Digidexo.com

holde motet oppe

Hvordan å holde motet oppe når livet Synes Miserable

Hvordan å holde motet oppe når livet Synes Miserable


Når uforutsette tilbakeslag kommer i tre eksemplarer, kan du finne deg selv lurer på hvordan du vil samle styrke til å tåle den neste utfordringen kastet din vei. Enten dine kamper skyldes økonomi, et vanskelig forhold, eller en katastrofe utenfor din kontroll, kan du føle deg som synker ned i fortvilelse. Men du kan ta tiltak for å forbedre din utholdenhet og ditt syn når livet virker elendig. Streber etter å holde motet oppe, selv når tidene blir tøffe.

Bruksanvisning

•  Vær takknemlig for de eiendeler og relasjoner som du har. Hvis du har fått strømregning betalt, en anstendig boareal, eller fine utseende klær, setter pris på det! Også ta deg tid til å anerkjenne og feire de viktige menneskene i livet ditt, for eksempel en ektefelle, barn, venn eller lærer. Disse menneskene er en velsignelse!

Sett dine problemer i perspektiv ved å vurdere hvordan ting kan bli verre. Låne en støttende øret til en venn. De vil ha nytte av din oppmerksomhet, og lytte til andres hardt flaks historien vil gi deg et nytt perspektiv på din egen situasjon. Eller lese om den siste katastrofen i verden nyheter. Virkelig, ting kunne vært mye verre.

Få frisk luft og mosjon for å føle seg bedre både fysisk og mentalt. Fysisk aktivitet sender gunstige hormoner som beveger seg gjennom systemet, mens inaktivitet kan spiral humøret nedoverbakke. Selv om du ikke spiller en sport, kan du danse eller strekke, kaste en frisbee, sykle, eller gå en tur eller fottur. Får utendørs inn i den naturlige verden vil forbedre trivsel.

Spis godt ved å velge næringsrik, naturlig mat og unngå mat som inneholder mye fett, unødvendige kjemikalier eller tomme kalorier. Husk at enkel og sunn er best.

Fokus på en interessant hobby. Bli kreativ vil hjelpe deg å diversifisere dine følelser så problemene utenfor din kontroll ikke føler så overveldende. Motstå trangen til å synke passivt foran TV-en når du føler deg blå. I stedet bruker muligheten til å skape, bygge eller fikse noe.

Spill musikk. En kraftig sang kan snakke til deg på en måte som vil ta deg utover dine bekymringer. Lytte til musikk kan fungere som terapi, så fylle ditt hus eller bil med rytme og melodi. Enda bedre, spille et instrument. Spille, synge eller lytte til musikk vil sette tankene dine på en lykkeligere nivå og hjelpe deg å komme gjennom tøffe tider.

møte fremtiden med optimisme. Ingenting varer evig; ikke engang bryet. Når livet smeller du med en tøff situasjon, du må noen ganger bare være elendig ... for en stund. Tenk tårene du kan gråte som en erfaring som vil gjøre deg til en sterkere person. Hold på håp om at ting vil bli bedre. Før du vet ordet av det, vil din optimisme ring sant og lykkelige tider kommer tilbake.

Hvordan holde hodet opp når alt synes Mistet

Hvordan holde hodet opp når alt synes Mistet


I dagens verden, har så mange drastiske ting skjedde med så mange nivåer av mennesker, kan det føles lett å gå seg vill i sorg og håpløshet. Dette er noen nøkkel, påvist tips for å hjelpe deg å arbeide gjennom noen tøffe tider du står overfor, og minne deg selv på at selv om gode tider passere, så gjøre dårlige tider. Du har kanskje hørt alle disse tipsene enten separat eller sammen, men når du går gjennom en trist periode, noen ganger er det godt å ha en påminnelse.

Bruksanvisning

•  Går gjennom en drastisk endring eller traumatisk, uventet hendelse kan forårsake noen til å søke dekning og isolasjon. Mens det er greit å gjøre dette nå og da, husker isolasjon skal kun vare en kort periode. Uavhengig av ting som forårsaker din nåværende nød, må du tvinge deg selv til å forbli sosiale, enten det er med venner og / eller familie. Bor alene bare forbindelser problemet og fører til dypere sorger. Når du er ute med andre, skjønner du at du er ikke alene selv om alles situasjon er unik, og du trenger denne type støtte gjennom tøffe tider.

Prøv å skrive ut dine tanker og løpet av handlingen i en journal. Det hjelper å la ut dine følelser, selv om det er bare for deg selv. Du kan reflektere over prosessen som du går gjennom den. Alltid huske på at det er en hel verden der ute som venter på å bli oppdaget. Som du har hørt før, og dette er helt sant, minn deg selv at når en dør lukkes, åpnes en annen.

Aldri undersestimate stress relief kjæledyr gir, det er bevist. La kjæledyret elsker deg i denne tiden og elsker det tilbake. Dette kan bare hjelpe.

Få en daglig mosjon, og det er enda bedre hvis du kan få det utendørs. Trening har så mange fordeler, blant annet gjør at du føler deg bedre både mentalt og fysisk.

Motivere deg selv til å gå utenfor boksen og lære nye ting som interesserer deg, og du ikke få tid til i din fortid. Din nåværende verden kan virke tapt, men som du lærer nye ting du åpne nye verdener til deg selv at du kan ha ikke kjent eksisterte. Du kan også bygge din tillit tilbake opp å vite at du kan gjøre andre ting.

Hvis du har midler og tiden prøve å se en profesjonell terapeut som har spesialisert seg på de tingene du går gjennom. Noen ganger er det ganske nyttig å ha en profesjonell å snakke med, som vil holde samtaler strengt konfidensiell. De kan også hjelpe deg å komme tilbake på banen unna din nåværende nød med konkrete tiltak og veiledning.

Hint

 • Husk at alle går gjennom dårlige tider og de alltid passere
 • Tro på deg selv og bekrefter at hverdagen
 • Ikke la livet slå deg ned
 • Sjekk ut mine andre artikler i henhold til ressursene nedenfor

Hva holder energien oppe?

Hva holder energien oppe?


I en perfekt verden, ville alle bundet opp av sengen helt uthvilt. De ville gjøre sin frokost uten å tenke på en kopp kaffe, utfører sitt arbeid med kraft og bare føler tilbøyelig til å sove lenge etter at sola hadde satt. Men hvis dette ikke beskrive dagen din, er du i godt selskap. Siden verden er ikke ideell, har alle på et eller annet tidspunkt opplevd tretthet. Imidlertid er noen tretthet unngått, hvis du tar de riktige skritt for å øke energinivået utover dagen.

Tilstrekkelig søvn

Å få tilstrekkelig søvn er en av de viktigste energiforsterkere, men også en av de mest neglisjert. Ifølge Mayo Clinic, barn trenger mellom 10 til 11 timers søvn hver natt, mens voksne trenger 7 til 9. Søvnmangel kan ikke bare tappe din energi og redusere konsentrasjon, kan det også forkorte levetiden. Hvis du ikke klarer å få en tilstrekkelig mengde søvn om natten, prøv å ta en "power nap" i løpet av dagen. Det er best å gjøre dette rundt midafternoon, når de fleste mennesker opplever en naturlig nedgang i energi. Sove lenger enn 30 minutter for å unngå å bli groggy i stedet for forynget.

Sunne matvaner

Mat er kroppens drivstoff. Som en bil som er lav på gass, kan kroppen din ikke kjøre på ubestemt tid på en uriktig eller inkonsekvent kilde energi. Spise tre mellomstore måltider og to eller tre sunne snacks om dagen kan hjelpe deg å unngå den energien nedgangen som følger med en nedgang i blodsukkeret. For en langvarig boost, unngå bearbeidet sukker, som bare vil gi deg en kort energi pigg, og spise mat som er høy i protein og komplekse karbohydrater. Også drikke tilstrekkelige mengder vann og unngå overdreven alkohol og koffein forbruk, noe som kan gjøre deg dehydrert. De fleste leger anbefaler at voksne drikker minst åtte 8-unse. glass vann daglig for å erstatte væske de naturlig miste hele dagen.

Positive følelser

Angst, depresjon og sinne sap kroppen av sin energi, mens det genererer glede. Fokuser på de positive aspektene av dagen i stedet for det negative. Telle dine velsignelser, tilgi din neste og nekter å bekymre seg for ting du ikke har kontroll over. Prøv å unngå folk som vanligvis klager om andre mennesker eller omstendigheter, og pass på at du ikke er en av dem selv. Å gjøre noe godt for noen andre kan også øke ditt humør og øke energinivået.

Trening

Selv om trening kan være det siste du tenker på når du er trøtt, kan daglig mosjon øke årvåkenhet. Ifølge Science Daily, oppdaget en studie ved University of Georgia at lav intensitet aerobic trening kan øke energinivået og redusere tretthet på en enda høyere rente enn moderat intensitet trening. Hvis du har en stillesittende jobb, periodevis stå opp og gå rundt kan også øke din årvåkenhet i løpet av dagen.

Vitaminer

Kroppen din bruker vitaminer for hundrevis av vitale prosesser, inkludert de som omdanner glukose til energi. Som en motor uten olje, en kropp som er vitamin mangel vil snart komme sliping stoppet opp. Ta en daglig vitamintilskudd, spesielt en som inneholder magnesium, som er en av de mineraler som er involvert i konvertering av sukker til energi. Også legge vitamin-rik mat til kosthold, inkludert fersk frukt og grønnsaker, nøtter, hele korn og fisk.

Sollys

Stepping utendørs i 20 eller 30 minutter med frisk luft og sollys kan bidra til å forynge din kropp og ditt sinn. Dette skjer delvis fordi sollys påvirker det samme området av hjernen som kontrollerer årvåkenhet. Sollys kan også forbedre følelser, spesielt hos personer med sesong affektive lidelser, som i sin tur kan øke din energi.

Slik holder du Spirit Up

Slik holder du Spirit Up


Ned økonomien, arbeidsledighet, dårlig helse og samlivsbrudd er alle ting som driver humøret lav. Det virker noen ganger som om livet er uoverkommelig når ting slår surne. Enkle ting som er beregnet å ta med sprit opp igjen bidra til å lette spenninger og stress moderne livs hauger over deg. Holde motet oppe lar deg møte daglige utfordringer med glans og stirre ned problemer. Selv opprettholde et mer positivt syn på ting fordeler humøret og ånd.

Bruksanvisning

Tilbring tid med sine kjære og gamle venner. Når ned, finne gamle skolekamerater og chums via online sosiale medier. Be dem om å "venn" du og komme tilbake i kontakt. Unngå å snakke om blues, i stedet fokusere på gamle eventyr og ablegøyer fra high school og college.

Ta ditt kjæledyr til parken. Hvis du er en hund elsker og har canine kjæledyr, er det ingenting som gjenoppretter åndene som ser firbente venner bundet ved den enkle gledene ved en kastet ball, en god boltre seg og en givende rubdown etter lek. Studier viser kjæledyr lavere hjertefrekvens og gir lengre levetid til eiere enn de som ikke har kjæledyr.

Face din problemer head-on. Når problemene synes overveldende, går hjernen inn i en "survival" -modus som ofte fører til spiller det verst tenkelige spill. Ta av frykt ved å håndtere direkte med årsaken til stress. Selv om det kan være ubehagelig i starten, utdanner det deg. Når du føler empowered, er sjansen stor for din selvtillit øker og humøret løfter.

Slå av TV og legge ned avisen for en spell. Å få en daglig bombardement av dårlige nyheter via TV og aviser tjener bare for å få åndene ned. Lese om naturkatastrofer og ned økonomier tar sin toll. Gi nyhetene en pause for et par dager og lade opp batteriene.

Kom deg ut i solen. Studier viser at daglige doser av vitamin D, produsert i kroppen gjennom solens stråler, øke humør. I tillegg utøvelsen av bare vandre i solen frigjør endorfiner, en stemning enhancer. Hvis du bor i nord, der vinteren og grå himmel er til stede, kjøpe en SAD (Seasonal Affective Disorder) lys som simulerer sollys. Bruke minst 30 minutter om dagen foran lyset for å øke ånder.

Hvordan å holde det gående Når livet blir You Down

Hvordan å holde det gående Når livet blir You Down


Denne artikkelen har tips om hvordan å holde motet oppe, og hvordan å holde det gående når ting i livet ditt er ute dyster. Vi alle blir deprimert og stresset; det er godt å vite noen måter å bringe deg tilbake opp igjen.

Bruksanvisning

•  Lytt til musikk. Musikk kan gjøre deg bedre, eller hjelpe deg til å takle hva du føler. Enten det er klassisk å hjelpe deg å slappe av, landet for å hjelpe deg til å gråte, eller metall for å få sinne ut, kan musikk være en fin måte å forholde seg til eller endre din følelsesmessige tilstand.

Skrive affirmasjoner. Når ting virker dårlig, ta ut din journal, eller lage en fil på datamaskinen, og begynne å skrive affirmasjoner. Affirmasjoner er typen som de "Dum-dums" du skrev som straff i skolen, bare for et godt formål. Et eksempel kan være å fylle en side om og om igjen med setningen "Jeg er sterk, og livet mitt vil bli bedre." Eller "Mitt arbeid lønner seg, og jeg gjør gode penger."

meditere. Ta deg tid til å visualisere ting som gjør at du føler deg bedre. Du kan prøve med eller uten musikk. Ta deg tid til å tenke på ting som gjør deg rolig eller glad, eller for å visualisere de tingene som du ønsker å bringe inn i livet ditt, som penger, lykke, helse, eller hva målet ditt kan være.

Tilbring tid med mennesker du liker. Hvis du har familie og venner, henge ut med dem og gjøre ting du liker. Hvis du ikke kan være sammen med dem fysisk, ringe noen og prate i telefonen. Snakk om ting som gjør at du føler deg bra. Hvis du er en shut-in eller ikke liker telefonen, komme på nett og bruke en instant messenger, Twitter, et sosialt nettsted, eller hva du kan finne for å kommunisere med folk, selv om de er bare venner online.

Exercise. Om noe er yoga eller kickboksing, kan enhver form for fysisk aktivitet være bra for din mentale og fysiske helse. Du kan selv later boksesekken er noen du ikke liker hvis det får deg til å føle deg bedre.

Les en god bok, eller se en film som du liker. Rømmer fra virkeligheten kan være akkurat det du trenger fra tid til annen. Videospill kan tjene det samme formålet.

Ta opp en hobby. Idle hender er djevelens lekeplass, så de sier. En inaktiv sinn kan være like ille. Noen ganger trenger du noe å fokusere på, eller noe produktivt å gjøre, og det kan gjøre deg til å føle deg mye bedre om ting.

Hvordan feire vekttap suksess

Hvordan feire vekttap suksess


Du treffer din 10 kilos vekttap mål. Du mistet de siste fem pounds og kan kneppe din favoritt jeans. Du er ekstatisk og har alle intensjoner om å holde vekten nede. Feirer vekttap underveis kan holde motet oppe under vekttap platåer og bidra til å holde deg motivert til å nå dine mål. Hvis mulig, styre klar av mat som belønning, minst til dine nye matvaner er godt etablert.

Hvordan feire vekttap suksess

Feirer Vekttap

•  Definer mål og skrive dem ned på et kart eller kalender. Gi deg selv et mål, for eksempel, for hver femte pounds tapt og en belønning eller en liste med belønninger som å velge. Hold diagrammet på et synlig sted for å oppmuntre deg til å holde seg til planen. Du må kanskje eksperimentere med mål og belønninger for å finne hvilken metode som fungerer best for deg.

•  Bestem hvor mye eller hvor lite du vil bruke, om noe i det hele tatt, og planlegge deretter. Hold belønninger i perspektiv. Mindre belønning virker godt for mindre vekt tap; reservere større gevinster for de større hindringene vil bidra til å holde deg motivert og på sporet mot din ultimate vekttap mål.

Feire de mindre vekttap mål med ting du liker som en manikyr eller pedikyr, en ny frisyre eller en ansiktsbehandling. Lei en film å se alene eller med venner eller kjøpe deg blomster å sette på bordet. Hver gang du går forbi og lukte dem, vil du bli minnet om din suksess.

Feire større vekttap mål som 20 eller 50-kilos merket med et nytt antrekk eller en dyr flaske parfyme. Vie en hel kveld til å lese en bok. Skli inn i en boble bad for en time. Besøke et museum eller et annet sted av interesse eller arbeid med scrapbooking som har blitt plassert til side for mye for lenge.

Som du gå ned i vekt og føle seg bedre, vil disse belønningene erstatte de gamle vaner og bli en livsstil. Fortsett å holde seg til dine vekttap mål og ta vare på deg selv i nye, sunnere måter.

Hint

 • 1. Lag små endringer i kostholdet ditt, ett skritt om gangen, for å oppmuntre til livslang, sunne kostvaner.
 • 2. La for en liten ukentlig godbit uavhengig av vekttap. Å gi opp noe du elsker og nyte faktisk kan motvirke vekttap, noe som fører til frustrasjon og problemer med å nå dine mål. Hold din del små og innenfor moderasjon.
 • Unngå å gjenvinne tapt vekt ved å unngå for mye sukker og fetende godbiter.

Hvordan leve med kroniske Disability

Hvordan leve med kroniske Disability


Coping med en kronisk funksjonshemming kan være en daglig utfordring. Kroniske sykdommer kan ha en betydelig følelsesmessig og fysisk påvirkning, samt direkte påvirker din helse og følelse av velvære. Lære å takle en langsiktig helsetilstand er en prosess som krever tålmodighet, besluttsomhet og et åpent sinn. Tar en aktiv rolle i arbeidet med funksjonshemming kan gjøre deg i stand til å føle deg sterkere og bedre i stand til å administrere din tilstand. Det finnes en rekke mestringsstrategier tilgjengelig for å hjelpe de som lever med en kronisk funksjonshemming.

Hvordan leve med kroniske Disability

•  Bli med i en støttegruppe opprettet for personer med kroniske funksjonshemninger. Snakke med andre mennesker som deler lignende utfordringer kan hjelpe deg til å føle mindre isolert, samt at du kan lære av andres erfaringer på en positiv og støttende miljø.

Snakk med en rådgiver. En rådgiver kan lære deg mestringsstrategier og implementere strategier for å hjelpe deg å takle din funksjonshemming. Rådgivere kan også arbeide med din familie og venner for å gi dem veiledning er nødvendig for å forstå din tilstand og begrensninger.

Hold så aktiv som din uførhet vil tillate. Gjenværende fysisk eller mentalt engasjert i aktiviteter du liker vil holde motet oppe, gi en distraksjon fra din funksjonshemming, og hjelpe deg å opprettholde et positivt syn. Oppsøke nye interesser hvis kronisk funksjonshemming hindrer deg fra å delta i aktiviteter du likte i det siste.

Hold kontakten med venner og familie. Ikke isolere deg selv eller stenge dine kjære ut. Dine venner og familie kan gi deg emosjonell støtte du trenger for å takle funksjonshemming. Diskutere de utfordringene du møter og tillate dem å hjelpe.

Spis et sunnere kosthold. Etter et sunt kosthold kan forbedre humøret og potensielt lindre følelser av depresjon du kan oppleve på grunn av din kronisk sykdom. Velg mat med høyt protein, som magert fjærkre og fisk, samt rikelig med frukt og grønnsaker.

Få nok søvn. Håndteringen av en kronisk funksjonshemming kan være fysisk drenering, så det er viktig at du har nok energi til å takle de daglige utfordringene.

Hint

 • Rådfør deg med din lege eller rådgiver for å hjelpe deg å finne en passende støttegruppe for kronisk uførhet.
 • Vurdere et vitamin D tilskudd for å lette eventuelle depresjon symptomer.
 • Depresjon er vanlig for folk som arbeider med kroniske funksjonshemninger. Opprettholde et konsekvent forhold til familien din lege slik at han eller hun kan overvåke deg for potensielle tegn på depresjon, og gi behandling om nødvendig.
 • Alltid konsultere med en lege før du gjør noen endringer i kostholdet eller ta vitamintilskudd.

Naturlige måter å slappe kroppen din

Naturlige måter å slappe kroppen din


Tar tid til å slappe av er en viktig del av å leve sunt. Avslappende kroppen fører til bedre søvn, lavere blodtrykk og et sterkere immunforsvar. Det er mange naturlige avspenningsteknikker som koster ingenting, tar svært liten tid til å øve og tilby nesten umiddelbare resultater. Innlemming noen naturlig avslapping aktiviteter i dagen hjelper deg å opprettholde god helse og en positiv holdning.

Meditasjon

Meditasjon er en praksis som bidrar til å roe sinnet og balansere dine følelser. Meditasjon består av å sitte i en komfortabel posisjon og tømme tankene. Hensikten er å gi slipp på hverdagslige tanker og være helt stille. Sakte, kontrollert pusting og gjentatte visse ord er metoder som brukes av mange utøvere. Videoer, bøker og CD-er er tilgjengelige for å hjelpe deg å begynne å meditere. Denne naturlige avspenningsteknikk har effekter som kan ses nesten umiddelbart og øker hver gang du mediterer.

Visualisering

Visualisering er en metode som brukes for å redusere stress og øke energi. Alt du trenger å gjøre er å sitte i en komfortabel stilling med øynene lukket. Forestill deg selv på et sted som gir deg komfort, for eksempel en solfylt park, din tantes kjøkken eller en rolig innsjø. Pust sakte og prøve å føle følelsene du bildebehandling. Stille ut alle andre tanker og fokusere utelukkende på å slappe av. Selv om du har dårlig tid, kan en fem-minutters økt bringe avslappende resultater.

Latter

Latter gjør kroppen din slipper kjemikalier som bekjempe de negative effektene av stress. Fnisende kan redusere blodtrykket og forbedre kreativitet. Når du føler deg stresset, foreslår ekspertene å sette på en morsom film eller lytter til en komedie CD. En rask latter fungerer umiddelbart å redusere spenningen. Omgir deg med positive og morsomme venner bidrar til å holde motet oppe, uavhengig av situasjonen.

Trening

Øvelse gjør det mulig å utvise sinne og frustrasjon på en positiv måte. Arbeide opp en svette utgivelser endorfiner som bekjemper stress og sykdom i kroppen din. En rask spasertur eller en aerobicklasse gir deg tid til å behandle dine følelser og vurdere visse situasjoner i livet ditt. Eksperter foreslår å engasjere seg i en aerobic aktivitet fem dager i uken i minst 30 minutter for å holde kroppen sunn og ditt sinn avslappet.

Vær takknemlig

Noen ganger er alt som trengs for å slå stress er å se på den negative situasjonen på en annen måte. Med fokus på de gode tingene i livet ditt minner deg hvor mye du har. Først i morgen, skrive en liste over ting du er takknemlig for. Hold en journal over alle dine velsignelser og gjennomgå det når du føler deg ned eller stressa. Ta deg tid til å fortelle menneskene i livet ditt hvor mye de betyr for deg; Dette vil heve ditt humør og deres samtidig.

Hvordan håndtere Major Depresjon & Tar Zoloft

Zoloft er en SSRI (selektive serotonin reuptake inhibitor) antidepressiva, som brukes til å behandle ulike former for depresjon. Det fungerer ved å øke nivået av serotonin i hjernen, som dermed virker å heve humøret. Depresjon er en alvorlig tilstand som krever profesjonell behandling for å kurere. Mens du tar Zoloft, kan noen få ekstra trinn hjelpe fremskynde utvinning.

Bruksanvisning

•  Hold et øye for Zoloft er bivirkninger og relatere dem til legen din dersom du opplever dem. De kan inneholde søvnløshet, diaré, impotens og en tørr munn. I svært sjeldne tilfeller, de utgjør Serotonin syndrom - en farlig tilstand preget av feber, endret hjerterytme, pustevansker eller overdreven søvnighet.

Snakk med en profesjonell terapeut mens du tar Zoloft. Selv om medisiner bidrar til å stabilisere dine følelser, det er ikke en kur-all. Terapi hjelper deg med å identifisere kildene til alvorlig depresjon og løse problemene de skapte, og også for å lære hvordan teknikker for mestring når depresjonen slår deg. Når den brukes i forbindelse med Zoloft eller andre SSRI, gjør talk terapi for effektiv behandling.

Opprettholde sunne vaner mens du tar Zoloft. Få sove om en fast tid hver kveld, spise næringsrik mat og starte en øvelse diett. Daglig mosjon er spesielt viktig fordi det øker energinivået og hjelper deg til å føle mer upbeat.

Finn prosjekter som bidrar til at du føler deg bra eller som tillater deg å gjøre god bruk av dine talenter. I tillegg til å engasjere tankene dine, formidler dette til en følelse av positiv handling - en evne til å utøve kontroll på verden rundt deg og dermed på din følelsesmessige tilstand.

Hold kontakten med venner og familiemedlemmer. Isolasjon gjør ofte depresjon verre og mange mennesker i livet ditt som vet om din tilstand vil være glad for å tilbringe tid med deg for å holde motet oppe.

Tempoet selv. Depresjon kan bli forverret av en overbelastet tidsplan, og Zoloft er ikke så effektiv når det har å kompensere for lange timer og flere oppgaver. Sette en rimelig arbeidsbelastning, tigge off prosjekter som du mener kan være overveldende, og se om noen venner eller familiemedlemmer kan låne en hånd.

Hint

 • Ta Zoloft bare i dose foreskrevet av legen din. For lite kan ha noen effekt, mens for mye kan utgjøre en helserisiko. Du Legen må kanskje justere resept for å treffe riktig mengde, og for å gjøre det han burde vite nøyaktig hvor mye du setter inn i systemet ditt.
 • Alltid fortelle legen din dersom du tar noen medisiner foruten Zoloft, selv om det er for en fullstendig irrelevant tilstand. Det kan reagere negativt med Zoloft og skape flere problemer.

Hvordan takle Stage 3 Colon Cancer

Hvert stadium av kreft i tykktarmen beskriver i hvilken grad kreften har påvirket kroppen din. Det er fire stadier til tykktarmskreft. Stage III viser at kreften har spredd seg utover kolon til muligens en eller flere lymfeknuter, andre organer og nærliggende vev. Avhengig av alvorlighetsgraden av Stage III diagnose, er sannsynligheten for å overleve siste fem årene mellom 44% og 83% prosent, ifølge American Cancer Society, og bor positive er en stor del av kampen.

Bruksanvisning

En øvelse. Du kan ikke alltid har energi, eller være i humør, for å kjøre på en tredemølle. Det er faktisk en av de beste tidene å tvinge deg selv til å utøve en viss energi. The National Cancer Institute viser at lett til moderat walking øvelsen forbedrer appetitten, funksjon, humør og livskvalitet.

•  Gå til terapi. Kognitiv atferdsterapi er utviklet for å endre en pasients atferd og utsikter. Din terapeut vil lære deg de verktøyene du trenger for å håndtere bedre med stress, angst og sinne. Terapi kan forbedre søvnmønster og gjøre at du føler deg mer knyttet til andre.

Hold deg aktiv. Du er mindre sannsynlighet for å falle inn i depresjon hvis du holder deg selv omringet av din kolleger, familie og venner. Trøtthet og smerter kan gjøre at du føler for å bo i sengen, men for å holde motet oppe, du trenger folk som bryr seg om deg å vite hvordan du gjør.

Bli en kreft overlevende gruppe. Den beste måten å holde deg oppdatert om din sykdom, nye behandlinger, og forslag til å ta vare på deg selv er ved å bo i kontakt med andre i samme situasjon. Din medisinske teamet kan hjelpe deg å finne en lokal gruppe til å delta. Eller bare surfe ubegrenset antall online chat-rom for kreftpasienter og overlevende.

Tips og advarsler

 • Fordi depresjon og kronisk sykdom er tett knyttet sammen, sørg for å ta opp den dårlige stemningen slik at det ikke forverre ikke din tilstand.

Hvordan man skal håndtere Stroke Recovery

Et hjerneslag oppstår når en blodpropp blokkerer blodtilførselen til hjernen. Blodpropp begynne i arteriene, fartøy som frakter blod fra hjertet til kroppen, og de som flytter blod gjennom kroppen. Når celler i hjernen dør etter et slag, de systemer som styres av den del av hjernen forringes også. Et hjerneslag kan føre til tap av tale eller utydelig tale, lammelse, og manglende evne til å kontrollere musklene. Strokes vil påvirke hver person annerledes. Gjenopprettingstiden avhenger av hvor mye av skaden gjort i hjernen og alvorlighetsgraden av symptomene.

Bruksanvisning

Håndteringen Stroke Recovery

•  Få støtte. Ingen kan fullt igjen fra en slik ødeleggende sykdom uten støtte fra familie og venner. Ikke vær redd for å ta imot hjelp fra folk som bryr seg om deg. Og støtte betyr ikke personlig assistent; det betyr noen til å lytte til din frykt om utvinning og oppfordrer deg til å presse deg selv til å få tilbake din mobilitet.

•  Hold deg aktiv. Depresjon kan stunt restitusjons fremgang. Fortsetter å se vennene dine og delta i så mange av de aktivitetene du likte før slaget som du kan vil holde motet oppe.

Planlegg aktiviteter på forhånd. Slag lider er utsatt for ukontrollerbare følelsesmessige utbrudd. Det er lett å falle inn i en ødeleggende depresjon hvis du holde deg isolert. Planlegg minst to eller tre aktiviteter i uka. Det viktige er å holde deg distrahert.

Se en terapeut. Frykt, angst, sinne og tristhet er vanlig blant slagpasienter. Spør legen din om en henvisning til en psykiater som er spesialist i behandling av hjerneslag-utvinning pasienter.

Bli med i en støttegruppe. Å snakke med andre slagpasienter i ulike stadier av utvinningen vil hjelpe deg å se hva fremtiden kan være like, og også tillate deg å hjelpe andre som ikke har kommet så langt som deg i sin egen utvinning.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å forstå at det kan ta resten av livet ditt utvinne fra din hjerneslag. Hvis du forventer en full recovery i et par måneder eller år, kan du sette deg opp for unødvendig skuffelse og følelse av å mislykkes.
 • Bare 10 prosent av slagpasienter nesten helt seg selv igjen, ifølge National Stroke Association.
 • The National Stroke Association rapporterer at 40 prosent av slagpasienter trenger spesiell omsorg for å komme seg fra alvorlige svekkelser.

Hvordan forberede seg på vinteren under svangerskapet

Vinteren kan være en utfordrende tid for alle. Håndteringen av all snøen og regn, holde motet oppe til tross for grått vær, og bare komme seg fra ett sted til et annet kan være vanskelig. For de som er gravide i løpet av vinteren, er det noen spesielle hensyn for å håndtere vintervær og endringer.

Bruksanvisning

•  Tenk på ditt treningsprogram. Hvis du er i dag daglig turer utenfor (bra for deg) eller reiser til gym på regelmessig basis, vil du trenger for å ha en alternativ plan for de dagene når det er for kaldt til å komme utenfor eller for farlig å komme på veiene . Hvis du kommer til å fortsette å gjøre utendørs turer stund er kaldt, være sikker på å få riktig utstyr for å holde deg trygg: gode, varme klær som du kan bære i lag, inkludert en vinter lue, hørselvern, hansker, skjerf og holdbar sko med meget god trekkraft.
For de dager da du kan bli sittende fast inne eller fast hjemme, planlegging fremover gjør hele forskjellen. Kjøpe noen graviditet work-out DVDer som du kan pop i spilleren din, slik at du vil ha noe nytt å gjøre for ditt treningsprogram hjemme. Eller kjøpe et sett med lette vekter, øvelse band, treningsball, eller andre bærbare del av utstyret og ser inn i en rutine for å bruke de på din hjemme-trening dager. Selvfølgelig, hvis du har en tredemølle, kan du få din cardio gjort på det.

Stock opp på sunne, essensielle matvarer. Du ønsker ikke å gå tom for næringsrik mat fordi dagligvarebutikkene er stengt, veiene er ikke trygt, eller du rett og slett ikke føler trosset vinterværet å gjøre en mat kjøre. Så planlegge og få noen nonperishable elementer som vil bære deg gjennom vinterdager. Prøv å holde en balanse av karbohydrater og proteiner, slik at kroppen får den næringen den trenger, og styre unna høy sukker elementer. Hermetisert suppe, fullkorn kjeks og peanøttsmør, frosne måltider, og frossen fisk er alle gode alternativer.

Kjøp en god pels som er tykk og slitesterk. Sørg for at den passer din gravide kropp. Dette kan være din største vinter investering, men det vil være verdt det. Handle på en fødselspermisjon butikken hvis du må, for å finne en frakk som vil romme magen uten å overbelaste armene og overkroppen. Få vinterstøvler som har svært god trekkraft, også. Det er mye lettere å miste balansen når du har en gravid mage før deg, så få all den hjelpen du kan få med fottøy.

Få bilen din klar for vinteren. Har det inspiseres. Få alle nødvendige mindre reparasjoner gjort. Pass på at batteriet er i god form. Kontroller og / eller skifte olje og fylle opp frostvæske og vindu rengjøring løsning beholdere. Sjekk lufttrykket i dekkene, og være sikker på at du har et reservehjul med de nødvendige verktøy for dekkskift (så vel som arbeids sett med startkabler) eller annet sted i bilen.

Plan for nødhjelp, spesielt hvis forfallsdato faller i løpet av vinteren. For eksempel, hvis du begynner å gå inn i arbeid mens det er tykk is og / eller snø, hvordan vil du komme til sykehuset? Det trenger ikke å være en krise hvis du planlegge; har du en nabo eller en venn med en firehjulstrekk kjøretøy, eller kan sykehuset komme plukker deg opp og transportere deg? Se inn dine alternativer, kan du ringe i noen få venner som back-ups, og skriv ned ditt beredskapsplan. Sjansen er at du trenger ikke å bruke det, men det er hyggelig å vite at du er forberedt i tilfelle.

Stock opp på baby nødvendig tidlig, hvis forfallsdato faller i løpet av vinteren. Du kan ikke være i stand til å gå kjøre i siste liten babyen forberedelse ærend, så sørg for en god, detaljert liste over alt du trenger for din barnehage og enten gjøre dine shopping rundt i byen mens været fortsatt er rettferdig eller gjøre din shopping på nettet og har poster sendt til deg.

jage bort vintermørket. De grå dager på vinteren kan være deprimerende for alle, og graviditet er en spesielt emosjonell tiden av hormonelle endringer og generell usikkerhet. Sett kaffe datoer med venner. Har en kjæreste i løpet av å se chick flicks, spise popcorn, og gjøre manikyr sammen. Lag en stor gryte med suppe og invitere naboene over for en rask middag. Planlegg en romantisk hjemme date med mannen din. Skriv brev til langdistanse venner og familiemedlemmer. Begynne å jobbe på de digitale bilder, baby teppe du ønsker å strikke, eller noen spesielle prosjekt som nettopp har ventet på deg. Jo mer fokusert du er på menneskene rundt deg og de morsomme prosjekter og arbeid du har å gå på, jo mindre vinterdepresjon kan komme til deg.

Hvordan planlegge for Recovery etter operasjonen

Hvordan planlegge for Recovery etter operasjonen


Hvis du er vant til god helse, når du står overfor en kirurgisk prosedyre du kan finne den verste delen er utvinning-med mindre du forberede på forhånd. Disse tipsene kan hjelpe deg å planlegge for utvinning etter operasjonen for å gjøre overgangen tilbake til helse gå smidigere og raskere.

Bruksanvisning

Hvordan planlegge for Recovery etter operasjonen

•  Ta kontakt med legen din om hva du kan forvente å følge din kirurgisk prosedyre, både normal- og lengre utvinning ganger. Drøfte tiltak som du kan ta for å fremme healing og hvilke begrensninger, om noen, vil du bli møtt med under og etter utvinning. Be for profesjonelle henvisninger, for eksempel en hjelpepleier, hvis det er nødvendig.

Lag en liste over dine forpliktelser og skille de som er knyttet til jobb, hjem og familie. Gå gjennom listen og eliminere elementer som er uvesentlig. Differensiere forskjellen mellom hva som må gjøres og hva du ønsker dyktig. Fokusere på det tidligere i din kirurgisk ettervern planlegging.

Tenk rimelige forventninger til hva du har tenkt å oppnå i løpet av utvinning og at det du forventer fra andre. Hvis rengjøring må gjøres, skjønner at det ikke kan leve opp til dine standarder. Hvis du må henvise jobb ansvar, gjør det på en måte som gjør at du kan hvile etter behov, i stedet for å kreve din stadige innspill og tilsyn. Unngå å overestimere dine evner hvis den strider med din helse, og i stedet akseptere de midlertidige begrensninger. Dette vil fremme en raskere utvinning.

Plan for gjenoppretting etter operasjonen mest effektivt ved å delegere nødvendige oppgaver på forhånd. Vurdere om det vil være nok til å engasjere hjelp av familie og venner, eller om det vil være verdt å leie profesjonell hjelp. Folk er generelt ivrige etter å hjelpe, men kan undervurdere omfanget av engasjementet. Ha en åpen diskusjon om deres evne til å møte kravene, utvikle en tidsplan, og spørre om det er noe du kan gjøre for å gjøre sitt arbeid enklere.

Revurdere nye måter å bli involvert med hjem og familie krever. Hvis du er godt nok, ta på seg oppgaver som å betale regninger eller hjelpe barna med leksene. Fortell familien til å bytte til papir plater for å redusere belastningen på skitne retter. Spille kort med familien i sengen. Selv minimal involvering kan gjøre deg og din familie føler seg bedre og mindre utsatt for skyld for trenger vaktmestere eller assistanse.

Finn måter å holde motet oppe, og selv underholdt. Hvis du er en aktiv person kan du snart bli lei med TV og magasiner. Tenk på noe som du har lyst til å gjøre, men har ikke hatt tid til og bruke denne tiden til å praktisere det eller lære om det. Hvis du er tom for ideer spør dine kreative kjære om hjelp eller bare hoppe inn i en ny hobby og gi det et forsøk. Jo lykkeligere er det sunnere du vil være og stimulerende aktiviteter er en viktig del av utvinning etter operasjonen.

Tips og advarsler

 • Undersøke helsefora på nettet der pasienter som har opplevd lignende medisinske tilstander samles. Lære av sine suksesser og vansker i utvinning og justere etter operasjonen planlegging tilsvarende.
 • Noen nye aktiviteter å prøve er: lydbøker (for å lære eller moro), kunst, kalligrafi, skriver prosa eller debattinnlegg, online frivillig arbeid, modeller, skrap booking, nettbasert utdanning, og mye mer.

Hvordan de skal overleve Hvis du er tapt i skogen

Hvordan de skal overleve Hvis du er tapt i skogen


Komme tapt i skogen kan være en traumatisk, skremmende og farlig opplevelse. Når du innser at du er tapt, bør det primære målet være å bli funnet. Du vil ikke være i stand til å overleve på ubestemt tid uten forsyninger eller verktøy, men du kan ta noen enkle grep for å øke sjansene for at noen vil finne deg i løpet av få dager, og for å øke sjansene for at du vil overleve helt til det øyeblikket kommer.

Bruksanvisning

•  Når du innser at du er tapt, kan du prøve å bo der du er. Det vil være mye lettere for folk å finne deg. Hvis du er sammen med andre mennesker, er fortsatt sammen. Tapte mennesker har en tendens til å vandre i store sirkler, så flytter målløst vil bare bruke energi og gjøre det vanskeligere for brukerne å finne deg når de innser du er i trøbbel.

Når du innser at du er tapt, ikke få panikk. Prøv å fokusere dine tanker og tenke før du gjør noe. Pass på omgivelsene og holde sansene åpne. Forberede seg på det verste.

Hold deg hydrert. Hvis du har vann tilgjengelig, er det bedre å drikke den opp enn å prøve å redde den. Det vil være bedre for kroppen din i det lange løp. Søke etter nye, relativt rene vannkilder i mellomtiden, men ikke vandre langt for å gjøre det. Prøv å se for en damp som går nedover. Hvis snøen er til stede, smelter det før du drikker det. Du kan også se etter steder som regnvann samler.

Det er fristende å spise noe som ser spiselig i skogen hvis du går tapt. Men det er et sikkert kort til ikke å spise noen sopp, bær eller ville planter. Du er mye bedre å være sulten enn å bli forgiftet.

Se etter husly. Samle grener og blader til å sove på. Du vil bli varmere på denne måten. Hvis du er sammen med andre, kan du prøve å kose sammen for å holde hverandre varme. Hold deg i fosterstilling for å bli det varmeste.

Spar krefter. Don''t avfallsenergi roping om hjelp med mindre du tror du er i nærheten av en bereist sti, og ikke kaste bort energi bushwhacking gjennom skogen - vil uunngåelig reise i meningsløse sirkler uansett. Hold deg hvor du er og vie din energi til å holde motet oppe, dine følelser rolig og vannforsyning sikret.

Må lage bråk, og prøve å bygge en brann - jo større og smokier jo bedre. Dette er den beste innsatsen i å prøve å bli reddet. Det vil hjelpe rednings finne deg mye raskere hvis du kan gi dem tegn på ditt oppholdssted.

Hvordan holde orden på mat hjemme

Hvordan holde orden på mat hjemme


Beslutningen om å gå ned i vekt er ofte veldig skremmende og kommer med mye ansvar, inkludert å gjøre det til gym, få nok søvn og holde styr på maten du har hjemme. Fordi spise riktig er så viktig til vekttap, holde styr på maten du spiser, samt maten du kjøper til eget hjem, er avgjørende.

Hvordan holde orden på mat hjemme

Kjøp matvarer som samsvarer med din nye sunne livsstil rutine og sortere dem i porsjoner så snart du kommer hjem. Mange mennesker opp i vekt fordi de spiser for mye av visse typer mat. Klipp opp frukt og grønnsaker og plassere dem i plastposer som du kan hente på vei ut døren. Separate chips og salte snacks i plastposer med en gang slik at du ikke blir fristet til å konsumere hele boksen.

Forskning den ernæringsmessige informasjon om hver av de matvarer som du har tenkt å ha i hjemmet ditt. Snakk med legen din eller kostholdsekspert om eventuelle ressurser som de kan være i stand til å dele med deg. Du kan også se på emballasjen av mange matvarer for å finne ut hvor mange kalorier er i produktet. Hold forskning hendig slik at du kan bruke det i fremtiden.

skaffe et kjøkken skala fra din lokale supermarked. Noen matvarer inneholder ikke ernæringsmessige informasjon, som noen frukter, grønnsaker og kjøttprodukter. Andre matvarer måle en servering størrelse i gram eller unser, så det vil være nyttig å kunne måle ut de delene av maten med en kjøkkenvekt i ditt eget hjem.

Spill ditt daglige kaloriinntak med en mat tracker eller matdagbok. Du kan bruke ulike mat sporing av produkter på Internett, samt lage din egen mat tracker i et Microsoft Excel-dokument. Hvis du ikke har en personlig datamaskin i hjemmet ditt, kan du også bruke en notatbok og en penn for å spore matvarer som du spiser den dagen. Ikke glem å skrive alt ned, selv drinker.

Vær oppmerksom på når det er på tide å hamstre på flere av dine favoritt sunn mat. Folk er ofte mest fristet til å spise usunn mat eller mister oversikten over deres kaloriinntak når de ikke har mat å spise i hjemmet. Sørg for at du unngå fristelsen ved å holde lager opp på matvarer som du spiser oftest.

Survival Foods å spise i vinter for å holde varmen

Survival Foods å spise i vinter for å holde varmen


Gjenlevende kalde vintermånedene kan være utfordrende, spesielt hvis du bor utendørs. Det er tiltak som du kan ta for å sikre at du vil overleve frysing kalde temperaturer. Det som er viktig er for deg å holde kroppstemperaturen opp. Dette gjøres ved å spare kroppen din varme ved å ha riktig type klær, ha riktig type ly å bo i og spise visse matvarer som vil øke kroppstemperaturen.

Sardiner

Sardiner er en av de mest rimelige overlevelse mat. Du kan få dem prepackaged i enkle å åpne bokser. De er pakket i vann, sennep eller olje, så det er lett å finne en som passer din smak. Mange mennesker spiser dem med stk saltet kjeks for å gjøre dem mer fornøyelig. For det meste overlevelse appell, gå med sardiner som er pakket i olje som de har den høyeste kalori teller.

Millitary mres

MREs, eller måltider klar til å spise, har i hovedsak blitt brukt av det militære for å gi et næringsrikt måltid som er høy i kalorier og har en lang holdbarhet. I dag er det mange selskaper som tilbyr disse er klare til å spise måltider som varmer på egenhånd. De er mye brukt for nødssituasjoner, som for eksempel naturkatastrofer, som lar folk uten mat. De er selvoppvarming og svært kompakt. De er laget for å være høy i ernæring samt kalorier for å gi kroppen din det den trenger, noe som gjør dem det beste valget for slike forhold som minusgrader. Du kan kjøpe disse måltidene online; et tilfelle av 12 måltid pakker koster ca $ 70, pluss frakt, som i 2010.

Pemmikan

Dette er en av de viktigste stifter for folk som bor i de arktiske klima. Den er fremstilt hovedsakelig av tørket kjøtt og animalsk fett, men er kjent for å bli gjort med muttere og bær i tillegg. Buffalo kjøtt var den vanligste kjøtt brukt av indianere, mens i dag biff er den vanligste kjøtt. Beef jerky er en mer vanlig navn for denne type mat. Det er svært høy i kalorier, fett og ernæring, pluss det er lett å lage og har en lang holdbarhet, noe som gjør det ideelt for en overlevelse mat for dem i arktisk vær. Du kan kjøpe dette allerede gjort, eller gjøre det selv for å tilpasse den til din egen smak og ernæringsmessige behov.

Må Visse Krydder Hold deg våken om natten?

Må Visse Krydder Hold deg våken om natten?


Noen krydder ha stimulerende effekt på fordøyelsessystemet, men vil ikke holde kroppen stimulert nok til å hindre deg i å sove om natten. Faktisk kan bedre fordøyelsen fra litt krydder hjelpe deg å sove bedre om fordøyelse holder deg. På den annen side kan noen krydder forårsake sure oppstøt og halsbrann, noe som kan gjøre det vanskelig å få til å sove.

Krydder som stimulerer fordøyelsen

Ifølge en studie publisert i "Indian Journal of Medical Research" i 2004, nellik, koriander, spisskummen, hvitløk, ingefær, sennep og cayenne all stimulere fordøyelseskanalen, påskynde og glatter ut fordøyelsen. De virker ved å øke strømmen av spytt og mage saft for å hjelpe til fordøyelse, og stimulerer leveren for å skille ut flere gallesyrer for å forbedre fordøyelsen og assimilering av fettstoffer. Hvis du har en tendens til å oppleve dårlig om natten som holder deg opp når du prøver å sove, som omfatter disse krydder inn dine matvarer kan hindre fordøyelsesbesvær.

Stikkende krydder kan forårsake halsbrann og Acid Reflux

Mens noen krydder kan hjelpe deg å sove bedre om natten ved å hindre fordøyelse problemer, mens andre kan føre dem og ender opp med å holde deg våken om natten. Sure oppstøt og halsbrann kan oppstå lettere om natten når du ligger nede for seng med en full mage, siden magen vil presse mot spiserøret. Hvis du har spist krydret mat, der cayenne eller andre typer chilipepper ble brukt, kan du risikere sure oppstøt og halsbrann om natten, siden disse krydder er kjent for å forårsake disse symptomene.

Slik holder du Temperatur Normal

Slik holder du Temperatur Normal


Kroppstemperaturen er balansen av varmen kroppen produserer og varmen kroppen din taper. Kroppen din vil regulere temperaturen under de fleste omstendigheter, men en sykdom eller en infeksjon kan føre til at temperaturen å pigge eller bli lavere enn normalt, noe som kalles en høy eller lav feber. Temperaturen i kroppen din er kontrollert av et område av hjernen som kalles hypothalamus. Holde temperaturen innenfor normalområdet er viktig for å opprettholde din helse.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske og få en tilstrekkelig mengde hvile når du har en mindre sykdom som forkjølelse eller influensa, eller bare føler "uopplagt." Ved å hvile kroppen din og bor hydrert du vil unngå høye temperaturer som forårsaker feber.

Unngå sykdom ved å ta vare på kroppen din med mye vann og ved å spise frukt og grønnsaker. Ta en multi-vitamin og ekstra vitamin C under kalde og influensasesongen. Bruke antibakteriell såpe og flytende regelmessig. Når noen nær deg har en sykdom, ta ekstra forsiktighet for ikke å trekke den samme sykdommen, noe som kan føre til en topp i temperaturen.

Unngå varme eksponering og sykdommer forårsaket av overdreven varme som heteslag, heteslag og solforbrenning. Hvis du må være ute i solen, bruk solkrem med Sun Protection Formula (SPF) på 30 eller høyere for å beskytte huden din. Solbrenthet vil føre til en topp i temperatur og feber. Å være ute i varmen i lange perioder vil også produsere for mye varme for kroppen å balansere ut, og føre til høye temperaturer.

Ta de riktige medisiner og antibiotika for virus- eller bakterieinfeksjoner og andre mindre sykdommer. Disse medikamentene arbeide for å helbrede kroppen din fra sin sykdom samt holde kroppstemperaturen på et normalt, balansert nivå.

Bruk klær som passer til de rådende forhold. For kaldt vær, pakke opp med tunge lag og bruke hansker, skjerf og en varm lue for å holde temperaturen opp. Å avkjøle seg i varmt vær, slitasje lette, bomullsstoff. Unngå tunge materialer og mørke farger.

Tips og advarsler

 • Hvis du føler at din kroppstemperatur er høyere enn normalt, ta temperaturen med et termometer. Hvis det er over 103 grader Fahrenheit, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan henge opp ned for Back Pain

Hvordan henge opp ned for Back Pain


Når det gjelder å lindre ryggsmerter, henger opp ned er kanskje ikke så dumt. Inversjon terapi refererer til loven av å henge opp ned for å kurere din ryggsmerter. En av de sikreste måtene å bruke inversjon terapi er å investere i en solid inversjon tabellen. Den spesifikke formålet med en inversjon tabellen er å sikkert holde deg opp ned i håp om å lindre ryggsmerter. Hvis du ikke håndtere inversjon tabellen riktig, men det kan føre til alvorlige skader.

Bruksanvisning

•  Les bruksanvisningen for din inversjon tabellen. Mens inversjon tabeller kan alle har et felles mål, vil forskjellige merker har forskjellige oppsett og justering krav. Lese manualen forteller deg de spesifikke kravene til din spesielle inversjon tabellen.

Juster bordet til høyden din som skissert av ownerâ € ™ s manual. Hvis du får høyden galt, kan hodet beiter gulvet under bordet. Juster sikkerhet stropper som vil holde deg så godt.

Stå med ryggen presset mot bordet. Spenn føttene i og bruke armene til å presse ryggen og tabellen tilbake, løfte føttene opp fra bakken. Bevege seg sakte, slik at du ikke blir svimmel.

Gå tilbake til oppreist stilling etter noen minutter. Bor opp ned i en lengre periode kan forårsake hodepine og svimmelhet, så dona € ™ t opphold i den posisjonen for lang. Hvis du ryggsmerter vedvarer, lene seg tilbake igjen for enda et par sekunder og gjenta til smertene i ryggen forsvinner.

Løft armene over hodet ditt når du lener deg tilbake på tabellen. Dette vil bidra til ytterligere å rette ryggraden.

Tips og advarsler

 • Snakk med en lege eller en kiropraktor før du prøver inversjon terapi. Hvis ryggsmerter stammer fra en alvorlig ryggskade, kan inversjon terapi føre til mer alvorlige helseproblemer.
 • Hvis du begynner å føle deg svimmel som du henger opp ned, rolig bevege deg tilbake i en oppreist posisjon. Ikke få panikk og raskt trekke deg tilbake opp, eller du kan bli syk.

Hvordan få opp tidligere

Hvordan få opp tidligere


Benjamin Franklin famously sa: "Tidlig i seng og tidlig å stige gjør en mann sunt, rik og klok." Andre fordeler er å få en god start på dagen, å kunne se soloppgangen, å ha tid til frokost, å ha tid til trening og slo rushtid på pendle. Prøv å få opp tidligere i dag og se hva fordelene du utlede.

Bruksanvisning

Hvordan få opp tidligere

•  Start sakte. Still vekkerklokken for bare 15 minutter tidligere enn vanlig. Bli vant til det tidspunktet for et par dager. Deretter få opp en annen 15 minutter tidligere for et par dager. Hold stå opp tidligere inntil du kommer til ønsket alarmtiden.

•  Gå til sengs når du er søvnig. Du bør sovner med en gang. Du kan prøve å gå til sengs tidligere enn vanlig fordi du får opp tidligere enn normalt, men du kan ikke være i stand til å sovne.

Sett vekkerklokken langt unna sengen. Velg et sted hvor du er nødt til å komme ut av sengen for å slå den av. Et sted som tar ekstra innsats for å få til er ideell - kanskje høyt oppe på en hylle eller under kommode.

4 Ha et glass vann av vekkerklokken og drikke det så snart du treffer alarmen. Dette vil hjelpe deg å våkne opp.

Kom deg ut av soverommet. Gå på do og vaske ansiktet med kaldt vann, eller dra til kjøkkenet. Bare få deg ut av rommet du sover i.

Ikke trykke på snooze-knappen. Du vil sabotere din innsats for å få opp tidligere. Ikke rasjonalisere komme tilbake i seng. Ikke la hjernen din til å snakke deg ut av å komme opp.

Kjøp en programmerbar kaffetrakter og noen kvalitetskaffe. Sett din kaffetrakter for å begynne å lage kaffe om fem minutter før alarmen går av. Du vil lukte deilig, velsmakende kaffe brygging når du står opp, og du vet at det vil være klar for deg så snart du treffer på kjøkkenet.

Plukk ut klærne kvelden før. Du vil være i stand til å hoppe over noen overveielser i skapet og være klar til å starte dagen med en gang.

Har noe planlagt til tidlig morgen. Sette et mål for morgen vil motivere deg til å stå opp.