Digidexo.com

smokk med nanosølv

Er det bra å stable Gakic Med Nano Vapor?

Gakic er en potent Fatigue Resistance Pill

Gakic har vist seg å forbedre muskeltretthet motstand ved 28 prosent. At 28 prosent gir utøvere en ekstra edge. Gakic har en høy dose servering av åtte kapsler 40 til 45 minutter før en treningsøkt. Det anbefales ikke å overstige en dosering i en 24-timers periode, og det er ikke til å bli tatt i fem timer før sengetid.

Nano Vapor er Potent Metabolsk Powder

Nano Vapor har en lav servering størrelse av en scoop, men er ekstremt potent. Ventetiden er 15 minutter. det anbefales ikke å overstige tre kuler i en 24-timers periode. Det er også anbefalt å ikke konsumere Nano Vapor med andre arginin produkter eller de som inneholder koffein (kaffe, brus, etc.). Nano Vapor øker stoffskiftet drastisk. Det har også aktive mengder av kreatin, en aminosyre (protein byggesteinen) som finnes i kjøtt og fisk.

Bottom Line

Gakic og Nano Vapor er to massivt sterke pre-workout kosttilskudd. Ene eller den andre kan tas. Stable dem kan være farlig, selv dødelig. De begge inneholder betydelige mengder av høy-ytelse-enzymer. Og begge direktiver anbefaler ikke å overskride den daglige dosen. Nano Vapor og Gakic inneholder koffein elementer som er lik en og en halv kopper kaffe per dose.

Når skal ta smokk bort fra en baby

Mange foreldre bekymrer seg for nye babyen begynner en smokk vane. Imidlertid, ved hjelp av en smokk kan være fordelaktig for babyer. Ikke bare gir det barnet med trøst, det også kan forebygge krybbedød (SIDS). Vanligvis barn gi opp sin smokk før eventuelle problemer kan oppstå med sine tenner; men noen barn kan trenge litt ekstra oppmuntring til å stoppe vane. Ideelt sett bør barn eldre enn 4 ikke skal bruke en smokk.

Fordeler med Pacifier Bruk

Ved hjelp av en smokk med små babyer har vært assosiert med en redusert risiko for krybbedød. Faktisk, American Academy of Pediatrics anbefaler at foreldre gir sine barn en smokk under lur ganger og overnatter sover. Smokk bruk er også mindre sannsynlighet for å forårsake tannproblemer enn tommelen suger. I tillegg tilbyr en smokk komfort og er en mye enklere vane å bryte enn tommelen suger. De fleste barn naturligvis gi opp sin smokk en gang mellom år 2 og 4.

Pacifier Problemer

Noen barn fortsette å nyte sine smokker gjennom pjokk år, som generelt er akseptabelt. Men som tiden nærmer seg da permanente tennene dukker opp, kan smokk bruk forårsake strukturelle problemer i munnen. Permanente tenner vanligvis begynner å vises i en alder av 4 eller 5. Smokker bør tas bort godt før utseendet av permanente tennene for å hindre strukturelle skader.

Giving Up smokken

Som barn blir eldre, kan en forelder eller tannlege kunne snakke fornuft med dem om den potensielle skaden de gjør til sine tenner. I alvorlige tilfeller kan en munn apparatet plasseres i barnets munn for å hindre ham i å suge på en smokk, fingrene eller andre gjenstander.

Babycenter.com tilbyr noen kreative måter å hjelpe et barn gi opp sin smokk. For eksempel kan foreldre tillate ham å forlate smokk for den "Binky fe", som da ville forlate en spesiell leketøy i bytte. Dessuten kan det hende at foreldre oppmuntre barnet til å gi smokken til en yngre baby som trenger det. I tillegg kan foreldre prøver bevisst å miste alle smokker.

Hvordan å sterilisere baby smokker

Hvordan å sterilisere baby smokker


Hver mor vet at det er viktig å holde babyen din ren og sunn i de tidlige årene av livet. Fordi immunforsvaret deres ikke er like utviklet som de voksne, babyer er mer utsatt for forkjølelse, influensa og andre infeksjoner. En måte å sikre barnets helse er å rense noe som går inn i babyens munn, og på noen punkter i deres utvikling som kan virke som alt. Hvis babyen er en fan av smokk, vil den trenge betydelig rengjøring hver dag for å fjerne bakterier.

Hvordan å sterilisere baby smokker

•  Ta en gryte med vann til en full koke på komfyren.

Plasser smokker i kokende vann. Tillate dem å koke i 10 minutter.

Fjern gryten fra varmen. Enten tappe varmt vann, eller forsiktig fjerne smokker med tang.

Lay renses smokker på et rent håndkle og la den avkjøles. Kontroller at smokker er helt kult før du gir dem tilbake til babyen.

Hint

 • Kontroller at smokker under vann i kokende vann i hele 10 minutter. Hvis det er nødvendig, veie dem ned med et lokk eller en annen tung gjenstand i potten for å sikre at de holder vann.

Fordelene av Nano Silver behandling for AIDS

Fordelene av Nano Silver behandling for AIDS


HIV er antatt å være viruset som forårsaker ervervet immunsviktsyndrom. Kombinasjoner av sterke legemidler er ofte foreskrevet for å forsinke eller hindre utbruddet av sykdommen hos HIV-infiserte pasienter. På samme tid har flere mindre risikable alternative behandlinger blitt utforsket, inkludert bruken av små partikler av sølv nano suspendert i vann. En nanometer er en milliarddels meter.

Historie

Silver har en lang historie med bruk i medisin og kamp bakterier. Så tidlig som 1000 f.Kr. ble det kjent at vann motstår biologisk forurensing hvis de oppbevares i sølv fartøy. De makedonske soldater til Aleksander den store presset sølv over på åpne sår for å hindre smitte og hastighet helbredelse. Amerikanske pionerer plassert en sølv dollar i sine melk jugs for å holde det friskt lenger. I invasjonen av Irak, amerikanske soldater brukte gasbind bandasjer foret med sølv. Kolloider av nano-størrelse sølvpartikler kan levere fordelene av sølv direkte til cellene i AIDS-pasienter.

Fordeler

Den primære fordelen med nano-sølv, i motsetning til andre kolloidale sølv preparater, er øket overflateareal av mindre partikler, noe som øker deres reaktivitet. Kanskje enda viktigere, den lille størrelsen på partiklene hindrer dem fra å bli sittende fast i indre vev, og skape toksisitet eller misfarging.

Funksjon

Måten nano-sølv hjelper i aidsbehandling er at det forstyrrer evnen til HIV-viruset til å binde seg til vertsceller og dermed formere seg. Forskere tror dette er fordi den lille sølvpartikler bindingen til gp120 lipoprotein på HIV-1. Størrelsen av partiklene betraktes som viktig, fordi ingen av de partikler som effektivt inhiberte HIV i den ledende studien var større enn 10 nanometer.

Effekter

Det blir ofte hevdet at nano sølv har gunstige effekter på menneskets immunsystem. Mens det er sant at de fleste som tar nano sølv rapport bedret helse og sterkt immunforsvar, den direkte forbindelsen mellom nano sølv og immunsystemet fortsatt ukjent. Det er sannsynlig, i stedet, at sølv partikler redusere belastningen av immunsystemet ved å bekjempe bakterier og virus kroppens naturlige forsvar ellers ville ha til å konfrontere.

Funksjoner

Kolloider av nano sølv er krystallklare, som vann som de er laget, og kan ikke bli skadet av direkte lys som andre kolloider kan. Også den svært lille størrelse av de sølvpartikler gjør det mulig for dem å forbli permanent i suspensjon, aldri å skille ut eller nødvendig å rystes.

Slik Cure Thrush Mouth

Thrush munnen er forårsaket av en overvekst av Candida albicans sopp. Tilstanden forårsaker hvite eller gule flekker dannes på innsiden av kinnet eller på tungen. Flekkene kan være smertefull eller blø i noen mennesker. Oral trost er mest vanlig hos spedbarn og småbarn, men kan påvirke folk i alle aldre. Det finnes en rekke behandlinger som er tilgjengelige for å kurere trøske munn.

Slik Cure Thrush Mouth

Vent og se om trost klarner opp uten medisinsk intervensjon. Hos friske småbarn og barn, kan mild trost munnen løse på egen hånd, ifølge Mayo Clinic.

Legg usøtet yoghurt til kosthold for å hjelpe kurere trost og hindre reccurrence. Yoghurt bidrar til å gjenopprette den naturlige bakteriebalansen i munnen, noe som er spesielt gunstig for trøske forårsaket av antibiotikabruk.

Rengjør brystvorter og smokker med like deler vann og hvit eddik. Eddik vil drepe trost og hindre ny infeksjon hos spedbarn og småbarn.

Skyll munnen med en saltvannsløsning flere ganger hver dag for å hjelpe kurere din infeksjon og redusere ubehaget du opplever. For å gjøre en saltvannsløsning hjemme, oppløse 1/2 ts. av tabellen salt i 8 oz. med varmt vann.

Ta en soppdrepende medisiner for å kurere alvorlige tilfeller av trøske. The Mayo Clinic sier at soppdrepende medisiner er tilgjengelig i flytende, tablett eller pastill skjema for å behandle trost munnen.

Bruk acidophilus kosttilskudd for å kurere trost munnen hos friske voksne. Acidophilus vil ikke drepe trost, men det vil bidra til å balansere kroppens naturlige bakterier, hindrer trost sopp fra vokser.

Hint

 • Når den brukes på lang sikt, kan soppdrepende medisiner forårsake leverskader. Noen tar disse medikamentene bør ha regelmessige leverfunksjonsprøver for å se etter skader.

Rescue Remedy for Stress

Av de mange homeopatiske medisiner for å bekjempe stress, en av de mest populære er Rescue Remedy. Den ble skapt av Dr. Edward Bach i 1930 som en behandling for stress, søvnløshet og depresjon. I dag er det solgt som en spray, krem, gel, balsam og spray for kjæledyr.

Bruk

Rescue Remedy spray eller dråper blir satt direkte i munnen. Rescue Remedy gel og balsam er brukt på huden. Huden salver lindrer stress gjennom å lindre muskelspenninger eller stivhet; spray og dråper hjelpe ved å sette blomsteressenser i systemet. Vanligvis er følelser av lettelse, avslapning og letthet forbundet med Rescue Remedy.

Formula

Rescue Remedy er bygd opp av fem homeopatiske blomsteressenser som tar sikte på å gjenopprette kroppens naturlige balanse ved lindrende emosjonelle eller stressende negative følelser. De fem blomsteressenser er: rock rose, clematis, stjernen i Bethlehem, Impatiens og kirsebær plomme. Hver essensen avlaster en bestemt emosjonell aliment. Rock rose lindrer panikk og terror, hjelper clematis med uoppmerksomhet, letter Betlehemsstjernen sjokk, Impatiens blir kvitt irritasjon og utålmodighet og kirsebær plomme roer irrasjonell tanke. Alle fem i kombinasjon gir et potent verktøy for å håndtere alle symptomer på stress.

Effekt

Ifølge "Medical News Today," forskere ved University of Miami School of Nursing og Sikrin Creative Living Center funnet Rescue Remedy for å være en effektiv stresset smokk, med fordeler som parallell reseptbelagte medisiner. Men i motsetning til reseptbelagte piller, har Rescue Remedy ingen fare for avhengighet eller helsemessige komplikasjoner. Dette var en dobbeltblind klinisk studie, der halvparten av deltakerne fikk placebo, og den andre halvparten fikk Rescue Remedy.

Stress

Mens noen stress er en del av hverdagen, kan for mye stress være skadelig for helsen. Stress reduserer kroppens evne til å bekjempe sykdommer og infeksjoner ved å svekke immunforsvaret. Det kan også gjøre folk utsatt for psykiske plager som depresjon, angst og søvnløshet. Stress kan føre til fysiske problemer også, som hårtap, fedme, seksuell dysfunksjon og magesår. Personer som lider av akutt stress er mer sårbare, i gjennomsnitt, til kreft og hjertesykdom, enn andre mennesker.

Herbal Behandling for tørr munn

Tørr munn er referert til medisinsk som xerostomi. Den er definert som å ha en unormalt lav mengde spytt i munnen på grunn av medisiner eller sykdom. Redusert spyttproduksjon kan ha alvorlige effekter på kroppen, noe som gjør svelge vanskelig, minske smaksopplevelse og forårsaker tannråte. Det er noen urtemedisiner som kan lette symptomer på tørr munn og bringer lindring. De fleste kommersielle produkter for tørr munn bare pels munnen, men urtemedisiner kan faktisk øke spyttproduksjon.

Prickly Ash og Marshmallow

Prickly aske kan hjelpe lindre symptomer på tørr munn. Ta 10 til 20 dråper av stikkende ask tinktur blandet inn 1/4 kopp vann og drikke 3-7 ganger om dagen ved behov. Prickly aske skjær bidrar til å fremme spyttproduksjon og kan redusere oral irritasjon.

Marshmallow er en gooey hals smokk med en medisinsk historie. Nittende århundre leger laget saft fra marshmallow plantens røtter og blandet dem med eggehviter og sukker for å lage et stoff som ligner på godteri marshmallows i dag. Denne blandingen ble gitt til barn for sår hals. Metoden bak denne galskapen var at marshmallow faktisk inneholder forbindelser som kalles planteslim som bidrar i produksjonen av spytt, og dermed beroligende hals og munn irritasjon. Marshmallow te er noen ganger tilgjengelig i helsekostbutikker, eller du kan lage marshmallow te hjemme ved å kombinere 1/2 til 1 ts. av knust marshmallow rot med en kopp vann og koke i ti minutter. Bratt, deretter drikke for lindring av munntørrhet.

Slippery Elm

Naturlig urte glatte alm pastiller er tilgjengelig på helsekostbutikker og er effektive i behandling av irritasjoner i halsen. Slippery Elm har mucilaginous eiendommer i at det fremmer spyttproduksjon. Det er beroligende å membraner i halsen. For bruk som en pastill, kan du suge på disse produktene så ofte som nødvendig for lindring av munntørrhet og hals symptomer. Men hvis du finner ut at du bruker dem til overmål, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Grønn te med kamille og Ginger

Kinesisk grønn te når kombinert med kamille og ingefær kan ha spytt produserende egenskaper. Se etter denne kombinasjonen te formelen på noen anerkjente helsekostbutikk eller urte leverandør eller du kan lage din egen hjemme. Bare kombinere 1 ts. av hvert tørket urt i en kopp kokende vann, bratte i 10 minutter, sil og drikke for lettelse. Denne teen er trygt å drikke opp til tre ganger om dagen.

Hvordan forbedre tale Med en Lisp

Hvordan forbedre tale Med en Lisp

En Lisp er en type talefeil at mange mennesker sliter med. Det er i stor grad forårsaket av en uregelmessig posisjonering av tungen under tale er kjent som et "tungeskyvekraft." Dette kan være et resultat av en rekke problemer, fra allergier, tommelen suge eller overdreven flaske og smokk suger i spedbarnsalder. Med riktig trening og forståelse av hva som forårsaker problemet er det mulig å forbedre din tale og potensielt enda eliminere lespe helt.

Hvordan forbedre tale Med en Lisp

Tenk tungen plassering. Fordi lisps er oftest forårsaket av en tunge skyvekraft, vurdere plasseringen av tungen mens du snakker. Svelge; hvis tungen blir skjøvet fortennene under svelg enn det er sannsynlig at du også snakke med tungen bak tennene, som er årsaken til Lisp. Øv svelge med tungen på taket av munnen eller presset mot bunnen av munnen. Dette vil tillate deg å være mer oppmerksom på tungen din plassering under talen.

Finn ut om det er en frontal eller lateral Lisp. Dette vil hjelpe deg best finne øvelser som passer best til ditt spesifikke problem. Med en frontal Lisp, beveger tungen frem mellom fortennene mens du snakker. Med en lateral Lisp, lyder talen våt fra spytt som er hørbar fra sidene av tungen.

øve skikkelig tunge plassering. Den eneste måten å forbedre artikulasjon, er å gjentatte ganger praksis å danne nye vaner. En metode er å bite ned, smil bred med tenner lukket og deretter blåse luften ut gjennom tennene. Dette vil tvinge tungen tilbake og demonstrere hvor tungen skal være mens du snakker for å kontrollere Lisp.

Consult en kjeveortoped. Unormal tungen plassering som fører til en lisp kan være tegn på en kjeveortopedisk problem. Hvis tennene er feil justert, kan en kjeveortoped foreta justeringer som permanent kan fikse dette talefeil. Dette er kanskje den mest kostnadskrevende løsning, men det er også ansett for å være den mest effektive.

Arbeid med en logoped. Mens forstå hva som forårsaker din lisp vil hjelpe deg til å bli mer oppmerksom på måter å dempe problemet, vil en profesjonell logoped bidra til å forberede deg verktøy og øvelser du trenger å sparke din lisp en gang for alle.

Hvordan virker en baby med kolikk handle?

Hva er kolikk?

Kolikk refererer til vedvarende gråt av et spedbarn uten noen spesiell grunn. Kolikk meste skjer når en baby er mellom 1 måned og 3 måneder gammel. En klinisk definisjon på kolikk er at en baby gråter mer enn 3 timer om dagen for mer enn tre sammenhengende uker og det er ingen medisinsk grunn for å gråte. Enhver sunn baby kan utvikle kolikk. I de fleste tilfeller, babyer vokser kolikk med 6 måneder gammel. Årsakene til kolikk er ikke klart, og kan variere fra sak til sak. For eksempel kan et barn utvikler kolikk på grunn av en matallergi, intestinal smerte, eller umoden fordøyelsessystemet og nervesystemet. Ti prosent av spedbarn lider av kolikk.

Symptomer på kolikk

Selv om kolikk babyer kan gråte når som helst, de har en tendens til å gråte mest i kveld. Hvis barnet ditt har kolikk, vil hun gråte høylytt med bena trukket opp mot brystet. Magen hennes blir vanskelig på grunn av svelge for mye luft og ansiktet hennes blir rød. Det kan se ut som hun er i en mye smerte. Pass på at barnet ditt ikke gråte på grunn av sult, trøtthet, feber eller sykdommer, før du konkluderer med at hun har kolikk.

Behandling Kolikk

Du kan søke og veksler mellom ulike teknikker for å berolige en kolikk baby. Prøv å berolige henne med hvit støy fra vibrasjonene fra en oppvaskmaskin eller støvsuger. Du kan også bade barnet i varmt vann. Andre beroligende teknikker omfatter driving henne rundt i bilen, holde henne i bevegelse i en sving og gi henne en smokk. Hvis du amme babyen, vurdere å spise en dagbok fritt kosthold for å redusere risikoen for at barnet ditt kan være allergisk mot kumelk. Konsultere legen din om medisiner som infacol, noe som kan redusere symptomene på kolikk.

Hvordan sette en baby til å sove med Pacifier

Selv smokker gjøre hjelpe noen babyer sovner, de er ikke en magisk kur for søvnløshet. I stedet tenker på babyens smokk som et verktøy for å hjelpe henne sove. En avslappende kveld rutine med mye rock og kosing er mye viktigere enn smokk alene.

Hvordan sette en baby til å sove med Pacifier

En mate babyen før sengetid. Ofte babyer får svært døsig når de er fôring, og begynner å sovne uansett. Hvis det skjer, kan du gjøre uten smokk og sette barnet til å sove.

Sett lysene lav og svøpe babyen i et teppe. Gi ham en smokk.

Sitt i en komfortabel gyngestol med babyen. Rock henne forsiktig mens sang til henne.

Observer barnet som hun driver av. Noen babyer mister sine smokker som de begynner å sovne. Noen babyer våkne opp når dette skjer, mens andre holder dorma. Hvis babyen våkner når han mister sin smokk, holde fingrene nær munnen for å holde den fra å falle ut. Hvis barnet ikke våkner opp, la smokken faller ut.

Forsiktig plassere barnet ned for å sove. La smokk inn.

Hvis barnet våkner midt på natten fordi hennes smokk faller ut, prøver bare å gi henne smokken. For noen babyer, dette er nok til å få sove igjen. Hvis dette ikke fungerer for barnet ditt, må du kanskje rocke henne og satte henne til å sove igjen.

Hint

 • Vurdere å ikke bruke en smokk. Babyer som er avhengige av smokker er mer sannsynlig å våkne opp midt på natten, fordi de kan miste smokken når de sover. Ikke legg smokken i babyens munn bør hun mister den, og bli sovende. Bare la henne sove.

Rettsmidler for babyer med gjær infeksjon

De fleste bleie utslett hos babyer er faktisk forårsaket av gjær bakterier (også kjent som candida). Hvis barnet ditt har en rød, litt hevet eller humpete utslett i sin bleieområdet, er det mest sannsynlig forårsaket av gjær. Gjær infeksjoner kan også utvikle seg i munnen. Denne tilstanden er mer ofte referert til som trost. Symptomer på trost inkluderer hvite eller grå flekker i munnen, nektet å sykepleier eller drikke fra en flaske, og fussiness. Siden gjærinfeksjoner er smittsomme, er det viktig å gjenkjenne tegn tidlig og begynne behandling så snart som mulig.

Gjær i babyens bleie området

Ta hensyn til babyens bleie området hver gang du endrer hans bleie. Er det noen rødhet? Har barnet virke ubehagelig under skiftende tid? Catching symptomene tidlig vil bidra til å forhindre en full blåst gjær infeksjon.

En annen god måte å forebygge og behandle gjær infeksjoner er å la bleieområdet luft ut hver gang du endrer din baby. Candida bakterier trives i varme, fuktige områder, og mange kommersielle baby kluter bare bidra til problemet, siden de holde på fuktigheten. Hvis barnet ditt viser symptomer på soppinfeksjon, kan du bruke en fuktig, varm klut til å tørke av bleieområdet. Dette vil også være mer behagelig for barnet.

Hvis en bleie utslett vedvarer i mer enn tre dager, vil en medisinert krem ​​ofte fjerne infeksjonen. Det er flere bleiekremer tilgjengelig for å behandle bleieutslett. Pass på at den du får er effektive for gjær infeksjon. Thelaboroflove.com online artikkelen "Behandling av bleie utslett forårsaket av en gjær infeksjon" antyder Lotrimin AF, Nystatin eller Monistat.

Oral Thrush

Dersom gjær infeksjon er i munnen, blir orale dråper vanligvis anbefales. Disse er gitt etter feedings. Tørk overflødig melk ut av innsiden av babyens munn, så gi ham dråpene. Bruk en bomullspinne for å spre medisin jevnt. Hvis symptomene ikke har bedret seg etter en uke, se legen.

I tillegg sørge for at alle smokker og flasker er renovert for å hindre forurensning.

Andre hensyn

Gjær infeksjoner i babyer kan bli forverret ved amming. Hvis du er en ammende mor og barnet ditt har en gjær infeksjon, sørg for at du er praktisere god hygiene. Trøske kan sendes til mødre under sykepleie økter, forårsaker kløende og smertefulle brystvorter.

Gjær infeksjoner er ikke bare forårsaket av dårlig hygiene. Risikoen for å utvikle en gjær infeksjon er økt med antibiotika. Varm, fuktig vær kan også bidra til gjær infeksjoner.

Hvordan behandle babyer med tarm Gjær

Gjær, eller Candida, er alltid til stede i tarmkanalen sammen med gunstige bakterier. Den gjær og bakterier som normalt holder hverandre i likevekt. Noen ganger kan de komme ut av balanse og gjær overgrows, som fører til en systemisk gjær infeksjon. I babyer, kan symptomene på denne ubalansen bli sett på som trøske (hvite flekker i munnen) og / eller en smertefull, humpete, rød bleie utslett. Behandle symptomene vil lindre smerte, men må også behandle den underliggende ubalanse mellom tarm gjær og bakterier for å forhindre tilbakevendende infeksjon.

Hvordan behandle babyer med tarm Gjær

•  Gi barnet acidophilus å gjenopprette sunne tarmbakterier. For små babyer, åpne en acidophilus kapsel og hell pulveret i en bolle. Vask hendene, dypp en våt finger inn i pulver og la barnet suge på fingeren. Bruk en tredjedel av pulveret hver gang og gjentas tre ganger om dagen. Acidophilus kan også blandes inn uttrykt morsmelk eller morsmelkerstatning. For babyer eldre enn 12 måneder, bland acidophilus i melk, juice eller mat, og mate babyen yoghurt inneholder levende acidophilus kulturer. Kjøp nedkjølt acidophilus fra en helsekostbutikk for best resultat.

Endre våte og skitne bleier omgående. En våt bleie er det perfekte voksende miljø for gjær. Unngå å bruke baby kluter på en gjær bleie utslett som de vil mate gjær. Skyll babyens bleie område med en løsning av 1 ss hvit eddik til en kopp vann.

Treat gjær bleie utslett med en over-the-counter anti-sopp krem som inneholder klotrimazol eller mikonazol, eller med resept Nystatin krem. Dette utslett vil ikke svare på vanlige bleie kremer og vil vedvare lenger enn en vanlig bleie utslett. Hvis utslettet ikke bedres innen tre dager etter behandling med anti-sopp krem, ta kontakt med barnelege.

Spør legen din om oral medisin hvis du ser trøske i babyens munn. Nystatin væske er en resept anti-fungal medisiner som brukes til å behandle trost. Diflucan er en sterkere anti-sopp som er noen ganger foreskrevet for mer vedvarende tilfeller.

Kok smokker og flaske brystvorter i 20 minutter hver dag. Vask leker som går i babyens munn daglig i varmt vann med såpe. Dette vil drepe gjær på disse elementene og hindre reinfecting babyen.

Reduser sukker og raffinerte karbohydrater forbruk om babyen er å spise fast føde. Sukker feeds gjær. Mate babyen kjøtt, grønnsaker, usøtet frukt og vanlig, usøtet yoghurt. Sjekk kommersielle babymat etiketter for tilsatt sukker. Fortsett vanlig ammer eller formel-fôring.

Unn mor og baby samtidig, om amming. Gjær kan føre til en smertefull infeksjon i mors brystvorter og kan sendes frem og tilbake mellom mor og baby. Behandling av mor og baby sammen vil bryte denne syklusen og bidra til å forhindre kronisk infeksjon. Selv om hun ikke har noen symptomer, bør mor ta acidophilus daglig, redusere hennes sukkerinntak, og skyll brystvortene hennes med eddik og vann. Se ressurs for informasjon om behandling for en mor opplever smerter i brystvortene.

Fortsett eddik og vann skyll, acidophilus, diett lav-sukker, og anti-sopp krem i to uker etter at symptomene er borte for å redusere sjansen for reinfeksjon.

Hint

 • Unngå å behandle babyen med antibiotika når det er mulig. Antibiotika medisiner er ofte ansvarlig for en gjær ubalanse, fordi de dreper sunne tarmbakterier, så vel som bakterier som er skadelige de er foreskrevet for å bekjempe. Når den normale tarmbakterier blir oppbrukt av antibiotika, kan gjær vokse ut av kontroll.
 • Bruk ikke anti-bakterielle såper. Som antibiotiske medisiner, er disse produkter dreper sunne bakterier og kan bidra til en gjær ubalanse.
 • Ring barnelege hvis babyens symptomer forårsaker stort ubehag eller hvis de vedvarer i mer enn tre dager med hjem behandling.

Hvordan bruke et stetoskop med spedbarn

Ved hjelp av et stetoskop er ikke så vanskelig som det ser ut; Det er imidlertid vanskelig å forstå hva lydene du hører etter når vurderingen av hjerteslag og lungene av et spedbarn. Hvis du ikke har blitt skikkelig opplært til å gjøre det, så la dette til en medisinsk profesjonell. Men hvis du woul liker å bli kjent med hvordan du bruker et stetoskop, dette er hvordan det gjøres.

Hvordan bruke et stetoskop med spedbarn

Utstyr Sjekk og klargjøring

•  Sjekk stetoskopet å sikre at det ikke er skadet. Sørg for at den har to ørepropper og at det ikke er sprekker i slangen.

Flytt barnet inn i et stille rom, gratis fra bakgrunnsstøy, slik at du vil være i stand til å lytte uten problemer.

Vask hendene med varmt vann og såpe, eller en alkoholbasert desinfeksjonsmiddel.

Sett på medisinske hansker.

Sett i det øret stykker i hvert øre, noe som gjør at de passer snuggly.

Stetoskop Plassering og posisjonering

Ta tak i bjellen mellom de to første fingrene og tommelen på den dominerende hånd.

•  Plasser bjelle av stetoskopet halv tomme under barnets venstre brystvorte å lytte til hjerteslag.

Plasser bjelle av stetoskopet over venstre brystvorte, på midtpunktet av krageben (eller kragebein) å lytte til venstre lunge. Ser motsatt til å lytte til høyre lunge.

Hint

 • Ta barnets skjorte og plassere stetoskopet på hans bar hud for å best høre hjerte-og lungelyder.
 • Hold en smokk på standby, i tilfelle barnet blir lei seg eller opphisset. Smokken vil hjelpe roe barnet, slik at du kan lytte.
 • Bare skikkelig opplært helsepersonell kan diagnostisere hjerte-og lungeproblemer gjennom bruk av et stetoskop. Mens de er morsomme å leke med, hvis du ikke er medisinsk utdannet til å bruke dem, så barnet bør tas til sykehuset.
 • Også, ikke trykk er snakk inn klokken av et stetoskop mens iført ørepropper. Dette kan føre til hørselstap eller skade.
 • Bruk alltid hansker når du kommer i kontakt med et spedbarn. Dette vil redusere sjansene for sender eller mottar en sykdom.

Hvordan Pop Ears med væske i dem

Mange har hatt den ubehagelig opplevelsen av tette ører på grunn av fly flyreiser, allergi eller forkjølelse. Når ørene blir tilstoppet på grunn av hevelse membraner, kan væsken renne fra det indre øret til mellomøret og forårsake dempede lyder og noen ganger også smerter. Folk av alle aldre kan oppleve væske i ørene, inkludert spedbarn. Hvis den tette er mindre, har du sannsynligvis kan avlaste ørene dine med noen enkle hjem rettsmidler.

Hvordan Pop Ears med væske i dem

Swallow og gjesper så mye du kan. Dette raskt kan løse mindre blokkeringer forårsaket av væske i ørene.

Trykk på et varmt håndkle til øret for å lette smerte og bidra til å redusere hevelse. Legg et tørt håndkle i mellom varmt håndkle og huden din til å unngå å brenne.

"Pop" ørene ved å holde nesen lukket, lukke munnen og blåse forsiktig gjennom nesen. Hvis dette ikke fungerer etter et par forsøk, vente til øret membraner er mindre hovne. Blåser for hardt uten resultat kan muligens skade trommehinnene.

Clear svømmebasseng vann fra ørene ved å sette noen dråper rensevæske i ørene. Alkoholen vil tørke opp overflødig vann.

tygge tyggegummi under takeoff og landing hvis du er på et fly. Dette gjør du svelger ofte. Prøv ikke å sove under stigning eller fall fordi du ikke vil svelge nok i løpet av de raske endringene i trykk.

lindre et barns ubehag på et fly ved å gi ham en flaske eller en smokk å suge på. Ikke la barnet sove når flyet tar av eller lander.

Hint

 • Hvis du ikke kan slippe væske i ørene og opplever smerter, bør du oppsøke lege. Noen ganger fluid i ørene kan kun bli løst med kirurgi.

Kalde rettsmidler med Pepper

Kalde rettsmidler med Pepper


En kald er en virusinfeksjon som kan gjøre nesen rennende eller tett, halsen sår og selv gjøre deg hoste opp slim. Før du kommer for over-the-counter medisiner, prøver hjem rettsmidler laget av pepper. Pepper, som cayenne pepper, bidrar til å stimulere blodceller til å bekjempe den kalde infeksjon. Hot Peppers inneholder capsaicin, som hjelper deg til å puste lett igjen.

Te og Drikke

Kombiner en fjerde til en halv teskje salt rock med tre-fire stykker av hele sort pepper. Knuse dem sammen ved anvendelse av en morter og støter, eller en krydderkvern inntil de oppretter et fint pulver. Legg denne blandingen til en kopp varmt vann. Drikk mens vannet fortsatt er varmt.

Bland en spiseskje Bukkehornkløver frø, syv sorte pepperkorn og en teskje hakket ingefær. Sett inn en pott med to kopper vann. Kok til du redusere væsken til det halve. Hvis det er mulig, bruker bare fersk ingefær. Du kan legge til svart te og sukker før du drikker blandingen.

Bland en eller flere teskjeer cayennepepper til ett glass vann. Drikk ved første tegn på en kald eller begynnelsen av en sår hals.

Throat Smokker

Bland sammen en teskje hver av sitronsaft og honning, som brukes til å blidgjøre blandingen. Legg en fjerde ts kajennepepper og bland godt. Denne blanding tas ut som hostesaft. Det rette bidrar til å lindre vond hals.

Bland en fjerde ts hver av cayenne pepper og malt ingefær. Legg en spiseskje hver av eple cider eddik og honning. Til denne blandingen, tilsett to spiseskjeer vann. Bland godt. Bruk som hostesaft. Ta 1-3 teskjeer.

Grind syv svarte pepperkorn med en teskje honning. Bland i en retning med klokken 108 ganger. Ta dette med en gang i morgen.

Legg til Food

Legg fem stykker av svart pepper til en beholder med yoghurt. Spiser hver dag i tre til fire dager.

Legg en fjerde teskje eller mer cayenne pepper for hjemmelaget chicken noodle soup.

Voksen Drikk med sort pepper

Kombiner 1 1/4 ss whisky med en 1/8 ts sort pepper. Legg til et glass med varmt vann. Drikk ved sengetid. Det rette skal konsumeres bare av voksne.

Acne behandling med natron

Akne er et stort problem for mange mennesker. Selv om noen få kviser her og der er litt mer enn et irritasjonsmoment, kan vedvarende face-wide akne forårsake store hudproblemer inkludert arrdannelse. Det er mange måter å behandle akne. En av de billigste måtene er med natron.

Fordelene

Acne TKO sier at natron hjelper kvitte seg med arr, og at det også kan redusere rynker og røde merker. Det hjelper også oppklare eventuelle frisk akne. Natriumbikarbonatet i natron hjelper behandle akne. Natriumbikarbonat er pH nøytral og har vært brukt som tannkrem, en hårvask, en smerte smokk, og en luktfjerner. Natron eksfolierer huden og fjerner de øverste lagene av huden påvirkes av akne. Noen akne behandling med natron bør gjøres eksternt. Aldri svelges natron.

Ulempene

Ifølge Acne TKO, kan natron forårsake en reaksjon i huden din. Før du starter akne behandling, teste natron på et lite område av huden din. Ikke bruk den hvis du har rødhet, irritasjon eller betennelse; du kan være allergisk mot det. Baking soda kan også føre til overdreven tørrhet og kan legge igjen en svak brennende følelse i et område rammet av akne.

Tips

Bruk natron og ikke bakepulver. Påfør natron behandling forsiktig; ikke skrubbe det inn i huden din. Fukte etter hver behandling. Ikke la masken på i mer enn 15 minutter, men avhengig av følsomhet, kan fem være nok. Bruk maske 2-3 ganger i uken, og ikke mer.

Oppskrift

Min Acne Dream tilbyr en natron maske oppskrift. Ingredienser du trenger er natron, to boller, filtrert vann, honning, agurk og eple. Sett 2 ts. vann og 1 ts. av natron i en bolle og bland dem. Mos eplene i en annen bolle til en lime former og legge den til i vann og bakepulver. Slipe agurk og legge den. Tilsett 1 ts. honning, bland, og la det kjøle i kjøleskapet i en time eller to.

Hvordan lage Nano kolloidalt sølv

Hvordan lage Nano kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv er en suspensjon av sølvpartikler i vann. Sølv er et velkjent og generelt ikke giftig antibakterielt, noe som er grunnen til at mange mennesker er interessert i å lære hvordan å lage sin egen kolloidalt sølv. Nano kolloidalt sølv er en type av kolloidalt sølv som har ekstremt små sølvpartikler. Det er antatt at denne lille størrelsen øker de helsemessige fordelene av kolloidalt sølv samtidig redusere helserisikoen, for eksempel argyria. Det bør bemerkes at det er ukjent om nano kolloidalt sølv har forskjellige effekter enn andre typer av kolloidalt sølv.

Bruksanvisning

•  Fyll glasset med mengden av vann anbefales av skaperne av generatoren du bruker.

Rengjør sølv ledninger med eddik og et papirhåndkle og vaske ut glasset. Bruke destillert vann fordi klor kan føre til at vannet blir lilla under denne prosessen.

Se etter to spor eller hull i din generator. Skyv ledningene inn disse; være sikker på at de tar kontakt med bunnen av generatoren.

Slå generatoren over og sette de to sølvutstikkerne i vannet. Slå på generatoren.

Vent. Forskjellige generatorer ta forskjellige mengder tid, så finn ut hvor lang tid prosessen skal ta for din generator. Ikke la generatoren kjøre lenge nok resulterer i en svak løsning, men la den gå for lenge resulterer i en løsning som er for sterk og kan være farlig å bruke.

6. Undersøk vannet når generatoren er ferdig. Det bør være litt overskyet eller litt gulaktig. Brunt vann er et tegn på at du har gjort løsningen feil, og det skal ikke brukes. Hvis det ikke er noen partikkeloppbygning på bunnen av glasset, kan dette bli filtrert ved å helle oppløsningen gjennom kaffefilter.

Hva du skal ta med til sykehuset når du er i Arbeiderpartiet

Hva du skal ta med til sykehuset når du er i Arbeiderpartiet


Når du beveger deg inn i åttende måned av svangerskapet, for å ita € ™ s tid begynne å planlegge for sykehusopphold. Med bare noen få uker igjen, ita € ™ s ikke for tidlig å pakke nødvendigheter. Du trenger tre poser: en for arbeid, ett for postpartum og en annen for barnet. Redusere stress ved å pakke kofferten tidlig. Når arbeidskraft begynner, vil du føle rushed selv om alt sitter ved inngangsdøren. Ta deg tid nå til å sikre en positiv arbeidskraft og fødselsopplevelsen.

Bruksanvisning

Tenker på Ap

•  Pakk arbeidsmarkedet pose med din komfort i tankene. Arbeiderpartiet kan være lang og kjedelig, spesielt hvis dette er din første baby. Start ved hodet og jobbe nedover, inkludert elementer for å gjøre arbeid enklere.

putter i håret nødvendigheter, klipp eller barrettes å holde håret tilbake eller et pannebånd vil komme godt med når arbeidsmarkedet blir intens. Ansiktsservietter vil få deg til å føle deg frisk sammen med din favoritt leppepomade. Sprukne lepper er en felles klage av kvinner i arbeid. Legg en pakke sukkerfri tyggegummi eller noen sukkerfrie drops. Spising er ikke et alternativ under fødselen.

Kjøp en favoritt magasin nå for å lese under sammentrekningene i de tidlige stadier av arbeidskraft. Alternativt vil en MP3-spiller, lastet med favorittlåtene dine hjelpe fordrive tiden.

Ta med gjenstander du birthing partner kan bruke til å lette din ubehag under fødselen. Et par tennisballer å massere på ryggen eller en kjevle utformet for å holde vann kan vekselvis å holde varmt og kaldt vann for lindrende tilbake massasje. Pakk en tube med lotion for arbeidskraft smitter.

Plan for å bruke briller i stedet for kontaktlinser under fødsel.

Tenk Essentials når Pakking postpartum Bag

Pakk klær elementer youâ € ™ ll bære hjem. Velg et antrekk du kan bruke når du var gravid i sjette måned. Inkluder sokker, sko og yttertøy. Pack minst to BH; en bør være en sykepleier bra hvis youâ € ™ re amming.

Inkluder elementer som vil gjøre at du føler deg komfortabel før du og din nye baby forlate sykehuset. Noen sykehus tillate nye mødre å bære sine egne løse klær, men de fleste insisterer på at du bærer sine lite flatterende kjoler. En badekåpe og tøfler fra hjemmet vil øke din komfort.

Planlegg å bruke de personlige hygieneartikler fra din arbeidskraft bag, men pakke en ekstra toalettmappe med din egen sjampo og hårføner, hvis ønskelig. Du kan legge makeup på dette tidspunktet. Husk deodorant og hårspray.

Sett en liste over kontaktnumre i vesken. Etter at babyen kommer, ita € ™ s tid til å ringe familie og venner. Spør sykehus hvis de tillater mobiltelefon bruk, ellers har tenkt å bruke på sykehuset rommet telefonen.

Bringe barnet hjem med stil

Velg ditt Babya € ™ s hjemkomst antrekk og pakk den, sammen med ekstra nyfødte sokker, undershirts, tepper og outwear. Se etter ekstra myke tekstiler.

Kaste i et par smokker og komfort elementer. Baby kluter er avgjørende for rask opprydding og mild lotion vil holde den lille innhold. Sykehuset vil gi noen bleier, men det ikke? € ™ t vondt å ha mer hendig.

Sikre din nye Babya € ™ s bilsete i baksetet på bilen din før du går til sykehuset. I mange stater, ita € ™ s lov som nyfødte ri hjem i et godkjent bilsete. Hvis du har noen spørsmål om dette, ta kontakt med den nyfødte sykepleie koordinator når du forhåndsregistrere på sykehuset.

Tips og advarsler

 • Oppmuntre birthing partner å pakke sin egen bag med ting de trenger i løpet av ditt arbeid. En video eller stillbildekamera, snacks, grooming nødvendigheter og en mobiltelefon er gode valg.

Hvordan leges med kolloidalt sølv

Hvordan leges med kolloidalt sølv


Siden oldtiden har healere lovpriste sølv er antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. I dag er sølv ofte vevd inn i bandasjer (for å sette fart i helbredelsen av sår) og inn i klær (for å hindre vekst av stinkende bakterier). Kolloidalt sølv (partikler levert i en væske), kan svelges samt påføres lokalt, og det er den formen som oftest foreskrevet av alternativ medisin utøvere.
Kontrovers omgir bruk av kolloidalt sølv som et supplement. Talsmenn tror sine potensielle bruksområder (inkludert behandlings store sykdommer som diabetes og bremse utbruddet av AIDS) er i stor grad underutnyttet. FDA, på den annen side, har forbudt kolloidalt sølv i over-the-counter medisiner og sterkt begrenset påstandene selv online selskaper kan gjøre om sin effekt som behandling eller kosttilskudd.

Bruksanvisning

•  Bruk den til å behandle bihulebetennelse. Selv om FDA ikke har godkjent bruk av kolloidalt sølv som en behandling for bihulebetennelse, og ingen anerkjente studier støtter effekten av denne behandlingen, anekdotiske bevis på nettsteder som silversinus.com antyder behandlingen kan fungere. Ved hjelp av en misting sprayer med kolloidalt sølv tre til fem ganger daglig kan bidra til å redusere symptomer på en bihulebetennelse.

Bruk den som en aktuell antiseptisk. Påfør kolloidalt nano-sølv direkte på huden for å drepe soppinfeksjoner og fremme helbredelse av brannskader, kutt, utslett og munnsår. Visse merker av kolloidalt sølv er også anbefalt til bruk som øyedråper.

Bruk den som en husholdning desinfeksjonsmiddel. Kolloidalt sølv er tilgjengelig i sprayflasker for søknad til klær, luftfiltre, ventiler og andre steder der bakterier kan vokse.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid nano-sølv kolloider når det er mulig --- det er ikke bare mer effektive enn andre kolloidalt sølv produkter, men også tryggere. Nanopartikler er for små til å bli sittende fast i vev og bygge seg opp til å forårsake toksisitet eller misfarging som kan oppstå med andre produkter. Den mest utfordrende aspekt ved hjelp av kolloidalt sølv er å få den inn i direkte kontakt med bakterier eller sopp, og det er derfor topiske applikasjoner har en tendens til å være mest effektive.
 • Rådføre seg med legen din før du bruker kolloidalt sølv og følge hennes instruksjoner om dosering og bruk. Inntak av for mye sølv kan føre til misfarging av huden (argyria) og nyreskader.

Orthodontist Anbefalte Smokker

Orthodontist Anbefalte Smokker


Den suger refleks begynner før fødselen. Babyer suger for komfort, glede og å føle seg trygge ifølge The American Academy of Pediatric Dentistry. I løpet av det første året av livet er det foreslått en baby bruke en smokk. Kjeveortopedisk problemer øker over lengre perioder med bruk. Det finnes mange typer av smokker på markedet, som kan gjøre valg av korrekt smokk vanskelig.

Nipple form

Smokker kommer i mange nippel former, fra runde og tynn til store knoller ved enden av smokken. Form av en ortodontisk smokk nippel har en Slå sammen ende. Denne formen simulerer formen av et naturlig nippel og oppmuntrer den sunne suge refleks. Ortodontiske smokker er designet for den voksende babyens gane og tannkjøtt. Barn som bruker en kjeveortopedisk smokk er mindre sannsynlighet for å ha en over eller åpent bitt ifølge Dr. Greene Pediatric nettside.

Shield

Skjoldet av smokken er den ytre del av smokken som dekker munningen av barnet. Skjoldet bredde bør være minst 1-1 1/2 inches å holde barnet fra å være i stand til å bringe hele smokken inn i munnen hennes og choke. Skjoldet også skal ventileres, for å tillate luftstrøm og spytt å unnslippe fra bak skjoldet. Ikke-ventilerte smokker kan forårsake utslett rundt munnen.

Materialer

Smokk nipler er vanligvis laget av lateks eller silikon. Latex brystvorter er mykere og mer fleksibel enn silikon brystvorter. Ifølge Ortodontisk Pacifier nettstedet, er latex brystvorter lettere akseptert av babyer. Silikon brystvortene er mer holdbare og vil vare lengre enn latex brystvorter. Dette betyr at silikon smokken ikke trenger å skiftes ut så ofte som en latex.

Vaskbart

Smokken må være vaskbare og kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjører brystvorten gjennom oppvaskmaskin fjerner eventuelle bakterier som kan bygge opp på smokken mellom bruker. Holde flere smokker tilgjengelig i tilfelle barnet trenger en smokk mens hoved smokk er i oppvaskmaskinen.

Størrelse

Niplene på smokken kommer i forskjellige størrelser. Velg alder riktig brystvorten størrelser for barnet ditt. Hver smokk merkevare viser brystvorten form og størrelse på emballasjen for å gjøre denne utvelgelsesprosessen enklere.

Når skal Bytt

Smokker vil ikke vare evig. Regelmessig sjekke smokk for potensielle problemer. Hvis brystvorten av smokk er misfarget, sprukket eller revet smokken skal kastes. I tillegg, hvis barnet er i stand til å plassere hele smokk, inkludert skjold, inn i munnen hennes, smokken bør kastes for å unngå kvelningsfare.