Digidexo.com

tuberkulose symptomer hos barn

Hjernehinnebetennelse symptomer hos barn

Hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som forårsaker membraner rundt hjernen og ryggmargen til å hovne opp. Bakteriell meningitt er den mest alvorlige formen for hjernehinnebetennelse, og det kan være livstruende. Viral meningitt er mer vanlig og er ikke så alvorlig som det bakterielle versjonen. Begge former for hjernehinnebetennelse kan presentere influensalignende symptomer hos barn.

Fever

Meningitt kan forårsake høy feber hos barn. En feber er vanligvis en av de første merkbare symptomer på hjernehinnebetennelse før de mer alvorlige symptomer.

Hodepine og lysfølsomhet

Barn med hjernehinnebetennelse kan klage over en svært alvorlig hodepine som ikke går bort. Deres øyne kan også være mer følsomme for lys enn normalt.

Stiv nakke

En stiv nakke er en av de klassiske symptomene på hjernehinnebetennelse og bør tas svært alvorlig. Dette symptomet er mest vanlig hos eldre barn. Et barn med hjernehinnebetennelse kan føle en god del smerter i nakken når han slipper hodet mot brystet hans.

Utslett

Meningitt kan også føre til utslett på kroppen og føre til hyppige kløe hos barn.

Hos spedbarn

Spedbarn med hjernehinnebetennelse har ulike symptomer enn eldre barn. Deres symptomer er mer sannsynlig å inkludere apati, manglende respons, en stiv nakke eller gulsott.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Stroke symptomer hos barn

De fleste tenker på voksne når de hører ordet hjerneslag. Når de innser at de selv eller en du er glad er å ha et hjerneslag, vet de fleste at de må søke medisinsk behandling innen 12 til 24 timer for å unngå permanent skade blodkar. Men kan folk ikke lett identifisere hjerneslag symptomer hos barn. The National Stroke Association sier at noen av risikofaktorene for den lille prosentandelen av barn som lider slag inkluderer fødselsskader, infeksjoner, trauma, blod tilstander som sigdcelleanemi, og noen fysiske og psykiske funksjonshemninger. Noen hjerneslag symptomer hos barn er lik de hos voksne.

Alvorlig hodepine og Beslag

The National Stroke Association sier at en av de første slag symptomer hos barn er klagen av en alvorlig hodepine. Foreldre vil vite at noe er galt, fordi barn sjelden klager over hodepine. Disse hodepine kan være så alvorlig at barn ønsker å legge seg ned. Spedbarn kan ikke klage over hodepine, men de utvikler anfall. Som med voksne, bør foreldrene oppsøke lege umiddelbart hvis disse symptomene oppstår.

Tale og Mobility

Akkurat som voksne, hjerneslag symptomer hos barn inkluderer problemer med tale og mobilitet på grunn av midlertidig lammelse og svakhet på en side av kroppen sin. Talevansker omfatter manglende evne til å danne ord eller utydelig, upassende tale. Body nummenhet fører til tap av koordinasjon i armer og ben og tap av balanse.

Urininkontinens

Ifølge St. Johns Hospital sin Stroke Treatment hjemmeside, er urininkontinens et nytt slag symptom hos barn. Dette er en tilstand der folk mister blærekontroll, alt fra mindre lekkasjer til ukontrollert urinering. Inkontinens oppstår fordi slag redusere muskelkontroll i kroppen.

Ansiktsmusklene

Hjerneslag symptomer hos barn påvirker deres ansiktsmusklene også. Svake ansiktsmusklene inkluderer øyeproblemer som kan føre til uklart syn, ulike elever og delvis eller total blindhet. Andre ansikts problemer inkluderer en hengende uttrykk og siklende pga lammelse. Disse synlige symptomene vil trolig være merkbar for foreldre eller omsorgspersoner. Barn kan også ha en oppblåst blodåre i halsen.

Tap av bevissthet

St. Johns Hospital sier også at symptomer på barndommen slag inkluderer midlertidig tap av bevissthet og snorking lyder. Denne tilstand kan forekomme i forbindelse med to eller flere av de andre slagsymptomer. Hvis barna mister bevisstheten, bør foreldrene umiddelbart få dem til sykehuset for leger å overvåke tilstanden.

Virus symptomer hos barn

Barn kan være infisert med virus mange ganger i et gitt år, og barn som går på barnehage eller skole kan bli utsatt for enda flere virus som forårsaker sykdom. Heldigvis er de fleste av de symptomer på virus-infeksjoner hos barn over i løpet av en-til-to uker. Ofte disse symptomene kan behandles hjemme og med hvile, men for symptomer som ikke går bort eller blir verre, kan behandling hos lege være nødvendig. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om virus symptomer hos barn.

Smerter

Barn kan ha ulike smerter når infisert med et virus. En hodepine er et tidlig symptom på en virusinfeksjon hos barn, og smerten kan spre seg inn i ansikt og hals. Virusinfeksjoner som influensa kan også føre til muskelsmerter, magesmerter og kramper hos barn.

Fordøyelsesproblemer

Barn med virusinfeksjoner kan ha en rekke av fordøyelsesproblemer i løpet av sykdommen. Ved begynnelsen av sykdommen, kan mangel på appetitt og kvalme utvikles hos barn. De kan også utvikle oppkast, magekramper og diaré når syk med virus som norovirus, rotavirus og influensa.

Fever

Barn med et virus ofte utvikler feber som kan vare i flere timer til flere dager. Barneleger kan be om at foreldre sjekke temperaturen på babyer rektalt eller under armhulen, og sjekk de av ungdommer under armhulen eller muntlig. Barn med feber kan føle seg bedre med hjemmesykepleien som en lunken bad og hydrering, selv de med høy feber kan trenge akutt medisinsk behandling for å forebygge komplikasjoner.

Malaise

Barn smittet med et virus kan oppleve generelle følelser av sykdom kalt ubehag. Til foreldre, kan barn med et virus ikke opptre som de vanligvis gjør, og kan være uinteressert i lek og andre favoritt aktiviteter. Barn som har virusinfeksjoner kan være stille, bevege seg sakte og handle sløv eller rastløs.

Luftveisproblemer

Virus som infiserer lungene av barn kan føre til luftveisproblemer inkludert pustevansker. Barn med luftveisvirus kan ha pustebesvær og smerter når du tar et dypt pust eller hoste. Barn kan også produsere mye slim som følge av luftveisvirus, som kan føre til nysing, nese, rennende eller tett nese og sår hals.

Tretthet

Barn med virusinfeksjoner kan føle seg trøtt og fysisk utmattet hele dagen. De kan være lurt å sove senere på morgenen eller ta naps, selv de som allerede hadde sluttet å ta regelmessige naps. Imidlertid kan noen barn har problemer med å sove mens syk med et virus på grunn av andre symptomer som lunger eller smerter i kroppen som gjør det vanskelig å bli komfortabel og slappe av.

Feber og utslett symptomer hos barn

Feber og utslett er vanlige symptomer hos barn, og kan være en indikasjon på et utviklings infeksjon eller sykdom. Heldigvis kan disse symptomene vanligvis håndteres hjemme, selv om symptomer som forverres eller vedvarer kan kreve medisinsk behandling for å unngå potensielt livstruende komplikasjoner.

Typer

Feber hos barn kan variere fra lav karakter (mindre enn 100 F) til alvorlig (i løpet av 103 F), og utslett kan utvikle seg i et lite område av legemet eller over det meste av kroppen, avhengig av årsaken, per Mayo Clinic.

Identifikasjon

En feber hos barn kan identifiseres ved hjelp av et digitalt termometer i munnen, armhuler eller rektum, eller i øret ved hjelp av en spesiell termometer. Utslett kan identifiseres ved visuell undersøkelse av huden og hodebunn. Feber kan gi irritabilitet, slapphet og tretthet; Whiles utslett kan føre til hevelse og kløe.

Time Frame

Barn kan utvikle en feber og utslett enten plutselig eller gradvis, og symptomene kan vare i noen timer til noen dager eller lenger.

Betydning

Feber og utslett hos barn er ofte tidlige symptomer på en bakterie-eller virusinfeksjoner, som kan være smittsom og spres til husstandsmedlemmer og andre nærkontakter, per American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

En feber mer enn 100,4 F i en baby som ikke er ennå tre måneder gammel bør vurderes av en lege, selv om ingen utslett er til stede, ifølge Mayo Clinic.

Behandlinger

Barn med feber som er minst seks måneder gamle kan gis paracetamol eller ibuprofen som anbefalt av en lege, sammen med fuktighet og hvile; utslett kan ofte behandles med vaselin, milde kremer eller varme bad.

Type 1 diabetes symptomer hos barn

Type 1-diabetes er en form for diabetes karakteriseres ved nedsatt eller manglende produksjon av insulin av bukspyttkjertelen. Insulin er et hormon som hjelper konvertere sukker (glukose) til energi. Med begrenset produksjon av insulin, overdreven sukkere akkumuleres i kroppen. Type 1 diabetes er også kjent som juvenile eller insulinavhengig diabetes, og det forekommer hyppigere hos barn enn voksne.

Årsaker

De fleste av de tilfeller av type 1 diabetes hos barn har ingen spesifikk årsak; imidlertid, i henhold til Mayo Clinic, visse faktorer spiller en stor rolle i utviklingen av sykdommen. Arvelige og genetiske faktorer, virusinfeksjoner og vitamin D-mangel er blant elementene som antas å øke sjansene for kontrahering Type 1 diabetes.

Overdreven tørste og vannlating

Blant de vanligste symptomer assosiert med Type 1 diabetes hos barn er hyppig trang til vannlating og sterk tørste. På grunn av akkumulering av overdrevne nivåer av sukker i blodet, er den tilstedeværende væske i vev generelt absorbert utover av disse sukkere. Denne tilstanden kan føre til overdreven tørste, fører til mer drikkevann, noe som i sin tur fører til en trang for hyppig urinering.

Blurred Vision

En annen vanlig type 1 diabetes symptom hos barn er tåkesyn. Høye nivåer av sukker i blodet kan trekke væske fra linsene i øynene, forårsaker tåkesyn.

Vekttap

Barn som lider av type 1 diabetes opplever ofte overdreven og ukontrollert vekttap. På grunn av den utilstrekkelige og utilstrekkelig produksjon av energi i kroppen, muskelvev og andre fettlagringsområder har en tendens til å krympe.

Andre vanlige symptomer

Blant andre symptomer er økt tretthet, ekstrem sult, leggkramper, irritabilitet og hyppige humørsvingninger.

Astma Symptomer hos barn

Astma Symptomer hos barn


Pediatric astma er en kronisk medisinsk tilstand som påvirker barnas lungene og bronkiene. Astma inflames bronkiene, sammentrekkende luftveiene og gjør det vanskelig å puste. Barn med astma har vanligvis sensitive bronkier og lunger, som blir lett irritert av allergener eller fysiske aktiviteter (for eksempel PE eller spille utenfor). Det finnes ingen kur for astma, men det kan bli kontrollert gjennom medisinering.

Symptomer

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er astma en langvarig sykdom som påvirker barn og voksne. Symptomer hos barn kan omfatte rattly pust, piping i brystet og kortpustethet. Natt hoste, og hoste etter ler, spiller eller gråt er flere symptomer. Noen symptomer kan være utløst av pollen, støvmidd, utendørs luftforurensning, kjæledyr, muggsopp, tobakksrøyk, kald luft og trening. Hvis barnet ditt puster hese under og etter friluftsliv, bør du oppsøke lege for å teste for astma. Astma utløser kan resultere i det som er referert til som en "astmaanfall". Et astmaanfall oppstår når en utløser, for eksempel røyk, trer i luftveiene (lungene og bronkiene). Luftveiene begynner å innsnevre, noe som gjør det vanskelig å puste. Angrepet resulterer vanligvis i tungpustethet, hoste og tetthet i brystet.

Behandling

Pediatric astma kan styres gjennom medisiner foreskrevet av helsepersonell. Medisinering kan bli spredt gjennom inhalator, tabletter, injeksjon eller flytende form. Inhalatorer med en tilknyttet avstandsstykke eller kammer, blir vanligvis brukt for små barn. Noen ganger spruter fra en inhalator er savnet og en spacer brukes til å fange opp medisinering og kontroller at den er spredt fra inhalatoren i munnen på riktig måte. Anti-inflammatoriske medisiner bidra til å forhindre astmaanfall starter ved å opprettholde en konstant flyt av medisiner for å opprettholde luftveier. Disse medikamentene å opprettholde langsiktig kontroll over symptomene. Quick-virkende medisiner brukes under astmaanfall. De åpne luftveiene ved å utvide bronkiene under et angrep. Det finnes mange typer medisiner som administrerer astma, og som med alle medisiner, kan det være bivirkninger som bør tas i betraktning.

Betydning

Ifølge American Academy of Allergy, Asthma, og immunologi, astma er en av de vanligste alvorlige sykdommer i USA og påvirker 9 millioner barn. Gjennom en behandlingsplan, kan pediatrisk astma styres slik at berørte barn å føre en aktiv livsstil. Et barns vedlikeholdsplan skal følges daglig, og skole- og omsorgs bør være klar over planen. Noen ganger astmasymptomer minske som barn blir eldre, men symptomene kan komme tilbake senere i voksenlivet.

Betraktninger

En studie ved Washington University School of Medicine i St. Louis, kan ha funnet en sammenheng mellom astma og en hud tilstand som kalles. Studien konkluderte med at 50 til 70 prosent av barn med eksem senere utvikle astma. Forskere gjennomføre studien teoretisere at noen mennesker kan ha en immunsykdom, som skaper overfølsomhet for allergener, noe som resulterer i både hud og pusteforhold.

Advarsel

Astmaanfall kan være alvorlig, og det kan være nødvendig å søke legehjelp. På et sykehus eller legevakt, vil nebulizers og andre medisiner brukes til å gjenåpne luftveiene. En forstøveren tar flytende medisiner og endrer den til en tåke som er pustende. Astmaanfall kan være spesielt alvorlig hos spedbarn og småbarn på grunn av størrelsen på deres luftrom. Hvis et lite barns luftveier blir sterkt begrenset, kan situasjonen bli livstruende. Hvis du mistenker at barnet ditt har en alvorlig astmaanfall, Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Diabetiker Symptomer hos barn

Diabetiker Symptomer hos barn


Diabetiker symptomer hos barn kan være vanskelig å få øye på. Ifølge American Diabetes Association, er diabetes hos barn ofte oversett fordi symptomene synes å være ufarlig. Mens tørste og hyppig vannlating anses kjennemerket tegn på diabetes hos barn disse symptomene kan ikke umiddelbart klart, eller alvorlig nok til å indikere et problem.

Diabetes Typer

Flertallet av barn med diagnosen diabetes har type 1, tidligere kalt juvenil diabetes. Type 1 diabetes er en autoimmun lidelse som fører til at immunceller til å angripe beta-cellene i bukspyttkjertelen som er ansvarlig for å lage insulin. Insulin blir brukt av kroppen til å omdanne sukkerarter, stivelser og andre matvareprodukter til energi. Når betacellene blir angrepet de slutter å produsere insulin alle sammen, eller ikke produserer nok insulin til å dekke kroppens behov. Beta-celler fortsetter å produsere insulin i type 2 diabetes. I noen tilfeller er insulinproduksjon ikke er tilstrekkelig, men i andre tilfeller er problemet at kroppen ikke er i stand til å reagere på riktig måte til insulin som er produsert.

Tørste og hyppig vannlating

Symptomer på diabetes er vanligvis den samme til tross for den typen. Fordi barnets bukspyttkjertelen er ikke lenger i stand til å tilstrekkelig konvertere sukker og stivelse til energi, hans kroppens glukose eller sukker nivå, begynner å stige. Denne økningen forårsaker ekstra væske til å bli trukket fra vev, noe som fører tørste. Jo mer væske barnet ditt drikker, jo mer vil han urinere.

Sult og Vekttap

Mangel på insulin betyr også at barnets muskler og organer ikke får den energien de trenger for optimal funksjon. Når dette skjer, krever barnets kropp mer mat i et forsøk på å piffe opp sin energi nivå, øker hans appetitt. Selv om barnet ditt er å spise mer, kan han være raskt miste vekt som muskel- og fett butikker begynner å krympe. Uforklarlig vekttap er alltid en årsak til bekymring, og bør vurderes av barnets lege.

Andre symptomer

Fluid er også trukket fra øynene, noe som resulterer i tåkesyn. Hvis barnet ditt sliter allerede briller, kan dette symptomet være lett forveksles med et behov for å endre ditt barns brille resept. Andre symptomer på diabetes inkluderer irritabilitet og tretthet. Jenter er utsatt for gjær infeksjoner.

Risikofaktorer

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), hvert år mer enn 13.000 barn i USA er diagnostisert med type 1 diabetes. CDC rapporterer at tilfeller av type 2-diabetes hos barn har steget de siste to tiårene. Fedme og inaktivitet er viktige risikofaktorer for å utvikle type 2. American Indian barn er spesielt utsatt. Hvis du har en nær slektning med type 1 diabetes, kan barnet ha en økt risiko for å utvikle sykdommen, selv om flertallet av barn med diagnosen type 1 har ingen familie historie av sykdommen.

The Sugar Connection

Spise sukker ikke forårsaker diabetes. I det siste, var folk med diabetes forbudt fra å spise mat som inneholder sukker, men at anbefalingen har endret seg og sukker er nå tillatt i kontrollerte mengder.

Depresjon symptomer hos barn

Depresjon symptomer hos barn

Det er naturlig for noen barn blir lunefull, trist, sint og irritabel. Det er en del av det å vokse opp. Men depresjon hos barn er alvorlig og bør ikke tas lett eller oppsagt. Depresjon er en pågående sykdom som avbryter en persons liv. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, fem prosent av barn og tenåringer lider av depresjon. Foreldre og lærere bør være klar over noen av symptomene på depresjon hos barn. Jo før du får dem hjelp, jo raskere vil de begynne å føle seg bedre.

Sinne og irritabilitet

Endringer i humør er en indikator noe er galt. Enten surring ut i sinne eller stadig gråt både kan være symptomer på depresjon hos barn.

Tap av interesse

Når barn slutter å spille med deres favoritt leker eller slutte å spille i det hele tatt, du vil gå inn og sjekke om dette er depresjon.

Vedvarende trist eller Tomme Feelings

Barn vil få trist på anledningen. Men hvis dette tristhet siste dagene og blir bare verre, det er noe større enn en stemning skjer.

Endringer i å sove og spise

Å spise eller sove mer eller mindre enn vanlig er et symptom på depresjon i alle aldre. Depresjon kan holde barnet i sengen mer og oftere eller holde dem våken i flere dager om gangen.

Intense følelser av sorg og håpløshet

Barn bør aldri føle seg håpløs. Dette er et sikkert tegn på depresjon hos et barn. Når barn begynner å gi opp på seg selv og verden rundt dem, må du ta dette på alvor.

Snakke om døden og tanker om selvmord

Tanker, ideer eller snakker om selvmord er et stort tegn på at du trenger å involvere en medisinsk faglig. Dette er ikke noe som bør betraktes som en fase; det er alvorlig.

Advarsel

Hvis du merker noen av disse symptomene hos barnet ditt, en venns barn eller en elev i klassen din, søke øyeblikkelig tilsyn av medisinsk faglig. Mens fastlegen din kan være en start, er en god idé å finne en barnepsykolog som er opplært til å utføre psykologiske vurderinger.

Blindtarmbetennelse symptomer hos barn

Blindtarmbetennelse symptomer hos barn

Ifølge Journal of American Medical Association (JAMA), er blindtarmbetennelse mindre vanlig hos barn under seks år enn det er hos eldre barn og voksne, men det er ikke uhørt. Uansett hvilken alder barnet er, ta hensyn til klager og tegn på magesmerter og feile på siden av forsiktighet hvis barnet ditt har en alvorlig magesmerter som ikke går bort.

Biologi

Vedlegget er en liten, fingerlignende organ som festes til tykktarmen. Tillegget ligger i nedre høyre kvadrant av abdomen, tjener ingen identifiserbar hensikt og med mindre det blir infisert, det går ubemerket. Den del av tillegget som oppfyller tykktarmen er et åpent rør. I sjeldne tilfeller kan en liten mengde av avføring seg fast i åpningen av tillegget og stivne, noe som resulterer i blokkering, betennelser og infeksjoner. I noen tilfeller, leger ikke klarer å finne årsaken til den infiserte organ.

Første symptomene

Et eldre barn kan klage over kramper eller en murrende smerte rundt navlen som strekker seg nedover, mot nedre høyre side av magen. En yngre barn kan holde magen, krølle meg sammen og gråte. Kvalme eller oppkast kan følge med smerte, noe som gjør foreldre tror magen influensa eller matforgiftning er den skyldige. I tillegg kan en lav grad av feber og diaré være til stede.

Progresjon

Som barnets blindtarm fortsetter å hovne opp, blir smertene intense. Hos barn under to år, ukontrollerbar gråt og en hoven mage kan være til stede. Siden disse er også symptomer på andre alvorlige lidelser, er umiddelbar medisinsk behandling avgjørende. Eldre barn kan være i stand til å uttrykke alvorlighetsgraden av smerte. Innen en til tre dager etter utbruddet av barnets symptomer, kan en infisert vedlegg briste, sprer smitte inn i bukhulen. Hvis dette skjer, kan barnets feber pigg.

Diagnose

Symptomer på blindtarmbetennelse hos et barn er et medisinsk nødstilfelle. En infisert vedlegg vil ikke leges av seg selv og legen din vil ønske å planlegge kirurgi så snart som mulig å fjerne det før det sprekker. Når barnet ditt når sykehus eller klinikk, vil legen utføre en underlivs eksamen og han kan bestille en CAT scan, røntgen, blodprøver og en urinprøve for å fastslå om tillegget er infisert.

Komplikasjoner

En betent blindtarm kan sprekke hvis den ikke er fjernet. Når dette skjer, blir situasjonen mer farlig som smitte fra sprukket blindtarm sprer seg i bukhulen. Med moderne antibiotika behandlinger, er en sprukket blindtarm vanligvis behandles, selv om det fortsatt kan være en dødelig komplikasjon.

Prognose

Kirurgi for å fjerne en betent blindtarm er relativt enkel og barnet kan forlate sykehuset innen to eller tre dager med instruksjoner om hvordan å samle krefter hjemme. Hvis vedlegget sprukket før operasjonen, vil barnet forbli i sykehuset før legen mener infeksjonen er under kontroll.

Diabetes Symptomer hos barn

Når små barn er diagnostisert med diabetes, er det Type I, som også kalles juvenil diabetes. Når barna er diagnostisert med type I diabetes, betyr det at kroppen ikke produserer nok insulin, som er et hormon som tar glukose og karbohydrater og konverterer dem til energi. Selv om symptomene synes å dukke opp raskt, tar det lengre tid for sykdommen å utvikle.

Genereal Symptomer

Et par ting å se etter er sterk tørste, sult eller vannlating, mister vekt, trøtthet, gjær infeksjoner, og tåkesyn.

LEGEHJELP

Hvis barnet ditt viser noen av symptomene på diabetes, er det viktig at du tar ham med til legen. Hvis Type I diabetes går ubehandlet, kan det føre til diabetisk ketoacidose, noe som kan føre til døden.

Behandling av diabetes hos barn

Behandle type I diabetes med insulin, som er injisert daglig. Noen pasienter finner de trenger mindre insulin etter at de begynner injeksjoner, men de bør fortsette å ta insulin. Dette er bare en kort fase.

Risiko

Å ha Type 1 diabetes kan øke barnets risiko for hjertesykdom, blindhet eller nyreskade.

Testing

En glukosetoleransetest vil avgjøre hvordan kroppens prosesser glukose og en blodprøve vil bestemme nivået av glukose i blodet.

Fibromyalgi symptomer hos barn

Fibromyalgi er en smertefull muskel-skjelett tilstand som rammer over fem millioner mennesker i USA alene. De fleste barn begynner å vise tegn på fibromyalgi i puberteten, med jenter utvikler det oftere enn gutter. De mest utbredte symptomene som barn med fibromyalgi erfaring er søvnforstyrrelser, smerter og tretthet, men det er andre viktige symptomer relatert til fibromyalgi.

Søvnproblemer

Barn med fibromyalgi har ofte søvnproblemer. De kan slite med å sovne, klager over aldri å få nok søvn, og viser tretthet eller depresjon av mangel på søvn. Noen ganger søvn problemer er et resultat av rastløse ben syndrom.

Pain

Barn med fibromyalgi kan ha akutt og utbredte smerter som ofte forveksles med voksesmerter. De kan beskrive denne smerten som stivhet i muskler eller en brennende og verkende følelse.

Fatigue

Et barn med fibromyalgi vil oppleve tretthet og en generell tretthet enten fra kroniske smerter eller søvnforstyrrelser. Trøtthet vil påvirke andre aspekter av barnets liv, og er en av de mest utbredte symptomer på fibromyalgi.

State of Mind

Barn med fibromyalgi kan oppleve angst, depresjon og humørsvingninger fra smerte og tretthet de opplever. De kan også ha problemer med konsentrasjon.

Andre symptomer

Mens symptomene ovenfor er den mest vanlige, kan barn med fibromyalgi også oppleve en følsomhet for varme eller kalde temperaturer, hodepine, ømhet i lymfeknutene og abdominal nød.

Behandling

Behandling for fibromyalgi hos barn er vanligvis en kombinasjon av aerob trening, terapi, kosthold og medisinering. Noen barn vokser fibromyalgi som de utvikler.

Hyperthyroid symptomer hos barn

Hyperthyroid symptomer hos barn

Hypertyreoidisme (eller Graves sykdom) hos barn forårsaket av store mengder av thyroid hormon tyroksin (T4) i blodet. Symptomene som dukker opp i barn har en stor innvirkning på deres liv.

Historie

Hypertyreose er ikke en vanlig forekomst hos barn. Det påvirker bare en i 5000 barn, vanligvis mellom 11 og 15 (J Clin Endocrinol Metab 1987 juni, og 64 (6):. 1241-5).

Typer

Hypertyreose i en nyfødt baby kan være dødelig, og sykdommen hos eldre barn kan ha plagsomme symptomer og konsekvenser.

Funksjoner

Symptomer på hypertyreose hos barn kan inkludere rastløshet, diaré, blussende, fuktig hud, rask puls, høyt blodtrykk, skjelvende hender og dårlig vektøkning.

Identifikasjon

En blodprøve kan gjøres for å bekrefte en diagnose av hypertyreose.

Forebygging / løsning

Behandling for barn med hypertyreose kan omfatte medisiner, fjerne deler av eller hele skjoldbruskkjertelen og langsiktig oppfølging i tilfelle symptomene tilbake.

Advarsel

Siden muligheten finnes for hypertyreose eller Graves sykdom for å gå tilbake, er det viktig for de berørte barnets skjoldbrusk nivåer og symptomer som skal overvåkes regelmessig.

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt er en tilstand som oppstår når bukspyttkjertelen blir betent. Bukspyttkjertelen er et organ i kroppen som frigjør enzymer som brukes i fordøyelsen. Det er også ansvarlig for å regulere glukose i blodet ved å utskille glukagon og insulin hormoner. Betennelse i bukspyttkjertelen forårsaker fordøyelsesenzymer til å angripe bukspyttkjertelen. Ifølge National Institutes of Health, er pankreatitt sjelden hos barn. De barna som utvikler pankreatitt vanligvis gjør som følge av en arvelig tilstand eller traume til kroppens mageregionen.

Akutt pankreatitt

Akutt pankreatitt kommer på raskt og sterkt. Akutt pankreatitt er vanligvis utløst av gallestener, men kan også oppstå på grunn av en infeksjon, tumor, medisin eller annen form for skade på mageregionen. Akutt pankreatitt krever rask legehjelp. Med riktig behandling, vil akutt pankreatitt vanligvis gå bort uten varige effekter. Det er imidlertid mulig for akutt pankreatitt å resultere i dehydrering, indre blødninger, lavt blodtrykk eller svikt i nyrene, lungene eller hjertet. I tillegg kan akutt pankreatitt endre seg til kronisk pankreatitt, med skade alvorlig nok til å forårsake arrdannelse.

Akutt pankreatitt Symptomer

Smerte kan plutselig begynne i øvre mageregionen og stråle ut til ryggen. Smertene kan vare i noen dager, og er ofte verre etter å ha spist. Buken kan også vises hovne og være øm å ta på. Andre symptomer kan være feber, oppkast, kvalme og en rask puls.

Kronisk pankreatitt

Kronisk pankreatitt er en pågående bukspyttkjertelen betennelsestilstand som vanligvis forverres over tid. Vanligvis bare personer fra 30 til 40 år gamle har kronisk pankreatitt. Det er imidlertid mulig for yngre individer å ha kronisk pankreatitt dersom betingelsen er arvelig eller forårsaket av noen type traumer til mageregionen. Også barn med cystisk fibrose har en økt risiko for å utvikle kronisk pankreatitt. Barn med arvelig pankreatitt har vanligvis forbigående episoder av diaré og magesmerter som varer dager om gangen i løpet av mange år.

Symptomer på kronisk pankreatitt

Noen barn med kronisk bukspyttkjertelen kan oppleve smerte i øvre mageregionen, mens andre ikke kan oppleve noen smerter i det hele tatt. De som har smerter vil sannsynligvis føle smerte i ryggen området, samt og smertene kan bli verre etter å ha spist. Andre symptomer på kronisk pankreatitt er diaré, oljeaktig avføring, oppkast, kvalme og vekttap.

Behandling

Akutt pankreatitt er vanligvis behandles med intravenøse væsker, samt antibiotika og smertestillende medikamenter. I noen tilfeller kan operasjon være nødvendig. Kronisk pankreatitt er behandlet med intravenøs væske og smertestillende medikamenter i tillegg. Men det også er behandlet med en lav-fett diett og enzym kosttilskudd. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne alvorlig skadde deler av bukspyttkjertelen.

Gallestein symptomer hos barn

Gallestein symptomer hos barn

Galleblæren er et lite organ som holder galle. Det ligger like under leveren og sammen med bukspyttkjertelen og leveren gjør opp galle systemet. Disse organene hjelpe produsere og lagre galle og enzymer som hjelper kroppen å bryte ned fett i leveren. Gallestein er mer vanlig hos voksne, men barn kan utvikle dem. Mens noen barn kan utvikle gallestein, ifølge Seattle Children Hospital, barn med arvelig blodproblemer, fedme eller en familiehistorie med gallestein er på et høyere risiko. Gallestein er faste partikler som dannes i gallen og kan variere i størrelse fra så liten som et sandkorn til så stor som en golfball. Mens de fleste gallestein er ikke symptomatisk og ikke skape problemer, hvis det er mange av dem eller en stor en, kan det føre til ubehag.

Magen Pain

Ifølge eMedicine Helse, smerter i øvre høyre side av magen er det vanligste symptomet av gallestein hos barn. Smerter forbundet med gallestein vil intensivere etter at barnet spiser en fet måltid fordi fettet i maten fører til at galleblæren til kontrakt. Den intensiverte smerter kan vare i flere timer, og vil vanligvis gå bort av seg selv. Imidlertid vil smerten komme tilbake med hver galleblæren angrep.

Ryggsmerter

Siden ungdommer er i stand til å finne sin smerte enklere, kan de klage over ryggsmerter eller skuldersmerter. Dette vil bli ledsaget av smerter i øvre høyre mageområdet.

Kvalme

Hvis gallestein flytte ut av blæren, kan de forårsake blokkering i hvilket som helst av de kanaler som forbinder til galleblæren, bukspyttkjertelen eller leveren. Dette kan føre til at barnet har en følelse av kvalme og i noen tilfeller oppkast. Hvis oppkast fortsetter over en lengre tidsperiode, kan det føre til barnets kropp bli dehydrert. Mer væske enn normalt skal konsumeres for å holde kroppen riktig hydrert.

Fever

En feber er kroppens naturlige måte å si at noe er galt. Det kan skje når som helst på kroppen kjemper en infeksjon og kan også være et tegn på at en gallestein er årsak til et problem et sted i kroppen. Den feber vil vanligvis være ledsaget av andre symptomer, og hvis barnet er mistenkt for å ha gallestein, kan en ultralyd utføres av en lege for å bekrefte tilstanden og på riktig måte å behandle den.

Gulsott

Gulsott er en gulaktig farge på øyne og hud. Dette er forårsaket av høye nivåer av bilirubin i blodet. Bilirubin utskilles i galle, så hvis gallestein blir et problem, er det kan gjøre barnets hud har en gulaktig fargetone som også vises i det hvite i øynene.

Lyme symptomer hos barn

Lyme symptomer hos barn


Lyme sykdom kan påvirke alle som er utsatt for flått; dem som tilbringer mesteparten av tiden ute i områder der det er høyt gress og tungt skogkledde områder er i en enda større risiko. De høyeste rapporterte tilfeller av Lyme sykdom oppstå med barn mellom 5 og 14 år, og voksne i alderen 45 og 54. Flått er mest utbredt i det nordøstre, Midt-Atlanteren og Nord Central stater, med månedene av juni og ut august er de med høy risiko måneder for infeksjon. Hvis de tidlige symptomene er oppdaget i tide, kan barna bli behandlet før sykdommen utvikler seg inn i de mer alvorlige stadier. Når det kommer til Lyme sykdom, forebygging og avdekking er nøkkelen.

Hudutslett

Nesten 90 prosent av alle pasienter som har Lyme sykdom vil utvikle et utslett hvor som helst mellom noen dager til en måned etter en flåtten har bitt dem. På eldre barn, vil utslett vises på overkroppen, lår eller rumpe, og på yngre barn det vil vises på deres hode eller nakke. Selv om blink utslett er antatt å være den vanligste tegn på Lyme sykdom, kan det se annerledes ut på alle. Det kan begynne som et sted som ser ut som en kvise, deretter utvide i løpet av de neste dagene, snu til en lilla sirkel som er ca 6 inches i diameter, er felgen som en dyp rød. Ofte senteret vil slå klart, eller lysere til en blålig farge, og i løpet av de neste ukene kan det vokse til å utvide opptil 20 inches tvers. Mange er beskrevet følelsen av utslett som en brennende snarere enn en kløe. Det kan forsvinner fullstendig etter en periode på 3 til 4 uker, men vises på nytt i løpet av en av de senere stadier.

Influensalignende symptomer

Disse symptomene er faktisk det vanligste symptomet av Lyme sykdom og faktisk kan oppstå uten at utslett noensinne dukker opp. De kan faktisk vare alt fra 5 til 21 dager, og symptomer å se etter hos barnet ditt har feber på 100 til 103 grader F, frysninger, tretthet, hodepine som vanligvis forekommer i bakhodet, hovne kjertler som vanligvis forekommer i området av flåttbitt og en stiv nakke. Hvis du bor i et geografisk område der flått er utbredt, og barnet er i høy risiko, bør du teste barnet for Lyme sykdom i sommermånedene hvis han opplever disse vanlige symptomene, om han viser et utslett eller ikke.

Leddgikt

Etter hudutslett har dukket opp, kan leddsmerter forekomme. Faktisk kan leddgikt smerte være det første tegn på Lyme sykdom når det ikke lenger er et utslett. Men kan denne smerten ta måneder før det utvikler seg. Noen av symptomene er smerter og hevelse i større ledd som albuer, knær og skuldre og muskelsmerter som følger med leddsmerter. Tommelfingerregel er at ikke mer enn tre leddene er rammet av sykdommen, men symptomene kan vare alt fra noen dager til noen uker. Når de avta, vil det være en lang periode av lettelse før leddgikt smerte begynner på nytt. Etter 1 eller 2 år, symptomene på leddgikt generelt Pique, begynner å minske og deretter løse seg selv, selv om barnet ikke har fått behandling.

Nevrologiske symptomer

Bare om lag 15 prosent av barn som ikke har blitt behandlet for sin Lyme sykdom vil gå på å utvikle nevrologiske symptomer. De kan imidlertid utvikle dem under alle stadier av sykdommen, og disse symptomene kan påvirke enhver del av nervesystemet. De vanligste nevrologiske symptomer inkluderer søvnproblemer, hodepine, hukommelsesproblemer og humørsvingninger. Disse vanligvis bedre, selv om barnet ikke har blitt behandlet. I en mindre andel av barn, 5 til 10 prosent, nervene i ansiktet bli skadet, noe som resulterer i Bells parese. Dette er en tilstand hvori en svakhet i møte finner sted, og den ene siden av ansiktsmusklene og øyelokk begynner å henge ned. Dette kan også påvirke nerver rundt ansikts-området, forårsaker svimmelhet, nummenhet, endringer i hørsel og dobbeltsyn. Mens observere Lyme sykdom hos barn, ble det bemerket at mer enn halvparten som hadde Lyme sykdom også led av Bells parese.

Hjerte og Øyesykdom

Hvis venstre ubehandlet, kan Lyme sykdom også påvirke den elektriske conduction av hjertet, forårsaker symptomer som inkluderer kortpustethet, hjertebank, besvimelse og svimmelhet. Det kan også påvirke øynene under alle ledd, vanligvis resulterer i rosa øye. Men som sykdommen utvikler seg, kan nevrologiske problemer ha en effekt på øynene også, noe som resulterer i smerter og en lysfølsomhet.

Forebygging / løsning

Den mest opplagte måten å unngå å bli bitt av en flått er å unngå de områdene flått samles; dette inkluderer høye gress, skog og busker. Men hvis du kommer til å være i disse områdene, sørg for å bruke en tick frastøtende og utføre en hake sjekk hver kveld før du kommer inn i huset. Hvis du fjerner en flått innen 48 timer etter sitt feste, det reduserer sannsynligheten for Lyme overføring. Du kan også redusere overføring ved å bruke en antibiotisk krem ​​til området av flåttbitt. I tillegg fjerne en unødvendig børste eller blader rundt hjemmet for å redusere overføring av så mye som 50 prosent eller mer.

Tick ​​Fjerning

Riktig tick fjerning er nøkkelen til å redusere risikoen for overføring av en enda større beløp. Først, du vil bruke en pinsett i stedet for hendene; håndtering av en hake med bar hud kan øke spre smitte. Deretter tar du tak i flåtten munn så nær den menneskelige huden som mulig. Du vil da trekke oppover med et jevnt press, tar seg ikke å knuse kroppen; dette er der organismen av infeksjonen er plassert. Når flåtten er fjernet, legg den i en krukke fylt med alkohol, som dreper flåtten. Etter fjerningen har vært full, vaske området helt med enten såpe og vann eller en antiseptisk å drepe noen mikroorganisme fra flåtten.

Lupus symptomer hos barn

Lupus er en inflammatorisk sykdom der immunforsvaret angriper sitt eget organer, inkludert hjertet, nyrer, ledd og hud. Lupus kan påvirke folk i alle aldre. Symptomer på lupus hos barn er lik de for voksne. Mange barn med lupus ansiktet omfattende organskade sammenlignet med voksne, fordi et barns diagnose kan ta lengre tid.

Malaise

Barn med lupus føler deg dårlig, men kan ikke artikulere hva er egentlig galt. Symptomer inkluderer muskelsmerter, tretthet og / eller depresjon.

Utslett

En av de klassiske symptomene på lupus hos barn (og voksne) er en sommerfugl eller malar utslett, som er rødlig i fargen og krysser fra det ene kinnet til den andre.

Fever

Feber kombinert med leddsmerter kan være tegn på lupus.

Nyre dysfunksjon

Barn som lider av lupus kan utvikle nyresykdom (lupus nefritt), noe som fører til hevelse i føtter og ankler og unormalt høye nivåer av protein i urinen.

Sensitiviteter

En tilstand som kalles Raynauds phenemenon kan føre til at barnet å være altfor følsom for solen og kunstig lys. Andre symptomer er kramper i fingre og tær i reaksjon på kalde temperaturer.

Diagnose

Ifølge Bostons Children Hospital, må et barn viser minst fire av 11 spesifikke egenskaper forenlig med lupus å bli diagnostisert med sykdommen. Hvis du mistenker at barnet ditt har denne autoimmun lidelse, gjør en avtale med en barnelege for å diskutere dine bekymringer.

Hjertesvikt symptomer hos barn

Barn kan bli født med eller utvikle hjerteproblemer som forårsaker hjerteproblemer. Kardial dysfunksjon kan forårsake mild til alvorlige symptomer, avhengig av typen av hjerte tilstand og alvorligheten av tilstanden. Hjerte bekymringer kan i utgangspunktet diskutert med en barnelege som så kan ta utgående henvisninger til spesialister etter behov.

Effekter

Hjertesvikt hos barn kan føre til ulike effekter som brystsmerter, øvre magesmerter, hjertebank, tretthet, besvimelse og bilyder.

Typer

Typer av hjertesvikt hos barn inkluderer perikarditt, medfødt hjertefeil, mitralklaffprolaps og hjertesvikt.

Misdiagnoses

Symptomer på hjerte hjerte dysfunksjon kan etterligne andre forhold som sure oppstøt, brystskader, costochondritis (brusk betennelse) og angst. En lege kan finne ut om symptomer til stede virkelig er relatert til hjerteproblemer.

Behandling

Noen hjerteproblemer kan behandles med medisiner som vil forbedre hjertefunksjon og redusere symptomer. Imidlertid kan alvorlige hjertesykdommer krever invasiv kirurgi og selv transplantasjoner.

Advarsel

Ta alltid kontakt med lege hvis alvorlige brystsmerter er ledsaget av pustevansker, feber, rask puls og svette.

Malaria symptomer hos barn

Malaria er en svært vanlig infeksjon som oppstår i tropiske, varmt klima. Tilstanden er ofte livstruende og regnes som svært alvorlig. Det skyldes en parasitt som kalles Plasmodium. Smitten overføres til mennesker gjennom bitt fra mygg som er infisert. Malaria forekommer også svært ofte hos barn. Det er noen malaria symptomer som ofte er forbundet med barn som får sykdommen.

Tidlige tegn

Barn som har malaria kan vise noen tidlige symptomer på infeksjon, for eksempel tretthet, irritabilitet, tap av appetitt og søvnproblemer. Disse er generelt ansett for å være de første advarsel tegn på at et barn har malaria.

Sekundære symptomer

Etter et barn opplever de første malariasymptomer, de har ofte frysninger, og det utvikler seg til feber. En av de viktigste egenskapene til denne typen feber er ekstremt rask pusting. Den feber vanligvis blir høyere i en periode på en til to dager. I mange tilfeller, feberen plutselig og raskt stiger opp til 105 grader Fahrenheit og muligens enda høyere. Når feber avtar, går temperaturen i kroppen meget raskt til det normale, og barnet har en ekstrem periode av svette.

Repetisjon av Symptomer

De samme symptomene (som svetting, feber og frysninger) ofte går inn i et mønster og gjentar seg selv med jevne mellomrom, vanligvis på ca to eller tre dager av gangen. Dette avhenger av den eksakte malariaparasitten arter som stammer infeksjonen, men.

Andre tegn

Andre vanlige tegn på malaria hos barn inkluderer kvalme, hodepine og smerter og smerter som er over hele kroppen (spesielt i magen og på ryggen). En forstørret milt er et annet vanlig symptom på malaria for barn.

Hjerne og nyrer Effects

Når malaria har en effekt på hjernen, kan et barn tapet deres bevissthet eller oppleve kramper. Når det påvirker nyrene, kan barnet produserer en uvanlig lav mengde urin.

Vedlegg smerte symptomer hos barn

Vedlegg smerte symptomer hos barn


Blindtarmbetennelse er en medisinsk tilstand som ofte blir eksemplifisert ved betennelse i vermiform vedlegg i menneskekroppen. Vedlegget er et rudimentært organ hos mennesker, og dens fører betennelsen til ekstrem smerte; dermed er blindtarmbetennelse ofte kalles en medisinsk krise. Denne type tilstand er mest utbredt hos barn, men voksne får det. Den eneste behandling er fjerning av vermiform vedlegg gjennom operasjonen.

Årsaker til Blindtarmbetennelse hos barn

Hindring og hindring i nærheten av hulrommet i vedlegget er en av de viktigste årsaker til betennelse i vedlegg.
Ulike organismer som innvollsorm og bakterier også forårsake blindtarmbetennelse hovedsakelig hos barn, og dette fenomenet er mer utbredt i utviklingsland enn i utviklede.

Symptomer på Appendisitt

Symptomer på blindtarmbetennelse kan grovt deles og delt inn i to kategorier: typiske og atypiske.

Symptomer på Typisk Blindtarmbetennelse

En viktig symptom på blindtarmbetennelse typisk er smerte, generelt i den nedre del av magen på høyre side. Denne smerten oppstår hovedsakelig på grunn av dårlig plassering av visceral nervene nær midten gut.
Andre symptomer kan inkludere tap av matlyst, høy feber, kvalme og oppkast, og døsighet.

Symptomer på Atypisk Blindtarmbetennelse

Symptomer på atypisk blindtarmbetennelse generelt er diaré, overdreven vannlating og en tilstand som kalles nedover trang, som er en medisinsk tilstand knyttet til avføring som kan også oppleves sammen med smerter i nedre del av høyre side av magen.

Symptomer på Appendisitt i spesielle tilfeller

Andre karakteristiske symptomer assosiert med blindtarmbetennelse hovedsakelig hos barn er
Rovsing påloggings / symptom, smerter i nedre del av magen; psoas tegn / symptom, smerter i nærheten av høyre hofte området; og obturator tegn / symptom, krampe i musklene nær hoften.