Digidexo.com

grapefrukt hrt

Hvordan å miste 10-20 pund Bruke Grapefrukt

Hvordan å miste 10-20 pund Bruke Grapefrukt


Grapefrukt vekttap diett har eksistert siden 1930-tallet og nyere studier har vist det fungerer. Med fedme på en all time high, er denne dietten en å prøve. Her er noen tips om hvordan du bruker denne dietten effektivt.

Hvordan å miste 10-20 pund Bruke Grapefrukt

•  Ha et glass grapefruktjuice eller en halv grapefrukt om morgenen med et høyt protein måltid som tre egg og to skiver bacon. Proteinet forbruk hemmer tap av muskel mens miste fett.

Ha en snack som også er høy i protein, for eksempel 3 oz med ost eller en liten yoghurt. Har en annen 4-8 oz glass grapefrukt eller en grapefrukt halvparten.

drikke et glass grapefruktjuice For lunsj og har en kalkun wrap med salat, tomater og løk eller en stor salat med tunfisk eller kjøtt pålegg.

På ettermiddagen, har en annen glass grapefruktjuice med gulrot pinner eller selleri og peanøttsmør.

For middag, drikk et glass grapefruktjuice eller grapefrukt halv og spise et måltid av biff eller kylling, eller hvis vegetarianer har fisk eller veggie kjøtt. Ha en stor salat på siden eller mais, brokkoli, grønne bønner, eller erter.

For en sen dag snack har en annen glass grapefruktjuice eller grapefrukt halvparten med en jello kopp eller eple. Eple skiver med peanøttsmør er gode filler; bare holde peanøttsmør til et minimum.

For å blidgjøre grapefrukt legge kunstig søtningsmiddel eller splenda

Hold deg unna brød, poteter, pasta, kaker, muffins, chips, frokostblandinger, bagels eller noen høye karbohydrat matvarer.

For en søt godbit kjøpe individuelle sukkerfri jello eller pudding. Legg en skje med pisket krem ​​til toppen, men bare spise en.

Spis epler når alt annet svikter. De er en høy fiber mat som har svært få kalorier, så de fyller deg opp, men ikke legge mange kalorier i kostholdet.

Hold en kalori teller og holde dem mellom 1000 og 1500

Start en turgåing, aerobic eller vekt trening rutine

Hint

 • Sjekk med din doc før slanking eller excercising

Hvordan virker grapefrukt diett?

Hvordan virker grapefrukt diett?

Historie

Selv om dens skaper er ukjent, grapefrukt diett først dukket opp på scenen en gang på 1930-tallet. Grapefrukt diett, også kjent som Hollywood Diet eller Mayo Diet, har tiltrukket seg tusenvis av fans gjennom årene. Tilhengere av grapefrukt diett tout sin evne til raskt å brenne fett, mens skeptikere hevder det er ingenting mer enn en annen potensielt farlig kjepphest. Grapefrukt diett har klart å overleve selv de hardeste kritikken og fortsetter å være en favoritt for mange slankere.

Teori

Den nøyaktige formelen varierer, men dietten i utgangspunktet består av å spise grapefrukt eller drikke grapefruktjuice med nøye planlagte måltider. Selv om udokumenterte, tilhengere av dietten hevder grapefrukt inneholder et spesielt enzym som magisk brenner fett. Når kombinert med en høy-protein diett, tillegg av grapefrukt angivelig øker dieter evne til å gå ned i vekt raskt. En annen teori antyder at grapefrukt reduserer insulinnivået, som også kan oppmuntre vekttap. Noen grapefrukt diett planer tillater dieters å kombinere den grunnleggende konseptet av grapefrukt diett med andre dietter som South Beach, Atkins og mat kombinere.

The Diet

Den gjennomsnittlige grapefrukt diett varer i 12 dager, men kan variere fra syv til 21 dager. Hvis dietten er å vare mer enn 12 dager, er det dieter å vente to dager før du starter dietten igjen. Grapefrukt diett tradisjonelt ikke tillater mest komplekse karbohydrater, og som Atkins diett, er svært høy i protein. For eksempel kan frokosten bestå av to egg, to skiver bacon, og halvparten av en grapefrukt. Lunsj kan inkludere en spinat salat med terninger kylling eller biff, og halvparten av en grapefrukt eller åtte gram av grapefruktjuice. Middag kan inneholde kylling eller fisk, kokte grønnsaker, og halvparten av en grapefrukt eller åtte gram av grapefruktjuice. En kopp kaffe er vanligvis tillates hver dag, så vel som en sengetid snack som består av åtte gram av skummet melk. Dieter er også oppfordret til å drikke 64 gram vann daglig.

Betraktninger

Som med alle nye diett, bør alle som vurderer grapefrukt diett rådføre seg med lege først, spesielt hvis det er helsemessige bekymringer. De fleste grapefrukt diett versjoner gjennomsnitt fra 800 til 1000 kalorier per dag, som med eller uten grapefrukt vil føre til vekttap. Det er fordeler med å legge grapefrukt til diett, selv om ingen vekt eller fett tap oppstår. Grapefrukt er høy i fiber og en rik kilde til vitamin C, og har kjent kreft bekjempelse egenskaper. Grapefrukt har også et høyt vanninnhold, som kan bidra til å øke stoffskiftet. Selv om dommen er fortsatt ute på grapefrukt diett, og legger grapefrukt til noen av dine vanlige måltider hver dag kan bringe den ekstra fordelen av en liten vekttap.

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil

Fordeler med Grapefrukt Essential Oil


Grapefrukt er en næringsrik sitrus frukt som er høy i antioksidanter. Naturmedisinere og folke leger tror grapefrukt eterisk olje har mange medisinske fordeler. Men kan kjemikaliene i grapefrukt negativt samhandle med kroppens stoffskifte av flere legemidler, inkludert de som behandler hjerterytmeforstyrrelser, depresjon, kramper, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og immunsystemet sykdommer. Pasienter med disse lidelsene bør ikke bruke grapefrukt eterisk olje uten lege tillatelse.

Bekjemper tidlig aldring og infeksjons

Grapefrukt essensielle oljen inneholder vitamin C, en antioksidant som bekjemper frie radikaler. Frie radikaler føre til for tidlig vevsskade, visjon forringelse og nervøse lidelser. Internt forbruk av grapefrukt eterisk olje bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikaler, og dermed redusere deres virkninger på tidlig aldring. Grapefrukt essensielle oljen er også fordelaktig når det påføres topisk på huden for å behandle rynker og akne og for å hindre sårinfeksjon. Det kan være irriterende for sensitiv hud hvis de utsettes for sollys etter påføring.

Vanndrivende Agent

Grapefrukt eterisk olje blir brukt som et diuretikum, som det kan fremme urinering. Dette hjelper nyrene fjerne giftstoffer mer effektivt, minske sjansen for vevsskade og urinveisinfeksjoner. Den vanndrivende effekten av grapefrukt eterisk olje også kan bidra til å kontrollere blodtrykket, fremme hjertet helse og redusere cellulitter.

Forbedrer fordøyelsen

Grapefrukt essensielle oljen inneholder fiber, som fremmer fordøyelsen helse ved å skape en mild avførende effekt for mer regelmessig avføring. Grapefrukt essensielle oljen stimulerer sekresjon av mage enzymer for å bryte ned maten og holde fordøyelsen strømmer.

Treats Depresjon

Terte sitrus smak og duft av grapefrukt eterisk olje kan ha en avslappende effekt på kroppen. Det kan også lindre treghet og fremme en positiv holdning. Grapefrukt essensielle oljen brukes i aromaterapi produkter for å redusere symptomer på angst og depresjon og oppdatere ånd.

Hair Tonic

En annen fordel med grapefrukt essensielle oljen er dens bruk som et hårvann. Folk leger forskrive det for skallethet som det stimulerer hårsekkene og fremmer hårvekst. Grapefrukt essensielle oljen også brukes for å holde friske hår tykk og sterk, og for å behandle flass.

Grapefrukt og vekttap

A 2004 studie ved ernæring og metabolske Research Center ved Scripps Clinic bekreftet at forbruker grapefrukt kan føre til vekttap. Folk som har utført studien tror at grapefrukt hjelper smelte pounds fordi det reduserer insulin i kroppen. Insulin hjelpemidler i å kontrollere hvordan fett metaboliseres.

Grapefrukt Diet

Betraktet som en kjepphest, den "grapefrukt diett" var der folk egentlig stakk til grapefrukt, svart kaffe, tørr toast og kokte egg i 12 dager for å slippe vekt.

Daily Intake

The Scripps studie viste at selv når folk stakk til deres vanlige kosthold og lagt til en liten mengde trening og forbrukes grapefrukt eller juice tre ganger per dag, de mistet 3.3 til 3.6 kg per uke.

Insulin

Fordi insulin er knyttet til følelsen sulten, til grapefrukt evne til å redusere mengden av hormonet i kroppen din kan føre deg til å føle deg mindre sulten og dermed spise mindre.

Ernæring

En kopp grapefrukt har bare 74 kalorier, mindre enn 1 gram fett, 2,5 g kostfiber, og ingen kolesterol eller natrium. Disse faktorene gjør det en ideell mat for slankere siden det har få kalorier, men mye fiber for å få deg til å føle fyldigere lenger.

Vann

Grapefrukt inneholder en god del vann, noe som også hjelper i vekttap, fordi det spyler urenheter fra systemet.

Medisin

Folk som tar medisiner bør rådføre seg med lege før du spiser grapefrukt fordi frukten blokkerer en intestinal enzym som forbrenner medisin.

Grapefrukt & Green Tea å miste vekt

Få kosthold trender har de helsemessige fordelene og utholdenhet av grapefrukt og grønn te. Tidligere betraktet som en kjepphest, og en tvilsom slanking metode, har en ny studie validert påstander om at fersk grapefrukt er et effektivt vekttap hjelpemiddel. Grønn te har tilsvarende blitt funnet å være nyttig i vekttap, bare ett lite eksempel på sine mange helsefordeler.

Grapefrukt Study

Forskere ledet av Ken Fujioka ved Scripps Clinic i California har oppdaget at de kjemiske egenskapene til grapefrukt lavere insulin nivåer og bidrar til å kontrollere appetitten, som kan føre til vekttap.

Legge Grapefrukt til kosthold

Den mest populære metoden er å inkludere en halv grapefrukt med frokost eller drikke et glass ferskpresset grapefruktjuice. Dette kan være begrenset til frokost eller inkludert med andre mat.

Green Tea Study

1999 en studie utført ved University of Geneva funnet at grønn te har thermogenic egenskaper og bidrar til å fremme fettforbrenning. En studie publisert i januar 2005 American Journal of Clinical Nutrition konkluderte med at katekiner i grønn te kan bidra til å redusere kroppsfett og forebygge fedme.

Legge til grønn te til kosthold

Som andre te, kan grønn te inntas når som helst. Men, med mindre spesifikt merket som koffein-fri, kan en servering av grønn te inneholder mer koffein enn i kaffe. Grønne teblader kan brukes om igjen opptil tre ganger, og koffein-innhold er blitt funnet å redusere i betydelig grad med hver brygg.

Forsiktig

Både grapefrukt og grønn te kan reagere negativt med visse medisiner. Alltid konsultere en lege før du begynner på et nytt kosthold program.

Vekttap med grapefrukt ekstrakt

Å miste et par pounds er aldri så enkelt som det virker. Folk prøver å trene, gå på dietter, og lytte til en rekke råd. Grapefruktkjerneekstrakt er en helt naturlig vekttap hjelpemiddel som kan bidra til å dempe appetitten og fremme metabolisme, sette deg på en bane til lang levetid og sunnere livsstil.

Hva du trenger

Det er viktig å få standardisert grapefruktkjerneekstrakt fordi det er mer potent og garantert å ha den nøyaktige mengden av grapefruktkjerneekstrakt på etiketten som i p-piller. Og, som alltid, er nødvendig tålmodighet i noen vekt-tap plan. Dette er ikke et mirakel produkt å kaste £ 20 i en uke, men over tid, vil fettet kommer av.

Hva å gjøre

Ta 500 mg standardisert grapefruktkjerneekstrakt to ganger daglig, helst på tom mage. Grapefruktkjerneekstrakt er et svært potent antioksidant som hjelper folk ned i vekt ved å stimulere stoffskiftet, slik at kroppen til å fungere mer effektivt ved å redusere giftstoffer som kan bli generert av kostvaner, stress og miljømessige aspekter. Ved å ødelegge giftstoffer, grapefrukt frø reduserer kortisol (et alvorlig hemmer av hormonene T3 og T4 som kontrollerer en stor del daglig metabolisme), øker fordøyelsen og utnyttelse av næringsstoffer, reduserer kolesterolet og fremmer generell helse. Alle disse faktorer bidrar til å holde riktig vekt.

Betraktninger

Som alltid vil riktig ernæring og mosjon hjelpe utrolig hvis du ønsker å gå ned i vekt. En person kan outeat noen pille effekter. Som alltid konsultere legen din før du tar noen urt / naturlig middel som det kan motvirke noen medisin. Grapefruktkjerneekstrakt ikke forstyrrer magen eller magesår medisiner som grapefruktjuice gjør.

Grapefrukt Juice Diet

Bare om noen diett vil hjelpe deg å gå ned i vekt, hvis du kan holde fast ved det. Denne dietten har eksistert siden 1970 og mange sverger til det. Popstjerne Kylie Minogue har sin egen versjon av kjepphest kosthold og kaller det hennes hemmelige våpen (Referanse 1).

Grapefrukt er fettforbrenningen våpen

Dette er en 12-dagers diett. Starte den på en mandag, og du vil bare nødt til å tåle lave kalorier gjennom en helg. Stjernen i denne dietten er grapefrukt. Forutsetningen er at grapefrukt har fettforbrenning kvaliteter (Referanse 2). Det er ingen vitenskapelige bevis, men nok av folk sverge på at det fungerer.

Spillereglene

Hvert måltid er ledsaget av grapefrukt. Du vil også trenger å drikke minst åtte glass vann og svart kaffe er tillatt når som helst. Hold klar av komplekse karbohydrater som brød, poteter og ris. Spis rikelig med ikke-stivelsesholdige grønnsaker og gjerne koker dem i smør. Spis til du er full. Pass på å ikke fjerne noe mat eller mat kombinasjon oppført. Det er ikke OK å spise i mellom måltidene.

Dietten hovedplan

Frokost: Grapefrukt med to egg, to skiver bacon
Lunsj: Grapefrukt med salat, noen dressing, noe kjøtt i noe beløp
Middag: Grapefrukt med salat eller en rød eller grønn grønnsaker, kjøtt eller fisk tilberedes noen stil, kaffe eller te
Kveldsmat: 8 oz. tomat juice eller skummet melk (Referanse 3)

Forholdsregler

Grapefrukt og grapefruktjuice kan påvirke noen medisiner. Sjekk med din lege før du begynner denne dietten hvis du regelmessig tar noen form for medisiner.

Grapefrukt Peel & Vekttap

Grapefrukt er en hybrid mellom en sitrusfrukt som heter pomelo og søte appelsiner. Når disse to frukter ble plantet nær nok, den bittersøte frukten vi har kommet for å kalle grapefrukt ble opprettet. Innenfor de siste par tiårene, har grapefrukt kommet for å bli sett på som en av de mer gunstige frukt å spise og drikke for kroppen din.

Ernæring

Grapefrukt skreller har blitt vist å inneholde et utvalg av vitaminer og næringsrike kjemikalier som er svært fordelaktig. Delvis på grunn av denne grunn, har grapefrukt funnet sin vei inn i mange diett ordninger og bedre leve forslag som en nøkkel frukt å implementere i din livsstil.

En av grapefrukt beste fordelene er den høye mengden av vitamin C. Ifølge Whfoods.com, en enkelt grapefrukt (inkludert skall) inneholder om lag 78 prosent av det anbefalte daglige verdi for vitamin C. Det er stappfullt av vitamin C, og å kunne får nesten alle dine daglige behov for dette vitaminet fra én kilde gjør det svært nyttig frukt. Grapefrukt skallet også inneholder pektin, som er blitt kjent for å senke kolesterol, og forskjellige kjemikalier som falvonoids, terpener og limonoids. Disse kjemikaliene har vært kjent for å bidra til å redusere sjansene for kreft og svulst utvikling.

Grapefrukt Vekttap

Sammen med sin næringsrik verdi, har grapefrukt blitt en vanlig frukt snakket om når man diskuterer vekttap gjennom kosten. Som bemerket av Dietbites.com, inneholder en halv grapefrukt (med skall) ca 37-44 kalorier. Sammenlignet med de fleste andre snacks, grapefrukt holde en fin caloric verdi for dem når det brukes som en av de fem på seks små måltider i løpet av dagen.

Preparedfoods.com påpeker en studie gjennomført med 100 overvektige menn og kvinner som spiste en halv grapefrukt før måltider for 12 uker. Resultatet var en gjennomsnittlig på 3,6 pounds tap, med noen deltakere å miste mer enn 10 pounds. En porsjon av dette antas å være fruktens midlertidig evne til å redusere insulin, noe som gjør legemet butikken færre kalorier etter et måltid.

Grapefrukt skreller har blitt så involvert i vekttap diskusjon at de har blitt grunnlaget for sin egen vekt-tap diett. Den grapefrukt diett bruker frukten som en av de viktigste næringsmidler. Men, som nevnt av Webmd.com, de fleste grapefrukt-peel-diett variasjoner gjennomsnitt mellom 800 til 1000 kalorier per dag, en sum som vil garner vekttap på nesten alle som bruker dietten. Men dette betyr ikke rabatt grapefrukt skreller som en svært næringsrik og veldig sunn frukt som kan hjelpe deg å gå ned i vekt hvis de brukes som en erstatning for de høyere kalori snacks.

Virkningene av HRT på Kortisol

Et normalt nivå av kortisol i kroppen vår, per University of Maryland Medical Center, er 6 til 23 mikrogram per desiliter (mcg / dl). Og når vi har et normalt nivå av kortisol, kan vi forvente at kroppen vår skal fungere som det skal, regulere blodtrykket, metabolizing glukose, hjelpe immunsystemet funksjon og produsere inflammasjonsresponser ved behov. Men noen medisinske tilstander, som overgangsalder, redusere hormon produksjonen, spørre bruk av hormonbehandling (HRT) for å motvirke at negativ ubalanse. Men i noen tilfeller kan HRT ha en negativ effekt på kortisol også.

Kortisol Forklart

Hypofysen produserer et hormon som heter ACTH, som igjen ber binyrene å frigjøre et steroid hormon som kalles kortisol. Hormonet kortisol spiller en viktig og positiv rolle i mange funksjoner i kroppen vår (som nevnt tidligere), men kan også føre til negative konsekvenser for når nivået blir for lavt eller høyt, noe som kan skje på grunn av økt og langvarig stress eller andre forhold (som HRT bruk).

Hormonbehandling tallet (HRT) positive effekter på Kortisol

I en studie utført av det endokrine Research Unit ved Mexicos Hospital de Especialidades, ble det konkludert med at HRT øker DHEA og ACHT, samt kortisol konsentrasjonen hos kvinner som gjennomgår overgangsalderen på grunn hypoestrogenism (et for lavt nivå av østrogen).

Et for lavt nivå av østrogen kombinert med lave nivåer av andre hormoner kan ha mange negative effekter, inkludert lavt blodtrykk (noe økning i kortisolnivået kan motvirke). Derfor viser denne studien den positive effekt som kan realiseres i økende kortisolnivåer ved bruk av HRT.

Stress, kortisol og menopause Komplikasjoner

Kortisol fungerer i samklang med skjoldbruskkjertel hormon, men som stress øker i en persons liv, deres kortisolnivået stiger, og skaper problemer med kortisol-skjoldbrusk forhold. For mye stress over en fortsatt periode - og den påfølgende overabundant frigjøring av kortisol for å motvirke det - resulterer i skjoldbrusk motstand (avslag på alle andre hormoner, ikke bare kortisol, for å svare på skjoldbruskkjertelen signaler), ifølge David Zava, Ph.D., direktør for ZRT Laboratory i Portland, Oregon.

Når symptomer på lavt østrogen og andre hormoner oppstår i overgangsalderen alder, eller det er en kortisol-skjoldbrusk problem (som resulterer i overgangsalder-lignende symptomer), en individuell og en lege kan feilaktig anta at symptomene er relatert til menopause, og HRT kan være anbefalt og startet, per Zava.

HRT er negative effekter på Kortisol

Derfor, hvis kortisolnivå i kroppen er allerede høy på grunn av stress eller andre medisinske tilstander som ikke har blitt diagnostisert, starter HRT kan sammensatte problemet snarere enn å dempe de aktuelle symptomene som håpet. Og siden fortsatt høye nivåer av kortisol over lengre perioder kan innvirke negativt på hjerne, muskler, hud og ben til en person, er det viktig å sørge for HRT er løsningen før den er begynt.

Betydning

Personer som sliter med søvnproblemer opplever kanskje problemet skyldes kortisolnivå som er for høyt. Enkle spytt hormonprøver utført av legen i ettermiddag når kortisolnivå er vanligvis nær sitt laveste (de er høyest om morgenen) kan bidra til å avgjøre om kortisol er for høy.

Har spise grapefrukt du miste vekt?

Grapefrukt har lenge vært antatt å øke vekttap, og har vært brukt i en lang rekke vekttap piller og dietter. Selv om det har vært noen bevis for at sitrusfrukter, inkludert grapefrukt, har noen effekt på kroppens funksjoner som metabolisme, mange hevder at grapefrukt har ingen kjent effekt på enten en økning eller nedgang i vekt. Nyere studier kan tyde på at grapefrukt er et nyttig verktøy i vekttap arsenal.

Metabolske fordelene

En flavenoid i sitrusfrukter, inkludert grapefrukt, kan øke muligheten for leveren til å brenne overflødig fett, ifølge sciencedaily.com. En studie utført på mus undersøkt flavenoid (naringenin) og funnet ut at det hjalp leveren å behandle og brenne fett mer effektivt. Naringenin arbeider for å forebygge fedme, og metabolismen av glukose. Dette fører til et redusert nivå av triglyserider (fett i blodet), og redusere vektøkning. Legg grapefrukt til kosthold daglig for å normalisere stoffskiftet og oppmuntre vekttap.

Insulin Suppression

I en studie utført av ernæring og metabolske Research Center ved Scripps Clinic på 100 menn og kvinner, ser det ut til å være noen sammenheng mellom å spise grapefrukt og vekttap. Det finnes bevis på at grapefrukt reduserer insulin toppene som oppstår etter å ha spist og kan føre til fettlagring. I tillegg er det noen spekulasjon at grapefrukt, kan fungere som en appetitt suppressant imidlertid ikke definitive studier har vist at dette tidspunkt.

Fiber

Fordi grapefrukt er lav i kalorier og fett, men høy i fiber er det en god del av et balansert kosthold for vekttap. Grapefrukt inneholder omtrent 4 g fibre for hver 100 g av spiselige frukt og bare 75 kalorier. Fettinnhold for to kopper grapefrukt er mindre enn 1 g. Fiber bidrar til en følelse av fylde og vil trykke følelser av sult. Drikk et glass av ren grapefruktjuice eller spise en grapefrukt som en del av din frokost rutine å øke stoffskiftet og redusere appetitten.

Grapefrukt og Mayo Diet

Den grapefrukt Diet er en populær 12-dagers diett som har eksistert siden 1930-tallet. Også kjent som Hollywood Diet eller Mayo Diet, lover denne dietten raskt vekttap (10-pounds) i løpet av 12 dager. Selv om vekttap er sannsynlig å oppstå på grapefrukt kosthold, er det nesten alltid midlertidig. Mesteparten av den vekten tapt under dietten skyldes vann, ikke fett. Derfor vil de fleste dieters få tilbake all vekten de tapte så snart de begynner å spise vanlig mat igjen.

Diet Premiss

En vanlig misforståelse er at grapefrukt kosthold, fordi det ofte kalles Mayo Diet, er i someway forbundet med den berømte Mayo Clinic. The Mayo Clinic, men ikke fremme eller godkjenner grapefrukt Diet. Som i 2009, er det ingen omtale av grapefrukt Diet på den offisielle Mayo Clinic nettsiden. Faktisk, advarer Mayo Clinic mot slanking og i stedet gir sunne tips og retningslinjer for å hjelpe deg å miste vekt naturlig og holde den av. Ingen av disse tipsene nevner grapefrukt.

Ifølge WedMD, "forutsetningen for grapefrukt Diet er basert på en påstått 'magisk' ingrediens i grapefrukt, som, når det spises med protein, utløser teoretisk fettforbrenning og fører til vekttap." På grapefrukt Diet har du lov til å ha tre måltider og en snack hver dag. Hvert måltid skal inneholde halvparten av en grapefrukt.

Diet Detaljer

Grapefrukt kosthold er strenge. Du har ikke lov til å utelate noen av de matvarer fra måltidet plan. Derfor kan du velge å unngå denne dietten hvis du ikke spiser kjøtt fordi protein fått fra kjøtt er en viktig del av kostholdet. Følgende er den grunnleggende måltid plan for grapefrukt Diet, som skissert på WebMD:

Frokost: 1/2 grapefrukt, to strimler bacon, to egg og en kopp svart kaffe eller te uten sukker lagt.

Lunsj: 1/2 grapefrukt, salat med salat dressing, og en ubegrenset mengde kjøtt.

Middag: 1/2 grapefrukt, grønne eller røde grønnsaker (ingen stivelsesholdige seg), og en ubegrenset mengde kjøtt eller fisk.

Til slutt, for en matbit, drikke åtte gram av skummet melk eller tomatjuice. Åtte gram ren, usøtet grapefruktjuice kan erstatte grapefrukt. Du må også drikke 64 gram vann hver dag.

Effektivitet

Ifølge WebMD, inneholder grapefrukt ingen "mystiske fettforbrennende egenskaper." Den vekttap du erfaring fra grapefrukt dietten kommer fra antall kalorier du spiser. Hvis du følger måltidet plan foreslått av grapefrukt diett, du bare forbruker ca 1000 kalorier daglig.

En studie publisert i februar 2009 utgaven av New England Journal of Medicine (NEJM) sier at å redusere kalorier kan hjelpe deg å oppnå vekttap. Enten du følger denne dietten eller ikke, drastisk redusere ditt daglige kaloriinntak er det som hjelper deg å miste vekt. Ikke grapefrukt.

Testosteron Cream for HRT

Kvinner naturlig produsere østrogen, progesteron og testosteron. Alle tre hormoner er viktig for hormonbalansen, men har en tendens til å avta med alder og menopause. Testosteron krem ​​kan være nyttig i hormonbehandling (HRT) for overgangsalder.

Nivåer

Testosteronnivå begynner å minke rundt 40 år og kan slippe med halvparten dersom en kvinne har en hysterektomi som fjerner eggstokkene.

Funksjon

Testosteron er en androgene hormonet som bidrar til å regulere energinivå og sexlyst hos kvinner.

Betydning

Østrogen er viktig å postmenopausale kvinner å redusere symptomer som nattesvette og hetetokter. Østrogennivået reduseres hvis testosteronnivåene er lave fordi kroppen konverterer testosteron og annen androgen, DHEA, til østrogen.

Typer

Testosteron krem ​​kan syntetisk skapt i en lab. Bioidentical testosteron krem ​​er også tilgjengelig. Bioidentical hormoner har samme genetiske struktur som produseres naturlig hormoner og kan være lettere for kroppen å utnytte.

Expert Insight

En studie utført av Cedars-Sinai og presentert på den 14. Annual Meeting of The North American Menopause Society (NAMS) viste at i gruppen av 447 kvinner med menopause indusert ved kirurgisk fjerning av eggstokkene, segmentet mottar 300 mcg daglig av testosteron krem lagt merke til en 81 prosent økning i libido og seksuell tilfredsstillelse. Lesser og høyere doser forårsaket ingen signifikant endring fra placebogruppen.

Advarsel

Kvinner som bruker testosteron krem ​​bør kontrolleres med jevne mellomrom for å sikre at de ikke får for mye testosteron.

Hva er HRT Drugs?

Som vi alder, mengden av hormoner kroppen produserer avtar, og dermed forårsaker en reduksjon i mengden til stede i kroppen. HRT, eller hormonbehandling, kan være nødvendig for å hjelpe kroppen å tilpasse seg disse endringene.

Definisjon

Ifølge Drugs.com, HRT stoffene virker ved å erstatte kvinnelige hormoner som østrogen og progesteron. HRT narkotika brukes også hos menn, men på et mye lavere tall.

Handling

HRT narkotika arbeid ved å erstatte hormoner via depot (en patch) eller muntlig administration.They er ment å bidra til å holde kroppens hormonnivåer på rett kjøl.

Bivirkninger

Bivirkninger av HRT medikamenter inkluderer, men er ikke begrenset til, vaginal blødning, brystkreft smerte og kvalme. Disse symptomene kan avta etter kroppen justerer.

Risiko

Hormonereplacementtherapy.com sier at langvarig bruk av HRT legemidler kan knyttes til brystkreft, hjerteinfarkt, slag og blodpropp risiko.

Fordeler

Prosjekt-aware.org, et nettsted dedikert til å fremme kvinner i medisin, støtter bruk av HRT medikamenter for å lindre hetetokter, nattesvette og søvnproblemer. HRT medikamenter kan også bidra til å hindre tap av beinmasse, osteoporose og makuladegenerasjon.

Tips

Reseptbelagte HRT narkotika er ikke de eneste hormon replacements alternativer tilgjengelig. Det er mange naturlige kosttilskudd tilgjengelig som kan brukes i stedet, og kan utgjøre mindre potensielle trusler. Snakk med legen din for mer informasjon.

Instruksjoner for en grapefrukt Diet

Grapefrukt diett har hatt stor popularitet, selv om tidlige hevder at dietten ble utviklet av den høyt respekterte Mayo Clinic har for lengst blitt avslått. Dietten og dens varianter bygger på premisset om at grapefrukt kan gi ny styrke stoffskiftet, og dermed påskynde hastigheten som fett er brent. Det er imidlertid en meget kalorifattig diett som sannsynligvis vil redusere vekten utelukkende på grunnlag av en kraftig redusert kaloriinntak.

Grunnleggende retningslinjer

Den ene konstant sett i alle varianter av grapefrukt diett, ifølge Diet Channel nettstedet, er inkluderingen av en halv grapefrukt eller åtte gram usøtet grapefruktjuice med frokost, lunsj og middag i løpet av 12-dagers diett . Som tidligere nevnt, er begrunnelsen bak dette aspektet av dietten er at grapefrukt utløser kroppens fett-brenning motor, et krav som ingen vitenskapelige bevis ennå ikke er produsert.

De fleste varianter av dietten også begrense ditt daglige kaloriinntaket til 800 kalorier, noe som gjør dette til en svært lav-kalori diett faktisk. Hvis du bestemmer deg for å følge denne dietten, bør du drikke åtte eller flere åtte unse glass vann daglig og så mye svart kaffe som du vil, ifølge Diet Channel.

Tilhengere av dietten hevder at hvis du følger retningslinjene vil du miste 10 eller flere pounds etter 12 dager, ifølge AboutGrapefruitDiet.com. Fordi kosthold krever så lav daglige kaloriinntak, ifølge Diet Channel, er det lite sannsynlig at du får nok næring fra kosten alene. Derfor anbefaler Diet Channel som tar en pause på minst to dager mellom hver 12. dag av dietten.

Tillatte Foods

Blant de matvarer som du er tillatt på grapefrukt diett, ifølge AboutGrapefruitDiet.com, er grønn og rød løk, paprika, brokkoli, kål, gulrøtter, agurker, reddiker, grønne bønner, spinat, tomater, smør pickles og coleslaw. Du kan også ha chili uten bønner, pølser, ost, majones, vanlige salatdressinger og en teskje tørkede nøtter daglig. Det er ditt ansvar å holde en forsiktig telling av kaloriinntaket for å sikre at den daglige 800-kalori grensen ikke overskrides.

Matvarer for å unngå

Hvis du følger grapefrukt diett, ifølge AboutGrapefruitDiet.com, unngå følgende matvarer: poteter, mais og andre stivelsesholdige grønnsaker, erter, selleri, potetgull, gelé eller syltetøy, pretzels, mais chips, peanøttsmør, frukt og lave -fat eller fettfri salatdressinger.

En Prøvemeny

For en typisk dagens måltider på grapefrukt diett, ifølge nettsiden til YourTotalHealth, ville du begynne med en frokost med to egg, to skiver bacon og nødvendig grapefrukt halv eller juice. Lunsj kan bestå av en grillet kyllingbryst og en salat med salat dressing, innledes med grapefrukt komponent. Etter å ha spist eller drukket middagen servering av grapefrukt, kan du nyte et magert kjøtt, tillatte grønnsaker og salat med dressing. For en nattlig snack, har du kanskje et glass skummet melk eller juice.

Testosteron for HRT

Testosteron for HRT


Testosteron er en av de mest kraftfulle eksplosivt hormoner som finnes i hann-legemet. Den styrer sexlyst, muskelmasse, styrke og kroppshår. Når noe går galt med dette kjemikaliet, hormonbehandling eller HRT er ofte foreskrevet gjennom en endokrinolog.

Årsaker

Det er mange årsaker til lav testosteron hos menn. Fordi 90 prosent av testosteron i en manns kropp er skapt av testiklene, kan noen skade på regionen føre til tap av testosteron produksjonen. Medfødte (fødsel) kan forårsake lavt testosteron. Forhold som påvirker testiklene av en mannlig spedbarn er en hyppig årsak til livslange problemer med testosteron. Sykdommer som testikkelkreft kan også påvirke produksjonen av testosteron.

Betraktninger

Det er viktig å vurdere generelle helse når forsker testosteron for HRT. For eksempel er de med preexisting lever, hjerte eller nyre forhold rådes til å ikke ta testosteron. Menn med en historie med brystkreft er også i faresonen for å utvikle sykdommen som testosteron kan øke brystvevet. Testosteron har også et potensial for misbruk, slik at de med en historie med narkotikamisbruk rådes til å holde seg under omsorg av en lege som kan sjekke testosteronnivå og justere doser.

Typer

Hvis diagnostisert med lavt testosteron, tilgjengelige alternativene er injeksjoner, oral medisin depot (gjennom huden) gel og implanterte pellets. Hver type har sine fordeler og downfalls. Oral testosteron er sjelden foreskrevet på grunn av sin negative virkning på leveren. Injiserbare testosteron kan ikke være det beste alternativet for noen som er ukomfortabel med nåler.

Bivirkninger

Bivirkninger av testosteron inkluderer økt svetting, brystvekst hos menn og til og med irritabilitet. Brystvekst (gynocamastia) hos menn er spesielt opptatt av at økt brystvevet øker risikoen for brystkreft. Mer ekstreme tilfeller av gynocamastia kan behandles med fettsuging.

Fordeler

Fordelene med testosteron er tallrike og vel dokumentert. Bedre humør, økt libido, økt muskelmasse og styrke er alle vanlige resultater av testosteron som HRT. Disse fordelene er generelt nok til å øke en manns livskvalitet. Når HRT er stoppet, vil imidlertid disse fordeler avta.

Advarsler

Det er best å diskutere alle medisiner spørsmål witha lege. For hormon-relaterte problemer, kan en endokrinolog kunne gi mest mulig informasjon. Endokrinologer, noen ganger bare kalt "Endos," er leger som er spesialister i hormonrelaterte lidelser. Det er viktig å fortsette å se en lege for varigheten av HRT å teste for leverkomplikasjoner.

Hvordan å miste vekt Eating Grapefrukt

Hvis du ønsker å gå ned i vekt på den enkle måten, kan du bare legge grapefrukt til din daglige menyen for å hjelpe deg å slanke seg naturlig. Grapefrukt smak så søt og litt syrlig, men det vil hjelpe undertrykke appetitten, slik at du selvsagt spise mindre.

Hvordan å miste vekt Eating Grapefrukt

** Breakfast **

Spis en grapefrukt før du spiser frokost hver dag. Noen mennesker kan være lurt å prøve bare en halvparten av en grapefrukt, men hvis du har en stor appetitt for å begynne med, kan det være lurt å spise en hel grapefrukt før frokost.

Drikk et glass vann og deretter spise frokost.

Slutt å spise når du føler at du er 80% full. Ikke spis deg mett.

Tjue minutter senere, vil du føle deg full.

** Lunsj **

Spis en grapefrukt før du spiser lunsj.

Drikk et glass vann og deretter spise lunsj akkurat som du normalt ville, men slutte å spise når du føler deg 80% full.

Du vil føle deg full snart nok. Du vil begynne å felle den pounds fordi du vil spise vesentlig mindre til hvert måltid.

Vei deg en gang i uken for å se fremgangen din.

** Middag **

Spis en grapefrukt før middag.

Drikk et glass vann.

Spis middag og stoppe når du er 80% full. Du vil få taket på det, og du vil elske hva skalaen sier på slutten av uken.

Sørg for at du drikker rikelig med vann hele dagen. Du kan også være lurt å legge til grønn te til din meny for ekstra appetitt suppressant og for å hjelpe deg å føle deg mett raskere.

Du vil begynne å slippe pounds raskt, og du vil elske den nye kroppen.

Grapefrukt er den ultimate naturlig appetitt suppressant.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?


Mange ulike vekttap programmer og teknikker eksisterer og er annonsert på en daglig basis. Noen ganger kan for mye informasjon være overveldende, snarere enn nyttig. Å miste vekt er noe som bør gjøres sakte for de beste og mest varige resultater. Ved å innlemme 03:58 porsjoner med frukt i kostholdet ditt hver dag, for eksempel sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt juice, og spise andre matvarer i moderate mengder kan du med hell gå ned i vekt mens du legger viktige vitaminer i kroppen din.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

•  Spis en appelsin i morgen, etter at du våkner opp. Appelsiner er rike på fiber og høy i vitamin C, som hjelper kroppen forbrenne fett raskere ved å påskynde kroppens behandling av fett. Få at full følelse, først i morgen, ved å spise denne fiber-rik mat.

skive opp en sitron og en lime og presse saft inn i en 1/2-gallon mugge fylt med vann, og legger sitron og limeskiver, også. Fyll en stor drikkeglass eller reise container med sitrus vann og arbeid på å drikke hele 1/2 gallon hele dagen. Ofte føler seg sulten er faktisk et tegn på dehydrering og drikker sitrus vann vil tilfredsstille din tørst samtidig bidra til å avgifte systemet.

Drikk et glass grapefruktjuice sent på ettermiddagen for å demme opp for sent på ettermiddagen snack eller søte cravings. Grapefrukt juice fungerer for å hjelpe kroppen senke insulinnivået, som i sin tur bidrar til å hindre vektøkning. Legg fiber pulver til din grapefruktjuice å gjøre det ekstra fylling slik at du ikke blir fristet til å snack før middag.

Hint

 • Vær kreativ og legge til oransje eller grapefrukt skiver til salater eller bland dem inn med grønne grønnsaker.
 • Introdusere sitrus og andre frukter i kostholdet ditt sakte hvis du ikke pleier å spise dem. En plutselig økning av frukt og fiber i kostholdet ditt kan føre til mer hyppige turer på do før kroppen justerer.

Grapefrukt for Hypertensiv Treatment

Grapefrukt for Hypertensiv Treatment


Grapefrukt og grapefruktjuice er et fast innslag ved frokostbordet, med mer enn 1,6 tonn frukt produseres årlig i USA alene, ifølge Food and Agricultural Organization of the United Nations. Grapefrukt har også lenge vært spioneringen som en helse stift, selv å bli sentrum av sin egen diett kjepphest. Likevel, selv om mange av de påstander rundt de helsemessige fordelene av grapefrukt har vært overdrevet, sin bruk i å bidra til å forebygge og behandle hypertensjon har undersøkelser for å bevise fordelene.

Kalium

Grapefrukt inneholder høye nivåer av kalium, et viktig næringsstoff for å holde blodtrykket under kontroll, i henhold til American Heart Association. Bare noen få gram kalium daglig senker både systolisk og diastolisk blodtrykk med noen få poeng, som igjen betydelig reduserer risikoen for slag og hjertesykdom. En studie av John Hopkins Center i Baltimore sammenlignet en vanlig diett av kun 3,5 porsjoner om dagen av frukt og grønnsaker, og gir bare 1,7 gram per dag av kalium, med en diett på 8,5 porsjoner med frukt og grønnsaker, eller 4,1 gram kalium. Fagene med høyt blodtrykk som forbrukes de ekstra frukt og grønnsaker porsjoner hadde systolisk avlesninger i gjennomsnitt 7,1 poeng lavere og diastoliske målinger med gjennomsnittlig 2,8 poeng lavere.

Andre næringsstoffer

Kalium er ikke det eneste næringsstoff i grapefrukt som kan hjelpe dem med hypertensjon. Grapefrukt inneholder pektin, en fiber som har blitt vist å senke både blodtrykk og kolesterol. En studie ved University of Florida College of Medicine viste pektin kunne senke kolesterol tall med så mye som 10 prosent. Grapefrukt inneholder også en rekke næringsstoffer som kan hindre åreforkalkning.

Flere fordeler

Grapefrukt fordeler gå utover hypertensjon og hjerte helse. Den høye fiber nivåer kan hjelpe avverge tykktarmskreft og forstoppelse. Rødt og rosa varianter inneholder lykopen, en antioksidant som kan bidra til å senke risikoen for prostatakreft. Vitamin C nivå i frukten gi et løft til immunsystemet. Grapefrukt forbruket har også har vist seg å forebygge nyrestein.

Advarsel

Selv om de naturlige ernæringsmessige egenskaper av grapefrukt er vitenskapelig støttet, frukten kan også være farlig når det blandes med visse medisiner. Noen forbindelser i grapefrukt forstyrre enzymer i tynntarmen som bidrar til å absorbere medisiner, noe som betyr giftige nivåer av visse medisiner kan komme inn i blodet. Disse medikamentene er noen kolesterolmedisiner, smertestillende medikamenter, kalsiumkanalblokkere, antihistaminer og anti-HIV medisin. Sjekk alltid med en lege før du øker grapefrukt forbruk hvis på noen foreskrevne medisiner.

Alternatives

Næringsstoffene i en grapefrukt som bidrar til å bekjempe hypertensjon ikke er unik for denne frukten, og kan bli funnet i en rekke av andre næringskilder. Mange frukt - bananer, aprikos, kiwi, honeydews, svisker og appelsiner - samt poteter, spinat og lima bønner har høyere nivåer av kalium enn grapefrukt. Gulrøtter, bananer, erter, bønner og noen korn er også gode kilder til pektin. Kosttilskudd kan bidra til å gi disse fordelene også.

Helse: Hvordan å gjøre en grapefrukt Diet

Helse: Hvordan å gjøre en grapefrukt Diet


Også kjent som The Hollywood Diet, er lav i kalorier og fett grapefrukt diett. Det er en kjepphest diett som bare er ment å brukes i 12 dager. Hvis du ønsker å fortsette det, er du pålagt å ta et par dager fri. Premisset bak grapefrukt diett er at grapefrukt forbrenner fett, eliminerer væskeretensjon og reduserer appetitten. Dietten krever en grapefrukt å bli spist før hvert måltid, og den totale daglige kaloriinntak være ikke mer enn 800.

Helse: Hvordan å gjøre en grapefrukt Diet

•  Spis to skiver bacon, to egg, 1/2 grapefrukt og svart kaffe til frokost. Åtte oz. grapefruktjuice kan erstatte grapefrukt med hvert måltid.

Ha en salat med dressing av ditt valg, så mye av noen form for kjøtt som du ønsker, og 1/2 grapefrukt til middag.

Konsumere en ubegrenset mengde kjøtt eller fisk med middag. Har også grønne grønnsaker eller salat og 1/2 grapefrukt.

Før sengen kan du ha en åtte oz. glass skummet melk eller tomatjuice.

Hint

 • Bruk alle smør og salat dressing du ønsker.
 • Forbered kjøttet bruke en av metodene unntatt steking.
 • Du kan bare drikke vann eller svart kaffe.
 • Drikk 8 glass vann hver dag.
 • Spis til du er full.
 • Ikke spis stivelsesholdige grønnsaker som mais, bønner, poteter eller erter.
 • Unngå løk og selleri.
 • Eliminerer ikke noe mat fra kostholdet.
 • Ikke spis mellom måltidene.

Virkningene av Benazepril & Grapefrukt

Virkningene av Benazepril & Grapefrukt


Benazepril er fellesnavnet for stoffet Amlod / Benazp, som er en behandling for høyt blodtrykk (hypertensjon). Hypertensjon legger unødig stress til hjertemuskelen ved å forårsake begrensning av blodårene som fører til vitale organer som hjerte, hjerne og nyrer. Benazepril hjelpemidler kroppen i å redusere denne begrensningen ved å blokkere visse enzymer, og dermed slik at blodet frihet til å strømme gjennom organene. Dette stoffet ikke kurere høyt blodtrykk, men det kan bidra til å kontrollere det. Det kan være bivirkninger når du tar dette stoffet, men spesielt hvis det tas med grapefrukt eller grapefruktjuice. Grapefrukt kan forverre visse bivirkninger av Benazepril.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Benazepril er hodepine, tørr hoste, svimmelhet og hevelse i hender, føtter eller ankler. Disse bivirkningene har en tendens til ikke å være alvorlige og vanligvis forsvinne i løpet av behandlingen, men forbruker grapefrukt kan forverre symptomer. Kontakt legen din hvis disse symptomene vedvarer eller forverres.

Alvorlige bivirkninger

Brystsmerter, vedvarende sår hals, magesmerter og gulfarging av øyne er bare noen av de mer alvorlige bivirkninger av Benazepril. Kontakt legen din umiddelbart hvis noen av disse oppstår. Unngå å ta dette stoffet med grapefrukt eller grapefruktjuice, da dette kan øke risikoen for disse avvikene.

Forholdsregler

Benazepril og andre hypertensjon kontrollere narkotika kan være livreddende. Som med alle reseptbelagte stoffet, holder seg til doseringen foreskrevet og kontakte legen din så snart som mulig hvis du opplever bivirkninger. Les alltid advarsler om interaksjoner med noe mat eller vitamin produkter som forbruker uforenlige stoffer kan øke farene ved eventuelle bivirkninger og redusere effekten av stoffet.