Digidexo.com

hydrogenperoksid is bad?

Hydrogenperoksid som et middel for ekstern gjær infeksjon

En gjær infeksjon forårsaker smerte og ubehag som kan ta mer enn en uke å gå unna. Uansett hvor infeksjonen er på kroppen din, behandle det med en kombinasjon av endringer i kostholdet og hydrogen peroxide. Denne kjemiske, når de blandes med vann, kan drepe uønskede bakterier, og å gi oksygen for celler i infeksjonen.

Hvordan du rengjør en infeksjon med Hydrogenperoksid Solution

Tilsett 1 ts. av hydrogenperoksyd til en kopp vann og blanding. Ifølge Hvordan End gjær infeksjon, ta vare å unngå å legge mer peroxide --- dette kan inflame området rundt en infeksjon og forårsake en brennende følelse. Hell forsiktig løsningen på det berørte området.

Hvis du foretrekker å gi kroppen din mer eksponering for peroxide, vurdere soaking i en peroxide bad. Fyll et badekar med vann og tilsett en halvliter full styrke hydrogen peroxide, deretter røre vannet med hånden. Sug i dette bad i minst 10 minutter.

Før du prøver en av disse metodene, spør legen din om alvorlighetsgraden av infeksjonen. Ifølge Natural Cures, vil en peroxide løsning ikke hjelpe en infeksjon i en kritisk fase.

Kosttilskudd endringer

Legg hydrogen peroxide til kosthold i form av fruktjuice. Mange frukt og grønnsaker --- spesielt vannmelon og tranebær --- inneholder peroxide at du enkelt kan absorbere ved å drikke juice. Drikk store mengder vannmelon eller tranebærjuice hver dag frem til infeksjonen leges.

Også unngå usunn mat. Inntil infeksjonen avtar, holde seg borte fra alkohol, koffein, melkeprodukter og brus. Naturlig rettsmidler tyder på at du erstatter dem med nøtter, olivenolje og linfrø --- kan du også spise magert kjøtt som kalkun eller kylling. Spis så mange grønnsaker som mulig for å gi kroppen din de vitaminene den trenger.

Bruken for Food Grade Hydrogenperoksid

Bruken for Food Grade Hydrogenperoksid


Hydrogenperoksyd er et naturlig forekommende væske med en molekylær sammensetning av to hydrogenatomer og to oksygenatomer (H202). Den ekstra oksygenatom gir hydrogen peroxide et løft som gjør den til en oksidant. Mat grade hydrogen peroxide har en styrke på 35 prosent, mens aktuell peroxide (for utvortes bruk) har 3 prosent styrke, og kan inneholde tilsetningsstoffer og stabilisatorer. Mat grade peroxide er etsende og må fortynnes før bruk.

Rengjøring og desinfeksjon

Oksidasjons egenskapene til mat grade hydrogen peroxide gjør det nyttig som et rensemiddel. Brukes som en forbehandling for farget tøy, spesielt organiske flekker som blod og gress, peroxide bryter ned og løser opp flekken. Food grade peroxide vil drepe bakterier og sopp. Brukes til å rengjøre kjøkken og bad overflater, en 3 prosent løsning, plassert i en sprayflaske, vil drepe skadelige bakterier, inkludert E. coli, virale midler, og mugg og mugg sporer. Hydrogenperoksid kan fungere som et alternativ til klor, og kan legges til badestamper og oppvaskmaskin.

Hage og Landbruk

Hydroponic growers bruke hydrogen peroxide trygt rense store mengder vann. Andre gartnere bruke en fortynnet løsning av 3 prosent peroxide som gjødsel og blad spray for planter. En løsning av peroxide og sukker skaper en naturlig insektmiddel for mat og grønnsaker. En sterkere peroxide løsning dreper ugress og invasive planter. Soaking frø i en 3 prosent løsning over natten før planting oppfordrer raskere spiring. Oksydasjonen bidrar til å bryte ned frøet skroget, slik at frøene til å spire raskere. Røtter og borekaks nytte tillegg av peroxide til vannet de finnes, da den ekstra oksygen hindrer algevekst og raskere utvikling.

Personlig hygiene

Ved hjelp av hydrogenperoksid som munnvann frisker pusten, så det dreper bakterier som forårsaker halitosis. Blandet med salt og bakepulver, hydrogen peroxide fungerer som en whitening, lukt-kontrollerende tannkrem. Soaking føttene i en peroxide løsningen bidrar mykne hard hud og liktorn, og helbreder mindre kutt og skrubbsår. Sug tannbørster i en hydrogen peroxide løsning for å holde dem sterilisert og bakterier-free. En svak løsning som brukes på håret bringer ut naturlige høydepunkter.

Medisinske bruksområder

Hydrogenperoksid var en gang en grunnleggende førstehjelp element, behandling av mindre riper og sår i huden. I dag, leger fraråder denne praksisen fordi peroxide forringer de omkringliggende vev, forårsaker mer skade enn godt. Andre medisinske bruksområder for hydrogen peroxide inkluderer fjerning av øret hindringer, spesielt herdet ørevoks, og kjemper gingivitt, der en peroxide munnvann bidrar til å kontrollere vev fornedrelse og halitosis.

Ifølge CancerTutor.com, er bruk av peroksyd som en kreftbehandling meget omstridt. Teorien er at fordi kreftcellene ikke formere seg i et miljø som er høy i oksygen, vil inntak av hydrogen peroxide forbedre bodyâ € ™ s cellulære oksygennivå og hemme kreft vekst.

Hydrogenperoksid Therapy etter virus

Hydrogenperoksid Therapy etter virus


Hydrogen peroxide terapi er stadig mer populært som et alternativ behandling for mange sykdommer. Helt siden Madison Cavanaugh bok med tittelen "The One Minute Cure" ble utgitt i 2008, har flere mennesker vært å utforske oksygenbehandling som et middel for å behandle sine sykdommer. Denne terapien er støttet av 70 års forskning og mer enn 6.100 artikler i den vitenskapelige litteraturen som støtter oxidating væskens bruk som en vellykket medisinsk behandling.

Dr. Otto Warburg

Dr. Otto Warburg vant Nobelprisen i medisin i 1931 for sin oppdagelse at sykdom, inkludert bakterier, virus og til og med kreft, kan bare leve i en oksygen-belastede miljøet. Ifølge hans forskning, en kropp som er fratatt selv minutiøst, skaper et miljø der sykdom av noe slag kan leve, og omvendt, hvis du har en kropp som er riktig oksygenrikt, det skaper et miljø der sykdommen ikke kan leve.

35% Food-Grade Hydrgoen Peroxide

For terapeutisk bruk av hydrogenperoksid, den eneste typen du ønsker å bruke er 35 prosent mat-grade hydrogen peroxide. Denne formuleringen er den eneste typen som er trygt for forbruk, og er lett å fortynne til hva dose du ønsker.

Forskjellige typer Therapy

Det er mange forskjellige fremgangsmåter for anvendelse av hydrogenperoksyd oksygenering av legemet. Den vanligste metoden er å konsumere et gitt antall dråper i destillert vann tre ganger per dag. Det er også mulig å ta hydrogen peroxide intravenøst ​​under tilsyn av helsepersonell. Hydrogen peroksyd kan absorberes gjennom huden ved anvendelse av et bad, der 1 til 8 pt. av en 3 prosent løsning blir tilsatt til badevannet. Endelig er det mulig å anvende hydrogenperoksyd ved innånding.

Hvordan Hydrgoen Peroxide thereapy Works

Hydrogenperoksyd er et molekyl vann (H20), med en ekstra oksygenmolekyl (H202). Når det er inntatt, frigjør ekstra oksygenmolekyl, og dermed levere ekstra oksygen til blodet. Som du øke dosen, den mengden oksygen som leveres øker og bidrar til å skape et oksygenrikt miljø.

Protokollen

Den grunnleggende protokollen er å starte med tre dråper 35 prosent mat-grade hydrogen peroxide i 8 oz. destillert vann tre ganger per dag. Hver dag du legger en dråpe til dosen din til du kommer 25 dråper. Hvis du har noen betingelse at du prøver å bekjempe, kan du bo på at dosen så lenge som seks uker, og deretter avta igjen ned til tre dråper per dag. Deretter kan du fortsette å drikke tre dråper tre ganger per dag, eller avslutte behandlingen.

Hydrogenperoksid Bath Therapy for Cancer

I 2008 skrev Madison Cavanaugh en bok som heter "The One Minute Cure" som detaljert hvordan bruke hydrogen peroxide terapi potensielt kan kurere sykdom, inkludert kreft. Denne terapien kan administreres i en rekke måter, inkludert en pasient bløtlegging i et hydrogenperoksyd-bad for å oksygenere kroppen og kvitte seg med kreft.

Historie

Bruken av hydrogen peroxide for terapeutiske fordeler først ble rapportert 170 år siden under regimet til dronning Victoria. Mengder ble lagt til drikkevann for å kurere både vanlige og mer alvorlige sykdommer. Under første verdenskrig, ble det brukt intravenøst ​​å kunne behandle lungebetennelse. Gjennom årene har det blitt studert ved medisinske forskningssentre rundt om i verden, inkludert, Yale University, University of California-Los Angeles og Harvard University.

Teori

Hydrogen peroxide terapi virker ved oksygennivået i kroppen, eller legge mer oksygen til blodet. Dr. Otto Warburg teoretisert i hans nobelprisvinnende arbeid som sykdommer, inkludert kreft, bare kunne overleve i et oksygenutarmet miljø. Ved å legge mer oksygen inn i kroppen, det skaper et miljø der sykdommer, inkludert kreft, kan ikke leve.

Trettifem prosent Food Grade Hydrogenperoksid

Den peroxide som bør brukes til terapeutiske formål er 35 prosent food grade hydrogen peroxide. De typer peroxide lett tilgjengelig på stoff butikker er ikke designet for dette og har tilsetningsstoffer som gjør det mer farlig. Trettifem prosent food grade hydrogen peroxide kan lett bli funnet på nettet til en relativt rimelig pris.

Hydrogenperoksid Baths

For å bruke peroxide for et bad, lage en tre prosent løsning fra 35 prosent løsning. Hell 1 unse av 35 prosent peroxide til 11 gram av destillert vann. Dette vil gi 12 gram av en tre prosent hydrogen peroxide løsning. Legg mellom 16-128 totale gram av de tre prosent løsning til et badekar med varmt vann. Start med 16 gram løsningen og tilsett ytterligere åtte gram per dag til badet, opp til totalt 128 gram. Når du har nådd 128 gram, smalne ned igjen til 16, og deretter slutte behandling, hvis du ønsker det. Det er en god idé å gjøre dette i morgen eller ettermiddag, men ikke om natten fordi du kan ha problemer med å sove.

Slik fungerer det

En 20 til 25 minutters hydrogenperoksyd bad tillater kroppen å absorbere peroksyd gjennom huden. Det varme vannet beroliger kroppen og åpner porene tillater kroppen å absorbere peroksydet. Når peroxide kommer inn i blodstrømmen, mister den ene av sine oksygenmolekyler gjennom en kjemisk reaksjon og blir vann og fritt oksygen. Den fritt oksygen kan da binde seg til de røde blodcellene og gjennomføres der den trengs.

Hva er fordelene med Food Grade Hydrogenperoksid?

Hva er fordelene med Food Grade Hydrogenperoksid?


Hydrogenperoksid (H2O2), et fast innslag i nabolaget drugstores, kan tjene som en renere, desinfeksjonsmiddel og helse hjelpemiddel når det brukes i et trygt fortynnet løsning. Bruke det i sin 35 prosent "food grade" konsentrasjon, men kan vise seg farlig.

Definisjon

Hydrogenperoksid er vann (H2O) med et ytterligere oksygenatom (H2O2). Pure Health Systems advarer mot å bruke mat grade (35 prosent) hydrogen peroxide uten først å fortynne den til en 3 prosent løsning i vann.

Husholdningenes bruk

Utvannet mat grade H2O2 kan rengjøre benkeplater og kjøleskap, desinfisere bad og hjelpe frøene spire, ifølge Pure Health Solutions.

Sår Rengjøring

Ifølge Environmental Protection Agency, 3 prosent hydrogen peroxide kan du trygt rengjøre og desinfisere hud kutt og skrubbsår.

Oral Health

Pure Solutions Health innstiller hydrogenperoksyd som et munnvann eller som en erstatning for tannkrem.

Advarsler

The Food and Drug Administration advarer om at noen 35 prosent hydrogen peroxide løsninger som selges for å bekjempe slike tilstander som kreft og AIDS har syk og selv drept kunder. Konsentrasjoner av denne styrken kan føre til alvorlige etseskader.

Hydrogenperoksid Therapy for Thin & Dry Skin

Hydrogenperoksid Therapy for Thin & Dry Skin


Hydrogenperoksid (H2O2) er brennbart, luktfri, fargeløs væske (sammensatt av oksygen og vann) brukes som en hud antiseptisk og såret healer. Når anvendt på en skrape eller skjære, er intens bobling dokumentert resultatet av oksygen blir frigitt og bakterier ødelegges. Våre organer også produsere hydrogenperoksyd for å ødelegge ødelegge skadelige sopp, bakterier og virus. Hydrogen peroxide bringer lindring til ubehag for tynn, tørr hud utsatt for irritasjon.

Hydrogenperoksid Lindrer Tynn, tørr hud

Tørr, er tynn hud (xeroderma) en ubehagelig hud tilstand som ofte oppstår på lår, mage, armer og ben. Symptomer på xeroderma inkluderer grove, tørre flekker av flasser hud (det ytterste laget av huden), sprekker i huden, rødhet og smerte og kløe. Tørr hud forekommer om vinteren når uteluften er kald og oppvarmet luft inne mangler fuktighet. Tørr hud oppstår også etter over eksponering for sollys eller gaver som et symptom på sykdom eller reaksjon på medisiner.

Xerotic eksem, også kjent som vinter kløe, er en hud tilstand som først presenterer som tørr, tynn hud og deretter blir til eksem. Eldre mennesker opplever ofte denne tilstanden som presenterer som kløende, smertelig sprukket hud. H202 bad er et nyttig verktøy for å takle dette irriterende medisinsk forekomst.

Legg ekstra oksygen til badevannet ved å legge hydrogen peroxide. Forfriskende som regnvann, tillegg av H2O2 etterlater tørr hud hydrert og kroppen forynget. Antiviral, antibiotika og anti-sopp, er hydrogenperoksid (H202) gunstig for en rekke hudsykdommer og hudinfeksjoner. Legg en halv halvliter hydrogen peroxide å varme badevannet for å glatte og berolige irritert hud. (De helbredende vannet fra "mirakel" våren i Lourdes, Frankrike er svært høyt mettet med hydrogen peroxide.)

En enkelt halvliter mat grade hydrogen peroxide (35 prosent løsning) inneholder tilsvarende 130 halvlitere med rent oksygen. De fleste løsninger tilgjengelig på lokale butikker og apotek inneholde en 3 prosent løsning, lik ca 10 halvlitere med oksygen.

Den menneskelige kroppen krever H2O2 For Survival

Cellene (hvite blodlegemer) i våre organer som er ansvarlige for å bekjempe fremmede inntrengere og infeksjon produsere hydrogen peroxide og bruke den til å bekjempe den fornærmende materiale. Evnen til våre organer for å produsere hydrogen peroxide er avgjørende for å opprettholde livet. Vitamin C er brukt av kroppen for produksjon av hydrogenperoksyd. Hydrogenperoksyd i sin tur stimulerer produksjonen av prostaglandiner. Lactobacillus, finnes i skjeden og tykktarm, produsere hydrogen peroxide, ødelegge skadelige virus og bakterier som hindrer blære infeksjoner, tykktarm sykdom, vaginitis og en rekke andre plager.

Hydrogenperoksid Applications

Hydrogen peroxide har hatt bred medisinsk bruk siden tidlig i det 19. århundre hvor det var en av de eneste rettsmidler effektive i behandling av syfilis. H202 ble også brukt for å behandle vanlige sykdommer i tid, inkludert tyfoidfeber, magesår, astma, kolera, tuberkulose og kikhoste. Moderne helse utøvere anbefaler hydrogenperoksid som am effektiv behandling av Herpes Simplex, insektbitt, Candida parasittinfeksjoner, periodontal sykdom, koldbrann, vorter, gingivitt og vorter. Det renser hudens overflate, ødelegge bakterier, virus og sopp som forårsaker infeksjoner.

Korzysta z Mikrosatelit Badań niestabilności

Z każdego komórkach istnieją geny odpowiedzialne za naprawy uszkodzonego DNA. Czasami te geny ulegają mutacji. Powoduje to, że regiony zwane mikrosatelity (powtarzające nici DNA), aby stać się dłuższe lub krótsze niż powinny być. To co jest określane mianem niestabilności mikrosatelitarnej. Badanie niestabilności mikrosatelitarnych pozwala lekarzy, aby dowiedzieć się, czy dana osoba może przejść mutację genetyczną, która jest odpowiedzialna za dziedziczne niepolipowatego raka jelita grubego (HNPCC), znany również jako zespół Lyncha.

HNPCC

Geny odpowiedzialne za wywołanie HNPCC geny odpowiedzialne za naprawy DNA. U osób z HNPCC, jest zmutowany kopii jednego z tych genów. Może to negatywnie wpłynąć na zdolność osoby do naprawy własnego DNA. Gdy to nastąpi, wiele mutacji mogą gromadzić się w czasie i może spowodować guza. Ponadto, gdy to nastąpi, powoduje niestabilności mikrosatelitarnej dużo czasu. Około 90 procent osób, które mają guzy, które wynikały z HNPCC również mikrosatelitarny niestabilność. To dlatego badania dla niestabilności mikrosatelitarnych może pomóc diagnozować nowotwory związane z HNPCC-.

Kiedy test

Badanie niestabilności mikrosatelitarnych jest często jednym z pierwszych badań lekarze prowadzą w rodzinach, które mają historię HNPCC. Rodzaje tkanki zazwyczaj testowane w tym momencie są powszechnie okrężnicy i tkance macicy.

Wskaźnik sukcesu

Chociaż nie złapie wszystkich przypadków nowotworów związanych z HNPCC-, stosunkowo niewiele ujdzie ten proces przesiewania (około 10 procent). W połączeniu z innymi metodami badań przesiewowych, mikrosatelitarnej badania niestabilność może być bardzo efektywne w połowie nowotworów wcześnie w ich rozwoju.

Historia silny HNPCC

Jeżeli historia rodziny osoby pokazuje silną podatność na HNPCC, lekarze często przeprowadzać testy genetyczne na mutacje genów naprawy DNA na daną osobę, jak również jego rodziny, nawet jeśli testy niestabilności mikrosatelitarnych jest negatywny. Pomaga to konto za 10 procent przypadków, które prześlizgują się przez tę technikę ekranowania.

Testy retro

Ten przegląd technik jest szczególnie pomocne w przypadku, gdy wszyscy członkowie rodziny HNPCC-wpływ danej osoby poniosły śmierć, pozostawiając nikogo za przetestować na mutacje genów naprawy DNA. Mikrosatelitarnej niestabilność może być badanie przeprowadzone na tkance mózgu pobranej od członków rodziny przed śmiercią za zgodą najbliższej rodziny. Zwiększa to prawdopodobieństwo, że rak jest wcześnie wykryte.

Hvordan å bade et barn Iført en Cast

Foruten de åpenbare ulempene ved å administrere en støpt og awkwardness av å se barnet ditt slepe den rundt, kan spørsmålet om bade presentere en utfordring. Avstøpninger må holde seg tørr. Å bade et barn, må du jobbe med vann. Hvordan du gjør dette, slik at barnet ditt er rent og cast er uskadet krever litt prøving og feiling.

Hvordan å bade et barn Iført en Cast

•  Unngå dusjen. Selv om barnet er gammelt nok til å være i dusjen av seg selv, administrerende beskyttelse av en støpt og manipulering av vannet er rett og slett for mye. Du vil ende opp med en sodden cast, en skitten barn og en rot.

Bruk en plastpose. Mens det er sikkert produkter som du kan kjøpe som er ment å gli over og beskytte en støpt fra eksponering for vann, en god gammel plastpose er kostnadseffektivt og like nyttig. Avhengig av størrelsen av kastet, kan du bruke en handlepose eller en pose dagligvarer gled over lem i spørsmålet.

•  Dekk toppen av kastet med en vaskeklut. Brette det inn kantene på støpt (ikke for aggressivt eller barnet ditt vil være ubehagelig). Uansett hvor nøye du plasserer plastposen, vil du ønsker en vaskeklut til å absorbere noen stukket av under bading prosessen.

Kjør en grunt bad. Du vil bli beveger seg raskt så det er ingen grunn til bekymring om vannkjøling for fort og mindre vann betyr mindre potensiale for problemer med gipsen. Gjør det dypt nok til at barnets bunnen kan skylles riktig, men ikke så dypt at det dekker beina.

Har barnet ditt holde kastet ut av badeområdet hvis det er mulig. Hvis det er en brukket ankel eller leggen, er dette relativt enkelt. Har barnet ligge i et grunt bad og stikke henne plastpose dekket beinet ut av karet. Men en arm cast presenterer mer av en utfordring. Har barnet rett og slett holde det stabilt og over vann, slik at du kan bade rundt det.

Bruk en plast bolle eller kopp å sluse vann over barnet før soaping. Deretter kan du bruke den til å skylle av såpe. For et barn med en gjeng på armen, la ham sitte i vannet, bade sitt overkroppen, skyll og deretter ha ham stå opp og vaske hans underkroppen. Den nedre delen av kroppen kan skylles mens vaske håret. For barnet med en lavere kropps cast, har ham sitte opp for å vaske overkroppen og hår og deretter legge seg ned for å skylle og vaske underekstremitetene.

Hint

 • Vask raskt. Barn har ofte liten toleranse for belastningen for å bli sluppet fra en slynge eller kroppsstilling som kreves for bading.
 • Vask barnets ansikt etter at hun er ute av karet hvis hun er slitsomt.
 • Sørg for at barnet vet å beskytte støpt til enhver tid. Det er mer viktig å holde cast tørr enn å vaske grundig for den dagen.

Hvordan å bade en gutt i en Cast

Hvordan å bade en gutt i en Cast


Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden hennes, kan et barn med et brukket bein må bære en støpt i flere måneder. Holde henne kastet tørr er utfordrende, men det er viktig. Fukting en støpt svekker gips slik at den ikke lengre opphold stivt på plass, og holder benet immobilisert. Får vann i mellom barnets hud og gips fører også utslett. Planlegg litt ekstra tid når du bader barn i en støpt slik at du kan gjøre jobben nøye og grundig.

Hvordan å bade en gutt i en Cast

•  Pakk støpt i en beskyttende vanntett ermet. Kjøp disse ermene i en medisinsk forsyning butikken. Lag en cover selv om du ikke er i stand til å finne en vanntett dekker. Pakk støpt i plast søppelsekker. Bruk et dobbelt lag med poser for ekstra beskyttelse. Bruk vanntett tape for å feste båndet til barnets hud.

•  Fyll badekaret en fjerdedel av veien full med varmt vann. Hold vannet renne gjennom springen for varigheten av badekaret.

•  Hjelp barnet komme inn i karet. Senk henne i vannet forsiktig så hun ikke skli og falle i vannet.

Be barnet å tippe hodet bakover og lukker øynene. Peke en håndholdt dusj hodet eller bruke en kopp fylt med vann for å skylle barnets hår. Skumme håret med sjampo. Skyll med rent vann.

Bruk en svamp med såpe eller en vaskeklut dekket i kroppsvask å bade alle utsatte steder på barnets hud. Skyll kluten under rent vann. Tørk av alle såpeskum med ren klut.

Løft eller veilede barnet ut av karet. Hjelpe henne tørke av med tørre håndklær. Når hun er helt tørr, fjern plastbelegget. Bruk en såpevaskeklut til å tørke av huden som var dekket av plast. Skyll såpen av med en annen våt vaskeklut.

Hint

 • Dersom barnet har en støpt på sin etappe eller foten, ikke fylle karet med vann. Sett en plaststol i karet for ham å sitte på mens du svamp bade ham.
 • Dersom gipsen blir litt våt, peker en hårføner satt til en lav varme på det før det tørker. Hvis barnet føler fuktighet inne i støpte eller hele kastet ble tilfeldigvis nedsenket i vann, ta kontakt med barnets lege.

Hvordan å bade en Circumsized baby

Hvordan å bade en Circumsized baby


Bath tid er en flott tid for deg og babyen din å starte bonding prosessen og bygge vedlegg. Det er også en tid hvor du kan fortsette å oppmuntre sosial-emosjonell utvikling og begynne beroligende rutiner av bad tid Enten du velger en morgen eller en kveld bad-tid rutine. Særlig forsiktighet bør utvises for omskårne gutter skjønt.

Hvordan å bade en Circumsized baby

Bade din omskåret babyen i henhold til legens anvisninger. Svamp bad er gitt til barnet ditt før omskjæring er helbredet og navlestrengen faller av. Navlestrenger falle av mellom 10 dager og 2 uker og circumcisions helbrede i omtrent samme tid.

Samle alle bading tilbehør før du gir barnet ditt et bad. Forlat aldri barnet uten tilsyn.

Vask hendene og velg et lunt sted uten trekk. Babyer har en hard tid å regulere kroppstemperaturen.

Test temperaturen av vannet. Det bør være rundt 100 grader for å være ikke for kaldt eller for varmt.

Bruk kun no-tårer formel shampoo på din baby. Legg en vaskeklut på pannen for å hindre vann fra å komme inn i øynene hans. Cradle cap kan oppstå i de første månedene. Du kan bidra til å bøte på dette ved å vaske babyens hår og børstes med en myk børste etter badet.

Plasser barnet på et håndkle for å forberede ham for en svamp bad.

Rengjør omskjæring ved å trekke tilbake det resterende beløpet av forhuden og ren forsiktig. Ikke dra tilbake forhuden med makt.

Bruk denne muligheten til å synge og snakke med barnet ditt til å øke språk utvikling ferdigheter.

Hint

 • Slå av fans og stenge vinduer for å hindre utkast mens du bader babyen.
 • Alltid støtte babyens hode.
 • Alltid har et fast grep om barnet ditt fordi såpevann kan gjøre dem svært glatte.
 • La aldri barnet ditt alene, selv for et sekund. Ulykker skjer raskt.

Hvordan å bade en baby ved hjelp av en Baby Bather

Hvordan å bade en baby ved hjelp av en Baby Bather


Utvalget av utstyr spesielt utformet for å hjelpe deg å ta vare på babyen din kan være oppsiktsvekkende - og hendig. Ett element som har kommet langt er baby badende, som lar deg vaske babyen din på en sikker og effektiv måte. Bading babyen for første gang kan være nerve wracking. En baby badende er enkel å bruke og gjør bad tid en hyggelig opplevelse for både deg og babyen din.

Hvordan å bade en baby ved hjelp av en Baby Bather

•  Rengjør vasken eller badekaret der du skal bade babyen. Hvis du bruker kjøkkenvasken, sørg for at den har blitt grundig rengjort før du setter den badende i vasken.

•  Plasser den badende i vasken eller badekar og slå på vannet. Du kan bruke en vanntermometer, men det er ikke nødvendig; med vann som føles litt varm på huden din er helt fint.

Kle av barnet og ha ham i nærheten mens du forberede badet. Har din baby shampoo, vaskeklut og andre elementer klar.

Plasser barnet i den badende og deretter kjøre vann i baby badende slik at barnet vil bli litt nedsenket. Noen foreldre fylle den badende opp til barnets navle. Babyen skal nyte følelsen av vannet og slappe av når den plasseres i vannet.

bade barnet ved å plassere en kvart stor mengde av baby shampoo på vaskeklut eller svamp du bruker og forsiktig vaske babyen fra føttene på opp. Rengjør hennes private område vaske sprekker som samler bakterier forsiktig og grundig.

Skyll svamp eller klut, og skyll babyen off. Tømme vannet ut av bunnen av badende ved å trekke ut pluggen ligger langs bunnen av den badende. Plukk babyen opp i et håndkle. Umiddelbart bruke fuktighetskrem til babyen å felle fuktighet i babyens hud fra vannet.

Hint

 • Hvis du bruker en baby svamp og er bekymret for bakterier, satte den våte svampen i mikrobølgeovnen i 60 sekunder. Dette dreper eventuelle bakterier i svampen og holder det lukter friskt mellom bruker. Suge svamp i kaldt vann og klem den flere ganger for å fjerne noe varmt vann før du bruker den på baby.

Hvordan bruke Hydrogenperoksid for Behandling av Thrush

Candidainfeksjon er forårsaket av en parasittisk sopp av Candida arter - Candida albicans er den vanligste. Det kalles trost når den vises i munnen og ofte referert til som en gjær infeksjon når den dukker opp i skjeden. Det er en parasittisk sopp som vanligvis infiserer vagina, munn og svelg. (Thrush refererer også til en bakteriell infeksjon av hestens hover.) Thrush og andre Candida-infeksjoner kan oppstå når en annen sykdom har svekket immunsystem. For eksempel er det vanlig blant HIV-pasienter. Hydrogenperoksid kan brukes til å behandle trost.

Hvordan bruke Hydrogenperoksid for Behandling av Thrush

Fortynn 3 prosent hydrogenperoksyd (H2O2) oppløsning 1 til 1 med vann (halv styrke).

•  Skrap av hvitt belegg i munnen for å avsløre den røde svever under slik at H2O2 kan få til det.

•  Påfør H2O2 blandingen direkte til stiger med en bomullspinne.

Hell litt av løsningen i en kopp og swish den i munnen, men ikke svelge. Gurgle for å nå den bakre delen av munnhulen.

Se legen din for spesialisert medisin hvis du ikke ser bedring innen en uke, eller hvis infeksjonen kommer for langt tilbake for å komme med hydrogenperoksid uten å svelge. Med alle de andre mulige behandlinger tilgjengelig, er det ingen grunn til å begrense deg til bare hydrogen peroxide hvis det ikke fungerer.

Hint

 • Ikke ta antibiotika for trost. Kaste av bakteriesammensetningen i kroppen din kan også ta med trost på.
 • Unngå oral kontakt med andre under infeksjonen.

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida


Candida kan manifestere seg i ulike deler av kroppen som en plagsom infeksjon. Hydrogenperoksid kan drepe soppvekst bidra til å løse denne tilstanden.

Thrush

Candida albicans, en type av gjærsopp, kan forårsake infeksjon i munnen, en tilstand kjent som trost. Symptomer inkluderer hvite flekker og smertefulle lesjoner i munnen, ifølge Netdoctor.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid, et vanlig stoff som finnes i drugstores og supermarkeder, har desinfiserende egenskaper som gjør det til et populært hjemme bøte for en rekke plager.

Effekt på Fungus

Hydrogenperoksid dreper både bakterier og sopp. Candida-remedies.com bemerker at kroppen produserer hydrogen peroxide naturlig som et forsvar mot mikroorganismer.

Behandling

Candida-remedies.com anbefaler å påføre en blanding av 3 prosent hydrogenperoksyd og en kopp vann til det infiserte området. Netdoctor bemerker at hydrogenperoksid kan også hjelpe pasienter utføre daglige munnhygiene rutiner med mindre smerter før infeksjonen avtar.

Advarsel

Hydrogenperoksid kan føre til sykdom eller død i høye konsentrasjoner. The Food and Drug Administration (FDA) advarer om at 35 prosent "Food Grade" konsentrasjon kan skade fordøyelsessystemet ved svelging.

Hvordan lese en digital bad skala

Hvordan lese en digital bad skala


En digital bad skala er en enhet som du kan bruke til å bestemme din nåværende kroppsvekt. Digital skalaer funksjon ved å overføre kraften fra vekten til en lastcelle. Lastcellen har en elektrisk ladning, og den kraft som fører til en forandring i motstand i cellen. Endringen i elektrisk motstand blir overført til en mikrobrikke for beregning og eventuell fremvisning på en flytende krystall-skjerm. Lese en digital bad skala er en veldig grei oppgave.

Hvordan lese en digital bad skala

•  Stå på digital skala med begge føttene jevnt fordelt fra hverandre. Du bør veie deg selv mens iført så lite som mulig for å unngå å påvirke vekten din lesing. Alternativt bære det samme hver gang du veier deg å balansere ut vekten av klærne.

•  Se på liquid crystal display på den digitale skala. Legg merke til nummeret som vises, inkludert eventuelle desimaler. Tallet som vises er din vekt.

Se etter måle symboler som "lbs." eller "kg" for å fastslå om målingen er vist i pounds eller kilogram. Hvis ingen måling vises, er standard på de fleste skalaer er pounds, spesielt i USA hvor det metriske systemet ikke brukes.

Hvordan velge et bad skala

Velge en baderomsvekt er ikke så enkelt som det en gang var. År siden, kun analoge skalaer eksistert som enkle mekaniske innretninger. Men i dag, de fleste vekter på markedet er digitale vekter. Med hvert år som går, produsenter øke antall funksjoner og også prisen. Men du kan fortsatt finne et bad skala som dekker dine behov og ditt budsjett.

Hvordan velge et bad skala

•  Lær om hva som er tilgjengelig. Mens analoge skalaer blir foreldet, nyere digitale vekter har flere funksjoner. Ikke bare skalaer måle vekt, men mange modeller også anslå kroppsfett, visceralt fett, muskelmasse, kroppsvæske, beinmasse, kaloriinntak og metabolsk alder. Disse målingene er kommet frem til ved programmering i statistikk, slik som kjønn, alder, vekt, høyde og aktivitetsnivå. Andre skalaer har minner for to til fire brukere og har egne modi for voksne, barn, gjester og utøvere. Andre skalaer lagre data, inkludert en logg over dine sist veie-ins etter dato. Mens de fleste skalaer måle i pounds, mange også måle i kilo. Noen måler også i steiner.

Bestem deg for hvilke funksjoner du ønsker. Etter lener om myriade av funksjoner nå tilgjengelig på digitale vekter, prøv å velge de du faktisk ønsker og vil bruke. Når du måler deg kroppsfettprosent eller BMI kan være nyttig hvis du ønsker å gå ned i vekt, studier viser at i mange tilfeller estimering av kroppsfett er ikke veldig nøyaktig med de fleste skalaer. Også huske på at disse ekstra funksjonene i stor grad øke kostnadene for et bad skala.

Velg en snakkende skala hvis du har dårlig syn. Det er skalaer tilgjengelig som ikke bare viser vekten din (og annen informasjon), men også kunngjøre det. Med noen skalaer kunngjøringen er ikke bare på engelsk, men i spansk, fransk og noen andre språk også. Et annet alternativ er å kjøpe en skala med store tall og / eller et bakgrunnsbelyst skjerm, som gjør lesing enklere. Hvis du ønsker å kjøpe en analog skala, se etter en stor dial og vindu. Velg en skala med stor kapasitet hvis du er overvektig. De fleste vekter har en vekt på 300 kg. Noen skalaer laget av Weight Watchers gå opp til 380 kg. Vær sikker på å lete etter den maksimale vekten av noe omfang du vurderer. Se også etter større skalaer, de med en plattform som er solid og ca 12 inches med 12 inches eller større.

Velg en medisinsk skala hvis nøyaktighet er viktig for deg. Til tross for alle de nye bjeller og fløyter av mange digitale vekter i disse dager, mange forbrukere klager om unøyaktighet og inkonsekvens av de fleste skalaer, spesielt når det kommer til slike funksjoner som kroppsfett og kroppsvann målinger. For å sikre en nøyaktig vekt måling, er en medisinsk skala et godt valg. Dette er typer skalaer du ser i legens kontor eller det lokale treningssenteret. Medisinske vekter er dyre, tunge, lite tiltrekkende, og tar opp mye plass i ditt hjem, men de er ekstremt nøyaktig og konsekvent. Disse skalaene har også den høyeste vekt kapasitet på noen skala på opptil 450 kg.

Velg en analog skala hvis du ønsker å spare penger. De fleste analoge skalaer er tilgjengelig for under 10 dollar. Noen få av disse gammeldagse skalaer er også vurdert av sine eiere som mer pålitelig enn digitale vekter.

Velg en solar bad skala hvis du bryr deg om å spare energi. De har innebygde solceller som henter strøm fra sollys eller vanlig innvendig lys for eksempel fra lamper.

Hint

 • Ikke bruk en skala som måler kroppsfett hvis du er gravid eller bruke en pacemaker. For å måle kroppsfett, er en liten elektrisk strøm sendes gjennom bunnen av føttene og opp gjennom resten av kroppen din.

Hydrogenperoksid Behandling for Hep C

Hydrogenperoksid er en fritt funnet kjemisk middel som har en rekke anvendelser. Mens dets anvendelse som et antiseptisk og tannherdemiddel har aldri vært i tvil, og har vært brukt ved det medisinske samfunnet i flere tiår, er dets anvendelse i behandling av smittsomme sykdommer som hepatitt C mindre kjent.

Bruk av hydrogenperoksid

Noen vanlige og medisinske utøvere bruke alternative hydrogenperoxyd for en rekke sykdommer. Logikken for administrering av hydrogenperoksid som en mulig linje av behandling for hepatitt C dreier rundt den måte peroksyd-verk. Siden det er en form av oksygen som desinfiserer ved å slippe oksygen-frie radikaler som oksidere og dreper bakterier de kommer i kontakt med, hydrogenperoksid er brukt til å behandle de virus som er tilstede i hepatitt C. En annen måte å tenke på, er at siden det er et antiseptisk, kan viruset som forårsaker hepatitt C også være en av de virus som hydrogen peroxide dreper.

The Treatment

Ifølge Høyre Health, for å bruke hydrogen peroxide behandling, bør du begynne med å blande 02:58 dråper av hydrogen peroxide i åtte gram av destillert eller kokt og avkjølt vann. Denne blandingen må bli fortært på tom mage, helst første i morgen. Det kan også bli fortært av en time før eller tre timer etter et måltid. Denne dosen bør økes til en kurs av én dråpe om dagen till doseringen når 25 dråper. Denne dosen bør tas tre ganger om dagen. Dette bør forbli uendret i tre uker, hvoretter den må reduseres gradvis. Til slutt, bør dosen bli brakt ned til 25 dråper en dag totalt blandet inn to glass vann. Ta denne dosen i seks måneder da redusere dosen videre til 25 dråper av hydrogen peroxide med ett glass vann for en uke. Fortsette å redusere dosen, går ned til 25 dråper i et glass vann hver tredje dag i to uker, og deretter en gang hver fjerde dag i to uker. Hele prosessen varer i nesten et år.

Virker det

Medisinske resultater bekrefter effektiviteten av denne behandlingen er fortsatt utilgjengelig som 2009. Forskning utført av Thomas Look av Dana Farber Cancer Institute of Timothy Mitchison av Harvard Medical School antyder at hydrogen peroxide kan være nyttig i healing, men det er ingen konkluderende studier som vise at hydrogenperoksyd, når det brukes i henhold til de ovennevnte doser, kan med hell å behandle hep. C. Når du tar fatt på denne eller andre alternative behandlinger, er det viktig at du snakker med legen din og vurdere alle alternativene og risikoen ved noen medisinsk behandling nøye.

Den beste bad vekter

Når det kommer til vekt kontroll, badevekt tjene en nøkkelrolle. De lar enkeltpersoner til å overvåke deres vekt, og resultatene gir nødvendig informasjon for å utvikle og endre en diett eller treningsprogram. Noen skalaer, men ikke klarer å innfri forventningene. De bør unngås. Visse egenskaper er vanlig blant de beste badevekt.

Digitale Scales

Disse skalaene har en digital lese ut. Som sikrer mer nøyaktighet ved å redusere sjansen for feiltolking av en skala. Mekaniske vekter, som har små nåler som peker til et tall, kan være vanskelig å bruke fordi nålen trekk som vektskiftninger, og noen individer trenger å forskyve vekten til å lese skala. Med en digital skala, bare må brukeren til å lese tallene. Vekten registreres av en digital vekt forblir også synlig i de fleste tilfeller, selv etter at brukeren skritt av skalaen. Dette er ikke tilfelle med mekaniske vekter. Digitale vekter også er bedre fordi de ikke har fjærene som finnes i de fleste mekaniske vekter. Over tid fjærer blir svake, noe som resulterer i unøyaktige vektmålinger.

Body Fat Scales

Vekt er bare én måling av en persons fysiske helse. Et annet viktig tiltak er kroppsfett. Noen som mister noe vekt, men reduserer kroppsfett gjør en betydelig forbedring, men mange av badet skalerer rundt i 1990-årene bare målt vekttap. I dag har skala produsenter tatt hensyn til dette behovet med kroppen fett skalaer. Disse skalaer måle både vekt og kroppsfett. Den kroppsfett Figuren er en prosentandel. Selv om det er bare et estimat, det gir viktig informasjon for alle som ønsker å endre sin kroppsbygning gjennom kosthold og mosjon.

Høykapasitets Scales

Selv om ikke alltid nødvendig, høykapasitets skalaer er nyttig som badevekt for personer som er for tunge å veie seg på tradisjonelle badevekt. De fleste skalaer har begrensninger rundt 300 pounds og kan brekke under tyngre vekter. Høykapasitets skalaer, skjønt, er spesielt utviklet for å veie tyngre individer. De pleier også å være dyrere enn skalaer med lavere vekt grenser.

Glass Scales

Mange av dagens digitale vekter er også laget med glass. Dette fungerer godt på bad. Glass er lett å holde ren. De kan tørkes ned i løpet av sekunder. De fleste er digitale vekter, også, og noen også gi kroppen fett målinger.

Mulige årsaker til Bad Migrene hodepine

Bad migrene er forårsaket av en rekke forskjellige grunner. Mange av disse årsakene er lette å identifisere og behandle, men noen av disse grunnene trenger oppmerksomheten til en lege for å kurere dem.

Identifikasjon

En migrene er en moderat til alvorlig mengde smerte følt i hodet. Migrene forverres når det er en økt mengde av fysisk aktivitet, og migrene er vanligvis ledsaget av kvalme og overfølsomhet for lys og lyd.

Hodepine Årsaker

Intense migrene utløses av en rekke ting. Disse årsakene omfatter matvarer, skarpt lys, høye lyder, ulyder, intens fysisk aktivitet, miljøendringer, en reaksjon på medisiner, lavt blodsukker, ikke får nok søvn og mer.

Stress

Stress er en av de viktigste årsakene til migrene og stress hodepine. Når en person er stresset, er visse kjemikalier utgitt i hjernen for å prøve å bekjempe situasjonen. Imidlertid forårsaker frigjøring av disse kjemikaliene endringer i blodkarene, som forårsaker migrene hodepine.

Symptomer

En konstant migrene hodepine kan være et symptom på en allergisk reaksjon på et tilsetningsstoff eller noe mer alvorlig som for eksempel høyt blodtrykk og cadasil, som står for cerebral autosomal dominant arteriopathy med subkortikale infarkter og leukoencefalopati (se Ressurser).

Mer av hva en migrene kan bety

En migrene kan tyde på at den enkelte har en arvelig eller genetisk lidelse, en brain dysfunction, eller MELAS, en sjelden medisinsk lidelse preget av perioder med hodepine eller bedre kjent som demens.

Hydrogenperoksid behandling for gikt

Hydrogenperoksid behandling for gikt


Hydrogenperoksid er en forbindelse med molekylformel H2O2. Det er ofte brukt som et desinfeksjonsmiddel, et antiseptisk i såret rensing, og et oksidasjonsmiddel i forskjellige industrielle prosesser. I de senere årene har noen alternativ medisin utøvere har fremmet en uprøvd behandling som kalles "hydrogen peroxide terapi" eller "oksygen terapi" for ulike lidelser, blant annet kreft, AIDS, degenerative sykdommer og gikt. Det finnes ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter disse påstandene, og FDA har aldri godkjent hydrogen peroxide til internt bruk.

Gikt

Cellene i kroppen din produserer små mengder av et avfallsprodukt som heter urinsyre når bryte ned nukleinsyrer. Vanligvis nyrene fjerne urinsyre fra blodet, men hvis kroppen produserer for mye urinsyre eller nyrene ikke klarer å filtrere det riktig, kan urinsyre bygge opp og danne krystaller rundt noen av leddene, forårsaker store smerter og hevelse. Denne tilstanden kalles gikt eller urinsyregikt.

Hydrogenperoksid Therapy

Tilhengere av hydrogen peroxide terapi hevder at injisering av hydrogen peroxide i blodet eller inntak av det kan kurere en rekke sykdommer. Denne behandling er ikke bare ikke bevist, men potensielt meget farlig fordi hydrogenperoxyd er et oksidasjonsmiddel at dersom injisert i konsentrert form kan skade celler og vev; som beskrevet under en 2005 60 Minutes program, har det vært rapportert om flere dødsfall i forbindelse med hydrogen peroxide terapi. Hydrogenperoksid er ikke godkjent av FDA for behandling av gikt og det er ingen vitenskapelige bevis som støtter denne type behandling.

Effekter av hydrogenperoksid i kroppen

Den hydrogenperoksyd du kjøper på apotek for bruk som et desinfeksjonsmiddel eller antiseptisk er vanligvis 3 eller 6 prosent prosent konsentrasjon; tilhengere av hydrogenperoksyd terapi imidlertid ofte anbefalt "food-grade hydrogenperoksid" med konsentrasjoner på 35 prosent hydrogenperoksyd eller mer. Disse konsentrerte løsninger kan forårsake irritasjon eller sår i fordøyelseskanalen ved inntak eller forårsake potensielt livstruende komplikasjoner hvis hvis intravenøst. FDA har advart mot den interne bruken av disse produktene på flere anledninger.

Bedre behandlinger for gikt

Leger vanligvis behandle gikt med ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende som ibuprofen og kortikosteroider for å kontrollere betennelse. Leger kan også foreskrive medisiner som bidrar til å redusere produksjonen av urinsyre eller øke hastigheten som nyrene filtrere det fra blodet. Sengeleie, og lokal påføring av varme eller kulde kan være nyttig i tillegg.

Betraktninger

Såkalt "hydrogen peroxide terapi" anbefales ikke. Det er ikke bevist og kan også være livstruende. Det er sikrere og mer effektive behandlinger tilgjengelig. Det er best å behandle eventuelle påstander om at intern bruk av hydrogen peroxide kan behandle din tilstand med skepsis. Ingenting i denne artikkelen, men er ment som medisinske råd, og hvis du har spørsmål om riktig behandling for din tilstand den beste personen til å konsultere er legen din.

Hvordan bruke Hydrogenperoksid & Water for Ørevoks fjerning

Ørevoks er et naturlig forekommende stoff i ørene. Det er en klebrig væske som utskilles fra de vokskjertlene. Selv om det kan være en pinlig problem, er det faktisk godt å holde litt ørevoks i ørene. Det er kroppens naturlige forsvar mot insekter, skitt, bakterier og andre uønskede elementer, ved at det holder dem fra å bli for dypt inn i ørene dine. Men for mye ørevoks kan føre til problemer som spenner fra hørselstap til alvorlig øresmerter. Av denne grunn er det viktig å rense øregangen og til. Det er best å ha en lege rense ørene, men hvis du ikke har tid eller penger til å søke profesjonell hjelp med det, finnes det andre alternativer.

Hvordan bruke Hydrogenperoksid & Water for Ørevoks fjerning

Bland like deler vann og hydrogenperoksid. Prøv å blande dem i hatten av flasken av hydrogen peroxide, for å begrense mengden av opprydding du må gjøre. Fyll lokket halv-full med vann, og deretter fylle den resten av veien med hydrogenperoksyd.

Klem tom øye dropper og plasser spissen i løsningen. Løsne grepet på øyet dropper. Løsningen vil automatisk suger opp i dråpetelleren.

Bøy hodet sidelengs og sette tre dråper av løsningen i øret.

Vent en knitrende lyd å starte. Den knitrende lar deg vite at hydrogenperoksid er å løsne voks opp. La den knitrende gå på i fem sekunder.

Bøy hodet i motsatt retning for å la løsningen og voks dryppe ut av øregangen. Gjenta prosessen for det andre øret hvis det er nødvendig.

Gjør dette en gang i måneden. Det er mer effektivt enn å bruke bomullspinner fordi det eliminerer risikoen for shoving voks lenger inn i øregangen.