Digidexo.com

følelser nummen svinger

Hvordan hjelpe en venn å ha en spontanabort - don'ts

Når en kvinne har en spontanabort, mye følelser i sving. Det er en av de mest ødeleggende av tap. Følelser av ensomhet, sinne og forvirring vil bli virvler rundt sammen med hormonelle endringer. Det siste hun trenger er å høre kommentarer og råd som, selv om velmenende, kan være sårende og ufølsomt. Her er noen ting du ikke bør si og gjøre når en venn er å takle en spontanabort.

Hvordan hjelpe en venn å ha en spontanabort - don'ts

IKKE sladder TIL ANDRE. Dette er det verste som en venn kan gjøre. Aldri fortelle noen andre gjensidig acquaintence om en venns abort. Det er en grunn til at den andre personen ikke vet.

IKKE GI RÅD. Noen som har en abort ikke trenger noen råd om den beste måten å bli gravid. Hun vet tydelig allerede hvordan du skal bli gravid. Videre kommentarer om hvordan å ha en sunn graviditet (tar folsyre, spise riktig, vekt vedlikehold, regelmessige kontroller med fødselslege, etc.) er ikke konstruktivt, men faktisk kan øke skyldig følelser at din venn er allerede opplever. Sannheten er at hun gjorde alle de riktige tingene, men abort var resultatet. Nå hva hun virkelig trenger din støtte og en sympatisk øret.

Hvis hun har BARN ALLEREDE, ikke si ... "Vel, i det minste du allerede har barn" eller enda verre, "Du har nok barna allerede". Ikke balk, disse er svært vanlige ord at mødre høre fra sine kjære når de har en spontanabort.

IKKE noen gang si ... "Det var for de beste" eller "Det var Guds vilje".

aldri be ... "Når har du tenkt å prøve igjen?" Dette kan være den lengst ting fra en kvinnes sinn etter en nylig abort, eller det kan være den øverste tanken på hennes sinn. I begge tilfeller er det ingen av virksomheten din. La din venn bringe dette emnet opp på egen hånd, hvis hun vil.

Alternativer til Taxol for Non metastatisk brystkreft

Taxol er et reseptbelagt medikament som brukes for behandling av visse kreftformer, inkludert metastatisk og ikke-metastatisk brystkreft. Taxol fungerer ved å angripe kreftceller i kroppen din, og fikk dem til å bryte ned. Fordi Taxol er forbundet med visse ubehagelige bivirkninger som pustevansker og uregelmessig puls, er det noen ganger nødvendig for å gi legen et alternativ til Taxol.

Dosering

Med mindre du er foreskrevet en alternativ medisiner, er det viktig at du fortsetter å ta Taxol nøyaktig slik det var foreskrevet av legen din. Ikke hoppe eller gå glipp av en dose av Taxol. Dersom du har glemt å ta din dose, ta den så snart du husker det. Ikke dobbelt opp på denne medisinen, da det kan føre til symptomer på overdose skal vises. Symptomer på Taxol overdose inkluderer nummen, tingly, eller å ha influensalignende symptomer (feber, frysninger) sår i munnen eller blødning av ukjent årsak.

Reaksjoner

Noen alvorlige bivirkninger er forbundet med Taxol, inkludert noen form for allergisk reaksjon lik kløende hudutslett eller elveblest, rask eller pustevansker, følelse av å besvime, oral hevelse (inkluderer ansikt, lepper eller hals). Søk medisinsk hjelp hvis du opplever alvorlige bivirkninger som følge av å ta Taxol. Hvis du opplever andre bivirkninger, som for eksempel influensalignende symptomer (feber, frysninger), langsom hjerterytme, følelse nummen i hender eller føtter, ring legen din med en gang.

Alternatives

Negative reaksjoner på Taxol er ikke uvanlig. For de som opplever bivirkninger som følge av Taxol, er det mulig for legen din å endre dosen din eller gi en alternativ medisiner for å behandle brystkreft. Alternativer til Taxol inkluderer Tamoxifen, som ofte foreskrevet for å bekjempe brystkreft. Femara er foreskrevet for kvinner som lider av brystkreft, og er forbi overgangsalderen perioden. Paclitaxel er også foreskrevet for Breast Cancer, både metastatisk og ikke-metastatisk, samt for eggstokkreft. Herceptin er foreskrevet for metastatisk og ikke-metastaserende bryst Kreft, og er i stand til å bremse veksten av kreftceller i kroppen. Letrozole behandler alle typer brystkreft, særlig hos postmenopausale kvinner og Novaldex er tilgjengelig for behandling av brystkreft også. Alle alternativer til Taxol har vært forbundet med forskjellige bivirkninger. Legen din bør være i stand til å avgjøre hvilket alternativ som er riktig for deg basert på hvilken side effektene du har vært inne.

Interaksjoner

Enten du er foreskrevet Taxol eller et alternativ medisin, kan visse brystkreft medisiner forstyrrer andre reseptbelagte medisiner eller sykdommer du måtte ha. Det er viktig å diskutere din fulle medisinske historie med legen din før du tar noen medisiner for brystkreft. Fortell legen din om alle medisiner du tar, enten de er reseptbelagte eller over-the-counter. Sørg for å nevne noen narkotika allergier til legen din før du tar noen medisiner for brystkreft.

Unngå

Unngå folkemengder eller interaksjon med grupper av mennesker eller personer som har forkjølelse eller noen forkjølelsesliknende symptomer så mye som mulig. Følg legens instruksjoner med hensyn til eventuelle spesielle dietter eller trening rutiner mens du tar Taxol, eller noen av de andre alternative medisiner legen din mener er aktuelle for deg.

Hvordan avlaste humørsvingninger

Hvordan avlaste humørsvingninger


Månedlige hormonelle svingninger føre til humørsvingninger som ofte følger premenstruelt syndrom, eller PMS. De er preget av en berg og dalbane av skiftende følelser som svinger fra irritabilitet, sinne og svimmelheten til tristhet, tårer og fortvilelse. Rekkevidden og alvorlighetsgraden av humørsvingninger er forskjellig for hver kvinne. Imidlertid kan deres uforutsigbare natur gjør flere dager i hver måned en flyktig og vanskelig opplevelse for mange kvinner og mennesker nær dem. Heldigvis finnes det mange nyttige naturpreparater.

Bruksanvisning

•  Spis mer fisk eller ta fiskeolje kosttilskudd. Fisk er rik på omega-3 fettsyrer, som er viktig for helsen. 1999 studie i "Archives of General Psychiatry," fant at omega-3 fettsyrer bidra til å stabil humør. Omega-3 fettsyrer også er nyttige for å lindre depresjon. Når du vurderer fiskeolje kosttilskudd, betale mer oppmerksomhet til mengder av EPA, eller eikosapentaensyre og DHA, dokosaheksaensyre, enn den totale mengden av fiskeolje.

Ta kalsium og magnesium. Når kroppen mangler kalsium og magnesium, symptomer på uro og irritabilitet stige. Kalsium reduserer som vi blir eldre og som østrogen avtar. Opprettholde riktig nivå av både kalsium og magnesium lindrer humørsvingninger og andre symptomer på PMS.

•  Prøv chasteberry. Brukt i århundrer, mange naturmedisinere vurdere det en urte adaptogen, som er en urt som bringer balanse eller normalitet, redusere stress, tretthet og angst. Chasteberry adresser hormonelle ubalanser og jevner ut humøret. En studie i "gynekologi Endocrinology" 2010 fant at chasteberry er effektivt i symptomer på moderat til alvorlig PMS.

Tren regelmessig. Trene i 30 minutter flere ganger i uken reduserer symptomene på PMS inkludert humørsvingninger. Aerobic og yoga er både effektiv på å forbedre humøret. Aerobic aktivitet naturlig hever hjernen nivåer av kjemikalier, for eksempel serotonin, dopamin, endorfiner og adrenalin for å skape en naturlig høy.

Tips og advarsler

  • Kalsium kan forstyrre hvordan kroppen absorberer magnesium slik noen eksperter anbefaler å ta dem til forskjellige tider.
  • Fordi kosttilskudd har potensial for bivirkninger, sjekk med en helsepersonell før du tar.
  • Hvis det har vært en stund siden sist du utøvd, sjekk med legen din først og bygge opp sakte.

Hjelp for Teens i Nebraska

Hjelp for Teens i Nebraska


Tenårene kan være en stormende og stressende tid for barna. Mye følelser i sving, og mange tenåringer gjøre skadelige valg å takle sine problemer. Som tenåring står overfor konsekvensene av dårlige valg, familie og venner noen ganger kan ikke gi den hjelpen ungdoms behov for å komme seg. Heldigvis, en rekke organisasjoner i Nebraska hjelp tenåringer overvinne sine problemer og leve opp til sitt fulle potensial.

First Step Recovery og Wellness Center

Med to steder i Lincoln, First Step Recovery and Wellness Center (firststeprecovery.com) har en profesjonell stab og aggressiv behandling programmer som hjelper ungdom vinne tillegg problemer. Et antall programmer som er tilgjengelige, hver basert på en 12-trinns modell for utvinning. Først Stepa € ™ s poliklinisk rusmisbruk program, for eksempel, hjelper tenåringer identifisere og forstå deres avhengighet og lærer de ferdighetene som trengs for å overvinne avhengighet i hverdagen. Den Centera € ™ s ansatte vil arbeide for å tilpasse programmet til tenåringens konkrete saker.

Senter Pointe, Inc.

Centerpointe (centerpointe.org) gir hjelp til tenåringer med psykiske eller rusmiddelspørsmål. Centerpointe ble etablert i 1973 for å gi god behandling for pasienter som ellers ville være ute av stand til å ha råd til det. Centerpointe bruker en modell av behandling som løser både psykisk sykdom og rusmisbruk på like vilkår. Centerpointe tilbyr to programfag alternativer for tenåringer i alderen 13 til 18. Den ene er en tradisjonell poliklinisk program for å hjelpe tenåringer fremgang deres utvinning. En mer intensiv poliklinisk programmet er utviklet for pasienter som trenger mer terapeutisk hjelp enn den tradisjonelle pasient.

Nebraska Barne € ™ s Hjem Society

Nebraska Barne € ™ s Hjem Society (nchs.org) gir konfidensielle tjenester for tenåringer står overfor uønskede svangerskap. For tenåringer som velger å gi opp sine barn for adopsjon, kan samfunnet hjelpe formulere en adopsjon plan, finne potensielle adoptivforeldre og verts støttegrupper hvor tenåringer kan møte andre biologiske foreldre. For tenåringer som planlegger å forelder barnet sitt, kan Nebraska Barne € ™ s Hjem Society koble dem med fellesskapets ressurser og bidra skrive sine foreldre planer.

White River Academy

White River Academy (teenhelponline.com) hjelper unge menn med atferdsproblemer leve opp til sitt fulle potensial. Akademiet løser flere fasetter av en urolig Teena € ™ s liv for å skape varige endringer. Skolen hjelper tenåringer realisere sitt egenverd og effektivt håndtere stress. Skolen arbeider også for å minske peer innflytelse ved å hjelpe tenåringer utvikle personlige verdier. Akademiet er en godkjent skole for karakterer seks til tolv.

Hvorfor Fingers blir hvite og gå nummen?

Hvorfor Fingers blir hvite og gå nummen?


Nummenhet i en ekstremitet kalles parestesier. Det er normalt ikke et årsak til bekymring, men i noen tilfeller kan indikere underliggende medisinske problemer. Når ledsaget av bleke fingre (også kalt blansjere), kan det peke på helseproblemer og bør undersøkes.

Årsaker til tap av følelse og misfarging i Fingers

Midlertidig prikking og misfarging av fingre kan være en normal reaksjon på kulde. Dette kan skje når du er ute i ekstreme temperaturer uten hansker, eller når du holder på noe kaldt, slik en avkjølt drikke. Det kan imidlertid hende at fingrene blir hvite og gå nummen også være et resultat av en tilstand som kalles Raynauds syndrom.

Et annet fenomen som kan forårsake hvithet og nummenhet er Vibrasjon-Induced Hvit Finger (VWF). Det ligner på Raynauds, men VWF er forårsaket av bruk av vibrerende håndverktøy, som jackhammers. Begge syndromene bære blodårer som constrict eller krampe.

Typer av Raynauds syndrom

Raynauds kan det som kalles primære, med ingen årsak bak innsnevring av blodårer, nummenhet og blek ekstremiteter. Eller det kan være sekundær, som betyr at det er et resultat av en underliggende sykdom (slik som lupus, vaskulitt, diabetes, sklerodermi, arterie eller skjoldbrusk sykdom eller revmatoid artritt), noen medisiner, eller fra skade fra carpal tunnel eller røyking.

Behandling for White, valne fingre

Hvis nummenhet er et resultat av midlertidig innsnevring av blodårer fra mangel på sirkulasjon, trene fingrene eller svinge armene i store sirkler kan tvinge blod tilbake i ekstremiteter for å få følelsen tilbake i fingrene.

Symptomer på Raynauds kan bli løst ved å slutte å røyke eller medisiner som forårsaker blodkarene seg sammen. Behandling av en underliggende tilstand, for eksempel stoffskifteproblemer eller diabetes, kan også bidra til å gi lindring.

Hvis Raynauds symptomene er alvorlige, kan behandlingen omfatte hjerte medisiner som påvirker blodårer, kalt kalsiumblokkere. Leger vil også noen ganger foreskrive en vasodilator, noe som gjør at blodkarene til å åpne opp. I ekstreme tilfeller kan nerve kirurgi eller injeksjoner hjelpe.

Berg-og dalbaner og deres effekt på vår følelse av Balanse

Berg-og dalbaner og deres effekt på vår følelse av Balanse


Klatring på en berg-og dalbane er ikke for sarte sjeler. Nærmer inngangsporten til de coaster biler presenterer en mulighet til å se nøyaktig hvor høyt du skal klatre på turen. En overdreven følelse av ubalanse er vanlig på disse rides på grunn av kombinasjonen av høye hastigheter og ubarmhjertige svinger.

Stål Coasters

Steel berg-og dalbaner skryte høye hastigheter over 100 miles per time samt vill vendinger som resulterer i ulike grader av svinger. Stål dalbaner har datastyrte kontrollsystemer med sikkerhetstiltak programmert inn i dem. Datamaskinene også stabil bilene på sporene og låse bremseenheten på plass når det er nødvendig. Fordi stål dalbaner vanligvis full opp-ned svinger og trosse tyngdekraften og manøvrer, er en lap-bar, samt en over-the-skulder sele utnyttes for å sikre passasjerer i bilene sine i løpet av turen.

Fysiske virkningene av fritt fall

Modige sjeler som våge på en stål rutsjebane møte flere fysiske effekter bestemmes av antall omdreininger, typer vendinger, grad av hastigheter og om deres personbil reiser oppå eller under sporet. En detaljene som påvirker en rytterens følelse av balanse er fysikken i hver sving. Opplever et fritt fall loop, for eksempel kaster av rytterens typisk, forventet tilstand av tyngdekraften. At følelsen av fritt fall forvrenger horisonten og rytterens oppfatning av hennes omgivelser, og dermed forlate henne desorientert og ubalansert.

Tre baner

Bygging og gjennomføring av tre berg-og dalbaner innledes stål seg med mer enn 200 år. Tre baner tilbyr moro og spenning på grunn av deres høye topper og raske utforkjøringer. Riding en tre-dal-bane er annerledes enn en gjennomsnittlig stål fordi bilene klatre sporet tregere, men fortsatt ned den andre siden ved høye hastigheter. Slår på tre dalbaner også la ryttere skyve frem og tilbake i sine lange benk-stil seter. Over-the-brystet seletøy er ikke vanlig på tre coasters fordi de ikke snu opp ned. En runde bar er den eneste standard sikkerhetstiltak når man kjører denne typen dalbane.

Psykiske effekter

Tre berg-og dalbaner ser skremmende og føler exhilarating. Denne kombinasjonen skaper en unektelig serie av omstendigheter oppleves av ryttere når du reiser rundt banen. Som bilene nå toppen og ryttere forberede seg til å stige på den andre siden, blir deres følelse av balanse ubetalt. Blir kastet fra side til side i tre coaster seter er mer utbredt på grunn av de doble-sitteplasser fleste ritt av denne typen tilbud. Som du skyver frem og tilbake, denne kaotiske skiftende retninger kombinert med visuelt uberegnelig miljøet rundt ryttere forbedrer deres følelse av ubalanse.

Hva er årsaken til Toes å gå nummen?

En kriblende, prikkende eller nummen følelse i tærne kan være ubehagelig og gjør det vanskelig for deg å stå opp og gå rundt. Numne tær kan være et symptom på alvorlige medisinske tilstander, eller det kan være noe mer enn en midlertidig irritasjon. Visse medisinske lidelser og personlige vaner er blant årsakene til numne tær.

Mangel på bevegelse

Hvis du sitter i stolen foran skrivebordet eller førersetet i mange timer uten å få opp for å flytte rundt, kan du oppleve nummenhet i føttene og tærne.

Posture

Nummenhet i tærne kan være forårsaket av dårlig holdning som krysset bena på knærne eller ankler, sittende med bena brettet eller med en fot under deg.

Dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon som følge av diabetes eller hjertesykdommer kan føre til en mangel på blodtilførsel til føttene, noe som resulterer i nummenhet.

Karsykdom

Innsnevring eller åreforkalkning i bena kan forårsake nummenhet i tærne, spesielt mens du står eller går.

Skade

En direkte skade på tærne eller foten kan forårsake nummenhet i tærne, sammen med andre symptomer som hevelse og rødhet.

Perifer nevropati

Perifer neuropati er en type progressiv skade på nervene i kroppen din som begynner med symptomer som smerte, svie og nummenhet i tærne.

Mineral Ubalanser

En ubalanse av kalium, natrium eller kalsium i blodet kan føre til kramper og nummenhet i ben, føtter og tær.

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

I 2007 Food and Drug Administration (FDA) begynte å stille spørsmål ved sikkerheten av barns kaldt medisiner. FDA tjenestemenn presset på for et forbud, som siterer barnas kaldt medisiner som den skyldige i 123 barns dødsfall. Selv om dette er nok til å føre til at mange foreldre til å unngå medisinering sine syke barn, ønsker ingen av foreldrene å se barnet sitt lide. Finne den beste hjem rette for barnas forkjølelse kan ha både foreldre og barn smilende på et blunk.

Saline

Saline nesedråper er en naturlig løsning som kan benyttes til å løsne slim fra nesen og fjerne puste passasjer. For å plassere dråpene, har barnet ligge på ryggen mens du plassere to eller tre dråper i tett nesebor. Gi henne nesen litt gni inntil hun hevder løsningen går opp nesen eller at det kiler. Deretter har hun stå opp og blåse nesen. Hvis hun ikke vil sitte stille lenge nok til å tillate dette, plasserer en luftfukter på rommet sitt for å fjerne nesen sakte.

Honey

En av de verste tingene med å ha et sykt barn i huset er den vedvarende hoste som har ham våken hele natten lang. For å avlaste denne hoste, prøve å gi barnet litt honning før sengetid eller i mellom hoste passer. The American Academy of Pediatrics antyder 1/2 teskje for 2 til 5-åringer, 1 ts. for barn i alderen 6 til 11 og 2 ts. for eldre barn. Honning kombinert med en kul-tåke luftfukter bør ha barnet sove gjennom det meste av natten.

Suppe

Ifølge Mayo Clinic, er at gamle ordtaket om kyllingsuppe herding forkjølelse sant. Varme og buljong-baserte supper som kylling noodle og grønnsaker bidrar til å tømme brystet lunger, åpne nesegangene og lette en sår hals. Best av alt, å få et barn til å spise suppe er vanligvis den enkle delen i forhold til noen hjemme rettsmidler.

Fysioterapi

Hvis din lille barnets bryst er overbelastet, kan du utføre litt fysioterapi på henne for å få henne puste klart igjen. Legge ansiktet ned over knærne eller ha henne sitte på fanget lener seg fremover. Deretter plasserer en cupped hånd på ryggen hennes og trykk forsiktig. Dette kan fysisk løsne slim og tillate henne å hoste opp de tingene som gjør det vanskelig å puste.

Pastiller

For å behandle en hoste og sår hals, kan du gi ikke-medisinert pastiller til barn over en alder av 4. Disse pastiller hjelpe å nummen mekanismene som forårsaker et barn å hoste og verke med få eller ingen bivirkninger.

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor


Følelser identifikasjon er et viktig utviklings ferdighet. Barn bør vite at de kan snakke om sine følelser og hvordan de skal beskrive sine følelser når noe er galt (referanse 1). Små barn mangler språkkunnskaper er nødvendige for å beskrive sine følelser, som fører til utagering atferd som treffer, skrek og gråt (referanse 2). Barn kan begynne å lære på et tidlig alder hvordan å uttrykke sine følelser på en sunn måte. Foreldre og lærere kan hjelpe dem å utvikle denne ferdigheten gjennom lek, aktiviteter og modellering.

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor

Modell passende uttrykk for følelser. Hvis et barn observerer at du er synlig frustrert, beskrive dine følelser til barnet. For eksempel, hvis du søler noe på gulvet, kan du si: "Jeg er virkelig lei at jeg sølt drikke. Jeg er trist fordi nå har jeg ikke noe å drikke, og jeg er sint at jeg må rydde opp. " Dette lærer barna hva ord å bruke i lignende situasjoner og hvordan å uttrykke sine følelser på riktig måte.

To play "følelser" spill. Selv om det er mange spill tilgjengelig for kjøp på lærer forsyne butikkene og på nettet, kan du gjøre opp dine egne følelser spill. Skriv så mange "følelser" ord som du kan tenke på på individuelle kartotekkort (referanse 3). Hver spiller kan trekke et kort og identifisere en gang at han opplevde den følelsen. For et annet spill, tegne ansikter som viser ulike følelser på papptallerkener. Hold opp platene og la barnet identifisere hva følelsen ord beskriver hvert ansikt. Den voksne og barn kan også ta svinger gjør forskjellige ansiktsuttrykk og gjette følelsen.

Gi barn ord for å beskrive sine følelser. Observere barnets atferd og beskrive hva han ser ut til å være følelsen. Når barnet er sint fordi han ikke kan leke ute, sier til ham: «Jeg ser at du er sint akkurat nå." Hvis du observerer et barn gråter, kan du si: "Jeg ser at du føler deg trist, hva skjedde?" Beskriver også positive følelser som glad, spent og stolt.

Les bøker om følelser. Bøker som "The Feelings Book" av Todd Parr (2005) og "The Way I Feel" av Janan Cain (2000) beskriver ulike følelser som barn kan oppleve. De fleste barnebøker gir mulighet til å diskutere følelser. Snakk om bildene i bøkene. Beskriv ansiktsuttrykkene til karakterene, for eksempel hvordan munn og øyne er formet. Spør barnet hvordan hun tenker tegnet føles. Snakk med barnet om hvorfor karakteren føles sånn.

Fullfør en "følelser dagbok" eller "følelser kart". Hver dag barnet vil indikere en følelse av at han følte den dagen. Små barn kan bruke et diagram med en rekke "følelser ansikter" å velge mellom. De kan gjøre en "x" i boksen for å indikere følelsen for den dagen. Så hjelpe dem korrekt identifisere følelsen, hvis det er nødvendig, og tillate dem å snakke om følelser og hva som gjorde dem til å føle det slik. Barn som kan skrive kan bruke en journal og skrive et ord eller en setning for å beskrive hvordan de følte seg. Tidsskriftet kan være en innbundet bok, spiral notisbok eller ark stiftet sammen.

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer

Forskjeller mellom Forkjølelse og influensa symptomer


Den vanlig forkjølelse og influensa er forårsaket av forskjellige virus. Disse sykdommer ha lignende symptomer, og det kan være vanskelig å skille mellom de to. Men symptomene på influensa er generelt mer intens og ekstremt. Alle som tror de kan ha influensa kan besøke sin lege for spesiell testing som vil bekrefte om de lider av influensa eller forkjølelse. Motta en influensa diagnose tidlig og starter medisiner som Tamiflu kan bidra til å redusere symptomer og varighet av influensa. Her er forskjellene mellom forkjølelse og influensa:

Fever

Forkjølelse vanligvis ikke vil produsere en feber. Hvis den gjør det produsere en feber, generelt kommer det på hvert er mild og / eller er et resultat av en infeksjon som utvikles i bihulene eller ører, spesielt hos barn. Den influensa vil føre til en feber som ofte vil komme plutselig og være veldig høy. De fleste vil føle deg bra og så plutselig får feber og andre influensasymptomer på en gang.

Frysninger

Folk som har forkjølelse kan føles litt kaldt, men de vanligvis ikke har frysninger. Personer som har influensa får frysninger. De kan føle at de ikke kan få varm nok, selv om de har på seg lag og i seng med ekstra tepper på dem. Personer med influensa kan også ha svettetokter som deres feber svinger.

Hoste, Lunger og Hodepine

Forkjølelse generelt produserer en produktiv, våt hoste. Influensa generelt produserer en hoste som er hacking, uproduktiv og tørr. En tett nese, lagre hals og nysing er vanlige symptomer på forkjølelse, mens hodepine og ubehag i brystet er symptomer på influensa.

Smerter i kroppen og trøtthet

En vanlig forkjølelse kan gjøre en person føler trekk og muligens litt verkende. Den influensa vil gjøre en person veldig trøtt og på det punktet av utmattelse. De vil også føle smerter i hele kroppen. Selv snu seg i sengen eller gå på do kan skade. Influensa kan infisere lungene og ledd.

Onset

I motsetning til vanlig forkjølelse, som kan produsere flere symptomer over tid som den kalde forverres, influensa symptomer vanligvis kommer bare timer etter hverandre. Personer med forkjølelse vil generelt føle symptomer eskalere i løpet av noen dager eller en uke eller mer. Influensa symptomer streik plutselig. En person kan bli sengeliggende i tre til seks timer etter følelsen sine første symptomer.

Hvorfor Feet bli nummen?

Hvorfor Feet bli nummen?


Mest alle har, på ett punkt eller en annen, følte at pins-og-nåler sensasjon da deres fot sovner. Hvorfor skjer det? Det er som regel en midlertidig resultat av press blir satt på foten sin nerve, og med mindre det er langvarig, er ikke en grunn til bekymring. Tilstanden kan bli løst ved å la den frekkhet å gjenvinne sin rette funksjon, og om nødvendig, kan behandles medisinsk.

Fakta

Når føtter bli nummen, kan det anses som en midlertidig nevropati, eller skade på en nerve. Foten sovner når trykket settes på nerve. Trykk forstyrrer blodtilførselen og setter av en unormal følelse av prikking og stikking, også kjent som parestesi.

Typer

Parestesier kan være forbigående eller kronisk. Forbigående parestesi resultater fra press på en lem nerve, men kan også være et symptom på hyperventilering eller et panikkanfall. Kronisk parestesi kan skyldes dårlig sirkulasjon, nevropati eller mange andre forhold, blant annet fibromyalgi, hypoglykemi, lyme sykdom infeksjon, menopause, diabetes, multippel sklerose, vitamin B-mangel og whiplash.

Årsaker

Dr. Robert Daroff, en nevrologi professor ved Case Western Reserve University, sier to ting faktisk kan skje når trykket er satt på en del av benet eller annet lem: Arteriene kan komprimeres, slik at de ikke klarer å levere vev og nerveceller sine næringsstoffer, eller nervebaner kan bli blokkert, og hindre dem i å overføre normale impulser til hjernen. Hvis nervene ikke fungerer som de skal, de slutter å skyte. Andre nerver kan starte avfyring, som fører til blandede impulser til hjernen. Der blir det tolket som kriblinger, prikking eller nummenhet.

Effekter

Lindre trykket på føttene, ved å flytte rundt, vil gjenopprette nerve blodtilførsel. Nerven vil da fungere normalt og pins-og-nåler sensasjon vil stoppe. Vanligvis vil det ikke være noen nerveskader. Men dersom nervene er komprimert i mange timer, kan permanent skade oppstår, sier Daroff.

Forebygging / løsning

Behandling for parestesi er gjort av en nevrolog. En CT-scan kan anvendes for å diagnostisere problemet, og hvis det er forårsaket av en forstyrrelse, blir forstyrrelsen behandles. Andre behandlingsalternativer kan være medisiner og løsne opp musklene. Når midlertidig press er årsaken, kan symptomene bli bedre av å hvile, unngå å sette press på nerve, sette varme på området eller tar NSAIDs, for eksempel ibuprofen, for å redusere betennelse i det berørte området.

Om følelser når gravid

Graviditet er en av de mest emosjonelle hendelser i en kvinnes liv. Lære å forstå og takle ekstreme følelser bidra til å gjøre graviditet hyggelig og en av de lykkeligste hendelser i livet.

Følelser under svangerskapet

Følelser under svangerskapet har blitt sammenlignet med roller coaster rides. Kunnskapen om at et nytt liv vokser inni deg kan føre til blandede følelser og usikkerhet om foreldre, som gjør graviditet en emosjonell reise.

Første trimester

Endringer i sinn og kropp begynner nesten umiddelbart etter unnfangelsen. Noen av de første fysiske symptomer opplevde under graviditet er tretthet, ømme bryster og kvalme. Disse symptomene kan gjøre en nylig vordende mor føler seg sårbare og overveldet. Den graviditet hormoner progesteron og østrogen påvirker følelser og du finner kanskje ut at du gråter uten grunn. Det er viktig å huske at disse fysiske og følelsesmessige endringer er normale. Søke emosjonell støtte, betro seg til noen du stoler på og diskutere bekymringer med fødselslege.

Andre trimester

Ved den andre trimester, morgenkvalme fades og babyens bevegelser, kalt "quicke," kan føles. Mens dette kan være sjokkerende i utgangspunktet, er det et tegn på at barnet ditt utvikler seg normalt. Du kan begynne å føle en klar følelsesmessig tilknytning til barnet, knyttet til ham som en "ekte" person. Vektøkning kan føre til selvbevisste følelser som kroppen din vokser og mammaklær er nødvendig. Partneren din skal hjelpe deg gjennom disse følelser av usikkerhet; søker ekstra oppmerksomhet fra din ektefelle kan være nyttig. Du kan oppleve at du har tatt på "gløden" av svangerskapet, en av de mange hudforandringer forårsaket av forhøyet blodvolum og hormoner.

Tredje trimester

I tredje trimester, kan usikkerhet og frykt overflaten med tanker om arbeidskraft smerter og ubehag. Svangerskapskurs hjelpe deg og din partner forberede seg til fødselen. Følelser av tretthet og irritabilitet økning og du kan ha problemer med å sove.

Lære å takle dine følelser

Under graviditet, kan følelsene svinge vilt. Glade, glade følelser kan bli etterfulgt av perioder med depresjon og usikkerhet. Det er viktig å ta vare på deg selv både fysisk og følelsesmessig under svangerskapet, med riktig svangerskapskontroll, rikelig med hvile og et godt balansert kosthold.
Hvis du opplever følelser som du føler kan ikke være normal, for eksempel ekstrem angst eller depresjon, søke profesjonell hjelp. Fødselslege kan gi deg råd eller henvise deg til en støttegruppe eller mental helse profesjonell.

Hvordan kan jeg lære å Identifisere følelser som utløser My Emotional Overspising?

Hvordan kan jeg lære å Identifisere følelser som utløser My Emotional Overspising?


Identifisere de følelsene som utløser emosjonelle spise kan være utfordrende. Enten du slår til mat i perioder med stress eller kronisk spise for å takle siste følelsesmessige traumer, er det viktig å lære hva følelser utløse automatisk respons av å spise. Det kan være nyttig å skrive ned tanker og følelser du opplever både før og etter en emosjonell spising episode. Holde oversikt over dine følelser og atferd på papir kan hjelpe til med prosessen med å endre din oppførsel.

Hvordan kan jeg lære å Identifisere følelser som utløser My Emotional Overspising?

•  Lag en liste over vanlige negative følelser som "kjedelig", "trist", "irritert", "sint" eller "deprimert". Hver gang du går for å spise, identifisere hvilke negative følelsen du kanskje prøver å rømme ved hjelp mat. Hvis du identifisere at du er i ferd med å spise fordi du kjeder deg, lage en hake ved siden av ordet "kjedelig". Gjør dette hver gang en negativ følelse utløser du å spise eller har lyst til å spise.

•  Vurder hvilke hendelser eller omstendigheter i hele ditt daglige liv kan være produsere negative følelser. For eksempel, hvis du slår til mat hver gang du får av telefonen med en negativ eller kritisk venn, kan du se at følelsen utløser din emosjonelle overspising er ergrelse eller irritasjon. Hvis du overspise når du er alene hjemme om natten, følelsen som utløser spising kan være ensomhet. Tenk over hvordan dine omstendigheter eller daglige atferd kan være medvirkende til de negative følelsene.

Still deg selv spørsmålet, "hva er det jeg føler akkurat nå?" når du har lyst til å spise når du ikke er sulten. Spill inn svaret ved å skrive dine tanker ned. Gjenta denne prosessen, selv om trangen fortsetter. Det er sannsynlig at du kan i utgangspunktet føler noe sånt kjedsomhet i begynnelsen, deretter skyld eller skam for ønsket om å holde spise og til slutt sinne enn du ikke kan kontrollere spisingen. Legg merke til hvordan dine følelser endres etter at du spør deg selv hva du føler.

Tune inn i kroppen din. Det er mulig de følelsene som utløser emosjonelle overspising er også fysisk. Legg merke til hvordan kroppen din føles riktig før du ønsker å overspise. Spør deg selv om du er sliten, nervøs, sliten eller vondt noe sted. Når kroppen ikke føler sitt beste, kan du være mer fristet til å få en rask tilstrømning fra sukkerholdige matvarer eller nummen smerte med noe som bringer glede til smaksløkene.

Notice som følelser er de som utløser overspising mest. For eksempel, hvis du oppdager at sinne er din største emosjonelle komponenter, vil du kanskje vurdere å gjøre noen dype pust eller gå på en løpetur hver gang du føler for overspising. Disse sunne aktiviteter kan hjelpe deg med å frigjøre negative følelser av sinne og kan stoppe deg fra overspising. Med tiden vil du lære hvordan du kan identifisere og håndtere de følelsene som utløser overspising mest.

Hvordan nummen tann Pain

En tannpine eller alvorlig tann smerter kan være en uutholdelig opplevelse. Det kan gjøre det vanskelig for deg å fokusere eller konsentrere som du prøver å fullføre selv de enkleste oppgaver. Fortvil ikke. Naturlig rettsmidler kan kjedelig eller eliminere smerten helt.

Bruksanvisning

Swish saltvann i munnen. Saltet vil bidra til å lindre smerten samt drive pus ut av en abscess, ifølge Apple Valley, Wisconsin, tannlege Dr. Dennis Simmons. Tilsett salt direkte i varmt vann. To ts. salt per 8 oz av vann er et godt forhold til å begynne med. Hvis salt smaken er for sterk eller svak du kan endre den til å passe dine preferanser. Rør salt til det er oppløst, deretter fylle munnen med saltvann løsning og svisj så grundig som du kan med forårsaker din verke ytterligere uro. Gjentar saltvann prosessen selv etter verke har sunket vil bidra til å holde smertene kommer tilbake.

Bruk is til kinnet utenfor området som gir deg ubehag. Hvis du ikke ønsker å holde isbit på plass som den smelter, kan du opprette en ispose. Ta noen isbiter, legg dem i en baggy og pakk sekken lett i en klut. Plasser bunt på kinnet ditt påføre nok trykk til å føle kulden, men ikke nok til å føre til mer irritasjon eller smerte.

Prøv å bruke ingefær. Kutte en liten bit ingefær rot og biting ned på den med den smertefulle tann er en annen kjent metode for å lindre tannpine smerte. Sørg for å fjerne huden av ingefær rot før du bite i det for at saftene til å flyte lettere.

Prøv å bruke en liten bit av alkohol hvis du er myndig drikking alder og du ikke planlegger å bruke tunge maskiner. Denne type middel kan anvendes på to måter. Den første er ved å dyppe en klut i alkohol, og deretter plassere det forsiktig på å gummien av tannen. Den andre innebærer å ta en munnfull av det og swishing den rundt. Gjenta etter behov.

Gå til stoffet butikken hvis ingen av de hjem rettsmidler fungerer. Over-the-counter produkter som inneholder benzokain kan bidra til å nummen i tannpine. I tillegg bør du være i stand til å finne fedd olje, eller eugenol, på stoffet butikken. Det er en olje som bidrar til å drepe bakteriene i et hulrom. Det bør komme med små bomulls pellets for programmet, men hvis de ikke er gitt, kan du bruke en bomullspinne.

6. Gå til en lege hvis smertene dine varer lenger enn en dag. Dette kan være tegn på en mye mer alvorlig problem.

Hint

  • Frosne erter eller mais kan være en erstatning for isen. Følg samme fremgangsmåte ved å bryte ertene opp i en baggy før bruk.
  • Hvis du opplever press eller mildt ubehag, kan tanntråd hjelpe. Mens du spiser måltider eller snacking, mat kan lett bli kilt mellom tennene forårsaker en følelse av press og selv smerte. Tanntråd vil fortrenge mat samt å opprettholde sunt tannkjøtt.
  • Ingen elsker å gå til en tannlege. Men hvis du opplever noen form for tann ubehag den mest logiske handlingen er å se en tannlege så snart som mulig. Tann ubehag kan føre til andre mer alvorlige problemer.

Aktiviteter for lav selvfølelse

Det er normalt for våre følelser om oss selv til å svinge på anledningen. Men folk med lav selvfølelse stadig overdrive det negative. Uansett hva de gjør, er det ikke bra nok. Alle andre er bedre. Personen med lav selvtillit vil sammenligne, finne seg selv mangler, og fokuserer på en dårlig erfaring som en overveldende grunn til at han er en fiasko. Denne tenkningen kan også være selvoppfyllende, siden personen kan føle seg dømt før han begynner og begynne å unngå selv å gjøre en innsats. For å motvirke lav selvfølelse, er det viktig å gjenvinne et balansert syn.

Justere din tenkning

Gjør deg klar over negative tanker. Personer med lav selvfølelse er alt-eller-ingenting tenkere. En feil, og de er komplette tapere. Når disse tankene overflaten, stoppe deg selv. Ett tap eller svakhet gjør ikke person. Fokusere på positive. Lag en liste på ting du har gjort godt, arbeidet og hobbyer du liker, folk du liker og som liker deg, målene du har oppnådd. Gjennom denne listen før du går til sengs om kvelden og når du føler deg ned. Personer med lav selvfølelse ofte forventer seg å leve opp til meget høy standard. Det er viktig å huske at ingen er perfekte. Ikke engang den beste ballspiller treffer ballen ut av stadion hver gang. Til slutt akseptere hvem du er. Vi har alle styrker og svakheter. Sett deg mål som fungerer for deg. Du kan ikke gjøre alt. Gjør hva du kan, og nyte den minste prestasjon.

Nurture selv

Forsterke viktigheten ved å behandle deg selv godt. Gjøre aktiviteter du liker på en jevnlig basis, enten det er å gå til en film, ha en massasje, eller spille tennis. Spis sunne måltider, mosjon, og få skikkelig hvile. Feire små prestasjoner. Visste du møte en tidsfrist på jobb eller hjelpe en nabo? Unn deg en film, gå ut for din favoritt iskrem, eller slappe av med en bok du har lyst til å lese. Omgi deg med mennesker og ting du liker og som gjør at du føler deg godt om deg selv. Sette opp bilder av venner og familie eller en spesiell ferie. Hvis du ønsker å forbedre din sinn eller kropp, sette små mål, så ta dem ett skritt av gangen. Ikke forvent å bli en verdensklasse pianist når du nettopp har begynt å lære å lese musikk; bare nyte prosessen.

Engasjer deg med positive mennesker

Hold deg aktiv med venner som verdsetter deg selv. Unngå negative mennesker som fører deg til å føle seg dårlig. Hvis noen kritiserer deg, berolige deg selv at deres mening ikke definerer deg. Frivillig til å hjelpe noen andre. Bli involvert i en sak anser du verdt, om det er det lokale biblioteket, Humane Society, barne hjelpemiddel gruppe, eller en eldre par som trenger en tur til butikken.

Hvis du føler at du kunne bruke mer hjelp enn trinnene ovenfor gi, bør du oppsøke lege for en full fysisk for å sikre at du ikke har et helseproblem og er ikke deprimert, som begge kan føre til selvfølelse problemer. Det kan være lurt å finne en rådgiver eller støttegruppe for å hjelpe deg langs de første skritt mot et mer positivt bilde.

Hvordan å holde dine følelser i Check

Hvordan å holde dine følelser i Check


Kanskje du ikke har den beste dagen og sjefen din har gitt det tilbudet du har jobbet for til noen andre. Det kan være lurt å gråte eller kjefte, men må forbli komponert på arbeidsplassen. Flere faktorer gå inn i dine følelser og stemninger. Noen folk holde sine følelser for seg selv når det er hensiktsmessig. Men hvis du er svært emosjonelle eller har en dårlig dag som kan utløse følelser, holde dem i sjakk ved å gjøre et par forskjellige ting.

Bruksanvisning

•  Spis riktig å bidra til å holde humøret svinger ned. Unngå å spise for mye sukker og karbohydrater.

•  Pust. Ta tid ut fra situasjonen, gå et av deg selv og lukk øynene. Ta dype åndedrag inn og ut til du blir mer avslappet og klar til å håndtere situasjonen.

Tenk på noe eller komme opp med en mestringsmekanisme når du føler noen form for følelser Welling opp. Ifølge CNN, er dette kjent som en "personlig" stopp "knappen" som hjelper deg med å identifisere at du blir altfor følelser før det skjer. For eksempel, stoppe deg fra å bli altfor følelsesmessig ved å tenke på noe som gjør deg til å le.

Gå bort fra situasjonen. Hvis du føler deg selv stadig mer følelsesmessig i en bestemt situasjon, ta en rask fem minutters gange for å avkjøle seg.

Skriv ned situasjoner når du ble emosjonell og studere dem. Skriv ned hvorfor du ble følelsesmessig, for hvor lenge og når du løst det. Dette vil hjelpe deg å kartlegge dine følelser.

6. Finne ut hva som utløser du å bli følelsesmessig. For eksempel, ikke lytte til den sangen som alltid får deg til å gråte eller tenke på hunden din som kan ha gått den siste tiden. Jo mer du vet hva som gjør deg følelsesmessig, jo mer apt du er til å unngå disse tingene når du trenger å bo i sjakk.

Øv på dialog hvis du vet at du står overfor en vanskelig situasjon i nær fremtid. For eksempel, hvis du gjør en presentasjon neste dag, og du kjenner en skremmende medarbeider vil være der, øve på presentasjonen. Har en venn være co-worker og late som om han gir deg en hard tid. Praksis i samspill med ham slik at du er mer forberedt neste dag.

Følelser etter overgangsalderen

Menopause kan føles som en berg og dalbane av foruroligende følelser. De fleste kvinner rapporterer følelsen høy en dag og lav den neste. Varierende følelser kan vraket ødeleggelse på kvinners liv og la dem følelsen tapt med ingensteds å snu. Følelser i overgangsalderen kan føle ligner følelser opplevde under PMS (premenstruelt syndrom).

Årsak

Når østrogen, progesteron og androgener svinge, de forårsake effekter på en persons mentale tilstand. Serotoninnivået i hjernen er styrt av disse hormonene. Den kjemiske serotonin er ansvarlig for manipulering av humør. Når serotonin dråper, så gjør humøret; omvendt, jo mer det stiger, jo bedre du føler deg.

Følelser

Hver menopausale kvinner opplever følelsesmessige endringer annerledes. Imidlertid vil de fleste kvinner opplever varierende følelser på noen scene i overgangsalder. De vanligste rapporterte følelser er av tristhet, angst og aggresjon. Overgangsalder tendens til å redusere følelser av lykke og tilfredshet ved å senke de naturlige nivåer av kvinnelige hormoner. Dermed er det helt normalt å føle seg ulykkelig eller bekymringsfull i løpet av disse kroppslige endringer. Det er typisk for kvinner i overgangsalderen for å føle aggressiv eller defensiv som hormoner raseri og følelser svinge.

Endringer

Som ulike følelsesmessige endringer er forekommende, kvinner har en tendens til å oppleve endring i alle aspekter av deres liv. Kvinner føler irritabel som sine organer, hormoner og psyke tilpasse eller endre svar på overgangsalder. Konsentrasjonsvansker er rapportert og hukommelsestap er knyttet til endringer i konsentrasjon. Stress opplevd under dette livet overgangen fører til følelser av spenning og kan også resultere i tretthet.

Relief

Ta vare på kroppen vår er alltid viktig, men det er spesielt viktig i overgangsalderen. Få nok søvn. Når kroppen sover hjernen kan fokusere på å reparere seg selv og utjevne ustabile kjemiske ubalanser. Spise riktig opprettholder sunne blodsukkernivået, og mosjon, selv i små mengder, øker serotonin. Under trening, naturlige humør enhancers som endorfiner stige, noe som gjør de negative følelser forbundet med overgangsalderen forsvinne.

Mestring

Bor rolig og fokusert under menopause er nøkkelen. Harde og ustabile følelser kan reduseres gjennom yoga, meditasjon og dyp-pusteøvelser. Ta deg tid til å finne ut hvilke teknikker lindre følelser av emosjonell belastning for deg og glede oss i disse aktivitetene. Utforske nye kreative utsalgssteder er en måte å slippe negative eller stressende følelser. Det viktigste en kvinne kan gjøre under overgangsalder er å lytte til kroppen hennes, føler hennes følelser og handle deretter. Hvis du føler deg stresset, stoppe og slappe av. Hvis du føler deg sliten, hvile. Og hvis du føler deg trist, benytte anledningen til å gjøre noe positivt for å heve humøret.

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser


Vær, inkludert temperatur, skydekke, vind og regn eller snø kan i stor grad påvirke en persons følelser, helse og selv livskvalitet. Våre følelser er mer enn bare hvordan vi føler på innsiden. Våre følelser påvirker også vår beslutningsevne og hvordan vi tenker. Mange er kjent med "vinterdepresjonen", men helse-påvirker været går utover de kalde månedene; alle reagerer forskjellig på ulike typer vær.

Temperatur

Temperatur og fuktighet både spille en stor rolle i å påvirke en persons humør. Ofte, folk føler seg mindre engstelig med høyere temperaturer. Imidlertid kan en høy andel av fuktighet gjør en person sliten, hindre konsentrasjon og minske hvor hengiven de opptrer med en kjær.

Sunshine

Vitamin D er en viktig del av et sunt kosthold og livsstil, og vi kan få vitamin D fra vanlig soleksponering. Bruk alltid solbeskyttelse og bruker bare en begrenset mengde tid i solen hver dag; for mye soling kan føre til helse-og hudproblemer. Personer som mottar utilstrekkelig eksponering for sol kan oppleve depresjon, særlig hvis de er også i svært fuktige forhold som kan følge med nedbør. De som får den anbefalte mengden av sol eksponering kan føle deg gladere enn folk som ikke tilbringer nok tid i solen. Mørkere dager er kjent for å gjøre folk føler seg søvnig og svak.

Melatonin og Serotonin

I mørket, er melatonin frigjøres i hjernen ved pinealkjertelen. Melatonin starter søvnsyklus og gjør en person trøtt og klar for sengen. I lys, slutter melatonin blir produsert. I stedet er serotonin produseres, løfte folks stemninger og hjelpe dem til å våkne opp og starte dagen.

Forretnings

Flere bedrifter lider på grunn av været. Fra sin produksjon til salg og inntekter, bedrifter ofte ta en hit hvis det er dårlig vær. Hvis været er ekstrem, enten veldig kaldt eller veldig varmt, forbrukere har en tendens til å holde seg innendørs; bedrifter har en hard tid møte sine budsjetter.

Temperament

Mens mange mennesker føler noe påvirket av været, er våre disposisjoner ikke iboende endret av en "dårlig" vær dag. En negativ stemning er ikke fra regn, vind eller snø, er det vår temperament og hvordan vi velger å oppleve værforhold.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hvordan holde dine følelser Jordet

Hvordan holde dine følelser Jordet


Følelser krydre opp livet og gi en følelse til dine tanker; men de kan få deg i trøbbel, hvis du ikke vet hvordan å tøyle dem i Jording dine følelser betyr ikke at du ikke vil ha dem lenger -. det betyr bare at du vil ha et stramt grep om dem, så de ikke blusse opp plutselig, spørre deg inn i spontan handling.

Hvordan holde dine følelser Jordet

•  Vurdere forhold som utløser din emosjonelle respons. For eksempel kan du ha en irriterende kollega som gjør nedsettende kommentarer i løpet av dagen. Lage en plan for slike tilfeller kan gjøre deg forberedt og i stand til å kontrollere din reaksjon når du støter på kollega.

Steg tilbake fra emosjonelle situasjoner for et øyeblikk og undersøke dine egne følelser. Når du finne roten følelsen du opplever, har du en bedre forståelse av hvordan man skal håndtere situasjonen.

Betrakt menneskene rundt deg når du forstår din emosjonelle respons. Vurdere hvordan de vil reagere på din emosjonelle utgytelse og hvorvidt du bør justere din reaksjon til bedre passer din bedrift. For eksempel, hvis du får gode nyheter rundt fremmede, hugging noen i spenning kan ikke være det beste valget.

Finn et kreativt utløp for dine lykkelig og ulykkelig følelser. Dette kan være noe sånt som tegning, skriving eller synger. Releasing din emosjonelle side i en kreativ og kontrollert måte kan bidra til å redusere tilfeller hvor du har ukontrollerbare utbrudd.

Bli med på en meditasjon klasse for å holde deg følelsen avslappet og positiv. Hvis du finner ut at du lider av vanlige utbrudd av sinne eller tristhet, kan meditasjon hjelpe flate ut din emosjonelle klimaet. Par meklingen med aromaterapi og avslappende drikke hele dagen.

Carry et element med deg som hjelper deg å slappe av gjennom dagen. Dette kan være alt fra en squishy stress ball til en liten sjarm.

Hint

  • Søk profesjonell hjelp for dine følelsesmessige utbrudd, hvis du finner ut at du ikke er i stand til å kontrollere dine følelser til tross for din innsats. En profesjonell kan være i stand til å hjelpe deg jorde dine følelser.