Digidexo.com

når eggekt av e vitamin olje

Hva er noen hjemme botemidler for genital warts?

Genital warts ikke har en kur, men det finnes behandlinger og medisiner som kan tillate genital warts å forsvinne, og redusere størrelsen vortene har potensial til å nå. Det er medisiner som en lege kan forskrive for å fjerne dem, men det er også hjem rettsmidler for de som ikke har råd til medisiner.

Genital warts

Genital warts er en svært smittsom seksuelt overførbare sykdommer. Sykdommen spres ved direkte hudkontakt under sex av alle typer, inkludert genital og muntlig, med en smittet partner. Den sykdom og infeksjon er forårsaket av humant papillomavirus. Warts vises i klynger, som kan være liten eller spre seg til store massene. Sykdommen kan vare i måneder uten smittet person har noen symptomer, eller symptomer og vorter kan vises umiddelbart.

Vitamin E Oil

Ved hjelp av vitamin E olje kan være et middel for å fjerne genital warts. Vortene kan ikke forsvinne akkurat der og da, men over tid vitamin olje vil føre dem til å forsvinne. En smittet person med genital warts bør bruke vitamin E olje på den infiserte huden og påfør en liten mengde knust hvitløk over genital warts. Innen en uke eller så, bør genital vorte eller warts begynner å falle av.

Juice

Juice er hjemme rettsmidler som brukes til å fjerne genital warts. Noen av juice som bør brukes inkluderer eple cider, eddik eller andre melkeaktig juice. Juice bør kombineres med løk skiver og salt, og bør sitte over natten før du bruker. Smittet person vil da ta bomull baller og suge dem i juice rette, og deretter bruke til det infiserte området. Genital warts vil tørke opp og faller av etter en viss tid.

Dietter

Det er noen dietter som kan hjelpe de som blir smittet med genital warts behandle infeksjonen. Disse diettene blir ofte referert til som Generelt Vorter Diet. Dietten består av mat som er rik på betakaroten og folsyre. Noen frukter og grønnsaker som er en del av denne dietten inkluderer mango, reddik, squash og tomater som er oransje, gul og rød i fargen. Noen mørkegrønne grønnsaker som kål, spinat og andre grønne grønnsaker kan spises med denne dietten.

Påføring Heat

Bruke varme til de genital warts kan være en effektiv hjem rette. Hvis du vil bruke varmen, en person bør bruke en hårføner eller varmen fra en lampe. Få varmen så nær det infiserte området som rimelig mulig, minst 18 inches bort fra genital vorte eller vorter. Dette bør gjøres flere ganger om dagen for å oppnå positive resultater. Varmen skal brukes etter genital warts er blitt renset, ved å klemme varmt vann på underlivet. Når varmen blir brukt, vil genital vorte tørke opp og falle av.

Hva er vitamin E olje som brukes til å behandle?

Vitamin E har mange bruksområder. Dens funksjon i menneskekroppen er ikke helt klart, men det er mange teorier om dens betydning. Siden vitamin E er et fettløselig vitamin, generelt kommer det i en oljefylt kapsel som kan tas internt eller presset ut på huden.

Healing Scars

Den mest vanlige bruken av vitamin E er for helbredelse av arr. Rubbing vitamin E olje på et arr vil hjelpe det gro en ren. I noen tilfeller vil arret selv visne helt bort.

Andre Skin bruksområder

Vitamin E er også ganske effektiv for å behandle tørr hud, og helbredende brannsår. Bare dytte en gel kapsel med en sterilisert pin og presse oljen ut på det berørte området.

Heart Health

Tar vitamin E internt kan ha en positiv effekt på hjertet ditt. Som en antioksidant, det hindrer kolesterol fra oksiderende og samle på blodårene. Å ha rene arterier holder blodtrykket lavt og hjertemuskelen sunn.

Katarakt

Vitamin E er også blitt foreslått som et middel for å hindre grå stær. Katarakt er vanligvis dannet på grunn av skade fra oksidasjon, og antioksidantegenskaper av dette vitaminet kan hjelpe med det.

Kvinners helse

Vitamin E har også vist seg å være en nødvendig ingrediens i kvinners helse. Det kan bidra til å redusere negative effekter av menstruasjon og overgangsalder, samt bidra til fruktbarheten hos både menn og kvinner.

Kilder til vitamin E olje

Vitamin E har antioksidant egenskaper som hjelper kroppen bekjempe sykdommer. Farmasøytiske selskaper har gjort det til en olje form, som vitamin E fra mat kan lett trenge inn i kroppens celler. Selv om det er til stede i mange matvarer, olje fra nøtter, korn og frø gir den rikeste kilden. Vitamin E olje er også mye brukt i hudpleieprodukter på grunn av sin evne til å hjelpe til med celle regenerering, lindre tilstander som arr og tørrhet.

Identifikasjon

Vitamin E olje er gul, og kjent som en av de fettløselige vitaminer. Den inneholder alfa-tokoferol, som gjør vitamin en kraftig antioksidant. Fordi vitamin E ikke kan produseres av kroppen, må den være integrert i dietten som et supplement og må regelmessig etterfylles.

Kjente Kilder

Denne næringsstoff kan finnes i grønnsaker og kjøtt. Men korn, frø og nøtter er de beste kildene. Den mest brukte kilden til vitamin E blant produsentene er hvetekimolje, tilbyr konsentrerte mengder av vitamin. Andre kilder inkluderer safflower olje, maisolje, soyabønner og noen varianter av margarin. Shorte laget av vegetabilske oljer, slik som solsikke frø eller bomullsfrøolje, er likeledes rik på vitamin E.

Naturlig behandling og lagring

De største hindringene for å få en sunn dose av vitamin E fra mat kilder er matlaging og prosessering. Varme og lys hastigheter oksidasjon, noe som fører til oksygen til å minske vitamin E. Huden av korn inneholder den største mengde av vitamin E, slik at kald-trykk påføres for å trekke ut de oljer uten bruk av varme eller kjemikalier som kan redusere næringsverdier. Raffinering og rensing er heller ikke foreslått; de gir det samme resultat.

Mat rik på vitamin E

For å øke kroppens tilførsel av vitamin E, folk mange velger visse salatdressinger laget fra de nevnte vegetabilske oljer. Rå grønnsaker som erter, spinat, asparges, selleri og tomater er gode eksempler på matvarer rike på vitamin E i tillegg.

Anbefalte mengder og bruk

Ernæringseksperter anbefaler 15mg av vitamin E daglig for menn og kvinner. Vitamin E olje fungerer også som en effektiv ingrediens i hudkremer for å forsinke aldringstegn, som stolte på sin antioksidant og regenererende egenskaper. Det kan også behandle arr og solbrenthet, gir lindring til den berørte huden og lyn merker igjen bak.

Vitamin E olje Fakta

Vitamin E er et essensielt næringsstoff kroppen trenger for generell god helse. Det er en unik næringsstoff fordi en annen form for det, vitamin E olje, kan være en av de billigste næringsstoffer som gir fordeler når den brukes lokalt. Vitaminet er spioneringen for å fremme sunn hud.

Fakta

Vitamin E er en antioksidant, populært for å blokkere frie radikaler. Av denne grunn er det ofte solgt som et næringsstoff som beskytter ved å forsterke immunforsvaret. Vitamin E olje er populær i skjønnhetsindustrien på grunn av de samme beskyttende egenskaper, ifølge American Cancer Society og National Institutes of Health. Vitamin E olje kan finnes i kremer, skrubber og andre hudprodukter. Hovedingrediensen i oljen er alfa-tokoferol. Mange varianter er utledet fra destillasjon soya, mais eller raps.

Identifisere kilder til vitamin E olje

Vitamin E olje kan bli funnet på flaske eller i kapsler. Oljen kan være naturlig, d-alfa-tokoferol eller syntetisk, dl-alfa-tokoferol, ifølge University of Maryland Medical Center. Oljen fra kapsler kan også påføres på huden.

Fordeler

Det har vært antydet at når den brukes lokalt, forbedrer Vitamin E olje rynker, arr, strekkmerker og tilstanden til håret. Den aktuell bruk av oljen har vist en "nedgang i forekomsten av ultrafiolett (UV) -indusert hudkreft hos mus" ifølge en artikkel publisert i Drug Stoffskifte anmeldelser. "Vitamin E beskytter mot UV-indusert hud photodamage gjennom en kombinasjon av anitoxidant og UV-absorberende egenskapene" (Krol). Ifølge American Cancer Society, anvendt vitamin E olje lokalt reduserer arrdannelse og forbedrer healing av enkelte hudsykdommer, for eksempel akne, utslett, og strekkmerker.

Betraktninger

Vitamin E olje er forbundet med mange helsepåstander, noen som ikke har blitt vitenskapelig bevist, ifølge University of Maryland Medical Center. Disse påstandene har forebygge og hjelpe med kroniske tilstander og sykdommer, inkludert kreft. Andre påstander tyder på at vitamin E kan forebygge hjertesykdom, men UMMC rapporterer at "kliniske studien resultatene har vært blandet". The American Cancer Society bemerker at mens mange oppgir at vitamin E kan styrke immunforsvaret, "andre mener høye doser av vitamin E kan forstyrre effekten av strålebehandling og kjemoterapi." Mange studier gir ikke nok bevis til å støtte mange påstander forbinder med vitamin.

Advarsler

Det er viktig å lese etikettene på flaskene som inneholder Vitamin E olje, fordi det kan være fortynnet med glyserider og andre ingredienser, som for eksempel soyabønner eller andre planteoljer. Les etikettene nøye før påføring. Noen negative bivirkninger inkluderer hudirritasjon, hevelse og kløe.

Hvordan behandle Cradle Cap Med Vitamin B6 og vegetabilsk olje

Cradle cap er en gulaktig, fettete, usammenhengende, skjellete og crusty hud utslett som kan oppstå på scalps av babyer. Ikke en infeksjon, det skjer vanligvis i løpet av de første tre månedene. Årsakene er overaktiv talgkjertler fra morens hormoner som fortsatt eksisterer i barnets sirkulasjon, eller lave nivåer av vitamin B6. Ammende mødre bør spise vitamin B6 for forebygging av vugge cap og generell babyen helse og kan også bruke den i forbindelse med vegetabilsk olje som en aktuell behandling.
.

Bruksanvisning

•  Knus to eller tre Vitamin B6 tabletter med en morter til veldig fine.

Mål 1/4 kopp vegetabilsk olje og hell i en ren bolle. Legg knust B6 tabletter og bland godt.

Påfør blandingen til babyens hodebunn tre ganger daglig. I morgen, pensel blandingen inn i hodebunnen med en baby hårbørste og skyll ut under babyens morgenbad. Brush blandingen i hodebunnen på ettermiddagen og tørk av med en myk klut i stedet for skylling. Påfør endelige søknaden før babyens sengetid og la på over natten. Den holder hetten skal klare opp i to dager.

Tips og advarsler

  • Vegetabilsk olje på egen hånd kan brukes som en behandling for holder hetten. Lavendel olje er en annen effektiv middel som også reduserer rødhet. Også prøve å bruke vitamin E olje til hodebunnen, eller Comfrey eller glatte alm teposer.
  • Oppsøke lege hvis tilstanden blir tykkere, blir rød og irritert eller sprer seg til andre deler av kroppen.

Er Linfrøolje vitaminer bra for hår og hud?

Anerkjent Fordeler

Linfrøolje er en utmerket kilde til essensielle fettsyrer, inkludert omega-3 og omega-6. Menneskekroppen omdanner disse fettsyrer i fosfolipider, som legger ettergivenhet og elastisitet til cellemembraner. Linfrøolje fremmer hårvekst og gir glans. Den fukter også tørr hud og lindrer tilstander som eksem og rosacea. De essensielle fettsyrene i linfrøolje også redusere talgproduksjonen, noe som forhindrer tilstoppede porer og påfølgende kviser.

Hår og hudproblemer forårsaket av hormonsvingninger kan også behandles med linfrøolje, som lignans hjelpe regulere østrogennivå.

Mulige bivirkninger

Gravide og ammende kvinner bør unngå linfrø kosttilskudd, som noen studier har vist en økt risiko for brystkreft hos avkom, ifølge Lilian Thompson, PhD, ved University of Toronto.

Bottom Line

Utsiden av gravide og ammende kvinner, er linfrøolje en sunn måte å legge til hjerte-sunn essensielle fettsyrer i kostholdet ditt. Bruke linfrøolje i stedet for andre vegetabilske oljer i maten, eller ta daglige kapsler.

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure


Nyrestein er en vanlig urinveislidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlige kostvaner er en primær årsak til nyrestein formasjon. Mer enn 240.000 amerikanere lider av nyrestein på grunn av inntak av høy-kalsium diett. Feil livsstil kombinert med uregelmessige matvaner, spise fastfood, forbruk av magert kjøtt, en hektisk livsstil og mangel på daglig mosjon forårsake nyrestein. Symptomene inkluderer magesmerter, feber, kvalme og oppkast.

Kost Therapy

Mer enn 85 prosent av nyrestein lider passere sine nyrestein gjennom urinering i løpet av de første 72 timene. Du må gå til legen din dersom symptomene dine vedvarer og øke. Nyrestein kan kureres med medisiner og kirurgi, men et hjem rette er å endre kostholdet. Start med å analysere hva du spiser. Lag en diett plan og hold deg til den. Spis fiberrike grønne grønnsaker som bønner, selleri og alle bladgrønnsaker aksepterer spinat. Selleri har den ernæringsmessige styrke til å bryte kalsium forbindelser, og dermed hindre dannelsen av nyrestein i nyrer eller galleblæren. Reduser forbruket av spinat, blomkål og brokkoli. Spis minst tre til fem porsjoner med grønne bladgrønnsaker i sin rå tilstand hver dag. En annen grønnsak som bør danne en viktig del av den nye kosten er reddik blader. Du må suge reddik bladene i vann og spise dem to ganger om dagen. Du trenger å spise rot grønnsak som poteter og yams på jevnlig basis. Disse grønnsakene kan også bli fortært i risretter og salater.

Antioksidanter

Konsumere friske tomater og gulrøtter hver dag. Den tidligere er antioksidanter, som hindrer oppsamling av urinsyre og kalsium i et område i nyrene. I tillegg er magnesium-rike næringsmidler gir viktige proteiner og vitaminer for å bygge indre motstand. Dette vegetabilsk kosthold bidrar også til å jevne blodstrøm i fordøyelses og urinveiene.

Matolje

Endre matlaging medium. Bytte til en ren og lett vegetabilsk olje eller olivenolje. Drikking frisk sitronsaft, 2 oz. blandet i 2 oz. av virgin olivenolje, reduserer symptomer på nyrestein. Konsumere blandingen daglig med et glass vann.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

Kokosolje og linfrø olje nyte popularitet som vekttap kosttilskudd. Begge oljer kan gi andre helsemessige fordeler også. Kokosolje er spesielt spioneringen for sunnere hud og hår, og linfrø for å fremme sunne kolesterolet. Arbeide disse kosttilskudd i din diett for vekttap krever noen know-how, og en vilje til å venne deg til deres smaker.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

•  Se etter virgin kokosolje på en vitamin butikk eller en helsekostbutikk. Du bør finne flasker med linfrøolje med lignans i nedkjølt delen av den samme butikken. Virgin kokosolje er kaldpresset, noe som betyr at viktige næringsstoffer blir ikke ødelagt. Tilsvarende er den beste kvalitet linfrøolje kaldpresset i tillegg. Hold linfrø olje nedkjølt til enhver tid, og ikke bruke det i matlaging, som oppvarming ødelegger sine gode egenskaper. Kokosolje kan oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Ta den foreslåtte dose for kokosolje (1 ss. Daglig), ifølge Ingrid Kohlstadt, er MD Kokosolje ofte spises rett fra skjeen for skjoldbrusk-støtte, opp til 3 ss. daglig. Men for vekttap formål, er det best å erstatte den vanlige matolje med kokosolje, i stedet for å legge ekstra kokosolje til kosthold. Virgin kokosolje beholder den karakteristiske smaken av kokosnøtter, så det kan være lurt å starte med å sauteing mat med smaker som ikke kolliderer, for eksempel reker eller kylling. Når du er vant til smaken, prøve kokos olje med egg, biff, eller andre matvarer ikke vanligvis servert med kokossmak.

Ta den foreslåtte bruk for linfrøolje (også 1 ss. Daglig). Linfrøolje har en ideell forbrukes ved å blande inn yoghurt eller cottage cheese. Ifølge protokoller fra Johanna Budwig, Ph.D., de probiotiske proteiner i yoghurt eller cottage cheese la oljen bli vannløselig, noe som øker aktiveringen i kroppen. Selv de som liker nutty smaken av flaxseeds kan bli skremt av den fettete tekstur og sterk smak av kaldpresset olje blandet med cottage cheese. Fruktige yoghurt i ett med smaken, men teksturen ikke kan unngås. Men dette er den mest effektive måten å introdusere linfrø olje inn i kroppen, og de helsemessige fordelene er absolutt verdt den karakteristiske tekstur.

Arbeid oljer i kostholdet ditt gradvis, spesielt hvis du ikke allerede forbruker sunne oljer gjennom kosten eller kosttilskudd. Enten arbeid i en olje på en gang, eller begynne med halvparten av den foreslåtte bruk av begge oljer.

5-støtte vekttap innsats med trening og sunn mat valg. Både kokosolje og linfrø olje kan øke metthetsfølelse, slik at du kan naturligvis lyst til å spise mindre. En brasiliansk studie viser at over en 12-ukers periode, forbruker kokosolje i tillegg til sunt kosthold og mosjonsvaner fremmer tap av magefett. Det er ingen fast frist for å miste vekt med kokos og linfrø oljer, men som med alle kosttilskudd, gi prosessen litt tid til å jobbe --- tre måneder, gi eller ta, avhengig av din situasjon.

Hint

  • Linfrøolje er kjent for å øke metthetsfølelse, så ta dette rett før din største måltidet på dagen. Aldri kjøpe unrefrigerated linfrøolje, og ikke kjøpe olje uten lignans. Hvis du bare ikke kan tolerere smaken av linfrøolje, vurdere sliping flaxseeds over cottage cheese eller yoghurt.
  • Linfrø er en kilde til fytoøstrogener, og kan ha en østrogenlignende effekt på kroppen. For noen kvinner, er dette ønskelig; tar fytoøstrogener kan tilby støtte for symptomer på overgangsalder som hetetokter. Imidlertid er sikkerheten av slike kosttilskudd som heftig debattert som hormonbehandling for kvinner. Fytoøstrogener og østrogen har begge blitt koblet med økte samt redusert risiko for brystkreft. Hvis du er under en lege omsorg for noen relatert problem, diskutere med legen din alle kosttilskudd du ønsker å ta.

Vitamin Anbefalinger for Post-Menopause

Vitamin Anbefalinger for Post-Menopause


Menopause, ofte referert til som "endring av livet", gjør faktisk frembringe en rekke forandringer i kroppen. Spise en godt balansert, sunt kosthold kan bidra til å motvirke mange vanlige effekter på overgangsalder. Men siden de ernæringsmessige behovene til kvinner endres vesentlig etter overgangsalderen, er definisjonen av velbalansert ikke helt det samme som det var under fertil år. For å forbli sunn og aktiv etter overgangsalderen, er det viktig å undersøke vitamin anbefalinger for post-menopause og justere kostholdet deretter.

Fysiske endringer under og etter overgangsalderen

Som menopause oppstår, er vesentlige fysiske endringer sett i kroppen. Som østrogenproduksjonen avtar dramatisk, metabolisme bremser, muskelmasse avtar, og fettlagre øker, øker risikoen for fedme og relaterte helsefare, som for eksempel diabetes og hjertesykdommer. Kroppens vev, inkludert de av sirkulasjonssystemet og hjertet, mister sin elastisitet, øker risikoen for kardiovaskulær sykdom. Osteoporose blir en høyere risiko som kroppen begynner å reabsorb beinceller raskere enn den produserer dem, redusere bentetthet. Imidlertid kan administrasjon av vekt og øke ernæring i stor grad redusere disse virkninger av menopause. Siden endringer i hormonnivåene i overgangsalderen har en innvirkning på ernæringsmessige behov, og vær spesielt oppmerksom for å sikre at tilstrekkelige mengder av visse viktige vitaminer og mineraler er inkludert i kostholdet kan spille en avgjørende rolle i å opprettholde helse hos postmenopausale kvinner.

Kalsium

Kalsium er blant de viktigste næringsstoffene i å motvirke virkningene av overgangsalderen. Kvinner som nærmer menopause og postmenopausale kvinner krever høyere nivåer av kalsium for å opprettholde beinhelse. Mens den anbefalte daglige rasjon for kvinner i fertil alder er ca 1000 mg kalsium per dag, bør postmenopausale kvinner være å ta i ca 1500 mg, eller, hvis hormon-replacement therapy er i bruk, er 1200 mg per dag anbefales .

Vitamin D

Tilstrekkelig inntak av vitamin D er viktig for postmenopausale kvinner, siden dette næringsstoffet er viktig for kalsiumopptak og beindannelse. Vitamin D støtter også riktig funksjon av immunsystemet, så vel som å hjelpe i forebygging av tykktarmskreft. Et minimum av 800 IU er nødvendig for å unngå vitamin D-mangel. Meieriprodukter er den beste kilden til vitamin D, med en åtte-unse glass melk inneholder ca 100 IE.

Antioksidanter

Antioksidanter, slik som vitaminene A, C, E og beta-karoten, er vesentlige elementer i post-menopausal diett. Disse næringsstoffene er viktig ved forhindring av hjertesykdommer, visse former for kreft og aldersrelatert makuladegenerasjon. Antioksidanter virker til å blokkere effektene i kroppen av frie radikaler, som skader kroppsvev, og er kilden til mange av de typiske tegn på aldring. Disse vitaminer finnes i en rekke frukter og grønnsaker, for eksempel squash, søtpoteter, tomater, spinat, appelsiner og blåbær.

Andre viktige næringsstoffer for postmenopausale kvinner

Omega-3 fettsyrer, som er tilgjengelig i nøtter, fisk, raps olje og soyaprodukter, tilbyr en rekke fordeler i kardiovaskulær helse, samt nærende hud, hår og negler. Tilstrekkelig inntak av fiber, 25 til 30 gram daglig, er spesielt viktig hos postmenopausale kvinner, bidrar til å holde kolesterolnivået lavt og kan hjelpe i forebygging av hjertesykdom og slag. Soya, en phytoestrogen, kan ha gunstige virkninger på kroppen når produksjonen av naturlig østrogen er svekket av overgangsalder, og det kan senke kolesterolnivået i tillegg, støtte hjerte helse.

Linfrøolje og Vekttap

Ifølge WeightLossNutrition.org, inneholder linfrøolje Omega 3 og Omega 6, essensielle fettsyrer som hjelper kroppen å bryte ned mat og fordøye den. Linfrø olje kosttilskudd dietter som kanskje ikke har nok fettsyrer i det allerede.

Vekttap fordeler

Linfrøolje har vekttap fordeler på grunn av sine essensielle fettsyrer. Disse syrene hjelper til med fordøyelsen og øke våre kroppens energireserver, sier Verdens sunneste Foods hjemmeside.

Andre fordeler

Linfrøolje har mange helsemessige fordeler bortsett fra generell vekttap. Linfrø er en god kilde til fiber, og fiber er en viktig del av et sunt kosthold som reduserer risikoen for å utvikle visse typer kreft og hjertesykdommer.

Typer av linfrø

Snarere enn piller, noen mennesker blande hele eller malt flaxseeds i maten deres. Hele flaxseeds er funnet i dagligvarebutikk bulk binger og linfrø olje piller er funnet med vitaminer og andre kosttilskudd.

Hvor mye du skal ta

Den generelle anbefalt dose linfrøolje er 1000 mg om dagen, som vanligvis er beløpet i en kapsel.

Når du skal ta Linfrøolje

Linfrøolje bør tas på samme tid som de andre vitaminer. Du bør ta en pille hver dag med dine daglige vitaminer.

Olje for å senke blodtrykket naturlig

Høyt blodtrykk rammer millioner av mennesker. Det er en medisinsk tilstand som hvis venstre ubehandlet, kan få dystre konsekvenser. Høyt blodtrykk kan føre til slag og hjerteinfarkt, og bør tas på alvor. Det finnes medisiner som kan være foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk samt naturlige behandlinger og endringer i livsstil. En naturlig behandling er matolje. Det er visse matoljer som kan bidra til å redusere blodtrykket.

Olive Oil

Olivenolje har blitt funnet å signifikant redusere blodtrykket. Spesielle studier har vært gjort på grupper av mennesker med høyt blodtrykk å overvåke påvirker av olivenolje. Disse studiene har vist at olivenolje og dens egenskaper spille en betydelig rolle i å redusere blodtrykket. Olivenolje er sammensatt av monosaturated fettsyrer og polyfenoler. Polyfenoler er kjemiske stoffer som finnes i planter og er tenkt å inneholde antioksidanter egenskaper og tilby gode helsemessige fordeler enda sterkere enn vitaminer. De er også kjent for å bidra til å beskytte blodkar. Olivenolje har evnen til å redusere dårlig kolesterol, LDL, uten å forstyrre den gode kolesterol, HDL. Selv olivenolje har sine fordeler, er det noen hensyn å bruke olivenolje som et middel for å kontrollere blodtrykket. Olivenolje bør kjøpes i små mengder for å sikre at ubrukt oliven ikke sitte ute for lenge og ødelegge. Det bør også holdes ved lavere temperaturer, og ut av sollys, da disse to komponenter også øke sjansen for ødeleggelse. Det anbefales at du spiser ca to spiseskjeer olivenolje per dag for å få sin helsemessige fordeler.

Fiskeoljer

Fiskeoljer har lenge vært anerkjent som sunne oljer. De har en rekke helsemessige fordeler, med én stor fordel er at de bidrar til å redusere blodtrykket. Fiskeoljer er kjent som essensielle fettsyrer, noe som er oppdaget til naturlig redusere betennelse. Betennelse er en viktig problem knyttet til høyt blodtrykk. Arterier kan bli betent og har potensial til å miste sin elastisitet. Disse to problemer kombinert øke risikoen for høyt blodtrykk. Røde blodlegemer har også potensiale til å miste sin elastisitet, og skape problemer med inflammasjon, påvirke blodtrykket. Fiskeoljer arbeide for å holde blodårene og røde blodceller mer elastisk, som i sin tur bidrar til å holde blodtrykket nede.

Linfrøolje

Linfrøolje er en olje som har blitt funnet å naturligvis senke nivåene av LDL, som er lav-densitet lipoproteiner. Disse er de farlige lipoproteiner som øker blodtrykket. Linfrøolje er en rik kilde til omega-3 og alfa-linolensyre, som begge er kjent for å redusere blodtrykket. Forskning på linfrøolje har fastslått at folk som har tatt linfrøolje som en del av deres kosthold, hadde signifikant reduksjon i blodtrykket. En prøve studie utført på 59 menn med høyt blodtrykk ble gitt 8 gram linfrø olje per dag. De fleste fag hadde sin diastoliske trykket redusert med 5-10 mmHg og deres systoliske trykket også redusert med 5-10 mmHG etter inntak av linfrøolje i 12 uker.

Behandling av en kald sår med vitaminer

Innledning

Det finnes ingen kur for forkjølelsessår, men symptomene kan behandles med vitaminer. Forkjølelsessår er smittsom hud utbrudd som vanligvis oppstår rundt munnen. Herpes simplex virus forårsaker forkjølelsessår. Forkjølelsessår påvirker mennesker på forskjellige måter. Noen mennesker får ett utbrudd i løpet av livet, mens andre får hyppige og flere forkjølelsessår som trenger medisinsk behandling. Mens forkjølelsessår vanligvis leges på egen hånd, kan dette ta sju til ti dager. Naturlig rettsmidler som vitaminer kan akselerere healing tid og bidra til å lindre symptomer.

Forkjølelsessår Definert

En kald sår er en rød, væskefylt blemme. Disse hud utbrudd vanligvis vises på ansiktet, men noen mennesker får munnsår på sine fingre. Forkjølelsessår kan vises i munnen eller på hornhinner, men det meste de er funnet rundt lepper, nese og hake. Etter eksponering for viruset, de første munnsår omtrent 20 dager senere. Før det, kan det være smerter eller kløe eller svie i området. Da en hard, liten bump utvikles under huden. Når forkjølelsessår former det er en væskefylt, smertefull blemme. En kald sår varer fra en uke til 10 dager, og da det bryter og væskene helle ut. En skorpe skjemaer som til slutt faller bort, og etterlot huden klar.

Vitaminene A og B og forkjølelsessår

Vitamin A er velkjent å behandle hudproblemer. Retinol, et derivat av vitamin A, blir brukt til å behandle akne og rynker. Tar dette fettløselige vitamin hver dag vil hjelpe med hud fornyelse. Men høye doser av vitamin A kan føre til toksisitet, så ikke ta mer enn 25.000 hormonspiral (internasjonale enheter) hver dag. Vitamin B-komplekset kan bidra til å slappe av en person og redusere stress, en kjent trigger av forkjølelsessår.

Vitamin C og E og forkjølelsessår

I de fleste tilfeller er det immunsystemet som bestemmer hvordan en person vil reagere når de utsettes for herpes virus. En måte å redusere sjansene for å få herpes simplex eller for å forbedre healing tid er å øke opp immunforsvaret. Vitamin C er en utmerket vitamin for å bekjempe infeksjoner. I noen tilfeller, bidrar vitamin C for å redusere varigheten og antall forkjølelsessår utbrudd. Ifølge Best Herpes behandlinger, vitamin C "kan aktivere hvite blodceller og markedsinterferonproduksjon, en naturlig antiviralt middel." Ta 1000 mg vitamin C per dag for best resultat. Vitamin E, påføres lokalt på huden, er kjent for å bidra til å redusere arr og hudirritasjon. Ved å bruke naturlige (ikke syntetisk) vitamin E olje til hver kald sår, vil smerte og kløe kan lindres og kan også fremskynde helbredelses. Både vitamin C og E er antioksidanter som fjerner frie radikaler eller giftstoffer fra kroppen som kan skade celler.

Kilder til vitaminer

Vitaminer er anbefalt som en trygg og naturlig måte å behandle, og i noen tilfeller forebygge, en kald sår. Det er best å få vitaminer fra maten du spiser, men tar kosttilskudd er en god måte å få konsentrerte doser av vitaminer. Tar en multivitamin er en god måte å få alle de vitaminene du trenger for å behandle forkjølelsessår.

Hvordan få alle fordelene av vitamin E

Lær om en av de viktigste antioksidanter - Vitamin E. hvordan vi alle kan dra nytte av sin evne til å forbedre sirkulasjonen og metabolsk funksjon.

Hvordan få alle fordelene av vitamin E

Vitamin E er en kraftig antioksidant avgjørende for optimal helse, med en rekke fordeler. Det leverer oksygen til hjertet og andre muskler. Bidrar til å stoppe LDL (dårlig kolesterol) fra forming på blodårene. Bekjemper frie radikaler som bidrar til for tidlig aldring av celler og vev. Det er i stand til å styrke immunforsvaret, ernæringsmessig støtte kardiovaskulær helse, og fremme et sunt sirkulasjonssystemet.

Kjøp en naturlig vitamin E som har beta, gamma og delta tokoferoler lagt til, for å dra nytte av det mektigste spekter av antioksidant beskyttelse.

Bestem deg for hvor mye vitamin E du bør ta. Gjennomsnittet er én tablett for hver tretti pounds av kroppsvekten din.

Ta alle vitamin E på en gang - med eller like før frokost.

Hint

  • Det finnes to mulige former av vitamin E, syntetisk og naturlig. Den syntetiske formen er funnet skrevet som "dl-alfa-tokoferol" og den naturlige formen er skrevet som "d-alfa-tokoferol". Du kan også se "tocopheryl". Tokoferol og tocopheryl er begge tatt muntlig, men tokoferol absorberer bedre inn i systemet.
  • Unngå den syntetiske formen som har farger, smakstilsetning, konserveringsmidler eller olje fyllstoff lagt til, som til slutt blir harsk og kan forårsake skader fra frie radikaler.

Hva er de to Klasser av vitaminer?

Hva er de to Klasser av vitaminer?


Vitaminer er næringsstoffer som må innhentes i noen beløp i menneskets kosthold. Den primære funksjon av en vitamin er å initiere eller øke hastigheten kjemiske reaksjoner i kroppen. De 13 vitaminer er inndelt i to hovedklasser; de som kan oppløses i vann, kalt vannoppløselige vitaminer, og de som kan oppløses i fett eller olje, som kalles fettløselige vitaminer.

Typer

De åtte B-kompleks vitaminer og vitamin C utgjør vannløselig vitamin klasse. De vannløselige vitaminer, som finnes i frukter og grønnsaker, kan ikke lagres i kroppen, slik at de må innhentes regelmessig i dietten. De fettoppløselige vitaminer A, D, E og K, kan lagres i kroppsvev, slik at de ikke behøver å bli spist så ofte som vannløselige vitaminer. Fettoppløselige vitaminer er erholdt fra vegetabilske og animalske kilder.

Funksjon

Funksjonen av hver vitamin er forskjellig, og vitaminer i samme klasse ikke er knyttet til hverandre ved hjelp av funksjon. Generelt, vitaminer er ikke en kilde til energi, de er heller ikke del av noen kroppsvev. Vitaminer er imidlertid avgjørende for veksten, vedlikehold og funksjon av menneskekroppen. B-vitaminer, for eksempel fungere som ko-enzymer - stoffer som bidrar initiere eller regulere en kjemisk reaksjon, mens vitamin K bidrar til fremstilling av blod-clotting stoffer.

Betydning

Vitaminer er nødvendig i menneskekroppen for vekst, utvikling, reparasjon og daglig funksjon. De kjemiske reaksjoner som bearbeider mat vi spise for å lage energi og opprettholde sunne celler er avhengig av vitaminer. Mangelen på en hvilken som helst av de 13 vitaminer i et individs diett vil resultere i en form for sykdommen som kalles en mangelsykdom.

Funksjoner

Alle vitaminene har en etablert daglig mengde, kalt anbefalte kosten Allowance eller RDA, som er anbefalt for å forebygge mangelsykdommer. RDA for hver vitamin har blitt bestemt av et offentlig utvalg basert på en sunn enkeltes behov. RDA er forskjellig for hver enkelt vitamin, og generelt de fettløselige vitaminer er nødvendig i mikromengder hver dag. Vannløselige vitaminer er påkrevet i større mengder.

Betraktninger

Hvis vitaminer ikke er fremstilt i tilstrekkelige mengder i dietten, vil det med tiden oppstår mangel sykdommer. Siden vannløselige vitaminer ikke er lagret i kroppen, foremangelsykdommer slik som skjørbuk (fra en mangel på vitamin C) og fotsopp (fra en mangel på B1) mye raskere enn sykdom fra en mangel på fett-oppløselige vitaminer. Likeledes, for mye av en hvilken som helst vitamin, særlig de fettoppløselige vitaminer A og D, kan føre til sykdom fra toksisitet.

Hvordan øke vitamin D-inntak fra mat kilder

Hvordan øke vitamin D-inntak fra mat kilder


Vitamin D, også kalt "solskinn vitamin," er et essensielt næringsstoff for sunn benbygning og for å opprettholde kroppens nivåer av fosfat og kalsium. Kroppens Vitamin D kan tilfredsstilles gjennom eksponering for sollys og et balansert kosthold. Men utilstrekkelig sollys eksponering på grunn av faktorer som smog, solkrem og sesongmessige endringer bringer opp behovet for å supplere vitamin D-nivåer. Dette kan også være nødvendig av medisinske årsaker blant personer over 65 år for å opprettholde optimal benhelse. Følgende retningslinjer ta for hvordan å konsumere mer vitamin D gjennom kloke kosthold valg.

Hvordan øke vitamin D-inntak fra mat kilder

•  Legg fet fisk i kostholdet ditt. Studier har vist at fet fisk er den mest tallrike mat kilde til vitamin D. vitamin D, et fett-oppløselige forbindelse, lagres og akkumuleres i fiskens kroppsvevet. Noen av fet fisk inkluderer sild (1383 IU per 3 oz.), Villaks (988 IE per 3,5 oz.), Katt fisk (425 IE per 3 oz.), Kveite (510 IE per 3 oz.), Kokt makrell (345 IE per 3 oz.) og oppdrettslaks (245 IE per 3,5 oz.).

•  Ta en daglig dose av fiskeolje, som for eksempel torskeleverolje, som er et naturlig supplement til mat. Tran gir mer enn 1350 IE per 15ml av olje, og er den eneste andre mat kilde til vitamin D som kan måle innholdet per porsjon av fet fisk som sild.

Stock opp på ikke-Fish Seafood kilder til dette viktige vitamin, for eksempel reker (129 IE per 3 oz.), Østers (272 IE per 3 oz) og kokt ål (200 IE per 3,5 oz.).

innlemme andre naturlige dyr mat kilder i måltidene dine, for eksempel biff leveren (30 IE per 3,5 oz servering) og egg (opp til 25 IE per eggeplomme).

Bruk sopp å øke vitamin D-inntak. Hvert fjerde shitake sopp, for eksempel, gir 249 IE vitamin D. Sopp gi veganere med deres eneste naturlig mat kilde til vitamin D.

Shop for mat merkevarer som er beriket withVvitamin D, som kan være rike kilder til vitamin D. Dette er spesielt viktig hvis du er allergisk mot sjømat. Per FDA krav, befestet ku melk, soymilk, ris melk og appelsinjuice gi 100 IE vitamin D per 8 oz glass. Yoghurt, tofu, sveitsisk ost, frokostblandinger, margarin og brød er andre matvarer som ofte beriket med vitamin D.

Cook med vitamin D-rik mat og produkter. Ved hjelp av forsterkede produkter som befestet melk som en ingrediens i oppskrifter, for eksempel sauser, bakevarer og puddinger vil bidra til å øke inntaket av vitamin D. I motsetning til mange andre vitaminer, er vitamin D relativt stabil og vil ikke bli ødelagt ved koking.

Vitamin D-mangel

Vitamin D er nødvendig for absorpsjon og utnyttelse av kalsium og fosfor i kroppen for å avverge alvorlige symptomer hos både voksne og barn.

Betydning

Vitamin D er et fettløselig vitamin som brukes i våre organer som både et vitamin og som et hormon. Dette vitamin, men ikke et essensielt vitamin (det kan produseres av kroppen), som er nødvendig for vekst og utvikling av ben og tenner. Derfor er det svært viktig for barn å opprettholde et sunt nivå av vitamin D i kroppen.

Funksjon

I tillegg til sin rolle i vekst og utvikling av bein, vitamin D regulerer hjerterytme, bistår i forebygging av brystkreft og tykktarm kreft, er avgjørende for riktig thyroid funksjon og hjelpemidler i blodet levrer seg. En D-vitamin, klassifisert som D2, kommer fra mat, mens vitamin D3 syntetiseres i huden når vi utsettes for sollys.

Betraktninger

Form av vitamin D vi får fra våre mat kilder er ikke lett tilgjengelig for kroppens bruk før det er konvertert av leveren og nyrene. Personer med lever, nyre, galleblære og tarm lidelser kan ha en vanskelig tid å konvertere vitamin D til brukbar form og står i fare for vitamin D-mangel. De som lever lengst mot nord og sør breddegrader eller områder der sollyset forsvinner i seks måneder av gangen er også i fare for vitamin D-mangel. Vanlige folk som bor i disse klima bruke alternative lyskilder som utstråler ultrafiolette stråler. Veldig mørkhudede mennesker som afro-amerikanere er også i fare for vitamin D-mangel som deres hud pigment blokkerer ultrafiolett lys stråler. De som begrense sin eksponering til solen gjennom bruk av høy SPF sunblocks eller som ikke våge utendørs for trening eller sport og de som ikke kan eller vil ikke drikke melk er også en høy risiko for vitamin D-mangel.
Alvorlig mangel på vitamin D kan føre til rakitt (beindeformiteter) hos barn og en lignende sykdom, osteomalasi hos voksne. Mindre alvorlige mangelsymptomer inkluderer tap av appetitt, diaré, søvnløshet, synsproblemer og vekttap. Vitamin D reduserer risikoen for kolon polypper, prostatakreft, koronarsykdom og type 1 diabetes og øker styrke i muskler og bein.

Forebygging / løsning

Pasienter som bruker kolesterolsenkende legemidler som statiner, antacida mineralolje og steroider bør vite at disse stoffene påvirker absorpsjonen av vitamin D. Tiaziddiuretika, for eksempel HCTZ, forstyrre balansen mellom kalsium og vitamin D i kroppen; pasienter bør ha en vanlig metabolsk panel for å bestemme nivået av vitamin D og kalsium i kroppen. Vitamin D bør ikke tas uten kalsium; i fravær av det sistnevnte, vitamin D trekker kalsium fra ben og tenner for å syntetisere med det, noe som resulterer i mulig brekkasje.

Expert Insight

Kilder til vitamin D er fisk tran, fet saltvannsfisk, meieriprodukter og egg. Smør, tran, løvetann greener, shiitake og kantareller, havremel, østers, laks, sardiner, søtpoteter, tunfisk og vegetabilsk olje er alle fantastiske kilder til vitamin D. Herb kilder inkluderer alfalfa, kjerringrokk, nesle og persille.
Forsiktighet bør utvises for å konsumere nok vitamin D i kosten og også til å bruke litt tid hver dag blir litt solen. Tjue minutter per dag med solskinn er alt som er nødvendig for riktig syntese av vitamin D. Vitamin D er også tilgjengelig som et supplement, men igjen, dette bør tas bare med kalsium for å hindre kompromiss av bein og muskelstyrke.

Vil Putting Vitamin E på håret Stop Skade?

Vil Putting Vitamin E på håret Stop Skade?

Hårtyper og brudd

Vår søken etter den beste og nyeste "produkt" har ført til noen ganske dumme eksperimenter med hår. Før du forsøker å løse problemet med håret brekker med anvendelser av vitamin E eller andre forberedelser, lære hva som forårsaker problemet og finne ut om endringer i atferd eller sunnere valg kan løse det.
Den gjennomsnittlige hodet inneholder nesten 100.000 hår. Daglig tap og brudd forekommer naturlig, men hvis du mister mer enn noen få hundre hår, bør du vurdere ernæringsmessige eller genetiske problemer. Noen av oss arve tørt eller krøllete hår, både mer skjøre i struktur enn fet eller rett hår. Krøllete hår varierer i tykkelse. Det tynne parti av hår er mest utsatt for tørking på grunn av varme eller kjemikalier som perms eller tang. Afrikansk American hår, på grunn av sin struktur, kan brekke lettere enn asiatisk hår, som er mer ensartet bredde langs hver tråd. Hår Middelhavet, som inneholder beskyttende oljer på grunn av en diett rik på antioksidanter, bryter mindre enn folks hår i områder der dietter mangler fisk og olivenoljer.

Årsaker til skader

Utover disse naturlige grunner, la oss vurdere faktorer vi kan kontrollere. Langt hår legger mer vekt på strand nær hodebunnen og er lier å bryte enn kortere hår. Ekstreme miljøer, der håret er utsatt for tøffe solskinn, varme eller tørking vind, kan også bidra til overdreven brekkasje. Den vanligste årsaken til brudd er misbruk av kjemisk --- tørking hårpleieprodukter og kjemiske behandlinger som trekker den naturlige oljer av håret. Like viktig, skjønt, er hva vi spiser. Mangel på vitamin B-kompleks, vitamin E og noen viktige mineraler kan gå en lang vei til å skape sterk, smidig hår. De fleste hår ville trolig stå opp til de fleste av de overgrep som vi --- eller våre omgivelser --- haug på det hvis vi spiste riktig mat og valgte hårpleieprodukter mer nøye.

Herding problemet

Slathering vitamin E på håret vil ikke korrigere en vitamin E mangel i håret. Noen oljer (som olivenolje) rik på vitamin B brukes i hjemmelagde aktuelle behandlinger for å reparere skadet hår. Men den eneste måten å kurere problemet er å internalisere vitamin ved å spise mat rik på næringsstoffer, som vitamin E og B-kompleks, sink, jern, silisium og de essensielle fettsyrene som oppmuntrer veksten av sunt hår fra innsiden av kroppen. Mørke grønne blader, nøtter, melkeprodukter, tørket frukt, fisk, oliven og linfrø oljer og andre kilder til disse næringsstoffene bør være en del av dietter. Dette er spesielt viktig for folk som har genetiske eller miljømessige årsaker til brudd som de har liten kontroll. Balsam som inneholder tea tree olje, vitamin E, varm olje, eller eggeplommer og olivenolje kan fukte og beskytte håret. De kan også bidra til å administrere brudd, men de vil ikke stoppe det.

Beste Vitaminer for hud

Beste Vitaminer for hud


Vitaminer og mineraler kan påføres direkte på huden, eller den ble inntatt oralt. Hvis du har akne problemer, tørr hud, hud som er fet eller hud som er flekkete, er det over-the-counter vitaminer tilgjengelig for å forbedre kvaliteten på huden din. Før å se en hudlege vurdere å ta vitamintilskudd og se hvor mye huden din kan forbedre. Med noen få daglige kosttilskudd, et sunt kosthold og masse vann er sjansen stor for huden din vil forbedre og du vil aldri trenger å se en hudlege. Hvis du fremdeles har hudproblemer etter å ha tatt vitaminer eller du får en allergisk reaksjon, se en hudlege så snart som mulig.

Betydning

Vitaminer kan hjelpe kroppen din fra innsiden og de gode resultatene gjenspeiles på innsiden. Hvis du har trist, aldrende hud eller dvelende hudproblemer, er det sannsynligvis en refleksjon av hva som skjer inne i kroppen din. Selv om å spise visse matvarer har vist seg ikke å utløse akne spesifikt, vil de med sunne, foryngende dietter se en refleksjon av kvaliteten på huden, ikke bare i ansiktet, men på hele kroppen. For å høste fordelene av disse vitaminene, drikke minst åtte glass vann om dagen og spise en diett av økologisk frukt og grønnsaker er en fin måte å forbedre huden din, så vel som din generelle velvære.

Typer

Vitamin E, A, K og C er kosttilskudd som hjelper huden fra innsiden. Aktuelt kremer med vitamin E og A er også gunstig til overflaten av huden din. Vitamin C er spesielt nyttig i behandling av langvarig soleksponering i huden. Fordi det er nær umulig å ta for mye vitamin C i en dag, tar vanlige C-tilskudd samt å spise mat rik på vitamin C, som appelsiner, bør huden din blir mer motstandsdyktige mot solens skadelige stråler.

Time Frame

Ta daglig tilskudd av vitamin C, vitamin K, vitamin E og vitamin A, inkludert rubbing små mengder av vitamin E og A olje eller lotion inn i huden din daglig. Hvis du følger denne metoden for en måned, vil huden din ser mer elastisk, klarere og sunnere. Ikke mist motet hvis det tar lang tid for kroppen å detox fra din normale spisevaner. Snart vil du ha klarere, renere hud og virkelig merke forskjellen.

Forebygging / løsning

For å forebygge eksem eller andre tørr hud forhold, berolige grove og tørre områder med vitamin E i en olje form. Selv om vitamin er aktuell, er det effektivt å bruke på tørr, irritert hud. Hvis huden din opplever en spesielt sterk blusse opp, bruke kortison krem. Vitamin E skal brukes regelmessig som en medisin og bør forbedre utseendet og følelsen av huden din i løpet av de neste månedene. Uansett hva du gjør, ikke klø eksem, eller det vil bli verre.

Advarsel

Hvis du opplever spesielt alvorlige hudproblemer som brannsår, alvorlig akne, cyster, eller andre alvorlige hudsykdommer, kan du se en hudlege. De vil sette deg på reseptbelagte medisiner i tillegg til vitamin regime. For personer med mild til moderat hudproblemer, prøve å ta bare vitaminer i minst en måned før du slår til reseptbelagte medisiner fra en hudlege. Hvis du har spørsmål om alvorlighetsgraden av huden din lidelse, sjekk med en hudlege eller lege i ditt område.

Mat som inneholder vitamin D

Mat som inneholder vitamin D


Vi trenger alle å fokusere på å skaffe nok vitamin D fra mat kilder, solskinn samt kosttilskudd for vedlikehold av god helse. Den nåværende anbefalt daglig inntak av vitamin D er 1000IU daglig for voksne, og 200 IE for spedbarn og barn.
Dessverre er mat kilder til vitamin D er begrenset, noe som gjør det viktig å forstå hvordan å opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin D. Vitamin D-mangel og mangel har levetid implikasjoner mot dårlige helseutfall. Men kan du få nok vitamin D fra mat kilder?

Betydning

Det er vanskelig å få vitamin D fra mat, men vitaminet er helt avgjørende for trivsel. Ifølge estimater, de fleste voksne og barn ikke får nok vitamin D. Nyere forskning tyder på at alle anstrengelser bør gjøres for å innlemme solskinn, mat kilder til vitamin D og vitamin D-tilskudd som et tillegg til en generell sunn livsstil.
Historisk sett er utilstrekkelig nivå av vitamin D i forbindelse med autoimmune sykdommer, hjertesykdom, osteoporose, periodontal sykdom og kreft. Eldre og barn er spesielt utsatt for skader fra fall fordi vitamin D har en sterk påvirkning av muskelutvikling og ytelse.

Funksjon

Vitamin D er et fettløselig vitamin som krever solskinn for metabolisme. Vitamin D er sammensatt av vitamin D2 (ergocalciferol), og vitamin D3 (cholecalciferol). Ultraviolet B stråler konvertere vitamin D7 til D3. Gjennom en serie av kjemiske interaksjoner, er sluttproduktet som sirkulerer i legemet 25-hydroksyvitamin D. For å gi kroppen med fordel, skal nyrene deretter konvertere 25-hydroksyvitamin D til sin aktive form, 1, 25-hydroksyvitamin D . Vitamin D er viktig for absorpsjon av kalsium og fosfor som det er absorbert av tarmen fra bloodstrea for å lette absorpsjonen av kalsium inn i skjelettet.
Når kalsiumnivået er høyere i blodet, gjennom inntak, og resultatene av UVB-stråler, er opptaket av vitamin D stimulert, sette den til god bruk.

Vitamin D er lett lagres i fettceller, noe som gjør overvektige mennesker mer utsatt for vitamin D-mangel.

Identifikasjon

Vtiamin D-mangel har lenge vært assosiert med utvikling av rakitt, en sykdom som fører til oppmykning av bein og beinbrudd. Det er fortsatt en av de mest vanlige plager av barn i utviklingsland. Den befestede melk program, utviklet på 1930-tallet nesten eliminert forekomsten av rakitt.
Osteomalasi er et symptom på vitamin D-mangel, først manifestert ved muskelsvakhet og skjelettsmerter.
Siden vitamin D er nødvendig for kalsium-absorpsjon, identifisering av vitamin D-mangel er viktig. Lave nivåer av kalsium kan føre til anfall, nummenhet rundt munnen, armer og ben, samt hånd spasmer og hjerterytmeforstyrrelser.
Hyppige brudd fra mindre traumer kan være en indikasjon på vitamin D-mangel hos barn og voksne.

Betraktninger

The National Institute of Health (NIH) tar til orde for ti til femten minutter med direkte sollys, inkludert ansikt, armer, hender eller tilbake to ganger i uken for å opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin D. Men det er ikke alltid mulig, noe som gjør mat kilder viktig. Folk som bor i øvre breddegrader er spesielt behov av å konsumere vitamin D rik mat om vinteren.
Solkrem er tenkt å være en medvirkende årsak til vitamin D-mangel, forårsaker et tveegget sverd for alle som er høy risiko eller med en historie av hudkreft engstelig av UVB stråler.

Solarium er ikke et godt alternativ, som de har blitt funnet å øke risikoen for hudkreft, men deres anvendelse har vært diskutert.

Forebygging / løsning

Mat som inneholder vitamin D er tilsatt melk, frokostblandinger og fet fisk. Den beste kilden til vitamin D er fisk. villfanget versus gården reist. Steke fisken har blitt funnet å redusere vitamin D innhold. Makrell, sardiner og laks er høy i vitamin D. Tran er på markedet har hatt mesteparten av vitamin D fjernet. Pure, uraffinert tran inneholder en 1360 IU av vitamin D.
Noen orange juice er også beriket med vitamin D. Sopp er også en god kilde til vitamin D, og ​​en utmerket erstatning for kjøtt. Den eneste ost med vitamin D er sveitserost. En unse inneholder 12 IE vitamin D.
Laktose intolerante enkeltpersoner kan finne vitamin D i befestet soyamelk. Hermetisert rosa laks inneholder ca, 530 IE vitamin D, mens hermetisk makrell inneholder 213 IU. Hermetisk tunfisk (i olje), inneholder 200 IE per porsjon. Quaker Ernæring for kvinner Instant Havregryn inneholder 154 IE vitamin D - det er OK for menn å spise den, også.
Spis laks minst tre ganger i uken, også anbefalt av American Heart Association for forebygging av hjerte-og karsykdommer. Ikke bare vil ditt hjerte fordel, men du vil bli supplere din diett med vitamin D. Igjen, se etter laks fanget i naturen. Når du velger forsterkede frokostblandinger, se på sukkerinnhold og andre næringsstoffer ved å lese etikettene.

Advarsel

Hvis du tar medisiner som antiepileptika, tiaziddiuretika, kortikosteroider, nikotin, cimetidin, kolesterolsenkende midler (ezetimib), heparin, eller vekt-tap narkotika (Xenical og Alli), er det viktig å vite at disse medikamentene forstyrre vitamin D absorpsjon .
Siden mat kilder til vitamin D virkelig er begrenset, er det nødvendig å gjøre en bevisst innsats for å sikre at du får nok vitamin D på en daglig basis. Ta en multi-vitamin hvis du er i faresonen. De fleste multivitaminer inneholder 400IU av vitamin D. Du bør kanskje vurdere å ta en vitamin 3 ganger om dagen om nødvendig, etter å ha diskutert med legen din. Vitamin D-toksisitet, men sjelden, kan forekomme med tilskudd av mer enn 10.000 IU / dag, noe som gjør dem forholdsvis trygge.

Funksjoner av vitaminer i kroppen

Vitaminer er viktige for kroppen - de er avgjørende, derav den første delen av navnet "vitaminer." De virker i kroppen som oljen som holder alle de deler av en maskin fungerer. De opererer på cellenivå for å sikre en rekke fysiologiske prosesser, fra utvikling til metabolisme til slik at reparasjoner som opprettholder helse.

Kategorier av vitaminer

Det er to kategorier av vitaminer, fettløselige og vannløselige. De fettløselige vitaminer tas opp i lymfe med fett. De lagres i kroppen, så hvis du tar i mer enn du trenger, kan de hope seg til poenget med å bli giftig. De vannløselige vitaminer er bare absorbert med fuktighet i mage-tarmkanalen, de oppløses i kroppen, og hvis du spiser mer enn kroppen trenger overskudd utskilles i urinen.

Olje løselige vitaminer

De oljeoppløselige vitaminer er A, D, E og K. Hver har en spesiell funksjon i kroppen. Vitamin A er nødvendig for øynene for å opprettholde deres lys-følsomhet. Den bidrar også til benet vokser og holder slimhinnene av indre organer, så vel som huden. Når du tenker på vitamin D, tror "bein" fordi det opprettholder nivåer av kalsium og fosfor i blodet, og de er nødvendige for vekst og ombygging av bein. Vitamin E er en antioksidant og vitamin K må være tilgjengelig for blodet å koagulere.

Vannløselige vitaminer

De mest kjente vannløselige vitaminer er B-gruppen og C. Hver B-vitamin som er kjent som et ko-enzym, noe som betyr at den fungerer ved å assosiere med et enzym. Som co-enzymer, må B-vitaminer være tilstede for enzymer for å utføre sine oppgaver i kroppen. Enzymer finnes i hver celle og de er nøkkelen til fysiologiske reaksjoner i kroppen som bryter ned og bygger opp forbindelser som er nødvendige for at vi skal leve.

Funksjoner av vitamin B og C

B-vitaminer spille mange forskjellige roller i å hjelpe enzymer for å utføre i kroppen. Det er åtte B-vitaminer - fire eksempler på deres funksjoner innbefatter: B1 er nødvendig for metabolismen av karbohydrater, Niacin (B3) bidrar til å bryte ned fett og frigjøre energi, B6 muliggjør produksjon av antistoffer, og B12 (den eneste B-vitamin ikke finnes i grønnsaker) er avgjørende for dannelsen av røde blodceller. Kanskje et av de mest velkjente, er vitamin C en antioksidant, det hjelper-celler for å danne proteinet kollagen (som er nødvendig for at bindevevet som helbreder sår), og det er involvert i metabolismen av aminosyrer.

Opprettholde vitamin nivåer

Den første setningen i praktisk talt alle kilder om vitaminer vil si at de er "organiske forbindelser." Dette er viktig fordi organiske forbindelser kan bli brutt ned og endres både i legemet og i løpet av kokeprosessen. Selv om legemet kan montere noen vitaminer hvis passende næringsstoff er inntatt, er de fleste vitaminer ikke syntetiseres av kroppen. Kritiske nivåer må opprettholdes i kroppen ved inntak av dem på en jevnlig basis gjennom et balansert kosthold og / eller kosttilskudd.