Digidexo.com

silikon forgiftning

Bruker for silikon skumbandasje

Bruker for silikon skumbandasje


Silikon skumbandasjer kommer i forskjellige størrelser og forskjellig sammensetning slik at pasientene kan finne den typen som fungerer best med sine sår. For eksempel har silikon skumbandasjer er spesielt utviklet for å hjelpe kirurgiske sår, mindre brannskader og til og med diabetiske fotsår. Den silikon holder bandasjen fester seg til såret, noe som reduserer smerte og ubehag for pasienten, spesielt når såret må endres. For disse grunner, og flere, har silikon skumbandasjer avanserte vitenskapen om helbredelse og sårpleie.

Diabetiske sår

Diabetikere er utsatt for fotsår, og diabetiske fotproblemer er den vanligste årsaken til foten amputasjoner i den industrialiserte verden. Fordi diabetikere lider av nerveskader, de ofte ikke kan føle sår i føttene, så nøye inspeksjon av føttene er nøkkelen til å holde dem friske. Når et sår er oppdaget, men kan silikon skumbandasjer bidra til å helbrede såret raskt før såret utvikler seg til noe mer alvorlig. Faktisk har silikon skumbandasje vist seg så effektiv for diabetessår sår som flere produsenter selger pads designet spesielt for føtter, for eksempel i form av en pasients hæl.

Kirurgi Wounds

Kirurgiske sår må dekkes etter en operasjon for å hindre smitte og for å beskytte såret mot ytterligere skade som det helbreder. Enkelte typer av sårbandasjer forårsake ytterligere skade ved å forårsake blemmer eller lesjoner i huden rundt såret. I tillegg bør bandasjer som brukes for kirurgiske sår ikke forårsake smerte, som pasienten allerede er i smerte fra kirurgi. Studier viser at silikon skumbandasjer ikke forårsaker blemmer eller lesjoner, og pasientene får smerter forbundet med dressing selv.

Trykksår

Også kjent som seng sår, trykksår plage pasienter som tilbringer lengre tid i kritisk-avdelinger eller i sengen av andre grunner. Faktisk, en sykepleier studie ved University of California i San Francisco fant at over 23 prosent av pasienter i en kritisk-avdelinger led av trykksår. Kliniske studier har vist at silikon skumbandasjer bidra til å forebygge trykksår fordi de reduserer friksjon og fuktighet på trykkpunkter.

Fuktige miljøer

Fordi silikonskum bandasjer absorberer fuktighet så godt, er de effektive for bruk i fuktige omgivelser. Noen absorberende bandasjer forårsake smerte når fjernet fra en fuktig såret, men silikon skumbandasjer kan fjernes uten å holde seg til såret og forårsaker mer smerte. Derfor silikon skumbandasjer er også effektiv på infiserte sår og brannsår som utstråler fuktighet som må tas opp.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn


Barn vil, av natur, utforske verden rundt dem. For yngre barn er dette ofte betyr å sette ting i munnen, mens for eldre barn kan det bety å prøve å lage vitenskap eksperimenter med hva ingredienser kan bli funnet. Hver av disse scenariene bærer en høy risiko for utilsiktet forgiftning, symptomene som alle foreldre bør være i stand til å oppdage og behandle på riktig måte. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppdage symptomene på forgiftning hos barn.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Spot Symptomer på forgiftning hos barn

1 spot tegn på kjemisk forgiftning på barnets hud og klær. Uvanlig hudutslett eller forbrenninger vedlagt tilhørende tårer, hull eller flekker på et barns klær kan tyde på at han har vært i kontakt med giftige husholdning kjemikalier. Fjern øyeblikkelig de berørte klær og skyll huden hans med varmt vann i minst 15 minutter før du kontakter ditt lokale giftkontrollsenter.

Legg merke til merkelige lukter på barnets pust, spesielt hvis hun har vært ute av syne i et par minutter, eller hvis hun har uvanlige merker rundt munnen hennes. Det kan tyde på at hun har kommet inn og svelges noen type giftig væske eller spist bær eller blader av en giftig plante.

Se for plutselig tretthet eller slapphet, da disse er symptomer på mange forskjellige typer forgiftning. Karbonmonoksid-forgiftning, spesielt, forårsaker tretthet, svimmelhet og hodepine. Siden karbonmonoksid er en vanskelig å oppdage, luktfri gass som kan lekke sakte over tid, er det viktig ikke å avvise disse symptomene selv om de er gradvis og vedvarende.

Be om en blodprøve for å sjekke nivåer av bly i barnets blod. Symptomene på blyforgiftning er irreversible og noen ganger etterligne de av ADHD. Barn som bor eller har bodd i boliger bygget før 1979 og er stille problemer med hukommelse, motoriske ferdigheter og beslutningsprosesser skal være testet for blyforgiftning før en endelig diagnose for ADHD er gjort.

Suspect inntak forgiftning hvis barnet ditt har problemer med å puste, halssmerter, oppkast og uforklarlig innholdsrik siklende. Se deg rundt i området for å se om du kan oppdage eventuelle åpne eller tomme beholdere som kan indikere hva barnet svelging.

Treat forgiftning hos barn

Fjern giftige stoffet fra ditt barns rekkevidde, og har ham spytte det ut hvis han ikke har svelget det ennå. Med små barn må du kanskje med makt fjerne stoffet ved å bruke to fingre for å øse den ut av munnen.

Ring redning troppen umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste, er bevisstløs, ser ut til å være å ha kramper eller har svelget eller vært i kontakt med et ukjent stoff.

Ring Giftinformasjonssentralen for instruksjoner om hvordan å motvirke forgiftning hvis du vet hva barnet ditt har kommet i kontakt med, og synes ikke å være i umiddelbar medisinsk fare. Ikke prøv å gjøre henne spy mindre annet er spesifikt til, siden noen etsende gift kan føre til ytterligere skade på vei opp igjen.

Hint

  • Hold alltid tallene for giftkontrollsenter og redning troppen på et lett tilgjengelig sted og sørge for at ungdommer vet hvor du finner dem.
  • Forlat aldri husholdning kjemikalier eller medisiner på et sted hvor barn kan komme til dem. Hvis mulig, holde disse stoffene i et låst skap.

Forgiftning Fra Permanent Markers

Forgiftning Fra Permanent Markers


Selv om det ikke er noen bestemt navn for tilstanden, må permanente markører inneholde et farlig kjemikalie som kan forårsake hud forgiftning. Mens de fleste markører anses å være ikke-giftig, mange merker inneholder et kjemikalie som kalles Xylen som kan utløse en allergisk reaksjon, spesielt når blekket påføres direkte på huden.

Xylen

Xylen inneholder tre isomerer: orto-xylen, meta-xylen og para-xylen. Alle tre er fargeløs, brennbar væske preget av en søt lukt. Inntreden i kroppen kan oppstå ved innånding, svelging eller hud og øyekontakt. Ved lave nivåer fungerer det som et irritasjonsmoment for øye og slimhinner; ved høyere konsentrasjoner det fungerer som et narkotisk stoff. Ekstremt høye nivåer har vært knyttet til leversvikt, hukommelsestap og død. Det er viktig å merke seg at slike store mengder xylen ville kreve eksponerings langt utover kapasiteten til en enkelt markør.

Symptomer på eksponering

Akutt eksponering for xylen kan være kvalme, hodepine, svimmelhet, tretthet, irritabilitet, irritasjon i øyne, nese og hals, og tap av motoriske ferdigheter. Det er mulig, ved bruk av en permanent markør for en lengre tidsperiode uten ventilasjon, for slik eksponering kan forekomme.

Kronisk eksponering kan forårsake lever-og nyreskader, konjunktivitt, eksem, og tørrhet i nese og hals.

Nødprosedyrer

Hvis Xylen er introdusert inn i øynene, må du skylle umiddelbart med kaldt vann i minst 15 minutter. For hudeksponering, vask med såpe og vann. For innånding, fjern personen til frisk luft. Skulle offeret slutter å puste, utføre HLR og kontakt krisepersonell umiddelbart. Dersom det svelges, ikke fremkalle brekning. Har offeret drikke store mengder vann og varsle krisepersonell.

Xylen i Markers

En permanent markør er designet for å kunne skrive på nesten alle overflater. Dette blekket får sin permanens ved å være vanntett. Dette gjør rengjøringen blekket vanskelig, selv ved hjelp av såpe. De fleste markører har blekk som inneholder xylen, som anvendes som et løsningsmiddel. Ved hjelp av et slikt løsningsmiddel i en konsentrert form vil faktisk fjerne trykksverte. Permanent da blekket er lik spraymaling ved at den avgir gasser som inneholder ikke-flyktige forbindelser. Disse røyk, men anses ikke-dødelig i doser som vanligvis finnes i blekk og maling, er meget brannfarlig.

Andre kilder til Xylen

Xylen kan også bli funnet i følgende produkter: motor og flydrivstoff; som løsemiddel i lakk, lakk, maling og fargestoffer; hydrogenperoksyd; noen parfymer; Myggmidler; vitaminer; lær behandling; og legemidler.

Symptomer på salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning er en smertefull bakteriell infeksjon som påvirker fordøyelsessystemet, forårsaker alvorlig diaré i noen tilfeller. Infeksjonen, kjent som salmonellose, spres gjennom kontakt med forurensede dyr avføring. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er ca 40.000 salmonellose tilfeller rapportert i USA hvert år.

Primære symptomer

En salmonella infeksjon forårsaker mild til alvorlig intestinal kramper, diaré, oppkast, frysninger, blod i avføringen, muskelsmerter og feber ca 12 til 72 timer etter at en person er smittet. Ifølge CDC, diagnosen sats for barn under fem år er fem ganger høyere enn raten av salmonella-smitte i alle andre aldersgrupper.

Symptomer på Komplikasjoner

Salmonellose, mens smertefullt, er vanligvis ikke livstruende hos tidligere friske mennesker. Personer med nedsatt immun symptomer, transplantasjoner mottakere, eldre og barn er mer sannsynlig å utvikle alvorlige symptomer hvis de kontrakt salmonellose. Vedvarende, alvorlig diaré kan gjøre det vanskelig å holde nok væske i kroppen din og dehydrering kan oppstå som et resultat. Dehydrering kan gjøre noen berørt av salmonellose føle seg enda sykere. Hvis du utvikler dehydrering, kan du merke en tørr munn og tunge, innsunkne øyne, redusert vannlating og en reduksjon i tårer. Reiters syndrom, en form for leddgikt, kan utvikle seg i mennesker som har hatt en salmonella infeksjon, vanligvis på et tidspunkt etter at infeksjonen har gått over. Symptomer på Reiters syndrom inkluderer leddsmerter, smerter ved vannlatning og øyeirritasjon. I noen tilfeller, salmonellabakteriene migrere fra tarmen til blodet. Bakteriene kan reise til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg.

Diagnose

Salmonellose er diagnostisert ved å undersøke en prøve av avføringen Hvis legen mistenker en salmonella infeksjon basert på dine symptomer. Ditt blod kan også bli testet for å avgjøre om salmonellabakterier har tastet blodet.

Behandling

I mange tilfeller vil salmonellose løse inn på egen hånd i fire eller fem dager. I løpet av denne tiden, bør du begrense din diett for å klare væsker. Mild dehydrering kan behandles hjemme ved å drikke oral rehydrering løsninger som Pedialyte eller sportsdrikke som inneholder elektrolytter. I tilfelle av alvorlig dehydrering, kan pasienter trenger å få intravenøs væske på et sykehus. Hvis salmonella kommer inn i blodet, kan bakteriell infeksjon spre seg til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg. Behandling med antibiotika er nødvendig hvis dette skjer og andre komplikasjoner og til og med død, kan forekomme som et resultat av de nye infeksjoner. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAID) kan anvendes for å behandle smerte som skyldes Reiters syndrom.

Overføringsmetoder

Salmonella-bakterier kan overføres fra et dyr til et menneske på flere måter. Å spise infisert kjøtt, egg, fjærkre eller biff kan forårsake salmonellose infeksjon. Selv grønnsaker kan bli smittet med salmonella hvis de er dyrket i jord forurenset med salmonella. Rå egg og upasteurisert melk kan også havn salmonella. Salmonellose kan spres fra person til person hvis noen som har infeksjonen og ikke vasker hendene etter bruk av bad og deretter håndterer mat som blir servert til andre mennesker. Skilpadder, øgler, fugleunger og unger kan bære salmonella, og det er en god idé å alltid vaske hendene etter å ha håndtert disse dyrene for å hindre salmonellose.

Advarsel

Det er noen varianter av salmonellabakterier som kan forårsake tyfoidfeber. Disse variantene finnes vanligvis i utviklingsland som ikke har de samme kloakk behandling standarder som USA. Hvis du nylig har besøkt et av disse landene og utvikle røde flekker på øvre del av brystet, feber over 102 grader F, diaré, forstoppelse, hoste eller mental forvirring, må du kontakte legen din umiddelbart.

Virkninger av Salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning, mer formelt kjent som salmonellose, er en infeksjon som er forårsaket av bakterier i slekten Salmonella. Det er en vanlig type matforgiftning som vanligvis resulterer i en mild intestinal sykdom.

Effekter

Symptomene på salmonellose er ikke forårsaket av selve forgiftning og er vanligvis gastrointestinal karakter. Dette inkluderer magekramper, diaré, kvalme og oppkast.

Progresjon

De første symptomene på salmonellose vanligvis vises innen tre dager etter inntak av salmonellabakterier. De løser vanligvis uten behandling innen en uke etter sin debut.

Ved å søke behandling

Salmonellose kan kreve behandling for dehydrering. Dette kan forekomme når pasienten har en redusert urinmengde, tørr munn eller innsunkne øyne. Spedbarn som ikke produserer tårer når de gråter eller er ikke svarer kan også være dehydrert.

Alvorlighetsgrad

Salmonellose er vanligvis en mild, selvbegrensende sykdom hos pasienter med sunt immunforsvar. Imidlertid kan svært unge eller eldre pasienter med nedsatt immunforsvar oppleve alvorlig diaré som krever sykehusinnleggelse for å behandle.

Komplikasjoner

Den vanligste komplikasjon av salmonellose er en form for reaktiv artritt er kjent som Reiters syndrom. Pasienter med sigdcelleanemi er også mer sannsynlig å utvikle osteomyelitt, en infeksjon i benmargen.

Om Salmonella forgiftning

Salmonellose, også referert til som salmonella, er en bakteriell infeksjon funnet i feces. Salmonella vanligvis påvirker tarmen. Mennesker kan bli smittet med salmonella posing når de spiser mat som har blitt forurenset med bakterier.

Time Line

Ifølge Center for Disease Control, symptomer på salmonella forgiftning produserer vanligvis innen 12 til 72 timer etter smitte. Det finnes to hovedtyper av salmonella forgiftning: gastroenteritt og tyfoidfeber.

Gastroenteritt

Symptomer kan være kvalme, oppkast, diaré, feber, muskelsmerter, hodepine og blod i avføringen.

Tyfoidfeber

Symptomer vanligvis består av høy feber (mer enn 102 grader F), hoste, rose-farget utslett, bradykardi (langsom hjerterytme) og mental forvirring.

Diagnose

Diagnostisering av salmonella forgiftning inkluderer normalt å ta en prøve av avføringen og leter etter bakterier under et mikroskop.

Behandling

Behandling av salmonella typisk bestå av anti-diaré. Men ifølge Mayo Clinic, anti-diaré medisiner, "kan også forlenge diaré assosiert med salmonella-infeksjon." I tillegg kan antibiotika medisiner være foreskrevet for å bidra til å bekjempe infeksjonen.

Hva Infeksjoner kan være forårsaket av Salmonella forgiftning?

Salmonella er det vanlige navnet brukes for en stor gruppe av beslektede bakterier som kan invadere tarmkanalen. Infeksjon med salmonella kan føre til at sykdommer gastroenteritt, salmonellose og tyfoidfeber.

Fakta

Ifølge Mayo Clinic, er det mer enn 2000 forskjellige typer av salmonellabakterier. Ut av dette store antallet, omtrent ett dusin arter utløse menneskelig sykdom.

Gastroenteritt og Salmonellose

The Mayo Clinic siterer gastroenteritt som hoved salmonella-relatert sykdom, med symptomer som magesmerter, diaré, kvalme, oppkast, hodepine, feber, frysninger, muskelsmerter og blodig avføring. De fleste infeksjoner kommer fra forbruk av kokt eller rå egg, eggprodukter, fjærkre og kjøtt. The Centers for Disease Control and Prevention refererer til gastroenteritt symptomer som salmonellose.

Tyfoidfeber

Salmonella-infeksjon kan også utløse et anfall av tyfoidfeber, en potensielt livstruende sykdom med symptomer som feber i overkant av 102 Fahrenheit, forstoppelse eller diaré, hoste, mental forvirring, lever og milt utvidelse og langsom hjerterytme.

Reiters sykdom

I kjølvannet av en salmonella infeksjon, kan noen individer utvikle en tilstand som kalles Reiters sykdom, eller reaktiv artritt. Symptomer inkluderer leddsmerter, øyeirritasjon og smertefull vannlating.

Komplikasjoner

Potensielle komplikasjoner av salmonella forgiftning inkluderer dehydrering av alvorlig diaré og livstruende infeksjon i blodet og organer som ryggmargen, hjernen eller hjertet.

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning


Mens mange mennesker vet om solbrenthet, dehydrering og heteslag, ikke så mange er klar over farene ved sol forgiftning. Søn forgiftning er mer ekstrem enn normalt solbrent, og må behandles etter å ha blitt identifisert til å hindre at det blir noe verre, som solen strek. Les videre for å lære hvordan du både identifisere, og å behandle, sol forgiftning.

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning

Den første indikator på sol forgiftning er alvorlig solbrenthet. Utover de vanlige indikatorene for solbrenthet, folk som er berørt av sol forgiftning har ofte også kvalme, hodepine, migrene, feber, svimmelhet og diaré. En person rammet av sol forgiftning kan ikke ha hver eneste en av disse symptomene, men han / hun vil mest sannsynlig ha noen og kan ofte beskriver seg selv som "bare ikke følelsen rett."

Når du identifisere sol forgiftning, er neste trinn behandling. Det første trinnet er å umiddelbart få personen ut av solen, gjerne i en kjølig skyggefullt sted. Innendørs med AC og en kul eller lunken dusj er en god start. En kald ispose eller kompass er en god idé hvis flertallet av smerte er i ett område (som pannen eller skuldre).

Bruk Aloe Vera til å behandle de brente områder av huden. Unngå fettete eller fet lotion.

Ta to aspirin. Ikke ibuprofen, ikke Aleve, men aspirin har vist seg å hjelpe med smerte uten negative bivirkninger, og generelt har hjulpet hevelse og følelser av smerte. I tillegg til aspirin, har Beta Karoten kosttilskudd blitt vist i laboratorietester for å lette betennelser som kommer med solbrenthet og sol forgiftning.

Drikk rikelig med vann, men gjør det sakte. Du trenger å bli re-hydrert, men du ønsker ikke å øke dehydrering ved å kaste opp.

Hvis det er mulig, holde seg innendørs i noen dager før du er helt frisk igjen. Hvis ikke, kan du bruke sterk sol beskyttelse og dekke opp.

Hvis du på noe punkt har du en veldig høy feber eller kan ikke kontrollere oppkast, gå til legevakten umiddelbart.

Hint

  • Hold deg innendørs, med air condition hvis mulig, til du er helt frisk igjen hvis det er mulig
  • Ikke gå til stranden eller tilbringe mye tid i solen hvis du har sol forgiftning
  • Aspirin, AC, og Betakaroten er en flott kombinasjon

Giftig Mold forgiftning symptomer

Det finnes mange typer av mold; de fleste er ufarlige. Men det er noen former som kan vokse i ditt hjem og utgjør farlig helserisiko for deg og din familie. Disse har blitt kalt "giftig muggsopp", selv om formene selv er ikke giftig. De produserer metabolitter som produserer giftstoffer som kalles mykotoksiner. Mykotoksiner er en alvorlig helserisiko. Flere giftige mold forgiftning symptomer kan føre til kreft, hjerteproblemer, kronisk bronkitt, lærevansker og mer.

Farligste Molds

Stachybotrys chartarum og Chaetomium er de farligste formene. De fører til alvorlige sykdommer som for eksempel multippel sklerose, blødende lungene eller autoimmune sykdommer.

Muggvekst

Mold vokser i fuktige områder som inneholder oksygen og noe å mate på. I boliger, disse stedene er bad, fuktige kjellere, kjøleskap drypptrau eller hvor det har vært en lekkasje rørleggerarbeid; det farligste stedet er i gulv og vegger.

Psykiske symptomer

Symptomer på giftig mugg forgiftning er mange, og kan også være symptomer på annen lidelse. Du kan ha mer enn ett symptom. Psykiske symptomer er angst, hukommelsestap, personlighetsforstyrrelser og humørsvingninger.

Fysiske symptomer

I likhet med de mentale symptomer, kan de fysiske symptomene forårsakes av toksiske mugg forgiftning eller ved andre forstyrrelser. Disse symptomene er skjelving, sår hals, hoste, rektal blødning, neseblødning, magesmerter, hodepine og smerter i ekstremiteter.

Beskyttelse

Beskytte et hjem mold krever reparere eventuelle vann problemer raskt, se etter vann flekker, holde fuktighetsnivået lavt og holde sprinkleranlegg fra treffer ytterkledning av ditt hjem. For små områder av mold, er det anbefalt å rengjøre med blekemiddel og vann; for store områder, bør en giftig mold ekspert kontaktes.

Hvordan vite symptomene på Aspartam forgiftning

Aspartam, et kunstig søtningsmiddel som er mye brukt i pakket og bearbeidet mat, er markedsført som et alternativ til sukker for diabetikere. Men noen eksperter, som Ramazzini Foundation, tyder på at aspartam kan være en alvorlig helsefare, med bivirkninger som kan etterligne andre helsemessige forhold. Hvis du regelmessig spiser produkter med aspartam, og opplever symptomer som ligner på astma eller epilepsi, snakk med legen din om muligheten for aspartam forgiftning.

Hvordan vite symptomene på Aspartam forgiftning

I henhold til Vanderbilt University, har noen mennesker som regelmessig konsumerer brus som inneholder aspartam rapportert kronisk hodepine. I en studie overvåkes av Duke University Medical Center, 40 personer konsumert mat eller drikkevarer som inneholder aspartam, og ble observert for eventuelle endringer. Fagene variert i alder, kjønn og livsstil. Hodepine fulgt, og tendens til å være moderat til alvorlig. Den hodepinen startet innen 24 timer etter inntak av mat eller drikke som inneholder aspartam.

The National Soft Drink Association koblet aspartam-indusert hodepine med høyere nivåer av formaldehyd i kroppen. Fordi hodepine er en vanlig sykdom, kan det være vanskelig å bestemme om de er koblet til aspartam. Aspartam-indusert hodepine tendens til å bli langvarig, og ikke svarer godt til smertestillende medisiner.

Beslag er en mer alvorlig reaksjon som har vært koblet til aspartam forbruk, som foreslått av University of Maryland Medical Center. Beslag føre til at kroppen til å oppleve milde til alvorlige muskelspasmer. Disse spasmer vises i en rekke måter, fra mild muskelrykninger i hendene og armene til en grand mal anfall, som produserer voldelig, hele kroppen rykking.

Disse anfallene ligner anfall typisk for en person som lider av epilepsi. Oppsøk lege umiddelbart hvis du opplever anfall og ikke har epilepsi.

Pusteproblemer ble også sett i resultatene fra Duke University Medical Center studie. Fag rapporterte kortpustethet og astmalignende symptomer. Jo større forbruk av matvarer eller drikker som inneholder aspartam, jo ​​mer sannsynlig at folk skulle oppleve pusteproblemer.

Kortpustethet som er alvorlig nok kan føre til svimmelhet og svimmelhet. Hvis kortpustethet oppleves, og det er ingen historie med astma, søker medisinsk behandling. Leger kan kjøre tester for å avgjøre om en underliggende tilstand som forårsaker kortpustethet, eller om det kunne ha vært forårsaket av aspartam forgiftning.

Håravfall behandling etter Aspartam forgiftning

Aspartam, kunstig søtningsmiddel solgt som Lik eller NutraSweet, har vært nevnt som en mulig årsak til hårtap. FDA holder en logg over forbruker rapporterte bivirkninger. Sjampo som er en av de reaksjoner hyppigst rapportert grunn aspartam bruk. Det er flere måter å motvirke hårtap på grunn av mulig aspartam forgiftning.

Ikke bruk aspartam

Kanskje den mest opplagte løsningen til hårtap som et resultat av aspartam inntak er å slutte forbruker-produkter som inneholder dette kunstig søtningsmiddel. Noen av de matvarer som inneholder aspartam er diett brus, sukkerfrie gelatins og puddinger, kunstige søtstoffer som Lik eller NutraSweet, sukkerfri tyggegummi og lav kalori yoghurt. Snarere enn å konsumere mat med lav kalori søtstoffer, erstatte en mindre del av en mat som er naturlig søtet.

Silica

Silisiumdioksid, et sporstoff som stimulerer cellemetabolismen og dannelse, fremmer håret styrke. Selv om det kanskje ikke hindre håret fra å falle ut fra hårsekken, vil den stoppe håret brekker. Det kan kjøpes som et supplement eller som finnes i matvarer som for eksempel asparges, kål, blomkål, selleri, agurk, purre, salat, havre, løk, pastinakk, rabarbra, ris, jordbær, solsikkefrø og bladbete. Sjampo med silika lagt kan også være fordelaktig.

Sink

Sink er også viktig for sunn hår, da det bidrar i celleproduksjon, vevvekst og reparasjon og vedlikehold av olje-sekresjon kjertler av hodebunnen, så vel som proteinsyntese og kollagendannelse. Dyre-baserte sinkkilder, som for eksempel sjømat (særlig østers), er rike på sink. Det er også funnet i mindre beløp i melk og egg. Plante-baserte kilder til sink som belgfrukter, naturlige korn og nøtter ikke så lett brukes av kroppen. Havre, som også er høy på silika, er et unntak, og kan lett anvendes.

Protein og jern

Matvarer som er rike på protein og jern kan fremme vekst av sterke hår. Håret er sammensatt av proteiner, og jern blir oksygen til håret som gjør håret vokser. Mat rik på begge disse elementene omfatter roastbiff, soyabønner, mandler, helmelk, hel hvete, havre og fisk.

Barex Silikon Hair Treatment

Barex Italiana er en internasjonalt kjent selskap som skaper og produserer hårpleieprodukter. Den har en rekke forskjellige linjer, som hver tilbyr et omfattende utvalg av produkter fra enkel sjampo til konkret handling hårpleie sjampo.

Ingredienser og klassifisering

Barex silikon hår behandlinger er en del av Barex Italiana linje og er kun distribuert i USA Et flertall av produktene i denne linjen inneholder silikon. Denne polymer er anerkjent for sin makt for å smøre håret, samtidig forsvare den mot varme og andre relaterte skader. Barex silikon hår behandling kan brukes til daglig bruk hårpleie, tørt hår omsorg, fint hår omsorg, fargebehandlet hår omsorg, krusete hår pleie og styling produkter.

Silikon Hair Treatment Products

Utvalget av de enkelte produkter innen Barex silikon hår behandlingslinje er spesielt utformet for det formål å behandle, rensing, kondisjonering, polering og styling av hår, alt under Silicium hår behandling kjede. Innenfor "Treat" gruppe, tilbyr selskapet sin Multi-purpose Hair Repair nei-skylling og Split-ender Serum. De "rens" produkter inkluderer anti-gul shampoo, Colourlife sjampo, krusete hår sjampo, glans sjampo, intensivavdeling sjampo og letthet sjampo. Den "Tilstand og Protect" kategorien omfatter Colourlife balsam, Colourlife spray, glans balsam, intensivavdeling maske, letthet balsam, letthet spray, no-frizzy spray, Split-Slutter Serum og fløyelsmyk krem. Kategorien "polske" tilbyr glans spray og Split-ender Serum. Til slutt, under kategorien "Style", finner du den Cristalli liquidi, glans mousse, glans styling glasur og glossing voks.

Innkjøp og bruk

Hver av silikon hår behandling produkter kommer med sine egne retninger for bruk. Denne linjen av produkter er ofte brukt på high end hår / skjønnhetssalonger (for eksempel Four Seasons), men kan også bli funnet på en rekke skjønnhet forsyne butikker eller utsalgssteder. Hvis noen av de ovennevnte er ikke tilgjengelig for deg eller ikke har produktet på lager, kan du kjøpe den via en rekke nettbutikker. Når det gjelder å kjøpe produktet på nettet, kan det være lurt å ta seg tid til å sammenligne de forskjellige priser og frakt og håndtering avgifter av de ulike leverandørene.

Oxygen Flow GP Vs. Silikon Contact Lens

For øynene dine til å nyte optimal helse, de trenger å puste oksygen. Mens gamle kontaktlinser gjorde det vanskelig for oksygen til øyet, gasspermeable (GP) kontakter og nye silikon kontakter oppmuntre sunn oksygenstrømmen.

Tradisjonelle Myke Kontakter

Fordi gamle myke kontakter ble laget av plast - som sperret oksygen til øyet - og vann - som raskt tørket ut - de ga ofte wearers tørre, ubehagelig øyne.

Gass permeable kontakter

Siden 1970-tallet har gass permeable kontakter med silikon vært i bruk, slik at oksygen å passere gjennom linsen.

Silikon Hydrogel Kontakter

Mange myke kontakter blir nå laget med oksygen-permeable silikon. Dette betyr at de har et lavere vanninnhold - siden vann ikke lenger å være den primære oksygenbærer for øyet - resulterer i mindre dehydrering.

Forskjell i oksygenpermeabilitet

Moderne silikon hydrogel kontakter er en kamp for gass permeables når det kommer til oksygen, fordi de tillater øyet å få seks-syv ganger mer oksygen enn tidligere myke kontakter.

Den største forskjellen

Hovedforskjellen mellom gass permeable og silikon kontakter er at silikon myke kontakter fortsatt bruke litt vann for å overføre oksygen til øyet - som betyr at de fortsatt dehydrerer over tid - mens gass permeable kontakter har ingen plagsom vanninnhold.

Slik installerer Air Aktiv Silikon Nose Pads

Slik installerer Air Aktiv Silikon Nose Pads


Brillebrukerne kjenner ubehag som følger med briller hele dagen; de kan trykke inn i nesen, og skaper rødhet, smerter og blemmer. Alt dette kan unngås ved bruk av neseputer, slik som luft Aktiv Silikon Nose Pads. Disse silikon tåreformede elektrodene er myke og fleksible, noe som gir brukeren med komfort. Silikon er lett å rengjøre, varmes opp raskt å ta på og tilpasser seg nesen lett. Som et resultat av glass nesten flyter på luft, og gir komfort mens man tar bort smerte.

Slik installerer Air Aktiv Silikon Nose Pads

En få luft Aktive Silikon Nose Pads i riktig størrelse. Størrelsene med skru inn mounts tilgjengelig er 11 mm, 14,5 mm og 17 mm. Bare én størrelse, 13 mm, er tilgjengelig med en snap-in mount. Størrelsen avhenger av hvor høyt du vil at briller for å sitte på nesen. Større pads tilby mer støtte enn mindre pads.

Fjern gamle neseputer fra briller om nødvendig ved hjelp av en pinsett - enten neseputen fjerning pinsett fra en brillereparasjonssett eller vanlig pinsett som øyenbryn pinsett.

Rengjør brillene dine med en myk klut med en valgfri brille rengjøringsmiddel. Fokus på nesen området der luften Aktive Silikon Nose Pads vil bli installert.

Ta av luft Aktive Silikon Nose Pads fra emballasjen. Det vil vanligvis være fem par i hver pakke.

Plasser en neseputen på pekefingeren, og holder glassene i den andre hånden, bare skyve neseputen med den bredere delen på toppen på plass hvis du har snap-in neseputer. Gjenta for den andre neseputen og sørge for at de er godt på plass. Begge pads er den samme og passform venstre og høyre. Sett glassene på å sjekke for komfort. Fix om nødvendig ved å fjerne pads med pinsett og sette dem inn igjen. Silikon nese pads vil tilpasse seg nesen raskt.

Skru den lille skruen fra hver neseputen hvis du kjøpte skruneseputer. Bruk en liten skrutrekker som en som kommer med en brillereparasjonssett. Forsiktig plassere nesen putene en av gangen på neseputen arm av briller, noe som gjør at de er sikre. Deretter satte skruen tilbake før neseputen er stramt. Hullet der skruen er plassert er fleksibel og kan bli skadet hvis ikke montert riktig før skruen blir satt inn. Som et resultat, er det lett å rippe en neseputen hvis du ikke er forsiktig.

Hint

  • Bytt nesen putene når de blir skitne eller skadet. De kan rengjøres enkelt med bare såpe og vann, men kan slites av etter en tid.
  • Juster neseputer som føles løs.

Salmonella forgiftning Behandling

Salmonella forgiftning er et felles navn for en sykdom kalt salmonellose. Det er en infeksjon forårsaket av bakterien salmonella, forårsaker hodepine, feber, oppkast, diaré og magekramper. Salmonella er vanligvis overføres gjennom mennesker eller dyr avføring, rått kjøtt, rå fjørfe og rå sjømat.

Væsker

Salmonella forgiftning forsvinner vanligvis av seg selv i fem til syv dager, med symptomer avtagende etter en eller to dager. Vanligvis den eneste behandlingen som trengs er spytt. Akutt oppkast og diaré kan føre til dehydrering, derfor er det viktig å drikke for å erstatte væske. Du kan drikke vann, juice, sportsdrikker, buljong eller buljong-baserte supper, eller du kan suge på is chips. I alvorlige tilfeller kan intravenøs væske være nødvendig.

Antibiotika

I tilfeller der salmonella sprer utover tarmen, blir antibiotika er nødvendig. Salmonella kan spre seg til blodet og deretter til andre organer eller andre områder av kroppen din. Hvis ikke omgående behandles, kan det føre til dødsfall. Antibiotika som trimetoprim-sulfametoksazol, ciproflaxin eller ampicillin benyttes. Noen av komplikasjoner av å spre salmonella inkluderer leddsmerter, smertefull vannlating og øyeirritasjon. Denne tilstanden kalles Reiters syndrom, som kan vare i måneder eller år, og kan føre til kronisk leddgikt.

Sykehusinnleggelse

Alvorlige tilfeller av salmonella forgiftning kan kreve sykehusinnleggelse fordi oppkast og diaré er så alvorlige at behovet for intravenøs væske blir kritisk. Noen mennesker er mer utsatt for en mer alvorlig sykdom med salmonella. Disse inkluderer spedbarn, eldre og personer med et svekket immunsystem.

Forebygging

For å hindre salmonella forgiftning, sørg for å lage kjøttdeig, egg og fjærkre. Aldri spise mat som har rå egg i dem. Umiddelbart etter å ha jobbet med rå fjørfe eller andre rå kjøtt eller sjømat, vaske hendene, bestikk og kjøkkenflater. Bruk ekstra forholdsregler med matvarer som er ment for eldre, spedbarn og de med lav immunitet. Vask hendene grundig med såpe og vann etter å berøre fugler, kyllinger, krypdyr eller kjæledyr avføring. Vask alltid hendene med såpe og vann etter toalettbesøk.

Betraktninger

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det omtrent 40 000 rapporterte tilfeller av salmonellose i USA hvert år. Det antas at det virkelige antall er langt høyere på grunn av milde, ikke-rapporterte tilfeller. De anslår at det er ansvarlig for ca 400 dødsfall hvert år. Ifølge Food and Drug Administration, kan salmonella også være forbundet med meieriprodukter, reker, fisk, kokos, salatdressinger, sauser, kakao, sjokolade, gjær og peanøttsmør.

Hvordan teste for Aspartam forgiftning

Aspartam er et kunstig søtningsmiddel som brukes i en rekke næringsmidler og drikkevarer. FDA har godkjent bruken av aspartam, og sier at det er et trygt tilsetningsstoff. Aspartam inneholder asparaginsyre og fenylalanin, som begge er aminosyrer er funnet i proteiner. Folk som tror aspartam bruk er farlig, for eksempel Dr. Janet Hull, hevder at aspartam er giftig og kan forgifte kroppen. Foreløpig er den enkleste måten å teste for følsomhet for aspartam er ved å følge en eliminasjonsdiett.

Hvordan teste for Aspartam forgiftning

Hvordan Test for Aspartam forgiftning

•  Diskuter dine bekymringer angående aspartam forbruk med legen din. Fenylketonuri (PKU) er en lidelse der pasienten ikke er i stand til metabolsk prosess fenylalanin, som finnes i aspartam. Hvis du viser symptomer på PKU, kan legen din bestille en blodprøve for å sjekke for sykdommen.

Få blod arbeid for å teste for PKU og diskutere resultatene med legen din. Diagnosen PKU innebærer kosthold og livsstil endringer for å eliminere de aminosyrer som ikke metaboliseres.

Pasienter med PKU eller pasienter som tror helsemessige forhold er et resultat av aspartam bruk bør fjerne aspartam fra sine dietter. Aspartam finnes i mange diett mat, sukker-fri mat og legemidler. Det kan bli markedsført under flere forskjellige merkenavn.

Fortsett eliminering av aspartam i minst 60 dager. Dr. Janet Hull tyder på at 60 dager for eliminering er nødvendig før en pasient ville se fullstendige resultater og lindring av symptomer.

Skaff en hår analyse, hvis ønskelig. Hår analyse identifiserer kjemikalier og metaller lagret i håret protein. Dr. Janet Hull anbefaler hår analyse som en del av aspartam eliminering slik at pasienten er klar over toksisitet i kroppen hans.

Ta en detox supplement, hvis ønskelig. Dr. Janet Hull foreslår å ta en detox supplement når eliminere aspartam fra kosten for å fullt rense kroppen for aspartam og kjemikalier igjen fra aspartam bruk.

Hint

  • Diskuter symptomer og aspartam bruk med legen din før du gjør endringer i kostholdet eller tar kosttilskudd.

Hvordan løse Salmonella forgiftning

Salmonella er en bakterie som vises etter inntak av dårlig tilberedt kylling, egg kjøtt, ubehandlet melk eller forurenset vann. Den har alle symptomer på andre typer matforgiftning - kvalme, oppkast, diaré og kramper - som kan gjøre livet pine for dem som rammes. Når utvinne fra salmonella forgiftning, ta deg god tid og ikke stresser ting. Bedre å være på føttene i et par dager enn å prøve og presse gjennom det, bare for å gjøre tilstanden verre.

Hvordan løse Salmonella forgiftning

•  Hold deg av dine føtter. Forbli i sengen eller på sofaen og holde bevegelse til et minimum. Kroppen din trenger tid til å lade batteriene og jo mindre du bruker den, jo bedre.

•  Drikk vann. En av de største farene ved salmonella er dehydrering forårsaket av diaré eller oppkast. Rehydrere ved å ta minst åtte glass vann om dagen. Dersom du ikke kan svelge vann, kan du prøve å suge på is chips. Du kan også drikke 7-Up, Gatorade eller kylling kjøttkraft. Ta væsken i hyppige små slurker i stedet for store slurker, og overvåke fargen på urinen din for å sørge for at du får nok vann (urin bør være klar, ikke mørkt).

Unngå mat eller væske som kan gjøre deg dehydrert eller gjøre bakterier verre. De inkluderer koffein og alkohol, meieriprodukter, krydret mat og noen frityrstekte junk food. (Dette trinnet kan være ganske enkelt fordi det er vanskelig å føle seg sulten når lider av salmonella.)

lette din vei tilbake til matforbruk sakte, tar bare litt om gangen. Mens det er viktig å holde din styrke opp, vil det ikke gjøre deg noe godt hvis du kaster opp maten ut igjen. Se etter myke, bland matvarer som brus kjeks, hvit ris, buljong kuber eller lav-sukker korn, og ta dem i små, hyppige mengder.

Snakk med legen din om å ta antibiotika. I de fleste tilfeller av salmonella, har du sannsynligvis ikke trenger dem, men hvis bakteriene kommer inn i blodet ditt, så antibiotika vil drepe den. Følg alltid legens råd nøye når du tar antibiotika, og sørg for å fortelle ham om du tar andre typer medisiner.

Hint

  • Mens salmonella hovedsakelig kommer fra forbruk av mat, kan du også få det etter håndtering kjæledyr (spesielt reptiler som slanger og øgler). Vask hendene grundig etter berøring kjæledyr, og før du legger noe mat eller væske inn i munnen din.
  • Hold deg unna medisin ment å lette diaré. Selv om det kan gjøre at du føler deg bedre på kort sikt, bremser slik medisinering kroppens evne til å kvitte seg med bakterier, øker tiden det tar å komme seg fra salmonella matforgiftning.

Herbal Behandling for Salmonella forgiftning

Herbal behandlinger for salmonella forgiftning generelt arbeid ved å kjempe mikrober, forsterke immunforsvaret og gjenopprette gastrointestinal helse. Antibakterielle urter direkte angripe salmonella bakterier som forårsaker oppkast og diaré. Immunsystem støtte kan redusere tiden man lider. Urter som gjenoppretter gastrointestinal helse kan hjelpe i utvinning prosessen fra salmonellabakterier ved å støtte fordøyelsessystemet som den returnerer til det normale.

Antibakterielle Urter

I motsetning til farmasøytiske antibiotika, antibakterielle urter tendens til å bekjempe patogene mikroorganismer, uten også å ødelegge de fordelaktige bakterier i systemet. Dette er spesielt viktig med behandling av salmonella fordi gastrointestinale plager forstyrre balansen mellom gode og dårlige bakterier i magen. Antibiotika som ødelegger organismene som kommer til å hjelpe med utvinning faktisk kan forsinke helbredelsesprosessen, men antibakterielle urter som spesifikt bekjempe farlige bakterier lar våre organer for å begynne å utvinne naturlig. Bitter gourd er en urteaktig vintre i melon og agurk familie med bredspektret antibakteriell og antimikrobielle egenskaper. Satureja, også kjent som salt, eller sommer salt, er likeledes nyttig for å bekjempe sykdomsfremkallende bakterier.

Immun-boosting urter

Urter som øker immunforsvaret ikke målrette salmonellabakterier direkte, men heller styrke kroppens evne til å bekjempe disse patogener. Goldenseal stimulerer hvite blodlegemer naturlig å bekjempe salmonella bakterier. Echinacea likeledes stimulerer kroppens produksjon av fagocytter, som gir vesentlig støtte for immunsystemet.

Gastrointestinal Support

Salmonella påvirker mage-systemet, så urter som bidrar til å lette mage syptoms og gjenopprette fordøyelseskanal helse er også nyttige for behandling av salmonella forgiftning. Peppermynte er en gammel, pålitelig middel for lindring av fordøyelsesbesvær. Picrorrhiza er en bitter urt som naturlig stimulerer fordøyelsessystemet. Goldenseal kan hjelpe fordøyelsen, i tillegg til å øke immunforsvaret.

Hva er farene ved aspartame forgiftning?

Aspartam er en lav kalori søtningsmiddel som finnes i mange diett matvarer og drikkevarer. Ifølge Aspartam Information Service, det er 180-200 ganger søtere enn tradisjonelt sukker. Derfor kan Kosten nyte søte godbiter med minimal risiko for deres waistline. Den tillater også diabetikere å nyte sukkerholdige matvarer uten risiko for forbruker sukker. Dessverre er det negative bivirkninger også. Uttrykket aspartam forgiftning refererer til giftigheten av aspartam i referanse til en rekke mulige komplikasjoner.

Historie

Ifølge Aspartam Information Service, James Schlatter, en vitenskapsmann for GD Searle & Company, oppdaget aspartam i 1965. Siden da aspartam gikk over 100 tester før de blir godkjent av Food and Drug Administration (FDA) i 1981. Siden da har mange forskere uttrykte klager på giftigheten av aspartam og forsøkte å reversere FDAs beslutning. En forsker i særdeleshet, Dr. William Campbell Douglass, har vært en stor forkjemper. Han siterer på sin nettside at aspartam alene er ansvarlig for 75 prosent av klager mottatt av FDA.

Betydning

Aspartam forgiftning refererer ikke til en bestemt tilstand, men heller alle de negative effektene aspartam kan ha på kroppen. Ifølge FDA, inneholder aspartam to aminosyrer - asparaginsyre og fenylalanin. Begge disse stoffer forekommer naturlig i kroppen, men visse mengder kan være giftig. Toksisiteten av disse aminosyrer er det som gir mening til begrepet aspartam forgiftning.

Anbefalinger

Den eksakte mengden av aspartam som forårsaker komplikasjoner er ikke fastslått. Forskere som Dr. Douglass mener at selv små mengder kan forårsake aspartam forgiftning. Han tar til orde for å unngå det helt. Poenget er at bivirkninger fra aspartam er en individuell reaksjon, og noen mennesker er rett og slett mer sensitive enn andre.

Farene

De vanligste klager mottatt av FDA forbundet med aspartam er hodepine, svimmelhet, humørsvingninger, og kvalme inkludert oppkast og diaré. I 2005, European Food Safety Authority (EFSA) har også gitt ut en pressemelding som sier aspartam forårsaker kreft. Uttalelsen detaljerte resultatene av en studie foreningen gjennomført på rotter. I denne uttalelsen, EFSA oppfordret andre foreninger til å revurdere sin bruk av aspartam. FDA svarte med sin egen pressemelding om det vil fortsette å holde aspartam på sin liste over godkjente stoffer.

Forebygging / løsning

Hvis man regelmessig konsumerer aspartam og lider av noen av de ovennevnte symptomer, er den eneste løsning å ganske enkelt slutte å konsumere søtningsmiddel. Hvis du ikke er positiv aspartam forårsaker dine plager, holde en matdagbok. Skriv ned hva du spiser etter hvert måltid sammen med hvordan du føler deg. Du bør legge merke til trender. Del disse trendene med helsepersonell. En allergi test vil ikke fungere fordi aspartam forgiftning er ikke en allergi. Begrepet refererer bare til den negative effekter aspartam kan ha på kroppen din.

Melamin Forgiftning Symptomer

Melamin er mest brukt i dekorative laminater som granitter og benkeplater. Selv om det ikke er godkjent av Food and Drug Administration, har melamin blitt brukt som et filter for å øke proteininnholdet i enkelte matvarer. Melamin er et hvitt krystallinsk pulver, fri for lukt, som består av nitrogen og karbon.

Symptomer

Symptomer på melamin forgiftning er blod i urinen, irritabilitet, tegn på nyre infeksjon, lite eller ingen urin og høyt blodtrykk.

Melamin Forskning

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), har forskning på laboratorie forsøksdyr vist at dyr matet melamin dietter kreftfremkallende tendenser. Kreftfremkallende tendenser er destruktive reaksjoner som resulterer i symptomer og tilstander som kan føre til kreft.

Forgiftning komplikasjoner og behandling

Ifølge WHO, de vanligste melamin forgiftning komplikasjoner er nyrestein i begge spedbarn som inge skjemt morsmelkerstatning med melamin, og dyr av melamin test studier. Behandling kan inkludere urinalkalinisering (en terapi brukes til å behandle akutt forgiftning), infusjon av væsker, korrigering av syre-base-forstyrrelser og elektrolytt, peritoneal dialyse hemodialyse eller kirurgisk fjerning.

Skadelig for miljøet

Ifølge Melamin DMS, da sendes inn i vannet via jord, vann eller luft, er virkningen av melamin minimal.

Food and Drug Melamin Testing

The Food and Drug Administration-laboratorium tester produkter som kan inneholde melamin som pulverisert morsmelkerstatning og dagbok holdige matvarer eller ingredienser.