Digidexo.com

uregelmessig puls og kortpustethet

Uregelmessig hjertefrekvens ETTER TRENING

En uregelmessig hjerterytme, eller arytmi, kan være forårsaket av mange ulike faktorer. Disse inkluderer røyking, for mye koffein og koronarsykdom. Opplever en uregelmessig puls bare under eller etter trening kan være et tegn på en veldig spesifikk og livstruende problem: catecholarminergic polymorf ventrikkeltakykardi (CPVT).

Symptomer på uregelmessig puls

De generelle symptomer på uregelmessig hjerterytme inkluderer pounding i brystet, kortpustethet, svimmelhet, enkel ubehag i brystet, trøtthet og hjertebank. Noen mennesker kan være lider av en uregelmessig puls og ikke engang vet det. En ekkokardiogram, eller EKG, kan finne ut sikkert om ikke noen som lider av noen eller alle av disse symptomene opplever en uregelmessig hjerterytme.

Hvis noen bare lider av symptomene på uregelmessig puls etter trening, kan en ekkokardiogram ikke være i stand til å oppdage problemet. Hvis dette er tilfelle, kan en øvelse stress test være nødvendig for å diagnostisere uregelmessig puls og mulig årsak.

Mosjon og CPVT

CPVT er en genetisk basert hjerte tilstand hvor mutasjoner i ryanodine reseptoren, en hjerte protein, fører til problemer med regulering av kalsium. En økning i kalsium i hjertet fører til en uregelmessig hjerterytme, et problem som kan være dødelig.

Personer med CPVT har normal hjerterytme når i ro. Når adrenalin og andre katekolaminer som produseres av kroppen under trening eller stress støter hjertet av en person med dette proteinet mutasjon, men det fører plutselig uregelmessig puls. Denne tilstanden er så alvorlig at trening kan føre til plutselig død for noen med CPVT.

Stress Test

Hvis noen opplever en uregelmessig puls etter trening, vil han trenge en øvelse stresstest for å oppdage problemet. Under en øvelse stress test, er faget satt på en tredemølle og koblet opp til utstyr for å overvåke hjertet. Faget begynner å gå på tredemølle, og hastigheten økes gradvis. Stigningen på tredemøllen skal også økes for å gi ekstra stress på emnet. Hjertefrekvensen overvåkes etter stresstest og blodtrykket er også tatt.

Behandling CPVT

De vanligste legemidler som brukes i behandlingen av CPVT er betablokkere. Betablokkere er vanligvis forbundet med behandling av hjertesykdommer og prestasjonsangst. De motvirke effektene av katekolaminer utgitt under trening eller under stress på hjertet og blodomløpet.

Uregelmessig hjertefrekvens

En uregelmessig puls etter trening kan være et tegn på andre hjertesykdommer. En ubalanse av elektrolytter som kalium eller natrium kan føre til en uregelmessig puls etter trening. Overdreven røyking eller koffein forbruk kan også føre til en postexercise arytmi. Dessuten er trening en form for stress, og overdreven trening kan føre til i uregelmessig puls.

Bivirkninger av Imitrex tabletter

Imitrex er merkenavnet av stoffet sumatriptansuksinat, foreskrevet for å behandle migrene hodepine (med eller uten aura). Produsert av GlaxoSmithKline, har medisinen mange mulige bivirkninger, men de fleste er uvanlig.

De vanligste bivirkningene

I kliniske studier var den vanligste bivirkningen av Imitrex tabletter var unormale følelser i huden som nummenhet, prikkende, prikking en brennende følelse. Disse virkninger har oppstått i nesten halvparten av gruppene.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger inkluderer tetthet i brystet, nakkesmerter, svakhet, svimmelhet, tretthet, kvalme og flushing.

Mindre vanlige bivirkninger

Bivirkninger av Imitrex tabletter som vanligvis forekommer i færre enn fem prosent av brukerne inkluderer magesmerter, angst, problemer med å svelge, døsighet, tørr munn, kjeve smerter, muskelsmerter og svette.

Sjeldne Effects

Bivirkninger som er rapportert, men er svært sjelden inkluderer ømme bryster, og en reduksjon eller økning i blodtrykket.

Advarsel

Sjeldne, men farlige bivirkninger som bør rapporteres til lege umiddelbart inkluderer kortpustethet eller astma, blodig diaré, kraftige magesmerter, uregelmessig puls eller tåkesyn.

APO Metoprolol bivirkninger

APO Metoprolol (Metoprolol tartrate) er merkenavnet for en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle angina (brystsmerter), høyt blodtrykk og hjertesvikt. APO Metoprolol distribueres i Canada av legemiddelfirmaet Apotex, og i USA av legemiddelfirmaet Astrazeneca (under merkenavnet Toprol XL). APO Metoprolol er også brukt som behandling for forebygging av hjerteinfarkt. Bivirkninger som svimmelhet, svakhet, diaré og depresjon er ikke uvanlig blant brukerne.

Dosering

APO Metoprolol er foreskrevet som en tablett for oralt inntak. Avhengig av din tilstand, vil APO Metoprolol være foreskrevet i 25 til 100 mg doser. Ta APO APO Metoprolol nøyaktig som foreskrevet og ikke hoppe over en dose. Hvis du glemmer å ta APO Metoprolol, ta den glemte dosen så snart du husker det. Ta alltid APO Metoprolol med et måltid.

Overdosering Symptomer

Det er svært viktig at du aldri ta en dobbel dose av APO Metoprolol, da det kan føre til en overdose. Symptomer på APO Metoprolol overdose inkluderer treg, ujevn hjerterytme, pustevansker (kortpustethet), blå-farget negler, svimmelhet, kvalme, besvimelse og svimmelhet.

Bivirkninger: Mindre vanlige

Metoprolol succinate ER er assosiert med mindre vanlige bivirkninger som kalde hender eller føtter, langsom hjerterytme, ankelen eller beinet hevelse og kortpustethet. Pustevansker eller piping er også bivirkninger av APO Metoprolol. Oppsøk lege hvis du opplever noen bivirkninger som følge av å ta APO Metoprolol.

Bivirkninger: Sjeldne

Noen bivirkninger forbundet med APO Metoprolol, selv om sjeldne, er mer alvorlig. De inkluderer brystsmerter, rygg eller leddsmerter, mørk eller blodig urin, hallusinasjoner (se ting som ikke eksisterer), uregelmessig puls, alvorlig kløende eller flassende hud utslett, gulsott (gulfarging av øyne eller hud). Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen alvorlig bivirkning som følge av inntak av APO Metoprolol.

Advarsel

Ikke slutt å ta APO Metoprolol uten å diskutere det med legen din først. Brystsmerter, hjerteinfarkt eller ujevne hjerteslag kan oppstå som et resultat av å avslutte behandlingen. Ta APO Metoprolol akkurat som foreskrevet. Ikke bruk alkohol mens du tar denne medisinen.

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati


Dilatert kardiomyopati er den vanligste sykdom i hjertemuskelen. Dette påvirker mennesker i alle aldre (for det meste mennesker i alderen 20 - 60 år); og med menn er mer utsatt enn kvinner. Den er karakterisert ved utvidelse av hjertekamrene som følge av en rekke faktorer så som alkoholisme, dårlig ernæring, kokainavhengighet, stress, virale infeksjoner, anemi, og koronar hjerte diseases.This tilstand påvirker hjertekamrene, spesielt den venstre ventrikkel , der utvidelse av hjertemuskelen begynner. Utvidelse av disse kamrene synker hjertene evne til å pumpe blod. Hjertemuskelen vil da kompenserer for dette, ved å pumpe utover sin kapasitet, noe som fører til vevsskade. Dette svekker hjertet og snart nok, vil det mislykkes. Etter hjertesvikt, er forekomster av symptomene for dilatert kardiomyopati, som er presentert nedenfor.

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati

Symptomer å gjenkjenne dilatert kardiomyopati

•  Når det er kortpustethet ved å utøve en innsats eller selv ved hvile.

Hvis ekstrem tretthet og svakhet samlede av legemet finner sted.

Fever skjer med frysninger og smerter i kroppen.

Når det er smerter i brystet.

Neck årer vises oppblåst.

svimmelhet eller ørhet er filt, som kan føre til besvimelse.

Tap av appetitt.

Det vil være hevelse i magen, ben, føtter og ankler.

Uregelmessig puls og unormal hjerterytme (arryhthmias).

Hint

  • Når symptomene er observert, må du kontakte legen din med en gang - for å unngå ytterligere komplikasjoner.
  • For de med ekstrem åndenød, må oksygentilførsel være tilgjengelig til enhver tid.

Hvordan identifisere Atrieflimmer

Hvordan identifisere Atrieflimmer


Den vanligste typen rask, uregelmessig hjerterytme er atrieflimmer, ifølge National Heart Lung and Blood Institute. Atrieflimmer er beskrevet som en serie av ukoordinerte sammentrekninger av atriene, eller de øvre hjertekamrene. I atrieflimmer, atriene tendens til å pumpe blod sporadisk. Mens de lavere ventriklene av hjertet har en tendens til å slå raskere enn normalt, opp til 160 slag per minutt. Når atriene og ventriklene ikke er i takt, har en tendens til å bli uregelmessig hjerterytme og forårsaker mindre blod som skal pumpes. I noen tilfeller trenger symptomene ikke alltid utvikle, men deres angrep er ofte plutselig. Så det er en god idé å bli kjent med de typiske symptomene. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan å identifisere symptomer på atrieflimmer.

Hvordan identifisere Atrieflimmer

•  Lytt til hva ditt hjerte forteller deg om atrieflimmer. Kvitter hjertebank-en bevissthet om en uregelmessig eller unormalt rask hjerterytme. Se etter en rask, uregelmessig puls. Den normale hvilepuls for en voksen er 60 til 80 slag per minutt.

Legg merke til noen følelser av å være ør. Tenk hvis du har følt svak eller hadde følelsen av svimmelhet.

Monitor noen brystsmerter kan oppstå. Sjekk for ubehag i forsiden eller baksiden av brystkassen.

Vurdere noen kortpustethet. Det er normalt å ha kortpustethet etter anstrengende aktivitet, som for eksempel trening. Men det er ikke typisk når den kombineres med de andre symptomene som er oppført her.

Forstå atrieflimmer er vanligvis tilskrevet en underliggende tilstand, for eksempel hjerteklaffsykdommer, koronarsykdom og høyt blodtrykk. Vet at risikofaktorer for noen av disse forholdene omfatter røyking, mangel på mosjon og et fettrikt kosthold.

Vær oppmerksom på at det finnes andre ikke-kardiale tilstander forbundet med atrieflimmer, som hypertyreose, lungebetennelse eller lungeemboli. Husk at atrieflimmer kan oppstå uten tegn på symptomer.

Forstå at atrieflimmer kan behandles med hell, men det kan føre til et slag hvis den forblir ubehandlet. Under atrieflimmer, blod ikke renne tilstrekkelig. Når dette skjer, kan blodet basseng og danne en blodpropp. Dersom clot separerer og kommer inn i blodet, kan levre blokkerer en arterie tilføre blod til hjernen. Dette, i sin tur fører til et slag.

Vit når du skal søke medisinsk hjelp for atrieflimmer. Kontakt lege hvis du har sporadiske hjertebank og har blitt diagnostisert og behandlet med atrieflimmer. Bruk nødetatene hvis du har atrieflimmer kombinert med alvorlig pustebesvær, brystsmerter og besvimelse.

Hint

  • Kontakt legen din hvis du er bekymret for at dette kan gjelde for deg!

Iskemisk hjertesykdom Diagnose

Iskemisk hjertesykdom, også kjent som ischemisk kardiomyopati eller koronar hjertesykdom, er en tilstand kjennetegnet ved en redusert blodstrøm til hjertet. Dens viktigste årsaken er en opphoping av plakk på fôr av koronararteriene som begrenser blodstrømmen, frata hjertet av all oksygenet den trenger for å fungere skikkelig.

Tegn og symptomer

De tidlige stadier av iskemisk hjertesykdom er asymptomatiske hos noen pasienter, noe som gjør det mulig for tilstanden skadelige effekter for å gå videre i stor grad uoppdaget, ifølge RxMed.com. Til slutt, men symptomer på enten angina eller hjertesvikt (CHF) er sannsynlig å dukke opp, sier MedlinePlus. Det mest bemerkelsesverdige symptom på det tidligere er en brystsmerter som vises sentrert bak brystbeinet eller litt til venstre. Andre symptomer inkluderer kortpustethet, svimmelhet og tretthet. Kortpustethet er også et tegn på CHF, som er hevelse i ankler og føtter, tap av matlyst, vedvarende hoste, hjertebank og en uregelmessig puls.

Søker en diagnose

Hvis du opplever symptomer på enten angina eller CHF, bør du oppsøke lege umiddelbart. Du bør også sjekke med legen din hvis du har en familiehistorie med hjertesykdom eller mistenker at du kan utvikle hjerteproblemer. Legen kan vurdere situasjonen, og starter med en fysisk eksamen, og deretter bestille de diagnostiske tester som han finner passende.

Ejeksjonsfraksjon

CHF, en av de to viktigste forhold som kan resultere fra ischemisk hjertesykdom, er karakterisert ved en svekket ejeksjonsfraksjon, en måling av hjertets effektivitet. MedicineNet.com definerer ejeksjonsfraksjon som "den del av blodet som pumpes ut av en fylt ventrikkel som et resultat av et hjerteslag." Den normale ejeksjonsfraksjon er mellom 55 og 65 prosent. Legen din kan bestille en rekke tester for å finne din ejeksjonsfraksjon. Slike tester kan omfatte et elektrokardiogram, ekkokardiogram, MR-undersøkelse av brystet, eller en ventriculogram (utført i løpet av en hjertekateterisering).

Andre diagnostiske tester

Som en oppfølging til en lesning på ejeksjonsfraksjon, kan legen din bestille en myocardial biopsi, en vevsprøve av hjertemuskelen som oppnås oftest under en hjertekateterisering. Andre tester som er nyttig for å identifisere arten og omfanget av hjerteskade er blodprøver som måler nivået av ulike stoffer i blodet, inkludert blod enzymer, for eksempel troponin og kreatin kinease; lipider, inkludert kolesterol og triglyserider; C-reaktivt protein; og homocystein.

Behandlingstilbud

Behandling for iskemisk hjertesykdom, avhenger i stor utstrekning av graden av skade, hvis noen, som har blitt gjort til hjertemuskelen. Modi for behandling omfatter medisiner, livsstilsendringer og, i ekstreme tilfeller, kirurgiske inngrep. Hvis CHF har nådd et avansert stadium, kan legen anbefale implantasjon av en enhet for å gi ditt hjerte en assist. Slike enheter inkluderer pacemakere, implanterbare defibrillatorer og venstre ventrikkel bistå enheter.

Hjelp for Alkohol Cardiomyopathy

Kronisk alkoholmisbruk kan føre til et forstørret hjerte, noe som kan føre til andre problemer, for eksempel høyt blodtrykk, skade på andre organer og plutselig død. (Se referanse 1) Den er en direkte toksisk virkning av etanol (alkohol) på hjertet som produserer alkoholisk kardiomyopati. Selv om kvinner er mer utsatt for sykdommen, er dens forekomst hos menn høyere på grunn av menn har en større tendens til å misbruke alkohol.

Hva er kardiomyopati?

Alkoholisk kardiomyopati (forstørret hjerte) resulterer fra langvarig misbruk av alkohol, som har en direkte giftig virkning på hjertet. Den hjertemuskelen blir forstørret og tynnere, med det resultat at hjertet ikke kan pumpe blodet over hele kroppen så effektivt. Mengden av blod pumpet (ejeksjonsfraksjon) reduseres etter hvert som sykdommen utvikler seg.

Hvis ikke arrestert, alkoholisk kardiomyopati, med sin reduserte blodstrømmen, kan skade mange andre vev og organer. Prosessen med hjerte degenerasjon med nedsatt pumping kalles hjertesvikt. Tilstanden er mest utbredt i menn 35-55 år; ofte, er det ingen symptomer før sykdommen når avanserte stadier.

Kronisk misbruk av alkohol er også en faktor i hjertearytmier (uregelmessige hjerteslag) som atrieflutter og flimmer, prematur hjerte sammentrekninger, hypertensjon (høyt blodtrykk), hjerneslag og død.

Hva er symptomene?

Symptomer på kardiomyopati inkluderer hjertebank, svimmelhet, besvimelse, hevelse i nedre ekstremiteter, nighttime oppvåkning med kortpustethet, pustevansker mens du ligger nede, tretthet, svakhet, hoste som produserer rosa og skummende slim, redusert årvåkenhet, redusert urinproduksjon, uregelmessig puls, tap av appetitt og økt vannlating om natten. (Se Referanse 2)

Hvordan er det diagnostisert?

Hjertesvikt er diagnostisert ved hjelp av flere tester, inkludert en ekkokardiogram, som viser forstørret hjertekamrene og / eller nedsatt pumpekapasitet; et elektrokardiogram (EKG), som kan vise utvidelse og unormal hjerterytme; hjertekateterisering eller angiografi, som kan hjelpe utelukke koronar occlusions (blokkeringer); og en kiste X-ray eller CT-skanning, som kan avsløre forstørret hjerte, væske buildup og nedsatt ejeksjonsfraksjon.

En komplett historie og fysisk eksamen, med særlig vekt på alkoholmisbruk, og blodprøver kan videre bidra til å diagnostisere sykdommen.

Hva er behandlingen?

Behandling for alkoholisk kardiomyopati kan begynne med begrensning til en lav natriumdiett, så vel som en sterk anbefaling at pasienten stopper å drikke helt og henvisning til behandlingssentre og støtte grupper, så som AA.

Alkoholholdig hjertesvikt kan også behandles med ACE (angiotensin converting enzyme) hemmere, betablokkere og diuretika som øker urinproduksjonen. En pacemaker kan forbedre symptomer og livskvalitet, og når kardiomyopati er ikke reversibel, kan en hjertetransplantasjon være et alternativ. I tillegg, er ernæringsmessige analyse og justering ofte nødvendig.

Primatene Mist Vs. Albuterol

Astma og sykdommer som påvirker luftveiene er alvorlige helseproblemer som krever riktig behandling for å hindre ytterligere komplikasjoner. Den første linjen i forsvaret er ofte en bronkodilatator, som Primatene Mist eller Albuterol. Forstå forskjellene mellom de medisiner kan hjelpe deg til å ta en avgjørelse og en effektiv behandling plan.

Fakta om Primatene Mist

Primatene Mist inneholder adrenalin, en bronkodilatator. Det er en over-the-counter medisiner indisert for kortsiktig lindring av astma symptomer som kortpustethet, stram følelse i brystet og tungpustethet. Ifølge Armstrong Pharmaceuticals, skaperne av Primatene Mist, fungerer medisiner i så raskt som 15 sekunder for å tømme luftveiene og gjenopprette lettere å puste. Barn som er yngre enn 4 bør ikke bruke denne medisinen uten legens råd.

Doseringsangivelser krever at brukerne bør begynne med å inhalere en gang. Vent i 60 sekunder for å bestemme om en annen inhalering er nødvendig. Ikke bruk denne medisinen oftere enn hver tredje time.

Fakta om Albuterol

Albuterol er en resept bronkodilator som raskt arbeider for å gjenopprette lettere å puste ved å slappe av Airway muskler. Det er indikert for forebyggelse og behandling av bronkospasmer på grunn av astma, mosjon-induserte bronkospasmer og obstruktiv luftveissykdom. Ifølge Drugs.com og FDA-godkjente informasjon, virker medisinen i løpet av fem minutter av innånding. Barn som er yngre enn 6 bør ikke bruke denne medisinen med mindre under en lege omsorg.

Doseringsanvisningen er å begynne med en enkelt innånding. Vent i minst 60 sekunder for å bestemme om en andre inhalering er nødvendig. Ikke bruk oftere enn hver fire til seks timer.

Side Effects

Bivirkninger av Albuterol inkluderer søvnløshet, nervøsitet, diaré, hodepine, tørr hals, svimmelhet, muskelsmerter, hes stemme, rennende nese, vedvarende hoste og sår hals. Ring legen din dersom du opplever noen alvorlige bivirkninger som allergiske reaksjoner, problemer med å puste, skjelvinger, tungpustethet, uregelmessig puls, nervøsitet, brystsmerter, ekstrem tørste, kraftig hodepine, økt vannlating, angst, kortpustethet, smerter i bena, svakhet, forvirring eller anfall, da disse kan være tegn på en alvorlig komplikasjon (som lave nivåer av kalium eller ekstrem hypertensjon).

Primatene Mist bruk kan resultere i tørr munn, søvnvansker, uregelmessig hjerteslag, skjelvinger, nervøsitet og beslag. Det er en risiko for økt hjertefrekvens og hypertensjon, noe som blir mer uttalt hvis medisinen er tatt oftere enn anbefalt.

Primatene Mist Kontra

Primatene Mist bør bare brukes hvis du har blitt medisinsk diagnostisert med astma. Snakk med legen din før du bruker denne medisinen sammen med andre medisiner som inneholder efedrin, koffein, pseudoefedrin eller fenylefrin. Unngå å spise eller drikke koffeinholdige produkter. Fortell legen din om du for tiden tar monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), som er typer medisiner som brukes for enkelte psykiatriske tilstander, for hvis du har tatt en MAO-hemmer i løpet av de siste 14 dagene.

Snakk med legen din før du bruker Primatene Mist, spesielt hvis du har en historie med hjertesykdom, alvorlig astma, diabetes, hypertensjon, beslag lidelse, glaukom, prostataproblemer, psykiatriske tilstander eller skjoldbrusk sykdom.
Ikke bruk denne medisinen mens de er gravide eller ammer uten først å rådføre deg med legen din.

Albuterol Kontra

Fortell legen din om alle medisiner som du tar (inkludert over-the-counter medisiner, vitaminer og urte kosttilskudd) for å unngå økt risiko for en negativ reaksjon. Fortell legen din hvis du tar antidepressiva, digoksin, betablokkere, diuretika, MAO-hemmere eller andre bronkodilatorer, som du kan kreve spesielle doseringsinstruksjonene og / eller overvåking.

Fortell legen din dersom du har diabetes, skjoldbrusk sykdom, hjertesvikt, beslag lidelse, hjertesykdom, høyt blodtrykk, eller hvis du er gravid eller ammer.

Advarsel

Astma kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet eller feilbehandlet. Fortell legen din dersom du utvikler nye eller forverrede symptomer eller hvis din nåværende behandling opphører å være like effektivt. Følg reseptbelagte instruksjoner (Albuterol) eller doseringsanvisning på boksen (Primatene Mist) for å unngå økt risiko for bivirkninger.

Hjerneslag som følge av Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er en tilstand forårsaket av revmatisk feber som vanligvis rammer barn i alderen 4 og 18. Virkningene av RHD vare livet ut og kan føre til slag.

Funksjoner

RHD skader hjertet ved forårsaker betennelse. Tegn på hjerteproblemer inkluderer brystsmerter, tretthet, kortpustethet og en uregelmessig puls, per HealthCentral Network.

Effekter

Betente hjerteklaffer og fartøy kan føre til hjerneslag, fordi blodet ikke kan strømme riktig fra hjertet til hjernen til å levere oksygen og andre næringsstoffer.

Betraktninger

Ifølge American Stroke Association, kan en blodpropp i hjertet på grunn av RHD ikke bare forstyrre blodstrømmen til hjernen, men kan også løsne og reise til hjernen.

Forebygging

ASA indikerer en lege vil ofte foreskrive antikoagulantia eller antiplatelets å hindre blodpropp fra forming. Disse inkluderer aspirin og warfarin.

Oppløsning

Kirurgiske alternativer for RHD inkluderer hjerte ventil erstatning eller åpne en svært smal ventil for å forebygge hjerneslag. En ballong valvuloplasty er en ikke-kirurgisk alternativ som innebærer sneglet en ballong-tipset kateter inn i hjertet og blåse opp ballongen for å åpne ventilen.

Naramig bivirkninger

Naramig er et merkenavn for stoffet naratriptan, foreskrevet for å behandle migrene hodepine. Naramig er tilgjengelig i mange land, men i USA, kan naratriptan kun kjøpes merket Amerge inn under. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Naramig omfatter svimmelhet, tretthet, munntørrhet, tretthet, prikking i hender eller føtter og ustøhet.

Kort Side Effect

I tillegg kan Naramig kort forverre hodepine og kvalme før lindre dem.

Andre bivirkninger

Andre mulige Naramig bivirkninger inkluderer varme eller kalde sensasjoner, flushing, svimmelhet, prikking i nakken eller hodet og en følelse av tyngde i armer eller ben.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger som krever legehjelp inkluderer blodig diaré, brystsmerter eller press, besvimelse, muskelsvakhet på den ene siden, vond hals eller press, kalde hender eller føtter, synsproblemer og rask, langsom eller uregelmessig puls.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Naramig. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, kraftig svimmelhet og pustevansker.

Hjertesvikt Øvelse Retningslinjer

Vedta en vanlig regime av trening etter et anfall av hjertesvikt kan bidra til å holde deg ut av legevakten i fremtiden, slik at du kan maksimere din livskvalitet uten frykt for en annen hjerte hendelsen.

Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en tilstand hvorved hjertet er ute av stand til å tilveiebringe tilstrekkelige mengder av blod til resten av kroppen. Hjertesykdom vanligvis ikke skje over natten - forkjøpsrett advarsler på hjertesvikt inkluderer pasienter med hypertensjon eller koronarsykdom. Symptomer på hjertesvikt inkluderer kronisk hoste, konsentrasjonsvansker, generell tretthet og uregelmessig puls.

Hjertesvikt og trening

Ifølge en artikkel publisert i april 2001-utgaven av American Family Lege, selv om trenings pleide å bli unrecommended for lider av hjertesvikt, har den anbefalingen endret seg gjennom årene. Hvis du har hatt en mild til moderat tilfelle av hjertesvikt, vedta en vanlig øvelse plan kan være akkurat hva legen bestilt.

Øvelse Anbefalinger

Ifølge American Family Lege artikkelen, bør du bestrebe seg på å vedta en gradvis og progressiv regime av trening for å gjøre deg i stand til å returnere kroppen til topp fysisk tilstand. Oppnå dette ved å starte lys - tar en 15 til 20 minutters gange minst tre ganger i uken er et godt mål for nybegynnere. Som din utholdenhet øker, forsøk på å øke den planlagte treningen til minst 30 minutter med moderat intens aktivitet (rask gange eller lett jogging) utføres fem dager per uke.

Fordeler

Vedta en øvelse plan er direkte knyttet til færre fremtidige besøk til sykehuset sammen med en økt livskvalitet, ifølge American Family Lege artikkelen. Regelmessig trening kan også bidra til å holde midjen slank, noe som reduserer risikoen for å utvikle andre kritiske sykdommer som kreft og diabetes. Alt i alt, 30 minutter om dagen er en liten investering for å ivareta din fremtidige helse.

Betraktninger

Før vedta en øvelse plan, ta kontakt med legen din for å få grønt lys for å fortsette. Hold ham underrettet om eventuelle endringer i din trening regime, inkludert endringer i varighet eller intensitet. Han kan sannsynligvis gi deg råd om den sikreste løpet av handlingen mens styring deg bort fra nivåer av opplæringen som kroppen din er for tiden uforberedt. Husk også at i tillegg til vanlig trening, bør du adoptere et hjerte-sunt kosthold - lite mettet fett og rik på hele korn, frukt og grønnsaker.

Hva er et barns Normal pulsfrekvens?

Pulsfrekvens - også kalt puls - varierer etter alder og etter aktivitet. En rask hastighet er mer sannsynlig etter og under trening, og tregere pulsverdier er normalt når et barn hviler. Å ha en uregelmessig puls priser kan være et tegn på et problem, enten det er ledsaget av en rask eller langsom puls.

Spedbarn

En normal puls for spedbarn (fødsel til 1 år gamle) er hvor som helst mellom 100 og 160 slag per minutt (bpm).

Småbarn og små barn

Småbarn og små barn (mellom 1 og 10 år gamle) kan ha puls priser mellom 70 og 120 bpm.

Barn og tenåringer

Barn eldre enn 10 normalt ha en puls mellom 60 til 100 bpm.

Jenter

Jenter har en tendens til å ha lavere puls priser enn gutter.

Slow pulsfrekvens

Langsom puls priser kan indikere problemer, inkludert arytmi, lav skjoldbrusk nivåer eller potensielt farlig økt trykk inne i skallen.

Fast pulsfrekvens

Rask puls kan også indikere en arytmi, men det ofte kan forekomme hos barn på grunn av feber og dehydrering under sykdom. De kan også være forårsaket av frykt, hormonell ubalanse og medfødte hjertefeil.

Hvordan sjekke barnets hjertefrekvens

Hvordan sjekke barnets hjertefrekvens


Selv om en voksen normal puls fortsatt relativt konsistent med alderen, endrer barnets hjertefrekvens betydelig mellom fødsel og alder ti. Kontrollere barnets puls, sammen med hans respirasjon og blodtrykk, er en integrert del av vurderingen av hans helse.

Hvordan sjekke barnets hjertefrekvens

Forberedelse

Barnet må være i ro i minst 10 minutter før du sjekker pulsen hans. Dette vil sikre nøyaktigheten av testen.

For å kontrollere barnets hjertefrekvens, plassere pekefingeren og langfingeren på innsiden av håndleddet hans, ved foten av tommelen. Hold fast til du føler en puls. Du kan også sjekke pulsen på halsen ved å plassere pekefingeren og langfingeren til den ene siden av hans Adams eple. Når du finner en puls, telle beats for ett helt minutt.

Ifølge Cleveland Clinic og Medline Plus, er den normale hvilepuls område for et nyfødt spedbarn 100 til 160 slag per minutt. For et barn i alderen 1 til 10 år, er det 70 til 120 slag per minutt. For barn over 10 år, er den normale hvilepuls område 60 til 100 slag per minutt.

Ifølge Medline Plus, hvilepuls som er konsekvent for fort eller for sakte kan tyde på underliggende forhold. Hvilepuls som er vanskelig å føle kan tyde blokkeringer i arterien, mens en veldig fast puls kan tyde på en feber, angst eller en overaktiv skjoldbruskkjertel. En uregelmessig puls kan indikere en unormal hjerteventil eller en elektrolytt abnormalitet i blodet.

Hint

  • Husk at det er mange grunner til at barnets hjertefrekvens kan være for fort: hvis han er stresset, engstelig eller har kjørt rundt, vil hjerterytmen bli forsterket.
  • Diskuter noe unormalt i hjertefrekvensen med helsepersonell.

Første symptomene på Rabies

Første symptomene på Rabies


Rabies, selv dødelig, er en saktegående virus som ofte tar uker å forårsake ytre symptomer. Inkubasjonstiden for rabies kan være alt fra tre til åtte uker i hunder, to til seks uker i katter og tre til seks uker hos mennesker. Faktisk, i sjeldne tilfeller kan rabies har en seks måneders inkubasjonstid hos hunder og 12 måneder i mennesker. De første symptomer på rabies oppstå under det som er medisinsk referert til som Prodromal fase.

Atferdsmessige symptomer

De første symptomene på rabies inkluderer en rekke atferdsendringer hos dyr og mennesker: nervøsitet, angst, irritabilitet, depresjon og melankoli. Dyr kan isolere seg, også. Likeledes kan en vennlig dyr bli aggressiv, og en gjennomsnittlig dyr kan bli vennlig og hengiven. Som dager pågår, vil atferden bli ujevn og uforutsigbar.

Fysiske symptomer

De første fysiske symptomer på rabies variere. De kan være feber og kvalme, sammen med hodepine, sykdomsfølelse, sår hals, mye spytt, utvidede pupiller, økt muskeltonus, overdreven svetting, rask puls og kortpustethet. På stedet av bittet, kan det berørte dyr eller menneske opplever kløe, prikking, utstrålende smerter og en kald følelse. Hos dyr kan dette bli angitt av dem betaler overdreven oppmerksomhet på såret gjennom slikking og biting.

Sensoriske symptomer

Sensoriske symptomer er også en del av de første symptomene på en rabies-smitte. Sensoriske symptomer ville inkludere en økt følsomhet for lys og støy.

Bivirkninger av Bitter Orange

Bivirkninger av Bitter Orange


Bitter appelsin har blitt populært som en ingrediens i vekttap medisinering. Den viktigste aktive ingrediensen i frukten er synephrine, som har en lignende stimulerende virkning på efedrin, men har vært ansett som et tryggere alternativ. Imidlertid er den aktive bestanddel også årsaken til bivirkninger hos pasienter som får i bitre oransje.

Interne Effects Side

Bitter orange har en effekt på blodstrømmen, noe som fører til høyt blodtrykk og en rask eller uregelmessig puls.

Alvorlige effekter

Bruk av piller som inneholder frukt kan føre til symptomer som ligner på et slag, for eksempel lammelser, tåkesyn og svakhet.

Fordøyelsessymptomer

Blødning under avføring, diaré og magesmerter er symptomatisk for iskemisk kolitt, brakte en intestinal tilstand på av bitter appelsin.

Reaksjon

En allergi mot bitter oransje vil føre til utslett, kløe og hevelse, sammen med elveblest og pustevansker. Pasienter bør testes for allergi før bruk.

Vanlige bivirkninger

Mindre alvorlige effekter på frukt involvere søvnløshet, og en føler en uro sammen med en følsomhet for sterkt lys og solen.

Hva er Cozaar?

Hva er Cozaar?


Cozaar er et stoff som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Det er et medlem av en gruppe av legemidler omtales som angiotensin II-blokkere (ARB-årene) eller angiotensin II-antagonister. Generisk navn for Cozaar er losartan. Cozaar behandler hypertensjon ved å holde blodårene åpne eller utvidet. Cozaar blokker angiotensin utgivelse i nyrene. Angiotensin gjør blodårene trange, eller innsnevre. Blodtrykket medisiner, inkludert Cozaar er også gitt i kombinasjon med andre rusmidler.

Effekter

Effektene av Cozaar kan ta opp til tre uker. Cozaar øker blodtilførselen til nyrene. Du kan merke en økning i urinmengde som Cozaar begynner å handle for å slappe av blodårene og behandle høyt blodtrykk. Legen vil overvåke nyrefunksjonen med en lab test. Det er viktig å overvåke blodtrykket, enten med en hjemmeblodtrykksmåling enhet eller på legens kontor.

Bivirkninger av Cozaar

Cozaar kan forårsake muskel skader. En sjelden bivirkning er angioødem, en allergisk reaksjon som fører til hevelse og pustevansker. Cozaar er et kaliumsparende legemiddel. Bruk av salterstatninger eller kaliumtilskudd kan føre til forhøyet serumkaliumnivå. Ikke ta kaliumtilskudd med mindre styrt av legen din. Et lite antall pasienter rapportert svimmelhet, ryggsmerter, og øvre luftveisinfeksjon. Uregelmessig puls er også rapportert som en Cozaar bivirkning.

Bruk under graviditet

Hvis du blir gravid mens du tar Cozaar, er det viktig å avslutte medisinering. Fortell legen din hvis du planlegger graviditet. Cozaar kan forårsake skade på fosteret hvis det brukes under graviditet.

Betraktninger

Høyt blodtrykk kan forårsake ingen symptomer. Selv om du føler deg vel, ta Cozaar som foreskrevet for å forebygge hjerneslag og redusere risikoen for hjerteinfarkt. Hvis du glemmer å ta medisinen din, ikke dobbelt opp - ta det på neste planlagte tidspunkt. Ikke ta ekstra medisiner.

Advarsel

Hvis du tror du kan ha tatt for mye Cozaar, søk akutt evaluering. Symptomer på Cozaar overdose inkluderer besvimelse, svimmelhet, lav puls eller hurtig puls.

Ikke avvikle Cozaar på egen hånd.

Ikke drikk alkohol når du tar Cozaar.

Fortell legen din nøyaktig hva andre legemidler eller kosttilskudd du tar.

Hvis du utvikler kvalme og oppkast eller diaré la legen din vite. Dehydrering kan potensere effekten av Cozaar.

Hvis du noen gang har blitt fortalt at du har nyresykdom eller unormale nyre funksjonstester, legen din før du tar Cozaar. Cozaar bør ikke brukes til behandling av høyt blodtrykk hos pasienter med nyresykdom.

Årsaker & Physiology of Hypertension

Når hjertet pumper blod, utøver blodtrykket mot blodkarveggene. Hypertensjon eller høyt blodtrykk, oppstår når dette trykk er høyere enn normalt. Ifølge American Heart Association, påvirker hypertensjon rundt 73 millioner amerikanere.

Fysiologiske effekter

Blodtrykket er avhengig av hjerte utgang, blodkarmotstand, volumet av blod, og blodfordelingsorgan. Sekundære faktorer inkluderer virksomheten i nervesystemet og visse hormoner.

Symptomer

Fordi det fører ofte ingen symptomer, er hypertensjon kjent som "silent killer." I avanserte stadier, men hodepine, svetting, rask puls, svimmelhet, kortpustethet og synsforstyrrelser kan forekomme.

Typer

Primær hypertensjon er ikke forårsaket av en underliggende sykdom. Risikofaktorer er røyking, stress, overvekt, overdreven sentralstimulerende midler, og høy natrium inntak. Sekundær hypertensjon er forårsaket av en underliggende helseproblem, slik som arteriosklerose, adrenale forstyrrelser eller dårlig nyrefunksjon.

Målinger

Blodtrykket er representert ved et par av tall: systolisk trykk (trykket som utøves når hjertet slår) og diastolisk trykk (trykket som utøves når hjertet er i ro.)

Behandling

Leger ofte foreskrive medisiner for å redusere høyt blodtrykk, og kan anbefale en lav-natrium diett, redusere stress, og (eventuelt) å slutte å røyke.

Bruk av dinatriumedetat

Dinatriumedetat er et kraftig medikament som svært få mennesker vet mye om. Det er en av disse stoffene som synes å ha unngått gjennom sprekker i den populære bevisstheten. Dette er muligens fordi det ikke behandle sykdommer som er godt kjent, eller felles nok til å være store bekymringer. Dette er imidlertid svært viktig medikament for behandling av alvorlige hjerteproblemer og forstå dens bruk er viktig.

Hypercalcemic Crisis

Hyperkalsemi betyr at det er forhøyet kalsium i blodet. Når kroppen fungerer normalt, går kalsium i kroppen gjennom mat absorbert i tynntarmen. Det vil bli utskilt gjennom nyrene via urinen. Normalt, når det er et overskudd av kalsium bein i kroppen vil absorbere det overskytende. Men når det er et overskudd av kalsium at knoklene ikke kan absorbere, vil kroppen bli overveldet og en hypercalcemic krise kan danne. Symptomer på en hypercalcemic krise inkluderer kvalme, oppkast, forstoppelse, polyuri, hode, svakhet i leddene og mer. En hypercalcemic krise kan til slutt føre til koma. EMedicine rapporterer at "Prognose for hyperkalsemi assosiert med malignitet er dårlig; 1-års overlevelse er 10 til 30 prosent i en studie, 50 prosent av pasientene døde innen 30 dager etter behandlingsstart,.. 75 prosent døde innen tre måneder" Dinatriumedetat gis til pasienter som lider av hypercalcemic krise for å fjerne overflødig kalsium. Den kalsium vil feste seg til stoffet som deretter støtes ut gjennom urinen. Det må gis langsomt som en overdosering kan føre til en altfor kraftig fall i kalsiumnivået.

Ventrikkelarytmi

Arytmi er en unormal rytme av hjertet. Ventrikulær arytmi er den mest alvorlige form for arytmi. The Mayo Clinic definerer ventrikkelarytmi som "... en raskere enn normal puls ..." med mammas Helse definere dette raskere enn normal puls som "100 slag i minuttet." Denne tilstanden er alvorlig fordi det kan føre til ventrikkelflimmer. Ventrikkelflimmer betyr helt uorganisert elektriske aktiviteten i hjertet. De elektriske impulsene i hjertet vil bli tent så dårlig at hjertet vil nappe sporadisk, noe som gjør det umulig for hjertet å pumpe blod. Dinatriumedetat vil bidra til å forsinke pulsen ned før den når nivået av ventrikkelflimmer.

Digitalis Toxicity

Digitalis er et stoff som har vært i bruk i århundrer. Det styrker hjertemuskelen, bremser hjertefrekvens, og bidrar til å fjerne væske fra kroppen. Den mest vanlige bruken av digitalis er hjertesvikt. Det er også vanlig å behandle arytmier. Digitalis toksisitet skjer når for mye digitalis er i kroppen. Symptomer på digitalis toksisitet inkluderer forvirring, uregelmessig puls, tap av matlyst, hjertebank sjeldne synsproblemer som for eksempel blinde flekker, nedsatt bevissthet, hevelse, pustevansker, og overdreven nighttime urinering. Hvis digitalis toksisitet er alvorlig nok, kan det også føre til arytmier og hjertesvikt. Dinatriumedetat vil absorbere digitalis og la den passere gjennom urinen lett.

Symptomer og behandling av kronisk hjertesvikt

Kronisk hjertesvikt er en tilstand der en persons hjerte ikke pumpe nok blod til å dekke kroppens behov. Tilstanden kan ikke reverseres, men kan ofte behandles med gode resultater, i henhold til de Mayo Clinic.

Årsaker

Hjerteinfarkt eller koronarsykdom kan føre til kronisk hjertesvikt. Defekte hjerteklaffer, høyt blodtrykk eller skade på hjertemuskelen kan også være årsaker.

Symptomer

Tretthet, uregelmessig hjerterytme og kortpustethet er vanlige symptomer på kronisk hjertesvikt. Andre symptomer inkluderer hevelse i bena, vedvarende hoste, plutselig vektøkning, kvalme og hjerteinfarkt.

Diagnose

Blodprøver og røntgenundersøkelse kan påvise tilstedeværelse av kronisk hjertesvikt. Elektrokardiogram eller echocardiograms kan anvendes i diagnosen, så vel.

Medisinering

Angiotensin-konvertering enzym (ACE)-hemmere eller A-II-reseptorblokkere kan være foreskrevet for å utvide blodårene. Diuretika og betablokkere er ofte gitt til hjertesviktpasienter, ifølge Mayo Clinic.

Kirurgi

Kirurgi er ofte utført for å behandle problemet som forårsakes av hjertesvikt, for eksempel et defekt hjerteklaff. I et slikt tilfelle, kan hjerteventilen skiftes ut. En koronar bypass kan også bli utført for å behandle trange arterier.

Hvordan å kjøre med hjertet ventil sykdom

Hjerte ventil sykdom er en alvorlig tilstand, men det trenger ikke å hindre din nåværende livsstil. Enkeltpersoner som ønsker å beholde en aktiv livsstil kan gjøre det med tålmodighet og effektive strategier for sikkerhet. Det er noen viktige skritt som bør tas av alle som ønsker å kjøre mens du arbeider med hjerteklaffsykdom.

Hvordan å kjøre med hjertet ventil sykdom

Motta en årlig fysisk eksamen. En årlig fysisk, inkludert et elektrokardiogram (EKG) og brystet X-ray, vil sikre at du er fysisk i stand til å kjøre med hjertet ventil sykdom.

Overvåk pulsen under og etter å ha kjørt. Bruk en klokke til å sjekke pulsen og regulariteten i rytme. Pulsfrekvensen bestemmes ved å plassere fingrene på pulsen på håndleddet og telle antall slag i 10 sekunder og multiplisere med seks. Sørg for å arbeide innenfor et puls som anbefalt av legen din.

jevnlig ta hjertemedisiner. Ta medisiner foreskrevet av legen din vil sikre at ditt hjerte forblir passform for aktivitet. Alltid strengt holder seg til doseringen krav.

Hint

  • Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du opplever en uregelmessig puls eller rytme.