Digidexo.com

drømmer om edderkopper hver natt

Hvordan du skal tolke drømmer om edderkopper

Hvordan du skal tolke drømmer om edderkopper


Vi alle drømmer hver natt, noen ganger vi husker de drømmene og andre ganger vi ikke gjør det. Denne artikkelen vil gi deg med betydningen av edderkopp drømmer.

Bruksanvisning

KREATIVITET

Når du drømmer om edderkopper resten forsikrer dette kan være en positiv drøm indikator. Ofte nok drømmer om edderkopper avslører at uansett hvilke problemer du står overfor i livet ditt, har du det i deg selv å løse problemet kreativt. Det kan også bety at et utbrudd av kreativitet energi er på sin vei inn i livet ditt.

KOMPLIKASJONER

Disse drømmene kan også indikere at du er altfor kompliserer noe i livet ditt, og du må finne måter å forenkle. Hvis du drømmer om edderkopper er skummelt eller frykt-ridd, så dette kan være hva din drøm prøver å fortelle deg.

irritasjoner

Edderkopper kan også tyde på at det er noe som irriterer deg i livet ditt. Det kan være din jobb, en faktisk person eller en situasjon som plager deg.

Anbefalte timers søvn hver natt

Anbefalte timers søvn hver natt


Forskere Michael H. Bonnet og Donna L. Arand konkluderer: "Det er sterke bevis for at tilstrekkelig forkorting eller forstyrrelse av søvn prosessen kompromisser humøret, ytelse og årvåkenhet, og kan resultere i alvorlig personskade eller død." Derfor, for å unngå helsemessige problemer på grunn av mangel på søvn, forstår de anbefalte timers søvn hver natt for din alder. Mens et bestemt nummer vil variere fra individ til individ, vil dette hjelpe deg å vite hvor du skal begynne.

Spedbarn

Spedbarn er klassifisert som barn i alderen 3 til 11 måneder gammel. Som et barn som nettopp har gått ut i verden, barnet krever omtrent 14 til 15 timers søvn i løpet av natten. Å ha nok søvn er viktig for alle aldersgrupper, men spesielt et spedbarn. I løpet av denne tiden av hans eller hennes liv, vokser barnet på en eksponentiell rate. Mennesker vokser når vi sover. Derfor må et spedbarn har de anbefalte timers søvn hver natt for å vokse effektivt.

Småbarn

Småbarn, barn i alderen 1 til 3 år gammel, fortsatt trenger ganske mye søvn. Småbarn, mye som spedbarn, tilbringe denne tiden i deres liv vokser i et hurtig tempo. Ikke bare er småbarn vokser i størrelse, men de begynner å lære mange nye ting også. Totalt 12 til 14 timers søvn er anbefalt hver dag. Dette kan deles opp med ca 11,5 timer med søvn hver natt, og en lur i løpet av dagen.

Barn i skolealder

Etter den tid et barn har blitt gammel nok til å gå inn i skolen, har grunnleggende menneskelige funksjoner blitt lært (dvs. gå, snakke, osv). Når et barn begynner på skolen, gjør han ikke vokser like raskt som han gjorde i løpet av sine spedbarn og småbarn år. Imidlertid vil han begynne å lære aa hurtig tempo. En skole-alderen barn skal ha ca 10 til 11 timers søvn. Denne anbefalingen vil vare til barnet er ferdig med grunnskolen.

Voksne

Når et barn har modnet til en voksen, behovet for søvn svekker seg enda en gang. Det anbefales at voksne får ca 7 til 9 timer søvn. Uavhengig av timeplanen din, er det viktig å få det minimum av søvn hver natt. Hardt arbeidende voksne har en tendens til å glemme viktigheten av søvn. Men for å opprettholde god helse og mental skarphet, må du få riktig mengde søvn for kroppen din.

Hvordan Tips til å sove bedre hver natt

Hvordan Tips til å sove bedre hver natt


En og annen urolige netter søvn er vanlig. Det er når våre liv få opprørt natt etter natt med søvnløshet som vi kan bruke disse tipsene for å sove bedre hver natt.

Bruksanvisning

•  Det første tipset å sove bedre hver natt er å undersøke din seng. Har det gått mer enn ett år siden du venda madrassen din? Det bør snus begge side til side, topp til bunn, og over så vel hver 3. måned. Vi har visse mønstre av søvn og vår madrass bli slitt på disse stedene. Bla en madrass kan tillate år mer slitasje hvis du gjør dette.

Hvor gammel er din sovende overflate. Det kan være et godt tips for bedre å sove for deg å vurdere å kjøpe en ny madrass og boks våren. Hvis ikke begge i det minste madrassen for komfort. Indre fjærer har mye slitasje siden vi tilbringer mange timer i sengen.

Fersk sengetøy kan lage en herlig, innbydende og sunt sove atmosfære. Gjør bytte av sengetøy en gang i uken så døde huden er eliminert. En ren putetrekk kan indusere en bedre natts søvn hver natt, og det er en enkel element for å sette på daglig.

Mental kval kan forstyrre ikke bare natts søvn, men hindre deg fra å komme inn i hvilemodus. Lagt til hvile de plagsomme ting ved å sette dem på en liste for å tendens til neste dag eller dager, slik at de kan være av tankene dine slik at du kan få en god natts søvn hver natt.

REM er raske øyebevegelser som i hovedsak er ervervet mellom klokken 23:00 og 3 AM. Hvis du vil ha en bedre natts søvn, prøve å innlemme disse timene inn i søvnmønsteret.

Hvor mange timer skal en person søvn hver natt?

Å få nok søvn er avgjørende for god helse

De fleste friske voksne trenger mellom syv og åtte timer søvn hver natt for å fungere på sitt beste, ifølge American Academy of Sleep Medicine. Under søvn kroppen reparerer og gjenoppretter seg selv å bli klar for dagen fremover. Effekten av å ikke få nok søvn inkluderer glemsomhet, konsentrasjonsvansker, tretthet, irritabilitet og et svekket immunforsvar.

Individuelle Søvnbehov Vary

Hvor mye søvn en person trenger i stor grad er avhengig av genetikk og alder, i henhold til Division of Sleep Medicine ved Harvard Medical School. Den interne biologiske klokke for noen mennesker betyr at de trenger 10 timer for å føle seg våken og uthvilt neste dag, mens en liten minoritet (3 prosent av befolkningen) har et gen enn tillater dem å komme med på bare seks timer.

Bottom Line

De gjennomsnittlige søvnbehov for ulike aldersgrupper kan brukes som en guide til hvor mye søvn du bør få hver natt. Men forskere ved Division of Sleep Medicine ved Harvard Medical School foreslår å vurdere dine egne individuelle søvnbehov ved å holde en søvn dagbok og betaler oppmerksomhet til din søvnighet. The American Academy of Sleep Medicine understreker også viktigheten av kvalitet så vel som kvantitet når det gjelder å få en god natts søvn.

Hvordan kontrollere hva du drømmer om og ha Lucid Dreams

Nesten alle har flere drømmer per natt. Drømmer kan være en behagelig form for flukt fra virkeligheten, eller hvis man opplever mareritt, kan drømmer være en skremmende opplevelse. Lær hvordan du kan kontrollere hva du drømmer om og har klare drømmer for å gjøre din sovende opplevelse mer behagelig og morsomt.

Bruksanvisning

Prøv å få en god natts søvn hver natt. De fleste fagfolk anbefaler at du sover minst 8 timer per natt. Siden en drøm syklus varer i ca 90 minutter, bør du være i stand til å drømme om fem separate drømmer per natt. Pass på at den søvnen du får er uavbrutt. Slå av alle lys og musikk for å unngå å forstyrre din drøm og søvnsykluser.

Før du øve lucid dreaming, forsøke å huske drømmene dine. Prøv å huske minst en eller to drømmer du hadde kvelden før ved å våkne opp fra en natts søvn. Prøv å huske minst en sentral del av drømmen - om det var hva drømmen var om, som var i drømmen, eller innstillingen. Praktisere dette et par netter på rad. Hvis det hjelper, skrive ned drømmer i en bærbar PC som du holder ved siden av sengen. Når du har mestret denne teknikken vil det være lettere å kontrollere dine drømmer.

Før du sovner, eliminere alle distraksjoner slik som lys eller lyd. Strekk tilbake i et minutt før du går i dvale. Slitasje komfortable, løse klær eller ingenting i det hele tatt, så stramme klær kan føre til ubehag og våkner du opp i løpet av natten. Sørg for at soverommet er en behagelig temperatur.

Som du legger i senga, tenk på hva du ønsker å drømme om. Klær øynene og slappe av. La tanker om hva du ønsker å drømme om å fylle hodet og tankene dine. Bruk fantasien til din fordel, og visualisere din fremtidige drøm i hodet ditt. Ikke over tror, ​​da dette kan hindre deg fra å falle i søvn. Bare slappe av og la dine bilder og scenario begynner å skje inni hodet ditt. Som du sovner, vil dine tanker bli dine drømmer. Hvis du innser at du drømmer mens en drøm finner sted, kan du kontrollere hva som skjer i drømmen. Dette er spesielt effektivt hvis du har et mareritt, fordi du kan enten slå mareritt til en god drøm ved å løse et problem eller ved å våkne deg opp og trekke deg ut av drømmen.

Neste morgen, bruke samme taktikk som nevnt i forrige trinn for å prøve å huske hva du drømte om. Skriv i notatboken din hvis noen av drømmene var det du ønsket å drømme om, og hvis du var i stand til å kontrollere dine drømmer.

Tips og advarsler

 • Husk at som med alt annet, kontrollere dine drømmer og ha klare drømmer er noe som tar praksis. Det kan ta noen økter for å få taket på det.
 • Hvis du har problemer med å få en hel natts søvn eller sovne, vurdere å gjøre forskning på Melatonin som en naturlig søvn hjelpemiddel.
 • Søvn hjelpemidler kan være vanedannende, så du bør vurdere alternative metoder som yoga eller meditasjon før sengetid for å hjelpe deg å slappe av før de søker hjelpemidler i pilleform.

Min Barnet våkner flere ganger i natt

Min Barnet våkner flere ganger i natt


Barn trenger søvn for å unngå følelsen fatigued i løpet av dagen, og slik at de kan fokusere og være produktiv. Ifølge The Franklin Institute, kan søvnforstyrrelser hos barn føre til atferdsvansker, medisinske problemer og psykiske og sosiale problemer. Hvis barnet er konstituert ut eller viser tegn til aggresjon, kan hans sove mønster være å klandre. Det kan være mange grunner til at barnet ofte våkner om natten.

Night Terrors og mareritt

Hyppig natt-waking kan være forårsaket av natteskrekk eller mareritt barnet ditt kan ha. Nattskrekk er forskjellige fra mareritt, fordi de føre til at barnet å skrike ukontrollert og vises desorientert og forvirret. Barn kan ikke bli trøstet og ikke innser tilstedeværelsen av en forelder i rommet. Etter Faktisk trenger barn ikke huske hendelsen. En ungdomspsykiater kan hjelpe deg å finne ut begrunnelsen bak barnets natteskrekk. Mareritt skje senere i natt og kan bli husket av barnet. Foreldre som trøste barnet sitt og satte ham tilbake til søvn bør ikke snakke for mye om mareritt, siden det vil holde barnet redd.

Fysiske problemer

Barnet kan våkne opp om natten på grunn av fysiske problemer som for eksempel influensa eller en kald, blære infeksjoner, øreverk, hodepine, tenner og gass. Ubehag forårsaket av fysiske problemer kan våkne opp barnet ditt flere ganger per natt. Finne ut årsaken bak barnets hyppig våkne før ty til noen behandlinger. Når barnet våkner om natten, sørg for å være kjedelig og ikke snakke mye. Du vil at barnet skal føle seg som ikke mye annet interessant som skjer, slik at han sovner igjen.

Separasjonsangst

Separasjonsangst er når du barnet er så knyttet til deg, at han ikke kan sove uten å vite at du er der. Barn kan ha problemer med å falle tilbake til å sove igjen fordi foreldrene er ikke der for å berolige dem. Separasjonsangst er ikke alltid mot foreldrene. Det kan være en smokk eller kosedyr at barnet ditt mangler og kan ikke sove uten. Å lære barnet å sovne av seg selv, skille deg fra ham for en kort periode, og la ham til å innse at du vil komme tilbake. Å ha den samme natta ritual hver natt vil hjelpe ham forberede seg til å gå i dvale.

ADHD And Sleep Apnea

Ifølge Drgreene.com, barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) våkner oftere om natten sammenlignet med barn uten ADHD. Søvnapné, en tilstand der barnet har avbrutt og vanskelige pustebevegelser mens du sover, kan også føre til hyppige våkne om natten. Fordi ADHD og søvnapné har lignende symptomer og både føre til søvnproblemer, kan barna få diagnostisert med ADHD når det virkelig søvnapné som de har. Både søvnapné og ADHD kan kreve medisinsk behandling.

Hvordan kan jeg endre et Sleep Cycle fra natt til dag Do?

Hvordan kan jeg endre et Sleep Cycle fra natt til dag Do?


Hvis du vil snart være å jobbe tredje skift eller du må være oppe hele natten for noen annen grunn, må du endre din søvnsyklus. Det vil være lettest hvis du har noen uker å gjøre justeringen, men selv om du ikke har mye tid du fortsatt kan. Du bør forvente noen grogginess under overgangen, men og være ekstra forsiktig når du kjører eller utføre andre oppgaver som krever årvåkenhet.

Bruksanvisning

•  Kjøp et par øye nyanser for å sove å blokkere ut lys. Hvis du har råd til det, bør du også investere i blendingsgardiner. Disse gardinene, som navnet antyder, gjøre et rom mørkere enn vanlige gardiner. En hvit støy maskin kan også hjelpe.

Hold deg våken i minst en time senere hver natt, hvis du har minst en uke for å få bytte, og la deg sove så lenge du kan. For eksempel, hvis du vanligvis får trøtt på rundt 10 om natten, gjøre deg holde deg våken inntil 11 den første natten, frem til midnatt neste kveld og senere og senere til endelig du ikke kommer til sengs før solen er ute.

Drikk beroligende urtete, som for eksempel kamille, i løpet av dagen når du vil snart trenger å sove. Du bør imidlertid unngå alkohol og sterke beroligende midler for å hjelpe deg å sove. Emergency Nursing Verden advarer om at disse forstyrrer god søvn og kan gjøre at du føler deg verre når du våkner.

Konsumere koffeinholdige drikker om natten for å hjelpe deg å være oppmerksom. Harvard Medical School anbefaler flere små doser av koffein på intervaller hele natten i stedet for store doser på en gang. Den anbefaler også gradvis smalner forbruk på slutten av skiftet så det vil ikke holde deg våken senere når du prøver å sove.

Slå av ringetonen på telefonen i løpet av dagen når du sover, og sørge for at venner og familie vet ikke å forstyrre deg under din utpekte sovetid.

Tips og advarsler

 • Øreplugger blokkere ut lyder på dagtid, men du bør veie fordelene mot det faktum at det er noen lyder du trenger å høre for å være trygg i ditt hjem.

Kan du bruke Ambien CR hver kveld?

Ambien CR er vanlig foreskrevet for kortvarig behandling av søvnløshet, eller vedvarende manglende evne til å sovne eller forbli sovende. Det er vanligvis greit å bruke Ambien CR hver kveld - for en viss periode av tid. Mens noen leger kan foreskrive Ambien CR som skal brukes hver kveld for lengre tidsspenn, er det en rekke faktorer som gjør dette alternativet potensielt problematisk.

Funksjon

Klassifisert som et beroligende-hypnotiske av Food and Drug Administration, Ambien CR-funksjoner ved å bremse viss aktivitet i hjernen for å tillate deg å sovne. Den aktive ingrediensen i Ambien CR er zolpidem-tartrat, en kjemisk løst knyttet til benzodiazepiner som for eksempel Xanax XR og Valium.

Indisert for kortvarig bruk, zolpidem tartrate frigjøres sakte i CR (kontrollert release) formulering for å hjelpe deg å sovne og forbli sovende, ifølge nettsiden. Kortsiktig bruk er definert av det amerikanske National Institutes of Health MedlinePlus nettside som sju til ti dager, for ikke å overstige to uker.

Time Frame

Etter sju til ti dager, melder MedlinePlus, bør dine søvnproblemer forbedre. I løpet av dette tidsrommet, er Ambien CR vanligvis brukt hver natt for søvnløshet lettelse. Men å ta Ambien CR hver natt lenger enn denne perioden kan føre til ulike problemer. Hoved tidsramme relatert problem forbundet med å bruke Ambien CR hver natt er medisinen nivå av effektivitet. Du kan bli tolerant for Ambien CR etter to uker og oppleve vanskeligheter med å falle i søvn til tross for å ta medisinen hver kveld.

Betraktninger

En viktigste hensynet når du tar Ambien CR hver kveld innebærer potensiell avhengighet til stoffet. Mens regnet av FDA for å ha et lavt potensial for misbruk, kan Ambien CR være vanedannende.

Utvidet nattlig bruk av Ambien CR fører hjernen din til å bli vant til den kjemiske, og du kan ikke være i stand til å sove uten den. Verre, kan du oppleve abstinenssymptomer hvis du plutselig slutter å ta det, sier MedlinePlus. Skjelving, svetting, magekramper og oppkast er potensielle abstinenssymptomer.

Funksjoner

Annet enn risikoen for toleranse og avhengighet til Ambien CR når medisinen brukes hver kveld, være klar over stoffets mulige bivirkninger. Jo oftere du bruker Ambien CR, jo oftere du utsette deg selv for noen av stoffets negative bivirkninger.

FDA rapporterer noen bivirkninger som kan oppstå mens du bruker Ambien CR er unormale tanker, atferdsendringer, hallusinasjoner og "sove-kjøring." Hvis du tar Ambien CR hver natt og har opplevd noen av disse bivirkningene, snakk med legen din umiddelbart.

Forebygging / løsning

Siden det er indisert for kortvarig bruk, kan Ambien CR faktisk tas hver natt for FDA anbefalte periode på sju til ti dager, og du skal ikke oppleve noen negative effekter. Går utover denne tidsperioden, men ikke anbefales av FDA eller MedlinePlus.

Hvis dine søvnproblemer blir verre mens du tar Ambien CR hver kveld, bør du kontakte legen din. Det kan ikke være det beste alternativet for deg.

Purevision Vs. Natt & Dag Kontakt

Purevision Vs. Natt & Dag Kontakt


I flere tiår har folk måtte ta ut sine kontaktlinser hver natt eller nesten hver kveld og sette dem hvile i et rengjøringsmiddel. Gjennom årene har rengjøring blitt enklere, men nattlig rutine bodde det samme. Det er inntil Purevision av Bausch & Lomb og Natt og Dag for Ciba Vision lot deg ikke bare sove i dem, men også for å gjøre det for en full 30 dager. De hører til en gruppe med linser som er kjent som utvidet slitasje. De er ment å være slitt i lange perioder. Disse revolusjonerende kontakter er like, men har forskjellige fordeler og ulemper.

Purevision - Oversikt

Purevision er laget av en hydrogel materiale kalt AerGel. Det frastøter rusk fra øynene og holder seg fuktig etter uker med slitasje. AerGel er utformet slik at den samme mengden oksygen til øyet som om det var noe objektiv. Den har også en spesiell design for å skape skarpere og klarere syn selv i vanskelige kjøreforhold, i henhold til Bausch & Lomb nettside. Online kostnaden av linsene i 2009 er ca $ 40 per boks.

Purevision - Anmeldelser

Purevision fikk karaktersnitt i et syn, øyehelse og komfort fra lensrate.com. En vanlig klage var tåkete syn skyldes objektivet som tørker ut, men visjonen slettet når fuktdråper ble brukt. Flere personer sa linsene var enkle å bruke i lengre perioder av gangen, og mange har glemt linsene var i deres øyne. En anmelder hadde på seg linsene for en måned lenger enn anbefalt og legen hans sa linsene så bedre enn andre objektiver erstattet etter en måned.

Natt og Dag - Oversikt

Ciba Vision natt og dag linser har blitt godkjent av US Food and Drug Administration for å bæres kontinuerlig i 30 dager. Linsene tillate seks ganger mer oksygen til øyet enn vanlige kontaktlinser og er motstandsdyktig mot innskudd, ifølge nettstedet Ciba Vision. Online kostnaden av linsene i 2009 er ca $ 60.

Natt og Dag - Anmeldelse

Natt og dag linser mottatt karaktersnitt for øye helse, komfort og visjon, ifølge lensrate.com. Flere vurderinger nevnt at Focus Day and Night linser ble avviklet og erstattet med Air Optix Night and Day linser, som anmelderne funnet mindre akseptabelt. Flere anmeldere nevnte at den blå fargetone av objektiver gjort dem lettere å se.

Side ved side sammenligning

En side ved side sammenligning av de to viser at Purevision linser er billigere og har bedre vurderinger. Den opprinnelige versjonen av Night and Day som ble avviklet ville ha gitt Pure en mye bedre kjøre for sine penger.

Rettsmidler for en god natts søvn

Rettsmidler for en god natts søvn


Opplever en og annen natt med søvnløshet kan ikke ha en effekt på daglig ytelse; men når det fortsetter i flere netter, kan det påvirke din personlighet, produktivitetsnivå, mental helse og kan forårsake problemer i relasjoner. Den gjennomsnittlige voksne trenger sju til åtte timers søvn hver natt. Det er mulig å få til en god natts søvn uten bruk av narkotiske stoffer eller medikamenter.

Unngå Sentralstimulerende

Koffein, sjokolade, alkoholholdige drikkevarer og brus er sentralstimulerende midler som bør unngås på kveldstid. Hver inneholder koffein, sukker eller kjemikalier som kan ha en effekt på hvordan du slappe av og tenke.

Slappe av

Trene kroppen til å vite når det er på tide å trappe ned ved å ta et varmt bad en time før sengetid. Badet vil lette kroppen i restfulness. Bruken av aromaterapi oljer eller en urt pose i varmt vann kan indusere avslapning. Noen anbefalte urter er lavendel, mynte eller lidenskap blomst. Rose, lavendel eller kamille oljer lagt til badevannet gir en beroligende effekt.

Rutine

En sengetid rutine gir kroppen og tankene konsistens nødvendig for tilstanden i sove-våkne syklus. Å våkne opp hver morgen, helger inkludert, samtidig hjelpere i å etablere en vanlig søvn tidsplan. Dagtid naps bør unngås eller begrenses til en halv-timers lur midt på ettermiddagen.

Hvordan få en lyd natts søvn

Hvordan få en lyd natts søvn


Som du groggily rulle over å gi din vekkerklokke en god thwack, det er bare ett spørsmål på hjertet - hvordan fikk det til å være morgen så fort? Du kunne ha sverget du var død sliten forrige natten når du ramlet i seng, men du er utmattet. Snarere enn å treffe at snooze bar en gang, lære hva som er rane deg av din skjønnhet hvile og fikse det.

Bruksanvisning

•  Spør deg selv hvor gammel din nåværende madrassen er. Hvis madrass og boksen springs kommer opp på sju år, er det på tide å bytte dem ut. Selv om det ikke er så gammel, gjør en visuell inspeksjon av sengen din for å fastslå om klumper, sags eller squeaky fjærer er ansvarlig for eventuelle ubehag som holder deg våken.

Invester i mørke persienner, nyanser eller tunge gardiner, spesielt hvis soveromsvinduet står overfor en sterkt opplyst gate eller et neonskilt.

Juster soverommet termostaten til en lavere temperatur. Hvis kroppen din blir kaldt i løpet av natten, vil en lett teppe være mer gunstig for å fremme en god natts søvn enn å skru opp varmen.

Fjern distraksjoner fra soverommet ditt, inkludert fjernsyn og datamaskinen. Hvis din hjerne assosierer rommet med andre aktiviteter i tillegg sove og være intim med partneren din, kommer det til å være så mye vanskeligere å mentalt slår alt av ved sengetid.

Bestem hvor mange timer søvn du trenger hver natt for å våkne opp uthvilt og uthvilt. For mye søvn er like farlig som for lite søvn og resulterer i apati og manglende fokus som kan sette din helse og sikkerhet.

Etablere en vanlig sengetid rutine. Dette betyr ikke bare å gå til sengs og stå opp på nøyaktig samme tid hver dag (selv i helgene), men også delta i avslappende sengetid ritualer at hjernen kan trenes til å assosiere med forestående shut-eye. Forslag til aktiviteter inkluderer meditasjon, lette å lese (ingen skumle thrillere), lette tøyningsøvelser, en varm suge i karet, en massasje av partneren din, eller en kveldstur rundt kvartalet.

Pass på hva du spiser og drikker i løpet av tre timer før sengetid. Alkohol, koffein, søtsaker og tunge eller krydret mat vil stimulere systemet heller enn slappe det.

Sett på en CD av myk instrumental musikk eller en tape av beroligende naturlyder, slik som regn eller havet surfe.

Motstå trangen til å holde trykket snooze bar flere ganger. Gjentatte ganger blir vekket hver 10 minutter vil gjøre deg enda mer utmattet enn hvis du bare fikk opp første gang alarmen gikk av.

Tips og advarsler

 • Hvis det er for dyrt å erstatte vinduet behandlinger for å gjøre soverommet mørkere, investere i et par søvn øye nyanser å blokkere ut lyset.
 • En takvifte vil sirkulere frisk luft og også holde soverommet behagelig kjølig.
 • Hvis du har en masse bekymringer om tankene dine når du går til sengs, er en anbefalt metode for å skrive dem ned på en liten notisblokk og deretter tegne en solid mørk linje på slutten av listen. Dette visualisering øvelsen trener hjernen til å akseptere at ingen av punktene ovenfor linjen kan krysse over det i løpet av natten og holde deg våken.
 • Så fristende som det kan være å ta en lur i løpet av dagen, husk at det vil gjøre deg mindre tilbøyelig til å sovne den kvelden.
 • Kontakt legen din hvis din søvnløs tilstand vedvarer. Det kan være tegn på en alvorlig medisinsk problem.
 • Aldri ta søvn hjelpemidler etter at du har drukket alkohol.
 • Bare la soverommet ditt vinduer åpne hvis du bor på en øvre etasje eller har dem sikret slik at en innbruddstyv ikke kan gjøre en enkel inngang.
 • Hvis du prøver å sovne for første gang, må du ha neste dag fri (dvs. en helg) slik at du kan måle dens virkninger.

REM-søvn hos barn

REM-søvn hos barn

For barn, få nok søvn er like viktig som å få riktig ernæring. Mens de er snoozing, barnas hjerner og immunsystemet utvikle, noe som gjør deres sinn og kropp sterkere. REM søvn er spesielt viktig for barn for en rekke årsaker.

Hva er REM søvn?

Rapid Eye Movement (REM) søvn refererer til den siste etappen i søvnsyklus når kroppens muskler er helt avslappet, men øynene beveger seg raskt frem og tilbake under øyelokkene. Voksne og barn rotere gjennom sykluser av forskjellige typer søvn som varer ca 90 minutter, ifølge kidshealth.org. Barn vanligvis gå gjennom fire eller fem sykluser hver natt. Hver syklus har fem ulike stadier, alt fra lys til dyp søvn. REM-søvn kommer sist i syklusen, etter vår dypeste søvn, og det er lettere enn ikke-REM søvn, så det er lettere forstyrret. Under REM søvn, hjertet slår fortere, blodtrykket stiger og pusten blir mindre regelmessig. Drømmer oppstår under REM-søvn, og barna begynne å ha dem rundt 3 år.

Hvordan søvn sykluser Utvikle

I sin bok, "sunn søvn vaner, lykkelig barn", Marc Weissbluth skriver at hvilemodi utvikle seg i løpet av de fire første månedene av babyens liv. Når nyfødte sove, ulike søvnstadier oppstå noe tilfeldig, noe som kan føre til dårlig søvn, fussiness eller kolikk. Etter 4 måneders alder, søvnsykluser er mindre tvetydig og mer forutsigbar, og søvnmønster utvikle det fortsatt i stor grad det samme for resten av våre liv. Babyer yngre enn fire måneder inn søvn med en REM periode, men rundt denne alderen, begynner de å gå inn i hvile med en ikke-REM perioden, som voksne, og følger en syklus på fem stadier av søvn fra lys til dyp søvn. Spedbarn og små barn har mye mer REM søvn om natten enn eldre barn.

REM-søvn og våre hjerner

Weissbluth skriver at høye mengder av REM søvn hjelpe direkte løpet av hjernen modning tidlig i livet. Dette betyr at babyer og barn trenger så mye REM søvn som de kan komme, fordi det er nødvendig for utvikling av hjernen. Ifølge babycenter.com, under REM-søvn, hjernen vår utvikler synapser, som er viktige forbindelser som gjør det mulig å lære, bevegelse og tanke. Ifølge Joanna Saisan, forfatter av "Sleeping Well: Hva du trenger å vite," REM søvn er viktig for læring fordi det stimulerer hjerneregioner som brukes i læring og utvikling av nye ferdigheter.

Andre viktige aspekter av REM-søvn

I både voksne og barn, er REM søvn spesielt viktig for å gjenopprette oss følelsesmessig og psykisk, mens dyp, ikke-REM søvn ser ut til å være viktigere for fysisk restaurering, ifølge Weissbluth. Han mener at mer REM-søvn - og mer søvn generelt - kan hjelpe barna til å være mindre irritabel, masete og hyperaktive. Saisan skriver at REM søvn er viktig for å behandle følelser, beholde minnene, og lindre stress, og at det bidrar til å forbedre vår humør i løpet av dagen.

Morning REM søvn

Ifølge Saisan, oppstår den lengste REM-fasen om morgenen. Dette er grunnen til at vi husker ofte drømmene vi hadde like før vi våknet. Men hvis kroppen er ute av dyp søvn, vil den prøve å gjøre opp for det på bekostning av REM-søvn. Derfor, hvis barna går til sengs for sent, men er tvunget til å våkne tidlig om morgenen, de sannsynligvis ikke får REM-søvnen de trenger. For å øke ditt barns REM søvn, anbefaler Saison la ham sove litt senere på morgenen og etablere en god sengetid rutine å få små å sove tidligere på kvelden. For babyer, anbefaler Weissbluth oppmuntre en solid morgen lur, fordi den har mer REM søvn enn en ettermiddagslur.

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden


Den første måneden av svangerskapet kan være både veldig spennende og litt overveldende. Alle slags spørsmål kommer opp for forventningsfull forelder, og svarene på disse spørsmålene er generelt lett å finne.

Prenatal Health Care

Den første bestillingen av virksomheten bør være et besøk til en svangerskapskontroll helse spesialist, for eksempel en fødselslege / gynekolog (OB / Gyn), Nurse Practitioner, Tillatt jordmor, eller familien lege. Der vil du bli gitt en blodprøve og urinprøver for å finne ut nøyaktig hvor gravid du er og hvor du er gestationally snakker i 40-ukers periode. En fysisk eksamen, inkludert en bekken eksamen, vil bidra til å finne ut om alt går som det skal. Din helsepersonell kan eller ikke kan foreslå en ultralyd på dette tidlige stadiet å påvise fosterets progresjon. Du vil også motta andre instrukser som å ta prenatal vitaminer, ta vare på kroppen din som svangerskapet skrider frem, og andre viktige prenatal forholdsregler knyttet til livsstilsvalg. Hvis du er en høy-risiko svangerskap på grunn av alder eller andre helsemessige forhold eller helsen din historie, vil din helse utøveren råde deg hvordan du skal håndtere disse problemene. Ikke avhengig av resultatene av hjemme graviditet tester som de kan være misvisende.

Spise sunt

Nå som du spiser for to (eller flere!), Er det visse retningslinjer for hva du bør spise og hva du bør unngå. Alkohol, sigaretter, narkotika (unntatt de som foreskrevet av helsepersonell), sushi og andre matvarer er på listen for stoffer og matvarer du bør unngå under graviditeten. Det beste alternativet for å holde seg frisk er å spise mye frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn, og å drikke rikelig med væske, akkurat som du ville gjort for å opprettholde helse ellers. Spise mat rik på jern og protein er anbefalt, som er å ta pauser i løpet av dagen og får minst åtte timers søvn hver natt. Kroppen jobber hardt for å gjøre en person, så behandle det godt.

Trening

De fleste øvelser, gruppetrening, og treningsutstyr er generelt trygt under svangerskapet, men det hele avhenger av den opprinnelige helsen til mor. Holde opp din fitness rutine er viktig for å øke energinivået. Sjekk med legen din om din oppgave diett og hva som er trygt for deg å starte eller fortsette å gjøre.

Kvalme og trøtthet

Kvalme begynner ikke for de fleste vordende mødre før om seks uker inn i svangerskapsperiode på 40 uker. Noen mødre å bli opplever ingen kvalme overhodet under svangerskapet. Andre er kvalm 24/7 (ikke bare om morgenen) fra svært tidlig i svangerskapet. Tommelfingerregelen er at på rundt fire måneder, bør kvalme avta noe hvis ikke forsvinner helt. Vordende mødre ofte finne sine sanser forbedret, spesielt deres luktesans, og kan reagere kraftig på lukter som, før graviditeten, ikke påvirker dem, for eksempel lukten av fisk, biff, egg, fjærkre, og kaffe. Så ta det med ro i morgen og unngå kvalme utløser nevnt ovenfor.

Fatigue er et annet symptom du kan oppleve i din første trimester. Få nok søvn hver natt (sju til ni timer anbefales), fortsett med din helse-omsorg leverandøren godkjente fitness diett, og drikke mye væske for å hindre dehydrering.

Ømhet

Den følelsesmessige berg-og dalbane av hormoner under den normale perioden av svangerskapet til side, vordende mødre ofte merke at brystene erfaring ømhet. Denne ømhet kan være en brennende følelse på sidene av brystene, ekstremt følsomme nipler, og nesten umiddelbar vekst av bryststørrelse. Disse og andre nye fysiske fornemmelser er en del av den fantastiske reisen du vil oppleve tidlig i svangerskapet.

Fortelle andre

Som du fremgang i svangerskapet, kan du velge å dele informasjon med venner og familie. Mange vordende mødre vente til den første trimester (tre måneder) har passert før du deler sine gode nyheter. Grunnen til dette er at de fleste spontanaborter skjer tidlig i svangerskap, og måtte fortelle de samme menneskene at svangerskapet ikke går slik du håpet gjør det dobbelt vanskelig for foreldrene. Andre vordende foreldre avvise dette motvilje mot å dele den gode nyheten som ren overtro og frydefullt kunngjøre for hele verden at de forventer. Uansett beslutning du gjør, vet at så snart du begynner å fortelle folk, råd fra andre foreldre (og ikke-foreldre, også) vil da strømmer. Så gjør deg klar for angrep av informasjon som kommer din vei, og vurdere å bevæpne deg selv med en av de mange forventningsforeldre bøker der ute.

10 Regler for å miste Belly Fat

10 Regler for å miste Belly Fat


For folk flest, er magen området de mest gjenstridige område som motstår vekttap forsøk. Det er skjulested for den upopulære visceralt fett, den typen fett som øker risikoen for både hjerteanfall og slag. Selv om magen er ofte det første stedet hvor fett lagres, det er skritt du kan ta for å miste det en gang for alle. Nøkkelen til å brenne denne sta fett er å skru opp kroppens indre ovn: metabolismen.

Trening

Aerob trening som gåing, sykling og svømming er alle måter å øke stoffskiftet og brenne buk fett. Selv styrketrening er effektivt for toning magemusklene, øker aerob trening pulsen, noe som fører til en økt metabolic rate.
Den beste tiden å trene er første om morgenen før du spiser. Som du sover, bremser stoffskiftet ned, og i utgangspunktet brenner bare overflødig sukker. Derfor, når du våkner opp og trening før du spiser, er du brenner kroppens fettdepoter, energi; dette inkluderer fett lagret i magen din.

Spis frokost

Holde metabolic ovn brenning ved å spise en sunn frokost etter trening. Rask mat på vei til jobb vil ikke klippe det, men en sunn bolle med havregryn toppet med litt frukt vilje. Hvis du ikke er en fan av havremel, prøve noen egge eggehviter toppet med salsa, et stykke hele korn toast og et eple.

Spis Vanlige

Kroppen er som bilen: uten gass, vil det ikke gå. Dette er hvordan stoffskiftet fungerer. For å holde det avfyring i løpet av dagen, mate den i løpet av dagen. Snarere enn å spise tre måltider per dag, gå for fem eller seks mindre måltider som består av 200 til 400 kalorier hver, og spiser hver to til tre timer. Ikke bare vil dette holde deg fornøyd hele dagen, det vil holde en vanlig strøm av mat strømmer inn i magen din til å bli fordøyd og holde stoffskiftet høyt.

Drikk mer vann

Vann hjelper ikke bare holde deg full mellom måltidene, det hjelper også å holde deg hydrert. Når du er skikkelig hydrert, metabolisme din fungerer på sitt høydepunkt.
Å drikke nok vann hjelper også flush toksiner ut av systemet, slik at kroppen din til å fungere som det skal. Ved å fjerne giftstoffer, kroppen er også i stand til å forbrenne fett mer effektivt.

Redusere kalori

Redusere kalorier betyr ikke at du trenger å kvitte kjøleskap av alle dine favoritt mat. Det betyr bare at du må vurdere hva slags mat er det emptiest i kalorier og næringsverdi.
Når du spiser høy-kalori mat, noe du ikke brenner gjennom aktivitet eller trening er lagret som fett i magen. For å hindre at dette skjer, redusere antall kalorier du tillater deg selv å spise på en dag. En enkel måte å bestemme kalori behov er å multiplisere vekten din med 11; nummeret du får er antall kalorier du trenger å spise hver dag.

Quit Smoking

Giftstoffer i sigarettrøyk er ansvarlig for utgivelsen av stresshormoner i kroppen din. Disse stresshormoner er da ansvarlig for en økning av blodsukkernivået og vektøkning i magen området.

Stopp Snacking at Night

Som natten utvikler seg, begynner stoffskiftet å bremse ned. Derfor, den senere på kvelden du velger å snack, jo mer sannsynlig er det å bli lagret som fett i magen.
En god tommelfingerregel er å slutte å spise etter 19:00, men meninger varierer på denne tidsrammen. Noen vil si en time før, mens andre vil si en time senere. Hvis du holder deg med 19:00, skjønt, bør du og magen din være trygg fra fettet venter på å gjøre kroppen din sitt hjem.

Øke protein

Protein ikke bare gir deg energi, det kan også bidra til å bygge muskler i kroppen din. Jo flere muskler du har, jo mer fett vil du forbrenne. Husk at for hver kilo muskler forbrenner du ni ganger så mye fett og kalorier.

Moderat alkoholforbruket

Alkohol er full av sukker - det er en av de viktigste ingrediensene. Jo mer alkohol du inntar, jo større magen blir som dette sukkeret blir lagret som fett. For eksempel inneholder 1 g av alkoholen syv kalorier. Disse er alle tomme kalorier som inneholder ingen næringsstoffer, og bare bidrar til størrelsen på midjen din.

Rest

Du forbrenner minst mulig fett og kalorier under søvn. Det er imidlertid også når to store blodproteiner frigjøres: leptin og grehlin.
Leptin er ansvarlig for å undertrykke appetitten; når du er søvnmangel, produserer kroppen mindre av det. Dette kan resultere i at du overspising og lagre mer kroppsfett enn du forbrenner.
Grehlin er et protein som øker ditt ønske om å spise. Jo mindre søvn du får, jo høyere grehlin nivåer. Dette resulterer i at du overspising og lagre mer fett. Ved å få mellom sju og ni timers søvn hver natt, kan du øke leptin nivåer og redusere nivåer av grehlin.

Fordelene av betablokker i behandling av høyt blodtrykk

Betablokkere har vært spioneringen som en av de viktigste farmasøytiske bidrag til å redusere høyt blodtrykk. Blodtrykket er uttrykt med to mål: det systoliske trykket som måler trykket når hjertet slår, og det diastoliske trykket som måler blodtrykket når hjertet er avslappet. Høyt blodtrykk er definert som et systolisk trykk som er større enn 140 eller et diastolisk trykk som er større enn 90. Normal blodtrykket er lavere enn 120 systolisk eller lavere enn 80 diastolisk.

Hvordan betablokkere Work

Betablokkere samhandle med beta-adrenerge reseptorer --- en type protein i kroppen. Når stimulert, disse reseptorene produsere adrenalin. Adrenalin gjør at hjertet slår fortere, noe som øker blodtrykket. Betablokkere "block" disse reseptorene fra å produsere adrenalin slik at hjertet ikke jobbe så hardt. Dette fører til lavere blodtrykk.

Forbedre Blood Flow

En annen fordel med betablokkere har i bekjempelsen av høyt blodtrykk er at disse stoffene også utvanne kroppens arterier, hjelpe blodstrøm gjennom kroppen. Når blodet strømmer lett gjennom kroppen, hjertet slår normalt og blodtrykket senkes.

Strategier for å ta andre Dose

Mange resepter for betablokkere krever pasienten til å ta en halv dose om morgenen og en halv dose på kvelden. Hvis du er groggy i morgen, kjøpe en pille kutter og kutter betablokker piller i halve natten før. Du kan også være lurt å kutte en uke igjen av dosen på en gang slik at du ikke trenger å bekymre deg om det hver dag.
Tildele en tid til å ta medisinen. Hvis du ta det meste av medisiner i morgen, kan det noen ganger være vanskelig å huske når du skal ta den andre halvparten av betablokker i kveld. Lag en tid rundt en hendelse du gjør hver natt, for eksempel etter et måltid eller før gå i dvale. Hjertespesialisten kan ha spesifikke instruksjoner om når du skal ta den andre dosen. For eksempel kan han ikke ønsker å ta den andre dosen når du går i dvale fordi det kan være for nær når du våkner. Eller han kanskje ikke vil at du skal ta medisinen rundt et måltid fordi det ikke kan bli absorbert ordentlig på full mage.

En samlet hjertet sunt Strategi

Betablokkere har mange fordeler for å redusere høyt blodtrykk, og kombinert med et hjerte sunn livsstil (som regelmessig mosjon og ansvarlig spise) disse medikamentene kan spille en avgjørende rolle i å unngå hypertensjon.

Teknikker for å redusere blodtrykket

Høyt blodtrykk bærer overhengende risiko for hjerteinfarkt, slag, hjertesykdom og andre medisinske problemer. Sammen med medisiner, er det nok av teknikker som kan senke blodtrykket raskt og naturlig.

Ta et varmt bad

Et varmt bad fremmer vasodilatasjon, eller åpne opp i blodårene. Dette vil føre til at blodtrykket til å falle nesten umiddelbart. Som en ekstra fordel, kan aromaterapi salter og perler brukes til ekstra avslapning. Når du er helt roet og klar til å fullføre bad, vær forsiktig når du står opp. Siden blodtrykket har vært sterkt redusert, kan det føre til besvimelse hvis du får opp for fort. Lette opp veldig sakte, gjør at du har noen ting solid å henge på mens du står.

Meditere

Tillat hjernen din til å slappe av og øve kontrollerte pusteteknikker. Hvis mulig, få noen avslappende musikk og gjøre dette på en daglig basis. Tenk deg en gang eller et sted som roer deg ned. Dette kan være et sted du har vært eller fantasy locale du drømmer om å gå til. Ta dype åndedrag mens du gjør dette. Dette vil løsne opp muskler, redusere spenninger og redusere stress med vil føre til å senke blodtrykket.

Få nok søvn

Sleeping automatisk reduserer blodtrykket. Å få en tilstrekkelig mengde av søvn (7-8 timer) hver natt vil redusere blodtrykket i løpet av lang tid. Prøv å holde fast med en vanlig timeplan så mye som mulig. Hvis dine søvnvaner er uberegnelig, det gjør det vanskeligere å få riktig mengde hvile for å holde blodtrykket nede. Prøv å ta korte naps hvis du ikke klarer å holde en søvn tidsplan. Gjør hva du kan for å få minst 7 eller 8 timers søvn hver natt, da dette vil senke blodtrykket og hjelpe til med andre helsemessige forhold.

Teknikker for å vokse høyere

Selv om høyden din er det meste bestemt av genetikk, kan du øke sjansene dine for å være litt høyere gjennom godt kosthold, god holdning, tøyningsøvelser og sove minst åtte timer hver natt. Du må sørge for at kroppen din har alle sjansen til å vokse godt og sterk. Ta godt vare på deg selv hjelper kroppen produsere nok veksthormon for deg å vokse seg sterk og sunn.

Hvile og Human Growth Hormone

Sleeping nok og på riktig tidspunkt er ekstremt viktig. Kroppen din produserer veksthormon fra binyrene hver natt mens du sover. Dette hormonet er ansvarlig for mange ting, men en av disse er å hjelpe deg å vokse. Du trenger å sove til rett tid, for riktig mengde tid, og du må også ha REM-søvn, eller raske øyebevegelser søvn. REM søvn er dyp søvn, der du drømmer og kroppen begynner å reparere seg selv.

Du bør være i dyp søvn mellom klokken 10:00 og 02:00 for kroppen å være på sitt beste. Hvis tillate kroppen å hvile og krefter, er det mer energi til overs til å tillate deg å vokse til ditt fulle potensial.

Stretching og Posture

Stretching og ha god holdning er også viktig. Ifølge GrowingTallerNaturally.com, yoga strekninger er spesielt gunstig, og kan bidra til å faktisk strekke kroppen din til større høyde. Prøv cobra posisjon, katt og hund strekninger og nedover hund.

For cobra, ligge på magen og deretter forsiktig plassere hendene nær dine skuldre og trykk opp, løfte brystet, halsen og hodet. Denne strekker rygg, nakke, skuldre og mage.

For hunden og katten strekker seg, begynne på hender og knær og vekselvis bue og svaie ryggen.

For den nedadgående hund, stå oppreist, deretter sakte bøye seg ned, plassere hendene på gulvet foran deg. Dette er en stor strekning for hamstrings.

Også prøve veggen sittende. Stå med ryggen mot en vegg og sakte synker ned til du er i sittende stilling. Trykker ryggen mot veggen og opphold for tretti sekunder.

Hengende opp ned kan også forsiktig strekke kroppen din, som vil ligge på en skråning bord. Dette bør gjøres med måte, men fordi blodet rushing til hodet kan forårsake svimmelhet.

Diet

Hvis du ønsker å vokse høyere, må du spise ofte og øke protein inntaket. Rå grønnsaker og masse yoghurt og ost er viktig også. Egg inneholder proteiner, mineraler og sporstoffer som svovel som bidrar gir byggesteiner kroppen din trenger for å vokse seg høy og sterk.

Drikk rikelig med vann, minst 1,5 liter per dag, ifølge GrowingTallerNaturally.com. Også unngå bearbeidet mat, raffinert mel og sukker, og all junk food. Hvis du virkelig ønsker å vokse høyere og sterkere, må du gi kroppen din hver sjanse du kan.

Skjulte årsaker til trøtthet

Skjulte årsaker til trøtthet


Kronisk utmattelsessyndrom er en tilstand som ikke var selv rundt et par tiår siden, påvirker i dag nesten 4 millioner mennesker i dette landet alene, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Men det er umulig å behandle en sykdom når en lidelse er ikke engang klar over hva som forårsaker det. Det finnes flere skjulte årsaker til trøtthet som kronisk slitne blant oss ville være klokt å merke seg og lære mer om.

Sleep Apnea og andre Søvnforstyrrelser

Uansett hvilken tid du går til sengs og når alarmen går av, du egentlig vet veldig lite om hvor mye produktiv søvn du får i en gitt kveld. En studie av The National Sleep Foundation hevder at 75 prosent av voksne kartlagt rapporten har problemer med å sove. Sleep Apnea påvirker 18 millioner amerikanere, og så mange som en ekstra 2 til 4 prosent av amerikanerne ikke engang vet at de har det. Apnea er en tilstand der en pust er midlertidig avskåret under søvn, og dermed gi kroppen og hjernen bare en liten prosentandel av oksygen en normal sovende ville ta i løpet av samme periode i søvn. Slik oksygenmangel hver natt ikke kan hjelpe, men har en dramatisk effekt på ens tilstand neste dag. Andre søvnforstyrrelser kan ikke påvirke oksygenopptak, men likevel dramatisk alteret ens energinivå neste dag.

Depresjon

Mer enn 19 millioner amerikanere - 9.5 prosent av befolkningen - lider av depresjon. Mange går ubehandlet, med verken terapi eller medisinering. En av de mest vanlige bivirkninger av depresjon er konstant tretthet og mangel på energi. Du kan ha en deprimert venn som hevder hun kan ikke få seg selv ut av sengen om morgenen eller en medarbeider som sovner ved pulten sin mer og mer regelmessig. Problemet med depresjon-indusert utmattelse er at det utløser en selvforsterkende syklus. Fordi den lidende er deprimert, han er sliten; fordi han er sliten, han ikke trener; fordi han ikke utøver, han får mindre plass og mer sliten; fordi han ikke er trener eller passform, får han mer deprimert.

Dårlig kosthold og ernæring

Legemet er en motor som må fylles med den riktige brennstoff hver dag. Dårlige matvaner, enten i form av feil mengder mat eller upassende typer mat, vil ha en direkte følge på eater kropp kjemi og energi nivå. Ikke får nok protein, for eksempel, kan føre til tretthet og generell slapphet. Man vil bare vite om hun får tilstrekkelig protein ved å overvåke hva som går inn i kroppen hennes på en daglig basis, og deretter sammenligne det til anbefalte daglige inntaket for en person av at alder og vekt.

Mangel på mosjon

Mest alle er kjent med slagordet "bruk det eller mist det." Musklene i kroppen er, til en viss grad, styrt av dette prinsippet. Noen som ikke trener regelmessig vil oppleve tap av muskeltonus og styrke. Som kroppens muskler svekkes, hver kroppslige handling krever mer og mer energi til å utføre. Med større anstrengelse av energi til å utføre enklere og enklere oppgaver, kan man ikke unngå å oppleve trøtthet mer og raskere. Regelmessig trening ikke bare øke muskelstyrke, det produserer og frigjør energigivende kjemikalier og nerveceller i hjernen som dopamin og sarotonin. Uten disse kjemikaliene strømmer regelmessig gjennom hjernen og kroppen vår, kan vi ikke unngå å føle utmattet.

Hvordan Fremkall Nightmares

Hvordan Fremkall Nightmares


Selv om folk flest ikke liker å ha mareritt, noen mennesker faktisk ser frem til dem og prøver å få dem når de kan. Disse menneskene er ofte de samme menneskene som liker å se skumle filmer og lese skremmende bøker. De nyter adrenalinrush som ofte følger en skremmende mareritt.

Bruksanvisning

Ta et vitamin B6 pille omtrent en time før sengetid. B6 har vist seg å øke intensiteten av drømmer.

Tenk på det som skremmer deg mest før du sovner om kvelden. Hvis din største frykt er å bli forfulgt av en manisk drapsmann, tenk han gjemmer seg i skapet eller under sengen. Konsentrer deg om det scenariet som fungerer best for deg, og la deg Jon Blund med disse tanker om tankene dine. Ofte våre drømmer sentrum rundt de siste tanker vi hadde før du sovner.

Sovne ser en veldig skremmende film. Igjen, plukke en film der historien tomten faller sammen med en realistisk frykt for deg. Eller hvis lesing er din preferanse, krype til sengs med en skremmende bok.

Spis en matbit mens du er i sengen å se at scary movie. Spising øker hjerneaktiviteten. Noen mennesker opplever at å spise sent på kvelden får dem til å ha mareritt. Prøv krydret og salt mat, da disse har en større sjanse til å hjelpe deg å indusere mareritt.

Dekk hodet mens du sover. Det er ingen medisinsk bevis for dette, men mange har funnet ut at hvis de bære en lue til sengs eller trekke i tepper opp over hodet, kan de fremkalle mareritt.

Slip på et par sokker. Mens noen mennesker tror dekker sitt hode induserer mareritt, har andre mennesker funnet den samme effekten hvis de dekker føttene mens du sover.

Tips og advarsler

 • Det er ikke en god idé å indusere mareritt hver natt. For å få resten som kroppen din trenger, er det viktig å få noen netter med fredelig søvn.
 • Det kan noen ganger være vanskelig for vår underbevissthet å vite forskjellen mellom drømmer og virkelighet. Hvis du begynner å føle deg paranoid eller redd mens du er våken stop induserende mareritt og se en profesjonell rådgiver.

Hvordan virker en Auto CPAP fungerer?

Prosessen

Søvnapné, en vanlig, men alvorlig tilstand der sviller slutter å puste flere ganger hver natt, kan føre til stressrelatert sykdom og død hvis ubehandlet. Heldigvis kan en behandling som kalles CPAP behandle tilstanden med hell. Mens konvensjonelle CPAP metoder bruker kontinuerlig lufttrykket for å støtte pasientenes pust, justerer automatisk CPAP lufttrykket for å passe den opplevde behov.

Sleep Apnea og CPAP

Ifølge American Sleep Apnea Association, kan lider av søvnapné slutter å puste når de sover, muligens hundrevis av ganger per natt. The Mayo Clinic lister opp tre store varianter av tilstanden. I obstruktiv søvnapné, musklene i halsen slappe av og blokkere luftpassasjen. I det sentrale søvnapné, forsømmer hjernen å signalisere kroppen til å fortsette å puste. Den tredje typen, kompleks søvnapné, kombinerer både årsaker. Enhver type søvnapné kan øke blodtrykket, belastningen på hjertet og blodårene, og øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

CPAP, som står for kontinuerlig positivt luftveistrykk, har vist seg svært effektiv mot søvnapné. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute beskriver det som en maskin koblet til et rør, som igjen kobles til en maske pasienten bærer på kvelden. Når pasienten sover, pumper maskinen luften forsiktig inn i masken for å holde luftveiene åpne. Denne konstante anvendelse av lufttrykket forhindrer blokkeringer som fører til pusteavbrudd.

Auto CPAP

En auto-CPAP-apparat overvåker pasientens behov for støttende lufttrykk, varierende trykket tilsvarende for å gi pasienten den nøyaktige mengden hjelp han trenger fra øyeblikk til øyeblikk med minst mulig trykk som kreves. Ifølge en artikkel opprinnelig publisert i FOKUS: Journal for Respiratory Care & Sleep Medicine, auto-CPAP kan tjene pasientenes behov bedre for å kompensere for deres skiftende behov over tid / Pasienter som finner konvensjonell CPAP ubehagelig eller vanskelig å venne seg til foretrekker kanskje auto -CPAP.

Sammenligninger

Mens auto-CPAP virker like bra som vanlig CPAP og pasienter kan finne det mer brukervennlig, sitt krav til økt effektivitet ikke klarer å stå opp til vitenskapelig gransking. En studie ved Universitetet i Erlangen-Nürnberg sammenligne auto-CPAP og konvensjonelle CPAP-apparater viste ingen gevinst i effektivitet med auto-CPAP-apparat. Mens auto-CPAP gjorde like god jobb med å behandle pasientenes søvnapné, er det faktisk kjørte på en svakere høyere bety lufttrykk enn den konvensjonelle CPAP.