Digidexo.com

depresjon og ekteskap

Hvordan snakke med din ektefelle om depresjon

Depressive lidelser påvirker 18800000 amerikanere over 18 år, ifølge National Institute of Mental Health. (Se referanse 1) Femten prosent av personer med depressive lidelser begå selvmord. (Se referanse 1) Derfor er det viktig å konfrontere din ektefelle hvis du tror han eller hun lider av depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan snakke med din Deprimert Ektefelle

•  For å snakke med ektefellen din om depresjon må du først forstå depresjon. Ofte vil du legge merke til din ekte depresjon før han eller hun gjør, og dermed kjenne symptomer og forløp av sykdommen vil være fordelaktig. Det er noen grunnleggende ting å forstå. Først er depresjon en alvorlig tilstand, og risikoen for selvmord er reell. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Hvis din ektefelle er noe som tyder på at han eller hun ønsker å dø, du må ta tanker på alvor. For det andre symptomene på depresjon er ikke personlig. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Selv om det kan være vanskelig, ikke bare gå bort hvis din ektefelle vipper ut på deg. Husk at mye av det han eller hun sier er et resultat av depresjon. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Til slutt, vil depresjon ikke bare gå bort eller helbrede seg selv som en fysisk arr. (Se http://helpguide.org/mental/living_depressed_person.htm) Du bør ikke aktivere lidelse ved å ignorere den. Snarere konfrontere lidelse ved hjelp av noen av metodene diskutert her.

Lytt til din ektefelle og være medfølende. Forslag for å "komme over det" eller "trekke deg opp av dine egne bootstraps" er mot sin hensikt. (Se referanse 3) Den beste tingen å gjøre er å bare spørre om ektefellens følelser og se hvordan du kan hjelpe. (Se referanse 3) I motsetning til hva noen tror, ​​snakker om depresjon gjør ting bedre, ikke verre. (Se referanse 3)

Oppmuntre din ektefelle til å søke behandling. Ifølge Dr. Emily Scott-Lowe, en ekspert på depresjon og ekteskap, bare 33 prosent av deprimerte mennesker søker hjelp, men av dem som gjør det, 80-90 prosent forbedres vesentlig. (Se Referanse 2) Ved å oppmuntre din ektefelle å søke behandling, er du ikke bare drar ham eller henne. En University of Colorado studie av 774 ektepar funnet ut at når en ektefelle lider av depresjon, begge parter blir fornøyd med ekteskapet. (Se Referanse 2) Videre være forsiktig med å forklare til din ektefelle som søker hjelp ikke foreslår svakhet, men heller det tar stor styrke og visdom til å søke hjelp når det trengs. (Se referanse 3)

Hvordan velge en psykolog

Finne en psykolog kan virke som en skremmende oppgave. Det er mange å bli funnet i nesten noensinne byen. Du kan bli overrasket over å høre, men hvor mye mange av dem forskjellig. En psykolog kan belaste det som synes som en astronomisk timepris. En annen psykolog kan passe budsjettet akkurat. Mange vil variere mye i deres kliniske tilnærming. Du kan finne en mental helse profesjonell i en relativt kort tidsperiode hvis du gjør litt av fremtidsrettede.

Bruksanvisning

Bekreft Mental helse dekning Detaljer

•  Ring ditt forsikringsselskap og verifisere hvorvidt du har mental helse dekning. Du kan sjekke den politikken du fikk da du registrerte i din forsikring plan. Du bør likevel ringe selskapet for å bekrefte dekning, skjønt.

Be om detaljene for din mentale helse dekning. Ikke vær sjenert om dette trinnet. Spør om det er en per politikk grense på din mentale helsefordeler. Spør hvilken prosentandel av dine besøk til en psykolog vil være dekket for både inn og ut av nettverkstjenester. Spør om du trenger å betale eventuelle egenandeler for å se en mental helse profesjonell. Spørre om du har en co-betaling og hva det er.

Spør om du trenger pre-autorisasjon for å se en psykolog. Dersom forsikringen kundeservice spesialist sier nei, direkte spør om du kan begynne å se en psykolog uten ytterligere papirer eller autorisasjon.

Bestem om du ønsker å utforske en spesifikk terapeutisk tilnærming eller tema

Forskning ulike tilnærminger for å se om du føler deg tiltrukket av en. Noen eksempler på "tilnærminger" er: kognitiv atferds, jungiansk, trans og Eclectic. Du kan søke ulike nettsteder for å få informasjon om det brede spekter av tilnærminger som psykisk helsepersonell tilbyr. Bruk søkemotorer og søke etter relevante nettsteder.

Bestem hva "spesialitet" en psykolog kan ha som best passer med din konflikt (er) eller problem (er). Noen eksempler på "spesialiteter" er: Avhengighet, angst, depresjon, spiseforstyrrelser, ekteskap, post traumatisk stresslidelse og relasjoner. Flere tilnærminger og spesialiteter eksisterer; disse er bare noen få eksempler. Dessuten kan du ikke være i stand til å finne problemet nøyaktig. Dersom en spesiell spesialitet resonerer med deg, ikke bekymre deg. Mange ganger, må du bruke tid i økter med en psykolog før avdekke den sanne roten av nød.

Skriv ned hva, om noen "tilnærminger" og "spesialiteter" interesserer deg. Du vil bruke denne informasjonen når du begynner å søke aktivt for en psykolog.

Bestem din Månedlig Psykologi Budget

Identifiser det minimum av penger som du er villig til å bruke på psykologi økter per måned. Se på budsjettet og fordeler. Bruke uttrykket, "Om ikke annet, er jeg villig til å bruke X dollar per måned" for psykisk helsehjelp.

Identifisere den maksimale mengden av penger som du er villig til å bruke på psykologi økter per måned. Bruke uttrykket: "Jeg kan ikke muligens bruke noe mer enn X dollar per måned" for psykisk helsehjelp.

Bestem hva beløpet eller varierer i mellom "maksimal" og "minimum" budsjett er behagelig for deg. Anta at du vil arbeide med en psykolog i minst seks måneder til ett år. Et eksempel: ". Om ikke annet, er jeg villig til å bruke $ 450 dollar per måned på psykisk helsehjelp, men jeg kan ikke muligens bruke mer enn $ 750 Jeg er derfor villig til å bruke $ 550 $ 600 per måned." Skriv dette beløpet eller spenner ned på din referanse papir.

Søk etter en psykolog som er på linje med dekningen, Valgt Approach og budsjett

Bruk søkemotorer for å finne lister over psykologer. Skriv inn navnet på byen og "psykologer." Psychology Today publiserer også en utmerket nasjonal ressurs katalog av psykologer. Deres database inneholder hvilke typer forsikring hver leverandør aksepterer, et område hver mental helse profesjonelle avgifter, samt noen spesielle tilnærminger eller spesialiteter.

Lag en "Topp 3 Kandidat" List, basert på hva forsikringen hver profesjonell aksepterer, hva tilnærming eller spesialitet hver psykologpraksis og hva hver psykolog avgifter. Hvis du er en profesjonell som interesserer deg, men han eller hun er kostnader er litt ute av rekkevidde, se å se om de fungerer på det som kalles en "glideskala." Noen fagfolk kan bestemme sine avgifter basert på hva du har råd til å betale, per din inntekt og omstendigheter.

Bestem hvilken kandidat du vil se først. Etter at du har satt opp og følge med på din første avtale, vil du vite om du ønsker å jobbe med dette psykolog på en langsiktig basis. Hvis så, har du funnet en psykolog! Hvis ikke, har du fortsatt en liste med to flere fagfolk som du kan ringe og vurdere.

Depresjon Med skilsmisse

Depresjon Med skilsmisse


Ifølge eksperter ved Iowa State University, er skilsmisse anses å være en av de mest stressende opplevelser en person kan ha. Skilsmisse produserer markerte endringer i familiestruktur og personlig identitet, og disse overgangene kan produsere en følelse av tap og sorg. Hver ekteskap og skilsmisse er unik, men ekspertene er enige om at skilsmisse kan skape en høyere risiko for emosjonelle vansker, inkludert depresjon.

Skilsmisse og familiestruktur

Eksperter ved Iowa State University oppmerksom på at prosessen med ekteskapelig separasjon og skilsmisse ofte fører til en fullstendig restrukturering av en familie. Ektefeller må dele personlige eiendeler, forlate familie boliger, og hvis de har barn, utvikle en ny co-foreldre rutine. Denne drastisk endring i strukturer kan føre til økt angst og stress.

Sorg og stress

Ifølge rapporter fra den amerikanske foreningen for Marriage and Family Therapy (AAMFT), underliggende emosjonelle problemer og sorg kan ofte gi konflikt i en skilsmisse. Høyere nivåer av konflikt vil ofte resultere i høyere stressnivå blant skilles individer. Eksperter ved Iowa State University notat at økt stressnivå ofte sette folk har høyere risiko for eventuell depresjon, som stress tar en toll på det fysiske og mentale helsen til den enkelte.

Symptomer på depresjon

Eksperter oppmerksom på at skilsmisse i seg selv er en forvirrende og ofte overveldende opplevelse, så stress er ofte resultatet. Samtidig bør folk være klar over symptomene på en mer alvorlig sak. Symptomer på depresjon inkluderer tap av interesse i daglige aktiviteter, endringer i søvn og appetitt, en følelse av håpløshet, og i alvorlige tilfeller, tanker om døden eller selvmord. Enkeltpersoner går gjennom en skilsmisse er ofte oppfordret til å overvåke deres dag-til-dag funksjon og ta forholdsregler for å håndtere høye stressnivå.

Forebygging / løsning

Folk som går gjennom skilsmisse prosessen kan forebygge alvorlige nivåer av depresjon og angst ved å implementere noen av verktøyene foreslått av eksperter ved Iowa State University. Den viktigste råd som tilbys av eksperter er at folk sakte ned og slappe av ved å ta tid til å hvile skikkelig og ikke ta på seg mer ansvar. Å snakke med en rådgiver om hvordan å bryte ned oppgaver i håndterbare trinn er også anbefalt. Folk frarådes å ta på seg nye oppgaver, relasjoner eller forandringer i livet før de har tilpasset seg forandringer i livet som er opprettet av en skilsmisse.

Expert Insight

Mange eksperter oppmerksom på at overgangsperioden etter en skilsmisse er en tid for å utvikle en ny identitet. Individer vil oppleve en endring fra å være en del av et par å være singel, og de blir nødt til å omformulere fremtidige planer fra denne identiteten. Prosessen kan være overveldende for mange, og den langsomme utviklingen av individuelle planer er oppmuntret. Eksperter er enige om at å bryte ned planene i små, håndterbare trinnene vil bidra til å begrense stress og redusere risikoen for alvorlige depressive episoder.

Hva er klinisk depresjon?

Depresjon er noe som rammer mer enn 17 millioner voksne i USA. Utbruddet kan være forårsaket av en rekke livsbelastninger og har symptomer som går langt utover en persons følelse av blues. Symptom kan være mentale, emosjonelle og selv fysisk. Denne lidelsen er bare forverret når venner og familie avfeie det som overfølsomhet. Venstre ubehandlet, klinisk depresjon kan føre til alvorlige helseproblemer og til og med selvmord.

Definisjon

Klinisk depresjon er en stemning lidelse anerkjent av American Psychiatiric Association og Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition, Revised. For å bli diagnostisert som klinisk deprimert, må en pasient utviser minst fire av de tilknyttede symptomer i mer enn to uker. Depresjon er ofte ikke anerkjennes eller behandlet og kommer i forskjellige former.

Symptomer

Det er åtte store symptomer assosiert med depresjon. De er delt inn i tre områder: fysiske, atferdsmessige og emosjonelle. Fysiske symptomer inkluderer forstyrrelser i søvn, endringer i appetitt, tap av energi og magesmerter. Atferdsmessige symptomer påvirke en persons holdning som å miste interesse for aktiviteter, konsentrasjonsvansker og mangel på hygiene. Emosjonelle symptomer inkluderer en følelse av verdiløshet, gråt bouts uten forklaring, uro og selvmordstanker.

Former for depresjon

Klinisk depresjon kommer i tre hovedformer. Major depresjon kombinerer symptomer som forstyrrer normale liv aktiviteter som arbeid, skole eller sosiale engasjement. Dens varighet er begrenset til uker eller måneder. Dystymi er en langvarig kronisk form for depresjon som ikke er like intens som alvorlig depresjon, men begrenser en person fra fullt fungerende. Det er diagnostisert hvis symptomene vedvarer i mer enn to år. En annen form for depresjon er forbundet med bipolar lidelse, hvor pasienten opplever periode av mani etterfulgt av perioder med depresjon.

Rednings Årsaker

Depresjon kan utbruddet plutselig eller utvikle seg gradvis. Det kan være skapt av en rekke årsaker, blant annet positive hendelser i livet som ekteskap, som øker stressnivået. Til syvende og sist depresjon onsets med høyt stress. Alkohol og narkotika kan øke en persons sannsynlighet for depresjon. Foreningen kan bli en catch-22 med bruk av alkohol være en flukt fra depresjon øker nivået av fortvilelse.

Biologiske faktorer

Depresjon er knyttet til ubalanser i hjernen og funksjonen av nevrotransmittere. Av spesiell interesse er nivået og interaksjon av serotonin, norepinefrin og dopamin i det limbiske system. Den kjemiske natur av depresjon antyder en genetisk disposisjon, men mange som lider av klinisk depresjon har ingen familie historie av det.

Venstre ubehandlet

Venstre ubehandlet, klinisk depresjon kan demontere en persons liv. Jobs er tapt, helse forverres og venner holde seg borte. Uten riktig behandling, kan følelsen av håpløshet og verdiløshet føre til selvmordstanker som, uten behandling, kan føre til selvmord.

Stress Symptomer på depresjon

Stress er en vesentlig årsak til klinisk depresjon, så vel som angst og andre adferdshelsetilstander. Og for folk som allerede lider av depresjon, kan en overbelastning stress gjøre det verre. Stress betyr ikke nødvendigvis en negativ situasjon er oppstått. Selv lykke begivenheter, slik som ekteskap eller fødsel av et barn kan føre til stress som kan føre til klinisk depresjon. Det er viktig å gjenkjenne advarselen tegn på en depresjon som kan stamme fra stressende aktiviteter.

Pågående Stress og depresjon

Klinisk depresjon er preget av pågående symptomer som er forskjellig fra personens vanlige mentale tilstand. Alle føler seg deprimert og overveldet til tider, men pasienten med en klinisk depresjon føler seg deprimert hver dag for det meste av dagen. Deprimerte barn og tenåringer ofte vise dette som irritabilitet eller trekke fra normale aktiviteter. De kan vise manglende interesse for aktiviteter de en gang likte.

Mangel på Focus

Mange deprimerte mennesker finner at de har en vanskelig tid på å fokusere eller konsentrere seg om noe viktig. De kan dagdrømme og finner det vanskelig å ta beslutninger. De kan være lett distrahert. En deprimert person på skolen eller involvert i en krevende bransje kan ha problemer med å fungere skikkelig. Hos barn og tenåringer, kan en nedgang i karakterer være en lett gjenkjennelig symptom. For eldre mennesker kan minnet være det første symptomet.

Håpløshet

En følelse av håpløshet er et kjennetegn symptom på depresjon. Pasienter kan gråte lett og føler seg trist. De kan føle seg tom eller verdiløs. Ofte har de en overdreven følelse av skyld. Hos noen pasienter kan skyld være helt desillusjonert. De kan ha en urealistisk følelse av ansvar for negative hendelser.

Selvmord

Noen deprimerte pasienter tenker på døden og selvmord ofte. De kan gjøre en bestemt selvmords plan og skaffe materialer som trengs for å gjennomføre selvmordet. Noen deprimerte mennesker faktisk forsøke selvmord.

Fysiske symptomer

Mange mennesker overspise når deprimert, og noen nesten slutte å spise. En deprimert person har ofte en betydelig vektøkning eller tap. Det kan være en reell endring i appetitt. Deprimerte mennesker vanligvis føler et tap av energi. Deres søvnvaner kan endre seg. Noen vil utvikle søvnløshet, og noen vil ønske å sove hele dagen. Andre kan oppleve vage smerter og gastrointestinale problemer som ikke er lett diagnostisert. Ifølge en rapport fra University of Texas Medical School, det er en sterk sammenheng mellom smerte og depresjon. Nevrotransmittere serotonin og noradrenalin bidra til å regulere humøret, men de kan også bidra til å regulere smerte.

Depresjon behandlinger uten rusmidler

Antidepressiva er nyttige ved behandling av depresjon, men bivirkningene kan oppveie de produserer sine fordeler, eller de kan ikke fullt ut behandle alvorlig depresjon eller resistente. Heldigvis, antidepressiva er ikke den eneste måten å behandle depresjon. Det er flere måter å bekjempe depresjon som ikke involverer medisiner, alt fra en tur i solskinnet til bruk av nye eksperimentelle hjernestimuleringsmetoder. Noen av disse lettelser depresjon-behandlinger kan også brukes i forbindelse med antidepressive midler og kan bidra til å avslutte en depressiv episode eller forhindre en annen oppstår.

Kortsiktig Psykoterapi

Kortsiktig psykoterapi konsentrerer seg om å endre på dine tanker og atferd for å unngå fremtidige anfall av depresjon. En vanlig type kortsiktig psykoterapi er kognitiv-atferds psykoterapi, som kan vare i noen måneder. Under kognitiv-atferdsterapi, er pasienter gitt "hjemmelekse" av en terapeut - de holder dagbøker for å se hvilke hendelser utløser angst eller depresjon, konfronterer hendelser som gjør dem nervøs eller ulykkelig, og så videre. Dette hjelper pasienten endrer usanne negative oppfatninger om seg selv og verden, som i sin tur bidrar til å forebygge depresjon.

Langsiktig Psykoterapi

I motsetning til kortsiktige psykoterapi teknikker som kognitiv-atferdsterapi, er langsiktig psykoterapi åpent. Denne "tradisjonelle" psykoterapi konsentrerer seg om hendelser i pasientens liv, ser bakover for å se hvordan siste mellommenneskelige dynamikk produsert en tendens til depresjon. (Mens langsiktig psykoterapi kan konsentrere seg om pasientens familielivet, de fleste psykoterapeuter ikke direkte bruke Freudian prinsipper i sitt arbeid med pasienter - så ikke bekymre deg for å diskutere ønsker å drepe din far og gifte seg med din mor.) Familie eller ekteskap rådgivning kan også hjelpe folk som lever med en deprimert person lære å hjelpe deres familiemedlem avtale med depresjon.

Komplementær behandling

Trening har vist seg å lette depresjoner, som gjør sollys. Meditasjon og massasje kan også hjelpe mot depresjon symptomer. Urten Johannesurt kan hjelpe behandle mild og moderat depresjon. Fortell legen din hvis du tar Johannesurt, som supplement kan samhandle med andre medisiner, for eksempel hjertesykdom medisiner og p-piller.

ECT

Elektrosjokk terapi (ECT) "støt" hjernen til en pågripelse, en prosess som kan påvirke nivåene av nevrotransmittere i hjernen. Mens denne behandlingen er assosiert med den arketypiske "sinnsyk asyl," det er faktisk en effektiv måte å lette vanskelige å behandle depresjon. Men på grunn av bivirkninger som hukommelsestap, ECT er vanligvis brukes på folk som ikke har funnet suksess med annen behandling eller på personer med høy risiko for selvmord. Det kan også være et behandlingsalternativ for personer som av medisinske grunner, ikke kan bruke antidepressiva.

Andre alternativer

Når alt annet svikter, kan neurotheraputic behandlinger brukes til å behandle depresjon. Disse svært eksperimentelle behandlingsformer innebærer å stimulere hjernen gjennom ulike metoder. Det mest kjente neurotheraputic behandling er vagus nerve stimulering. FDA-godkjent prosedyre sender elektriske impulser til en nerve i hjernen og ble opprinnelig brukt til å behandle mennesker med epilepsi. Andre neurotheraputic behandlinger inkluderer transcranial magnetisk stimulering (TMS), hvor magnetene er holdt mot hodeskallen, og implantere elektroder direkte inn i hjernen.

Tegn og symptomer på Minor Depresjon

Tegn og symptomer på Minor Depresjon


De fleste mennesker som lever med depresjon viste tegn til mindre depresjon i begynnelsen. Noen ganger kan den personen som lider mindre depresjon håper eller tror skiltene er bare midlertidig og vil forsvinne. Men gjør dette tenker vanligvis depresjonen verre. Informere venner og familie hvis du oppdager tegn til mindre depresjon.

Tristhet

Hvis du viser tegn til mindre depresjon, kan du vises trist. Dette kan ikke skje på en daglig basis, men kanskje en eller to ganger i uken. Du kan være i stand til å snappe ut av det lett, eller i det minste vise en ytre av vinne nedstemthet. Stemningen kan slå til når som helst, og uten grunn.

Dårlig holdning

Ditt ønske om å delta i daglige aktiviteter knyttet til skole, hjem og arbeid kan redusere. Kanskje du går til butikken, lese en bok, eller gjøre daglige gjøremål synes for vanskelig å oppnå. Fritidsaktiviteter kan også bli mindre viktig. Du kan føle behov for å lage unnskyldninger om hvorfor noe ikke ble fullført eller ferdig i tide. Depresjon kan bringe på en "jeg bryr meg ikke" holdning.

Tap av appetitt

Tap av matlyst kan være et tegn på mindre depresjon. Føler mindre sulten eller kvalm ved tanken på å spise noe kan tyde på begynnelsen stadier av depresjon. Mat preferanser kan endre seg også. Kanskje du søtsug eller mat med høyt fett å liksom trøste deg på dager du føler deg trist. Appetitt endringer kan skje langsomt over en tidsperiode.

Regrets

Du kan føle at du burde ha gjort ting annerledes tidligere i livet ditt. Kanskje du har gjort dårlige karakterer på skolen, og nå føler at det har fanget opp med deg en eller annen måte. Kanskje et mislykket ekteskap eller et dårlig karrierevalg utløste depresjon.

Sleep Vanskelighetsgrad

Søvn kan bli vanskelig for mindre depresjon lider. Du kan ha problemer med å sovne fordi hjernen din er i stadig går, bekymre deg noe som må gjøres eller burde ha blitt oppnådd. Kanskje du våkner opp med jevne mellomrom i løpet av natten og har problemer med å sovne igjen. Personer med mindre depresjon kan ha til å stole på medisiner for å få sove.

Depresjon og arbeidsledighet

Depresjon og arbeidsledighet


Facing arbeidsledighets nivåer ikke sett på tre tiår, er arbeidsløse amerikanere sliter med å utvikle gode mestringsmekanismer mot bompenger tatt på deres psykiske helse. Å miste en jobb kan utløse ødeleggende effekt på selvtillit, skade familie og sosiale relasjoner, og vekker sterke følelser av sosial stigmatisering. Stadig flere studier tyder på at koblingene er verdig en sterkere koordinert respons fra et samfunn som knytter arbeid og sosial status.

Størrelse

Støtte til koblingen mellom depresjon og arbeidsledighet går langt utover anekdotiske nivåer, en Rutgers University undersøkelse utgitt mai 2010 indikerte. Åtte av 10 personer som mistet jobben i "The Great Recession" forble arbeidsledige, viste undersøkelsen. Sinne og fortvilelse forble dominerende følelser blant disse respondentene, med 90 vurdering deres økonomiske situasjon som rettferdig til dårlig og en i 10 søker noen form for profesjonell behandling for depresjon.

Effekter

Forlengede følelser av håpløshet og fortvilelse går hånd-i-hånd med langtidsledighet, som Rutgers studie fant. Bare 13 prosent av respondentene profilert i en tidligere undersøkelse hadde funnet jobber. Selv da, mer enn halvparten akseptert lavere lønn eller lønn. To av tre arbeidstakere uttrykte en tro på at dagens klima representerte en grunnleggende endring i den amerikanske økonomien - ikke en midlertidig endring i sine personlige formuer.

Funksjoner

Tyder på at langtidsledigheten vondt psykisk helse i mer presise måter. For én ting, eroderer arbeidsledighet selvkontroll og selvfølelse, to essensielle linchpins av god psykisk helse, sier University of Western Ontario professor William R. Avison, som studerte effekten av disse trendene på 897 ektepar i 1995, i en artikkel på Carmark.com hjemmeside. Arbeidsledigheten kan alvorlig skade ekteskap og vennskap. Dette skaper en ond sirkel av økt isolasjon.

Betydning

Følelser av sosial stigmatisering kan øke en arbeidsledig persons depressive følelser som ofte ligner på sorg og savn forbundet med andre livs traumer, slik som sorg tap av kjære, eller går gjennom en skilsmisse. Disse følelsene er spesielt tydelig dersom situasjonen varer over en lengre periode. Fordommer er fortsatt sterkest fra selvstendig næringsdrivende, unge og de som ikke har mistet en jobb selv.

Betraktninger

Etablere en link mellom selvmord og økonomisk ulykke synes selvinnlysende, men forskere som Mike Wray av Temple University antyder at virkeligheten er mer komplisert, melder BusinessWeek.com. Vestlige stater rapporterer høyere selvmordsrater, som er lavere i tett befolkede byområder, bemerker Wray. En mulig forklaring på den forskjellen er at urbane beboere er nærmere til venner, familie og sosiale tjenester som kan avskrekke negativ atferd som selvmord. Uansett, forblir forbindelsen unnvikende.

Hva er effekten av depresjon?

Totalt Effects

Depresjon hindrer en person i å fungere i normale måter. Major depresjon er invalidiserende, og noen mennesker lider flere anfall av depresjon i hele sin levetid. Det er anslått at depresjon rammer rundt 10 prosent av den amerikanske befolkningen i et gitt år. For de personer som søker hjelp, det finnes effektive behandlinger tilgjengelig. Behandling kan lindre symptomer i løpet av bare noen få uker, og kan omfatte medisiner eller en kombinasjon av medisiner og kognitiv terapi. Dessverre er det mange mennesker som lider av depresjon ikke be om hjelp. Altfor ofte enkeltpersoner ikke gjenkjenne tegn på depresjon. Men jo mer alvorlig depresjon den, jo mer negativt en persons liv bli påvirket. En umiddelbar effekt av depresjon er selvforsømmelse. En person kan også ha problemer med å konsentrere deg eller ta avgjørelser. Over tid kan både selvtillit og selvfølelse være skadet. På lang sikt kan depresjon svekke en persons minne. Men, det første trinnet i å overvinne depresjon er å gjenkjenne symptomene.

Fysiske effekter

Det er ikke uvanlig å oppleve fysiske symptomer på depresjon. Hodepine er et symptom som oppstår ofte, og når en person lider av hodepine før utvikle depresjon, hodepine ofte blir verre og hyppigere. Ekstrem trøtthet er en annen fysisk symptom som kan følge depresjon. Noen mennesker, spesielt eldre, lider av leddsmerter når de er deprimerte. Mange deprimerte individer også klage over kroniske ryggsmerter. Selv om de fysiske smerter og plager relatert til depresjon har vanligvis ingen åpenbar kilde, blir deprimert kan faktisk gjøre deg mer utsatt for sykdom. Insomnia er også vanlig blant mennesker som lider av depresjon. Mangel på søvn svekker immunforsvaret fordi kroppen ikke er i stand til å reparere seg selv. En økning i produksjonen av stresshormoner undertrykker immunsystemet i tillegg. Deprimerte personer kan føle smerte mer akutt fordi en reduksjon i serotonin kan senke smerteterskelen. Hvis venstre ubehandlet depresjon kan ha langsiktige fysiske effekter, inkludert høyt blodtrykk, kronisk spenning hodepine og sår.

Sosiale virkningene

Depresjon kan påvirke alle områder av en persons liv. I mange tilfeller, hvis en person ikke søker behandling, kan symptomer på depresjon vare i måneder eller år. Personer som lider av depresjon kan ikke utføre godt på jobben. De ofte glipp dager med arbeid, noe som resulterer i høye sykefravær. Depresjon kan påvirke dine relasjoner med andre mennesker, inkludert din ektefelle og barn. Enkeltpersoner ofte mister interessen for aktiviteter som de en gang likte, å trekke seg fra de rundt dem. Dette isolasjon fra andre kan skape stress i et ekteskap. En studie av par utført av Universitetet i Colorado-Boulder og Brown University Medical School viste at når den ene parten var deprimert, begge parter var mindre fornøyd med ekteskapet. Sykdommen kan ha en negativ innvirkning på barna, også. Hvis du er uoppmerksom eller ikke svarer, kan barna føle seg neglisjert og vonbrotne. En studie rapporterte i juni 2006 utgaven av "American Journal of Psychiatry" fant at barn av deprimerte foreldre har større sannsynlighet for å utvikle emosjonelle eller fysiske problemer av sine egne.

Sosiale årsaker til depresjon

Sosiale årsaker til depresjon

Mellommenneskelige relasjoner

Opplever konflikter i vennskap, ekteskap eller andre familieforhold kan være en kilde til emosjonelle plager og føre til depresjon. Depresjon kan være en reaksjon på traumatiske overgrep, vold eller dysfunksjonelle kommunikasjonsmønstre mellom kjære. Videre kan depresjon som følge av tap av en kjær. Mennesker er ikke i stand til å overleve uten hverandre, og intense følelser av depresjon kan skyldes betydelige tap.

Økonomi

Gjennomgår finansielle triggere og stress kan føre til depresjon. Forekomst av depresjon kan øke i vanskelige økonomiske tider. Økonomisk press er sentrale i å støtte seg selv og familien. Den manglende evne til å sørge for mat, husly, klær, helsetjenester eller andre fasiliteter i betydelig grad kan bidra til depresjon. Høye nivåer av gjeld kan også føre til håpløshet og noen ganger føre til ekstreme tiltak som alvorlig depresjon og til og med selvmord.

Kultur

Leve i miljøer som er usikre, voldelig og kriminalitet-ridd kan være en sosial faktor som bidrar til depresjon. Færre muligheter er tilgjengelig; helse og velvære kan være truet. Håpløshet og følelsen av isolasjon kan være symptomer på depresjon som underlag i fattige lokalsamfunn. Vold og kriminalitet kan være forbundet med frykt for livet til seg selv eller sine kjære. Sinne mot samfunnet kan også være et resultat skyldes rasisme eller koblinger mellom etnisitet og fattigdom.

Depresjon & Physical Stress

Mens noen stress kan bidra med motivasjon, mange individer lider av for mye, og etterlater dem i smerte fysisk og opplever depresjon. Stress kan skape kaos på kroppen din, immunsystem, muskler, hjerte og følelser. Lære å håndtere stress vil bidra til å redusere risikoen for å oppleve depresjon, eller andre stressrelaterte lidelser.

Stress og psykisk helse

Emosjonelle symptomer på stress inkluderer depresjon, ensomhet, humørsvingninger og irritabilitet. Livshendelser som forårsaker stress inkluderer arbeid, ekteskap eller forhold og økonomiske problemer. Du kan også øke risikoen for stress og depresjon ved å være villige til å håndtere endring, har en pessimistisk holdning eller innstilling urealistiske forventninger til deg eller de rundt deg.

Dealing med din mentale helse i tider med stress er like viktig som å håndtere de fysiske symptomene. Prøv å holde deg positiv, og bygge robusthet til å takle stressende situasjoner. Måter å forbedre mental helse for å forebygge depresjon inkluderer tilbringe tid med mennesker du bryr deg om, og vite når man skal gå bort fra en stressende situasjon.

Fysisk Stress

Enten du opplever psykisk eller fysisk stress, reagerer kroppen din det samme. Symptomer på fysisk stress inkluderer muskelsmerter, urolig mage, svetting eller puste uregelmessighet. Stress kan også negativt påvirke immunforsvaret, øker sjansene for å bli syk oftere. Å håndtere stress, identifisere hvor det kommer fra i livet ditt, enten det er fra jobb, hjem liv eller andre hendelser.

Det finnes en rekke måter å håndtere fysiske belastninger, siden stress er ofte uunngåelig. Lær å gå bort fra situasjoner som forårsaker stress, og gå tilbake til dem når du er klar til å håndtere det. Ta kontroll over situasjonen ved å gjøre endringer i miljøet, som vil hjelpe deg å føle deg mer avslappet.

I stedet for å holde følelsene i, prøve å dele dem med nære venner eller familie. Building harme mot personer eller situasjoner påvirker kroppen både fysisk og mentalt. Til slutt, prøv å akseptere ting som ikke kan endres. Ved å stresse over ting du ikke kan endre, utsette deg selv for unødvendige symptomer på stress som fører til følelsesmessige, atferdsmessige, fysiske og kognitive plager.

Hvordan er mennesker rammet av depresjon Sosialt?

Ifølge New York State Office of Mental Health, ca 18,8 millioner amerikanere lider av virkningene av depresjon hvert år. De sosiale virkningene av depresjon kan være ødeleggende for sine ofre.

Isolasjon

Mange deprimerte mennesker blir trukket tilbake og isolere seg fra venner og familie. Denne isolasjonen bare legger til følelsen av å være alene.

Arbeid Problemer

Konsentrasjonsvansker er et symptom på depresjon og kan føre til vanskeligheter med å utføre nødvendige oppgaver på arbeidsplassen.

Ekteskap Vanskeligheter

Symptomer på depresjon kan svekke den enkeltes relasjoner, spesielt med en ektefelle. Håndteringen av en deprimert ektefelle kan sette en belastning på ekteskapet.

Rusmisbruk

I et forsøk på å lindre symptomene på depresjon, mange lider slå til alkohol eller narkotika. Disse avhengighet er vanskelig for deprimert person å bekjempe og ofte krever behandling av en mental helse profesjonell.

Helseproblemer

Depresjon kan føre til andre helseproblemer for eksempel en økning i hjertesykdommer, reproduktive problemer og hodepine. Håndteringen av den ekstra fysiske plager svekker ytterligere den deprimerte individets evne til å fungere normalt i sosiale situasjoner.

Skilt og årsakene til depresjon

Skilt og årsakene til depresjon


Depresjon kan være forårsaket av biologiske, psykologiske og sosiale faktorer. De spesifikke symptomene varierer fra fysiske tegn, slik som vekttap eller gevinst, til emosjonelle seg som å føle seg hjelpeløs. Generelt sett disse symptomene representerer alle en tristhet som bare ikke vil gå bort.

Fysiske tegn

Depresjon ofte presenterer seg selv i fysiske måter, for eksempel en endring i vekt og / eller appetitt, uforklarlige smerter og smerter, manglende evne til å konsentrere seg, rastløshet eller hissige, et tap av energi og interesse for aktiviteter og endringer i søvnmønster.

Emosjonelle Signs

Depresjon presenterer også følelsesmessige symptomer som å føle seg hjelpeløs eller håpløs, dårlig samvittighet eller uverdig, og har tanker om at livet ikke er verdt å leve.

Typer av depresjon

De fire typer depresjon (Major Depresjon, Atypisk depresjon, dystymi og Seasonal Affective Disorder - SAD) har ulike årsaker og presentere litt forskjellige symptomer. Major Depression korresponderer med moderat til alvorlige symptomer som varer noen ganger i mer enn seks måneder. Atypisk depresjon presenterer symptomer som kan avta når en positiv hendelse inntreffer. Dystymi viser symptomer på et meget lavt nivå, men det er konstante. SAD presenterer seg under dystre dager med dårlig vær og det meste i høst og vinter.

Ytre påvirkninger som Årsaker

Depresjon kan skyldes hendelser eller traumer som skjer i livet ditt. Noen av disse kan omfatte ekteskap eller skilsmisse, økonomisk usikkerhet, alkohol eller stoffmisbruk, arbeidsledighet eller helseproblemer.

Inder Påvirkninger som Årsaker

Depresjon kan også stamme innen enkeltpersoner, slik som å være et resultat av en familiehistorie med depresjon, eller overgrep som barn. Ofte indre og ytre påvirkninger arbeide sammen for å skape depresjon.

Å leve med en ektefelle med depresjon

Å leve med en ektefelle med depresjon er en vanskelig reise. Depresjon er blant de vanligste følelsesmessige forstyrrelser, og det kan ødelegge et ekteskap. Ideelt ekteskap er 50/50, men når en ektefelle opplever et anfall av kronisk depresjon, vil du mer enn sannsynlig bære belastningen. Harme og sinne kan lett utvikle derfra. Lage et system for støtte og å ha den holdningen at du er forpliktet til ekteskapet er et sterkt grunnlag for å starte.

Oppmuntre en lege besøk

Hvis du mistenker at din ektefelle opplever et stort anfall av depresjon, bør hun oppsøke lege for å utelukke eventuelle fysiske problemer som kan knyttes til en endring i atferd. Klinisk depresjon er en biokjemisk forstyrrelse. Det finnes også medisiner en lege kan forskrive for å hjelpe din ektefelle takle de overveldende følelsene og humør skift som vanligvis følger med depresjon.

Det er også en god idé å oppmuntre din ektefelle å besøke en mental helse profesjonell. De er spesialister på dette og andre psykiske lidelser, og kan være uvurderlig for helbredelsesprosessen. Oppmuntre ham til å delta på møter og snakke åpent med en terapeut om sine følelser. Pass alltid på at du vet hva medisiner han tar slik at du kan sørge for at de blir tatt konsekvent.

Keep Moving

Prøv å holde din ektefelle så aktiv som mulig. Studier viser at trening frigjør endorfiner som gjør oss glade. Hun kan ikke være ivrig etter å komme opp og kom i gang, men hun kan begynne å føle seg bedre hvis hun gjør.

Hold Hjemlig Peaceful

Prøv å holde ting rundt hjemmet som fredelig og stressfritt som mulig. Når folk er deprimert, kan de være svært følsom for alt som skjer rundt dem. Små bry kan virke som store hindringer for din ektefelle.

Hvis du har barn, kan du prøve å forklare depresjon til dem slik at de ikke tar ektefellens atferd personlig.

Se etter endringer i humør

Hold et øye med endringer i ektefellens atferd. Hvis din ektefelle veksler mellom depresjon og eufori, kan du bli håndtere en bipolar tilstand.

Depresjon Etter å bli såret

Depresjon Etter å bli såret


Intense følelser er naturlig når vi har blitt såret. Men når de sterke følelsene blir forstyrrende, depresjon kan ha oppstått. Klinisk depresjon er svært vanlig etter store livsbelastninger. Erkjennelsen av depresjon og søker hjelp er nødvendig å flytte fra skade mot helbredelse.

Identifikasjon

Symptomer inkluderer to-ukers eller lengre perioder med tristhet, apati, endringer i søvn eller appetitt, og lav selvfølelse eller følelsen av ubetydelighet.

Effekter

Depresjon påvirker folk forskjellig og kan være vanskelig å gjenkjenne som en mental-helse tilstand. Når enkeltpersoner føler sløv og mangler energi, kan depresjon ligne en fysisk sykdom.

Betydning

De sårende følelser generert av ekteskap oppløsning i betydelig grad kan bidra til depresjon. I en studie av Statistics Canada, 12 prosent av nylig skilt folk viste tegn på depresjon i løpet av en toårsperiode.

Betraktninger

Klinisk depresjon er forskjellig fra vanlig tristhet fordi det forstyrrer evnen til å fungere mentalt, sosialt og selv fysisk.

Behandling

The National Alliance på psykiske lidelser (NAMI) bemerker at nesten én av ti voksne lider av klinisk depresjon årlig. Ifølge NAMI, bare en tredjedel skaffe nødvendig hjelp. Dette er uheldig, så mange behandlinger, inkludert rådgivning og medisiner, være gunstig. Trening, god ernæring og tilstrekkelig søvn også hjelpe i utvinning av depresjon.

Hvordan takle Kones Depresjon

Hvordan takle Kones Depresjon


Depresjon oppleves av en ektefelle kan være ødeleggende for et forhold. Når en kvinne blir deprimert, lider hele forholdet følelsesmessige konflikter. Selv om en mann ikke kan forstå hvorfor hans kone er deprimert, bør han likevel ta skritt for å støtte henne i løpet av dette problematisk tid. Riktig takle en kone under depresjon vil være forskjellen mellom å gjenopprette ekteskap eller skilsmisse.

Bruksanvisning

lindre noen følelser av skyld og anger vedrørende din kones depresjon. Ifølge Washington University, er anslagsvis 17,5 millioner amerikanere rammet av depresjon. Sykdommen er vanlig, og ofte stammer fra uløste emosjonelle problemer. I stedet for å ha dårlig samvittighet, vilje til å hjelpe din kone om dette problematisk tid.

Lær mer om sykdommen og dens årsaker. Ifølge Help Guide, biologiske årsaker til depresjon inkluderer premenstruelle problemer, graviditet og infertilitet, postpartum depresjon og overgangsalder. Andre årsaker til depresjon blant annet samlivsproblemer, stress, kroppens forandringer, eller en historie med fysisk og seksuelt misbruk. Skulle din kone opplever noen av disse tingene, er sjansen stor for at de bidrar til hennes depresjon.

Søk profesjonell behandling for din kones depresjon. Søke terapi for en lisensiert profesjonell, som vil behandle henne depresjon. Hvis foreskrevet, oppmuntre din kone å ta antidepressiva før hun blir bedre.

Oppmuntre din kone til å gjøre enkle endringer i livsstil for å forbedre sin mentale og fysiske velvære. Guide hjelp tyder på at hun inkorporerer trening, yoga og meditasjon inn i hennes trening for å redusere depresjon symptomer. Hjelpe din kone redusere alkohol, salt og fet mat i hennes kosthold for å forbedre sin ernæring.

Hvordan depresjon påvirker et forhold?

Introduksjon

Depresjon er en komplisert, snikende og ofte feildiagnostisert sykdom. Symptomer på depresjon varierer mye fra person til person, og inkluderer ofte ting som lav energi, irritabilitet og mangel på konsentrasjon, som alle kan tilskrives andre plager. Også mange mennesker plaget med depresjon nekter å søke behandling, enten fordi de ikke tror det er noe virkelig galt, eller fordi de er skeptiske til depresjon behandlinger som narkotika eller terapi. Dessverre, kan når venstre ubehandlet depresjon påvirker alle aspekter av en persons liv, spesielt relasjoner.

Anti-Social Behavior

Personer som lider av depresjon ofte trekke seg fra verden rundt dem, inkludert deres vennskap og familieforhold. Venner og familie som ikke forstår depresjon kan ta anstøt av dette uttaket, presser den deprimerte personen lenger unna. Også, deprimerte mennesker ofte lider av ukontrollerbar irritabilitet, noe som kan føre dem til å piske ut på de som er nærmest til dem.

Avslag på behandling

Siden mange depresjon lider nekter å få behandling, er deres ektefeller ofte igjen til å dele med alle familieforpliktelser, noe som kan skape mye spenning i et ekteskap. Hvis den ene ektefellen er så deprimert at han ikke lenger kan arbeide, gi barnepass eller bidra til husholdningen på noen måte, vil den andre ektefellen utvilsomt føle stresset av å gjøre arbeidet til to personer, og vil trolig komme til å mislike henne partner. Depresjon kan også føre til en manglende interesse for sex og andre aktiviteter, som hobbyer og sport. Dette er spesielt skadelig for et ekteskap, da det kan føre til utroskap og / eller skilsmisse.

Følelser av ansvar

En ikke-deprimert ektefelle kan føle ansvar for hennes partner sykdom og ute av stand til å bidra til å løse problemet, og legger til hennes belastning belastning. Hun kan skli inn i en vaktmester rolle, behandle deprimert ektefelle mer som et barn enn en partner, som ikke bare er usunt for ekteskapet, men også slik at den deprimerte ektefelle.

Gjentakelse av depresjonen

Mange mennesker som lider av ett anfall av depresjon er utsatt for en gjentakelse. Disse episodene kan utløses av hendelser som jobb tap, et dødsfall i familien eller ekteskapelig konflikt. Dette kan gjøre en ikke-deprimert ektefelle føles som om de trenger å gå på eggeskall for å unngå å forstyrre en depresjon utsatt ektefelle.

Behandling og hvordan familie / venner kan hjelpe

Heldigvis er depresjon lindres, og i de fleste tilfeller, håndterbare eller kureres. Familie og venner av en deprimert person ville være klokt å forske på sykdommen og prøve å forstå hvilken rolle de kan spille i utvinningen. Dette inkluderer innser at de ikke er på feil, og at de ikke kan "kurere" deres deprimert kjære på egenhånd. De bør oppfordre vedkommende til å søke behandling og prøve å hjelpe dem så mye som mulig, og samtidig opprettholde grensene for sin egen tilregnelighet.

Par terapi for depresjon

Par terapi for depresjon


Depresjon er en klinisk tilstand som gjør at folk føler en slik fortvilelse, tristhet eller irritabilitet at det påvirker deres evne til å delta i normale aktiviteter eller relasjoner, herunder relasjoner med sine romantiske partner.

Sliter med å håndtere depresjon i løpet av én partner kan føre til problemer for både og par ganger slå til par terapi for å få hjelp. Par terapi for depresjon er et alternativ for folk som ønsker å søke ekstern advokatbistand i å stabilisere og styrke deres muligens vaklende forholdet.

Hvordan depresjonen påvirker forholdet

Depresjon kan føre til belastning på et par & rsquo; s forholdet. En deprimert person kan handle sliten, pessimistisk, klager overdrevent eller si uvennlige ting. Romantiske partnere kan føle avstand eller avskåret fra deres deprimert partner, som deprimerte individer noen ganger trekke seg fra relasjoner de en gang likte.

Romantiske partnere av deprimerte personer kan også føle ergerlig, som de kan jobbe veldig hardt for å muntre opp eller oppmuntre sin partner uten vellykket resultat og uten å få mye demonstrert kjærlighet i retur.

Ved å søke Couples Therapy

Par bør bestemme selv når det blir aktuelt å søke par terapi. Men det er noen vanlige signaler om at et forhold kan ha nytte for par terapi for depresjon. Terapi kan være nyttig i situasjoner der kommunikasjonen bryter sammen ofte blir argumenter, en eller begge parter trekke seg fra forholdet eller når partnere føler de deler boligkvarter, men ikke et forhold.

Par terapi og depresjon

Under par-terapi for depresjon, vil en lisensiert terapeut veilede partnere gjennom diskusjoner om depresjon og dens virkninger. Kanskje enda viktigere, partnere har mulighet til å snakke om sine problemer i et trygt miljø samtidig som de lærer kommunikasjonsverktøy og reetablere sin forpliktelse til hverandre og forholdet.

I noen tilfeller kan behandlingen være å bistå en & ldquo; besvares & rdquo; deprimert partner for å komme til enighet med sin sinnstilstand, og nå en resolusjon for å løse problemet.

Partnere kan gis & ldquo; lekser & rdquo; oppdrag å prøve ut nye kommunikasjonsteknikker eller strategier hjemme.

Velge en terapeut

Mens noen par terapeuter kan annonsere sin spesialisert utdanning i ekteskapsrådgivning eller depresjon behandling, kan dette ikke nødvendigvis betyr at begge parter vil føle en rapport med terapeuten. Prøve å ringe noen terapeuter og snakke med dem på telefonen og sette opp en innledende avtale med de som kan være en god passform.

Partnere kan også føle seg komfortabel å spørre betrodde venner eller familiemedlemmer for en referanse.

Bekymringer

Terapeuter kan noen ganger understreke & ldquo; spare & rdquo; et ekteskap eller forhold eller understreke skilsmisse eller separasjon for partnere som sliter, noen ganger svært smertelig, for å løse forskjeller. Terapi kan være mindre vellykket i situasjoner der terapeuten & rsquo; s tilbøyelighet doesn & rsquo; t matche ønskene til paret.

Et annet problem kan være tilstanden av den deprimerte partner. En eller begge parter kan være uvitende om at depresjon er til stede. Hvis deprimert partner åpenlyst avviser at depresjon er til stede, eller føles fiendtlig innstilt til ideen om å delta par terapi, kan det ikke likevel være det optimale tidspunktet for å forfølge dette alternativet.

Angst og depresjon Effects

Angst og depresjon Effects


Angst og depresjon er alvorlige psykiske lidelser som kan dypt påvirke livet ditt. Ikke bare er det den åpenbare følelser av frykt og håpløshet, men det er nok av fysiske effekter på kroppen. Angst og depresjon også kan ha en ødeleggende effekt på ekteskap og vennskap. Disse forholdene bør aldri bli ignorert, som de er mulig å behandle. Håndtere symptomer på depresjon og angst kan bidra til å redusere sine effekter.

Fysiske virkningene av angstanfall

Det er noen umiddelbare fysiske effekter som oppstår med angst. En angst angrep er en kort, men intens episode av panikk og følelser av frykt. Et angrep vanligvis bare varer i noen få sekunder eller minutter, men det er skremmende for den personen som lider av det. De momentant effektene av en angst angrep inkludere alle eller noen av følgende: forhøyet puls, uregelmessig hjerterytme, hyperventilering, svimmelhet, kvalme, svette og nummenhet. De fleste av symptomene vil forsvinne når angst angrep er under kontroll.

Fysiske Effekter av kronisk angst

Kronisk angst gir lignende effekter som er mindre intens, men mer langvarig. Noen som lider av kronisk angst kan føle engstelig hele tiden, for en periode inntil angst behandles og kureres. Fysiske virkningene av kronisk angst inkluderer muskelspenninger, spenningshodepine, tretthet, søvnløshet og fordøyelsesproblemer. Langsiktig angst kan også føre til depresjon eller et svekket immunforsvar.

Fysiske virkningene av depresjon

De fysiske symptomene på depresjon inkluderer søvnløshet, tap av matlyst og tap av energi. Depresjon kan også bidra til muskelsmerter og hodepine.

Mentale og emosjonelle effekter av angst

Personer som lider av angst opplever følelser av frykt og engstelse. De kan føle seg stadig anspent eller ute av stand til å slappe av. En annen mental effekt av angst er manglende evne til å slutte å dvele ved et bestemt problem eller frykt. Lider av angst kan oppleve tap av selvtillit. Deres frykt synes å fengsle dem, slik at de føler at de ikke kan utrette ting.

Mentale og emosjonelle effekter på depresjon

Depresjon påvirker mentale og emosjonelle helse også. Effekten av depresjon bestå av følelser av håpløshet, tap av interesse, følelsen slitt ned og sliten og konsentrasjonsvansker. Depresjon kan også endre måten du oppfatter deg selv. Skyldfølelse og selvforakt er vanlig. De mentale og emosjonelle effekter av depresjon kan være så ødeleggende at den lidende har selvmordstanker.

Sosiale virkningene

Angst og depresjon kan ha en dyp effekt på sosial fungering i tillegg. En vanlig fobi som ofte følger med angst er agorafobi, frykt for åpne plasser, og mange lider av angst utvikle det fordi de er redde for å være på offentlige steder. De kan ha en frykt for at de ikke vil være i stand til å komme seg ut av en situasjon hvis de begynner å bli veldig engstelig eller har en angst angrep. Den lidende vil vanligvis begynne å unngå situasjoner der de måtte være på et offentlig sted, som en bar, kjøpesenter eller andre sosiale arena. Selvfølgelig, definitivt påvirker dette den lidende sosiale liv. Folk kan oppfatte uvilje mot å gå til bestemte steder som snobberi eller disinterest og ikke forstår den egentlige årsaken bak unngåelse. Angst kan også understreke et forhold fordi partneren ikke kan forstå de tilsynelatende irrasjonell frykt. Det er vanskelig for noen som ikke opplever kronisk angst for å forstå effekten det har på den lidende. Depresjon har liknende effekter. Personen kan miste interesse for aktiviteter han gang likte. Så han kan begynne å hoppe ut på sosiale aktiviteter med liten forklaring. Venner, særlig de som ikke vet at han er deprimert, kan bli fornærmet. Depresjon kan også føre til spenninger i forhold fordi hans partner kan bli frustrert på å prøve å gjøre ham lykkelig.

Tegn og symptomer på depresjon kombinert med undertrykkelse

Tegn og symptomer på depresjon kombinert med undertrykkelse


Depresjon kan ha fysiske årsaker som for eksempel hormon eller hjerne-kjemiske ubalanser, men det kan også startes eller gjort verre av miljøfaktorer, ifølge Mayo Clinic. Dr. Paul Hannig, et ekteskap og familie terapeut i California, forteller at folk som er tvunget til å undertrykke sine følelser eller er i en situasjon der de føler seg maktesløse ofte bli deprimert. For eksempel nevner Mayo Clinic økonomiske problemer eller tap som to vanlige depresjon utløser. Mange vanlige depresjonssymptomer reflektere dette undertrykkelse.

Apati

The Mayo Clinic viser en manglende interesse for vanlige daglige aktiviteter som en depresjon symptom. En person som føler seg undertrykt og maktesløs vil raskt miste interessen for å gjøre ting fordi han føler seg fanget av hverdagen. Snart vil han være apatiske og mister sin motivasjon.

Irritabilitet

Deprimerte mennesker er ofte irritabel. De kan bli irritert raskt uten synlig årsak, ifølge Mayo Clinic. Deres reaksjon er ofte utløses av undertrykkelsen. De føler ikke at de kan sikte sitt sinne på den sanne kilde, så det blir generalisert.

Konsentrasjonsproblemer

The Mayo Clinic siterer nedsatt konsentrasjon og et tap av evne til å fokusere som vanlige depresjonssymptomer. En deprimert person som også føler seg undertrykt er generelt under stress. Den pågående angst kan komme i veien for riktig konsentrasjon.

Fysisk Pain

Spenning kan manifestere seg fysisk, særlig i muskulaturen. De blir sår når de kan aldri ordentlig slappe av. Depresjon og undertrykkelse både føre til spenninger, som kan vises fysisk som tetthet og smerter i skuldre, rygg og andre områder.

Selvmord

Alvorlig depresjon kan førte til selvmordstanker og oppførsel. En undertrykt person som lider av depresjon føles ofte felle og ser ikke en sunn måte å unnslippe situasjonen. Hun kan føle at døden er den eneste mulige måten å komme ut av situasjonen.