere i løpet av dagen. Dårlig sirkulasjon kan føre til smerter og ubehag, som kan forstyrre søvnmønster. Investering i kvalitet puter og madrasser kan hjelpe, men du må kanskje også å gjøre endringer i kosthold og mosjon regime for å forbedre sirkulasjonen og få en bedre natts søvn.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Kjøp puter som støtter nakken og hodet under søvn. Dårlig sirkulasjon kan starte hvis kroppen din ikke er riktig justert når du ligger nede. Kjøp en ny pute hver sjette måned eller når puta mister sin form.

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å øke blodgjennomstrømningen i kroppen. Vann kan også hjelpe skylle bort urenheter som kan bygges opp i kroppen over tid og forårsake blodpropp.

Gjør endringer i kostholdet ditt for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og forhindre oppbygging av plakk. Plakk er forårsaket ved å spise mat som inneholder mye fett. Plakk kan forårsake blodpropp i blodårene, noe som hindrer blodet i å renne så fort som det burde. Bytt ut matvarer som inneholder mye fett, sukker og karbohydrater med de som er høy i protein, vitaminer og andre sunne næringsstoffer.

Øk mengden av tiden du bruker på å trene hver uke. Trening øker blodgjennomstrømningen og utgivelser nyttige endorfiner som hjelper kroppen slappe av.

Kontakt lege hvis sirkulasjonsproblemer vedvarer selv etter at du endrer din diett og mosjon regime. Dårlig sirkulasjon kan være et resultat av noe annet enn din livsstil.

Hint

 • Heve føttene på natta for å øke sirkulasjonen i dem.
 • Plasser en pute mellom bena når du ligger på din side, for å holde kroppen i perfekt justering.

Hvordan hjelpe elevene overkomme depresjon og angst

Hvordan hjelpe elevene overkomme depresjon og angst


Skolen kan være mentalt utmattende for en student. De presset forbundet med sosiale situasjoner, ytelse og akademisk suksess kan skape følelser av depresjon og angst. Dersom en student synes å være å ha en hard tid håndtere disse symptomene, er det måter å hjelpe. Engasjere seg og hjelpe studenten lære å håndtere disse følelsene.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe elevene overvinne depresjon og angst

•  Still spørsmål. Hvis du oppdager at barnet har problemer med å konsentrere seg, oppfører seg annerledes eller ser ut til å være trist eller sint, spør dem hva som skjer. Depresjon og angst kan vise lignende symptomer som følelser av håpløshet, tretthet, endringer i søvnmønster og matlyst, samt et tap av interesse for aktiviteter. Depresjon kan vises som sinne eller irritabel moodiness, mens angst kan fremstå som overdreven bekymring eller skyld. Ikke vær redd for å forstyrre barnet ditt ved å stille spørsmål. Du kan ikke hjelpe hvis du ikke vet hva slags problem de har.

Tilby å hjelpe. Hvis barnet uttrykker angst over en skolesituasjon som test å ta, eller sliter faglig, utforske løsninger med barnet ditt. Snakke med læreren å lage ordninger for spesielle bekymringer, ansette en veileder for å hjelpe på svake områder og arbeide med barnet ditt til å etablere en god skole og lekser rutine kan bidra til å håndtere angst.

•  Ikke vær redd for å bli involvert. Hvis barnet ditt er å håndtere mobbing, er de sannsynligvis overveldet prøver å håndtere det selv. De kan si at de ikke ønsker å gripe inn, men noen ganger må man uansett. Prøver å være diskret. I stedet for å sprade inn i klassen og berating læreren for ikke å stoppe mobbing, send en e-post eller ringe til rådgiver på skolen for å be om hjelp.

Søk profesjonell hjelp. Konsultere en terapeut for å hjelpe barnet å takle disse ekstreme følelser kan gi barnet ditt et trygt utløp for å dele sine bekymringer. Terapeuten kan hjelpe dem å utvikle mestringsstrategier for å håndtere angst og depressive symptomer.

Vær en samtalepartner. Arbeid med barnet ditt til å øve teknikker utformet for å lindre angst. Rollespill med barnet ditt, praksis avspenningsteknikker, eller utvikle et treningsprogram for å gjøre sammen. Skape et trygt miljø som gjør barnet ditt til å uttrykke sine følelser.

Hint

 • Ikke vær redd for å stille spørsmål. Søke hjelp når det er nødvendig. Skape et støttende miljø.

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon


Erkjennelsen av at en tenåring er deprimert er ikke alltid så lett som man kunne forvente. Ungdomstiden er fylt med uforklarlige humørsvingninger og irrasjonell tenkning, så hvordan vet du når det er mer til det enn vanlig tenårings atferd? Hva kan du gjøre hvis din tenåring eller en tenåring du vet er å håndtere depresjon? Det er flere ting du kan gjøre for å hjelpe hvis du er oppmerksom på tegn og symptomer på depresjon og er villig til å engasjere seg.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon

•  Utdanne deg selv på symptomene på tenårene depresjon. Depresjon er ofte uttrykt som sinne i tenårene heller enn tristhet, så identifisere depresjon kan være vanskelig. Symptomer på depresjon kan inkludere tap av interesse for aktiviteter, søvnforstyrrelser, endringer i appetitt, perioder med håpløshet, tretthet og selvmordstanker. Bli kjent med disse tegn på depresjon og fortsette å lære om presset tenåringer har å gjøre med i dag.

Kjenn din tenåring. Bli involvert i tenåringens liv. Kjenne sine vaner og venner kan hjelpe deg å bli mer bevisst på endringer i deres atferd. Se etter forskjeller i atferd eller personlighet som kan signalisere en bekymring. Isolasjon er ofte et tegn på depresjon.

Tale dine bekymringer. Spør hva du kan gjøre for å hjelpe og tilby å være der når de er klare til å snakke. Oppfordre deretter å få profesjonell hjelp når det er nødvendig, og delta i deres behandling.

Gi muligheter. Depresjon kan gjøre hverdagen vanskelig. Tenåringer kan prøve å trekke seg fra sine normale aktiviteter. Oppfordre deretter å bli involvert i fritidsaktiviteter og sosiale arrangementer. Tilby aktiviteter med familien for å holde dem involvert når de heller vil trekke seg tilbake.

Vær tålmodig. Depresjon kan være så frustrerende for de kjære av en deprimert person som det er for personen selv. Feeling hjelpeløs og frustrert er vanlig. Ikke prøv å løse alle problemene selv eller dine frustrasjoner kan legge for mye stress på tenåringen din.

Hvordan hjelpe Frostbite

Frostbite er en farlig tilstand som er fremskyndet av eksponering for kulde. Det fører til at huden eller cellene under huden til å fryse. Hender, føtter, nese, ører og ansikt er mest utsatt for frostskader når de utsettes for kulde, så blodårene vil constrict og la iskrystaller å danne i vevet. Alle som ventures utendørs i kulde bør ha en grunnleggende kunnskap om hvordan å behandle frostskader.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe Frostbite

•  Lær deg å gjenkjenne tegn på frostskader. Vet at mild frostskader er preget av hvit og nummen hud som føles stiv ved berøring. Innse at overfladisk frostskade vil se huden bli hvit eller blå og faktisk føler som om det er frosset. Husk at de verste tilfellene av forfrysninger vil ha en hvitaktig, blålig eller svart farge til det berørte området, og det vil være kaldt når filt og vanskelig også. Blemmer som vanligvis forekommer i dårlige tilfeller av frostskader.

Kom deg ut av kulden hvis du eller en følgesvenn har symptomer på frostskader. Søke ly der du kan varme opp og skjerme deg fra noen vind. Sørg for å varme opp de forfrosne regioner i sakte tempo. Utnytt din egen pust eller plassere de berørte områdene, om mulig, inni klær og ved siden av lysken eller armhulene.

•  Heve frostskader del av kroppen og holde regionen innpakket i et teppe, hvis det er en stor del av kroppen som blir frostskader. Bruk en steril og tørr dressing. Hvis fingre og tær er frostskadet, bør du søke dressing mellom sifrene for å holde dem fra hverandre.

Senk forfrosne området i varmt vann hvis det er noen tilgjengelig. Bruk aldri varmt vann til dette formålet. Vann som kan bli varmet opp til ca 106 grader F, som ville være hensiktsmessig å bade et spedbarn i, er det beste for denne jobben. Husk at som frostskader tiner, vil huden og kjøttet begynner å bli smertefullt. Slutt denne behandlingen når huden blir myk og følelsen tilbake til området.

Hold inne når du har varmet opp en forfrosne området. Aldri våge tilbake utenfor, da dette kan føre til retur av forfrysning til samme sted, noe som kan resultere i enda verre skader. Innse at hvis dette ikke er mulig, enn området ikke bør varmes opp før du kan få tilgang til et trygt sted.

Unngå å gå på føttene som har blitt frostskadet. Ikke gni frostskadet hud som dette vil bare tjene til å skade området mer. Aldri ansette varmelamper, brann eller andre metoder for oppvarming av huden, da dette kan føre til alvorlige brannskader. La noen blemmer som kan danne grunn av frostskader alene.

Tips og advarsler

 • Alltid søke rask og profesjonell legehjelp når du har kommet tilbake fra en utflukt hvor du utviklet frostskader, selv om du føler du har blitt behandlet det.

Hvordan hjelpe barna Si nei til alkohol og narkotika

Alkohol kan gjøre gode mennesker gjør dårlige ting, men det betyr ikke nødvendigvis at alkoholikeren en dårlig person. De er syke. Selv om dette forsvaret er kontroversielt, har det medisinske fellesskapet endelig anerkjent alkoholisme som en primær, kronisk, progressiv og noen ganger dødelig sykdom. National Council on alkoholisme og narkotikaavhengighet tilbyr en detaljert og fullstendig definisjon av alkoholisme og beskriver det er «en mental besettelse som fører til en fysisk trang til å drikke." Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe barna Si nei til alkohol og narkotika

Det har blitt etablert at arvelighet spiller en nøkkelrolle i hvem blir
avhengige og som ikke gjør det. Og hvis du har alkoholisme eller avhengighet på
begge sider av familien må du være ekstra oppmerksom på at du kjører en høy
mulighet for å frakte avhengighet genet.

Hvordan kan du lære barna den mørke sannheten om avhengighet og
alkohol når de ser det som bare "får høy" eller "feste"? Av
fortelle dem og vise dem de harde realitetene i sykdommen og
lære dem arvelighet faktor. Så de står fritt til å velge om
å våkne opp monster eller ikke. Så lenge de ikke plukke opp det først
narkotika eller drikke de er trygge.

Lær barna det medisinske aspektet av drikking og bruk av narkotika. Det
tar fokuset bort fra at du blir buzz kill forelder som er bare
forkynnelse forventet gjøre og ikke er av tenårene. Beskrive
detox og trekke symptomer også. Ikke bare si, "Ikke bruk narkotika eller
drikke. "Gi dem informasjon om virkeligheten av avhengighet og
alkoholisme. Bruk venner eller slektninger som eksempler hvis du må.

Ikke vær en hykler. Du kan ikke fortelle din tenåring til å ikke drikke mens
du har din vinglass i hånden. Walk the talk og leve etter eksempel.
Selv om du eksperimenterte som en ungdom være ærlig med barna. Og hvis
du hadde din egen problemer med alkohol og narkotika, ikke skamme seg eller
tror det vil gi tenåringen din en sjanse til å si: "du gjorde det så kan jeg"
De kan si det, men være sikker på at de vet hva slags problemer det forårsaket
deg. Dine egne feil kan være det beste læremiddel å passere på at
du har.

Ha god husregler for å komme hjem beruset og være forberedt
å leve opp til de konsekvensene du har satt som straff. Hvis du svikte
en gang og la det gå, vil du miste mye bakken i troverdighet.

Tips og advarsler

 • Lag en konsekvens for å komme hjem høy eller drukket være en shocker. Prøv dette: neste dag uansett hvor hang-over tenåringen kan være, gjøre dem gå frivillig på et recovery hus eller halvveis huset hvor de kan stå til tjeneste til reelle narkomane og alkoholikere. Vis dem realiteten av narkotikabruk og drikking. Det samme gjelder for vennene sine hvis de dukker opp på huset ditt og har brukt narkotika eller alkohol. Med foreldrenes tillatelse selvfølgelig, ta dem til en "åpen" (alle er velkommen til å delta, avhengige eller ikke) Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane møte neste dag slik at de kan se effekten av bare "feste". Det lover å være en ekte eye opener.

Hvordan hjelpe barn med Worry ved å spille et spill

Vi alle føler de ødeleggende effektene av stress og angst fra tid til annen. Noen ganger trenger vi bare en time-out fra disse følelsene - en rask distraksjon som holder en mindre stressende hendelse fra å skape livslange problemer. Barn er ikke annerledes; de føler effektene av stress og angst like mye som voksne. Faktisk kan det være verre for barn fordi de ennå ikke har lært seg mestringsstrategier for å håndtere disse skadelige følelser. For både barn og voksne spill kan gi en sårt tiltrengt distraksjon.

En studie utført ved University of Oxford viste at det å spille dataspill umiddelbart etter en traumatisk opplevelse kan sterkt redusere oppbygging av flashbacks som kan oppstå i soldater. Distraksjon levert av et spill som Tetris kan hjelpe i forebygging av en full-blåst tilfelle av Post-traumatisk stresslidelse. Hvis du spiller et enkelt spill som Tetris kan hjelpe til med rehabilitering av soldater på slagmarken, tenk hva det kan gjøre for et barn som kommer hjem fra en tøff dag på skolen.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe barn med bekymring ved å spille et spill

•  Finn en enkel puslespill eller spill som barnet liker å leke, en som de er gode på. Du kan også tenke ut ditt eget spill du kan spille sammen.

Velg et spill som gir barnet spesifikke oppgaver og mål som skal oppnås. Et spill som Tetris gjør dette. Hvis du gjør ditt eget spill, prøve å komme opp med oppgaver og situasjoner du vet vil øke barnets nivå av angst slik at du kan lære ham å takle disse følelsene så snart de oppstår.

Belønn hvert oppnådd oppgave i spillet. I et dataspill, er belønningen vanligvis en høyere poengsum eller fullført nivå. I ditt eget spill, bruker godbiter eller pyntegjenstander du vet at barnet ditt vil like. Dette vil tvinge barnet til å fortsette å prøve nye ting, til tross for følelser av angst og stress. Han vil lære at vinne disse følelsene fører til større belønninger i livet.

Diskuter hvor moro det var å jobbe sammen og problemløsning ferdigheter barnets ansatt i løpet av spillet. Fokus på sterke sider, ikke svakheter. Ved å illustrere hva som gjør folk forskjellige og viktigheten av å kunne stole på og stole på andre i tider med nød, vil barnet lære å bekymre seg mindre om ting han ikke kan kontrollere og hvordan de kunne håndtere de tingene hun kan.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å diskutere hva som skjer i barnets liv og fokus på problemet direkte. Ikke la spillet til å bli en krykke når ting blir tøffe. Spill kan føre til avhengighet hvis ikke kontrollert. Bruke spillet som en inngangsport til barnets hode. Spill er best når de brukes som en belønning eller rask distraksjon.
 • Hvis problemene vedvarer eller eskalere, sjekk med en barnepsykolog. Faglige råd er alltid best hvis problemet virker mer alvorlig enn vanlig, barndom bekymringer.

Hvordan hjelpe noen med depresjon

Depresjon i dette landet er økende på nesten epidemiske priser. Å ha et familiemedlem eller en nær venn lider av depresjon kan være ganske stressende. Når noen du elsker er deprimert du ønsker selvsagt å hjelpe. Imidlertid er det viktig at du hjelpe på den riktige måten, eller du kan ende opp med å gjøre mer skade enn godt. I denne artikkelen vil vi se på hvordan du kan hjelpe noen med depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe noen med depresjon

Studie alt som du muligens kan om depresjon og dens behandling. Få så mye innsikt til tilstanden som overhodet mulig. Jo mer du vet om depresjon og hva din kjære en vil gå gjennom, jo ​​mer vil du være i stand til å hjelpe ham når han ikke kan være i stand til å hjelpe seg selv.

Sett av tid til deg selv. Omsorg for noen som er deprimert kan være svært stressende og følelsesmessig drenering. Det vil begynne å ta sitt toll på deg. Sørg for at du tillater deg selv litt ned nå fra situasjonen. Snakk med venner om hva du går gjennom, eller finne en støttegruppe. Du vil være til ingen nytte for din kjære hvis du er sliten og stresset ut selv.

Vær pålitelig. En deprimert person trenger masse kjærlighet og støtte. Hun trenger å vite at hun kan stole på deg så en viss grad av konsistens forblir i hennes liv. Forbered deg på en berg og dalbane av følelser. Deprimerte mennesker kan gå gjennom noen virkelig tunge stunder.

Kjenn dine egne begrensninger. Det er sant at du kan hjelpe, men du vil ikke være i stand til å kurere personen. Til syvende og sist han har å hjelpe seg selv. Hvis ting blir for dårlig for den personen, må du få andre fagfolk i. Depresjon er ikke bare å være i en lav stemning. Noen deprimerte mennesker kan bli suicidal. Hvis du føler at ting nærmer seg det punktet, får utenfor hjelp umiddelbart.

Godta dine egne følelser. Tar dette i kommer til å være veldig stressende og emosjonell for deg også. Du vil føle deg trist og sint. Ikke flaske opp dette. Du trenger å snakke disse følelsen ut med andre. Holde disse følelsene i kan føre til din egen sykdom.

Tips og advarsler

 • Vise medfølelse. Folk trenger å føle seg forstått, og det hjelper å ha noen fortelle deg at dine følelser er gyldige.
 • Ikke prøv å hylle en deprimert person opp ved å fortelle dem om å se på den lyse siden. Depresjon kutt dype av mange grunner.
 • Få hjelp fra en profesjonell hvis deprimert person vitser selv om selvmord. Noen omtale eller antydet at det er grunn til alvorlig bekymring.

Hvordan hjelpe din kjære Som Demens Lukker IDet er ingen annen måte å si det: Denne artikkelen kommer fra hjertet. Alzheimers og relaterte demens har rammet hundrevis av forvirret, redd Alzheimers beboere og deres forpinte, omsorgsfulle familier i anlegg hvor denne skribent, tidligere et sykehjem administrator og rekreasjon direktør, har jobbet i mer enn 30 år, og gir all den spesialiserte kunnskaper og kjærlig omsorg på min dyktige medarbeidere disposisjon.

Nå demens nærmer seg en kjær i min egen nærmeste familie. Jeg har ikke lenger representerer noen senior helsetjenester selskap; Jeg snakker personlig. Selv om det medisinske establishment rapporter fremgang i å forstå Alzheimers, kan ingen stoffet ennå kurere eller (i min erfaring) betydelig utsette den økende forvirring av denne eller de relaterte demens. Etter å ha fullført alle testene, kaller vår lege, som kjenner min faglige bakgrunn, meg å si: ". Du vet vi har noe på dette tidspunktet, men vår økende forståelse og vår gode omsorg som å bekjempe denne tingen" Vel, slåss jeg vil, med all min kunnskap om hvordan du kan redusere forvirring og gi komfort. Denne "tåke" kan ta tankene, men det kan ikke outflank min kjærlighet.

Her er måter å hjelpe din kjære:

Bruksanvisning

LÆR DET tre stadier av demens: Først lære alt du kan om Alzheimers og relaterte demens. Alzheimers sykdom er en progressiv, degenerativ sykdom som angriper hjernen og fører til svekket hukommelse, tenkning og atferd. Det er den vanligste formen for demen sykdom. Mer enn 100 000 dør av Alzheimers sykdom årlig, noe som gjør den til den fjerde største dødsårsaken hos voksne, etter hjertesykdom, kreft og hjerneslag.

FØRSTE TRINN: I den første fasen, som tar 2 til 4 år som leder opp til diagnose, som den personen begynner å vise symptomer, er det vanskelig å si om årsaken kan være Alzheimers, noe som forklarlige som en utilsiktet legemiddelinteraksjon, eller til og med en urinveisinfeksjon, som kan gi symptomer på forvirring og agitasjon. Dette er scenen når grundig testing er utført, for å utelukke andre årsaker. I denne fasen, folk som har hatt skarpe hjerner bli engstelig, redd for deres økende forvirring og tap av kontroll over sine minner og handlinger, og kan fremvise personlighetsendringer, unngå folk. I denne fasen, begynner siste hukommelsestap å påvirke jobbutførelse og daglige rutiner; en person kan gå seg vill på vei til jobb, glemmer hva han bare beskjed om å gjøre, gjør dårlige avgjørelser, ta lengre tid med rutineoppgaver, stadig sjekker kalenderen ennå kommer på feil dag, eller har problemer med å håndtere penger eller betale regninger.

SECOND eller MID STAGE: I den andre eller midt scenen, 2 til 10 år etter diagnose (den lengste scenen), dagliglivets aktiviteter som bading, dressing og tannpuss bli vanskelig, fordi personen utvikler problemer med å huske den kompleks serie av trinn. (Visste du at det er 63 mini-trinnene involvert i å pusse tennene?) Orientering til annen person og sted forverres. "Visste du nyte ditt besøk med Agnes?" "Hva besøke? Agnes aldri kom til å se meg!" Symptomer kan inkludere økende hukommelsestap, forvirring, og en kortere oppmerksomhet span, med problemer med å gjenkjenne nære venner og / eller familie. Personen kan gjøre repeterende uttalelser, bli rastløs (spesielt i slutten av PM, kalt "sundowning"), har perseptuelle-motoriske problemer som problemer med å komme inn i bilen, og har problemer med å organisere tanker, eller tenker logisk. Ofte kan personen ikke finne de riktige ordene, og så gjør opp historier for å fylle ut feltene. Ved dette stadiet, er det vanligvis problemer med lesing, skriving, og tall, og personen kan bli mistenksomme eller irritabel. Med tap av impulskontroll, kan hygiene lider: Personen kan være redd for å bade, og har problemer med toalettbesøk og dressing. Som person når dette stadiet, vil han eller hun trenger full-time tilsyn.

TREDJE eller END STAGE: I den tredje eller sluttfasen, som varer kanskje et par år, kan personen bli ute av stand til å gjenkjenne familien, kommunisere med ord, eller ta vare på seg selv på noen måte. Det kan være inkontinens, eller problemer med å svelge. Personen vil trenger full hjelp med bading, toalettbesøk og dressing. Til tross for dette tapet av kognisjon og uavhengighet, vil personen fortsatt være klar over din godhet, din evne til å forstå, hjelp og trøst, og din kjærlighet.

hvordan å trøste: Hvordan kan noen gi ekte komfort til en elsket en som er varig denne enorme, ødeleggende, pågående tap? Her er en kort sann historie; Jeg liker å kalle det "The Woman med glimt".

Judy besøkte henne 90 år gamle mor, Ruth, i Alzheimers Unit nesten hver dag. Ruth, som ikke lenger kunne snakke, virket innesluttet og giddeløs; ropte hun selv under datterens besøk, ikke tilsynelatende klar over at hun var der. En dag kunne Judy ta det ikke lenger; Hun brast i høyt hulk over hennes mors åpenbar elendighet. Plutselig, Ruth løftet hodet, kom ut og holdt datteren nær. Lamslått av transformasjonen, stoppet Judy gråt og lo av glede. Fra den dagen, selv om Ruth kan ikke ha husket den eksakte årsaken, satt hun med et glimt i øyet, klappe hånden av en annen beboer i nærheten av henne. Selv om hun ikke lenger kunne ta vare på seg selv, hun hadde vært i stand til å trøste datteren! Selv om Ruth kunne ikke lenger snakke, hadde hun uttrykk for at hun trenger å være nødvendig.

Enten du er glad i er i sykehjem eller med deg hjemme, la ham eller henne hjelp på den måten han eller hun kan. Hvis hjemme, la mamma dryss sukker på epler for kaken, eller "hjelpe" du børster håret, som hun gjorde da du var liten. Hvis hun er i en omsorg anlegget, fortelle henne når du er trøtt eller trenger en klem; la din kjære vet at du trenger henne til å gi deg trøst! Du vil bli overrasket over den emosjonelle transformasjon.

Beyond møte din kjære en dyp trenger å ha betydning for andre, kan du gi ekte komfort ved å forstå hans eller hennes behov for rutine. Selv om pappa ikke kan huske hans daglige rutine, kan du bringe tilbake noen av de kjente komfort ved å minne ham om hans gamle, kjente måter: Den morgen spasertur, (med familiens hund) hvis far er i stand; gammeldags radio musikk; hans favoritt mat; repriser av en favoritt tv-show; hans sengetid rutine, steg for steg.

Det er en scene når mange av de med demens finne spesiell komfort i enkel rutine av å gå, hvis de er i stand til. Det er forfriskende (i moderate mengder) og føles målrettet og produktiv. Hvis din kjære bor sammen med deg, etablere et trygt turveg, med en følgesvenn for veiledning og sikkerhet. I et pleiehjem, Alzheimers Enheter har ofte trygge gangveier innenfor en inngjerdet hage område, for beboernes bruk under Clement vær. I dårlig vær, planlegge en tur gjennom anlegget med din kjære som en del av ditt besøk; gjøre det til en forutsigbar rutine som din kjære kan stole på når du kommer. Prøv å besøke rutinemessig, fortrinnsvis til samme, forventet tid på dagen. Ta med familien kjæledyr som trenger å bli klappet og kost med. Gi en lang klem til pappa eller mamma selv når du ankommer, og før du forlater. Da har de ansatte distrahere din mamma eller pappa med noen andre interesser eller omsorg oppgave mens du reiser. Forutsigbare rutiner gir god komfort ved å redusere forvirring.

Hvordan hjelpe din kjære som demens stenger i: Mest av alt, de med demens trenger å føle at uansett hva de gjør eller ikke gjør, vil du være der for dem, alltid. Men stor deres forvirring, de trøstende ord kan de hører er "Jeg vil alltid elske deg." Mørket i slutten stadium demens kan være uunngåelig, men jeg liker å tenke på denne analogien: På tåkete netter når jeg har kjørt hjem fra jobb, selv om mine "Brights" ikke har gjennomboret mørket, så vel som vanlig, de "tåkelys" på bilen min produsere en varm, diffus glød gjennom som jeg kan liksom se. Bare så, men du kan ikke lenger være i stand til å nå dine kjære med den lyse fokus for din kjærlighet, men de vil vite, med den varme gløden fra din kjærlighet som omgir dem, at du er der for å se dem trygt hjem.

Hvordan hjelpe en ektefelle miste vekt

Hvordan hjelpe en ektefelle miste vekt


Motivere din ektefelle til å gå ned i vekt kan være en utfordring. Å være støttende, kjøpe bare sunn mat og holde seg borte fra disse matvarene din ektefelle liker som ikke er bra for ham eller henne. Hele familien kan også bli involvert, og du vil alt være sunnere i det lange løp. Her er noen andre forslag for å hjelpe en ektefelle miste vekt.

Hvordan hjelpe en ektefelle miste vekt

Verve familien din lege hjelp i å snakke med din ektefelle og gjøre forslag om hvordan å gå ned i vekt. Sørg for at din ektefelle forstår at hans helse kan være i fare. Din ektefelle kan være mer sannsynlig å følge faglige råd og mindre sannsynlighet for å få defensive.

Snakk med din ektefelle om å være sunnere og å miste vekt. I stedet for målretting ham spesielt, fortell ham at du ønsker å gjøre endringer for deg selv og hele familien.

Få alle i huset involvert i en sunnere livsstil. Gå, vandre, sykle sykler, og ta treningstimer sammen. Sosialisere med venner som er i en sunn livsstil. Hvis du allerede trener og er passe, spør partneren din om å bli med deg for moro skyld.

Vær støttende. Kompliment din ektefelle når du ser at hun prøver å gjøre en forandring. Uttrykke din tro på hennes evne til å gå ned i vekt. Spør om metoder du kan hjelpe. Prøv ikke å mase eller kritisere.

Gjør endringer i familiens matvaner. Forbered sunnere måltider ved å unngå mettet fett. salt, kolesterol, sukker, behandlet og stekt mat. Bli kvitt usunn snacks. Aksje opp på grønnsaker, lite fett popcorn og annen sunn snacks. Lære nye oppskrifter. Ta deg tid til å forberede sunn mat.

Observer ektefellens matvaner. Hvis hans overspising synes å komme fra overarbeid, frustrasjon eller skuffelse, se om det er en måte du kan bidra til å løse disse problemene og gjøre ting enklere.

Hvordan hjelpe Bipolar Ektefelle

Hvordan hjelpe Bipolar Ektefelle


Bipolar lidelse er en av de vanskeligste lidelser å stri med. Denne lidelsen kan slå din ektefelle til noen du og din familie kan ikke engang kjenner. Selv om dette er en vanskelig sykdom å forstå, det finnes teknikker som kan hjelpe deg, din ektefelle og din familie erobre denne sykdommen sammen.

Bruksanvisning

•  Utdanne deg selv og din familie. Dette vil hjelpe deg alt bedre forstå hva din ektefelle opplever og gi deg et innblikk i hvordan denne lidelsen påvirker dem.

Finn en rådgiver. Noen ganger kan det hende du trenger hjelp utenfra for å takle din ektefelle i denne vanskelige tiden.

Lag et trygt miljø for din ektefelle. Dette vil hjelpe dem til å føle at de kan uttrykke seg komfortabelt.

Vær åpen og ærlig om dine følelser. Alle i familien skal føle seg fri til å snakke med hverandre om situasjonen og fortelle hva de føler.

Støtt din ektefelle. Ledsage dem til medisinsk avtaler eller terapitimer. Sørg for at de vet at du er der for dem og elsker dem.

Hjelp overvåke ektefellens medisinering. Dette vil hjelpe dem med behandling av sykdommen. På denne måten kan både være sikker på at alle forholdsregler blir tatt.

Tips og advarsler

 • Vurdere å gå til rådgivning sammen for å bedre takle sykdommen.
 • Sørg for å ha familie diskusjoner om dine følelser og holde alt ut i det åpne så mye som mulig.
 • Ikke la familiehemmeligheter. Vær sikker på at hele familien, barn og alle i nærheten av din ektefelle er utdannet om denne lidelsen. Det påvirker dem om de vet om det eller ikke.
 • La din ektefelle nok plass slik at de ikke føler seg truet, kvalt, begrenset eller fordømt.
 • Aldri satt noen i fysisk fare. Hvis du føler at din ektefelle er en trussel, fjerner familien din fra situasjonen umiddelbart.

Hvordan hjelpe din ektefelle gjennom en Midlife Crisis

Hvordan hjelpe din ektefelle gjennom en Midlife Crisis


Mange voksne i dagens samfunn står overfor det som er kjent som "midtlivskrise." En midtlivskrise er noe sammenlignes med hva tenåringene gå gjennom i ungdomsårene, og hvis betydelige andre opplever en det kan være vanskelig å forstå og håndtere. Her er noen generelle tips og bekymringer når du forsøker å hjelpe din ektefelle håndtere denne krisen.

Bruksanvisning

•  Legg vekt på det gode. Det er alltid nyttig å holde seg positiv og kompliment dem når det er mulig. Dette vil styrke deres selvtillit og la dem vite at de er elsket til tross for hva de går igjennom.

Støtt noen nyutviklede hobbyer. De i midtlivskrise føler behov for å være ung igjen, og kan utvikle nye interesser. Støtte dem så godt du kan, og hvis det er mulig å delta.

Følg nøye med på ektefellens humør og atferd. Sørge for at de ikke overbelaste seg selv med arbeid eller andre ting. Ta dem for en medisinsk sjekk opp for å sikre deres generelle trivsel og helse.

Spille noen fengende musikk som oppmuntrer dem til å danse, synge og le. Velge noe som minner dem om å være ung igjen.

Lysere opp. Tilbringe tid med andre som ser på den lyse siden av livet. Se etter alle muligheter til å le med dem og omfavne det.

Søk rådgiving om nødvendig. Vær sikker på at din ektefelle ikke er å snu til narkotika eller alkohol for å takle sine problemer.

Tips og advarsler

 • Sørg for at din ektefelle er å ta pauser slik at de ikke føler seg overarbeidet eller stressa. Som kan føre til andre symptomer på midtlivskrise å bli mer utbredt.
 • Vær åpen for å lære mer om deg selv og din ektefelle. Dette vil forbedre forholdet etter at krisen har gått.
 • Noen ganger kan en midtlivskrise vil gjøre menn veldig bevisst på kroppen sin. Avhengig av den fysiske helsen til både deg, bør du og din ektefelle vurdere å vedta en øvelse eller helse regime. Dette vil tillate deg å delta i aktiviteter sammen samtidig gi partneren din en boost av selvtillit.
 • Ikke vær altfor kritisk. Dette kan føre dem til å gjøre noe irrasjonelt.
 • Nevner ikke at du kommer ut av veien for å utføre noen av de tidligere nevnte aktiviteter med dem. Gjør hver handling virke som om det er noe du normalt ville gjøre. Ellers kan de føle at de er en ulempe for deg.

Hvordan hjelpe en røyke Ektefelle

Hvordan hjelpe en røyke Ektefelle


Hvert år, røyking dreper mer enn 400.000 mennesker over hele verden i gjennomsnitt. Å ha en ektefelle som røyker kan føles litt overveldende, med helserisikoen som kommer sammen med dyr vane. Hjelpe din ektefelle ta spranget inn bryte vanen er en utfordring, men en sunnere livsstil er mulig med oppmuntring og støtte underveis.

Bruksanvisning

•  Oppmuntre din ektefelle på hennes søken for å slutte å røyke med positiv forsterkning. Ta opp en ny hobby eller bli med i en klubb eller gruppe sammen for å distrahere henne mens hun er å bryte vanen. Sunne distraksjoner, som for eksempel å jobbe ut sammen, går på datoer sammen, eller bli med på en sportslig liga vil alle bidra til å holde hennes sinn av røyking.

opplyse deg om hvilke symptomer du kan forvente. Tilbaketrekking fra røyking kan føre til depresjon og angst. Hold deg empatisk til din ektefelle og hennes følelser som hun arbeider med å bryte hennes røyking vane ved trøstet henne og oppmuntre henne hvert trinn i prosessen.

Forskning ulike alternativer og metode tilgjengelig for å hjelpe prosessen. Hvis din ektefelle sliter slutte cold turkey, er det ting du kan foreslå å hjelpe henne i prosessen, hvis hun er villig til å prøve dem. Noen metoder for å hjelpe brukere slutte å røyke inkludere nikotin tyggegummi, nikotinplaster, og til og med elektroniske "sigaretter," Noen mindre tradisjonelle metoder som hypnoterapi har vist seg effektive for mange mennesker. Hvis den ene ikke fungerer, foreslår hun prøve en annen. Jo mer du vet om prosessen jo mer støtte du kan tilby.

Stay positive hvis din ektefelle gir inn i fristelse under hennes forsøk på å slutte. Bryte røyking vane er en lang og vanskelig prosess for noen. Oppmuntre henne til å holde seg til hennes beslutning om å slutte. Å være krevende eller harde hvis din ektefelle har en slip og er følelsen motet vil bare legge til stress av å slutte - og som kan stoppe henne fra å prøve helt.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Dealing med tap av et spedbarn kan være et ødeleggende slag og en som er vanskelig å overvinne. Når du er et familiemedlem eller en venn av en mor går gjennom en slik forferdelig opplevelse, noen ganger er du ikke helt sikker på hvordan du kan hjelpe. Det finnes ingen ord for å lindre sorgen og sorg moren er sannsynlig opplever, så hvordan vet du at den beste måten å fortsette i en slik situasjon? Det hele starter ved bare å være til stede og lytte. Dette er nøkkelen til å hjelpe en mor med tapet av et spedbarn.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Lend henne et øre for å snakke om sine følelser. Hun kan ikke være åpen for å snakke og det er fint. Men la henne vite at du er tilgjengelig hvis hun ønsker å snakke om hva følelsene hun opplever angående tapet. Mange mødre med spedbarn føler en overveldende følelse av skyld etter tapet av et spedbarn; andre kan føle sinne eller frustrasjon. Uansett hva hun opplever, la henne lufte og få hennes følelser ut.

Tilby deg å hjelpe med tjenesten ordninger. Tapet av et barn påvirker selv de som ikke var knyttet til ham, så arrangere en tjeneste er bare så mye mer vanskelig for moren. Tilby din hjelp på alle mulige måter; fra planlegging til å arbeide direkte med begravelsesbyrået å informere familiemedlemmer og venner om tjenesten detaljene til shopping for en begravelse kjole for den avdøde spedbarn, noen byrde du kan ta av til mor hjelper henne gjennom denne prosessen.

hindre henne fra å bli overveldet med godt wishers. Ofte, etter tapet av et barn, familie, venner, kolleger og naboer føler behov for å hjelpe på noen måte de kan. Imidlertid kan en vanlig strøm av besøkende gjør en sørgende mor føle seg enda mer overveldet. Sett opp besøker timer for alle som ikke er familie og hold deg til den. Den sørgende moren vil trenge tid til å hvile, ta opp på ærender og prøve å finne en måte å plukke opp bitene.

tilbud om å gå med henne til en støttegruppe for sørgende foreldre. En støttegruppe er en fin måte å lære å leve med sorgen og hvordan å overvinne det, særlig for foreldre som sliter med tapet av et spedbarn. Imidlertid kan hun føler motvillige til å gå alene. Tilbud om å gå med henne. Oppmuntre henne til å fortelle sin historie og bånd med mennesker som opplever de samme følelsene som hun er.

Gi assistanse med andre søsken eller familiemedlemmer. Hvis hun har andre barn eller familiemedlemmer for hvem hun gir vanlig omsorg, tilby å hjelpe henne ut for en stund til hun kommer på hennes føtter. Det kan være utfordrende å arbeide gjennom sorgen over tapet av et spedbarn mens du prøver å riktig omsorg for andre barn på samme tid, som også arbeider gjennom sin sorg om tap. Hvis du kan, ta over noen av hennes foreldreansvar til hun er minst stabil nok til å gjøre det selv, hvis hun er OK med det.

Hvordan hjelpe til når en venn er død

Hvordan hjelpe til når en venn er død

Når du mister en god venn, ikke bare er du fylt med sorg, men din venns familie vil også ha et tomrom. Du kan føle klosset om hvordan å nå ut og kommunisere med familien. Du kan også føle deg som om du er intruding. Likevel kan hjelpe din venns kjære gjennom sorgprosessen la dem vite at de har noen å lene seg på. Ved å tilby din støtte, kan du hjelpe til med healing din venns familie.

Hvordan hjelpe til når en venn er død

•  Tilby å bistå med gravferden. Innlemme din venns personlighet inn i begravelsen ved å inkludere aspekter av livet hennes, for eksempel hva hun elsket i livet, eller ved å plassere bilder på tjenesten.

Kommunisere til de etterlatte, men også lytte. Oppmuntre de etterlatte til å snakke, tillater dem å innse at din venn har dødd, samt avtale med prosessen med sørgende. Utveksle historier om vennen din, slik at du kan bindingen enn minner.

Hjelp løpe ærend og gjøre innkjøp av mat for din venns familie. Du kan også hjelpe skrive takkekort dersom familien er villig.

Finn støttekilder, som for eksempel bøker eller sorg rådgivere. Dette hjelper hvis de etterlatte begynner å vise tegn på depresjon. Om nødvendig, gå sammen for å støtte grupper.

Sjekk inn på din venns familie. De kan mangle motivasjon til å ringe deg og trenger hjelp uten å ville virke som en byrde. Tilby å kjøre og plukke opp barna fra skolen.

Støtt din venns familie på dager som kan være smertefullt. Dager som bursdager, jubileer eller helligdager kan bringe tilbake en flom av smertefulle følelser.

Hint

 • Vær forsiktig med valg av ord du bruker for å uttrykke deg selv. For eksempel, unngå å si, "Han er på et bedre sted."
 • Se etter tegn på abstinens, overdreven fiendtlighet, tanker om selvmord og narkotikamisbruk. Hvis noen begynner å uttrykke tanker om selvmord, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hvordan hjelpe de Mourning

Hvordan hjelpe de Mourning

Sorg er en intens følelse som påvirker ikke to mennesker på samme måte. Mestring og erfaring kan både påvirke måten en person grieves og hvor lenge, men det er ingen standard sorgprosessen. Støtte noen som har mistet en kjær er ingen enkel oppgave, og er spesielt vanskelig hvis du var nær den avdøde personen selv. Akkurat som en fysisk skade vil etter hvert gro, er det mulig for en person å komme over å miste en kjær. Støtte den personen og hjelpe ham komme til enighet med hans tap skal bidra til å lette sorgprosessen.

Hvordan hjelpe de Mourning

Adresse hennes tap ved å tilby dine oppriktige kondolanser. Prøv å ikke bekymre deg for hva du skal si. Hold det til punkt og ekte; si hva som kommer til hjernen din er bedre enn å si noe i det hele tatt. Hun vil forstå at det er vanskelig for andre å uttrykke hvordan de føler og vil sette pris på å gjøre en innsats.

tilby ham din fulle støtte, når han trenger det. Dette kan omfatte alt fra å la ham ringe midt på natten for å snakke eller bistå ham med gravferden. Gjør det klart at uansett hva det er, er du der, og du vil ikke dømme eller får irritert med ham. Ikke vent for ham å be om din støtte eller hjelp, som han kan bekymre seg for at han plager deg.

Lytt til henne. En person midt oppe i sorgen vil oppleve alle følelser, fra skyld og sinne til tristhet og forvirring. Hennes oppførsel kan være forskjellig, og det kan også dukke opp merkelig. Med mindre det er skadelig for henne på noen måte, bare akseptere at det hjelper henne avtale med henne tap. La henne gjøre snakker; det er ingen grunn til å legge til din egen erfaring eller råd med mindre du blir spurt. Stille spørsmål som "Hvorfor gjorde han dø?" er en naturlig reaksjon på sorg, og hun er bare å tenke høyt, sier en 2010 HelpGuide nettside artikkelen. Bare lytter er nok. Du trenger ikke å prøve å besvare disse spørsmålene.

Tilby deg å hjelpe med dag-til-dag oppgaver. Dessverre, sorg stopper ikke noen av de nødvendige gjøremål i livet, som er grunnen tilbyr å hjelpe vil ta noe av presset ut. Ring den sørgende person når du gjør dine innkjøp av mat og spør hva han trenger. Når du lager mat hjemme, gjøre en ekstra del, slik at han ikke trenger å lage mat for seg selv. På denne måten er han får sårt tiltrengt støtte uten å føle som en byrde.

Forstå at han kan være sorg i lang tid. Det er ingen fastsatt tid at en person skal sørge, og alle kommer til enighet med å miste en kjær annerledes. Mens han kan ha et vell av støtte før begravelsen, kan denne støtten redusere en gang folks liv tilbake til det normale. Minst for det første året, kanskje til og med to, holde jevnlig kontakt for å se hvordan han er mestring, anbefaler en PBS nettside artikkelen. Mens han kanskje ikke alltid trenger samme grad av støtte, vel vitende om at han har noen han kan stole på vil hjelpe ham gjennom lave poeng.

Hint

 • Unngå tomme følelser og plattheter. Fortelle henne "hun vil være OK" og at hennes kjære "er på et bedre sted nå" er ikke nyttig.
 • Ikke vær redd for å være deg selv og smile selv rundt henne. Hun ville ikke at du skal endre, og å være rundt folk som ikke handler "normal" vil være til noen trøst for henne, sier en 2010 Teen Health nettsted artikkelen.
 • Ta noen snakker om selvmord eller selvskading på alvor. Mennesker i sorg er sårbare og ute av stand til å foreta rasjonelle beslutninger. Konsultere legen sin hvis du har bekymringer om at han tenker på å skade seg selv.

Hvordan hjelpe mennesker som jobber med dødsfallet til en kjær

Hjelpe en person som er i sorg over tapet av en kjær, enten mennesker eller dyr, krever at du være villig til å fokusere på noen annens behov og tilby dem hjelp og medfølelse, selv om du ikke forstår hva de føler. For mange mennesker antar den beste måten å hjelpe en sorgtynget person er å si: "Jeg vet akkurat hvordan du føler deg." Her er et hint: du ikke.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn på radikale endringer i oppførsel (utagering, høyrisikoaktiviteter, disinterest i aktiviteter som tidligere var interessant). Hvis du ser dem, foreslår pastorale eller profesjonell hjelp. Utagering etter dødsfallet til en kjær er mer vanlig hos barn enn hos voksne. Hvis du oppdager risikoatferd, eller irrasjonell tenkning, er nødvendig profesjonell hjelp. Tilbud om å ta de etterlatte til rådgivning økten, eller til og med delta i det, hvis han vil at du skal.

Tilbud om å bidra til å gjøre begravelsen eller minnegudstjeneste ordninger. Selv om du går sammen og bare ta notater, ofte som er veldig nyttig. Folk som sørgende ikke behandle opplysninger og informasjon med sine vanlige effektivitet.

Tilbud om å tjene som en transporttjeneste til og fra flyplassen, buss eller tog stasjoner for familiemedlemmer og venner som kan kommer fra ut av byen for begravelsen eller minnegudstjenester.

Tilby å hjelpe til med matlaging, rengjøring og hagearbeid på en etter behov. Men hvis du sier at du skal gjøre det, så gjør det, og ikke lage unnskyldninger for å ikke være tilgjengelig.

Tilby å tilbringe tid med henne. Inviter henne til å ta en kopp kaffe, et måltid, en tur eller dra på shopping med deg. Hva en sørgende person trenger mest er å føle at hun kan delta i daglige aktiviteter igjen uten å tenke på hva andre synes.

6. Hjelpe med papirarbeid. Bankkontoer trenger balansering, regninger må betales og bokstaver må besvares. Dette er spesielt nyttig i tilfeller der hun ikke var den som tok seg av regninger - du kan vise henne hvordan du gjør de tingene som tidligere er gjort av noen andre.

Hint

 • Du kan gjøre mye for å hjelpe rett og slett ved å skape et trygt, nonjudgmental plass der sørge følelser kan uttrykkes. Tillate den andre personen til å lede samtalen inn på uansett nivå han velger.
 • Alltid si: "Jeg er så veldig lei meg for tapet" eller "Jeg kan ane hvor dypt du har det vondt."
 • Lytt tålmodig, selv om hans minner er forvirret eller hans følelser ser ut til å variere fra ekstrem til ekstrem i en kort span. Hvis han synes blokkert, kan du alltid spørre: "Husker du noe annet?" eller "Har du lyst til å si mer om dette?"
 • Aldri si, "Jeg vet akkurat hvordan du føler deg." Du tar feil. Du vet ikke nøyaktig hva en annen persons sorg føles, og det er arrogant i det ekstreme for deg å si at du gjør.
 • Sorg er ikke en sykdom, og du kan ikke ta det ved å være i sin tilstedeværelse. Den varme menneskelig komfort av noen som bryr seg om hennes trivsel går en lang vei mot å ta brodden av ukjente og sørgelige følelser. Din kameratskap vil bli verdsatt.

Hvordan hjelpe Hurting Teens

Hvordan hjelpe Hurting Teens


Tenåringer står overfor en rekke psykososiale prøvelser som de jobber ut hvem de er og hvor de ønsker å gå i livet. Nesten uunngåelig, noen av disse studiene blir til kriser, kriser som vekker dyp vondt og tvil om egenverd. En ødelagt vennskap, et første kjærlighetsforhold snu sur, en sorg, selv uunngåelige hendelser som utbruddet av pubertet eller inn eller forlater skolen - noen overgang kan bytte over til krise for enkelte tenåringer. Hjelpe sårer tenåringer, derimot, er en ekte kunst; hjelpe seg selv truer med å kantre en urolig ungdommens ustødige voksende følelse av uavhengighet. En rolig, vennlig voksen vil komme lenger enn en autoritet figur.

Bruksanvisning

På bakgrunn av sikkerhet

Sikkerhet kommer først. La den unge vet at du har "x" tid sammen (45 minutter er en god stretch - verken for lang eller for kort). Du vil la ham bestemme hva jeg skal snakke om og forsikre ham om at du ikke vil spørre påtrengende spørsmål, selv om du kan spørre om hjelp hvis du ikke forstår noe. Med mindre han truer seg selv, vil du la alt som har snakket om opphold mellom deg og ham. Må avklare, men at hvis han overtaler deg at han har til hensikt å skade seg selv, you''ll trenger å fortelle det til en voksen for å sikre sin sikkerhet.

Ikke bli forvirret eller frustrert hvis tenåringen begynner med å snakke om noen eller noe annet. La alltid henne ta ledelsen og plukke hva emnene kommer til tankene. Du kan høre om historien i en favoritt TV-såpe, eller en film, eller teksten til en sang. Hold lytter tålmodig: ungdom ofte finne åpne opp for voksne smertelig utsette. La dem holde fagstoffet "i forskyvning", for å bruke et begrep fra psykoterapi. Spør deg selv hva som skjer i såpe, film eller sang hun forteller deg om: Hvem gjør hva til hvem? Hvem lider? Hvordan?

Hvis tenåringen bruker forskyvning, holde kommentarene der, også. Ikke rush for å gå tilbake følelsene diskutert å unggutten. Du kan si: "Guttens mor merker ikke hvor mye han savner sin far," eller "Det er som om jenta føles usynlig, som ingen kan se hvor alene og trist hun føler." Kommentarer som dette viser at du har forstått. Unngå å si ting som: "Kanskje det er du som mangler sin far." Hvis tenåringen ikke har uttrykt det i disse vilkårene, vanligvis har han gode grunner til å være forsiktige. Husk at ungdom føler seg skamfulle og ydmyket mye lettere enn voksne.

Enig å møte unggutten for mer taletid som dette så ofte som hun mener det kan hjelpe. Forhandle ett møte om gangen og la tenåringen å ta ansvaret for å opphøre videre deltakelse vanligvis fungerer best. Få voksne oppfører seg som dette; ved å gjøre det, unngår du å undergrave hennes følelse av byrået og kontroll. Din jobb er å forbli så åpen som mulig til å motta den unges lidelse - lytting, identifisere seg med det vonde, stille tenke på mulige veier videre.

Motstå fristelsen til å gi råd. "Re-description" vanligvis fungerer bedre med tenåringer. For eksempel kan en gutt sørgende for en tapt forelder føler ingenting men ufattelig nød, eller raseri på urettferdighet; re-beskrivelse konverterer disse "negative" følelser i mer brukbare måter: "Sorg betyr vanligvis dyp kjærlighet, det første skrittet vi må ta for å holde noen vi elsket i live i våre sinn." Tenåringer ofte vet, uten å innse at de vet, hva som hjelper lindre smerten - lytte til musikk, spille musikk, maling eller tegning, skrive dikt, fortellinger eller sanger osv Hurt begynner healing når en ungdoms klagesang begynner. Uansett form som tar, oppmuntre det.

Tips og advarsler

 • En skisse pad med penner eller blyanter kan være svært nyttig for verbalt uncommunicative tenåringer. Spontane tegninger og kruseduller kan fortelle deg mye om hva følelser griper et ungt menneskes sinn.
 • Være forsiktig med å øke hastigheten på tempoet med såre tenåringer; der det er mulig, la dem lede deg til kilden av lidelse på sin egen måte, i henhold til sin egen tid-skala. Det er alltid best å tå opp til følelsesmessig smerte enn å marsjere hodestups inn i den.
 • Tenåringer vil vanligvis stemme med føttene hvis du flytter i et tempo de ikke er komfortabel med; og du kan ikke hjelpe noen hvis de ikke er der.