Digidexo.com

kolloidalt gull

Bruk av kolloidalt sølv og gull

Bruk av kolloidalt sølv og gull


Alkymistene har lenge visst om de helbredende egenskapene til kolloidalt sølv og gull. Gold terapi ble brukt i oldtidens Egypt for å hemme leddgikt og sølv bruk som en bakterie fighter har blitt overlevert gjennom tidene med sølv som brukes i produksjon av bestikk. Kolloidalt sølv og gull omfatte ekstra fine partikler av de verdifulle metallene som er mikroskopisk dispergert, vanligvis i vann. Tiden populære rettsmidler i alternativ og vestlig medisin, er begge kolloider brukes judiciously fra å fremme sunn plantevekst å behandle vanlige infeksjoner.

Healing Kjemiske Avhengig

Kolloidalt gull var en kjent kur i 1800 for alkoholavhengighet og brukes i dag til å redusere cravings for koffein, nikotin og karbohydrater. Abraham McReynolds, og Dill demonstrerte gull bruk som en agent for endring i en studie fra 2001 om "Kolloidalt Metallic Gold på kognitive funksjoner." Deltakerne viste bedre mental funksjon og emosjonelle holdninger. Dens effekt på hjernens signalstoffer brukes til å behandle ubalanserte tilstander av depresjon, sorg, frykt, suicidale tendenser og værsyke ved å øke energi og libido.

Beroligende på nervene

Kolloidale gull øker og balanserer nervesystemet ved å åpne veier som bidrar til å regulere hjerterytmen, lindrer stress, og bistand i blodtrykkskontroll. Dens immunsystem støtte hjelper kroppen å bekjempe sykdom og fremme vitalitet. Som et hjelpemiddel til å balansere kroppstemperatur, hjelper kolloidalt gull regulere varmen i de med kroniske frysninger, nattesvette og hetetokter. I en 1935 medisinsk tidsskrift, Dr. Edward H. Ochsner publisert en artikkel om "Kolloidalt gull i ubrukelige kreft" som sier at stoffet forlenger levetiden til terminalpasienter ved å redusere smerte og underernæring i de fleste tilfeller.

Helse Behandlinger

Kolloidalt sølv dreper bakterier og virus uten motstand eller immunitet ved å ødelegge enzymene som er ansvarlige for cellulær respirasjon. Ta små mengder sølv på regelmessig basis øker immunforsvaret mot mikroorganismer og parasitter. I sin bok "Resept for Nutritional Healing," Dr. James F. og Phyllis A. Balch skrive "Dette er et alternativ til antibiotika behandlinger og bakteriedrepende midler, kjent for å være effektiv mot mer enn 650 kjente bakterier og virus, inkludert E. coli-bakterier og candida albicans. "

Sølv rettsmidler

Kolloidalt sølv er super fin struktur gjør at den kan helbrede og beskytte vev. Det er en kjent kur for rosa øye, og dreper infeksjon i ører, nese og bihuler. Balch og Balch skrive i sin bok "Resept for Nutritional Healing" som kolloidalt sølv kan brukes lokalt for å bekjempe soppinfeksjoner og helbrede brannsår, sår, kutt og utslett. En teskje påføres huden bidrar til å redusere akne; huden sår har blitt kurert med sin søknad og påfølgende regenerering av sykelig vev. Influensa og kalde syke kan komme for væsken sølv for å lindre sår hals, og drepe tarmbakterier.

Kolloidalt Sols Experiments

Kolloidalt Sols Experiments


Nysgjerrighet basert på homeopatiske krav kombinert med produksjonsselskapenes behov for bevis for å støtte patentsøknader bedt kliniske studier av kolloidale sol eller løsninger av suspendert metallic. Dokumenterte eksperimenter av vannholdige kolloid sol bevise påståtte bærekraft av den hydrofobe atom ansvaret for suspenderte metallic. Eksperimenter også gi bevis av den kliniske effektivitet i behandling av farlig, ødeleggende sykdom.

Bevis på Plausibilitet

Et samarbeidsprosjekt mellom ulike universitetsmaterialvitenskap og medisinske professorer viste plausibilitet eller selve eksistensen av kolloid sol. Deres undersøkelser ikke søker å bekrefte effektiviteten av kolloide sol i behandling av sykdom. I stedet for å studien sammenlignet før og nåværende forskning bekrefte plausibility at kolloide sol er i stand til å endre strukturen av vann på et molekylært nivå. Denne muligheten har blitt avvist av den vitenskapelige og medisinske samfunnet for øvrig på grunn av fravær av vitenskapelig dokumentasjon. Studieresultater bekrefter at kolloidene er faktisk opphengbar i vann på grunn av den molekylære strukturelle fleksibilitet av vann og elektrisk ladning av de overflate atomer av kolloider.

Anti-bakterielle effekter av kolloidalt sølv

Brigham Young University mikrobiologi og molekylærbiologi forskere eksperimentert med en patentert kolloidalt sølv, markedsført som ASAP, å bedømme dens effektivitet som en anti-mikrobiell. Organismer som resulterer i kroniske og invalidiserende infeksjoner ble effektivt drept i løpet av fem minutter av eksponering for kolloidalt sølv. Organismer inkluderer Shigella boydii, salmonella Arizona, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Enterobacter aerogenes, Streptococcus pyogenes, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, streptokokker faecalis, Haemophilus influenzae, Streptococcus gordonii og Salmonella typhimurium.

Effekter av kolloidalt gull på Revmatoid Artritt

Ifølge Dr. Guy Abraham, oppløsninger av gull-kolloid er i stand til å trenge inn i humane celler, og ligge i lysosomer ved normal kroppstemperatur uten noen resulterende cytotoksisitet. Guy og kollega Dr. Peter Himmel testet kolloidalt gull for lindring av revmatoid artritt symptomer hos pasienter som var betydelig funksjonshemmet og ikke svarer til tidligere behandlinger. Studiens resultater viste at etter 24 uker med oral behandling, alle frivillige opplevde klinisk respons i form av redusert hevelse og leddsmerter og en eventuell retur til normale daglige aktiviteter.

Kolloidalt sølv i forbindelse med farmasøytiske antibiotika

I 2006 indiske mikrobiologer Deshmukh Meghshree og Zeenal Shah isolert syv sykdomsfremkallende organismer, inkludert Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, meticillinresistente Staphylococcus aureus, candida albicans, Shigella flexneri, salmonella typhi og bacillus subtillus. Alle ble tillatt å vokse på agarplater, og ble deretter utsatt for 19 antibiotika for å teste for motstand. Av de syv, pseudomonas aeruginosa viste fullstendig motstand mot såle behandling med alle 19 antibiotika. De andre organismer som viste varierende grader av følsomhet. Men da antibiotikabehandling ble kombinert med sølv kolloid-løsning, ble resistente organismer utryddet.

Hvordan Bestem partikkelstørrelse på Kolloidalt Gold

Hvordan Bestem partikkelstørrelse på Kolloidalt Gold


Verdien på gull har blitt anerkjent i tusenvis av år, ikke bare som en form for valuta, men også som en medisinsk agent. Det antas at inntak av gull kan bidra til å stabil ens humør, bedre kognitive og nevrologiske funksjoner, lindre smerten ved revmatoid artritt og bekjempe visse typer svulster. Legemiddel gull er tatt i kolloidal form, noe som betyr at gullet er brutt ned i nanopartikler (en enkelt menneskelig hår er omtrent 60.000 nanometer i diameter) og blandet med en væske - vanligvis vann. Det er noen forskjellige måter å måle størrelsen på gullpartikler. En metode er kalt dynamisk lysspredning (DLS).

Bruksanvisning

•  Rens prøvebeholderen på maskinen.

Klargjør prøve av kolloidalt gull som skal måles i henhold til DLS maskinens testinstruksjoner.

Plasser prøven inn i maskinen og slå på strømmen.

Trykk på startknappen for å starte DLS prosessen. Maskinen arbeider ved å rette en laser på prøvebeholderen, og å måle mengden av refraksjon som oppstår når laseren samvirker med partiklene i prøven. Denne informasjonen blir brukt til å beregne størrelsen av partiklene.

trykk eller på annen måte registrere resultatene når maskinen viser størrelsen av partiklene i prøven.

Hvordan bruke kolloidalt sølv på spedbarn

Kolloidalt sølv er påstått å hjelpe behandle hudproblemer, hudirritasjoner og til og med brannskader. Det er også antatt å ha visse medisinske egenskaper, og blir ofte brukt som en alternativ form for behandling for andre tilstander. Med spedbarn, er det noen tro på at bruk av kolloidalt sølv kan faktisk hjelpe middel bleie utslett. Imidlertid ikke Food and Drug Administration ikke vurdere dette stoffet som en sikker eller effektiv metode for behandling av noen form for tilstand, fordi bruken ikke holder en viss risiko.

Hvordan bruke kolloidalt sølv på spedbarn

•  Ta kontakt med barnelege. Før du noen gang vurdere å bruke kolloidalt sølv på et spedbarn, bør du rådføre deg med din barnelege. Hun kan hjelpe komme opp med en behandlingsplan, og fortelle deg om du bør bruke kolloidalt sølv på barnet ditt.

•  Hell kolloidalt sølv løsning i en sprayflaske. Hvis du vil bruke kolloidalt sølv, spesielt når du bruker den til å behandle bleie utslett, må du overføre løsningen i en sprayflaske.

Ta babyens bleie. Når barnet trenger henne bleie endret, bare fjerne bleie, og gå gjennom den vanlige prosessen med å rense henne.

Spray kolloidalt sølv løsning på de områdene som i dag er berørt med bleie utslett. Du trenger bare å Fukt området med kolloidalt sølv, så ikke gå over bord.

Spray kolloidalt sølv løsning på fersk bleie. Før du skifter bleie med en ny en, kan du fukte den med kolloidalt sølv.

Fortsett å bruke kolloidalt sølv løsning hver gang du endrer barnets bleie. Når du trenger å endre barnets bleie, bare spray litt kolloidalt sølv på de berørte områder av huden og bleie. Du bør se en endring i bleie utslett i løpet av 24 til 48 timer.

Hint

  • Bruk kun kolloidalt sølv når det trengs. Etter bleie utslett er borte, rett og slett slutte å bruke løsningen.
  • Før administrering av kolloidalt sølv, bør du vite at det kan føre til hudirritasjon, ifølge Mayo Clinic. Dette kan da forverre bleie utslett for noen spedbarn.

Kolloidalt sølv mot bakterieinfeksjoner

Kolloidalt sølv brukes til å behandle en rekke sykdommer og tilstander. Selv om det ikke er godkjent av FDA, mange tar kolloidalt sølv som et naturlig supplement for å øke immunforsvaret og bekjempe bakterielle infeksjoner.

Fordeler

Kolloidalt sølv kan være effektive i å øke immunforsvaret og bidrar til å drepe over 650 typer bakterier båren smitte, ifølge kellycolloidalsilver.com.

Funksjon

Kolloidalt sølv fungerer ved å deaktivere enzymet som gjør at bakterier for å forbrenne oksygen, derfor forårsaker bakterier å kveles, ifølge Kelly kolloidalt sølv.

Identifikasjon

Kolloidalt sølv er en suspensjon av sølv-partikler i vann. Et stoff i kolloidal suspensjon er ikke fullstendig oppløst, men ikke slå seg ut av suspensjonen.

Pris

En åtte-unse flaske kolloidalt sølv kan selge for rundt $ 20 eller mer.

Fun Fact

Kolloidalt sølv ble lagt til vannforsyningen til både Mir og internasjonale romstasjoner.

Er kolloidalt sølv Brukes for høyt blodtrykk?

Mange produsenter av kolloidale sølv produkter hevder de øke immunforsvaret og bekjempe bakterier og virus. Men det har ikke vært noen vitenskapelige studier publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter som validere disse påstandene.

FDA er skeptisk

Det amerikanske Food and Drug Administration sier det anser ikke over-the-counter kolloidalt sølv produkter for å være effektiv eller trygg for behandling av tilstander og sykdommer. I tillegg har det vært mange bivirkninger som er rapportert i forbindelse med bruk av kolloidalt sølv.

Hva er Colliodal Silver?

Sølv kolloidale produkter er laget små sølvpartikler og er vanligvis suspendert i destillert vann.

Funksjon av Silver i kroppen

Det er ingen know funksjon for sølv i kroppen.

Colliodal Sølv og medisiner

Kolloidalt sølv produkter kan samhandle med medisiner som tetracyklin og tyroksin medisiner.

Bivirkninger av Colliodal Silver

Ekstreme doser av kolloidalt sølv kan føre til irreversible helseproblemer, blant annet hudirritasjon, nyresykdom og beslag.

Hva er helse verdien av kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv har eksistert i mer enn hundre år. Den kommer i mange forskjellige former, inkludert såper, salver, væske for hud behandling, flytende til internt bruk og piller. Det er mange potensielle helsemessige fordeler av kolloidalt sølv. Det anvendes som et antimikrobielt middel og antibakterielt middel.

Såpe

Mange helsekostbutikker og nettsteder selger kolloidalt sølv såpe. De helsemessige fordelene ved å bruke såpe inkluderer antifungal aktivitet og bidra til å stoppe hud sopp som gjær og fotsopp. Kolloidalt sølv såpe har også vist seg å redusere mengden av bakterier på huden.

Aktuelt

Du kan kjøpe kolloidalt sølv i flytende eller skjær form. Min mor bruker ofte denne typen kolloidalt sølv for mindre kutt. Bare bruke en liten mengde av væsken til en Band-Aid og legg den over kutt for å redusere infeksjon og hjelpe helbredelsesprosessen. Det har vist seg å hjelpe til med akne, akne som er noen ganger relatert til bakterievekst. Bruk av en liten mengde væske kolloidalt sølv til en vorte, og deretter påføring av et plaster kan resultere i forsvinningen av vorten.

Intern

Kolloidalt sølv kan også kjøpes i flytende form for intern bruk. De helsemessige fordeler krevet for den flytende form omfatter reduksjon av patogene bakterier og intern gjær. Det foreslås at kolloidalt sølv kan brukes til å bli kvitt innvollsorm.

Piller

Pille form av kolloidalt sølv inneholder ofte andre ingredienser, vanligvis andre mineraler. Pillene har de samme fordeler som de øvrige former, slik som evnen til å bekjempe bakterier, sopp og ormer. I tablettform, er kolloidalt sølv innføres i kroppen gjennom magen og tarmene, mens væsken blir delvis absorbert i munnen, går inn i blodstrømmen direkte.

Forholdsregler

For mye kolloidalt sølv kan skade legemet. Du bør ikke ta mer enn 100 mikrogram per dag, som anbefalt daglig dose er 25 til 100 mikrogram. Sølv akkumuleres i kroppen over tid. For mye kolloidalt sølv kan føre til en tilstand som kalles argyria, eller en oppbygging av sølv som resulterer i en grå eller blå misfarging av huden. Tilstanden er ikke et alvorlig helseproblem i seg selv, men det er ikke reversibel. I sjeldne tilfeller kan overdreven bruk av kolloidalt sølv føre til anfall og nyreskader. Før du bruker noen alternative produkt, bør du kontakte legen din for å sørge for at de helsemessige fordelene oppveier risikoen.

Negative bivirkninger til å bruke kolloidalt sølv

Millioner av mennesker over hele Nord-Amerika bruke kolloidalt sølv som en daglig supplement og som et naturlig behandling for en lang rekke betingelser. Kolloidalt sølv har vært brukt historiske og klinisk som et bredspektret antimikrobielt middel. Kolloidalt sølv har vært brukt til å behandle et bredt spekter av forvirrende sykdommer inklusive revmatoid artritt, kronisk tretthetssyndrom, hepatitt B, HIV / AIDS, og en lang rekke bakterier og virus i både mennesker og dyr. Når tatt i daglige doser, ser det ut til å gi generelle immunsystem støtte.

Kolloidalt sølv har svært få bivirkninger, og ingen kjente legemiddelinteraksjoner. De to mulige bivirkninger oftest nevnt av brukerne er herxheimer effekt og sporadisk intestinal opprørt. Disse bivirkningene er vanligvis svært mild.

Kolloidalt sølv er svært trygt og billig i forhold til legemidler.

Kolloidalt sølv er generelt trygt i Foreslåtte Doser

Kolloidalt sølv, brukt som et supplement, har svært få negative bivirkninger. Det er generelt trygt å ta 1 til 2 ss. av 5 deler per million (ppm) kolloidalt sølv en eller to ganger per dag. Dette gjelder selv for førstegangsbrukere av kolloidalt sølv.

Selv i større gjør, kolloidalt sølv, hvis riktig konstruert for å produsere en meget liten partikkelstørrelse, og ved hjelp av bare rent, destillert vann, og 0.999 sølv, bør resultere i ingen bivirkninger i de fleste vanlige brukere.

Herxheimer Effect

Herxheimer effekten er oftest sitert negativ bivirkning blant kolloidalt sølv brukere, selv om det er sjelden, og manifestasjonen av symptomene er vanligvis milde. Det vitenskapelige navnet for dette fenomenet er Jarisch Herxheimer reaksjon.

Hoved forsiktighet med kolloidalt sølv er for nye brukere som organer kan være overdrevent giftig. For den første uken eller to av bruk, bør nye brukere være forsiktig med å ta bare minimum foreslått dosering.

Med noen naturlig supplement eller antibiotika som virker ved å eliminere patogener fra kroppen, kan det være en slik rask avgiftning som kroppen ikke kan assimilere endringene. Dette kan føre til noe ubehag som kan inkludere frysninger, feber, hodepine, svakhet og influensalignende symptomer som cellene i kroppen slipper skadelige bakterier.

Kolloidalt kan ødelegge gunstige bakterier

Overdreven bruk av kolloidalt sølv har rapporterte bivirkningen av intestinal ubehag og forstoppelse. Denne bivirkningen er vanligvis milde. Det er et resultat av kolloidalt sølv angripe gunstige bakterier i tarmkanalen.

I de berørte individer, er det foreslått at mengden av kolloidal forbruket reduseres til foreslåtte doser inntil problemet avtar. De naturlige flora av tarmkanalen vil bli gjenopprettet over tid. Men det kan fremskyndes ved supplering med enzymer slik som Lactobacillus acidophilus og bifodophilus. Disse probiotika kan kjøpes i kapsler og finnes naturlig i yoghurt og Kiefer som inneholder levende kulturer, og er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Den Argyria Controversy

På grunn av innsatsen til den populære media, er kolloidalt sølv feilaktig knyttet til medisinsk tilstand som kalles argyria. Riktig gjort kolloidalt sølv ikke forårsaker argyria.

De fleste moderne tilfeller av argyria er funnet i mennesker som jobber i noen aspekter av sølvindustrien og er et resultat av ørsmå sølvpartikler som blir innebygd i huden. I det siste, ble argyria iatrogenically indusert ved anvendelse av sølvnitrat (en sølvforbindelse som ikke må forveksles med rent sølv) i form av dråper som anvendes til slimhinner eller injisert i pasienter.

Det finnes noen tilfeller av moderne argyria som er indusert av forbruket av sølvforbindelser, oftest sølvklorid, som er en forbindelse av sølv og natrium. Denne forbindelse er ikke den samme substans som kolloidalt sølv.

Legemiddelinteraksjoner

Kolloidalt sølv fungerer på en helt annen måte fra allopathic narkotika. Den har ingen vet interaksjoner med noen legemidler. Det bør heller ikke forstyrre andre naturlige behandlinger.

Kolloidalt sølv er ikke kjent for å ha en kumulativ effekt. Kolloidalt sølv partikler skilles ut av kroppen på en kort tidsperiode. Det er ingen grunn til bekymring når du tar kolloidalt sølv over en lengre tidsperiode.

Kolloidalt Minerals & Hair Gjengroing

Kolloidalt Minerals & Hair Gjengroing


Kolloidale mineraler er en spesielt forberedt kombinasjon av mineraler som talsmenn tror kroppen din trenger for å fullt ut dekke ernæringsmessige behov. Siden et symptom på mange vitamin og mineral mangler er hårtap, kan folk selger disse kosttilskudd basert på ideen om at kolloidale mineraler og Etterveksten er relatert.

Funksjon

Hvis du har en ernæringsmessig mangel, er det sannsynlig at du vil oppleve noe hårtap. Dette er fordi håret ditt er en bellwether, som indikerer en rekke stressfaktorer inkludert underernæring.

Betydning

Hvis du opplever hårtap som følge av et vitamin eller mineralmangel, så problemet kan ligge med din mangel av kolloidale mineraler, selv om du tar et daglig kosttilskudd, fordi kolloidale mineraler er ofte vanskelig å absorbere, og må være forberedt på riktig måte før kroppen kan bruke dem.

Time Frame

Kolloidale mineraler kan hjelpe håret vokse i løpet av måneder eller år. Det avhenger av om de var roten av problemet, og om kroppen absorberer dem effektivt. De bør imidlertid stoppe håravfall løpet av noen få uker hvis de var faktisk roten problemet.

Misforståelse

Mange mennesker tror at ved å legge en kolloidalt mineral supplement til deres diett, vil de løse sine balding problemer på kort tid. Men korrigere et kosttilskudd mangel kan ta lang tid, og det er lite som tyder på at kolloidale mineraler alene vil korrigere en hårtap problem.

Advarsel

Noen typer kolloidale mineraler, som kolloidalt sølv, faktisk er vurdert av FDA for å være en potensiell helserisiko. Konsultere legen din dersom du opplever uforklarlig håravfall og før du begynner å kolloidale mineraler.

Fordelene ved å bruke kolloidalt sølv

Fordelene ved å bruke kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv vann er spioneringen som en naturlig antibiotika som kan hindre infeksjoner. Selgere har gjort krav at kolloidalt sølv vann kan kurere eller forebygge sykdommer. I 1999 hersket Food and Drug Administration at sølv produkter som kolloidalt sølv vann kan bli solgt som kosttilskudd bare hvis det ikke er noen helsepåstander for dem. Meninger om fordelene med kolloidalt sølv vann er splittet. Den medisinske samfunnet har en tendens til å advare mot bruk av kolloidalt sølv vann, utgir seg for å være potensielt skadelig. I mellomtiden lang tid brukere og alternativ medisin utøvere sier det er ufarlig og fordelaktig når det brukes riktig. Her er litt informasjon for å hjelpe deg å trekke dine egne konklusjoner.

Historie

Silver har vært brukt til healing og behandling av sykdommer så langt tilbake som 4000 f.Kr. Eastern persiske poster nevner praksisen med å fylle sølvkar med vann. Både babylonerne og grekerne brukte sølv desinfisere. Romerne brukte sølvforbindelser til medisinske formål. Silver fortsatte å bli brukt gjennom middelalderen til å behandle åpne sår i kamp. Sølv ble holdt i melk for å forhindre svinn før kjøleskap ble oppfunnet.

Fordeler

Tilhengere av kolloidalt sølv vann hevder at sølv fungerer som en katalysator som deaktiverer et enzym som trengs av encellede virus, sopp og bakterier til å forbrenne oksygen. Uten dette enzymet, disse skadelige organismer kveles, forlater menneskelige enzymer eller sunne delene av menneskekroppen fri fra skade. The Mayo Clinic sier at det finnes ingen studier rapportert av anerkjente medisinske tidsskrifter om fordelene med kolloidalt sølv vann bruk. De fleste påstandene er anekdotisk.

Risiko

Ifølge Mayo Clinic, kan ta kolloidalt sølv vann har mange skadelige bivirkninger. Den ene er tilstanden argyria, en irreversibel misfarging av huden - negler og tannkjøtt slå en blå-grå farge fra inntak av for mye sølv. Argyria ikke medfører noen negative helseproblemer og er sjelden. Andre bivirkninger omfatter beslag eller andre nevrologiske problemer, fordøyelsesbesvær, hodepine, tretthet og hudirritasjon. Men en helseutredningen på sølv av Environmental Protection Agency viser til at bruken "er sannsynlig å være uten en vesentlig risiko for skadelige effekter i løpet av livet." Denne studien fant heller ingen bevis for at kolloidalt sølv er et kreftfremkallende, og at til tross for sin hyppige bruk i løpet av årene, har det ikke vært noen rapporter om kolloidalt sølv forårsaker kreft.

Kjøpe kolloidalt sølv vann

Kolloidalt sølv vann kan kjøpes over-the-counter på lokale narkotika butikker eller helsekostbutikker. Uten regulering av FDA, over-the-counter kolloidalt sølv vann kan være forurenset eller har varierende mengder av sølv. FDA har funnet mengden av sølv notert på pre-laget kolloidalt sølv vann kan variere fra 15,2% til 124% av beløpet oppført på etiketten.

Sanne kolloidalt sølv vann

Colloid betyr partikler er i suspensjonen, slik at for kolloidalt sølv betyr det at det er sølvnanopartikler inneholdt i vannet. Mange produkter som hevder å være kolloidalt sølv ikke inneholder sølv partikler, men i stedet består av sølvioner som gjør dem sølv løsninger, ikke sant kolloidalt sølv. Ionisk sølv ikke overleve i den menneskelige kroppen som sølv partikler som inneholder ekte kolloidalt sølv vann kan. De fleste sølv løsninger feilmerket som kolloidalt sølv er klar og fargeløs som vann, lagret i en glassflaske, og glasset er gult eller kobolt blå fordi ionisert sølv er fotosensitivt.

Farer i Bruke kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv har vært spioneringen som en helse supplement for å øke immunforsvaret. Produsenter har fremmet kolloidalt sølv som en naturlig kur-all for mange immun mangler som HIV, herpes, og tuberkulose. Imidlertid kan overdreven bruk av dette mineralet forbindelsen være farlig.

Hva er kolloidalt sølv?

Et kolloid består av mikroskopiske partikler som er suspendert i en form for væske. På grunn av sine medisinske egenskaper, har sølv vært mye brukt til å behandle ulike plager. Noen former for sølv, for eksempel sølv oksid og sølvklorid, ser ut til å være effektive helbredende hjelpemidler. Men andre sølvforbindelser, inkludert sølvacetat, sølvnitrat og sølv arsphenamine, som alle inneholder høye nivåer av sølv, kan være giftig for menneskekroppen.

Historie

Oppdagelsen av sølv som en helbredende behandling dateres tilbake til antikken. Det var først og fremst brukes til å behandle infeksjoner, og ble også funnet å forebygge svinn. Ved det 20. århundre, bruk av sølv i behandling av pasienter som var mye mer utbredt. Dens bruk varierte fra kamp bakterier og infeksjoner til å bli administrert lokalt for å behandle åpne sår og berolige brannskader.

Funksjon

I hovedsak, når sølv er tilstede i blodet, det hindrer bakterier fra å motta oksygen den trenger for å overleve. Følgelig sølvet dreper skadelige bakterier slik at kroppen til å helbrede seg selv. Imidlertid kan for store mengder av sølv i kroppen forårsake toksisitet. Dette kan resultere i en blålig misfarging av huden som kalles argyria. I tillegg har langvarig bruk av kolloidalt sølv har vært kjent for å forårsake neurologiske mangler.

Betraktninger

Det faktum at kolloidalt sølv selges over disk og er lett tilgjengelig garanterer ikke nødvendigvis at produktets sikkerhet. Produsenter annonsere sine produkter som instant kalde og bronkial rettsmidler; imidlertid må forbrukerne være klar over de mange farene forbundet ved inntak av dette mineralet. Sølv er et potent forbindelse, og det bør ikke tas opp på en daglig basis. Selv om sølv har vist seg å ha helsemessige fordeler i enkelte tilfeller, bør du rådføre deg med legen din for å være sikker på at kolloidalt sølv ikke vil ha negativ samhandle med medisiner du er i dag tar.

Advarsel

Silver er ikke en essensiell sammensatt for kroppen å kjøre effektivt, og derfor forsiktighet bør tas når du bruker det som et supplement. Avhengig av den individuelle, kan selv små nivåer av sølv i kroppen være skadelig. Inntar sølv over lange tidsperioder kan føre til alvorlige sykdommer, inkludert lever-og nyresvikt. Enkeltpersoner må være klar over hvilken type sølv de spiser, så vel som den generelle dosering og hvor lenge de har tatt det.

Risiko med kolloidalt sølv

Risiko med kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv er sølvpartikler suspendert i væsken. Det er påstått av enkelte å ha en rekke helsemessige fordeler. Markedsførere hevder at noen av fordelene med kolloidalt sølv omfatter forbedret immunforsvar og at blandingen inneholder antivirale egenskaper og antibakterielle egenskaper. Medisinske studier ennå ikke kan bevise disse fordelene og Food and Drug Administration (FDA) har tatt aksjon mot noen selskaper for krav de har gjort.

Argyria

Ifølge Mayo Clinic, kan sølv bygge seg opp i kroppen over tid. Dette kan føre til argyria, en blå-grå misfarging av huden. Det påvirker huden, øyne, indre organer, negler og tannkjøtt. Misfarging er permanent, selv etter seponering av kolloidalt sølv.

Organskade

Nyrene filtrere sølv partikler fra blodet. Over tid kan dette føre til varige nyreskader. Neurologisk skade kan også resultere fra kolloidalt sølv eksponering, med beslag som er en av de mest vanlige nevrologiske bivirkninger.

Legemiddelinteraksjoner

Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, reduserer kolloidalt sølv biotilgjengeligheten av visse antibiotika, inkludert tetracyklin og kinolon. Dette gjør det mindre effektivt antibiotika. Det binder seg også til penicillamin, noe som reduserer effektiviteten av stoffet.

Generelle bivirkninger

I tillegg til de mer alvorlige forhold, kan kolloidalt sølv føre til mindre alvorlige, mer generelle symptomer. Hodepine, urolig mage, og tretthet er blant de vanligste rapporterte, ifølge National Center for gratis og alternativ medisin.

Argumenter for og imot av kolloidalt sølv

Argumenter for og imot av kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv er sammensatt av små sølv partikler suspendert i en væskebase. Denne forbindelsen er vanligvis brukes i produksjon av smykker, tannfyllingsmaterialer, sølvtøy og andre forbruksvarer. Nylig kolloidalt sølv produkter har blitt markedsført som kosttilskudd og er tilgjengelig i former som kan svelges, sprøytet, anvendt eller injisert. The Food and Drug Administration har undersøkt selskaper som har gjort udokumenterte helsepåstander om kolloidalt sølv supplement som de produserer eller markeds og har tatt rettslige skritt mot dem.

Vanlige bruksområder

Sølv har blitt brukt siden slutten av 1800-tallet for ulike medisinske anvendelser. En sølvnitratløsningen er pålagt ved lov i de fleste stater som en aktuell øyedråper for å hindre øyeinfeksjoner. Anvendelse av kolloidalt sølv som øyedråper kan bære lignende fordeler, men effektiviteten er ikke vurdert ved medisinsk testing. Kolloidalt sølv har også blitt brukt av noen individer som en antimikrobiell agent, men gjennom testing utført av FDA ble det bevist at kolloidalt sølv løsning ikke hadde noen effekt på vanlige mikroorganismer. Kolloidale kosttilskudd har også blitt annonsert som mineraltilskudd for å behandle gjær, spedalskhet, parasitter, virus og lungelidelser blant mange andre.

Bivirkninger

Ifølge Dr. Brent A. Bauer fra Mayo Clinic, kan bruk av kolloidalt sølv eller noen annen form for sølv over en lengre periode føre til en tilstand som kalles Argyria. Denne tilstanden fører til at huden fargeendringer som vil resultere i en blå-grå hyper-pigmentering. Inntak av kolloidalt sølv kan også føre til irreversibel nevrologisk toksisitet som kan føre til død eller en vedvarende vegetativ tilstand samt beslag, nyreskader, hudirritasjon og andre nevrologiske problemer. Kolloidalt sølv kan også samhandle med visse medisiner redusere eller forstyrrer stoffets effektivitet.

FDA Avgjørelser

I 1997, FDA utstedt en endelig avgjørelse på alle over-the-counter medisiner som inneholder kolloidalt sølv eller sølv salt som ingredienser. FDA har uttalt at ethvert produkt som inneholder disse ingrediensene ikke er allment anerkjent som sikker eller effektiv og misbranded dersom produktet sier noe annet. Dommen sier også at FDA er ikke kjent med noen vesentlig vitenskapelig dokumentasjon som støtter bruk av kolloidalt sølv eller sølvsalt for behandling eller noen sykdom eller tilstand.

Generelle konklusjoner

Mens det er noen anekdotiske bevis for at kolloidalt sølv kosttilskudd i ulike former har hjulpet pasienter med infeksjon, diabetes og andre medisinske tilstander, FDA har avgjort at alle supplement som inneholder denne ingrediensen eller dets derivater ikke har vist seg effektive for behandling av disse tilstandene. Kolloidalt sølv har ikke funnet å ha noen positive effekter på andre områder som for eksempel sanitære forhold. Proffene av kolloidalt sølv er ikke-eksisterende - i hvert fall fra en testing ståsted - og konsekvensene er alvorlige. Enkeltpersoner anbefales å oppsøke lege med spørsmål om fordelene, bruker og bivirkninger av kosttilskudd og medisiner med denne ingrediensen for å foreta en informert beslutning.

Kan kolloidalt sølv Water bli kvitt rosa øye?

Rosa øye, også kjent som konjunktivitt, beskriver betennelse i konjunktiva. Den conjunctiva er membranen foring øyelokket og en del av øyeeplet. Når dette gjennomsiktig film er betent, blodcellene hovne opp og forårsake en rosa eller rød farge i det hvite i det berørte øyet. Denne smittsom tilstand, vanligvis forårsaket av bakteriell eller viral infeksjon, kan behandles med antibiotika. Noen hevder at kolloidalt sølv vann er også en effektiv behandling konjunktivitt.

Kolloidalt sølv Vann

Du kan finne dette produktet på alternative helse butikker, ofte annonsert som et kosttilskudd supplement eller alternativ behandling. Kolloidalt sølv vann er ganske enkelt sølv molekyler suspendert i væsken. Selskaper som markedsfører dette produktet hevder at det kan drepe bakterier og virus, samt behandle tilstander som kreft, AIDS, syfilis, tuberkulose, lungebetennelse og øyekatarr.

Reality

Kolloidalt sølv vann har ingen dokumentert effekt på enhver medisinsk tilstand. Faktisk, sølv tjener ingen hensikt i menneskekroppen. Eventuelle krav at kolloidalt sølv vann godbiter "silver mangel" er falsk, som kroppen ikke inneholder biologisk tilførsel av sølv. Kolloidalt sølv vann bør på ingen måte anses som effektiv behandling for øyekatarr eller enhver tilstand. Faktisk, kan overskytende sølv i blodet føre til en tilstand, argyria, som permanent misfarges kroppen og huden en blå-grå farge.

Medisinsk behandling

I stedet for kolloidalt sølv vann, noe som vil ha noen positiv effekt på rosa øye, snakk med legen din om en alternativ medisinsk støttet. Dette kan omfatte antibiotika dråper, antibiotisk salve eller anti-inflammatoriske medisiner.

Negative effekter av kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er vanligvis brukes til å hindre nyfødte fra fangst øyeinfeksjoner. Det finnes imidlertid en rekke selskaper på Internett samt i helse supplement kataloger touting fordelene med kolloidalt sølv. Leger generelt enige om at kolloidalt sølv er trygt i små mengder, men skadelig i store doser, selv om det er noen uenighet om nøyaktig hvor mye er for mye kolloidalt sølv.

Dosering

Den typiske dose av kolloidalt sølv er en ts. per dag. Denne dosen bare inneholder 50 mcg av sølv per porsjon. Mens denne dosen regnes som trygt for tilskudd, er det allerede ca 350 mcg av sølv som vanligvis finnes i mat og vann som vi forbruker på en daglig basis.

Hvis du tar ekstra kolloidalt sølv sammen med det som allerede finnes i ditt daglige kosthold, når inntaket 400 mcg en dag, en dose som fortsatt regnes som trygt. Men, ingen er helt sikker på nøyaktig hvor mye kolloidalt sølv er ansett som giftig. Så lite som 10 mg av kolloidalt sølv har vært dødelig i noen mennesker.

Argyria

Ifølge Dr. Alan Gaby, co-forfatter av "The Natural Pharmacy," argyria kan oppstå når for mye kolloidalt sølv er fortært. Argyria er deponering av sølv inn i de indre organer, vev og hud. Argyria kan slå huden grå eller enda en blå grå når den utsettes for sollys. Dessverre er denne tilstanden permanent.

Nevrologiske skader

Ved ekstremt høye doser av kolloidalt sølv, kan nevrologiske skader oppstå. Symptomer på nevrologiske skader varierer og kan omfatte angst, impulsivitet, irritabilitet, dobbeltsyn, depresjon, hodepine, hukommelsestap og krampeanfall.

Organskade

Kolloidalt sølv har vært knyttet til organskade. Et kapittel fra boken "kolloidalt sølv: Medisinsk Bruk, toksikologi og produksjon" gir mange detaljer om organskade relatert til en overdoser av kolloidalt sølv (se Clear Springs Press nettside i Referanser). Forfatteren, John W. Hill, sier at tester preformed på hunder viste at en overdose av sølv førte til sølvforekomster på lymfeknuter, benmarg og nyrer. Leger som Alan Gaby også advare av denne muligheten.

Aterosklerose

For mye kolloidalt sølv i dietten kan også føre til aterosklerose. Dette er en sykdom som påvirker de store blodkar i kroppen; Det er ofte referert til som herding av arteriene. Den kjennetegnes av fettstriper langs beholderveggene, så vel som av avleiringer av kolesterol og kalsium inne i skip. Åreforkalkning kan føre til hjerteinfarkt, hjertesvikt og hjerneslag.

Hvordan bruke gull i behandlingen av kreft

Nye og lovende former for behandling av kreft er stadig arbeider seg gjennom forskning rørledningen, og en av de mest lovende er bruk av gull i kreftbehandlinger. Ifølge informasjon fra University of California, er gull nanopartikler blir betraktet som en relativt billig og effektiv måte å ødelegge kreftceller. Behandlingen virker ved å dreie de nanopartikler inn i "kreft" målsøkende missiler ved å dempe dem til en bestemt type av protein til stede i kreftceller, etterfulgt av overoppheting gullet til å ødelegge kreftverket.

Hvordan bruke gull i behandlingen av kreft

•  Ta kontakt med primærhelsetjenesten lege om tilgjengeligheten av kliniske studier for bruk av gull nanopartikler i kreftbehandling. Fordi bruken av gull i kreftbehandling er fortsatt i testfasen, vil den være tilgjengelig bare i visse steder i kliniske studier.

2 Hold tilsyn lege for å injisere kroppen din med gull nanopartikler limt med målretting molekyler. Disse målsøkende molekyler vil virke til å lokke nanopartiklene direkte til kreftceller, utenom sunt vev og lindre mange av de uønskede bivirkninger stede med konvensjonelle behandlinger, så som kjemoterapi og radioterapi.

bruker radiobølger eller målrettede lysbølger å overopphete gull nanopartikler. Denne økningen i varmen vil tjene til å drepe kreftceller som nanopartikler er festet, ødelegge svulsten samtidig minimere skade på det omkringliggende vev, slik at du kreft-fri med et minimum av utgifter og uønskede hjelpe-effekter.

Hva er kolloidalt sølv medisin?

Hva er kolloidalt sølv medisin?


I en verden av alternativ medisin, er kolloidalt sølv anerkjent som en kur-all, i stand til å takle nesten enhver sykdom. Mens sine tilhengere sverger til det, har kolloidalt sølv aldri tjent FDA-godkjenning og mangler mainstream vitenskapelig forskning som støtter sin effektivitet.

Funksjoner

Kolloidalt sølv består av mikroskopiske biter av sølv suspendert i en væske.

Funksjon

Silver besitter antibakteriell, antiseptisk og bakteriedrepende egenskaper, ifølge SilverMedicine.org.

Hvordan den brukes

Kolloidalt sølv kan tas oralt eller påføres lokalt på huden.

Fordeler

Når det tas oralt, har kolloidalt sølv er rapportert å behandle et bredt spekter av helsemessige forhold, inkludert ørebetennelser, bronkitt, emfysem, soppinfeksjoner, Lyme sykdom, bihulebetennelse, magesår, gjær infeksjoner, gastritt, tannkjøttsykdommer, forkjølelse og influensa , i henhold til HealthInfo.org. Når den brukes lokalt, kan kolloidalt sølv brukes til å behandle akne, brannsår, øyeinfeksjoner og diverse andre hud betennelser.

Advarsel

Inntak av for mye kolloidalt sølv over for lang tid kan føre til en tilstand som kalles argyria, der huden blir blågrå, ifølge nettsiden til Mayo Clinic.

Hvordan å behandle med kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er en alternativ medisin som i hovedsak består av små spor av sølv i vann. Mens det er ingen vitenskapelige bevis av fordelene med kolloidalt sølv, mange talsmenn for løsningen har stor tro på det kan hjelpe behandle noen vanlig sykdom. Når du blander kolloidalt sølv løsning, har du muligheten til å ta det muntlig eller bruke den eksternt. Den beste metoden er avhengig av illebefinnende du trenger å behandle.

Bruksanvisning

•  Bland kolloidalt sølv løsning i henhold til instruksjonene for ditt bestemte kolloidalt sølv produkt. Enhver kommersiell kolloidalt sølv produktet bør inneholde retningslinjer for en trygg løsning. De fleste settene vil produsere 4 til 8 oz. av kolloidalt sølv på en gang.

Hell en munnfull av kolloidalt sølv løsning i munnen og swish den rundt i 30 sekunder. Kroppen din kan absorbere sølvet mer effektivt, men det er i munnen. Gjenta prosessen hver dag frem til sykdommen passerer.

Gni kolloidalt sølv løsning på huden din - akkurat nok til å fukte huden - for å hjelpe behandle mindre brannsår og utslett. Hvis ønskelig, kan du suge en klut bandasje i løsningen og pakk det rundt det berørte området av huden. Gjenta denne prosessen daglig til huden leges.

Tips og advarsler

  • Følg alltid bruksanvisningen på din spesielle kolloidalt sølv kit som anbefalingene kan variere mellom kits.
  • Overdreven bruk av kolloidalt sølv kan gjøre huden din blå.
  • Ikke overskrid den anbefalte doser av kolloidalt sølv.

Bruk av kolloidalt sølv

Bruk av kolloidalt sølv


Mineralet kolloidalt sølv har vært spioneringen som en "kurere alt" for en ganske eklektisk blanding av formål, men WebMD forklarer at sølv har ingen kjent funksjon eller nytte i kroppen. Avhengig av bruk, kan du ta det internt eller bruke den lokalt. I 1999, Food and Drug Administration forbudt salg av over-the-counter medisiner som inneholdt kolloidalt sølv. Du kan fortsatt finne kolloidale sølv produkter markedsføres som kosttilskudd ganske enkelt som FDA ikke har jurisdiksjon over disse produktene. Du bør nok vurdere andre virkemidler.

Bevis på Effective

Lege og alternativ medisin spesialist Dr. Andrew Weil sekunder ideen om at kroppen har ikke behov for sølv og sitt rykte som en "kurere alle" for et bredt spekter av sykdommer har ingen bevis for å sikkerhetskopiere den. Dens eneste potensiell bruk til medisinske formål stammer fra sølv er bakteriedrepende egenskaper, selv om Weil forklarer dette har begrensede bruksområder for medisinsk behandling. Mayo Clinic lege Brent A. Bauer sier ingen lyd forskning som støtter bruk av dette tillegget for ethvert formål noensinne har dukket opp i anerkjente medisinske publikasjoner.

Bruksområder

Sitt rykte som antibakteriell har gjort kolloidalt sølv et alternativ til antibiotika, selv om Dr. Andrew Weil sier det ikke fungerer for dette formålet. Andre har spioner det å ta andre typer infeksjoner, som for eksempel gjær og soppinfeksjoner, virusinfeksjoner som HIV, parasittinfeksjoner og malaria. Kolloidalt sølv produsenter hevder også det kan ta opp mineralmangler som kompromiss immunforsvaret. Andre foreslåtte bruksområder spenner vidt og bredt, inkludert men ikke begrenset til, lungeproblemer; hudsykdommer; betennelse i prostata, mage, kolon, nese og blære; diabetes; allergier; tannkjøttsykdom og kreft.

Side Effects

Inntak av kolloidalt sølv kan resultere i en permanent blå-grå fargetone på huden og slimhinnene. Dette resulterer fra sølv avsette seg i organer og vanligvis viser seg først i tannkjøttet. Memorial Sloan Kettering Cancer Center sier bruk av dette tillegget har vært knyttet til beslag og nyreskader. Andre bivirkninger er tretthet, magesyke, hodepine og irritasjon av huden. Aktuelle programmer for brannskader har vært knyttet til en blod tilstand som kan redusere mengden oksygen som leveres til vev i hele kroppen din.

Hensyn for bruk

Ikke bruk hvis du er gravid eller ammer. Fosterets misdannelser som påvirker ansiktet, halsen og øret har blitt funnet hos gravide kvinner med høye nivåer av sølv i blodet. Kolloidalt sølv kan samhandle med antibiotika, skjoldbruskkjertel hormon og penicillamin, et medikament som brukes til å behandle Wilsons sykdom og revmatoid artritt. Leger Weil og Bauer ikke anser kolloidalt sølv kosttilskudd trygge, og de foreslår at du vurderer andre behandlinger i stedet for denne uprøvd supplement koblet med potensielt alvorlige helseproblemer.

Hjem rettsmidler for øyeinfeksjoner med kolloidalt sølv

Øyeinfeksjoner kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert eksponering for virus, bakterier og parasitter. Øyeinfeksjoner kan også oppstå når du tar visse medisiner som AK-Dex, Decadron, Otodex, framycetin, og Sofra-Tulle blant andre medisiner. Muntlig eller aktuell behandling av øyeinfeksjoner hjemme med kolloidalt sølv er vanligvis bra for raskt å håndtere mange typer øyeinfeksjoner.

Prosessen

Kolloidalt sølv fungerer som en bakteriedrepende behandling for øyeinfeksjoner. Det binder seg til proteiner og gjør visse enzymer inaktive. Hvis forbrukes internt, konsentrerer kolloidalt sølv i binyrene, i milten og leveren. Ingrediensen har en halveringstid som kan variere fra noen dager til noen måneder. Kolloidalt sølv er gått fra kroppen under avføring. Sølvet i kolloidalt sølv hindrer bakterievekst ved å forstyrre de oksygen metabolisme enzymer som gjør at en infeksjon til fester, spredning, og trives. Sølvet er også nyttig i å ødelegge cellemembraner i bakterier og for å hindre bakteriens evne til å replikere.

Oral bruk av kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv brukes til å behandle øye infeksjoner av alle slag samt ørebetennelse, soppinfeksjoner, infeksjoner i bihuler, og øvre luftveisinfeksjoner. Stoffet har naturlige antibakterielle midler som oppmuntrer rask helbredelse og reduserer betennelse. For oral bruk, forbruker ikke mer enn 14 mikro kilo per dag for hver kilo kroppsvekt.

Aktuelt Påføring av kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv væske kan anvendes på en bomullsdott, og brukt for å vaske en forsiktig affiserte øyet. Påfør 2-3 dråper på en bomullsdott og tørk forsiktig av overflaten på det angrepne øyet eller øynene tre ganger om dagen før infeksjonen avtar. Etter en dag eller to, bør du legge merke til positive resultater. Det kan også plassere 2-3 dråper av væsken direkte inn i øynene tre ganger daglig for behandling av øyeinfeksjoner. Behandling med kolloidalt sølv er generelt positiv og rask helbredelse kan forekomme i så lite som 24 timer.

Forholdsregler

Overforbruk av kolloidalt sølv kan resultere i en tilstand identifisert som argyria; tilstanden er irreversibel og kan resultere i utseendet på ens hud blir blå. Gjør ikke forbruker mer enn 14 mikro kilo per dag for hver kilo kroppsvekt når du tar kolloidalt sølv muntlig. Begrens bruken av kolloidale sølv aktuelle programmer til en eller to dager på de fleste. Utbruddet av argyria kan identifiseres i den plutselige tilsynekomsten av gingival: en skifer / blå sølv linje på huden. En misfarging av negler også kunne føre, og overdreven bruk av kolloidalt sølv kan også overstimulate produksjonen av melanin i huden din; noen hudområder som er utsatt for solen vil bli misfarget av eksponeringen.